Giannis307 έγραψε: |
Κυριοι ο καιρος ανοιγει και ειναι μαι χαρα ημικαλοκαιρηνος....δεν νομιζετε οτι ειναι μια πλυ καλη ιδεα να οργανωθουμε για καμια εξορμηση ολοι οι λεοντες παρεακι...?Αντε γιατι εχουν αρχησει και λεγονται πολλα του τυπου "Το psclub ειναι ανοργανωτοι κι δεν ασχολουνται με τπτ...." και αλλα τετοια "εξυπνα"....αντε να κλεινουμε στοματα ρε παιδια...!!!!!!!!! |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Πάμε στον Steve να το πλακώσουμε στις φάπες μπας και ξυπνήσει... ![]() |
volvos έγραψε: |
...so simple ![]() |
Και δεν γκρινιαζωωωωωωω!!!!! ![]() |
Steve έγραψε: |
Εγώ πάντως συμβάλλω στην διαμαρτυρία του club για τις τιμές των διοδίων και συμφωνώ να παραμείνουμε στις πόλεις μας και να μην πάμε πουθενά ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Ελάτε με τον λεβιέ στην πίσω δεξιά θέση και αρκετή φόρα ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
εμένα πίσω δεξιά έχει την τέταρτη ....
οπότε τονου σου ....θα έρχομαι με πολλά....με σπασμένη τετάρτη... ![]() |
volvos έγραψε: |
μετα απο 5χρονια θα τα θυμασαι και θα γελας ![]() |
Αυτη την στιγμη το μονο πυ θελω ειναι να καθαρησω τον επιλοχα που με εχωσε για να βγει ενα βυσμα.... |
kammenos έγραψε: | ||
H καλήτερη λύση είναι να τον αυτοκτονήσεις για να απολυθείς και συ!!!!!! ![]() |
Stevon έγραψε: |
Ρε .......ξυπνάτε........
Κανείς???? |
Κυριοι ο καιρος ανοιγει και ειναι μια χαρα ημικαλοκαιρηνος....δεν νομιζετε οτι ειναι μια πλυ καλη ιδεα να οργανωθουμε για καμια εξορμηση ολοι οι λεοντες παρεακι...?Αντε γιατι εχουν αρχησει και λεγονται πολλα του τυπου "Το psclub ειναι ανοργανωτοι κι δεν ασχολουνται με τπτ...." και αλλα τετοια "εξυπνα"....αντε να κλεινουμε στοματα ρε παιδια...!!!!!!!!! |
Επ! Μην τα χώνεις!
|
mikerrgp έγραψε: |
εγω παντως βλεπω οτι καποιοι που τα χωνουν δεν ηταν εκει κ γενικα δεν ειναι πουθενα ![]() |
Βόρεια Εύβοια είναι και τα 2, οπότε μου κάνει! ![]() Προτείνω το ΠΣΚ 4-5-6 Ιουλίου, έτσι ώστε να μην έχουν μπερδέματα και οι εναπομείναντες φοιτητές ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
γιατι???? ![]() |
Παμε να κανουμε σκηνακια στο πεδιον του αρεος που ειναι και πιο κοντα?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Υπεύθυνε Κοινωνικών Εκδηλώσεων, όρισε μια ημερομηνία, βγάλε και μια ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, να το τελειώνουμε το θέμα ![]() Πρέπει να ξεσκονίσω το 2κλινο τσαντίρι μου! ![]() |
Συμφωνούμε για 11-13 Ιουλίου για Αγία Άννα?? |
Φτιάξε το κείμενο Μάνο!
Το περί διαμονής θα σε βοηθήσει ο crusader που γνωρίζει τα λημέρια, θα σε βοηθήσει στην επιλογή του camping ![]() |
Σας έχω έτοιμο και το soundtrack του φετινού touring
http://www.youtube.com/watch?v=CdXDWtDT6j0 οοοοοοοο ΛΑΚΗ ΛΑΚΗ |
Φτιάξε το κείμενο Μάνο!
Το περί διαμονής θα σε βοηθήσει ο crusader που γνωρίζει τα λημέρια, θα σε βοηθήσει στην επιλογή του camping ![]() |
4 τσαντίρια έτοιμα
Το ποιός θα φέρει και ποιόν άλλο μαζί του, δεν ξέρω. Επειδή όμως το χρωστάμε από το 2006, φέτος θα το ξεπληρώσουμε ![]() Αύριο παίρνω τηλέφωνο για διαθεσιμότητα στις 11-13 Ιουλίου όπως και προανέφερα σε παραπάνω post, και οι άνωθεν 4 το κλείνουμε. Παρακαλείται το Jurassic Park και οι VIP που έχουν χαθεί τώρα τελευταία, να ακολουθήσουν το παράδειγμα των νέων ![]() Α, και που 'σαι Μάνο, φτιάξε και το κειμενάκι ![]() |
Παρακαλείται το Jurassic Park και οι VIP που έχουν χαθεί τώρα τελευταία, να ακολουθήσουν το παράδειγμα των νέων ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Το που θα είμαι στις 11 Ιουλίου δεν μπορώ να το από τώρα καθότι είναι πάρα πολύ νωρίς. |
nickzotos έγραψε: |
να κλεισουμε Αγ. Αννα να τελειωνουμε;;;
Χερακια;;;;;; για πειτε; |
τοτε βαλτε το ανακοινωση |
Α, και που 'σαι Μάνο, φτιάξε και το κειμενάκι ![]() |
Να το βάλουμε και καμια κεντρική σελίδα κύριε Μάνο μαζί με το κειμενάκι που έχεις ετοιμάσει? |
vinman έγραψε: | ||
Μόλις μπορέσω Σταύρο γιατί πνίγομαι... Μέσα στην εβδομάδα πάντως... ![]() |
Δωμάτια κανονικά δεν παίζουν ούτε για δείγμα ![]() Και για όποιον ενδιαφέρεται, πουλάω και την σκηνή μου 15 ευρώ (2 ατόμων) ![]() Φωτό αργότερα που θα πάω σπίτι γιατί τα link από τις Ροβιές δεν παίζουν μπάλα ![]() |
ρε steve υπαρχει σκηνη που σε χωραει;; λολ |
τι εχει γινει με αυτο το θεμα;; προχωραει;; ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ το χω οργανώσει το θεματάκι... Θα κατέβουμε 2 αυτοκίνητα σίγουρα. |
....Εμείς το έχουμε προχωρήσει, άλλος μας έχει ξεχάσει 15 μέρες πλέον ![]() |
Έχουμε θέμα... Το συγκεκριμένο σ/κ έχει δημιτσάνα, με αποτέλεσμα να λείπουν πολλά από τα camping members ![]() |
4-6 Ιουλίου; ![]() |
MEMsound έγραψε: |
αρα βρε κουκουρουκου ολοι σας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Έχω μπερδευτεί!
Τελικά πιο ΣΚ θα πάτε? |
τελικα ποσοι ειμαστε; υπαρχει κανεις που να φυγει απο Αθηνα την παρασκευη να δωσουμε ραντεβου; |
5 - 5:30 στον Σείριο... |
nickzotos έγραψε: | ||
ισχυει αυτο ετσι; υπαρχει μια περιπτωση να ερθω μονος μου οποτε χωραει καποιος εαν θελει..πειτε μου να ξερω ![]() (εχω χασει τα κινητα σας..οποτε το δικο μου ειναι 6944559759) |
17:30 έχει καράβι για να περάσω απέναντι, οπότε 19:00 το πολύ θα έχω σκάσει μύτη!
Εκτός κι αν προλάβω των 17:00 ![]() |
ισχυει αυτο ετσι; υπαρχει μια περιπτωση να ερθω μονος μου οποτε χωραει καποιος εαν θελει..πειτε μου να ξερω ![]() (εχω χασει τα κινητα σας..οποτε το δικο μου ειναι 6944559759) |
Μην εκθέτετε τα κινητά σας, δεν θα βρείτε γκόμενα ούτε με αυτόν τον τρόπο. |
ath7 έγραψε: |
Μακαρι αλλα πως???
Με τα 45 αλογακια χωρια τα ψωφια!Ασε θα θελω 2 ζευγαρια κυαλια! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα κάνεις απ την μέση και κάτω ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
ακυρο για μενα τουλαχιστον για σημερα αυριο πρεπει να ειμαι στο μαγαζι αν ειναι τα λεμε αυριο ![]() |
Το επόμενο μας touring πάντως θα είναι κάπου εδώ μέσα... ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
που ειναι αυτο ρε?????? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() υ.γ. ψηλε εχεις παρει καταλληλα εφοδια; πηρε κανενας τραπεζακι; |
Να ευχαριστήσουμε και το Π.Β. Club που έδωσε το παρόν και σε αυτό το touring. |
Παχιές Β*ζάρες Club |