PSClub - Hellas

Αθλητικές Εκδηλώσεις - PSClub KartChallenge: 2ος Αγώνας, Παλλήνη 13 Ιουλίου

p206Mike - Πεμ 23 Ιούν 2005, 14:43:01
Θέμα δημοσίευσης: PSClub KartChallenge: 2ος Αγώνας, Παλλήνη 13 Ιουλίου
Το PS Club - Hellas σας προσκαλεί στον 2ο Αγώνα του Πρωταθλήματος PSClub KartChallenge 2005 που θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στην πίστα Κartland, στην Παλλήνη.

Ωρα έναρξης 20:00 μ.μ. (Οι συμμετέχοντες να είναι εκεί στις 19:30 μ.μ.)

Κόστος συμμετοχής:
18 ευρώ για τα επίσημα μέλη του συλλόγου και
25 ευρώ για τους υπόλοιπους (μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε)

Πρόγραμμα - Κανονισμοί:

Ο Αγώνας θα χωριστεί σε 2 κατηγορίες κιλών που είναι οι εξής:
Α. Εως 80 κιλά.
Β. Πάνω από 80 κιλά.

Αλλαγή κατηγορίας στην διάρκεια του Πρωταθλήματος επιτρέπεται μόνο μία φορά και η βαθμολογία της μίας κατηγορίας δεν αθροίζεται με αυτή της άλλης. Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να ζυγιστούν εφόσον αυτό τους ζητηθεί από τους διοργανωτές.

Προκριματικός
Στην αρχή θα ξεκινήσει ο προκριματικός για κάθε κατηγορία, που θα είναι χωρισμένοι σε γκρουπ. Οι αγωνιζόμενοι θα τρέχουν για 10 με 15 περίπου λεπτά με σκοπό να κάνουν τον ταχύτερο δυνατό γύρο (best lap).

Στον Τελικό θα προκρίνονται αυτοί που έχουν σημειώσει τον καλύτερο χρόνο γύρου της κατηγορίας τους, ανεξαρτήτως προκριματικού γκρουπ.

Τελικός
Οι δύο τελικοί (της Α και της Β κατηγορίας) θα γίνουν με τους 8 καλύτερους που προκρίθηκαν (ο αριθμός των συμμετοχών στον τελικό μπορεί και να αλλάξει ανάλογα με την συμμετοχή, το μέγεθος της πίστας και την διαθεσιμότητα των μονοθεσίων).
Η εκκίνηση θα γίνει βάση της κατάταξης χρόνου (πρώτος στην σειρά θα είναι ο καλύτερος χρόνος, δεύτερος ο δεύτερος κ.ο.κ.)

Ο νικητής του τελικού θα είναι αυτός που θα τερματίσει 1ος μετά από 20 γύρους (και όχι όποιος κάνει τον καλύτερο γύρο όπως ο προκριματικός).

Η Βαθμολογία για το PSClub KartChallenge Championship προσμετράται ως εξής:

1ος: 8 βαθμοί
2ος: 6 βαθμοί
3ος: 4 βαθμοί
4ος: 3 βαθμοί
5ος: 2 βαθμοί
6ος: 1 βαθμοί

Έπαθλα:
Οι νικητές του τελικού των 2 κατηγοριών κερδίζουν από ένα μετάλλιο και την δωρεάν συμμετοχή τους, ενώ μετάλλια θα δοθούν και στον δεύτερο και τρίτο νικητή κάθε κατηγορίας

Κανόνες:
Απαγορεύεται η αντιαθλητική συμπεριφορά, ήτοι κλεισίματα, επαφές κλπ. Αν οποιαδήποτε στιγμή πέσει στην αντίληψη κάποιου κριτή ή υπεύθυνου του αγώνα, οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά, τότε ο αγωνιζόμενος θα αποκλείεται.

Σημείωση:
Τα μονοθέσια καρτ που θα συμμετέχουν στους αγώνες (και στον προκριματικό και στον τελικό) θα δίνονται στους αγωνιζόμενους μετά από κλήρωση, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία ότι κάποιο όχημα είναι πιο δυνατό από κάποιο άλλο.

Επίσης η Διοίκηση της πίστας έχει δεσμευθεί έτσι ώστε να μονοθέσια που θα έχουμε στην διάθεσή μας θα είναι όσο το δυνατό παρόμοια.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Baphomet - Πεμ 23 Ιούν 2005, 14:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
Και το ενδιαφέρον στρέφεται στο...ΜΟΝΑΚΟ του πρωταθλήματος για τον 2ο αγώνα...όσοι πιστοί προσέλθετε!! Twisted evil
Vaggelis - Πεμ 23 Ιούν 2005, 15:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Kλειστή και τεχνική πίστα, με ελάχιστο χώρο για προσπεράσματα......
Σίγουρα η κατάταξη δεν θα είναι ίδια με το Καρτοδρόμιο και θα δούμε και εκπλήξεις.....
Φυσικά θα είμαι εκεί....
Ronin - Πεμ 23 Ιούν 2005, 15:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ θα είμαι εκεί Exclamation
Ydwr - Πεμ 23 Ιούν 2005, 17:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
Διπλα μου ειναι... Λες να λειπω?

No way Wink
SnakeMJK - Πεμ 23 Ιούν 2005, 17:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μία παράκληση μόνο.. να μπαίνουμε λίγοι λίγοι στα προκριματικά (4-5) γιατί η πίστα είναι μικρή κ θα γίνεται πανικός! Όσο για τα 20 λεπτά του τελικού... Θα βαρεθούμε να στρίβουμε εκεί μέσα!!!!

Είναι εύκολο να πας στην κορυφή... να διατηρηθείς εκεί όμως;;; Razz
DimiP - Πεμ 23 Ιούν 2005, 23:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
λεω να δοκιμασω για 1η φορα καρτ.
τι λετε; Wink
STELIOS - Πεμ 23 Ιούν 2005, 23:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια οδηγια για το πως θα βρουμε τη πιστα ??
scrat - Πεμ 23 Ιούν 2005, 23:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Όσο για τα 20 λεπτά του τελικού... Θα βαρεθούμε να στρίβουμε εκεί μέσα!!!!

20 γύροι και όχι λεπτά Wink κάτι που σημαίνει κάτι παραπάνω από 10 λεπτά. Αν θυμάμαι καλά, και την προηγούμενη φορά στην Παλλήνη συμπληρώναμε 18 περίπου γύρους, οπότε είναι λογικό.

Κι εγώ μέσα! Smile να περιμένουμε "επίσημη" εγγραφή;
MEMsound - Παρ 24 Ιούν 2005, 00:08:40
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικά και εγώ εκεί θα είμαι...

Αλλά δεν με βλέπω να επαναλαμβάνω την νίκη του 1ου αγώνα γιατί και την πίστα δεν πολυξέρω (κι ας είναι δίπλα στο σπίτι μου...) και την βρήσκω πολύ γλυστερή....

Όπως και να 'χει μια τέτοια πίστα είναι πρόκληση για τεχνική οδήγηση οπότε και μόνο αυτό αποτελεί λόγο για συμμετοχή...

Θα τα πούμε "μέσα"... Wink
Touristas - Παρ 24 Ιούν 2005, 07:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείτε πως κι εγώ είμαι μέσα Smile
shark_zak - Παρ 24 Ιούν 2005, 09:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
λέω να ξεκινήσω προπονήσεις θα έρθει κανείς μαζί...(για παράλληλη προπόνηση...) Question
vio - Παρ 24 Ιούν 2005, 09:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
Έλεος ρε γαμότο. 13-14 έχω επαγγελματικό ταξίδι..... Sad
crusader - Παρ 24 Ιούν 2005, 09:36:20
Θέμα δημοσίευσης:
Η Πειρατική Αρμάδα θα δώσει και πάλι το παρών, στο "Μονακό" του πρωταθλήματός μας, ελπίζοντας σε μεγάλη συγκομιδή βαθμών από τους πιλότους της.

Αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για τους αντιπάλους μας, καθότι η συγκεκριμένη πίστα είναι περισσότερο τεχνική και οι μικροδιαφορές δύναμης των καρτ δεν παίζουν πρωτεύοντα ρόλο.

***Για βγάλτε τα γυαλιά... Twisted evil
kanelj - Παρ 24 Ιούν 2005, 09:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
λέω να ξεκινήσω προπονήσεις θα έρθει κανείς μαζί...(για παράλληλη προπόνηση...) Question

Ποτε λες να σου πουμε αν μπορουμε...
shark_zak - Παρ 24 Ιούν 2005, 09:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Απο δευτερα... Wink
Touristas - Παρ 24 Ιούν 2005, 10:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
kanelj έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Απο δευτερα... Wink

ψήνομαι κι εγώ …… Razz
Baphomet - Παρ 24 Ιούν 2005, 10:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
Για όσους δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η πίστα... παίρνετε την μεσογείων συνεχίζετε μαραθώνος και μετά την έξοδο της αττικής οδού στριβετε στο φανάρι αριστερά προς ανθούσα. Στο δεξί σας χέρι βλέπετε το kart. Από αττική οδό βγαίνετε στην έξοδο Ανθούσα αν θυμαμαι καλα.
pygolabida - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς.....στη Λεωφόρο Ανθούσας είναι.
crusader - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Για όσους δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η πίστα... παίρνετε την μεσογείων συνεχίζετε μαραθώνος και μετά την έξοδο της αττικής οδού στριβετε στο φανάρι αριστερά προς ανθούσα. Στο δεξί σας χέρι βλέπετε το kart. Από αττική οδό βγαίνετε στην έξοδο Ανθούσα αν θυμαμαι καλα.

Στο αριστερό θες να πεις.
pygolabida - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι....στο δεξί είναι πηγαίνοντας από Ανθούσα πρός Μεσογείων......
Baphomet - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
κρεμμύδι, σκόρδο, κρεμμυδι, σκόρδο, κρεμμύδι, σκόρδο... ναι στο αριστερό μας χέρι... Laughing
pygolabida - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:45:49
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
κρεμμύδι, σκόρδο, κρεμμυδι, σκόρδο, κρεμμύδι, σκόρδο... ναι στο αριστερό μας χέρι... Laughing

χμμμμ......κάτσε να δώ πιο απο τα δύο είναι αυτό........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:09:57
Θέμα δημοσίευσης:
δήλωσα συμμετοχή... Go Pirates Go! Laughing
crusader - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:11:50
Θέμα δημοσίευσης:
Στην αρχική σελίδα προστέθηκε σήμερα από τον συγγραφέα του θέματος και το link για τη φόρμα συμμετοχής.

Μπορείτε να αρχίσετε τις δηλώσεις συμμετοχής άφοβα! Wink
Touristas - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:13:13
Θέμα δημοσίευσης:
Δήλωσα δήλωσα Very happy
Baphomet - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δελτίο Τύπου Pirates Racing Team

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirates Racing Team κος Captain Morgan ζητάει συγνώμη από τους piratosi, τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας για την κακή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα. Ήταν σαφές οτι τα μονοθέσια μας ήταν κατώτερα του ανταγωνισμού και γι'αυτό καταφέραμε να συλλέξουμε μόλις 1 βαθμό. Η δίοικηση απονέμει τα εύσημα στους οδηγούς της ομάδας που παρόλα αυτά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρά τις αντίξοες συνθήκες. Φήμες οι οποίες ακούγονται σχετικά με δολιοφθορά του Memsound στα μονοθέσια των των οδηγών μας δεν έχουν επιβεβαιωθεί και η ομάδα μας δε θα δώσει συνέχεια στο θέμα Laughing . Παρόλα αυτά ο αγωνιστικός διευθυντής Captain Morgan και οι πιλότοι της Pirates Racing Team υπόσχονται στους απανταχού φίλους τους οτι θα επιστρέψουν στην κορυφή στον 2ο αγώνα σε 3 βδομάδες στο circuit Palliniapolis.
See you on track... Twisted evil
crusader - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δήλωσα κι εγώ....

Για τον Cpt. Morgan ρε γα**το!!! Very happy
Baphomet - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Δήλωσα κι εγώ....

Και για τους Piratosi Laughing Laughing Laughing Laughing
crusader - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
crusader έγραψε:
Δήλωσα κι εγώ....

Και για τους Piratosi Laughing Laughing Laughing Laughing

FORZA IL CAPITANO

FORZA IL PIRATOSI

manosm3 - Παρ 24 Ιούν 2005, 16:38:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλα δεν ειναι τα λεφτα; Κανονικα τα 10' στοιχιζουν 11 ευρω! Και με αλλο κλαμπ που παω μας κανουν εκπτωση! 25 ευρω ειναι παραπανω απο το 2πλασιο!!!!!!!!!!!!!
Ronin - Παρ 24 Ιούν 2005, 17:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Πολλα δεν ειναι τα λεφτα; Κανονικα τα 10' στοιχιζουν 11 ευρω! Και με αλλο κλαμπ που παω μας κανουν εκπτωση! 25 ευρω ειναι παραπανω απο το 2πλασιο!!!!!!!!!!!!!

18 ευρώ είναι το κόστος για τα επίσημα μέλη και 25 ευρώ είναι το κόστος για τους υπόλοιπους.

¶ρα τρέχεις περίπου 20-25 λεπτά με αυτά τα χρήματα (αν προκριθείς στον τελικό βέβαια) σύν το γεγονός οτι αν κερδίσεις,τρέχεις εντελώς τσάμπα Very happy

So simple...
Baphomet - Παρ 24 Ιούν 2005, 18:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:

Ο χρόνος συμμετοχής κάποιου που θα περάσει στον τελικό είναι ακριβώς ίσος με 25 ευρω. 11 ευρώ ο προκριματικός που είναι 10 λεπτά κανονικά και 14 ευρω ο τελικός που είναι 12-13 λεπτα. Τα μέλη έχουν έκπτωση φυσικά σε αυτή την τιμή εξ'ου και το 18. Τώρα για κάποιον που δε θα περάσει στον τελικό φυσικά είναι πολλά τα χρήματα, αλλά άλλο να τρέχεις σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα (εστω και με νοικιάρικα) και άλλο απλά να πηγαίνεις για καρτ. Κι εμείς σαν μέλη του club όταν πάμε για την πλάκα μας πληρώνουμε 10 αντι για 11 ευρω. Αλλά δεν είναι το ίδιο με το KartChallenge.
DimiP - Παρ 24 Ιούν 2005, 22:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Ο χρόνος συμμετοχής κάποιου που θα περάσει στον τελικό είναι ακριβώς ίσος με 25 ευρω. 11 ευρώ ο προκριματικός που είναι 10 λεπτά κανονικά και 14 ευρω ο τελικός που είναι 12-13 λεπτα. Τα μέλη έχουν έκπτωση φυσικά σε αυτή την τιμή εξ'ου και το 18. Τώρα για κάποιον που δε θα περάσει στον τελικό φυσικά είναι πολλά τα χρήματα, αλλά άλλο να τρέχεις σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα (εστω και με νοικιάρικα) και άλλο απλά να πηγαίνεις για καρτ. Κι εμείς σαν μέλη του club όταν πάμε για την πλάκα μας πληρώνουμε 10 αντι για 11 ευρω. Αλλά δεν είναι το ίδιο με το KartChallenge.

δηλ. εγω που θελω να ερθω για την πλακα (αφου δεν το κατεχω το αντικειμενο) πρεπει να το ξανασκεφτω; Rolling eyes
Baphomet - Σαβ 25 Ιούν 2005, 02:12:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Baphomet έγραψε:
manosm3 έγραψε:

δηλ. εγω που θελω να ερθω για την πλακα (αφου δεν το κατεχω το αντικειμενο) πρεπει να το ξανασκεφτω; Rolling eyes

τι να ξανασκεφτείς? τα ευρώ που θα δώσεις? τσιφουτηηηηηη Laughing
όποιος θέλει να έρθει για την πλάκα του ελεύθερα... αλλά το κόστος είναι κόστος αγώνα πρωταθλήματος. Αλλιώς μπορεί να πάει οποιαδήποτε άλλη μέρα... γιατί εφευρίσκετε προβλήματα από το πουθενα?
SnakeMJK - Σαβ 25 Ιούν 2005, 12:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Μέσα...!!
Baphomet - Σαβ 25 Ιούν 2005, 12:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
O Ζήσης και ο Στέλιος είναι υποψήφιοι πειρατές! Θέλουμε εκπροσώπηση στην βαριά κατηγορία... Laughing Laughing
vinman - Σαβ 25 Ιούν 2005, 13:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω θα ειμαι και παλι εκει...οπως και στον πρωτο αγωνα...σαν απλος θεατης ομως,για να απολαμβανω τις ομολογουμενως εντυπωσιακες προσπαθειες ολων σας αλλα και να σας εμψυχωνω... Wink Wink
Baphomet - Σαβ 25 Ιούν 2005, 17:40:39
Θέμα δημοσίευσης:
Και για να ανάψω λίγο τα αίματα από νωρίς... η βαθμολογία μετά τον πρώτο αγώνα...υπάρχουν άλλοι 5 και όλα είναι αναστρέψιμα φυσικά!!!

Κατηγορία μέχρι 79kg
1. Memsound......8
2. Vaggelis.........6
3. Pack..............4
4. Kanelj............3
5. Cool Alexis.....2
6. Crusader........1
7. Dio78
8. Tiesto
9. DimitrisTM
10. Baphomet
11. Ydwr
12. B.M-SPORT
13. GFG
14. Touristas
15. Shark_zak
16. Iordanis (307ARMY)

Κατηγορία από 80kg και άνω
1. SnakeMJK.......8
2. p206Μike........6
3. Vio.................4
4. Ady................3
5. Sidobre...........2
6. giorgos_wrc.....1
7. Ronin
8. STELIOS
9. GRIGOROS
10. NIKOS
11. Lord Cypher

ΥΓ...πόσο χρήσιμο θα ήταν να επιτρέπεται html να φτιάχνουμε κανα πίνακα...

SnakeMJK - Σαβ 25 Ιούν 2005, 18:12:06
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
O Ζήσης και ο Στέλιος είναι υποψήφιοι πειρατές! Θέλουμε εκπροσώπηση στην βαριά κατηγορία... Laughing Laughing

HAR HAR HAR!!!

Afroman

Πρέπει να σπάσετε το συμβόλαιο μου με την "M.O.R.T.", πείτε του κυρ.Μόργκαν ότι πρέπει να σκάσει πολλά εκατομύρια ευρά (ή πολύ πιο απλά να μην πετύχετε με τις μπίρες αν κ εφόσον είμαι κ πάλι στο βάθρο!!).
Baphomet - Σαβ 25 Ιούν 2005, 18:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Όσοι μοιράζονται το ίδιο μπονγκ είναι στην ίδια ομάδα... συμβόλαια και λ@καμιες δεν έχει... Laughing Laughing Όσο για τις μπύρες...εγώ θα είμαι στο βάθρο...άλλοι θα τις πετάνε αυτή τη φορά! Wink
MEMsound - Σαβ 25 Ιούν 2005, 18:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
..... Όσο για τις μπύρες...εγώ θα είμαι στο βάθρο...άλλοι θα τις πετάνε αυτή τη φορά! Wink

Χμμμμμμ γιατί όχι!
....πάντα υπάρχει μια διαθέσιμη 2η θέση.....
χαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing

(έτσι για να σε τσιτώσω λίγο ακόμα, αν και ξέρω ότι δύσκολα θα είμαι στην 1η θέση πάλι)
Baphomet - Σαβ 25 Ιούν 2005, 18:32:08
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:
..... Όσο για τις μπύρες...εγώ θα είμαι στο βάθρο...άλλοι θα τις πετάνε αυτή τη φορά! Wink

Χμμμμμμ γιατί όχι!

(έτσι για να σε τσιτώσω λίγο ακόμα, αν και ξέρω ότι δύσκολα θα είμαι στην 1η θέση πάλι)

Μου πετάς το γάντι συνάδελφε?? Laughing (αληθεια αυτά τα γάντια ποιος τα έχει???)
MEMsound - Σαβ 25 Ιούν 2005, 18:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Μου πετάς το γάντι συνάδελφε?? Laughing (αληθεια αυτά τα γάντια ποιος τα έχει???)

χμμμμ όχι απλά δεν ξέρω καλά την πίστα...(ακόμα...)

Όσο για τα γάντια τα έχει ο Ζαχαρίας. Wink
Baphomet - Σαβ 25 Ιούν 2005, 18:37:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αντέ να την μάθεις μη σας ρίξω γύρο στον τελικό... Razz

Ζαχαρία τα γάντιααααααααααααααααααα
MEMsound - Σαβ 25 Ιούν 2005, 18:43:03
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Αντέ να την μάθεις μη σας ρίξω γύρο στον τελικό...

...not even in your dreams "partner"... Laughing Laughing Cool
Baphomet - Σαβ 25 Ιούν 2005, 18:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:
Αντέ να την μάθεις μη σας ρίξω γύρο στον τελικό...

...not even in your dreams "partnet"... Laughing Laughing Cool

αυτή τη φορά ακόμα και με χρέπι θα πουλήσω πολύ ακριβά το τομάρι μου... Laughing
see you on track...
SnakeMJK - Σαβ 25 Ιούν 2005, 19:07:12
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Όσοι μοιράζονται το ίδιο μπονγκ είναι στην ίδια ομάδα... συμβόλαια και λ@καμιες δεν έχει... Laughing Laughing Όσο για τις μπύρες...εγώ θα είμαι στο βάθρο...άλλοι θα τις πετάνε αυτή τη φορά! Wink

Στην Λευκάδα δεν θα χρειαστεί να φτιάξουμε μπονγκ.. Θα φέρω ναργιλέ Cool για έξτρα ανατολίτικες καταστάσεις... Μαξιλάρες και χορεύτριες ποιος θα φέρει;;

Όσο για το "Μονακό"........ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΓΑΝΤΙΑ!!!!
Baphomet - Κυρ 26 Ιούν 2005, 12:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Στην Λευκάδα δεν θα χρειαστεί να φτιάξουμε μπονγκ.. Θα φέρω ναργιλέ Cool για έξτρα ανατολίτικες καταστάσεις... Μαξιλάρες και χορεύτριες ποιος θα φέρει;;

Όσο για το "Μονακό"........ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΓΑΝΤΙΑ!!!!

έχω ένα ζευγάρι που το πήρα για τον Σπύρο όταν έλειπε αμερική αλλά τελικά δε τα θέλει. Είναι τα sparco speed. Ολοκαίνουργα και αφόρετα φυσικά. Αν τα θες μου λες. Χρώμα ΜΑΥΡΟ (οχι μπλε οπως στην φωτο)

DimitrisTM - Κυρ 26 Ιούν 2005, 17:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Και για να ανάψω λίγο τα αίματα από νωρίς... η βαθμολογία μετά τον πρώτο αγώνα...υπάρχουν άλλοι 5 και όλα είναι αναστρέψιμα φυσικά!!!

Κατηγορία μέχρι 79kg
1. Memsound......8
2. Vaggelis.........6
3. Pack..............4
4. Kanelj............3
5. Cool Alexis.....2
6. Crusader........1
7. Dio78
8. Tiesto
9. DimitrisTM
10. Baphomet
11. Ydwr
12. B.M-SPORT
13. GFG
14. Touristas
15. Shark_zak
16. Iordanis (307ARMY)

Κατηγορία από 80kg και άνω
1. SnakeMJK.......8
2. p206Μike........6
3. Vio.................4
4. Ady................3
5. Sidobre...........2
6. giorgos_wrc.....1
7. Ronin
8. STELIOS
9. GRIGOROS
10. NIKOS
11. Lord Cypher

ΥΓ...πόσο χρήσιμο θα ήταν να επιτρέπεται html να φτιάχνουμε κανα πίνακα...

Θέλω να καταγγείλω (!!!) τους αγωνοδίκες για την τοποθέτηση μου στην 9η θέση της κατηγορίας κάτω των 80kg!!!...Τερμάτισα 7ος!!! (τρομερή διαφορά στους βαθμούς εεε Smile )...και όχι επειδή ήμουν πιο γρήγορος από άλλους δύο απλά ο ένας έκανε βόλτα λόγω επιεικώς χάλια κάρτ κ ο άλλος του γύρισε στον προτελευταίο γύρο!!...Να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους!...Την κέρδισα επάξια τη θέση αυτή!! Razz ... Τα λέμε Παλλήνη!!
Baphomet - Κυρ 26 Ιούν 2005, 18:50:57
Θέμα δημοσίευσης:
η σειρά είναι τυχαία σε αυτούς που έχουν 0 βαθμούς... Wink όταν τεθεί θέμα ισοβαθμίας (οχι με 0 βαθμούς ομως) θα μετράνε οι θέσεις. Wink
shark_zak - Δευ 27 Ιούν 2005, 06:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Χμμμμμμ γιατί όχι!

ΕΓΩ... Exclamation
τα λεφτα ποιος θα τα δωσει...χιχιχι Silly
Vaggelis - Δευ 27 Ιούν 2005, 10:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

κοίτα Μήτσο.....
αν είναι να έρθεις και να είσαι "κινητό εμπόδιο", που θα μου κόβει την φόρα στον γύρο κατάταξης, άστο καλύτερα, γιατί πιθανόν να βρεθείς στα ....λάστιχα Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
όχι ρε, πλάκα κάνω, έλα να "κερδίσεις" εμπειρίες και αγώνα με τον αγώνα ίσως καταφέρεις να "τσιμπήσεις" και κανένα βαθμό.....
Baphomet - Δευ 27 Ιούν 2005, 12:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Baphomet έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Χμμμμμμ γιατί όχι!

ΕΓΩ... Exclamation
τα λεφτα ποιος θα τα δωσει...χιχιχι Silly

φέρτα γιατί πρέπει να πετάξω το γάντι σε μερικούς... Very happy
TiMoRiS - Δευ 27 Ιούν 2005, 22:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Θα κανω την εκπληξη και θα παρω και γω μερος στην Παληνη!Αντε να δω αν εχω χερια αλλιως να το γυρισω στο σκακι!!!
manosm3 - Τρι 28 Ιούν 2005, 00:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω που δεν εχω παρει μερος στους αλλους αγωνες, μπορω να παρω σε αυτον;;
Tiesto - Τρι 28 Ιούν 2005, 01:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εννοειται πως παλι θα μαι μεσα Wink

lol βλεπω την βαθμολογια και οσο βλεπω τον stel 8ο ψοφαω στο γελιο. ε τον τι εκανε!
Baphomet - Τρι 28 Ιούν 2005, 01:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Εγω που δεν εχω παρει μερος στους αλλους αγωνες, μπορω να παρω σε αυτον;;

Μόνο ένας έχει προηγηθεί. Και φυσικά δεν έχει σημασία...ο καθένας μπορεί να συμμετέχει σε όσους αγώνες θέλει.
Περιμένουμε λοιπόν ακόμα περισσότερες συμμετοχές από τον 1ο αγώνα. Wink
crusader - Τρι 28 Ιούν 2005, 08:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
Να και 2 νέες συμμετοχές!! Very happy

Καλά ο Αργύρης παίζει στην μικρή κατηγορία... Εσύ Μάνο;
STELIOS - Τρι 28 Ιούν 2005, 08:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
εγω εννοειται πως παλι θα μαι μεσα Wink

lol βλεπω την βαθμολογια και οσο βλεπω τον stel 8ο ψοφαω στο γελιο. ε τον τι εκανε!

Γελας μωρη ε ??? Δες φιλος ρε, να γελαει με τον πονο μου. Δεν ντρεπεσαι???
Tiesto - Τρι 28 Ιούν 2005, 11:12:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εεεελα μηηην ανησυχεις. Θα κερδισεις στο επομενο :p
manosm3 - Τρι 28 Ιούν 2005, 12:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Να και 2 νέες συμμετοχές!! Very happy

Καλά ο Αργύρης παίζει στην μικρή κατηγορία... Εσύ Μάνο;

Εγω παιζω στην κατηγορια των 80+ κιλων καθως ειμαι 92!!!!!!!!
Baphomet - Τρι 28 Ιούν 2005, 12:15:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ περιμένω να δω την εμφάνιση των κυρίων:

Pugsang (γιατι είναι μορφη)
BUBA (ήταν δυνατός πέρυσι)
Woody (να συμπληρώσει την αρμάδα)
Nasos (kamikaze)
volvos (πρέπει να είναι δυνατός...)
sod (είπε οτι θα έρθει την προηγούμενη αλλά άφαντος Confused )
tomcat (η εξεταστική θα έχει τελειώσει...αδικαιολόγητα απών)
ultra one (με το βάρος του θα ειναι δυνατός αντιπαλος!)
ghost dog (ο περσινος νικητής)
christhehealer (ο παλιος ειναι αλλιως)
chatasos (το απόλυτο drift)
teoman (το απόλυτο drift 2)
dimip (για να μονομαχήσει με τον Βαγγέλη)
undertaker (η μονη του ευκαιρία να νικήσει τον πρόεδρο σε κατι...)

Καθώς επίσης και τους κυρίους: CC-Gio, madjas,silver ps,DIMCHRI,simos και λοιπή αλητεία του dennis και του kitchen bar...

Να βλέπω χέρια... Laughing
SnakeMJK - Τρι 28 Ιούν 2005, 12:44:46
Θέμα δημοσίευσης:
Οι κρεπάλες των τελευταίων ημερών και το άγχος της εξεταστικής ( Razz Razz Razz ) με πήγαν 88+ κιλά (από 84 στον προηγούμενο αγώνα και 82 στα νορμάλ μου)... Οπότε εξαντλητική δίαιτα μέχρι τις 13!! Λευκάδα δεν θα φάω τίποτα!!!!
christhehealer - Τετ 29 Ιούν 2005, 09:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Oι χοντροί πρέπει να είμαστε οπωσδήποτε στις 19.30 στην Παλήνη?

Δεν μπορούμε να είμαστε λιιιιιιγο αργότερα? [καμιά ώρα στο νερό]
Baphomet - Τετ 29 Ιούν 2005, 13:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Oι χοντροί πρέπει να είμαστε οπωσδήποτε στις 19.30 στην Παλήνη?

Δεν μπορούμε να είμαστε λιιιιιιγο αργότερα? [καμιά ώρα στο νερό]

αν μας πάρεις ένα τηλέφωνο να δηλώσεις το παρόν και είσαι εκεί 20.30 παλεύεται...για πιο μετα θα σφιχτούμε πολύ. Wink
crusader - Τετ 29 Ιούν 2005, 13:38:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο να προσέξουνε στο σφίξιμο όσοι έχουν φάει φαγητά μεγάλης επικινδυνότητας ε.... Laughing Laughing Laughing
chatasos - Τετ 29 Ιούν 2005, 16:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Όταν κάνετε πρωτάθλημα kart-driftαρίσματος θα το σκεφτώ. Tease
Baphomet - Τετ 29 Ιούν 2005, 18:18:56
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Όταν κάνετε πρωτάθλημα kart-driftαρίσματος θα το σκεφτώ. Tease

Έλα να δώσεις θέαμα στον λαό σου... Very happy
christhehealer - Πεμ 30 Ιούν 2005, 08:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
KάNγκουρε Bοϊδομοσχαροκεφαλοκυνηγέ. Ha Ha Twisted evil Twisted evil Rotfl
manosm3 - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 17:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βρεχει (οπως σημερα) θα τα κανουμε jet ski τα καρτ;;;; Laughing Laughing
Baphomet - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 18:06:39
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή έβρεξε σήμερα θεωρείς πιθανό το ενδεχόμενο να βρέχει και σε 10 μέρες και ακριβώς την ώρα του αγώνα μέσα Ιουλίου...?? προσωπικά το θεωρώ απίθανο. Αλλά και να βρέχει ο αγώνας θα γίνει κανονικά με τα ανάλογα ελαστικά. Wink
STELIOS - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 20:55:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοειτε πως θα γινει ο αγωνας !!!! Αλλιως τι πρωταθλημα ειναι αυτο ??? Εκτως αν ο "κατασκευαστης" ελαστικων μας πει πως δεν εγγηαται την ασφαλεια μας Very happy Very happy Very happy
DimiP - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 21:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

κοίτα Μήτσο.....
αν είναι να έρθεις και να είσαι "κινητό εμπόδιο", που θα μου κόβει την φόρα στον γύρο κατάταξης, άστο καλύτερα, γιατί πιθανόν να βρεθείς στα ....λάστιχα Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
όχι ρε, πλάκα κάνω, έλα να "κερδίσεις" εμπειρίες και αγώνα με τον αγώνα ίσως καταφέρεις να "τσιμπήσεις" και κανένα βαθμό.....

τωρα που πηγα μινι διακοπες και γεμισα ....θα σε παρω παραμαζωμαααααα!!! και θα τσιμπησω και κανα ....μεζε! Laughing

εγω που ειμαι 2 Βαγγεληδες μαζι , θα εχω πλεονεκτημα; Laughing
manosm3 - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 22:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Εννοειτε πως θα γινει ο αγωνας !!!! Αλλιως τι πρωταθλημα ειναι αυτο ??? Εκτως αν ο "κατασκευαστης" ελαστικων μας πει πως δεν εγγηαται την ασφαλεια μας Very happy Very happy Very happy

Δε νομιζω να εχει και λαστιχα βροχης ο Νικος!
Baphomet - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 23:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Νομίζεις λάθος... Wink
manosm3 - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 23:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
manosm3 έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Νομίζεις λάθος... Wink

Ναι?????????
Baphomet - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 23:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
ναι... ακόμα και στον πίνακα ανακοινώσεων υπάρχει ρεκορ πίστας με βροχή και βροχολάστιχα.

άλλωστε το λέει και στο site της kartland:
Σε περίπτωση βροχής παρέχουμε αδιάβροχες στολές και λάστιχα βροχής.
SnakeMJK - Δευ 04 Ιούλ 2005, 08:48:07
Θέμα δημοσίευσης:
Με βροχή έχει πολύ πλάκα (αν εξαιρέσεις ότι γίνεσε λίγο μ***). Φοβάσαι να πατήσεις γκάζι, φοβάσαι να πατήσεις φρένο, φοβάσαι να στρίψεις. ¶λλη φάση μιλάμε!!! Όλοι κυρίες πάνε Razz Είχα κάνει γύρω στα 45 δεύτερα.. Ρεκόρ πίστας δεν θυμάμαι..
Vaggelis - Δευ 04 Ιούλ 2005, 10:34:53
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

τωρα που πηγα μινι διακοπες και γεμισα ....θα σε παρω παραμαζωμαααααα!!! και θα τσιμπησω και κανα ....μεζε! Laughing

εγω που ειμαι 2 Βαγγεληδες μαζι , θα εχω πλεονεκτημα; Laughing

και μισός Βαγγέλης να ήσουν, πάλι κινούμενο τείχος θα ήσουν Μητσάκο.... Laughing Laughing Laughing Wink
manosm3 - Δευ 04 Ιούλ 2005, 23:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Με βροχή έχει πολύ πλάκα (αν εξαιρέσεις ότι γίνεσε λίγο μ***). Φοβάσαι να πατήσεις γκάζι, φοβάσαι να πατήσεις φρένο, φοβάσαι να στρίψεις. ¶λλη φάση μιλάμε!!! Όλοι κυρίες πάνε Razz Είχα κάνει γύρω στα 45 δεύτερα.. Ρεκόρ πίστας δεν θυμάμαι..

Δεν ειπες το καλυτερο!!! Πας με τις παντες!!!!!!!!!!!!!!! Ολο με το πλαϊ λεμεεεεεεε!!!!!!!!
COOL ALEXIS - Δευ 11 Ιούλ 2005, 09:00:01
Θέμα δημοσίευσης:
I'm IN Exclamation Exclamation Exclamation

ΥΓ θα σας δείξω εγώ...
shark_zak - Δευ 11 Ιούλ 2005, 09:03:04
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
I'm IN Exclamation Exclamation Exclamation

ΥΓ θα σας δείξω εγώ...

βρε καλως τον.... Silly
SnakeMJK - Δευ 11 Ιούλ 2005, 09:17:56
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να καταγγείλω ότι στη Λευκάδα δέχτηκα απειλές για την ζωή μου αν δεν βγω εκτός πίστας στον 5ο γύρο, στην 3η δεξιά στροφή... Ποιες δυνάμεις κρύβονται πίσω από το PSC;
Παράνομο στοίχημα... Η μάστιγα του αιώνα Razz

Φοβάμαι για την Τετάρτη.. ¶κουσα κακά νουμέρακια.... Και όπως είναι η πίστα... Όποιος πάρει pole position, τέλειωσε!!
Vaggelis - Δευ 11 Ιούλ 2005, 10:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
η μέρα της μάχης πλησιάζει....
η ζέστη και η υγρασία θα είναι ισχυροί αντίπαλοί μας.....
ας δούμε και μια άποψη της πίστας από ...πολύ ψηλά (από δορυφόρο για την ακρίβεια).....

εύκολα παρατηρεί κανείς οτι ο poleman θα έχει και τον πρώτο λόγο.....
SnakeMJK - Δευ 11 Ιούλ 2005, 10:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
Που την βρήκες την φώτο;;

Το ζουμί της πίστας (απο πλευράς χρόνου) είναι η τελευταία αριστερή, όπου αν καταφέρεις κ βγεις με πολλά τότε το καρτ στο τέλος της μεγάλης ευθείας σχεδόν τελικιάζει. Επίσης κ η μοναδική δεξιά στροφή είναι πολύ δύσκολη λόγω κλίσης της στροφής (ειναι κατηφορική προς τα αριστερά) κ τα λάστιχα καραδοκούν αν την πάρεις με "πολλά". Είναι το σημείο που πάντα αγκάλιαζα κανα-διο λαστιχάκια!
Vaggelis - Δευ 11 Ιούλ 2005, 10:51:27
Θέμα δημοσίευσης:
την βρήκα μέσω του Google Earth Wink
όσο για τα σημεία-κλειδιά, συμφωνώ για το πρώτο....
στο σημείο αυτό, όποιος βρει τις γραμμές, μπορεί να κάνει προσπέρασμα στην ευθεία...
το δεύτερο σημείο-κλειδί για μένα είναι η κλειστή αριστερή στο τέλος της ευθείας....
στα 2 Challenge που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην Παλλήνη, πολλοί ήταν αυτοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) που δοκίμασαν την αντοχή των ελαστικών που είναι τοποθετημένα στην έξοδο της στροφής....
γενικά, επειδή η πίστα είναι μικρή, οι επαφές είναι πολλές και οι αγρομεσίτες τρίβουν τα χέρια τους και ξεπουλάνε κάθε φορά που πάμε εκεί για αγώνα....
manosm3 - Δευ 11 Ιούλ 2005, 10:54:24
Θέμα δημοσίευσης:
Οποιος θελει ας κολλησει πισω μου να δει πως παιρνω την αριστερη μετα την ευθεια! Και στριβω και βγαινω με πολλα απο τη στροφη! Laughing Wink
MEMsound - Δευ 11 Ιούλ 2005, 11:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
κοντός ψαλμός αλληλούια... Wink
Baphomet - Δευ 11 Ιούλ 2005, 13:13:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ... ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 3 ΚΙΛΑ... Cool ΟΙ ΕΛΑΦΡΙΟΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ
MEMsound - Δευ 11 Ιούλ 2005, 13:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
Έγώ πάλι έχω πάρει 2.... Crying or Very sad Crying or Very sad
kanelj - Δευ 11 Ιούλ 2005, 23:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω εχω να δηλωσω οτι αυτη ειναι πιστα για τηλεκατευθυνομενα...
Lef205 - Τρι 12 Ιούλ 2005, 00:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εχω να δηλωσω πως ολοι ολο δηλωσεις ειστε! Laughing
(απο οσα διαβασα ο Γιαννης εχει δικιο,η πιστα δεν ειναι για πολλα. Wink )
MEMsound - Τρι 12 Ιούλ 2005, 00:04:47
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Εγώ λέω να τσακιστείς από κει κάτω που είσαι και να ρθεις να τρέξεις την Τετάρτη μαζί μας..
Αιντε.... Wink Twisted evil Laughing Laughing
Lef205 - Τρι 12 Ιούλ 2005, 00:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Εγώ λέω να τσακιστείς από κει κάτω που είσαι και να ρθεις να τρέξεις την Τετάρτη μαζί μας..
Αιντε.... Wink Twisted evil Laughing Laughing

Εχω πεσει στα 86 κιλα(την μεθοδο θα στην πω με πμ) και "η περιοχη αστυνομευεται!" Laughing Cool
(και εγω ολο δηλωσεις ειμαι! Splat )
Πεμπτη ανεβαινω,αν πω οτι παιζει να φυγω τεταρτη δεν θα γυρισω ολοκληρος.(μανιατισσες παιδι μου. Laughing )
SnakeMJK - Τρι 12 Ιούλ 2005, 08:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρά είναι η πίστα.. Απλά θέλει να είσαι συνέχεια στην τσίτα, καθώς δεν ισιώνεις ποτέ! Προσπεράσματα μπορούν να γίνουν πριν από κάθε στροφή αν ο μπροστά δεν πάρει καλή γραμμή. ¶ντε, μια μέρα ακόμα..
shark_zak - Τρι 12 Ιούλ 2005, 09:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
Arrow Αύριο στον αγώνα θα υπάρχουν καπελάκια και μακό μπλουζάκια του συλλόγου για ποιον/α ενδιαφέρεται...
επίσης θα έχω και τα γάντια των παρακάτω...:
Stevon
Ronin
Baphomet
Crusader
Sidobre
giwrgos_wrc

υ.γ: παρακαλώ μεριμνήστε να φέρετε τα χρήματα
Baphomet - Τρι 12 Ιούλ 2005, 09:38:08
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
Arrow Αύριο στον αγώνα θα υπάρχουν καπελάκια και μακό μπλουζάκια του συλλόγου για ποιον/α ενδιαφέρεται...
επίσης θα έχω και τα γάντια των παρακάτω...:
Stevon
Ronin
Baphomet
Crusader
Sidobre
giwrgos_wrc

υ.γ: παρακαλώ μεριμνήστε να φέρετε τα χρήματα

1. να έχεις και γυναικειες μπλουζες, όχι που έδωσες μονο 2 στον Μιχάλη κι έφερε στο καμπινγκ
2. δε μου απαντησες για τα γαντια ημερομηνια αν γραφουν κάπου..?
shark_zak - Τρι 12 Ιούλ 2005, 09:55:25
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

1. να έχεις και γυναικείες μπλούζες, όχι που έδωσες μόνο 2 στον Μιχάλη κι έφερε στο κάμπινγκ

θα φέρω ότι γυναικείο έχει μείνει... Wink

Baphomet έγραψε:

2. δε μου απάντησες για τα γάντια ημερομηνία αν γράφουν κάπου..?

δεν έχω προσέξει να έχει πουθενά ημερομηνία θα το δούμε και αύριο μαζί... Idea
SnakeMJK - Τρι 12 Ιούλ 2005, 10:14:29
Θέμα δημοσίευσης:
Οι καρτούλες έχουν βγει;
Επίσης, θα βγάλουμε άλλα είδη ρουχισμού; Όπως... strings; Very happy Very happy
pygolabida - Τρι 12 Ιούλ 2005, 10:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Οι καρτούλες έχουν βγει;

χιχιχιχιχιχιχι Thumb right Thumb right Thumb right
crusader - Τρι 12 Ιούλ 2005, 10:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχίζετε να είστε λίγο Off Topic

Για ευθυγραμμισθείτε παρακαλώ... Wink
shark_zak - Τρι 12 Ιούλ 2005, 10:39:12
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Οι καρτούλες έχουν βγει;

οι κάρτες είναι έτοιμες απλά έχουν ένα τυπογραφικό λάθος και πρέπει να επιστραφούν για αλλαγή... Crying or Very sad
τωρα οσο για το αλλο το αφηνουμε ανοιχτο... Silly

Embarassed sorry ΣΠΥΡΟ...
crusader - Τρι 12 Ιούλ 2005, 14:00:28
Θέμα δημοσίευσης:
Συμμετοχές 2ου Αγώνα Πρωταθλήματος PSClub KartChallenge 2005

Κατηγορία: Κάτω των 80 κιλών
-------------------------------------------

1. Baphomet
2. COOL ALEXIS
3. crusader
4. DimitrisTM
5. Dio78
6. kanelj
7. MEMsound
8. Pack
9. shark_zak
10. Touristas
11. Vaggelis
12. woody
13. Ydwr

Κατηγορία: ¶νω των 80 κιλών
------------------------------------------

1. Giorgos_wrc
2. GRIGOROS
3. p206Mike
4. Ronin
5. Sidobre
6. SnakeMJK
7. STELIOS
8. vio

***Παρακαλούνται οι αγωνιζόμενοι να βρίσκονται το αργότερο στις 20.00 στην πίστα.
Baphomet - Τρι 12 Ιούλ 2005, 16:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
21 συμμετοχές μέχρι τώρα..?? για να βλέπω κι άλλα χέρια... Cool
BUBA - Τρι 12 Ιούλ 2005, 16:56:42
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
21 συμμετοχές μέχρι τώρα..?? για να βλέπω κι άλλα χέρια... Cool

Iσως και εγω αλλα θα το ξερω αυριο λογω δουλειας.
Μπορω να δηλωσω μεχρι το μεσημερι ?
Παντος και να ερθω δεν υπαρχει λογως ανησυχιας απο τους πιθανους αντιπαλους μιας και μαλλον θα ειμαι ο Friesacher αντε το πολυ Monteiro της κουρσας.
Ιδωμεν
christhehealer - Τρι 12 Ιούλ 2005, 16:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
Kανονικά θα έπρεπε να είμαι σε απονομή βραβείου, [the F1-man που λέμε στο στέκι], αλλά αφού το πήραμε το βραβειάκι, το χρέος μoυ στην επιστήμη το έκανα, μπορώ να έρθω για cart... Razz

Φορέστε γάντια, κράνη, διαστημικές στολές, ότι άλλο έχετε εύκαιρο, μπας και πάρετε κι εσείς κανά πρωτάθλημα Yahoo!
Baphomet - Τρι 12 Ιούλ 2005, 17:06:51
Θέμα δημοσίευσης:
Aλέξανδρε και βέβαια μπορείς, ακόμα και την τελευταία στιγμή να δηλώσεις...
manosm3 - Τρι 12 Ιούλ 2005, 18:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

1. Baphomet
2. COOL ALEXIS
3. crusader
4. DimitrisTM
5. Dio78
6. kanelj
7. MEMsound
8. Pack
9. shark_zak
10. Touristas
11. Vaggelis
12. woody
13. Ydwr

1. Giorgos_wrc
2. GRIGOROS
3. p206Mike
4. Ronin
5. Sidobre
6. SnakeMJK
7. STELIOS
8. vio

***Παρακαλούνται οι αγωνιζόμενοι να βρίσκονται το αργότερο στις 20.00 στην πίστα.

Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη!!!!!! Ανω των 80 ειμαι.
manosm3 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 00:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τι θα γινει αν καποιοι ειναι κινητα εμποδια;
kanelj - Τετ 13 Ιούλ 2005, 00:06:11
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:

θα γινουν εκτος δρομου εμποδια.....δεν εχει λυπηση αυτη τη φορα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
manosm3 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 00:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πειραζει να φερω κι ενα φιλο μου;
SnakeMJK - Τετ 13 Ιούλ 2005, 07:19:48
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:

Αφού αλλάξεις υπογραφή, τους ανάβεις τα προβόλια κ κάνουν άκρη....
Ydwr - Τετ 13 Ιούλ 2005, 07:38:26
Θέμα δημοσίευσης:
Με μεγαλη μου λυπη Crying or Very sad σας ανακοινωνω οτι δεν θα μπορεσω να παρευρεθω στο δευτερο αγωνα καθότι προεκυψε δουλεια.

Θα ηθελα απο τωρα να ζητησω συγνωμη απο οποιον βγει τελευταιος στην κατηγορια των <80 κιλων, αφου αν ημουν παρων η θεση αυτη δικαιωματικα θα μου ανηκε. Smile
crusader - Τετ 13 Ιούλ 2005, 08:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Πειραζει να φερω κι ενα φιλο μου;

Τι να πειράζει; Στους κανονισμούς στην πρώτη σελίδα αναφέρεται ότι μπορούν να συμμετάσχουν και μη μέλη του συλλόγου.
crusader - Τετ 13 Ιούλ 2005, 08:25:30
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
manosm3 έγραψε:

θα γινουν εκτος δρομου εμποδια.....δεν εχει λυπηση αυτη τη φορα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Να θυμίσω ότι...
p206Mike έγραψε:
Κανόνες:
Απαγορεύεται η αντιαθλητική συμπεριφορά, ήτοι κλεισίματα, επαφές κλπ. Αν οποιαδήποτε στιγμή πέσει στην αντίληψη κάποιου κριτή ή υπεύθυνου του αγώνα, οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά, τότε ο αγωνιζόμενος θα αποκλείεται.

Baphomet - Τετ 13 Ιούλ 2005, 09:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν... χτες πήγαμε στην πίστα και κανονίσαμε τα τελευταία... τα καρτ που θα εχουμε ειναι απολύτως ίδιας δυναμικότητας δοκιμασμένα, οπότε γκρίνιες τύπου "μου δωσαν χρεπι" = "είμαι κουλάδι". Να το ξέρετε! Laughing
Touristas - Τετ 13 Ιούλ 2005, 10:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
¶ντε να δούμε …. Thumbs Up
manosm3 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 10:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Αφού αλλάξεις υπογραφή, τους ανάβεις τα προβόλια κ κάνουν άκρη....

Ζητω συγνωμη απ' ολους για την υπογραφη μου! Wink Laughing
manosm3 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 10:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
kanelj έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Να θυμίσω ότι...
p206Mike έγραψε:
Κανόνες:

Αντιαθλητικη συμπεριφορα δεν ειναι να ειναι καποιος κινητο εμποδιο; (εμποδιζει τους αλλους απο το να κινηθουν γρηγορα)
MEMsound - Τετ 13 Ιούλ 2005, 11:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
crusader έγραψε:

Να θυμίσω ότι...
p206Mike έγραψε:
Κανόνες:

Αντιαθλητικη συμπεριφορα δεν ειναι να ειναι καποιος κινητο εμποδιο; (εμποδιζει τους αλλους απο το να κινηθουν γρηγορα)

ΔΙΑΒΑΣΕ προσεκτικά το "κόκκινο".
Το "κινητό εμπόδιο" εντάσσεται στο "κλείσιμο".
manosm3 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 11:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
manosm3 έγραψε:
crusader έγραψε:

Να θυμίσω ότι...
p206Mike έγραψε:
Κανόνες:

ΔΙΑΒΑΣΕ προσεκτικά το "κόκκινο".
Το "κινητό εμπόδιο" εντάσσεται στο "κλείσιμο".

ΟΚ Thanx! Wink
Vaggelis - Τετ 13 Ιούλ 2005, 11:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
Συμμετοχές της τελευταίας στιγμής......
Lord Cypher και ένας καλεσμένος δικός μου, στην κατηγορία των +80 και οι δύο...
Υ.Γ. Ελπίζω να μην πιαστούμε πολύ το βράδυ, γιατί στις Αφίδνες έκανα 4 μέρες να συνέλθω...... Pale Pale Laughing Laughing
SnakeMJK - Τετ 13 Ιούλ 2005, 11:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
Υποθέτω επιτρέπεται μία και μόνο αλλαγή γραμμής ("κλείσιμο")... Very happy

Παλλήνη ποτέ δεν πιάνεσε... Είναι χαλάρα τα πράγματα εκεί!
Baphomet - Τετ 13 Ιούλ 2005, 11:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
χαλαρα δεν ειναι γιατι στον τελικο θα πρέπει να εισαι 20 γυρους στην τσιτα... αλλα οντως δεν πιανεσαι τοσο.

Κινητά εμπόδια δεν θα υπάρχουν σίγουρα στον τελικό...στα προκριματικά αν τυχόν βρεθείς πίσω από καποιον αργό ή τον περνάς ή τον αφήνεις να φύγει ώστε να βρεις άδεια πίστα και να κανεις μερικούς γρήγορους γύρους (best lap μετραει άλλωστε...)
shark_zak - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Υ.Γ. Ελπίζω να μην πιαστούμε πολύ το βράδυ, γιατί στις Αφίδνες έκανα 4 μέρες να συνέλθω...... Pale Pale Laughing Laughing

γεραματα βαγγελακι γεραματα... Rotfl Silly Rotfl
Vaggelis - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

πέστο ψέματα Ζαχαρία...
το βράδυ φέρε και μπλουζάκια για αγοράκι και κοριτσάκι (κατα προτίμηση μπλέ)
Baphomet - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:25:10
Θέμα δημοσίευσης:

1. Baphomet
2. COOL ALEXIS
3. crusader
4. DimitrisTM
5. Dio78
6. kanelj
7. MEMsound
8. Pack
9. shark_zak
10. Touristas
11. Vaggelis
12. woody

1. Giorgos_wrc
2. GRIGOROS
3. p206Mike
4. Ronin
5. Sidobre
6. SnakeMJK
7. STELIOS
8. vio
9. christhehealer ????
10. Lord Cypher
11. φίλος Vaggelis
12. manosm3

ξεχάσαμε κανέναν???
scrat - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
Να ετοιμαστούν τα λάστιχα βροχής Laughing Razz

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=88

Έχει να πέσει γέλιο Very happy
Sidobre - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι και βρέχει, θα σας πάρω και τα σώβρακα!!!!
scrat - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Έτσι κι αλλιώς, θα λερωθούμε μέχρι τα σώβρακα........ και δεν τα παίρνεις κ. πρόεδρε Razz
Vaggelis - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

όχι ρε, μετά πως θα τρέχουμε μέσα στη βροχή γυμνοί;;;; Embarassed Embarassed
θα πουντιάσουμε..... Rotfl Rotfl
p206Mike - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
Οπότε έχετε μαζί σας και τα αντιανεμικά του club καλού κακού... Wink
crusader - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Εγώ θα είμαι ελαφρωμένος... δεν θα φοράω!! Silly
MEMsound - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
XAXAXAXA
Λέτε να έχουμε wet show το βράδυ...
έρε γλέντια...
SnakeMJK - Τετ 13 Ιούλ 2005, 12:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Για να βάλει ο Νίκος τα βρόχινα πρέπει να βρέχει ΠΟΛΥ!! Θυμάμαι μια φορά είχε μόλις βρέξει κ η πίστα είχε αρκετές λιμνούλες κ δεν έβαλε βρόχινα.. Απ την άλλη την μία φορά που έχω τρέξει με βρόχινα έριχνε πολύ νερό μιλάμε! Αλλά έχει πολύ πλάκα ο συνδιασμός σλικ-βρεγμένο.. Ο κούρδος θα βαρεθεί να μας βγάζει απ τα οικόπεδα!!
manosm3 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 13:05:18
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ωραια αλλα ετσι και με βαλουν μεσα για προσβολη δημοσιας αιδους θα με βγαλεις εσυ εξω!!! Laughing Laughing

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΒΡΟΧΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!
SnakeMJK - Τετ 13 Ιούλ 2005, 13:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις με πήρε ο DimitrisTM και δεν θα μπορέσει να έρθει... Hunter
manosm3 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 13:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι σημαντικο!!!!!

ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΜΕΤΑ;
STELIOS - Τετ 13 Ιούλ 2005, 14:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Eτσι και βρεχει εγω δεν θα βαλω σωβρακο !!!
mick206 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 14:25:57
Θέμα δημοσίευσης:
Έκτακτη συμμετοχή! Κι εγώ μέσα! Laughing Laughing

Μην ανησυχείτε δεν θα βρέχει... Έχω κάνει επίκληση στον Μανιτού! Cool Laughing Laughing
Για το πιάσιμο θέλω προσωπική μασέζ... Rolling eyes

Ξέχασα να αναφέρω κατηγορία! ¶νω των 80... Confused Laughing
Το παιδί βουβάλι... Laughing
Baphomet - Τετ 13 Ιούλ 2005, 14:44:27
Θέμα δημοσίευσης:

1. Baphomet
2. COOL ALEXIS
3. crusader
4. woody
5. Dio78
6. kanelj
7. MEMsound
8. Pack
9. shark_zak
10. Touristas
11. Vaggelis

1. Giorgos_wrc
2. GRIGOROS
3. p206Mike
4. Ronin
5. Sidobre
6. SnakeMJK
7. STELIOS
8. vio
9. mick206
10. Lord Cypher
11. φίλος Vaggelis
12. manosm3
13. Christhehealer

Σε αναμονή μας έχει ο κος BUBA... Confused

Όσο για τον καιρό:

στις 21.00 η ώρα σήμερα στα βορειοανατολικά της αττικής αναμένεται θερμοκρασία 27 βαθμών κελσίου, υγρασία στο 43%, δυτικοί άνεμοι 3 μποφώρ και πιθανότητα βροχής.
christhehealer - Τετ 13 Ιούλ 2005, 14:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
Mπαρμπαχομέτ έγραψε:

...
9. christhehealer ????
...

Eίπαμε NAI.

Aλλά δεν θα σας τσαγιάσω σήμερις... δεν αντέχω δυο διακρίσεις την ίδια μέρα... Tease
Tiesto - Τετ 13 Ιούλ 2005, 15:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
ααααα! Και μενα μεσα! Νομιζα πως ισχυουν οι συμμετοχες του προιγουμενου αγωνα γι αυτο δεν ειπα νωριτερα
DimiP - Τετ 13 Ιούλ 2005, 16:16:37
Θέμα δημοσίευσης:
βαλτε με μεσα στα +80 of course!

τελευταιος και τυχερος! Laughing
BUBA - Τετ 13 Ιούλ 2005, 16:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Σε αναμονή μας έχει ο κος BUBA... Confused

Aκυρος ο ΒUBA Πετρο,
Καλη επιτυχια σε ολους τους "πιλοτους"
Δεν πειραζει, το μεγαλο ενδιαφερον μου ετσι και αλλιως ειναι στο αλλο event που ξεκιναει απο Σεπτεμβρη , αυτο με τα μεγαλα τουτου!
BUBA - Τετ 13 Ιούλ 2005, 23:34:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ακομα να μπει καποιος να γραψει τα αποτελεσματα ? ?
Αντε ρε παιδια υπαρχει αγωνια Question Question
Πετρο ή Μανθο θα στοιχηματιζα το Μαυρο 206 μου σε εσας οτι πριν λαλησει ο πετεινος θα μπειτε μεσα να τα γραψετε.
Για να δουμε ποιος ?? ....................................................................................
manosm3 - Τετ 13 Ιούλ 2005, 23:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν κερδισα τιποτα, (προς ενημερωσιν του buba που αγωνια) περασα καλα και χαρηκα που γνωρισα καποιους απο σας!
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 00:09:58
Θέμα δημοσίευσης:
Κατηγορία μέχρι 80 κιλά:
1ος νικητής Dio78
2oς νικητής Baphomet
3ος νικητής Pack

Κατηγορία από 80 κιλά και άνω:
1ος νικητής Ronin
2ος νικητής SnakeMJK
3ος νικητής Sidobre

Καλύτερος χρόνος διοργάνωσης Dio78 33.64sec

Details σε λίγο... Wink
DimiP - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 00:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
μια απο τα ιδια!
χαλια χρονος αλλα για 1η φορα καλα ηταν.
την δευτερη φορα ημουν και 2sec κατω αρα εχω ελπιδες Roll eyes Roll eyes
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 01:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
THE HIGHLIGHTS...

- Η άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση από τους υπευθύνους της πίστας, Νίκο thanx!! Wink
- H οργάνωση μας που ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με τον 1ο αγώνα!
- Η συμμετοχές που ήταν τελικά 24 παρά το ότι είμαστε στην μέση του καλοκαιριού!
- Ο καιρός, που δε μας τα χάλασε ευτυχώς όπως είχαν προβλέψει κάποιοι...
- Η πίστα και τα καρτ που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση
- Ο εκπληκτικός χρόνος του Διονύση (Dio78) στα προκριματικά με 33.64
- Ο επίσης εκπληκτικός χρόνος του Πάνου (Ronin) στα προκριματικά με 33.92 (αν και 90 παρά κιλα!!)
- Η άριστη οδήγηση του προέδρου στον τελικό, όπου αν και ο βαρύτερος όλων κατόρθωσε να πάρει την 3η θέση
- Οι εκπληκτικές κυρίες του club που μπήκαν στο τέλος και οδήγησαν γρήγορα και με πάθος!! Μπράβο Αναστασία, Γεωργία και Αιμιλία!!
- Η απονομή και η φωτογράφιση μπροστά στο ιστορικό πανώ!!

THE RESULTS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 80 ΚΙΛΑ:
1. Dio78
2. Baphomet
3. Pack
4. Touristas
5. MEMsound
6. Crusader
7. Kanelj
8. Woody
9. Shark_Zak
10.Vaggelis
11.Tiesto

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 80 ΚΙΛΩΝ:
1. Ronin
2. SnakeMJK
3. Sidobre
4. P206mike
5. STELIOS
6. manosm3
7. christhehealer
8. Γιώργος_wrc
9. Ice Gus
10. Mick206
11.Lord Cypher
12.DimiP
13.Νίκος (φιλος vaggelis)

Οι 10 καλύτεροι:
1. Dio78 33.64
2. Baphomet 33.76
3. Crusader 33.83
4. Ronin 33.92
5. Pack 34.28
6. Touristas 34.29
7. MEMsound 34.39
8. Kanelj 34.46
9. P206mike 34.80
10. SnakeMJK 34.86

Οι 10 καλύτεροι γύροι:
1. Dio78 33.64
2. Baphomet 33.76
3. Crusader 33.83
-. Baphomet 33.83
5. Baphomet 33.88
6. Crusader 33.91
7. Ronin 33.92
8. Crusader 33.96
9. Crusader 33.98
-. Baphomet 33.98

Οι 10 καλύτεροι Μ.Ο. όπως καταγράφηκαν:
1. Baphomet 34.81
2. Crusader 34.93
3. Touristas 34.97
4. MEMsound 35.19
5. Kanelj 35.21
6. Dio78 35.26
7. P206mike 35.61
8. Sidobre 35.75
9. woody 35.83
10. STELIOS 35.87

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 2ο ΑΓΩΝΑ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 80 ΚΙΛΑ
1. MEMsound... .10
2. Dio78............ 8
3. Pack...............8
4. Vaggelis....... ..6
-. Baphomet .......6
6. Kanelj ............3
7. Touristas ........3
8. COOL ALEXIS.. 2
9. crusader......... 2

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ 80 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩ
1. SnakeMJK.....14
2. p206mike.......9
3. Ronin.............8
4. Sidobre..........6
5. vio.................4
6. Ady................3
7. STELIOS.........2
8. manosm3........1
9. Γιώργος_wrc....1

Ελπίζω να σας κάλυψα... Laughing Laughing
Tiesto - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 01:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ καλο το feedback σου πετρο thnx Smile

πολυ απογοητευτικα εγω με τον εαυτο μου. Δεν ηξερα την πιστα καθολου, δεν ειχα βρει τις γραμμες με αποτελεσμα το 36.16 οταν στον 1ο αγωνα ξεκινουσα 4ος στη κατηγορια μου. Δεε πειραζει. Κραταω δυναμεις για της Αγιας Μαρινας που την ξερω αρκετα καλα αλλα και για της Κορινθου που δεν την ξερει κανεις μας :p. Αληθεια, ο επομενος που ειναι?

Απο πλευρας οργανωσης ολα ηταν παρα πολυ καλα! Συγχαριτηρια σε ολους σας παιδια και ευχαριστω πολυ!

Συγχαριτηρια και στους νικητες φυσικα! Smile
teoman - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 07:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Διονύσης και ο Πάνος έχουν προϊστορία στην πίστα μιας και είχαν κερδίσει και πέρυσι στις κατηγορίες τους-αν δεν κάνω λάθος (ο Πάνος ήταν και πρόπερσι στο βάθρο).
SnakeMJK - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 08:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ απ την άλλη, λέω να το λήξουμε τώρα... Που να τρέχουμε για άλλους 4 αγώνες Razz

Κ μία περιγραφή απ τη θέση του καρτ μου Cool

Στα δοκιμαστικά πολυ γλίστρα, τα σλικ δεν κρατάγανε μία κλπ. Πλήρης απογοήτευση καθώς νόμιζα ότι είμαι-δεν είμαι στον τελικό. Και ήμουν 2ος Shocked

Στον αγώνα είχα καλή εκκίνηση, κόλλησα πίσω από τον Πάνο στην πρώτη στροφή κ μετά το χάος! Για 2-3 γύρους άρχισε να απομακρύνεται αρκετά κ ευτυχώς κ εγώ να απομακρύνομαι απ τους πίσω. Έτσι μου έφυγε λίγο το άγχος αφού είχα στάνταρ την 2η θέση. Έπειτα συγκεντρώθηκα στον αγώνα κ πλησίασα τον Πάνο στα 15 μέτρα σταθέρα για όλους τους υπόλοιπους γύρους. Είδα ότι πήγαινε χαλαρά, να τον φτάσω κ να τον περάσω δεν υπήρχε περίπτωση, οπότε πήγαινα κ εγώ χαλαρά με τα driftάκια μου Cool Κανα-δυο γύρους πριν το τέλος εμφανίστηκε ο Πρόεδρας πίσω μου, επανήλθα σε κανονικούς χρόνους κ εξασφαλίσα την θέση.

Πολύ καλός αγώνας, χωρίς παρατράγουδα για καρτ κ ντοπαρίσματα. Και επειδή όπως είδαμε είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πίστα που δεν παίζουν ρόλο τα καρτ, προτείνω να πάμε κ 2η φορά, αντί για Αφίδνες..
crusader - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 08:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους κ ιδιαίτερα στους νικητές!

Πολλά ευχαριστώ στον Νίκο (kartland). Όλα ήταν άψογα!

Μπράβο στις λιονταρίνες που μπήκαν και οδήγησαν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

Συγνώμη στους πειρατές κ' piratosi που χάλασα την γιορτή μας...
MEMsound - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 08:42:36
Θέμα δημοσίευσης:
¶ριστη διοργάνωση και μπράβο μας!

Επίσης ένα μπράβο ακόμα στο νικητές των 2 κατυγοριών.

Επόμενος Αγώνας τον Σεπτέμβρη όπου θα κριθούν πολλά...

Υ.Γ. Αχχχχ τα κιλά σου Αργύρη μου στέρησαν την 4η θέση!
Ήταν αδύνατο να σε περάσω στις ευθείες!! Laughing Laughing Laughing
Ronin - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 08:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
Να αποδώσω κι εγώ με τη σειρά μου τα δέοντα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο event,καθώς και σε όσους βοήθησαν για την όλη οργάνωση η οποία ήταν άψογη!
Ο Νίκος (πιστάρχης) ήταν παντού και μας βοήθησε τα μέγιστα.
¶ψογο το event,με πολλές μονομαχίες .

Κλείνοντας,θα ήθελα να αναφέρω οτι χάρικα ιδιαίτερα που είδα μετά απο αρκετό καιρό μερικές παλιές αγαπημένες καραβάνες του club ...(ξέρετε εσείς ποιοί είστε Wink ),και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Διονύση-low profile ρουκέτα- για το χρόνο που πέτυχε.¶ξια νίκη,παρά την πίεση των Πειρατών (Πέτρος-Σπύρος) που ειδικά στα προκριματικά δεν οδηγούσαν,απλά πετούσαν.
MEMsound - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 08:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
MMEsound έγραψε:
...Επίσης ο Νικος μας είπε ότι από τον επόμενο αγώνα θα βάζουμε βαράκια στα καρτ ώστε να μετριάζεται η διαφορά των κιλών.

Όπως βλέπετε είμαστε σε φάση συνεχούς βελτίωσης της διοργάνωσης και αυτό είναι το πιο καλό από όλα. Wink

Το "μετριάζεται" δεν σημαίνει να γίνουν όλα ίδια.
Εξάλλου δεν γίνεται!
"Μετριάζεται" σημαίνει να υπάρχουν μικρότερες διαφορές.
Αν θελετε να φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε δίαιτα για να τρέξουμε στο καρτ δεκτό αλλά δεν νομίζω να είμαστε διατεθιμένοι για κάτι τέτοιο.
(Αν και εγώ το έχω στο πρόγραμμα...)

Παρόλα αυτά θεωρώ πιο δίκαιο να μετριαστεί η διαφορά των κιλών τα 10 κιλά έτσι πχ να έχουμε κατυγορίες από 70-80 και από 90-100.
Έτσι οι επιδόσεις θα είναι πιο κοντά και ο συνα- ή αντά- (όπως θέλετε πέιτε το) -γωνισμός περισσότερος.
Vaggelis - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 10:07:16
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια στους νικητές, για τους πολύ καλούς χρόνους και την εμφάνιση γενικά...
Προσωπικά, ήταν μια μέρα που θα ήθελα να ξεχάσω.....
Δεν θα ψάξω για διακιολογίες του τύπου "είχα χάλια καρτ", "τα λάστιχα δεν έλεγαν να αποκτήσουν grip σε καμία στροφή" κλπ...
Απλώς η τεχνική μου ήταν επιεικώς χάλια και στις εξόδους των στροφών, ενώ πάλευα με το τιμόνι για να ισιώσω το κάρτ (ούτε μια στροφή δεν πήρα με γραμμές...!!!!) έβλεπα τους υπόλοιπους να με παιρνάνε άνετα....
Συνεπώς, ήρθε η απογοήτευση, η χαλάρωση, μια μικρο-έξοδος και επαφή με τα λάστιχα και η 10η -κακή- θέση....
Η βαθμολογία δείχνει οτι η "μικρή" κατηγορία, είναι και η πιο δύσκολη, με ισοδύναμους οδηγούς, που θα παλέξουν για την πρωτιά...
Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στην "μεγάλη" κατηγορία....
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στην Κόρινθο (???)
Γιώργος-WRC - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 10:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για τον χτεσινό αγώνα,όλα κύλισαν όπως έπρεπε και πιστεύω πως όλα τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν όπως και γω Rotfl
Πέτρο περιμένω την ανακατάταξη στην τελική κατάταξη στην 80+ κατηγορία από 7η θέση και κάτω,,,,,άντε χτυπάω πρωτάθλημα λέμε Hunter Rotfl Yahoo!
sod πότε θα φανείς εσύ στα καρτ??
pygolabida Thumb Down
christhehealer - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 11:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
Mανθούκος έγραψε:
Επίσης ο Νικος μας είπε ότι από τον επόμενο αγώνα θα βάζουμε βαράκια στα καρτ ώστε να μετριάζεται η διαφορά των κιλών.

Aυτό είναι άδικο, γι' αυτούς που δουλεύουν συνολικά για να κερδίζουν το πρωτάθλημα. Δεν γίνεται κάποιος που προσέχει την διατροφή του και το βάρος του να "εξισώνεται" με κάποιον που ήρθε κατευθείαν απ' την ταβέρνα...

Aθλητισμό [υποτίθεται ότι] κάνουμε. O σκοπός του είναι η εξίσωση προς τα πάνω, μέσω του συναγωνισμού. Όταν αποφασίζεις ν' ασχοληθείς μ' ένα πρωτάθλημα και θέλεις να το κερδίσεις, δουλεύεις σκληρά γι' αυτό το σκοπό. Bρίσκεις που υστερείς κάθε φορά και προσπαθείς να βελτιωθείς. Tι πιστεύεται ότι όταν έπαιζα μπάσκετ [πριν κανά δυο μήνες], "κοιμόμασταν" όλη την εβδομάδα και κατεβαίναμε το Σάββατο να πατήσουμε τους αντιπάλοι; Ή άμα ήταν πιο ψηλοί οι άλλοι, τους λέγαμε να βάλουν τους κοντούς για να είμαστε ισοδύναμοι; Σοβαροί να είμαστε.
manosm3 - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 11:04:09
Θέμα δημοσίευσης:
Τα καρτ ειχαν διαφορες και μαλιστα μεγαλες! Το 1 που πηρα στα δοκιμαστικα ηταν αερας με τελειο στησιμο και δε γλυστραγε ΚΑΘΟΛΟΥ! Αφηστε που φορτωνε πολυ καλα!
Τα αλλα δυο που πηρα ηταν κατωτερα του αλλα ειχαν διαφορες μεταξυ τους! Το 4 κουνιοταν ολοκληρο, τιμονι και καθισμα, δε βασταγε πολυ στις στροφες και μετα την τρακα του προεδρου εκανε μπουκωματα. Το 3 ειχε κρυα λαστιχα και εκανε κενα αποδοσης. Σε δυο σημεια φορτωνε καλα και σου εδινε εναν κλωτσο αισθητο στο πρωτο σημειο, και στο δευτερο εδινε μια κλωτσια που σ' εστελνε στο Θεο! Βεβαια η μεγαλη κλωτσια γινοταν στο τελος της ευθειας που δεν μπορουσα να την εκμεταλλευθω. Απο κρατηματα ηταν ελαχιστα κατωτερο του 1.
Αλλα δεν με πειραζει, για το χαβαλε ηρθα και για να γνωρισω κανεναν απο σας! Very happy
Μπραβο στους νικητες! Wink
scrat - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 11:19:38
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω κι εγώ συγχαρητήρια για την οργάνωση! Όλα κύλησαν ομαλά και περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο βράδι.
Κάποια προβληματάκια σίγουρα είναι αναπόφευκτα, όπως επίσης και ένα σχετικό εύρος απόδοσης των καρτ που καταλήγει να ευνοεί έμμεσα κάποιους. Χθες θα έλεγα ότι είχα την τύχη με το μέρος μου αφού επέλεξα δύο φορές το 10, το οποίο όπως έλεγαν όλοι πάει καλύτερα από τα υπόλοιπα. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι και στα προκριματικά και στον αγώνα, οι χρόνοι μου δεν ήταν καλύτεροι από τους 3-4 επόμενους, απλά ένας ταχύτερος γύρος και μια καλή εκκίνηση με έφεραν πρώτο στο τέλος.
Πέρσι έγραψα πάλι καλό γύρο αλλά με πιο σταθερή απόδοση, οπότε από αυτή την άποψη δεν είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου χθες. Τότε μου φάνηκε ότι τα καρτ ήταν όλα τελείως ισοδύναμα πάντως. Btw, πέρσι ήταν η πρώτη μου επαφή με την πίστα και η τελική μου κατάταξη ήταν στην 4η θέση.

Καταπληκτικοί από τη σειρά μου Πέτρος και Σπύρος που έγραψαν μεγάλους και σταθερούς χρόνους. Ο Πέτρος κυνήγησε στον τελικό και μείωνε σταθερά τη διαφορά (με 5 γύρους ακόμα μάλλον θα είχαμε καλή μάχη μπροστά!). Συγχαρητήρια και σε όλους τους αγωνιζόμενους και νικητές - η προσπάθεια μετράει πάνω απ' όλα!

Όσον αφορά το μέλλον Smile καλή η ιδέα με τα βάρη, αλλά προϋποθέτει διαπιστωμένα εντελώς ισοδύναμα καρτ, ζύγισμα ακριβώς πριν τον αγώνα και δυνατότητα δημιουργίας έρματος με ακρίβεια για όλους. Ίσως να είναι πιο εύκολο να γίνεται στους προκριματικούς μια εκτίμηση των δυνατοτήτων του καρτ και να μοιράζονται στον τελικό αντιστρόφως ανάλογα με τη δυναμικτότητά τους (το "χειρότερο" στον 1ο κ.ό.κ.)
Επίσης, θα ήταν ενδιαφέρον να υπάρξει 2η Παλλήνη στο πρωτάθλημα ή εναλλακτικά στις Αφίδνες να τραβήξουμε λίγο τη ντίζα για να μην είμαστε με τέρμα γκάζι σε όλο το γύρο.
BUBA - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 11:48:42
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Mανθούκος έγραψε:
Επίσης ο Νικος μας είπε ότι από τον επόμενο αγώνα θα βάζουμε βαράκια στα καρτ ώστε να μετριάζεται η διαφορά των κιλών.

Aυτό είναι άδικο, γι' αυτούς που δουλεύουν συνολικά για να κερδίζουν το πρωτάθλημα. Δεν γίνεται κάποιος που προσέχει την διατροφή του και το βάρος του να "εξισώνεται" με κάποιον που ήρθε κατευθείαν απ' την ταβέρνα...

Aθλητισμό [υποτίθεται ότι] κάνουμε. O σκοπός του είναι η εξίσωση προς τα πάνω, μέσω του συναγωνισμού. Όταν αποφασίζεις ν' ασχοληθείς μ' ένα πρωτάθλημα και θέλεις να το κερδίσεις, δουλεύεις σκληρά γι' αυτό το σκοπό. Bρίσκεις που υστερείς κάθε φορά και προσπαθείς να βελτιωθείς. Tι πιστεύεται ότι όταν έπαιζα μπάσκετ [πριν κανά δυο μήνες], "κοιμόμασταν" όλη την εβδομάδα και κατεβαίναμε το Σάββατο να πατήσουμε τους αντιπάλοι; Ή άμα ήταν πιο ψηλοί οι άλλοι, τους λέγαμε να βάλουν τους κοντούς για να είμαστε ισοδύναμοι; Σοβαροί να είμαστε.

Πεστα Χρηστο, τι βαρακια και κουραφεξαλα ρε παιδια Shocked
Οι υπερβαροι δειτε το σαν ενα επιπλεον κινητρο για διαιτα , πιο προσεγμενη διατροφη και περισσοτερη γυμναστικη.
Εαν καποιος τωρα ειναι 60 κιλα απο κατασκευης ε ...με για του με χαρα του
manosm3 - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 11:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
Διεπιστωσα πως πρεπει να χασω 11,950 κιλα! Laughing Shoot Beer
SnakeMJK - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 12:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να φτάσω τότες 80,1 κιλά... Ο Πάνος καραδωκεί να μου φάει την πρωτιά! Very happy
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 13:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
καρτ νο 1 : 34.31 χτες (με το συγκεκριμενο έχω κανει πριν λίγο καιρό 33.55)
καρτ νο 3 : 34.47 χτες
καρτ νο 4 : 34.28 χτες
καρτ νο 9 : 33.98 χτες
καρτ νο 10: 33.64 χτες
καρτ νο 12: 34.39 χτες
καρτ νο 30: 33.76 χτες

αν λάβουμε υπόψιν μας οτι τα 3 καρτ που έπεσαν κάτω απο 34 τα οδηγούσαν εκείνη την στιγμή 3 από τους πιο γρήγορους και ελαφριούς είναι απόλυτα λογικό το αποτέλεσμα.

Παράδειγμα 1... με τον ίδιο οδηγό (MEMsound) χρόνοι
καρτ νο 1 : 34.54
καρτ νο12: 34.39
καρτ νο 3: 34.47

είναι τα 3 καρτ ισοδύναμα ή όχι?

γενικά θεωρώ πως τα καρτ ήταν μια χαρά και ακόμα κι αν υπήρχε υποψία οτι το 10 ήταν λίιιιιγο καλύτερο αυτό δε σημαίνει τίποτα... εξάλλου όπως όλοι είδατε στα προκριματικά ο Διονύσης είχε το 10 κι εγώ το 9 και είμασταν συνέχεια προφυλακτήρες και προσπερνούσε ο ένας τον άλλον...
Όλα τα καρτ ήταν ίδια κατ'εμε και κακώς το συζητάμε. Εξάλλου σε όλους τους αγώνες δεν είναι ίδια τα αυτοκίνητα όπως δεν είναι ίδιες και οι δυνατότητες των πιλότων. Το σημαντικό είναι οτι κανένα καρτ δεν ήταν καβουρδιστήρι (οπως μερικα στις αφιδνες) και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ 'Η ΚΕΡΔΙΣΕ χαρη στο καρτ. Όσο για τα βάρη το θεωρώ εντελώς χαζό κι εγώ και δεν το δέχομαι...
MEMsound - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 13:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
...Επίσης ο Νικος μας είπε ότι από τον επόμενο αγώνα θα βάζουμε βαράκια στα καρτ ώστε να μετριάζεται η διαφορά των κιλών.

Όπως βλέπετε είμαστε σε φάση συνεχούς βελτίωσης της διοργάνωσης και αυτό είναι το πιο καλό από όλα. Wink

Το "μετριάζεται" δεν σημαίνει να γίνουν όλα ίδια.
Εξάλλου δεν γίνεται!
"Μετριάζεται" σημαίνει να υπάρχουν μικρότερες διαφορές.
Αν θελετε να φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε δίαιτα για να τρέξουμε στο καρτ δεκτό αλλά δεν νομίζω να είμαστε διατεθιμένοι για κάτι τέτοιο.
(Αν και εγώ το έχω στο πρόγραμμα...)

Παρόλα αυτά θεωρώ πιο δίκαιο να μετριαστεί η διαφορά των κιλών τα 10 κιλά έτσι πχ να έχουμε κατυγορίες από 70-80 και από 90-100.
Έτσι οι επιδόσεις θα είναι πιο κοντά και ο συνα- ή αντά- (όπως θέλετε πέιτε το) -γωνισμός περισσότερος.
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 13:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θέλω να δηλώσω πως η πειρατική αρμάδα χτες πήγε αρκετά καλά καταλαμβάνοντας τις θέσεις 2-6-8 της μικρής κατηγορίας ενώ οι χρόνοι έδειξαν οτι θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα... Ο Captain Morgan δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στους οδηγούς της ομάδας και τους εμπιστεύεται και για τους επόμενους αγώνες. Μετά το πέρας του καλοκαιριού η ομάδα θα φανεί ακόμα πιο δυνατή και θα πρωταγωνιστήσει στους αγώνες που έρχονται διεκδικώντας το πρωτάθλημα... Wink
Σπύρο, θα σπάσει η γκίνια...forza piratosi... Wink
mick206 - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 13:33:46
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν! Συμμετέχοντες και μη! Very happy
Κι εγώ πέρασα πολύ ωραία πρώτον βλέποντας παλιές και γνώριμες φάτσες και δεύτερον από τη συμμετοχή μου!
Στο αγωνιστικό κομμάτι παρακολουθώντας τα παιδιά που πρωτοξεκίνησαν ένιωθα ήδη την αδρεναλίνη στα πόδια μου να κυλά βλέποντας να driftάρουν και να του δίνουν να καταλαβαίνει. Σε εκείνο το σημείο έλεγα από μέσα μου: "Που πας ρε Καραμήτρο;" Laughing Αν φανταστείτε ότι είχα να οδηγήσω και καρτ από το 2000... Shocked Surprised Laughing Rolling eyes
Μπαίνοντας στην πίστα με το που ξεκίνησαν τα πρώτα τσιρίγματα από τα λάστιχα και τα ανάποδα τιμόνια δεν ήθελα και πολύ για να παρασυρθώ σε τέτοιους ρυθμούς! Laughing Πάντως αν οδηγούσα πιο προσεκτικά πιστεύω πως θα έκανα καλύτερους χρόνους.
Τα παιδιά στο Kartland δεν τα ξέρω αλλά ας τους δώσω τα συγχαρητήρια μου! Laughing
Θα τα πούμε στον επόμενο αγώνα... Wink I 'll be back... Cool Laughing
MEMsound - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 13:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
Η αλήθεια είναι ότι Πέτρος και Σπύρος είστε πολύ γρήγοροι και ο Σπύρος έχει σταθεί πολύ άτυχος στους 2 πρώτους αγώνες.
Εν αναμονή της άγνωστης Κορίνθου λοιπόν...
Vaggelis - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ήξερα για μια πίστα κάρτ, στον Ισθμό, δίπλα στα Goody's... (η πρώτη μου επαφή με τα καρτ...)
Αν μιλάμε για την ίδια, τότε μιλάμε για μια πίστα πιο μικρη από την Παλλήνη, με πολλές στροφές και ελάχιστες εως καθόλου ευθείες......
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ήξερα για μια πίστα κάρτ, στον Ισθμό, δίπλα στα Goody's... (η πρώτη μου επαφή με τα καρτ...)
Αν μιλάμε για την ίδια, τότε μιλάμε για μια πίστα πιο μικρη από την Παλλήνη, με πολλές στροφές και ελάχιστες εως καθόλου ευθείες......

Για αυτην μιλαμε... Wink
SnakeMJK - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
πιο μικρη από την Παλλήνη

Shocked Crazy Shocked W00t
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειναι πιο μικρή από την παλλήνη απ'οσο ξέρω... δεν έχω τρέξει ποτέ εκεί αλλά έχω ακούσει οτι είναι σούπερ η πίστα... Wink
STELIOS - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:45:22
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συνφωνησω πως η οργανωση του ολου event ηταν τελεια. Τα καρτ μεταξι τους ηταν πολυ πιο κοντα αλλα και η πιστα ευνουσε τους γρηγορους οδηγους και οχι τοσο τα καρτ. Εγω προσωπικα δεν περιμενα να μπω στον τελικο αφου η πρωτη μου επαφη με τη πιστα ηταν χθες στα χρονομετριμενα δοκιμαστικα στο σκοταδι μαλιστα. Παντως ενω καταφερα να βρω τις "γρηγορες" γραμες τις πιστας δεν κατφερα να τις συνδιασω ολες σε ΕΝΑ γρηγορο γυρο.
Στον αγωνα απο τυχη μου εκατσε αυτο που οι περισσοτεροι θεορουσαν το γρηγοροτερο καρτ (10). Η αληθεια ειναι πως στην αρχη ηταν πολυ καλο, ξεκινησε καλα και ανετα ακολουθουσα τους μπροστινους μου. Στους πρωτους γυρους προσπαθησα να ανεβω μερικες θεσεις (αφου ξεκινησα τελευταιος) αλλα ηταν πολυ δυσκολο με 5 γομαρια να μαχοντε σε τοσο στενο δρομο. Σε καποια φαση ημουν 4ος πιεζοντας τον Τασο για τη 3η θεση ενω ταυτοχρονος ο Μιχαλης προσαπθουσε να περασει εμενα. Απο ενα σημειο και μετα ομως δεν μπορουσα να ακολουθησω το ρυθμο τους, το καρτ αρχισε να γλιστραει υπερβολικα στην εξωδο των στροφων (νομιζω ταλαιπωρησα πολυ τα λαστιχα μου) και αναγκαστικα να οδηγω αμηντικα για να μην με περασει ο Mike ενω την ιδια στιγμη ο Τασος χανοταν στο οριζοντα.... Μετα απλα προσπαθουσα να κρατησω τη θεση μου με νυχια και με δοντια ξερωντας πως ο Mike ηταν πιο γρηγορος αφου στις εξωδους ειτε με χτηπουσε απο πισω ειτε βρισκομασταν πλαϊ πλαϊ. Τελικα με περσε λιγο πριν το τελος οποτε κατεληξα 5ος με 2 βαθμους. Εχω βουνο να σκαρφαλωσω τωρα.....
Vaggelis - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:45:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αναδημοσίευση από το Bike + Kart e-magazine

Πλατάκος-Racing.

Παρουσίαση. 5χιλ. απο το Καλαμάκι Μπίτς βρίσκεται η πίστα go-kart του Αντώνη Πλατάκου.
Μια μικρή και τεχνική πίστα για 9/93 γρανάζια και πολλή όρεξη για μόνιμες στροφές και καβαλήματα.
Η πίστα ειναι σε σημείο που δεν ενοχλεί με ηχορύπανση, εχει μέρος για στάθμευση και την βρίσκει κανείς εύκολα.
Εκέι μόνιμος κάτοικος της πίστας ο Αντώνης που την περιποιήται και την φτιάχνει οταν την χαλάμε.
Το όλον είναι 299 μέτρα,δεξιόστροφη με 6 δεξιές και 3 αριστερές στροφές με 2 κομάτια ευθεία φούλ γκάζι.
Κομάτια για προσπέραση ελάχιστα, στενά και δύσκολα, είσαι μόνιμα απο στροφή σε στροφή. Οι 2 ευθείες δεν φτάνουν ουτε για ζήτω.
Στο τέλος της 2ης ευθείας δεν εχει εξαντληθεί η σχέση 9/93.
Ροπάτοι κινητήρες απο χαμηλά εχουν πλεονέκτημα εδω για τα ξεκολήμματα απο τις στροφές.
Ρεκόρ πίστας είναι κάπου στα 19''.
Στις καλές της εποχές η πίστα είχε διάφορες μορφές γνωστές και μη απο το πρωτάθλημα κάρτ να κάνουν την προπονησή τους και την διασκέδασή τους.
Ετσι λοιπόν κατα καιρούς είδαμε τον "καραφλό γίγαντα", τον "ροφό", τον "Μπελμοντό", "robo-cop", "tecnoπαριλλα", ετσι για να αναφέρουμε μερικούς.
Ο Αντώνης θα φτιάξει τον καλύτερο κάρτ- φραπέ της περιοχής, θα τρελαθεί που σπάστηκε πάλι το ρεκόρ πίστας, θα σαλτάρει που δεν βγαίνουν τα αγωνιστικά απο την πίστα για να μπούν τά νοικιάρικα, θα φωνάζει οταν λές οτι έχεις καλύτερο κάρτ απο το δικό του, και άμα τα πράματα βγούν εκτός ελέγχου θα βγάλει την stratocaster και όποιον πάρει ο χάρος...
Εχει επίσης εργαλεία αν χρειαστείς κάτι για επισκευές, πιεστικό με αέρα, χώρο πάρκινγκ κάρτ στεγασμένο, και πολύ φιλικό περιβάλον. Νοικιάζει απο 80άρια μεχρι 106κυβ. + ενα αγωνιστικό.
Απο την Αθήνα είναι 80 χιλ. μετα απο την γέφυρα του Ισθμού, θα το βρέιτε εύκολα, ειναι σεσημασμένο..!

Sidobre - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
..... και άμα τα πράματα βγούν εκτός ελέγχου θα βγάλει την stratocaster και όποιον πάρει ο χάρος...

Σσσσσστττττ!!!! Αμα το ακούσει ο Χηλερακάκης αυτό, δεν θα ξεκολάει από την Κόρινθο!
Ronin - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Ρεκόρ πίστας είναι κάπου στα 19''.

Αμάν!! Shocked

Έστω και με αγωνιστικό καρτ να έχει γίνει αυτός ο χρόνος,μιλάμε για πολύ μικρή πίστα .

Ενδεικτικά αναφέρω οτι στις Αφίδνες τα αγωνιστικά κάρτ γυρίζουν περίπου στο 44''-45''.
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
το 19sec είναι προφανώς με δίχρονα καρτ... οπότε οι χρόνοι με τα νοικιάρικα είναι μεγέθους παλλήνης... Wink 300μέτρα πρέπει να είναι και η παλλήνη όπως την κόβω...
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 14:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
οι χρόνοι στις αφίδνες με αγωνιστικά είναι όντως 44-45 δευτερα ΑΛΛΑ τα νοικιάρικα εκεί ειναι 400αρια και οχι 270αρια οπως στην παλλήνη και στην κόρινθο... άρα η διαφορά στις αφίδνες αγωνιστικού με 270αρι είναι γύρω στα 30 δευτερολεπτα... Wink εξίσου και στην κόρινθο οι χρόνοι ενος νοικιάρικου θα είναι χρονοι πάνω από τα 30 sec...άρα τύπου παλλήνης... Wink
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 15:00:57
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλη για βρες καμμια δορυφορική φωτο για κορινθο... Wink
manosm3 - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 23:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
το 19sec είναι προφανώς με δίχρονα καρτ... οπότε οι χρόνοι με τα νοικιάρικα είναι μεγέθους παλλήνης... Wink 300μέτρα πρέπει να είναι και η παλλήνη όπως την κόβω...

Αν δεν κανω λαθος αυτη η πιστα ειναι εκει απο παλια! Παλι αν δεν κανω λαθος, ειχα τρεξει εκει πριν 7-8 χρονια και ειχε διχρονα νοικιαρικα!!!!!!

Εκτος θεματος:
Πετρο, ο χαρτης του καρτοδρομου στην υπογραφη σου ειναι λαθος!
Baphomet - Παρ 15 Ιούλ 2005, 00:48:24
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Αν δεν κανω λαθος αυτη η πιστα ειναι εκει απο παλια! Παλι αν δεν κανω λαθος, ειχα τρεξει εκει πριν 7-8 χρονια και ειχε διχρονα νοικιαρικα!!!!!!

Εκτος θεματος:

Τι ακριβώς είναι λάθος...?
manosm3 - Παρ 15 Ιούλ 2005, 00:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
manosm3 έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Εκτος θεματος:

Τι ακριβώς είναι λάθος...?

Πριν την Κ5 ειναι στρογγυλο κι οχι με γωνιες ενω πριν την Κ8 κανει πιο μεγαλη γωνια απο ορθη! Wink
Baphomet - Παρ 15 Ιούλ 2005, 00:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
χαίρω πολύ... δεν είναι σχέδιο μηχανικού... Laughing
manosm3 - Παρ 15 Ιούλ 2005, 00:55:30
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
χαίρω πολύ... δεν είναι σχέδιο μηχανικού... Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Rotfl Tease Rotfl
shark_zak - Παρ 15 Ιούλ 2005, 07:09:18
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

πέστο ψέματα Ζαχαρία...
το βράδυ φέρε και μπλουζάκια για αγοράκι και κοριτσάκι (κατα προτίμηση μπλέ)

μπλε μακο τελος... Crying or Very sad
μονο κοκκινα... Wink
Touristas - Κυρ 17 Ιούλ 2005, 17:26:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικές φωτογραφίες από των αγώνα
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455271/0/P7130025mikri.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455272/0/P7130026mikri.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455273/0/P7130029mikri.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455274/0/P7130063mikri.JPG
kanelj - Δευ 18 Ιούλ 2005, 05:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν φαινονται Rolling eyes
shark_zak - Δευ 18 Ιούλ 2005, 06:03:48
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Δεν φαινονται Rolling eyes

μια χαρα φαινονται Γιαννακη... Wink
kanelj - Δευ 18 Ιούλ 2005, 06:15:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις δικιο... Embarassed
Ατιμε Firefox Evil
crusader - Δευ 18 Ιούλ 2005, 12:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
PSClub Ninjas!!!

Ο καθένας έψαχνε ποιό οικόπεδο θα αγοράσει...

Πολύ ύποπτοι φαίνονται αυτοί... παράγκα μυρίζομαι!

Ελεύθερα δοκιμαστικά, λίγο πριν τον αγώνα

Αγωνιζόμενοι (part 1)

Αγωνιζόμενοι (part 2)

Αγωνιζόμενοι??? (part 3)

2 από τους πειρατές στα pits!

Οι "ελαφριοί" νικητές

Και οι "βαριοί"...
SnakeMJK - Δευ 18 Ιούλ 2005, 13:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Αγωνιζόμενοι??? (part 3)

Ου ρεεεε Razz

ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΔΩΝ ΤΟΥ CLUB!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΦΤΕΡΟΥ!!
(που νομίζουν ότι είναι γρήγοροι......)
Γιώργος-WRC - Δευ 18 Ιούλ 2005, 14:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
έλα Crusader μην βαριόμαστε ,, έχεις κιάλλες για κατέβα,,,, luna,touristas εκείνη η Olympus δεν έβγαλε τίποτα?Η ομαδική? για να βλέπω πράμα Cool
crusader - Δευ 18 Ιούλ 2005, 16:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Ζήση, ρίξε άλλη μια προσεκτική ματιά στη φωτό σας και πες μου...
Είναι εικόνα αγωνιζομένων αυτή???

Εκτός του Στέλιου και του Πάνου που κρατάνε κάπως τα προσχήματα οι υπόλοιποι είστε σαν αγουροξυπνημένοι, σαν σεληνιασμένοι... Laughing Laughing Laughing

**Την ομαδική να ανεβάσει κάποιος. Η δικιά μου είναι τόσο κουνημένη που δεν φαίνεται τίποτα. Α ρε Ζήση, μας έκαψε η γυναίκα σου.. Τι σταθερότητα είναι αυτή; Very happy
p206Mike - Τρι 19 Ιούλ 2005, 09:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργος-WRC έγραψε:
έλα Crusader μην βαριόμαστε ,, έχεις κιάλλες για κατέβα,,,, luna,touristas εκείνη η Olympus δεν έβγαλε τίποτα?Η ομαδική? για να βλέπω πράμα Cool

Οι φωτογραφίες από την Olympus λοιπόν.... Arrow

1

2

3

4

5

6

Οι νικητές στην κατηγορία κάτω των 80 κιλών

Οι νικητές στην κατηγορία ανω των 80 κιλών
manosm3 - Τρι 23 Αύγ 2005, 14:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
PSClub Ninjas!!!

Ο καθένας έψαχνε ποιό οικόπεδο θα αγοράσει...

Πολύ ύποπτοι φαίνονται αυτοί... παράγκα μυρίζομαι!

Ελεύθερα δοκιμαστικά, λίγο πριν τον αγώνα

Αγωνιζόμενοι (part 1)

Αγωνιζόμενοι (part 2)

Αγωνιζόμενοι??? (part 3)

2 από τους πειρατές στα pits!

Οι "ελαφριοί" νικητές

Και οι "βαριοί"...

Ουπς τωρα ειδα καποιες φωτογραφιες! Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο μορφονιος που καθεται με την κοκκινη μπλουζα; Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες