PSClub - Hellas

Μετάδοση - 207 - Βασεις μηχανής και συνεμπλοκ πολυουρεθάνης

pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 09:54:15
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Βασεις μηχανής και συνεμπλοκ πολυουρεθάνης
Δεν ήξερα που να ανοιξω το τοπικ!
Λοιπον θά ήθελα αν ξέρει καποιος αν η powerflex βγάζει βάση κόντρα σασμαν και αν την έχει τοποθετήσει κάποιος!
ΔΙΟΤΙ οι βάσεις του 207 ειναι για τον Π@τ@π@ο....
-Ακόμη αν υπάρχει σετ συνεμπλοκ για ψαλίδια ζαμφόρα κτλ!
SAKIS-LEMANS - Κυρ 20 Σεπ 2009, 09:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
νομίζω μόνο αν φτιάξεις κάτι εσύ. Βέβαια θα ακούς περισότερα μέσα στην καμπίνα. Πάλι καλα το rc ψιλοκαλές είναι, που να νιώσεις τις βάσεις κιβωτίου του rally... Anyway, για κόντρες είναι ότι χειρότερο, του ενός αλλά και του άλλου.... Wink
pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 10:12:13
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνεις αλλαγή και μεχρι να κάνει το μοτερ τα δικά του πάνω κατω περνάει μισο δευτερόλεπτο και ειδικα εσύ που έχεις πρόγραμμα και ροπη 30+ πρέπει η αλλαγή δευτέρα τρίτη να είναι μαρτύριο!!!!! Laughing
Εγω πάντως βαρέθηκα τα γκαπ....κάθε φορά που αφήνω η πατάω γκάζι απότομα!!!!
SAKIS-LEMANS - Κυρ 20 Σεπ 2009, 10:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
pistolas έγραψε:
Κάνεις αλλαγή και μεχρι να κάνει το μοτερ τα δικά του πάνω κατω περνάει μισο δευτερόλεπτο και ειδικα εσύ που έχεις πρόγραμμα και ροπη 30+ πρέπει η αλλαγή δευτέρα τρίτη να είναι μαρτύριο!!!!! Laughing
Εγω πάντως βαρέθηκα τα γκαπ....κάθε φορά που αφήνω η πατάω γκάζι απότομα!!!!

ε εντάξει όχι και μαρτύριο, τουλάχιστον στις στροφοδιαδρομές!

γενικά οι γρήγορες αλλαγές στις κόντρες είναι μαρτύριο. Αλλα όταν αφήνω το γκάζι απότομα δεν ακούω τίποτα. Μήπως έκοψες καμια βάση?

Εγώ πάντως σκέφτομαι σε κάποια φάση να κάνω custome αλουμινένιες εδώ θεσσαλονίκη, με ότι μειονέκτημα έχει αυτό...

Crying or Very sad
pistolas - Κυρ 20 Σεπ 2009, 10:56:18
Θέμα δημοσίευσης:
ούτε εμένα ακούγετε αλλα καταλαβαίνεις οτι το μοτερ κανει βόλτες κάτω απο το καπό!!!
εννοείται στις light αλλαγές δεν έχει πρόβλημα!
Αλλα το χέρι μου έχει πρόβλημα γιατι μου αρέσουν οι καρφωτες!
για αλουμινίου βάσεις δεν θα σου το πρότεινα γιατί θα έχει πολούς κραδασμους το εσωτερικό!!!
Αλλα αν βγάλει η powerflex ή η peugeotsport θα βάλω σίγουρα!!!
Αν μάθεις κάτι πες μου!!!!
Για συνεμπλοκ εχεις ακούσει κάτι????
makis106 - Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
νομίζω μόνο αν φτιάξεις κάτι εσύ. Βέβαια θα ακούς περισότερα μέσα στην καμπίνα. Πάλι καλα το rc ψιλοκαλές είναι, που να νιώσεις τις βάσεις κιβωτίου του rally... Anyway, για κόντρες είναι ότι χειρότερο, του ενός αλλά και του άλλου.... Wink

Κώστα η διαφορά στις αλλαγές μεταξύ Rallye και RC, πιστεύω οτι οφείλονται περισσότερο στο σασμάν ή στον συμπλέκτη, καθώς οι βάσεις είναι και στα δύο ίδιες (βάσει servicebox)...
SAKIS-LEMANS - Δευ 21 Σεπ 2009, 08:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Κώστα η διαφορά στις αλλαγές μεταξύ Rallye και RC, πιστεύω οτι οφείλονται περισσότερο στο σασμάν ή στον συμπλέκτη, καθώς οι βάσεις είναι και στα δύο ίδιες (βάσει servicebox)...

μάλιστα. Very happy

Από powerflex δεν έχει τίποτα ή peugeot sport, ας μας πει και ο kane.

Τώρα για αλουμινένιες το γνωρίζω για τον ήχο μέσα. Το πόσο θα είναι δεν μπορω να φανταστώ.
MEMsound - Δευ 21 Σεπ 2009, 19:43:12
Θέμα δημοσίευσης:
ικανοποιητικά "μπόλικος" για να διαταρασει την ηρεμια του εσωτερικου ενός 207...

δεν ειναι ακριβώς "θόρυβος" (οπως η εξάτμιση)
ειναι "βαβουρα" που αντιχει από ολο το σασι του αυτοκινητου καθώς οι κραδασμοιυ του μοετρ μεταδιδοδται (σχεδόν) αφιλτράριστοι σε αυτο
SAKIS-LEMANS - Τρι 22 Σεπ 2009, 08:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ικανοποιητικά "μπόλικος" για να διαταρασει την ηρεμια του εσωτερικου ενός 207...

δεν ειναι ακριβώς "θόρυβος" (οπως η εξάτμιση)
ειναι "βαβουρα" που αντιχει από ολο το σασι του αυτοκινητου καθώς οι κραδασμοιυ του μοετρ μεταδιδοδται (σχεδόν) αφιλτράριστοι σε αυτο

Α καλα άστο καλύτερα τότε.... Crying or Very sad
MEMsound - Τρι 22 Σεπ 2009, 09:14:11
Θέμα δημοσίευσης:
καλά δεν ειναι και τιποτα "τραγικο"
ουτε σαν να μπαίνεις σε αγωνιστικό...

οταν βρεθεις σε κάποιο συνεργείο ριξτε ενα βλέφαρο στις βάσεις να δείτε αν υπάρχει χωρος (κενό) στα στοπ των βάσεων (κυριως απο την μερια του εγκεφαλου) τα οποία να μπορείτε να κλείσετε/πακτωσετε, ωστε να μειώσετε λιγο την μετακινηση του μοτερ

στα 106/206 γινεται κάτι τετοιο και εχει αισθητη διαφορα
για τα 207 δεν ξέρω, κοιταξτε το
FASTER DRIVER - Πεμ 17 Δεκ 2009, 22:08:42
Θέμα δημοσίευσης: Βάσεις Κινητήρα 207 GT
Έχω ένα 207 GT με 20000χλμ στο όποιο σε απότομη επιτάνχυση ακούγεται ένα έντονο ''γκαπ - γκουπ' από το μπροστινό σύστημα.
Στο service που έκανα μου είπαν ότι παίζει αρκετά το μοτέρ πάνω στις βάσεις του με αποτέλεσμα να τερματίζει η κάτω βάση. Άλλαξαν την πάνω βάση στ εγγύηση κια μου είπαν να ξαναπάω για να αλλάξουν την κάτω.
Να σημειώσω εδώ ότι το αυτοκίνητο δεν έχει καμία μετατροπή και δεν το σκίζω.
Έχει κάνει καμιά παρόμοια εμπειρία? Πόσο λογικό είναι να γίνει κάτι τέτοιο με δεδομένο τα χλμ. και τον τρόπο χρήση? Υπάρχουν ενισχυμένες βάσεις?
akis23 - Πεμ 17 Δεκ 2009, 22:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
Οι περισσοτεροι, μην ανησυχεις. Θα στην αλλαξουν με νεο βελτιωμενο ανταλλακτικο.
FASTER DRIVER - Παρ 18 Δεκ 2009, 00:07:07
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Οι περισσοτεροι, μην ανησυχεις. Θα στην αλλαξουν με νεο βελτιωμενο ανταλλακτικο.

Από ότι κατάλαβα στην έχουν αλλάξει και σε σένα. Μετά την αλλάγη δεν είχες πρόβλημα ξανά?
SAKIS-LEMANS - Παρ 18 Δεκ 2009, 11:03:29
Θέμα δημοσίευσης:
FASTER DRIVER έγραψε:
akis23 έγραψε:

Από ότι κατάλαβα στην έχουν αλλάξει και σε σένα. Μετά την αλλάγη δεν είχες πρόβλημα ξανά?

σε εμένα βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά πάλι απλά κάνει λιγόττερο ήχο από ότι η προηγούμενη.

Το θέμα είναι να βρούμε ένα σετάκι, βασεις μηχανής, κιβωτίου και τέτοιο ακόμα η powerflx δεν εχει βγάλει....
akis23 - Παρ 18 Δεκ 2009, 12:22:00
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι ειπε ο Κωστας ισχυει και στο δικο μου. Βελτιωθηκε αρκετα, αλλα γινεται και καλυτερα.
iceage - Παρ 18 Δεκ 2009, 12:41:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα των βάσεων είναι αρκετά σύνθετο. Με την αντικατάσταση της κόντρας του σασμάν, ναι όντως βελτιώνεται η κατάσταση. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Σκεφτείτε το λογικά και με σειρά. Ενισχύοντας την κόντρα αυτή, τι κάνουμε? Της προσθέτουμε περισσότερο έργο απορόφησης μιας και οι υπόλοιπες παραμένουν σε εργοστασιακή μορφή. Άρα ο χρόνος ζωής της μειώνεται αρκετά(αναφέρομαι στο πόσο γρήγορα θα μαλακώσει) μιας και έχεις πάρει και φορτία από τις άλλες δύο. Έτσι στην αρχή θα μας δώσει καλή εντύπωση από θέμα θορύβου και αποτελεσματικότητας, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδώσει πνέυμα μιας και τα μοτέρ του 207 πραγματικά κόβουν βόλτες μέσα στο μηχανοστάσιο. Η μόνη λύση είναι μία συνολική ενύσχηση όλων των βάσεων. Κάτι που αποφορτίζει αρκετά όλες τις βάσεις, από θέμα διαχείρησεις των κραδασμών και έτσι δεν έχουμε τοπικά φορτισμένα σημεία. Αυτά από εμένα.
pistolas - Παρ 18 Δεκ 2009, 16:05:46
Θέμα δημοσίευσης: βασεις
δυστηχώς η power flex θα αργήσει πολύ διότι καηκε το εργοστάσιο και οτι υπάρχει ειναι σε stock και εμεις δεν έχουμε....
kane - Παρ 18 Δεκ 2009, 16:29:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες...

Να συμπληρωσω σ'αυτα που ειπε ο γιωργος.

Εχει 100% δικιο,πως αν αλλαχθει μια βαση με σκληροτερη θα καταπονουνται οι υπολοιπες.
Πρεπει να αλλαχουν ολες μαζι,γιατι ενδεχεται να πετατε χρηματα διαρκως σε κομμενες βασεις νωριτερα απ'οτι προβλεπεται.

Επισης,να στε προσεκτικοι σε οτι αγορασετε,επειδη στο βωμο της σκληροτητας,αμεσοτητας θυσιαζετε την ανεση και σε καποιους μπορει να μην αρεσει αυτο.

Πχ στα σαξο/106 με τις βασεις πς,ΝΑΙ μεν σασι/μοτερ/σαζμαν γινονται "ενα" αλλα φερνει τοσους κραδασμους και θορυβο μεσα στη καμπινα σα να εχεις ενα τελικο γκρουπΝ μεσα σ'αυτη.

Οποτε προσεκτικες κινησεις.
SAKIS-LEMANS - Παρ 18 Δεκ 2009, 16:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Παιδες...

Να συμπληρωσω σ'αυτα που ειπε ο γιωργος.

Εχει 100% δικιο,πως αν αλλαχθει μια βαση με σκληροτερη θα καταπονουνται οι υπολοιπες.
Πρεπει να αλλαχουν ολες μαζι,γιατι ενδεχεται να πετατε χρηματα διαρκως σε κομμενες βασεις νωριτερα απ'οτι προβλεπεται.

Επισης,να στε προσεκτικοι σε οτι αγορασετε,επειδη στο βωμο της σκληροτητας,αμεσοτητας θυσιαζετε την ανεση και σε καποιους μπορει να μην αρεσει αυτο.

Πχ στα σαξο/106 με τις βασεις πς,ΝΑΙ μεν σασι/μοτερ/σαζμαν γινονται "ενα" αλλα φερνει τοσους κραδασμους και θορυβο μεσα στη καμπινα σα να εχεις ενα τελικο γκρουπΝ μεσα σ'αυτη.

Οποτε προσεκτικες κινησεις.

Στάυρο αυτό που έδωσε η peugeot είναι πιο γεμάτο το σινεμπλόκ. Επίσης δεν ξέρουμε κατα πόσο οι άλλες δεν είναι ήδη σκληρές όσο η καινούργια, για κιβώτιο. Ούτως η άλλως αυτό δεν το δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία μόνη της , είναι οδηγία της peugeot άσχετα αν η έλληνες δεν το ανακοινώνουν, και το κάνουν μόνο σε αυτούς που παραπονιούντε.

Πάντως δεν έχω σκοπό να αφήσω γενικά τις βάσεις έτσι, είδωμεν...
SAKIS-LEMANS - Τρι 29 Δεκ 2009, 20:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
ξέρει κανεις τι στο καλό είναι αυτό και αν δουλευει σωστά?

http://www.youtube.com/watch?v=bSFDfLz62_o
MEMsound - Τρι 29 Δεκ 2009, 20:46:16
Θέμα δημοσίευσης:
αμορτισερ μηχανής (που δουλευει με ιδια αρχη λειτουργιας με τα αμορτισερ στην αναρτηση)
= "σφιγγει" (ελενχει) την μετακινηση της μηχανής μπρος-πίσω
στα civic χρησιμοποιουνται πολυ καιρό και δειχνουν να δουλευουν
SAKIS-LEMANS - Τρι 29 Δεκ 2009, 20:55:31
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αμορτισερ μηχανής (που δουλευει με ιδια αρχη λειτουργιας με τα αμορτισερ στην αναρτηση)
= "σφιγγει" (ελενχει) την μετακινηση της μηχανής μπρος-πίσω
στα civic χρησιμοποιουνται πολυ καιρό και δειχνουν να δουλευουν
δηλαδή π.χ αντί να γεμίσω με πολυουρεθάνη την βάση κιβωτίου να βάλω αυτό, ώστε στην επιτάχυνση να μην κάνει αναπηδήσεις η μηχανή, και τα πάρω στο χέρι?
Pughell - Τρι 29 Δεκ 2009, 22:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
Καντε λιγο υπομονη... Wink
Πιστευω οτι συντομα θα υπαρχει κατι σε Powerflex. Cool
alkone - Τρι 29 Δεκ 2009, 22:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει καποιος εικονα απο την νορμαλ βαση την κατω??
Εχω μια εντυπωση οτι αυτη εδω πρεπει να ταιριαζει στο αυτοκινητο μας κ ειναι κ σε καλη τιμη!!
http://www.mini-madness.com/madness-mini-cooper-s-r56-polyurethane-engine-bushings.aspx
android - Τρι 29 Δεκ 2009, 23:06:35
Θέμα δημοσίευσης:
alkone έγραψε:
Εχω μια εντυπωση οτι αυτη εδω πρεπει να ταιριαζει στο αυτοκινητο μας κ ειναι κ σε καλη τιμη!!
http://www.mini-madness.com/madness-mini-cooper-s-r56-polyurethane-engine-bushings.aspx

ε δεν ειναι τοσο απλο να δεις απλα αν ειναι παρομοια η βαση...πρεπει να χει κ το ιδιο μηκος πλατος γενικα διαστασεις...αν δεν τις εχεις διπλα διπλα ακρη δε θα βγαλεις
SAKIS-LEMANS - Τρι 29 Δεκ 2009, 23:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
alkone έγραψε:
δεν νομίζω ότι ταιριάζει, την έχω δει του rc
xalkiadakhs 207gt - Τετ 30 Δεκ 2009, 01:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

αμην και ποτε...και ξερετε κατι?βλεπω να ανοιγει grup buy σαν κεραυνος και τις βασεις να ερχονται βροχη....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
SAKIS-LEMANS - Τετ 30 Δεκ 2009, 06:42:52
Θέμα δημοσίευσης:
προς το παρόν ας βάλω εγώ πολυουρεθάνη στην βάση κιβωτίου....
surgeon - Τετ 30 Δεκ 2009, 08:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
Pughell έγραψε:

αμην και ποτε...και ξερετε κατι?βλεπω να ανοιγει grup buy σαν κεραυνος και τις βασεις να ερχονται βροχη....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

+1000
mechanic - Τετ 30 Δεκ 2009, 18:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Very happy apo tora eimai mesa Cool
106PT52.5 - Σαβ 13 Φεβ 2010, 22:32:08
Θέμα δημοσίευσης:
Χτες τελειωσα το προτζεκτ πισω βαση σασμαν 207. Εχει πολυ διαφορα ενω δεν μεταδιδει ενοχλητικους κραδασμους στο σασι. Να και μερικες φωτο για να δειτε και εσεις το κατασκευασμα μου.
http://img43.imageshack.us/i/dsc00134xg.jpg/
http://img684.imageshack.us/i/dsc00136em.jpg/
http://img535.imageshack.us/i/dsc00138u.jpg/
http://img690.imageshack.us/i/dsc00139hg.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/dsc00142k.jpg/
fynos - Σαβ 13 Φεβ 2010, 23:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία δουλεία . . .
Να φανταστώ ότι εσύ την κατασκεύασες ?
106PT52.5 - Σαβ 13 Φεβ 2010, 23:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
Για να πουμε την αληθεια την συναρμολησα εγω. Ολα τα κομματια ειναι εμποριου εγω απλα εκανα την μιξη και πετυχε.
fynos - Σαβ 13 Φεβ 2010, 23:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ε το φαντάσθηκα γιατί έχω ψάξει πάρα πολύ για το εν λόγω θέμα !
Για πες καμία λεπτομέρεια ντε ! (συνολικό κόστος, αίσθηση, θα το ξανά έφτιαχνες κτλ)
pistolas - Σαβ 13 Φεβ 2010, 23:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ςραια δουλεια φιλε μου περιμενουμε λεπτομεριες και κοστος
Lefter1s RC - Κυρ 14 Φεβ 2010, 03:27:25
Θέμα δημοσίευσης:
Φτιαξε 10 τετοια ακομα και βγαλε και χαρτζιλικι πουλωντας τα σε εμας. Και επειδη θα μας κανεις και καλη τιμη θα σε προμοταρουμε και σε κλαμπ του εξωτερικου (πρωτα 207oc.com μετα στο 207feline.com) και θα χεστεις στο ταλιρο. Μετα θα το κατοχυρωσεις ως δικια σου πατεντα ετσι ωστε να μη μπορει να σε αντιγραψει καμια αλλη εταιρια (π.χ. powerflex) και... Thumbs Up Thumbs Up Silly
MEMsound - Κυρ 14 Φεβ 2010, 08:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
106PT52.5 έγραψε:
Χτες τελειωσα το προτζεκτ πισω βαση σασμαν 207. Εχει πολυ διαφορα ενω δεν μεταδιδει ενοχλητικους κραδασμους στο σασι. Να και μερικες φωτο για να δειτε και εσεις το κατασκευασμα μου.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!
Πολυ ομορφη δουλεια!!!
Μεγειες
περιμενω εντυπωσεις απο αποτελεσματικότητα και διαφορα σε γρηγορες αλλαγες ταχυτητων...

υ.γ. ισως να εκανα λιγο πιο παχυ το μεταξυ των 2 συνεμπλοκ λαμακι ετσι για "ψυχολογικους" λόγυς...
fynos - Κυρ 14 Φεβ 2010, 10:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα το έκανα διπλό από τις άκρες . .
Και η ιδέα με τις διπλές βάσης είναι πολύ καλή για ότι αφορά τους κραδασμούς και τους θορύβους !!

Εγώ θα ήθελα μία τέτοια . . . αν έχει την διάθεση να φτιάξει μερικά κομμάτια και για τα παιδία από το forum.
salex - Κυρ 14 Φεβ 2010, 11:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Πάνος έκανε τρομερή δουλειά.

Κι εγώ κι εγώ θέλω!

Τώρα που την έχω πιο μεγάλη φοβάμαι μή μου χτυπήσει το ψυγείο σε καμια κανιβαλίστικη αλλαγή.

Σίγουρα θα χρειαστούμε μπόλικες για τα παιδιά του Συλλόγου και όχι μόνο.
Alexis22 - Κυρ 14 Φεβ 2010, 11:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω κατι τετοιο,αλλα δε ξερω που μπορω να βρω αυτο το μπλε υλικο...(πολυουρεθανη???),τι ειναι???
106PT52.5 - Κυρ 14 Φεβ 2010, 11:36:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον το μπλε αυτο υλικο μοπεις να το βρεις σε μαγαζια που πουλανε αναταλακτικα αυτοκινητων. Βγαινει σε στανταρτ διαστασεις οποτε πριν ξεκινησεις οτιδηποτε πρπει να βρεις τι βαση θα χρησιμοποιησεις για να το κραταει. Οσο αναφορα το κοστος της βασης δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι κολληματα και κοψηματα που χρειαστηκαν τα εκανα με ενα φιλο και δεν πληρωσα τιποτα. Το κοστος των συνεμπλοκ που χρησιμοποιηθηκαν ειναι γνωστο σε ολους πιστευω. Επειδη η δουλεια εγινε επαρχια καποιο ησυχο τριημερο δεν μπορω να φτιαξω αλλες απο την Αθηνα. Δεν ειναι ομως κατι το δυσκολο αν καποιος συναστρεφεται με τροχυς και ηλεκτρολησεις ειναι πολυ απλη δουλεια. Το μεταλλικο μερος που χρησιμοποιησα ειναι απο βαση σασμαν 106 απλα το τροποποιησαμε λιγο. Σιγουρα με 2 λαμακια στην μεση θα ηταν πιο στιβαρη αλλα και ετσι η διαφορα στις γρηγορες αλλαγες ειναι μεγαλη. Κραδασμους περισοοτερους δεν εχει κατι ιδιαιτερο εκτος απο ενα απαισθητο την ωρα που αφηνεις το συμπλεκτη και πεφτουν οι στροφες του κινητηρα κατω απο τις 1000 κατα την εκκινηση.
fynos - Κυρ 14 Φεβ 2010, 11:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα, νομίζω ήσουν κατατοπιστικός !
Θα μπορούσες να μας δώσεις χαρακτηρίσθηκα και διαμέτρους από τις βάσης που χρησιμοποίησες ? ήταν κάποιας μάρκας ?
Ευχαριστούμε !
106PT52.5 - Κυρ 14 Φεβ 2010, 13:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
Την μαρκα των συνεμπλοκ θες? Powerflex το μεγαλο για 106 rallye και το μπροστα εινα Superpro αλλα η διαμετρος εξαρταται απο την σωληνα που θα χρσησιμοποιησεις για να το στερεωσεις. Εναλακτικα μπορεις να το φτιαξεις με μπαρακι ανοξειδωτο στην μεση αντι για το λαμακι που εχει η δικια μου απλα πισω καλο ειναι να χρησιμοποιηθει αρκετα μεγαλο και χοντρο συνεμπλοκ πισω ωστε να αποροφα οσους περισσοτερους κραδασμους γινεται. Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο μπορεις να το φτιαξεις και απο την αρχη σε καποιο μηχανουργειο αρκει ο μαστορας να ειναι συνεργασιμος και να μην ζητασει τουν ουρανο με τ αστρα την ωρα της πληρωμης.
fynos - Κυρ 14 Φεβ 2010, 20:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι το χαρακτηριστικό των Powerflex είναι το μπλε, μοβ χρώμα. (Τουλάχιστον αυτή που είχα στο 206)
Βασικά από την κατασκευή που έκανες νομίζεις ότι παίρνει μεγαλύτερα συνεμπλόκ ?
Αν όχι και το όριο είναι αυτά που έχεις βάλει, τότε σαν βάση για να φτιάξω και εγώ κάτι θα’ πέρνα αυτά που ήδη έχεις δοκιμάσει εσύ !
106PT52.5 - Δευ 15 Φεβ 2010, 08:11:56
Θέμα δημοσίευσης:
Και τα superpro μωβ ειναι . Κατα την γνωμη μου πισω δεν χρειαζεται μεγαλυτερο αυτο ειναι μια χαρα. Οποτε ξεκινα μια μεταχειρισμενη βαση πισω βαση απο 106 θες ενα συνεμπλοκ για την βαση powerflex και ενα μικροτερο σωληνα που θα λειτουργησει σαν χιτωνιο για να μπει το μπροστα συνεμπλοκ, τροχος και οι ηλεκτροκολληση θα ειναι οι συνεργατες σου.
Alexis22 - Σαβ 20 Φεβ 2010, 00:39:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αν καταλαβα καλα πηρες βαση για 106 και τν τροποποιησες ή καταλαβα λαθος?μπορεις να μου πεις τι ακριβως αγορασες για να τα παραγγειλω?
SAKIS-LEMANS - Σαβ 20 Φεβ 2010, 08:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ ωραία δουλειά! αχ με προλάβατε!

ελπίζω σήμερα ο προφήτης να μπορέσει να μου βάλει την γεμισμένη με πολυουρεθάνη μαμα βάση του 207...
106PT52.5 - Σαβ 20 Φεβ 2010, 16:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγραψα και πιο πανω οτι το μεταλλικο μερος ειναι απο βαση σασμαν 106 θελει ομως τροποποιηση και λιγο κοψε ραψε. Οσο για τα συνεμπλοκ απλα παρε οτι μαρκα θες απλα να ταιριαζουν στις τρυπες τησ βασης.
groupN - Κυρ 21 Φεβ 2010, 00:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ωραια δουλεια φιλε μπραβο. εγω ψαχνω για το 106 μια βαση για το σαζμαν powerflex. ξερει κανεις που μπορω να βρω και κανα καλο συνεργειο να μου την περασει;
SAKIS-LEMANS - Κυρ 21 Φεβ 2010, 08:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
groupN έγραψε:
πολυ ωραια δουλεια φιλε μπραβο. εγω ψαχνω για το 106 μια βαση για το σαζμαν powerflex. ξερει κανεις που μπορω να βρω και κανα καλο συνεργειο να μου την περασει;
Προφήτης! αλλά ο οποιοσδήποτε μπορεί να την περάσει, ακόμα και εσύ ο ίδιος. Τουλάχιστον στο 207 τόσο έυκολο είναι.
bab2112 - Κυρ 21 Φεβ 2010, 14:55:43
Θέμα δημοσίευσης:
νταξ αφου στο 207 πουναι κ 1300 κιλα την περνας μονος σου τοτε στο 106 πουναι 950 την περνας με το ενα χερι W00t
Pughell - Κυρ 21 Φεβ 2010, 19:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι,οντως,τοσο ευκολο που το ανεβαζεις σε ενα ψηλο πεζοδρομιο και την αλλαζεις σε 10 λεπτα... Laughing

Συνελθετεεεεε...Ειναι οντως ευκολο και απλο,απλα χωρις ραμπα θελει πολυ σκυψιμο και ζορι για να το κανετε(στο 106). Confused
petros_8v - Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ne είναι η πιο εύκολη μετατροπή την κανεις και "εχαποστασεως"....
106PT52.5 - Δευ 22 Φεβ 2010, 15:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως καθε δουλεια για να γινει ευκολα και με ασφαλεια χρειαζεται τα καταλληλα εργαλεια ετσι και αυτη η απλη δουλεια χρειαζεται ενα ανεβατωριο η μια ραμπα να σηκωσεις το αυτοκινητο και τα υπολοιπα γινονται και με ενα χερι.
reselie - Τρι 23 Φεβ 2010, 12:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
Aφου ανεβασεις το αυτοκινητο πανω σε μια ραμπα πρεπει να κρατησεις το μοτερ με εναν γρυλο πχ αν θες να βγαλεις την κοντρα βαση ή απλα την ξεβιδωνεις?
106PT52.5 - Τρι 23 Φεβ 2010, 15:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα την ξεβυδωνεις αυτη η βαση δεν στηριζει το μοτερ απλα περιοριζει τις κινησεις μπρος πισω.
MEMsound - Τρι 23 Φεβ 2010, 18:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
οταν την λυσεις δεν "γερνει" λιγο το μοτερ προς τα πισω?
Jim207GT - Τρι 23 Φεβ 2010, 18:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Μπα σχεδόν καθόλου...μπαίνει καρφί η καινούργια και περνάς τις βίδες με το ένα χέρι.
SAKIS-LEMANS - Τρι 23 Φεβ 2010, 19:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Μπα σχεδόν καθόλου...μπαίνει καρφί η καινούργια και περνάς τις βίδες με το ένα χέρι.

ναι, δεν χρειάζεται ούτε κόπο, ούτε τρόπο, μπες βγές είναι.
MEMsound - Τρι 23 Φεβ 2010, 19:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
βερι νάις
Cool Cool
salex - Τρι 23 Φεβ 2010, 20:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δε λες τίποτα!
Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μόλις τη βγάζαμε θα κουνιόταν όλο το μοτέρ ή ότι θα έγερνε.

Τελικά ούτε που κατάλαβε τίποτα, δεν κουνήθηκε ούτε λίγο.
Πολύ εύκολη βάση αλλά πρέπει να σηκώσεις το αυτοκινητο για να την φτάσεις.
groupN - Σαβ 27 Φεβ 2010, 01:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια αμα ειναι τοσο ευκολο θα την αλλαξω μονος μου σπιτι. υπαρχει καποιο τοπικ με φωτο? αν οχι θα βγαλω εγω και θα κανω ενα how to: τοποθετησης βασης σαζμαν powerflex
106PT52.5 - Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καποιο τοπικ δεν υπαρχει οχι εδω ομως λεμε για την βαση του 207 η οποια δεν εχει καμια σχεση με του 106. Απλα εγω τροποποιησα μια απο 106 και την εβαλα σε 207.
groupN - Κυρ 28 Φεβ 2010, 01:05:27
Θέμα δημοσίευσης:
το ξερω φιλε μου οτι λες για το 207. απλα λεω μηπως ξερει καποιος παλιος αν υπαρχει κατι για 106 να με βοηθησει
106 T16 - Παρ 19 Μάρ 2010, 20:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά μήπως υπάρχει καμια φώτο από την θέση που κουμπώνει η πίσω βαση(κόντρα) του 207? Question Question
salex - Παρ 19 Μάρ 2010, 20:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
Παιδιά μήπως υπάρχει καμια φώτο από την θέση που κουμπώνει η πίσω βαση(κόντρα) του 207? Question Question

Βεβαίως. Κάπου έχω και τα μέτρα Βαγγέλη.
Θα ψάξω και θα τα ανεβάσω αύριο με το καλό. Σε πάχος στο μεγάλο σινεμπλόκ είναι πανομοιότυπη με την κόντρα βάση του 106.
106 T16 - Παρ 19 Μάρ 2010, 20:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
106 T16 έγραψε:

Θα ψάξω και θα τα ανεβάσω αύριο με το καλό. Σε πάχος στο μεγάλο σινεμπλόκ είναι πανομοιότυπη με την κόντρα βάση του 106.

Εχω στειλει μια καινουργια βαση στην powerflex αλλα σημερα μου σητησαν και φωτο την γεφυρα για να δουν το πατημα
fynos - Παρ 19 Μάρ 2010, 23:54:59
Θέμα δημοσίευσης:
106PT52.5 έγραψε:

Αυτές δεν κάνουν ?
akis23 - Σαβ 20 Μάρ 2010, 00:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη δεν μοιαζει με του 207?

kostas207rc - Δευ 19 Απρ 2010, 21:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά θα έχω στα χέρια μου σε λίγες μέρες μια βάση αντιγραφή της πεζοσπορ.Σαφώς δεν θα είναι το ίδιο αλλά λογικά θα είναι πολύ καλιτερη απο αυτή που έχουμε τώρα.Θα την φορέσουμε με Χρήστο σε λίγες μέρες και θα σας πω εντυπώσεις
Alexis22 - Δευ 19 Απρ 2010, 21:31:49
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Παιδιά θα έχω στα χέρια μου σε λίγες μέρες μια βάση αντιγραφή της πεζοσπορ.Σαφώς δεν θα είναι το ίδιο αλλά λογικά θα είναι πολύ καλιτερη απο αυτή που έχουμε τώρα.Θα την φορέσουμε με Χρήστο σε λίγες μέρες και θα σας πω εντυπώσεις

Αν και δεν ξερω ποια βαση εχεις και πως ειναι,αν θελεις πριν τη βαλεις να ανεβασεις καμμια φωτο να δω αν μπορω να την αντιγραψω για οποιον θελει
android - Δευ 19 Απρ 2010, 21:55:27
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

ελπιζω να βαλετε καπου κατι ελαστικο κ να μην την αντιγραψετε τελειως...γιατι θα ψαχνουμε τις αλλες 2 βασεις κ πιο μετα το μοτερ στο δρομο
Alexis22 - Δευ 19 Απρ 2010, 22:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
μωλις ειδα την βαση της ps...μου φανηκε ή ειναι στν ουσια ενα μεταλικο μπαρακι?αυτο δεν ειναι λιγο επικυνδινο να δημιουργησει προβλημα αν δεν αλλαχθουν ολες οι βασεις?
android - Δευ 19 Απρ 2010, 22:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
μωλις ειδα την βαση της ps...μου φανηκε ή ειναι στν ουσια ενα μεταλικο μπαρακι?αυτο δεν ειναι λιγο επικυνδινο να δημιουργησει προβλημα αν δεν αλλαχθουν ολες οι βασεις?

κ ολες να αλλαξεις
το γκαπ που θα ακους σε καθε αλλαγη.. θα ναι απεριγραπτο ...
kostas207rc - Κυρ 25 Απρ 2010, 20:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν από λίγο μπήκε και η καινούργια βάση...
Πρώτες εντυπώσεις είναι ότι είναι πολύ καλίτερη σε αίσθηση και στις αλλαγές.Σαν ήχος ακούγετε πάλι το 'γκαπ΄ αλλά πιο λίγο και γενικά δίνει την αίσθηση ότι το όλο σύστημα είναι πιο σταθερό.
android - Κυρ 25 Απρ 2010, 22:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Πριν από λίγο μπήκε και η καινούργια βάση...
Πρώτες εντυπώσεις είναι ότι είναι πολύ καλίτερη σε αίσθηση και στις αλλαγές.Σαν ήχος ακούγετε πάλι το 'γκαπ΄ αλλά πιο λίγο και γενικά δίνει την αίσθηση ότι το όλο σύστημα είναι πιο σταθερό.

τι βαση ειναι απο τι?πως την εκανες?
kostas207rc - Κυρ 25 Απρ 2010, 22:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν την έκανα εγώ μου την στείλαν έτοιμη.Πληροφορίες θα δώσει ο Χρήστος που την έβαλε κιολας
dope207 - Δευ 03 Μάϊ 2010, 14:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Αυτη δεν μοιαζει με του 207?
Όντως μοιάζει.ξέρει κανείς κάτι, γιατί και η δικιά μου άρχισε να παραμαλακώνει Confused
106PT52.5 - Σαβ 05 Ιούν 2010, 09:38:26
Θέμα δημοσίευσης:
Η βαση που ειχα φτιαξει παλιοτερα εχει ηδη συμπληρωσει 9000χιλιομετρα και δεν εχει κανει το παραμικρο απ οτι φαινεται το προβλημα της μαλακιας βασης κοντρας εχει τελειωσει για μενα.
106 T16 - Σαβ 05 Ιούν 2010, 11:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
salex έγραψε:
106 T16 έγραψε:

Εχω στειλει μια καινουργια βαση στην powerflex αλλα σημερα μου σητησαν και φωτο την γεφυρα για να δουν το πατημα

ετοιμες οι βασεις επιτελους απο την powerflex.απο βδομαδα θα τους στειλω και τις δυο βσσεις της μηχανης μηπως μπορουν να τις ενισχυσουν
volvos - Σαβ 05 Ιούν 2010, 11:38:48
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1187&start=400

baggeli Καμια ιδεα για εδω?
vaggelisgr - Τετ 09 Ιούν 2010, 20:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
πριν κανά δυο ώρες τοποθέτησα στο rallye μου τις ενισχυμένες βάσεις σασμάν της powerflex από τον βαγγέλη..σαν πρώτη εντύπωση και μόλις τις είδα ανησύχησα λίγο..μου φάνηκαν μαλακές..όταν μπήκαν και κούμπωσαν έγιναν όσο σφιχτές έπρεπε και επιθυμούσα..σαν τοποθέτηση γρήγορα και εύκολα..κόστος φτηνό έως εξευτελιστικό θα λεγα..εντυπώσεις από οδηγική συμπεριφορά : τα κενά που μας ταλαιπωρούσαν εξαφανίστηκαν, με πρώτη κουμπωμένη και στο ξεκίνημα καταλαβαίνεις το σφίξιμο και το πόσο έχει δέσει το σασμάν, τέρμα τα γκάπ γκούπ κτλ..αξίζει να τις βάλεις που θα λέγε και η στεφανίδου..ευχαριστώ το βαγγέλη έστω και από μακρυά και αναμένουμε τις επόμενες ενισχυμένες βάσεις για τη μηχανή.
106 T16 - Τετ 09 Ιούν 2010, 20:36:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο φόβο είχα και εγώ για να είμαι ειλικρινής.Να σημειώσω οτι το σετακι μπαίνει χωρίς καμία μετατροπή στην μαμά βάση.Μπαίνει συρταρωτά.Ένα κομμάτι από την μία πλευρά ένα από την άλλη. Wink
vaggelisgr - Τετ 09 Ιούν 2010, 20:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
ακριβώς φίλε βαγγέλη..αλλά έκατσε στο χιλιοστό που λέμε..και κάνουν και πολύ καλή δουλειά..μπράβο σου φίλε και καλή επιλογή και η εν λόγω εταιρία..α και πρωτοτύπησαν και στο χρώμα ε...κιτρινάκι..
106 T16 - Τετ 09 Ιούν 2010, 20:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
Θα στείλω και τις άλλες δύο βάσεις μήπως μπορούν να κάνουν κάτι κ σ αυτές.
rallaki-1 - Τετ 09 Ιούν 2010, 20:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
Το ίδιο φόβο είχα και εγώ για να είμαι ειλικρινής.Να σημειώσω οτι το σετακι μπαίνει χωρίς καμία μετατροπή στην μαμά βάση.Μπαίνει συρταρωτά.Ένα κομμάτι από την μία πλευρά ένα από την άλλη. Wink

Μπράβο Βαγγέλη! Μακάρι για να λυθεί και αυτό το πρόβλημα με τα 207!
vaggelisgr - Τετ 09 Ιούν 2010, 20:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
ναι φίλε μακάρι να μπορέσουν..θα ναι πολύ καλό..συνέχισε την καλή δουλειά και να μας φτιάχνεις έτσι..
ironman02 - Τετ 09 Ιούν 2010, 21:01:34
Θέμα δημοσίευσης:
Για πείτε παιδιά και τιμές/κόστος εγκατάστασης κτλ... Smile
power - Τετ 09 Ιούν 2010, 21:03:24
Θέμα δημοσίευσης:
Με τις καινούργιες βάσεις έχουμε καθόλου κραδασμούς στο εσωτερικό?
vaggelisgr - Τετ 09 Ιούν 2010, 21:19:53
Θέμα δημοσίευσης:
κραδασμούς τουλάχιστον σε μένα που τις έβαλα όχι..απλά έσφιξε όλο το συνολάκι..και αυτό το νοιώθεις με το που θα κουμπώσεις πρώτη στο σασμάν..οι υπόλοιπες πάνε καρφί χωρίς κανένα κενό κτλ..κόστος βάσης κανά σαραντάρι αν θυμάμαι καλά. και κανά δεκαρικάκι στο μάστορα.. εγώ με πενήντα ήμουν κομπλέ..
vaggelisgr - Τετ 09 Ιούν 2010, 21:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
όσο για το χρόνο που απαιτείται θα τολμήσω να πώ κανά εικοσάλεπτο..ίσα να μπείς από κάτω να βγάλεις την παλιά και να κουμπώσεις πάνω τα κομμάτια της powerflex. και μετά ξανά πάνω και όλα κομπλέ.
Alexis22 - Σαβ 03 Ιούλ 2010, 15:47:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν λιγο εβαλα και εγω τη βαση της powerflex...μεγαλη η διαφορα στην αισθηση...
saikoe_39 - Σαβ 03 Ιούλ 2010, 16:11:42
Θέμα δημοσίευσης:
την εβαλα και εγω.....!!!!
εχει ενα ελαφρυ-απαλο τρεμουλο....τπτ το τρομερο...

τωρα απο διαφορα...ακομα δεν εχω δει κατι..
Alexis22 - Σαβ 03 Ιούλ 2010, 16:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
saikoe_39 έγραψε:

...και αυτο ηθελα να πω αλλα το ξεχασα...μωλις αφηνεις το συμπλεκτη για να ξεκινησεις τρεμει λιγο...αλλα εμενα μου αρεσε... Laughing Laughing
vaggelisgr - Σαβ 03 Ιούλ 2010, 22:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
δίνεις λίγο γκαζάκι παραπάνω στο ξεκίνημα και όλα οκ.. Very happy και μένα το κάνει από όταν την έβαλα αλλά βλέπω την διαφορά στις αλλαγές και κει ξεχνιέμαι..άντε και καλές γρήγορες αλλαγές τώρα χωρίς κενά και τραντάγματα..
SAKIS-LEMANS - Τρι 24 Αύγ 2010, 14:45:41
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

...και αυτο ηθελα να πω αλλα το ξεχασα...μωλις αφηνεις το συμπλεκτη για να ξεκινησεις τρεμει λιγο...αλλα εμενα μου αρεσε... Laughing Laughing

αυτό είναι ποοοολύ καλό κύριοι!
akis23 - Τρι 24 Αύγ 2010, 20:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
Η βαση παντως της powerflex μετα απο λιγες μερες αρχισε να μαλακωνει (ψιλο σταματησε το τρεμουλο στο αναμα) και δεν ξερω αν τα παιξει συντομα
SAKIS-LEMANS - Τρι 24 Αύγ 2010, 21:40:32
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Η βαση παντως της powerflex μετα απο λιγες μερες αρχισε να μαλακωνει (ψιλο σταματησε το τρεμουλο στο αναμα) και δεν ξερω αν τα παιξει συντομα

μπααα ένα μήνα την έχω και είναι σίδερο!
akis23 - Τετ 25 Αύγ 2010, 09:46:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα μηνα, οχι ενα χρονο. Στο αναμα της μηχανης τρεμει το ιδιο με την πρωτη μερα?
SAKIS-LEMANS - Τετ 25 Αύγ 2010, 11:49:56
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Ενα μηνα, οχι ενα χρονο. Στο αναμα της μηχανης τρεμει το ιδιο με την πρωτη μερα?

φίλε δεν κάνει κιχ το κιβώτιο. Το τρεμούλιασμα είνα σταθερό. έχει πάρει κα ιθέσει το πρόσθετο και δουλεέυει πολύ καλα.
bagosgt - Τετ 25 Αύγ 2010, 19:19:01
Θέμα δημοσίευσης:
εγω περιμενω καινουρια βαση,για να βαλω πανω την powerflex μιας κ την ειχα αλλαξει με γνησια ξανα,κ πιστευα οτι θα ηταν οκ,αλλα οταν την ελυσα,ειχε κοπει κ η καινουρια,οποτε θα ηταν ασκοπο να βαλω εκει πανω τα συνεμπλοκ.οποτε εμεινε ακινητιποιημενο το αμαξι κ περιμενω αλλη μια καινουρια βαση,να βαλω κ τα συνεμπλοκ εκει,κ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.εξαλου τον ειχε παρει κ το συνεμπλοκ της μικρης τρυπας που πιανει στο σασι Evil
Ilias207Rallye - Παρ 03 Σεπ 2010, 12:07:02
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα παρελαβα την βαση της powerflex απο γνωστο καταστημα στον Νεο Κοσμο, στην Αθηνα (δεν αναφερω ονοματα για να μη θεωρηθει διαφημιση). Απολυτα ευχαριστημενος απο το εν λογω καταστημα, ολα εγιναν οπως ακριβως τα περιεγραφε στο site οσων αφορα την αποστολη! Thumb right

Πιθανοτατα να την τοποθετησω σημερα αν προλαβω, οποτε θα αναφερω εντυπωσεις. Wink
SAKIS-LEMANS - Παρ 03 Σεπ 2010, 16:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
Σημερα παρελαβα την βαση της powerflex απο γνωστο καταστημα στον Νεο Κοσμο, στην Αθηνα (δεν αναφερω ονοματα για να μη θεωρηθει διαφημιση). Απολυτα ευχαριστημενος απο το εν λογω καταστημα, ολα εγιναν οπως ακριβως τα περιεγραφε στο site οσων αφορα την αποστολη! Thumb right

Πιθανοτατα να την τοποθετησω σημερα αν προλαβω, οποτε θα αναφερω εντυπωσεις. Wink

τι αν προλάβεις 15 λεπτα δουλεια είναι. Αν έχει και ηλεκτρικό εργαλείο 5 λεπτα
Ilias207Rallye - Παρ 03 Σεπ 2010, 17:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Στο σπιτι ελεγα να την περασω Κωστα αλλα εχω μονο ενα γρυλο και φοβαμαι να μπω απο κατω και να το κουνησω.. Laughing
Απο Δευτερα στο συνεργειο φιλου, μαλλον.. Wink
SAKIS-LEMANS - Παρ 03 Σεπ 2010, 18:10:26
Θέμα δημοσίευσης:
θα βρεις ράμπα
Paylos_207T - Σαβ 04 Σεπ 2010, 10:11:52
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια απο που μπορω να παρω ολες τις βασεις
και ποιο ειναι το κοστος?
pistolas - Σαβ 04 Σεπ 2010, 12:26:51
Θέμα δημοσίευσης: ...
πριν λιγες μερες τοποθέτησα και εγω τη βαση!
η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι καλυτερο!σαφως εχει ωελτειωθει η φασολαδα αλλα εχει ακομη περιθωρια βελτιωσης!Πολοι κραδασμοι στην καμπινα κατα την εκκινηση και πολθ ενοχλιτικος συντονισμος για μια απλη βάση!
Δεν ξερω αν τα εν λογο προβληματα τα εχω μονο εγω!
SAKIS-LEMANS - Κυρ 05 Σεπ 2010, 07:38:12
Θέμα δημοσίευσης: Re: ...
pistolas έγραψε:
πριν λιγες μερες τοποθέτησα και εγω τη βαση!
η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι καλυτερο!σαφως εχει ωελτειωθει η φασολαδα αλλα εχει ακομη περιθωρια βελτιωσης!Πολοι κραδασμοι στην καμπινα κατα την εκκινηση και πολθ ενοχλιτικος συντονισμος για μια απλη βάση!
Δεν ξερω αν τα εν λογο προβληματα τα εχω μονο εγω!

εσύ βάλε αλουμινένια. Αλλα θα τα νιώθεις και ακούς όλα.

το μόνο που μένει είναι να βγάλει και για τον κινητήρα και θα είμαστε κοπλέ.
Ilias207Rallye - Τετ 08 Σεπ 2010, 16:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον η μεχρι στιγμης εντυπωση ειναι θετικη.
Εχει κραδασμους κατα την εκκινηση, οντως, αλλα στο συνολο δειχνει αρκετα πιο δεμενο απο πριν. Σε γρηγορες αλλαγες ουτε κουβεντα για ζορισμα, το μονο που μενει ειναι να πειραματιστω λιγο και απο εκκινησεις με γρηγορη αλλαγη 1ης-2ας καθως ακομα δεν ηθελα να το ζορισω..
saikoe_39 - Τετ 08 Σεπ 2010, 17:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
κανει δουλεια....
αλλα αν το συχρονιζε την εχει ακουσει...με την βαση παει για πεταμα σε 2 αλλαγες...!!!
bagosgt - Τετ 08 Σεπ 2010, 18:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
παλι κ με τη καινουρια βαση,γρηγορη αλλαγη 1η-2α δεν γινεται Crying or Very sad
saikoe_39 - Τετ 08 Σεπ 2010, 21:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
sou gratsounaei..???ti kanei..??isos einai to syxronize sou...

ps.to laptopi den exei ellinikos..
Ilias207Rallye - Πεμ 09 Σεπ 2010, 11:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παντως ειναι σε αριστη κατασταση.. χωρις την βαση μετα απο 3 συνεχομενα πατηματα απο σταση, χωρις "κιχ", αρχιζε να γρατσουναει. Τωρα δειχνει να μην τραβαει κανενα ζορι..
bagosgt - Πεμ 09 Σεπ 2010, 18:04:11
Θέμα δημοσίευσης:
απο την αρχη,ποτε δεν μου εκανε γρηγορη αλλαγη(οπως καποτε εκανα στο 106)οποτε κ δε ξανασχοληθηκα να το ζορισω.ετσι,με το που αλαξα τη βαση,το δοκιμασα κ παλι δε μπαινει(κ το ξαναλεω,πολυ γρηγορη αλλαγη,γιατι απλα σε γρηγορη αλαγη την παιρνει).
δε νομιζω να ειναι συγχρονιζε,γιατι δεν εχει φαει ζορι,να το "φαω" Wink
saikoe_39 - Πεμ 09 Σεπ 2010, 19:40:33
Θέμα δημοσίευσης:
καλα γρηγορη αλλαγη στο σασμαν αυτο δεν παιζει να γινει...η θα κανει γκραπ...η δεν θα την παρει...
την αλλαγη απο πρωτη σε δευτερα την εχω ξεχασει πλεον... Sad
SAKIS-LEMANS - Παρ 10 Σεπ 2010, 08:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικά εγώ πάντως ακόμα και σε καμια ψιλή από στάση το λυπαμαι αυτό το 1η 2α στο πολύ γρήγορο, και έχω προσαρμοστεί στο γρήγορο.

Πολλές φορές φτάνω στο σημείο να χάνω μέτρα επειδή το λυπάμαι....
Όλα αυτά με την βάση powerflex, η οποία έχει βελτιώσει πολύ το αυτοκίνητο, αλλα.. η συνήθεια - συνήθεια...

κύριοι κάνετε καμια ρεπρίζ, ή στρίψτε το αυτοκίνητο.

Καλα αυτα τα pirelli πως τα υποφέρετε στο ραλλί.... Σαφώς το bridgeston πιο σκληρό και πιο καλό για στροφές. Χριστούγεννα πάω για παράντα ο θεός βοηθός!
SAKIS-LEMANS - Παρ 10 Σεπ 2010, 08:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
Εμενα παντως ειναι σε αριστη κατασταση.. χωρις την βαση μετα απο 3 συνεχομενα πατηματα απο σταση, χωρις "κιχ", αρχιζε να γρατσουναει. Τωρα δειχνει να μην τραβαει κανενα ζορι..

με αυτά που κάνεις. φουσκώματα με χειρόφρενα και άφημα συμπλέκτη 1η.... και αντέχει?
Ilias207Rallye - Παρ 10 Σεπ 2010, 11:19:01
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

με αυτά που κάνεις. φουσκώματα με χειρόφρενα και άφημα συμπλέκτη 1η.... και αντέχει?

Εννοειται.. γιατι να μην αντεξει..? Εδω αντεχε χωρις την powerflex και στα πρωτα πατηματα ουτε καν γρατσουνουσε, δε θα αντεξει τωρα? Αλλωστε δε το ξεκιναω και καθε μερα με αυτον τον τροπο, μονο οταν υπαρξει "θεμα".. Very happy
recife_rallye - Παρ 10 Σεπ 2010, 12:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Αλλωστε δε το ξεκιναω και καθε μερα με αυτον τον τροπο, μονο οταν υπαρξει "θεμα".. Very happy

Nαι αλλα εσυ ξερω πως καθε βραδυ γραφεις και απο μια-δυο εκθεσουλες!! Laughing Laughing
SAKIS-LEMANS - Παρ 10 Σεπ 2010, 12:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Εννοειται.. γιατι να μην αντεξει..? Εδω αντεχε χωρις την powerflex και στα πρωτα πατηματα ουτε καν γρατσουνουσε, δε θα αντεξει τωρα? Αλλωστε δε το ξεκιναω και καθε μερα με αυτον τον τροπο, μονο οταν υπαρξει "θεμα".. Very happy

χμμμ δεν πιστεύω να το ανοίγεις μόνο σε τίποτα ολισθιρούς δρόμους στυλ αεροδρόμιο, δηλαδή πάνω στο βούτηρο...
recife_rallye - Παρ 10 Σεπ 2010, 12:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως περαν της πλακας,δε νομιζω να κανουμε γρηγορες αλλαγες αν δεν αλλαχτουν και οι βασεις μηχανης Sad
Γι αυτο συμβιβαστειτε σε ρεπριζ..αλλωστε πανε καλυτερα απο ρεπριζ τα 207 απ οτι απο σταση Wink
bagosgt - Παρ 10 Σεπ 2010, 15:23:31
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
...Καλα αυτα τα pirelli πως τα υποφέρετε στο ραλλί.... Σαφώς το bridgeston πιο σκληρό και πιο καλό για στροφές. Χριστούγεννα πάω για παράντα ο θεός βοηθός!

τα parada ειναι πιο σκληρα απο τα T1R κ εχουν ενα θεμα στην υδρολισθηση.φιλος με βουλκανιζατερ μου ειπε,μακρια,αφου εχεις τα T1R που ειναι πιο μαλ**α,γιατι να βαλεις τα parada?του ειπα κ απο εμφανιση οτι μου αρεσουν κ γενικα μου τα απεριψε,για να μην εχω προβλημα στη βροχη.οπως κ τα R1R που σκεφτομουν,αλλα μου λεει,μονο πιστα αυτα τα semi,αλλιως στον "αγιο" που ανεβαινεις συνεχεια,αν σε πιασει βροχη,παει για τροπετο το αμαξι Laughing
SAKIS-LEMANS - Παρ 10 Σεπ 2010, 17:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
...Καλα αυτα τα pirelli πως τα υποφέρετε στο ραλλί.... Σαφώς το bridgeston πιο σκληρό και πιο καλό για στροφές. Χριστούγεννα πάω για παράντα ο θεός βοηθός!

τα parada ειναι πιο σκληρα απο τα T1R κ εχουν ενα θεμα στην υδρολισθηση.φιλος με βουλκανιζατερ μου ειπε,μακρια,αφου εχεις τα T1R που ειναι πιο μαλ**α,γιατι να βαλεις τα parada?του ειπα κ απο εμφανιση οτι μου αρεσουν κ γενικα μου τα απεριψε,για να μην εχω προβλημα στη βροχη.οπως κ τα R1R που σκεφτομουν,αλλα μου λεει,μονο πιστα αυτα τα semi,αλλιως στον "αγιο" που ανεβαινεις συνεχεια,αν σε πιασει βροχη,παει για τροπετο το αμαξι Laughing
μπααα δεν με νοιαζει η βροχή... το πολύ πολύ να το κλειδώνω χαχαχ! ή να πάω κότα, μου αρ΄σει και αυτό που και που! Τα παραντα τα είχα σε άλλο αμάξι με τα μισα ηλεκτρονικά από το 207 και ήμουν μια χαρα. Θέλω σκλήρό λάστιχο πλαϊνα. Πιο σκληρό και από το E050.

Ε σιγά το τροπέτο, εγώ τα είχα λιώσει τα Ε050, πελμα και πλαϊνα δεν είχαν (θα σου πει ο kane) και έπεφτα στα νερά με 120χλμ π.χ και λόγω ηλεκτρονικών και μπλοκέ εύκολα το κρατούσες. πάντα στην ευθεία ε... γιατί σε καμια στροφή ο θεός βοηθός με βροχή...

Άρε αυτό το άτιμο το 207 τι εύκολο αμάξι!

Βάγκο R1R του μάτς ρε. Παραντα και πάμε σκρα το καλοκαίρι!

Πάντως θα δούμε μπορεί να πάρω και βροχολάστιχο για τον χειμώνα να έχω.
bagosgt - Παρ 10 Σεπ 2010, 17:46:39
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing
παντως το δικο μου,με φαγωμενα λαστιχα(σε σημειο να τα περνας για semi) κ με βροχη,στην εθνικη με 120κμ σταθερη πορεια,αν πατουσα σε σημειο με περισσοτερα νερα(σα λιμνουλα)αλλαζα λωριδες χωρις καν να κουνησω το τιμονι Laughing οποτε πηγα αμεσως κ τα αλλαξα Laughing
SAKIS-LEMANS - Σαβ 11 Σεπ 2010, 10:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
Laughing Laughing Laughing
παντως το δικο μου,με φαγωμενα λαστιχα(σε σημειο να τα περνας για semi) κ με βροχη,στην εθνικη με 120κμ σταθερη πορεια,αν πατουσα σε σημειο με περισσοτερα νερα(σα λιμνουλα)αλλαζα λωριδες χωρις καν να κουνησω το τιμονι Laughing οποτε πηγα αμεσως κ τα αλλαξα Laughing

η αλήθεια είναι ότι στο "τέστ" πάτησε η μία ρόδα, αλλα ελέω και μπλοκέ την γλίτωσα....Εντάξει δεν είπαμε ότι πήγε και τρένο...
pistolas - Σαβ 11 Σεπ 2010, 18:52:55
Θέμα δημοσίευσης:
φοραω τα παραντα εδω και 15000 χλμ το αυτοκινητο εχει απιστευτη συμπριφορα στο στεγνο και ζεστενεται πολυ γρηγορα!
Στη βροχη θελει απιστευτη προσοχη στην ευθεια δεν εχει προβλημμα αλλα σε στροφες πας με προοπτικη!!!
ypovoleas - Τετ 22 Σεπ 2010, 23:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
εβαλα σημερα την βαση της powerflex.πολυ θετικες εντυπωσεις.ενα μικρο ελαφρυ τρεμουλο στο τιμονι περισσοτερο και λιγο ποιο εντονο οταν βαλεις πρωτη,καθολου ενοχλητικο.πλεον οι αλλαγες ταχυτητων ειναι ποιο ευκολες και ποιο γρηγορες,βασικα καμμια σχεση με πριν που σκαλωναν με το παραμικρο!με εξαιρεση την πρωτη...νιωθεις το συνολο ποιο 'δεμενο' γενικα.λιγη συνηθεια οταν ξεκινας μονο,επειδη θελει λιγο γκαζι περισσοτερο να μην σβησει.τελειο!
mpokos - Πεμ 23 Σεπ 2010, 00:36:51
Θέμα δημοσίευσης:
ποια βαση εβαλες και ποσο αν επιτρεπεται???
pistolas - Πεμ 23 Σεπ 2010, 10:50:05
Θέμα δημοσίευσης: ...
Μια βαση υπαρχει μονο απο την powerflex η κοντρα σασμαν και εχει 30 ευρω στα περισοτερα μαγαζια!
ypovoleas - Πεμ 23 Σεπ 2010, 17:53:07
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι ειναι.τα μεταφορικα 5 ευρω και τοποθετηση σε μαστορα αλλα 10.συνολο 45
mpokos - Παρ 24 Σεπ 2010, 17:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια εμενα μου κανει και ενα θορυβο οταν παταω φρενο ,στο σταματημα.αυτη η βαση λετε να φταιει????
rallaki-1 - Πεμ 14 Οκτ 2010, 19:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν βάσεις και από την Peugeot Sport:

http://www.peugeotsport-racingshop.com/Catalogue/Pno002_01.aspx?nom=207

207 -> RC Rallye -> SUPPORT MOTEUR
ironman02 - Πεμ 14 Οκτ 2010, 19:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:
Υπάρχουν βάσεις και από την Peugeot Sport:

http://www.peugeotsport-racingshop.com/Catalogue/Pno002_01.aspx?nom=207

207 -> RC Rallye -> SUPPORT MOTEUR

Πόσο??? Shocked Είδα καλά? 451 ευρώ?? Dizzy2
MEMsound - Πεμ 14 Οκτ 2010, 19:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι που ειναι το περίεργο?
δεν ειναι για τα βολταδικα/κοντραδικα αμαξακια μας...
για αλλο λογω εχουν σχεδιαστει και δεν εχουν βγει σε μαζικη παραγωγή αλλα παραγονται για αγωνιστικη χρηση...

η PS δεν ειναι εταιρία tuning
ironman02 - Πεμ 14 Οκτ 2010, 20:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστό..Γι'αυτό κοστίζει και το αγωνιστικό κάπου 100.000 (edit:λάθος 200.000) Smile. Aυτά μάλλον μόνο για να τα βλέπουμε είναι. Όχι να τα δοκιμάζουμε.. Very happy
makis106 - Παρ 10 Δεκ 2010, 01:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τι κ αν αλλάξεις βαλβολίνες, τι κ αν βάλεις αντιτριβικά, τα δοκίμασα όλα, τίποτα. Τελικά όλη η ιστορία είναι στις βάσεις, το επιβεβαιώνω κ εγώ.
Σήμερα έβαλα την βάση της Powerflex... Λες και άλλαξα σασμάν! Όχι δεν έκανε κιχ στην 1η -> 2α κόφτες, αλλα είχα την εντύπωση ότι και καρφωτή να την έριχνα θα την έπαιρνε κανονικότατα, (βέβαια το λυπήθηκα για να το δοκιμάσω!) Οπότε αν το συχρονιζέ δεν είναι διαλυμένο απο τα πολλά γκαπ γκουπ, με τη βάση μπορείς πλέον να πετύχεις γρήγορες αλλαγές.

ΟΜΩΣ Exclamation Αν ήταν τόσο απλό το θέμα, θα το είχαν λύσει πολυ πριν απο εμάς αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω απο εμάς Wink
Το τίμημα... αυτό το τρέμουλο και το βουητό που μεταφέρεται σε όλο το αμάξωμα στο ρελαντί είναι ανυπόφορο, για μένα τουλάχιστον, μου έσπασε τα νεύρα στο πρώτο κιόλας τέταρτο, το τιμόνι μου έκανε μασαζ στα χέρια και το κάθισμα στα @@.
Συμπέρασμα, αν είσαι κοντράκιας, τύπος του φαναριού ή λάτρης της σκληροπυρηνικής οδήγησης, ή μιας κάποιας νεαρής ηλικίας, μπορεί και να θυσιάσεις την άνεση σου και ηρεμία σου για να έχεις σωστές αλλαγές. Εγώ πάντως όχι, άντε κανα φανάρι μια φορά στο τόσο!

Την πατέντα μου πάντως την έκανα, κρίμα λέω να την βγάλω, τσάμπα τα 30 €. Θα υπάρχει μια συμβιβαστική λύση.
Αφαίρεσα (έκοψα) μια λεπτή φέτα απο το ένα τμήμα της Powerflex, με αποτέλεσμα να μη σφυνώνουν τόσο τα πρόσθετα τμήματα στη φωλιά της βάσης που την κάνουν κούτσουρο, αλλα να της δίνουν τη δυνατότητα να είναι πιο ελέυθερη. Αποτέλεσμα, μειώθηκε κατα πολύ το τρέμουλο, αλλα βέβαια χάθηκε και το τόσο καλό κούμπωμα που είχε στην αρχική της κατάσταση, αρκετά βελτιωμένο όμως, δλδ ακουσα ελάχιστο γρατσουνισματάκι σε μια απ τις πολλές γρήγορες αλλαγές που δοκίμασα, αλλα δεν έχασα καμία. Οπότε με λίγη παραπάνω προσοχή θα είναι οκ. Thumb Left
rallaki-1 - Παρ 10 Δεκ 2010, 14:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Τι κ αν αλλάξεις βαλβολίνες, τι κ αν βάλεις αντιτριβικά, τα δοκίμασα όλα, τίποτα. Τελικά όλη η ιστορία είναι στις βάσεις, το επιβεβαιώνω κ εγώ.

και εγώ!

makis106 έγραψε:
ΟΜΩΣ Exclamation Αν ήταν τόσο απλό το θέμα, θα το είχαν λύσει πολυ πριν απο εμάς αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω απο εμάς Wink

ΑΚΡΙΒΩΣ!

makis106 έγραψε:
Το τίμημα... αυτό το τρέμουλο και το βουητό που μεταφέρεται σε όλο το αμάξωμα στο ρελαντί είναι ανυπόφορο, για μένα τουλάχιστον, μου έσπασε τα νεύρα στο πρώτο κιόλας τέταρτο, το τιμόνι μου έκανε μασαζ στα χέρια και το κάθισμα στα @@.

Για αυτο και εγώ την έβγαλα μετα από 2 μέρες!!
NoDsl - Παρ 10 Δεκ 2010, 14:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
... το τιμόνι μου έκανε μασαζ στα χέρια και το κάθισμα στα @@. ...

ΕΛΙΩΣΑ. Laughing Laughing
chiefjian - Πεμ 27 Ιαν 2011, 03:55:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εχω μια απορια..οταν βαζουμε πιο σκληρες βασεις σαζμαν η μηχανης οι κραδασμοι του κινητηρα δεν περνανε στο αμαξωμα του αυτοκινητου..??Και δεν τιθεται θεμα ανεσης αλλα και αμαξωματος???
nOkpos - Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:17:38
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
Εγω εχω μια απορια..οταν βαζουμε πιο σκληρες βασεις σαζμαν η μηχανης οι κραδασμοι του κινητηρα δεν περνανε στο αμαξωμα του αυτοκινητου..??Και δεν τιθεται θεμα ανεσης αλλα και αμαξωματος???

το μεγαλο προβλημα ειναι απο 1 βαση την κατω του σαζμαν. οι κραδασμοι περνανε στο αμαξωμα αλλα δεν ειναι κατι τρομερο , ειδικα αν καταλαβεις το ποσο πιο ωραια θα κουμπωνουν οι ταχυτητες Wink
chiefjian - Τετ 02 Φεβ 2011, 01:38:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μια αλλη ερωτηση που πιστευω ταιριαζει στο τοπικ..εχει νιωσει κανεις σας κραδασμο οταν κανει οπισθεν και νιωθει οτι το αμαξι παει να σβησει κα θελει παραπανω γκαζι...???Μηπως η βασεις βελτιωνουνε και αυτο!!
Αυτο με την οπισθεν το κανει συνηθως οταν ζοριζεται π.χ. σε ανηφορα.
makis106 - Τετ 02 Φεβ 2011, 03:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω. Απλά ζορίζεται, πάει να σβήσει και θέλει παραπάνω γκάζι! Very happy Wink
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 23 Φεβ 2012, 16:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, ξεσφίγκει σε κανέναν η κόντρα βάση μηχανής? Ειδικά από τότε που έχω βάλει το σινεμπλόκ της powerflex μου "χαλαρώνει" συνέχεια. Rolling eyes
makis106 - Πεμ 23 Φεβ 2012, 17:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα μια χαρά ειναι.
Βάλε ενα παξιμάδι ασφαλείας...
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 23 Φεβ 2012, 17:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Μπα μια χαρά ειναι.
Βάλε ενα παξιμάδι ασφαλείας...

Λές έ? Εσύ έχεις βάλει δηλαδή και δεν ξεσφίγκει?

Μου έχει ξεσφίξει αρκετές φορές και παρ'όλο που την ξανασφίγκω πάλι τα ίδια. Rolling eyes

Θα κάνω αυτό που λές..
makis106 - Πεμ 23 Φεβ 2012, 17:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω βάλει την powerflex και δεν έχω αλλάξει βίδα αλλα ειναι οκ.
Αν θυμάμαι καλά και το μαμα παξιμάδι ασφαλείας είναι, αλλα ίσως το δικό σου έχει θέμα. βαλε ένα καινούργιο ασφαλείας, ή βάλε ενα δεύτερο απλό και σφίξτα κόντρα.
rallaki-1 - Κυρ 16 Μάρ 2014, 13:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
Βάσεις μηχανής:

http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-207-GTI-Vibra-Technics-Full-Road-Kit-/380752684097?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item58a6a0e441
JDROGAS - Κυρ 16 Μάρ 2014, 13:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
Tις ιδιες φερνει και ο Καντερες αν δεν κανω λαθος.
Υπαρχει βεβαια και η λυση της πεζω σπορτ Laughing
rallaki-1 - Κυρ 16 Μάρ 2014, 19:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
JDROGAS έγραψε:
Tις ιδιες φερνει και ο Καντερες αν δεν κανω λαθος.
Υπαρχει βεβαια και η λυση της πεζω σπορτ Laughing

Της peugeot sport λογικά θα είναι πολύ σκληρές για χρήση δρόμου ενω σε αυτές λέει πως είναι για χρήση δρόμου. Τις έχει δοκιμάσει κάποιος?
giannis27 - Κυρ 16 Μάρ 2014, 22:56:35
Θέμα δημοσίευσης:
600€ για 3 βάσεις Shocked

η απάτη κ η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο !
stazzy - Κυρ 23 Μάρ 2014, 20:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
2η φορά που μου κόβεται η κάτω βάση της μηχανής.
Έβαλα την παραπάνω βάση (την κάτω μόνο) λοιπόν, 150€...
Όσο και οι τρεις μαμα δηλαδή και παραπάνω.

Με το που έβαλα μπροστά κατάλαβα τη διαφορά.
Πιο σφιχτή αίσθηση.

Κραδασμούς στην καμπίνα δεν είδα. Στα φανάρια μόνο πρόσεξα ένα μικρο κραδασμό και στα 3 πετάλια μόνο.

Οι αλλαγές είναι πλέον πιο άμεσες, πιο άνετες και αίσθηση μου (δεν το εχω προσέξει ακόμα) το τσίριγμα του ρουλεμαν δεν υπάρχει πια.

Ιδού και η φωτό:

και το Link στο site:
http://www.vibra-technics.co.uk/peugeot/207_gti

Να και η μαμά η βλαμμένη:

reselie-206 - Παρ 28 Μάρ 2014, 20:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως έβαλα τη powerflex black κάτω και νομίζω πως είναι μια χαρά... οι άλλες να δούμε Laughing
stergios_ath - Σαβ 29 Μάρ 2014, 10:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
Τι διάφορα έχει η μαύρη απ την κιτρινη ;
reselie-206 - Σαβ 29 Μάρ 2014, 11:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
25% πιο σκληρή
gew_ponos - Σαβ 29 Μάρ 2014, 13:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι, ένα ψιλοτρέμουλο που έχω παρατηρήσει στα πετάλια (π.χ σε φανάρι πατώντας το φρένο) παίζει να είναι από βάση ε?
N207r - Σαβ 29 Μάρ 2014, 14:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι..
stergios_ath - Σαβ 29 Μάρ 2014, 18:48:50
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο δηλαδή αν αλλάξει βαση θα φύγει το τρέμουλο;
N207r - Κυρ 30 Μάρ 2014, 00:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτά εμένα το προηγούμενο αμάξι μο colt cz3 είχα κραδασμό στο πεταλ συμπλέκτη κ θόρυβο κ ηταν η βαση του μοτέρ όπου ήθελε σφίξιμο.. Τώρα για το 207 πρέπει να δεις πια έχει θέμα.
akis1976 - Σαβ 21 Μάρ 2015, 13:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Εγώ πάντως έβαλα τη powerflex black κάτω και νομίζω πως είναι μια χαρά... οι άλλες να δούμε Laughing

Μια χαρά για τρακτερ εννοείς Laughing ειδικά στο χαλαρό ξεκίνημα πρώτης...
Πάντως όποιος εχει βάλει την απλή και παραπονείται, με την μαύρη θα το πετάξει Laughing
reselie-206 - Σαβ 21 Μάρ 2015, 13:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
akis1976 έγραψε:
reselie-206 έγραψε:

Πάντως όποιος εχει βάλει την απλή και παραπονείται, με την μαύρη θα το πετάξει Laughing

Γούστα είναι τούτα.. προσωπικά παρότι δεν τρελένομαι κιόλας δεν με ενοχλεί..βασικά περνάει μετά απο λίγο καιρό απαρατήρητο....
σε 206 έχω μπεί με βάσεις αλουμινίου (και τις 3) και είναι κάτι που για κάθε μέρα όχι απλά ΔΕΝ παλεύεται....ΔΕΝ ξεχνιέται κιόλας Laughing Laughing
makis106 - Σαβ 21 Μάρ 2015, 14:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν παλευεται! Powerflex μόνο σφαγμένη, για μενα!
JDROGAS - Σαβ 21 Μάρ 2015, 15:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
akis1976 έγραψε:
reselie-206 έγραψε:

Απλα μπορεις πλεον να το δουλεψεις και για ταξι Laughing Laughing Laughing
stevedek - Σαβ 21 Μάρ 2015, 20:00:53
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ που έβαλα στο 208 GTi αν και δεν είναι όπως τις πρώτες ημέρες, στο ξεκίνημα με πρώτη κάνει σαν καλό παλιο diesel
salex - Σαβ 21 Μάρ 2015, 22:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καταπληκτική αναβάθμιση! Νιώθω το μοτερ που είναι σφιχτό στην αποσύμπλεξη και καταλαβαίνω ακριβώς πότε ξεκινά. Ούτε δονήσεις στο ρελαντί, τίποτα. Βέβαια, πάνω σε καινούργια κοντρα βάση.
volvos - Κυρ 22 Μάρ 2015, 10:46:35
Θέμα δημοσίευσης:
esy ti katourises prin ti baleis kai malakose
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες