Lef205 έγραψε: |
Kριμα ρε γα**το πεφτει στο Σ/Κ της Αιγειρας . . . |
Ghost Dog έγραψε: |
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_anav-program ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Θέλω να πιστέυω ότι το site της ΕΘΕΑ είναι το σωστό.
Και γω αυτό που λέει το rally.gr ήξερα αλλά προφανώς έχει μετατεθεί η Αιγείρα για 25~26 Ιουνίου. ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Μακαρι ρε ζουζουνελο γιατι αν γινει την ημερομηνια του gtcc ολοι θα ειστε εκει και εγω μονος βαριεμαι να παω,οποτε ας ελπισουμε οτι η ΕΘΕΑ δεν ειναι λαθος μεχρι και στο προγραμμα των αγωνων της ! ![]() |
...εγώ θα ήμουν σε τεράστιο δίλημμα για το που να πάω γιατί "μόνο" στο βουνό δεν θα σε άφηνα...
(βασικά ένα τηλέφωνο στην ΕΘΕΑ θα μας λύσει κάθε απορία...) |
...εγώ θα ήμουν σε τεράστιο δίλημμα για το που να πάω γιατί "μόνο" στο βουνό δεν θα σε άφηνα...
(βασικά ένα τηλέφωνο στην ΕΘΕΑ θα μας λύσει κάθε απορία...) |
ronnie έγραψε: |
Εκτος απροοπτου θα λαβω μερος στα 2λιτρα ατμοσφαιρικα με το 1.9. Δεν περιμενω πολλα πραγματα, αλλα θα εχει πλακα. |
Εκτος απροοπτου θα λαβω μερος στα 2λιτρα ατμοσφαιρικα με το 1.9. Δεν περιμενω πολλα πραγματα, αλλα θα εχει πλακα.
![]() |
gonakinen έγραψε: |
Μέσα κι εγώ ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Παιδια επειδη σκεφτομαι να μπω στο επομενο αγωνα, μπορειτε να μου πειτε εν συντομια αν υπαρχουν περιορισμοι σε bucket, ελαφρωματα κλπ |
volvos έγραψε: |
na ρωυησω κατι?
πρεπει να ειναι επισημο μελος καποιος για να δηλωσει συμμετοχη?? |
Στους κανονισμους λεει για ζωνες 3 σημειων υποχρεωτικα. |
Εγω ειμαι 1597 κυβικα.Τρεχω στην κατηγορια 1401-1601?? |
volvos έγραψε: |
θωμα οι ζωνες 3 σημειων ειναι αυτες που εχουν ολα τα αμαξια απο τη μανα τους..
μηπως τις μπεδευεις με τις 4σημειων?? |
Αν μπει καποιος με μπροστοκινητο αμαξι και αντι για χρονο, αρχισει να μπαινει με το πλαι σε καθε στροφη, τι γινεται??Τρωει σουτ η τον αφηνουν να γουσταρει?? |
Touristas έγραψε: |
Τρέμε κόσμο το γιοτ επιστρέφει …… ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Τoyot a γαπητε ![]() ![]() ![]() |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Που δηλωνουμε συμετοχη και που πληρωνουμε; Και κατι αλλο! Εχω τα HanKOOK που υπαρχουν στην φωτογραφια στην φορμα συμμετοχης αλλα εμενα λεγονται Ventus RSS! Επιτρεπονται; Εχουν ακριβως την ιδια χαραξη μηπως εχουν αλλαξη ονομασια; |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: | ||
|
STELIOS έγραψε: |
Τι ωρες μπορουμε να περασουμε απ'τη λεσχη να αφησουμε φορμα συμετοχης και ευροπουλα? |
gonakinen έγραψε: |
Πάρτε και άλλους 3 από μένα...
1. Εγώ με το γνώστο Partali edition, 2. Ενα καλό άσπρο 1600 16ν 3. και το μπλέ 8ν που ήταν και την άλλη φορά, αλλά με μαμά αμορτισέρ αυτή τη φορά. Επιφυλάσομαι μήπως έχουμε και άλλη συμμέτοχη μεχρι αύριο... Εχουμε κακό σκοπό... ![]() |
asa1 έγραψε: |
Και εγω μεσα μιας και το σασμαν μου ξαναμπαινει μαλλον σημερα!! |
εσύ να έρθεις για κερκίδα. ![]() |
Δυστυχως πρεπει να ακυρωσω την συμετοχη μου. Φευγω σημερα το βραδυ σε ενα επειγον ταξιδι στο εξωτερικο, και θα γυρισω την αλλη Τεταρτη.
Τα εχω παρει, ειδικα μετα το πολυ ωραιο training-day χθες. ![]() Σας ευχομαι καλη επιτυχια. |
Παράθεση: |
Δυστυχως πρεπει να ακυρωσω την συμετοχη μου. Φευγω σημερα το βραδυ σε ενα επειγον ταξιδι στο εξωτερικο, και θα γυρισω την αλλη Τεταρτη.
Τα εχω παρει, ειδικα μετα το πολυ ωραιο training-day χθες. Sad Σας ευχομαι καλη επιτυχια. |
BadSpud! έγραψε: |
Αλλά τώρα απο μέσα είναι ακόμα καλύτερα~!!!!!!!! |
Εγώ είμαι μαζί σου κολλητέ!!!
Πρωτοεμφανιζόμενος, μην έχεις καθόλου άγχος, και ΤΟΝ χρόνο να μη γράψεις, σίγουρα θα τα πας καλά! |
ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!!!!
Και το άγχος προκαλεί καράφλα~!!!!!!! GTCC GTCC μου έχεις πάρει το μαλλί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!!!!
Και το άγχος προκαλεί καράφλα~!!!!!!! GTCC GTCC μου έχεις πάρει το μαλλί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Αύριο από τις 7:00 έως τις 7:15 θα είμαι στη λέσχη. Στις 7:15 ακριβ΄΄ως θα φύγω γιατί πρέπει να είμαι νωρίς στην πίστα... Όποιος θέλει ας έρθει ![]() |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Εγω δεν γνωριζω που ειναι η λεσχη οποτε θα τα πουμε στην πιστα! Εκτος κι αν βρεθουμε πουθενε στον δρομο. |
vagelisp έγραψε: |
Παιδες ενα μπράβο και απο εμένα,πέρασα και ειδα περίπου για κάνα 2ωρο και μου άρεσε παρα πολύ η όλη φάση.Δεν μπόρεσα να κατσω παραπάνω λογο οτι είχα και το γιο μου και μου άρχισε την μουρμούρα λόγω πείνας. ![]() Και πάλι μπράβο σας. |
Στο enent (όπως και στο 1ο άλλωστε) πληρώθηκαν οι κριτές που είχε φέρει μαζί του ο αλυτάρχης, όπως και αυτός άλλωστε... Δηλαδή πληρώθηκε ο αλυτάρχης, ο κριτής της εισόδου των πιτς, της εξόδου καθώς και ο παρατηρητής της ΕΘ.Ε.Α. οι οποίοι ήταν εντεταλμένοι της ΕΘ.Ε.Α. και χωρις αυτούς δεη ήταν δυνατό να γίνει αγώνας. ![]() |
(επίσημος) "Αγώνας" χωρίς επίσημα χρονόμετρα/αλυτάρχη/κριτές/ασφενοφόρο/πυροσβεστική/γερανό κλπ κλπ δεν γίνεται. "ΑΠΑΓΟΕΥΕΤΑΙ"
Track day όσα θες.... ![]() |
Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ GTCC ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!
![]() |
Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ GTCC ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απλά γαμάτοοοοοοοοοοοο ![]() |
Sidobre έγραψε: |
![]() ![]() ![]() μάλλον θέλει ελατηριάκια μπροστά.... |
Μα γιατί Τασούλι μην μας πάρεις την Βιβή!!!
Είναι πηγή έμπνευσης για μας!!! |
Τι έγινε; Ξεχάσαμε κι όλας την γειτόνισσα της Λέσχης; Ααααα και κανόνιζα κατάσταση |
Sidobre έγραψε: |
Χαααααχαχαχαχαχαχα πάρα πολύ καλό
(τώρα εξηγούνται οι χρόνοι "κουκουρούκου") Καλά στον επόμενο κομμένη η Βιβή. Θα μείνει στην Γραμματεία.... Αντε πήραν τα μυαλά σας αέρα! |
Η γειτόνισσα της Λέσχης είναι για την πέμπτες!!!!! χι χι χι χι χι χι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.........Επιλεκτικά για τον κ. πλοίαρχο:
http://www.photorallypress.gr/index.php?option=com_zoom&Itemid=41&page=view&catid=111&PageNo=5&key=49&hit=1 |