p206gt έγραψε: |
καλα σοβαρα μιλαμε?αυτο καταρχας εκτοσ το οτι ειναι απαραδεκτο,μηπως ειναι και παρανομο?εχει βγει νομος να πανε κολαδικα να ψαρευουν για κοντρες?αν οχι,κατι πρεπει να κανουμε....και τι εγινε ο φιλος σου που τον μαζεψανε?πως εγινε ολο το σκηνικο?κυρωσεις? |
cipher έγραψε: |
Μία άλλη καλή τεχνική όταν σου κολλάνε είναι να πατήσεις λίγο παραπάνω γκάζι (για σιγουριά) και με το αριστερό πατάς το φρένο, ίσα-ίσα για να ανάψει. Κατά 90% αλλάζουν χρώμα οι κάλτσες του πίσω ![]() |
pygolabida έγραψε: |
....Αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να το πατάνε μέσα στα πλαίσια, εμείς όχι, απλά τα πράγματα. ![]() |
Παράθεση: |
Πάντως στο εξωτερικό αυτό είναι συνήθης τακτική και δεν τίθεται θέμα παρανομίας |
Road_Runner έγραψε: | ||
Για εξήγησέ το λίγο ρε Αλέξανδρε γιατί δεν το κατάλαβα αυτό. Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; |
bob έγραψε: |
Και πως απεδειξαν οτι πηγαινες με 170?
Εχουν ρανταρ μαζι τους? |
brz20 έγραψε: |
Αν ειναι δυο και εισαι μονος τοτε κλαφτα.
Οτι θελουν λενε.Μπορει να εχουν και ρανταρ αλλα δεν το νομιζω. Παντως κραταω αμφιβολιες στο οτι η γνωμη ενος μπατσου ειναι ισχυροτερη απο εναν πολιτη.Εμενα δηλαδη στο σκηνικο με την ζωνη επρεπε να μου την ειχαν κοψει την κλιση. Βρε η λυση ειναι οτι εκει που σε κολλαει πατας καλα το φρενο και σου βαζουν και ολοκαινουργιο προφυλακτηρα. |
...Βρε η λυση ειναι οτι εκει που σε κολλαει πατας καλα το φρενο και σου βαζουν και ολοκαινουργιο προφυλακτηρα. |
RASTAVIPER έγραψε: |
1.Οταν ειναι γνωμη μπατσου εναντιον πολιτη, υπερισχυει η γνωμη του μπατσου εκτος αν εχεις πολλους μαρτυρες να υποστηριζουν τη γνωμη σου.
2.Το να κανεις μαγκιες σε μπατσους με φρενα κλπ απλα ξεχαστε το.Σε σταματουν για ο,τι ναναι λογο και φευγεις με προστιματακι στο χαλαρο. 3.Μετρημα στανταρ μπορει να σου κανουν αν ειναι διπλα η πισω με αμαξι και βλεπουν την ταχυτητα στο κοντερ τους.Οποτε δε χρειαζεται παντα να παιζει ρανταρ. 4.Στην πλειονοτητα τους ειναι κομπλεξικοι απο μονοι τους, οποτε δε χρειαζεται να παρουν εντολη απο ανωτερο για να κανουν τα δικα τους στο δρομο. |
pygolabida έγραψε: |
Πάντως στο εξωτερικό αυτό είναι συνήθης τακτική και δεν τίθεται θέμα παρανομίας από την πλευρά της αστυνομίας. Αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να το πατάνε μέσα στα πλαίσια, εμείς όχι, απλά τα πράγματα. ![]() |
Timour21 έγραψε: | ||
Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένη αν θες, πού στο εξωτερικό? Γιατί στην αγγλία αυτό το πράγμα λέγεται "entrapment" και ο μπ@τσος που θα το κάνει θα βρεί μεγάλο μπελά. |
bob έγραψε: |
Δεν υπαρχει ουτε μια στο 1.000.000 να σε γραψουν με βαση το κοντερ τους!!!!Τι θα πουν στο δικαστηριο, πηγαιναμε διπλα διπλα και εμενα το κοντερ εγραφε 150?? ![]() ![]() ![]() Λενε πως χρησιμοποιουν φορητο ρανταρ με φωτογραφια... |
Ε βρε σεις.Δεν θα το κανουμε καταμουτρα.
Με τροπο.Εγω ειλικρινα θα το αρχισω απο αυριο. |
vinman έγραψε: |
Λυπάμαι που το λέω,αλλά ότι ενέργειες και να κάνετε δεν πρόκειτε να καταφέρετε κάτι....
Το σ΄θστημα είναι τέτοιο που όλα σκεπάζονται.... Εδώ επί πολλές ημέρες έδειχναν τα κανάλια τον Ματατζή με τη σιδηρογροθιά και τελικά δεν έγινε τίποτα....τι συζητάμε λοιπόν.... Τζάμπα ο κόπος που θα κάνετε,όσοι το κάνετε... |
DIMCHRI έγραψε: | ||
Mην τα ισωπεδώνουμε όλα ρε Μάνο... Κάτι θα γίνει σε περίπτωση που τους κράξεις !!! Εξάλλου όλες οι κυβερνήσεις φοβούνται το πολιτικό κόστος!! αν τους κράζεις λοιπόν με αποδείξεις τεκμηριωμένες μέσω των ΜΜΕ, τότε και αυτοί θα είναι πολύ ποιό προσεκτικοί σε όλα τους! Εμένα μου έχουν τύχει και αστυνομικοί ευγενέστατοι ! Μου έχει τύχη βέβαια και μπάτσος που με ανοικτή σειρήνα μου λέει κάνε αριστερά , και εννοούσε να κάνω δεξιά !!!! Όσο για τον αστυνομικό με την σιδερογροθιά γιατί λες ότι δεν του κάνανε τίποτα... Σίγουρα κάτι του κάνανε , και σίγουρα εσύ και εγώ είμαστε οι τελευταίοι που θα μάθουμε τι του κάνουμε... Το χειρότερο είναι ότι αυτός έκανε φοβερά μεγάλο κακό στο image της αστυνομίας, των επικεφάλών της, ακόμα και στον ίδιο υπουργό δημοσίας τάξης έκανε κακό !!!! Εάν όμως δεν το έδειχνε η τηλεόραση τότε σίγουρα δεν θα του κανανε "ΤΙΠΟΤΑ" Πάντως πρέπει να μάθουμε εμείς η νέα γενιά να μην λειτουργούμε όπως οι προγόνοι μας που λέγανε "ωχ αδελφέ - δεν βαριέσαι "... Πρέπει να έχουμε άποψη (όλοι έχουν) αλλά να έχουμε ΚΑΙ το θάρρος ΚΑΙ το θράσσος να λέμε την αποψή μας !!! Μία φωνή δεν ακούγεται μέσα στο πλήθος. Πολλές φωνές όμως ακούγονται.... Εξάλλου είναι πολύ ευκολο να καταγράψεις πλέον όλα τα στραβά που βλέπουμε στους δρόμους ![]() ΚΑι να σου πω και κάτι ... Θα μπορούσαμε τις φώτο να τις βάλουμε σε ένα site και να το βλέπουν όλοι οι Έλληνες !!! εκέι να δείς Γέλοιο !!!! Όσο μεγαλύτερη απήχηση έχει το site τόσο ποιό γρήγορα θα συμορφωθούν και θα κάνουν την δουλειά τους σωστά οι αστυνομικοί (εντάξει όχι όλοι, υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις ) |
και του την μπουμπουναω. |
Οι βλαχοι ειναι ολοκληρη φιλη και μαλιστα ειναι εξυπνοι ανθρωποι.
Μην τους πιανεις καθολου λοιπον γιατι μιλαμε για ανομοια πραγματα. |
Lef205 έγραψε: |
Εχε υποψην σου οτι η Κρητη εχει το μεγαλυτερο ποσοστο σε οδηγικες παραβασεις Πανελλαδικως! |
tsosmoulis έγραψε: | ||
Δεν αμφισβήτησα την εξυπνάδα των βλάχων Κώτσο και ούτε μίλησα για τους βλάχους ουσιαστικά. Χρησιμοποίησα μία έκφραση που χρησιμοποιεί ολόκληρη η Ελλάδα 5525254252525 φορές την μέρα. Και άσε να κρίνω εγώ στα λεγομένα μου τί είναι ανόμοιο και τί όχι. ευχαριστώ. |
Gr@lly έγραψε: |
Εδω αμα θελουν σε δερνουν και ετσι και μιλησεις τρως τα
διπλα... |
Δεν νομιζω να διχνω τοσο αλλοδαπος..
Εχω παει τεσσερεις φορες μεσα 2 φορες εφαγα αρκετες. την μια γιατι πολυ απλα ημουν 17 και δεν ειχα ταυτοτητα μαζι μου αρα ριχτου... Το καλο ειναι οτι ο μπατσο που μου τις εριξε θα με θυματε για πολλα χρονια. Παντος με τους νεους κανονιμους ειναι σιγουρο οτι μπορουν να φανε μεγαλη καμπανα αρκη να το χειριστεις καλα.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μα είναι δυνατόν όλα στο βωμό του χρήματος??? |
Ημουν για μπαλα και χτυπησα απλα..
Ετσι και το μαθαιναν θα ηταν διαφορετικα... Παντος μην ξεχνας οτι μπορει να εχεις φιλο η συγγενη μπατσο οποτε σκαμε τωρα....................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οχι θα κατσουμε να μας καβαλισουν οι αστυνομικοι που στο κατω κατω ειναι και υπαλληλοι μας.
Και δεν το λεω απαξιοτικα οτι ειναι υπαλληλοι.Αλλα πρεπει να μας σεβονται γιατι απο τους φορους μας πληρωνονται. |
brz20 έγραψε: | ||
Η κοπελια μου ειναι αστυνομικος αλλα και αυτη τα ιδια ακουει. Γενικα τα ακουνε.Εχουμε και ενα παρελθον. Εγω παντως θα το ελεγα.Ασε που το μαρτυριο που θα περνουσε μετα δεν περιγραφετε. |
Ναι καλα τραγουδα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εδω δεν με εχουν δωσει αλλοι και αλλοι ξυλο θα με δειρει η κοπελια μου. Μεχρι τωρα ακολουθουμε μια μικροπαραλαγη του ανατολιτικου πρωτυπου. Καταλαβαινεις. Κανω μπανιο ας πουμε,τελειωνω και βγαινω εξω.Μεσα σε 1 λεπτο εχει μπει τα εχει κανει ολα γυαλι. Μια φορα χριαστηκε να ακουστει η ατακα "Αντε παρε και καμια σφουγκαριστρα,και γρηγορα" και απο τοτε ολα πανε ρολοι. Η γυναικα ειναι σαν τα σκυλια.Θελουν καλη εκπαιδευση. Ομως και εγω βοηθαω σε αλλες δουλειες.Ενταξει μην ειμαστε και τελειως αναισθητοι. Την παω με το αμαξι για ψωνια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μεχρι τωρα ακολουθουμε μια μικροπαραλαγη του ανατολιτικου πρωτυπου.
|
cipher έγραψε: |
Εγώ ακολουθώ το κινέζικο γνωμικό: "Κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, πλάκωσε τη γυναίκα σου στο ξύλο, ακόμη κι αν δεν ξέρεις το γιατί. Ξέρει εκείνη...!" ![]() |
vinman έγραψε: |
Kαι με Κινέζικα και Ανατολίτικα το σίγουρο είναι ένα...εάν θέλει η γυναίκα να σε παίξει θα σε παίξει και δεν θα καταλάβεις και τίποτα.... ![]() Σ'αφήνει (και γενικότερα μας αφήνουν)να νομίζουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι αλλά η πραγματικότητα είναι αλλού....και θα την δείς στην πορεία Κωνσταντίνε....ακόμα μικρός είσαι... ![]() |
Το αλλο το τρελο που μου εχει συμβει ειναι να μην εχω βενζινη και να ωαχνω παντου για ανοιχτο.Τελικα βρηκα και μολις πηγα μπροστα μου λεει ο βενζινας οτι "ανοιξα μονο για τα περιπολικα". |
Road_Runner έγραψε: |
Πριν, η αφου τουμπαρει;;;;; |
toyota hi-ace |
Παιδια προσοχη.
Με 30 μερες αφαιρεση στοιχειων τιμωριτε η συμετοχη σε κοντρα. Το ακουσα στις ειδησεις σημερα. |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Χαχαχαχαχαχα Βρηκες club να ενημερωσεις για αυτο.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||||
Προσωπικα προτιμω να μου παρουν τα νουμερα για παρκαρισμα παρα επειδη κινδυνευσα τη ζωη μου ή αλλων ανθρωπων ειτε περνωντας με κοκκινο, ειτε τρωγοντας πολυκατοικιες απο RC στον Καρεα! ![]() ![]() ![]() |
To NOY σας όσοι κυκλοφορουν Ν.Ερυθραία ![]() ![]() ![]() Πάνω από το σπίτι του Γιωργάκη την στήνουν για όσους πάνε αντίθετα για να γλυτώσουν την μαλ***α που έχουν κάνει και γράφουν αβέρτα ![]() ![]() ![]() Χθες είχαν σταματήσει 10 αυτοκίνητα και όσους δεν μπορούσαν τους είχε περιλάβει άλλο μπατσικό πιο κάτω ![]() ![]() ![]() ΠΡΟΣΟΧΗ ακούς Volve ![]() ![]() ![]() |
Δεν θέλω να αρχίσουμε αυτή την συζήτηση....
Δεν είναι ο κατάληλος χώρος.. ένα μόνο θα σου πώ.... αυτό το βίντεο ήταν πριν 6 χρόνια.... |
Και κατι τελευταιο..Δε θα πει οτι επειδη δεν υπαρχουν πλεον ντοκουμεντα που να καταγραφουν ενα γεγονος, δεν λαμβανει χωρα και το γεγονος. ![]() |
ΚΑι για να επανελθω στο θεμα μας και στο τελευταιο ποστ του φιλου brz. Τιποτα δεν υπαρχει να πεις.Ο,τι και να πεις, αν σε πιασουν πανω σε ανοιγμα ή μετα, σε εχουν γραψει και πας για προστιμο απο 300+ ευρω και για ποντους απο καμια 15αρα και πανω..Αναλογα βεβαια και τον τιμοκαταλογο. |
..Θελω να καταληξω οτι αν ειναι τελικα να σε γραψουν θα σε γραψουν... |
Να πατας μια φορα "Υποβολη" Μανθουλη την επομενη φορα.
Αυτο που λες ειναι.Πρεπει να πας και με τα νερα τους. Γιατι αυτοι κρατανε το χαρτι και το στυλο. Δεν το εχουν και για τιποτα να στην ριξουν την καμπανα. Απλα καμια φορα δεν μπορω να παω με αυτους.Θελω να τους την πω και τους την λεω.Αφου θα πληρωσω να το ευχαριστιθω κιολας. |
ΥΓ Πάντως κουράζονται για να στήσουν το μπλόκο,κάνουν πολλά χιλιόμετρα ![]() |