MEMsound έγραψε: |
δευτερα του πάσχα ειχα πάει Ψαθα/Πορτο Γερμενο...
(δεν κατσαμε να πολυασχοληθουμε με ρυθμισεις κλπ κλπ μιας και οι φωτο ηταν περισσοτερο για τον χαβαλε και την αναμνηση) enjoy |
Sinanai έγραψε: |
Η φωτό ή η κοπέλα; ![]() ![]() ![]() |
Η φωτό ή η κοπέλα; ![]() ![]() ![]() |
Octane έγραψε: | ||
Η πισινα ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
@Μάνθο..το τραπεζάκι μέσα απο τα rayban το βλέπω άδειο... ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
η φωτό ρε! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"τυχαιο? δε νομιζω" ![]() http://files.coloribus.com/files/adsarchive/part_1136/11362205/file/peugeot-207-rc-hare-small-83772.jpg |
Τάσο, τη σχολή να τελειώνεις φίλε... Μην την πατήσεις σαν εμένα.
![]() ![]() ![]() γα***. ![]() |
Άκου με, γιατί κι εγώ βολόδερνα στα βουνά και τα λαγκάδια με κάθε ευκαιρία (στην ανάγκη δημιουργούσα εγώ ευκαιρίες), για κάθε πιθανό λόγο. Κι έφτασα 26 να τελειώσω τη σχολή... ![]() Καλές οι φωτό, καλές και οι διαδρομές, εκεί γύρω (σκατοκωλόφαρδε ![]() ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Τασο ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αλλα δεν ειναι δικια μου φωτο... ![]() Και δυστυχως δεν μπορω να προσποιηθω μιας και ο Κωστης ξερει οτι εχω πιο μακρυ μαλλι. ![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Μάνο ναυτικός είσαι ή κάνεις ολο διακοπές? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Από παιδάκι, Μάνο, τα πλοία ήταν αγαπημένο μου θέμα να ζωγραφίζω, να βλέπω, να περπατώ και να περιεργάζομαι! Κυριακές πηγαίναμε με πατέρα μου Τροκαντερό, και έβλεπα τα παλιά πριτσινωτά της Ηπειρωτικής, τα 'χα μάθει απ' έξω. Μετά σε ταξίδια κτλ, όλη την ώρα όρθιο, σα βλαμμένο, πέρα δώθε, να βλέπω τη διαδικασία δεσίματος, απόπλου κτλ... Μετά, Πάτρα, σπουδές, σουβλάκια από καντίνες Ρίο, και κάνα δυο πέρα δώθε, έτσι, για βόλτα... ![]() ![]() ![]() |
Πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση. |
Όχι, πλέον είμαι Αθήνα. |
Τώρα είμαι πηγμένος με παρουσίαση ερευνητικής, τέλος Ιούνη, αλλά όποτε κανονίζεις φωτογραφική εξόρμηση, σφύρα! ![]() Ω ναι, Θεατράκι είναι hot spot! Μερικές φορές έως και χ3ζ3σαι όπως σου 'ρχονται... ![]() |
Μάνο κάποιες ναυτιλιακές κάνουν κατά καιρούς διαγωνισμούς φωτογραφίας προσφέροντας στον νικητή ως δώρο ταξίδια κτλ...
εχε το νου σου γιατι νομιζω οτι σε λιγο ταξιδευεις δωρεάν! ![]() |
vinman έγραψε: |
και δεύτερον μέσω ενός καραβολατρικού forum που είμαι μέλος και ανεβάζω φωτογραφίες πλοίων έχουν δεί την δουλειά μου κάποιες ναυτιλιακές και αρκετές φορές έχουν χρησιμοποιήσει κάποιες απο τις φωτογραφίες μου σε διαφημιστικά φυλλάδια τους...με το αζημίωτο φυσικά...! |
Steve έγραψε: |
Κανα κρουασανάκι μαρμελάδα θα φάμε; |
reselie-206 έγραψε: |
O κούνελος μας "Λάκης" ![]() |
sotos 106xs έγραψε: | ||
Άπαιχτος Τάσο!!!! ![]() |
Δοκίμασα με την δικιά μου σε bulp mode αλλα το μεγαλύτερο ήταν 5 λεπτά και μετα βαρέθηκα και τα παράτησα...ήμουν και στη ταράτσα αβολα κτλπ.... την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με το Nikontrol σε timelapse mode και θεός βοηθός!
Απλά ακόμα και σε αυτά τα 5 λεπτά κατάλαβα οτι η φωτομόλυνση είναι αρκετή για να σου γ.... την εικόνα άρα καλύτερα πολλές γρήγορες (30sec?)και μετά στακάρισμα παρά 1 αργή..κατ εμού |
Δοκ.......
ΥΓ. Τον πολικό αστέρα ξέρεις να τον βρίσκεις? Δεν λέω να μου πεις πως τον βρισκουν, θεωρητικά ξέρω κι εγώ! Στην πραξη δεν νομιζω να τον βρηκα ποτέ οσες φορες εψαξα! Κι αυτος ειναι ολο θεμα! |
Τάσο, άμα τη θες τη D3000, όταν ξαναπάμε εκδρομή και είναι και Γεωργία μην της δείξει τέτοιες φωτογραφίες. ![]() ![]() ![]() Γαμάνε. ![]() |
2-3 απο τη πρωινή μου βόλτα στο Γοργοπόταμο...
Δυστηχώς έχασα πολύ χρόνο ψάχνωντας στα κατσάβραχα τους καταρράκτες (οχι αυτούς της φωτο,άλλους μεγαλύτερους) και δεν εξερεύνησα τα γύρω μέρη πολυ... |
Μήπως σου έκανε καταγγελία ο ΟΣΕ ότι προγραμματίζεις νέα ανατίναξη του Γοργοπόταμου για να μην πάρουν τον ΟΣΕ ξένοι; ![]() ![]() ![]() |
μ'αρέσει το χρώμα του ουρανού σου κυρ Βασίλειε!
|
Ένα πουλάκι μου λέει στην Κρήτη... |
![]() ![]() ![]() Mem limani gia to pleoumeno sou! ![]() |
Για να λεει 3L ... Ελ. Βενιζέλος! |
Δε γκζέρω (και) από διαδρόμους μπάρμπα. ![]() |
Πως και δεν είσαι στους Φιλjιπαίους; (Steve φρόνημα ![]() Πως κάνουμε τον ξερόλα... ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
σfixed ![]() ![]() |
Svstouk έγραψε: |
έετσιιιιιι..............δικό σου; ασχολείσαι με την αστρονομία; |
απολαυστε τις βραδυνες...
http://speedhunters.com/archive/2011/07/30/gallery-gt-gt-darkness-is-upon-us.aspx ![]() ![]() ![]() |
Svstouk έγραψε: |
κι έτσι και σου πει μα και μου, πες το μου αν θες να του το αποδείξουμε.............δε θα έχει να σου πει τίποτα! ![]() |
............................... ............................ ................... .................... ............. .......... ....... ........ ..... .
και αναποδα .. ........ ................ .................. ............................... .............................. ..................................................................... και επιστρεφοντας στις φωτογραφίες... downhill... http://fotowettbewerb.hispeed.ch/original/383379/downhill/downhill_sport.jpg water ski http://4.bp.blogspot.com/_lDTGhufl8-U/TCkMta-7efI/AAAAAAAAAHQ/wneExu9iVsc/s1600/MBski2.JPG ![]() ![]() ![]() ![]() |
το χωριό χωρίς... |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Ωραίος! Χέρι μάρμαρο! ![]() |
reselie-206 έγραψε: | ||||
θα'θελα ![]() Σα Sniper ένιωθα!!πρακτικά έπρεπε να ανεβάσω ISO (στη φώτο είναι στο 100) για να ανεβάσω και ταχύτητα αλλα ήθελα να βγεί όσο το δυνατό καλύτερη απο θέμα θορύβου... Τέσπα..next time! |
Svstouk έγραψε: | ||||||
δεν έχεις stabilizer; με τη μηχανή τραβάς; |
Πήρες 2 φωτό από εδώ, εννοείς; Μη δικές σου; Φυσικά και ενοχλεί. ![]() |
thodwrhs έγραψε: |
παιδια δανειστηκα 2 φωτογραφιες για εναν διαγωνισμο με δωρο μια κανον... αν ενοχλει καποιον να μου το πει να τις βγαλω....
απλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτηα για να παρω μια ακριβη... |
kane έγραψε: | ||
Θεός , θεοοοοοοοοοοοοοοοοοοός ! |
kane έγραψε: |
Ζητα την άδεια κάποιου τότε, κι αν σου τη δώσει,καλή επιτυχία!
Εξάλλου,θα πρέπει να αποδείξεις τη γνησιότητα της φωτό αν κερδίσεις.Οπότε με φωτό απο το ιντερνετ δε θα το καταφέρεις. Αν όμως σου δώσει κάποιος το ψηφιακό αρχείο, είσαι τζέτ. ![]() |
kane έγραψε: |
χαχαχα, τοπίο απο το γήπεδο τούμπας με 30.000κόσμο,καμμια 100πυρσους σε ματς με γαύρο σου κάνει;;;
![]() ![]() ![]() |
S P E E C H L E S S
τουλαχιστον για πες μας ποιες 2 φωτο δανείστηκες? |
thodwrhs έγραψε: |
πλακα στην πλακα εσυ που το χεις εχεις καμια ψαγμενη???? απο καλοκαιρι και τετοια? |
Θοδωρή 2 πράγματα: 1. Καταλαβαινω πόσο πολύ θες να κερδίσεις αυτο το διαγωνισμό για να πάρεις την dslr που δεν εχεις τα λεφτά γι' αυτό βρες κάποια πραγματικά καλή, κι οχι την δική μου με το αεροπλάνο γιατι ειλικρινά δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ή ξεχωριστό. εκτός απο δω sites ωραια για να δανειστείς που λες κι εσυ, υπάρχουν αρκετά. Σου προτεινω το flickr.com & deviantart.com 2. Για διαφορους λογους, δεν συναινώ στο να χρησιμοποιησει κάποιος φωτογραφία μου ειδικά χωρις καν να με ρωτήσει. |
Δημοσθένη τι είναι αυτό, μαζούτ; ![]() ![]() ![]() |
κανοντας το μπιλιαρδο ακομα πιο ομορφο...
http://www.insidepoolmag.com/200910/pool-players/anastasia-luppova.html ![]() ![]() |
δεν ειναι φωτο...
αλλα εν πάση περιπτωση ταιριαζει με το παραπάνω μιας και λεγαμε για μπιλιαρδο... ttp://www.sexyandfunny.com/watch_video/improvised-hair-tie_76869.html ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mερικές ακόμα απο το Πάρκο και 2 εγκεικλωπαιδηκού ενδιαφέροντος |
http://flickrhivemind.net/flickr_hvmnd.cgi?method=GET&page=1&photo_number=50&tag_mode=all&search_type=Tags&sorting=Interestingness&photo_type=250&noform=t&search_domain=Tags&sort=Interestingness&textinput=senck
α-ι αμ -ιμ-πρε-σντ ![]() ![]() |
sod έγραψε: | ||
Ειναι και ο γιαβρουμ σιναναι εδω???? http://www.flickr.com/photos/26644090@N08/3960549134 |
Μαριάνα έγραψε: |
Πού βρίσκεται το ναυάγιο της φωτογραφίας παραπάνω; ![]() Επίσης οι φωτο της προηγούμενης σελίδας από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι καταπληκτικές! Είχα κι εγώ την τύχη να δω το νεογέννητο δελφινάκι ![]() Πολύ όμορφη εμπειρία. |
Το ναυάγιο παραπάνω παραπάνω είναι μετά τα ναυπηγεία της Ελευσίνας! |
[img]βάζεις εδώ το λινκ της φωτό[/img] ![]() Αλλά, επειδή είναι λίγο τέρατα, ασ' τες καλύτερα λινκ, για θα ξεχειλώσει η οθόνη. ![]() Καλή συνέχεια στη συμβίωση με το Γάλλο. ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Γιαννη, respect.............!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τασουλη κλεβεις ιδεες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γαματες οι φωτο αυτην με τον γλαρο μπορεις να μεγενθυνεις/απομονωσεις το τμηματης κοντα στο νερο ή θα χαλασει λογω αναλυσης? |
σκνjίπα |
king207cc έγραψε: |
![]() |
ΑΠΛΑ ΡΙΣΠΕΚΤ γι αυτες με τα γκραφιτι...θελω εδω και πολυ καιρο να βαλω 1-2 τετοιες αλλα δεν αιωθει κομα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επωφελήθηκες του "ανοίγματος" του επαγγέλματος; ![]() ![]() ![]() Μα... 430 με πλαισιάκι πινακίδας Porsche; ![]() |
επειδη........................ σχολιαστή... |
reselie-206 έγραψε: | ||
Σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις Γιάννη! ![]() Η δευτερη είναι απο τις "αγαπημένες" μου απο θέμα χρωμάτων! Δυστηχώς η προσπάθεια να τραβήξεις ένα τέτοιο θέμα με τον 18-55 είναι κάτι παραπάνω απο δύσκολη και το αποτέλεσμα σπάνια δικαιώνει τη προσπάθεια ![]() ![]() |
γα**τη Γιάννη...Σε τι φόντο είναι? |
πω τι μου θυμησες τωρα με το Παρισι... ![]() ![]() ![]() |
Γ@μήσι; ![]() |
χαχα δικό σου ήταν ρε; ![]() Θυμάμαι που είχε και το "καλό" jbl στο xs εκεί... Στους 4Τ πρωτοείδα το 16β 1.4 και, μετά, από ένα χρόνο, το αγοράσαμε. ![]() |
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩ!!! Όχι ρε πστ μου!!! Ήθελα να το κάνω πρώτος!!! ![]() ![]() ![]() Για πες... που βρίσκουμε; |
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩ!!! Όχι ρε πστ μου!!! Ήθελα να το κάνω πρώτος!!! ![]() ![]() ![]() Για πες... που βρίσκουμε; |
Εδώ θα είμαι λογικά! Χτύπα τηλ και συνεννοούμαστε! ![]() |
Γιαννη μου σε ευχαριστω.
Πραγματικα δεν πιστευα ποτε οτι ενα τετοιο μηχανημα θα μου χαρισει τετοιες στιγμες. |
Οταν μάθεις αυτο το μηχάνημα και καταλάβεις την λειτουργία του, θα δεις πως και με μια απλή με 80€ στις περισσότερες συνθήκες μπορείς να χεις παραπλήσια αποτελέσματα. Το καινούριο μηχάνημα σε αναγκάζει να "προχωρήσεις" γιατι το χεις πληρώσει... ![]() |
Όσο για τις στιγμές... δυστυχώς οταν θα ειναι Η ΣΤΙΓΜΗ, ο φακός που θα απαθανατίσει είθισται να 'ναι του κινητού! ![]() ![]() |
Εχουμε ακριβως το ιδιο g-meter στο καθρεφτη. ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||
Φιξντ. ![]() |
athanas έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() Εγώ το έχω βγάλει το δικό μου....(ήταν πολλά τα g... ![]() |
athanas έγραψε: |
Γιάννη και εμένα με έχει σώσει κάποιες φορές...Το έχω βάλει στον λεβιέ των ταχυτήτων... ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Ποπο ρε Γιάνναρε μας έστειλες πάλι! Ειδικά αυτή στο πέταλο είναι όλα τα λ7!
btw, το φόρεσες το χιονόπανο τελικά ε??? ![]() |
Αυτές οι 2 ειναι απο Προυσσό
![]() |
Πλάκα πλάκα, όπως το βλέπω σε σκούρο μπλε, δεν θα του καθόταν άσχημα μια χρυσαφί ζαντούλα α'λα williams ![]() |
giannisC2vts έγραψε: |
![]() |
Ειδα ενα τέτοιο σε καφέ-μπορντώ χρώμα σε υπεραριστη κατασταση τελειως εργοστασιακό στο Ψυχικό και κοντεψα να τρακάρω. |
Κι εγώ θα κόντευα να τρακάρω... ![]() Που 'σαι Πανούλη, βλέπεις;;; Κίτρινα προβολάκια!!! ![]() ![]() |
Κι εγώ θα κόντευα να τρακάρω... ![]() Που 'σαι Πανούλη, βλέπεις;;; Κίτρινα προβολάκια!!! ![]() ![]() Γιάννη πολύ όμορφη η φωτό! ![]() Η εκ Κλιού ζάντα δεν ταιριάζει σε καρέ. Η εκ 206 ναι, αλλά διαφωνώ με Μάνθο. Δε μου ταιριάζει οπτικά. Πριν περίπου ενάμιση χρόνο είχα δοκιμάσει τον ιμπρεζοσυνδυασμό: http://goo.gl/EqgIS και http://goo.gl/kKvrU ![]() |
Κανα τηλεφακο καλο ξερουμε; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ποτε θα φωτογραφησω κανα clio; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Ok Master Yoda you can put the boat down now. |
Άπαιχτος όπως πάντα!
Που βρήκες χιόνια ρε Τσων? Το γκραφίττι που? |
η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΑΜΑΕΙ!!!!
θελω πολυ καιρο να βγαλω μια τετοια την νυφη και δεν εχω αξιωθει... |
Γιαννο περιμενω να τη δω. |
αμέεεσως ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Οριστε και μια δικια μου... απο την προ-προυγουμενη βδομαδα με τα χιονια στην πεντελη... ![]() |
Τι μουν@ρ@ ειναι αυτο το clio ρε φουστη μου... |
Οχι Γιαννη ειναι επεξεργασμενη. ![]() Οχι τιποτα τρελλα πραγματα βεβαια απλα την εχω κανει ενα τονο ασπρομαυρη, αν και εχει και η μηχανη τη ρυθμιση αυτοματης ληψης σε ασπρομαυρο φοντο. Καλα φοβερη η πιο πανω με το κλειδι ε; Πως την εβγαλες; |
Ταχυτητα;
iso προφανως χαμηλα αφου ειχες flash; |
![]() ![]() ![]() γα**τες και των 2 σας οι παραπάνω ! |
Εσυ ησουν; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Η αληθεια ειναι πως ακομα δεν εχω καταφερει να βγαλω τοσο ενδιαφερουσες φωτο με θεμα το αυτοκινητο. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'στε ωραίοι...!!!! |
Πολυ καλη... |
bagosgt έγραψε: |
ωραιος ο γιανναρος ![]() ![]() ![]() |
Εβαλες την κοπελα να υπομεινει τετοια διαδικασια; ![]() ![]() ![]() |
Τασο τη δοκιμασες καθολου την αναρτηση; |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Πανο την δοκιμασαμε παρεα ![]() Παρα τα χιλιομετρα της, ειναι εξαιρετικη ![]() |
πεταλο , λουνα παρκ & ribas κατά σειρά!
εξαιρετική βόλτα, το κατάλληλο αυτοκινητο στον κατάλληλο καιρό! γουελ νταν μανος |
Επιτρέψτε μου να "λερώσω" και εγώ λίγο το θέμα, χάρη στη ψηφιακή του va-silo που έχω για λίγο...
|
αγορίνα εχεις φλέβα.
Αν και δεν εχω καλλιτεχνική άποψη η 2η μ αρεσει παρα πολυ. |
δεν θέλω να παρεξηγηθώ διότι μάλλον ειναι η γυναίκα ε?
αλλα το δεξί πόδι το χεις πιάσει σε πολύ νάζι ομως! |
η 2η καταπληκτική θηρίο! μαρέσει και το narrow focus field της πρωτης όπως και αυτή με το ακορντεόν! |
giannisC2vts έγραψε: |
Steve αυτό που έκανες δεν είναι HDR αλλά ένα ωραίο bokeh! με τι φακό το πέτυχες? |
Η φωτογραφια δεν ειναι στο σπιτι μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λίγο pannjing |
Samer έγραψε: |
Ομορφος! Ειναι και army size o δικος σου ε? 45+ κιλα? Ο δικος μου ειναι 9 φετος. |
Τς τς τς, ούτε να χαμουρευτεί κανείς δε μπορεί στο δρόμο!
Πρέπει να έχει τον νού του σε καναν λογιστή με DSLR ![]() ![]() |
Τς τς τς, ούτε να χαμουρευτεί κανείς δε μπορεί στο δρόμο!
Πρέπει να έχει τον νού του σε καναν λογιστή με DSLR ![]() ![]() |
Η μπουλντόζα ήθελε ένα περιποιημένο HDR να στρώσει χαρακτήρα ![]() |
Manos206 έγραψε: |
Απο τις καλύτερες μου φωτογραφίες..! |
206kwn έγραψε: | ||
Πρέπει να ορτσάρεις και να σφίξεις το boom-vang φίλος ![]() |
Manos206 έγραψε: | ||||
χαχα ![]() |
Γλυκιά μου είσαι στο Λονδίνο; ![]() |
είπα να πάω να "ψωνίσω" κανα κούκλο ![]() ![]() |
Ωραια πραματα... ![]() |
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γα**το panning και χρωματα !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
![]() |
Πολύ ωραίες πάνο ειδικά αυτή με το παιδάκι αλλα μου κάθεται κάτι αφύσικο με το processing , hdr έχεις κάνει? μηπως ειναι λίγο υπερβολικά εντονο? ειδικά το glow γυρω απο τα βουνά πχ...
|
Λογιστά, το ψήνεις να κάψεις καναν αισθητήρα στην κάμερα ε;; ![]() ![]() |
αλλά η τελευταία αν ειχες παει λιγο αριστερα μηπως θα εβγαινει με καλύτερη συμμετρία? |
!!!
Ρε Τζων, που βρίσκουμε τέτοια μοντελάκια? Έχεις βρει κάποιο ιντερνετομάγαζο? |
Αν κι ειμαι ανίδεος σε τέτοια θέματα, φωτογραφικά μόνο τα αυτοκίνητα με απασχόλησαν ... πιστεύω πως για να βγει συμμετρική πρέπει να υπάρχει νοητός άξονας συμμετρίας κι αυτο γίνεται αν βρίσκεσαι πανω στην ευθεία αυτή. Οποτε θα προτεινα πιο αριστερά εσύ. (στο απεξ δλδ!!!! ![]() ![]() ![]() |
Οντως η πρωτη φωτο ειναι πολυ καλη.
Μην σου πω καποια στιγμη τις βαφεις και ανθρακι και μετα το χαζευεις. Εν τω μεταξυ κρινοντας απο το χαμηλωμα μυριζομαι Πουπακια δουλεια. ![]() ![]() Τασο το εφτιαξες ολοκληρωτικα με αξονες και φαναρτζοδουλειες; |
[...] θα προτιμούσα όμως πχ στην πρώτη την ρόδα να ειναι στριμμένη απο την αντίθετη μεριά ωστε να φαίνεται η ζάντα μπροστά. |
Αν το βγάλεις φωτό απο μπροστά 3/4 θα φανει αυτό που λες.
Επίσης για την διαφορά ύψους παίζει ρόλο τι ράβδους έχεις. Κατά την άποψη μου, όσο σκληραίνεις πίσω ειναι το προτιμότερο να το κατεβάζεις. Σκοπός σ' ενα προσθιοκίνητο ειναι την ώρα που στρίβεις να διατηρείς την εργοστασιακη διαφορά ύψους. Ήδη το χεις κανει "καινούριο" αρκετές φορές, αστο έτσι που ναι και πιο "safe" ... ΥΓ. Πολύ ωραίες ολες σου οι φωτό, θα προτιμούσα όμως πχ στην πρώτη την ρόδα να ειναι στριμμένη απο την αντίθετη μεριά ωστε να φαίνεται η ζάντα μπροστά. |
Με εξαίρεση τις ζάντες (και τις τάπες βενζίνης) νομίζω πως έχω τα 2 τωρινά αυτοκίνητα πλέον και σε κλιμακα ![]() ![]() "Θα μου πεις σιγά τα αυτοκίνητα ρε μεγάλε" ... όμως σε μοντέλα ειναι απίστευτα δύσκολο να βρεθούν. 1:1 ![]() 1:43 ![]() |
αλλα πιο απλό (και "τζαμπα") νομίζω οτι ειναι να πάρεις απο ενα αυτοκολλητα ενα μαυρο αυτοκολλητο και να το κολλήσεις (χωρις φυσαλίδες κλπ κλπ) σε λεια επιφανεια πχ τζαμι... ![]() |
Ακόμα πιό τζάμπα και νομίζω ότι θα κάνεις τη δουλειά σου, είναι μαύρη ματ μελαμίνη ![]() |
του Γοργοποταμου κατι δεν μου αρεσει
ισως εχει παρα πολυ εντονο φως της Στυλίδας...super!! ![]() ![]() |
επιτελους βρηκα λιγο χρονο ν ασχοληθω...
http://www.flickr.com/photos/77174534@N02/6927750516/in/photostream/ http://www.flickr.com/photos/77174534@N02/7073831905/in/photostream/ http://www.flickr.com/photos/77174534@N02/6927751370/in/photostream/ |
http://www.flickr.com/photos/77174534@N02/6968946174/in/photostream/ Στο δρόμο για Αμφίκλεια...(πρεπει να την εχω ξανανεβασει αλλα δεν επιραζει... ![]() |
ολες εξαιρετικές αλλά γι αυτην ... προσκυνώ! |
Πού; ![]() |
drdino έγραψε: |
Eμένα μ'αρέσει η αντανάκλαση ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
+1! ![]() |
niceeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε μπορεις γραψε το photoshop-work.. ![]() ![]() |
drdino έγραψε: |
Άσχετο/σχετικό, το μαύρο 307 τι καλούδια φοράει; Είναι καθίσματα από RC αυτά; |
Εγώ πάντως μέτρησα 8 μπιστόνια ![]() |
Το μόνο που δε μ'αρέσει και κατα τη γνώμη μου 'χαλάει' λίγο τις φώτο είναι το πολύ έντονο & αφύσικο vignetting που κάνεις..! αν ήταν πιο 'χαλαρό' πιστευω θα ήταν better |
το εντομο ειναι αλλου... με το κινητό ειναι |
Ποιο κινητό είναι ρε? |
Χτες που έπλυνα το αμάξι με έπιασε η καλλιτεχνική μου πλευρά και τράβηξα μερικές με το κινητό μου...
ορίστε το αποτέλεσμα http://i1202.photobucket.com/albums/bb375/athanas3/DSC00176.jpg |
http://i1202.photobucket.com/albums/bb375/athanas3/DSC00169-1.jpg |
![]() πολύ προχειρα ,απο δουλειά...Σκ@τ@ έγινε κατα την αφαίρεση των κλασοκαθαριστήρων αλλα δε βαριέσαι |
ωραια χροια της εδωσες |
ΓΑΜΑΤΕΣ!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
εχω εκνευριστει και στεναχωρηθει μαζι γιατι απο μαλ***α σβηστηκαν καμποσες γαματες φωτο που εβγαλα χθες το απογευμα...
οκ θα μου πεις ηλιοβασιλεμα στην Πεντέλη ξαναπετυχαίνεις και μάλιστα ευκολα... καλα προφανως...και ευτυχως δεν ηταν καποια "στιγμή" που δεν επαναλαμβανεται αλλα ειναι το "γα**το" της βιασυνης με τα copy/paste/cut κλπ... ΣΙΧΤΙΡ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αμα δεν ξερει ο πλακετοτετοιος παραδιδω σεμιναρια εγω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
endless ![]() ![]() tip: για δοκιμή, οταν ξανατραβήξεις κόντρα στον ήλιο ρυθμισε το WB στο φλας, θα πάρει μια πορτοκαλί χροιά η εικόνα: πχ ![]() |
Μανθο νομίζω το recover καλωαξιζε! |
![]() ![]() Συμβουλές στο τί θα αλλάζαμε για να γίνει καλύτερη (εκτός από το να κατεβάσω το ISO στο 100 ![]() ![]() Επίσης, θέλω με απλά λόγια να μου πείτε πώς γίνεται το τράβηγμα στα τρεχούμενα νερά που φαίνονται σε κίνηση π.χ. ![]() Αυτά για αρχή ![]() ![]() |
Kane οι 2ες φωτογραφιες με τα νερα ειναι πολυ καλες οπως και η τελευταια με τα φυλλα.Θα συμφωνησω με Μανθο.
Οπως και του Τασου εκτος απο αυτη με το πεζο η οποια σαν ιδεα ειναι καλη αλλα κατι με χαλαει στην επεξεργασια. |
τις αλλες πιο πάνω δεν τις σχολιάζω... |
Πάνος έγραψε: | ||
Μανθο αναφερεσαι στη φωτο με την εκκλησια; Αν ενοχλει να τη βγαλω. |
οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν μηχανακια χιλιάδων ευρώ αλλά δεν εχουν μάτι και χέρι κάτι που έχεις εσύ. |
Ενα καλό κάδρο συγχωρεί με το παραπάνω ατέλειες entry level slr. Αλλωστε σε συνθηκες καλου φωτισμού δεν νομίζω οτι η dslr σου υστερεί ακομα και μιας D3. |
Αυτές η yoga δείχνουν επαγγελματικές πάντως! Απορία ομως, δεν αισθανεσαι αβολα να βγάζεις τέτοια θέματα? Προσωπικά με τα ανθρωπινα είδη δεεεεεεν |
Συμβουλή είναι το HDR, όχι παρατήρηση ![]() |
Ειδικά σε συνθήκες εξωτερικές, δέντρα, σκιές κλπ., δε μπορείς να φανταστείς τί παπάδες κάνει!
http://www.thefloatingfrog.co.uk/inspiration/20-hdr-before-and-after-photographs-youll-love/ http://www.thephotoargus.com/inspiration/50-incredible-examples-of-hdr-photography-done-right/ http://farbspiel-photo.com/learn/hdr-before-and-after/hdr-cookbook-before-and-after-yo-taxi mouse over στις φωτό για να δεις το εφφέ http://www.perfectphotoblog.com/high-dynamic-range-images-hdri-before-and-after-landscapes/1201/ |
Ουπς...Να πω την αληθεια δεν ηξερα οτι κανει τετοια πραγματα.
Θα το χρησιμοποιησω αμεσα. ![]() |
είχαμε και τα 2α γεννητούρια :D ![]() ![]() ![]() ![]() |
N207r έγραψε: |
θα κανει παρεα με το σασμαν! |
Μάνθο, ήθρε η λούμιτς ![]() ![]() ![]() ![]() Μ αρεσουν πολύ και οι 2, και τα περιεχομενα τους. για 16χ φαινεται να χει πολύ καλη εστίαση. Και παρα τον καυσωνα δεν εχει και haze η εικόνα. |
λες????
εμενα κι ετσι μου αρεσει να σου πω την αληθεια... ασε που ακομα ιντερνατιοναλ πελατες δεν εχω... υγ.. καλα θα το σκεφτω κα ιθα πραξω αναλόγως ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() που ξερεις εσυ τα dos attacks? |
δεκτές οοολες οι συμβουλές / εισηγήσεις διορθωσεις κλπ κλπ κλπ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μιλ - μερσι μιλ - φειλ μιλ - φ κλπ κλπ ![]() ![]() ![]() |
Για οσους γνωριζουν στη Καλαματα αυτες τις μερες γινεται το φεστιβαλ χορου.
Εχει κατι παραλληλες εκδηλωσεις εκτος απο το κεντρικο σημειο(καστρο καλαματας) και εχθες βρεθηκα σε μια στη παραλια της Καλαματας. Ε φυσικα δεν αντισταθηκα και εγινε της "φωτογραφιας"... ![]() ![]() Για τον 70-300 πραγματικα εχω μεινει κατενθουσιασμενος. Φακος που νεταρει βραδυ χωρις φως στο 300 νομιζω λεει πολλα. Και χωρις να εχει σταθερο f. Θα σας ανεβασω μεσα στις επομενες μερες μερικες ετσι για το καλο. ![]() |
Τον πουλησες Τασο; |
volvos έγραψε: |
stoifado
h kokkinisto? |
Ναι ναι ναι, κάτι τέτοιο ![]() Άντε το f και το iso το βρήκαμε, shutter, στα πόσα δευτερόλεπτα; ![]() Ή όσο δώσει από μόνη της η κάμερα; Επίσης, για να ξέρω να μην έχω απατηλά όνειρα, η ψηφιακή είναι η Sony DSLR A-100 Την ποιότητα της φωτογραφίας που έβαλες, την φτάνουμε ή...; ![]() |
Ναι ναι ναι, κάτι τέτοιο ![]() Άντε το f και το iso το βρήκαμε, shutter, στα πόσα δευτερόλεπτα; ![]() Ή όσο δώσει από μόνη της η κάμερα; Επίσης, για να ξέρω να μην έχω απατηλά όνειρα, η ψηφιακή είναι η Sony DSLR A-100 Την ποιότητα της φωτογραφίας που έβαλες, την φτάνουμε ή...; ![]() |
όσο για τη ποιότητα...μην ανησυχείς.... θα ανησυχήσεις όταν δείς το θόρυβο (λόγω 'κακού' αισθητήρα και μεγάλης έκθεσης{Ηλ.μαγνητ πεδία/θερμότητα κτλπ}) και το κούνημα απο το τρίποδο που θα κουνιέται με τον αέρα κτλπ με αποτέλεσμα να χαλάει η φώτο ![]() ![]() ![]() |
Σταύρο εγώ 2-3 φορες που το χω προσπαθήσει, το χω κάνει αλλιώς.
1. Manual mode, με shutter speed 30sec, τοσο θα χει η μηχανή σου. bulb χωρις remote θα στα κουνήσει ολα. 2. ΙSO 100-200, noise reduction ON, και διαγραγμα οτι σου δώσει το φωτόμετρο. Αν βγαζεις και κατι στο background υπολόγισε και μισό στοπ κατω. 3. To ζητημα σε αυτές τις περιτπώσεις ειναι το WB, μάλλον για flash σε βλέπω. ΥΓ. Αυτη η παπ***ά το paint θελει δοκιμές, θα καταλαβεις μονος σου τι πρέπει να κανεις. |
Steve έγραψε: | ||
2. background ΔΕ θέλω ΥΓ. το paint μάλλον θα αναβληθεί λόγω έλλειψης φακού για τον φωτισμό... ![]() ![]() |
Αφιερωμένη σε BTS & RR122 ... θα χουμε πόλεμο μετά το καλοκαίρι! ![]() |
Manos206 έγραψε: |
![]() Sunset ~ Milos Island |
Που χάθηκες εσύ ρε αρχηγέεεεεεεεε καταπληκτικές οι φωτο , για δώσε και κανα στίγμα στο χάρτη!! |
Μιας κι ακόμα δεν εχω δικές μου, ποστάρω μερικές απο το διαδίκτυο.
Cinque Terre, προκειται για μια από τις ακτές της Ιταλικής Ριβιέρας. |
kane, an to fainomeno to parathreis sto idio shmeio tou kare tote einai bad pixel.
an se diaforetika ki exeis filtro dokimase xwris. an tpt apo ta 2 tote dn xerw. isws tash korou ccd. pithanologw oti einai flare apo filtro |
bagosgt έγραψε: |
παρτε εδω να δειτε το μελλον του psclub! |
Τριποδο,με το tamron 17-50 2.8 τραβηχτηκε, με 30sec ταχυτητα 640iso και 14διαφραγμα.
Που να τραβηξετε φωτο και με full frame μηχανες τυπου d700 και ανω. Μιλαμε για κρυσταλλα μιας και οπως και να χει αν εχεις τετοια μηχανη εχεις και φακουδαρες. Υ.Γ. Το εγραψα και στο αλλο τοπικ. Η 5100 μεχρι 3200 iso τη παλευει καλα. Απο κει και πανω εχει θεμα. Η παλιοτερες d70, d90 εχουν θεμα απο τα 800 και πανω. |
Γιαννη σε raw δεν εχω μιας και οι τελευταιες που τραβαω raw ειναι νυχτερινες οποτε εχω ελαχιστα iso.
Θα τραβηξω ομως μια με ιδιο θεμα και με 1600 και με 3200 και θα στη στειλω με email μιας και εδω δεν νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα raw αρχειων. Εχεις ενσταση απ΄τι καταλαβαινω.Αφορα τα σχολια μου οσον αφορα τη 5100 ή την D90; |
Ωραια πραματα.Εν κινησει; |
φαινεται οτι ειναι εν κινησει...απο την μπροστά ρόδα που ειναι και αυτή στον αέρα!!! έτσιιιι στα 2 |
Το Mamba είναι εκεί ακόμα ή το κλείσανε; ![]() |
Μου αρέσει το μούσι ![]() ![]() ![]() |
xaxaxa ειναι το brush της adobe με το γρασιδι σε σμικρυνση xD |
Παράθεση: |
...το γυαλί είναι by οπτικά Μάγγελ |
Μερικές που είχα ξεχάσει να βάλω, πλέον είναι πλήρες το album ![]() http://smg.photobucket.com/albums/v603/steve573/kat/ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
32 ειναι αν καταλαβα καλα;
Ή 4.9; |
Γι αυτο δεν εχει βγει τοσο καθαρη. |
![]() ![]() με f/32 καταλαβαίνω προσωπικά οτι ειναι αλλα μπορει να κανω και λάθος. Παντως f/5 με 30sec εκθεση νομιζω θα βγαινε καμμένη. |
με f/32 καταλαβαίνω προσωπικά οτι ειναι αλλα μπορει να κανω και λάθος. |
Έδωσες σε κάποιον το αμάξι ή οδηγούσες εσύ; ![]() |
![]() ![]() ![]() Θες λίγο ύψος πίσω ή ιδέα μου? ![]() |
2 ακρα PS θελει εμπρός και 1cm πάνω πίσω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ωραίες, θα προτιμούσα λίγο σωστότερο tint και καλύτερο καδράρισμα ωστε να διατηρείται το 3:2. Επίσης σε τέτοια σπορ ενα σφιχτό κάδρο με τέρμα ανοιχτό διάφραγμα και υψηλή ταχύτητα δίνει διαφορετική αίσθηση πχ από το crop (δεν ξερω πως τις εβγαλες απλά το αναφέρω) |
ΥΓ. Panning είναι πολύ δύσκολο να σου κάτσει, οχι λόγω χεριού αλλά διοτι εκ των πραγμάτων δεν σε αφηνει η κυματιστή θάλασσα. Αν το δοκιμάσεις σε λίμνη ειναι πολύ πιο ευκολο. |
για το tint εννοούσα να ειναι πιο φυσικά τα χρώματα.
Αν το κανες στο φωτοσοπ ειναι επιλογή σου οπότε δεν τιθεται θέμα, αν όχι δοκίμασε να παίξεις με το WB της μηχανής και το tint της. Tέλος ο καλύτερος τρόπος ειναι γκρι κάρτα, τόσο για το χρώμα οσο και τη φωτομέτρηση. Ο φίλος σου ο Αντώνης θα την χρησιμοποιεί σίγουρα και θα ξέρει να σε βοηθήσει σε μερικές λεπτομέρειες αν ασχοληθείς. |
Πιθανότατα να μην μπορούσες να πλησιάσεις περισσότερο ωστε να γεμίσουν τα κάδρα οπότε δεν γινόταν. Προσωπικά θα θα τραβούσα με 1/500 με 1/800 αν προκειται για γεμάτα κάδρα. |
Γιαννη και κατι ακομα το οποιο δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα το blog τις καταστρεφει σε ποιοτητα σε σχεση με την υψηλη αναλυση του fb και της πραγματικοτητας.
Εσυ που εχεις προσβαση και στο λογ/σμο μου στο Fb και στο Blog μπορεις να το διαπιστωσεις. Εκτος αν το σχολιο σου ειναι γενικο ανεξαρτητα που τις ειδες. |
sps έγραψε: |
Για οσους σκεφτονται να πανε μεταναστες στην Αυστραλια ![]() http://www.patrasevents.gr/News/22a3db81-2c92-4f9c-aaab-fef885ac35c7/i-ali-opsi-ths-afstralias-opos-den-tin-exoume-ksanadei |
BTS έγραψε: |
Να δέχονταν κόσμο όπως παλιά, θα ήταν καλά...αλλά δεν... ![]() |
Εσύ συγκεκριμένα την προηγούμενη Κυριακή, μπορούσες να πεταχτείς σε χρόνο dt κατεβαίνοντας το Ρεγγίνι! ![]() Ξέρω, ήταν λίγο... black ![]() |
![]() Τζουμέρκα, Ήπειρος. |
Μαμά ![]() ![]() ![]() |
Γενικα στα γυναικεια προσωπα διορθωνει πολλες ατελειες. |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Apostolos-106 rallye έγραψε: |
Το 106 μου![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Πολυ ομορφο με πολυ παλιο αυτοκολλητο στο πλαινο τζαμι βλεπω . . . ![]() |
Apostolos-106 rallye έγραψε: | ||||
Ευχαριστώ φίλε, ναι το αυτοκόλλητο είναι απ το 106sportclub.gr ![]() |
iceage έγραψε: | ||||||
Είχες περάσει από εκεί ή το πήρες από κάποιο παλιό μέλος? |
Αν έχω καταλάβει ποιο είναι ... πήρες ψαγμένο 106!
Μια ερώτηση: φοράει ανοξείδωτο ελεύθερο τελικό με γυριστή την απόληξη όπως το εργοστασιακό καζανάκι? |
H πινακίδα του τελειωνει σε 84...
Εν πάση περιπτώσει μακάρι να το ευχαριστηθείς και να το διατηρήσεις με τον καιρό σε εξίσου καλή κατάσταση. Ε κι εκεί που είσαι έχεις και χώρο να παίξεις! Εγώ όταν ήμουν στα μέρη σου "ξεχαρμάνιαζα" στις Λυγγιάδες! |
sps έγραψε: |
Αποστολε ποιο μερος ειναι αυτο που φωτογραφησες? |
superbike1977 έγραψε: | ||
Ο Αποστολης ειναι κατα 99% στην παλια οδο Γιαννενα-Μετσοβο και φωτογραφιζει απο ψηλα τη λιμνη των Ιωαννινων.Αγαπημενη διαδρομη για το 106 μου..... |
JDROGAS έγραψε: |
Μιας και αναφερατε την περιοχη εκει κοντα ειναι τραβηγμενη κι αυτη.
![]() |
Για μενα εδω ειναι η μαγεια της φωτογραφιας η στιγμη που μπορεις να αποθανατισεις.Τραβουσε μια φιλη μαλιστα εντελως ασχετη και σε μικρη αναλυση αλλα δειτε τη σκηνη.
Η κορη μου με τον σκυλο μας.Την εχω ονομασει χορευοντας με τους λυκους. Τραβηγμενη το 2005 στον δικο μας Ταυγετο που εκτος των αλλων διαθετει και υπεροχα στροφιλικια ![]() ![]() |
Για μενα εδω ειναι η μαγεια της φωτογραφιας η στιγμη που μπορεις να αποθανατισεις... |
Έλα ρε πατρίδα.....πραγματικά γα** τις παραλίες...από μέσα Ιουλίου και μετά γίνεται πανικός..... |
SnakeMJK έγραψε: |
σύβοτα δυστυχώς μόνο καθημερινές το ευχαριστιέσαι... τα σκ κ μέσα καλοκαιριού γίνεται της βαρκούλας το κάγκελο ![]() παρόλα αυτά, άνετα στο τοπ 5 των καλύτερων παραλιών στην χώρα μας. |
Πήρες καινουργια μηχανή? |
καμμια σχεση με τις προυγουμενες... ![]() ![]() επίσης εισηγουμαι... "εστω" αυτό http://www.skroutz.gr/products/show/8922349 ή και κατι καλήτερο αν θες να διαθεσεις περισσότερα χρηματα.... θα δεις διαφορά...ιδιώς στις βραδυνές καλές φωτογραφήσεις ![]() |
Γιάννη τα σπας ![]() ![]() |
Apostolos-106 rallye έγραψε: |
Καποιες φωτο κ απο Αγια Ναπα-Πρωταρα στην Κυπρο.
![]() ![]() ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Fig tree bay.....? |
'Andy'-lag έγραψε: |
i know i know....!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
bagos έγραψε: |
Μπηκες στο σωστο δρομο??? ![]() |
Δεν ξέρω αν την είχα ποστάρει στο παρελθόν
(ακροπολική ![]() ![]() |
Γιωργο δεν ειμαι καλα!!!... ή θα βαλω 4πεταλουδο να σωθω η θα του δωσω να γλιτωσω! ![]() |
χαχα τι παλικαρια ειστε σεις...
Γιαννη το χω εξελιξει ρε το αθλημα... με timer! Θεμα συνηθειας ειναι οπως στην κοντρα με το πεζοφαναρο 1001 1002! Αστειετομαι φυσικα, προφανως σε οσες ειμαι μεσα μ εχουν βγαλει... |