elias έγραψε: |
Δύο ερωτήσεις:
1. Το ποσό της συνδρομής είναι το ίδιο με πέρυσι (40 ευρώ)? 2. Μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε την ανανέωση της συνδρομής, χωρίς να χάσουμε την πρόσβαση στα τεχνικά θέματα? |
Steve έγραψε: |
Άντε να τρέχουμε πάλι στην Alpha... ![]() Και κρατάνε και 1,20 ευρώ για την μεταφορά χρημάτων ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Εμεις που ανανεωσαμε την συνδρομη μας πριν την ανακοινωση θα παρουμε τιποτα ? ![]() |
tazmania έγραψε: |
Καλημέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον δεν το πολυκατάλαβα.Εγώ που πλήρωσα τον Οκτώβριο την ετήσια συνδρομή (και εκτός ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα το πακέτο,δεν έχω και πρόσβαση ακόμα στις θεματικές ενότητες των μελών....) θα πρέπει μέχρι 31/12 να ξαναπληρώσω ? |
Baphomet έγραψε: |
εχω να δηλώσω οτι ξέχασα το λιονταράκι μου στην έδρα... αν δε το σουφρωσε κανεις να μου το κρατήσετε αλλιώς θέλω άλλο ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Δεν κάνει τελετή παραλαβής-παράδοσης ο Ταμίας?
Με βαλέρ στις 15 Γενάρη η Συνδρομή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
νταξ... το αυτοκολλητάκι το καβατζώσαμε.... ![]() μπρελοκάκι πως θα τσουρνέψουμε???? ![]() καντε κάτι και για μας ![]() |
Έριψα τον όβολον μου... ![]() |
Είπαμε αγόρι μου, από την στιγμή που δεν κάνει ο Ταμίας τελετή παραάβής - παράδοσης... στην Τραπεζα με βαλέρ για τις 20 Γενάρη!!!!!
Να τα βλέπει και να μην μπορεί να τα πάρει... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είπαμε αγόρι μου, από την στιγμή που δεν κάνει ο Ταμίας τελετή παραάβής - παράδοσης... στην Τραπεζα με βαλέρ για τις 20 Γενάρη!!!!!
Να τα βλέπει και να μην μπορεί να τα πάρει... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ποιος θ' αρπάξει? Τι θ' αρπάξει?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και αυτά που έδωσα την Πέμπτη τι ήταν? Ε? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κανόνισε γιατί την Πρωτοχρονιά μετά το ρεβεγιόν θέλω να μπω στα τεχνικά να διαβάσω.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
Εμεις τα δωσαμε ομαδικα απο δω πανω...τωρα αν κατατεθηκαν στην τραπεζα ακομα δεν ξερω...μεσα στην βδομαδα παντως σιγουρα θα μπουν!
παντως healer τα λεμε μετα το ρεβεγιον χαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() 01/01/2006 - 00:01 Όλοι μέσα... ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Οποιο μέλος ανανεώσει την συνδρομή του έως 28 Δεκεμβρίου 2005, μαζί με την κάρτα μέλους θα λάβει και ένα αυθεντικό μπρελόκ της Peugeot ΔΩΡΟ! |
![]() ![]() ![]() ![]() 01/01/2006 - 00:01 Όλοι μέσα... ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
αντε σε καλη μερια βρε... ![]() |
10 ευρώ χρέωση για κατάθεση 40 ευρώ? ![]() |
shark_zak έγραψε: |
οποτε πεσουν τα χρηματα στον λογαρισμο τοτε θα σε ξανα ενεργοποιησω...χιχιχι ![]() και ασε τους βαλεδες και τις νταμες δεν περνανε σε εμενα αυτα.... (ειναι φιλοι μας οι γερμανοι...) |
DIMCHRI έγραψε: | ||
ΔΥΣΤΥΧΩΣ. εάν όμως υπήρχε το ΙΒΑΝ θα με χρέωναν μόνο 30 λεπτά. ![]() |
Επειδή έχω χάσει γύρω στις 50 τρίχες από τα μαλιά μου μέχρι τώρα...
περιέγραψε μου την διαδικασία που ακολούθησες και σε χρεώσαν 10 ευρώ γιατί αδυνατώ να την καταλάβω... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΒΑΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ALPHA BANK... ![]() |
ακου... έκανα το έμβασμα μεσω e-banking eurobank. |
Ζαχαρούλη.. θα μου ενεργοποιήσεις τον λογαρασμόο μου ή θα έρθω αυριο στη λέσχη και θα σε κράζω ???? |
Θα προλάβουμε να έχουμε τις κάρτες μέλους (πέραν από τα μπρελόκ που τα θεωρώ σίγουρα ![]() ![]() |
ο χιουμορίστας έγραψε: |
Τώρα με την ανανέωση, θα πάρουμε ξανά αυτοκολλητάκι δώρο εεε? ![]() |
dimdil έγραψε: |
παντως ζαχαρια καλα θα ηταν αν μπορεις να μας δωσεις τον ΙΒΑΝ του λογαριασμου του κλαμπ γιατι οι τραπεζες ζητανε οτι θελουν για την πληρωμη ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivang έγραψε: |
Κι εγώ ρε παιδιά έχω κάνει την κατάθεση στις 13-3 και περιμένω ακόμα να με ξεκλειδώσει ο Ζαχαρίας στο forum, το συντομότερο δυνατόν θα αργήσει πολύ ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πέρισυ είχαμε και ένα μπρελοκάκι Peugeot δώρο ![]() Φέτο? Θα έχουμε τίποτα? Ε θείο? ![]() |
DimiP έγραψε: |
μη ρωτησεις τι κλειδια θα ειναι ![]() ![]() ![]() |
underage έγραψε: |
Μπορούμε να καταθέσουμε τα χρήματα στον ίδιο τραπεζικό λογ/μό που τα είχαμε καταθέσει πέρσυ?
Το ποσό παραμένει το ίδιο? |
volvos έγραψε: |
μηπως θα επρεπε απο εφετος να οργανωθει το πραμα και να ειναι η συνδρομες ημερολογιακες?
ειναι πιο σωστο αλλα και πιο μπελας... ομως αφου ο κυριος ογκος ειναι στην αρχη του χρονου δε νομιζω να υπαρξει μεγαλο θεμα. |
Sidobre έγραψε: | ||
ΟΧΙ (άρχισα τα μονολεκτικά...) |
Είναι απαραίτητο να έχει δώρο? ![]() ![]() ![]() |
Είναι απαραίτητο να έχει δώρο? ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
άντε γιατί θέλω να πληρώσω και την συνδρομή μου!!! (είναι εκβιασμός αυτό ???) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Και ετοίμασε και εκείνο το ωραίο αυτοκόλητο που μου χρωστάς !!! ![]() ![]() |
aplha bank 13000 200 200 8375
για ΙΒΑΝ ξέρει ο Τάσος ![]() |
Sidobre έγραψε: |
IBAN: GR28 0140 1300 1300 0200 2008 375 |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ πότε θα γίνω μέλος;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Τωρα πρεπει να εισαι ΟΚ. ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Εγω ποτε θα παρω καρτα μελους, οεο ? ![]() |
Θεός !!! άμεση λύση . |
Ανανεωμένοι είμαστε όλοι... αυτοκόλλητο και κάρτα περιμένουμε ![]() |
Ανανεωμένοι είμαστε όλοι... αυτοκόλλητο και κάρτα περιμένουμε ![]() |
...απλά είχε... "τελειώσει" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
ασε ρε που θες κι αυτοκολητο.
εδω αλλοι περιμενουν απο το 2004 ![]() |
bakclima έγραψε: |
για τους Θεσσαλονικης τα αυτοκολλητα τα εχω εγω ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Εγώ είμαι Θεσσαλονίκης ή Αθήνας? ![]() |
alekou έγραψε: |
Απορία:
Θέλω να στείλω τον φάκελο για να γίνω μέλος. 1) Στον φάκελο επάνω, πρέπει να είναι γραμμένο το όνομά μου;(στην αίτηση είναι γραμμένο) 2) Η κατάθεση πρέπει να γίνει πριν στείλω τον φάκελο ή αφού τον παραλάβετε; 3) Δεν έχω άλλες απορίες! |
grpap έγραψε: |
Εγω γραφτηκα τελη Αυγουστου του 2007.Χρειαζεται να ανανεωσω τη συνδρομη τωρα η στα τελη Αυγουστου του 2008; |
MAD έγραψε: |
Να κανω μια ερωτηση? Μπορω να δοσω τα χρηματα αυριο στην λεσχη ή πρεπει να τα καταθεσω στην τραπεζα αυριο? |
mikerrgp έγραψε: | ||
γρηγορη στις 31 5 2008 ανανεωνεσαι ![]() |
Εγώ που δεν θυμαμαι πότε πρέπει να ανανεώσω ![]() |
Ομοίως ![]() |
Lef205 έγραψε: |
εγω τωρα πρεπει να ανανεωσω? |
kavaliotis έγραψε: |
Με εμας εδω πανω τι γινεται ρε παιδια? Τι κανουμε εμεις? Υπηρχαν κατι σχεδια, δεν ξερω τελικα τι εγιναν ολα αυτα. Μπορουμε να εχουμε καποια ενημερωση? |
Πάνος έγραψε: |
Θα ηθελα καποιος να ενημερωσει με πμ ή οχι αν το κρινεται απαραιτητο τι γινεται τελικα με τη συνδρομη μου.
Για να ξερω να καταθεσω το ποσο ή οχι. Ειμαι στα μελη που γραφτηκαν το 2008 χωρις ακομα να εχω παραλαβει το welcome pack. |
Πάνος έγραψε: |
Θα ηθελα καποιος να ενημερωσει με πμ ή οχι αν το κρινεται απαραιτητο τι γινεται τελικα με τη συνδρομη μου.
Για να ξερω να καταθεσω το ποσο ή οχι. Ειμαι στα μελη που γραφτηκαν το 2008 χωρις ακομα να εχω παραλαβει το welcome pack. |
Road_Runner έγραψε: |
Σε αυτο το τοπικ ας περιοριστουμε μονο στο ποιοι δεν φαινονται ακομα επισημα μελη... |
SX729 έγραψε: |
Δεν ξέρω αν θα έπρεπε… πλήρωσα την συνδρομή μου τον Νοέμβριο τοθ 2008…πιστεβα πώς θα ίσχυε και για το 2009.
Δεν φαίνομαι πλέον σαν επίσημο μέλος. |
SX729 έγραψε: |
Τάσο καλησπέρα.
Σε καμία περίπτωση δεν έκανα την ερώτηση ειρωνικά. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων , ρώτησα μόνο και μόνο για να ξέρω αν χρειάζεται να καταθέσω για το νέο έτος. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. |
volvos έγραψε: |
επειδη δημιουργουνται παρεξηγησεις σε αυτο το θεμα πρεπει να αποσαφηνισετε καποια στιγμη το θεμα ετησια συνδρομη
η συνδρομη ειναι για το ετος που τη πληρωνεις ειναι ευλογο αν πληρωσει καποιος τους τελευταιους μηνες να ισχυει και για το επομενο ετος . αλλα απο ποιο μηνα και μετα? αν ειναι γραψτε το καπου ωστε να μην παρεξηγουνται ατομα οπως π.χ ο ρασταβαιπερ (αν και ο θωμας μετα απο τοσα χρονια στο κλαμπ επρεπε να ξερει πως λειτουργει το συστημα) |
Αυτό το λέγαμε (τουλάχιστον εγω) ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2+ ΧΡΟΝΙΑ, (ιδίως μάλιστα για όσους πλήρωναν κοντα στο τέλος του έτους)
Το ότι ορισμένοι δεν είχαν δώσει σημασία ειναι δικό τους θέμα, όπως και ότι άλλοι αντιμετωπίζουν το PSClub σαν εκπτωτικό κουπόνι. Όντως δεν το ειχε γραφτεί κάπου "να φαίνεται" και αυτό ήταν λάθος (αν και σίγουρα, το χουμε γράψει κάπου μεταξυ άλλων ποστ - δεν εχω χρόνο να το ψάξω). |
android έγραψε: |
και ειδικα ο μανθος π.χ. την πεμπτη παιζει να κανα 5-6χιλ μεσα στην λεσχη με τα πανω-κατω και τα παρε-δωσε..μπουφαν-αιτησεις-μπλοκε-αυτοκολλητα-υαλοκαθαριστιρες-βαλβολινες-λαδια κανα 3ωρο βαραγε κοφτες το παλικαρι..παρολα αυτα δεν με ξεχασε σε αυτα που του χα πει κ ηθελα
και θα ταν δικαιολογιμενος κ να το ξεχναγε δλδ ετσι για να μην ειμαι αδικος ![]() |
Σπύρο απλά... respect...
μακάρι να το εβλεπαν ολοι ετσι... ![]() ![]() |
Θα παρακαλουσα μια χαρη.
Οποιος εχει πληρωσει/ανανεωση συνδρομη και δεν φαινεται (για αρχη) επισημο μελος στο φορουμ να το γραψει εδω.. |
Όχι, βιαστήκατε ![]() |
Μπορεί να φανεί λίγο gay, αλλά θα το ρωτήσω ![]() Μπορούμε να πλερώσουμε την συνδρομή μας μέσω paypal; Επειδή έχω αρκετό υπόλοιπο και θα με διευκόλυνε λίγο ![]() ![]() |
206kwn έγραψε: | ||
ποκερακι?ποκερακι ζηση????? ε???? ε???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Απλά σκότωσα το wii και έχω ζεστό ιντερνετικό χρήμα ![]() |
![]() |
206kwn έγραψε: |
ή ψώνισε και μετά πούλα μετρητοίς ότι ψωνίσεις ![]() ![]() |
Φέτος δυστυχώς απ' ότι βλέπω βιαστήκατε αρκετά να απο-επισημοποιήσετε πολλούς... |
Επίσης όσοι έχετε πρόβλημα με τα wp |
p206Mike έγραψε: |
Είχες πληρώσει 12/12/2008 και έχεις λήξει 31/12/2009 |
ρε παιδιά καταρχήν η καρτουλα γραφει ημερομηνία λήξης επάνω,
Σε αυτό που λέει ο Πάνος είναι το πιο έυκολο με μια απλή εξαγωγή της βάσης σε excel που όμως μετά δεν υποστηρίζει το forum τροπο ανεβάσματος, Τέλος η φιλοσοφία είναι να στέλνεται ενημερωτικό pm στα επισημα μέλη ένα μήνα πριν λήξουν, έτσι κι έγινε σε μέλη που είχαν λήξει καιρό, Τώρα σε αυτούς που έληγαν 31/12/2009 δεν σταλθηκε και αυτό μπορείτε να μας το καταλογήσετε, είναι η αλήθεια, θα κανονιστεί όμως, |
Κώδικας: |
31/06/2010 nikos o agwniarhs
31/06/2010 xrhstos o sbeltos 31/12/2010 manos o ploiarxos 31/12/2010 panagiwths o strifths |
31/12/2010 manos o ploiarxos
31/06/2010 nikos o agwniarhs 31/12/2010 panagiwths o strifths 31/06/2010 xrhstos o sbeltos |
manos o ploiarxos 31/12/2010
nikos o agwniarhs 31/06/2010 panagiwths o strifths 31/12/2010 xrhstos o sbeltos 31/06/2010 |
Του Ζήση η ιδέα ήταν καλύτερη, για check it out ![]() EXCEL - ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ |
Του Ζήση η ιδέα ήταν καλύτερη, για check it out ![]() EXCEL - ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ |
καλά υπάρχει και κάτι πιο απλό....
το ανεβάζεις σαν GoogleDocument με read only permissions για το κοινό και write για τον αντιπρόεδρα. ο αντιπρόεδρας κάνει την δουλειά online και εμείς απλά βλέπουμε το excel. |
dimkeras έγραψε: |
Ο λογαριασμός είναι αυτός?
ALPHA BANK: 13000 200 200 8375 |