gregkozani έγραψε: |
Θα ήθελα να τα αγοράσω πως θα κάνω την παραγγελιά και με ποιον τρόπο θα τα πληρώσω ? |
Athens έγραψε: |
:S Όταν λές σαν το banner τι εννοείς??? ![]() |
MEMsound έγραψε: |
το "PSClub.gr" (ολο λευκο) + το "λιονταρι" (κοκκινο)
http://www.psclub.gr/forum/images/headers/headern2.jpg στο αμεσο μέλλον θα βρω μια φωτο τοποθετημένα και θα την βάλω |
MEMsound έγραψε: | ||
σου δινω αρ.λογαριασμου και βάζεις 10ε (6ε το π. +2x2ε τα πλ.) και σου τα στελνω εκτός και αν ειναι πιο "οικονομικό" (γιατί μου τι δινουν λιγο οι προμήθειες των τραπεζων) να μου βάλεις ενα 10ευρω σε ενα φακελο και να μου το στείλεις... |
Steve έγραψε: |
Είναι με το φωσφοριζέ αυτοκόλλητο ή όχι? |
RoadRunner122 έγραψε: |
Στο πίσω τζάμι στη μέση και ψηλά, δεν έχει φόβο με τον υαλοκαθαριστήρα να ξεκολήσει-ξεφτίσει? |
μεγειες!!!!!!!!!!!!
το υλικό ειναι ανακλαστικό (λίγο "λιγότερο" όμως από τα 1α αυτοκόλλητα που ειχαμε βγάλει) |
power έγραψε: |
Όσοι είχαν κάνει εγγραφή το 2008 και δεν έλαβαν αυτοκόλλητο και τα σχετικά θα σταλεί αυτό το πακέτο? |
εννοείται ![]() |
ααααα
καμια σχεση απλά στους εκτός που "δεν βιάζονται" θα στελνονταν μαζι με τις κάρτες μέλους (ρωτα τον roadrunner ποτε θα γινει αυτό), βολευει για να μην πηγαίνουμε 2 φορες ταχυδρομείο. αν "βιάζεσαι" να σου στείλω άμεσα κανένα πρόβλημα ![]() |
MitsakosDiin έγραψε: |
Δηλαδη τωρα δεν γραφτηκα? (μπερδευτηκα), αν ουσιαστικα δεν εχω γραφτει τωρα, πως ακριβως θα γραφτω? δν εχω προβλημα ερχομαι και στο μερος που συγκεντρονεστε διπλα μενω κ εγω νεα φιλαδελφεια ![]() |
nOkpos έγραψε: |
http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/29012009068.jpg |
Πάνος έγραψε: |
Η τοποθετηση ενος αυτοκολλητου στο πισω τζαμι ειτε μικρου ειτε του μεγαλου κοντα στο τριτο stop ψηλα ψηλα δηλαδη εχει καποιο θεμα με τις βροχες και τον υαλοκαθαριστηρα στο βαθος χρονου; |
Πάνος έγραψε: |
Εμενα δεν μου εκατσε ασχημα μολις το ειδα. |
kane έγραψε: |
ενω μ'αρεσει τρελά το αυτ/το του πςκλαμπ, ε δεν ειναι λιγο καγκουρια να το βαλω σε σιτροεν? ![]() ![]() ![]() |
206kwn έγραψε: | ||
Βάλε το αυτοκόλλητο πσκλαμπ.γρ και ξύλωσε όλα τα σήματα της citroen ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
+1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
δε μου λετε...κανετε ΟΛΟΙ παρεα με το μανθο??? ![]() ![]() ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Sιγά μωρέ, εδώ έχουμε δει το 16V του VTS κολλημένο σε puntoGT (8V)... |
δε μου λετε...κανετε ΟΛΟΙ παρεα με το μανθο??? ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Πάντως αν γίνεται, είναι λάθος. |
Sinanai έγραψε: |
Πάντως αν γίνεται, είναι λάθος. |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Γι΄αυτο ρωταω!! Αν γινεται, θα εισηγηθω να σταματησει.... ![]() |
sod έγραψε: | ||||
Κι εγω αυτηs τηs αποψηs ειμαι....καλωs η κακωs....... ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Χμμμμ, γινεται να παρει καποιος αυτοκολλητα (ακομα και επι πληρωμη...) χωρις να ειναι επισημο μελος?? |
dhmv2001 έγραψε: |
Mανθο καλημερα,
θα σου στειλω σε φακελο 10€ για τα αυτοκολλητα στην διευθυνση της λεσχης για να μην τρεχω σε τραπεζα τετοιες μερες οποτε μπορεις μου τα στελνεις Αν υπαρχει καποιο προβλημα pm. Ευχαριστω, Δημήτρης |
Παράθεση: | ||
Με περιφανεια ΑΡΗΣ |
Παράθεση: |
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την φόρμα μέλους (αρχείο σε MS Word) |
vinman έγραψε: |
Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ και εξαιτίας όσων γράφτηκαν απο τον χρήστη spyros_z δεν θα του σταλούν τα αυτοκόλλητα του Συλλόγου. Σήμερα το πρωι του απεστάλησαν/επιστράφηκαν τα χρήματα που είχε καταβάλει.
Για το Δ.Σ. vinman |
silva έγραψε: |
υπαρχει ακομα αυτοκολλητο??
μαζι με την κουπα να περασω καποια Πεμπτη να παρω??? thanks |
kmtr έγραψε: | ||
Παιδιά πείτε μας ισχύει ακόμα αυτό με τα αυτοκόλλητα?? Δώστε στο λαό!!! αν ισχύει στείλτε αριθμό λογαριασμού !!!! ευχαριστώ |
MAD έγραψε: |
Τα αυτοκόλλητα δεν τα παίρνει κάποιος όταν είναι ΕΠΙΣΗΜΟ μέλος; |
τοτε τα παιρνει δωρεαν, μαζι με την καρτα μελους αλλιως* 10ε το σετ τα γραφουμε στο πρωτο ποστ για λογαριασμο βλ στο τοπικ "πως να γινω επ.μελος" *και μονο αν δεν εχει "στραβωσει" καπου αλλου το πραγμα = σε γραφομενα / συμπεριφορα εδω μεσα κλπ κλπ... |
kmtr έγραψε: | ||||
ωραία που τα δίνουμε αυτά τα 10ε για να μας ερθουν τα αυτοκολλητα δηλαδη? |
'Andy'-lag έγραψε: |
Eγώ απλά απορώ τι τα θέλει κάποιος απλά τα αυτοκόλητα από την στιγμή που δεν ασχολείται καν με το club.....?????????? |
Από τη στιγμή που δεν πουλάμε κάτι είναι λίγο άτομο να μιλάμε για διαφήμιση....Δεν νομίζω οτι θέλουμε να διαφημιστούμε σε κάποιον....Άλλωστε όποιος ενδιαφέρεται γνωρίζει την ύπαρξή μας. |
nikos 206cc έγραψε: |
Και σορρυ δηλαδη ειναι κακο αν καποιος δεν γουσταρει για τους δικους του χ,ψ λογους να πληρωσει συνδρομη,να ενισχυσει (εστω και 10 ευρω)το συλλογο και παραλληλα να κανει και διαφημιση? ![]() Ετσι οπως το βλεπω ειναι σαν να λεμε οτι του κανετε και χαρη δηλαδη... Καταλαβαινετε τι εννοω,μην το παρετε προσωπικα. ![]() |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Φιλε μου εγω εμαθα απο την υπαρξη του κλαμπ καταλαθος απο το google...αν σε καθε γειτονια εβλεπα και ενα ''psclub'' θα μου κεντριζε το ενδιαφερον/περιεργεια να το δω πιο πριν...7 χρονια εχω το αμαξι και εδω μπηκα πριν 1,5 χρονο Και πιστευω οτι πρεπει να εχεις και στο μυαλο σου τη διαφημιση,γιατι δεν πιστευω οτι αν πουλουσε ο συλλογος 150 αυτοκολλητακια παραπανω θα του επεφταν ασχημα,ουτε και πιστευω(και απο αυτα που εχω διαβασει εδω) οτι η λεσχη ειναι μια φθηνη ιστορια ή τελοσπαντων τα βγαζει περα ανετα... Αν καπου κανω λαθος συγχωρεστε με τι να πω.. |
kostas207rc έγραψε: |
Συμφωνώ με Andy δεν θα μας σώσουν φυσικά τα 10ε
είναι θέμα ιδεολογίας τα αυτοκόλλητα για μένα καλό θα είναι να πέρνουν όσοι έιναι επίσημα μέλη μόνο αλλιώς ποιος ο λόγος να έχεις αυτοκόλλητα του συλόγου αν δεν είσαι στο σύλογο? |
king207cc έγραψε: |
φιγουρα για πιο πράγμα?? τοσο high class ειναι το psclub? ![]() δλδ λές είμαι μέλος στο συλλογο γκολφ γλυφάδας στο σύλλογο ναυτικού ομίλου βουλιαγμένης με τους σκαφάτους και στο σύλλογο με τα πεζό και πουλάς μούρη?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Εννοειται ![]() ![]() Εχω ανεβει σκαλοπατι στην κοινωνια. Τωρα μετραω πιο πολυ ![]() |
...
Τα νέα αυτοκολλητα θα διατίθενται:
* (αφορα το 2009, ενώ για το 2010 βλέπουμε εν καιρώ) ανα "σετ 1πίσω + 2 πλαινα" με την ανανέωση συνδρομής δωρεαν μαζι με την νέα κάρτα μέλους. * για όποιο επίσημο μέλος θέλει επιπλέον αυτοκόλλητα οι τιμές ειναι 3ε το πίσω και 1ε το καθε πλαινό * για τα μη επ.μέλη ("ενεργα" όμως - και οχι "τυχαια περαστικά" απ' το φορουμ...) οι τιμές ειναι 6ε το πίσω και 2ε το πλαινό. * σε "περαστικους" δεν διατίθενται αυτοκόλλητα και αυτό ειναι στην κρίση των Υπευθύνων του Club = δεν θέλουμε τα αυτοκόλλητα μας να κυκλοφορουν "οπου να 'ναι"... ![]() |
υ.γ. ομως κατανοω απολυτως τους παραπανω επισημους...αν θελετε μπορουμε να φτιαξουμε ΚΑΙ ξεχωριστα αυτοκολλητα "Επισημων Μελών" ετσι για την διαφοροποιηση του πραγματος - αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα. |
kostas207rc έγραψε: |
Συμφωνώ με Andy δεν θα μας σώσουν φυσικά τα 10ε
είναι θέμα ιδεολογίας τα αυτοκόλλητα για μένα καλό θα είναι να πέρνουν όσοι έιναι επίσημα μέλη μόνο αλλιώς ποιος ο λόγος να έχεις αυτοκόλλητα του συλόγου αν δεν είσαι στο σύλογο? |
AlienHack έγραψε: | ||
δηλαδή μπλούζα Barcelona αγοράζουν μονο οσοι ειναι ενεργοί στον συλλογή της μπαρτσελονα? ... ![]() |
"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" εχουμε στα χερια μας τα νέα αυτοκόλλητα!!!
-> Το πίσω ειναι ανακλαστικό με το λιονταρι της PS. Σχεδόν ίδιο με το λογότυπο που υπάρχει στα banner στις σελίδες του φόρουμ, μόνο που τα γραμματα ειναι όλα λευκά και μόνο το λιοντάρι κοκκινο και -> πλαινά μικρα λευκά γραμματα PEUGEOT SPORT CLUB Τα νέα αυτοκολλητα θα διατίθενται:
* (αφορα το 2009, ενώ για το 2010 βλέπουμε εν καιρώ) ανα "σετ 1πίσω + 2 πλαινα" με την ανανέωση συνδρομής δωρεαν μαζι με την νέα κάρτα μέλους. * για όποιο επίσημο μέλος θέλει επιπλέον αυτοκόλλητα οι τιμές ειναι 3ε το πίσω και 1ε το καθε πλαινό * για τα μη επ.μέλη ("ενεργα" όμως - και οχι "τυχαια περαστικά" απ' το φορουμ...) οι τιμές ειναι 6ε το πίσω και 2ε το πλαινό. * σε "περαστικους" δεν διατίθενται αυτοκόλλητα και αυτό ειναι στην κρίση των Υπευθύνων του Club = δεν θέλουμε τα αυτοκόλλητα μας να κυκλοφορουν "οπου να 'ναι"... ![]() |
bagosgt έγραψε: |
εγω μπορω να εχω ενα για το ΚΤΜ,να το βλεπει ο κοσμος οταν κανω καγκουριες??? ![]() ![]() |
kmtr έγραψε: |
φίλε μου αν μπορείς στείλε μου πμ με τα στοιχεία παραλήπτη να στείλω τα λεφτά για να πάρω τα αυτοκόλλητα ευχαριστώ |
bagosgt έγραψε: |
εγω μπορω να εχω ενα για το ΚΤΜ,να το βλεπει ο κοσμος οταν κανω καγκουριες??? ![]() ![]() |
nOkpos έγραψε: |
ΝΑ και το new αυτοκολλητο γα**το νομιζω!!!
![]() |
sNicaKoS έγραψε: | ||
παιδιά άμα υπάρχουν ακόμα αυτά τα αυτοκόλλητα θέλω κ εγώ!!!μπορείτε να μου τα στείλετε καβάλα όμως?? ![]() |
sNicaKoS έγραψε: |
παιδιά άμα υπάρχουν ακόμα αυτά τα αυτοκόλλητα θέλω κ εγώ!!!μπορείτε να μου τα στείλετε καβάλα όμως?? ![]() |
επικοινωνησε με τον p206mike ![]() |
![]() |
Kostaswannabe έγραψε: |
Τελικα εχει γυρισει ο ανδρεας; εχουμε μαθει και τι αποθεματα υπαρχουν σε αυτοκολλητα για 207; το χα ξεχασει |
Lalakis207 έγραψε: |
Καιιιι εγωωω θέλω αυτοκόλλητο αντε να κάνουμε καμια συνάντηση παιδιααααα ..!! |
MAD έγραψε: | ||
Συναντήσεις γίνονται κάθε πέμπτη.... που είσαστε??? ![]() |
Lalakis207 έγραψε: |
Σε ποιο μερος πάτε μιλάτε με συνθηματικά και δεν καταλαβαίνω που πάτε ; ![]() |
PeugeotakiasGT έγραψε: |
Θέλω και εγώ αυτοκολητάκια για το 208 ![]() ![]() |
Πόσο ακόμααα!!! |
sNicaKoS έγραψε: | ||
με yaris 1000cc θα φτάσω? ![]() @#@# αναμονή!!! |
Εγω κύριοι δεν μπορω για σήμερα. Επίσης είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑ να πάρουν αυτοκόλλητα όλοι οι τυχαρπαστοι και να το παίζουν ''κάποιοι"... Και να ξεφτιλιστει και το ύφος του κλαμπ. Πανω απ'ολα είμαστε παρέα και γνωριζόμαστε... Με τον Αρη τα έχουμε πει κιόλας μια στα γρήγορα. |
με αφορμη αυτο...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=540275#540275
και μιας και εχουμε πλεον φρεσκα αυτοκολλητα... -> δεν διαφωνουμε...γι αυτο και αυτοκολλητα μονο σε οσους ερθουν εστω και μια φορα απο Θεα, εστω σε μια συναντηση, εστω συμμετεχουν στις εδω μεσα συζητησεις. κλπ... οσον αφορα την ομαδα 206 στο ΦΒ που εχει φτιαξει παλιο μελος του ΠιΕςΚλαμπ αυτη φτιαχτηκε εκει για συγκεκριμενους (κηριως ενημερωτικους) λόγους και. το ΠιΕςΚλαμπ ειναι "εδω" σε αυτο το φορουμ...οχι στο ΦΒ/Τουιτερ/κλπ/κλπ... τα διαφορα σοσιαλ μεδια μας βολευουν να υφιστανται για ενημερωτικους λογους και δεν εχουν καμμια αξια μιας και ειναι εξειρετικα δυσκολο να ανατρεξει καποιος μεσα σε αυτα για καποια συγκεκριμενη πληροφορια. υγ...εκτος και αν μιλαμε για ατομα εκτος Αθηνων και μονο για οσους συμμετεχουν εστω στα εδω μεσα γραφομενα. |
ρεεεεε ΔΕΝ ΥΠΑΡXΕΙΣ ΛΕΜΕ
niiiiice ![]() ![]() ![]() ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Καινούρια η μεταχειρο? |
Δημοσθένη εγώ πάντως θα το έβαζα στο φιλετάκι πάνω από την πινακίδα... |
Blue Cub έγραψε: |
Βεβαια υπαρχουν κι αυτοι που δε χρειαζονται αυτοκολλητο, απλα εχουν το παιδι ορθιο αναμεσα στα καθισματα, πισω χωρις καθισματακι, μπροστα χωρις ζωνη, στην αγκαλια μπροστα, στην εταζερα... |
"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" εχουμε στα χερια μας τα νέα αυτοκόλλητα!!!
-> Το πίσω ειναι ανακλαστικό με το λιονταρι της PS. Σχεδόν ίδιο με το λογότυπο που υπάρχει στα banner στις σελίδες του φόρουμ, μόνο που τα γραμματα ειναι όλα λευκά και μόνο το λιοντάρι κοκκινο και -> πλαινά μικρα λευκά γραμματα PEUGEOT SPORT CLUB Τα νέα αυτοκολλητα θα διατίθενται:
nido έγραψε: |
Κι εγώ, κι εγώ!
Μόνο που με το τρέξιμο που έχει πέσει έχω να έρθω σε συνάντηση από τότε που μου είχε δώσει ο Μάνθος τη "νύφη" στην Πεντέλη τότε με την ανάρτηση που δεν ξέραμε τι ακριβώς είναι τα σωθικά της... ![]() |
LoukTheGreek έγραψε: |
Είμαι νέο μέλος και ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτοκόλλητα, τι πρέπει να κάνω; |