MEMsound έγραψε: |
ok.
θα σε πάρω τότε τηλ μόλις κλείσω το μαγαζί (2100+κάτι) και βλέπουμε είμαι μέσα για ποτάκι οπουδήποτε... εκτός από την "τρύπα" (καφενέ)... (ιδανικά φράγμα/ν.μάκρη/ενπλω/π.ραφτη... κλπ κλπ) |
mikerrgp έγραψε: |
παιδια μεσα κ εγω ειμαι αν ειναι αλλα θελω κ πισταδικη βολτα με την νυφη ετσι για να γουσταρουμε......... |
volvos έγραψε: |
ena ξερω...το χρονομετρο στο Pda ειχε κολλησει στο best lap time 56.00
δε ξεεεεερω τιποτα...εγω το χρονομετρο ειδα ΤΕΛΟΣ. ![]() |
υ.γ γυρισα μπηκα σπιτι με το κρανος στο χερι και ενα χαμογελο να μη μπορω να το κρατησω.... περιττο να πω οτι μου αδειασε ενα μπουκαλακι αγιασμο στα μουτρα η μανα μου |
ena ξερω...το χρονομετρο στο Pda ειχε κολλησει στο best lap time 56.00
δε ξεεεεερω τιποτα...εγω το χρονομετρο ειδα ΤΕΛΟΣ. ![]() |
καλα ηταν αν δεν μας ειχε γα**σει ο αρουλης θα ειχαμε κανει και τριτο 15αρι γυρους.... |
τα εξαλτο επαθα μια ψιλοηττα...50000χλμ και κραταγαν παραδοξως....και δυστυχως δε προλαβα να τα λιωσω με 15γυρους οσο τα πισω...αφου ο νικος μου φωναζε οτι θα ξεζανταρουμε σε καποια φαση...ντροπη.πως θα τα βγαλω αυριο??
|
μολις τωρα συνηδητοποιησα οτι εχω ενα δαχτυλο τουμπανο με 2 ραμματα...
αρα εγω μονο για παρεα μπορω να ερθω... οτι να' ναι!! |
Μιλησες με σπυρο?
για πε για πε! |
Stevon έγραψε: |
Τι ώρα???και πού??? |
Gr@lly έγραψε: | ||
δεν εχεις δουλεία να κάνεις.... αντε..... |
SnakeMJK έγραψε: |
Για Αφίδνες λέμε, κατά τις 8... Μιας και έχει GTCC να κάνουμε καμιά προπόνηση... |
ρε αμα με ελεγε μανθο να βλεπες που θα εμπαινα στη πιστα να τη κανω τρεχοντας με τα ποδια ![]() |
EΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΤΙ ΜΕΓΑΡΩΝ??????? |
εκλεισε...
7καρτοδρομο |
mikerrgp έγραψε: |
exω εγω γνωστο απο τους σουμπαρακιδες αν ειναι παμε κ μιλαμε εκει μαζι του |
Road_Runner έγραψε: |
Οπως?? |
Eγω παντως δε παω σε διαδρομη που θα προτεινει ο γιαννης με τη καμιααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
τι σκ**α πιεσεις δουλευετε ρε παιδια τα ημισλικ καρτοδρομο
ακομα και με 30 εμπρος εμενα γλυστραγε... αν και το πιθανοτερο να φταιει η ευθυγραμμιση που πηγε στο θεο οταν χαζευα τα πουλακια με το μιχαλη...γιατι στις αριστερες εστριβε καλα το αμαξι οπως καταλαβαινετε τις νυχτες παω με το προσωπικο προγραμματιστη μου και στις πιστες με το προσωπικο λαστιχα μου ![]() ενω κουβαλαω και το προσωπικο μηχανικο μου (thanks μανθο) |
10ευρω-15γυροι περιπου...
ναι πηγαμε και μπηκαμε με τα σκουμπι που χαζεψαν απο το θεαμα... και οκ εμενα μαυρο με μαυρες ζαντες μες στη νυχτα δε με βλεπανε αλλα με το μανθο επαθε σοκ ολη η κερκιδα αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε...ασπρο με μαυρο καρμπον καπο και περτικαλι ζαντες...καπου γλυφαδα αραζει τωρα... οχι το τσιρκο μεντρανο ρε .... ο μανθος ![]() |
περτικαλι ζαντες |
ναι πηγαμε και μπηκαμε με τα σκουμπι που χαζεψαν απο το θεαμα... και οκ εμενα μαυρο με μαυρες ζαντες μες στη νυχτα δε με βλεπανε αλλα με το μανθο επαθε σοκ ολη η κερκιδα αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε...ασπρο με μαυρο καρμπον καπο και περτικαλι ζαντες...καπου γλυφαδα αραζει τωρα... οχι το τσιρκο μεντρανο ρε .... ο μανθος ![]() |
...τρελλα μουτρα λεμε |
ξαναμετρα..θα δεις οτι ισως ειναι πιο κατω δικο σου κρυα....
|
φοβαμαι οτι ισως δεν ειναι μουτρα αλλα κατι αλλο...
|
γιαννη
ο νικος μας μετραγε το μανθο 1.01ψηλα με δυο και 1.01 χαμηλα μονο του αν θυμαμαι καλα τι ελεγε εγω ημουν σταθερα 1.00.02-1.00.05-1.00.03 σταθερα διπλος με πολυ πιεση λαστιχα (36) και μετα μονος μου αλλα με την ευθυγραμισση αλλου απο το κοπανημα... και τρεμουλο τιμονι 59.5 χαλαρα. το αμαξι εχει τουλαχιστον αλλο 1 δευτερο στη ξεφτιλα απλα και μονο απο το γλυστρημα των ελαστικων και τα μουτρα που δε μπορω να καταλαβω απο που ηταν...τρελλα μουτρα λεμε |
plaketokofths έγραψε: |
Παναγιωτη αν εχεις μουτρα πανε βαλε ενα συστημα μεταβλητου καμπερ... δεν εμεινε πια και τπτ αλλο να βαλεις στο αμαξι σου... παραπονιάρη. ![]() |
BadSpud! έγραψε: |
5,30 περίπου θα είμαι εκεί…. |
αυριο δειχνει http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86 |
Ειστε μπριζες... Θα μπω και εγω να δω τι λεει εν'όψη παλλαδιου... |
7.30 eγω μαλλον μαζι με μακη-φραπεολε...
σπυρο οπως καταλαβαινεις αν πας πριν 6 θα εισαι εσυ και ο αλβανος τιμ μανατζερ της πιστας |
ΝΑΙ !!!!
ΚΑΙ ΤΟ γα**το ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ.... |
υ.γ. αν τυχόν ερθουν κάποια παιδιά που δεν έχουν ξαναμπει μέσα δείξτε τους οι πιο "εμπειροι" 2 πράγματα πριν μπουν μέσα και απλά τρώνε λάστιχο... ![]() ![]() |
υ.γ.επισης γνωρισαμε και γονακη ο οποιος δε με εβρισε...αυτο καλο μαλλον δεν ειναι? ![]() |
εγω να δεις...που ουτε καν τρεχω
απλα πρεπει να στρωσω λιγο τα λαστιχα ![]() |
Tetarti καρτοδρομο να κανουν προπονηση οσοι θα τρεξουν σκ?? |
με πήρε τηλ απ τον δρόμο ο volvos και μου ειπε οτι θα πάει σημερα καρτόδρομο γυρω στις 19:00 μαζί με κάποιους φίλους του λόγω πιθανής αυριανής απογευματινής βροχής...
(ούτε γραμματέας του να ήμουν) ![]() |
και εγω με τη σειρα μου να πω οτι επιτελους το αμαξι στριβει ετσι οπως θελωωωωωωω ![]() |
ayrio kai μεθαυριο θα ειναι κοσμος στο καρτοδρομο
ψυνεται κανεις? |
ayrio θα εχει κοσμο απογευμα
ελεγα να παω αλλα με τοση δουλεια δε ξερω αν θα προλαβω... ψηνεται κανεις? |
ayrio θα εχει κοσμο απογευμα
ελεγα να παω αλλα με τοση δουλεια δε ξερω αν θα προλαβω... ψηνεται κανεις? |
kala παμε πεμπτη πριν τη λεσχη? ![]() ![]() θελω να δω καποια πραματα πριν παω πουπακη.... πεμπτη θα παω σιγουρα λοιπον εστω και για μια γυροβολια μονο... οσοι πιστοι συμπληρωστε απο κατω οριζουμε απο τωρα ωρα 18.30.... |
ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ !!!!!
βλαμμενε ακομα δεν θα ξέρεις που παταει και που βρισκεται και θες και πίστα ασε που δεν θα του χεις κάνει ευθυγραμμιση ακομα!!! ΕΛΕΟΣ! |
για να πατησει το λάστιχο δεν θέλει πίστα...
και οταν μπαίνεις πίστα δεν μπαίνεις για να πατησουν τα λάστιχα 1000 φορες τα 10~15 ε τις εισοδου + οσα λεφτα βενζινη πίστα να τα δώσεις σε βενζινες για ΧΑΛΑΡΗ!!!! (το τονιζω) βόλτα μέχρι νμάκρη διονυσο ντραφι κλπ κλπ = σε γνω΄στες σου διαδρομές να δεις τι κάνει = μια πρώτη επεφή και οχι καρτόδρομο που ουτως η άλλως δεν το ξέρεις σαν χώρο |
soler έγραψε: | ||
Εάν έχει τελειώσει το αμάξι μεσα και εγώ... |
To Αμαξι δεν θα εχει τελειωσει... Στανταρ.. |
λοιπον δε θα παμε πεμπτη 18.30 οκ μανθο? ![]() |
λοιπον επειδη εχω στοκαρει μπολικα ημισλικ και πλεον δε χωραει το γκαραζ να πουμε
ΤΕΤΑΡΤΗ 15-10-08 18.30 ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ απο τωρα?? τι λετε |
λοιπον επειδη εχω στοκαρει μπολικα ημισλικ και πλεον δε χωραει το γκαραζ να πουμε
ΤΕΤΑΡΤΗ 15-10-08 18.30 ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ απο τωρα?? τι λετε |
soler έγραψε: |
Πω ρε πο**τη* χάσαμε και τον καρτόδρομο σήμερα... ![]() |