PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - Eισιτήρια για την Υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις 2005

Sidobre - Τετ 18 Μάϊ 2005, 13:13:02
Θέμα δημοσίευσης: Eισιτήρια για την Υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις 2005

Το PSClub – Hellas σας ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει σε κράτηση εισητηρίων για την Υπερειδική του Pάλλυ Aκρόπολις 2005 στο Ολυμπιακό στάδιο την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2005 στις 18:00, στην θύρα 31, δίπλα από τους VIP.

TIMH: 25 EYΡΩ

Παρακαλούμε τα μέλη μας που θέλουν να βρίσκονται σε αυτή την γιορτή, να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τον Ταμία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 6979-797899 (Ζαχαρίας) για αγορά εισιτηρίων. Το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 23 Μαΐου.

Επίσης δηλώστε εδώ πρόθεση για να γνωρίζουμε αν πρέπει να κλείσουμε επιπλέον εισιτήρια.

Διάταξη του Σταδίου:
http://www.forth-crs.gr/acropolis/sectionselect.html

Περισσότερες πληροφορίες για το Ράλλυ Ακρόπολις
http://www.acropolisrally.gr/el/
Ghost Dog - Τετ 18 Μάϊ 2005, 13:27:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εστειλα ηδη στον Ζαχαρια για 2 ticketιες! Very happy
p206Mike - Τετ 18 Μάϊ 2005, 13:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ψιτ κύριος και για μένα μια.... Cool
Vaggelis - Τετ 18 Μάϊ 2005, 13:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Πήρα θέση....... Wink
Baphomet - Τετ 18 Μάϊ 2005, 13:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
φυσικά κι εγώ μέσα...θα χρειαστώ περισσότερα από ένα-δυο εισιτηρια οποτε θα μιλησω με ζαχαρια για να του πω ακριβως.
crusader - Τετ 18 Μάϊ 2005, 13:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ θα χρειαστώ 2 για αρχή... Wink
scrat - Τετ 18 Μάϊ 2005, 14:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
2 και για εμένα! Ενημέρωσα τον Ζαχαρία σχετικά.

Πληρωμή μόνο μέσω Τραπέζης; Επειδή είναι λίγο ταλαιπωρία, αν αλλάξει κάτι ανακοινώστε το αλλιώς καταθέτω αύριο.
Sidobre - Τετ 18 Μάϊ 2005, 14:03:30
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
2 και για εμένα! Ενημέρωσα τον Ζαχαρία σχετικά.

Πληρωμή μόνο μέσω Τραπέζης; Επειδή είναι λίγο ταλαιπωρία, αν αλλάξει κάτι ανακοινώστε το αλλιώς καταθέτω αύριο.

Σκεφτείτε και εσείς κανένα τρόπο ΤΟΣΟ άμμεσο. Αυριο στο στέκι πάντως γίνεται.
scrat - Τετ 18 Μάϊ 2005, 14:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ναι αυτό εννοώ, αν γίνεται προσωπικά. Απλά ο Ζαχαρίας μου είπε ότι δε θα είναι εκεί αύριο για να κόψει απόδειξη.
Αν γίνεται πάντως, ευχαρίστως αύριο
Sidobre - Τετ 18 Μάϊ 2005, 14:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Ναι αυτό εννοώ, αν γίνεται προσωπικά. Απλά ο Ζαχαρίας μου είπε ότι δε θα είναι εκεί αύριο για να κόψει απόδειξη.

Θα είμαι εγώ εκεί.
scrat - Τετ 18 Μάϊ 2005, 14:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Dio78 έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Θα είμαι εγώ εκεί.

OK thanx Smile
Sidobre - Τετ 18 Μάϊ 2005, 15:45:02
Θέμα δημοσίευσης:
Aπλώς να προσθέσω ότι θα είναι τιμή μας να συμμετέχουμε έστω και σαν θεατές σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα όπως αυτόν που διοργανώνει η χώρα μας.

Επίσης θα είναι τιμή μας γιατί φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά που θα δούμε την Peugeot (αλλά και την Citroen) επίσημα σαν ομάδες σε αυτό τον θεσμό.

Ακόμα περισσότερο τιμή μας να δείξουμε στον κόσμο με την παρουσία μας ενωμένη και δυνατή, πόσο καλά οργανωμένο ΑΘΛΗΤΙΚΟ σωματείο είμαστε.
Eχει ήδη συζητηθεί με την διοργανώτρια αρχή να έχουμε δικό μας πανό.

Οι θέσεις που έχουμε κρατήσει είναι σε μία από τις καλύτερες θύρες του σταδίου και βρίσκεται δίπλα στους V.I.P.

Eπειδή όμως είναι περιορισμένες, παρακαλούμε το συντομότερο δυνατό (σήμερα, αύριο κλπ) κάντε τις κρατήσεις σας έτσι ώστε να απολαύσουμε ΟΛΟΙ μαζί ένα τόσο σημαντικό γεγονός.
Vaggelis - Τετ 18 Μάϊ 2005, 16:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
Θα έχουμε και πανό;;; Wink
ultra-one - Τετ 18 Μάϊ 2005, 16:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω και εγώ 1! Twisted evil
madjas - Τετ 18 Μάϊ 2005, 20:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΑΣΟ.
STELIOS - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 00:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
Eιμαι κ'εγω μεσα ΣΙΓΟΥΡΑ για 4 εισητηρια.
Ady - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 07:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
1 εισιτήριο....
Vaggelis - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 07:33:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά είμαι για 2 εισιτήρια, παρακαλώ να ενημερωθεί η κατάσταση...
Val - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 08:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω ερωτηση!!
Μπορω να κλεισω θεση εστω κ αν δεν ειμαι επισημο μελος?
Κ επισης αν μπορω να φερω κ αλλα ατομα μαζι εκτος κλαμπ Question
Sidobre - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:11:17
Θέμα δημοσίευσης:
Val έγραψε:
Εχω ερωτηση!!
Μπορω να κλεισω θεση εστω κ αν δεν ειμαι επισημο μελος?
Κ επισης αν μπορω να φερω κ αλλα ατομα μαζι εκτος κλαμπ Question

Μπορείς να το αναφέρει αυτό στον Ζαχαρία και ανάλογα την διαθεσιμότητα των εισητηρίων που έχουμε, θα σου απαντήσει φαντάζομαι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Πάντως αν κρίνω από την κινητοποίηση του κόσμου μας, μάλλον υπάρχουν αρκετά Evil
LuNa - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
φυσικα και θελω και γω (1 ατομο ... εγω και ο εαυτος μου Razz )αλλά θα στειλω και το απαραιτητο mail Very happy

edit ok τελικώς δεν χρειαζεται Mail (λαθος μου, για αλλού ηταν το Mail Embarassed ) οποτε συμμετοχη για μενα και θα δωσω τα χρηματα σε οποιον τον δω το συντομοτερο
kanelj - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι θελω 4 σιγουρα!!!
Κρατηστε και για μενααααααααα Exclamation Exclamation Exclamation

ΕDIT:
Kαν'τα 5 Exclamation Cool Cool
Steve - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς η προθεσμία (Δευτέρα 23) δεν με αφήνει να προλάβω να βγάλω απόφαση τόσο σύντομα, λόγω του ότι πέφτει μέσα στην εξεταστική (13/6-27/6) η ειδική διαδρομή.

Μέχρι λοιπόν να βγει από την σχολή μας το πρόγραμμα για την εξεταστική (σίγουρα μέσα στην μεθεπόμενη βδομάδα το αργότερο), δεν μπορώ να δηλώσω τίποτα για να μην εκτεθώ και εγώ και να μην στερήσω τα εισιτήρια από άλλους.

Κάτι άλλο: τα 25 ευρώ ισχύουν είτε για επίσημα μέλη, είτε για φίλους?

Το ρωτάω επειδή εγώ (αν όλα πάνε καλά) θα κατέβω με 2 αμάξια τουλάχιστον και το λιγότερο άλλα 5 άτομα. Cool (αν τελικά μείνει καμια θέση μέχρι να δηλώσω! Mad Crying or Very sad )
Sidobre - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Το ρωτάω επειδή εγώ (αν όλα πάνε καλά) θα κατέβω με 2 αμάξια τουλάχιστον και το λιγότερο άλλα 5 άτομα. Cool (αν τελικά μείνει καμια θέση μέχρι να δηλώσω! Mad Crying or Very sad )

Η Lamarco (διοργανώτρια του event) δεν δέχθηκε καμία έκπτωση σε μαζική αγορά εισητηρίων έστω και από Αθλήτικό Σωματείο
nickzotos - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 10:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω θελω 2.... Exclamation Exclamation :!:KANTA 3
kanelj - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 10:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θελει ο κος Ζαχαριας να ανοιξει το κινητο του Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Θελω εισητηρια λεμεεεε Exclamation Exclamation
vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 10:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δυο και για μενα παρακαλω... Wink Wink
Steve - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 11:28:05
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Steve έγραψε:

Η Lamarco (διοργανώτρια του event) δεν δέχθηκε καμία έκπτωση σε μαζική αγορά εισητηρίων έστω και από Αθλήτικό Σωματείο

Ευχαριστώ για την ταχύτατη και σαφέστατη απάντηση σου, όμως δεν κάλυψε την ερώτηση μου, ίσως επειδή δεν το διευκρίνησα:

25 ευρώ πληρώνω εγώ. Οι φίλοι μου που δεν έχουνε καμία σχέση με το σωματείο και συνεπώς, δεν είναι επίσημα μέλη, θα πληρώσουν 25 ευρώ έκαστος ή παραπάνω? Smile
LuNa - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 11:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Steve έγραψε:

Ευχαριστώ για την ταχύτατη και σαφέστατη απάντηση σου, όμως δεν κάλυψε την ερώτηση μου, ίσως επειδή δεν το διευκρίνησα:

25 ευρώ πληρώνω εγώ. Οι φίλοι μου που δεν έχουνε καμία σχέση με το σωματείο και συνεπώς, δεν είναι επίσημα μέλη, θα πληρώσουν 25 ευρώ έκαστος ή παραπάνω? Smile

Από τη στιγμή που η Lamarco δε δεχτηκε να κανει καμια εκπτωση για κανεναν, παει να πει οτι το εισητηριο ειναι το ίδιο 25 ευρω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Wink
kanelj - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 11:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
αφου δεν εχει κανενας επτωση τοτε μαλλον σου απαντησε!!!!
Sidobre - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 12:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
8 εισητήρια για εμένα!

Ενδέχεται να γίνουν περισσότερα!!
SnakeMJK - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 12:23:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δηλώσουμε πιο μετά, σε μια βδομάδα πχ από σήμερα, θα υπάρχει τίποτα; Δεν έχει βγει πρόγραμμα εξεταστικής ακόμα και επειδή γράφουμε κ απογεύματα, μη γίνει καμιά στραβή!
Baphomet - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 15:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
και 4 για μενα για αρχη...

40 εχουν δηλωσει μεχρι τωρα σε αυτο το τοπικ...ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ
Baphomet - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 16:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
Όλοι έχουμε εξεταστικές και δουλειές, αλλα αυτό θα ειναι ένα υπερθέαμα που σπάνια παρακολουθούμε! Σαν αθλητικο σωματείο επιβάλλεται να δώσουμε βροντερό παρών και να στηρίξουμε τις προσπαθειες ολων των οδηγων! Οπότε μη το σκεφτεστε και κλειστε εισιτηρια!!
vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 16:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

...+1 ακομα = 3 παρακαλω... Exclamation Exclamation
Baphomet - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 23:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
και 4 για μενα για αρχη...

τα 4 να γινουν 8... Very happy και ισως να χρειαστω και κανα ακομα...
vinman - Παρ 20 Μάϊ 2005, 10:53:37
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
vinman έγραψε:

Τελικα θελω 4... Wink Wink
shark_zak - Παρ 20 Μάϊ 2005, 10:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
vinman έγραψε:
vinman έγραψε:

Τελικα θελω 4... Wink Wink

σε βλέπω εσένα μέχρι την Δευτέρα να δηλώνεις μια μια τις συμμετοχές... Laughing
Baphomet - Παρ 20 Μάϊ 2005, 11:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι στα 8 για την ωρα αλλα ισως χρειαστω κανα-δυο ακομα... τα λεφτα θα τα βαλω τραπεζα. οταν ξερω σιγουρα ποσοι θα παρω τον ζαχαρια τηλ.
scrat - Παρ 20 Μάϊ 2005, 12:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά δεν κατάφερα να έθρω στο στέκι χθες Sad Τα λεφτά για 2 εισιτήρια θα τα καταθέσω Δευτέρα στο λογαριασμό του club στην Alpha Bank και θα ενημερώσω σχετικά τον Ζαχαρία
shark_zak - Παρ 20 Μάϊ 2005, 12:45:49
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ειμαι στα 8 για την ωρα αλλα ισως χρειαστω κανα-δυο ακομα... τα λεφτα θα τα βαλω τραπεζα. οταν ξερω σιγουρα ποσοι θα παρω τον ζαχαρια τηλ.

Dio78 έγραψε:
Τελικά δεν κατάφερα να έθρω στο στέκι χθες Τα λεφτά για 2 εισιτήρια θα τα καταθέσω Δευτέρα στο λογαριασμό του club στην Alpha Bank και θα ενημερώσω σχετικά τον Ζαχαρία

οκ παιδες περιμενω...
MEMsound - Παρ 20 Μάϊ 2005, 13:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω θα χρειαστώ μερικά ακόμα (3-4 ακόμα) αλλά θα το "σίγουρα" θα το ξέρω μέσα στο ΣΚ.
Baphomet - Παρ 20 Μάϊ 2005, 13:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΘΑ....
lepou - Παρ 20 Μάϊ 2005, 14:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω θα ειμαι απο πανω σας. Εισητηρια στο πανω διαζωμα ακριβως πανω απο τους VIP με 20 ευρωπουλα. Τα εβγαλε ενα φιλος.Εκει νομιζω εχει καλυτερη θεα.
Baphomet - Παρ 20 Μάϊ 2005, 14:56:03
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
Παιδια εγω θα ειμαι απο πανω σας. Εισητηρια στο πανω διαζωμα ακριβως πανω απο τους VIP με 20 ευρωπουλα. Τα εβγαλε ενα φιλος.Εκει νομιζω εχει καλυτερη θεα.

δωστε τα ρε και παρτε απο εμας...να ειμαστε ολοι μαζι να κανουμε φασαρια! οσο για την θεα, σιγουρα δεν εχει καλυτερη (δε θα ηταν και πιο φτηνα αλλωστε).
Vaggelis - Παρ 20 Μάϊ 2005, 15:24:54
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:

Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη οπτική γωνία, ώστε να βλέπεις όλη την πίστα, αλλά όπως και να το κάνεις όταν είσαι δίπλα στην πίστα, θα μπορείς να βλέπεις ακόμα και τις γκριμάτσες του Gronholm, όταν θα στρίβει στην διαρκείας...... Wink Wink Wink

(Αλήθεια, έχει φανταστεί κανένας τον ήχο που θα έχει μέσα στο ΟΑΚΑ;;; Πιστεύω οτι οι ...πυροβολισμοί από τα σκασίματα, θα κάνουν εκπληκτικό αντίλαλο μέσα στο στάδιο....)
nickzotos - Παρ 20 Μάϊ 2005, 16:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΡΩΤΗΣΗ Arrow Αφου θα ειμαστε ολοι μαζι σαν κλαμπ....δεν θα πρεπει να φοραμε και ιδιες μπλουζες;;;;η λογικη λεει "ναι".....αλλα δεν εχουμε κοντομανικες.....και μην μου πειτε με 35 βαθμους που θα εχει να βαλουμε τις μακρυμανικες Shocked Shocked λοιπον;;;υπαρχουν κοντομανικες;;;;;;; Question Rolling eyes
Baphomet - Παρ 20 Μάϊ 2005, 16:50:34
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ Arrow Αφου θα ειμαστε ολοι μαζι σαν κλαμπ....δεν θα πρεπει να φοραμε και ιδιες μπλουζες;;;;η λογικη λεει "ναι".....αλλα δεν εχουμε κοντομανικες.....και μην μου πειτε με 35 βαθμους που θα εχει να βαλουμε τις μακρυμανικες Shocked Shocked λοιπον;;;υπαρχουν κοντομανικες;;;;;;; Question Rolling eyes

μαλλον μονο εσυ δεν εχεις κοντομάνικη...επίσης οι μισοι απο εμας θα ειναι εκτός club οποτε δε θα εχουν μπλούζες... εκτος αν κανει κάτι το ΔΣ γι αυτο.
nickzotos - Παρ 20 Μάϊ 2005, 16:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
nickzotos έγραψε:

μαλλον μονο εσυ δεν εχεις κοντομάνικη...

ενταξει.....θελω κοντομανικη Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Cool
sod - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ!!!!
vinman - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
nickzotos έγραψε:

μαλλον μονο εσυ δεν εχεις κοντομάνικη...επίσης οι μισοι απο εμας θα ειναι εκτός club οποτε δε θα εχουν μπλούζες... εκτος αν κανει κάτι το ΔΣ γι αυτο.

Ουτε εγω εχω κοντομανικη...και η μακρυμανικη δεν λεει νταλα καλοκαιρι... Wink
Baphomet - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
WWW.PSCLUB.GR/eshop

Evil Evil Evil Evil Evil
Sidobre - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:10:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουν δρομολογηθεί και νέες κοντομάνικες Wink
vinman - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
WWW.PSCLUB.GR/eshop

Evil Evil Evil Evil Evil

Καλε μου Πετρο πριν αρχιζεις να νευριαζεις καλο θα ηταν να εριχνες μια ματια στο διαθεσιμο stock για να δεις οτι εχει μονο μακρυμανικη μπλουζα...Οποτε.... Shocked Shocked .... Laughing Laughing
Baphomet - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:13:11
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:
WWW.PSCLUB.GR/eshop

Evil Evil Evil Evil Evil

Καλε μου Πετρο πριν αρχιζεις να νευριαζεις καλο θα ηταν να εριχνες μια ματια στο διαθεσιμο stock για να δεις οτι εχει μονο μακρυμανικη μπλουζα...Οποτε.... Shocked Shocked .... Laughing Laughing

ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ Laughing Laughing Laughing
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
(μπλουζες υπαρχουν,φωτο δεν εχουμε...)
vinman - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:
WWW.PSCLUB.GR/eshop

Evil Evil Evil Evil Evil

ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ Laughing Laughing Laughing
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
(μπλουζες υπαρχουν,φωτο δεν εχουμε...)

Να κανετε μηνυση στους εαυτους σας... Twisted evil Silly Thumb Down
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
nickzotos - Παρ 20 Μάϊ 2005, 18:21:45
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα θελω 4 Laughing Laughing Laughing
307 ARMY! - Παρ 20 Μάϊ 2005, 21:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
nickzotos έγραψε:

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τρία εισητηριάκια αλλά θα το επιβεβαιώσω Κυριακή που θα επιστρέψω από τη Λευκάδα που βρίσκομαι. Όσο για μπλουζάκι κοντομάνικο ούτε εγώ έχω (και δεν θέλω μόνο ένα γι'αυτο φτιάξτε 5-6 σε μέγεθος XXL). Επίσης θεωρώ μεγάλη Μαγκιά να είμαστε κερκίδα με τα μπλουζάκια του club, ενώ θα κάνουμε και διαφήμηση έτσι! Τα λέμε Κυριακή.
Baphomet - Σαβ 21 Μάϊ 2005, 01:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι να μαζευόμαστε και τα μπλουζάκια θα τα βρούμε!! μη σκάτε!! λαό να έχουμε...2 μέρες ακόμα για να κρατήσετε εισιτήρια!! παμεεεεεεεεε! Wink
vinman - Σαβ 21 Μάϊ 2005, 07:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
έτσι να μαζευόμαστε και τα μπλουζάκια θα τα βρούμε!! μη σκάτε!! λαό να έχουμε...2 μέρες ακόμα για να κρατήσετε εισιτήρια!! παμεεεεεεεεε! Wink

Θα μαζευτουμε....θα μαζευτουμε... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
MEMsound - Σαβ 21 Μάϊ 2005, 12:49:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως θα χρειαστώ εκτός από τα 2 που έχω πάρει ήδη άλλα 8 τελικά.
Μέσα στο ΣΚ θα έχω τα λεφτά και την Δευτέρα θα τα καταθέσω.
Baphomet - Σαβ 21 Μάϊ 2005, 19:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
+3 εισιτήρια για τον κο Woody

δευτερα θα σας πω τον τελικο αριθμό για μένα... θα ειναι διψήφιος τελικα Wink
shark_zak - Σαβ 21 Μάϊ 2005, 22:50:33
Θέμα δημοσίευσης:
θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε τηλεφωνικά (6979-797899) η μέσω sms για νέες συμμετοχές η πιθανόν αλλαγές στα εισιτήρια σας... Idea Wink
Steve - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 17:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ παίρνω 3 εισητήρια για αρχή και βλέπουμε.

Τηλεφωνική επιβεβαίωση μέχρι το βράδυ! Wink
Baphomet - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 17:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ παίρνω 3 εισητήρια για αρχή και βλέπουμε.

Τηλεφωνική επιβεβαίωση μέχρι το βράδυ! Wink

ωραίος...μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι βόρειοι μέχρι αύριο...αντε παίδες!!
madjas - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 20:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΑΡΧ..ΔΑΣ;;;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ!
ANDY - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 23:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
qelo kai ego 8 eisitiria re si zaxaria!!!! Very happy
Touristas - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 23:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
madjas έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΑΡΧ..ΔΑΣ;;;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ!
Θα ήταν εύκολο να γράφεις με μικρά γιατί έτσι είναι σαν να φωνάζεις
Ευχαριστώ
ANDY έγραψε:
qelo kai ego 8 eisitiria re si zaxaria!!!! Very happy
Αν γίνεται να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ .
scrat - Δευ 23 Μάϊ 2005, 01:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
3 τελικά για εμένα! Θα κάνω κατάθεση Δευτέρα πρωί και θα στείλω SMS
Baphomet - Δευ 23 Μάϊ 2005, 03:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
ζαχαρία σου έστειλα sms, γιατι τηλεφωνο πηρα 10 φορες και ακουγα evanescence αντι για την γλυκειά σου φωνή! Laughing Laughing Laughing Laughing
το γράφω κι εδώ... 11 σίγουρα για μένα και 3 για τον κώστα (woody), θα τα πληρωθείς όλα από εμένα, άρα 14. Θα σε πάρω αυριο να συνενοηθουμε που θα σε βρω να σου δώσω τα λεφτά γιατι τράπεζα βαριέμαι να πάω. Wink
shark_zak - Δευ 23 Μάϊ 2005, 06:33:57
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ζαχαρία σου έστειλα sms, γιατι τηλεφωνο πηρα 10 φορες και ακουγα evanescence αντι για την γλυκειά σου φωνή! Laughing Laughing Laughing Laughing
το γράφω κι εδώ... 11 σίγουρα για μένα και 3 για τον κώστα (woody), θα τα πληρωθείς όλα από εμένα, άρα 14. Θα σε πάρω αυριο να συνενοηθουμε που θα σε βρω να σου δώσω τα λεφτά γιατι τράπεζα βαριέμαι να πάω. Wink

ειχα παρασταση γι' αυτο δεν το σηκωνα...ειδα το sms... Wink
MEMsound - Δευ 23 Μάϊ 2005, 11:00:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τα "ακόμα 8" που ήθελα είναι γεγονός.
Συνενοήθηκα και με το Ζαχαρία για τα χρήματα.
Όλα καλά λοιπόν.
scrat - Δευ 23 Μάϊ 2005, 11:52:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κατέθεσα το πρωί τα λεφτά για 3 εισιτήρια.
Τι κακό είναι αυτό με τις τράπεζες πάντως, "Κατάθεση σε λογιαριασμό 3ου: 1,20€" Evil
shark_zak - Δευ 23 Μάϊ 2005, 12:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Κατέθεσα το πρωί τα λεφτά για 3 εισιτήρια.
Τι κακό είναι αυτό με τις τράπεζες πάντως, "Κατάθεση σε λογιαριασμό 3ου: 1,20€" Evil

ναι αλλά το αποτέλεσμα αξίζει... Wink
Steve - Δευ 23 Μάϊ 2005, 21:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΖΑΧΟ ΑΚΟΥΣ?

3+2=5!!! W00t

Άντε να δω, θα αφήσω κανέναν εδώ στο ΤΕΙ για την εξεταστική ή θα τα πούμε όλοι τον Σεπτέμβριο πάλι? Twisted evil
shark_zak - Δευ 23 Μάϊ 2005, 22:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
ΖΑΧΟ ΑΚΟΥΣ?

3+2=5!!! W00t

Άντε να δω, θα αφήσω κανέναν εδώ στο ΤΕΙ για την εξεταστική ή θα τα πούμε όλοι τον Σεπτέμβριο πάλι? Twisted evil

οκ τα λεφτα βαλε μονο στην τραπεζα αρ.λογ. 13000 200 200 8375 alpha bang.... Wink
shark_zak - Δευ 23 Μάϊ 2005, 22:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ…
ΑΡ. ΤΡΑΠ.ΛΟΓ:13000 200 200 8375
ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…
Wink
crusader - Τρι 24 Μάϊ 2005, 10:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά βλέπω μαζευτήκαμε πολύς λαός ε? Αυτά είναι!!
Steve - Τρι 24 Μάϊ 2005, 12:55:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ζάχο το επιβεβαιώνω και εδώ:

5+1=6 W00t

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΜΕ Twisted evil Ελπίζω όταν αποφασίσουν και άλλοι από δώ πάνω, να έχει μείνει κανα εισιτήριο γιατί δεν αντέχω τα μυξοκλάματα τους Laughing
SnakeMJK - Τρι 24 Μάϊ 2005, 13:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μέχρι πότε μπορώ να δώσω τα φράγκα;;; Σήμερα γύρισα από Μύκονο. Λυπηθείτε με!!! 4 εισιτήρια θέλω. Υπάρχουν;
ultra-one - Τρι 24 Μάϊ 2005, 13:29:31
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ…
Wink

Ο ΙΒΑΝ αριθμός λογαριασμού ποιος είναι????
Baphomet - Τρι 24 Μάϊ 2005, 13:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
καλα εγω θα σας τα δωσω στο στεκι τα λεφτα...δε τα εχω μαζεψει καλα καλα ακομα και τραπεζα δεν προλαβαινω να παω.
vinman - Τρι 24 Μάϊ 2005, 15:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω μεθαυριο στο στεκι θα δωσω τα λεφτα γιατι δεν προλαβαινω να παω τραπεζα... Wink
shark_zak - Τρι 24 Μάϊ 2005, 23:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Wink

Ο ΙΒΑΝ αριθμός λογαριασμού ποιος είναι????

sorry αλλα δεν τον ξερω... Crying or Very sad
shark_zak - Τρι 24 Μάϊ 2005, 23:37:07
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Μέχρι πότε μπορώ να δώσω τα φράγκα;;; Σήμερα γύρισα από Μύκονο. Λυπηθείτε με!!! 4 εισιτήρια θέλω. Υπάρχουν;

τηλεφωνησε μου να δουμε τι μπορουμε να κανουμε... Wink
shark_zak - Τρι 24 Μάϊ 2005, 23:42:18
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Wink

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/5 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ...(ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...)
ultra-one - Τετ 25 Μάϊ 2005, 14:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Wink

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/5 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ...(ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...)

Το ΙΒΑΝ θα στο δώσει η τράπεζα.

Επίσης πρέπει να ξέρουμε και σε ποιά τράπεζα ανήκει αυτός ο λογαριασμός και ποιός είναι ο δικαιούχος για να πληρώσουμε ηλεκτρονικά! Shocked
Ghost Dog - Τετ 25 Μάϊ 2005, 14:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα περασω την Πεμπτη απο το στεκι να πληρωσω τα 2 που ζητησα... Wink
Baphomet - Τετ 25 Μάϊ 2005, 15:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
όπως είπα κι εγω αύριο θα πληρώσω τα 11 δικά μου και τα 3 του woody.
Ydwr - Τετ 25 Μάϊ 2005, 15:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αριθμός λογαριασμού : 130002002008375

ΙΒΑΝ : GR28 0140 1300 1300 0200 2008 375

Απο το site της Alpha Bank. Aχ βρε Χαρη... Ψαξτο και λιγο μονος σου. Very happy

Για οσους θελουν να κανουν το εμβασμα μεσω Alpha web banking δεν χρειαζεται ο ΙΒΑΝ.

Τωρα για το ονομα... Μαλλον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ PEUGEOT ΕΛΛΑΔΑΣ Rolling eyes

Δεν παιρνω και ορκο...
Sidobre - Τετ 25 Μάϊ 2005, 16:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Τωρα για το ονομα... Μαλλον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ PEUGEOT ΕΛΛΑΔΑΣ Rolling eyes

Wink Wink Wink Wink
Ακριβώς αυτό!
Sidobre - Τετ 25 Μάϊ 2005, 19:37:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΛΕΙΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ PSCLUB - HELLAS. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!
SnakeMJK - Τετ 25 Μάϊ 2005, 21:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΛΕΙΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ PSCLUB - HELLAS. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

Πολύ ωραία!! Θα φέρω αύριο το βράδυ όλα τα λεφτά! Όλα τα λεφτά είναι η πίστα παρεπιιπτόντως.. την είδατε;;;
chatasos - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 01:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Wink

Sidobre έγραψε:

έτσι για σπάσιμο....

...και την Πέμπτη στο στέκι θα έρθω...
...και στην υπερειδική θα έρθω...
...αλλά...
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Tease Tease Tease
Vaggelis - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 11:08:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαγή τελευταίας στιγμής.....
Αν γίνεται και αν υπάρχουν, θα ήθελα άλλα 2 τικετς πληζ.....
2+2=4 για μένα δηλαδή....
Vaggelis - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 14:07:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λεφτά θα κατατεθούν αύριο το πρωϊ..... (ελπίζω να μην είμαι εκτός deadline....)
shark_zak - Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Τα λεφτά θα κατατεθούν αύριο το πρωϊ..... (ελπίζω να μην είμαι εκτός deadline....)

Thumb right
shark_zak - Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Επίσης πρέπει να ξέρουμε και σε ποιά τράπεζα ανήκει αυτός ο λογαριασμός και ποιός είναι ο δικαιούχος για να πληρώσουμε ηλεκτρονικά! Shocked

Χάρη τακτοποίησε το το συντομότερο (σήμερα) γιατι δεν έχουμε πολλά περιθώρια... Wink
ultra-one - Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Χάρη τακτοποίησε το το συντομότερο (σήμερα) γιατι δεν έχουμε πολλά περιθώρια... Wink

Θα προσπαθήσω να το κανονίσω όταν πάω σπίτι Confused
ultra-one - Παρ 27 Μάϊ 2005, 12:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
Την πάτησα!

Έκανα τη μεταφορά αλλά η πληρωμή γίνεται ΑΠΟΨΕ στις 22:00
Ζαχαρία πες μου τι γίνεται???

SnakeMJK - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 10:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς έτυχε κάτι πολύ έκτακτο κ δεν μπόρεσα να έρθω στο στέκι για να πάρω τα εισιτήρια. Αν έχουν χρεωθεί τα εισιτήρια φυσικά θα τα αγοράσω, αν όχι αφήστε το καλύτερα. Rolling eyes
shark_zak - Δευ 30 Μάϊ 2005, 10:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Δυστυχώς έτυχε κάτι πολύ έκτακτο κ δεν μπόρεσα να έρθω στο στέκι για να πάρω τα εισιτήρια. Αν έχουν χρεωθεί τα εισιτήρια φυσικά θα τα αγοράσω, αν όχι αφήστε το καλύτερα. Rolling eyes

οκ θα σου τα ακυρωσω... Wink
shark_zak - Δευ 30 Μάϊ 2005, 10:34:49
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Την πάτησα!

Έκανα τη μεταφορά αλλά η πληρωμή γίνεται ΑΠΟΨΕ στις 22:00
Ζαχαρία πες μου τι γίνεται???

ακομα χαρη τιποτα... Crying or Very sad
Baphomet - Δευ 30 Μάϊ 2005, 10:54:51
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά πόσα εισιτήρια έχουμε σαν club?? που σταμάτησε το κοντέρ???
shark_zak - Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
τελικά πόσα εισιτήρια έχουμε σαν club?? που σταμάτησε το κοντέρ???

κλεινω σε 10΄ ταμειο... Wink
shark_zak - Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:37:27
Θέμα δημοσίευσης:
Worthy Clapping Thumbs Up ...145... Worthy Clapping Thumbs Up
Vaggelis - Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Θα κάνουμε γερή κερκίδα δηλαδή........

(αλήθεια, από τους 145, πόσοι είναι μέλη του psclub;;;;...)
shark_zak - Τρι 31 Μάϊ 2005, 05:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Θα κάνουμε γερή κερκίδα δηλαδή........

(αλήθεια, από τους 145, πόσοι είναι μέλη του psclub;;;;...)

οι 45 περίπου είναι μέλη και οι υπόλοιποι φίλοι... Arrow
shark_zak - Τρι 31 Μάϊ 2005, 09:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
Image hosted by Photobucket.com
Touristas - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εκεί που είναι οι μπλε κερκίδες θα καθόμαστε εμείς …..εκεί στο βάθος κάποιος χαιρετάει όλε Cheers
kanelj - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
Aλλη μια... Wink

ultra-one - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Ζαχαρία έκανα ξανά τη μεταφορά. Η πληρωμή και πάλι γίνεται ΑΠΟΨΕ στις 22:00.
Θα το κοιτάξω και εγώ αύριο πρωί και αν δεν έχουν μπει τα χρήματα, τότε θα κανονίσω να περάσω την Πέμπτη για λίγο από το στέκι για να στα δώσω.

Έτσι και αλλοιώς θα πρέπει να έρθω να πάρω το εισιτήριο! Silly
Baphomet - Τρι 31 Μάϊ 2005, 13:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ζαχαρία έκανα ξανά τη μεταφορά. Η πληρωμή και πάλι γίνεται ΑΠΟΨΕ στις 22:00.
Θα το κοιτάξω και εγώ αύριο πρωί και αν δεν έχουν μπει τα χρήματα, τότε θα κανονίσω να περάσω την Πέμπτη για λίγο από το στέκι για να στα δώσω.

Έτσι και αλλοιώς θα πρέπει να έρθω να πάρω το εισιτήριο! Silly

τα εισιτηρια σε 2 βδομαδες ειπε ο Ζαχαρίας νομίζω... δεν τα έχουμε στα χερια μας από τωρα...
Steve - Τρι 31 Μάϊ 2005, 13:52:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι ο κανελόγιαννος με τον ζάχο μας βάλανε quiz "βρείτε τις διαφορές στις φωτογραφίες μας"?

Και αρχίζω με την 1η διαφορά... στου ζάχου, το 2πλό μεγάλο πέταλο είναι στην κάτω μεριά, ενώ στου κανελόγιαννου είναι στην "μπροστά" μεριά όπως κοιτάμε την φωτογραφία! W00t Thumb Down
kanelj - Τρι 31 Μάϊ 2005, 13:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι αυτη που ποσταρα εγω, ειναι απο την αλλη μερια.... Closed Topic Closed Topic
MEMsound - Τρι 31 Μάϊ 2005, 14:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Η φώτο του Κανελόγιαννου έχει την αρχική χάραξη χωρίς το χιασμα ("γέφυρα")

Η φώτο του Ζαχαρία δέιχνει την τελική μορφή. Wink
Steve - Τρι 31 Μάϊ 2005, 17:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Πολύ ωραία, βρήκες και την 2η διαφορά, ήτοι η γέφυρα.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ? Η ΓΕΦΥΡΑ Ή Η ΜΗ ΓΕΦΥΡΑ? Evil

By the way, κανελόγιαννε, και οι 2 φωτό είναι τραβηγμένες από την ίδια μεριά Cool
Baphomet - Τρι 31 Μάϊ 2005, 17:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Αυτό δεν απαντάει στην ερώτηση σου Σταύρο και μας βάζεις Evil Evil Evil ???
STELIOS - Τρι 31 Μάϊ 2005, 17:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
Για να ηφισταται η πιστα για 2 αυτοκινητα ΠΡΕΠΕΙ να εχει το χιασμα (τη γεφηρα δηλαδη) ωστε να "ανταλαξουν" διαδρομες τα αυτοκινητα εν κινηση (οπως στη φωτο του Ζαχαρια). Στη φωτο του Γιαννη παρ'οτι δεν φενεται γεφυρα, ειναι περιπου η ιδια πιστα . Βεβαια μην μπερδευομαστε, και οι δυο φωτο ειναι μονταζ. Απλα του Ζαχαρια ειναι η πραγματικη πιστα "κολλημενη" μεσα στο ΟΑΚΑ (απο το Race of Champions που εγινε το χειμωνα στη Γαλλια) ενω του Γιαννη ειναι ζωγραφια μεσα στο ΟΑΚΑ.
Αλλα με απλα λογια, ναι θα εχει γεφηρα.

Ωριστε και η επησιμη εκδοχη της χαραξης της πιστας. Θα ελεγα οτι φαιρνει στη φωτο του Ζαχαρια (εξαλου η ιδια εταιρια θα την φταξει, που εφτιαξε και αυτη στη Γαλλια).

MEMsound - Τρι 31 Μάϊ 2005, 18:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
........Για να ηφισταται η πιστα για 2 αυτοκινητα ΠΡΕΠΕΙ να εχει το χιασμα (τη γεφηρα δηλαδη) ωστε να "ανταλαξουν" διαδρομες τα αυτοκινητα εν κινηση .......

Δεν είναι απαραίτητο να έχει χίασμα.
Και στην αρχική χάραξη (φώτο Γιάννη) μπορούσαν 2 αυτοκίνητα να είναι μέσα ταυτόχρονα.

Απλά με το χίασμα γίνεται πιο εντυπωσιακή μιας και εκεί φάινεται ποιος είναι μπροστά μέχρι εκείνο το σημείο και αν από εκεί και πέρα ο εκεί 2ος θα προλάβει να καλυψει την διαφορά.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια διαδρομή κλειστή στην οποιά το κάθε ένα από τα 2 αυτοκίνητο ξεκινα από διαφορετικό (και μάλιστα συμμετρικό) σημείο.
STELIOS - Τρι 31 Μάϊ 2005, 20:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
STELIOS έγραψε:
........Για να ηφισταται η πιστα για 2 αυτοκινητα ΠΡΕΠΕΙ να εχει το χιασμα (τη γεφηρα δηλαδη) ωστε να "ανταλαξουν" διαδρομες τα αυτοκινητα εν κινηση .......

Δεν είναι απαραίτητο να έχει χίασμα.
Και στην αρχική χάραξη (φώτο Γιάννη) μπορούσαν 2 αυτοκίνητα να είναι μέσα ταυτόχρονα.

Απλά με το χίασμα γίνεται πιο εντυπωσιακή μιας και εκεί φάινεται ποιος είναι μπροστά μέχρι εκείνο το σημείο και αν από εκεί και πέρα ο εκεί 2ος θα προλάβει να καλυψει την διαφορά.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια διαδρομή κλειστή στην οποιά το κάθε ένα από τα 2 αυτοκίνητο ξεκινα από διαφορετικό (και μάλιστα συμμετρικό) σημείο.

Mανθο στη φωτο του Γιαννη βαλε σ'ενα οποιδποτε σημειο (κατα προτιμηση σε ευθεια) 2 νοητα αυτοκινητα και ξεκινα τη διδρομη προς την ιδια κατευθηνση, μετα απο λιγο θα δεις πως θα σηναντιθουν προσωπο με προσωπο. Γι'αυτο το λογο υπαρχει γεφηρα. Δεν μπορεις να ενωσεις αλλιως 2 διαδρομες χωρις να φερεις τις πορειες σε μετοπικη σιγκρουση.
Κοιταξε το προσεκτικα.

(Μην ξεχναμε οτι στις Special Stage οι οδηγοι ξεκινουν διπλα διπλα προς την ιδια κατευθηνση και τερματιζουν παλι διπλα διπλα προς την ιδια κατυεθηνση, οποτε οι εκκινησεις απο διαφορετικα σημετρικα σημεια ειναι ανωφελες)
STELIOS - Τρι 31 Μάϊ 2005, 20:31:54
Θέμα δημοσίευσης:
Nα, δες εδω. Οι μπλε κουκιδες ειναι τα αυτοκινητα. Αν ακολουθησεις τη πορεια του ενος καταληγει στη μουρη του αλλου (αν κανεις και τα δυο ταυτοχρονα απλα σηναντιουντε πιο νωρις). Δεν εχει σημασια σε πια ευθεια τα βαζεις διπλα διπλα. Αρκει να ειναι διπλα και να κινουντε προς την ιδια κατευθηνση.

Steve - Τετ 01 Ιούν 2005, 12:18:49
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Αυτό δεν απαντάει στην ερώτηση σου Σταύρο και μας βάζεις Evil Evil Evil ???

Απότι φαίνεται, κανείς δεν ξέρει για τον σχεδιασμό της πίστας φίλτατε Πέτρο Wink

Μόνο μοντάζ και μακέτες! Sad
Baphomet - Τετ 01 Ιούν 2005, 12:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ ρωτάω?? αυτό ειναι μακέτο??? Laughing Laughing Laughing

κανεις δε θα ξερει μεχρι την τελευταια στιγμή καθως λιγες μέρες πριν ειναι τα τσικλητήρεια οπότε ότι κάνουν για πιστα θα γίνει τελευταιες μερες.
glf - Τετ 01 Ιούν 2005, 17:22:21
Θέμα δημοσίευσης:
ειπώθηκε οτι στο τέλος του αγωνιστικού μέρους θα γίνει... επίδειξη απο τα Ιστορικά. βλέπω σκαλτσά να μπαίνει με τις πόρτες.... την porsce..... έχει καλό πράμα και εκεί...
chatasos - Τετ 01 Ιούν 2005, 19:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
ειπώθηκε οτι στο τέλος του αγωνιστικού μέρους θα γίνει... επίδειξη απο τα Ιστορικά. βλέπω σκαλτσά να μπαίνει με τις πόρτες.... την porsce..... έχει καλό πράμα και εκεί...

Worthy Worthy Worthy
ultra-one - Πεμ 02 Ιούν 2005, 09:36:50
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Ζαχαρία έγινε η πληρωμή! Yahoo!
MEMsound - Πεμ 02 Ιούν 2005, 11:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και είμαστε λίγο offtopic διαβαστε και αυτό για την Υπερειδική
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=274&article_id=8044
Ghost Dog - Πεμ 02 Ιούν 2005, 14:29:31
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
βλέπω σκαλτσά να μπαίνει με τις πόρτες.....

Οτι και να πω ειναι λιγο Worthy Worthy Worthy Thumbs Up Clapping Clapping
MEMsound - Πεμ 02 Ιούν 2005, 18:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
glf έγραψε:
βλέπω σκαλτσά να μπαίνει με τις πόρτες.....

Οτι και να πω ειναι λιγο Worthy Worthy Worthy Thumbs Up Clapping Clapping

Έτσι γαι να σας φτιάξω λιιιίγο ακόμα (επίσημα πλέον)....!

Και ιστορικά αυτοκίνητα στην υπερειδική στο Ο.Α.Κ.Α.

Η ΕΛΠΑ, μετά από απόφαση της ΕΘΕΑ, διοργανώνει την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2005 αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπερειδικής του Ράλλυ Ακρόπολις που δα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με τη συμμετοχή 91 αυτοκινήτων, αγώνα 20 επιλεγμένων Ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων έτους κατασκευής έως το 1975 (τριάντα ετών και άνω). Τα αυτοκίνητα θα είναι αντιπροσωπευτικά της κατηγορίας 1 (έως 1969) και της κατηγορίας 2 (1970-1975) των Ιστορικών Αυτοκινήτων και των αντιστοίχων κλάσεων.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, λοιπόν, εκτός από τα σύγχρονα αγωνιστικά του WRC οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπάνιο θέαμα, έντονο συναγωνισμό, και συγχρόνως την αισθητική μιας άλλης εποχής, με πανέμορφα αυτοκίνητα που έχουν παραμείνει ανεξίτηλα στην μνήμη μας και έχουν συνδέσει το όνομα τους με τους αγώνες.

Αυτοκίνητα όπως τα
PORSCHE 911RS,
FORD ESCORT RS 2000,
MINI COOPER S,
LANCIA FULVIA HF,
TOYOTA CELICA,
OPEL ASCONA,
ALFA ROMEO 2000 GTVeloce,
BMW 2002 TI,
DATSUN 160 SSS,

αλλά και παλαιότερα όπως τα
JAGUAR E TYPE,
FERRARI 250 GT,
LOTUS ELAN,
NSU TT 1200
και ALFA ROMEO GIULIETTA SPRINT,

θα ενθουσιάσουν τους θεατές με την παρουσία και τις επιδόσεις τους.

(Δ.Τύπου της ΕΘΕΑ)
shark_zak - Τρι 07 Ιούν 2005, 07:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ζαχαρία έγινε η πληρωμή! Yahoo!

ok thanx
shark_zak - Τρι 07 Ιούν 2005, 07:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
1ov τα εισιτήρια θα τα έχουμε στα χέρια μας μετά τις 13/6 που θα ξεκινήσει και η διάθεση τους... Wink

2ον η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του ακρόπολις... Idea

τα συμπεράσματα δικά σας... Arrow
STELIOS - Τρι 07 Ιούν 2005, 09:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
1ov τα εισιτήρια θα τα έχουμε στα χέρια μας μετά τις 13/6 που θα ξεκινήσει και η διάθεση τους... Wink

Ποια απ'ολες τις φωτο ???
shark_zak - Τρι 07 Ιούν 2005, 11:14:42
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ποια απ'ολες τις φωτο ???

αυτη που εχω ποσταρι εγω... Idea
STELIOS - Τρι 07 Ιούν 2005, 12:08:53
Θέμα δημοσίευσης:

Aυτο μαλιστα, δουλευει η πιστα ετσι.
shark_zak - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Για οσους δεν προλαβαν να προμηθευτουν απο το Ps club εισιτηρια για την υπερειδικη :

Aπό Δευτέρα 13 Iουνίου κυκλοφορούν τα εισιτήρια της υπερειδικής διαδρομής του Pάλι Aκρόπολις 2005 που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 23 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ. Tα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του Oλυμπιακού Σταδίου της Aθήνας (HΣAΠ, Σταθμός Eιρήνη), στα γραφεία της EΛΠA στη Λ. Mεσογείων, στον Πύργο Aθηνών και στον Πειραιά, στo Virgin Megastore στην οδό Σταδίου και στο ταξιδιωτικό γραφείο Ron Travel.

O αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθεί είναι 25.000 δεδομένου ότι έχουν ήδη προπωληθεί 35.000 εισιτήρια. Nα υπενθυμίσουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ για το άνω διάζωμα, 25 ευρώ για το κάτω διάζωμα, 40 ευρώ για τις θύρες 7 & 9 (εκκίνηση - τερματισμός) και 120 ευρώ για τη θύρα 29Α (VIP), συμπεριλαμβανομένων σνακ και ποτών.

ΣHMEIA ΔIAΘEΣHΣ EIΣITHPIΩN
ΟΑΚΑ
Εκδοτήριο Σταθμός ΗΣΑΠ "ΕΙΡΗΝΗ"
Δευτέρα - Παρασκευή & Σαββατοκύριακα 10:00-19:00
ΓPAΦEIA ΕΛΠΑ
* Λ. Μεσογείων 395, Αγ. Παρασκευή
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00–19:00 - Σάββατο 09:00-13:00
* Πλ. Καραϊσκάκη, Πειραιάς, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00
* Πύργος Αθηνών, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00
VIRGIN MEGASTORE – TICKETSHOP
Oδός Σταδίου, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00
RON TRAVELΛ. Αλεξάνδρας 101, Αθήνα
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-20:00 & Σάββατο 10:00 - 14:00
MEMsound - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας πω ότι ένας φίλος μου έχει 2 εισητήρια τα οποία διαθλεσιμα μιας και δεν θα μπορέσει να έρθει τελικά.
Όποιος ενδιάφέρεται ας μου πει.
shark_zak - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...
παρακαλείται οποίος από τους δικαιούχους επιθυμεί να παραλάβει τα εισιτήρια του νωρίτερα από την ημέρα του αγώνα 23/6/2005 να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο εισιτηρίων shark_zak.
Vaggelis - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για όσους δεν πήρανε εισιτήρια, "τρέχει" και ένας διαγωνισμός της BP με δώρα είτε συνοδήγηση σε ένα Fiesta RS JWRC, είτε 50 εισιτήρια για την υπερειδική....
Πληροφορίες στα πρατήρια της BP...
MEMsound - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
Multi color Multi color Multi color Bluegrab Bluegrab Yahoo! Yahoo! Yahoo!
Vaggelis - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:49:26
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
παρακαλείται οποίος από τους δικαιούχους επιθυμεί να παραλάβει τα εισιτήρια του νωρίτερα από την ημέρα του αγώνα 23/6/2005 να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο εισιτηρίων shark_zak.

φέρε τα δικά μου αύριο στο καρτ Ζαχαρία.......
STELIOS - Τρι 14 Ιούν 2005, 12:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Zak και το δικο μου αυριο....
MEMsound - Τρι 14 Ιούν 2005, 12:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Zak και το δικο μου αυριο....

Και τα δικά μου.... Wink
vinman - Τρι 14 Ιούν 2005, 12:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Φερε και τα δικα μου αυριο στο καρτοδρομιο Ζαχαρια σε παρακαλω... Wink
scrat - Τρι 14 Ιούν 2005, 13:11:17
Θέμα δημοσίευσης:
Και τα δικά μου λοιπόν.... Razz
Baphomet - Τρι 14 Ιούν 2005, 13:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
και τα δικά μου παρακαλώ αύριο...
crusader - Τρι 14 Ιούν 2005, 13:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τα φέρνεις όλα ρε Ζακ?
sod - Τρι 14 Ιούν 2005, 16:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
ζακ σε παρακαλω φερε και τα δικα μου και τηα ερτηο λιγο αργα!!
madjas - Τρι 14 Ιούν 2005, 18:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ζαχαρία τα εισιτήρια θα τα έχεις την Πέμπτη στο Kitchen Bar; Αν ναι, τότε φέρε και τα δικά μου την Πέμπτη αλλιώς ας τα πάρει στο καρτ ο Μάνθος και θα περάσω απ'το μαγαζί να τα πάρω, οκ;
MEMsound - Τρι 14 Ιούν 2005, 19:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ από εμένα! Wink
shark_zak - Τετ 15 Ιούν 2005, 06:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
θα τα έχω και Τετάρτη και πέμπτη μαζί μου... Idea
shark_zak - Τετ 15 Ιούν 2005, 06:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Να σας πω ότι ένας φίλος μου έχει 2 εισητήρια τα οποία διαθλεσιμα μιας και δεν θα μπορέσει να έρθει τελικά.

Μανθουκο...πες μας καμία λεπτομέρεια...θύρα - σειρά - θέση κ.τ.λ
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 15 Ιούν 2005, 08:22:26
Θέμα δημοσίευσης: εισητηρια
καλημερα Πεζουκλες

Μηπως ρε παιδια εχουν περισεψει 2 εισητηρια για την ειδικη, θελω να ειμαι με τουσ πεζουκλεσ ολουσ, τωρα ξερω θα μου πειτε τετοια ωρα τετοια λογια αλλα τη κανω ρε παιδια ελειπα για δουλειεσ και το ειδα τωρα.

thanks
LuNa - Τετ 15 Ιούν 2005, 08:59:09
Θέμα δημοσίευσης: Re: εισητηρια
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλημερα Πεζουκλες

Μηπως ρε παιδια εχουν περισεψει 2 εισητηρια για την ειδικη, θελω να ειμαι με τουσ πεζουκλεσ ολουσ, τωρα ξερω θα μου πειτε τετοια ωρα τετοια λογια αλλα τη κανω ρε παιδια ελειπα για δουλειεσ και το ειδα τωρα.

thanks

Αντώνη επικοινώνησε με τον Μάνθο MEMsound σε πμ
πριν λίγες μέρες έγραψε....
MEMsound έγραψε:

scrat - Κυρ 19 Ιούν 2005, 15:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και δεν έχω πάρει τα εισιτήρια μέχρι τώρα στα χέρια μου, ποιος τρόπος υπάρχει για να τα πάρω πριν την Πέμπτη;
shark_zak - Δευ 20 Ιούν 2005, 06:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Μιας και δεν έχω πάρει τα εισιτήρια μέχρι τώρα στα χέρια μου, ποιος τρόπος υπάρχει για να τα πάρω πριν την Πέμπτη;

απλα παρε με τηλεφωνο... Wink
shark_zak - Δευ 20 Ιούν 2005, 09:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόγραμμα
Tι θα δείτε...

Tο θέαμα κατά τη διάρκεια της σούπερ ειδικής είναι εγγυημένο. Οι μάχες των οδηγών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Pάλλυ, αλλά και των Eλλήνων πρωταγωνιστών, υπόσχονται μοναδικές στιγμές.

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

13:00-17:00 Aναγνωρίσεις των ξένων πληρωμάτων
14:00-16:00 Music show - Junior SP
17:00-17:30 Music show - DJ Bookem
17:45 Eίσοδος 1ου αυτοκινήτου - Μετάβαση στη ράμπα εκκίνησης
18:00 Eκκίνηση 1ου ζευγαριού

Mετά το τέλος του κανονικού αγώνα, θα ακολουθήσει αγώνας επίδειξης των ιστορικών αυτοκινήτων.

Μη χάσετε τη γιορτή που θα στηθεί έξω από το στάδιο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Rally Festival. Mουσική, χορός και happenings θα απογειώσουν το κέφι πριν από την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργούν και περίπτερα πώλησης αναμνηστικών ειδών, απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα επίσημα προϊόντα του Ράλλυ Ακρόπολις 2005.

Bluegrab Λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με δώρο ένα Subaru Impreza WRX STi Bluegrab

http://www.acropolisrally.gr/el/show.php?cat_id=59

καλό θα ήταν να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας νωρίτερα από τις 23/6 γιατί θα είμαι μέσα από της 13:00... Idea Silly
scrat - Δευ 20 Ιούν 2005, 09:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
17:00-17:30 Music show - DJ Bookem

Laughing Laughing Είναι που τον ξέρουν.....τόσα λεφτά του δίνουν και δεν ασχολήθηκαν να τον γράψουν σωστά
LTJ Bukem λοιπόν Razz
p206Mike - Δευ 20 Ιούν 2005, 16:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τα εισιτήρια για όσους έχουν κάνει κράτηση για την Υπερειδική του ράλλυ Ακρόπολις θα διατεθούν την Τετάρτη 8:00μμ - 10:00μμ στην καφετέρια i-box.

Η καφετέρια βρίσκεται απέναντι από το Village Park στο Ρέντη.
Vaggelis - Δευ 20 Ιούν 2005, 18:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
3 + απόψε, το υπερθέαμα πλησιάζει.....
DimiP - Δευ 20 Ιούν 2005, 23:04:51
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχουν αραγε(ς) διαθεσιμα εισητηρια;
εννοω απο αυτα που ειχε το club.
Steve - Τρι 21 Ιούν 2005, 00:11:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΟΡΕΙ Η 10ΑΔΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 16:00 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ζάχο, θα σε τηλ την Τρίτη το πρωί Wink
p206Mike - Τρι 21 Ιούν 2005, 10:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Τα εισιτήρια για όσους έχουν κάνει κράτηση για την Υπερειδική του ράλλυ Ακρόπολις θα διατεθούν την Τετάρτη 8:00μμ - 10:00μμ στην καφετέρια i-box.

Η καφετέρια βρίσκεται απέναντι από το Village Park στο Ρέντη.

Steve - Τρι 21 Ιούν 2005, 12:09:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά mike, νταξ... ή στραβά είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...

Rolling eyes
crusader - Τρι 21 Ιούν 2005, 12:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Rolling eyes

Σταύρο, έχω την εντύπωση ότι ο Μιχάλης δεν έγραψε το παραπάνω σαν απάντηση σε εσένα, αλλά απλά για να υπάρχει και σε αυτή τη σελίδα και να το δουν όσοι τυχόν δεν το διάβασαν στην προηγούμενη...
p206Mike - Τρι 21 Ιούν 2005, 12:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Steve έγραψε:

Rolling eyes

Σταύρο, έχω την εντύπωση ότι ο Μιχάλης δεν έγραψε το παραπάνω σαν απάντηση σε εσένα, αλλά απλά για να υπάρχει και σε αυτή τη σελίδα και να το δουν όσοι τυχόν δεν το διάβασαν στην προηγούμενη...

Φυσικά και έτσι είναι....

Τώρα για σενα ψηλε, μιλάς με Ζαχαρία και τα παίρνει κάποιος τα δικά σου και συναντιόμαστε απ έξω....

So simple....γιατί να στα στέλνουμε...?
DrJekyll - Τρι 21 Ιούν 2005, 12:39:20
Θέμα δημοσίευσης: ...
Καταρχάς ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ!!! Black eye Για μένα και πολλούς άλλους που δεν θα μπορέσουν να έρθουν να το δουν live...γνωρίζει κανείς αν, πότε και που θα μεταδώθει η υπερειδική στην TV???
Steve - Τρι 21 Ιούν 2005, 17:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΚ, γράψτε λάθος τότε.

Σώρρει mike! Salute

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Ζαχαρία για τα εισητήρια.
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 21:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
...λιγοτερο απο 48ωρες εμειναν... Onfire Onfire Onfire Onfire
Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
(για την ακριβεια....43 και μιση... Twisted evil Twisted evil )
chatasos - Τρι 21 Ιούν 2005, 23:10:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: ...
307Lucifer έγραψε:
Καταρχάς ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ!!! Black eye Για μένα και πολλούς άλλους που δεν θα μπορέσουν να έρθουν να το δουν live...γνωρίζει κανείς αν, πότε και που θα μεταδώθει η υπερειδική στην TV???

Ναι, Πέμπτη στις 22:00, ΕΤ1.
crusader - Τετ 22 Ιούν 2005, 14:52:20
Θέμα δημοσίευσης: Εξαντλούνται τα εισιτήρια της υπερειδικής!
Για τους φίλους της τελευταίας στιγμής...

Μία μέρα πριν από την έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολις 2005, 55.000 εισιτήρια για την υπερειδική έχουν ήδη πωληθεί. Τα μαγικά χαρτάκια προς διάθεση δεν ξεπερνούν τα 5.000 και θα πωλούνται από σήμερα μόνο από τα εκδοτήρια στο σταθμό του ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ» στο Ο.Α.Κ.Α., από τις 10:00 έως τις 19:00.

Αύριο, τα μόνα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν για την αγορά όσων εισιτηρίων θα έχουν απομείνει και για την παράδοση προπωλημένων εισιτηρίων, θα βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, μπροστά από τη «φλόγα».

acropolisrally.gr
Steve - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:10:57
Θέμα δημοσίευσης:
Απορίες ενός επαρχιώτη:

1) Πάρκινγκ υπάρχει γύρω από το στάδιο ή θα πρέπει να ψάχνουμε?

2) Από ποια θύρα μπαίνουμε?

3) Κανα πανώ, ετοιμάσατε? Καμιά σημαία ξέρω γω...? Smile
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:12:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Απορίες ενός επαρχιώτη:

1) Πάρκινγκ υπάρχει γύρω από το στάδιο ή θα πρέπει να ψάχνουμε?

2) Από ποια θύρα μπαίνουμε?

3) Κανα πανώ, ετοιμάσατε? Καμιά σημαία ξέρω γω...? Smile

1) υπάρχει αλλά θα γίνεται χαμός

2) από την θύρα που γράφει το εισιτήριο...

3) ετοιμο θα είναι...
Steve - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικά με το 1), επειδή η 10άδα μου θα φτάσει κατά τις 16:00 όπως το υπολογίζουμε, θα βρούμε στο στάδιο parking ή θα ψαχνόμαστε γύρω γύρω?

Υπάρχει επιπλέον χρέωση?
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
χρεωση δεν νομίζω...χλωμο να βρειτε αλλα δοκιμάστε είτε στο παρκινγκ επί της σπύρου λούη είτε στο παρκινγκ στον σταθμό ειρήνης. Αλλιώς γύρω γύρω...
Steve - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Sad

Τέλοσπάντων, για να δούμε τί θα δούμε!

Για όποιον ξεκινήσει πάντως από πιο βόρεια, εμείς ξεκινάμε κατά τις 11:00 το πρωί από Λάρισα (υπολογίζουμε 4 αμάξια). Αν θέλει να έρθει μαζί μας κάποιος προς τα κάτω, ας επικοινωνήσει μαζί μου να συνεννοηθούμε! Very happy
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:24:36
Θέμα δημοσίευσης:
μην ανησυχεις...η περιοχή γύρω είναι σχετικά εύκολη στο παρκινγκ.
-=N4X=- - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρο εγω δεν θα παρω αμαξι τελικα με τα παιδια κ θα ερθουμε με το τραινο για να μην μπλεξουμε αλλα κ γιατι το βραδυ θα ειναι ταλαιπωρια.
Εμεις λογικα θα ειμαστε πολυ νωριτερα Αθηνα οποτε κανονισε κ εσυ με τους αλλους.
vinman - Τετ 22 Ιούν 2005, 19:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
18 ωρες ακομα........ Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
Η παρουσια μας για ακομα μια φορα αναμενεται να ειναι κατι παραπανω απο εντυπωσιακη... Exclamation Exclamation Wink Wink
Steve - Τετ 22 Ιούν 2005, 19:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
Και κάγκουρας, και τζαμπατζής Razz Απαντάς στο forum αντί να πάρεις ένα τηλ Laughing

Τέλοσπάντων, Ζαχαρία, μπορείς να σταματήσεις να ανησυχείς, παρέλαβα τα εισητήρια, όλα O.K.! Wink

Τα λέμε κάτω λοιπόν... Very happy
MEMsound - Τετ 22 Ιούν 2005, 23:15:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: ...
chatasos έγραψε:
Ναι, Πέμπτη στις 22:00, ΕΤ1.

Όποιος μπορέσει ας προγραμματίσει το video του να το γραψει να το έχουμε!
DimiP - Πεμ 23 Ιούν 2005, 00:14:41
Θέμα δημοσίευσης:
μπορει καποιος να μου απαντησει στα εξης;

το θεαμα αρχιζει στις 18.00- τι ωρα τελειωνει;
γιατι θα το δειξει η ΕΡΤ στις 22.00;

οχι τιποτ΄αλλο αλλα δουλευω παλι και... Evil Evil
MEMsound - Πεμ 23 Ιούν 2005, 00:31:16
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικά ο αγώνας θα διαρκέσει κάνα 2,5ωρο οπότε πάμε στις 20:30 οπότε και πέφτουμε στην ώρα των ειδήσεων οπότε μετά.... Wink
sod - Πεμ 23 Ιούν 2005, 06:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Kαλημερα!!!Εχει κανονιστει καμια συναντηση σε καμια εξοδο τηs ατικηs οδου να παμε μαζεμενοι???Εγω θα ερθω απο εθνικη και μετα τιs 4.
kanelj - Πεμ 23 Ιούν 2005, 08:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Eιναι κανεις που θελει να παει απο τις 14.00 περιπου?Λεω να παω με ενα φιλο απο εκεινη την ωρα!Θα ειναι κανεις Question Exclamation
crusader - Πεμ 23 Ιούν 2005, 08:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Eιναι κανεις που θελει να παει απο τις 14.00 περιπου?Λεω να παω με ενα φιλο απο εκεινη την ωρα!Θα ειναι κανεις Question Exclamation

2 σελίδες πριν ο Ζαχαρίας έγραψε ότι θα είναι μέσα από τη 13:00 Exclamation
ultra-one - Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Λογικά ο αγώνας θα διαρκέσει κάνα 2,5ωρο οπότε πάμε στις 20:30 οπότε και πέφτουμε στην ώρα των ειδήσεων οπότε μετά.... Wink

Δηλαδή αν αποκρυπτογράφησα Exclamation σωστά αυτό που λες, ο αγώνας θα διαρκέσει από 18:00 έως 20:30 περίπου και θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένος από την ΕΤ1 στις 22:00??? Confused Confused Confused

Αν είναι έτσι θα το δούμε και Live και θα προλάβουμε να γυρίσουμε στο σπίτι να το γράψουμε σε βίντεο! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
nickzotos - Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
απο της μια θα ειμαι και εγω.... Very happy Shocked
Vaggelis - Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
Η διάρκεια του event, υπολογίζω οτι με καθυστερήσεις κλπ μπορεί και να αγγίξει το 3ωρο (έχουμε και τον αγώνα με τα ιστορικά μετά τα WRC...)
Εγώ θα ανέβω με το τραίνο κατά τις 5:00+, γιατί την ώρα που σχολάω και κίνηση θα έχει και parking δεν θα βρώ και μπορεί να χάσω και την έναρξη (θέλω να το δω ΟΛΟ)
ε, θα ψιλοχαζέψω και απ'έξω λίγο στα περίπτερα, οπότε 5:30 θα είμαι μέσα...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ............
vinman - Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:49:50
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω μαλλον με το τρενο θα ανεβω κατα τις 17.30... Wink
chatasos - Παρ 24 Ιούν 2005, 00:33:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλώ τα σχόλια για την υπερειδική, αλλά και γενικότερα για το rally acropolis, να γράφονται στο σχετικό topic...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5757
Steve - Παρ 24 Ιούν 2005, 05:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
Οι εκ Λάρισας, φτάσαμε... Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι Laughing
shark_zak - Παρ 24 Ιούν 2005, 06:49:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Οι εκ Λάρισας, φτάσαμε... Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι Laughing

τώρα ηρέμισα... Silly
ultra-one - Παρ 24 Ιούν 2005, 09:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορούσατε να πάρετε εισιτήρια για συνεχόμενες θέσεις/σειρές. Thumb Down Thumb Down Thumb Down Splat Splat Splat Splat Splat

Εκεί που καθόμουν ήμουνα ΜΟΝΟΣ μου και όλοι οι άλλοι ήταν αρκετά μακριά! Τα έχω πάρει στο κρανίο αφάνταστα ! Shoot 2gunfire Hunter
shark_zak - Παρ 24 Ιούν 2005, 10:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Θα μπορούσατε να πάρετε εισιτήρια για συνεχόμενες θέσεις/σειρές. Thumb Down Thumb Down Thumb Down Splat Splat Splat Splat Splat

Εκεί που καθόμουν ήμουνα ΜΟΝΟΣ μου και όλοι οι άλλοι ήταν αρκετά μακριά! Τα έχω πάρει στο κρανίο αφάνταστα ! Shoot 2gunfire Hunter

αυτή μας τα έδωσαν και υποτίθεται ότι ήταν συνεχόμενα...
μήπως δεν ήξερες απλά τα αλλά παιδία...?
και γιατί δεν ερχόσουν πιο κοντά βρε αφού είχε κενές θέσεις...
Vaggelis - Παρ 24 Ιούν 2005, 10:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
ultra-one έγραψε:

αυτή μας τα έδωσαν και υποτίθεται ότι ήταν συνεχόμενα...
μήπως δεν ήξερες απλά τα αλλά παιδία...?
και γιατί δεν ερχόσουν πιο κοντά βρε αφού είχε κενές θέσεις...

και εγώ δεν έκατσα στην κανονική μου θέση (δεν βρήκα τη σειρά) και πήγα μαζί με τους υπόλοιπους.....
πάντως ως club, δεν ακουστήκαμε καθόλου, δεν κάναμε εξέδρα, είχαμε απορροφηθεί από το υπερθέαμα....
p206Mike - Παρ 24 Ιούν 2005, 10:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Παρακαλώ τα σχόλια για την υπερειδική, αλλά και γενικότερα για το rally acropolis, να γράφονται στο σχετικό topic...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5757

Locked...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες