p206Mike έγραψε: |
Καλορίζικη καλοτάξιδη ![]() ![]() Την είδα χθές από πίσω με εξάτμιση άλλη και μου άρεσε πολύ πιο πολύ... φτιάχνει πολύ με μια πιο σουλουπωμένη εξατμισούλα... εν καιρό... ![]() |
shark_zak έγραψε: |
ναι ναι σιγά σιγά θα μπουν... ![]() απλά τώρα ψάχνω να βρω κανα καλό και φτηνό μαγαζί για να πάρω ένα καλό κράνος και ένα κάλυμμα για το ντεπόζιτο... έχεις κάτι υποψιν σου... ![]() |
p206Mike έγραψε: | ||
Θα σου πω από κοντά.... Υ.Γ. Αν και αν έβαζες το Μάνθο να σου ψάξει καλύτερη τιμή δεν θα βρείς με τίποτα...χαχαχαχαχαχαχ ![]() |
vinman έγραψε: |
Καλοριζικη και καλοταξιδη Ζαχαρια... ![]() |
Baphomet έγραψε: |
καλορίζικη ζαχαρία... αμα θες καμμια εκπτωσούλα εδώ ειμαστε ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ζαχο καλοριζικη Ζαχαρια.Ωραια επιλογη εκανες.Φοβερη στον δρομο και πολυ σταθερη.Εχει αγορασει την ιδια ο Παφιλης αλλα σε 1000 cc.Πηγαινε για 650 αλλα βρικε ευκαιρια.Δωσε πολυ βαση σε κρανος και εξοπλισμο-ρουχισμο.Μην λυπηθεις τα χρηματα που ειναι για κρανος ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ το σάββατο παραγγέλνω το παρακάτω..
|
Sidobre έγραψε: |
Δεν μου λες, ο Παφ υπάρχει τπτ που να μην έχει πάρει; ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Δεν μου λες, ο Παφ υπάρχει τπτ που να μην έχει πάρει; ![]() ![]() Να είναι καλά το παιδί! |
Ζαχο καλοριζικη Ζαχαρια.Ωραια επιλογη εκανες.Φοβερη στον δρομο και πολυ σταθερη.Εχει αγορασει την ιδια ο Παφιλης αλλα σε 1000 cc.Πηγαινε για 650 αλλα βρικε ευκαιρια.Δωσε πολυ βαση σε κρανος και εξοπλισμο-ρουχισμο.Μην λυπηθεις τα χρηματα που ειναι για κρανος ![]() |
glf έγραψε: |
καλοτάξιδοι οι δίτροχοι !!!
αχ μπήκα και γω σε σκέψεις.. πήγα κανα δυο ταξιδάκια με τον Παφ για να του δείξω πως πλαγιάζουν τα on-off... αχχχχ...... και είναι και η Πανελλήνια μια βδομάδα πριν το Ακρόπολις στον Αρδα... αχ..... |
shark_zak έγραψε: | ||
ευχαριστώ πολύ παίδες...
καλοτάξιδοι οι δίτροχοι !!!
άλλη αίσθηση Νικόλα εεε ![]() |
Τον Νικο λες ![]() ![]() ![]() |
...... έγραψε: |
χμμμ...ΖΑχαρια εχω παει ταξιδακι με το βστρομ...και ειναι πολυ σουπερ...
οι διακοπες μου θα ειναι μ αυτο φετος... μακριαααααααααααααααααααααααα ![]() ![]() καλοταξιδο.... βαλε και αυτες τις μπαρες τις μεταλλικες...και μπαγαζιερα οπως και δηποτε.... |
christhehealer έγραψε: |
![]() Schuberth Concept... and you will remeber me ! ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Tι "τι μάρκα είναι"? ![]() Schuberth, αυτή που φοράει ο Σουμάχερ. ![]() Eίναι Full face και ανοίγει το μπροστινό μέρος, Άμα έρθεις απ' την δουλειά θα το δεις live. Eίναι kevlar ή fiber. Περίπου 300 ευρώ... |
crusader έγραψε: |
Ζακ.. το Nolan είναι κ αυτό kevlar σαν το 2ο; |
500/750; ![]() |
pygolabida έγραψε: |
[(τα ωραία όμως είναι επικίνδυνα δυστυχώς...)
MV AGUSTA F4 1000 TAMBURINI ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Έχω μία, ακριβώς από κάτω μου. ![]() Στο πρώτο γκαράζ της εταιρίας... μα που πήγε το μυαλό σας... ![]() ![]() ![]() |
Το συγκεκριμένο μοντέλο?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα. |
Το συγκεκριμένο μοντέλο?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
![]() απλα ολα τα λεφτα... ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Άσε μας ρε με το χρέπι σου... Αυτή είναι όλα τα λεφτά... και δεν είναι κ πολλά ε? ![]() ![]() ![]() |
Ξεπερασμένη η ιταλιδούλα σου Αρούλη.....
Κ5 και τα μυαλά στα κάγκελα..... ![]() ........................ |
sorry... |
...αλλά γιατί δεν πας σε μια σχολή οδηγών να σου πουν...? Confused |
Ghost Dog έγραψε: |
Γιαννακη, απο τα λιγα που θυμαμαι (ασε που λογω καλοκαιριου, υψηλων θερμοκρασιων,αιθεριων υπαρξεων, κοντευω να ξεχασω και οσα ξερω):
Μεχρι 125 μπορεις. Στα 21 σου θα εχεις τη δυνατοτητα να βγαλεις για απεριοριστα κυβικα (εφοσον εχεις το διπλωμα αυτοκινητου απο τα 18 σου, γιατι αλλιως παει στα 23... Rolling eyes ) |
Εγώ που ξεκίνησα από CRM 250 είμαι σε καλό δρόμο.....??
χιχιχιχιχιχιχιχι ![]() |
brz20 έγραψε: |
Καλοταξιδη φιλε μου.Ειναι πολυ ωραια μηχανη!
Αλλα θελει παρα παρα πολυ προσοχη και οχι αστεια γιατι για την πλακα τα εχουν τα 250 και. |
plaketokofths έγραψε: |
Καλά χιλιόμετρα και καλές βόλτες και εννοείται πάντα όρθιος Γιάννη.
Α! και άμα θες κόντρα ανοίγουμε με το παρακάτω δίκυκλο! (αστειέυομαι!) ![]() |
gianic έγραψε: | ||
μπα στα 180 τελικιαζω... ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: | ||||
Δεν ειναι και λιγα.180 σε 2 τροχους ειναι μια χαρα η φαση. Να σε καλα και να την χαιρεσε φιλε. |
smpokos έγραψε: |
να φορας κρανος γιατι μπορει να εχουμε δυο κεφαλια αλλα με το ενα σκεφτομαστε. καλες βολτες και προσοχη |
crusader έγραψε: |
Καλορίζικη κ' καλοτάξιδη! ![]() Η Monster η 620 είναι αυτή; Καινούρια ή μεταχειρισμένη την πήρες; |
Την εχω δει σε μπλε σκουρο και σε μπορντο(αν θυμαμαι καλα).Βεβαια το μαυρο ειναι κλασικο χρωμα αν και το μπλε μου αρεσε πολυ.Κατι αλλο που θελω να ρωτησω.Το καζανακι ειναι αλουμινιο ή μηπως εχει ασημι carbon? |
DIMCHRI έγραψε: |
καλοτάξιδη!!!!
και σκορτσαρίσματα έχει και δεν μπαίνει εύκολα η νεκρά, και βαρύ συμπλέκτη έχει.... ![]() ![]() Την είχα το 1998 για κανένα χρόνο...Ελπίζω να έχουν βελτιώση τα μετ' έπειτα μοντέλα... Ήταν για "άντρες" όμως και δεν μου έκανε εμένα !!! |
έχει όμως και καταπληκτικό ήχο !!!!!! Η εξατμίσεις της παράγουν τον τέλειο ήχο !!!!! |
Η καλυτερη μελωδια θα ειναι.Τυχερε σε ζηλευω πραγματικα. |
shiba έγραψε: |
δεν εχεις λεφτα αλλα εχεις τουμπανο cc και πυραυλοκινητη μηχανη...δεν εχουνε και πολλοι την χαρη σου κουφαλα? ![]() |
έχει όμως και καταπληκτικό ήχο !!!!!! Η εξατμίσεις της παράγουν τον τέλειο ήχο !!!!! |
gianic έγραψε: | ||
και που να μπουν οι τερμιονι πανω να δεις τι εχει να γινει....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ενταξει ρε συ.5 ευρω τα βρισκεις ευκολα.Ducati σαν την δικια σου ομως... |
στο Ελληνικό
σκέφτομαι να πάω σημερα το απόγευμα μιας και θα ειμαι στην περιοχή... κατά τις 1700~1730 ψυνεται κανείς? |
το επίπεδο των συγχρονων μοτοσηκλετών ειναι απλά απίστευτο... |
Εγώ το σάββατο παραγγέλνω το παρακάτω..
![]() ![]() |
KouKou έγραψε: |
Με το καλο!! το μονο μπρατσο ειναι ολα τα λεφτα. Αλλα αν πας σε αυτα τα κυβικα-λεφτα, πιστευω πρεπει να διευρυνεις λιγο τους οριζοντες σου. Οχι οτι ειναι ασχημο, προς θεου!
Οτι σου κανει κλικ!!!!! |
... Η επόμενη μηχανή μου θα είναι η CBF 500 με ABS.
Αρκετά γρήγορη, ικανοποιητικά ακόμα και για μεγάλο ταξίδι. Απλή, για σπιτικό service. Ασφαλής, με άριστο σύστημα ABS της Honda... |
DIMCHRI έγραψε: | ||
ακόμα παλέυεται με ταχύτητες ;;; ![]() ![]() ![]() ![]() Yamaha T-Max for ever !!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια μοτο.... Επιδόσεις , τρελλοι χώροι, τρελό κράτημα, δεν βρέχεσαι, απίστευτες ρεπρίζ χωρίς να ψάχνεις ποτέ την ιδανική σχέση .... Ιδανικό για εκδρομές και μεγάλες αποστάσεις ελέω παρμπριζ, ευκολοδήγητο για τους ανήδεους, Ιδανικό για μέσα στην πόλη .... Έχει και 2 μείον .... καίει αρκετά, και με το abs φοβάσαι συνέχεια μην καρφωθεί κανένας από πίσω σου όταν βρέχει όπως σήμερα.... |
ath7 έγραψε: |
Μικρες ροδες και κρατημα?Πως γινετε αυτο?Την παρασκευη με ενα σκουτερακι με 40 κοντεψα να κολλησω σε ενα τοιχο επειδη το πλαγιασα αρκετα ωστε να γλυστρισει η μπροστινη και να χαροπαλευω να το κρατησω και να μην πεσω ουτε κατω ουτε στον τοιχο!!!Ετυχως το κρατησα!Καινουρια λαστιχα σε στεγνο δρομο παρακαλω!!!Ενα yamaha 125 δεν θυμαμαι πως το λενε! Ενα καλο εχουν τα σκουτερ για μενα!!!σε πλευρικη στουκα τα ποδια ειναι ελευθερα και δεν φερνεις κολοτουμπες απλα πεφτεις με οτι αυτο συνεπαγεται!(το λεω εκ πειρας αυτο) |
καλά οτι πείτε....
η χαρα ειναι αλλου.... Crusty demons freestyle motocross 2 http://www.youtube.com/watch?v=iJFPW2fxLuM&feature=related |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=250223#250223 ![]() ![]() |
...εντομεταξύ βέβαια απλά θαυμάζω τα δημιουργήματα των διαφόρων κατασκευαστών και τα βλέπω σαν μηχανές απόδρασης για το ΣΚ και μόνο (ειτε για χώμα είτε για διαδρομή)...
άλλωστε ακόμα και το crm-άκι μου αποκλειστικά για βουνό ή εστω σε ασφάλτινη ορεινή διαδρομή με καλή ασφαλτο μου έχει δώσεις μπόλικες δόσεις αδρεναλίνης και διασκέδασης... |
ignotic69 έγραψε: |
Μια εκθεσιακή φωτογραφία κι από μένα
http://i102.photobucket.com/albums/m107/ignotic69/101_1075.jpg |
Giannis307 έγραψε: |
Λες να δωσω το 307 και να παρω ενα GAS GAS και με τα ρεστα να παρω και ενα cinquecento?H ενα sunny....? ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Αναμεσα σε v-strom transalp f 650 gs τι θα διαλεγατε? |
pugsang έγραψε: |
Ναι και οταν πας το BMW για service θα σου ζητησουν να αφήσεις εκει το 106 για να πατσισετε.
Εγω αναμεσα στα 3 μαλλον θα επαιρνα το strom. .. |
Lef205 έγραψε: | ||
Και εγω εκει βλεπω να καταληγω. Σε οσες εκθεσεις κ να ρωτησα που ειχαν κ bmw μου ειπαν για strom, το ιδιο κ φιλοι μηχανοβιοι. |
volvos έγραψε: |
εδω εχει 2 106ραλλυ που τα εχει πλεον και ο τελευταιος αλβανος οικοδομος
το μηχανακι θα τον πειραξει? |
lionking(t) έγραψε: |
Ερωτευτικα....
http://www.hellinmoto.gr/images/models/m696.jpg http://www.hellinmoto.gr/images/models/monster01_1024x768.jpg http://www.hellinmoto.gr/images/models/m696_1.jpg Πηγη:hellinmoto.gr |
Lef205 έγραψε: | ||
Και εγω εκει βλεπω να καταληγω. Σε οσες εκθεσεις κ να ρωτησα που ειχαν κ bmw μου ειπαν για strom, το ιδιο κ φιλοι μηχανοβιοι. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Ωχ αμάν τι μου έκανες τώρα.... Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει και σε τι τιμούλα περίπου;; |
http://www.youtube.com/watch?v=1p994SLlX0U&feature=related
|
Σαν μοτοσυκλετιστής τα τελευταία 5 χρόνια, έκανα συνεχώς όνειρα μετά το CBF250 να καβαλήσω κάτι γρήγορο, κάτι μούρικο, κάτι καβλωτικό! Αφού πέρασαν από το μυαλό μου όλα τα r6, cbr και λοιποί μίνι προσωπικοί πύραυλοι, κατέληξα στο γεγονός ότι τίποτα από αυτά δεν αξίζει! Την στιγμή που έχω την μηχανή κυρίως για ευκολία και οικονομία, στοχεύοντας στην χαμηλή κατανάλωση και στην φθηνή συντήρηση (πως τα λέω ρε...)... Η επόμενη μηχανή μου θα είναι η CBF 500 με ABS.
Αρκετά γρήγορη, ικανοποιητικά ακόμα και για μεγάλο ταξίδι. Απλή, για σπιτικό service. Ασφαλής, με άριστο σύστημα ABS της Honda... |
- ΓΑ**ΣΕ ΤΟ! ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GSR ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΚΙΖΩ "ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ"! |
Επειδή όμως μ'εχουν πιάσει οι γκαζοκάβλες μου και έχω μαζέψει και κάτι φράγκα στην άκρη, με βλέπω αυτό το μήνα να καταλήγω με ένα Suzuki GSR 600.. |
Βολτα δεν το εχω παρει αλλα ειναι καινουριο μηχανακι του πο**τη* με το CB πηγαινα 160-170 ορθιος ![]() ![]() ![]() Το Bantid to 1250 εκτος οτι ειναι μαπα το μασκακι θες και 98 ευρω το σημα! Λογικα το 600 εχει οπως το 400 38 ευρω!Και λιγοτερη καταναλωση!Πιστευω! Για κοιτα και το GSXF-650!Koυκλι!Αλλα δεν ξερω τπτ για το μηχανακι! ![]() |
Είμαι προετοιμασμένος για το ξύλο που θα πέσει με τον αέρα... Αλλά τι να κάνουμε, μας αρέσουν τα γυμνά! |
Είμαι προετοιμασμένος για το ξύλο που θα πέσει με τον αέρα... Αλλά τι να κάνουμε, μας αρέσουν τα γυμνά! |
Ετσι Ζηση!Καλοταξιδο!Με το ABS φανταζομαι ε? |
respect:
http://www.tuningfever.fr/fr/pics/picture-13307-263038-yamaha-r1.php |
ath7 έγραψε: | ||
Ξεκινησες να πλακωνεσε με το τσιτσιδο?? |
μάλλον θα πήγαινα ... για τις κοκκινες ζαντούλες... ![]() ![]() |
soler έγραψε: | ||
Δεν είχα αμφιβολία ![]() |
μάλλον θα πήγαινα ... για τις κοκκινες ζαντούλες... ![]() ![]() |
Α και soler εσυ δεν πρεπει να του λες τπτ! ![]() ![]() |
soler έγραψε: |
Τι θέλει να πει ο ποιητής..? ![]() |
Ειχες σαν υπογραφη "απελθετω απο εμου το καγκουριον τουτου" Αν δεν κανω λαθος! Σε καλυψα? |
Και στις 2 περιπτώσεις ήμουν με την μηχανή και βιαζόμουν ![]() |
![]() |
και που να κάνει την εμφάνισή του το v4 της aprilia... ![]() |
1ον και βασικότερο
εσυ καλά? 2ον και μικρότερης σημασία σοβαρη ζημια η μοτο? |
Δεν πρόλαβα να το χαρώ πολύ......
Σήμερα ΜAΛΑΚΑΣ πέρασε από στοπ, με έριξε κάτω και με εγκατέλειψε... η συνέχεια επί των δικαστηρίων... |
Ελπίζω τουλάχιστον να τα πάρω γρήγορα τα χρήματα απ την ασφαλιστική, γιατί έχω βαρεθεί με αυτές τις ιστορίες!! |
thesalos έγραψε: |
Τουλαχιστον εχεις να κανεις με ασφαλιστικη και καποια στιγμη θα τα παρεις. Τι να πω κι εγω που περιμενω τρισιμιση χρονια τωρα να τα παρω απο το κρατος κι ακομα? Και δεν ειναι 807 αλλα 3200. Πηγαινα Λαγκαδα στη συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων και μεσα στα τεμπη επεσε ενας βραχος στη μεση του δρομου ημουνα σε προσπεραση δεν προλαβα να κανω τιποτα. Πεταξα μαζι με τη γυναικα μου ενα μετρο ψηλα η ζαντα τετραγωνη οπως οταν πρωτοανακαλυψαν τον τροχο κοι οι μπουκαλες ειχαν φτασει στο καρτερ. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aμα δεν παθατε τιποτα μην τα συζητας! Ουτε θελω να φανταζομαι πως θα ενιωσες οταν ειδες τον βραχο! |
Πάνος έγραψε: |
Πρωτη φορα και εγω σε αυτο το θεμα.
Απο χθες κατοχος του yamaha xcity 250. Πρωτες εντυπωσεις καλες για σκουτερ. Αν και δεν το κινησα πολυ λογω βροχης. Εντυπωσεις και οτι αλλο χρειαστει καποιος στη πορεια εδω ειμαστε. |
206kwn έγραψε: | ||
καλοριζικο,καλοταξιδο,παντα κρανος,παντα μπουφαν,παντα προσοχη κ ειναι και αλλα πολλα ''παντα'' που βαριεμαι να τα γραψω τωρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κυριος παντα ορθιος. Η καλυτερη ευχη. |
Είναι κλασσική μοτοσυκλετική ευχή το "πάντα όρθιος"! |
Είναι κλασσική μοτοσυκλετική ευχή το "πάντα όρθιος"! |
http://www.motomag.gr/images/stories/MOTO/04_11_2008/ducati_streetfighter_resized_big.jpg
http://www.streetfighter.ducati.it/main_en.html Φταιω που μου τρεχουν τα σαλια γι αυτο το μηχανακι??? ΥΓ:λιγο μεγαλη μου βγηκε αλλα δεν πειραζει |
Απο χθες κατοχος του yamaha xcity 250... |
http://www.motomag.gr/images/stories/MOTO/04_11_2008/ducati_streetfighter_resized_big.jpg
http://www.streetfighter.ducati.it/main_en.html Φταιω που μου τρεχουν τα σαλια γι αυτο το μηχανακι??? |
MEMsound έγραψε: | ||
πάντα ορθιος... ![]() |
Απο χθες κατοχος του yamaha xcity 250. Πρωτες εντυπωσεις καλες για σκουτερ. Αν και δεν το κινησα πολυ λογω βροχης. Εντυπωσεις και οτι αλλο χρειαστει καποιος στη πορεια εδω ειμαστε. |
MTerry έγραψε: |
Καλορίζικο !!! Να το χαρείς με ΥΓΕΙΑ !!!! ![]() Το XCITY 250 ειναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο στην κατηγορία του. Υποδειγματική οδηγική συμπεριφορά ( απο πλαισιο και μεγάλους τροχούς ) , όμορφο και το βασικότερο . . .γιαπωνέζικο ! ![]() Αν εξαιρέσουμε την κάπως σφιχτή ανάρτηση πίσω (θέμα ανεσης) θα ζήσεις πολύ καλά μαζί του . ![]() |
Το Πάντα Ορθιος έχει και . . . πονηρό υπονοούμενο . . . ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Είναι ομολογκαρισμένο? |
![]() |
Δες πόσο καβλερό είναι το HQ1:
![]() Carbon να γουστάρουμε ![]() |
...μια χαρα σε βρησκω... ![]() ![]() |
στο δρόμο η εχεις και πάει και καμια βόλτα προς Σερρες μεριά?
υ.γ. να δω πότε θα μαζεψω τα λεφτα για κάτι αντίστοιχο... κάτι το εντουρο κάτι το 206 κάτι το φουσκωτο που μπλέξαμε φέτος... ![]() |
ομορφα..
πάντως εχει πλάκα οτι πολλοί που ασχολουνται με μηχανές οταν πρόκειται για αμάξι σε πεζω καταλήγουν... εχουμε 5~6 τετοια παραδειγματα εδω μέσα... ![]() |
κάτι μου λεει οτι το "συμπτωση" ειναι σχετικό
γιατί προφανώς σε αυτους τους ανθρώπους αρέσουν παραπλήσια πράγματα δηλαδή η ταχυτητα η αισθηση αυτής η αισθηση στο στριψιμο κλπ κλπ θεωρω οτι οι γρηγορες εκδόσεις των πεζω (και σε μικρότερο βαθμό οι πιο απλές) εχουν αυτά τα στοιχεία και δεν ειναι "απλά σα να οδηγείς 1 τετρατροχο κλουβι"... |
καλα αυτό εννοείται...
αλλα δεν εχουμε οι περισσότεροι τόσα χρηματα (30000++...) "για να κάνουμε τον χαβαλε μας"... ![]() ![]() |
αυτό ξαναπέστο...
εδω αυτό το λέμε πολλοι από εμάς που εχουμε 206 που ειναι σαφως πιο "αποστειρωμένο" από τα 106... ![]() ![]() ![]() |
κάτι μου λεει οτι το "συμπτωση" ειναι σχετικό
γιατί προφανώς σε αυτους τους ανθρώπους αρέσουν παραπλήσια πράγματα δηλαδή η ταχυτητα η αισθηση αυτής η αισθηση στο στριψιμο κλπ κλπ θεωρω οτι οι γρηγορες εκδόσεις των πεζω (και σε μικρότερο βαθμό οι πιο απλές) εχουν αυτά τα στοιχεία και δεν ειναι "απλά σα να οδηγείς 1 τετρατροχο κλουβι"... ανεξάρτητα λοιπον με το αν πρωτα πήρες το αμάξι ή πρώτα την μηχανη ή τουμπαλιν η ταυτοχρονη επιλογή και τον δυο δειχνει οτι δεν το βλέπεις απλά σαν μετακινηση αλλιώς θα χες αγοράει ενα παπί και ενα 1400αρι 5πορτο αστρα... |
Κ γιατί τα SS είναι μόνο για ευθείες; ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Oχι αλλα στην μηχανη η κυρια αισθηση ειναι αυτη της ταχυτητας. Οχι οτι δεν στριβουν αλλα το σοκ το παθαινεις απο την επιταχυνση... |
υ.γ. να δω πότε θα μαζεψω τα λεφτα για κάτι αντίστοιχο... κάτι το εντουρο κάτι το 206 κάτι το ποδηλατο κάτι το φουσκωτο που μπλέξαμε φέτος... ![]() |
Oχι αλλα στην μηχανη η κυρια αισθηση ειναι αυτη της ταχυτητας. Οχι οτι δεν στριβουν αλλα το σοκ το παθαινεις απο την επιταχυνση... |
Οι 10 τούμπες μετά από το πλάγιασμα και ένα γλύστρημα που δεν θα υπολογίσεις, τί αίσθηση είναι? |
Οι 10 τούμπες μετά από το πλάγιασμα και ένα γλύστρημα που δεν θα υπολογίσεις, τί αίσθηση είναι? |
ath7 έγραψε: | ||||
Απλα οσοι σε εχουν κανει βολτα (και καλα κανουν για μενα) δεν σε εχουνε πλαγιασει γιατι αμα χεστεις και κανεις κανα καλο κουνημα η σουπα ειναι σιγουρη οποτε ανοιγουν στην ευθεια! ![]()
Ουυυυυυ φλωρε χεστη! ![]() ![]() |
Σιγα ρε Valentino!! |
ομορφα..
πάντως εχει πλάκα οτι πολλοί που ασχολουνται με μηχανές οταν πρόκειται για αμάξι σε πεζω καταλήγουν... εχουμε 5~6 τετοια παραδειγματα εδω μέσα... ![]() |
Απλα οσοι σε εχουν κανει βολτα (και καλα κανουν για μενα) δεν σε εχουνε πλαγιασει γιατι αμα χεστεις και κανεις κανα καλο κουνημα η σουπα ειναι σιγουρη οποτε ανοιγουν στην ευθεια! ![]() |
![]() |
![]() |
bagosgt έγραψε: |
οχιιιιιιιι...τετοια μηχανακια δε τα δινουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
κ αμα αρχισει να καλοκαιριαζει κ να φτιαχνει ο καιρος,εκει να δεις πως θα τις κοβεις... ![]() |
106rallye έγραψε: | ||
|
οχιιιιιιιι...τετοια μηχανακια δε τα δινουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oxi κ δε στριβουν.... http://www.youtube.com/watch?v=aOyvOXVwBbk
τωρα βεβαια εχουμε βαλει λιγακι μυαλο κ παμε σε πιστα τις πιο πολλες φορες ![]() ![]() |
ρεεεεεεεεεεε Κώστα...αφου σου λεει οτι το βιντεο ειναι από παλαιότερα... ![]() ![]() |
ενα μικρό μηχανακι...
http://www.tuningfever.fr/fr/pics/picture-9910-363603-girl-on-large-bike.php ![]() |
το gsr ειναι τοσο πολυ πιο δυνατό?
γιατι και το ερ6 δεν ειναι "ψοφιο" (για γυμνο 600αρι εννοω) |
που σημαινει οτι εντός κινησης/πόλης/κλπ το ερ6 θα ειναι πολυ πιο ευχαριστο ευκολοδηγητο (από πλευρας κινητηρα)
η αλλιως μπορεις να εισαι με το gsr με μια σχεση κάτω για εχεις περισσότερες ρπμ)... οπότε ανάλογα με τα γουστα και πως θες να κινησε διαλέγεις |
Jim207GT έγραψε: |
Παίζουν κι άλα ρόλο, όπως ελαστικότητα μοτέρ, ανέβασμα στροφών, κλιμάκωση και πολλά άλλα. Για παράδειγμα οδήγα μεγάλα V2 στην πόλη, παρόλο την ροπή τους στις πολύ χαμηλές rpm σκορτσάρουν ασύστολα πράγμα που σου την σπάει απίστευτα γιατί είσαι όλο με το χέρι στο συμπλέκτη. Για το θέμα σας τώρα θα προτιμούσα το GSR γιατί απλά το ER-6 είναι "λίγο". Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος για να το πάρεις, μιας και νέος να είσαι σε λίγο καιρό θα θες το λίγο παραπάνω σε όλα που σου δίνει το τετρακύλιδρο. |
κανενα ducati hypermotard δεν εχετε σκεφτει?αν εδινα το 1000 ενα τετοιο θα επερνα,μηχανακι πολης ![]() |
![]() ψοφια V... ![]() |
τα μπουφάν με τους αερόσακους είναι λίγο υπερβολικά νομίζω.... καθώς είναι κρίμα για χαζοπτώση, που μ' ένα απλό μηχανόβιο μπουφάν δεν θα πάθεις τίποτα, να φουσκώσεις σαν το μπαλόνι και να έχεις έξτρα έξοδα αερόσακων. άλλωστε το παν στην πτώση δεν είναι με πόσα και πως θα πέσεις, αλλά που θα σταματήσεις και αν θα σε πατήσει κάποιος. είναι καθαρά θέμα τύχης δυστυχώς και άμα είναι να σου κάτσει στραβή ο αερόσακος δεν θα σου κάνει τίποτα. |
ειμαστε μπανανια... ![]() |
και με κοιτανε λες και ειμαι εξωγηινος. |
rsv4 |
παρελαβα σημερα το μηχανακι μου κ τελικα πηρα το R1 μιας κ το Κ6,μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκαμε οτι ηταν βαμενο ολο το κουστουμι. |
παρελαβα σημερα το μηχανακι μου κ τελικα πηρα το R1 μιας κ το Κ6,μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκαμε οτι ηταν βαμενο ολο το κουστουμι. |
ooooo θα ειμαστε χαλκιδικη... ![]() |
πετυχα προχθες παρκαρισμενες 2 cbr 08... ενα 600 και ενα 1000 και μου ετρεχαν τα σαλια... ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
στο καταστημα του παπασταυρου στην καλιροης υπαρχει κατι που αξιζει να το δεις http://motorracing.getpaidfrom.us/files/2008/06/2008_ducati_desmosedici_rr.jpg |
αν και γω θελω το 848... εννοειται σε ασπρο... ![]() |
ε περιμενε τοτε λιγο καιρό ακομα...
να πάμε μαζι για ψώνια... αν και γω θελω το 848... εννοειται σε ασπρο... ![]() |
...1098 με κάτι παλιο-σφυρήλατες ζάντες και τα σχετικά... |
ΔΕΝ είναι για εμένα ρε ![]() |
moto drift...
και τα μυαλα στα καγκελα... http://www.youtube.com/watch?v=DARsTJkqBXs http://www.youtube.com/watch?v=aeUK6aOEJKo&feature=related ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moto drift...
και τα μυαλα στα καγκελα... http://www.youtube.com/watch?v=DARsTJkqBXs http://www.youtube.com/watch?v=aeUK6aOEJKo&feature=related ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΒΑΛΤΟΣ εισαι κι εσυ...
πουλαει ενας φιλος ενα 1ο χερι R1 '05 νομιζω (εκεινο με τις 2 εξατμισεις κατι απο την σελα) με ~15000κμ -> 6500ε... |
thanks!!!μηπως ξερουμε κ ωρες,γιατι δεν ειδα μεσα να λεει ![]() |
την εχω
γι αυτο και δεν εχω πάρει μηχανη ακομα απλα δεν ξερω για ποσο ακομα 8α την εχω χαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonermgb έγραψε: |
Εμενα ρε παιδες απο πιτσιρικας το αποθυμενο μου ειναι αυτο...........χτ550 και αλητεια |
'Andy'-lag έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=VYpOFimB7ZA
Αμα ο άνθρωπος είναι κανίβαλος.....Παίρνει ένα kawasaki ε και τι να κάνει μωρέ.... αρχίζει να ντριφτάρει....ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑ...........!!!!!! |
κατι λαστιχακια s/m... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
Με πρόλαβες..... Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται....και κυρίως θέλει πολλές μηχανολογικές μετατροπές ένα μηχανάκι γιανα driftarei, ή να κάνει stunts....(δες ψαλίδι αλυσίδα, γεωμετρία ανάρτησης, ζύγισμα κτλ κτλ) Για μια περίοδο που είχα κάνει σόβρακο το CBR το είχα φτιάξει σούζα-edo-machine(ξεφούσκοτα λάστιχα τεράστιο πίσω γρανάζι μεγάλη επαναφορά στα μπροστινά καλάμια 0 συμπίεση παντού, το fairing ουτος η αλλιώς ήταν στην Κ1 στις Σερρες κτλ κτλ). Τρελό γέλιο αλλά τραγικό σε ρυθμούς βόλτας ήταν μόνο για χαβαλέ.....αλλά για τρελό χαβαλέ ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
τσ τσ τσ....Μα τι ειναι αυτα που συζητατε?!?!?
Μετραμε 1....2.....3.....και ωωωωωππππ.....!!! ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=y0rFvt1rjyw |
nikos 206cc έγραψε: |
Ο Διατσιδης ελεγε οτι μονο ενα εχει πουληθει στην Ελλαδα ![]() |
nickterc έγραψε: |
HUSQVARNA ρρρεεεεεεε!!!! |
stratos gti έγραψε: | ||
ναι καλο ειναι απο δυναμη...αλλα αμα ψαχνεις ανταλλακτικα γμτα...πανω απο 2 μηνες |
stratos gti έγραψε: |
για στειλέ καμια πληροφορία ψάχνω ένα πίσω κεντρο.... |
thodwrhs έγραψε: |
επειδη κατι ειδα για λαστιχα σ/μ παρτε και την παλια μ αγαπη την οποια πουλησα για να ξαναδωσω παννεληνιες.....
οταν οι αλλοι ηταν 18 και κυκλοφορουσαν με παπακια εγω ειχα αυτο και εκανα λαμακιες.... δωρο της γιαγιας και πως δεν σκοτωθηκαμε τοτε με τις βλακειες π καναμε...... αληθεια αμα μαζευτειτε πουθενα με μοταρτακια παρτε να ρθω να σας μαθω καμια σουζα με ποδι πανω στη σελα (πλακα κανω χψχαχαχαχ) ![]() |
ναι
προφανως και δεν εχει καμμια σχεση...στα ΠΑΝΤΑ... αλλα δεν εχουμε λεφτα για crf με την καμμια ενα crf ειναι απ τα ονειρα μου... λεφτα να δω ποτε θα βρω... ![]() ![]() ![]() |
+1000...ιδιως εκει Βαρυμπομπη μεσα στα ρυακια---κατω αποπεσμενα δεντρα κλπ κλπ...
καταλαβαίνεις... να ξεκινας απ τα "120" (αφου εχεις διασχιση την μιση πεντελη - μενω ντραφι) και να καταληγεις στην χασια για λουκανικα - και να σε βλεπουν στην ταβερνα λες και εισαι εξγυινος...και να γυρνας βραδυ...ειναι εμπειριες ζωης... υ.γ. για καποια περιοδο εβγαινε το crf και με φωτα και λιγο πιο υπιες ρυθμισεις αν θυμαμαι καλα - δεν ξερω αν το συνεχιζει ακομα...κατι τετοιο εχω κατα νου... αν και πλεον υπαρχουν απειρες καλες (αξιολογες / αξιοπιστες / καλοστημενες κλπ κλπ) επιλογες για καποιον που θελει να πάει για τα "ψωνια" |
rallyemaniak έγραψε: |
μαλλον κατι σε ΚΤΜ για enduro με τα χιλια! (παρολο πθμε Ηονδακιας) |
Λαστιχα για Ζ750 που μπορουμε να βρουμε σε καλη τιμη!?!?!? ![]() |
mandp.co.uk ![]() δοκιμασμένο. |
χαχαχαχαχαχαχα.....Τι εμφάνιση ρόδα τσάντα και κοπάνα κάνει από το πουθενά ο Θεούλης.......!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
παντως για να κυνηγησει ενα μοταρτν,superbike,μπορει μονο σε πολυ κλειστα κοματια(οπως για παραδειγμα ριτσωνα),αλλα σε λιγο πιο ανοιχτα κοματια,η διαφορα ειναι απλα τεραστια ![]() ![]() |
Παντως περα απο τη πλακα για να ακολουθησεις superbikes με μοταρντ πρεπει να εισαι πολυ μπροστα και να εχεις χερια ![]() |
MTerry έγραψε: | ||
Πρέπει να είσαι οδηγάρα και μουρλός μαζί για να πας έτσι . . . ![]() Αυτός με το motard . . . γκάζι δεν είχε για τους περάσει στο κομμάτι που τους βρήκε ![]() |
τι βρήκα σήμερα.....Peugeot XP
το πρώτο μου μηχανάκι.....-> https://picasaweb.google.com/smartien68/PeugeotXP50 ............. ..................... .................................. Ε τελικά μετά από λίγο πήρα glx....κλασσικά... και λίγο αργότερα κούτα honda astrea dream |
τι βρήκα σήμερα.....Peugeot XP
το πρώτο μου μηχανάκι.....-> https://picasaweb.google.com/smartien68/PeugeotXP50 σε ηλικία 15 κάτι.... με τους φίλους και γνωστούς στο σχολείο να ψιθυρίζουν ο Μιχάλης πήρε μηχανάρα.... ![]() ![]() ![]() Αυτό -> αυτόματο 50αρη σκάρτο, να καίει το πάτο του και τελική 60 με ευνοϊκό άνεμο. Με βγαλμένο τελικό για να κερδίσω 1,2χμ τελική και σε ένα φανάρι ένας μου χε πει το χαρακτηριστικό - Φίλε ή πούλα το ή ΠΕΤΑ ΤΟ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ε τελικά μετά από λίγο πήρα glx....κλασσικά... και λίγο αργότερα κούτα honda astrea dream |
αααααααααααααααααα με την δουλεια κλπ κλπ το πρωι.... ξεχασα... (στα @@ σας θα μου πειτε αλλα...)
ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ!!!! (χωρις διαρκεια γιατι δεν εχουμε συνδεσει πληρως ολες τις αναθυμιασεις/σωληνακια κλπ - το αγχος ηταν αν υπηρχε ηλεκτονικο/ηλεκτρολογικο προβλημα αλλα τελικα "απλα ειχε σεληνιαστεί" τοοοοτε στο βουνο ήήήήήήήή ηταν ο τροπος του να μου δειξει πηγαινε με σπιτι με εχεις πιει σημερα... χαχαχαχα) τωρα συνειδητοποιησα γιατι ειμαι σαν την καλή χαρα απ το πρωι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αυτες τις μερες χαθηκα λιγο γιατι ετρεχα...ηρθε καινουριο μελος στην οικογενεια,για καλοκαιρινες βολτες(μιας κ το R1 δεν ειναι για μεσα στην πολη),κ οτι πρεπει για τις "μικρες" πιστες που εχουμε.το ονομα αυτου...
DUKE III 690.οταν ξεκαβαλισω κ βρω χρονο θα ανεβασω κ φωτο ![]() |
γιατί όχι πάπια; την στιγμή που έχεις σαν κριτήριο την κατανάλωση... |
Ρε μλκ παρε με ενα τηλ να σου δωσω τα φωτα μου ![]() Οτι και να παρεις σε scooter κοιτα να εχει οπωσδηποτε μεγαλο τροχο πχ beverly αν και αυτο που σου προτεινουν πιο πανω ειναι πολυ καλη επιλογη ![]() |
Και αν θες και κανα μικροταξιδακι μεχρι Χαλκιδικη ας πουμε μην τσιγκουνευτεις να δωσεις κανα 500αρικο παραπανω για λιγα κυβικα παραπανω(θα εισαι πολυυυυυ πιο ανετα διπλος) και δεν θα πηδας το μοτερ αφου κραταει τα 90-100 χαω σχετικα ανετα ![]() ![]() |
Κατι σε μεταχειρισμενο δεν σκεφτεσαι?
Επισης μην βλεπεις ποσα πιανει αλλα με τι ανεση τα κραταει...εχω παει Χαλκιδικη απειρες φορες με το Χ9 και το sym γιάυτο σου λεω ![]() Μονος θα εισαι ανετα αλλα με την ψηλη πισω δεν θα χαιρεσαι ουτε καν το ταξιδι... ![]() Ναι μεν θα πιανει 90 αλλα θα μελανιαζει και το μοτερ σου να τα κρατησει και θα πινει και πολυ ![]() Το ξαναλεω.ΑΝ θες μικροταξιδακια δωσε κατι παραπανω και θα με θυμηθεις. |
ειμαι και γω σε ενα τετοιο προβληματισμο...
για λιγο αργοτερα...αλλα μαλλον σε πρωτη φαση το βλεπω για φθηνο παπί...να κανω καβα μερικα χρηματα απ τις βενζινες...και αν με βολεψει το σεναριο της μοτοκινησης να παρω κατι μεγαλητερο (ειτε σκουτερ ειτε κανα μικρο μοτο 250αρι ας πουμε) αφου ξεμπερδεψουμε πρωτα με το σιαρεμ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το Honda σκέψου ότι το δίνουν (αισιόδοξα 2,3lt/100) 3lt/100 km ![]() |
ειμαι και γω σε ενα τετοιο προβληματισμο...
για λιγο αργοτερα...αλλα μαλλον σε πρωτη φαση το βλεπω για φθηνο παπί...να κανω καβα μερικα χρηματα απ τις βενζινες...και αν με βολεψει το σεναριο της μοτοκινησης να παρω κατι μεγαλητερο (ειτε σκουτερ ειτε κανα μικρο μοτο 250αρι ας πουμε) αφου ξεμπερδεψουμε πρωτα με το σιαρεμ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
κ εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα...
στην αρχή πάπια... γιατί είναι το πρώτο. μετά 250άρι, γιατί είναι πιο μηχανή κ πιο "ασφαλές". μετά 600άρι με 100 άλογα, γίατι είναι πιο μηχανή, πιο ασφαλές κ έχει και abs. και μετά απογειώθηκα σαν τον σούπερμαν πάνω από ένα mercedes ![]() ![]() προσωπική μου γνώμη, το μοναδικό πράγμα που αξίζει είναι παπάκι 4χρονο, 50 έως 125 μαξ και αυστηρά για κοντινές αποστάσεις. η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή και όσο και να προσέχεις πάντα θα σου γίνει μλκια, γιατί ποτέ μα ποτέ δεν προσέχουν εσένα. |
πάπια κ όχι σκούτερ, γιατί η πάπια
δεν σπάει δεν χαλάει δεν καταναλώνει δεν θέλει καν service ![]() με ένα ποσό της τάξεως 500 έως 1000 ευρώ βρίσκεις διαμάντια που θα τα δώσεις και στα εγγόνια σου ![]() |
Το μεταχειρισμένο θα το πάρω από ιδιώτη και χωρίς... χρηματοδότηση γι αυτό δε το κοιτάω ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Για το Gilera Nexus ποιά η γνώμη σας? Το πήρε σχετικά πρόσφατα φίλος σε τρικολόρε και αν και τα scooter δε μου πολυαρέσουν, το συγκεκριμένο είναι αρκετά εντυπωσιακό. |
αφού επιμένεις σε σκούτερ, τότε κοίτα να χει ABS |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Honda PCX 125Έχουμε καμια άποψη; |
Το Agility μόνο 150 |
Για το Honda, το έχεις εσύ ή άλλος; |
ααα και μετα θα παω να παρω ενα παπι... ![]() ![]() ![]() ![]() |
σετ μπρος/πισω δισκοπλακες κανα 130αρι
σετ μπρος/πισω τακακια κανα 30-40αρι ακομα σετ αλυσιδογραναζα...κανα 100αρι σετ μπρος/πισω λάστιχα κανα 100~150 (θα δειξει) |
αστανα πανε...το μονο που με χαλασε ηταν η σελα που ηταν "σανιδα" σκετη ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=jr21yhtEkmg&feature=related ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
. . .και λίγο οι κραδασμοί (γαργαλητό που στο ταξίδι δεν το θες) και ο αέρας , αν πήγαινες με πολλά !
Το έχει από πέρυσι ο Νιόνιος (denlafkas) και με μία βόλτα πήρα μια γεύση ! ![]() |
taiwan κ τα 2(αν δε κανω λαθος)αλλα εγω προσωπικα θα προτιμουσα το μοντενας(μιας κ πριν καμποσα χρονια ειχα αγορασει απο τα πρωτα dynamic 125 2χρονο),κ το μηχανακι ηταν αρκετα καλο,κατασκευαστηκα.κ τα κυμκο ειναι αρκετα καλα,κ εχουν μπει,τα τελευταια 2 χρονια,αρκετα δυναμικα στην αγορα,αλλα θα προτιμουσα κατι πιο "πολυδουλεμενο" κ "δοκιμασμενο".
βεβαια κ τα 2 ειναι παππακια,με αρκετα χαμηλο κοστος συντηρησης,κ φθηνα ανταλακτικα,αλλα μου φαινεται οτι για το μοντενας θα βρεις πιο ευκολα ανταλλακτικα.απο εκει κ περα ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση κ θεμα γουστου,πιο σου αρεσει πιο πολυ. |
Υ.Γ αυριο παιζει να ερθει κωστακης με μακη για μπανιο,για συνενοηθειτε μπας κ ερθεις κ εσυ! |
Δευτερα πρωι θα παω να δω απο κοντα και τα δυο και βλέπουμε... |
cbr125, παπί με φερινγκ κ κλιπ ον. υπερβολικά άβολο για μανούβρες εντός κίνησης. κ φυσικά πολύ ακριβό για παπί.
cbf125-250, με σοβαρότατο πρόβλημα στο κιβώτιο και τρελά φθηνή κατασκευή (βραζιλία). (δυστυχώς είχα το 250άρι ![]() |
Μ*νθε πόσο σου πήγε το δίπλωμα, για να συγκρίνω τιμές, γιατι άρχισα και εγώ.
Και πόσο διήρκησαν τα μαθήματα από το πρώτο μέχρι που έδωσες? |
Μ*νθε πόσο σου πήγε το δίπλωμα, για να συγκρίνω τιμές, γιατι άρχισα και εγώ.
Και πόσο διήρκησαν τα μαθήματα από το πρώτο μέχρι που έδωσες? |
Εγώ χωρίς να έχω επαφή με μηχανές 280 ευρώ πέρισυ το δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά στη Λάρισα (χωρίς λαδώματα και π@π@ρ4ς) ![]() Με όλα τα μαθήματα κανονικά! |
Εγώ χωρίς να έχω επαφή με μηχανές 280 ευρώ πέρισυ το δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά στη Λάρισα (χωρίς λαδώματα και π@π@ρ4ς) ![]() Με όλα τα μαθήματα κανονικά! |
bagosgt έγραψε: | ||
welcome to the club κ εσυ ![]() ![]() ![]() |
stamatis_vts έγραψε: |
η μονη μου διαφωνια μανθο ειναι οτι μερικες φορες λαδωνεις για αλλους λογους...
πχ αν καιγεσαι για το χαρτι λογω δικαστηριου η καποιου διαγωνισμου για το δημοσιο, |
Steve έγραψε: | ||||
Άντε να πάρουμε κανα 300άρι Μπέβερλjυ να γουστάρουμε ![]() |
απο ιδιωτη θα την παρει?προσωπικη μου αποψη,δε θα επρεπε να δωσει προκαταβολη.μηχανακια υπαρχουν πολλα,κ πρωτα πρεπει να γινεται ο ελεγχος-τεστ ραιντ κτλ κτλ,κ μετα οι προκαταβολες κ συμφωνιες.οπως κ να εχει παντως,καλοταξιδο να ειναι κ με προσοχη,στους ελληνικους δρομους κ με ολους εμας τους ελληναρες που κυκλοφορουμε κ δεν υπολογιζουμε τους συνταξιδιωτες μας ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Το Ζ παίζει να είναι το πιο άβολο απ' όλα.
Edit: Επίσης είναι μακράν το πιο καγκούρικο. Εξ' ου και το προτιμούν Άρης και Νικόλας. |
Εχει προκλητικα πολυ γκαζι |
Το Ζ δεν θα το συνιστουσα.Το ειχε φιλος.Εχει προκλητικα πολυ γκαζι και αν δεν εχεις την ωριμοτητα ισως γυρισει μπουμερανγκ.
|
Το Ζ παίζει να είναι το πιο άβολο απ' όλα.
Edit: Επίσης είναι μακράν το πιο καγκούρικο. Εξ' ου και το προτιμούν Άρης και Νικόλας. |
Octane έγραψε: |
Και γω το προτιμω!!! |
κανουν τεστ ντραιβ σε μηχανες??
Σε καμια αντιπροσωπια να γανταστω θα κανουν? |
thodwrhs έγραψε: |
χορνετ 600 |
. . . αυτό σημαίνει , όχι πια ψημένοι κώλοι ![]() |
έλα ρε νικόλα, τώρα το είδα...
gsr το προτείνω ανεπιφύλακτα, αλλά μοντέλο 2008 κ πάνω, όχι παλαιότερο trust me. πολύ γκάζι, δε σπάει, δεν χαλάει, και απίστευτη ποιότητα κατασκευής. κατανάλωση στα σβέλτα κοντά στο 7, όπως όλα στην κατηγορία του λίγο πολύ. δεν θα του βάλεις φερινγκ, είναι κακάσχημο. αλλά να ξέρεις θα φας πολύ ξύλο από αέρα. ![]() z750... για τα γούστα μου πολύ κάγκουρ κ έχει φλομώσει κ η αγορά από αυτά... σαν γνήσιος ιάπωνας βέβαια, δε βγάζει κάτι ιδιαίτερο σε ζημιές. τα ίδια ισχύουν κ για το fazer.. είναι θέμα γούστου. er6... εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας μοτόρι... ίσως ιδανίκοτερο για πόλη μιας κ αρπάζει από χαμηλά, αλλά στα ψηλά ψοφάει κ γενικά θα σε περνάνε κ τα vstrom ![]() bottom line, για (πόλη-βόλτα-κοντινα ταξίδια) δεν θα πρότεινα τίποτα από αυτά ![]() mt μακρυά... |
εγω του τα ειπα και στην λεσχη
"ολα μαζι" και "ιδανικα" δεν συνδυαζονται στην παρουσα φαση αυτο που πλησιαζει περισσότερο το -ευκολο μεσα στην πολη, -ταξιδι χωρις πολυ αερα, -νορμαλ τιμη σαν μτχ, -καμποσο (προς μπολικο θα ελεγα μιας και μιλαμε για "αρχαριο" - που -ευτυχως "νιώθει") γκαζι, -ικανοποιητικοτατο σβελτο στρηψιμο με αρκετα km/h ειναι το φαζερ 600 ενω αν καποιος περιορισει τις ορεξεις του για γκαζι και στριψιμο και αυξησει την ευχρηστια εντός πολης και λιγο πιο ανετη κινηση σε χωματοδρομο + λιγοτερη σκωτουρα στους ελληνικους κωλολακουβοδρομους...πας σε τρανσαλπ 6500 (τσαμπα...) ή σε βε-στρομ 650 (αλλα εχει γεμησει ο τοπος) αυτα λεει η "λογική"... αλλα επειδη η μηχανή εχει απ την "αρχη μεχρι το τελος" μια δοση τρελας... ας πάρει οτι του αρεσει μτχ κι αν τελικα δεν του κάνει το πουλαει και παιρνεις κτι αλλο - δεν ειναι και για μια ζωή αλλωστε... εξαλλου για μτχ μιλαμε οποτε η χασουρα στα χρηματα δεν θα ειναι σημαντικη ![]() |
Τι διαφορες εχει το 07 απο τα 08 και μετα? |
ταξιδάκι με gsr είχα πάει... οκ, εθνική το όριο που σου βάζει ο αέρας είναι τα 150 για μεγαλούτσικο ταξίδι... όταν κατέβαινα Ανάβυσσο καθημερινά ήμουν σταθερά στα 170-180 κ δε με κούραζε. η διαφορά είναι ότι στα 150 δεν ξαπλάρεις κ είσαι σαν το αγγούρι πάνω στην στριτ, ενώ στα λίγο πιο ψηλά ρίχνεις μια απλωτή πάνω στο ντεπόζιτο και είσαι άρχοντας ![]() δύναμη έχει πολύ... σίγουρα είναι ελαφρώς μπροστά από οποιοδήποτε 600άρι, εκτός από supersport. στήσιμο πολύ καλό, ακόμα κ εγώ που είμαι φουλ άμπαλος έξυνα. δεν ξέρω σε τι τιμές παίζει μτχ, τα 2006-07 κόστιζαν αρκετά σε αγορά καινούριου, πάνω από 7,5-8 χιλιάρικα. 2008 έπεσε στα 6,5-7 χιλιάρικα. αλλά να ξέρεις ότι το 2009 πούλαγαν τα μοντέλα 2008 τα κατάμαυρα (μαυρο πλαίσιο, μαύρες λεπτομέρειες) στα 6 χιλιάρικα με ABS, το οποίο είναι κ πανέμορφο (μαζί με το δικό μου μαύρο-πορτοκαλί ![]()
τα μοντέλα 2008 κ βάλε βγήκαν με ενισχυμένο πλαίσιο. τα προηγούμενα είχαν αποδειχτεί λίγο... ευαίσθητα. |
Στο gsr Ζηση δεν μπορεις να ξαπλωσεις καθολου στο ντεποζιτο? |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Μπορεις ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα στο ντεποζιτο??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για ταξιδια δεν με νοιαζει ο αερας, ετσι κι αλλιως ταξιδι με μηχανη με πανω απο 140 σταθερα δεν παιζει να κανω.. |
Beverljy ρε αλjήτη! ![]() |
Ασε που ειναι τρελα gay, |
Octane έγραψε: | ||
Μωρε καλα οσα ειπες , αλλα εγω την παρακατω αντιθεση δεν καταλαβα... ![]() ![]() ![]()
Ελα , καλοταξιδο... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1449091/ ![]() ![]() ![]() |
Βρε αθλιε δεν παιζει ποτε να παρω beverly....
Πρωτων με beverly ουτε χαλκιδικη δεν πας... Ασε που ειναι τρελα gay, ειναι μηχανη για να πηγαινεις γκαζι και με την athens voice παραμασχαλα.. Για κανενα λογω... Το οτι για αρχη δεν εχω σκοπο να τρεχω δεν σημαινει οτι παντα θα πηγαινω με 100.... Και προκειμενου να παρω τωρα ΒΕΣΠΑ και σε εναν χρονο να θελω καινουργιοο προτιμω να παρω κατι καλο και να ειμαι λιγο συγκρατημενος στην αρχη... Ασε που ολα αυτα τα αυτοματα πολης εχουν μακραν την αισχροτερη οδικη συμπεριφορα.... |
1) Όταν αποφασίσεις τί θέλεις, εδώ είμαστε. 2) Μέχρι τα 110 χλμ ότι και να πάρεις είσαι πίσω από το Beverly. 3) Χαλκιδική πας, και Αθήνα κατεβαίνεις με στάση στην Λάρισα ή στην Λαμία για βενζίνη. 4) Αισχρότερη οδική συμπεριφορά, σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα για τί μιλάμε και ούτε καν μπήκες στον κόπο για test-ride. Πάνε κάνε ένα test-ride και εδώ είμαστε πάλι ![]() Επίσης όταν αποφασίσεις αν θα πηγαίνεις με 100, 140 ή με 340, πες μας να σου προτείνουμε τί να πάρεις! ![]() |
2) Μέχρι τα 110 χλμ ότι και να πάρεις είσαι πίσω από το Beverly. |
1) Όταν αποφασίσεις τί θέλεις, εδώ είμαστε. 2) Μέχρι τα 110 χλμ ότι και να πάρεις είσαι πίσω από το Beverly. 3) Χαλκιδική πας, και Αθήνα κατεβαίνεις με στάση στην Λάρισα ή στην Λαμία για βενζίνη. 4) Αισχρότερη οδική συμπεριφορά, σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα για τί μιλάμε και ούτε καν μπήκες στον κόπο για test-ride. Πάνε κάνε ένα test-ride και εδώ είμαστε πάλι ![]() Επίσης όταν αποφασίσεις αν θα πηγαίνεις με 100, 140 ή με 340, πες μας να σου προτείνουμε τί να πάρεις! ![]() |
kane έγραψε: |
Νικόλα ή θα πάρεις μηχανή ή παπάκι, οπου παπάκι = σκούτερ.
Αποφάσισε πρώτα τι θέλεις επακριβως. Εγώ καθώς το έψαχνα για μηχανή (σα 1η μηχανή,και με κουβέντα με φίλους μηχανοβιους (οχι του ιντερνετ)) κατέληξα σα "μικρό" στο kawasaki er-6n (μ'αρεσουν τα γυμνά) και σαν πιο σπορ, το φειζερ 600 γυμνό επίσης. Το 2ο το έχει ο κολλητός μου, είναι μηχανάκι για όλα.Ισως δε κάνει για στριψιμο στο βουνό,αλλά απο πιστιάρικο,πιο ευκολοδήγητο είναι. Πάνω στο φειζερ έχω μάθει και μπορώ να πω πως για 1η μηχανή κωλολέει. Τώρα περί σκούτερ δεν έχω να πώ τίποτε.Βγήκαν για τους φραουλέτους που δεν έχουν ιδέα απο μηχανές. Πάω πάσο φυσικά,γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να φορτώνει τη γκόμενα που σε ΜΗΧΑΝΗ δεν ανεβαίνει,αλλά σε σκούτερ(!) ανεβαίνει και να πηγαίνει ευκολα εδώ κι εκεί. Ενω η μηχανή όπως και να το κάνουμε θέλει...τρόπο. Διαλέγεις κατηγορία και παίρνεις. Ενδεικτικά,τα φειζερ τα δίνουν τζάμπα. 04-05 μοντέλο με 3000-3500.Ειναι σκυλιά και δε παθαίνουν τίποτε. Η συντήρηση τους δε κοστίζει σχεδόν τίποτε.(εκτός των μεγάλων σερβις που αμφιβάλλω αν θα φτάσεις ελέω μη σχεσης με το σπορ). Ενδεικτικά ο κολλητός έχει καμμια 70Κ χλμ. |
Road_Runner έγραψε: | ||
1)Εχω αποφασισει τι θελω 2)Δεν εχεις ιδεα απο μηχανες 3)Αθηνα πας σε 6 ωρες 4)Αν συγκρινεις οδικη συμπεριφορα σκουτερ και οποιαδηποτε αλλης μηχανης κοιτα παλι το 2) |
1) Όταν αποφασίσεις τί θέλεις, εδώ είμαστε.
2) Μέχρι τα 110 χλμ ότι και να πάρεις είσαι πίσω από το Beverly. 3) Χαλκιδική πας, και Αθήνα κατεβαίνεις με στάση στην Λάρισα ή στην Λαμία για βενζίνη. 4) Αισχρότερη οδική συμπεριφορά, σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα για τί μιλάμε και ούτε καν μπήκες στον κόπο για test-ride. Πάνε κάνε ένα test-ride και εδώ είμαστε πάλι ![]() Επίσης όταν αποφασίσεις αν θα πηγαίνεις με 100, 140 ή με 340, πες μας να σου προτείνουμε τί να πάρεις! ![]() |
Σημερα πηρα πρωτη φορα το vstrom του φαδερ
ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ καλη μηχανη. Καταλαβα γιατι εχει κάνει τόσες χιλιάδες πωλήσεις.... Αν και λίγο άβολο λόγω ύψους και φαρδους για μέσα στην πόλη, σε ανοιχτό δρόμο έιναι πολύ άνετο.. Παρά το βάρος του πλαγιάζει με την σκέψη. Το μόνο αρνητικο που βρήκα είναι η κίνηση αναμεσα απο αυτοκίνητα που ειδικά για μενα που δεν έχω μεγαλη εμπειρία ήταν τρομακτικό. Δύσκολο να υπολογίσεις τον ογκο του.. Ζηση, το gsr απο βαρος τι λέει? |
Το θεμα μου ειναι αρχικα το βαρος, ωστε να μπορω να κινουμε στην πολη (οχι σφηνε κλπ, αλλα να μπορω να κανω 2-3 ελιγμους) και δευτερον να ψιλοστριβει σε στροφοδιαδρομη για να μπορω να μαθω σιγα σιγα... |
κατι εχω διαβασει για το countersteering αλλα δεν μπορω να το καταλαβω αν δεν το δω στην πραξη..
Οντως ισχυει? |
El_Griego έγραψε: |
Καλησπέρα κι απο μένα!
Επειδή έχω ένα beverly 250άρι εδώ και 2 χρόνια και είμαι σε διαδικασία αλλαγής, σκέφτηκα να βάλω κι εγω το λιθαράκι μου στη συζήτηση. (Τα παρακάτω τα γράφω από εμπειρία, και όχι επειδή πουλάω το μηχανάκι και θέλω να ακουστεί καλό!) Με πήγαινε από τη δουλειά, μέχρι για καφέ, το σουπερμαρκετ και μέχρι για μπάνιο. Από εμπειρία, να πώ ότι όχι μόνο Χαλκιδική σε πάει (ή Βελίκα για τους Θεσσαλούς, ή Ερέτρεια/Χαλκίδα/Εύβοια για μένα), αλλά παίρνει και το δεύτερο άτομο και την τσάντα με τις πετσέτες και τα κεφτεδάκια. ΟΚ, δεν παίρνει ομπρέλα, αν και έχω δει και τρελή μόντα στο πλάι (υπάρχουν και τα Χ9 που ανοίγουν από πισω σαν πορτμπαγάζ βέβαια). Και το Θεσσαλονίκη-Αθήνα κάνει, αλλά με 2 στάσεις για βενζίνη (με 80 μέση ταχύτητα καίει περίπου 4λτ/100). Εγώ αν τύχει και βγω σε αυτοκινητόδρομο και μετά από αρκετά χλμ πάνω του, μπορώ να πάω με 130-140 (κοντερίσια, οπότε βγάλτε 5-10) χωρίς πρόβλημα. Οπότε με 120 τα 500χλμ τα καλύπτεις σίγουρα σε 5 ώρες, αλλά να έχεις μαζί σου λίγο λαδάκι (καλού κακού) και όταν φτασεις να κάνεις έναν έλεγχο στον ιμάντα γιατί δεν νομίζω ότι είναι να πηγαίνει τεζαριστό και μονότονα για 5 ώρες... Και με ένα αξιοπρεπές ζευγάρι λάστιχα (όχι τα τραγικά μαμα νάυλον) κάνει θαύματα σε στροφές καθώς επιτρέπουν αρκετό πλάγιασμα (πάντα μετά από αρκετά χλμ πάνω στο μηχανάκι, μέχρι να το μάθει κάποιος). Το πουλάω όχι γιατί δε κανει καλα τη δουλειά του, αλλά δεν το χρησιμοποιώ πια μέσα σε κίνηση ή για πολλά χλμ και αποφάσισα αυτα τα λίγα χλμ που κάνω, να τα κάνω πάνω σε ένα πιο "διαδραστικό" μηχανάκι με συμπλέκτη και ενισχυμένο δείκτη "fun"! (πάντα μέσα στις δυνατότητές μου) ![]() Για να κλείσω, θα συμφωνήσω ότι σκουτερ και μηχανή (οπως τα εννοούμε εδώ μέσα), δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εμένα με κάλυπτε το σκούτερ μέχρι τώρα και ήξερα τι εψαχνα όταν μπήκα στη διαδικασία! ![]() |
tony_l έγραψε: |
. . . τη γνωστή σχολή οδήγησης California Superbike School. |
![]() |
Κουκλα ειναι η ατιμη ![]() Αν πανε τα πραματα οπως θελω απο ανοιξη θα παντρευτω την μικρη αδερφη της ![]() ![]() ![]() |
όταν το πήρα είχε 700χμ στο οδόμετρο και ήταν φυλαγμένο σε κλειστό γκαράζ . . .
. . . και δεν θα άλλαζα (βελτίωνα) κάτι περισσότερο πάνω του. |
Εκτός αν πηγαίνεις σπίτι-δουλειά-καφετέρια, ok. |
Tony εύχομαι να το χαρείς και να το ξεπληρώσεις απροβλημάτιστα ρε φίλε ![]() Πανέμορφο... ![]() |
PH2 TESTED: 2012 BMW S1000RR
http://www.pistonheads.com/roadtests/doc.asp?c=47&i=24560 ![]() ![]() |
Από οικονομικής άποψης αναλογικά με το ότι μεταφέρει 2 άτομα, σκ**ά είναι.
Άλλο αν από την κ@υλα δεν το σκέφτεσαι/το παραβλέπεις. Τέτοια μοτοσυκλέτα δεν την κρίνεις ως μεταφορικό μέσο, κατ' εμέ, αλλά σα να είχες ένα αυτοκίνητο καθαρά για trackdays κ.τ.λ. Εκτός αν πηγαίνεις σπίτι-δουλειά-καφετέρια, ok. |
...μα γιαυτο το εχεις...σπιτι,δουλεια,κ οταν δε δουλευεις λες δε παω κ για εναν καφε,το καβαλας,πεταγεσαι βολο για καφε κ γυρνας.μετα λες την αλλη μερα,δε τραβαω κ μια σαλλονικα για καφε?κ τσουπ πεταγεσαι.κ αν βρεις κ παρεα λες,δε βαραω κ κανενα τρακ ντει την κυριακη? ![]() ![]() |
1) πολυ κριμα για τον Σινοντσελι σημερα... τι να πεις... ![]() ![]() 2) νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ αυτοκινητου / μηχανής.... καθενα με τον τροπου του ειναι ιδιαιτερο... το μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι με δεδομενο χρηματικο "badget για διασκεδαση/αδρεναλινη" με την μηχανή περνεις περισσότερη "ποσοτητα"... - νομιζω τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο... ![]() υ.γ. θελω ενα 600... ![]() ![]() |
ήδη μετράω 1,5 χρόνο χωρίς μηχανή κ μου λείπει κάπως το βόλεμα της... κάποια στιγμή θα επανέλθω... κάτι από 50 έως 125 κυβικά βαριά... πάπια. στα 50 κανά restored c50 ή κανά μαμά glx.... κ στα 125 πάμε για modenasssss ![]() οτιδήποτε παραπάνω για καθημερινή χρήση εργαλείου δεν λέει... τα παραπάνω είναι αποκλειστικά κ μόνο πιστεύω για την βόλτα του σ/κ. αλλά πόσες μηχανές μπορεί να χει κάποιος; ![]() μια πάπια για κοντινές. ένα ss για βόλτα και td και ένα πολυθρονάτο μέγκα σκούτερ για τις κυριλέ βραδινές ![]() |
Tzive έγραψε: |
Rest in Peace. οτι και να πουμε ειναι λίγο. και απο θεωρείες άλλο τίποτα... |
εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερα τα τελευταια χρονια,αλλα παλι συμβαινουν.να μη μιλησουμε φυσικα για το isle of man! |
και ο ροσσι ξανατρεχει τελικα, φημες ηταν οι πρωτες ειδησεις.... |
και ο ροσσι ξανατρεχει τελικα, φημες ηταν οι πρωτες ειδησεις.... |
επισης...
χωμα και τα μυαλα στα καγκελα http://www.youtube.com/watch?v=2R_OboSLHlE&feature=related RD 350 VERSUS CBR 900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() δεν ειπα για καθε μερα... μια "δικυκλη νυφη" για ΣΚ/βολτα/"οποτε"...κι ενα παπι για την δουλεια... ![]() |
Kαλά ο Ρόσσι θα έχει κάθε λόγο να σταματήσει αφού με το team που έμπλεξε δε μπορεί να βγάλει κάτι θετικό. |
Tzive έγραψε: | ||
|
Παράθεση: |
Does ABS belong on an off-roader? Husky thinks so... |
800χρονια μπροστα οι 2 δεσποινηδες των ducatti και suzuki...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εγω θελω του gsxr |
Sinanai έγραψε: | ||
Αφού είναι πολjύυυ μ**νοπαγίδα το μηχανάκι. ![]() ![]() ![]() |
TRIUMPH DAYTONA 675R
http://www.pistonheads.com/roadtests/doc.asp?c=47&i=24754 |
kourlis έγραψε: | ||
Κούκλα... αλλά όταν πλησιάζει το μεγάλο σέρβις πούλα την... ![]() |
Eυρωπαικα ανταλλακτικα.... ![]() |
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=9650
Eλεος ![]() |
καλοταξιδο φιλε τασο.μου φαινεται εχεις μια ψυχωση με τα aprilia??? ![]() |
tasosm έγραψε: |
Δυστυχως,το Ντακαρ ειναι ο δυσκολοτερος αγωνας ειδικα για τους μοτοσυκλετιστες.Εχω χασει το ενδιαφερον μου για αυτο το ιστορικο ραλι διοτι καθε χρονο υπαρχει θυμα,ετσι και φετος ο αγωνας αυτος βαφτηκε παλι με αιμα.
Ελπιζω να ειναι και η τελευταια φορα που χανεται ανθρωπινη ζωη,πιο πολυ ομως ελπιζω να τον σταματησουν. |
Καλα, δεν ειναι και ετσι οπως τα λες.... Και γιατι να πρεπει να σταματησει ο αγωνας? Ισα ισα πρεπει καποια στιγμη να επιστρεψει στην original διαδρομη... Αν και δυσκολο... |
Πόσο κακομοιριά του ανθρώπινου μυαλού είναι να μένουν τέτοια μηχανάκια με 0 χιλόμετρα στο καντράν. Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω τη λογική κάποιου που κρατά ένα τέτοιο κατασκεύασμα (και πολλά άλλα) σε κλειστό χώρο, αντί να το χαίρεται όλη μέρα. Τι θα έχει να θυμάται όταν φεύγει απ' τη ζωή; Ότι καθόταν και το χάζευε σταματημένο; Τι να πω... |
ενω αυτοι εδω ειναι καλητεροι...αχχαχαχαχα
Rossi, Hayden and a Ducati MotoGP bike on snow http://www.youtube.com/watch?v=o6tNW96cL7Q&feature=share ρε τι τρελοκομεία ειναι τουτοι υ.γ.... ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!!! |
mechanic έγραψε: |
Παιδια θεωρητικη μεν ερωτηση, αλλα ποτε δεν ξερεις...
καβασακι ΕΡ6 με ΑΒΣ τι γνωμη εχετε? |
http://www.zougla.gr/automoto/article/etrexe-me-300-ke-ekane-souzes-me200-xlmora
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τις μαλ***ες κ τις παπαριες που κανουν οι πολιτικοι δε τις λενε,οι μηχανες τους πειραξαν ![]() |
p206Mike έγραψε: | ||
πάντως Βάγγο ο συγκεκριμένος, κάνει κάτι κουλαμάρες, και το μηχανάκι το στραμπουλάει, επικίνδυνος και για τα άλλα παιδιά με τις μηχανές που περνάει ξυστά, στην αρχή του βίντεο πιάνει αριστερή και ξαφνικά κατεβάζει ταχύτητες και πάει με 100, ενώ σε ~10 δεύτερα είναι αυτός αριστερή και πάει με 270, σκέφτηκε ότι μπορεί όταν πριν λίγο ήταν αριστερή και κόντευε να σταματήσει ένας άλλως από την παρέα του μπορεί να ερχόταν με 300 και να μην προλάβαινε καν να τον δει...? |
Να'μαι και γω λοιποοον , σε αυτη τη συζητηση ![]() Ειμαι στην ιδια ακριβως φαση με τον mechanic ![]() Πλεον που ωριμασα , ειπα να παω προς μηχανακι... , και ζητω ακριβως τα ιδια. Χαλαρη βολτουλα στο βουνο , κανενα -μικρο- ταξιδακι με το ετερον , καμια πιστουλα αργοτερα και παει λεγοντας ![]() Επειτα απο απειρες συζητησεις με τους γνωστους αγνωστους , καταφεραν -καπως- να με κανουν να ξεχασω τις naked (θα το δουμε αυτο...) και πλεον εχω αρχισει να πιστευω πως το ιδανικο μηχανακι ειναι το cbr 600 f ![]() Το νεο ειναι καπως ακριβο ακομα αλλα σε λιγο καιρο θα εχουν εμφανιστει μεταχειρισμενα και θα εχει πεσει καπως , ενω μου αρεσουν πολυ και προηγουμενα μοντελα (μεχρι το 2001 γιατι μετα παμε σε καρμπυρατερ και δε λεει...) . Οκ , κατι F3 και λοιπα κ@υλόγκαζα που ποσταρει ο Μανθος δεν με χαλανε καθολου , μιας και γω ολο κατι τετοια χαζευω , ΑΛΛΑ: Ειμαι αρχαριος και υπερκουλάδι ![]() Υ.Γ.Χθες επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο της τοπικης KTM. Νοικιαζει ολα τα μοντελα με τιμες 80-100 ευρω τη μερα και 250χλμ!!! Φουντωσα απειρα ομολογω , ειδικα οταν ειδα πως μεσα ειναι το super duke καθως και το rc8-r ![]() ![]() ![]() Οκ , μην ανησυχειτε , πριν παρω βολτα το τελευταιο θα γραψω αποχαιρετιστηριο ποστ , γιατι το πιθανοτερο ειναι να...ξεχασω να κλεισω το γκαζι... ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Αρχίσαμε τις μλκς βλέπω. Ξεκίνα με ένα ΠΑΠΙ και μετά βλέπεις. Μην πάτε αμέσως σε πάνω από 25-30 4χρονα άλογα πόσο μάλλον σε 2χρονα. |
Καλο και ομορφο με πολυ ποιοτικα περιφερειακα αλλα του λειπει πολυ δυναμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο ![]() |
mexri τελοσ χρονου λεω να παρω διπλωμα και μηχανακι
δεδομενα δεν εχω καβαλησει ποτε ως τωρα (34) μηχανη δε τρεχω φοβαμαι πολυ μηχανες χρειαζομαι κατι για να ανεβοκατεβαινω κηφισια κεντρο απο εθνικη δηλαδη θα ειμαι καθε μερα πανω κατω το ποταμι σε ωρες ψιλοαιχμης θεωρω μαλ***α να παρω μικρο σκουτερακι που λεγαμε με μανθο για να ειμαι πανω κατω. ταχυτητες κλπ δε τη παλευω και δε παιζει να δωσω λεφτα για μπ3 και λοιπες βλακειες ακουω γνωμες. μαλλον σκεφτομαι για καινουργια για να βαλω δοσεις και για να εχω κεφαλι ησυχο απο θεμα εγγυησης |
...
και δε παιζει να δωσω λεφτα για μπ3 και λοιπες βλακειες ... |
kammenos έγραψε: |
Γνωρίζει κάποιος για το aprilia shiver sl 750?
Πέρασα χτες από μια αντιπροσωπεία και βρήκα ένα μεταχείρα σε καλή τιμή. |
έχετε δει mp3 σε κίνηση κέντρου; ακόμα κ τα varadero χωράνε να περάσουν κ αυτά σκαλώνουν ![]() |
Ρε μλκ καταλαβαίνεις γιατί σου πρότεινα mp3. Ως τότε, καβάλα μηχανή, σκούτερ, μέγκασκούτερ ή ότι άλλο θες, κάνε 2-3 μεγάλες βόλτες στο δρόμο και τα ξαναλέμε ![]() Γιατί προφανώς, δεν ξέρω πώς και ποιός, σου έχει δώσει την εντύπωση ότι θα καβαλήσεις 1η φορά μηχανή και μέσα σε 1 βδομάδα θα είσαι έτοιμος να βγεις εθνική και να παλέψεις με τα θηρία της ζούγκλας! |
34 ειναι,οχι 64 ![]() ![]() |
Ρε Βάγγο δώστου μια βόλτα το GSX-R.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
gsr ρε ![]() τετραπιστονούμπες, 100 αλογάκια, αν θες δεν καίει τίποτα. και abs για τις αμπαλοσύνες. |
παρε fazer-600 να το ακους να 14000++ιζει... ![]() ![]() ![]() |
mechanic έγραψε: | ||
Μιλα ελληνικα ρε ![]() ποιο μοντελο ειναι αυτο? (ειμαι ασχετος απο μηχανες) |
Η θα κανω μαλ***α και θα κλαιω τα λεφτα που θα δωσω? |
Ρε παιδια μια απορια...
κατα ποσο αντικειμενικο ειναι αυτο το τεστ? http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/31539_10042.asp |
An εμενα στον πειραια θα το ειχα παρει "χθες"
αλλα τωρα πια θελω να εχω (εστω και την ψευδαισθηση) οτι το "παω εγω" και οχι αυτο... ![]() |
An εμενα στον πειραια θα το ειχα παρει "χθες"
αλλα τωρα πια θελω να εχω (εστω και την ψευδαισθηση) οτι το "παω εγω" και οχι αυτο... ![]() Το ΕΡ6F ναι μου αρεσει αλλα δεν εχω κολλημα ντε και καλα να προσπαθω να "πεισω" τον εαυτο μου οτι ειναι η καλυτερη επιλογη... Απλα επειδη δεν το κατεχω το σπορ φοβαμαι μη δωσω 7-8χηλιαρικα τωρα και λιγο καιρο μετα ξενερωσω. Και το τρωει και αυτο (μαζι με το λεμανακι) το σκοταδι του γκαραζ... |
οι μηχανλές αγοραπωλουνται διαφορετικα απ τα αμαξια επισης μιλας για καινουργιο ή για ΜΤΧ???? εγω για `ο μηχανακι θα σου ελεγα... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μτχ... για πολλους και διαφορους λογους (αν θες το αναλυουμε) και ακριβως ςπειδη μιλα με για μτχ τοτε το κοστος αγορας ειναι "λογικό" ενω και η "χασουρα" από μια ενδεχομενως συντομοτερη (απο την αρχικα υπολογισμενη) πωληση του "μικρη" ...αναλογικα... καβαλα 2-3 του ειδους που ζητας δες σε πια καθεσαι πιο ευχαριστα και προχωρα... |
Stevara το μπεβερλυ 350 με ΑΒΣ το εχει παρει ο κουμπαρος μου,
δεν το εχω καβαλησει (ακομα) αλλα ακουω δηθηραμβικα σχολια και οτι ειναι πολυ δυνατο. (τα λεγομενα του παντα οκ?) |
![]() http://www.gr.piaggio.com/media/new_beverly_300.pdf Εκτός κι αν έχει κανα παλαιότερο μοντέλο... Αλλά δε το θυμάμαι να έβγαινε με το ABS ![]() |
Καλοτάξιδο και πάντα προσοχή στους άλλους! (μαμώ την Ελλάδα μας!) |
Τι φακός ειναι αυτος που κραταει ο τυπος; ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagos έγραψε: |
καλα πας μανθουμελ, . . . |
Τώρα που έμαθες κ που μένω οπότε θες έρχεσαι κ ανεβαίνουμε ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=aXGXg6IkaB0 ![]() ![]() ![]() |
Giwrgos207GT έγραψε: |
σκεφτομαι για αγορα μηχανης σε on-off σκεφτομαι να παω κατι v-strom....την θελω την μηχανη για να τακαρω το αυτοκινητο το καλοκαιρι να κανουμε καμια βολτα πιο οικονομικα....ειναι καλο μηχανακι?το car το ρισκω γυρω στα 3.500 χιλιαρικα..απο θεμα αξιοπιστιας πιστευω ειναι καλη μιας και ειναι γιαπωνεζα..απο καυσιμο και συντηρηση??τι παιζει?το χτ 600χ που ειχα περυσι το καλοκαιρι απο ενα φιλο μου εμεινα ικανοποιημενος για τις βολτες εστω κα τις μικρες που εκανα....το παπι που εχω δεν βολευει για μακρινες βολτες οποτε ψαχνω κατι καλυτερο...τι λετε για το v-strom?aξιζει? |
μανθουμελ,ετοιμασου για καγκουροβολτα... https://www.youtube.com/watch?v=TVijA-MNzaU ![]() ![]() |
χαχαχα πότε? |
To ειδα και στο facebook που το εβαλες...
Κατι αντιστοιχο θα ηθελα να κανω και εγω με το vstrom αλλα προς την Φινλανδια, στην σωστη ημερομηνια.. |
Καγκουροβόλτες και μαλ***ες...
http://www.youtube.com/watch?v=5-n23Ao-AuI ![]() |
http://planetjapanblog.blogspot.gr/2012/01/honda-monkey-special-3.html ![]() |
ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα αμα το δείξω στον αλλο τον "βλαμμενο" απ την μάκρη...παίζει να το επιδοτήσει να το φτιαξουμε... χαχαχαχαχαχαχαχαχα |
Καγκουροβόλτες και μαλ***ες...
http://www.youtube.com/watch?v=5-n23Ao-AuI ![]() |
This video is private. |
http://www.youtube.com/watch?v=wkVtCxkPDmo
vespa...600cc....... ![]() |
Thanx Steve ![]() Θα το βρουμε κ το αλλο χρωμα Μανθο ![]() Λοιπον , περι κρανους τα γραφω εδω γιατι μαλλον δεν εχω να πω πολλα. Ενα μπλεξιμο ειναι , εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα , θελω οσο πιο μικρο μεγεθος γινεται , αλλα τα μεν μικροτερα (S) με πιεζουν στο μετωπο , τα δε αμεσως μεγαλυτερα (M) δεν μου ειναι τοσο στενα οσο θα ηθελα στα μαγουλα , με αποτελεσμα αν μαλακωσουν κ τα μαξιλαρακια , να παιζουν πολυ δεξια αριστερα. Δεν ξερω. Λεω να παω στο Nexx xr1r. |
de bazeis myalo...
h eleni to kserei? ![]() για κρανος υπαρχει ενα πολυ καλο φορουμ που μπορεις να ψαξεις. www.finaldeathwish.com |
Η δοκιμή του κράνους είναι το σημαντικότερο στάδιο της αγοράς διότι μόνο όταν φορέσουμε ένα κράνος μπορούμε να πούμε ότι μας ταιριάζει.Η ακόλουθη διαδικασία είναι πλέων γνωστή.Φοράμε το κράνος και το κουμπώνουμε ρυθμίζοντας το ώστε να περνούν τουλάχιστον δυο δάκτυλα απο το λουρί.Κρατώντας απο μπροστά το κράνος το περιστρέφουμε,μαζί πρέπει να περιστρέφετε και το κεφάλι μας.Μετά σπρώχνουμε απο το πίσω μέρος του κράνους προς τα πάνω,τότε το κεφάλι μας πρέπει να κινηθεί αναλόγως όπου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγαίνει όταν είναι κουμπωμένο.Δέν πρέπει να μας πιέζει στο μέτωπο και φυσικά να μη μας προκαλεί δυσφορία αλλά είναι καλά να είναι λίγο σφικτό όταν είναι καινούργιο γιατί μετά απο λίγο καιρό θα χαλαρώσει παίρνοντας το σχήμα του κεφαλιού μας. |
Πολύ σημαντικός παράγοντας, τόσο για την προστασία όσο και για την άνεση. Ένα κράνος που ενοχλεί αποσπά την προσοχή από την οδήγηση και κουράζει αφάνταστα. Μην λυπηθείτε χρόνο στην επιλογή του σωστού μεγέθους, ούτε τον δικό σας ούτε του καταστήματος. Φορέστε το κράνος, δέστε σωστά το λουράκι, λίγο σφικτά χωρίς να γίνεται αποπνικτικό, και δοκιμάστε να το κουνήσετε με τα χέρια σας, τόσο δεξιά-αριστερά όσο και πάνω-κάτω. Αν το κράνος κινείται. .ανεξάρτητα από το κεφάλι σας και το νιώθετε ευρύχωρο, δοκιμάστε το μικρότερο μέγεθος, πάντα σωστά δεμένο.
Θυμηθείτε πως οι φόρμες των κρανών αλλάζουν από μάρκα σε μάρκα και τα μεγέθη δεν είναι ακριβώς ίδια. Μερικά καλά κράνη διαθέτουν και ανταλλακτικά για τις εσωτερικές επενδύσεις, για καλύτερη προσαρμογή στο πρόσωπό σας. Από την άλλη, μην αγοράσετε ένα κράνος που σας έρχεται πολύ σφικτό. Τα κράνη δεν είναι παπούτσια για να "ανοίγουν" με τον καιρό. Αν φοράτε γυαλιά, δοκιμάστε τα με το κράνoς, για να βεβαιωθείτε πως κάθoνται στη σωστή θέση. |
πω πω...
μοντελακι σε βλέπω πάνω στο μοτορι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υ.γ. ομορφο το κρανακι, ξερεις αλλωστε οτι εχω μια μικρη αδυναμία σ αυτο το υλικο... ![]() ![]() |
Τι μηχανάκι πηρες τελικά πανο? |
Έχω φίλη με Ντεϊτόνα. ![]() |
![]() ![]() |
At just $3,195, both the Cleveland CycleWerks Misfit cafe racer and Heist bobber massively undercut every other motorcycle out there. At just 250cc, they're also smaller than most bikes. Bargain or bogus? Grant and Wes take CCW CEO Scott Colosimo riding in the California desert to find out. For more on motorcycles and CCW, check out http://hellforleathermagazine.com |
απλα πραματακια....
για να το εχεις και να απολαμβανεις την βολτα... http://www.youtube.com/watch?v=vKnwE1FJBFc ![]() ![]() ![]()
|
http://www.youtube.com/watch?v=C9Sl9OtMtJw |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Τώρα εσύ βλέπεις διαφορά δηλαδη...........? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αν ειναι θα σου πω αν και "μου εχω υποσχεθει" snowboard... ![]() |
αφιερωμενο στον Jim...
http://www.pistonheads.com/doc.asp?c=52&i=27193 "TADAO BABA" --- PH2 talks to the man who gave us the Fireblade and finds out how he created a two-wheeled legend |
Οκτανιε μου...πρσγειωσου σε πλαγιασμα κατι λιγο οικονομικοτερου και βλεπουμε... ![]() ![]() ![]() |
gpz κ τα μυαλα στα μπλεντερ λεμε!!! ![]() Απλα σε βιντεακια βλεπουμε άλλα... (κ οχι παντα...) ![]() |
mitsos 306 έγραψε: | ||||
φιλε το πρωτο μου μηχανακι, GPz 400 RR το μοντελο ακριβως πριν βγει το ZZR , απιστευτες "περιπετειες" καλες φασεις... |
Βασικά ωραίο να αξιοποιείς και να χαίρεσαι αυτό που έχεις. ![]() |
ευχαριστω παίδες...
αυτο ακριβως (και χωρις να θελω να περιαυτολογω) υ.γ... ![]() |
" Uploaded on May 29, 2007
caméra embarquée sur le circuit de LEDENON effectué avec une Yamaha R6 de 2006, le meilleur temp a été effétué en 1m30 00 " |
εν τω μεταξυ.,..
|
Mega bazaar στην ιερα οδο.θα παρεις οτι σου αρεσει κ βγαινεις σε λεφτα(κορντουρα η δερμα)κ θα το παρεις με επενδυση,να τη βγαζεις το καλοκαιρι κ να εισαι κυριος ![]() |
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3477919/ 250... 19000rpm (οταν λειτουργησει "σωστα") ![]() ![]() ![]() |
++... http://www.youtube.com/watch?v=GzJfEidY_Gc |
Ερωτηση: Γνωριζει κανεις την μαρκα AGV Pro?
Ειναι η ιδια με την γνωστη AGV που φτιαχνει τα κρανη? Γιατι βρηκα μπουφανακια σε πολυ καλες τιμες, απλα δεν ξερω σαν μαρκα τι λεει.. Αν ειναι η γνωστη οκ, αλλιως θα το ψιλοφοβομουν.... |
http://www.toofast.gr/prodcat.php?cat=15 |
αφιερωμενο στον οκτανιο...
https://www.youtube.com/watch?v=n-DPfaQ1H84 Κ Ο Υ Κ Λ Α ! ! ! ! ! ! ! 748 restored black/white/red |
Δηλαδη να κοιταξω σε κατι αλλο? |
...από τον Αγώνα Τάχυτητας Μοτο στο Αεροφδρόμιο της Τρίπολη ςτην Κυριακή που πέρασε...
http://s23.photobucket.com/user/MEMsound/slideshow/MOTO/2013-04-28%20Agwnas%20Taxythtas%20Aerodromio%20Tripolis ![]() |
για λατρεις γυμνων...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3657046/ αντε γεια... ![]() |
ΠΑΡΩΝ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://2.bp.blogspot.com/_e-VLZEL-dZI/TS21KJJ-BpI/AAAAAAAAIhk/R3mBDOAY0WY/s800/Naked1-727982.jpg Naked στο τετραγωνο ![]() |
"επειτα απο μια βολτα για δουλειες στο κλεινον αστυ...εκανα την εξης διαπιστωση/παρατηρηση...
πολλα χαρλευ...πολλα ομως...και οχι απο χαρλεαδες...αλλα απο swag τυπους με σκισμενα παρδαλα μπλουζακια επιμελως λερωμενα allstar και ροζ κοκκαλινα γυαλια ηλιου...ξεκρανωτοι ως επι το πληστον η με τζετ ρετρο κρανακι...την κανατε την εικονα φανταζομαι τι εγινε ρε μαλaκες...τα πουλησατε τα tdm?" |
Δεν έχω ιδέα σε τι budget παίζει, αλλά μ' αρέσει πολύ και το GSR. |
Ειναι τοσο σπαστικο το γυμνο? Δεν παλευεται ο αερας στα 120-130 για καθημερινη χρηση?
Απλα αισθητικα τα γυμνα μου αρεσουν πολυ περισσοτερο απο τα υπολοιπα με φερινγκ κλπ... |
Νικόλα, θα το πας έτσι... Με το που βγαίνεις σε ανοιχτό δρόμο θα 200ρίζεις τσακ-μπαμ, θα κάθεσαι στα 200 για 1 λεπτό και μετά θα πέφτεις στα 120-130 που θες... Ε, θα δεις δεν θα ενοχλεί καθόλου!! ![]() Πέρα από την πλάκα, σε αυτές τις ταχύτητες δεν έχεις θέμα με γυμνό. Ο αέρας "ενοχλεί" μετά τα 150. |
το κονφλικτ ειναι οτι το z1000sx δεν εχει εισαχθει ακομα επισημα...@$%!@%$#!@... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
γενικως πρεπει να κανονισουμε να πιουμε κανα καφε να κανεις και μια βολτα τα μηχνακια να δεις τι και πως μονος σου - ασε που δεν ξερω να σου πω και ολες τις λεπτομερειες του φειζερ... |
Σαββατο πρωι μαλλον θα ειμαστε μεγαρα,εχει τρακ ντει η σουζουκι με τα καβασακι,αν ειναι κανενας κοντα,μπορει να περασει ![]() |
Είπα να τις κάνω μερικά χλμ γτ είχαν να την κουνήσω κανα 15ήμερο, ένα κύκλο δλδ
10-15 χλμ από περιμετρική, πέφτω σε μπλόκο, μου κάνει σήμα δεν σταματάω( δεν έχω την πινακίδα πάνω και μόλις τον είδα, λίγο απότομα βέβαια, άνοιξα το γκάζι ), δίνει σήμα και μου την πέφτει ένα περιπολικό σ ένα φανάρι 5 χλμ πιό πέρα... Με βάζουν στο περιπολικό και με πάνε στο πλησιέστερο τμήμα, 300 ευρώ πρόστιμο για πινακίδα και δικάσιμος γιατί δεν στάμάτησα στο σήμα που μου έκανε... καλορίζικος! το γαμάτο είναι που μου είπε μετά ότι αν σταματούσες δεν θα σου κάναμε τίποτα, απλά θα σου λέγαμε να βάλεις την πινακίδα...! υπόψιν ότι είχα τα πάντα πάνω μου, κράνος μπουφάν γάντια άδεια δίπλωμα ασφάλεια σήμα... έχει κανείς άποψη για τέτοιου είδους δικαστήρια...? ναι ξέρω, ανάλογα σε ποιόν θα πέσω... τα πρόστιμα πάντως λένε ότι είναι μέχρι και 3 χιλιάρικα... |
στην αθηνα οι μπατσοι ειναι πολυ πιο χαλαροι αποτι εδω στην επαρχια. |
εχουμε σποψη που εχει τελικα διαμορφωθει με πακετακια κλπ
το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κοστος για διπλωμα? μη γελατε ο καιρος γαρ εγγυς |
αν κ τώρα με τις κατηγορίες τα έχω χάσει λίγο... μια 500άρα για το μεγάλο νομίζω την έχεις μέσα στο νερό, με εξέταστρα κ παράβολα μέσα... |
Τακη αν παρεις ΜΡ3 τηα εισαι μεγαλος φλωρος... |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Για ανθρώπους σαν τον Τάκη μόνο MP3 είναι η λύση ![]() ![]() ![]() |
Μην παρεις μικρο σκουτερ. 1000 φορες δωσε λιγα παραπανω και παρε απο beverly και πανω... Επειδη τωρα αρχισα και κυκλοφορω με μηχανη, να ξερεις, οσο μικροτερη η μηχανη, τοσο λιγοτερο σε υπολογιζουν οι αλλοι οδηγοι... |
Ενα κειμενακι το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να διαβασουν ολοι οσοι καβαλανε εστω και μοτοποδηλατο..... |
bagos έγραψε: | ||
πονεμενη ιστορια η μετακινηση με δικυκλο,εντος πολης!παντα προσεκτικα κ κινουμαστε σα να εχουμε αυτοκινητο,δλδ πισω απο τα αλλα αυτοκινητα κ με αποστασεις.μπορει την ωρα που πας να περασεις διπλα απο το αυτοκινητο,αυτο να στριψει,κ ακομα κ να δωσει προτεραιοτητα σε καποιον αλλον,που εμεις δε θα το δουμε αν περναμε απο διπλα ![]() μεσα στη πολη κοτα,στην εθνικη 300km+ σουζα,κ rossi ktl μονο μεσα σε πιστα!μερη για να ξεχαρμανιασει ο καθε μηχανοβιος υπαρχουν,αρκει να εχει το μυαλο να καταλαβει που ειναι αυτα ![]() |
(κατσε να σεταρω καμμια φωτο...) ![]() ![]() ![]() |
Αν κανονισετε για τα μερη μου,παρτε με τηλ.γτ παιζει να μη δω το ποστ.οπως επισης κ για λαυριο-σουνιο,ξαναμιλατε.οιο νωρις ομως,οχι τελευταια στιγμη,να κανουμε τα κουμαντα μας... |
Έλα ντε... πετάξανε τις κατσαρόλες εκεί πάνω..... Σιγά ρε παλικάρια....!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επίσης ρε Μάνθο πείραξες κάτι στη μούρη της Ιταλίδας....? |
Απορω πως στεκονται ακομα ορθια τα μηχανακια με τοσο βαρος πανω τους...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suzuku gsr βλεπω?? |
Aσε μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αφου δεν εχουμε κανεναν φιλο στο εξωτερικο να μας στειλει κανενα κρανος..... |
Γιατι τοση ησυχια?τερμα οι βολτες?? |
κλεμενο απο το mybike.gr οπου ηταν κλεμενο απο το vfr φορουμ, οπου και εκει μαλλον κλεμενο ηταν..
Aποκλειστικές δηλώσεις Ρόσσι,που ειμαι σε θέση να εχω λόγω της στενής φιλικής μου σχέσης με την αδερφή της κουνιάδας της σκυλοπερπατήστρας του. Σύμφωνα λοιπον με επαληθευμένες πληροφορίες,ο ''γιατρός'' δήλωσε τα κάτωθι. 'Mia mama tolde me Valentino go to Ducati. You are all time e between short yellow pipol you will get iktero. Ego elege strontzo Lorenzo skisare se me italiko mikanaki. E piga Ducati, they a saida they had a gooda bike but it was a a crappa bike. With the Yamaha you turn left bike go left, turn right bike go right, with da Ducati you turn left you crash left, you turn right you crash left again, high-a-side. You go straight bike break down. Prospatisa, ena agona, deftero agona e ke strontzo Pedirosa prosperase ke kane kolodaxtila. O Crutchlow me edeixne sta pit gerls ki elege me paei karotsaki. Entaxei na pidixei ki o Crutchlow, alla oxi kai kolodaktila to Pedrosa, e re samiamitho tora pou ta gyriso sto Yamahaha ta fate oli enesa 60ml. Non regretta pou piga Ducati, perque tora I ride R1 me spasmeno anartisi kai mou fenetai petaei. Eipan ta mou afisoun ki ena Desmosedici doro gia na vgazoume to ladi tis xronias. Kai voitisa exelixei to mekanaki kai min akouo mal****, den eike pilaisio, ego otan to piro den eike oute timoni, Preziosi elege stripse me ta marsipie kai ton ko*o. Efera diko mou timoni apo Yamaha. Tora fevgo ta paro timoni mazi mou opoios ertei as krataei t' @@ tou na stripsei me to mi plaisio. E finire I wanta say 'kolopaida erkomai...' |
Κυριακη πρωι θα παμε βολτα στην παχη....αν ψηνεται κανεις μιλαει... |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Κ Λ Α Ι Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω.............................!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Βασικα καποια στιγμη θελω να πεταχτουμε για καφε στο παρκο τριτση.μουχουν πει οτι ειναι καλα....
Αλλιως καποια στιγμη σχεδιαζουμε βολτα,νοτια ευβοια,καρυστο! |
Mαλλον δεν καταλαβα καλα...ποιο παρκο τριτση εννοειτε?? |
Οχι αλλα νομιζα οτι λεγατε για ΒΟΛΤΑ! ![]() ![]() Οχι για εδω διπλα! ![]() ![]() ![]() |
http://superbikeschool.co.gr/california_css.php?id=10
Μας ψηνει? |
Λέω να πάω για Honda SH... Θα κάνω μαλ***α; |
http://superbikeschool.co.gr/california_css.php?id=10
Μας ψηνει? |
piratee έγραψε: |
Πες μου οτι είσαι εσύ αυτός |
![]() |
καποια στιγμη ναι...τωρα οχι...αλλα εξοδα που προεχουν δυστυχως;... περι SH ειναι πολυ καλη περιπτωση γι αυτο που ειναι... ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: | ||||
Νικο εχεις κανει εκει? Για κοιτα και εδω : http://dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/2wride-ekpomph-motosykletas/447-2wride-ekpomph-10 Eπειδη το ξερω απο πρωτο χερι και εχει μερικα 'στοιχεια' που βοηθανε πιο πολυ... |
Ψηνεσται κυριακη πρωι για καφε κ μπανιο στον ιπποκαμπο?εννοειται με τα μηχανακια... |
Αν δεν παιξει ροματζοβολτα, μεσα ![]() |
Ποιος βαζει κρανος κ δερματινο με 40 βαθμους???ιπποκαμπο,θαναι κ ο κωστακης χαλκιδα... ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||||||
John ειναι υπερβολικα μικρη και κλειστη η πιστα για τις μηχανες μας ρε συ... Δεν μου λεει κατι να στριβω με 1η-2α. Αυτο, κατα τα αλλα εχω ακουσει οτι λενε καλα πραγματακια... |
http://www.motomag.gr/news/epikairotita/i-pio-magiki-motosykletistiki-istoria-toy-fetinoy-kalokairioy |
http://www.motomag.gr/news/epikairotita/i-pio-magiki-motosykletistiki-istoria-toy-fetinoy-kalokairioy |
To παλικαρι ειναι απο το mybike.gr
Το ειχε πρωτογραψει εκει. Απιστευτη γκαντεμια-τυχη ειχε! Μανθο ειναι αυτο που σου ελεγα.. Διαβασε το, γαμει! |
Κυριακη πρωτα ο Θεος ειμαστε για καμμενα βουρλα.οποιος ψηνεται ερχεται. |
Φερτα να τα δοκιμασουμε στα 299κμ... ![]() ![]() |