BTS έγραψε: |
Καλημέρα τρελά αγόρια.
-Σάββατο πρωί 9.00 ραντεβού στην είσοδο του Λαυρίου, στο πρώτο roundabout που συναντάτε (Τεχνολογικό Πάρκο Ε.Μ.Π). Προσοχή, 9.05 φεύγουμε! Για να βγείτε εκεί, είναι πολύ εύκολο. Αττική Οδό->Μαρκόπουλο και όλο ευθεία μετά πάνω στον κεντρικό δρόμο μέχρι να δείτε θάλασσα. Εκεί είμαστε. Από Μαρκόπουλο για Λαύριο είναι 25 λεπτά με τελείως νορμάλ οδήγηση. Το μενού περιλαμβάνει Αγ.Κωνσταντίνο για ορεκτικό (βλέπουμε τους πρώτους εώς και Αγγελίδη-Mercedes), σε γρήγορο σημείο που το ακούς να έρχεται από μακριά και πορώνεσαι, ώσπου σκάει με τα τέσσερα σε δεξιά που βουτάει (τερματισμός). Ακολουθεί Κουβαράς, σε κατηφορικό γλιστερό εσάκι με γραφικό σκηνικό για ρομαντικές καταστάσεις... ![]() ![]() ...και κλείνουμε με την φουρκέτα που είναι βγαλμένη από το ράλλυ Σαν Ρέμο και βρίσκεται στην Πλάκααααα. Από εκεί, η ατραξιόν της ημέρας (μασαμπούκα με couleur locale) είναι κοντά. Αν χαθείτε (χλωμό) τηλεφωνήστε στον Τάκη. Αυτός ξέρει! ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
τσίβος ή τσιβός; ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Διαλεξτε ποιος θα βαλει την ψησταρια,εγω θα φερω τα τριγωνα(Πανοραματος). ![]() |
Κατσε γιατι φαγαμε περσι σε ενα εκει στο λιμανι και ακομα ποναμε... ![]() |
volvos έγραψε: | ||
oooxi ψαρια σε γνωστο καφενειο-τρυπα του λαυριου bts speaking ![]() alekoyko σορυ δε το θυμομουν γραψε κατι... |
alekoukos106 έγραψε: |
[ και επιτελους θα γνωρισω αρκετο κοσμο... |
volvos έγραψε: |
leasing racing rally tires...
for info please call 697XΝXX1313 ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Να την πω την κακιούλα μου;
Εγώ μόνο τον Νίκο είδα να δηλώνει ως PSClub (αν και αυτός μετά από ψάλσιμο)... Φανταστείτε ότι είμαστε και οι ΜΟΝΟΙ που μπορούμε να δηλώνουμε (ΔΩΡΕΑΝ) το Club λόγω ιδιότητας, αλλά κανείς δεν το κάνει |
Sidobre έγραψε: |
Να την πω την κακιούλα μου;
Εγώ μόνο τον Νίκο είδα να δηλώνει ως PSClub (αν και αυτός μετά από ψάλσιμο)... Φανταστείτε ότι είμαστε και οι ΜΟΝΟΙ που μπορούμε να δηλώνουμε (ΔΩΡΕΑΝ) το Club λόγω ιδιότητας, αλλά κανείς δεν το κάνει |
soler έγραψε: |
Καλή επιτυχία σε όλους..
Λογικά θα έρθουμε να σας καμαρώσουμε ![]() |
εκτος αν εμενα και αλλους 5-6 μαντραχαλους που τρεχουμε σα παρεα μαζι με το λεφο και το νικο σε καθε αγωνα τους μας εχετε βαφτισει Psclub και δε το ξεραμε |
Road_Runner έγραψε: |
μλκ ηταν 2 τουλαχιστον πισω μου (Μαλακταρη, Παπαδιογιωργος) Μπορει και αλλοι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
να οργανωθούμε παιδιά! να οργανωθούμε! |
Ας ειναι καλα ο Μητσακος!!!
Τουρμποκαιρος!!! |
h ekdromi ειναι δεδομενη οδηγιες θα ακολουθησουμε ολοι το τοπικο ηρωα πετρο bts και μετα κατα τις 5 θα εχει φαγοποτι σε γνωστο καφενειο στα λαυριο (οσοι θυμουνται απο περσι...) ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΑΙ και τσαμπα....
|
εχει κοπανα ο Αγ. Κων/νος?????? |
kane pughell του σαββατου θα δεις τι σημαινει φαι.... |
MEMsound έγραψε: |
... (και όχημα εκτάκτου γιατί στο πήγαινε όλο και κάνας κιτκαρος θα μείνει από ανεξήγητο "κλασσικά" λόγο ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κοιτα ειναι τοσο φτηνο και γα**το το καφενειο που σε πληρωνω ανετα |
τοσα λαστιχα θα μου κουβαλησεις φανταστικε φιλε μου??
|
οχι σα τη κυριλε μαλ***α που μας πηγατε και μας μετραγανε το ψωμι
σκατοφλωροι |
Κοιτα ειναι τοσο φτηνο και γα**το το καφενειο που σε πληρωνω ανετα
τοσα λαστιχα θα μου κουβαλησεις φανταστικε φιλε μου?? οχι σα τη κυριλε μαλ***α που μας πηγατε και μας μετραγανε το ψωμι σκατοφλωροι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γιατι,νομιζεις θυμαμαι που πηγαμε;
Οντως που σας ειχαμε παει; |
ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΜΑΝΘΟΥ...
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? |
Υ.Γ.Μλκα Σταυρε κανε καμια μλκια να ξεχασεις να φερεις τα πισινα και να ακουσω εγω τον εξαψαλμο... |
ΝΙΚΟ λες για τη πατημενη 500μετρα πριν την αλλαγη με κατευθυνση ααποδα προς τα πανω /? |
Μήπως να δίναμε μία συγκεκριμένη ώρα και μέρος για να βρεθούμε όλα μαζί τα παιδάκια; |
Η μια ειναι αυτη αλλα ειναι γνωστη... Μια πολυ @ρχιδ@τη στροφη ειναι περιπου 500 μετρα απο τον τερματισμο... Σκας με 5η τερμα και φρεναρεις πανω στο χασιμο για μετρια αριστερη... ειναι καλο κομματι. Και αν δεν σας αρεσει εχει μετα αλλες 6 στροφες να δειτε... |
Είχα κάτσει εκεί το 2002. Υπάρχει εκεί κοντά κοπάνα χωμάτινη. Για τον οδηγό είναι πολύ καλή στροφή. Απ' έξω δεν μπορώ να πω ότι είχε ιδιαίτερο θέαμα... ![]() |
Παράθεση: |
Πετροοοοο, φερε και το σκυλακι να εχω να παιζωωωω!!!! |
Road_Runner έγραψε: | ||
Που θες να παιζεις εσυ ρε? Μεσα στο αμαξι??? |
Ωραια κομματια ειναι επισης και εκεινα τα πατημενα εσακια που εχει ο Κουβαρας(αν δεν κανω λαθος) κατα το τελος του,πριν απο τα αμπελια αριστερα.
Απεξω δεν ξερω πως φαινεται αλλα απο μεσα ειναι ολα τα λεφτα καθως οι γεματες 4ες ειναι ρουτινα! Ηταν το σημειο που ειχε ο Σωτηρχος το in car και πηγαινε με κοφτη 5ης για κανενα 3λεπτο με το Saxo περσι. Γενικοτερα παντως ο Αγιος Κωνσταντινος δεν ειναι κατι το εξωπραγματικο,οχι βεβαια οτι ειναι ασχημη ειδικη,μην τρελλαινομαστε! Η Πλακα ειναι ντεμι και ο Κουβαρας ειναι ολα τα λεφτα. ![]() Απλα αυτος ο αγωνας εχει για ολα τα γουστα καθως εχει πατημενες μεγαλης διαρκειας,αρκετες φουρκετες εκ των οποιων καποιες λιγες χειροφρενατες,ευθειες για κοφτιασματα 5ης(ή 6ης) και πολλα αλλα κομματια. Ανετα απο τους πολυ ωραιους αγωνες. Μοναδικο μειονεκτημα οι πολλες εξοδοι που εχει απο την μεγαλη σιγουρια των οδηγων... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Ναι, θα τον εχω αγκαλια διπλα απο τις σημειωσεις.... ![]() Λες να μας πουνε τιποτα σε καναν τεχνικο ελεγχο?? ![]() Οχι ρε, για μετα....την ωρα της μασας! ![]() Oοοολο για αυτοκινητα θα λετε και δε σας μπορω..... ![]() |
δεν ειμαστε μοτορσπορτ λεμε |
ΠΕΤΡΟ ΒΓΑΛΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... |
επίσης και ο κ.πρόεδρος ... αν μπορέσει να φυγει απ' την κόρη... και το ξαδελφάκι της... που χει γιορτή (ή κάτι τέτοιο) |
Γ...
Τ... Π... είμαστε... συμπληρώστε το όπως θέλετε... όχι εσύ τοτέ (steve)... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ποια μέρα; ![]() |
υ.γ...ουτε ποια μέρα ειναι ο αγώνας δεν εχει γραφτεί... ![]() |
pygolabida Κυρ 23 Νοέ, 2008 18:25 έγραψε: |
Θέλουμε να έρθουμε κι άλλες(οι) να δούμε τα παιδιά, απλώς δεν το έχουμε οργανώσει καλά με αποτέλεσμα να πηγαίνουν μαζί μόνο όσοι κάνουνε παρέα......Δώστε σε ένα σημείο που να βολεύει το πρωί του Σαββάτου ραντεβού να βρεθούμε ![]() |
micra_iro Κυρ 23 Νοέ, 2008 22:08 έγραψε: |
και για να ειστρεψουμε λιγο στον παλμο του τοπικ
καλη επιτυχια σε ολους οσοι θα αγωνιστουν δυστυχως το Παλλαδια γινεται Σαββατο και δουλευω οποτε με μεγαλη μου λυπη δεν θα παρακολουθησω ουτε φετος τον αγωνα γι' αυτο λοιπον και παλι καλη επιτυχια σε ολους τους αγωνιζομενους Υ.Γ.Νικολα πολυ πιθανον φετος οπως και περυσι να ερθουν να σου πουνε τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Μου είπατε για 7:30 το πρωί, αλλά δεν μου είπατε....
Για τόσο πρωί δεν το κόβω πάντως, γιατί θα γκρινιάζει η γυναίκα και βαριέμαι. Οπότε κατά τις 11-12 θα είμαι προς τα κάτω. Μπορεί κάποιος να δώσει ακριβής οδηγίες για το που περίπου είναι το service park πχ. |
alekoukos106 έγραψε: |
εγω ιδεα δεν εχω πως ποσταρω στην αρχικη σελιδα.. ![]() |
...ακομα δεν εχω δει κειμενο για το πορταλ...
μήπως μονο να ζητάμε/απαιτουμε/χρησιμοποιουμε ξέρουμε? |
υ.γ. steve... οσο δικιο και να εχεις στα περισσότερα θεματα, όταν το λεξιλόγιο σου ειναι αντίστοιχο των ανέκδοτων με τον "τοτό" δεν υπάρχει περίπτωση να γινεις Mod... ισως κάποια στιγμη το καταλάβεις |
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ να σας πω το ανεκδοτο με το κοριστακι που τρεχει στο λιβαδι το σαββατο
εκφραζει πληρως το σταυρο ![]() |
kane έγραψε: |
Υ.Γ. καντε το στιβ μοντ ρε! Γ#μώ το κατεστημένο της αθηνας...δωστε φωνη στη Β.ελλάδα ειπε ο μικρος κομπλεξικος σαλλλονικιος!...
...Τελικα ποιανου λαστιχα φορεσα,του τακη ή του μανθου? 30 χλμ στο βουνο εκανα παιδια,για να μην αγχωνεστε αν φαγωθηκαν ή οχι... |
...
για τα λάστιχα... ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ 205 λάστιχο στο σαξο... ουστ!!! ... |
tsosmoulis έγραψε: |
κάνε ο steve ΔΕΝ είναι Β.Ελλαδίτης..
έιπαμε είναι καμπίσιος! |
πέραν του χαβαλέ, αυτό μην το λές ουτε γι αστείο, δεν υπάρχει θέμα "βορειων" και "νότιων".
γενικά αν υπάρχει κάποιος μέλος εκτός Αττικής που να πληρεί της προυποθέσεις* του να γίνει Mod το βλέπουμε και αν όλα "οκ", ευχαρίστως να γίνει. |
PETRO ΑΝ μπορεις ειδικα πλακα βαλε ενα χαρτη δρομου για οσους ερθουν μετα σε ποια διασταυρωση κερατεα στριβουν αφου ειναι πολυ ευκολο να ερθουν και μετα
επισης ενδιαμεσα σερβις δε θα παμε? θα δουμε απο ρπωτο λουπ 1 σερβις και 2λουπ απο 2??????? |
Το μενού περιλαμβάνει Αγ.Κωνσταντίνο για ορεκτικό (βλέπουμε τους πρώτους εώς και Αγγελίδη-Mercedes), σε γρήγορο σημείο που το ακούς να έρχεται από μακριά και πορώνεσαι, ώσπου σκάει με τα τέσσερα σε δεξιά που βουτάει (τερματισμός). |
Road_Runner έγραψε: | ||
Εμας θα μας δειτε πουθενα? Και στον κουβαρα σε ποιο σημειο λες? |
πετρο επειδη Pughell kane θα ειναι σερβις ζαχου και αν μπορεσουν να ερθουν μαζι μας θα ειναι μετα το σερβις παρκ ελεγα μηπως παμε σερβις και μαζι τους πλακα στο 2ο λουπ
προλαβαινουμε? οποτε να κοψουμε αν θελουν καποιοι τη 3η ειδικη του 1ου λουπ. τι λες προλαβινουμε? τι ωρα τελειωνει 2η πλακα για να ξερω τι ωρα θα φαμε ![]() |
BTS έγραψε: | ||||
Θα σας δούμε Κουβαρά, Πλάκα, τερματισμό και ...ταβέρνα ! Μετά τον τερματισμό του παλιού Κουβαρά, στο Τ κάνεις δεξιά, έτσι; Λίγο πιο κάτω, στα σπίτια κάνεις αριστερά στην ανηφόρα για το πολύ δύσκολο κομμάτι μέχρι τον τερματισμό. Το κομμάτι που λέω είναι εκεί στα σπίτια, πριν την αριστερή ανηφορική. Είναι ένα φαρδύ κομμάτι μέσα στα δέντρα με δεξιά σε γεφυράκι. |
3:30 για φαγητό; Τέλεια ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
και γω λέω να φτιάξω ένα κέϊκ για το καλημέρα! με τον καφέ βρε παιδί μου! χαχαχα! |
Εντομετακσυ αυτο το σημειο παιζει να ειναι το χειροτερο ολου του αγωνα... Τι κταλαβαινετε εκει?
Τουλαχιστον προχωρησετε 400 μετρα αντιθετα στην φορα του αγωνα που εχει μετρια δεξια πανω σε χασιμο... |
πάντως εγώ το αντιανεμικό του ΣΟΑΑΒΕ θα το φοράω ![]() |
Οχι ρε μλκ....
Ειναι της ξαδερφης.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πριν τις 10 θα ξυπνήσουμεεε. |
Lef205 έγραψε: |
Eγω να συμπεριφερθουμε σαν "κλασσατοι αγωνιζομενοι" (ειναι το επομενο στεπ μετα τον παραγοντα) θα παμε σε ολες τις ειδικες θα βλεπουμε μονο τα μεγαλα και θα φευγουμε αφου θα τα χρονομετραμε στο σημειο που θα καθομαστε.
Μετα θα παμε στο σερβις οπου θα μπουμε με τα αυτοκινητα μας φυσικα και θα μιλησουμε σε ελαχιστους με στυλ σαν να τους ξερουμε χρονια στους αλλους δεν θα ριξουμε καν βλεμμα. |
μπορω να εχω κατι απο σοαα
καπελο μπουφαν αυτοκολλητο |
Καταλαβα,οποτε να προγραμματισω super market αυριο για Pummaro σε περιπτωση που ο Σταυρος δεν βρει ντοματες... ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Για "πριν τις 11" τουλαχιστον.....ουτε κουβεντα ε? ![]() |
ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9
|
πετρο αν μπορεις γραψε και για τα δυο αλλα σημεια που θα παμε 5 πραματα για διαδρομη γιατι προβλεπω να μας ζαλιζουν τα αρχ**ια στα τηλεφωνα αυτοι που δε θα ξυπνησουν......... |
ναι ενω τακη μολις και αν ξυπνησουν το 1ο τους μελημα θα ειναι με τη τσιμπλα στο ματι να μπουνε στο φορουμ... ![]() ![]() ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
Μπορουνε να το δουνε και σημερα το βραδυ! ![]() |
kane έγραψε: | ||
ναι ενω τακη μολις και αν ξυπνησουν το 1ο τους μελημα θα ειναι με τη τσιμπλα στο ματι να μπουνε στο φορουμ... ![]() ![]() ![]() |
Καλημέρα τρελά αγόρια.
-Σάββατο πρωί 9.00 ραντεβού στην είσοδο του Λαυρίου, στο πρώτο roundabout που συναντάτε (Τεχνολογικό Πάρκο Ε.Μ.Π). Προσοχή, 9.05 φεύγουμε! Για να βγείτε εκεί, είναι πολύ εύκολο. Αττική Οδό->Μαρκόπουλο και όλο ευθεία μετά πάνω στον κεντρικό δρόμο μέχρι να δείτε θάλασσα. Εκεί είμαστε. Από Μαρκόπουλο για Λαύριο είναι 25 λεπτά με τελείως νορμάλ οδήγηση. Το μενού περιλαμβάνει Αγ.Κωνσταντίνο για ορεκτικό (βλέπουμε τους πρώτους εώς και Αγγελίδη-Mercedes), σε γρήγορο σημείο που το ακούς να έρχεται από μακριά και πορώνεσαι, ώσπου σκάει με τα τέσσερα σε δεξιά που βουτάει (τερματισμός). Ακολουθεί Κουβαράς, σε κατηφορικό γλιστερό εσάκι με γραφικό σκηνικό για ρομαντικές καταστάσεις... ![]() ![]() ...και κλείνουμε με την φουρκέτα που είναι βγαλμένη από το ράλλυ Σαν Ρέμο και βρίσκεται στην Πλάκααααα. Από εκεί, η ατραξιόν της ημέρας (μασαμπούκα με couleur locale) είναι κοντά. Αν χαθείτε (χλωμό) τηλεφωνήστε στον Τάκη. Αυτός ξέρει! ![]() ![]() |
6974791313 |
Πανο θα δωσω το τηλεφωνο στον θειο τον Ευθυμη(ξερει ο Kane ![]() Θα περαστε ωραια οι δυο σας! ![]() ![]() ![]() |
...(οχι τωρα ρε στελιο,ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙ) |
βεβια παλι προπροπροτελευταιοι ημασταν νικολακη ![]() αλλα αμα κανετε τη διαιρεση τα χιλιομετρα του αγωνα και ποσο μπροστα (30δευτερα) ηταν αλλα κορυφαια 206 (διλιτρα και κιτκαρ) μετα απλα ξυνεις το κεφαλι σου πως το εκανε αυτο |
ενδιάμεσα γιατι η μασα εγινε σε 2 δοσεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν!
1) βρωμοκαιρος 2) δν ειχαμε χρονικη ανεση μιας και κλειναν τα τεμπη,μη γαμήσω 3) ολοι ειστε πεταμενοι ΚΑΡΓΑΑΑΑΑΑ,εκτος βολβου και βτς 4) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ζαχαιους για το πρωταθλημα ασφαλτου 5) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ νικολάκη (συνοδηγο δε ξερω ποιον ειχες) για το αποτελεσμα,δυστηχως ειχα γινει πουτανα και δεν περιμενα να σε βγαλω φωτο μεσα στην ειδικη... 6) μπραβο και στον παγκχελλ για τη καινουργια του 4τροχη κονσερβα,απτην προηγουμενη σιγουρα 5 λεβελ πανω. 7) μπραβο στο τακη που καλυψε τις επιταγες του,και ετοιμαζεται να κοψει αλλη μια (1300 λιγα ειναι ρε,κορακα...) 8) μαλλιακος - τεμπη ουτε μια ωριτσα παρα...τι σου κανει το "κυνηγι"... 9) δν βρηκα τπτ αλλο για να φτασω στα 10 10) γιαυτο και τα 2 τελευταια ειναι μλκς...ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Το χρυσό κουφέτο το κάναμε εδώ λέμεεεεεεεεεεεε
και η χρύσα μιλάει για τον κώστα τον μιλιάδη ![]() |
λετε να το κανουμε ομαδικο? ![]() |
o salex με ψυνει να ανεβουμε το σκ
λετε να το κανουμε ομαδικο? ![]() |
glf έγραψε: |
μπράβο ρε σεις.. στα δύσκολα, το κυπελλάκι είναι βαρύτερο λέμε ![]() |
tsosmoulis έγραψε: | ||
και μετά φταίει ο steve... ![]() |