TZAG έγραψε: |
Μετά από πολύ κόπο, κατάφερα σήμερα να βάλω τις καινούργιες μου ασφάλειες αλουμινίου τις οποίες αγόρασα από το Corsa Club (www.corsaclub.gr). Αυτό που με παίδεψε ήταν η αφαίρεση των παλαιών. Τα παλιά ήταν από σκληρό πλαστικό σαν κοκάλινα. Ακόμα πονάνε τα χέρια μου από την τανάλια. Όποιος το τολμήσει ας έχει καί κανένα άνθρωπο μαζί του με μιά "σκύλα" γιά βοήθεια. ![]() ![]() Πάντως το αποτέλεσμα μετράει καί είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Τέλος προσέξτε να τοποθετηθούν στο ίδιο ύψος ![]() ![]() Τις οδηγίες τοποθέτησης θα τις βρείτε στο http://www.ccfreunde-nrw.de/usefull/bastelecke/tuerpins.html TZAG :D |
Vini έγραψε: |
Λοιπόν αυτές τις ασφάλειες τις έχω και εγώ πριν πάρω το 206.... ![]() Εχω προσπαθήσει να τις βάλω αλλά κόλωσα μόλις ειδα ότι για να βγουν τα εργοστασιακά πρέπει να ξεσκίσω την μεταλλική ράγα η οποία θέλει πολύ προσοχή για να μην στραβώσει.... όπως θέλει προσοχή και να μην κοπούν τα προστατευτικά αφρολέξ-οδηγοί της ράγας.... Ετσι μου έχουν μείνει στο ράφι να τα βλέπω.... Λες να τα πουλήσω??? χμμμ....ή να τα βάλω?..... ![]() ![]() ![]() |
....... αν έχεις κι έναν άνθρωπο μαζί σου να σε βοηθά γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ σου χρειαστεί ![]() TZAG :D |
Vini έγραψε: | ||
Ανθρωπο??? χμμμ... ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό και ασχολείται με αυτά είναι κάποιος από Ελευσίνα....ρε παιδί μου και εσύ που πήγες να μείνεις??? Ποιος άλλος?....για να δω στο σπίτι....χμμμ....3 γατάκια στο κήπο? χμμμ! μάλλον όχι....πως να με βοηθήσουν αυτά?? τελος πάντων....θα δω τι θα κάνω.... |
Vini έγραψε: | ||
Ανθρωπο??? χμμμ... ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό και ασχολείται με αυτά είναι κάποιος από Ελευσίνα....ρε παιδί μου και εσύ που πήγες να μείνεις??? Ποιος άλλος?....για να δω στο σπίτι....χμμμ....3 γατάκια στο κήπο? χμμμ! μάλλον όχι....πως να με βοηθήσουν αυτά?? τελος πάντων....θα δω τι θα κάνω.... |
Λοιπόν αυτές τις ασφάλειες τις έχω και εγώ πριν πάρω το 206.... ![]() Εχω προσπαθήσει να τις βάλω αλλά κόλωσα μόλις ειδα ότι για να βγουν τα εργοστασιακά πρέπει να ξεσκίσω την μεταλλική ράγα η οποία θέλει πολύ προσοχή για να μην στραβώσει.... όπως θέλει προσοχή και να μην κοπούν τα προστατευτικά αφρολέξ-οδηγοί της ράγας.... Ετσι μου έχουν μείνει στο ράφι να τα βλέπω.... Λες να τα πουλήσω??? χμμμ....ή να τα βάλω?..... ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Φίλε να συναντηθούμε να σε βοηθήσω εγώ για τις ασφάλειες και εσύ για όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητό μου ![]() ![]() ![]() |
Προς BYRON206, theflame, Nikel
Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω καμιά προσπάθεια και ελπίζω να τα καταφέρω. Πάντως αν χρειαστώ βοήθεια θα σας ζητήσω... Προς DimiP Mόνο κήπο...? Σου λέει τίποτα το γκαράζ για 4 αυτοκίνητα...?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nik7 έγραψε: |
poso kanoun kai pou tis vrisko kai to kapaki tis portas pos to vgazeis?traviete?
istera ine aftes tis irmscher tis opel?aftes kanoun giro sta 15 euro nomizo... perimeno apantiseis.....tha me endiefere... |
kovac έγραψε: |
Πάλι ξέθαψα topic... ![]() ![]() Καμία φωτογραφία από τις ασφάλειες που λέτε? ![]() ![]() ![]() Αυτές υπάρχουν? Που τις βρίσκουμε? |
Αν και δεν έχω μπει σε 3θ να αράξω στο παραθύρι για να είμαι σίγουρος...αλλά δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο ισχύει!
Είναι απλά θέμα της θέσεως του καθίσματος του οδηγού και του πόσο βγάζεις έξω το χέρι! ![]() Το αυτοκίνητο είναι το ίδιο. Άρα η απόσταση καθίσματος οδηγού-τιμονιού είναι η ίδια. Άρα το χέρι βγαίνει στο ίδιο σημείο! Όμως, αν ανοίξεις την πόρτα σου, δε νομίζω να φαίνεται το πίσω μέρος του καθίσματος του οδηγού, άρα το τελείωμα της πόρτας του 3θ είναι στο ίδιο σημείο (ως προς το κάθισμα) που είναι και του 5θ. Άρα και οι ασφάλειες! ![]() Προφανώς πρέπει να φταίει η θέση του καθίσματος του εκάστοτε οδηγού και το πόσο βγάζει το χεράκι του! ![]() Δεν ξέρω...να τα βάλουμε δίπλα-δίπλα να δούμε! ![]() |
petrskar έγραψε: | ||
κι εγω νόμιζα οτι τα 3d εχουν μεγαλυτερες πορτες...ας μας πει καποιος που ξερει... |
Καγκουρίσιος Λόγος:
Όταν θες να βγάλεις έξω το χέρι το καλοκαιράκι, κατεβάζεις την ασφάλεια και δε σε ενοχλεί γιατί δεν πετάει!!!!! |
Vaggelis έγραψε: | ||
Η Λογική λέει: ....οτι καλύτερα να έχεις και τα δυο χέρια μέσα στο αυτοκίνητο και αν είναι δυνατόν και τα δυο πάνω στο τιμόνι Η Καγκουρίσια Λογική λέει: Ο αγκώνας ακουμπάει στο παράθυρο, το αριστερό χέρι κρατάει το τιμόνι και το δεξί είναι κολλημένο πάνω στο κιβώτιο........!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
δεν τα λες καλα αγαπητο καγκουράκι. το δεξι χερι στο κιβωτιο ναι! το αριστερο στις 12 η ωρα , δηλ. πανω και κεντρο!!! και φυσικα ο αγκωνας οχι στο παραθυρο (δε φτανει αλλοστε εκτος κιαν εισαι ο Φασουλας) ![]() |
Πέρα από την πλάκα (ξεφύγαμε πάλι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οι φωτογραφίες από όσους έχουν αλλάξει τις ασφάλειές τους θα ήταν χρήσιμες, καθώς και οι πληροφορίες για το που μπορούμε να βρούμε τέτοιες ασφάλειες που έχουν οι παραπάνω φωτογραφίες που έχω postάρει. Αν πάω σε αλουμινά (έχω ένα γνωστό), δε θα μπορέσει να μου φτιάξει? Λογικά...αλλά αν μπορώ να τις βρω (δηλαδή υπάρχουν) για ποιό λόγο να το κουράζω? Περιμένω απαντήσεις... |
Α) Καλά τα ίδια πράγματα θα λέμε συνέχεια;; Εγώ πήγα και τα πήρα από τον ΡΙΖΙΚΑΡΗ (Corsa Club) Καραθεοδώρη 10 Αθήνα (στο ύψος Μεσογείων και Κατεχάκη) τηλ. 210-6777240-1 και είναι αυτά
... Τώρα για να δείτε πως βγαίνουν/μπαίνουν τα παλιά/νέα, δείτε τη σελίδα: http://www.ccfreunde.de/apportal/main.php?module=bastelecke206&c=bastelecke206&artid=188 |
Β) Και αν δεν σας αρέσουν τα συγκεκριμένα, μπορείτε να πάτε στον αλουμινά σας, να σας βάλει και παράθυρα αλουμινίου! ![]() ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ![]() |
Όσον αφορά τις ασφάλειες που φαίνονται στην αρχή, α) είναι ΧΑΛΙΑ, β) δεν μπάινουν στο 206 γιατί είναι τετράγωνες και πρέπει να κάνεις τετράγωνη και την οπή της κάθε ταπετσαρίας, και γ) το οτι βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο ύψος με την ταπετσαρία (όταν είναι ασφαλισμένες) δεν οφείλεται στις συγκεκριμένες ασφάλειες, αλλά απο το ύψος που θα βιδωθούν πάνω στο εσωτερικό σύρμα στο οποίο στηρίζονται. Φαίνεται και στις φωτογραφίες της σελίδας που αναφέρω άνωθεν και μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε ασφάλεια. |
TZAG έγραψε: | ||||||||
Λυπάμαι αν δεν κατάλαβα την ερώτησή σου, και δεν ξέρω που θα βρείς τις τετράγωνες ασφάλειες που ψάχνεις. Επαναλαμβάνω: οι τετράγωνες δεν κάνουν για το 206 πρέπει να κόψεις το πλαστικό της κάθε ταπετσαρίας ![]()
Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο. Λυπάμαι που δεν έχω δημοσιεύσει δικές μου φωτό, αναφέρω οτι τις έβαλα και σας παραπέμπω σε σελίδα που τις έχει. Είναι ποτέ δυνατόν να δείχνει κανείς, κάτι διαφορετικό απο αυτό που έβαλε;;; Μου κάνει εντύπωση πως το κατάλαβαν οι υπόλοιποι...
α) Περί ορέξεως ουδείς λόγος. β) Τι είναι η ασφάλεια; Τυρί να κόψεις;; Παρακαλώ γράψε πως γίνεται αυτό! ![]() γ) Αφού κόψεις την παλία πλαστική ασφάλεια (ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! πριν σου κοπεί η πρώτη ασφάλεια, θα σου έχουν κοπεί τα χέρια, θελει "σκύλα") κόβεις το σύρμα στο σημείο που είναι λίγο πιό πλατύ, γιατί πρώτον δεν φαίνεται πριν βγάλεις την παλιά ασφάλεια και δεύτερον δεν θα περνά η νέα. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις, αλλά πιστεύω πως αγαπάς την περιουσία σου. Αλουμινάδες να φτιάχνουν ασφάλειες αυτοκινήτων, θεωρώ πως δεν είναι άποψη σοβαρή, όχι μόνον να την εφαρμώσεις, αλλά και να την σκεφτείς! Πέραν τούτου, ότι ανάφερα, ήταν για να βοηθήσω, εσένα και καθένα που διαβάζει. |
...και σας παραπέμπω σε σελίδα που τις έχει. |
Είναι ποτέ δυνατόν να δείχνει κανείς, κάτι διαφορετικό απο αυτό που έβαλε;;; |
α) Περί ορέξεως ουδείς λόγος.
β) Τι είναι η ασφάλεια; Τυρί να κόψεις;; Παρακαλώ γράψε πως γίνεται αυτό! ![]() γ) Αφού κόψεις την παλία πλαστική ασφάλεια (ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! πριν σου κοπεί η πρώτη ασφάλεια, θα σου έχουν κοπεί τα χέρια, θελει "σκύλα") κόβεις το σύρμα στο σημείο που είναι λίγο πιό πλατύ, γιατί πρώτον δεν φαίνεται πριν βγάλεις την παλιά ασφάλεια και δεύτερον δεν θα περνά η νέα. |
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις, αλλά πιστεύω πως αγαπάς την περιουσία σου. Αλουμινάδες να φτιάχνουν ασφάλειες αυτοκινήτων, θεωρώ πως δεν είναι άποψη σοβαρή, όχι μόνον να την εφαρμώσεις, αλλά και να την σκεφτείς! |
Παράθεση: |
Πέραν τούτου, ότι ανάφερα, ήταν για να βοηθήσω, εσένα και καθένα που διαβάζει |
Χρήστο επειδή όλοι "μάστοροι" στην Ελλάδα είναι άστα να πάνε, και το λέω αυτό γιατί ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει το θάρρος να πει οτι δεν ξέρει κάτι, αλλά όλοι το παίζουν παντογνώστες, καλύτερα μην πας για ιδιοκατασκευή. Προσωπικά έτυχε να ρωτήσω συγκεκριμένα πράγματα για κάποια αλλαγή που ήθελα να κάνω πάνω στο χρώμα μόνο μέρους του αυτοκινήτου, και σε άνθρωπο που ασχολείται με βαφές, και τελικά μου κάνανε ζημιά που δεν διορθώνεται παρά μόνο αντικαθίσταται με νέο. Άρα δεν βρίσκεις άκρη, γιατί εδώ δεν είναι Γερμανία.
Αν πήρα της μετρητοίς τα όσα ανάφερες για αλουμινάδες, λυπάμαι όσο λυπάσαι κι εσύ για όσα ανάφερα με την σειρά μου. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Χρήστο κάνεις τα εύκολα δύσκολα! Σ'αρέσει να παιδεύεσαι; Πήρες τηλέφωνο κι αυτόν που πήρα εγώ τις δικές μου; Αν όχι να τον πάρω εγώ. Δες τις φωτό της σελίδας που ανάφερα, κι αν σου αρέσουν (περιττό να σου πω, πως μόνο αυτές εγώ έχω δει στο εμπόριο) και πες μου. Πάω ρε φίλε και τις παίρνω εγώ στο φινάλε και μιλάμε. |
Μας πέφτει λίγο μακριά η Αγγλία! ![]() Ξέρει κανείς ισοτιμία £ με €? Εμένα μου άρεσαν αυτές οι οβάλ... ![]() ...που είναι σαν του TZAG, αλλά τα εξογκώματα είναι μαύρα! |
Μας πέφτει λίγο μακριά η Αγγλία! ![]() Ξέρει κανείς ισοτιμία £ με €? Εμένα μου άρεσαν αυτές οι οβάλ... ![]() ...που είναι σαν του TZAG, αλλά τα εξογκώματα είναι μαύρα! |
shark_zak έγραψε: | ||
οντος οι οβαλ ειναι πολυ ωραιες....αν δεν κανω λαθος τις εχω δει στον "Βαρελα" στην Νικαια...ειναι πολυ κοντα σου Χρηστο. ![]() |
tgi έγραψε: |
δωσε καμια διεύθυνση να έχουμε και οι υπόλοιποι!!!!
"ΒΑΡΕΛΑΣ"??????? και ο άλλος |
Corsa Club διασχίζοντας κάθετα την μεσογείων από κατεχάκη, στο πρώτο δεξιά (ακριβώς στη γωνία υπάρχει βενζινάδικο ΒP) και στα δεξιά σου στην επόμενη γωνία είναι το μαγαζί.
Προσοχή, τα συγκεκριμένα ΔΕΝ τα ζητάς γιά Peugeot 206 αλλά γιά ΟPEL Corsa Έχουν το ίδιο μέγεθος μην ανησυχείς, βλέπεις όταν πρωτοκατασκευάστηκαν, ήταν μόνο γιά OPEL κι έτσι έμεινε. |
DimiP έγραψε: |
και η OTOMOTO ειχε φερει (πριν 1 εβδομαδα) ασφαλειες για τις πορτες και μαλιστα ειδικα για 206 που κουμπωναν πολυ ωραια χωρις να αφηνουν κενο στην τρυπα.
τιμη περιπου 20Ε το ζευγος... |
Πέτρος έγραψε: | ||
ευρώ/λίρα αγγλίας=0,6749 |
kovac έγραψε: | ||||
Πέτρο, επειδή μπερδεύτηκα τώρα...12,95£=?€ ![]() ![]() 12,95x0,6749= περίπου 8.73€?????? Η τιμή είναι για το ζεύγος...άρα τα μισά λεφτά με αυτές εδώ στην Ελλάδα αν είναι έτσι. ![]() Αν είναι όντως έτσι...τότε εμένα τουλάχιστον θα μου το πιάσουν για τα καλά το κ***ράκι μου, αφού έχω 5θυρο, άρα εδώ Ελλάδα 2x20€=40€, ενώ από Αγγλία 17.5€ (θα ξηγηθεί άλλος τη μεταφορά, αν είναι κοντά στο μέρος που θα πάει ![]() tqi αν πας σε κάποιο από αυτά ρώτα τιμές, μπας κι έχουν αλλάξει (λέμε τώρα)! ![]() |
Ναι ε? Ωραία! Για κοίτα να δεις κάτι πράγματα...! Έχω πάει από ΒΑΡΕΛΑ αλλά για άλλο λόγο. ![]() ![]() ![]() Δεν έχω αρχίσει καν να ψάχνω και ήδη γνωρίζω 2 μέρη!!!!!! ![]() ![]() Ευχαριστώ Ζαχαρία! Μήπως θυμάσαι τιμές? (Γιατί απέχω λίγο...είμαι στο 2ο μέρος που λέει το προφίλ μου ![]() |
Τα μαύρα λαστιχάκια βγαίνουν εύκολα, γιατί τα έχω βγάλει. Κι όντως κάνει κενό άμα τα βγάλεις αλλά είναι όμορφο. Τέλος οι ασφάλειες είναι εξ' ολοκλήρου αλουμίνιο! |
shark_zak έγραψε: |
Τα μαύρα λαστιχάκια βγαίνουν εύκολα, γιατί τα έχω βγάλει. Κι όντως κάνει κενό άμα τα βγάλεις αλλά είναι όμορφο. Τέλος οι ασφάλειες είναι εξ' ολοκλήρου αλουμίνιο! |
Τετάρτη/Πέμπτη πάω Corsa Club να τις δω κι από κοντά. ![]() ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ!!!!! ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Αμα παρεις για σενα, μπορεις να μου παρεις και εμενα ενα ζευγαρι? |
ΟΚ, θα σου πάρω! ![]() ![]() Εκτός κι αν τις βρω κάπου αλλού φθηνότερα...αλλά δε νομίζω. ![]() |
"κολλα" δεν μου πολυ αρεσει αυτο....
εσένα πως σου φάνηκαν αξίζουν τα λεφτά τους και την ταλαιπωρία να ξυλώσεις τις άλλες.... ![]() |
Άρη περιμένω να μου πεις αν θες ακόμη να σου πάρω...εγώ το σκέφτομαι...από Αγγλία (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) μέσω κολλητού ή από εδώ (ό,τι συνεπάγεται πάλι). |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Αστο τοτε και θα παρουμε τις αλλες απο Αγγλια! (εχω και εγω τρεις κολλητους απο Αγγλια οποτε κατι μπορουμε να κανουμε...) ![]() |
Τελικά θα του πω να μου φέρει! ![]() Πάει την Τρίτη...θα κάτσει καμιά βδομάδα υποθέτω...οπότε κομπλέ! ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: |
Χτυπα μου και μενα ενα ζευγαρακι αν δεν ειναι κοπος σε παρακαλω.... ![]() ![]() |
Μόλις γύρισα από Corsa Club! ![]() Αν γράφανε για διεύθυνση Κατεχάκη & Μεσογείων δίπλα και μετά τη διεύθυνση θα το έβρισκα και πιο εύκολα και θα πήγαινα και με το μετρό! |
Ερώτηση: α) Τι διαφορά πιστεύετε ότι έχουν αυτές απο Αγγλία σε σχέση με αυτές που πουλάνε εδώ; β) Και ποιός σας είπε ότι δεν κρατά η βίδα που έχει η ασφάλεια; |
1.Δεν έχουν βιδίτσα στο πλάι ώστε να βιδώσει (και να μαγκώσει) η ασφάλεια πάνω στο συρματάκι. Έχει μόνο τη μία τρύπα για να μπει το συρματάκι μέσα της. Μαγκώνει (υποθέτω), και στην ερώτησή μου, πως μαγκώνει πάνω στο σιδεράκι και δε βγαίνει μου είπε: "Βάζεις και λίγη κόλλα". |
"Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 02, 2003 07:31 Θέμα δημοσίευσης:
-------------------------------------------------------------------------------- Corsa Club διασχίζοντας κάθετα την μεσογείων από κατεχάκη, στο πρώτο δεξιά (ακριβώς στη γωνία υπάρχει βενζινάδικο ΒP) και στα δεξιά σου στην επόμενη γωνία είναι το μαγαζί. " Αυτό το διαβάσατε, και δεν σας βοήθησε να καταλάβετε που είναι; |
Τότε αυτές που έχω εγώ, και τις οποίες είχα αγοράσει απο το συγκεκριμένο μαγαζί, δεν είναι οι ίδιες με αυτές που έχει τώρα ![]() Λυπάμαι.. ![]() |
Steve έγραψε: |
Σε αυτή τη σελίδα δε μπορώ να δώ κάτι που να λέει πως να λύσεις την πόρτα ![]() Anyway, αν και κακοτραβηγμένες οι φωτογραφίες της σελίδας, και σύμγωνα με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, πρέπει πρώτα να βγεί το καπάκι με τα tweeter. Είναι κουμπωτό? Μετά πόσες βίδες απομένουνε? για να βγεί το πλαστικό και να μπεί η νέα ασφάλεια? Άντε να δούμε τί άλλη καγκουριά θα σκεφτούμε ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
αμα βρεις πες μου κι εμενα!! σοβαρα τωρα , επειδη ψαχνω και δεν βρισκω λεω μηπως παραγγειλω απο Αγγλια. θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο; θα μας ερχονταν πιο φτηνα τα μεταφορικα. ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Βασικά, με λίγο παραπάνω ψάξιμο στο http://www.pugspares.co.uk/Main.asp βρήκα αυτό που θέλω ![]() Έίναι αυτό ![]() 3179 Blue LED: Renault 19 & Clio. Peug 206, 306. Vauxhall / Opel 1993 onwards - silver with 'o' rings £24.99 Μούμπλε μούμπλε... τρέχουσα ισοτιμία λίρας αγγλίας με ευρώ = 1.42430 EUR , ήτοι £24.99 = 35.5933 EUR... Στο μαγαζί που έχω χρυσώσει εδώ στη Λάρισα (ναι, για μια φορά ακόμα αναφέρομαι στον "βελτιωτή" μου ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως το αγγλικό site αυτό, στο interior (εσωτερικό του αμαξιού) είναι σχεδόν "ότι πάρεις 25 λίρες..." έλεος δηλαδή... ![]() |
προσεξε γιατι οι πλακέ ειναι για τα 206 και οχι οι στρογγυλες!
αν τις βρεις σε καλη τιμη (οπως ειπες) τοτε θελω κιεγω ![]() θα ειμαστε σε επικοινωνια |
Steve έγραψε: | ||
Ναι το έχω προσέξει αυτό περί πλακέ ![]() Αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω τιμές και αν υπάρχουνε εδώ στην Ελλάδα ![]() |
και εγω μεσα αλλα ποιος θα μας τις περασει... ![]() |
Επιστροφή από τον "βελτιωτή" και έχουμε τα εξής:
Αυτές κατόπιν παραγγελίας, τιμή περί τα 15 ευρώ. Με κόκκινο λαμπάκι και με μπλέ. Σε άλλα χρώματα πέραν ασημί δεν νομίζω ![]() Αυτές ετοιμοπαράδοτες, τιμή περί τα 10 ευρώ. Σε κόκκινο, μπλε και ασημί. Το αυτονόητο είναι ότι για το 206 είναι μόνο σε σχήμα πλακέ οι ασφάλειες ![]() Επίσης όταν του είπα πως θα χρειαστώ 5 ζευγάρια, τότε είπε μόνος του για καλύτερη τιμή ![]() ![]() Κύριοι/Κυρίες, ο λόγος σε εσάς! ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
απο τώρα εγω μεσα για 2 ζευγη τετοιες!!http://www.pugspares.co.uk/Images/RB_Door_Pins_LED.jpg με το led ΜΠΛΕ! keep in touch, ισως παρω αλλα 2 ζευγη! |
Hello again!
Steve τρείς είναι οι βίδες σε κάθε πόρτα (του CC τουλάχιστον). α) Με το που βγάζεις το τριγωνάκι του tweeter, βλέπεις την πρώτη. β) Ανοίγωντας την πόρτα βλέπεις την δεύτερη κοντά στην επάνω γωνία. γ) Μέσα στην κοιλότητα κράτησης της πόρτας είναι η τρίτη. Τέλος αφού τις βγάλεις όλες, βγάζεις προσεχτικά (κυκλικά τράβα το προς τα έξω με ένα κατσαβιδάκι) χωρίς να κάνεις σημάδι, και τη στεφάνη του μοχλού ανοίγματος της πόρτας. Μετά τραβάς απότομα την ταπετσαρία (απο την έξω-κάτω μεριά πρώτα) κρατώντας κόντρα την πόρτα (θα ακούσεις δυνατό θόρυβο απο τα κλιπς, μη φοβηθείς) και αφού ελευθερωθεί το κάτω μέρος σηκώνεις ελαφρά την ταπετσαρία για να βγεί και το σημείο της που πιάνει την ασφάλεια. Ελπίζω να "πήρατε μάτι" τις δικές μου ασφάλειες απο τις νέες μου φωτό. Τα λέμε!! ![]() |
Το τριγωνάκι του tweeter είναι "κουμπωτό"?
Επίσης που έχεις αυτές τις περιβόητες νέες φωτό? ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
και ποιος θα σου τις περασει ρε Μητσο... ![]() |
TZAG έγραψε: | ||
Oh yes! Αλλά μην το παρακάνεις τραβώντας το απότομα γιατί θα σου μείνει στο χέρι το tweeter. ![]() Oι φωτογραφίες μου είναι στο Portal Home - Gallery - Users Personal Galleries - TZAG ![]() |
αντε τωρα να δουλεψεις λιγο που μου γυρνας στα club αυτοκινητων, παλιο-κοντρακια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ο Τηλεμαχος μηπως ;;; ![]() |
how is Τηλεμαχος... ![]() ![]() |
Ότι πείς "ταμία μου"! ![]() |
1 ζευγάρι ο harist (σκέτη να υποθέσω...?)
|
Steve έγραψε: | ||||
Πιθανώς ρωτάς "who"... και είναι ο "action_peugeot" νομίζω ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Νομιζω ομως πως πρεπει να ξεκινησεις βγαζοντας ολη την επενδηση της πορτας |
Steve έγραψε: | ||
Μη νομίζεις, να είσαι σίγουρος. Δεν γίνεται αλλιώς ![]() |
Ανακεφαλαίωση:
Άλλος/Άλλη? ![]() |
freestyler έγραψε: |
νομιζω οτι βγαζεις την επενδηση κ σπας την πλαστικια ασφαλεια ωστε να μεινει το σιδερο(χοντρο συρμα) που ανεβαινει προς τα πανω κ βιδωνεις τις ασφαλειες σου εκει πανω.... δεν ειναι δυσκολο αρκει να φερθεις λιγο ασχημα στην παλια ασφαλεια!!!! ![]() |
Βασικα ετσι ακριβως γινεται. Πρεπει να βγαλεις το εσωτερικο μερος της πορτας. Αυτο γινετε ξεβιδονοντας τις βιδες που εχει περιφεριακα η πορτα καθως επισης και μια στο χερουλι που ειναι σαν γουβα (αυτο που τραβαμε για να κλεισουμε την πορτα) καθως επισεις και ξεκουμπονοντας το καλημα του μοχλου που τραβαμε για να την ανοιξουμε. Αφου βγαλεις το πλαστικο καλημα απο κατω εχει κατι σαν φοδρα που καληπτει την πορτα. Αυτη την τραβας μονο στη γωνια που ειναι η ασαφαλεια. Απο εκει και περα νομιζω πρεπει να κοψεις η να σπασεις την πλαστικη ασφαλεια για να βγει. Ισως υπαρχει και πιο απλος τροπως αλλα μαλλον δεν ξεβιδωνει. Αυτααα..... |
πιο ειναι το site που θα τις παρουμε... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
απο οτι εχω καταλαβει ο steve υπολογιζε να μαζεψει καμια 10ρια τουλαχ. ατομα για μαζικη παραγγελια (ουτοπικο και μη ρεαλιστικο σεναριο αν με ρωταγε απο την αρχη)-τελος παντων- μας κρεμασε γιατι τον κρεμασαν χωρις να το ξερουν- μπερδεμενα πραγματα-
το ξαναλεω: εγω θελω 2 ζευγη τουλαχιστον (ισως και 4 θα δειξει) ο ζαχαριας θελει ο steve θελει ας μαζευτουμε λοιπον μονοι μας κιας τα παρουμε ακομα και αν δεν πετυχουμε τη super-τιμη. τουλαχ. θα μοιραστουμε τα μεταφορικα. μιληστε! ![]() |
άντε να μαζευόμαστε επιτέλους... ![]() οι υπόλοιποι που ήθελαν τι έγιναν.... ![]() |
Μέσα στην άλλη βδομάδα θα προσπαθήσω να έχω και τιμές! ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Ειστε τρελοκομεια.........!
Αντε παρτε τις τις ριμαδες τις ασφαλειες, να τελειωνουμε!!!!! χαχαχαχα Σκεψου να αγοαραζαμε και τιποτα πιο σοβαρο! ιχιχιχιχ ![]() |
Αυτές ετοιμοπαράδοτες, τιμή περί τα 10 ευρώ. Σε κόκκινο, μπλε και ασημί.
|
DIMCHRI έγραψε: |
steeve εγώ θέλω χωρις led . υπάρχουν ? |
Επιστροφή από τον "βελτιωτή" και έχουμε τα εξής:
Αυτές κατόπιν παραγγελίας, τιμή περί τα 15 ευρώ. Με κόκκινο λαμπάκι και με μπλέ. Σε άλλα χρώματα πέραν ασημί δεν νομίζω ![]() Το αυτονόητο είναι ότι για το 206 είναι μόνο σε σχήμα πλακέ οι ασφάλειες ![]() Επίσης όταν του είπα πως θα χρειαστώ 5 ζευγάρια, τότε είπε μόνος του για καλύτερη τιμή ![]() ![]() Κύριοι/Κυρίες, ο λόγος σε εσάς! ![]() |
Ζάχο όχι δεν ισχύει δυστυχώς ![]() DIMCHRI σε βάζω μέσα και σένα λοιπόν! ![]() |
Ζάχο όχι δεν ισχύει δυστυχώς ![]() |
20euro με τα μεταφορικα η χωρις... ![]() αυτη ειναι η τελικη τιμη... ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
ασημί αλουμίνιο ματ. όχι το νικελακι. thanks |
Αν σε φοβίζει αυτό που κάνει 20 ευρώ, τότε άστο ![]() Anyway, να σε υπολογίζω στην παραγγελία ή θες να το ξανασκεφτείς? ![]() |
Χωρίς led, 10 ευρώ το πολύ.
Ανακεφαλαίωση: Steve : 2 led μπλέ DimiP : 2 led μπλέ shark_zak : 1 led κόκκινο ( ισως και 1 led μπλέ ) freestyler : 1 led μπλέ & 1 χωρις led Ghost Dog : 2 χωρίς (ασημί) DIMCHRI : 1 ασημί CC-Gio : 1 ασημί Μετράω 11 ή κάνω λάθος? ![]() Ζάχο και Άρη είστε ΟΚ? Αποφασίσατε? |
Καλά ντε, μη βαράς! ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
![]() ![]() |
Χωρίς led, 10 ευρώ το πολύ.
Ανακεφαλαίωση: Steve : 2 led μπλέ DimiP : 2 led μπλέ shark_zak : 1 led κόκκινο ( ισως και 1 led μπλέ ) freestyler : 1 led μπλέ & 1 χωρις led Ghost Dog : 2 χωρίς (ασημί) DIMCHRI : 1 ασημί CC-Gio : 1 ασημί Μετράω 11 ή κάνω λάθος? ![]() Ζάχο και Άρη είστε ΟΚ? Αποφασίσατε? |
CC-Gio έγραψε: |
Πιστευω να ειναι ευκολες να μπουνε! |
Στιβακο, ειδες τι ωραια που μαζευονται οι παραγγελιες αμα βαλεις λιγο τις φωνες ;;;; ![]() σε οποιον αρεσει η τιμη ΤΩΡΑ! |
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις Γιώργο; Βγάλε πρώτα τις παλιές και μετά το συζητάμε. ![]() |
ΤΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! |
Τα νεύρα μου χθες γίνανε παστίτσιο... ![]() Λόγω της κακής κατάστασης υγείας μου την προηγούμενη βδομάδα, ανέβαλλα το ψάξιμο για τις ασφάλειες αυτήν την βδομάδα! Και? Και... πήγα χθες και τραβούσα τα... αυτιά μου με αυτά που μου λέγανε ![]() Λόγω του ότι μπήκε νέος χρόνος, εδώ στη Λάρισα (δεν ξέρω αν ισχύει στα μαγαζιά που έχουνε αξεσουάρ αυτ/των σε άλλες πόλεις), περιμένουνε καινούριους καταλόγους από τους αντιπροσώπους από τις διάφορες μάρκες, για να ανανεώσουνε την ποικιλία στο μαγαζί τους... Και καλά, μέχρι τον Δεκέμβριο τις ασφάλειες τις είχανε. Τώρα τί έγινε? Πλακώσαν οι ακρίδες και τις φάγανε όλες? ![]() Δυστυχώς πάλι θα πρέπει να περιμένω μέχρι μέσα Φεβρουαρίου που όλοι εδώ θα έχουνε τους καταλόγους για να μου πουν τι υπάρχει διαθέσιμο... Μέχρι τότε, δεν υπάρχει ούτε δείγμα στο stock ![]() Τί να πώ παιδιά, sorry εκ μέρους μου, αλλά δεν βλέπω προκοπή με αυτό το θέμα. Όποιος έχει το κουράγιο και την δύναμη να μας δώσει κάποια λύση είτε από Θεσ/νίκη είτε από Αθήνα, ας το κάνει! ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
Tοσο δυσκολο ειναι? Το εχεις κοιταξει το θεμα?
Αν ειναι δυσκολο ακυρωνω την παραγγελια! ![]() Βαριεμαι να τρεχω για να βαλω ασφαλειες! |