Ghost Dog έγραψε: |
Tο πρόγραμμα μεταξύ των αλλων περιλαμβάνει:
Κιάτο, Λίμνη Δόξα, Λίμνη Στυμφαλίας και αρκετες γύρω περιοχές.... Τα υπόλοιπα θα τα δείτε και μόνοι σας στην πορεία! ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Οκ! Απλώς Χρύσα πες μου αν θα πάρεις το αμάξι σου στην εκδρομή να ξέρω να πάω με το Βασίλη αν είναι ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Κάποια απ τις δύο να "βουτήξει απ' τ' αυτί" ![]() ![]() |
ath7 έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 δεκ πρεπει να μπω μεσα απο αδεια! |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 δεκ πρεπει να μπω μεσα απο αδεια! |
Sinanai έγραψε: |
Λίγες φωτό, από τα μέρη που θα επισκευτείτε. Δεν είμαι σίγουρος, θα το ξέρω λαστ μόμεντ, μιας και την ίδια μέρα είναι το τρακντέι της ΦΙΛΜΠΑ στην Πάτρα και επίσης έχουν μαζευτεί διάφορα εξοδάκια... |
king207cc έγραψε: |
μέσα και γω ![]() ![]() ![]() |
iceage έγραψε: |
Υπολογίστε και εμένα παρακαλώ στην μάσα. Άντε γιατί πολύ μας κουνιούντε τα 207 και θα αγριέψωωωωωω. |
Πάνος έγραψε: | ||
Τετραγωνικη επιφανεια του σερβιτσιου σου για να δω αν θα κατσουμε κοντα η οχι; ![]() |
206kwn έγραψε: |
Βάλτε και ένα 206kwn με 2 ερωτηματικά όμως ![]() ![]() 206kwn ![]() ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Παίζει να ρθω κι εγώ... παίζει... ![]() |
mikerrgp έγραψε: | ||
για κανονισε να κανουμε ομαδα σαξοραλλα θα μας καταπιουν τα 206 κ τα 207 grallye |
iceage έγραψε: | ||||
Μας βλέπω να γινόμαστε πουθενά. Παλιοκοντράκιδες!!!!!!!!!!! |
xrisa-xs έγραψε: |
Εκδρομή πάμε, δεν κάνουμε διαγωνισμό στο δρόμο. |
sod έγραψε: | ||
Εβαλεs κι αλλο ερωτηματικο διπλα στο 206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ααα δεν θα μπορεί
εχει μάθημα μπριζ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Υπολογίστε και εμένα παρακαλώ στην μάσα. Άντε γιατί πολύ μας κουνιούντε τα 207 και θα αγριέψωωωωωω. |
kostas207rc έγραψε: | ||
Για χαλάρωσε γιατί θα τιμωρηθείς και 2η φορά... Βάλε και μένα στη λίστα μαζί με τον CHR207 |
micra_iro έγραψε: |
ωχ το βλεπω να γινεται σφαγη με τα παΐδια |
perikm έγραψε: | ||
ηρώ εσένα θα σε δέσω πίσω από το rallye για να μπορέσεις να βλέπεις ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: |
Νικολαιδηs...... ![]() ![]() |
Μάνθε, πάνε με το Nissan... ![]() |
Εγώ την ίδια μέρα έχω αυθημερόν ταξίδι Καλαμπάκα... ![]() |
Παμε παρεα καμια αλλη μερα (να παω και'γω στην πατριδα) και ελα την Κυριακη μαζι μας ρεεεεεεεεεεε.............................................. ![]() Οι αλλοι οι μιναρες δεν θα ερθουν?????!??!?!?!??? ![]() |
denlafkas έγραψε: |
μαλλον η Λευκαδα θα εκπροσωπηθει απο κ απο δευτερο 207 το παιδι δεν ειναι μελος (ακομα) αλλα τρελαμενος με τα peugeot... δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα; |
Sinanai έγραψε: | ||
Ανεβαίνω για δουλειά, Άρη, αλλιώς θα ερχόμουν... ![]() Απ' ό,τι είδα, τουλάχιστον Στάθης και Κώστας θα ακολουθήσουν. ![]() |
kammenos έγραψε: |
Οι από την μεριά της Πάτρας, να δώσουμε σημείο συνάντησης, πχ στο νοσοκομείο του Ρίου 9.00?
όπως είχαμε βρεθεί και πέρσι. Να πούμε ποιοί θα μαστε? 1. kammenos (6942086054) |
206kwn έγραψε: | ||
Θα πάμε μαζί τελικά Παναή ![]() ![]() |
σημερα ειδα αφισα στο δρόμο οτι την Κυριακη εχει αναδάσωση στην Πεντέλη και θελω να πάω... |
pygolabida έγραψε: | ||
Καλά κι εσύ πάρε ένα δέντρο & φύτεψέ το άλλη μέρα... Ηρώ τελικά θα πάμε μαζί? Θα έρθει & μια φίλη μου & άμα είναι να κανονίσω & με αυτήν για την ώρα της παραλαβής, γιατί μένει από την αντίθετη μερια, να δω πια βολεύει να μαζέψω πρώτη... ![]() |
micra_iro έγραψε: | ||||
και το ρωτας??? να σε πω μας παιρνει να ερθει κι η κολλητη μου ή να ψησω κατασταση για τζιποειδες?? |
pygolabida έγραψε: | ||||||
Εμένα μόλις μου είπε η φιλενάδα μου ότι κάλεσε & μια φίλη της μαζί, οπότε αν έρθεις μόνη σου μας παίρνει αλλιώς άμα έρθει η φίλη σου ή ελάτε με τζίπ ή να κανονίσουμε αλλιώς (πχ να σας πάρει η Χρύσα αν χωράτε) ![]() |
σαν πολλές κοπέλες μαζευόμαστε αυτή τη φορά! πολύ καλό!!!!!!! |
του το είπα! δεν ξέρει ακόμα...
ρε! μόνο το μισό μου σόι να έρθει την Κυριακή την κλέινουμε την ταβέρνα για πάρτι μας ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κανόνισε να φέρεις κανάν ελεύθερο θα έρθει πολύ υλικό.... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Δεν λέτε στις φίλες σας να ρίξουν ένα φλέφαρο [b]ΕΔΩ[/b] πριν έρθουν στην εκδρομή!!!!! |
κλαιν οι χηρες κλαιν κι οι παντρεμενες, αιντε πια |
κλαιν οι χηρες κλαιν κι οι παντρεμενες, αιντε πια Χρυσα κανονισε να φερεις καναν ελευθερο θα ερθει πολυ υλικο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
οχι δεν τους λεμε, αμα θελουν να ερθουν να δουν, |
iceage έγραψε: | ||
Σας παρακαλώ πιαστείτε λίγο μαλλί με μαλλί!!!!! |
δεν με παιρνει, μεχρι να ξεμαλλιασω την γιαννα θα ερθει η Κυριακη ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ανεξάρτητα με το χιονοσενάριο δεν με βλέπω να ερχομαι τελικά...
σημερα ειδα αφισα στο δρόμο οτι την Κυριακη εχει αναδάσωση στην Πεντέλη και θελω να πάω... σορρυ παιδάκια αλλα αυτο το βουνο το "αγαπάω"... όποιος δεν πάει εκδρομη ας ακολουθήσει
καλά με κακό καιρό εννοείται οτι με το νισσαν θα πήγαινα... αρκεί να ειχα προλάβει να του κάνω μια ευθυγραμμιση (περιμένω τα 2 πισω αμορτισερ και το χω καθηστερησει)... |
Καλά κι εσύ πάρε ένα δέντρο & φύτεψέ το άλλη μέρα... |
miss pug έγραψε: |
Ας τον πιασει καποιος απο το αυτι να τον φερει γιατι του το χρωσταω(αφου φυτεψει πρωτα κανενα δεντρο να χουμε και λιγο καθαρο αερα) ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||||
καθενας μας με τα ενδιαφεροντα του... θα προσπαθησω να παω πρωι πρωι για κανα 2-3ωρο (=καμμια 20-30αρια δεντρακια) και να προσπαθησω να ρθω για φαι μετα... ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλα βρε μουρμουρα θα δω τι μπορω να κανω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[
Χρυσα κανονισε να φερεις καναν ελευθερο θα ερθει πολυ υλικο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επίσης, για να μην πληρώσετε διόδια για μερικά χλμ κωλόδρομου, μιας και αυτά είναι στο Ζευγολατιό, λίγο πριν το Κιάτο, πηγαίνετε από την παλιά Ε.Ο. μέχρι εκεί. (Βγείτε, δλδ, από τη διασταύρωση μετά τη διχάλα που πάει αριστερά Τρίπολη και ευθεία Πάτρα) |
Εννοείται ότι πρέπει να έχετε αλυσίδες μαζί σας... Χτες πηγαίνοντας Καλαμπάκα παραλίγο να μείνω στο Δομοκό. Ενώ όντας στο "Ναύπακτος-Ιτέα" έβλεπα απέναντι τα βουνά (Χελμό, Ζήρεια κτλ) που θα πάτε, τίγκα στο χιόνι. Άρα να είστε προετοιμασμένοι... |
Εννοείται ότι πρέπει να έχετε αλυσίδες μαζί σας... Χτες πηγαίνοντας Καλαμπάκα παραλίγο να μείνω στο Δομοκό. Ενώ όντας στο "Ναύπακτος-Ιτέα" έβλεπα απέναντι τα βουνά (Χελμό, Ζήρεια κτλ) που θα πάτε, τίγκα στο χιόνι. Άρα να είστε προετοιμασμένοι... |
Χτες έκανα αυτή τη μικρή διαδρομή...
Βαριόμουν μωρέ στην Πάτρα και είπα να πάω μια βόλτα... |
Εσύ, Γιάννα, με το Φιατάκι, πήγαινε μπροστά, σαν τα "Follow me" στα αεροδρόμια! ![]() |
xrisa-xs έγραψε: | ||
χμμμ....ζητούνται επειγόντως 13 άρες ζάντες από 206 1.1 για να ζαντάρω τα χιονολάστιχα στο 206 ![]() ![]() ![]() ![]() χωρίς πλάκα τώρα, όποιος έχει τις θέλω αλλά για καλό και για κακό φορτώνω τις αλυσίδες από τώρα στο αμάξι |
YuGo007 έγραψε: |
Και εγώ τελικά ok εκτός απροόπτου ! απλά ίσως είμαστε 3 αντί για δύο ! στισ 9 πριν ή μετά τα διόδια της Ελευσίνας ? |
king207cc έγραψε: | ||
λογικά μετά μην πάμε να φύγουμε κ κάνουμε ουρά στο ταμείο ![]() ![]() |
Παράθεση: |
1. Ghost Dog
2. denlafkas 3. SnakeMJK (μάλλον 2 άτομα) 4. MEMsound ? 5. kammenos 6. Πάνος 7. mikerrgp 8. micra_iro 9. xrisa-xs 10. pygolabida 11. sod 12. perikm 13. abaleo 14. reselie 15. THE GODFATHER 16. miss pug 17. x-centric 18. king207cc 19. YuGo007 (2 άτομα) 20. iceage 21. 206kwn 22. RoadRunner122 23. kostas207rc 24. CHR207 25. Λευτέρης 26. Mez + 1 27. fynos + 1 |
ρε παιδια μια απορια:
Λεει στο αρχικο ποστ ραντεβου στα διοδια των Μεγαρων, εχει διοδια στα Μεγαρα??? ![]() ![]() ![]() γτ δεν θυμαμαι κατι τετοιο ή μηπως ο ποιητης ηθελε να πει Ελευσινα??? |
Πάνος έγραψε: |
Αρη πες μου οτι θα ερθεις με το 206 να παθω εγκεφαλικο... ![]() ![]() |
fynos έγραψε: |
Άρη, αύριο το πρωί θα κανονίσεις για τραπέζι φαντάζομε ε ?
|
Παράθεση: |
meteo web camera |
εγω με photoman και 3 φιλους του θα ξεκινησουμε κατα τις 1200 απο Αθήνα μιας και θα πάμε τελικά φυτεψουμε μερικά δεντρακια πριν... ![]() |
Καλό ταξίδι να έχετε-έχουμε όλοι και καλή μας διασκέδαση και προσοχή στο δρόμο ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Παρε με τηλ καθως θα φτανετε για να σας πω που ακριβως θα συναντηθουμε...... ![]() Μπαταριες για PMR και ψηφιακες ετοιμαστε..... ![]() |
Να πάρω και κανα υαλοκαθαριστήρα για 206 μαζί μου, άραγε να θέλει κανένας ? |
Εγω ![]() ![]() |
Ναι ρε συ . . . .
Εκδρομή με οργάνωση δικιά σου δεν την χάνω ! |
Παω και'γω να ζητιανεψω κανενα αυτοκινητο απο τους γονεις...... ![]() |
Στην επόμενη να κανονησουμε να πάμε σαν κλαμπ ολοι μαζί.
|
kammenos έγραψε: |
Πάρα πολύ ωραία ήταν παιδιά! και του χρόνου!
|
αριστα σε όλους για την συμπεριφορα στο δρόμο χωρίς περιττες σαχλαμαρες (απ οσο ειδα τουλάχιστον)
περασαμε τελεια... Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool παντα τετοια! |
Περισσότερες στο facebook... ![]() |
MAD έγραψε: | ||
Που θα τις δω? ![]() |
sod έγραψε: |
Ετσι...........παντα τετοια............... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
αμα ξαναπουσιασεις θα σε διαγραψουμε! ![]() |
Προδότη της ατμόσφαιρας, Γιώργο! Τι είναι αυτή η φωτό;;; Δε ντρέπεσαι; Και εσύ;;; ![]() |
abaleo έγραψε: |
[...]"ας μαζευτούμε 103894 άτομα[...] |
abaleo έγραψε: |
[...]από την επιδρομή των λεόντων στο μοναστήρι! |
Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε!!! ![]() Υπομονη μεχρι τις 30/1 που θα γινει το επομενο.... ![]() Stay tuned! ![]() Y.Γ: Ελπιζω στο επομενο να μην ειμαι με το "Εβο".... ![]() ![]() ![]() |
αμα εισαι με το εβο
θα ερθω με το νισσαν για τζαπορν συμπαρασταση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε!!! ![]() Υπομονη μεχρι τις 30/1 που θα γινει το επομενο.... ![]() Stay tuned! ![]() Y.Γ: Ελπιζω στο επομενο να μην ειμαι με το "Εβο".... ![]() ![]() ![]() |
...με το IGNIS να τις συγκρίνουμε (τις 4κινήσεις). |