pduke έγραψε: |
Οι φίλοι σας από τη Σαλλονίκη... |
Οι φίλοι σας από τη Σαλλονίκη σας ετοιμάζουν πολύ όμορφα πραγματάκια....
Έρχονται φιλτροχοάνες της Green με .......... κρατηθείτε............ 25Ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Είναι αυτή που φοράει το αγωνιστικό 206 και το δίνει η peugeotSport !!!! Το εν λόγω φίλτρο θα τοποθετηθεί κάτω από τις προδιαγραφές ειδικής πατέντας της οποίας πατέρας είναι ο φίλος Vag. Το κόστος είναι μηδαμινό μιας και θα κρατηθούν όλα σχεδόν τα μέρη της τωρινής εισαγωγής. Αναμένεται αύξηση μέχρι και 6 ίππους για το δίλιτρο!!! (το αναφέρω ως το ανώτερο δυνατό). Μόλλαταύτα θα δοκιμαστούν και άλλα φίλτρα μιας και ο Vag επιμένει ότι το Κ&Ν θα κάνει καλύτερη δουλειά. Αναμείνατε λοιπόν για νεότερα οι δοκιμές αρχίζουν με την άφιξη των φίλτρων μιας και ο Vag έχει ολοκληρωμένη τη εισαγωγή στο χώρο αποσκευών του..... Οι φιλτροχοάνες έρχονται σε δύο με τρεις εβδομάδες |
pezomania έγραψε: |
6 άλογα για 2.0, γύρο στα 4 για 1.6 καλά δεν είναι ![]() |
Οι φίλοι σας από τη Σαλλονίκη σας ετοιμάζουν πολύ όμορφα πραγματάκια....
Έρχονται φιλτροχοάνες της Green με .......... κρατηθείτε............ 25Ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Είναι αυτή που φοράει το αγωνιστικό 206 και το δίνει η peugeotSport !!!! Το εν λόγω φίλτρο θα τοποθετηθεί κάτω από τις προδιαγραφές ειδικής πατέντας της οποίας πατέρας είναι ο φίλος Vag. Το κόστος είναι μηδαμινό μιας και θα κρατηθούν όλα σχεδόν τα μέρη της τωρινής εισαγωγής. Αναμένεται αύξηση μέχρι και 6 ίππους για το δίλιτρο!!! (το αναφέρω ως το ανώτερο δυνατό). Μόλλαταύτα θα δοκιμαστούν και άλλα φίλτρα μιας και ο Vag επιμένει ότι το Κ&Ν θα κάνει καλύτερη δουλειά. Αναμείνατε λοιπόν για νεότερα οι δοκιμές αρχίζουν με την άφιξη των φίλτρων μιας και ο Vag έχει ολοκληρωμένη τη εισαγωγή στο χώρο αποσκευών του..... Οι φιλτροχοάνες έρχονται σε δύο με τρεις εβδομάδες |
mick206 έγραψε: | ||
Άμα πηγαίνει έτσι τότε έχουμε 2 για το 1.4 και 1 για το 1.1 ![]() ![]() ![]() Σωστά; ![]() ![]() ![]() ![]() Εμείς οι 1.1 ζούμε με ένα τραγούδι... ![]() ![]() ![]() Με ενα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό, περιμένω για να βρώ, 100 άλογα στο τροχό, επιτέλους να το δώ, να πηγαίνει σαν παλαβό... Και κάπου εδώ ζητώ την βοήθεια της μπάντας του 206club να μελοποιήσουμε και να κάνουμε hit το στιχάκι ![]() ![]() ![]() Άς σοβαρευτούμε τώρα... Μεγάλο μπράβο στα παιδιά που καταφέρανε αυτές τις τιμές γιατί σίγουρα θα ωφελήσει πολλούς με 2.0λτ,1.6λτ και ίσως και 1.4λτ. ![]() ![]() |
Του είπα να κρατήσει καμιά δεκαριά για να ήμαστε σίγουροι.Όταν έρθουν θα σας ενημερώσω. Πρόκειτε να το δοκιμάσουμε σε όλα τα 206 οπότε θα δούμε και για το 14άρι. |
p206mike έγραψε: |
Τον φίλο σου τον διλιτράμπουρα δεν νομίζω να τον ξεχάσεις....
![]() ![]() ![]() ![]() |
Να σε καλά ρε Μιχάλη, με έκανες και γέλασα! |
Του είπα να κρατήσει καμιά δεκαριά για να ήμαστε σίγουροι.Όταν έρθουν θα σας ενημερώσω.
Πρόκειτε να το δοκιμάσουμε σε όλα τα 206 οπότε θα δούμε και για το 14άρι. |
pduke έγραψε: | ||
Εσύ θα είσαι από τους πρώτους αγορίνα μου!!! |
Πρόκειτε να το δοκιμάσουμε σε όλα τα 206 οπότε θα δούμε και για το 14άρι. |
Vaggelis έγραψε: |
Πάνο, περιμένω νεότερα για τις χοάνες, γιατί μου έχεις βάλει φωτιά... |
NICK έγραψε: | ||
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 1400άρια για δοκιμή...και όποιο αντέξει ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
και το δικο μου ειναι διαθεσιμο. να το στειλω ασυνοδευτο με το ΚΤΕΛ η με courier ;;; ![]() σοβαρα τωρα, καμια φωτο να δουμε τι σκαρωνετε ;;;; και επειτα μαζικη παραγγελια για Αθηνα . Α! κι εκεινος που εταξε 2 αλογα , ετσι και δεν τα παρω θα του κλεψω τους υαλοκαθαριστηρες ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
Α! κι εκεινος που εταξε 2 αλογα , ετσι και δεν τα παρω θα του κλεψω τους υαλοκαθαριστηρες ![]() ![]() |
Κύριοι σας παρακαλώ στην σειρά σας και ένας ένας ![]() ![]() Λοιπόν πέραν πλάκας να πω δυο αλήθειες, - δεν περίμενα τέτοια όμορφη και ομαδική θετική αντίδραση χωρίς δεύτερη σκέψη.Κλαμπίσια πράγματα δηλαδή και μ'αρέσουμε...πολύ μ'αρέσουμε. -από την άλλη εδώ επικρατεί ένα κλίμα "άγχους" πλέον λόγω των παραπάνω, διότι η αποτυχία θα συμαίνει στήσιμο στα 30 εκ. από μία κακορυθμισμένη 206άτμιση και τέρμα γκάζι για 5 λεπτά ![]() ![]() οπότε δε λέει τ'ακούς Vag??? που είναι αυτό το παιδί ρε γ...το ,σαν τον μεγάλο αδερφό βλέπει και δεν μιλάει.... Α και μην ξεχάσω, ο εθελοντισμός μετράει πιο πολύ απόλα, γιαυτό όποιος θέλει ας ανηφορίσει κατα σαλλλλονίκη.... |
kaisaras96 έγραψε: |
Παιδια αν καταλαβα καλα θα ερθουν τετραγωνα φιλτρα GREEN που μπαινουν στο (απαραλαχτο)φιλτροκουτι μας με τιμη 25ευρω και αποδοση 4 αλογα στους 1,6! |
Skull έγραψε: |
Εγω νομιζω πως τα παιδια μιλανε για χοανα και οχι για τετραγωνο φιλτρο(ετσι νομιζω πως το λενε)!Παντως το φιλτρο της Green κοστιζει περιπου 60ευρο και ακοουσα οτι δεν ειναι καλητερο της ΚΝ!Γι'αυτο και το αγορασα και μαζι με κατι μικροπατεντες που θα γινουν στο υπαρχον φιλτροκουτι θα το περασω την Παρασκευη!Αποτελεσματα θα σας πω το Σαββατο.... |
Και εμεις οι φτωχοι πεζοφιλοι θα μπορεσουμε να παρουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το φιλτρο ειναι της GREEN τα υπολοιπα του κιτ ποιος τα κατασκευαζει? Να υποθεσω οτι ειναι απομιμιση της πεζοσπορ! Πειτε μας μου τρεχουν τα σαλια.............. ![]() |
Count me in...!!! |
alxdr74 έγραψε: | ||
me also!! |
Καλά εγώ δεν χρειάζετε να πώ τίποτα, αν όμως δεν μου έχετε και μένα, θα πώ ότι είναι δάχτυλος του Μίλτου, για να μην τον περνάω ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Νάτα μας!! ![]() Ο δάχτυλος του Μϊλτου φίλε μου, θα σου χτυπήσει μία φορά το τζάμι του συνοδηγού όταν θα σε περάσω από δεξιά ενώ εσύ θα με ψάχνεις στ' αριστερά... Κι αν με κλείσεις κι από δεξιά, τότε θα σε περάσω από πάνω γιατί από κάτω θα είσαι κατηλλειμένος από κανά Ραλλάκι... ![]() ![]() ![]() |
Με τρελαίνει να σε φορτώνω ![]() ![]() ![]() ![]() Αγορίνα μου, ποιός είμαι εγώ να σου χαλάσω το όνειρο ![]() ![]() ![]() Υ.Σ.: Όταν τα είχαμε πει στην Αθήνα, ήσουν σε εντατική δίαιτα, τι έγεινε, χάσαμε κανά κιλό και πήραν τα μυαλά μας αέρα ![]() ![]() |
Ούτε γραμμάριο ο άτιμος.... εμένα πάντως με προσπέρασε μια φορά σαν σταματημένο...... είχα κατέβει για τσιγάρα |
DimiP έγραψε: |
για να υπαρχει ο...."υγιης ανταγωνισμος"....χε χε η ΟΤΟΜΟΤΟ εφερε σκουπες για 206 της ΟΜΡ με 70+ Ε και μια αλλη (δεν θυμαμαι μαρκα, ισως sparco) με 150 Ε . η δευτερη (με τα 150) συνοδευεται και απο φιλτρο.
και μη αρχισετε τις ντοματες... |
Tomcat έγραψε: |
Μήπως στην όλη πατέντα προβλέπεται και εισαγωγή κρύου αέρα στον κινητήρα???? |
alekos έγραψε: |
εμεις που εχουμε 307xs 1.4 τι γινεται?
φοραμε τα ιδια φιλτρα με το 206? ξερει κανεις εαν ταιριαζει στο δικο μας μοτερ? |
Εσύ θα είσαι από τους πρώτους αγορίνα μου!!! |
PoLiThS έγραψε: |
EEE!!!!!!! Παιδάκια εμενα θα με παίξετε ????? Κ&Ν φοράω ΔΑΓΚΩΤΟ!!!! |
Χθές καθόμουνα και έβλεπα της φωτο στην gallery του club και έπαθα πλάκα!! Φοβερό το έχεις ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Nαι... και δεν είπε ούτε ένα "ευχαριστώ" που ανέβηκαν..... ![]() ![]() |
Alex έγραψε: |
Βασικα τα χω ξαναπει στο καταλληλο thread, οποτε θεωρηστε το συγκεκριμενο post σαν μικρη παρενθεση...
Λακουβες τις αποφευγω μιας και ειναι μονοπλευρα οποτε ειναι ευκολο.. Ψηλα σαμαρακια βρισκει αλλα εχει καμποση ελαστικοτητα και επιστρεφει στη θεση του... Αν τυχον "φυγει" βαζω αλλο... ο συγκεκριμενος πλαστικος γωνιακος σωληνας κανει 900 δρχ και εχω αλλαξει 2. Εναν εσπασα και ενας μου φυγε (μπορουσα να τον μαζεψω αλλα δε σταματησα)... Με νερα δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν χωθεις σε λιμνη νερου με φόρα. Γενικα το αποφευγω αν και μια μερα που ανοιξαν οι ουρανοι και ηταν ολοι οι δρομοι ποταμια, η κινηση μπρος τα μπρος με λιγα χιλιομετρα δεν σταθηκε αρκετη σαν δυναμη ωστε να σπρωξει το νερο μπρος τα πανω μισο μετρο που απαιτειται πριν ο σωληνας ξανα-οριζωντιωθει μετα το φιλτρο του αερα... Το εχω δοκιμασει και πισω απο "σπρευ" αλλων αυτοκινητων/φορτηγων υπο βροχη οπου δεν φανηκε να επηρεαστηκε αρνητικα ο κινητηρας (το αντιθετο μαλιστα τραβαγε καλυτερα) Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι ανισοπεδοι δρομοι (βλεπε ανηφορες, κατηφορες οπως αυτες που εχει στο Ζωγραφου) οπου πας να κατεβεις ξερω γω και ακους ενα "γκραααααααουρ".. Η πας να ανεβεις και ακους παλι το "γκρααααααουρ".. Προσπαθω να αποφευγω τετοιες περιοχες. Επισης καλο ειναι να μην το δουλεψουμε οταν εχει χιονι κατω καθως θα μπουκωσει... Ειναι συμβιβασμος σε καποια πραγματα, οποιος μπορει να τους κανει - το κανει ![]() |
Βασικα δεν προσπαθουσε να με πεισει οτι το δικο μου δεν κανει δουλεια γιατι αυτο ειναι αδιαμφισβητητο (και μονο που το βλεπεις).. Το θεμα ειναι κατα ποσον ειναι πρακτικο. Βεβαια ειχε αμφιβολιες για το κατα ποσον ο αερας μπορει να προσαρμοστει με παραπανω καυσιμο και για το κατα ποσο δουλευει η μονωση αλλα ενταξει λογικο ειναι..
Παντως και εγω με τη σειρα μου αμφεβαλλα κατα ποσο παιρνει αερα η σκουπα... Τελικα ειπαμε να τα στησουμε ωστε να λυσουμε τις διαφορες μας μια και καλη ![]() ![]() Δεν θυμαμαι το id του αλλα νομιζω ειναι το ιδιο παληκαρι που ξεθεωσε τον σκυλο στο τρεξιμο ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αυτη τη λυση με το σωληνα την δοκιμασα με μονη διαφορα οτι δεν τον αφησα εμφανη!
Δεν καταλαβα ιδιαιτερη διαφορα εκτος απο τα κλασικα(καλυτερη αποκριση) Αυτη τη λυση την εφαρμοζει και η K&N(δειτε στο site τα 57i κιτ) Στα μειον οτι το φιλτρο γινεται χαλια(εργοστασιακο),οποτε την κατηργησα και να πω την αληθεια με τα νερα καρδιοχτυπας! |
Πολυ απλα την εκρυψα στον χωρο πισω απο το προβολακι ομιχλης και μπροστα απο το πλαστικο θολο του αριστερου τροχου ![]() |
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 50 (χηνες) ο προφυλακτηρας.... Με βαψιμο 90.. Συν προβολακια αλλα 90 = 180.. Συν μοχλακι (γυρω στα 12) .. τα πιασαμε τα 200 χιλιαρικα... Και λεω εγω τωρα... Παιρνω τον προφυλακτηρα και δεν του βαζω προβολακια αλλα το συνδεω κατ'ευθειαν με το σωληνα για φιλτροκουτο (μη ρωτατε ποιο σωληνα.. αυτον που εχω τωρα!) Μαλιστα μπορω να τραβηξω και εναν 2ο καθετα στο αμαξι για να παιρνω αερα και απ'το δεξι προβολακι (2πλος αερας!).. Και ουτε προβλημα με νερα (σε σχεση με αυτο που χω τωρα θα ναι 20 εκατοστα απανω και βαλε), ουτε με εξογκωματα ουτε ΤΙΠΟΤΑ.. Αρκει μονο να υπαρχει προσβαση στο συγκεκριμενο σημειο για τα προβολακια, απ'το φιλτροκουτι και να μην εμποδιζει το μπροστα μερος του θολου.. (κραταω μια επιφυλαξη δεν εχω δει τι παιζει καθως δεν εχω XS προφυλακτηρα) Αν γινεται τοτε για να μοιαζει και ομορφο μπορει να του βαλω και καλα και 2 μικρο-σιτουλες συρματινες στις τρυπες για τα προβολια.. ΑΝΤΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑ.. !! Πως δε το χα σκεφτει τοσον καιρο? Μπραβο ρε παιδια.. Κανας μπλε XS προφυλακτηρας υπαρχει? ![]() |
Βασικα και εγω αυτο αναρωτιεμαι πως δεν το χα σκεφτει τοσον καιρο.. παντως δεν εχω δει "τυφλο" peugeot μεχρι σημερα που μιλαμε.. Και βασικα το σκηνικο με τα προβολακια δεν μου σκασε στο μυαλο γιατι δεν εχω ουτε τρυπες, ουτε προβολακια - ειναι συμπαγης ο προφυλακτηρας...Αυτα τα χει ο XS..
Και επειδη θελω να βαλω τον XS τοτε μου σκασε στο μυαλο οτι χμμ μπορω να εξοικονομησω και τα λεφτα για αγορα προβολεων που θα μου εφτανε συνολο 200 χιλιαδες... |
Αλλά, παιδιά, χάσαμε το νόημα της κουβέντας... Τι έγινε με τις Σαλονικιώτικες φιλτροχοάνες Πάνο;;;;;;;;;;; |
Yπομονή παίδες,δεν ξεχάστηκε τίποτα.
οι χοάνες δεν ήρθαν ακόμα. Kατά τα άλλα είχαμε εξέλιξη στο θέμα κατασκευής σφηνοειδούς σκούπας για το κάτω μέρος και κατασκυής βαρελακίου(ιου ιου ιου) ![]() Σημειώστε δε, για να θυμάστε και διαφωνηστε αν ξέρετε κάτι άλλο ...βαρέλι που παίρνει τον αέρα από το πλάι( και όχι από κάτω) είναι το σωστότερο βαρέλι(λέγε με καλό στροβιλισμό) Kαι κάτι τελευταίο, μην ξεχνάτε ότι το κυριότερο θέμα είναι να μαζευτούμε πολλοί και να τρελαθούμε στις δοκιμές. |
Yπομονή παίδες,δεν ξεχάστηκε τίποτα. οι χοάνες δεν ήρθαν ακόμα. Kατά τα άλλα είχαμε εξέλιξη στο θέμα κατασκευής σφηνοειδούς σκούπας για το κάτω μέρος και κατασκυής βαρελακίου(ιου ιου ιου) ![]() Σημειώστε δε, για να θυμάστε και διαφωνηστε αν ξέρετε κάτι άλλο ...βαρέλι που παίρνει τον αέρα από το πλάι( και όχι από κάτω) είναι το σωστότερο βαρέλι(λέγε με καλό στροβιλισμό) Kαι κάτι τελευταίο, μην ξεχνάτε ότι το κυριότερο θέμα είναι να μαζευτούμε πολλοί και να τρελαθούμε στις δοκιμές. |
Μπορει να ειναι ασχετο αλλα μηπως η φοτογραφια μου βοηθησει αυτους που ελεγαν για την εισαγωγη του αερα??
Το συγκεκριμενο το εχω δει και σε focus και μου προξενησε την περιεργεια γιατι εμοιαζε με προβολεις ομιχλης και ελεγε διπλα focus_erebu_airduct_(αεραγωγος)!Ηταν σε λιστα απο αξεσουαρ αυτοκινητων! |
Μπορει να ειναι ασχετο αλλα μηπως η φοτογραφια μου βοηθησει αυτους που ελεγαν για την εισαγωγη του αερα??
![]() Το συγκεκριμενο το εχω δει και σε focus και μου προξενησε την περιεργεια γιατι εμοιαζε με προβολεις ομιχλης και ελεγε διπλα focus_erebu_airduct_(αεραγωγος)!Ηταν σε λιστα απο αξεσουαρ αυτοκινητων! |
Μαντέψτε........ |
Μαντέψτε........ |
Μαντέψτε........ |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑNΕΣ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΑ PANEL FILTERS ΤΗΣ GREEN!!!! ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
Είχα βάλει μια φιλτροχοάνη της Κ&Ν αλλά περισσότερο κακό έκανε παρά καλό. Μπούκωνε πολύ χαμηλά και πολύ ψηλά ενώ στις μεσαίες στροφές το γκάζι είχε καλύτερη απόκριση. |
pughell έγραψε: |
Πανο αν οι χοανες που λες ειναι οι πρασινες Green που φερνει ο Ντινος να ξερεις οτι θα χρειαστει και ανταπτορα για να μπουνε γιατι ειναι πολυ μεγαλες σε διαμετρο.
Φαντασου οτι ειναι ακομα πιο μεγαλες και απο την πεταλουδα του 16αρη κινητηρα με τα 122! Παντως ειναι πολυ καλη ποιοτητα και τα χρηματα που τα δινει ο Ντινος ειναι τουλαχιστον εξεφτελιστικα! |
pughell έγραψε: |
Σε ενα 106 και σε ενα Saxo που πηγαμε να τις βαλουμε,ηταν πολυ μεγαλυτερη απο την διαμετρο του σωληνα της σκουπας αλλα και της πεταλουδας και χρειαστηκε να κανουμε πατεντα σε αντιθεση με μια Ram air και μια Bmc που καθοταν ακριβως... ![]() |
Λοιπόν τα ξαναλέω γιατί δεν θα τα δει κανένας πάλι....
ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΕΣ ΕΔΩ!!!!!(κοιτάχτε παραπάνω) η χοάνα ΔΕΝ μπαίνει κατευθείαν στην πεταλούδα αλλά στον σωλήνα που φεύγει από την πεταλούδα.(ακριβώς στην ένωση με το φιλτροκούτι.Η όπου αλλού θέλετε στην τελική των πραγμάτων!!!)Αλλωστε μια μετροπούλα θα τη θέλει μάλλον γιατί αέρας κρύος δεν υπάρχει κάτω από το καπώ μας. αυτά |
konstantinos έγραψε: |
Σε είχα ρωτήσει... με έγραψες και γι αυτό σε ξαναρωτάω... Αυτά τα διαόλια (φιλτροχοάνες) μπαίνουν στην σκούπα της PTS? |
θα σου φέρω μία στην Εύβοια και θα το δούμε μαζί.
Ικανοποιημένος???ε??? |
1. Ivang
2. Vaggelis πάμε παρακάτω.... |
ofitzis έγραψε: |
...Κωνσταντίνε τι θα'λεγες αν σου ζητούσα να κάνεις τον "μεσάζοντα" ![]() |
η χοάνα ΔΕΝ μπαίνει κατευθείαν στην πεταλούδα αλλά στον σωλήνα που φεύγει από την πεταλούδα.(ακριβώς στην ένωση με το φιλτροκούτι.Η όπου αλλού θέλετε στην τελική των πραγμάτων!!!)Αλλωστε μια μετροπούλα θα τη θέλει μάλλον γιατί αέρας κρύος δεν υπάρχει κάτω από το καπώ μας.
|
tenere έγραψε: |
Με κρύο το αυτοκίνητο έχει φοβερά ανοίγματα |
tenere έγραψε: |
Έβαλα την φιλτροχοάνη κατευθείαν στον σωλήνα που φεύγει από την πεταλούδα. Με κρύο το αυτοκίνητο έχει φοβερά ανοίγματα ιδίως στα χαμηλά, αλλά μόλις ζεσταθεί και διοχετεύεται ζεστός αέρας πέφτει η απόδοση κατά κόρον και ανεβαίνει η κατανάλωση, ρουφάει βενζίνα χωρίς να παίρνεις τίποτα, οπότε και την έβγαλα. Θα ακολουθήσει πατέντα βάζοντας την φιλτροχοάνη στον υπάρχον φιλτροκούτι και διοχετεύοντας σε αυτήν φρέσκο αέρα. |
Miltellas έγραψε: | ||
Ο Ντίνος ξέρει τί λέει... Διαβάστε προσεκτικά, δεν είναι παράξενα ούτε πρωτόγνωρα αυτά που γράφει. ![]() |
Judger έγραψε: |
Εγω παντος τα διαβασα προσεκτικα και επιμενω στην αποψη μου περι ηχου....
206 1600 16V=SAGEM...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivang έγραψε: |
Μια που αναζητάτε πατέντες είπα να βοηθήσω λιγάκι ...
Δέστε λίγο τις φωτό ! ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Mπάαααα! 206 1600 16v = Bosch Σίγουρα!!!!! ![]() ![]() |
Judger έγραψε: | ||
Στανταρ αυτο??Μηπως εχει φοβερο ηχο?? |
nik7 έγραψε: |
.... topothetisi ti ginete???pios tha mas ta valei ipame??? |
nik7 έγραψε: |
(πωλητή gia leptomeries...) |
- έφυγε το καπάκι του φιλτροκουτιού
- εμεινε το κάτω κομμάτι του φιλτροκουτιού στο οποίο προσαρμόστηκε η πατέντα άμμεσου κρύου αέρα, που φτάνει κάτω από τον προφυλακτήρα. έτσι έχουμε τη χοάνη εκτεθημένη μεν μέσα στον ζεστό αέρα που κυκλοφορεί κάτω από το καπώ, αλλά έχουμε και κρύα ροή αέρα που έρχεται από κατω. (ότι κατλάβατε καταλάβατε, αναμείνατε φωτό) |
pugsang έγραψε: |
Και γιατι δεν κοβεις το καπακι του φιλτροκουτιου στο σχημα της χοάνης που εξέχει ετσι ωστε να κλειστεί τελείως μεσα στο φιλτροκούτι?
Για την οδήγηση κρυου αέρα προς το φιλτροκούτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομματια απο αλλα peugeot 106,206 κλπ |
ady έγραψε: | ||||
Έλα ρε Νικ, σε μια φιλτροχοάνα θα κολήσεις ;; Ξεβιδώνεις τον κρίκο που ενώνει το φιλτροκούτι σου (τέτοιο δεν έχεις;) με το σωλήνα που πάει στην πεταλούδα,βγάζεις το φιλτροκούτι, βάζεις τη χοάνη και βιδώνεις.
Αυτό το μαγικό πως το έκανες; Τελικά έχεις ελληνικά ή όχι; |
ady έγραψε: | ||||
Έλα ρε Νικ, σε μια φιλτροχοάνα θα κολήσεις ;; Ξεβιδώνεις τον κρίκο που ενώνει το φιλτροκούτι σου (τέτοιο δεν έχεις;) με το σωλήνα που πάει στην πεταλούδα,βγάζεις το φιλτροκούτι, βάζεις τη χοάνη και βιδώνεις.
Αυτό το μαγικό πως το έκανες; Τελικά έχεις ελληνικά ή όχι; |
Εβαλα τη χοάνη!!!επιτέλους...
τοποθέτηση-αλλαγές: - μπήκε στη χωλήνα εισαγωγής πριν το φιλτροκούτι(παράλληλα με το ψυγείο) - έφυγε το καπάκι του φιλτροκουτιού - εμεινε το κάτω κομμάτι του φιλτροκουτιού στο οποίο προσαρμόστηκε η πατέντα άμμεσου κρύου αέρα, που φτάνει κάτω από τον προφυλακτήρα. έτσι έχουμε τη χοάνη εκτεθημένη μεν μέσα στον ζεστό αέρα που κυκλοφορεί κάτω από το καπώ, αλλά έχουμε και κρύα ροή αέρα που έρχεται από κατω. (ότι κατλάβατε καταλάβατε, αναμείνατε φωτό) Εντυπώσεις: - Ουσιαστική διαφορά στην απόδοση!!! - Στα μεσσαία, κόβει κολους!!!!! - Καταπείνει το βόσπορο!!! συμπέρασμα: ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! σηκώνει βελτίωση( στη ροή περισσότερου κρύου) |
![]() . |
Εμένα πάντως μου φαίνεται πρόχειρη πατέντα και αμφιβόλου ποιότητας και απόδοσης... |
Tomcat έγραψε: |
Εγω παντως προσανατολιζομαι στην τοποθετηση της χοανης στη περιοχη πισω απο το αριστερο φαναρι και στη συνεχεια στην μονωση του χωρου με αλουμινενια ελασματα ωστε να δημιουργηθει ενας κλειστος (καπως) χωρος. Ο χωρος πισω απο τα φαναρια αεριζεται επαρκως λογω των εγκοπων και τον σχισμων που υπαρχουν! |
Εμένα πάντως μου φαίνεται πρόχειρη πατέντα και αμφιβόλου ποιότητας και απόδοσης... |
Μια και το 5ο Touring πλησιάζει, μήπως είναι καιρός να αναθερμάνουμε το θέμα;;;
Έρθω, δεν έρθω λοιπόν στο Touring, θα ήθελα μια φιλτροχοάνη (αν υπάρχουν ακόμα....) Τι λέτε mister Ελατέ ΠανοΔούκα;;;; Θα την δούμε αυτή τη ρημάδα την χοάνη;;;; |
Ελατός έγραψε: | ||
Βαγγελάρα μου πρώτα απόλα να φροντίσεις να έρθεις στο τουρ. Τη χοάνα θέλω να μου πεις ποιός θα την παραλάβει (αν δεν έρθεις εσύ βέβαια).Μόλις το μάθω αυτό πάω και την αγοράζω. ΟΚ? |
Όλα παίζονται φίλε μου ![]() ![]() ![]() ![]() Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα, δεν είναι σίγουρο αν θα έρθω... Αν δεν έρθω, έχω χρίσει σαν αντιπρόσωπό μου, τον Καγκουράρχη-Μιχάλη. Τα είχαμε κανονίσει να μου την φέρει από το camping, αλλά μας τα χάλασε ο ΠανοΔούκας.... Έλπίζω τώρα, όλα να πάνε καλά..... Μα που είναι ο ΠανοΔούκας;;; |
Πάνο, γράψε λάθος........... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παρασύρθηκα από την ίδια υπογραφή που έχετε και οι δύο και δεν είδα οτι ήσουν εσύ.......... Είμαι πολύ μ@λ@κας τελικά.......... Ααααααχχχχ, αυτά κάνει η πολύ δουλειά..... Θα με συγχωρέσεις;;;;;; Δεν έχει χοάνα δηλαδή;;;;;;;;; Χίλια συγνώμη Πάνο μου.... |
nikq έγραψε: |
Συγνώμη παιδία επειδή μπερδεύτηκα σαν νέος που είμαι… ![]() ![]() |
nikq έγραψε: |
ok .Ευχαριστώ πολύ πανό |
Ελατός έγραψε: |
ούτε καν πλακάτ..... |
nikq έγραψε: | ||
![]()
|
Χίλια συγνώμηπου δεν θα τα πούμε από κοντά.... |
Πάνο, ξέρω οτι έχω μπεί σε black list και οτι δεν θα μου φέρεις χοάνα, αλλά εγώ έχω συννενοηθεί με τον Μιχάλη.......
Αν θέλεις και είναι εύκολο, αγόρασε μια χοάνα και δώστη στον Μιχάλη (θα σου την πληρώσει αυτός, τα έχουμε κανονίσει...) Χίλια συγνώμη που δεν θα τα πούμε από κοντά.... |
Ελατός έγραψε: | ||
στις 30 νοεμβρίου το απόγευμα μια green χοάνα θα ταξιδεύει για Αθήνα μέσα σε ένα δίλιτρο 206..... ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Ετοιμαστείτε να μάθετε καινούριους μύθους. Προσεχώς, θα συγκριθεί φιλτροχοάνη Green με μαμόφιλτρο. Προβλέπω απογοήτευση... |
Μουρντάρηδες!!!!
όλοι χοάνα θέλετε ε?? νομίζω ότι μείνανε 1 ή 2 μόνο αλλά φαντάζομαι ότι θα ξαναφέρει ο Ντίνος. Βαγγέλη μου καλορίζικη, καλοφόρετη, μπολικοαλογόβγαλτη και μην ξεχνάς και εσύ και οι υπόλοιποι, να φέρετε αέρα από μπροστά(βλέπε κενό άνάμεσα στο ψυγείο και την κολώνα της μετώπης). Για τους 1.4 και 1.6 η πατέντα του φραπεολέ είναι πολύ καλή και αναμείνατε για παραπέρα εξέληξη. |
zzzleepy έγραψε: |
ΠΑΝΟΟΟ!!! Ένα απλό ελεύθερο φίλτρο θέλω υπάρχει; Απλώς να βγάλω το μαμά και να βάλω αυτό. Ούτε πατέντες ούτε τίποτα. |
Η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής επιβίωσε.........
Το Σάββατο, λοιπόν, έγινε η τοποθέτηση της σκούπας, στο σημείο που βρισκόταν και η παλιά φιλτροχοάνη, πίσω δηλαδή από το ψυγείο και πίσω από το αριστερό (όπως βλέπει ο οδηγός) φανάρι.... Εντυπώσεις: Είδα, - Καλύτερο τράβηγμα από χαμηλά - Αρκετή ροπή (!!!!!) - Πλήρης εξαφάνιση μιας μικρής αρρυθμίας στο ρελαντί, που εμφανίζονταν κατα τη διάρκεια του φρεναρίσματος του αυτοκινήτου (απότομη πτώση στροφών) - Καλύτερη απόκριση στο γκάζι (ο κινητήρας "ακούει" πλέον στις διαθέσεις του δεξιού ποδιού...) - Νεύρο στην περιοχή 3000-4000 στροφές... Δεν είδα, - (ή καλύτερα, δεν άκουσα....) Βελτίωση ήχου, που ελπίζω να διορθωθει λίγο τις επόμενες ημέρες... - Καλύτερη κατανάλωση Βέβαια, τα θετικά οφείλονται κυρίως στην αλλαγή ενός "βουλωμένου" από τη βρωμιά φίλτρου, με ένα καινούργιο....... Περιμένω περισσότερα, όταν ο εγκέφαλος "διαβάσει" τα νέα δεδομένα..... - |
PHSYBORG έγραψε: |
Nα υποθεσω οτι κρατησες την ιδια χοανη κ την καθαρησες κ την εβαλες μεσα στην σκουπα? |
θέλω να πιστεύω ότι η kingdragon ήταν και μεγαλύτερη, έτσι δεν είναι? |
Vaggelis έγραψε: | ||
Ακριβώς Πάνο...... Ξέρεις, ψιλοαπογοητεύτηκα όταν είδα οτι ήταν μικρότερη, αλλά τελικά την κάνει τη δουλειά της.... |
Χε χε, περίμενε γιατί αύριο βάζω εισαγωγή 40άρα.... πιπίνι κοινώς!!! |
FRAPEOLE έγραψε: |
Πανο εχεις βασιμες υποψιες οτι θελει λεπτη σωληνα?
Αληθεια τι ειδος σωληνα θα βαλεις?Λαστιχο...... ![]() ![]() και πως θα το στηριξεις....... |
FRAPEOLE έγραψε: |
Καλυψα και το φιλτροκουτι για να μην παιρνει ζεστο αερα απο το ψυγειο και τη μηχανη αλλα θα το δεις σε καμια συναντηση γιατι ειναι λιγο δυσκολο να στο εξηγησω... |