Dio78 έγραψε: |
2 και για εμένα! Ενημέρωσα τον Ζαχαρία σχετικά.
Πληρωμή μόνο μέσω Τραπέζης; Επειδή είναι λίγο ταλαιπωρία, αν αλλάξει κάτι ανακοινώστε το αλλιώς καταθέτω αύριο. |
Sidobre έγραψε: |
Σκεφτείτε και εσείς κανένα τρόπο ΤΟΣΟ άμμεσο. Αυριο στο στέκι πάντως γίνεται. |
Dio78 έγραψε: | ||
Ναι αυτό εννοώ, αν γίνεται προσωπικά. Απλά ο Ζαχαρίας μου είπε ότι δε θα είναι εκεί αύριο για να κόψει απόδειξη. Αν γίνεται πάντως, ευχαρίστως αύριο |
Sidobre έγραψε: | ||||
Θα είμαι εγώ εκεί. |
Val έγραψε: |
Εχω ερωτηση!!
Μπορω να κλεισω θεση εστω κ αν δεν ειμαι επισημο μελος? Κ επισης αν μπορω να φερω κ αλλα ατομα μαζι εκτος κλαμπ ![]() |
Steve έγραψε: |
Κάτι άλλο: τα 25 ευρώ ισχύουν είτε για επίσημα μέλη, είτε για φίλους? Το ρωτάω επειδή εγώ (αν όλα πάνε καλά) θα κατέβω με 2 αμάξια τουλάχιστον και το λιγότερο άλλα 5 άτομα. ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Η Lamarco (διοργανώτρια του event) δεν δέχθηκε καμία έκπτωση σε μαζική αγορά εισητηρίων έστω και από Αθλήτικό Σωματείο |
Steve έγραψε: | ||||
Ευχαριστώ για την ταχύτατη και σαφέστατη απάντηση σου, όμως δεν κάλυψε την ερώτηση μου, ίσως επειδή δεν το διευκρίνησα: 25 ευρώ πληρώνω εγώ. Οι φίλοι μου που δεν έχουνε καμία σχέση με το σωματείο και συνεπώς, δεν είναι επίσημα μέλη, θα πληρώσουν 25 ευρώ έκαστος ή παραπάνω? ![]() |
vinman έγραψε: |
Δυο και για μενα παρακαλω... ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
και 4 για μενα για αρχη... |
vinman έγραψε: | ||
...+1 ακομα = 3 παρακαλω... ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Τελικα θελω 4... ![]() ![]() |
ειμαι στα 8 για την ωρα αλλα ισως χρειαστω κανα-δυο ακομα... τα λεφτα θα τα βαλω τραπεζα. οταν ξερω σιγουρα ποσοι θα παρω τον ζαχαρια τηλ. |
Τελικά δεν κατάφερα να έθρω στο στέκι χθες Τα λεφτά για 2 εισιτήρια θα τα καταθέσω Δευτέρα στο λογαριασμό του club στην Alpha Bank και θα ενημερώσω σχετικά τον Ζαχαρία |
lepou έγραψε: |
Παιδια εγω θα ειμαι απο πανω σας. Εισητηρια στο πανω διαζωμα ακριβως πανω απο τους VIP με 20 ευρωπουλα. Τα εβγαλε ενα φιλος.Εκει νομιζω εχει καλυτερη θεα. |
lepou έγραψε: |
Παιδια εγω θα ειμαι απο πανω σας. Εισητηρια στο πανω διαζωμα ακριβως πανω απο τους VIP με 20 ευρωπουλα. Τα εβγαλε ενα φιλος.Εκει νομιζω εχει καλυτερη θεα. |
nickzotos έγραψε: |
ΕΡΩΤΗΣΗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
μαλλον μονο εσυ δεν εχεις κοντομάνικη... |
μαλλον μονο εσυ δεν εχεις κοντομάνικη...επίσης οι μισοι απο εμας θα ειναι εκτός club οποτε δε θα εχουν μπλούζες... εκτος αν κανει κάτι το ΔΣ γι αυτο. |
WWW.PSCLUB.GR/eshop
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Καλε μου Πετρο πριν αρχιζεις να νευριαζεις καλο θα ηταν να εριχνες μια ματια στο διαθεσιμο stock για να δεις οτι εχει μονο μακρυμανικη μπλουζα...Οποτε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (μπλουζες υπαρχουν,φωτο δεν εχουμε...) |
μαλλον μονο εσυ δεν εχεις κοντομάνικη...επίσης οι μισοι απο εμας θα ειναι εκτός club οποτε δε θα εχουν μπλούζες... εκτος αν κανει κάτι το ΔΣ γι αυτο. |
έτσι να μαζευόμαστε και τα μπλουζάκια θα τα βρούμε!! μη σκάτε!! λαό να έχουμε...2 μέρες ακόμα για να κρατήσετε εισιτήρια!! παμεεεεεεεεε! ![]() |
Εγώ παίρνω 3 εισητήρια για αρχή και βλέπουμε.
Τηλεφωνική επιβεβαίωση μέχρι το βράδυ! ![]() |
madjas έγραψε: |
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΑΡΧ..ΔΑΣ;;;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ! |
ANDY έγραψε: |
qelo kai ego 8 eisitiria re si zaxaria!!!! ![]() |
ζαχαρία σου έστειλα sms, γιατι τηλεφωνο πηρα 10 φορες και ακουγα evanescence αντι για την γλυκειά σου φωνή! ![]() ![]() ![]() ![]() το γράφω κι εδώ... 11 σίγουρα για μένα και 3 για τον κώστα (woody), θα τα πληρωθείς όλα από εμένα, άρα 14. Θα σε πάρω αυριο να συνενοηθουμε που θα σε βρω να σου δώσω τα λεφτά γιατι τράπεζα βαριέμαι να πάω. ![]() |
Κατέθεσα το πρωί τα λεφτά για 3 εισιτήρια.
Τι κακό είναι αυτό με τις τράπεζες πάντως, "Κατάθεση σε λογιαριασμό 3ου: 1,20€" ![]() |
ΖΑΧΟ ΑΚΟΥΣ?
3+2=5!!! ![]() Άντε να δω, θα αφήσω κανέναν εδώ στο ΤΕΙ για την εξεταστική ή θα τα πούμε όλοι τον Σεπτέμβριο πάλι? ![]() |
shark_zak έγραψε: |
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ…
ΑΡ. ΤΡΑΠ.ΛΟΓ:13000 200 200 8375 ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ… ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Ο ΙΒΑΝ αριθμός λογαριασμού ποιος είναι???? |
SnakeMJK έγραψε: |
Μέχρι πότε μπορώ να δώσω τα φράγκα;;; Σήμερα γύρισα από Μύκονο. Λυπηθείτε με!!! 4 εισιτήρια θέλω. Υπάρχουν; |
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ…
ΑΡ. ΤΡΑΠ.ΛΟΓ:13000 200 200 8375 ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ… ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/5 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ...(ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...) |
Ydwr έγραψε: |
Τωρα για το ονομα... Μαλλον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ PEUGEOT ΕΛΛΑΔΑΣ ![]() |
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΛΕΙΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ PSCLUB - HELLAS. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ! |
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/5 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ...(ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...) |
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΛΕΙΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ PSCLUB - HELLAS. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ! |
Vaggelis έγραψε: |
Τα λεφτά θα κατατεθούν αύριο το πρωϊ..... (ελπίζω να μην είμαι εκτός deadline....) |
ultra-one έγραψε: |
Το ΙΒΑΝ θα στο δώσει η τράπεζα. Επίσης πρέπει να ξέρουμε και σε ποιά τράπεζα ανήκει αυτός ο λογαριασμός και ποιός είναι ο δικαιούχος για να πληρώσουμε ηλεκτρονικά! ![]() |
Χάρη τακτοποίησε το το συντομότερο (σήμερα) γιατι δεν έχουμε πολλά περιθώρια... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Δυστυχώς έτυχε κάτι πολύ έκτακτο κ δεν μπόρεσα να έρθω στο στέκι για να πάρω τα εισιτήρια. Αν έχουν χρεωθεί τα εισιτήρια φυσικά θα τα αγοράσω, αν όχι αφήστε το καλύτερα. ![]() |
Την πάτησα!
Έκανα τη μεταφορά αλλά η πληρωμή γίνεται ΑΠΟΨΕ στις 22:00 Ζαχαρία πες μου τι γίνεται??? ![]() |
τελικά πόσα εισιτήρια έχουμε σαν club?? που σταμάτησε το κοντέρ??? |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Θα κάνουμε γερή κερκίδα δηλαδή........ (αλήθεια, από τους 145, πόσοι είναι μέλη του psclub;;;;...) |
ακομα χαρη τιποτα... ![]() |
Ζαχαρία έκανα ξανά τη μεταφορά. Η πληρωμή και πάλι γίνεται ΑΠΟΨΕ στις 22:00. Θα το κοιτάξω και εγώ αύριο πρωί και αν δεν έχουν μπει τα χρήματα, τότε θα κανονίσω να περάσω την Πέμπτη για λίγο από το στέκι για να στα δώσω. Έτσι και αλλοιώς θα πρέπει να έρθω να πάρω το εισιτήριο! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Η φώτο του Κανελόγιαννου έχει την αρχική χάραξη χωρίς το χιασμα ("γέφυρα")
Η φώτο του Ζαχαρία δέιχνει την τελική μορφή. ![]() |
Η φώτο του Κανελόγιαννου έχει την αρχική χάραξη χωρίς το χιασμα ("γέφυρα")
Η φώτο του Ζαχαρία δέιχνει την τελική μορφή. ![]() |
STELIOS έγραψε: |
........Για να ηφισταται η πιστα για 2 αυτοκινητα ΠΡΕΠΕΙ να εχει το χιασμα (τη γεφηρα δηλαδη) ωστε να "ανταλαξουν" διαδρομες τα αυτοκινητα εν κινηση .......
|
MEMsound έγραψε: | ||
Και στην αρχική χάραξη (φώτο Γιάννη) μπορούσαν 2 αυτοκίνητα να είναι μέσα ταυτόχρονα. Απλά με το χίασμα γίνεται πιο εντυπωσιακή μιας και εκεί φάινεται ποιος είναι μπροστά μέχρι εκείνο το σημείο και αν από εκεί και πέρα ο εκεί 2ος θα προλάβει να καλυψει την διαφορά. Ουσιαστικά πρόκειται για μια διαδρομή κλειστή στην οποιά το κάθε ένα από τα 2 αυτοκίνητο ξεκινα από διαφορετικό (και μάλιστα συμμετρικό) σημείο. |
Αυτό δεν απαντάει στην ερώτηση σου Σταύρο και μας βάζεις ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
ειπώθηκε οτι στο τέλος του αγωνιστικού μέρους θα γίνει... επίδειξη απο τα Ιστορικά. βλέπω σκαλτσά να μπαίνει με τις πόρτες.... την porsce..... έχει καλό πράμα και εκεί... |
ακομα χαρη τιποτα... ![]() |
glf έγραψε: |
βλέπω σκαλτσά να μπαίνει με τις πόρτες..... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Οτι και να πω ειναι λιγο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ζαχαρία έγινε η πληρωμή! ![]() |
1ov τα εισιτήρια θα τα έχουμε στα χέρια μας μετά τις 13/6 που θα ξεκινήσει και η διάθεση τους... ![]() 2ον η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του ακρόπολις... ![]() τα συμπεράσματα δικά σας... ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Ποια απ'ολες τις φωτο ??? |
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...
παρακαλείται οποίος από τους δικαιούχους επιθυμεί να παραλάβει τα εισιτήρια του νωρίτερα από την ημέρα του αγώνα 23/6/2005 να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο εισιτηρίων shark_zak. |
Vaggelis έγραψε: | ||
φέρε τα δικά μου αύριο στο καρτ Ζαχαρία....... |
STELIOS έγραψε: | ||||
Zak και το δικο μου αυριο.... |
Να σας πω ότι ένας φίλος μου έχει 2 εισητήρια τα οποία διαθλεσιμα μιας και δεν θα μπορέσει να έρθει τελικά.
Όποιος ενδιάφέρεται ας μου πει. |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
καλημερα Πεζουκλες
Μηπως ρε παιδια εχουν περισεψει 2 εισητηρια για την ειδικη, θελω να ειμαι με τουσ πεζουκλεσ ολουσ, τωρα ξερω θα μου πειτε τετοια ωρα τετοια λογια αλλα τη κανω ρε παιδια ελειπα για δουλειεσ και το ειδα τωρα. thanks |
Να σας πω ότι ένας φίλος μου έχει 2 εισητήρια τα οποία διαθλεσιμα μιας και δεν θα μπορέσει να έρθει τελικά.
Όποιος ενδιάφέρεται ας μου πει. |
Μιας και δεν έχω πάρει τα εισιτήρια μέχρι τώρα στα χέρια μου, ποιος τρόπος υπάρχει για να τα πάρω πριν την Πέμπτη; |
17:00-17:30 Music show - DJ Bookem |
p206Mike έγραψε: |
Τα εισιτήρια για όσους έχουν κάνει κράτηση για την Υπερειδική του ράλλυ Ακρόπολις θα διατεθούν την Τετάρτη 8:00μμ - 10:00μμ στην καφετέρια i-box.
Η καφετέρια βρίσκεται απέναντι από το Village Park στο Ρέντη. |
Καλά mike, νταξ... ή στραβά είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...
![]() |
crusader έγραψε: | ||
Σταύρο, έχω την εντύπωση ότι ο Μιχάλης δεν έγραψε το παραπάνω σαν απάντηση σε εσένα, αλλά απλά για να υπάρχει και σε αυτή τη σελίδα και να το δουν όσοι τυχόν δεν το διάβασαν στην προηγούμενη... |
307Lucifer έγραψε: |
Καταρχάς ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ!!! ![]() ![]() ![]() |
Απορίες ενός επαρχιώτη:
1) Πάρκινγκ υπάρχει γύρω από το στάδιο ή θα πρέπει να ψάχνουμε? 2) Από ποια θύρα μπαίνουμε? 3) Κανα πανώ, ετοιμάσατε? Καμιά σημαία ξέρω γω...? ![]() |
chatasos έγραψε: |
Ναι, Πέμπτη στις 22:00, ΕΤ1. |
kanelj έγραψε: |
Eιναι κανεις που θελει να παει απο τις 14.00 περιπου?Λεω να παω με ενα φιλο απο εκεινη την ωρα!Θα ειναι κανεις ![]() ![]() |
Λογικά ο αγώνας θα διαρκέσει κάνα 2,5ωρο οπότε πάμε στις 20:30 οπότε και πέφτουμε στην ώρα των ειδήσεων οπότε μετά.... ![]() |
Οι εκ Λάρισας, φτάσαμε... Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι ![]() |
Θα μπορούσατε να πάρετε εισιτήρια για συνεχόμενες θέσεις/σειρές. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εκεί που καθόμουν ήμουνα ΜΟΝΟΣ μου και όλοι οι άλλοι ήταν αρκετά μακριά! Τα έχω πάρει στο κρανίο αφάνταστα ! ![]() ![]() ![]() |
αυτή μας τα έδωσαν και υποτίθεται ότι ήταν συνεχόμενα... μήπως δεν ήξερες απλά τα αλλά παιδία...? και γιατί δεν ερχόσουν πιο κοντά βρε αφού είχε κενές θέσεις... |
chatasos έγραψε: |
Παρακαλώ τα σχόλια για την υπερειδική, αλλά και γενικότερα για το rally acropolis, να γράφονται στο σχετικό topic...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5757 |