PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Vini's 207 Sound stuff...

Vini - Δευ 23 Μάρ 2009, 12:06:12
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Vini's 207 Sound stuff...
Ενεργό SUB.

Το έχεις επιχειρήσει κανείς πάνω στο εργοστασιακό RCD RD4;

Μπαίνει;
Question Question Question
sotos 207Gt - Παρ 27 Μάρ 2009, 10:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μπαινει πανευκολα.
Αυτα που χρεαζεστε ειναι:
4.5μ καλωδιο ρευματος.
0.5μ απο το ιδιο για γειωση.
ενα 5μ rca-rca καλωδιο σηματος.
4.5μ καλωδιο remote on ψιλο αν δεν εχεις επανω το rca-rca.
το ενεργο sub (η τον ενισχυτη και το sub αν ειναι ξεχωριστα)
Τωρα υπαρχουν οι δυο εξης τροποι για να παρετε σημα απο το rd4.
Ο πρωτος και ο καλυτερος αλλα και ο πιο δυκολοε ειναι να βρειτε τις επαφες εξοδου line χαμηλης σταθμης απο την πηγη.
Το συνδεετε στην εισοδο του ενισχυτη και καθαρισατε.
Ο δευτερος τροπος ειναι να παρετε σημα ''κλεβοντας'' δυο ηχεια πχ μπροστα δεξι-αριστερο.
Προσοχη δεν τα κοβετε απλα τα κλεβετε.Παιρνετε αυτα τα δυο ζευγη καλωδιων(απλο καλωδιο ηχειου και τα πατε πισω στην υψηλη εισοδο του ενισχυτη.Εκει μετατρεπεται αυτοματως απο τον ιδιο τον ενισχυτη και καθαρισατε(σε αυτη την περιπτωση το rca-rca δεν χρειαζεται).
Αν παλι ο ενισχυτης δεν εχει εισοδο υψηλης σταθμης αγοραζετε εναν μετατροπεα απο τους απειρους που κυκλοφορουν στο εμποριο με τιμη απο 5-150€ και το βαζετε περνωντας στην εξοδο του σημα χαμηλης σταθμης(εδω το χρειαζεστε το rca-rca).
Κανετε τις συνδεσεις +12 ,γειωση και remote on και παπαλα.
Remote θα παρετε απο την φισα του αυτοκινητου η ακομα και μπακαλικα απο τον αναπτηρα.
Η σωστη δουλεια εξαρταται αμεσα απο αυτον που θα την κανει και τα υλικα που θα χρησιμοποιησετε..
Για αποριες διαθεσιμος
Vini - Παρ 27 Μάρ 2009, 11:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Η σωστη δουλεια εξαρταται αμεσα απο αυτον που θα την κανει και τα υλικα που θα χρησιμοποιησετε..

Eκεί ακριβώς είναι το δικό μου πρόβλημα.
Δεν εμπιστεύομαι τους εγκαταστάτες ειδικά όταν διαβάζω ότι πρέπει να γίνουν τρύπες, κλέψιμο σήματος από πηγή κλπ...

Αν είχε η πηγή κάποιο Line Out καθαρό ίσως και να το σκεφτόμουν.
sotos 207Gt - Παρ 27 Μάρ 2009, 11:46:35
Θέμα δημοσίευσης:
τι να σου πω
εγω κανω οτι μπορω καλυτερο αλλα ειμαι μακρια... Sad
Vini - Παρ 27 Μάρ 2009, 11:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
τι να σου πω
εγω κανω οτι μπορω καλυτερο αλλα ειμαι μακρια... Sad

Αργοστόλι;

Μια χαρά είσαι εκεί! Άρχοντας!...! Wink Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
myth - Παρ 27 Μάρ 2009, 17:16:57
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο και γω στην αρχη ψαχνομουνα σαν εσενα...αλλα πιστευω η πιο σωστη λυση για αρχη ειναι να αλλαξεις πηγη και με τους καταλληλους ανταπτορες θα εχεις και το parktronic σου και τις λειτουργειες της οθονης σου και ολα!! Wink Wink
Vini - Παρ 27 Μάρ 2009, 18:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
Νικο και γω στην αρχη ψαχνομουνα σαν εσενα...αλλα πιστευω η πιο σωστη λυση για αρχη ειναι να αλλαξεις πηγη και με τους καταλληλους ανταπτορες θα εχεις και το parktronic σου και τις λειτουργειες της οθονης σου και ολα!! Wink Wink

Εσυ που από ότι βλέπω πραγματικά έχεις ασχοληθεί ... για πες ...

Εχω ήδη αυτή την πηγή:
http://www.jvc.gr/product.php?id=KD-PDR61E&catid=100045

Mπορεί να μπει η JVC στο 207 και αν μπει τι θα χάσω ...;

Εδώ σε θέλω ... Cool

υ.γ. θα ρωτήσω και στο http://caraudioforum.gr/forum/ που από εκεί την είχα εντοπίσει ... Rolling eyes
myth - Παρ 27 Μάρ 2009, 19:29:32
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο δεν ξερω τι παιζει με τα jvc... αν δλδ υπαρχουν ανταπτορες...ο sotos θα μας πει αν ξερει...εγω εχω βαλει alpine και εχει σιγουρα!!!Λογικα για την jvc που εχεις δεν θα υπαρχει...
Vini - Παρ 27 Μάρ 2009, 19:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
Νικο δεν ξερω τι παιζει με τα jvc... αν δλδ υπαρχουν ανταπτορες...ο sotos θα μας πει αν ξερει...εγω εχω βαλει alpine και εχει σιγουρα!!!Λογικα για την jvc που εχεις δεν θα υπαρχει...

Alpine? Για πες μας τι έχεις καταφέρει με την Alpine?
Τι γίνεται με τα:

1. για το χειριστήριο στο τιμόνι
2. για το κουμπί mode στο εργοστασιακό radiocd και τις πληροφορίες στην οθόνη του υπολογιστή ταξιδίου που επιλέγεις.
3. για τον ήχο του ανιχνευτή παρκαρίσματος
4. στην οθόνη τι έχεις χάσει (αν έχεις χάσει κάτι φυσικά)

Αν πραγματικά δω ότι ΔΕΝ χάνω τίποτα τότε δεν έχω πρόβλημα να πετάξω πάνω μία καλή ALPINE ... Smile
myth - Παρ 27 Μάρ 2009, 20:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω χασει τπτ απολυτως φιλε...απλα εχει αλλο ηχο το παρκτρονικ και π.χ αν ειναι αριστερα το εμποδιο βαρανε τα αριστερα ηχεια(μου φαινεται δεν το ειχε το μαμα αυτο).Απο το μενου δεν εχω χασει παλι τπτ και απο χειριστηριο κομπλε..ολα τα εχω...
myth - Παρ 27 Μάρ 2009, 20:49:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αν οντως ψηνεσαι ΒΟΥΡ και βαλτινα....οντως δεν χανεις ΤΠΤ....απλα σκεψου περιπου +150 ευρω παραπανω για τους ανταπτορες..!!!
giannis27 - Σαβ 28 Μάρ 2009, 00:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
πως μπαίνεις τώρα στο μενού τις οθόνης?από τα χειριστήρια στο τιμόνι?
myth - Σαβ 28 Μάρ 2009, 01:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
ναι απο τα χειριστηρια μονο με συνδιασμο κουμπιων...ο μονος συνδυασμος κουμπιων σε μαμα πηγη για να καταλαβεις ειναι το Mute που ειναι το +και το - της φωνης μαζι...εεε καπως ετσι μπαινεις και στο μενου τωρα....το Mute εχει μεινει ιδιο παρεπιπτοντως...δλδ δεν εχασα τπτ...απολυτως
ChrisR - Σαβ 28 Μάρ 2009, 01:24:43
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπέρα παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερώτηση...
έχω αλλάξει πηγή αλλα δεν λειτουργεί το χειριστήριο στο τιμόνι, για να μπώ στο μενού θα πρέπει να βάζω την παλιά?
sotos 207Gt - Σαβ 28 Μάρ 2009, 07:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες οτι και να βαλετε υπαρχουν οι καταλληλοι ανταπτορες και δεν χανετε τπτ απολυτως.Μονο το Mode και το dark.Το πρωτο το εχετε και απο το τιμονι ενω το δευτερο αναλογα τι μηχανημα θα διαλεξετε μπορει να το εχει σαν λειτουργια(του myth εχεις dark απλα λεγεται bl. out)
Απλα με την alpine θα εχετε και τις ενδειξεις του ραδιο cd στην κεντρικη οθονη και γενικα ειναι ανωτερη εταιρια.....πιστεψτε με.
Αν αναλογιστειτε οτι μετα την αλλαγηξ θα εχετε και usb&ipod&iphone τοτε σιγουρα αξιζει.
Και ο myth διστακτικος ηταν πριν το βαλουμε αλλα μετα μαλλον αλλαξε γνωμη.. Very happy
sotos 207Gt - Σαβ 28 Μάρ 2009, 07:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
οριστε δειτε πως και φανταστειτε στη θεση της οθονης ενα ραδιοcd

w505 demo
Vini - Σαβ 28 Μάρ 2009, 11:58:09
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
Δεν εχω χασει τπτ απολυτως φιλε...απλα εχει αλλο ηχο το παρκτρονικ και π.χ αν ειναι αριστερα το εμποδιο βαρανε τα αριστερα ηχεια(μου φαινεται δεν το ειχε το μαμα αυτο).Απο το μενου δεν εχω χασει παλι τπτ και απο χειριστηριο κομπλε..ολα τα εχω...

Ερωτήσεις:
1. Πως έχεις αντικαστήσει το κουμπί MODE της εργοστασιακής πηγής;

2. Πως έχεις αντικαταστήσεις το κουμπί DARK της εργοστασιακής πηγής;

3. Στην οθόνη παίρνεις πληροφορίες από την ALPINE;

4. Και τελικά ποια ALPINE έχεις βάλει; Μπορώ να επιλεξω οποιαδήποτε;

5. Aπό USB τι έχει η ALPINE;
sotos 207Gt - Σαβ 28 Μάρ 2009, 12:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
myth έγραψε:

Ερωτήσεις:
1. Πως έχεις αντικαστήσει το κουμπί MODE της εργοστασιακής πηγής;

2. Πως έχεις αντικαταστήσεις το κουμπί DARK της εργοστασιακής πηγής;

3. Στην οθόνη παίρνεις πληροφορίες από την ALPINE;

4. Και τελικά ποια ALPINE έχεις βάλει; Μπορώ να επιλεξω οποιαδήποτε;

5. Aπό USB τι έχει η ALPINE;

1.το Mode παει περιπατο αλλα το εχεις απο το κουμπακι που ειναι στο χειριστηριο για τους υαλοκαθαριστηρες
2.το dark ειπαμε και παραπανω οτι αντικαθισταται απο το b.out απλα δεν σου σκοτεινιαζει την εργοστασιακη οθονη πραγμα που αν το κανεις συνεχεια τοτε οκ πασο.
3.Ναι κανονικοτατα
4.ο Γιαννης εχει βαλει αυτο .Μπορεις να επιλεξεις κατι απο το CDE-9884R και πανω που εχουν v out για τις πληροφοριες οθονης.
5.Ολα τα rcd της alpine πλεον εννοωντας τα μοντελα του 2009 εχουν usb ανεξαρτητου κοστους ξεκινωντας απο τα 145€

Ελπιζω να σε καλυψα Wink
Vini - Σαβ 28 Μάρ 2009, 12:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
Με κάλυψες. Ευχαριστώ πολύ.

Ομως δεν βλέπω ρε παιδιά USB στα Αlpine.
Που την έχουν την USB?

Μην μου πείτε ότι η USB είναι από πίσω και θέλει αντάπτορες και τέτοιες ιστορίες;
sotos 207Gt - Σαβ 28 Μάρ 2009, 12:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Με κάλυψες. Ευχαριστώ πολύ.

Ομως δεν βλέπω ρε παιδιά USB στα Αlpine.
Που την έχουν την USB?

Μην μου πείτε ότι η USB είναι από πίσω και θέλει αντάπτορες και τέτοιες ιστορίες;

ναι απο πισω ειναι αλλα δεν θελει ανταπτορες απλα μια προεκταση και
-η παιρνεις μια κοινη απο ενα οποιοδηποτε καταστημα με υπολογιστες με κοστος 2€
-η παιρνεις το πιασοκολε της alpine με 16€ το οποιο εχεις και λογο που εχει τοσο μιας και ειναι με τριπλη θωρακιση για το περιβαλλον του αυτοκινητου..
Vini - Σαβ 28 Μάρ 2009, 12:42:41
Θέμα δημοσίευσης:
Kάτσε γιατί δεν κατάλαβα. Από πίσω πως έρχεται μπροστά η προέκταση; Question Και το USB καλώδιο κρέμεται κάπου;

υ.γ. ωχ! αυτά μου θυμίζουν τις μαϊμουδιές της Pioneer... Rolling eyes
sotos 207Gt - Σαβ 28 Μάρ 2009, 13:10:23
Θέμα δημοσίευσης:
αναλογα...
κρεμεται αν το αφησεις να κρεμεται.
εγω τα βαζω ολα στη θεση τους,πχ σε Α3 στη θεση aux που εχει απο jack την κανω usb..
Vini - Σαβ 28 Μάρ 2009, 18:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη το Sound Design είναι δικό σου; Question Shocked

Τώρα είδα ότι έχεις κάποιο link για το συγκεκριμένο site ... Shocked

Πάντως πριν από λίγο έφαγα άκυρο και για την JVC ... που έχω.
Αν την βάλω θα έχω ιστορίες με την οθόνη.
Εχω και μία Pioneer σχεδόν αχρησιμοποίητη.
Τα ίδια φαντάζομαι και με αυτή.

Πρέπει να επιβιώσω με την εργοστασιακή. Τουλάχιστον θα έχω USB... Razz
sotos 207Gt - Σαβ 28 Μάρ 2009, 18:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
ναι φιλε δικο μου ειναι.
Παντως μετα μεγαλης βεβαιοτητος σου λεω οτι προβλημα δεν προκειται να εχεις.
Αν ρωτησεις ανθρωπους που με ξερουν και εχουν δει να δουλευω θα στο επιβεβαιωσουν.
Παπατζες δεν γινονται αποδεκτες.
Wink
Vini - Σαβ 28 Μάρ 2009, 18:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη αν αλλάξω πηγή θα βάλω μόνο κάποια με USB στην πρόσοψη. Τίποτα άλλο.
Από την άλλη έχω δύο πηγές και κάθονται χωρίς να τις έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου. Η JVC μάλιστα είναι κορυφαία. Είναι κρίμα να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω.

Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω σκοπό να γίνω συλλέκτης πηγών.. Laughing
giannis27 - Σαβ 28 Μάρ 2009, 18:43:48
Θέμα δημοσίευσης:
σώτο μόλις είδα το βιντεάκι σου,όλα τα λεφτά Thumb Left
περίπου πόσο σου βγήκε η όλη εγκατάσταση?
sotos 207Gt - Δευ 30 Μάρ 2009, 11:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
περιπου 2200 με τις ΄παλιες τιμες και χωρις εργασια(αφου εγω τα εβαλα Wink ).
Γενικα για οποιον διαλεγει κομπλε πακετο του κανω δωρο τα εργατικα.
Οι τιμες ειναι χωρις τις οθονες προσκεφαλων...
Vini - Τρι 31 Μάρ 2009, 21:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη ερωτηση!
Εσύ θα ξέρεις σίγουρα.

Στο κενό (στην θήκη) πάνω από το clima και κάτω από το εργοστασιακό radiocd μπορεί να μπει πηγή; Η θήκη βγαίνει;;;Μπαίνει εκεί πηγή;

Σκέφτομαι να βάλω το JVC και να το ρίξω πάνω στα ηχεία όπως ο Scotty308 χωρίς κονέκτορες αντάπτορες κλπ...κλπ...
Άλλωστε για το JVC έχω ήδη χειριστήριο τιμονιού και μάλιστα φωτιζόμενο ... Rolling eyes

Και η εργοστασιακή πηγή να μείνει ως έχει...και να την χρησιμοποιώ μόνο για το display (mode/dark) Exclamation
fynos - Τρι 31 Μάρ 2009, 22:19:57
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι μόνο μπαίνει αλλά έχει και ακριβός την ίδια βάση για όλα . . . απλά μπορείς να αλλάξεις θέση ανα πάσα στιγμή με την θηκούλα και το ραδιόφωνο !
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, γιατί ξοδεύεται ένα κάρο λεφτά για παπάτζες και δεν κάνετε το σωστό από την αρχή ?
Καλά στην τελική δικά σας είναι αλλά αναρωτιέμαι ! Επίσης διάβασε ότι γράφουμε για συμβατότητες Alpine κτλ θα σε βοηθήσουν νομίζω . . .

Από την μέση και κάτω

Επίσης, επειδή εδώ γράφουμε τα σχετικά του sub . . . .
Η ωραιότερη λύση είναι να αγοράσεις ή να αντιγράψεις την μαμά θέση του JBL sub και να αγοράσεις στην χειρότερη την πλαϊνή μοκέτα . . . . από χώρο 0 και από απόδοση αν ψάχνεις για ποιότητα και όχι ένταση, μία χαρά !

MEMsound - Τετ 01 Απρ 2009, 01:43:02
Θέμα δημοσίευσης:
...ελα ντε Confused Confused Confused Confused
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 08:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, γιατί ξοδεύεται ένα κάρο λεφτά για παπάτζες και δεν κάνετε το σωστό από την αρχή ?
Καλά στην τελική δικά σας είναι αλλά αναρωτιέμαι ! .. .

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά τα παραπάνω δεν τα κατάλαβα.
Για ποια λεφτά μιλάς;... Confused
Και ποιες είναι οι παπάτζες;
Θεωρείς παπάτζες τα JVC και τα PIONEER;

Σωτήρη δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά έχω ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ (σχεδόν αχρησιμοποίητες) και κάθονται σε ένα συρτάρι. Δεν έχω καμιά διάθεση να πάρω και 3η πηγή και μάλιστα κάποια που δεν με ικανοποιεί (βλ. USB στη πρόσοψη).

Από την άλλη δεν θέλω να βγάλω το εργοστασιακό radio/cd γιατί θέλω να ρυθμίζω την οθόνη. Δεν θέλω "να ξοδεύσω ένα κάρο χρήματα" για αντάπτορες οι οποίοι θα μου μείνουν κάποια στιγμή σε ένα συρτάρι και θα τους κοιτώ.

Και δεν σου κρύβω ότι ΔΕΝ εμπιστεύομαι κανένα τεχνικό να βάλει χέρι στο αυτοκίνητο.

Διάβασε εδώ τι μου έκαναν πριν 8 μήνες στο Coupe και έσκασα μία σακούλα λεφτά για να πουν ότι είμαι και ΓΚΡΙΝΙΑΣ:

http://caraudioforum.gr/forum/index.php?showtopic=4695&st=0&p=27415&#entry27415

Αν βάλω το JVC και βγάλω την εργοστασιακή πηγή κοίτα τι μου απαντά τεχνικός στο Caraudioforum:

Παράθεση:
Ότι μπαίνει είναι σίγουρο .
Με το κατάλληλο πλαίσιο στήριξης και τον κατάλληλο ανταπτορα θα συνεργασθεί με τα CAN-BAS κυκλώματα και το εργοστασιακό χειριστήριο τιμονιού (κόστος κάπου στα 180 ευρώ) .
Η ένδειξη στον υπολογιστή ταξιδιού όμως δεν θα μπορεί να ρυθμιστεί εκ νέου , θα παραμείνει μάλλον στην ένδειξη που ήταν πριν βγει το εργοστασιακό και ο προγραμματισμός του γίνεται ΜΟΝΟ από διαγνωστικό μηχάνημα της Peugeot!
Υπάρχει και η λύση να τοποθετηθεί το μαμά R/CD σε κάποιο άλλο σημείο (π.χ. κάτω από το κάθισμα )και με παράλληλη σύνδεση να μπορούμε να ρυθμίσουμε τον υπολογιστεί.

Αυτά ,μόνο ο τεχνικός που θα το αναλάβει και θα το μελετήσει θα αποφασίσει, τι είναι το καλύτερο για αυτό και τον κάτοχο του.

Τα βρίσκεις φυσιολογικά όλα αυτά; Question
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 09:02:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστευω οτι αν εχεις ορεξη ολα γινονται.
Το οτι μπορει να σου εκαναν κατι το οποιο δεν συμφωνουσε με τις προδιαγραφες που ειχες θεσει δεν αναιρει ολον τον τομεα ''ηχοσυστημα''.
Μαλλον επεσες σε μπακαλη και οχι σε εγκαταστατη.
Η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον εχεις δυο πηγες και καθονται ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια ωστε να τις θεσεις σαν αρχικο κεφαλαιο και πουλοντας και τις δυο να ξεκινησεις γενναια να κανεις κατι σωστο.
Γενικα αν ενδιαφερεσαι παντως εγω ετσι δουλευω στο καταστημα μου...
fynos - Τετ 01 Απρ 2009, 09:04:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν μου απαντήσεις, το διάβασες το λίνκ που σου παράθεσα ?

fynos έγραψε:

Κάπου έχω ξαναγράψει σχετικά με τα παρακάτω αλλά δεν τα βρήκα, οπότε ->
Στο Alpine που έχω βάλει βρήκα και κάποιο προγραμματιζόμενο αντάπτορα που μπορείς να κάνεις όλες της ρυθμίσεις από το χειριστήριο του ήχου !
Οπότε αν βγάλεις την μπαταρία και μηδενίσουν τα πάντα μπορείς να επαναφέρεις ρυθμίσεις από το χειριστήριο του ήχου, φωτισμούς, υαλοκαθαριστήρες, ώρα ημερομηνία κτλ κτλ
Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι οι επιλογές που σου δίνει το κουμπί mode που είναι έξω από το μενού . . . λύση για αυτό ? μια προέκταση του kan bus για να βυσματόνεις μόνο για αυτό την μαμά πηγή (όχι πάντα, μόνο για το mode)

Επίσης αυτός ο αντάπτορα μπαίνει σε όπιο αυτοκίνητο θες μια και προγραμματίζεται εκ’ νέου !
Αυτό που σου λέω είναι δοκιμασμένα και τα επιβεβαιώνει και ο Σωτήρης, τώρα αν έχεις πέσει σε κακούς μάστορες – τεχνίτες, δεν φταίει το αυτοκίνητο αλλά κάποιος άλλος !
MEMsound - Τετ 01 Απρ 2009, 09:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Διάβασε εδώ τι μου έκαναν πριν 8 μήνες στο Coupe και έσκασα μία σακούλα λεφτά για να πουν ότι είμαι και ΓΚΡΙΝΙΑΣ:

http://caraudioforum.gr/forum/index.php?showtopic=4695&st=0&p=27415&#entry27415

ρεσπεκτ
κοιτα να δεις τι γινεται
Shocked Razz Shocked Razz Shocked Razz Shocked
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 09:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά.
Ήμουν ο πρώτος που είπε ότι θα πάρω Alpine (άλλωστε είχα και παλιότερα Alpine) αρκεί ΝΑ ΕΧΕΙ USB στην πρόσοψη... Rolling eyes και φυσικά να συνεργάζεται με οθόνες χειριστήρια κλπ...κλπ...

Διαφορετικά δεν βρίσκω το λόγο να πάρω Alpine... Wink

fynos νομίζω ότι χάνω και το κουμπί dark... εκτός από το mode

υ.γ. ας βρω πρώτα από όλα μία λύση που με καλύπτει και μετά βλέπουμε για τους "τεχνικούς"... Wink
MEMsound - Τετ 01 Απρ 2009, 10:11:58
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως να εβλεπες καμια εγκατασταση απο κοντα αντί για ονλινε... Wink
fynos - Τετ 01 Απρ 2009, 10:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

fynos νομίζω ότι χάνω και το κουμπί dark... εκτός από το mode

Dark ?
Που σου σκοτεινιάζει την οθόνη ?
Καλά, σε όλα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, τώρα το durk τι το θες, θα πάς σε πόλεμο και φοβάσαι να μην σε δουν στο σκοτάδι ? εκτός και σου αποσπά τόσο την προσοχή οπότε δεν γενάτε θέμα για ενδείξεις και ρυθμίσεις στην μεσαία οθόνη, ρίξε την φωτεινότητα !
Τέλος πάντων . . .
fynos - Τετ 01 Απρ 2009, 10:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Γιατί όχι, λογικά την Πέμπτη θα περάσω . . .
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 10:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Καλά θα ήταν, αλλά τουλάχιστον Πέμπτη βράδι στο σύλλογο, είναι πολύ δύσκολο ... Sad ...

Προς το παρόν διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει Alpine με usb στη πρόσοψη που να έχει αυτά τα Can Bus κλπ...κλπ...
fynos - Τετ 01 Απρ 2009, 10:22:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το έχει από πίσω και το ρίξεις στο ντουλαπάκι ? είναι πολύ μακριά ?
Άσε που μπροστά θα εξέχει και ας έχεις και το μικρότερο USB.
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 10:36:28
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Αν το έχει από πίσω και το ρίξεις στο ντουλαπάκι ? είναι πολύ μακριά ?
Άσε που μπροστά θα εξέχει και ας έχεις και το μικρότερο USB.

Το σενάριο ντουλαπάκι δεν παίζει γιατί:
1. Στο ντουλαπάκι μπαίνει εκ'των πραγμάτων και το εργοστασιακό USB BOX οπότε αν είναι παραμένω με το εργοστασιακο radioCD

2. Θέλω άμεση οπτική επαφή με το usb για να μπορώ να το βάζω/βγάζω ποιο γρήγορα το φλασάκι...
Δυστυχώς έχω πολλά φλασάκια... Sad

υ.γ. το JVC πάντως με καλύπτει απόλυτα ... και είναι και άριστο από όλες τις πλευρές ... Smile
fynos - Τετ 01 Απρ 2009, 10:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ε βάλε το JVC τότε . . .
Δεν θέλει και πολύ δουλεία για να μπει, λίγο κόψιμο στης ISA φίσες του jvc . . . . ε Σωτήρη ?
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 11:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
usb στην προσοψη εχει αυτο αλλα δεν εχει εξοδο ενδειξεων και παλι ομως τα μενου θα τα εχεις + του οτι εχει και bt ετοιμο.
Δεν χρειαζεται να ειναι can bus το ραδιοcd.Ο ανταπτορας κανει τη διαφορα.
Τωρα για το usb μπροστα εγω διαφωνω.
Στειλε μου εναν ελευθερο καπακι διακοπτη να στο βαλω επανω και αν σου πει καποιος οτι ειναι απο ανθρωπινο χερι εγω σου χαριζω το ραδιοcd...
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 11:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Ε βάλε το JVC τότε . . .
Δεν θέλει και πολύ δουλεία για να μπει, λίγο κόψιμο στης ISA φίσες του jvc . . . . ε Σωτήρη ?

κοψιμο σε μενα last year Γιαννη.
Τιποτα και ποτε δεν κοβεται.
Τα παντα σε αυτον τον πλανητη γινονται κουμπωτα για μενα.
Να μπορει και να επιστρεψει στην αρχικη κατασταση με τη μια... Wink
fynos - Τετ 01 Απρ 2009, 11:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά να υποθέσω ότι θα λες για κλέφτες . . .. όταν έχεις να κάνεις με ποιότητα μαλών θα χρησιμοποιείς και κάνα κολλητήρι γιατί ο κλέφτης σε ήχο δεν είναι και ότι καλλίτερο?
Αυτά για εκεί που απλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά . . . .
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 11:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Καλά να υποθέσω ότι θα λες για κλέφτες . . .. όταν έχεις να κάνεις με ποιότητα μαλών θα χρησιμοποιείς και κάνα κολλητήρι γιατί ο κλέφτης σε ήχο δεν είναι και ότι καλλίτερο?
Αυτά για εκεί που απλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά . . . .

Ουτε κλεφτες σορρυ Laughing
επιχρυσους ακροδεκτες οταν χρειαστει,πχ στο δικο μου που εχω βαλει διαιρουμενα επρεπε να χωρισω τα καλωδια απο τη φισα και να τα ξαναεπιστρεψω εκει.Επιχρυση κολληση τοτε μεχρι το crossover και επιστροφη στη φισα με καινουργιο πινακι και τα crossover κρυμμενα πισψ απο τον κλιματισμο(οχι το χειριστηριο του) κατω απο το ταμπλο.
Πανυγηρι αλλα οταν θες να ειναι σωστο θα πονεσεις.... Wink
Σε γενικες γραμμες παντως ναι οπως το σκεφτεσαι ειναι και απο οσο καταλαβαινω μαλλον και σενα τα σωστα σου αρεσουν.. Very happy
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 11:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως για οποιον ενδιαφερεται να αναβαθμισει τον ηχο του φθηνα με 2din και με usb μπροστα μολις ανοιξα μια κουτα και ηταν και αυτο μεσα..
MEMsound - Τετ 01 Απρ 2009, 12:06:45
Θέμα δημοσίευσης:
ε "τσάμπα χώρος"
οκ εχει το πλεονέκτημα των πιο μεγάλων πλήκτρων
αλλα το display θυμιζει "calculator"
βεβαια ειναι τσαμπα σε τιμή αλλά δεν μου λεει κάτι, ισως αν ημουν 60+χρονών και δεν εβλεπα καλά τα κουμπια Laughing
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 13:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
...
Η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον εχεις δυο πηγες και καθονται ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια ωστε να τις θεσεις σαν αρχικο κεφαλαιο και πουλοντας και τις δυο να ξεκινησεις γενναια να κανεις κατι σωστο.
...

Καλά θα ήταν να βρω να πουλήσω τις δύο πηγές αλλά ποιος τις παίρνει; Question Confused
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 13:11:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ε "τσάμπα χώρος"
βεβαια ειναι τσαμπα σε τιμή αλλά δεν μου λεει κάτι, ισως αν ημουν 60+χρονών και δεν εβλεπα καλά τα κουμπια Laughing

Εγώ λέω και το άλλο.

Ετσι και βάλεις πάνω αυτήν την πηγή και αφήσεις για δυο-τρεις ώρες το αυτοκίνητο κάπου στην Αθήνα προς το κέντρο, σου το έσπασαν και σου την βούτηξαν σε χρόνο ρεκόρ...

Αν δεν κάνω λάθος αυτές οι πηγές δεν βγάζουν πρόσοψη κλπ...κλπ...
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 13:49:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
MEMsound έγραψε:
ε "τσάμπα χώρος"

Εγώ λέω και το άλλο.

Ετσι και βάλεις πάνω αυτήν την πηγή και αφήσεις για δυο-τρεις ώρες το αυτοκίνητο κάπου στην Αθήνα προς το κέντρο, σου το έσπασαν και σου την βούτηξαν σε χρόνο ρεκόρ...

Αν δεν κάνω λάθος αυτές οι πηγές δεν βγάζουν πρόσοψη κλπ...κλπ...

το αν θα στο ''φανε'' ειναι και να σου κατσει.
Εγω ανεβαινω συνεχεια πανω και δοξα το θεο τπτ και δεν βγαινει κιολας.
Αν θες να βγαινει πας εδω.
Αλλα και οι συναγερμοι γιατι υπαρχουν?
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 13:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
...
...

Καλά θα ήταν να βρω να πουλήσω τις δύο πηγές αλλά ποιος τις παίρνει; Question Confused

Κανω και ανταλλαγες παλληκαρι Very happy
Απλα δεν θα εχεις την εκπτωση του ηλ. καταστηματος ,θα ψωνισεις δλδ με τιμη καταλογου,και πρεπει και να ειναι και σε καλη κατασταση οι πηγες... Wink
Δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο.
Αλλα γιατι δεν προσπαθεις να τις πουλησεις?
Δεν εχεις να χασεις τπτ.
Στειλε μου φωτο στο mail της σελιδας μου να τις βαλω στις αγγελιες.
Δωρεαν ειναι.Του π***τη τι εχεις να χασεις?
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 13:55:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ε "τσάμπα χώρος"

Laughing Laughing Laughing ακου εκει calculator χαχα.
Καλη ειναι ρε η φωτο τη θαβει.
Ενταξει δεν κανει και τπτ ιδιαιτερο αλλα ειναι μια πολυ καλη 2din πηγουλα με το usb της και το ipod....
MEMsound - Τετ 01 Απρ 2009, 13:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
το κεφάλαιο κλοπή και πρόσοψη κλπ κλπ ειναι πολυ μεγάλο...
γενικώς ειναι "να μην σου κάτσει"...
εχω ακουσει πολλα περιστατικά σπασμένων τζαμιών και κλεμμένων ετάζέρων με τα ηχεία... όχι μόνο rcd
δεν υπάρχει λογική...
οσο για τον συναγερμό μάλλον αποτρέπει τον "περιστασιακό" κλέφτη και όχι τον "επαγγελματία"...
οπότε πιας τ' αυγο και κουρευτο...
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 14:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Απλα δεν θα εχεις την εκπτωση του ηλ. καταστηματος ,θα ψωνισεις δλδ με τιμη καταλογου,και πρεπει και να ειναι και σε καλη κατασταση οι πηγες... Wink
Δεν εχεις να χασεις τπτ.

Aνταλλαγή; Shocked Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Shocked

Τέσπα. Άσε να δω αν μπορέσω να τις σπρώξω και θα δούμε ... Smile
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 14:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Δεν εχεις να χασεις τπτ.

Aνταλλαγή; Shocked Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Shocked

Τέσπα. Άσε να δω αν μπορέσω να τις σπρώξω και θα δούμε ... Smile

Sorry?
Γιατι τετοια εκπληξη?
Δεν στο προτεινει κανεις?
Συνεχως ετσι δουλευω κυριως αν κατι το εχω δωσει εγω και κυριως αν ξερω σε τι χερια βρισκεται.
Απο που νομιζεις οτι υπαρχουν τα μτχ?
Εναταξει δεν θα παρω του καθενος αλλιως θα το ειχα γυρισει σε παλιατζιδικο αλλα σε περιπτωσεις γινονται τα παντα.
Με ενδιαφερει κυριως να εξυπηρετουνται οι ανθρωποι μου...
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 14:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Sorry?
Γιατι τετοια εκπληξη?
Δεν στο προτεινει κανεις?
Συνεχως ετσι δουλευω κυριως αν κατι το εχω δωσει εγω και κυριως αν ξερω σε τι χερια βρισκεται.
Απο που νομιζεις οτι υπαρχουν τα μτχ?
Εναταξει δεν θα παρω του καθενος αλλιως θα το ειχα γυρισει σε παλιατζιδικο αλλα σε περιπτωσεις γινονται τα παντα.
Με ενδιαφερει κυριως να εξυπηρετουνται οι ανθρωποι μου...

Ποτέ και κανείς δεν μου έχει προτείνει ανταλλαγή.
Για αυτό άλλωστε έχω στο σπίτι δύο πηγές και μέχρι πριν από 10 μέρες είχα τρεις πηγές:
JVC / Pioneer / Sony (όλες MP3 και όλες USB)

Την Sony την χάρισα γιατί κανείς δεν την ήθελε.
H Pioneer μου έμεινε (σχεδόν αχρησιμοποιήτη) γιατί κανείς δεν μου είπε για ανταλλαγή.
Και η JVC πήρε τη θέση της Pioneer και τελικά και οι δύο μπήκαν στα κουτιά τους ... Laughing ... αφού πήρα το 207 ...

Τέσπα, αν δεν βγάλω άκρη θα κανονίσουμε να πάρω μία Alpine καλή.

Με τις τοποθετήσεις τι κάνουμε; Ποιος τοποθετεί στο Αθηνιστάν;
sotos 207Gt - Τετ 01 Απρ 2009, 16:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο οταν εισαι ετοιμος μου το λες και αν θες την κανουμε οπως εκανα και με το myth.
Ανεβαινω συχνα πυκνα Αθηνα για οσους δεν μπορουν να κατεβουν εδω(υπαρχουν πολλοι που την κανουν αυθημερον),και μπορω να παρω τα παντα μαζι μου να την κανουμε στο χωρο σου Wink
Vini - Τετ 01 Απρ 2009, 17:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
ok Σωτήρη ... Wink Exclamation Exclamation
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 11:50:07
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Ηχεία ή Sub/ενισχυτής; Δίλημμα
Λοιπόν είμαι σε δίλημμα.

Το πρόβλημα: κάθε φορά δίνω μεγάλα ποσά για ηχεία/μονώσεις κλπ...κλπ... Μετά πουλώ το αυτοκίνητο και τα χάνω όλα.

Σκέφτομαι να αφήσω τα ηχεία του αυτοκινήτου όπως είναι και να μην κάνω μονώσεις. Το κόστος το υπολογίζω περίπου στα 300euro (ηχεία + μονώσεις)

Με τα 300euro που θα έδινα μπορώ να βάλω ένα καλό SUB και ένα ενιχυτή 2καναλο γεφυρωμένο.

Αξίζει ηχητικά;Βασικά αυτό με απασχολεί.
ή θα είναι χάλι ο ήχος;

Σίγουρα οικονομικά αξίζει γιατί αν κάποια στιγμή δώσω το αυτοκίνητο αυτά θα μου μείνουν να τα βάλω στο επόμενο ... Cool

υ.γ. Στο αυτοκίνητο μάλλον θα βάλω τελικά το JVC που έχω.
Μάλλον βρέθηκε τρόπος να έχω και την εργοστασιακή πηγή και ανάλογα να αποφασίζω ποια πηγή θέλω να ακούσω.

sotos 207Gt - Τρι 07 Απρ 2009, 12:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωμη μου ειναι να μην μπερδευεις το παρελθον με το παρον και οτι αυτο συνεπαγεται.
Αν σ αρεσει ο ηχος,προχωρα το χωρις 2η σκεψη απλα βαση των περιπετειων σου προσεχε τα βηματα σου περισσοτερο.
Τα εργοστασιακα ηχεια ειναι μια χαρα αλλα λογω μικρου πηνιου φωνης μολις τους δωσεις παραπανω ρευμα θα κανουν σαν κατσαρολακια.
Απο μονωση δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερα πραγματα.Δυο φυλλα για πισω και δυο για μπροστα,μην το κανεις και νταμαρι(πολλες φορες αυτο επιδρα αρνητικα).
Αλλαξε τα 4 ηχεια με αλλα καλυτερα διαιρουμενα βαλε ενα sub 10'' και εναν 5καναλο και παρεα με μια καλη πηγουλα θα εισαι μια χαρουλα.
Αποφυγε τις ακροτητες γιατι δεν συμβαδιζουν με το πνευμα του αυτοκινητου..και προσεχε κυριως ποιος θα στα εγκαταστησει.. Wink
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 12:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη δεν με κατάλαβες.

Τα εργοστασιακά ηχεία του αυτοκινήτου θα πέσουν στο JVC...
Δεν θέλω να βάλω ηχομονώσεις στις πόρτες, δεν θέλω να τις ανοίξω, δεν θέλω να σκίσω το αυτοκίνητο.

Αν βάλω ένα απλό SUB με ένα απλό ενισχυτή στο πορτμπαγκάζ ηχητικά τι θα αποκτήσω; Θα είναι χάλι ο ήχος; Question
sotos 207Gt - Τρι 07 Απρ 2009, 12:20:05
Θέμα δημοσίευσης:
θα εχεις μεγαλη διαφορα σταθμης μπασου-μεσαιων υψηλων.
Αλλα γιατι νομιζεις οτι θα το σκισεις?
Κλιπ εχει οχι κολλα. Laughing
Giannis307 - Τρι 07 Απρ 2009, 12:23:26
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Σωτήρη δεν με κατάλαβες.

Δεν θέλω να βάλω ηχομονώσεις στις πόρτες, δεν θέλω να τις ανοίξω, δεν θέλω να σκίσω το αυτοκίνητο.

Αν βάλω ένα απλό SUB με ένα απλό ενισχυτή στο πορτμπαγκάζ ηχητικά τι θα αποκτήσω; Θα είναι χάλι ο ήχος; Question

Και πως θα περασεις καλωδιωσεις χωρις να ξηλωσεις τπτ? Shocked
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 12:25:22
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Εχεις δίκιο ... Θα βαράνε πολύ οι χαμηλές ... Embarassed

sotos 207Gt έγραψε:

Δεν θα το σκίσω εγώ ...
Αλλοι τα σκίζουν και μετά σε κοιτούν έτσι Shocked , μετά έτσι Embarassed μετά έτσι Confused και μετά τους βλέπεις έτσι ... Whistling

Και μετά εσύ είσαι έτσι Sad και μετά από λίγο είσαι έτσι ... Shoot Whistling
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 12:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Vini έγραψε:
Σωτήρη δεν με κατάλαβες.

Και πως θα περασεις καλωδιωσεις χωρις να ξηλωσεις τπτ? Shocked

Όταν είχα βάλει ένα SUB σε ASTRA με ένα ενισχυτή τα μόνα που βγάλαμε ήταν δύο πλαστικά κανάλια στο πάτωμα του οδηγού που κούμπωνε η μοκέτα. Από κάτω πέρασαν τα καλώδια που βγήκαν στο πορτμπαγκάζ.

Δεν ξηλώθηκε κάτι άλλο...
sotos 207Gt - Τρι 07 Απρ 2009, 12:33:25
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

sotos 207Gt έγραψε:

Δεν θα το σκίσω εγώ ...
Αλλοι τα σκίζουν και μετά σε κοιτούν έτσι Shocked , μετά έτσι Embarassed μετά έτσι Confused και μετά τους βλέπεις έτσι ... Whistling

ψηνεσαι για ταξιδακι να σου περασουν τα προβληματα μια και καλη?
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 13:05:38
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

sotos 207Gt έγραψε:

Δεν θα το σκίσω εγώ ...

ψηνεσαι για ταξιδακι να σου περασουν τα προβληματα μια και καλη?

Ξέρεις τι μου θύμισες;
Όταν είχα το 206 είχα παραγγείλει λευκά όργανα και κάποια άλλα αξεσουάρ σε ένα παληκάρι στην Σύρο...που είχε και έχει κατάστημα με αξεσουάρ. Και αντί να μου τα στείλει κανόνισα και πήγα εκεί διακοπές μαζί με ένα φιλαράκι 11 μέρες και μου έφτιαξε και το αυτοκίνητο...και πήρα και άλλα πραγματάκια!...!

Μου βρήκε και ένα καταπληκτικό δωμάτιο με φοβερή τιμή στο Φοίνικα της Σύρου και περάσαμε απίστευτα... Exclamation Exclamation Exclamation

Μου φαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα ξανακάνω ... Wink
sotos 207Gt - Τρι 07 Απρ 2009, 13:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
ψηστο Laughing
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 13:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
ψηστο Laughing

Μπα χλωμό...πάνε ποια αυτές οι εποχές της ανεμελιάς.

Πλέον ότι μπορώ και όπως μπορώ εδώ στην Αθήνα...

Τελικά τα εργοστασιακά ηχεία αν τα ρίξω πάνω στο JVC θα παίξουν ή θα διαλυθούν; αντέχουν; Question

Πάντως ψήνομαι να βάλω πίσω ένα sub να ανεβάσω λίγο τις χαμηλές... Embarassed ...
sotos 207Gt - Τρι 07 Απρ 2009, 13:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
να διαλυθουν οχι απλα πρεπει να μεινεις μεχρι εκει οχι παραπερα και μη βαλεις sub αλλιως πρεπει να το αφησεις σε πολυ χαμηλη στθμη.
Γενικα η ουσια ειναι να εχεις ισσοροπημενο ηχο παντου..
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 13:56:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη για πες.
Η εργοστασιακή πηγή φταίει για τον "ήχο σωλήνα" ή τα ηχεία;

Τα ηχεία δηλαδή με το JVC θα έχουν καλύτερη ηχητική απόδοση;

Ενα απλό παράδειγμα.

Στο κουπέ είχα το JVC με FOCAL διαιρούμενα.

Εβγαλα το JVC και έβαλα το απλό εργοστασιακό SONY για να δώσω το αυτοκίνητο.
H διαφορά τεράστια. Ηχητικά είδα ότι το SONY ήταν μάπα...και το JVC κλάσεις καλύτερο (πάντα με ίδια ηχεία)

Να περιμένω παρόμοια κατάσταση και με το 207;
MEMsound - Τρι 07 Απρ 2009, 14:45:32
Θέμα δημοσίευσης:
99% ναι
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 15:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
99% ναι

Mάνθο αυτό που λες, ξέρεις τι μου λέει;

Ότι τα εργοστασιακά ηχεία που έχουμε θα βγάλουν καλό ήχο με το JVC οπότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω ηχεία και να ανοίξω πόρτες να βάλω μονώσεις κλπ...κλπ... Smile ...

Ενδιαφέρον... Exclamation Exclamation
ChrisR - Τρι 07 Απρ 2009, 17:00:51
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Vini τα εργοστασιακά ηχεία τα έχω ακούσει και με ενυσχιτή και μπορώ να σου πώ ότι παίζαν αρκετά καλά!Αν δεν είχα παραγγείλει άλλα ίσως κράταγα αυτά για να έπαιζα μπροστά(τώρα δεν ξέρω πόσο θα άντεχαν).

Όσο για την JVC ναι θα δείς διαφορά αλλά μην περιμένεις και τρελά πράγματα!

Προσωπική μου άποψη δεν είναι και τόσο απαραίτητο να βάλεις μόνωσει...εμένα πάντως δεν έχει και είμαι ευχαριστημένος!
sotos 207Gt - Τρι 07 Απρ 2009, 17:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
θελει λιγακι οχι πολυ απλα ισα ισα.
Εκει που υπαρχει προβλημα ειναι πισω που εχουμε μεγαλα φτερα και θα ακουγεται πιο πολυ η ''κουτιλα''...
Giannis307 - Τρι 07 Απρ 2009, 17:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Εκει που υπαρχει προβλημα ειναι πισω που εχουμε μεγαλα φτερα και θα ακουγεται πιο πολυ η ''κουτιλα''...

Σωτηρη πιστευω οτι μονο πισω εχει αναγκη απο λιγη μονοση...

Βασικα μην πας να μπλεξεις με τα μαμα ηχεια καλητερα ανοιξε τις πορτες σου βαλε μαι καλη τετραδα διαιρουμενα με τοα crossover και τα tweeterakia τους και θα εισαι αρχοντας...
sotos 207Gt - Τρι 07 Απρ 2009, 17:50:40
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Σωτηρη πιστευω οτι μονο πισω εχει αναγκη απο λιγη μονοση...

Βασικα μην πας να μπλεξεις με τα μαμα ηχεια καλητερα ανοιξε τις πορτες σου βαλε μαι καλη τετραδα διαιρουμενα με τοα crossover και τα tweeterakia τους και θα εισαι αρχοντας...

+1
Vini - Τρι 07 Απρ 2009, 20:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι καλά,

Να πάω να βάλω πάλι μονώσεις και ηχεία και κροσόβερ και τουίτερ να δώσω πάλι 500euro για να δώσω το αυτοκίνητο αργότερα με ηχεία και μονώσεις των 500euro ...

Δεν νομίζω να παίξει τέτοιο πράγμα.
Αρκετά κάνω ευτυχισμένους αυτούς που παίρνουν τα αυτοκίνητά μου...

Τα FOCAL στο hyundai έκαναν 300euro !...! Τα άκουσα μόλις 8 μήνες... Τώρα τα ακούει άλλος...

Αφού τα εργοστασιακά ηχεία παίζουν καλά θα μείνουν ως έχουν.
Εγώ μάλλον θα κοιτάξω να βάλω κανένα ενεργό SUB για να ακούσω λίγο παραπάνω τις χαμηλές που θέλω ... Αν αυτό δεν γίνεται τότε θα κάτσω στα αυγά μου ... Razz
stergios_ath - Τρι 07 Απρ 2009, 21:43:28
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου τον σωτηρη ως γνωστη επι του θεματος..(επειδη σκεφτομαι ναλλαξω τα εργοστασιακα ηχεια με aftermarket,καθως εχω ηδη στην κατοχη μου απο προηγουμενο αυτοκινητο μια πηγη pioneer ,ενα sub pioneer και ενισχυτη,να παιξουν ολα μαζι)στις πισω εργοστασιακες θεσεις τα ηχεια αποδιδουν καλα η να προτημησω να βαλω στην εταζερα καποιο αλλο σετ ηχεια οβαλ ή σε πιο extreme κατασταση 2 οχταρια με 2 κορνες..ευχαριστω εκ των προτερων
recife_rallye - Τρι 07 Απρ 2009, 22:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω και γω λοιπον,μιας και ειχα ηχο στο δικο μου!
Τα εργοστασιακα ηχεια ειναι για τον φουτσο!!!!!δεν ξερω αν τα εχετε δει,αλλα ειναι ψευτικα...
Αφου λοιπον vini εχεις την jvc,αυτο που πρεπει να κανεις για αρχη ειναι να αλλαξεις τα μπροστα ηχεια..ειναι 16,5' και δεν χρειαζεται μονωση..η υπαρχουσα ειναι υπεραρκετη..βαλε και ενα sub με 4καναλο (οι 2 στα μπροστα και οι 2 γεφυρα στο σαμπ) και εισαι κομπλε...θα μπεις μεσα και θα σου πεσει το σαγονι απο τη διαφορα που θα δεις και δε θα θες να ξαναβαλεις τα εργοστασιακα
και μη μου πεις οτι θα ξηλωθει το αμαξι..3 βιδες ειναι και 4 κλιψάκια που και να εκανες αυτο που ελεγες πριν,παλι θα τα ανοιγες! Rolling eyes
Κοστος αυτο 300-350 οριακα και κανα 50ε περαστικα
makis106 - Τρι 07 Απρ 2009, 22:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Τα εργοστασιακα ηχεια ειναι για τον φουτσο!!!!!δεν ξερω αν τα εχετε δει,αλλα ειναι ψευτικα...

Δεν ξέρω αν είναι ψεύτικα, αλλα για τον φούτσο δεν είναι! Για το μέσο χρήστη δλδ όπως εγώ, όπου ακούω μεν πολύ μουσική, και μ'αρέσει ο καλός ήχος, αλλα δεν θέλω και 80db στα αυτιά μου, θεωρώ ότι είναι υπερικανοποιητικά...
Πιστεύω είναι ένα απο τα καλά στάνταρ εργοστασιακά ηχοσυστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Κάνω λάθος Question Question Question
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 08:47:41
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Αφου λοιπον vini εχεις την jvc,αυτο που πρεπει να κανεις για αρχη ειναι να αλλαξεις τα μπροστα ηχεια..ειναι 16,5' και δεν χρειαζεται μονωση..η υπαρχουσα ειναι υπεραρκετη..βαλε και ενα sub με 4καναλο (οι 2 στα μπροστα και οι 2 γεφυρα στο σαμπ) και εισαι κομπλε...θα μπεις μεσα και θα σου πεσει το σαγονι απο τη διαφορα που θα δεις και δε θα θες να ξαναβαλεις τα εργοστασιακα
και μη μου πεις οτι θα ξηλωθει το αμαξι..3 βιδες ειναι και 4 κλιψάκια που και να εκανες αυτο που ελεγες πριν,παλι θα τα ανοιγες! Rolling eyes

Ρε συ Λευτέρη όλα αυτά που περιγράφεις με 400euro ; Σαν λίγα δεν είναι;

Δηλ.
Ηχεία μπροστά διαιρούμενα
SUB
4καναλος ενισχυτής
+ εργασία

με 400euro ; Question

Λίγα μου φαίνονται ... Confused
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 08:54:04
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Δεν ξέρω αν είναι ψεύτικα, αλλα για τον φούτσο δεν είναι! Για το μέσο χρήστη δλδ όπως εγώ, όπου ακούω μεν πολύ μουσική, και μ'αρέσει ο καλός ήχος, αλλα δεν θέλω και 80db στα αυτιά μου, θεωρώ ότι είναι υπερικανοποιητικά...
Πιστεύω είναι ένα απο τα καλά στάνταρ εργοστασιακά ηχοσυστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Θα συμφωνήσω. Και εμένα μου δίνουν την εντύπωση ότι με μία after market πηγή θα παίξουν πολύ καλύτερα.

Η εργοστασιακή πηγή έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τις ηχητικές ρυθμίσεις.

Ούτε Equalizer έχει, ούτε διαβαθμίσεις στο Loudness, ούτε αποκρίσεις Q/N Κλπ... Και μάλλον δεν έχει και καλό ενισχυτή (αναφέρομαι στην ηχητική ποιότητα όχι στα dB)

Για μένα η καλύτερη κίνηση είναι
- Η αλλαγή πρώτα της πηγής.
- Ακούς τα εργοστασιακά ηχεία με τη νέα πηγή.
- Αν δεις ότι είναι χάλι μόνο τότε προχωράς σε αλλαγή ηχείων/μονώσεις κλπ...κλπ...
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 09:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
stergios_ath έγραψε:
Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου τον σωτηρη ως γνωστη επι του θεματος..(επειδη σκεφτομαι ναλλαξω τα εργοστασιακα ηχεια με aftermarket,καθως εχω ηδη στην κατοχη μου απο προηγουμενο αυτοκινητο μια πηγη pioneer ,ενα sub pioneer και ενισχυτη,να παιξουν ολα μαζι)στις πισω εργοστασιακες θεσεις τα ηχεια αποδιδουν καλα η να προτημησω να βαλω στην εταζερα καποιο αλλο σετ ηχεια οβαλ ή σε πιο extreme κατασταση 2 οχταρια με 2 κορνες..ευχαριστω εκ των προτερων

αποδιδουν παρα πολυ καλα τα πισω σε αυτες τις θεσεις ακτος αν θες να σε ακουνε απο 2 τεραγωνα μακρια οποτε τρα βα για 8ιντσα αλλα οχι πισω.Μπροστα θα τα βαλεις να τα χαιρεσαι.Αν βαλεις πισω μονο θα μπερδευτει λιγακι το θεμα καθως δεν θα ακους οπως πρεπει..
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 09:38:16
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:

ενα σετακι ψιλοκαλα μπροστινα εχει κανα 100ρικο
ενα καλο σαμπακι κανα 140αρι
ενας ανεκτης ποιοτητας 4καναλος περιπου 150
μια καλη καλωδιωση για αυτα 100
εργασια περιπου 50
συνολο 540
και ολα για οριακα καλα πραγματα...εχεις πεσει 140 εξω...αλλα και παλι ακριβα δεν ειναι Wink
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 09:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

ειναι και παραειναι ψευτικα.Απλα τα σωζει ο θαλαμος συντονισμου τους και για αυτο σου φαινεται.Το ιδιο που συμβαινει και στα golf,polo κλπ.
Για να καταλαβετε τι εχουμε ειναι τα ιδια ακριβως ηχεια που ειχαν καποτε τα 106 σε μεγαλυτερη διασταση.Τα ιδια που ειχαν τα 206,306,307 κλπ.
Δεν εχει αλλαξει τιποτε.
Και ακομα καλυτερα για να δειτε πως παει το θεμα σε 307 πχ και το καλυτερο ηχειο να βαλεις παλι υποβιβασμενο θα το εχεις μια και η εδραση του δεν γινεται στην πορτα αλλα στον ταμπλα μην αφηνοντας ετσι την ταλαντωση να απλωθει ομοιομορφα...
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 09:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
makis106 έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Θα συμφωνήσω. Και εμένα μου δίνουν την εντύπωση ότι με μία after market πηγή θα παίξουν πολύ καλύτερα.

Η εργοστασιακή πηγή έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τις ηχητικές ρυθμίσεις.

Ούτε Equalizer έχει, ούτε διαβαθμίσεις στο Loudness, ούτε αποκρίσεις Q/N Κλπ... Και μάλλον δεν έχει και καλό ενισχυτή (αναφέρομαι στην ηχητική ποιότητα όχι στα dB)

Για μένα η καλύτερη κίνηση είναι
- Η αλλαγή πρώτα της πηγής.
- Ακούς τα εργοστασιακά ηχεία με τη νέα πηγή.
- Αν δεις ότι είναι χάλι μόνο τότε προχωράς σε αλλαγή ηχείων/μονώσεις κλπ...κλπ...

παντα ολα ξεκινουν και καταληγουν στην πηγη.Για αυτο αλλωστε λεγεται και πηγη Laughing .
Μεχρι εκει ομως παιδες ,οταν τους τα χωσετε τα χασατε.
Στο κατω κατω εργοστασιακα χαρτινα ηχειακια 20W ειναι τι περιμενατε?
Απλα αν καποιος δεν εχεις τρελλους σκοπους απλα δεν τα αλλαζει.Αλλαζει την πηγουλα του και ακουει τη μουσικουλα του.Δεν ειναι οτι δεν παιζουν,απλα δεν κανουν για ενισχυτη.
Μην ξεχνατε οτι δεν ειναι λυση να τα κροσσαρετε στο θεο για να μην καουν.Ο ισοροπημενος ηχος απαιτει να παιζουν και τα ηχεια μπασακι ωστε να αναδειχθουν οι μπασοφωνες με ακριβεια.Δεν μου λεει κατι το να απεχει το ηχειο-μεταδοτης απο το σαμπ ενα χασμα συχνοτητων.Πρεπει να ειναι δεμενα και αρρηκτα μεταξυ τους..
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 10:01:06
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

παντα ολα ξεκινουν και καταληγουν στην πηγη.Για αυτο αλλωστε λεγεται και πηγη Laughing .
Μεχρι εκει ομως παιδες ,οταν τους τα χωσετε τα χασατε.
Στο κατω κατω εργοστασιακα χαρτινα ηχειακια 20W ειναι τι περιμενατε?
Απλα αν καποιος δεν εχεις τρελλους σκοπους απλα δεν τα αλλαζει.Αλλαζει την πηγουλα του και ακουει τη μουσικουλα του.Δεν ειναι οτι δεν παιζουν,απλα δεν κανουν για ενισχυτη.
Μην ξεχνατε οτι δεν ειναι λυση να τα κροσσαρετε στο θεο για να μην καουν.Ο ισοροπημενος ηχος απαιτει να παιζουν και τα ηχεια μπασακι ωστε να αναδειχθουν οι μπασοφωνες με ακριβεια.Δεν μου λεει κατι το να απεχει το ηχειο-μεταδοτης απο το σαμπ ενα χασμα συχνοτητων.Πρεπει να ειναι δεμενα και αρρηκτα μεταξυ τους..

Χάρτινα ηχεία; 20Watt;

ωχ! τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας...

Σωτήρη ερώτηση.

Αν βάλω την JVC και ρίξω πάνω σε αυτή τα ηχεία, τι γίνεται με τον beeper του parking assistance;

Και τελικά τι είναι καλύτερο; Αλλαγή ηχείων μπροστά ή κάποιο μικρό sub (ίσως και ενεργό) στο πορτμπαγκάζ για να μου δώσει μία ώθηση στις χαμηλές;

Τελικά τεράστιο ηχητικό μπέρδεμα και χάλι το 207... Έχω ξενερώσει με το αυτοκίνητο και τα ηχητικά του.
Χθες έβαλα ένα φλασάκι στο gamimeno το USB ΒΟΧ ήθελα να βρω ένα gamimeno τραγούδι για να το ακούσει μία φίλη και τα παράτησα στην μέση. Χάλι μαύρο. Ρόμπα έγινα και εγώ και το 207... Evil
fynos - Τετ 08 Απρ 2009, 10:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν φταίει το αυτοκίνητο, θα το ξαναπώ . . . .
Εσύ τόσο που το έψαξες δεν άκουσε ένα απλό 207 πριν το πάρεις ?
Και έτσι κατέληξα στο πακετάκι του JBL χωρείς να ανοίγω πόρτες κτλ κτλ μπήκε και μια σωστή πηγή με την σωστή προ ενίσχυση και τέλος . . . δεν θες τπτ άλλο !

Η phonocar έχει βγάλει αντάπτορα για το park alarm, αλλά δεν θα ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου αλλά από ένα μπίπερ . . . δεν ξέρω, Σώτο έχεις βρει κάτι άλλο ?
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 10:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
για τους αισθητηρες παρκαρισματος θες αυτο .
Ηχεια να αλλαξεις αν τους βαλεις ενισχυτη και μονο η αν θες να φτιαξεις τον ηχο στα μετρα σου.Αν δεν θες να ξοδευτεις μην τα αλλαξεις και βαλε σαμπακι αλλα μην την κανεις για ενεργο δεν αξιζει.Χρειαζεται τα ιδια καλωδια και ειναι και χαλια.καλυτερα ενα μινι ενισχυτη και ενα 8''αρακι σαμπ,θα σε ικανοποιησουν αρκετα...
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 10:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Και έτσι κατέληξα στο πακετάκι του JBL χωρείς να ανοίγω πόρτες κτλ κτλ μπήκε και μια σωστή πηγή με την σωστή προ ενίσχυση και τέλος . . . δεν θες τπτ άλλο !

Η phonocar έχει βγάλει αντάπτορα για το park alarm, αλλά δεν θα ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου αλλά από ένα μπίπερ . . . δεν ξέρω, Σώτο έχεις βρει κάτι άλλο ?

\Σωστα
Το αμαξι ειναι μια χαρουλα ακουστικα.
Αν το φτιαξετε απλα δεν θα το μετανιωσετε τπτ αλλο.
Για το παρκ σενσορ αυτο που λεω παραπανω και ακουγετε οχι απλα απο τα ηχεια αλλα αν πλησιαζετε εμποδιο απο τα αριστερα ακουγεται απο τα αριστερα ηχεια πχ.Ειναι καλυτερο και απο το μαμα...
fynos - Τετ 08 Απρ 2009, 10:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Νάτα μας . . . και δεν μου λες πώς δουλεύει αυτό Σωτήρη ? σαν το εργοστασιακό ακριβός ? ή σαν Phonocar ?
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 10:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Ηχεια να αλλαξεις αν τους βαλεις ενισχυτη και μονο η αν θες να φτιαξεις τον ηχο στα μετρα σου.Αν δεν θες να ξοδευτεις μην τα αλλαξεις και βαλε σαμπακι αλλα μην την κανεις για ενεργο δεν αξιζει.Χρειαζεται τα ιδια καλωδια και ειναι και χαλια.καλυτερα ενα μινι ενισχυτη και ενα 8''αρακι σαμπ,θα σε ικανοποιησουν αρκετα...

Αρα πρέπει να βάλω και τον αντάπτορα για το beeper ... +100euro ...

Τι προτείνεις για SUB και ενισχυτή;
Στο ASTRA είχα ένα MAGNAT 2καναλο ενισχυτή και ένα sub 12'' ... Μου είχαν κοστίσει 350euro με τοποθέτηση. Από 8άρια κυκλοφορεί τίποτα;
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 10:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Νάτα μας . . . και δεν μου λες πώς δουλεύει αυτό Σωτήρη ? σαν το εργοστασιακό ακριβός ? ή σαν Phonocar ?

Στο υφος του εργοστασιακου μονο που σου δινει και ηχητικη κατευθυνση(ηχητικο προσανατολισμο εμποδιου)ουτε κοψιματα ραψιματα εξτρα ηχεια κλπ...
fynos - Τετ 08 Απρ 2009, 10:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα είναι !!!
Για πόσο το έχεις Testarei ?
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 10:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Στο ASTRA είχα ένα MAGNAT 2καναλο ενισχυτή και ένα sub 12'' ... Μου είχαν κοστίσει 350euro με τοποθέτηση. Από 8άρια κυκλοφορεί τίποτα;

Παιζει μια κατασταση που εχω διακρινει τωρα τελευταια και αυτη ειναι οτι η jl audio αντιγραφει την alpine η εχουν καποια κοντινη σχεση-συνεργασια.Δεν μπορει να βγαζει τους pdx η alpine και μετα απο δυο μηνες να πεταγεται η jl audio με τους hd και να σου κανει τον καμποσο την ωρα που ακομα και τα ρυθμιστικα βρισκονται στο ιδιο ακριβως σημειο.
Οποτε εγω η θα παρω το 13tw5 η θα περιμενω να το βγαλει η alpine.Δεν εχω βρει πιο καλο σε αυτο το βαθος.Εχει και η pioneer το shallow series αλλα επειδη το εχω εδω και το εχω βαλει ξερω οτι ειναι κατσαρολα...
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 10:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Αυτα είναι !!!
Για πόσο το έχεις Testarei ?

πανω απο 8 μηνες...
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 10:57:06
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:

Τι να ακούσω βρε fynos; Που να το ακούσω;
Eδώ ούτε test drive δεν έκανα. Δεν είχαν αυτοκίνητο για test drive.
Κοιτούσα άλλα 5, 6 αυτοκίνητα. Στην Hyundai για παράδειγμα και στην ΚΙΑ με άφησαν στο test drive να βάλω μνήμη USB και είδα ότι αναγνωρίζει κανονικά την μνήμη.

Έψαχνα περίπου 5 μήνες για κάποιο αυτοκίνητο που να έχει USB και μερικά ακόμα πράγματα.
Μπήκα στο χώρο ρώτησα και ξαναρώτησα και ξανα-ξανά ρώτησα.

Oρίστε:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11881&start=60
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15264
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15264&postdays=0&postorder=asc&start=40

Κοιτούσα και άλλα αυτοκίνητα στις ίδιες τιμές που είχαν (υποτίθεται) USB:
BRAVO TURBO / LEON TSI / GRANDE PUNTO 120ps / KIA CEED / HYUNDAI i30 /

Aπό αυτά μόνο τα 3 τελευταία είχαν πραγματικό USB. To Bravo δεν έχει, ούτε το LEON (μάλλον και αυτό έχει με πατέντα).
Επίσης κοίταξα και 3θυρο IBIZA Cupra ώστε να βάλω επάνω το JVC όμορφα και ωραία και χωρίς πολλά-πολλά.
Και φυσικά και το 207 εφόσον έβλεπα παντού ότι έχει USB...
Πήγα στην εμπορία. Το 1ο πράγμα που ρώτησα ήταν το USB. Μου είπαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΙ ...

Πήρα το αυτοκίνητο χωρίς USB! Ηταν λέει στη Γαλλία!
Kαι μετά από 15 μέρες πήρα το USB BOX ...

Εγώ φταίω;

Σημειώνω ότι το πρόβλημά μου ΔΕΝ είναι τα ηχεία! Αλλά το USB...
Απλά αν αλλάξω την πηγή ίσως θα πρέπει να κοιτάξω και το θέμα ηχεία και sub ... Ίσως. Δεν ξέρω...

υ.γ. sorry για το μεγάλο post... Confused
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 10:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Παιζει μια κατασταση που εχω διακρινει τωρα τελευταια και αυτη ειναι οτι η jl audio αντιγραφει την alpine η εχουν καποια κοντινη σχεση-συνεργασια.Δεν μπορει να βγαζει τους pdx η alpine και μετα απο δυο μηνες να πεταγεται η jl audio με τους hd και να σου κανει τον καμποσο την ωρα που ακομα και τα ρυθμιστικα βρισκονται στο ιδιο ακριβως σημειο.
Οποτε εγω η θα παρω το 13tw5 η θα περιμενω να το βγαλει η alpine.Δεν εχω βρει πιο καλο σε αυτο το βαθος.Εχει και η pioneer το shallow series αλλα επειδη το εχω εδω και το εχω βαλει ξερω οτι ειναι κατσαρολα...

Αν και δεν κατάλαβα και πολλά... σε ευχαριστώ... Wink

Θα κοιτάξω μπας και βρω κανένα έτοιμο σετάκι με κλειστή καμπινούλα...και τέλος... Wink
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 11:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
fynos έγραψε:

Τι να ακούσω βρε fynos; Που να το ακούσω;
Eδώ ούτε test drive δεν έκανα. Δεν είχαν αυτοκίνητο για test drive.
Κοιτούσα άλλα 5, 6 αυτοκίνητα. Στην Hyundai για παράδειγμα και στην ΚΙΑ με άφησαν στο test drive να βάλω μνήμη USB και είδα ότι αναγνωρίζει κανονικά την μνήμη.

Έψαχνα περίπου 5 μήνες για κάποιο αυτοκίνητο που να έχει USB και μερικά ακόμα πράγματα.
Μπήκα στο χώρο ρώτησα και ξαναρώτησα και ξανα-ξανά ρώτησα.

Oρίστε:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11881&start=60
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15264
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15264&postdays=0&postorder=asc&start=40

Κοιτούσα και άλλα αυτοκίνητα στις ίδιες τιμές που είχαν (υποτίθεται) USB:
BRAVO TURBO / LEON TSI / GRANDE PUNTO 120ps / KIA CEED / HYUNDAI i30 /

Aπό αυτά μόνο τα 3 τελευταία είχαν πραγματικό USB. To Bravo δεν έχει, ούτε το LEON (μάλλον και αυτό έχει με πατέντα).
Επίσης κοίταξα και 3θυρο IBIZA Cupra ώστε να βάλω επάνω το JVC όμορφα και ωραία και χωρίς πολλά-πολλά.
Και φυσικά και το 207 εφόσον έβλεπα παντού ότι έχει USB...
Πήγα στην εμπορία. Το 1ο πράγμα που ρώτησα ήταν το USB. Μου είπαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΙ ...

Πήρα το αυτοκίνητο χωρίς USB! Ηταν λέει στη Γαλλία!
Kαι μετά από 15 μέρες πήρα το USB BOX ...

Εγώ φταίω;

Σημειώνω ότι το πρόβλημά μου ΔΕΝ είναι τα ηχεία! Αλλά το USB...
Απλά αν αλλάξω την πηγή ίσως θα πρέπει να κοιτάξω και το θέμα ηχεία και sub ... Ίσως. Δεν ξέρω...

υ.γ. sorry για το μεγάλο post... Confused

Βρε Νικο καταλαβαινω οτι εχεις φαει καμποσα αγγουρια στο κεφαλι απο τα προηγουμενα αυτοκινητα αλλα σου ξαναλεω μην κολλας σε τπτ.
Αν νομιζεις οτι θα σου χαλασουν το αμαξι (γιατι απ οτι καταλαβαινω δεν ειναι οικονομικο το προβλημα πιο πολυ ψυχικο ειναι) παρε τα πραματα που θα σου πω απο οπου θες και παρε με τηλ να σου πβ τι θα κανεις να τα βαλεις μονος σου τουλαχιστον να εχεις την ηθικη ικανοποιηση οτι θα το εχεις χαλασει εσυ....
MEMsound - Τετ 08 Απρ 2009, 11:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
...Τελικά τεράστιο ηχητικό μπέρδεμα και χάλι το 207... Έχω ξενερώσει με το αυτοκίνητο και τα ηχητικά του.
Χθες έβαλα ένα φλασάκι στο gamimeno το USB ΒΟΧ ήθελα να βρω ένα gamimeno τραγούδι για να το ακούσει μία φίλη και τα παράτησα στην μέση. Χάλι μαύρο. Ρόμπα έγινα και εγώ και το 207... Evil

ΟΧΙ
ΡΕ
γα**το!!
πάει το γκομενάκι!!!!

σορρυ αλλα αν οπως γράφεις εδω μέσα για κατι τοσο απλο οσο το ηχοσυστημα το κάνεις και με τις γυναίκες... γινεσαι ρομπα ουτως η άλλως.

ΕΛΕΟΣ!!!!

Σου εχω πει εδω ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ κανόνησε να δεις απο κοντα ενα 207 με τοποθετημένο πληρες ηχοστυστημα "ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ τα ματια" επανω και θα χάσεις την μπάλα!!!!

από την οθονη του πισι και τα φορουμ ηχοσυστημα ΔΕΝ φτιαχνεται, ουτε και από τις αντιπροσωπίες της Peugeot...

σου εχουν ηδη προτινει λυση για το usb... (σε κάποιο από τα τοσα τοπικ που γραφεται για τα ιδqια πραγματα - μου φαίνεται θα τα ενωσω ολα αυτα τα ποστ σε ενα τοπικ: "vini's 207 sound stuff" Laughing ).... την οποια προφανως δεν εχεις δει...

υ.γ. λεπτα sub με πολυ καλές κριτικες (ακουστικα) εχει και η phase linear ... Wink
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 11:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο έχεις δίκιο.

Σταματώ εδώ ...
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 11:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο μου η phase εχει πραγματι πολυ καλα σαμπακια αλλα 400 και 500 το ενα ειναι καπως....
fynos - Τετ 08 Απρ 2009, 12:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Μάνθο έχεις δίκιο.

Σταματώ εδώ ...

Αναγκαστικά θα πρέπει να το κοιτάξεις (ηχεία) αν αλλάξεις πηγή μιας και η διαφορά θα είναι μεγάλη ακουστικά !!
Τι να πω, λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και κάνεις κύκλους . . . δεν λέω κάτι άλλο εκτός από αυτό !
MEMsound - Τετ 08 Απρ 2009, 12:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Μανθο μου η phase εχει πραγματι πολυ καλα σαμπακια αλλα 400 και 500 το ενα ειναι καπως....

Οντως τα ρυχα της ειναι ακριβα

πάντως παλαιότερα ειχαν περάσει από τα χερια μου 2 συμβατικα βαθια 12" diamond και μετα 2 12" heavycast και ηταν αντίστοιχα και τα 2 για τα τότε λεφτα τους σουπερ...
μετα πηγα σε 2 12" em-phaser xtreme-T3... Rolling eyes τα οποια ξεκουράζονται εδω και πολυ καιρό
Rolling eyes

σενιαρα και τα ποστ μπας και βγει καμια "ακρη" Wink
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 13:03:31
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
σενιαρα και τα ποστ μπας και βγει καμια "ακρη" Wink

Ωραία. Σ'ευχαριστώ. Και sorry για την ανακατωσούρα.

Το Σαββάτο θα πάω σε ένα μαγαζί με ηχητικά (με περιμένουν) οπότε ελπίζω να βγάλω άκρη και να αποφασίσουμε κάτι ώστε να μην πληρώσω μία περιουσία.
MEMsound - Τετ 08 Απρ 2009, 13:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΣ
ΠΡΩΤΑ
ΕΝΑ
"ΕΤΟΙΜΟ"
207...
ΑΠΟ
ΚΟΝΤΑ...
σου χω στειλει πμ γιατι δεν ειναι και πολυ σωστο να γραφουμε δημόσια τι κουβαλάει το αμαξι του καθενος (ιδιως οταν δεν μιλάμε για το δικο μας αμαξι)
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 14:55:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως οποιος εχει alpine πηγη (fynos,myth) μπορει να περιμενει και αυτο
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 16:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη για πες τι ηχεία παίρνει μπροστά το 207... Διαστάσεις...

Τα τουίτερ ρε παιδιά είναι πάνω στο ταμπλό;
Πως μπαίνουν εκεί άλλα τουϊτεράκια; Confused
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 17:12:22
Θέμα δημοσίευσης:
16.5 με μεγιστο βαθος 57mm
μπαινουν απο μεσα τα τουιτερ εκτος αν τα βαλεις χωνευτα απ εξω οπως εγω...
stergios_ath - Τετ 08 Απρ 2009, 17:12:24
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ΔΕΣ
ΠΡΩΤΑ
ΕΝΑ
"ΕΤΟΙΜΟ"
207...
ΑΠΟ
ΚΟΝΤΑ...
σου χω στειλει πμ γιατι δεν ειναι και πολυ σωστο να γραφουμε δημόσια τι κουβαλάει το αμαξι του καθενος (ιδιως οταν δεν μιλάμε για το δικο μας αμαξι)

Θα ενδιαφερομουν και εγω αν ειναι δυνατον να το δω..Ευχαριστω Σωτηρη για τις συμβουλες σου...
Vini - Τετ 08 Απρ 2009, 17:48:24
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
16.5 με μεγιστο βαθος 57mm
μπαινουν απο μεσα τα τουιτερ εκτος αν τα βαλεις χωνευτα απ εξω οπως εγω...

τα 16,5 και το 57 τα καταλαβαίνω... thanks!!!

δεν καταλαβαίνω όμως το "χωνευτά"... τι εννοείς;
άνοιξες τρύπες στην σίτα και φαίνονται τα τουίτερ;
power - Τετ 08 Απρ 2009, 18:41:54
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/132/201/TS-Q171C/specs.html

Αυτα πρεπει να μπαινουν κουτι ε?
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 19:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
yep...
power - Τετ 08 Απρ 2009, 19:26:20
Θέμα δημοσίευσης:
και απο αποδοση?
sotos 207Gt - Τετ 08 Απρ 2009, 21:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θελω να φανω μονοπλευρος αλλα για μενα η pioneer εχεις μαυρα χαλια...ιδιως στα ηχεια εξαιρουμενου δυο-τριων σετ που αξιζουν..προσωπικη αποψη..
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 09:07:02
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλημέρα,

Αύριο θα πάω σε ένα μαγαζί με ηχητικά.
Θέλω να πάω (ας πούμε) προετοιμασμένος για να μην με πιάσουν ΜΑΜΑΚΑ πάλι.

Σκέφτομαι να του πω να βάλω την Αlpine CDA-105Ri με όλους τους adaptors.
http://www.alpine-electronics.gr/home/products/headunits/cd-headunits/cde-105ri/

1. Ξέρει κανεί να μου πει ποιους adaptors χρειάζομαι; (χειριστήρια, parking assistance κλπ...) Εννοώ κωδικούς.

2. Σε αυτό το μοντέλο η USB πόρτα είναι από πίσω Sad
Που στην ευχή μπορεί να μπει η θύρα USB; Ξέρει κανείς;;
Ψάχνω χθες όλο το αυτοκίνητο στο οποίο θα μπορούσε να μπει η USB ώστε να φθάνει και το ρημάδι το χέρι μου και δεν βρήκα πουθενά σημείο για τοποθέτηση.

3. Εχει βάλει κανείς στις μπροστινές θύρες κανένα ηχείο δύο δρόμων (όχι διαιρούμενο!) της προκοπής που να μην παραμορφώνει σε υψηλές εντάσεις και να βγάζει κάποιο μπάσο υποφερτό και να αντέχει με το Alpine;
giannis27 - Παρ 10 Απρ 2009, 09:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
καλύτερα βάλε μια διαιρούμενη μονάδα .τα τουίτερ αλλάζουν πολύ εύκολα απλά ξεκουμπώνεις την πλαστική γρίλια κ βγαίνουν.οπότε γιατί να βάλεις ηχεία 2 δρόμων?
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 09:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
καλύτερα βάλε μια διαιρούμενη μονάδα .τα τουίτερ αλλάζουν πολύ εύκολα απλά ξεκουμπώνεις την πλαστική γρίλια κ βγαίνουν.οπότε γιατί να βάλεις ηχεία 2 δρόμων?

Γιατί όλοι με βλέπουν σαν πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα... Laughing

και δεν μου προτείνει κανείς διαιρούμενο για ανθρώπους με μέσο μηνιαίο οικονομικό εισόδημα ... Laughing

Αλλά και αύριο που θα πάω σε αυτόν ξέρω ότι θα με σπρώξει να του σκάσω 1000 με 2000euro και όλα αυτά για να έχω μία gamimeni usb το κέρατό μου μέσα ...
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 09:44:41
Θέμα δημοσίευσης:
up!

Vini έγραψε:
Kαλημέρα,

http://www.alpine-electronics.gr/home/products/headunits/cd-headunits/cde-105ri/

1. Ξέρει κανεί να μου πει ποιους adaptors χρειάζομαι; (χειριστήρια, parking assistance κλπ...) Εννοώ κωδικούς.

Ψάχνω χθες όλο το αυτοκίνητο στο οποίο θα μπορούσε να μπει η USB ώστε να φθάνει και το ρημάδι το χέρι μου και δεν βρήκα πουθενά σημείο για τοποθέτηση.

3. Εχει βάλει κανείς στις μπροστινές θύρες κανένα ηχείο δύο δρόμων (όχι διαιρούμενο!) της προκοπής που να μην παραμορφώνει σε υψηλές εντάσεις και να βγάζει κάποιο μπάσο υποφερτό και να αντέχει με το Alpine;

fynos - Παρ 10 Απρ 2009, 11:12:31
Θέμα δημοσίευσης:
Προσφορά έχεις πάρει ? ή θα πάς θα πληρώσεις και μετά θα μας λες ότι είναι πολλά και δεν είσαι ευχαριστημένος ?
Μην είσαι σίγουρος ότι τους αντάπτορες τους έχουν σε στοκ !
Πόσες προσφορές πήρες ?
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 11:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Προσφορά έχεις πάρει ? ή θα πάς θα πληρώσεις και μετά θα μας λες ότι είναι πολλά και δεν είσαι ευχαριστημένος ?
Πόσες προσφορές πήρες ?

Προσφορές; Από που;

Ενα μαγαζί ξέρω μόνο, στο Περιστέρι, που ας πούμε, τον εμπιστεύομαι κάπως...

Δύο ακόμα μαγαζιά που ξέρω (το ένα στην Αγία Παρασκευή και το άλλο στο Ψυχικό) δεν τους εμπιστεύομαι πλέον.

Ήταν και κάποιος (πολύ καλός μάστορας) στην Νέα Ερυθραία αλλά το έκλεισε ... Sad

Δεν ξέρω άλλον προσωπικά ...
fynos - Παρ 10 Απρ 2009, 11:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
fynos έγραψε:
Πόσες προσφορές πήρες ?

Προσφορές; Από που;

Δύο ακόμα μαγαζιά που ξέρω (το ένα στην Αγία Παρασκευή και το άλλο στο Ψυχικό) δεν τους εμπιστεύομαι πλέον.

Ήταν και κάποιος (πολύ καλός μάστορας) στην Νέα Ερυθραία αλλά το έκλεισε ... Sad

Ν. Ερυθραία, καλός μάστορας ? με τρομάζεις . . .για πες όνομα !
Αν είναι αυτός που φαντάζομε ανησυχώ για εσένα !
Εκεί που σου είπα ρώτησες ? θες πμ ?
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 11:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Vini έγραψε:
fynos έγραψε:
Πόσες προσφορές πήρες ?

Προσφορές; Από που;

Ν. Ερυθραία, καλός μάστορας ? με τρομάζεις . . .για πες όνομα !
Αν είναι αυτός που φαντάζομε ανησυχώ για εσένα !
Εκεί που σου είπα ρώτησες ? θες πμ ?

Να στο πω το απόγευμα γιατί δεν έχω την κάρτα μαζί μου.

Είναι (ή ήταν) στο φανάρι της Ερυθραίας, εκεί που είναι τα πολλά μαγαζιά δεύτερο στενό δεξιά...

Εκεί είχα βάλει ένα SUB και ένα ενισχυτή στο ASTRA της Magnat. Μου είχε κάνει άριστη δουλειά (τότε το 2004).

Γιατί όμως ανησυχείς; Για πες. Τι τρέχει;
sotos 207Gt - Παρ 10 Απρ 2009, 11:55:06
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
up!

Vini έγραψε:
Kαλημέρα,

Το 105Ri ειναι παρα πολυ καλο μηχανηματακι και αξιζει τα λεφτα του ενω εχει και front usb.
Αυτο που δεν εχεις ειναι εξοδο ενδειξεων για την εργοστασιακη οθονη σου που ισως ειναι και κατι που μαλλον δεν σε πολυ απασχολει κιολας.
Οι ανταπτορες που χρειαζεσαι ωστε να μπει με τη μια ειναι:
ALPINE APFD101PS χειριστηρια και οθονη + μενου.(ισως καποια στιγμη να θελεις να βαλεις αλλο με visual out οποτε αυτο θα σου κανει για παντα)
Connects2 CTRPG001 παρκτρονικ.
Phonocar 8/549 Diplexer aerial adaptor κεραια.
Ελπιζω να βοηθησα..
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 11:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Αυτο που δεν εχεις ειναι εξοδο ενδειξεων για την εργοστασιακη οθονη σου που ισως ειναι και κατι που μαλλον δεν σε πολυ απασχολει κιολας.

ε; Confused

Και αυτό τι είναι;

Confused

Και δεν νομίζω να έχει μπροστά USB.... Exclamation
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 12:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Οι ανταπτορες που χρειαζεσαι ωστε να μπει με τη μια ειναι:
ALPINE APFD101PS χειριστηρια και οθονη + μενου.(ισως καποια στιγμη να θελεις να βαλεις αλλο με visual out οποτε αυτο θα σου κανει για παντα)
Ελπιζω να βοηθησα..

Exclamation ωραίος!!..!! Ας ελπίσουμε ότι θα τα εντοπίσω στο Αθηνιστάν .... Cool
sotos 207Gt - Παρ 10 Απρ 2009, 12:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

ε; Confused

Και αυτό τι είναι;

Confused

Και δεν νομίζω να έχει μπροστά USB.... Exclamation

ΟΠΑ σορρυ εγω. 102Ri καταλαβα.
Αυτο ειναι πενα μηχανημα και βγαζει απο πισω την usb...
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 12:22:32
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Kαι που την βάζεις την USB; Confused Σε ποιο σημείο του αυτοκινήτου προτείνεις;

Σωτήρη αν πάρω την Alpine CDE-102Ri που με καλύπτει σε όλα και είναι και σε καλή τιμή, απλά δεν θα έχω ενδείξεις του ραδιοCD στην οθόνη;;

Το χειρισμό της οθόνης (mode, ημερομηνίες κλπ...) θα τα έχω από το χειριστήριο;

Δηλαδή με αυτά:

θα έχω πλήρη έλεγχο της κεντρική οθόνης; Confused

υ.γ. σόρυ για τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ερωτήσεις, αλλά ΠΡΩΤΗ φορά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με τα ηχητικά ενός αυτοκινήτου. Πολύ μπλέξιμο...
manaros - Παρ 10 Απρ 2009, 13:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο για μενα 2 ειναι οι ιδανικες θεσεις για καλωδιο usb.1 αν δεν καπνιζεις μεσα στο τασακι κανεις τρυπα και το κουμπωνεις και 1(που για μενα ειναι καλυτερη) στη χαζοθεση με την πιστωτικη καρτα...παλι τρυπα,το κολλας και πλεον δεν θα σε ρωταει ο καθε ενας τι ειναι αυτη η χαζοσχισμη...
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 14:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
Νικο για μενα 2 ειναι οι ιδανικες θεσεις για καλωδιο usb.1 αν δεν καπνιζεις μεσα στο τασακι κανεις τρυπα και το κουμπωνεις και 1(που για μενα ειναι καλυτερη) στη χαζοθεση με την πιστωτικη καρτα...παλι τρυπα,το κολλας και πλεον δεν θα σε ρωταει ο καθε ενας τι ειναι αυτη η χαζοσχισμη...

Mπα. Τρύπες και ιστορίες μαϊμουδιές απαγορεύονται.
Θα πάω για το Alpine CDE-102Ri που έχει USB στη πρόσοψη και ας μην έχω ηχητικές πληροφορίες στη οθόνη. Λίγο με απασχολεί αυτό.Ούτε bluetooth θέλω.

Αφου θα μπορώ να χειρίζομαι την οθόνη και το ραδιοcd με τα χειριστήρια κάτι είναι και αυτό.

Βλέπω κουστουμάκι αύριο 1000euro μαζί με τον gamimeno τον συναγερμό αν βρούμε κανέναν που να παίζει με το 207 ... Evil
fynos - Παρ 10 Απρ 2009, 14:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις πάρει τηλ !
Laughing
Vini - Παρ 10 Απρ 2009, 14:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις πάρει τηλ !
Laughing

Όχι δεν έχω παρει.

Αν πάρω τηλέφωνο, από Δευτέρα θα ψάχνω για άλλη δουλειά. Όλη τη μέρα ασχολούμαι με το 207 στο πληκτρολόγιο. Αν με ακούσουν ο συνάδελφοι να μιλάω και στο τηλέφωνο για το 207 θα με ξεφωνίσουν και οι πέτρες ... Laughing
sotos 207Gt - Παρ 10 Απρ 2009, 19:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Kαι που την βάζεις την USB; Confused Σε ποιο σημείο του αυτοκινήτου προτείνεις;

Σωτήρη αν πάρω την Alpine CDE-102Ri που με καλύπτει σε όλα και είναι και σε καλή τιμή, απλά δεν θα έχω ενδείξεις του ραδιοCD στην οθόνη;;

Το χειρισμό της οθόνης (mode, ημερομηνίες κλπ...) θα τα έχω από το χειριστήριο;

Δηλαδή με αυτά:

θα έχω πλήρη έλεγχο της κεντρική οθόνης; Confused

υ.γ. σόρυ για τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ερωτήσεις, αλλά ΠΡΩΤΗ φορά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με τα ηχητικά ενός αυτοκινήτου. Πολύ μπλέξιμο...

Μολις βαλεις τον αννταπτορα για τα χειριστηρια θα εχεις ελεγχο ακομη και αν δεν εχεις πηγη επανω.
Το usb μπορεις να το βαλεις σε μια θηκη διακοπτη.Βγαζεις την θηκη για τις καρτες και βαζεις 2 καπακια και το ενα το κανεις usb port...
myth - Παρ 10 Απρ 2009, 20:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε αγορινα μου γιατι παιδευεσαι??? Βαλε ενα alpine που παιρνει ολα τα καλουδια για το αμαξι σου ωστε να εχεις τα παντα και τις οθονες σου και τα παρκτρονικ σου και ολα...βαλε αν θες και ενα σαμπακι/ενισχ μετριου μηκους χρηματων και αν δεν σε καλυπτει βαζεις και 2 ηχεια μπροστα και τελειωσε το θεμα ηχου...τωρα αν εχεις κολλημα με τους εγκαταστατες για τις πηγες σου προτεινε ο Σωτος λυση...θα στην βαλει και ειναι ΤΖΕΤ...κατεμε βαλε alpine γιατι δεν νομιζω οτι θα αλλαζεις πηγες καθε 2 μηνες...οποτε βαλε κατι καλο με ολα πανω και ΤΕΛΟΣ..Οσο για το usb μπορεις να το βγαλεις στο αποκατω din με τρυπουλα απο μεσα...και μην αγχωθεις για το αν θα τρυπησεις το πλαστικο..και γω ετσι αγχωθηκα στην αρχη, μια πλαστικη θηκη κουμπωτη ειναι και την αλλαζεις αμα θες οποτε θες(δεν νομιζω να ειναι και ακριβη κιολλας)Εγω παντως ετσι με τρυπουλα δουλευω το iphone και ειμαι υπερευχαριστημενος!!!Αυτα απο μενα!! Razz Razz Razz Razz Razz
Vini - Σαβ 11 Απρ 2009, 16:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα.

Πήγα σήμερα ... αλλά τελικά τζίφος.
Ούτε προσφορά, ούτε λύση, ούτε τιμές, ούτε κάποια πρόταση, ούτε Alpine, ούτε αντάπτορες. Τίποτα...

Πρέπει λέει να λυθεί όλο το αυτοκίνητο να μελετηθεί και μετά να δούμε τι μπορεί να πάρει ... από ήχο και συναγερμό. 2 μέρες οι εργασίες.

Κόστος; Σίγουρα πάνω από 1000euro και μάλλον κάπου στα 1500euro ...

Όπως καταλάβατε ... αυτά ... Και του χρόνου φουντούνια...!...
Laughing
SnakeMJK - Σαβ 11 Απρ 2009, 17:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
Λυθεί και μελετηθεί; Πρώτη φορά βλέπουν 207;

Νομίζω το μπλέκεις χωρίς λόγο Vini....
Vini - Σαβ 11 Απρ 2009, 17:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ τα μπλέκω; Laughing
Εγώ είμαι ο καταστηματάρχης;
Αυτά μου είπε αυτά γράφω ... Laughing

Πάντως και εγώ ρώτησα αν 1η φορά βλέπουν 207
Τι να πω; ...άστο ... βράστο ... Laughing
myth - Σαβ 11 Απρ 2009, 19:12:33
Θέμα δημοσίευσης:
Για συναγερμο δεν ξερω τι να σου πω....αλλα για alpine η λυση αμα ανεβει αθηνα ειναι ο σωτος αμα θες....ειναι 10 λεπτακια δουλεια!!!Με ολα μεσα!!! Razz Razz Razz Razz
sotos 207Gt - Σαβ 11 Απρ 2009, 19:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Εγώ τα μπλέκω; Laughing
Εγώ είμαι ο καταστηματάρχης;
Αυτά μου είπε αυτά γράφω ... Laughing

Πάντως και εγώ ρώτησα αν 1η φορά βλέπουν 207
Τι να πω; ...άστο ... βράστο ... Laughing

αντε γεια....εχω ακουσει κι εχω δει αλλα αυτο ειναι απο τα αγραφα... Confused
giannis27 - Σαβ 11 Απρ 2009, 21:07:59
Θέμα δημοσίευσης:
βρε vini είσαι λίγο γκαντεμομαγνήτης ή μου φαίνεται? Laughing

σοβαρά τώρα .γιατί δεν πας ένα σκ στον σώτο να κάνεις την δουλειά σου ?
την πρόταση στην έκανε ο σώτος οπότε πάρε τον ένα τηλ κ κανονίστε στο.
myth - Σαβ 11 Απρ 2009, 21:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:

+10000...η απλα περιμενε αμα ανεβει ο Σωτος!!!
Vini - Κυρ 12 Απρ 2009, 10:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:

που να πάω ρε παίχτη μου; Κεφαλλονιά; Shocked

Εδώ προσπαθώ να βρω δύο ώρες να πεταχτώ μέχρι το Συλλογο και δεν μπορώ να ξεμυτίσω ...

Βλέπεις φτιάχνω ένα σπίτι τώρα και μετακομίζω ...
Είναι περίεργη περίοδος ...

Θα τα βρούμε με το Σωτήρη. Αργά ή γρήγορα θα γίνει η δουλειά... Smile
Vini - Κυρ 12 Απρ 2009, 10:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
giannis27 έγραψε:

+10000...η απλα περιμενε αμα ανεβει ο Σωτος!!!

Θα περιμένω. Πρέπει να μαζέψω και τα φράγκα.
Μπορεί να θέλει και κανείς άλλος τίποτα, οπότε να γίνει συνδυασμός.
sotos 207Gt - Κυρ 12 Απρ 2009, 17:12:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το ειπα και στο Νικο μεσω πμ.
Οποιος ενδιαφερεται κατα 99% θα ανεβω 2 εβδομαδες μετα το πασχα οποτε οποιος θελει μπορω να ερθω ετοιμος.
Αν εχετε μαζευτει και μερικοι ακομα καλυτερα γιατι ανεβαινω ανα 2μηνο περιπου....
Vini - Κυρ 12 Απρ 2009, 17:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΩΤΗΡΗ ευχαριστώ!

Πριν όμως έρθεις/έρθουμε/έρθετε πρέπει να καταλήξουμε τελικά στα πράγματα που πρέπει να προσέξω.

Αν βάλω Alpine τι κάνουμε με τα ηχεία στις πόρτες;
Θα αντέξουν τα εργοστασιακά ή θα τρέχουμε όλοι μαζί;

Και αν αντέχουν τα εργοστασιακά πως μπορώ να πάρω λίγο μπάσο παραπάνω χωρίς να ξεσκίσουμε τις πόρτες;
Κάποιο subάκι στο πορτμπαγκάζ;;;; Rolling eyes
Κάτι απλό ώστε να μην σκίσω τα ηχεία στις πόρτες; Question
Παίζει αυτό το σενάριο; Rolling eyes
myth - Κυρ 12 Απρ 2009, 19:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μαμα ηχεια με το που βαλεις το alpine πανω θα δεις αρκετη διαφορα...θα παιζουνε πολυ καλυτερα..απλα οντως θελουνε λιγο μπασο...πας για κανα φτηνακι και καλο σαμπακι... Very happy Very happy Very happy
Vini - Κυρ 12 Απρ 2009, 19:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
Τα μαμα ηχεια με το που βαλεις το alpine πανω θα δεις αρκετη διαφορα...θα παιζουνε πολυ καλυτερα..απλα οντως θελουνε λιγο μπασο...πας για κανα φτηνακι και καλο σαμπακι... Very happy Very happy Very happy

Kάτι τέτοιο σκέφτομαι. Ενα μικρό σαμπάκι ακόμα και ενεργό, το οποίο θα μου μείνει κιόλας για το μέλλον. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι καλύτερα να βάλω ενεργό... Ποιο όμως;

Πρέπει να είναι μικρό γιατί διαφορετικά θα ακούω στο αυτοκίνητο μόνο τις χαμηλές.

Πως όμως περνάς τα καλώδια του ενισχυτή από μπροστά μέχρι πίσω;... Laughing

Εδώ σε θέλω ... Rolling eyes
myth - Κυρ 12 Απρ 2009, 20:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε vini στο εχουνε πει 200 ατομα....και εγω μαζι...το ενεργο ειναι απλα ΤΣΑΜΠΑ λεφτα κατεμε...αλλα οτι θες εσυ..τωρα για καλωδιωσεις θα βρεις εναν εγκαταστατη...
Vini - Δευ 13 Απρ 2009, 08:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
Ρε vini στο εχουνε πει 200 ατομα....και εγω μαζι...το ενεργο ειναι απλα ΤΣΑΜΠΑ λεφτα κατεμε...αλλα οτι θες εσυ..τωρα για καλωδιωσεις θα βρεις εναν εγκαταστατη...

Ναι βρε συ John μου το έχουν πει το έχω εμπεδώσει πλέον.

Αλλά προσπαθώ να βρω ένα μικρό έτοιμο sub (8άρι ή 10άρι) με ένα μικρό ενισχυτή και δεν βρίσκω κάτι.

Εχω βρει όμως αυτό:
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=69&ccid=12&cpid=26&t=12-

Που είναι κανονικό SONY sub 8άρι με έτοιμο ενισχυτή. Μάλλον αυτό ταιριάζει καλύτερα. Δεν θα βαράει και δυνατά και μάλλον ταιριάζει καλύτερα με το αυτοκίνητο. Exclamation
myth - Δευ 13 Απρ 2009, 16:18:30
Θέμα δημοσίευσης:
τι να σου πω...εγω τα θεωρω τσαμπα λεφτα αυτα και καποτε θα το μετανιωσεις σιγουρα...καλυτερα να παρεις κατι καλο και ΟΧΙ ενεργο και ας μην το παιζεις τσιτα ρε Vini..παρε ενα 12αρι να το εχεις για παντα μεχρι να ξανααλλαξεις αμαξι και απλα μην το παιζεις τερμα...
myth - Δευ 13 Απρ 2009, 16:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παρεπιπτοντως ο δραγιωτης ειναι πολυ καλος εγκαταστατης αλλα το σονυ που δειχνεις ειναι για το π3ος..εντελως χαλι μαυρο!!!Forget it!!
MEMsound - Δευ 13 Απρ 2009, 17:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
τι να σου πω...εγω τα θεωρω τσαμπα λεφτα αυτα και καποτε θα το μετανιωσεις σιγουρα...καλυτερα να παρεις κατι καλο και ΟΧΙ ενεργο και ας μην το παιζεις τσιτα ρε Vini..παρε ενα 12αρι να το εχεις για παντα μεχρι να ξανααλλαξεις αμαξι και απλα μην το παιζεις τερμα...

ή πολυ ευαισθητο 12αρι ή ενα 10αρι
σε κλειστη κουτα και τα 2 με οχι τερας ενισχυτη
προκειμενου να δεσουν οσο γινεται καλήτερα με τα μαμα ηχεία ΠΡΟΣ το παρόν

@vini
δοκιμαζεις και βλέπεις
και αν δεις οτι τα μαμα ηχεια δεν σου φτάνουν αλλάζεις και ηχεία
για μενα δεν χρειάζονται υπερβολες του τυπου "ολα με την μία" γιατι ουτως ή άλλως εσυ ακους με τα αυτιά σου και οχι οποισδηποτε εγκαταστατης που θα σου πει με βεβαιότητα εκ των προτέρων αν θα σε ικανοποιεί και αν θα σου φτάνει κάτι ή όχι...
Vini - Δευ 13 Απρ 2009, 17:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
Παρεπιπτοντως ο δραγιωτης ειναι πολυ καλος εγκαταστατης ...

Αυτό τώρα πως το είπες; Κατά λάθος;
Μίλησες μαζί του;; Shocked

Μίλησα μαζί του το πρωί και με περιμένει ... Rolling eyes

Τηλεφωνικά τουλάχιστον μου είπε ότι όλα υπάρχουν και όλα γίνονται και ο Δραγκιώτης μου είπε ότι καλύτερα να βάλω ένα ενεργό σαμπάκι (όχι SONY!) και το αυτοκίνητο θα αποκτήσει πολύ καλό μπάσο.

Επίσης μου είπε ότι τα ηχεία στις πόρτες είναι μία χαρά και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το Alpine ...

Το κυριώτερο είναι ότι μάλλον βρήκα και το σαμπάκι ...

http://www2.magnat.de/index.php?id=2931&L=1

174euro και η αντιπροσωπεία μου είπε ότι συνεργάζεται με το Δραγκιώτη και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Θα έχω αυτό στα υπόψη εκτός αν προκύψει κάτι άλλο.

υ.γ. εχω θετική εμπειρία από SUB+ενισχυτή Magnat...
Vini - Δευ 13 Απρ 2009, 17:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

@vini
δοκιμαζεις και βλέπεις
και αν δεις οτι τα μαμα ηχεια δεν σου φτάνουν αλλάζεις και ηχεία
για μενα δεν χρειάζονται υπερβολες του τυπου "ολα με την μία" γιατι ουτως ή άλλως εσυ ακους με τα αυτιά σου και οχι οποισδηποτε εγκαταστατης που θα σου πει με βεβαιότητα εκ των προτέρων αν θα σε ικανοποιεί και αν θα σου φτάνει κάτι ή όχι...

Ηχεία στις πόρτες δεν θα μπουν.

Ενα sub-άκι που θα μου δίνει χαμηλές ώστε να μην φορτώνω τα ηχεία στις πόρτες. Αυτό θέλω...και κατά ένα περίεργο λόγο αυτό πρότεινε και ο Δραγκιώτης χωρίς να του πω τίποτα...

Αλήθεια με την εγγύηση του αυτοκινήτου τι γίνεται;;
Επιρεάζεται από όλα αυτά;

MEMsound - Δευ 13 Απρ 2009, 17:47:18
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

τιμια μηχανηματα Wink

με την εγγυηση τι να σου πω...
εξαρταται τι θα σου χαλάσει αν χαλάσει απο τα ηλεκτονικα του αυτοκινήτου,
αν και δεν εχει καμια σχεση το ηχοσυστημα με το υπόλοιπο αμάξι
αρκεί να μην κάνει ο εγκαταστατης καμια βλάκεια κατα την τοποθετηση οτιδηποτε σε κάνα καλώδιο/φυσα/κλπ κλπ...

αμα ειναι προσεκτικος δεν υπάρχιε κανενα προβλημα
myth - Δευ 13 Απρ 2009, 22:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
myth έγραψε:
Παρεπιπτοντως ο δραγιωτης ειναι πολυ καλος εγκαταστατης ...

Αυτό τώρα πως το είπες; Κατά λάθος;
Μίλησες μαζί του;; Shocked

Μίλησα μαζί του το πρωί και με περιμένει ... Rolling eyes

Τηλεφωνικά τουλάχιστον μου είπε ότι όλα υπάρχουν και όλα γίνονται και ο Δραγκιώτης μου είπε ότι καλύτερα να βάλω ένα ενεργό σαμπάκι (όχι SONY!) και το αυτοκίνητο θα αποκτήσει πολύ καλό μπάσο.

Επίσης μου είπε ότι τα ηχεία στις πόρτες είναι μία χαρά και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το Alpine ...

Το κυριώτερο είναι ότι μάλλον βρήκα και το σαμπάκι ...

http://www2.magnat.de/index.php?id=2931&L=1

174euro και η αντιπροσωπεία μου είπε ότι συνεργάζεται με το Δραγκιώτη και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Θα έχω αυτό στα υπόψη εκτός αν προκύψει κάτι άλλο.

χαχαχαχα...οχι ρε απλα το λινκ που ειχες ηταν του δραγιωτη....Ειναι οντως καλος και εκει να κανεις εγκατασταση!!!Οσο για τα Magnat οντως τιμια ειναι αλλα το θεμα ειναι να βαλεις κατι που ΔΕΝ θα το ξαναβγαλεις...δλδ για μενα ενα 12αρι καλης πιοτιτας παρεα με εναν 4καναλο και 2 ηχεια μπροστα....τα υπολοιπα ειναι υπερβολη(φυσικα και η πηγη ειναι μεσα σε αυτα)Για αρχη ξεκινα με πηγη μετα καπακια στο σαμπ και αν θες λιγο πιο καθαρη φωνη τοτες 2 ηχειακια μπροστα και τελος...παντως για ολα εχεω να σου προτεινω και συγκεκριμενα απολα τιμια και σε καλες τιμες μηχανηματα
stergios_ath - Δευ 13 Απρ 2009, 23:02:49
Θέμα δημοσίευσης:
Sotos..μολις ειδα το βιντεο που ανεβασες απο το αυτοκινητο σου..πραγματικα πολυ καλο..εκπληκτικη δουλεια(φανταζομαι περισσοτερο προσωπικη δουλεια)..κριμα να μην βρισκεσαι αθηνα να σωσεις πολλους απο εμας..παντος πρεπει να με - μας ειδοποιησεις οταν θα ανεβεις..
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 08:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω φιλε.
Μη φοβασαι θα ειδοποιησω σιγουρα...
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 08:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
χαχαχαχα...οχι ρε απλα το λινκ που ειχες ηταν του δραγιωτη....Ειναι οντως καλος και εκει να κανεις εγκατασταση!!!Οσο για τα Magnat οντως τιμια ειναι αλλα το θεμα ειναι να βαλεις κατι που ΔΕΝ θα το ξαναβγαλεις...δλδ για μενα ενα 12αρι καλης πιοτιτας παρεα με εναν 4καναλο και 2 ηχεια μπροστα....τα υπολοιπα ειναι υπερβολη(φυσικα και η πηγη ειναι μεσα σε αυτα)Για αρχη ξεκινα με πηγη μετα καπακια στο σαμπ και αν θες λιγο πιο καθαρη φωνη τοτες 2 ηχειακια μπροστα και τελος...παντως για ολα εχεω να σου προτεινω και συγκεκριμενα απολα τιμια και σε καλες τιμες μηχανηματα

Ευχαριστώ Γιάννη.

Αν είναι θα σου πω... Wink
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 08:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ρεύμα από που;

Ρε παιδιά για τον ενισχυτή που θα είναι στο πορτ-μπαγκάζ από που του δίνουμε ρεύμα;

Θυμάμαι στο ASTRA είχαμε δώσει ρεύμα από την μπαταρία ... Βρήκαμε μία τρύπα στο σασί στο τιμόνι από κάτω που έμπαινε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μαζί με μία άλλη πλεξούδα καλώδια και από εκεί φέραμε το καλώδιο ρεύματος το οποίο το πηγαμε στο πορτ μπαγκάζ.

Στο 207 πως; Confused
fynos - Τρι 14 Απρ 2009, 09:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού (μέσα), δίπλα από το φίλτρο γύρης και πίσω από το θόλο του συνοδηγού (έξω) !

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10442&postdays=0&postorder=asc&start=220
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 09:35:51
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Ρεύμα από που;

Ρε παιδιά για τον ενισχυτή που θα είναι στο πορτ-μπαγκάζ από που του δίνουμε ρεύμα;

Θυμάμαι στο ASTRA είχαμε δώσει ρεύμα από την μπαταρία ... Βρήκαμε μία τρύπα στο σασί στο τιμόνι από κάτω που έμπαινε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μαζί με μία άλλη πλεξούδα καλώδια και από εκεί φέραμε το καλώδιο ρεύματος το οποίο το πηγαμε στο πορτ μπαγκάζ.

Στο 207 πως; Confused

Νικο σε απασχολουν καταστασεις που ειναι δεδομενες αλλα προσεσχε και λιγο.Αν κανεις να τρυπησεις τη συγκεκριμενη πλεξουδα την εκατσες και ασχημα μαλιστα.Απο εκει περναει πολυ καλωδιο και εχεις και πλαισιο ασφαλειας,ασε που πρεπει να βγαλεις ασφαλειοθηκη και bsi για να κανεις δουλεια.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα φτανει να ξερει αυτος που θα στα φτιαξει.Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο αγχος για το τιποτα.
Ο ενισχυτης αναλογα το μεγεθος του μπορει να μπει οπουδηποτε.
Εγω τον pdx τον εγκατεστησα κατω απο το καθισμα του συνοδηγου,τη στιγμη μαλιστα μου ειχα αρκετο χωρο να τον τοποθετησω κατω απο το ταμπλο του αυτοκινητου πανω απο το ντουλαπακι,αλλα εκει θα βαλω το tv tuner.
Απο εκει και υστερα ρευμα απο την μπαταρια με σωστη δρομολογηση,γειωση απο σασι,σημα και εντολη απο την πηγη και τπτ αλλο..
Μην αγχωνεσαι για το τπτ δεν ειναι και τοσο δραματικα τα πραγματα...
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 09:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
οριστε και ενα video με τη θεση του ενισχυτη..
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 09:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού (μέσα), δίπλα από το φίλτρο γύρης και πίσω από το θόλο του συνοδηγού (έξω) !

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10442&postdays=0&postorder=asc&start=220

Κατάλαβα. Πρέπει να ξηλωθεί όλο το αυτοκίνητο.

Το έπιασα το υπονοούμενο ... Confused
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 09:58:04
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:

Πολύ καλό!!

Ο ενισχυτής κάτω από το κάθισμα; Πως τα κατάφερες ρε θηρίο και τον έβαλες από κάτω;;

Στο ντουλαπάκι αυτό το Alpine που είδα τι είναι;

Ρεύμα ο ενισχυτής από που παίρνει; Shocked

Πολύ μπέρδεμα... Shocked

υ.γ. Ωραίο και το μαγαζί σου ρε συ Σωτήρη!!!!
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 10:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Πολύ καλό!!

Ο ενισχυτής κάτω από το κάθισμα; Πως τα κατάφερες ρε θηρίο και τον έβαλες από κάτω;;

Στο ντουλαπάκι αυτό το Alpine που είδα τι είναι;

Ρεύμα ο ενισχυτής από που παίρνει; Shocked

Πολύ μπέρδεμα... Shocked

υ.γ. Ωραίο και το μαγαζί σου ρε συ Σωτήρη!!!!

Νικο μια βασικη αρχη αυτου του κοσμου ειναι οτι οτιδηποτε δενεται λυνεται κιολας.Το να μπει ο ενισχυτης κατω απο το καθισμα ειναι πανευκολο αν βγαλεις το καθισμα.Για το ρευμα μην το ξαναλεμε απο τη μπαταρια πηρα.
Το μηχανηματκι μεσα στο ντουλαπακι ειναι ο επεξεργαστης imprint PXA-H100.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Το παλευω πολυ με το μαγαζι....σα σαλονι το εχω.. Laughing
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 10:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
fynos έγραψε:

Κατάλαβα. Πρέπει να ξηλωθεί όλο το αυτοκίνητο.

Το έπιασα το υπονοούμενο ... Confused

ΔΕΝ υπαρχει απολυτως καμια περιπτωση να βαλεις κατι και να μην ξηλωσεις κατι αλλο.
Μονο αν τα ριξεις απ εξω να τα βλεπεις.
Οπως ειχε πει και καποιος μια φορα στο μαγαζι μου....παραλιακα Rotfl Rotfl Rotfl
MEMsound - Τρι 14 Απρ 2009, 11:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
...παραλιακα Rotfl Rotfl Rotfl

ρεσπεκτ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. εγω παλιαότερα που ασχολιόμουν εβαζα 2ο καλώδιο για την γειωση απευθείας στο "-" της μπαταριας. ειχα δει λιγότερα παρασιτα ετσι. δεν ξερω αν εχει αλλαξει κάτι στα φιλτρα των ενισχυτων που να μην εχουν τετοια θεματα πλέον
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 11:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
...παραλιακα Rotfl Rotfl Rotfl

ρεσπεκτ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. εγω παλιαότερα που ασχολιόμουν εβαζα 2ο καλώδιο για την γειωση απευθείας στο "-" της μπαταριας. ειχα δει λιγότερα παρασιτα ετσι. δεν ξερω αν εχει αλλαξει κάτι στα φιλτρα των ενισχυτων που να μην εχουν τετοια θεματα πλέον

Καλος ενισχυτης καλα καλωδια και καλη συνδεση και δεν υπαρχει περιπτωση να περασουν παρασιτα.. Wink
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 13:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα σε όλα έχουμε και ένα θετικό νέο...

Αν αλλάξω πηγή δεν επηρεάζεται η εγγύηση.
Το ίδιο αν βάλω κονέκτορες για οθόνες/χειριστήρια κλπ...

Θολό το τοπίο όμως για SUB ή ηχεία στις πόρτες...
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 15:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
...

Σωτήρη βλέπω και ξαναβλέπω αυτό το πολύ καλό βίντεο σου
http://www.youtube.com/watch?v=UVTPMo3BkoU&feature=channel_page

Kαι ενώ βλέπω ότι το Αlpine κάνει τα πάντα δεν είδα πουθενά αν τελικά το κουμπί MODE της εργοστασιακής πηγής υπάρχει ακόμα.

Βλέπω δηλαδή στην κεντρική οθόνη συνέχεια τις πληροφορίες για τα ηχητικά.

Για το trip computer είδα ότι φέρνεις την προσωρινή οθόνη με τα 2 υπομενού. Αλλά μετά πάλι στην οθόνη βλέπω τα ηχητικά.

Υπάρχει η δυνατότητα να μην φαίνονται οι πληροφορίες ήχου αλλά να φαίνεται η οθόνη του trip computer;
Δηλ. αυτό:

Μου διαφεύγει κάτι;
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 15:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
οχι
μονο για λιγο το τριπακι
προσωπικα για λιγο το θελω και γω
ισως το κανει απο καπου αλλα δεν το εχω ψαξει παρακατω
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 15:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
οχι
μονο για λιγο το τριπακι
προσωπικα για λιγο το θελω και γω
ισως το κανει απο καπου αλλα δεν το εχω ψαξει παρακατω

Shocked άρα τελικά δεν υπάρχει το κουμπί mode... Shocked

και αν βάλω την Alpine CDE-102Ri που δεν βγάζει πληροφορίες ηχητικές στην οθόνη τότε στην οθόνη τι θα βλέπω; Question Confused
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 15:16:10
Θέμα δημοσίευσης:
να σου πω και την αληθεια μου εγω χαιρομαι που εχουν βγει λυσεις για το αμαξι μας.Αλλοι για αλλα αμαξια δεν εχουν ουτε τα χειριστηρια ουτε καν ανταπτορα για την προσοψη ενω καποιοι αλλοι ακομα παραπερα εχουν 16.5 διαμετρο ηχειου και 2 ποντους βαθος μην μπορωντας να βαλουν ουτε αυτα .
Με το 102 δεν θα εχεις ουτε τις πληροφοριες ηχου.Το βλεπεις και μονος σου.Εσυ μου εστειλες το εικονιδιο του visual out οταν εκανα λαθος.
Καποια στιγμη πρεπει να αποφασισεις τι θες μαλλον.
Γυρνας γυρω γυρω και ζαλιζεσαι...
myth - Τρι 14 Απρ 2009, 15:21:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε vini επειδη σε βλεπω εχεις χαθει και ψαχνεσαι πολυ....αμα θες και εχεις χρονο ελα να δεις το δικο μου το alpine να τσεκαρεις αν σαρεσει και τι χανεις και τι εχεις....για μενα σου ειπα alpine ειναι η λυση απλα πηγαινε σε λιγο πιο ακριβο μοντελο!!!
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 15:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
να σου πω και την αληθεια μου εγω χαιρομαι που εχουν βγει λυσεις για το αμαξι μας.Αλλοι για αλλα αμαξια δεν εχουν ουτε τα χειριστηρια ουτε καν ανταπτορα για την προσοψη ενω καποιοι αλλοι ακομα παραπερα εχουν 16.5 διαμετρο ηχειου και 2 ποντους βαθος μην μπορωντας να βαλουν ουτε αυτα .
Με το 102 δεν θα εχεις ουτε τις πληροφοριες ηχου.Το βλεπεις και μονος σου.Εσυ μου εστειλες το εικονιδιο του visual out οταν εκανα λαθος.
Καποια στιγμη πρεπει να αποφασισεις τι θες μαλλον.
Γυρνας γυρω γυρω και ζαλιζεσαι...

Ok.

κατάλαβα. αν βάλω τον κονέκτορα το μόνο που κερδίζω είναι οι πληροφορίες ήχου και χάνω το trip και τις πληροφορίες ταξιδιού.

αν αγοράσω το ALPINE CDE-102Ri η οθόνη θα μείνει χωρίς τίποτα ...

..........................................................................................

οκ. τέλος. κλειδώστε το θέμα...

ευχαριστώ....!
myth - Τρι 14 Απρ 2009, 15:33:20
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:
Ρε vini επειδη σε βλεπω εχεις χαθει και ψαχνεσαι πολυ....αμα θες και εχεις χρονο ελα να δεις το δικο μου το alpine να τσεκαρεις αν σαρεσει και τι χανεις και τι εχεις....για μενα σου ειπα alpine ειναι η λυση απλα πηγαινε σε λιγο πιο ακριβο μοντελο!!!

Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 18:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
myth έγραψε:

1. που να έρθω ρε συ Γιάννη;

2. Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια από την αρχή. Όποιο μοντέλο alpine και να βάλω χάνω το trip computer. Τι να λέμε τώρα; Να πάω να βάλω alpine για να έχω δύο οθόνες με τις ίδιες πληροφορίες;
Για γέλια θα είναι.

Αυτά.

Το θέμα θεωρείται λήξαν.

υ.γ. Μου αρέσει που αύριο το πρωί είχα πάρει δύο ώρες άδεια από τη δουλειά. για να πάω στον Δραγκιώτη. Τσάμπα κόπος τελικά...
sotos 207Gt - Τρι 14 Απρ 2009, 18:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο δεν υπαρχει λογος να εκνευριζεσαι.Απλα λεμε συνεχως τα ιδια αναλονωντας πολυτιμο χωρο στο σερβερ.
ΔΕΝ χανεις το τριπ μιας και το εχεις για οσες φορες θες πατωντας το κουμπι στο μοχλο απο τους υαλοκαθαριστηρες.
Ουτε μενυ χανεις ουτε τπτ.
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ειναι για γελια.
Βγαζεις την αηδια και βαζεις ενα διαμαντι.
Και σιγα την παραχωρηση που κανεις.
Δηλαδη πας με καρφωμενο το βλεμμα πανω στο τριπ?
Δεν σου κανει να το πατας και να βλεπεις και να χανεται την στιγμη που επιστρεφεις το βλεμμα σου στο δρομο?
Αλλωστε εφοσον το εχεις απο το mode ποιο ο λογος του κουμπιου στο μοχλο?
Να στον πω εγω.
Το κουμπι ειναι για οταν οδηγας και θες να το δεις μια και να συνεχισεις....
Αυτα εχω να σου πω....
Αν εκνευριστηκες δεν φταιω..
Vini - Τρι 14 Απρ 2009, 19:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Νικο δεν υπαρχει λογος να εκνευριζεσαι....
...
Αν εκνευριστηκες δεν φταιω..

Οχι βρε συ Σωτήρη δεν εκνευρίζομαι με εσάς. Αλίμονο.

Με μένα εκνευρίζομαι ...

Η άποψή μου είναι ότι το Alpine είναι ημίμετρο ... Το αυτοκίνητο με δύο οθόνες με τις ίδιες μόνιμες πληροφορίες είναι υπερβολή.
Ο κονέκτορας θα έπρεπε μέσα από την πηγή να σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις το External Display και τις πληροφορίες όπως κάνουν τα Kenwood.

Τέλος πάντων. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Wink
Vini - Τετ 15 Απρ 2009, 10:04:15
Θέμα δημοσίευσης:
Cool

Η βόλτα στο Δραγκιώτη έπιασε τόπο!...!

Τι μου είπε;

1. Να μην αλλάξω πηγή... Shocked
Όχι ακόμα τουλάχιστον επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούριο ... και ακόμη το μαθαίνω.
Επιβεβαίωσε ότι το ΜΟΝΙΜΟ trip computer χάνεται με τις Alpine.

2. Να μην αλλάξω ηχεία. Δεν το προτείνει. Ούτε ηχομονώσεις.

3. Για περισσότερο μπάσο χωρίς να ταλαιπωρούνται τα ηχεία στις πόρτες αρκεί ένα ενεργό σαμπάκι. Κατά ένα περίεργο τρόπο και αυτός μου πρότεινε το SUB της Magnat.

Την έκλεισα την δουλειά. Την άλλη Τετάρτη θα περάσουμε το Μagnat το οποίο μου το άφησε 147euro ... ! ... Shocked
Με τα καλώδια, ασφάλειες, εργασίες κλπ...κλπ... κόστος 240euro ... Exclamation

Ρεύμα ΜΟΝΟ από μπαταρία και λέει ότι το 207 έχει ήδη και διόδους για ρεύμα αλλά και κανάλια για καλώδια ... Confused

Επιπλέον μου είπε ότι λόγω του CAN BUS μάλλον το sub θα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί από την πηγή όταν αυτή ενεργοποιείται. Οπότε θα το ενεργοποιούμε κεντρικά όποτε παίρνει μπρος το αυτοκίνητο. Καθόλου κακό, αν σκεφτούμε ότι πάντα θα θέλω το σαμπ ενεργοποιημένο.

Πολύ καλός!! Δεν το περίμενα ... Razz
fynos - Τετ 15 Απρ 2009, 10:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα είναι μόνιμα το trip
Μα τους μαστόρους Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 15 Απρ 2009, 11:47:55
Θέμα δημοσίευσης:
σταματα εσυ...
δεν ξέρεις...
Laughing Laughing Laughing Laughing

μπορω να γελάσω λιγο ακομα?

σορρυ αλλα...
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!
sotos 207Gt - Τετ 15 Απρ 2009, 12:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
σταματα εσυ...
δεν ξέρεις...

μπορω να γελάσω λιγο ακομα?

σορρυ αλλα...
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

μονο οτι ναναι? Laughing Laughing Laughing Laughing
Vini - Τετ 15 Απρ 2009, 12:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
Confused
τι είπα πάλι και σας ξένισε ρε σεις;
sotos 207Gt - Τετ 15 Απρ 2009, 12:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Confused
τι είπα πάλι και σας ξένισε ρε σεις;

Παράθεση:
1. Να μην αλλάξω πηγή...
Όχι ακόμα τουλάχιστον επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούριο ... και ακόμη το μαθαίνω.

μαλλον αυτος δεν το εχει μαθει ακομα και θα μαθει στο δικο σου..

Παράθεση:
Επιβεβαίωσε ότι το ΜΟΝΙΜΟ trip computer χάνεται με τις Alpine.

δεν χανεται τελικα.Θα το βρω και θα σας το δειξω.Και το mode και το dark μενουν

Παράθεση:
Ρεύμα ΜΟΝΟ από μπαταρία και λέει ότι το 207 έχει ήδη και διόδους για ρεύμα αλλά και κανάλια για καλώδια ...

αυτο ηταν ολα τα λεφτα

Παράθεση:
Επιπλέον μου είπε ότι λόγω του CAN BUS μάλλον το sub θα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί από την πηγή όταν αυτή ενεργοποιείται.
αυτο συγνωμη αλλα ειναι... Ακομα και το rd4 εχει remote out
Vini - Τετ 15 Απρ 2009, 13:41:44
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη μου είπε κάποια πράγματα ο άνθρωπος ευγενικά και όμορφα.
Διαπίστωσα ότι έχει άποψη ειδικά για τις λεπτομέρειες. Μόνος του φτιάχνει τα αυτοκίνητα. Δεν έχει "τεχνικούς παιδάκια".
Φαίνεται ότι έχει μεράκι και δεν προσπαθεί να πάει τον πελάτη προς κάποια λύση. Ακούει τον πελάτη.

Μου είπε ότι έχει ξαναφτιάξει και άλλα 207. Μου έδειξε και αυτό:
http://www.dragiotis.gr/store/projects.php?projectid=126&cat_id=38&category=Peugeot
Μου είπε τα αρνητικά του αλλά και τα θετικά του.

Μου εξήγησε, γιατί πρέπει να πάρουμε από την μπαταρία ρεύμα και όχι από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μου έδειξε ότι ξέρει τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου και κυρίως τα εγκεφαλικά του (CAN BUS)
Για την ενεργοποίηση του SUB είπε "μάλλον". Μου εξήγησε το "μάλλον". Μου είπε τις εκδοχές και τις λύσεις. Είχε βάση η κουβέντα μαζί του.

Τέλος πάντων. Αυτά. Smile
sotos 207Gt - Τετ 15 Απρ 2009, 17:48:55
Θέμα δημοσίευσης:
Για τον ανθρωπο respect απο μενα μιας και ειναι και τεχνικος και τον γνωριζω(οχι προσωπικα) οπως αρκετους στην Αθηνα λογω δουλειας.
Τα παραπανω λογια σχολισα..σορρυ κιολας...
giannis27 - Τετ 15 Απρ 2009, 18:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
το RD4 έχει remote για ενισχυτή,η μόνη ιδιαιτερότητα του remote στο rd4 είναι ότι με το που γυρνάς το κλειδί τις μηχανής το remote ανάβει τον ενισχυτή άσχετα με το αν η πηγή είναι σβηστή/ανοιχτή .
αυτό συμβαίνει επειδή η πηγή με το που γυρνάς το κλειδί παίρνει ρεύμα για να μπορέσει να λειτουργήσει το parking system κ οι άλλες λειτουργίες που περνάνε μέσα μέσα από το rd4 (mode,dark mode ,menu κλπ)άσχετα με το αν εμείς έχουμε κλειστεί ή αναμμένη την πηγή.
sotos 207Gt - Τετ 15 Απρ 2009, 19:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
το RD4 έχει remote για ενισχυτή,η μόνη ιδιαιτερότητα του remote στο rd4 είναι ότι με το που γυρνάς το κλειδί τις μηχανής το remote ανάβει τον ενισχυτή άσχετα με το αν η πηγή είναι σβηστή/ανοιχτή .
αυτό συμβαίνει επειδή η πηγή με το που γυρνάς το κλειδί παίρνει ρεύμα για να μπορέσει να λειτουργήσει το parking system κ οι άλλες λειτουργίες που περνάνε μέσα μέσα από το rd4 (mode,dark mode ,menu κλπ)άσχετα με το αν εμείς έχουμε κλειστεί ή αναμμένη την πηγή.

Ετσι ακριβως ειναι Γιαννη Wink
Vini - Πεμ 16 Απρ 2009, 08:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:

Αυτό είπε και ο άνθρωπος χθες. Απλά δεν μου το ανέλυσε τόσο πολύ.
Απλά μου είπε ότι το sub δεν θα ενεργοποιείται με το κουμπι MODE. Και θα ενεργοποιείται κεντρικά όταν παίρνει μπρος το αυτοκίνητο.

Καλά, δεν πήγα και για σεμινάριο στο μαγαζί του ... Laughing
Vini - Τετ 22 Απρ 2009, 16:42:24
Θέμα δημοσίευσης:
Mπήκε η σαμπγουφεριά... Rolling eyes

Σπέσιαλ... λέμεεεεε.... Exclamation Razz Exclamation
notis1313 - Τετ 22 Απρ 2009, 17:11:36
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιος!!!μεγιες ,μεγιες!!!τελικα μονο σαμπ εβαλες???για πες εντυπωσεις μορτακο!!! Wink
Vini - Τετ 22 Απρ 2009, 18:24:45
Θέμα δημοσίευσης:
thank you!

ναι! μόνο ένα ενεργό σαμπάκι ... που μας βγήκε σαμπάρα ... Laughing

Πολυ δυνατό τελικά ... το Magnat ...

Η δουλειά έγινε άριστα (όλα άριστα) και το σαμπάκι ότι πρέπει για το 207 και τον όγκο του.

Βαράει καλά και μου δίνει το μπάσο που θέλω.
Βγάλαμε το Loudness από την πηγή βγάλαμε και τα μπάσα από τα ηχεία και ηρέμησαν οι πόρτες από το γκάπα-γκούπα...

Το Magnat το ρυθμίσαμε σχετικά να παίζει χαμηλά...
Πολύ καλή κατασκευή. Δεν περίμενα ότι ένα ενεργό sub θα βάραγε τόσο καλά.

Μια χαρά όλα...

υ.γ. και ο Ανδρέας (Δραγκιώτης) άριστος σε όλα. Επαγγελματίας ο άνθρωπος. Μπράβο του. Μου βρήκε και λύση για το συναγερμό και για τα κλειδιά, για όλα. Ωραίος...!...!...!
DRAKE - Δευ 08 Ιούν 2009, 23:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
Βρήκα αυτό: http://www.peugeotforums.com/forums/archive/index.php/t-1905.html
.Με λίγα λόγια ο τύπος έβαλε το Blaupunkt MP68 με αντάπτορα της ίδιας εταιρείας και δουλεύουν κανονικά τα MENU, ESC, OK, βελάκια. Γνωρίζει κάποιος αν έχει γίνει κάτι παρομοιο και εδώ ή αν είναι εφικτό να γίνει;
dope207 - Τετ 10 Ιούν 2009, 14:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως για την Alpine CDA-9884R που αναφερθήκατε προηγουμένως, εγώ αυτό που έκανα με το USB, ήταν να τραβήξω την προέκταση 1μέτρου και να την βγάλω από την πάνω τρύπα που έχει το ντουλαπάκι δίπλα. έτσι και έχω άμεση επαφή με το Stick και λόγο του καλωδίου το κολλάω γωνιά και μπορώ να βάλω πράματα χωρίς να το επηρεάζουν και το σημαντικότερο δεν τρύπησα κανένα πλαστικό
notis1313 - Τετ 10 Ιούν 2009, 17:28:24
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια αυτος ο vini που χαθηκε αραγε???
Vini - Τρι 23 Ιούν 2009, 09:49:50
Θέμα δημοσίευσης:
notis1313 έγραψε:
ρε παιδια αυτος ο vini που χαθηκε αραγε???

Που χάθηκα;
Ενα ξαφνικό ολιγοήμερο ταξίδι στο εξωτερικό και μία μετακόμιση ... δεν αρκούν για να λείπω μερικές μέρες; Razz

Όσο αφορά το ηχοσύστημα μου και ειδικά το SUB δίνουν ρέστα ...

Το μόνο που παίρνει αρνητική βαθμολογία είναι το USB BOX.
Αλλά αυτά θα τα γράψω στο αντίστοιχο topic.
MEMsound - Τρι 23 Ιούν 2009, 12:14:21
Θέμα δημοσίευσης:
κι ελεγα οτι ειχαμε υσηχάσει... Laughing
πλάκα κάνω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vini - Τρι 23 Ιούν 2009, 12:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
κι ελεγα οτι ειχαμε υσηχάσει... Laughing
πλάκα κάνω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Cool χε!χε! μην ανησυχείτε...Θα παραμείνετε ήσυχοι ... Big wink

Πλέον "πρίζω & γκρινιάζω" σε άλλο Γαλλικό φόρουμ... Big wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες