nikos 206cc έγραψε: |
Αν θες να ξυριζεις,βγαλε 5 χαρτια απο την τσεπη,οχι 60 ευρω ![]() |
silo έγραψε: |
shit high and watch...
μονο ο σαλιγκαρος αλλαζει ριζικα τι μοιρα του αυτοκινητου.ΤΕΛΟΣ,ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε |
MEMsound έγραψε: |
πουλα του και παρε ενα ιβιζα 1,8τ |
λαθος αμαξι δε πηρα,απλως λαθος εχετε καταλαβει.οτι εξυπηρετει τον καθεναν το αμαξι του παιδια.αναλογα με τη χρηση που το θελει.εγω το θελω για να
κινουμαι γρηγορα οπου και αν ειμαι και επειδη ειμαι συνεχεια στη γυρα και λογο δουλειας αλλα και λογο βολτας μαρεσει να το παταω εαν βρεθει κανα τυχερο στο δρομο, το ιβιζα το θεωρω κατωτερο αμαξι απο το δικο μου κ ας ειναι και το bocanegra που ειναι κ ωραιο και καλο.ο μονος λογος που θα αλλαζα το RC ειναι για focus RS η EVO,για κανεναν αλλο λογο δε θα το δωσω. μιλαω για τα δικα μου θελω αλλα και σε γενικες πιστευω δεν εχω αδικο |
λαθος αμαξι δε πηρα,απλως λαθος εχετε καταλαβει.οτι εξυπηρετει τον καθεναν το αμαξι του παιδια.αναλογα με τη χρηση που το θελει.εγω το θελω για να
κινουμαι γρηγορα οπου και αν ειμαι και επειδη ειμαι συνεχεια στη γυρα και λογο δουλειας αλλα και λογο βολτας μαρεσει να το παταω εαν βρεθει κανα τυχερο στο δρομο, το ιβιζα το θεωρω κατωτερο αμαξι απο το δικο μου κ ας ειναι και το bocanegra που ειναι κ ωραιο και καλο.ο μονος λογος που θα αλλαζα το RC ειναι για focus RS η EVO,για κανεναν αλλο λογο δε θα το δωσω. μιλαω για τα δικα μου θελω αλλα και σε γενικες πιστευω δεν εχω αδικο |
ωραια ολα αυτα που λεμε καποιος μοδερατορας να τα βαλει στο τοπικ που ανοιξε ο Νικολας ειναι μια καλη αρχη γιατι το πηδηξαμε (και) αυτο το τοπικ ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Και που να μαθει ο πατερας μου οτι πηρα και τροχαλια στροφαλου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikos 206cc έγραψε: | ||
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σημερα παω στο μηχανικο του πατερα μου να μου αλλαξει την τροχαλια και μου λεει επιγραμματικα!! ''Ο πατερας σου τις ξερει τις μλακιες που κανεις??Μην κανεις το λαθος και τις μαθει θα με γαμοσταυρισει'' |
Τώρα έχω μπλέξει με έκκεντρα και με χιλια δυο πράγματα διότι δεν ανέχομαι αυτοκίνητο με 900 κιλά, που αν φυσήξει ο αέρας θα το πάρει ![]() |
John, θα μπορουσα καλλιστα να το ειχα παρει και με πολυ λιγοτερα χρηματα αλλα δεν μπορουν να συγκριθουν τα δυο αυτοκινητα ![]() ![]() |
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σημερα παω στο μηχανικο του πατερα μου να μου αλλαξει την τροχαλια και μου λεει επιγραμματικα!! ''Ο πατερας σου τις ξερει τις μλακιες που κανεις??Μην κανεις το λαθος και τις μαθει θα με γαμοσταυρισει'' |
stratos gti έγραψε: |
εμενα ο πατερας ελεγε παρε οτι θες εκτος απο σαχοραλλο ...ειχα δει ενα rc κουκλα αλλα πολλα τα φραγκα ..και κατελειξα με το gti....ομως επειδη ενα αυτοκινητο εχει ταυτιστει με καγκουρες και ασπρο arnette ....δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο. περυσι σ ριτσωνα ειχε 70-80 σαχοραλλα τυχαιο....δε???? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αυτό μας αρέσει και αυτό κάνουμε ![]() Ούτε στα μπουζούκια τριγυρνάμε να χαλάμε ένα μισθό στην καθισιά, ούτε τζόγο παίζουμε ούτε κάνουμε ένα σωρό βλακείες. Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι από την στιγμή που έχεις στο μυαλό στο κεφάλι σου και διαθέτεις λίγη λογική δεν είναι ανάγκη να μας τα πρήζουν για κάτι που δεν καταλαβαίνουν αλλά εμείς το αγαπάμε ![]() |
Sinanai έγραψε: |
...Που πήγε ο πατέρας μου στο Μάνθο για γυαλιά και του λέω του Μάνθου "κοίτα μη σου φύγει τπτ, κακομοίρη μου για ράβδους και ντίζες!" ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Σου μιλαει καποιος που ειχε τουρμπισει το 206 του.... ![]() ![]() ![]() |
κινουμαι γρηγορα οπου και αν ειμαι |
και επειδη ειμαι συνεχεια στη γυρα και λογο δουλειας αλλα και λογο βολτας μαρεσει να το παταω εαν βρεθει κανα τυχερο στο δρομο, |
Τι ψάχνεις ρε Ντίνο... ![]() |
stratos gti έγραψε: |
....δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο. περυσι σ ριτσωνα ειχε 70-80 σαχοραλλα τυχαιο....δε???? |
Ρε Στελιο, να σε πω ![]() Μπορουμε να φτιαξουμε και τις υπολοιπες τροχαλιες αλουμινιου ????? ![]() ![]() |
μα δεν ειπε κανεις οτι δεν στριβει
μια χαρα στριβει (οταν δεν εχουν γινει υπερβολες στην ισχυ) απλα δεν εχει την αισθηση ενός Γαλλικου ![]() ειναι διαφορετικο |
SERSEGI έγραψε: |
και εμεις του club δεν ειμαστε και οι πιο αντικειμενικοι...ε??? ![]() |
συμφωνοι παντως.. |
Aλλη φιλοσοφια εχουν ως προς το στριβειν. Το rc (για να το πας γρηγορα)θελει πιο πολυ συμμετοχη του οδηγου απο ενα ιβιζα... ![]() Αλλα αυτη η ''συμμετοχη'' ειναι που σου δινει το χαμογελο της crest ![]() |
Να το scan-άρω; Το οποίο ήταν δυνητικά ρεβάνς της Seat, μετά από το συγκριτικό, στα ίδια μέρη, του FR με το RC. ![]() |
Να το scan-άρω; Το οποίο ήταν δυνητικά ρεβάνς της Seat, μετά από το συγκριτικό, στα ίδια μέρη, του FR με το RC. ![]() |
γι'αυτο οποιος εχει 106rallye ή 205rallye...
κουκουλιτσα...γκαραζ και ΟΔΗΓΗΣΗ μια στο τοσο. εποχες που τα αυτοκινητα τα βγαζανε μουτζουρωμενα χερια και ανθρωποι με μερακι και οχι χαρτογιακαδες και golden boys... το marketing και τον καπιταλισμο μου γ@μω!! ![]() |
φιλολογικη συζητηση αλλα...
...γιατι σκατε? Ας κανει ο καθε κτασκευαστης οτι θελει. Αν αυτο που φτιαξει μας κανει το αγοραζουμε. Αν οχι, "δεν" Παμε αλλου. και αν δεν βρουμε και αλλου κραταμε αυτο που εχουμε ή κοιταμε στα μεταχειρισμενα να αγορασουμε κατι που να μας βγαζει τα γουστα ή να κλυπτει τις αναγκες μας. Επιλ0ογες υπαρχουν απειρες.. Ο καθε κατασκευαστης κάνει τις επιλογες του και εκ των πωλησεων φαινεται αν ειναι σωστες ή οχι. Αν οχι...ας προσεχε... Παντως μην κρινεται με βαση την Ελληνικη αγορα. Ειμαστε πολυ μιθκρη αγορα σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη. |
Ωραία, ακουω εντυπώσεις. Απ' όσο θυμαμαι είσαι με ραλλοεκεντρα, φουλ εξάτμιση και προγραμμα. Και? Πως το ειδες ?? ![]() |
βλεπω μια συγκριση μεταξυ RC και ibiza 1.8T.
κατ'εμε το rc ειναι καλυτερο,το 1.8Τ πιο δυνατο λογω σαλιγκαρου και τσαμπα γινεται πριονι αλλα... ποιος σας ειπε πως το ibiza δεν στριβει ρε μαγκες? ![]() ειπαμε τουμπανο οι γαλλοι μας αλλα...μη το μ@μ@με κιολας!! επισης...δεν ειναι κακο να περνανε 900kg τουτου τα 206 ουτε σημαινει πως τα 106 ειναι κουβαδακια και και και! τα 106 ειναι θρυλος!! εχει βγει χαπακι γι αυτη την ασθενεια εισαγωγη απο γαλλια ![]() |
rallyemaniak έγραψε: | ||
Ρε παιδια μην συγκρίνουμε μια καροτσάρα σαν του RC με αυτη του Ibiza. Ειναι σαν να συγκρίνεις φύκια με μεταξωτές κορδέλες. Είχα την ευκαιρια να αγοράσω του αυτοκίνητο του Δημήτρη του "Καταφρακτο" για οσους το γνωριζουν, και απλα το αμαξι αυτό δεν υπαρχει! Στρίβει λες και έχεις ενα καρτ στον δρομο, εχει δυναμη παντου και δεν σε πουλαει πουθενά! Βέβαια εχει αρκετα πράγματα απανω τα οποια βοηθάνε σε αυτο, αλλα όπως και ναχει η καρότσα του 206 ειναι απλα θεική! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ WRC ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ και κερδισανε τοσα πρωταθλήματα. |
king207cc έγραψε: | ||||
και το 307cc έκαναν WRC... |
volvos έγραψε: |
νικολα μια χαρα εισαι μην ακους τιποτα
απλα κοιταξε α, το χρονισμα ισως αυτο φταει που εχεις τοσο χαμηλοτερα καμπυλη βγλε μια φωτο που τα εχεις β. συνεχιζω να φοβαμαι το χταποδι και το αδειασμα του ψηλα γ. αν εχεις τζιμανι μηχανικο να σου μετρησει συμπιεση δ. οπως ειπε σαλεξ 106 με οτι μοτερ και να ναι πανω απο 145 αλογα με μαμα εκκεντρα συνηθως δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα θελει κουβεντα |
ρε σεις μην γραφετε τα ιδια και τα ιδια σε 2-3 διαφορετικα τοπικ...
εκτός και αν σας βολευει καλητερα να ανοιγει ο καθενας κι ενα ατομικο τοπικ για το αυτοκινητου του και να γραφει εκει τα πάντα που το αφορουν... (βλαβες/μηχανικα/βελτιώσεις/κλπ κλπ) - γινεται αυτο ηδη σε καποια φορουμ στο εξωτερικο κι ειναι μια λυση προκειμένου τα υπολοιπα τεχνικα τοπικ να μενουν "καθαρα" και λιγο πιο επικεντρωμενα σε ενα πραγμα. ειναι κι αυτό μια λυση ![]() |
sps έγραψε: |
Ν ικολα εχεις πινακιδες ΙΕΧ? |
ναι βγαινουν
αλλα σου προτινω να βαλεις με ΕΤ15 |
τα 195/50 σε 15χ7" με ετ 15 δε βρισκουν πουθενα (ακομα και τα 888)
κατω απο ετ15 υπαρχει θεμα αλλα υπαρχουν και 2-3 λυσεις... ![]() |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Ναι Σπυραν ![]() ![]() |
Και πισω που θα βρισκει η ροδα στην κουρμπα που κανει ο θολος, τι θα κανω ??? Ο λογος ?? ![]() |
sps έγραψε: | ||||
Σε πετυχα Δευτερα στα φαναρια του Αγ. Γεωργιου,εγω με κατευθυνση προς ολυμπια ![]() |
Ρε μλκ Τακη, ενα πατημα 2ες-3ες θα κανω για να δω ουσιαστικες διαφορες ![]() |
AlienHack έγραψε: |
μην μασας πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να κανεις 1-2 ανοιγματα χωρις προγραμμα; κ να σπασει...
|
Νικόλα περαστικά να είναι, αλλά με σιγουριά όταν διαβαστεί το σφάλμα. Ας μην προτρέχουμε με διαγνώσεις εξ' αποστάσεως. ![]() |
Pughell έγραψε: |
Απο βουλωμα δεν ειναι οποτε ξεχνα την βρωμια...
ΑΝ ειναι απο καυσιμο,τοτε κατεστρεψες την αντλια.Οταν φωναζουμε και λεμε οτι δεν κανει να μενει στο λαμπακι,εσεις τον χαβα σας... Το γεγονος παντως οτι το κυνηγας χωρις σωστο προγραμμα,με αναμμενο λαμπακι βενζινης και με χιλλιες δυο ακομα παραμετρους που σου εχουμε πει οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το κυνηγας,απλα επιβεβαιωνει την βλακεια σου... Δηλαδη τι πρεπει να γινει,να τρυπησεις πιστονι για να βαλεις μυαλο; |
sκασε ρε φαρμακογλωσση και εσυ
πεταλουδα τα εκλασε ![]() |
Kαταλυτη δεν εβαλες τον magnaflow? |
Ναι αλλα και παλι δν αρκει για να μην αναβει το check. Αυτο δν με απασχολει. ![]() |
Παντως, με βγαλμενο το κολαρο για το βαρελακι, πατησαμε γκαζι και ανοιγοκλεινει. Αρα που καταληγουμε ?? ![]() |
Να ρωτησω κατι αλλο. Αυτη η πεταλουδα που δινει ο Ντινος για το 206 super1600 που ειναι 60αρα, κανει για εμας ???? Ή θελει τιποτα πατεντες για να μπει ??? ![]() |
Αν μπορεις,βγαλε τα μπουζι και δες αν εχουν ολα ιδιο χρωμα και επικαθησεις.
Αν οχι,τοτε ετοιμασου για βαλβιδες... ![]() |
Στελιο να ξεκαθαρισω πως εχω προγραμμα με τα shrick και ο ιμαντας εχει 30.000 χλμ και εχει λυθει μονο 2 φορες. Για να σου λυθουν αυτες οι αποριες. Απο εκει και περα, αφου ο εγκεφαλος λεει πεταλουδα, πως θα ειναι οι βαλβιδες?? Και η ατελη καυση που εβγαλε ειναι επειδη δν εισερχεται αερας, οποτε δεν μπορει να κανει σωστη καυση. |
ice-t έγραψε: |
Ο Νίκος άμα λάχει τα βγάζει και με τα δόντια ![]() ![]() |
ρε πρήξα, άιντε κατέβα 2 λεπτά και λύσε τα μπουζί να δεις! είναι πιο γρήγορο από την πεταλούδα ![]() |
Μπα,το κραξιμο μου δεν κοστιζει,το 100αρικο που θα δωσει ομως για την πεταλουδα σιγουρα θα του κοστισει... |
re nikola 3 λεπτα υποθεση ειναι να τσεκαρετε τα μπουζι
καντο να ησυχασει. τα ιδια συμπτωματα ειχε και octane Που εχει αλλαξει μπολικες πλαστικες. κουραγιο προσωπικα θα πηγαινα σε καινουργια με την εκτπωση του κλαμπ καθως οι πλαστικες χαλανε συνεχεια. Θεωρητικα οι νεες γενιες που πουλανε εχουν λυσει το προβλημα. |
Βγαλαμε τα μπουζι σημερα και τα αποτελεσματα δεν ηταν ενθαρρυντικα. Οι δυο κυλινδροι εχουν ανεβασει λαδια στα μπουζι και μενει να μετρησουμε και συμπιεση. ![]() ![]() Παντως με βλεπω για γεννητουρια, οχι απο γυναικα αλλα απο μηχανη ![]() |
takis_206 έγραψε: |
και κανει τους 2 κυλινδρους πλουσιους για ασφαλεια |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Και τελικα αποφασιστε,μαυρογατα ή καταστροφολογος; ![]() |
Και τελικα αποφασιστε,μαυρογατα ή καταστροφολογος; ![]() |
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Τι έκανες εκεί! Είσαι δημόσιος κίνδυνος! |
ναι ρε στελιο και εμενα οταν ειχε εγγεφαλικο ο 2ος ειχε πολυυυ λαδι,και δεν ειχε καμια ζημια ![]() |
Το 206 ετοιμαστηκε. Μπηκε στο διαγνωστικο σημερα να δουμε αν ολα ειναι ενταξει απο την αλλαγη της πεταλουδας. Σβηστηκαν ολα τα σφαλματα και το αμαξι δουλευει οπως πρωτα ![]() ![]() |
βρεχ
και καν τσουλακι και πηδα ασε το αμαξι κατω |
και προσ θεου κοψε κοντρες μεχρι τοτε. |
metatropi itan ama einai ayto exei poly gelio ![]() εγω σρικ με 300αρη μεταλλικο εβγαλα κανονικα καρτα και ρυπους και θορυβο |
δε με ρωτησες ζουδι
για ρελαντι βαζουμε αρκουδα ανεβαζει 200σαλ το ρελαντι και περνας αρχοντας κεκ |
Εγώ, πάλι, όταν είχα περάσει ΚΤΕΟ (προ μηχανικών μετατροπών) είχα άλλο θέμα.
Δεν πέρναγε πάνω απ' το "χειλάκι" που υπάρχει περιμετρικά της τρύπας, στην οποία κατεβαίνει ο ελεγκτής για να δει το αυτοκίνητο από κάτω. ![]() ![]() ![]() |
οι καταρες τον ραλακιδον που πας κοντρες ειναι! |
ποσο στοκος θεε μου.ελπιζω να μη πεταξες παλια πεταλουδα.άλλαξε μπαταρια τσεκαρε γειωσεις αμαξιου που τη εχουν ακουσει πολλα ατομα και μετα ξαναμιλας |
γιατι τον αφηνεις ανοικτο? |
η αλλιως θα σου νοικιασουμε μια γκαρσονιερα για να πηγενεις με την γκομενα!!!! |
Βασικα οταν το περασε και μπηκα μεσα στο αμαξι για να το παρω να φυγω, ηταν ανοιχτω το κλιμα, αρα το ειχε ανοιξει αυτος απο μονος του για να περασει και στο ρελαντι. Γατα ο τυπος ![]() Υ.Γ. Δεν μου εχει ανεβασει ρελαντι ο σαλεξ, λιγοψυχαει στις 800 στροφες και κανει ολη την ωρα πρι πρι πρι ![]() ![]() |
salex έγραψε: | ||
Σωστά! Πιο φτηνά θα του έρθει από το να αγοράζει πεταλούδες μια φορά στις 15 ημέρες. |
μετρησουμε την υπαρχων μπαταρια και επειδη ουτος σι αλλος θελει αλλαγη, θα την αλλαξω και βλεπω ![]() |
sps έγραψε: | ||
Πω ρε Νικολακη το σκοτωσες! Αν υπηρχε αστυνομια ορθογραφιας θα ειχες συλληφθει ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
To λιμανι κατακολου ειναι κοντα ![]() ![]() |
το πρόβλημα σου νίκο είναι 1 καμμένος πολλαπλασιαστής αλλα μετά που θα γυρίσεις τον κόσμο τούμπα θα το καταλάβεις |
kmtr έγραψε: |
Γεια χαρά,
Φίλε μου εύχομαι να βρείς τι φταίει κ να το φτιάξεις .Επειδη πιο πριν είχες πει να γράφει ο καθενας οτι θέλει έρχομαι κι εγώ να ρωτήσω ..Πιστεύεται οτι αξίζει να δώσει καποις λεφτά για άλλο μοτερ πχ (TU5JP4) η για τουρμπινα κτλ πάνω στο ήδη υπάρχον μοτέρ ( peugeot 206 quicksilver 1.400 75 hp [2001] ) αναφέρω το τουρμπάκι γιατί συνάντησα ένα παλικάρι που το είχε σε μοτέρ μαμα σαν το δικό μου κ είπε πως δεν του εχει δημιουργήσει κανένα προβλημα . Υ.Γ το αμάξι διαθέτει μονο φιλτροσκουπα και τελικό |
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις το δικο σου και να παρεις ενα 1600αρι. Λογω κρισης κιολας, βρισκεις πολυ καθαρο σε λογικη τιμη και αναλογα τα παζαρια που θα κανεις ![]() |