MEMsound έγραψε: |
Άρα κ.Πρόεδρε χρειάζεστε το i-pod adapter...
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_overview.jsp?category_id=301&taxonomy_id=25-38 |
MEMsound έγραψε: |
άστο πάνω μου... ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Πριν αρχίσω να ρίπτω ντομάτες κατά παντός υπευθύνου, θα ρωτήσω απλά:
Πρόεδρα, θες αυτό το μαντζαφλάρι ή minijack to RCA? Να ξέρω τι δώρο θα σου κάνω στο touring ![]() |
karlbarks έγραψε: |
για οσους εχουν αυτην την πηγη http://seb206playa.free.fr/griffe/cableauxiliaire20oct05/photo3.jpg
rd4 της blaupunkt η της Siemens μπορω να τους κανω καλοδιο για λινε ιν μονο με 15 ευρω . ειμαι και εγω Γαλλος απο το www.greekcitroenclub.gr και εχω την ιδια πηγη οποτε εκανα το καλοδιο για εμενα το εχω εδω και 2 χρονια περιπου .απροβλημάτιστα και το φτιαχνω και για παιδια του club moy και ειπα μήπως θελει κανένας απο εδω . μίλησα και με τους mod για να γίνει αγγελία . |
netblaster έγραψε: | ||
Αυτο ειναι το καινουριο εργοστασιακο ε??? Για το παλιο εργοστασιακο δεν εχουμε κατι??? |
Touristas έγραψε: |
Υπάρχει έτοιμο καλώδιο (εργοστασιακό) για τα RD4.
Επίσης θα πρέπει να γίνει και διαμόρφωση μέσω διαγνωστικού για να ανοίξει η γραμμή του line in. Τα 206 δεν βγαίνουν με αυτό το R/CD |
karlbarks έγραψε: |
Παιδες βρηκα μια ακρη .
λογικα θα δουλεψει . θα κανουμε λινε ιν την θεση στην σιντιερα και θα ενεργοποιηθει απο το κουμπι πανω απο το 3 που ειναι για το changer . |
drdino έγραψε: |
Λογικά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις και την είσοδο της σιντιέρας στην lion, ε; Περιμένουμε εντυπώσεις. ![]() Εγώ πήρα τηλέφωνο σε έναν αντιπρόσωπο της θεσσαλονίκης να ρωτήσω τιμή για το ipod-interface, και μου είπε γύρω στα 150 ευρώ. Χμμμ.... Αν δουλεύει 100% καλώς, αλλιώς... ![]() |
Όταν βγάλεις την πηγή σου, κάνε έναν κόπο να σημειώσεις και το μοντέλο της. Εμένα είναι RD3 με κωδικό PU-2471.
![]() Επίσης, η υποδοχή για τον ακροδέκτη είναι έτσι; ![]() |
Κάνε μου μια χάρη αν σου είναι εύκολο... μπορείς να βγάλεις μια φωτό τον κονέκτορα που μπαίνει στο ηχοσύστημα; Τι διαστάσεις έχει η φίσα του; ![]() |
Για clarion RD-3 το παρήγγειλες εσύ; Από ότι βλέπω, δεν φαίνεται να κάνει για την δικιά μου πηγή. ![]() |
Συγκεκριμενα λεει: AUX AUDIO INPUT ADAPTER PEUGEOT 106/206/307/406 CLARION/VDO Kαι απο το site που το πηρα το εχουν βαλει σε απλο 206, σε 206RC, σε C5 και σε 1007... |
volvos έγραψε: |
ποσο πηγε το μαλλι? |
brz20 έγραψε: |
Θελω και εγω λεμε.
Να σου πω κατι net? Μπορεις να αυξομιωνεις τον ηχο απο το χειριστιριο? Μπορεις να κανεις mute και μετα να συνεχισεις να ακους απο το ipod που εχεις εκει? Αυτα τα δυο πες μου. |
Ρυθμίζεις την ένταση του ήχου της πηγής προφανώς, και κάνεις και mute την πηγή. |
Ακριβως αυτο κανεις... Αυξομειωνεις την ενταση και μπορεις να κανεις mute (αλλα το mp3 συνεχιζει να παιζει, δεν κανει pause οπως το cd)!!! To μονο αρνητικο ειναι οτι επειδη η ενταση του Mp3 ειναι χαμηλη, για να ακους σωστα απο τα ηχεια πρεπει να εχεις το mp3 στο full και τη μοναδα στην περιοχη 20 με 25... Αυτο τουλαχιστον για το δικο μου mp3 της creative!!! |
brz20 έγραψε: | ||
Παιζει να ειναι θεμα προενισχυσης. Το πιο πιθανο νομιζω. Απο που το πηρες?Εχει αντιπροσωπο στην Ελλαδα? Σκεφτομαι να το παραγγειλω αυριο κιολας. |
Steve ξερεις τιποτα απο ηλεκτρονικη η τζαμπα γραφεις?
Θελω να μου απαντησεις ειλικρινα ομως. Πιο μιλησε οτι το RCA κανει τετοια δουλεια. |
Μπορεις να αυξομιωνεις τον ηχο απο το χειριστιριο?
|
Ημαρτον παναγια μου.Τι αλλο θα ακουσω. |
Tίποτα ακόμα. ![]() ![]() |
Μόλις γύρισα από τα ελτά, γιατί ο ταχυδρόμος μου έφερε την ειδοποίηση σήμερα. Το δέμα είχε έρθει από τους 20. ![]() ![]() ![]() Είχα πάρει τηλέφωνο πριν μέρες, είχαν ψάξει με τον αριθμό του δέματος, αλλά δεν το είχαν βρει. Τι να πει κανείς... |
Λυπάμαι, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορώ να το κάνω. Ίσως ασχοληθώ μόλις τελειώσω την εξεταστική. Είναι αρκετή δουλειά και θέλει πολύ ψάξιμο.
![]() ![]() |
To πρόβλημα είναι ο ελεγκτής που έχει. Atmel at-tss461c που είναι van controller, δλδ πρέπει να συνεργάζεται με την bsi του αμαξιού. Δύσκολα τα πράγματα... ![]() |
Με εργοστασιακή λύση όχι, υπάρχουν όμως aftermarket αντάπτορες που κάνουν τη δουλειά. Εγώ πχ έχω έναν για ipod στο δικό μου. |
extreembak έγραψε: |
Kαλημερα!!Μπορει καποιος να μου πει που είναι η υποδοχη για I-pod στο 207 rc le mans?κοιταξα μεσα στο ντουλαπακι και δεν εχει τιποτα!!! |