ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Υ.Γ.Ο μελον συνοδηγος μου με το 106 γυρνουσε σε 1:54:00 |
glf έγραψε: |
νταλίκες ?????? για λέγε, για λέγε !! |
νταλίκες ?????? για λέγε, για λέγε !! |
έχω δει αγώνες με νταλίκες και γουστάρω τρελά..
αλλά αν αυτά τα θηρία τα δώσουνε όλα τα γκάζια στα Μέγαρα, την επόμενη μέρα η πίστα θα κάνει για περάσματα από τζιπάκια... ![]() |
alemao έγραψε: | ||
ναι θα γίνει πίστα για το 4χ4 club και αγώνες bigfoot ![]() ![]() ![]() |
Δημήτριος έγραψε: | ||
Έχεις ακούσει νταλίκα να πετυχαίνει 0-100km/h σε 6,5 δεύτερα!!!;;; Έχεις ακούσει κινητήρα νταλίκας να αποδίδει 1200 ίππους!!!;;; Στην Γερμανία που είχαν γίνει κάτι αγώνες (νομίζω γίνονται κάθε χρόνο, δεν θυμάμαι), υπήρχαν τέτοιοι τράκτορες (χωρίς ρυμουλκό από πίσω φυσικά...) |
Miltellas έγραψε: |
Ωραία ήταν η Πίστα Αιγινίου!!! |
Miltellas έγραψε: |
Ωραία ήταν η Πίστα Αιγινίου!!! |
.... θα πάμε μια μικρή παρέα από Κοζάνη, φυσικά χωρίς το ΝΙΚΟ ![]() |
.... να μη ξεχάσω
Κυρ 28 Σεπ το πρωϊ, έχει track day στο Αιγίνιο! θα πάμε μια μικρή παρέα από Κοζάνη, φυσικά χωρίς το ΝΙΚΟ ![]() |
Τωρα αυτο ηταν μπιχτη γιατι δεν το επιασα ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Ρε δεν κανονίζετε και τίποτα μεταξύ 6-11 Οκτωβρίου που θα είμαι και εγώ επάνω;
Αντε να σας δω... |
Αντε να σας δω... |
FRAPEOLE έγραψε: |
Παιδια εγω ειμαι ψημενος αλλα τη φορμουλα δεν τη χανω με τιποτα,τι ωρα υπολογιζεται απο κοζανη να ειστε ![]() |
Αντε να σας δω... |
..άσχετο αλλά το πρωϊ που πήγαινα, βρήκα στην Καστανιά μια Porshe Carrera 4 γαλλική... τον πέρασα και του έδειξα πως να προσπερνάει και άρχισε να το δίνει και να με φτάνει, ώσπου σε μια ανηφορική με 3η πατημένη (χοχοχο πως φαίνεται ο ραλίστας) μου φεύγει το πίσω μέρος και κάνο ανάποδο για 2-3 sec.... (φυσικά χωρίς να το θέλω!! μου έφυγε) από εκεί πρέπει να φριχτηκε ο τύπος και έμεινε πίσω.... χεχεχε |
GIANNIS206 έγραψε: |
Πήγα και εγώ στην Πίστα με τα παλιά λάστιχα, την μαμά σκισμένη ανάρτηση, το χτυπημενο διαφορικό.....μόνο για βόλτα δηλαδή!
Ο Νίκος με έκανε και δύο γύρες και είδα τι είναι πραγματικά το αγωνιστικό! Δυστυχώς έφυγα νωρίς γιατί είχε δουλεία! Υ.Γ Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για αυτήν την εμπειρία που με προσέφερες! ![]() |
Εμενα να δεις χθες βραδυ που με πηγαινε σπιτι τι βολτα μου προσεφερε..........Ο ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ.Τραβαγε χειροφρενα στα στενα με χιλμ και περναγε φιλερ.Ποτε καμια μερα θα το στουμπησει πουθενα ![]() ![]() |
Στον Αγ. Κων/νο τραβάω ακόμα πιο θεαματικό !! |
glf έγραψε: | ||
Αμαν αυτές οι περιγραφές.. φίλερ... ηρέμησε ρε.. ιδίως το δεύτερο στο τράβηξα επειδή απόρησα που σου έκανε εντύπωση το πρώτο !!! ![]() Στον Αγ. Κων/νο τραβάω ακόμα πιο θεαματικό !! |
lia206cc έγραψε: | ||||
Κοίτα να δείς σε ποιόν έδωσα το CC για αναγνωρίσεις... όϊ όϊ όϊ μάναμ' !!! ![]() ![]() ![]() |
.... καλύτερα να σου βγεί το μάτι, παρά το όνομα...
κάτι ήξερε και ο ποιητής... και όλα αυτά από τις φήμες του σουρδο-ΝΙΚΟΥ ..... |
Αρμόλαος έγραψε: |
Φημες εεεεεε...................Σουρδο Νικος εεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() |
billisdim έγραψε: |
Υπονοεις πως θα χρειαστουν και δευτερες ζαντες η ιδεα μου ειναι?τοσο πολυ θα στραμπουλιχτει το αμαξι στην πιστα? |
billisdim έγραψε: |
Ποιος οδηγαει λογικα μπαινοντας στην πιστα... (εγω παντως ΟΤΑΝ ΜΠΩ, σαν πρωτη φορα που θα μπω,χλωμο να το παω λογικα).. Αρα την ζυγοσταθμιση και την ευθυγραμμιση ΜΕΤΑ πιστας δεν βλεπω να την γλυτωνω... |
GIANNIS206 έγραψε: |
Όταν γυρνούσα από Βόλο την προηγούμενη εβδομάδα,μπήκα στην πίστα του Αιγινίου.
Είναι 3000μέτρα με αρκετές αριστερές κλειστές στροφές και καλό σχετικά με τους δρόμους τάπητα.Αναγνωριστική βόλτα και σιγά σιγά οι ρυθμοί ανεβαίνουν.Έρχετε η πρώτη μικροέξοδος με ένα στιγμιαίο ξεζαντάρισμα αλλά έφτανε για να χάσει αέρα η πίσω δεξιά ρόδα.Αλλάγή λοιπόν και συνέχεια.γρήγορος γύρο και 2:15 χρόνος πολύ καλός από ότι μου είπε ο Μίλτος με βρακιασμένα αμορτισέρ και λάστιχα χάλια.Είχα ακόμη μια μικροέξοδο μέ ενα μικρό ακούμπημα σε μια μπαριέρα. Η ευχαρίστηση που ένιωσα όμως ήταν πολύ μεγάλη!Δεν με ένιαζε που την άλλη μέρα θα πήγαινα για τα λάστιχα και στο συνεργείο για check+up! Ουφ!Ακόμα το θυμάμαι και θέλω και άλλο! |
brz20 έγραψε: |
Τελικα η εξασκηση κανει παντα καλο. |
Steve έγραψε: |
Για Σέρρες, προς παρέλαση (Τέλη Μάρτη) αν θέλετε, μπορώ να σας κάνω την τιμή να έρθω ![]() |
bakclima έγραψε: |
τωρα ολοι μεσα μου ειστε!!!!! τελευταια στιγμη θα αρχισουν οι δικαιολογιες... |
STEL106 έγραψε: |
πω ρε τη έχω στα πόδια μου και δεν το βλέπω..
στην πίστα του αιγινίου πώς πάς εγώ εκεί ξέρω μόνο την πίστα καρτ που έχει. πηγαίνει άλλο κόσμος εκεί η μπααα??? και πληρώνει για να μπείς η τζάμπο μπεμπέ είναι?? |
πήγαμε 6-7 αυτοκίνητα από Κοζάνη και Θεσ/νίκη πριν δύο εβδομάδες αλλά ειλικρινά... βαρέθηκα! το πιο ενδιαφέρον ήταν κάτι κόντρες που βάλαμε στην ευθεία...
σοβαρά η σχεδίαση της είναι τελείως βαρετή... μετά τις Σέρρες δεν το αντέχεις εύκολα... |
DrJekyll έγραψε: |
Νομίζω ο Καλούδης με ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο έκανε 1:56 στο Αιγίνιο... ![]() |
stef80 έγραψε: |
Αν σκάσει μύτη αστυνομία τι μπορούν να σου κάνουν? |
Miltellas έγραψε: | ||
1:56 με 106 1.4 75PS χλωμότατο... Αυτός ο χρόνος είναι για Ραλάκι και με καλό οδηγό. Το 2:02 είναι ο καλύτερος χρόνος που έχω δει ή ακούσει για 106 με 75PS... |
Road_Runner έγραψε: |
Παντως οντως το ραλλυ γυριζει με καλο οδηγό στο 1.56 το 2.02 για 106 1,4 με μαμα αμαξι και ταλαιπορημενο οπως λες, δεν μου στεκει.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
rcz ekane 1.49 krima gia tin epilogi soy eprepe na pareis peugeot |
gulik έγραψε: |
Κάνε μας μια φανταστική ανάλυση για τα ψαλίδια αλουμινίου του TT. |
kane έγραψε: |
φιλε τι κατασταση επικρατει εκει?
Σκουπιδια εχει εξωτερικα της πιστας? μπορεις να μπεις? εχουν στρωσει τιποτα χαλικια εκει? Η πιστα σε τι κατάσταση βρισκεται? Αυτα! |
εχουν 6000ευρω το ενα
εξου και η εξτρα τιμη απο το rcz και εχουν μεταβλητο βαθμο βλακειας...αναλογα με το ποιος το οδηγει προσαρμοζουν το καμπερ εμπρος αντιστοιχα |
stef80 έγραψε: | ||
Ο δρόμος μέχρι την πίστα και τα σκουπίδια έξω από αυτήν είναι όπως ακριβώς και την τελευταία φορά που πηγα πριν κάποια χρόνια. Ειδικα με την ξηρασία που επικρατει τελευταια περπατιεται μια χαρα. Η πίστα αυτή καθεαυτή ήταν ανέλπιστα καθαρή απλά έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ κάποιοι θάμνοι δεξιά και αριστερά με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία να μειώνεται το πλάτος αλλά και να μπαινεις τυφλά σε κάποιες στροφες αφου δε φαίνεται η εξοδος. |
πλακα κανω γιατι εχω βαρεθει να διαβαζω επικριτικα σχολια για ενα αμαξι που οταν πρωτοκυκλοφορησε φορουσε λυσεις και πραματα που περασαν στο γκολφ 6 τζιτιαι και πολλα μεταγενεστερα μοντελα του γκρουπ και ακομα και τωρα παραμενει ισως το καλυτερο μπροσθιοκινητο γερμανικο.
οχι οτι συγκρινεται με καποιο κορυφαιο γαλλικο του παρελθοντος αλλα σιγουρα δεν ειναι 308coupe |
Pughell έγραψε: |
Ο δημος ηταν αυτος που συναινεσαι με τους γμιοληδες τους οικολογους(σκaτα στους ταφους τους και κοπρια σε ολο τους το σοι) |
nikos 206cc έγραψε: |
Εμαθα εχθες οτι η πιστα ειναι ανοιχτη απλα παρατημενη ![]() Ειπαμε με αλιεν και σιλο να παμε καποια στιγμη μεσα στο φεβρουαριο να παιξουμε λιγο και μιας και ειναι και χειμωνας δεν θα φαμε και πολυ λαστιχο... ενδιαφερεται καποιος να ερθει? |
αυτό που πήγα να πω και τις προάλλες είναι ότι μετά από περιόδο βροχών, το πιθανότερο είναι να έχει λιμνάζοντα νερά μέσα στην πίστα, που να πιάνουν ίσως και το οδόστρωμα σε ορισμένα σημεία και το κυριότερο, να έχει χώματα/πολύ σκόνη η πίστα με μειωμένη πρόσφυση
τώρα όλα είναι σχετικά. αυτό το Σάββατο έχει trackday στις Σέρρες με 30 ευρώ είσοδο και 40 την Κυριακή... ΔΕΝ το συζητάμε για το που θα κάνεις σοβαρή προπόνηση και που θα πας για να πεις ότι πήγες... |
Οτι οι Σερρες δεν εχουνε καμια σχεση,ναι,αυτο εννοειται!!Αλλα θελεις κοντα στο 200αρι για ολα ![]() |
Εμαθα εχθες οτι η πιστα ειναι ανοιχτη απλα παρατημενη ![]() Ειπαμε με αλιεν και σιλο να παμε καποια στιγμη μεσα στο φεβρουαριο να παιξουμε λιγο και μιας και ειναι και χειμωνας δεν θα φαμε και πολυ λαστιχο... ενδιαφερεται καποιος να ερθει? |
Nικολα ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο..
Απλα μια ενσταση.Πως γινεται να μην φας λαστιχο στην ασφαλτο των Σερρων???Ο.κ θα μαθεις γραμμες σωστες που αυτο σιγουρα βοηθαει αλλα αν ειναι να μπεις,θα πας που θα πας,ε,θα μπεις για καμια 30αρια γυρους και οι 20 τουλαχιστον για χρονο..για ενα λαστιχο σαν το δικο μου(Τ1R) αυτο μεταφραζεται σε λινα ![]() Επισης,ποιος χριστιανος θα κατσει να σου μαθει γραμμες μεσα στην πιστα ![]() ![]() Υ.Γ:Γινονται συχνα track days με τετοιο εισιτηριο?? Γιατι το 70αρι που ειναι κανονικα ποναει... |