Pughell έγραψε: |
Αμα κατσει,μπορει να ερθω με γυναικα... ![]() |
sps έγραψε: |
Ωχ ωχ ωχ, αυτο το event δεν πρεπει να το χασω με τιποτα ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
o PEUGεραστης κανονιζει δωματια.. Πες του |
volvos έγραψε: |
basika ειχα πει σε δυο φιλαρακια λαμια να ψαχνουν αλλα δεν ηξερα ποσοι ειμαστε
οποτε με παιρνει ναυσικα μεσημερι μου λεει οτι βρηκαν ενα σπιτακι με 3 δωματια -7κρεβατια- 90ευρω και το κλεισαμε επιτοπου χωρις συζητηση με δεδομενο οτι τρεχουμε νικ-εγω-στελιος-ναυσικα-αρης-λεφος συν μανθος αν ενδιαφερεστε για δωματια πες τε μου ποσοι και ποτε να κοιταξω απο τα παιδια τι μπορουν να μας βρουν. υπαρχει στανταρ καβαντζα μεσα στη λαμια που ειχαμε μεινει περσι με 60 το δικλινο κοντα στ κεντρο σε ενα απλο ξεενοδοχειακι. αλλα τους ζητησα κατι εκτος λαμιας για να γλυτωσουμε το χαος της κινησης κεντρου |
Πάνος έγραψε: | ||||
Σπυρο δωσε λεπτομερειες εαν και εφοσον μηπως και παμε αγκαλιτσα.
Οντως Παναη; |
sps έγραψε: | ||||||
Πανο εγω αν παω θα φυγω απο πάτρα γυρω στις 7.00 Κυριακη πρωι, ωστε να ειμαι 9.30 περιπου στην ειδικη ή οπου ειναι και τα αλλα παιδια. Αρα για να ερθεις εσυ απο καλαματα για να παμε πρωι, το θεωρω αδυνατο εως υπερβολικα κουραστικο για σενα. Η καλυτερη λυση πιστευω ειναι να πας απο την προηγουμενη κλεινοντας δωματιο, ή να ανεβεις αθηνα απο σαββατο και πας κι εσυ κυριακη πρωι οπως εγω. Η αλλη λυση ειναι να ερθεις απο σαββαο βραδυ πατρα και να παμε μαζι κυριακη, αλλα δε στο προτεινω ακομα γιατι δεν ξερω κι εγω αν θα παω σιγουρα. |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ θα ανέβω μόνο Κυριακή για ελαχιστοποίηση των εξόδων ![]() Όποιος άλλος είναι να κανονίσουμε να πάμε παρέα. |
monos θα ανεβεισ?
ισως σου φορτωσω τη γυναικα |
Lef205 έγραψε: |
Eμεις λογω ενος οικογενειακου θεματος υγειας που αντιμετωπιζω δυστυχως δεν θα ανεβουμε στον πρωτο αγωνα της χρονιας, προσωπικα ουτε για βολτα.
Καλη επιτυχια σε ολους και καλη αρχη στον Παναγιωτη. |
kane έγραψε: |
Sυμμετοχές ποτε θα γνωριζουμε?
|
Υ.Γ. θα ειναι και ο recife rallye στη περιοχη μιας και παιζει αγωνα ποσοσφαιρου στην αμφισσα. |
xrisa-xs έγραψε: |
να κοιτάξω και καιρό μήπως πάω το Σάββατο για σκι ![]() |
Λες να περασει ο Τακης το αμαξι Τ.Ε. και να ανεβουμε??? ![]() ![]() ![]() |
VOULA7 έγραψε: | ||
ναι, αμέ !!! κ την Κυριακή ο Τάκης αντί για 2η αριστερή πατημένη θα σου λέει slalom baby, slaaaaaaaloooom..... !!!! ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Δεν υπαρχουν δευτερες... Απο 3ες και πανω, και αυτες πολυ πατημενες ![]() ![]() ![]() |
τακης-θα σου διαβαζω μια κατω δε κανω εβγα στο πρωτο μου αγωνα
νικος- μη διαβαζεις καθολου τη ξερω τη διαδρομη τακης- θα βρεχει νικος- ετοιμασου να τους σκισουμε εχω τα λαστιχα του μητσαρα συμπερασμα? 2 κατωω..... |
xrisa-xs έγραψε: |
Η Γιάννα και η Χρύσα (δλδ εγώ) θα είναι εκεί για υποστήριξη!!
Τι! δίπλα στο χωριό μου και δεν θα έρθω! να κοιτάξω και καιρό μήπως πάω το Σάββατο για σκι ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Αν τα καταφέρω από υποχρεώσεις θα ανέβω Κυριακή, νωρίς-νωρίς, αυθημερόν... Να ξεπαρθενιάσω και το μπλεδάκι GTI σε διαδρομή εκτός του "Αθήνα-Πάτρα", που είναι κάτι σαν "σαλόνι-κουζίνα" πλέον... Και τι καλύτερο από ένα "Ναύπακτος-Ιτέα" και ένα "Μπράλο"... Χαλαρά, εννοείται.
Σπύρο-Πάνο, τελικά θα πάτε; Αν τυχόν πάτε, να οργανωθούμε να ανέβουμε παρέα. Απλά θα το ξέρω ψιλοτελευταία στιγμή... ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Πολυ καλη ιδεα να παμε και οι τρεις. ![]() |
Πάνος έγραψε: |
[...]Πολυ καλη ιδεα να παμε και οι τρεις. ![]() |
Steve έγραψε: |
Ε ναι, καλύτερα τρεις για να παίξετε και καμιά σταυρωτή στην διαδρομή να περάσει η ώρα ![]() |
αλυσιδες μη ξεχασετε ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
σοβαρα?? ε? λες? δηλαδη... μπλε η ασπρο? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Εμείς λέμε να ξεκινήσουμε πρωί πρωί να απολαύσουμε την διαδρομή και να κάνουμε και καμιά στάση για καφέ...
Νίκο τι ώρα λέτε να φύγετε ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
σοβαρα?? ε? λες? δηλαδη... μπλε η ασπρο? |
Σαββατο πρωι πρωι λες? Κατα τις 8 το πολυ 9 θα φυγουμε απο αθηνα. Γιατι με το πρα πρα θελεις κανα 2 ωρες για πανω.... |
ta paidia απο πανω μου προτειναν αυτο
http://www.hit360.com/elena/gr/ οποιος θελει ρωταει τιμες κλπ ![]() |
Ωραια, να φυγουμε ολοι μαζι για να εχω παρεα! Μεχρι 110 το μαξ!! ![]() ![]() |
γρηγορη ερωτησ.
μαλλον εχω τενοντιτιδα ή κατι παρομοιο στο αριστερο χερι κοντα καρπο. τι αλοιφη να βαλω μπας και περασει μεχρι σκ? ![]() βολταρεν? |
γρηγορη ερωτησ.
μαλλον εχω τενοντιτιδα ή κατι παρομοιο στο αριστερο χερι κοντα καρπο. τι αλοιφη να βαλω μπας και περασει μεχρι σκ? ![]() βολταρεν? |
re χαβαλεδες μετεφερα κατι σωληνες σε μια οικοδομη για αυτο και εχω πιαστει. πρεπει να εκανα καποια αποτομη κινηση. |
mikerrgp έγραψε: |
ενα βιντεο που θα βοηθισει πολυ τον τακη μαθηματα συνοδιγισης
http://www.youtube.com/watch?v=W6jvHYnQ1o8&feature=related |
Ghost Dog έγραψε: | ||
M@λ@κ@, εκλασα στο γελιο..... ![]() καιρο ειχα να το δω! ![]() |
noμιζω οτι η γκαντεμια μου εχει φτασει τα ορια της πλεον
ειπα να τρεξω και εγω εναν αγωνα και γαμηθηκε ο διας http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=219 |
SnakeMJK έγραψε: |
Δεν περίμενα κάτι άλλο στον πρώτο αγώνα του 1313 ![]() ![]() ![]() |
για αυτο τρεχουμε... για τη μανα μας και το facebook ![]() |
koita ego sta paparia moy
θα βαλω τη στολη κομπλε κρανακι μου θα στηθω στη πλατεια της λαμιας θα με βγαλουν φωτο για το facebook και μετα θα παμε για φαι... για αυτο τρεχουμε... για τη μανα μας και το facebook ![]() |
volvos έγραψε: | ||
γα**το αν το λεγανε απο σημερα ειχα φυγει σουμπιτος για σερρες ![]() |
Δεν θα ακυρωθει...
![]() |
αυριο 9.30 γκουντις αγιο στεφανο και ο θεος βοηθος
καλο τερματισμο και σε εμας και σε ναυσικα-στελιο |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Ρε άχρηστε πριν δεν μου είπες διασταύρωση Καπανδρίτι ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: | ||||
esena αγορι μου και 9 να σου πω παλι θα αργησεις ![]() |
μητσακο,σακη |
γα**το αν το λεγανε απο σημερα ειχα φυγει σουμπιτος για σερρες ![]() |
Ξερεις κατι που δν ξερω??? |
Ghost Dog έγραψε: |
" προσεκτικα και να μην τρεχετε!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επειδή κάπου το έχασα, πρώτα γράφουν τον συνοδηγό και μετά τον οδηγό στην κατάταξη? |
Επειδή κάπου το έχασα, πρώτα γράφουν τον συνοδηγό και μετά τον οδηγό στην κατάταξη? |
kane έγραψε: | ||
ναι... |
μητσο ποτε ειναι θερμαικου?
![]() |
μητσο ποτε ειναι θερμαικου?
![]() |
fotis-84 έγραψε: | ||
εχει και σπαρτη σε ενα μηνα...!!! |
tsosmoulis έγραψε: | ||
14-15 Μαρτίου Μέγα Σκαρμούτσο! |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Γμτ, ιδιες μερες με της Σπαρτης.... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Γμτ, ιδιες μερες με της Σπαρτης.... ![]() |
Ετρεξε και αγωνα η κουφαλα με τα δυο δεξια χερια. ![]() ![]() ![]() Αντε και εις ανωτερα! ![]() Για τον Νικολη δεν λεω τιποτα,εκεινος ειναι "παλιος" στο το σπορ! ![]() Εμενα Θερμαικου ξεχαστε με... Οικοδεσποτες μονον Tsosmi,Kane και ο μαγγάρας(ο άμπαλος) αυτην την φορα. ![]() |
ti διαβαζεις ρε αδερφη? αρλεκιν? ![]() |
τα πραματα μου ερχονται??? |
Ερωτησεις που κανεις... ![]() Αμα κατσεις εσυ μεσα να διαβαζεις,θα μεινω εγω εξω να πινω μπυρες και να τρωω κοψιδια! ![]() |
φωτος απο hunter |
MEMsound έγραψε: |
Στέλιος - Ναυσικά - 1ος τους αγώνας...
Fiesta mk1 1100 (ιστορικό - τελείως μαμα μοτερ - ανάρτηση υπεραπλά πράγματα - 13άρια 888) http://www.youtube.com/watch?v=b2saNVtgTbM&feature=channel_page respect... ![]() ![]() |
φωτος απο hunter
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=43142 |
pygolabida έγραψε: |
Κάποιοι από το fan club... ![]() |
to ατομο εκανε 6.37 στο πρωτο σκελος...περασε παζη περασε τα παντα
απορω αν ειχε και συνοδηγο ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
στην αριστερη του φυγε η συνεχιζει τις διπλες???γιατι δεν φαινεται καλα... |
Ghost Dog έγραψε: |
Αποκλειεται να του εφυγε..... ![]() ![]() |
νικολακη για κοιτα πως επαιρνε τις φουρκετες που εσυ μουτσωνες... αφου λεω να τον πληρωσω να με παρει συνοδηγο του χρονου μπραλλο (εννοειται οτι δε θα παρω ουτε στυλο!) http://www.youtube.com/watch?v=wFAdaOmCFaY |
"Σφίξ' το!!!... Όλο μέσα!!!" ![]() |
.απο οτι φαινεται δε το εχει χασει απλα δεν εχει τι αλλο να κανει για να μη πεσει στο 206.. απλα το κουφο ειναι οτι μετα του γυρναει απο την αλλη σκαει στο χαντακι βγαινει και παει και ξανακολλαει για να τον περασει. ψυχακιας! ε(εννοειται οτι δε θα παρω ουτε στυλο!) http://www.youtube.com/watch?v=wFAdaOmCFaY |
"Σφίξ' το!!!... Όλο μέσα!!!" ![]() |
Ρε μλκ ΤΑκη τι συγκρινεις? Τα 15 χρονια εμπειριας με τα 3μιση? Τα 130+ αλογα με τα 90κατι? Τα χρημα τα μου με τα δικα του? Δλδ δν σου αρεσε το πως πηγαμε ε? ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
και πολύ διάλογος μέσα στην ειδική ε? ![]() ρε συ Μητσάκο, και γω τόσα πολλά έλεγα στην αρχή ? ![]() |
N υποτιθεται οτι ειναι αυτο???
OMG. Ε, ειχα καλο συνοδηγο, τι να κανουμε... |
volvos έγραψε: | ||
γιατι εσυ τα 130+αλογα που τα ειδες? |
tsosmoulis έγραψε: |
άσε που ούτε ενα καντήλι,μια χριστοπαναγία, ένα κάτι για να ανάψουν τα αίματα δεν έριξε ![]() ![]() |
o ανθρωπος δεν ειναι καλα
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ http://www.youtube.com/watch?v=J6ZiJzHCA_Y εδω δευτερο σκελος που εκανε το απιστυευτο με το 206 που αμα το δειτε θα γελατε και εδω το πρωτο σκελος που εριξε σε ολο το κοσμο http://www.youtube.com/watch?v=pxMuBqmMzhk&feature=related καλα τον ειχαμε μαντρωμενο τοσα χρονια στα μεγαρα. τωρα που τον αμολησαν ελευθερο να δουμε τι θα κανουμε... |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | ||
Φοβερός ο Κώστας!! Ατυχος για μία ακόμη φορα με το 106 να του σβήνει! Υπερβολικός βέβαια, αλλά πολύ ικανός με ένα όχημα που πολύ αμφιβάλλω για το traction και την κατάστασή του, είναι πολύ λίγο για αυτόν! |