alfasud έγραψε: |
Υ.Γ. Θα ψάξεις και το 1.9 μοτέρ?? |
m_power_lunatic έγραψε: |
Κοιταω και εγω για 205 (ραλυ) γνησιο παντα και εχω δει μερικα με τελευταιο αυτο της Κρητης το οποιο δεν κανει οπως ειπανε τα παιδια μιας και το εχει φαει το αλατι της Κρητης στο Ηρακλειο και εχει σκουριες.Ανεβηκε βεβαια και η τιμη του απο 1300 στα 2000 ευρω μιας και αλλαξε και χερια προσφατα. |
Απο τα καλυτερα που εχω δει απο κοντα ειναι του Θεργιακη. |
Σε ενα συνεργειο μεταξυ Ηλιουπολης-Αργυρουπολης παρκαρει ενα λευκο 205 ραλλυ-κοντα στην εφορια. |
Lef205 έγραψε: |
1,9 ειχε μια εκδοση ραλλυ που δεν ηρθε ποτε στην Ελλαδα, νομιζω μονο Αγγλια ή μονο Γερμανια.
1,3 καρμπυρατερ θα το κανω οπως ηταν. |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Μόνο Γερμανία και παρόλο ότι βγήκαν μόνο 1000 κομμάτια δεν είναι τόσο περιζήτητη γιατί ήταν 150 κιλά πιο βαριά. Η Αγγλία πάλι είχε και 1,4 με 75 άλογα... ![]() |
Toυ Θεργιακη οπως σωστα λες δεν ειναι ελληνικο,ηρθε προσφατα απο Ιταλια αν δεν κανω λαθος (του το φερανε αν παλι θυμαμαι καλα).
|
Καλοριζικο και καλα χλμ και καλη ανακατασκευη,οι γνησιες ζαντες του με τις στρογγυλες τρυπες ολοκαινουργιες τις ειχε μεχρι προσφατα ενα συνεργειο πεζω στην μεταμορφωση απο οτι θυμαμαι.
Κοιταω και εγω για 205 (ραλυ) γνησιο παντα και εχω δει μερικα με τελευταιο αυτο της Κρητης το οποιο δεν κανει οπως ειπανε τα παιδια μιας και το εχει φαει το αλατι της Κρητης στο Ηρακλειο και εχει σκουριες.Ανεβηκε βεβαια και η τιμη του απο 1300 στα 2000 ευρω μιας και αλλαξε και χερια προσφατα. Με ενδιαφερει αν θες να πεις ποσο το αγορασες ειτε δημοσια ειτε με PM. Σε ενα συνεργειο μεταξυ Ηλιουπολης-Αργυρουπολης παρκαρει ενα λευκο 205 ραλλυ-κοντα στην εφορια. Απο τα καλυτερα που εχω δει απο κοντα ειναι του Θεργιακη. Παλι να ευχηθω καλα χλμ! |
volvos έγραψε: |
ηη πλακα ειναι οτι στις αλανες απο κατω απο μαγαζι (αργυρουπολεως) ηταν παρατημενο μεχρι το 2010 ενα γνησιοτατο 1.3 ραλλυ με ιταλικες πινακιδες και χωρις χαρτια και μας το δινανε 1500ευρω τοτε αλλα ο μαλ**ας φοβηθηκε και δε το πηρε
(προφανως κλεμενο απο ιταλια...) |
m_power_lunatic έγραψε: | ||
Αυτα τα παρατημενα με τρελαινουνε,αυτα με εξιταρουνε! |
με ιταλικες πινακιδες και χωρις χαρτια και μας το δινανε 1500ευρω |
SpyrosA έγραψε: |
Καλοτάξιδο.
Στη Πάτρα υπάρχει παρατημένο πάνω από ένα χρόνο ένα 205 rallye το οποίο έχει κανονικά πινακίδες αλλά δεν έχει πωλητήριο. Μπορεί να είναι παρατημένο και περισσότερο από ένα χρόνο αλλά δεν το ξέρω σίγουρα αυτό γιατί δεν πέρναγα από αυτόν τον δρόμο. |
SpyrosA έγραψε: |
Καλοτάξιδο.
Στη Πάτρα υπάρχει παρατημένο πάνω από ένα χρόνο ένα 205 rallye το οποίο έχει κανονικά πινακίδες αλλά δεν έχει πωλητήριο. Μπορεί να είναι παρατημένο και περισσότερο από ένα χρόνο αλλά δεν το ξέρω σίγουρα αυτό γιατί δεν πέρναγα από αυτόν τον δρόμο. |
kp61 έγραψε: | ||
Αν ναι, δεν εχει ελληνικες πινακιδες και δεν ειναι rallye γνησιο |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4390882/
AYTO lete? einai gnisio to saloni?? |
Koψε τις μαλ***ες εμεις θα παρουμε το αλλο το κοκκινο με συμπιεση 8.8! ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Χθες πέτυχα 250 1,9 GTI κόκκινο Αγ.Στέφανο
Θα περάσω σήμερα να δω αν είναι original και αν το πουλάει. |
kp61 έγραψε: |
Ιταλικες φοραει |
AΠο φανοποία εχει αλλάξει τίποτα στο παρελθόν το αμαξι;
Τα αυτοκόλλητα του παντως ειναι φθηνά όπως θα έχεις δει. |
hlias303 έγραψε: |
φιλε στο πικέρμι το έπλυνες στην εκο? ο ψηλός το έπλυνε αν ναι θα το έκανε τζίτζι γιατί είναι καψουρις με τα γαλλάκια άσχετα που έχει starlet τώρα! |
valeo Ηταν και ο δικος σου? |
Καλα φτερο μπροστα,πορτα κτλ που ειναι κουμπωτα δεν παιζουν κανενα ρολο οπως λες.
Βγαλε και μοκετα και καντην βιολογικο με ζεστο νερο και σαπουνι,θα γινει καινουργια. Τα αυτοκολλητα ειναι must.Εχει το εργοστασιακο τιμονι??? |
athanas έγραψε: | ||
ναι αυτό λένε και ναι έχει γνήσιο σαλόνι.... ![]() |
το εχω δει και εγω απο κοντα αυτο για λογαριασμο φιλου, αλλα να σου πω την αληθεια δεν μου γεμισε το ματι για τα λεφτα που ζηταει.
Εχει θεματακια το αυτοκινητο που γιανα γινει αψογο θα ανεβασουν καμποσο το κοστος του γιαυτο δεν φευγει και τοσο καιρο που ειναι αγγελια παρολο που υπαρχει κοσμος που ψαχνει για καλο 13αρι. Τα καλα αυτοκινητα παντως, η φευγουν στο μιλητο ή καθονται αγγελια για ελαχιστες ωρες, το πολυ μια μερα . |
Kαποιος απο την Ελλαδα αποφασισε να πουλησει το 205 του στην Γερμανια.
Ισως ειναι του Θεργιακη,δεν γνωριζω σιγουρα ομως. Η κατασταση φανταστικη παντως. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/peugeot-205-1-3-rallye-sammlerzustand-oberursel-bei-fra/191529446.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT |
alfasud έγραψε: |
Δεν ηξερα οτι τα 205 φοράγαν 13ρες, όπως και να χει νομίζω ήδη ήταν κούκλα, όσο πάει απλά γίνεται καλύτερο! ![]() ![]() |
Το 205 που ειχες δει στου Σεβνταλη ηταν αγωνιστικο? |
Στην δημοπρασια του Coys σε λιγες ημερες στον αστερα Βουλιαγμενης βγαινει προς πωληση το 1 απο τα 4 205 RALLYE που ειχε φτιαξει η PEUGEOT SPORT (το ειχε αναθεσει σε αλλη εταιρεια για λογαριασμο της βασικα).
Συγκεκριμενα βγαινει το μπλε,το κοκκινο ητανε του Κοκκινη οπως θυμαστε οι περισσοτεροι.Τα αλλα 2 ητανε στο εξωτερικο.Δηλαδη απο τα συνολικα 4 (ενα για καθε χρωμα τησ PTS) τα 2 ητανε Ελλαδα. Εδω ο Λιονταρης.... http://www.rws-flexiweb.co.uk/flexiweb/sites/coys/auction.php?itemID=4748&auctionID=45 |
Pughell έγραψε: |
Το αμαξι ειναι απο Θεσσαλονικη.
Πουληθηκε απο φιλο μου πριν καποια χρονια,μετα απο μια "ατυχη" στιγμη σε βρεγμενο Χολωμοντα. Ειναι οντως το γνησιο μπλε απο τα τεσσερα που βγηκαν αλλά λειπουν πολλα και διαφορα πραγματα απο επανω,κυριως απο το μοτερ,καθως ηταν πραγματα που δεν υπηρχαν... Αυτος που ειχε παρει το αμαξι απο εμας νομιζω οτι τον ελεγαν Σιμοπουλο ή κατι τετοιο και οντως ο Χρυσαφης το ειχε αναλαβει σαν service στους αγωνες. Μετα το τρακαρισμα που ειχε,απο οτι εμαθα,φτιαχτηκε εντος Lion απο λαμαρινες. Γενικα,ηταν ενα πολυ καλο αυτοκινητο αλλά σχετικα δυσκολο και ετσι οπως εγινε η ολη κατασταση,με πολυ δυσευρετα ανταλλακτικα... |
παπαρια μαντολες που υπαρχουν δυο.
το θαλασσι υπαρχει σιγουρα, το κοκκινο σιγουρα,99% υπαρχει και το κιτρινο . Δεν ειναι ιδιοκτησιας Αποστολου το αυτοκινητο,μαλιστα πριν 2-3 χρονια ειχε τρεξει Μπραλο. |
Λευκο δεν υπηρξε ποτε, απο αυτα τα 4! Λευκο ηταν αυτο που εκανε "καριερα" ο fabien doenlen στην γαλλια, κι εκλεισε πολυ δυνατοτερα σπιτια, και φτιαχτηκε αρκετα αργοτερα απο τα 4 που συζηταμε, μεχρι να το φερει στην ελλαδα ο σπαρταλης! Τωρα ειναι στην κατοχη καποιου εδω στην αθηνα.... Που το πιο πιθανο ειναι να διαβαζει αυτα που γραφουμε..... |
RoadRunner122 έγραψε: |
Γειά σου ρε Στελάρα!!! ![]() Ζωντανή εγκυκλοπαίδεια ειν' ο άτιμος ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Μπα,εγω απλά κακες παρεες θα ελεγα Γιανναρε... ![]() ![]() ![]() |
Λευκο δεν υπηρξε ποτε, απο αυτα τα 4! Λευκο ηταν αυτο που εκανε "καριερα" ο fabien doenlen στην γαλλια, κι εκλεισε πολυ δυνατοτερα σπιτια, και φτιαχτηκε αρκετα αργοτερα απο τα 4 που συζηταμε, μεχρι να το φερει στην ελλαδα ο σπαρταλης! Τωρα ειναι στην κατοχη καποιου εδω στην αθηνα.... Που το πιο πιθανο ειναι να διαβαζει αυτα που γραφουμε..... |
Τωρα πια νομιζω οτι ειναι μονον δυο...
Το κιτρινο εγινε τροπετο και το κοκκινο προσαναμα για το τζακι. Το λεω με μεγαλη επιφυλαξη βεβαια αλλά ετσι θυμαμαι... ![]() |
petran_x13 έγραψε: |
Από την τέταρτη μπαίνω τρεις φόρες την ημέρα στο topic να δω αν ανέβηκαν η φωτογραφίες. ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
αστα κλαφτα, εχω μπλεξει με τη δουλεια και δεν εχω προλαβει να παω να παρω τα πισω καθισματα ![]() |
nikos liros έγραψε: |
Μου φαίνεται πως έχουν συνομοτήσει κάποιοι από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου........ για να μην βάλει τα καθίσματα και έρθει στο Αίγιο βόλτα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως Γιάννη, εάν συνεχίσει έτσι ο Λεφ, θα πάμε να τα πάρουμε εμείς τα καθίσματα (άραγε και το αυτοκίνητο???) και να του το ετοιμάσουμε. Απότι γνωρίζω είναι πανέτοιμο και περιμένει μόνο τα καθίσματα. Ε, πόση ώρα θα μας φάει, 10 βίδες είναι...... |
Μιας και μιλαμε για 205 σε αυτο το thread ας βαλουμε κατι αναλογο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5315742/ |
![]() |
Ειναι το τσοπανοπαλτό ! ![]() |
.
Επισης ειμαστε στο drive αυτου του μήνα μαζι με το gti του Γιον ![]() |
Καλοριζικο και καλα χλμ και καλη ανακατασκευη,οι γνησιες ζαντες του με τις στρογγυλες τρυπες ολοκαινουργιες τις ειχε μεχρι προσφατα ενα συνεργειο πεζω στην μεταμορφωση απο οτι θυμαμαι.
|
mitsos 306 έγραψε: | ||
οι ζαντες του 205 ειναι σαν του 106 αλλα ειναι 14Χ5.5 και οχι 14Χ6 |
Σκαει η σκανδαλη της μανικας; |