Pughell έγραψε: |
Γιαννη ψαξτε το λιγο,ο Προφητης δεν κοβει το "κεφαλακι",καπως αλλιως το κανει και ανα πασα στιγμη μπορεις να το γυρισεις σε μαμα ντιζες... ![]() |
panagiwtis έγραψε: |
http://www.mypicx.com/04202010/uniball/ με αυτα δε μπορουμε να τα φτιαξουμε? |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Στέλιο, δεν είπα ότι θα χεις πρόβλημα. Ενδεχομένως αν είναι καλής ποιότητας να μην έχεις και ποτέ. Αλλά επειδή για να μπει και να βγει το joint από το μπαλάκι πρέπει αναγκαστικά να ξεχειλώσει, θέλοντας και μη, θα αποκτήσει τζόγους. Αλλά ξαναλέω είμαι επιφυλακτικός όσον αφορά την ποιότητα των δικών μου.
Παναγιώτη, αυτά είναι τα 1α που πόσταρα και που φοράω τώρα. Φτιάχνονται πανεύκολα με ντίζες Μ8 αν θυμάμαι καλά. Διαστάσεις έχω οπότε δεν είναι κάτι δύσκολο. Όπως και να χει, τα 1α δεν θα έχουν καμιά επαφή με τα 2α όσον αφορά τη στιβαρότητα. Εν αναμονή να τελειώσω με το clio και να πιάσω το 106... Εκτώς κι αν θέλει να πάρει σειρά ο iceage ![]() ![]() ![]() ![]() |
iceage έγραψε: |
@RR122 :ακόμη το κλιό? Πριν προλάβεις να κάνεις εξαέρωση το ψυγείο θα είμαι ήδη μέσα. |
Gr@lly έγραψε: |
Θα βαλω μια φωτο για να δειται πως περιπου ειναι... |
volvos έγραψε: |
με laser τα κοψανε... |
οταν μιλαει ο γκραλι εσυ μοκο μικρε.ρωτα γιωργο ![]() |
ρωτα γιωργο ![]() |
stratos gti έγραψε: |
απο τι μαγαζι πηρες τα υλικα???? |
LIONKING έγραψε: |
εε λογικα απο καταστημα με βιομηχανικα βιδες εργαλεια κλπ.... |
z@ck! έγραψε: |
... και λιγο locktite, και εβαλα και στην εκτεθειμενη ντιζα για να μην μαζευει βρομα ...
![]() ![]() |
stratos gti έγραψε: |
τα πηρα .....αλλα θα κανω το μεγαλο και ενα μικρο,,,, πρεπει να τα κανω το ιδιο μεγεθος με τα μανισια...πιο κοντα..... πιο μακρια...τι??? |
RoadRunner122 έγραψε: |
Μιά καλή λύση για να μη μαζεύουν μπίχλα είναι να περάσεις από πριν θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι ![]() |
Bρε αγόρι, δεν πρόκειται να στεγνώσει ποτέ αυτό που έκανες. Η loctite (και όλες οι κόλες σπειρωμάτων) είναι αναερόβιες που σημαίνει ότι ΜΟΝΟ σε κενό αέρος στεγνώνουν. Μλκία μου προχθές που δε σου είπα να πάρεις ντίζες inox. Είναι 1-2ευρώ πιό ακριβές αλλά είναι λίγο πιό δύσκαμπτες και εννοείται δε σκουριάζουν (σε αντίθεση με τις γαλβανιζέ που εμένα έχουν σκουριάσει). Μιά καλή λύση για να μη μαζεύουν μπίχλα είναι να περάσεις από πριν θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι ![]() |
..inox ντίζες έχει στο LeroyMerlin ![]() |
Αληθεια... Leroy που εχει εδω πανω? ![]() |
μεγαλωσε το παλατζο ετσι
![]() |
Γιώργη τα μπλεξες λίγο.
Το παλάτζο με τα 2 μπαλάκια που λες είναι για να κοντύνεις το αριστερά-δεξιά. Το παλάτζο που αναφέρεται ο Βασίλης είναι για το μπρος-πίσω. Στράτο, με τα rodend (άκρα ντίζας με γωνιακά ρουλεμάν) που πήρες, πρέπει να κόψεις μπαλάκια και να κάνεις τρύπες για να περάσουν βίδες! Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό? |
ΜΗΚΗ ΝΤΙΖΩΝ ΣΑΣΜΑΝ 106 (MA)
Μιάς που τα μέτρησα, ας τα γράψω κι εδώ να υπάρχουν. Τα μήκη είναι μετρημένα από κέντρο μπίλιας σε κέντρο μπίλιας. ![]() ![]() ![]() |
Άρα θέλουμε από ένα σετ τα πιο κοντά και από μισό σετ το πιο μακρύ. |
τα δικα μου πρεπει να τα αλλαξω???? ![]() |
γιαννη μονο για ντιζες μιλαμε η και μπαλατζο?απτην αρχη ολα? τι σου κοστισε? |
τα δικα μου πρεπει να τα αλλαξω???? ![]() |
Προτείνω 3 τμχ όλα κοντά. |
Kαι απ'ότι μου έχει πει, δεν αναλαμβάνει αντίστροφο ![]() |
Εγώ τον έχω δει να κάνει ανάποδο. Ήμουν παρόν ένα σάββατο. |
Giannis307 έγραψε: |
Δεν εχω 3 ντιζακια,,,,αλλα 2 συρματοσχοινα με φωλιες στην ακρη... |
ΠΡΟΣΕΧΩΣ:
![]() |
ΠΡΟΣΕΧΩΣ:
![]() |
Alex, αν θες να περιμένεις λίγο (κανα μήνα) που θα ξηλώσω τις δικές μου ντίζες που φοράω τώρα (με ball-joints) μπορώ να στις φέρω (ανεβαίνω μια φορά το μήνα Σαλόνικα στάνταρ) ![]() Το μήκος νομίζω δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης, οπότε δεν είναι πρόβλημα. |
AlienHack έγραψε: |
εσυ σε σχεση με μαμα ειδες διαφορα με αυτες? Εσυ τι θα βαλεις τωρα? |
MEMsound έγραψε: |
υπαρχει ετοιμο σετ κομπλε για 206
εχει λινκ στο τοπικ αυτο σε πιο πισω σελιδες αν δεν κάνω λάθος |
αυτα τα μπλε που λες ειναι ετοιμο κιτ εταιριας? ποσο βγαινει? |
όχι τα μπλε που πόσταρα στη φωτό παραπάνω είναι δική μας κατασκευή, ας πούμε πατέντα. Ενδεχομένως να βρεις και έτοιμα όπως λέει ο Μάνθος αλλά να ξέρεις πως αυτά χρειάζονται περισσότερη δουλειά για να μπουν, ενώ τα χρυσαφί μπαίνουν PnP ![]() |
τα μπλε ειναι δικα σας? ![]() ![]() |
Yπομονή... προέχουν κι άλλες υποχρεώσεις, το σασμάν δεν είναι το κέντρο του κόσμου ![]() |
Γιαννη θα φτιαξεις και τον αποστατη για το μπρος πισω στο μοχλικο? |
το εχεις φτιαγμενο για τα uniball? νομιζα οτι ηταν μονο για το joinball... |
Alex, αν θες να περιμένεις λίγο (κανα μήνα) που θα ξηλώσω τις δικές μου ντίζες που φοράω τώρα (με ball-joints) μπορώ να στις φέρω (ανεβαίνω μια φορά το μήνα Σαλόνικα στάνταρ) ![]() |
εσενα συνολο ολα τα υλικα οταν τα πηρες για να φτιαξεις τα ντιζακια ποσο σου βγηκαν? αν βγαινουν καμια 30αρα τα υλικα ε ας δωσω κανα 20αρικο παραπανω να παρ κατι τετοιο.. ![]() http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-206-GTI-GROUP-N-GEAR-LINKAGES-GEAR-RODS-X3-/270687823875?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f06406803 |
Οποτε παμε παρακατω , στο 1 που με καιει... αυτο οπως ρωτησα ποιο πανω ξερει κανενας αν εχει πλαστικο μεσα στο σημειο που εχω βαλει ερωτιματικό? |
Τελος ερωτηση για τον λεβιέ νουμερο 9. Η μπιλια η πλαστικη που εχω βαλει με ερωτηματικό. Παιζει να εχει φαγωθει και αυτη και να κανει τον λεβιε να παιζει? επίσης σε ενα shortshift σαν αυτό
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320631857679&category=10406&_trksid=p5197.c0.m619 που αλαζει ολη την βαση απο την οποια περναει ο λεβιες,, πως σκ**α βαζεις τον λεβιε και την μπιλια μεσα? ![]() |
γιαννη τα δικα μου τα μικρα ντιζακια που φτιαξαμε ποσο εχει το καθε Joint και που τα βρισκω? |
Θα τα βρεις στο γωνιακό μαγαζί με τα μαρκούτσια στη Σπ.Πάτση. Τιμή /τεμαχιο δεν θυμάμαι ρε... |
κατσε σε αυτο με τα μαρκουτσια ή στο διπλα του?
ως τι τα ζηταω?Μ8? δε θυμασαι περιπου τιμη? |
athanas έγραψε: |
Αυτο που ακους λογικα ειναι η μπιλια που εχει στο παλατζο και οχι τα ντιζακια... |