plaketokofths έγραψε: |
Κυριακή λέει πολύ Σούνιο και για φωτο στο λιμάνι του Λαυρίου ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Εχει και Αγ. Κωνσταντινο.... |
fynos έγραψε: |
Για 26/01 λέμε ? |
MEMsound έγραψε: | ||
ε και ? τρέχει κανένας δικός μας για να πάμε να τον δόυμε? γιατί δεν εχω δει τίποτα σχετικό γραμμένο κάπου |
sod έγραψε: |
Mηπωs να κανονιζαμε κανα καφεδακι για την αλλη κυριακη το μεσημερακι???Να τραβηξουμε και κανα video απο την βολτιτσα και να κανουμε και καμια φωτογραφιση να εχουμε υλικο???Τωρα για μεροs προτεινω παραλια καπου....Για να βλεπω συμετοχεs....
ΥΓ.Οποιοs εχει camera αs φερει.... ![]() ![]() ![]() |
grpap έγραψε: | ||
www.δενπαςκαθολουκαλα.gr ![]() ![]() ![]() |
www.δενπαςκαθολουκαλα.gr ![]() ![]() ![]() |
Mηπωs να κανονιζαμε κανα καφεδακι για την αλλη κυριακη το μεσημερακι???Να τραβηξουμε και κανα video απο την βολτιτσα και να κανουμε και καμια φωτογραφιση να εχουμε υλικο???Τωρα για μεροs προτεινω παραλια καπου....Για να βλεπω συμετοχεs....
ΥΓ.Οποιοs εχει camera αs φερει.... ![]() ![]() ![]() |
gonakinen έγραψε: | ||||
![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Η Γέφυρα Βαρυμπόμπης ποια είναι; Όπως βγαίνουμε από Εθνική στην έξοδο; |
ββφσσσσσσσσσσσσσ |
Lef205 έγραψε: |
Αν ερθω σκεφτομαι κ εγω το δευτερο μιας κ εμπνεει περισσοτερο το αγωνιστικο! ![]() Απο θεμα τυπου διαδρομων αλλα κ χιλιομετρων! |
plaketokofths έγραψε: | ||
βαλτε το λεφ πλοηγόοοοοοοο ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
εγω προτεινω ναυπακτο .... διπλα στο γαλαξιδι |
Πλακα-πλακα εχει κατι χωριουδακια στη διαδρομη από Γαλαξιδι προς Ναυπακτο που θα παθαιναμε πλακα………. Τωρα που δεν ταξιδευω κάθε ΠΣΚ για Γιαννενα μου λειπουν αυτά τα μερη. Υγ Εχει και μια στροφη πριν την ευθεια του Κολοφωνα με οριο 50 και γιαμπ πανω στη στροφη.Εχω δει το Χριστο φανταρο εκει γιατι μπηκα με τα διπλα.Αλλα το οριο είναι από τις ελαχιστες φορες που είναι πραγματικο.Στροφη 160 μοιρων ακαταλληλη για καρδιακους και αφηρημενους………. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Άσχετο... Γιάννη έχεις πάει Αγ.Κωνσταντίνο?
Έχει τρελή θέα προς Σαρωνικό από εκεί πάνω... ![]() |
υ.γ.2 από κει και πέρα και Θεσσαλονίκη που λέει ο λόγος να μου πείτε να πάμε δεν θα σας πω όχι... ούτως ή άλλως... ![]() ![]() |
Σαν διαδρομή μιας και δεν προκειται να τρέχουμε λέει πιο πολύ Σούνιο αλλά δεν ενδείκνυται τόσο για καφέ οσο η Νέα Μάκρη ή ακόμα και η καφετέρια στο φράγμα ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Φαγητό μοσχαρίσιες μπριζόλες στον τάκο στην Αρντζεντίνα (Καλέντζι) και καπάκι παγωτό με θέα την λίμνη στο φράγμα.... ΟΝΕΙΡΟ! ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Mην μου βάζεις ιδέες..... ![]() |
Σαν διαδρομή μιας και δεν προκειται να τρέχουμε λέει πιο πολύ Σούνιο αλλά δεν ενδείκνυται τόσο για καφέ οσο η Νέα Μάκρη ή ακόμα και η καφετέρια στο φράγμα ![]() Θα προτεινα πάντως να μαζευτούμε αρκετά μέλη του κλαμπ και να θυμίζει η βολτα club κι οχι μια παρέα 10 ατόμων. Μήπως να το κάνατε στίκι το τοπικ? |
μια ειναι η ταβερνα στο πολυδενδρι....μετα το χαος |
υπαρχουν 2 καλες ταβερνες στη κακια θαλασσα-δασκαλιο
και λεγραινα εχω στανταρ τρελλη ταβερνα γενικα οριστε ενα μερος πια και μετα βλεπουμε που θα φαμε. |
Ξέρω μια καλή ταβέρνα στο Μολυβδοσκέπαστο... Όπως μπαίνεις, μετά την γέφυρα, αριστερά. "Η πανωραία"... Δίπλα είναι, να πεταχτούμε ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
γυρνοντας να περασουμε απο μερκουρη, που εχει μια πολυ γα**τη ταβερνα??? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Είναι μια ταβέρνα στον Μερκούρη χύμα εντελώς αλλά με ωραίες μπριζόλες και το κυριότερο μέσα στο δάσος ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Είναι μια ταβέρνα στον Μερκούρη χύμα εντελώς αλλά με ωραίες μπριζόλες και το κυριότερο μέσα στο δάσος ![]() |
ένα είδων... ![]() |
madjas έγραψε: |
Δύο είδων!! Θα έρθω και εγώ αλλά δεν ξέρω με πόσους. Μπορεί να έρθει και ο ξάδερφός μου και ο αδερφός μου. Θα δούμε. Ελπίζω να μην πειράζει αν έρθω με το μαύρο!!(Μάνθο-Σταύρο τι λέτε;;![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
sod κι εγω Σ.Ε.Φ θα ερθω να κατεβουμε παρεα!!!!!!!!!!!! ![]() |
sod έγραψε: | ||
![]() ![]() |
georgep206 έγραψε: |
θα ειμαι και εγω εκει σιγουρα εχω να το βγαλω βολτα αρκετες μερες το pezoulα.Θα περασουμε σιγουρα υπεροχα.αρκει να εχει καλο καιρο μονο. ![]() |
sod έγραψε: | ||
Ενα ειναι το σιγουρο,ειτε εχει ηλιο,η" βροχη η" χιονι παντα περναμε καλα ![]() ![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: | ||||
αμα μπορεσω να ρθω να σας γνωρισω κιωλας θα ταν κουτι το σεφ ![]() |
fynos έγραψε: |
Sodare, για την πρώτη διαδρομή είμαστε εεε ?
Που στο ΣΕΦ που δεν ξέρω ? |
θα παρακαλέσω... εκ των προτέρων ώριμα στο δρόμο ![]() |
grpap έγραψε: |
Ναι,κανουν 3 δευτερολεπτα! Για να σοβαρευτουμε και να ανεβαζουμε φωτο που ανοιγουν πριν το σκεφτουμε!......Ωρε ΠΠΠου παμε,ΠΠΠΠου παμε....... ![]() ![]() ![]() |
pappaki έγραψε: |
Δεν βλέπω στις φώτο κανένα ασημί Volvo? Απήχε από τη φωτογράφηση? |
plaketokofths έγραψε: | ||
![]() ![]() ειναι σε σχετικα μεγαλη ανάλυση γι αυτους που θελουν full size, δεν χρειάζεται να τις ανοιξετε ολοι, αυτοι που τις θελουν θα κανουν υπομονη μεχρι να ανοιξουν |
Η κοκκινοσκουφίτσα και το rallye...
http://www.youtube.com/watch?v=oXfd-U5kMGQ |
υ.γ. τον επομενο μηνα ναυπλιο η αραχωβα οπως προτεινε κι ο sod και ενα μεγαλο μπραβο στον sod για την ιδεα του για την καφεδοβολτα!!! ![]() |
...εχει ωραια και καλη διαδρομη απο την παλια εθνικη... ![]() ![]() ![]() |
Μην αγχωνεστε με το μεροs,κοντα θα ειναι και θα εχει και καλη διαδρομη οπωs παντα.Αλωστε σε κανα μηνα θα γινει.....και θα γινει πιο οργανωμενα..... |
mikerrgp έγραψε: |
http://i197.photobucket.com/albums/aa70/mikerrgp/DSC00684.jpg |
stadar ο ζησης παει προφυλακτηρα τον sod....δεν εκαννε και τιποτα αλλο... ![]() ![]() ![]() ![]() |