PSClub - Hellas

Φτιάξε το μόνος σου - 206 - HOW TO: Σύνδεση iPod

apocosmos - Πεμ 08 Σεπ 2005, 11:19:47
Θέμα δημοσίευσης: 206 - HOW TO: Σύνδεση iPod
Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει I-Pod στο ηχητικό σύστημα του αυτοκινήτου του; Η Apple προτείνει κάποιες εταιρίες αλλά δεν έχω βρει κάποιον που να το έχει κάνει. Υπάρχει κανείς; (Εννοώ σύνδεση με καλώδια κλπ όχι με το εξάρτημα που το ακούς απο το ραδιόφωνο.)
MEMsound - Δευ 02 Ιαν 2006, 12:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το R/cd του αυτοκινητου σου δεν έχει είσοδο line-in με βύσματα RCA τότε θα χρειαστείς να προνιθευτείς απότην εταιρία του r/cd τον αντίστιχο αντάπτορα πουν σου δίνει είσοδο line-in από βύσματα RCA.
θα χρειαστείς και ένα καλώδιο "stero mini-jack σε stereo RCA" με το οποίο θα συνδέσεις τον αντάπτορα (->RCA) με το i-pod (.>mini-jack)

Ο έλγχος του i-pod θα γίνεται φυσικά από το I-pod και όχι από το rcd.

Ορισμένες καινούργιες συσκευες r/cd έχουν λογισμικό ελέγχου i-pod και παρέχουν και τον αντίστοιχο "εξελιγμένο" αντάπρορα που να επιτρέπει εκτός από απλή σύνδεση και έλεγχο από το r/cd του i-pod.

Αυτά τα όμορφα.
Sidobre - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:22:28
Θέμα δημοσίευσης: Σύνδεση iPod
Συνήθως δεν θα με δείτε εδώ γιατί δεν είμαι fun του ήχου.

Oπως και το R/CD του 206 μου, θεωρείται από όλα τα τσακάλια εδώ μέσα "αρχαιολογία".

Ομως επειδή η Ελένη έχει πλέον ένα brand new iPod θα ήταν κρίμα να μην το συνδέσω με το R/CD. Δεν υπάρχουν λεφτά για MP3 και αφού το έχουμε γιατί να μην το βάλω... Wink

Λοιπόν σαν πηγή έχω ένα Pioneer DEH-P6100R όπου έχει (κάπου) είσοδο external και σκοπεύω να το συνδέσω το iPod με MiniJack (όχι πολυτέλειες, αρκεί να παίξει).

Aυτό είναι το manual του R/CD
http://www.service.pioneer-eur.com/peeservice/RegistrInstrMan.nsf/(CountDownloadinInstructionManuals3)?openagent&ID=F2A42CD2E676C3C341256AC7004E9F72&Attachment=DEH-P7161R_GR.pdf

Και ερωτώ, για να την κάνω βράδυ την δουλειά, ξέρει κανείς με ακρίβεια τί υποδοχή έχει από πίσω το R/CD για να έχω έτοιμο το καλώδιο; (Minijack to ..... )

Yπόψη θα μου χρησιμεύσει για να συνδέσω και το k750i για τον ίδιο λόγο (mp3) φιάχνοντας - έτσι για να δίνω ιδέες- ένα έξτρα καλωδιάκι με θυληκό minijack σε καλώδιο για Ericsson (χρησιμοποιώντας ένα φτηνό handsfree)
MEMsound - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
έτοιμη η απάντηση μετα το σχετικό "merge".... Wink Wink
MEMsound - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:38:00
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα κ.Πρόεδρε χρειάζεστε το i-pod adapter...

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_overview.jsp?category_id=301&taxonomy_id=25-38
Sidobre - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
Το σχετικό merge δεν με βοηθά. Στον αέρα είναι και αυτό.

Αυτό που ρώτησα είναι (γι'αυτό έβαλα και το λινκ του μανουαλ) αν ξέρει κανείς τί υποδοχές έχει από πίσω αυτό το διαόλι....
Sidobre - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:43:43
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Άρα κ.Πρόεδρε χρειάζεστε το i-pod adapter...

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_overview.jsp?category_id=301&taxonomy_id=25-38

Αρα όλα αυτά από πίσω έχουν μόνο IP-BUS...

Για έξοδο σε Minijack δεν έχει τπτ; Evil
Sidobre - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:45:07
Θέμα δημοσίευσης:
Α, μάλιστα, thanks Μάνθο το βρήκα....

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9050&taxonomy_id=25-38

Που στο καλό το βρίσκουμε αυτό;
MEMsound - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:55:50
Θέμα δημοσίευσης:
άστο πάνω μου... Wink Wink

Επίσης να πω ότι με τον i-pod adapter δεν έχεις μόνο σύνδεση αλλά και έλεγχο του i-pod (από τα R/CD που υποστηρίζουν τέτοιον έλεγχο = είναι "iPod® adapter ready")

Με το καλώδιο ip-rca απλά θα έχεις αναπαραγωγή και όχι έλγχο του i-pod Wink
Sidobre - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
άστο πάνω μου... Wink Wink

Εγώ να το αφήσω πάνω σου....

Ομως ήθελα μέχρι το Tour να το έχω έτοιμο.

Αν το έχεις μέχρι τότε, να κανονίσω έστω να έχω τα υπόλοιπα καλώδια
(RCA to Minijack και RCA σε SonyEricsson...) Cool
MEMsound - Τετ 11 Ιαν 2006, 17:05:26
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα να δεις τι με βάζεις να κάνω...περίμενε Evil να κάνω τα σχετικά τηλεφωνήματα... Wink Laughing
Sidobre - Πεμ 12 Ιαν 2006, 09:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
Yπάρχει και αυτό:

http://www.audiooutfitter.com/store/AUXCBLPIO

Που σαφέστατα είναι πιο φτηνό, αλλά στο Ελλαδιστάν που μπορώ να το βρώ;
Sidobre - Πεμ 12 Ιαν 2006, 11:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
Και αυτό...

http://www.pie.net/store/index.cfm?action=ViewDetails&ItemID=149
Steve - Πεμ 12 Ιαν 2006, 11:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν αρχίσω να ρίπτω ντομάτες κατά παντός υπευθύνου, θα ρωτήσω απλά:

Πρόεδρα, θες αυτό το μαντζαφλάρι ή minijack to RCA?

Να ξέρω τι δώρο θα σου κάνω στο touring Razz
Sidobre - Πεμ 12 Ιαν 2006, 12:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω αυτό το ματζαφλάρι για να βγει υποδοχή από το Pioneer (IP-bus) σε ότι νάναι. Επειδή σε καρφί (minjack) δεν πρόκειται να βρω, το πιο καλό για οποιαδήποτε συσκευή είναι το RCA.

Τώρα καλώδια από RCA σε καρφί ή οτιδήποτε άλλο υπάρχουν με τον κιλό... Wink
MEMsound - Πεμ 12 Ιαν 2006, 12:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πριν αρχίσω να ρίπτω ντομάτες κατά παντός υπευθύνου, θα ρωτήσω απλά:

Πρόεδρα, θες αυτό το μαντζαφλάρι ή minijack to RCA?

Να ξέρω τι δώρο θα σου κάνω στο touring Razz

Σαχλαμαράκο ξέρεις από Pioneer?
(κατά το "ξέρεις από vespa...")

Λοιπόν τα Pioneer "οπίσω" τους έχουν την είσοδο/έξοδο IP-BUS με την οποία και συνδέονται με εξωτερικές συσκευές με τον κατάλληλο αντάπρορα.

Ο Τάσος θέλει απλά αναπαραωγή του i-pod για αυτό και χρειάζεται ένα "iP-BUS->RCA" τέτοιο:

και μετά ένα "male-RCA->mini-jack".

Το γνήσιο καλώδο iP-BUS->RCA της Pioneer (iP-RCA) έχει κάνα 35άρι ευρώ.

Επίσης υπάρχει και το CD-IB100 με το οποίο μπορείς να ελέγξεις το I-Pod από την πηγή και να το φορτίσες ταυτόχονα. Αυτό κοστίζει περίπου 120ευρω.
Sidobre - Πεμ 12 Ιαν 2006, 12:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, εγώ θέλω σε RCA και να τα στερεώσω μόνιμα στο αυτοκίνητο ή να έχω (ακόμα πιο εύκολο για να γίνει) ένα θυληκό Minijack πάνω στην κονσόλα:

Αυτό πίσω από την κεντρική κονσόλα

http://www.indypc.com/store.asp?id=1405&menu=Adapters_/_Gender_Changers&smenu=RCA/Audio&page=1

Ενώ μπροστά θα φαίνεται μια μικρή τρυπούλα

Cool Cool

Αυτό γιατί όπως είπα θέλω να συνδέω άμμεσα και το k750i ή οτιδήποτε πλέον που να παίζει μουσική.... Wink
MEMsound - Πεμ 12 Ιαν 2006, 13:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς!
Μαζί με το iP-RCA και είσαι κομπλέ... Wink Wink
Steve - Πεμ 12 Ιαν 2006, 16:49:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού υπάρχει αναπηρία πάω να το αγοράσω αύριο για να το πασσάρω στον πρόεδρα με +20% κέρδος... Cool
Sidobre - Τρι 31 Ιαν 2006, 18:07:38
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικά με αυτό το IP-RCA βρήκε κανείς τπτ; Rolling eyes
MEMsound - Τρι 31 Ιαν 2006, 18:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
του δικού μου δεν του τα έχουν στείλει ακομα.
Έχει παραγγείλει και τα περιμένει και αυτός, και εγώ, και εσύ... Wink

= δεν σε έχω ξεχάσει (ξεχνιέσαι εσύ άλλωστε.... Laughing Laughing Laughing Laughing )
karlbarks - Σαβ 03 Φεβ 2007, 14:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
για οσους εχουν αυτην την πηγη http://seb206playa.free.fr/griffe/cableauxiliaire20oct05/photo3.jpg

rd4 της blaupunkt η της Siemens μπορω να τους κανω καλοδιο για λινε ιν μονο με 15 ευρω .

ειμαι και εγω Γαλλος απο το www.greekcitroenclub.gr και εχω την ιδια πηγη οποτε εκανα το καλοδιο για εμενα το εχω εδω και 2 χρονια περιπου .απροβλημάτιστα και το φτιαχνω και για παιδια του club moy και ειπα μήπως θελει κανένας απο εδω .

μίλησα και με τους mod για να γίνει αγγελία .
netblaster - Σαβ 03 Φεβ 2007, 15:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
karlbarks έγραψε:
για οσους εχουν αυτην την πηγη http://seb206playa.free.fr/griffe/cableauxiliaire20oct05/photo3.jpg

rd4 της blaupunkt η της Siemens μπορω να τους κανω καλοδιο για λινε ιν μονο με 15 ευρω .

ειμαι και εγω Γαλλος απο το www.greekcitroenclub.gr και εχω την ιδια πηγη οποτε εκανα το καλοδιο για εμενα το εχω εδω και 2 χρονια περιπου .απροβλημάτιστα και το φτιαχνω και για παιδια του club moy και ειπα μήπως θελει κανένας απο εδω .

Αυτο ειναι το καινουριο εργοστασιακο ε???

Για το παλιο εργοστασιακο δεν εχουμε κατι???
Ghost Dog - Σαβ 03 Φεβ 2007, 15:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
karlbarks έγραψε:

Αυτο ειναι το καινουριο εργοστασιακο ε???

Για το παλιο εργοστασιακο δεν εχουμε κατι???

Δεν κυκλοφορει 206 με αυτη την πηγη... Wink
netblaster - Σαβ 03 Φεβ 2007, 15:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, γιαυτο ρωταω, αν γινεται κατι με το παλιο εργοστασιακο!!!
karlbarks - Σαβ 03 Φεβ 2007, 16:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
τα 7 αρια απο οσο ξερω το εχουν την πηγη αυτην 207 307 407 ktl .
volvos - Σαβ 03 Φεβ 2007, 16:43:34
Θέμα δημοσίευσης:
ξκιουσι μι...

με το μαμα κλαριον παιζει τιποτα απο ολα αυτα που λετε?

ασχετο δοκιμασα στο ipod της αδερφης μου αυτο το σκατοανταπτορα φιλου που συντονιζει μεσω ραδιοσταθμων και ηταν απλα αθλια η ποιοτητα ηχου...
Touristas - Σαβ 03 Φεβ 2007, 17:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει έτοιμο καλώδιο (εργοστασιακό) για τα RD4.
Επίσης θα πρέπει να γίνει και διαμόρφωση μέσω διαγνωστικού για να ανοίξει η γραμμή του line in.
Τα 206 δεν βγαίνουν με αυτό το R/CD
netblaster - Σαβ 03 Φεβ 2007, 17:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει, δε βγαινουν με αυτο το R/CD...

Αλλα μηπως ο φιλος karlbarks που κανει το παραπανω καλωδιο μπορει ή εχει κανει καποια πατεντα για τα R/CD των 206???
Touristas - Σαβ 03 Φεβ 2007, 18:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλά δεν λέει για το RD3 και στην φωτογραφία έχει το RD4.
Ας το διευκρινίσει
karlbarks - Σαβ 03 Φεβ 2007, 22:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Υπάρχει έτοιμο καλώδιο (εργοστασιακό) για τα RD4.
Επίσης θα πρέπει να γίνει και διαμόρφωση μέσω διαγνωστικού για να ανοίξει η γραμμή του line in.
Τα 206 δεν βγαίνουν με αυτό το R/CD

το δικό μου είναι "αντιγραφή" του εργοστασιακού καλοδιου που πουλαει η peugeot επειδη ειναι ιδια η πηγη του 207 με το C4 το εκανα για εμενα .

για 206 δεν το εχω ψάξει αλλα μπορω να κοιταξω και να σας πω .

θα με βοηθούσε πολύ αν ειχε κάποιος κάποια στοιχειά να μου δώσει για την πηγή για να με βοηθήσει . απο φωτός μέχρι και ηλεκτρονικά σχεδια .

είναι το RD3 της blaupunkt η clarion ?
volvos - Σαβ 03 Φεβ 2007, 23:04:02
Θέμα δημοσίευσης:
κλαριον...rd3.

αντε ρε παιδια να δουμε φως και εμεις.
Touristas - Κυρ 04 Φεβ 2007, 09:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
Από πίσω ξέρω σίγουρα ότι έχει εισόδους , η μία μάλιστα είναι για την CDέρια.
Μετά μένους 2 θέσει καινές, κάτι έχω βρει αλλά δεν έχω βρει χρόνο να το κάνω και να δω εάν όντως δουλεύει
karlbarks - Κυρ 04 Φεβ 2007, 14:20:18
Θέμα δημοσίευσης:
κατι βρηκα .

αυτο που θα ηθελα να μου βρει καποιος απο εσας ειναι μια φωτο απο το πισω μερος του RD3 . να δω τι βισμα πρεπει να μπει

ειναι καπως ετσι ?

MEMsound - Κυρ 04 Φεβ 2007, 14:47:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ορίστε:
RD3 (από 206 του 2005)
πρόσοψη
βισμα πίσω
ετικέτα στο πάνω μέρος
karlbarks - Κυρ 04 Φεβ 2007, 20:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες βρηκα μια ακρη .

λογικα θα δουλεψει . θα κανουμε λινε ιν την θεση στην σιντιερα και θα ενεργοποιηθει απο το κουμπι πανω απο το 3 που ειναι για το changer .
netblaster - Δευ 05 Φεβ 2007, 12:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
karlbarks έγραψε:
Παιδες βρηκα μια ακρη .

λογικα θα δουλεψει . θα κανουμε λινε ιν την θεση στην σιντιερα και θα ενεργοποιηθει απο το κουμπι πανω απο το 3 που ειναι για το changer .

Μαλιστα...Εφικτο ακουγεται!!!

Περιμενω να δω αν δουλεψει!!! Very happy
karlbarks - Παρ 09 Φεβ 2007, 14:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον δεν θα τα καταφερουμε.

πρεπει να γινει κατασκευη με μικροεπεξεργαστη το οποιο να δείχνει στο αμαξι οτι το ειναι μεσα το changer .

το κυκλωμα δεν ειναι αδυνατο να γινει αλλα νομιζω οτι δεν αξιζει .

θα συνεχίσω να ψαχνω και θα σας ενημερωσω για λυσεις .

Very happy
MEMsound - Παρ 09 Φεβ 2007, 15:17:02
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right
Ghost Dog - Παρ 09 Φεβ 2007, 20:47:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω βρει εναν ανταπτορα, αλλα με κοστος περι τα 300ευρω που δεν πιστευω οτι αξιζει... Mad
fynos - Τρι 20 Φεβ 2007, 18:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα i-Link λες ??
Πάντως είναι αρκετά ‘έξυπνα’ μπορείς να το βάλεις και σε άλλης μάρκας αυτοκίνητο, μιας και επαναπρογραμματίζεται για αυτό εκ νέου ! Smile
roni8223 - Τρι 28 Αύγ 2007, 16:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα βρεθηκε καποιος τροπος για συνδεση του rd3 μεσω της υποδοχης για σιντιερα για να εχουμε line in?
netblaster - Τετ 29 Αύγ 2007, 14:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
PEUGEOT AUX-Interface Artikel-Nr. 73800: Das Interface ermöglicht die Nutzung des CD-Wechsler Toneingangs als Stereo AUX-in. Die OEM-Radios in folgenden Peugeot-Modellen sind kompatibel: 206, 307, 406, 607, 806.
89,00 EUR

http://www.connects2.com/images/prodimages/prodview/CTVPGX010.jpg

Αυτο το πραγματακι κανει αυτο που θελουμε, μετατρεπει την εισοδο του CD Changer σε AUX in...

Το βρηκα σενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ site www.dista.gr, αλλα η τιμη ειναι απο Γερμανικο site (http://www.dietz24.biz/assets/s2dmain.html?http://www.dietz24.biz/)!!!

Το πραγματακι αυτο ειναι της Connects2 (www.connects2.com)

H ελληνικη εταιρία DISTA ειναι επισημος συνεργατης της εταιριας αυτης!!!

Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι δεν κανουν εμποριο λιανικης και πως προμηθευουν κυριως αντιπροσωπειες...

Η τιμη που πηρα απαυτους (λιανικη) ειναι, στο περιπου, γυρω στα 100€...
drdino - Τετ 29 Αύγ 2007, 14:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πρακτικά δλδ, από πού μπορούμε να το πάρουμε; Από το connects2.com;

Το θέμα είναι να είμαστε σίγουροι ότι κάνει για τις πηγές μας.
netblaster - Τετ 29 Αύγ 2007, 14:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πρακτικα...

Μπορουμε να το παρουμε απο καποιον συνεργατη της Dista εδω στην Ελλαδα, εχει μια λιστα συνεργατων στο site, αλλα και μεσω τηλεφωνου μπορει να γινει ενημερωση, για το που μπορουμε να το βρουμε!!!

Ο αλλος τροπος ειναι η ηλεκτρονικη παραγγελια...

Τωρα βεβαια, δεν ξερω τι παιζει με τι διαθεσιμοτητα εδω στην Ελλαδα...

Οσο για τη συμβατοτητα...

Peugeot 206/307/406/607/807
VDO/Clarion
RC200/220/260/280/290 - PU2294/1633 (RD3)
drdino - Τετ 29 Αύγ 2007, 14:47:49
Θέμα δημοσίευσης:
Θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο να δω τι παίζει.
volvos - Τετ 29 Αύγ 2007, 16:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΡΓΥΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

παιδια αν αυτο το πραμα δουλευει θα ειναι το επομενο γκρουπ buyyy

μπραβο ρε nteblaster..

ισως το καλυτερο ειναι ξανα επικοινωνια με αντιπροσωπια που πηρες να ζητησουμε ενα για επιτοπου δοκιμη (θα παει καποιος με το αμαξι του απο εκει) και αφου σιγουρευτουμε οτι ειναι οκ ομαδικη παραγγελια.
αν τους πουμε για 20κομματια τουμπες θα κανουν.
fynos - Τετ 29 Αύγ 2007, 18:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
Με αυτό το πράγμα μπορείς να αλλάζεις κομμάτι από ότι και αν συνδέσεις ?
Δεύτερον, περνάει τίτλους ?
Αν δεν μπορεί να κάνει έστω το πρώτο, μάλλον είναι μάπα !
drdino - Τετ 29 Αύγ 2007, 19:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ως απλό line-in, δεν νομίζω να γίνεται να αλλάξεις τραγούδια. Ο προσαρμoγέας για ipod πολύ πιθανό όμως να μπορεί να κάνει κάτι.

Και έτσι όμως, δεν θεωρώ ότι είναι μάπα δεδομένου ότι η επόμενη λύση είναι αλλαγή της πηγής. Συν τον προσαρμογέα για τα χειριστήρια στο τιμόνι.
fynos - Τετ 29 Αύγ 2007, 22:32:37
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ θα το ξαναπώ, κοιτάξατε για ice- link ?
Αν είναι να βάλεις ένα απλό line in και να κάθεσαι να αλλάζεις εσύ τραγούδια ή να κάνεις ότι άλλο τέλος πάντων, σε βλέπω να έρχεσαι με κλίση για ομιλία σε κινητό !
Η λύση αυτή πάντως με γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, τι να πω αν για εσάς αυτό είναι ποιότητα και ευελιξία, καλό GB !
drdino - Τετ 29 Αύγ 2007, 22:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλάμε για line-in σε εργοστασιακή πηγή. Κανένα line-in δεν μπορεί να ελέγξει το μπρος/πίσω. Εξάλλου μιλάμε για σύνδεση φορητού mp3. Aν πάμε σε ipod interface, σύμφωνοι, γίνεται και αυτό. Πάντως, οικονομικά νομίζω πως συμφέρει περισσότερο από την αγορά καινούριας πηγής και προσαρμογέα για χειριστήρια/οθόνη.
fynos - Τετ 29 Αύγ 2007, 23:07:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κάποιος έχει iPOD μπορεί να καταφυγή σε λύση ice-link και σε μαμά πηγή !
netblaster - Τετ 29 Αύγ 2007, 23:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ειναι οτι προκειται για μια οικονομικη λυση, χωρις να αλλαχτει η εργοστασιακη πηγη!!!

Και στο κατω κατω, λιγοι ειναι αυτοι που παιζουν συνεχως με το ηχοσυστημα τους... Βαζεις μια playlist και καθαριζεις!!!

Το θεμα ειναι να μην παιζεις με τα CD, που ειναι κατι πολυ πιο επικινδυνο απτο να πατησεις ενα next σε ενα Mp3 player!!!

Σαφως και υπαρχουν καλυτερες λυσεις και ακριβοτερες ταυτοχρονα, αλλα αν ειναι να ανεβασει καποιος το κοστος κανει ολικη αναβαθμιση στο ηχοσυστημα του!!!
drdino - Τετ 29 Αύγ 2007, 23:22:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω ipod, οπότε θα καταφύγω σε λύση ipod-interface. Αυτό με την προϋπόθεση ότι ο προσαρμογέας ταιριάζει στην πηγή μας. Confused
fynos - Τετ 29 Αύγ 2007, 23:27:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κουράστηκα, ψάξε για ice link που προγραμματίζετε για όπιο αυτοκίνητο θες !
Δηλαδή, χαμένο δεν πάει !!
drdino - Τετ 29 Αύγ 2007, 23:34:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρόβλημα δεν είναι ο προσαρμογέας, το πρόβλημα είναι η πηγή. Laughing
netblaster - Πεμ 30 Αύγ 2007, 11:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα παρηγγειλα το μαραφετι αυτο, το AUX in...

Τελικη τιμη 92,40€, μαζι με τα εξοδα αποστολης, απο Γερμανια!!!

Το πηρα απαυτο το site: http://www.niq.de/catalog/product_info.php?products_id=1683

Απο τις απαντησεις που εχει κατω, απο ανθρωπους που το αγορασαν εχει μονο 5 αστερια και σε ολους δουλεψε!!!

Το περιμενω και οταν με το καλο ερθει θα σας πω εντυπωσεις!!!
drdino - Πεμ 30 Αύγ 2007, 11:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις και την είσοδο της σιντιέρας στην lion, ε; Περιμένουμε εντυπώσεις. Smile

Εγώ πήρα τηλέφωνο σε έναν αντιπρόσωπο της θεσσαλονίκης να ρωτήσω τιμή για το ipod-interface, και μου είπε γύρω στα 150 ευρώ. Χμμμ.... Αν δουλεύει 100% καλώς, αλλιώς... Rolling eyes
netblaster - Πεμ 30 Αύγ 2007, 11:31:14
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Λογικά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις και την είσοδο της σιντιέρας στην lion, ε; Περιμένουμε εντυπώσεις. Smile

Εγώ πήρα τηλέφωνο σε έναν αντιπρόσωπο της θεσσαλονίκης να ρωτήσω τιμή για το ipod-interface, και μου είπε γύρω στα 150 ευρώ. Χμμμ.... Αν δουλεύει 100% καλώς, αλλιώς... Rolling eyes

Αν και αποτι διαβασa ειναι plug and play και κανεις απο αυτους που αφησαν σχολια στη σελιδα δεν ανεφερε περι ενεργοποιησης κτλ...

Μονοι τους το εβαλαν...

Anyway, το περιμενω και βλεπουμε!!!
drdino - Πεμ 30 Αύγ 2007, 11:34:55
Θέμα δημοσίευσης:
Περίεργο... Τέσπα, περιμένουμε όλοι! Very happy
drdino - Πεμ 30 Αύγ 2007, 21:00:53
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν βγάλεις την πηγή σου, κάνε έναν κόπο να σημειώσεις και το μοντέλο της. Εμένα είναι RD3 με κωδικό PU-2471.

Επίσης, η υποδοχή για τον ακροδέκτη είναι έτσι;

netblaster - Πεμ 30 Αύγ 2007, 23:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Όταν βγάλεις την πηγή σου, κάνε έναν κόπο να σημειώσεις και το μοντέλο της. Εμένα είναι RD3 με κωδικό PU-2471.

Επίσης, η υποδοχή για τον ακροδέκτη είναι έτσι;

Θα βγαλω μερικες φωτογραφιες...

Αλλα αποτι ειδα, το εχουν βαλει ολοι οσοι εχουν το RD3 - 01, ασχετα με τον κωδικο της μοναδας...

Να μου ερθει με το καλο...Ηδη με ειδοποιησαν οτι εκαναν την αποστολη!!!
drdino - Πεμ 30 Αύγ 2007, 23:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλώς εχόντων των πραγμάτων, τρίτη-τετάρτη θα το έχεις δηλαδή. Clapping Clapping Clapping
drdino - Τετ 05 Σεπ 2007, 10:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
Kανένα νεότερο; Laughing
netblaster - Τετ 05 Σεπ 2007, 10:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι ακομα...

Σημερα αυριο περιμενω το δεμα, το οποιο ερχεται με DHL...

Μου εχουν στειλει τον κωδικο του πακετου μου, αλλα δεν ξερω αν μπορω να επικοινωνησω με την εδω DHL και να μαθω ή πρεπει να παρω στο γενικο τηλεφωνο που μου δινει (εξωτερικου)...
drdino - Τετ 05 Σεπ 2007, 11:02:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρε εδώ και θα σου πουν αν τουλάχιστον έχει φτάσει ελλάδα. Εγώ έτσι κάνω...
Steve - Τετ 05 Σεπ 2007, 14:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Η DHL σαν εταιρία courier έχει και Online tracking απ' όσο ξέρω... βάλε τον κωδικό δέματος στην ιστοσελίδα τους να δεις που βρίσκεται.
drdino - Πεμ 06 Σεπ 2007, 09:39:26
Θέμα δημοσίευσης:
[καμένος] Τίποτα ακόμα; Embarassed [/καμένος]

Δίκιο έχει ο steve, το tracking number το βάζεις εδώ: http://www.dhl.gr/publish/gr/gr/eshipping/track.high.html
netblaster - Πεμ 06 Σεπ 2007, 10:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το εβαλα στο ελληνικο site, αλλα δεν μου εμφανιζει αποτελεσμα...

Στο γερμανικο μου λεει οτι εχει αποσταλει απο τις 03/09!!!

Πηρα τηλεφωνο στην DHL και μου ειπαν οτι η συγκεκριμενη αποστολη δεν ειναι μεσω DHL εξολοκληρου, καθως η αντιστοιχη γερμανικη συνεργαζεται και με τα ΕΛΤΑ, οποτε το στειλαν μεν αυτοι, αλλα θα το παραλαβω απο τα ΕΛΤΑ απο τον κλασσικο ταχυδρομο που χτυπαει παντα δυο φορες...

Περιμενω... Evil
drdino - Πεμ 06 Σεπ 2007, 10:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει, σήμερα/αύριο/δευτέρα σε κόβω... Laughing
netblaster - Πεμ 06 Σεπ 2007, 11:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
Επικοινωνησα με τα ΕΛΤΑ, εξυπηρετικοτατοι εκει δε λεω...

Αλλα με απογοητευσε αυτο που ακουσα...

Μπορει να κανει μεχρι και 10 μερες απο τη μερα της αποστολης (αυτο ειναι το μεγιστο...)!!!

Δεν ειχε παραπανω στοιχεια απο αυτα που εχω εγω και θα πρεπει να παρω στη Γερμανια για να μαθω ακριβως την εξελιξη της αποστολης...

Οποτε, Please wait...System is loading... Evil Evil Evil
drdino - Πεμ 06 Σεπ 2007, 11:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα... μου φαίνεται και εγώ θα το παραγγείλω πάντως, τρώγομαι... Laughing
Steve - Πεμ 06 Σεπ 2007, 11:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
Από Γερμανία, μέχρι 3kg δέμα που έχω παραλάβει μέσω ΕΛΤΑ, κάνει το αργότερο 7 εργάσιμες...
netblaster - Δευ 10 Σεπ 2007, 15:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα τηλεφωνησα παλι στα ΕΛΤΑ και μου ειπε η κοπελα οτι το δεμα εφυγε απο Γερμανια στις 31 Αυγουστου και πως θα κανει καμια 20αρια μερες?!?!?!? Shocked

Την προηγουμενη φορα που ειχα παρει μου ειχε πει 10...

Ρε τι τραβαει ο κοσμος για εναν ανταπτορα...
drdino - Δευ 10 Σεπ 2007, 18:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
20 μέρες; Τι βλακείες λένε; Θέλουνε 17-18 μέρες για να κάνουν την αποστολή Ελλάδα-σπίτι σου; Από το χονκ-κονγκ πες τους έρχονται τα πράγματα σε 2-3 μέρες. Evil
netblaster - Τρι 11 Σεπ 2007, 11:44:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λογω του φορτου εργασιας, εξαιτιας του πρεοκλογικου υλικου που αποστελλεται καθε μερα, θα υπαρξουν καθυστερησεις...
netblaster - Τρι 11 Σεπ 2007, 13:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ελληνικα ταχυδρομεια ολε...

Το δεμα ειχε ερθει απο τη Δευτερα!!!

Anyway, το εχω στα χερια μου...(και μαζι με αυτο, εχω και τα ζελεδακια που μου εστειλαν δωρο απο το καταστημα στη Γερμανια, ως ευχαριστω για την προτιμηση)!!!

Δεν ειναι κατι το φοβερο απο ποιοτητα κατασκευης και υλικων κτλ, αλλα το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια του...

Θα το βαλω το συντομοτερο!!!

Η συσκευασια (με το δωρο):
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0109.jpg

Ο ανταπτορας (το ποντικι το εβαλα ως ενδειξη για το μεγεθος του):
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0111.jpg

Αυτο που μαλλον θα χρειαστει ειναι ενα μεγαλυτερο καλωδιο RCA σε mini-jack και μια ταινια διπλης επικολλησης...
drdino - Τρι 11 Σεπ 2007, 13:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
Οπότε σε πόσες μέρες σου ήρθε σύνολο; Μεγεια!!! Very happy Very happy Very happy

Κάνε μου μια χάρη αν σου είναι εύκολο... μπορείς να βγάλεις μια φωτό τον κονέκτορα που μπαίνει στο ηχοσύστημα; Τι διαστάσεις έχει η φίσα του; Embarassed
netblaster - Τρι 11 Σεπ 2007, 13:06:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βγαλεις τα ΣουΚου, 6 μερες... (Ετσι μουρχεται να παρω εκεινη που μουπε 20...)

Anyway, αν προλαβω σημερα θα το βαλω και θα σας πω εντυπωσεις...
netblaster - Τρι 11 Σεπ 2007, 13:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Κάνε μου μια χάρη αν σου είναι εύκολο... μπορείς να βγάλεις μια φωτό τον κονέκτορα που μπαίνει στο ηχοσύστημα; Τι διαστάσεις έχει η φίσα του; Embarassed

http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0114.jpg
drdino - Τρι 11 Σεπ 2007, 13:14:29
Θέμα δημοσίευσης:
Για clarion RD-3 το παρήγγειλες εσύ; Από ότι βλέπω, δεν φαίνεται να κάνει για την δικιά μου πηγή. Rolling eyes
netblaster - Τρι 11 Σεπ 2007, 13:19:09
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Για clarion RD-3 το παρήγγειλες εσύ; Από ότι βλέπω, δεν φαίνεται να κάνει για την δικιά μου πηγή. Rolling eyes

Συγκεκριμενα λεει:

AUX AUDIO INPUT ADAPTER

PEUGEOT 106/206/307/406 CLARION/VDO

Kαι απο το site που το πηρα το εχουν βαλει σε απλο 206, σε 206RC, σε C5 και σε 1007...
drdino - Τρι 11 Σεπ 2007, 13:20:36
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πω... καλά, θα δούμε όταν έρθει και το δικό μου...
volvos - Τρι 11 Σεπ 2007, 14:23:18
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
drdino έγραψε:

Συγκεκριμενα λεει:

AUX AUDIO INPUT ADAPTER

PEUGEOT 106/206/307/406 CLARION/VDO

Kαι απο το site που το πηρα το εχουν βαλει σε απλο 206, σε 206RC, σε C5 και σε 1007...

επειδη δε ξερω και πολλα...λογικα με αυτο συνδεεις τα παντα οχι μονο ipod...
δηλαδη και π.χ mp3 player?
MEMsound - Τρι 11 Σεπ 2007, 14:30:48
Θέμα δημοσίευσης:
ναι
από την έξοδο των ακουστικών του mp3 Wink (στην εισδο rca του αντάπτορα)
netblaster - Τρι 11 Σεπ 2007, 15:33:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τοποθετηθηκε (αρκετα ευκολα)!!! Very happy

Δουλευει αψογα!!! Very happy

Ποιοτητα ηχου, αν το CD ειναι 10, αυτο παιρνει 8, αλλα εξαρταται και απο το ΜP3 player...

Μπορει να συνδεθει οποιαδηποτε συσκευη εχει εξοδο για ακουστικα!!!
(απλα, ειδικα για τα iPod υπαρχουν και ανταπτορες που σου επιτερπουν να τα χειριστεις απο τη μοναδα σου)

Η μοναδα μου:
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0117.jpg

Συνδεση στη μοναδα:
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0119.jpg

Συνδεση στο MP3 (δοκιμαστική):
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0121.jpg

Ένδειξη στην οθόνη:
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0116.jpg

Τοποθέτηση (πρεπει να βγει η κεντρικη κονσολα, ειναι πανευκολο):
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0126.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0122.jpg

Αποτέλεσμα (αυτο το μπλε πανακι το εχω βαλει γιατι οτι εβαζα εκει εκανε θορυβο):
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0128.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/SP_A0126w.jpg

Πουθενα δε φαινονται καλωδια (φτανει το παρεχομενο τελικα)!!!

Το μονο που χρειαστηκε να παρεμβω, ηταν με ενα κοφτακι, να κοψω ενα μικρο κομματι πισω απτο τασακι (σε κατι αυτακια που εχει δεξια και αριστερα του κλιπ που κουμπωνει) ωστε να μην πιεζεται το καλωδιο και να κουμπωνει το τασακι χωρις προβλημα!!! Δυστυχως δεν τραβηξα φωτο, αλλα ελπιζω να γινομαι κατανοητος!!!

Μια ταινια διπλης ειναι το μονο extra υλικο που χρειαζεται!!!

Ειπε κανεις οτι τα "μαμα" 206 δεν μπορουν να παρουν Aux in ανταπτορα???
drdino - Τρι 11 Σεπ 2007, 17:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε! Άρα κάνει και για το δικό μου!

Μεγειές, μεγειές, συγχαρητήρια!!!! Very happy Very happy Very happy
volvos - Τρι 11 Σεπ 2007, 18:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο πηγε το μαλλι?
netblaster - Τρι 11 Σεπ 2007, 18:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ποσο πηγε το μαλλι?

92,40€ κομπλε και δωρο καραμελιτσες ζελεδακια!!!
brz20 - Τρι 11 Σεπ 2007, 19:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω και εγω λεμε.
Να σου πω κατι net?
Μπορεις να αυξομιωνεις τον ηχο απο το χειριστιριο?
Μπορεις να κανεις mute και μετα να συνεχισεις να ακους απο το ipod που εχεις εκει?
Αυτα τα δυο πες μου.
Steve - Τρι 11 Σεπ 2007, 21:31:09
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Θελω και εγω λεμε.
Να σου πω κατι net?
Μπορεις να κανεις mute και μετα να συνεχισεις να ακους απο το ipod που εχεις εκει?
Αυτα τα δυο πες μου.

Έχεις δει ποτέ σου ρε alien RCA καλώδιο που, εκτός από σήμα ήχου, να μεταφέρει και σήματα εντολών, για να μπορείς να ρυθμίζεις πράγματα?

Αν δεις ποτέ, δείξε μου και εμένα...
drdino - Τρι 11 Σεπ 2007, 21:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ρυθμίζεις την ένταση του ήχου της πηγής προφανώς, και κάνεις και mute την πηγή.
netblaster - Τρι 11 Σεπ 2007, 22:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Ακριβως αυτο κανεις...

Αυξομειωνεις την ενταση και μπορεις να κανεις mute (αλλα το mp3 συνεχιζει να παιζει, δεν κανει pause οπως το cd)!!!

To μονο αρνητικο ειναι οτι επειδη η ενταση του Mp3 ειναι χαμηλη, για να ακους σωστα απο τα ηχεια πρεπει να εχεις το mp3 στο full και τη μοναδα στην περιοχη 20 με 25... Αυτο τουλαχιστον για το δικο μου mp3 της creative!!!
brz20 - Τρι 11 Σεπ 2007, 23:10:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve ξερεις τιποτα απο ηλεκτρονικη η τζαμπα γραφεις?
Θελω να μου απαντησεις ειλικρινα ομως.
Πιο μιλησε οτι το RCA κανει τετοια δουλεια.
Ημαρτον παναγια μου.Τι αλλο θα ακουσω.
Ρε συ οι εντολες φτανουν στο RCD(τουλαχιστον οι εντολες για την αυξομιωση και το mute).Τι σχεση εχει η σιντιερα ή το Aux Interface που εχεις μετα?
Πες μου.
Απλα σε εμενα συμβαινει το εξης.
Επειδη εκλεψα σημα απο το καλωδιο που παει απο το RCD στην σιντιερα και καπου εγινε κολλημα διαβαζει error και μετα απο mute του PC δεν μπορω να ξανακουσω.
Με αυτο δεν θα εχω προβλημα.

netblaster έγραψε:
drdino έγραψε:

Ακριβως αυτο κανεις...

Αυξομειωνεις την ενταση και μπορεις να κανεις mute (αλλα το mp3 συνεχιζει να παιζει, δεν κανει pause οπως το cd)!!!

To μονο αρνητικο ειναι οτι επειδη η ενταση του Mp3 ειναι χαμηλη, για να ακους σωστα απο τα ηχεια πρεπει να εχεις το mp3 στο full και τη μοναδα στην περιοχη 20 με 25... Αυτο τουλαχιστον για το δικο μου mp3 της creative!!!

Παιζει να ειναι θεμα προενισχυσης.
Το πιο πιθανο νομιζω.
Απο που το πηρες?Εχει αντιπροσωπο στην Ελλαδα?
Σκεφτομαι να το παραγγειλω αυριο κιολας.
netblaster - Τετ 12 Σεπ 2007, 00:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
netblaster έγραψε:

Παιζει να ειναι θεμα προενισχυσης.
Το πιο πιθανο νομιζω.
Απο που το πηρες?Εχει αντιπροσωπο στην Ελλαδα?
Σκεφτομαι να το παραγγειλω αυριο κιολας.

To ξερω οτι εκει ειναι το προβλημα, αλλα ειναι αναλογα με το mp3... Εβαλα ενα αλλο, "κινεζικο", και επαιζε πιο δυνατα!!! Anyway, λιγο το κακο...

Απο εδω εγινε η αγορα:
http://www.niq.de/catalog/product_info.php?products_id=1683
brz20 - Τετ 12 Σεπ 2007, 00:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ok netblaster.Το βρηκα πιο πισω.
Απλα εγραψα λιγο γρηγορα και καπως νευρικα λογο του RCA του Steve.
Παντως δεν ειναι θεμα μαρκας και μη μαρκας τελικα.
Ειναι τελειως ασχετο τελικα οπως διχνει το ζητημα σε πολλα θεματα.
Οπως το ειπες.Πολυ λιγο το κακο.Τωρα με εψησες να παρω και εγω ενα τετοιο ανταπτορα γιατι το χριαζομαι και το ψαχνω παρα πολυ καιρο.
Steve - Τετ 12 Σεπ 2007, 01:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Steve ξερεις τιποτα απο ηλεκτρονικη η τζαμπα γραφεις?
Θελω να μου απαντησεις ειλικρινα ομως.
Πιο μιλησε οτι το RCA κανει τετοια δουλεια.

Εσύ.
brz20 έγραψε:

brz20 έγραψε:
Ημαρτον παναγια μου.Τι αλλο θα ακουσω.

Πολλά και διάφορα, μέχρι να διατυπώνεις σωστά αυτό που θες να πείς.
Touristas - Τετ 12 Σεπ 2007, 06:12:11
Θέμα δημοσίευσης:
Για το θέμα της έντασης να ξέρετε πως ότι μάρκα εξωτερική πυγή και να βάλετε δεν θα παίζει δυνατά όπως αν είχε την σιντιέρα.
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το RT3 που έχει από μόνο του RCA για εξωτερική πηγή.
Ότι και αν έχω βάλει θα πρέπει να το έχω σχεδόν στο τέρμα για να ακουστει καλά.
Προφανώς θα πρέπει το σήμα να είναι προ ενισχυμένο (από ενισχυτή π.χ ) για να παίξει δυνατά
brz20 - Τετ 12 Σεπ 2007, 13:40:55
Θέμα δημοσίευσης:
Η καρτα ηχου του PC που θελω να συνδεσω εγω εχει μια χαρα προενισχυση.
Ακουω σαν να ακουγα ενα CD.
Το RT3 πιο ειναι?
Αυτο μπαινει σε καποιο αμαξι που εχει RD3?
drdino - Τετ 12 Σεπ 2007, 13:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το RT3 είναι το navi/gsm κτλ κτλ...
brz20 - Τετ 12 Σεπ 2007, 14:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
Με την ωραια οθονη που εχει πανω αντι της κλασικης οθονης που εχουν ολα τα αλλα.
Ωραια πραγματα.
MEMsound - Τετ 12 Σεπ 2007, 14:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
ωραία αλλά σχετικά ακριβά
drdino - Τετ 12 Σεπ 2007, 14:16:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι... με 500 ευρώ το βρίσκεις στο ebay, αλλά μετά η εγκατάσταση από ότι μου είπε ο Αργύρης είναι παλούκι λουκ... Θέλει ξύλωμα το μισό αμάξι... Laughing
brz20 - Τετ 12 Σεπ 2007, 15:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλυτερα να βγαλεις αυτην και να βαλεις μια δικια σου.
Αλλα την αλλη οθονη τι θα την κανεις που εχει και τον υπολογιστη ταξιδιου?
Εδω ειναι το ζητημα τωρα.
drdino - Τετ 19 Σεπ 2007, 15:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα να έρθει εμένα. Evil
netblaster - Τετ 19 Σεπ 2007, 15:22:29
Θέμα δημοσίευσης:
Περασαν οι 6 μερες???

Τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ πηρες???

Πηγες μια βολτα απτο ταχυδρομειο που σε εξυπηρετει???

Γιατι εγω αν δεν εκανα το τελευταιο, απο Δευτερα που ειχε ερθει, θα επερνα το ειδοποιητηριο δυο μερες μετα!!!
drdino - Τετ 19 Σεπ 2007, 15:28:50
Θέμα δημοσίευσης:
Moυ στάλθηκε σύμφωνα με την dhl στις 7 του μηνός. Δεν έκανα τπτ από αυτά που λες... Laughing Λες να πάω μια βόλτα από εκεί ε;
drdino - Τετ 19 Σεπ 2007, 19:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα πολύ καλό σάιτ, με πληροφορίες για σύνδεση διαφόρων περιφερειακών σε όλα τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα:

http://membres.lycos.fr/myphedra/Images/AV_systems/AV_connecting_fr.htm
drdino - Πεμ 20 Σεπ 2007, 13:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Στα ΕΛΤΑ δεν υπάρχει το δέμα. Από γερμανία έφυγε στις 10 του μήνα τελικά. Περιμένω... Rolling eyes Confused

Αυτό που με παρηγορεί είναι το ότι περιμένω και κάτι πράγματα από Βόλο που στάλθηκαν την προηγούμενη πέμπτη και ακόμα να έρθουν. Μάλλον υπάρχει γενική καθυστέρηση.
brz20 - Πεμ 20 Σεπ 2007, 14:44:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι καθηστεριμενοι γενικως.
drdino - Τετ 26 Σεπ 2007, 00:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Tίποτα ακόμα. Sad Evil
netblaster - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:01:25
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Tίποτα ακόμα. Sad Evil

Επικοινωνησες παλι με τα ΕΛΤΑ???

Και με αυτο που σε εξυπηρετει???

Περιεργο παντως... Rolling eyes
drdino - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις γύρισα από τα ελτά, γιατί ο ταχυδρόμος μου έφερε την ειδοποίηση σήμερα. Το δέμα είχε έρθει από τους 20. Evil Evil Evil
Είχα πάρει τηλέφωνο πριν μέρες, είχαν ψάξει με τον αριθμό του δέματος, αλλά δεν το είχαν βρει. Τι να πει κανείς...
netblaster - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Μόλις γύρισα από τα ελτά, γιατί ο ταχυδρόμος μου έφερε την ειδοποίηση σήμερα. Το δέμα είχε έρθει από τους 20. Evil Evil Evil
Είχα πάρει τηλέφωνο πριν μέρες, είχαν ψάξει με τον αριθμό του δέματος, αλλά δεν το είχαν βρει. Τι να πει κανείς...

ΕΛΤΑ forever...
drdino - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing άσε... από βόλο ένα γράμμα έκανε 10 μέρες.

Το craddle το χρησιμοποίησες εσύ;
netblaster - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν λες craddle τι εννοεις???

Η συσκευασια μου ειχε μεσα τον ανταπτορα, το καλωδιο για την υποδοχη της μοναδας και το καλωδιο απο RCA σε mini jack...

Ολα τα χρησιμοποιησα!!!
drdino - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing εμένα είχε και craddle μέσα, δηλαδή βάση...

netblaster - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
To δικο σου ειναι για Ipod ε???
drdino - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
A ναι, για αυτό μάλλον. Embarassed Αλλά δεν νομίζω να την βάλω στην κονσόλα.

Ίσως να την βάλω στο ντουλαπάκι σε μια γωνία.

Πρέπει να σκεφτώ και πού θα βάλω το κουτί, πού θα βγάλω την έξοδο κτλ.
netblaster - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:51:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη επιτυχια!!! Very happy
drdino - Τετ 26 Σεπ 2007, 11:53:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ. Smile
Λέω να κάνω οδηγό με φωτογραφίες. Cool
volvos - Τετ 26 Σεπ 2007, 13:01:12
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος θα μου το παραγγειλει>???
μανθοοοο???
δεν εχω ιδεα απο τετοια κολπα...
drdino - Τετ 26 Σεπ 2007, 13:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα κοιτάξω πάντως μήπως μπορούμε να το αντιγράψουμε.
MEMsound - Τετ 26 Σεπ 2007, 13:21:48
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη κάνε υπομονή για αυτό που λέει ο drdino
σαν συσκευή δεν πρέπει να είναι κάτι το δύσκολο να φτιαχτεί
εσωτερικά λογικά ένας αντάπτορας είναι, δεν πρέπει να έχει κάποιο επιστημονικό κύκλωμα
ετσι πιστευω τουλάχιστον...

από κει και πέρα αν δεν παραγγέλνουμε
για όσους θέλουν Wink
brz20 - Τετ 26 Σεπ 2007, 15:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εγω.
Λεω να το βαλω για να μην αγοραζω ραδιο για το carpc.
Βασικα ακομα δεν το εχω παρει και πολυ ζεστα γιατι περιμενω το HQCT(Radio για carpc)του ξαδερφου μου και αν με ικανοποιει ο ηχος θα τα πεταξω ολα και θα βαλω το HQCT.
Αν παλι με αφησει καποια ψηλοπαραπονακια και δεν μου γεμισει το ματι τοτε καρφωτα θα παρω αυτον τον ανταπτορα.
drdino - Τετ 26 Σεπ 2007, 22:19:54
Θέμα δημοσίευσης:
Λυπάμαι, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορώ να το κάνω. Ίσως ασχοληθώ μόλις τελειώσω την εξεταστική. Είναι αρκετή δουλειά και θέλει πολύ ψάξιμο.

MEMsound - Πεμ 27 Σεπ 2007, 00:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
fynos - Πεμ 27 Σεπ 2007, 06:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Λυπάμαι, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορώ να το κάνω. Ίσως ασχοληθώ μόλις τελειώσω την εξεταστική. Είναι αρκετή δουλειά και θέλει πολύ ψάξιμο.

Είσαι φιλόδοξος ε ?
Μπορεί και να τα καταφέρεις . . . εξαρτάτε !
volvos - Πεμ 27 Σεπ 2007, 08:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
μπααααααααα

δε το βλεπω ευκολο... Crying or Very sad
drdino - Πεμ 27 Σεπ 2007, 09:12:33
Θέμα δημοσίευσης:
To πρόβλημα είναι ο ελεγκτής που έχει. Atmel at-tss461c που είναι van controller, δλδ πρέπει να συνεργάζεται με την bsi του αμαξιού. Δύσκολα τα πράγματα... Rolling eyes
netblaster - Πεμ 27 Σεπ 2007, 10:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
To πρόβλημα είναι ο ελεγκτής που έχει. Atmel at-tss461c που είναι van controller, δλδ πρέπει να συνεργάζεται με την bsi του αμαξιού. Δύσκολα τα πράγματα... Rolling eyes

Οντως δυσκολο για κατασκευη... Ειναι και οι κολλησεις, πολλες και μικρες καθως η πλακετα ειναι μικρη...

Αν το επιχειρησεις παντως, καλη επιτυχια!!!
brz20 - Πεμ 27 Σεπ 2007, 10:51:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Atmel δεν ειναι τιποτα ρε συ.Και το εννοω.
Μικρουπολογιστες και ρομποτικη που εκανα τους ειχα μαθει απ'εξω.
Εχω και ολοκληρο βιβλιο αποκλιστικα για Atmel.
Ειναι απο τους ευκολες επεξεργαστες και προγραμματιζονται ευκολα.

Το ζητημα ειναι οι κολλησεις που ειναι βιομηχανικες.
Δυσκολα βαζεις χερι.

Επισης ο Atmel δεν μπορει να κουμπωσει πουθενα αν τον ξεκολλησεις για να διαβασουμε τον κωδικα σε δεκαεξαδικο συστημα.Δεν ειναι αποσπομενο chipακι.
Πρεπει να σκεφτεις κατ'αρχην αν αξιζει να κανεις κατι τετοιο.
volvos - Πεμ 27 Σεπ 2007, 11:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
κωσταντινε επειδη δε βλεπω να βγαζουμε ακρη αν παραγγειλεις εσυ ή καποιος αλλος υπογιστε και μενα και σας βαζω τα λεφτα τραπεζα Wink

δε βιαζομαι απλα το λεω για να με υπολογιζετε
brz20 - Πεμ 27 Σεπ 2007, 12:17:10
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ.
Εγω παιδια θα το παραγγειλω μονο αν δεν με ικανοποιησει το αλλο ραδιο που περιμενει ο ξαδερφος για το Civic του.
Αν δεν τοτε θα την κανω την κινηση.Αλλιως θα παρω το HQCT για να τα ελενχο και να τα εχω εχω ολα σε PC.
Απλα ενα αλλο θεμα που παιζει τοτε ειναι οτι το ραδιο θα το χειριζομαι απο καποιο software που αν κολλησει δεν θα θα μπορω να κανω τιποτα.
Ενω ετσι με το μαμα ραδιο δεν προκειτε να παθω κατι ποτε γιατι ειναι σε μορφη hardware.Οτι και να παθει το PC το ραδιο θα λαλαει ανεξαρτητως.
Laughing Laughing Laughing
drdino - Πεμ 27 Σεπ 2007, 14:04:51
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα λοιπόν ξύπνησα όλος χαρά, ήταν η μέρα της επέμβασης.

Η πρώτη σκέψη όταν είχα αγοράσει τον αντάπτορα ήταν να τον εγκαταστήσω σε ένα ηχοσυστηματάδικο. Τα εργατικά που μου ζητούσαν ήταν κανένα 40-50αρι, οπότε δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Στην συνέχεια όμως κατέληξα να το εγκαταστήσω μόνος μου. Και για τα χρήματα που θα μπορούσα να τα φάω σε πολλά σουβλάκια, αλλά και γιατί το αμάξι μου το ξέρω καλύτερα από κάθε άλλον και έτσι θα το ταλαιπωρούσα λιγότερο.

Οπότε μετά τον απαραίτητο πρόλογο, πάμε κατευθείαν στο ψητό.

How-To: Εγκατάσταση ipod interface σε εργοστασιακή πηγή RD-3 για Peugeot 307 ph.1

Αρχικά, ας δούμε τι χρειαζόμαστε:
--> 1 σουβλάκι μαζί με το καλαμάκι του (ή ένα καλαμάκι μαζί με το καλαμάκι του)

--> 1 κρουασάν (σε γαλλικό αμάξι γίνεται η εγκατάσταση) και έναν καφέ. Βοηθάει πολύ να μασουλάς κάτι όταν είσαι σε αδιέξοδο, ενώ ο καφές είναι απαραίτητος για την πνευματική διαύγεια. Laughing

--> Κόλα στιγμής, κολλητική ταινία διπλής όψης, tie-wrap, ο αντάπτορας, ένας σουγιάς

--> μονωτικός σωλήνας

Ας ξεκινήσουμε την τοποθέτηση λοιπόν.

Αφού φάμε το σουβλάκι, παίρνουμε το ξυλάκι και το σπάμε στα τέσσερα. Προσέχουμε ώστε τα κοψίματα να είναι καλά, να μην ξεφτίσει δλδ πολύ το ξυλάκι, και τοποθετούμε τα κομμάτια στις 4 τρύπες που βρίσκονται στις άκρες της πηγής. Τα σπρώχνουμε περίπου 3 πόντους προς τα μέσα, έτσι ώστε να νιώσουμε μια αντίσταση.

Τραβάμε την πηγή προς τα έξω με την βοήθεια των ξυλακίων, αφαιρούμε τα 3 καλώδια (ρεύμα, κεραία, interface με την bsi) και βάζουμε την πηγή στην άκρη. Στην κονσόλα μας τώρα έχουμε ένα ωραίο κενό.

Στο σημείο αυτό καλό είναι να πιάσουμε τα 3 καλώδια μαζί και να τα κολλήσουμε στην αριστερή άκρη. Εγώ δεν το έκανα, αλλά αν κάποιος δυσκολεύεται είναι μια καλή λύση.

Αυτό είναι το καλώδιο που κουμπώνει στην υποδοχή για την σιντιέρα στην πηγή. Δεν μου άρεσε που ήταν έτσι χύμα τα καλώδια, οπότε εδώ άρχισαν οι μαγκαϊβερισμοί. Laughing

Με τα tie-wrap πιάνουμε τα καλώδια μεταξύ τους κατά μήκος της πλεξούδας και κόβουμε τα περισσευούμενα κομμάτια. Στην συνέχεια, παίρνουμε τον μονωτικό σωλήνα, τον κόβουμε στο απαραίτητο μήκος και μετά τον κόβουμε κάθετα, ώστε να έχουμε ένα μακρόστενο ημικύκλιο. Τυλίγουμε την πλεξούδα, και δένουμε με tie-wrap. Το αποτέλεσμά μας πρέπει να είναι κάπως έτσι (σαν λουκάνικο, φασκιωμένο Laughing).

Η επένδυση με το μονωτικό στην πλεξούδα δεν είναι απαραίτητη. Εγώ φοβόμουν όμως μήπως χτυπάει στο ταμπλό και ακούγεται, οπότε το έκανα έτσι.

Εδώ βλέπουμε την τρύπα στο ντουλαπάκι από όπου θα περάσει το λουκανικάκι μας. Είναι κομμένη και στηρίζεται σε 4-5 πλαστικά ποδαράκια, οπότε απλά τραβώντας βγαίνει σπάζοντάς τα (αυτό δεν μου άρεσε, αλλά όπως θα δούμε στην συνέχεια δεν πειράζει :iconcool: .

Το πρόβλημα με την πλεξούδα και την επένδυσή της με το χοντρό αυτό μονωτικό είναι ότι βρίσκει στο πίσω μέρος της πηγής. Αν δεν μπει το μονωτικό, το καλώδιο χωράει άνετα από πίσω. Στην δικιά μου περίπτωση, αφού μελέτησα τον χώρο πίσω από την πηγή, αποφάσισα να το περάσω πίσω από 2 μεταλλικά στηρίγματα που υπάρχουν στο βάθος, και φαίνονται με κόκκινο στην παρακάτω φωτογραφία. Έχουν αρκετό χώρο από πίσω και είναι ό,τι πρέπει.

Εδώ βλέπουμε την πλεξούδα αφότου έχει περαστεί από το πρώτο (από δεξιά) μεταλλικό στήριγμα. Στην άκρη του έχω δέσει μερικά tie-wrap, ώστε να μπορέσω να το τραβήξω με το χέρι μέσα από την κονσόλα, από το ντουλαπάκι προς την κονσόλα.

Αφού το περάσουμε από το 2 στήριγμα, προωθώντας κατάλληλα την πλεξούδα από το ντουλαπάκι και τραβώντας από την κεντρική κονσόλα, συνδέουμε την τροφοδοσία, την κεραία, το καλώδιο της bsi και το καλώδιο του interface μας και επανατοποθετούμε με προσοχή την πηγή. Όπως την τοποθετούμε, χρειάζεται παράλληλα να τραβάμε το καλώδιο από το ντουλαπάκι, ώστε να μαζέψουμε τα μπόσικα.

Προσοχή χρειάζεται στην τρύπα από το ντουλαπάκι, καθώς αρκετά κοντά της βρίσκονται τα καλώδια για το φως του ντουλαπιού και του αισθητήρα θερμοκρασίας καμπίνας.

Σπρώχνουμε την πηγή προς τα μέσα και αφαιρούμε τα 4 ξυλάκια. Ελέγχουμε αν έχει ασφαλίσει καλά η πηγή σπρώχνοντας τις 4 γωνίες της πηγής προς τα μέσα.

Μας μένει τώρα να κανονίσουμε τα πράγματα στο ντουλαπάκι.
Εδώ βλέπουμε την τρύπα στο τοίχωμα και την πλεξούδα από μέσα. Κανονικά το μονωτικό φτάνει μέχρι την άκρη, αλλά εδώ δεν το είχα τραβήξει μέχρι τέλους.

Συνδέουμε την άκρη της πλεξούδας στον αντίστοιχο ακροδέκτη του box, και το κολλάμε με κάποιον τρόπο στο ντουλαπάκι. Εγώ χρησιμοποίησα ταινία διπλής όψης, αλλά μάλλον θα βρω άλλο τρόπο, γιατί δεν μου άρεσε η αντοχή. Αν έχετε καμιά ιδέα, ρίξτε... :hmmm:

Το αποτέλεσμα:

Γενική άποψη. Δεν μου αρέσει η εικόνα με τα καλώδια να φαίνονται έτσι, οπότε ίσως τα τυλίξω με μονωτική ταινία. Θα δείξει.

Εδώ βλέπουμε το πλαστικό που είχαμε σπάσει αλλά επανατοποθετήθηκε. Χρειάστηκε να ανοίξω λίγο την τρύπα στο πάνω μέρος με τον σουγιά μου ώστε να χωράει το λουκάνικο-πλεξούδα. Στην συνέχεια, αφού το τοποθέτησα σκέτο, το ξανακόλλησα με κόλα στιγμής. Μια χαρά.

Το ipod συνδεδεμένο παίζει:

Η ένδειξη στην οθόνη:

Δυστυχώς το όνομα του τραγουδιού δεν το εμφανίζει. Το ωραίο είναι όμως πως βλέπει το ipod σαν πολύδισκο σύστημα, στο οποίο την θέση του κάθε δίσκου παίρνει μια playlist. Οπότε όπως αλλάζεις δίσκο από τα χειριστήρια στο τιμόνι και την πηγή μπορείς να αλλάζεις και playlist στο ipod. Φυσικά τα χειριστήρια ήχουν λειτουργούν κανονικά, όπως και οι επιλογές για μπρος/πίσω, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ένα απλό line-in.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι επειδή η έξοδος δεν έχει προενίσχυση, πρέπει να ανεβάσεις τον ήχο σε σχέση με το ραδιόφωνο ή το cd της πηγής για να ακούς σε καλή ένταση από το ipod. Αλλά μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος; Laughing

Συνολικός χρόνος εγκατάστασης: 1μιση ώρα περίπου μαζί με τα πήγαινε-έλα στο σπίτι και σε μαγαζί για αγορά των μονωτικών, της ταινίας διπλής όψεως και της κόλας στιγμής. Smile
Ghost Dog - Πεμ 27 Σεπ 2007, 14:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
Για τσεκαρε μηπως μιιια στο τοσο δεν <καταλαβαινει> το ipod και σου βγαζει καποιο σφαλμα (πιθανον "error-11"),βεβαια εγω το εχω με aftermarket πηγη αλλα τεσπα...
Μου το κανει αραιαααα και που... Rolling eyes
drdino - Πεμ 27 Σεπ 2007, 14:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
Σε τι πηγή και με τι αντάπτορα; Στις δοκιμές που έκανα δεν μου έβγαλε τπτ πάντως... Confused
Ghost Dog - Πεμ 27 Σεπ 2007, 15:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
Pioneer 8600 με ανταπτορα της pioneer...
Εχεις ψωμι ακομα <μικρε> Razz ...μια φορα "το μηνα" να το κανει (και το εχω ενα χρονο)Wink
Steve - Πεμ 27 Σεπ 2007, 16:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία δουλειά και μπράβο σου για το tutorial, αλλά όμως να ξέρεις πως το tie-warp δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υφίσταται σαν λέξη. Αν εννοείς το tie-wrap, ή το κοινό, χωριάτικο και λανθασμένο tire-up, τότε μάλλον εννοείς το πλαστικό ζωναράκι που πιάνει τα καλώδια Smile

Α, το σουβλάκι πάει με μπύρα... όχι με κρουασάν και καφέ Rolling eyes
drdino - Πεμ 27 Σεπ 2007, 16:10:23
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω κάπου warp;

Όσο για το σουβλάκι, περί ορέξεως σπανακόπιτα. Εγώ πάντως δεν έφαγα σουβλάκι, έχω ξυλάκια για σουβλάκια. Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 27 Σεπ 2007, 16:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ καλή δουλειά. Wink Wink Wink

δεν είχα καταλάβει ότι με τον συγκεκριμένο αντάπτορα μπορείς να χειριστείς το ipod
νόμιζα ότι απλά λειτουργεί σαν Line-in.

μια χαρά.... Wink Wink Wink
netblaster - Πεμ 27 Σεπ 2007, 17:29:56
Θέμα δημοσίευσης:
Με γειες...

Καπου σε μια φωτο διεκρινα μια θηκη CD?1?!?!?

Αυτη πλεον ειναι...last year!!!
drdino - Πεμ 27 Σεπ 2007, 17:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
E ναι, ακόμα εκεί είναι αυτή... Laughing Δεν ξέρω αν θα την ξεφορτωθώ εντελώς, ανάλογα πώς θα βολευτώ...
brz20 - Πεμ 27 Σεπ 2007, 22:36:31
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλο.
Μπραβο σου για την καλη δουλεια που εκανες.
Να ρωτησω κατι ασχετο αλλα το ακουσα και πρεπει να το ρωτησω.
Η σιντιερα εχει καλη προενισχυση ή δεν εχει και αυτη καθολου?
Εγω που πανω θα συνδεσω μια καρτα ηχου θα πρεπει να το παω στα τερματα το volume για να ακουσω?
Πρεπει να κοιταξω αυριο το ντουλαπακι να θυμηθω λιγο τον χωρο και να το φανταστω πως θα ειναι χωρις την σιντιερα.
Α υπ'οψην.Την αλλαγη δεν θα την κανω τοσο για να ξεφορτωθω την σιντιερα αλλα για να μπορω να γυριζω απο ραδιο σε PC χωρις προβλημα.
Εξαλλου το ραδιο και την σιντιερα εχω να τα δω κανενα χρονο τωρα οποτε δεν με πειραζει ακομα και τουμπες να κανουν μεσα στο ντουλαπακι.
volvos - Πεμ 27 Σεπ 2007, 22:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
eρωτηση..

αυτος ο ανταπτορας δουλευει μονο με Ipod?
δηλαδη μονο με ipod βλεπει τραγουδια και αλλαζει απο χειριστηριο?

το λεω γιατι εγω ειμαι ολιγον τι αλεργικος με τα ipod και ηθελα να παρω ενα creative poy εχω δει και ειναι και σκληρος δισκος
αν ειναι να μη το βλεπει ή να μη δουλευει χειριστηριο τη κατσαμεν...[/img]
drdino - Πεμ 27 Σεπ 2007, 22:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
O συγκεκριμένος είναι μόνο για ipod. Δεν έχει πέσει το μάτι που πάντως σε αντάπτορα για λοιπά mp3. Μόνο για line-in, δηλαδή ξεχνάς τον τηλεχειρισμό...
netblaster - Πεμ 27 Σεπ 2007, 22:53:31
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως τα λεει ο drdino ειναι...

Μονο για τα Ipod βγαζουν τετοιους ανταπτορες και για απλα usb (αλλα δεν υπαρχει ανταπτορας usb για τα δικα μας)!!!

Διαθεσιμοι ανταπτορες ειναι μονο για Ipod (που υποστηριζει και το χειριστηριο) και Aux in (που ο μονος ελεγχος απτο χειριστηριο ειναι αυξομειωση ηχου)!!!
Ghost Dog - Παρ 28 Σεπ 2007, 01:10:45
Θέμα δημοσίευσης:
Οτσν στα λεει ο θειος Αρης,να τον ακους κυριε βολβε... Wink Laughing Laughing
brz20 - Παρ 28 Σεπ 2007, 09:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μου κοψατε αιμα τωρα.
Και ενω ολα στο μυαλο μου ηταν καλα ειδα το ποστ του Παναγιωτη και λεω "μηπως δεν κανει?"
Αλλα τελικα ειμαι στην περιπτωση του Aux και θα εχω μονο την αυξομιωση του ηχου και την σιγαση(κοινως mute).
Azor_blade - Πεμ 18 Φεβ 2010, 12:59:33
Θέμα δημοσίευσης: 206-USB dock για 206
Προσφατα αποχτηθηκε ενα 207rc facelift..Μεσα στον εξοπλισμο υπηρχε και η δυνατοτητα για usb dock για το εργοστασιακο ηχοσυστημα..Ξερει κανεις αν υφισταται κατι παρομοιο για το 206 του 2006??
birbilakos - Πεμ 18 Φεβ 2010, 14:20:57
Θέμα δημοσίευσης:
Απ' όσο ξέρω όχι Confused
drdino - Πεμ 18 Φεβ 2010, 15:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
Με εργοστασιακή λύση όχι, υπάρχουν όμως aftermarket αντάπτορες που κάνουν τη δουλειά. Εγώ πχ έχω έναν για ipod στο δικό μου.
Azor_blade - Πεμ 18 Φεβ 2010, 15:59:16
Θέμα δημοσίευσης:
drdino ανταπτορα για το i pod εννοεις οτι βγαζει απλα ενα jack??
drdino - Πεμ 18 Φεβ 2010, 19:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, κανονικό έλεγχο. Υπάρχει και σκέτο line-in πάντως και είναι πιο φτηνό.
IAKOVOS - Πεμ 18 Φεβ 2010, 20:23:30
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Με εργοστασιακή λύση όχι, υπάρχουν όμως aftermarket αντάπτορες που κάνουν τη δουλειά. Εγώ πχ έχω έναν για ipod στο δικό μου.

Mηπωσ μπορεισ να μασ πεισ τον τυπο του ανταπτορα για να τον παρω και αν ελενγχετα απο τα χειρηστηρια (εγω εχω παρε απο πεζο line in και παιζει στο aux αλλα δεν ελενχγεται απο τα χειρηστηρια)thanks Arrow
drdino - Πεμ 18 Φεβ 2010, 20:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.connects2.com/

Eγώ αυτής της εταιρίας πήρα, από το www.niq.de
Stevon - Παρ 19 Φεβ 2010, 20:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο , επειδή το "ζητούμενο" , εχει κατα κάποιον τρόπο αναλυθεί ήδη , το τόπικ σου κλειδώνεται και ενώνεται με το 206 - HOW TO: Σύνδεση iPod
.
Επίσης , αυτό που ψαχνεις νομίζω είναι αυτό

Mod_team
Stevon

recife206 - Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κατάλαβα καλά Κωνσταντίνε αγόρασες αυτό http://www.niq.de/catalog/product_info.php?products_id=1590 .

Τι γενιάς ipod συνδέεις, γιατί έχω την εντύπωση πως το δικό μου (1ης γενιάς nano) δε θα ταιριάζει...
drdino - Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:48:17
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ δεύτερης γενιάς συνδέω...
recife206 - Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Παραξενεύτηκα, γιατί γράφει πως δεν είναι συμβατό με ipod 1ης και 2ης γενιάς...
drdino - Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τίποτα ρε συ. Smile
Χμμμ.... Τόσα χρόνια που το έχω πάντως δεν έχει διαμαρτυρηθεί... Laughing
Εκτός αν άλλαξαν κάτι στην πορεία...

Αν περάσεις από Σαλόνικα σφύρα να το δοκιμάσουμε. Laughing
recife206 - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
Να προσθέσω λοιπόν κι εγώ τη δική μου εμπειρία από τη σύνδεση ipod στο εργοστασιακό ηχοσύστημα.

Πήρα αυτό με κωδικό CTAPGIPOD010 από εδώ http://www.dynamicsounds.co.uk/

Η παραγγελία έγινε την προηγούμενη Τρίτη, έφτασε στα χέρια μου σήμερα Τετάρτη, δηλ. σε 8 ημέρες, και μου κόστισε κάτι λιγότερο από 70 ευρώ (68 για την ακρίβεια).

Η τοποθέτηση είναι πανεύκολη (δυστυχώς δεν έβγαλα φωτο): δε χρειάστηκε να βγάλω το ραδιοCDόφωνο, αφού με το που αφαιρείται το πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας (απαραίτητο για να περάσουν τα καλώδια με άνεση) βγαίνει μαζί και αυτό. Έπειτα, χωρίς να αποσυνδέσω κάτι, συνέδεσα το καλώδιο του ipod adapter στη θέση που προβλέπεται για τη cdιέρα, σταθεροποίησα το adapter με ταινία διπλής όψης πίσω από το clima (για να μη χτυπάει) και πέρασα το καλώδιο του ipod από μία τρύπα που υπάρχει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Όπως καταλαβαίνετε δε φαίνεται τίποτα (αφού δε χρειάζεται κανένα κόψε-ράψε), αλλά στην πράξη απέκτησα mp3 player.

Το αρνητικό: για καλή ένταση ήχου χρειάζεται να είσαι στο 15-25, δηλ. λίγο πιο ψηλά από εκεί που ακούς το CD.

Για κάποιον που δεν έχει πολλές απαιτήσεις στο θέμα ''ήχος'' στο αυτοκίνητο πιστεύω πως είναι μια καλή και φθηνή λύση και μάλιστα με σωστό ήχο (ipod γαρ) χωρίς αλλοιώσεις και φυσικά με τη διατήρηση του χειρισμού από το τιμόνι, τόσο στην αλλαγή κομματιού και έντασης, όσο και στην αλλαγή playlist.

Το ipod nano 1ης γενιάς που έχω αναγνωρίζεται και μάλιστα φορτίζεται με το που γυρνάς τη μίζα.

Αυτά... Very happy
pepekoko - Σαβ 10 Ιούλ 2010, 13:04:16
Θέμα δημοσίευσης: αγνωστο το crc
καλησπερα στο forum προσφατα αγορασα ενα 206 2005.εχει ενα rcd απο την ten technologies d1100crc θελω να βαλλω ελεγχο ipod.γνωριζει καποιοσ που να απευθηνθω.ευχαριστω.(το εψαξα και στο internet αλλ τπτ)
extreembak - Τετ 07 Μάϊ 2014, 08:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλημερα!!Μπορει καποιος να μου πει που είναι η υποδοχη για I-pod στο 207 rc le mans?κοιταξα μεσα στο ντουλαπακι και δεν εχει τιποτα!!!
Stevon - Τετ 07 Μάϊ 2014, 21:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
extreembak έγραψε:
Kαλημερα!!Μπορει καποιος να μου πει που είναι η υποδοχη για I-pod στο 207 rc le mans?κοιταξα μεσα στο ντουλαπακι και δεν εχει τιποτα!!!

Άν και δέν είσαι στο σωστό τόπικ , σωστά έψαξες στο ντουλαπάκι , εάν διέθετε usbbox(που έχει ταυτόχρονα και σύνδεση για iphone/ipod) θα ήταν εκεί , άρα το δικό σου προφανώς δέν διαθέτει Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες