PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Ασφάλειες (πορτών) αλουμινίου

TZAG - Πεμ 03 Οκτ 2002, 16:47:07
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ασφάλειες (πορτών) αλουμινίου
Μετά από πολύ κόπο, κατάφερα σήμερα να βάλω τις καινούργιες μου ασφάλειες αλουμινίου τις οποίες αγόρασα από το Corsa Club (www.corsaclub.gr). Αυτό που με παίδεψε ήταν η αφαίρεση των παλαιών. Τα παλιά ήταν από σκληρό πλαστικό σαν κοκάλινα. Ακόμα πονάνε τα χέρια μου από την τανάλια. Όποιος το τολμήσει ας έχει καί κανένα άνθρωπο μαζί του με μιά "σκύλα" γιά βοήθεια. Shocked ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ Exclamation
Πάντως το αποτέλεσμα μετράει καί είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Τέλος προσέξτε να τοποθετηθούν στο ίδιο ύψος Exclamation Άλλο "μανίκι" αυτό Mad
Τις οδηγίες τοποθέτησης θα τις βρείτε στο http://www.ccfreunde-nrw.de/usefull/bastelecke/tuerpins.html
TZAG :D
Byron206 - Πεμ 03 Οκτ 2002, 17:10:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο NIKEL ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ.
ΝΙΚΕL ΕΣΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕΣ?
Nikel - Πεμ 03 Οκτ 2002, 17:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Moνος μου φιλε Byron...2 ατομα και ιδρωσαμε μεχρι να κοψουμε τις παλιες
DimiP - Πεμ 03 Οκτ 2002, 18:06:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ασφάλειες Αλουμινίου
TZAG έγραψε:
Μετά από πολύ κόπο, κατάφερα σήμερα να βάλω τις καινούργιες μου ασφάλειες αλουμινίου τις οποίες αγόρασα από το Corsa Club (www.corsaclub.gr). Αυτό που με παίδεψε ήταν η αφαίρεση των παλαιών. Τα παλιά ήταν από σκληρό πλαστικό σαν κοκάλινα. Ακόμα πονάνε τα χέρια μου από την τανάλια. Όποιος το τολμήσει ας έχει καί κανένα άνθρωπο μαζί του με μιά "σκύλα" γιά βοήθεια. Shocked ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ Exclamation
Πάντως το αποτέλεσμα μετράει καί είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Τέλος προσέξτε να τοποθετηθούν στο ίδιο ύψος Exclamation Άλλο "μανίκι" αυτό Mad
Τις οδηγίες τοποθέτησης θα τις βρείτε στο http://www.ccfreunde-nrw.de/usefull/bastelecke/tuerpins.html

καλοριζικες george. παντως εισαι λιγο "μαστροχαλαστης" ετσι; ακου ταναλιες, σκυλες, κατσαβιδια , πενσες, τελικα η Peugeot φτιαχνει γερα πραγματα.! Wink
Vini - Πεμ 03 Οκτ 2002, 19:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν αυτές τις ασφάλειες τις έχω και εγώ πριν πάρω το 206.... Crying or Very sad
Εχω προσπαθήσει να τις βάλω αλλά κόλωσα μόλις ειδα ότι για να βγουν τα εργοστασιακά πρέπει να ξεσκίσω την μεταλλική ράγα η οποία θέλει πολύ προσοχή για να μην στραβώσει.... όπως θέλει προσοχή και να μην κοπούν τα προστατευτικά αφρολέξ-οδηγοί της ράγας....

Ετσι μου έχουν μείνει στο ράφι να τα βλέπω....

Λες να τα πουλήσω??? χμμμ....ή να τα βάλω?..... Question Question Question
TZAG - Πεμ 03 Οκτ 2002, 19:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη παιδιά, εγώ είμαι μαστροχαλαστής, ίσως καί ο Nikel πού έβγαλε τα χέρια του πριν καταφέρει να βγάλει τα παλιά Laughing
Δημητράκη έχω ένα φιλαράκι που δεν έβαλε τα καινούργια ακόμα, κι επειδή έμαθα πως είσαι κι εσύ "παιδί της Colgate" θα σε φωνάξω να του βγάλεις τα παλιά εσύ με τα κοφτερά σου δοντάκια. Να μην κουραστεί το παιδί με ΤΟΣΑ εργαλεία πού χρησιμοποίησα όπως λες κι εσύ. Big wink
TZAG Mr. Green
TZAG - Πεμ 03 Οκτ 2002, 19:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Λοιπόν αυτές τις ασφάλειες τις έχω και εγώ πριν πάρω το 206.... Crying or Very sad
Εχω προσπαθήσει να τις βάλω αλλά κόλωσα μόλις ειδα ότι για να βγουν τα εργοστασιακά πρέπει να ξεσκίσω την μεταλλική ράγα η οποία θέλει πολύ προσοχή για να μην στραβώσει.... όπως θέλει προσοχή και να μην κοπούν τα προστατευτικά αφρολέξ-οδηγοί της ράγας....

Vini ΒΑΛΤΑ Exclamation Exclamation Exclamation
Μην φοβάσε να τα βάλεις δεν είναι τόσο άκαμπτο το μεταλλικό σύρμα καί δεν θα στραβώσει αν έχεις κι έναν άνθρωπο μαζί σου να σε βοηθά γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ σου χρειαστεί Exclamation Με προσοχή καί υπομονή θα δείς ότι αξίζει τον κόπο. Καί ΔΕΝ ξεσκίζεις καμμιά ράγα παρά μόνο το πάνω μαύρο πλαστικό της ασφάλειας. Δες καί το ανάλογο site πού προανάφερα.
Vini - Πεμ 03 Οκτ 2002, 19:51:58
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:

....... αν έχεις κι έναν άνθρωπο μαζί σου να σε βοηθά γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ σου χρειαστεί Exclamation .........

Ανθρωπο??? χμμμ... ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό και ασχολείται με αυτά είναι κάποιος από Ελευσίνα....ρε παιδί μου και εσύ που πήγες να μείνεις???

Ποιος άλλος?....για να δω στο σπίτι....χμμμ....3 γατάκια στο κήπο? χμμμ! μάλλον όχι....πως να με βοηθήσουν αυτά??

τελος πάντων....θα δω τι θα κάνω....
Byron206 - Πεμ 03 Οκτ 2002, 20:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
VINI ΑΝ ΘΕΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΜΟΙΒΗΣ...... Wink
theflame - Πεμ 03 Οκτ 2002, 20:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
TZAG έγραψε:

....... αν έχεις κι έναν άνθρωπο μαζί σου να σε βοηθά γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ σου χρειαστεί Exclamation .........

Ανθρωπο??? χμμμ... ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό και ασχολείται με αυτά είναι κάποιος από Ελευσίνα....ρε παιδί μου και εσύ που πήγες να μείνεις???

Ποιος άλλος?....για να δω στο σπίτι....χμμμ....3 γατάκια στο κήπο? χμμμ! μάλλον όχι....πως να με βοηθήσουν αυτά??

Count me in too Vini...
DimiP - Πεμ 03 Οκτ 2002, 20:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
TZAG έγραψε:

ΧΑΑΑ!!! σε επιασα . ωστε εχεις και κηπο ;;;; παλιο - πλουσιε!!!!
Αλεξ@νδρος - Πεμ 03 Οκτ 2002, 22:47:41
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 206tuning.free.fr εχει οδηγιες για να βαλεις τις ασφαλειες.Λογικα ο Tzag χρησιμοποιησε ταναλια.Η μια μεθοδος τοποθετησης ειναι να ξεσκισεις τις παλιες
Nikel - Παρ 04 Οκτ 2002, 00:51:53
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Kαλα δεν κολωσες σε αλλα και αλλα και θα κολησεις στις ασφαλειες ε ΟΧΙ...Επισης να σου πω συνονοματε πως η ραγα δεν στραβωνει ευκολα. Εμενα τουλαχιστον που την εσκισα (βαλε βγαλε ταπετσαρια ολο και καπου σκαλωνε...στην ραγα δηλαδη...διοτι δεν την ειχα σημαδεψει οποτε μεχρι να βρω ενα ικανοποιητικο υψος καταλαβαινεις Laughing ) δεν μου στραβωσε. Τα αφρολεξ κανενα προβλημα βγαινουν-μπαινουν πολυ ευκολα και για να τα σχισεις πρεπει να εισαι τρελλα απροσεχτος Wink
Slash - Παρ 04 Οκτ 2002, 01:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Να δω ποιος θα φάει τα σούτια αν κάτι πάει λάθος. Razz
Sniper 2gunfire Splat
Vini - Παρ 04 Οκτ 2002, 07:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
Προς BYRON206, theflame, Nikel
Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω καμιά προσπάθεια και ελπίζω να τα καταφέρω. Πάντως αν χρειαστώ βοήθεια θα σας ζητήσω...

Προς DimiP
Mόνο κήπο...? Σου λέει τίποτα το γκαράζ για 4 αυτοκίνητα...??
Shocked Wink Wink Mr. Green Mr. Green
pezomania - Παρ 04 Οκτ 2002, 08:11:57
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε να συναντηθούμε να σε βοηθήσω εγώ για τις ασφάλειες και εσύ για όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητό μου Laughing Surprised Wink
Byron206 - Παρ 04 Οκτ 2002, 15:52:06
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Φίλε να συναντηθούμε να σε βοηθήσω εγώ για τις ασφάλειες και εσύ για όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητό μου Laughing Surprised Wink

KAI EΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ! Wink
ΣΩΣΤΟΣ Ο PEZOMANIA.....
DimiP - Παρ 04 Οκτ 2002, 16:03:20
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Προς BYRON206, theflame, Nikel
Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω καμιά προσπάθεια και ελπίζω να τα καταφέρω. Πάντως αν χρειαστώ βοήθεια θα σας ζητήσω...

Προς DimiP
Mόνο κήπο...? Σου λέει τίποτα το γκαράζ για 4 αυτοκίνητα...??
Shocked Wink Wink Mr. Green Mr. Green

ετσι ε ;;;
Ε λοιπον:
ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ !
ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ !
ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ !

nik7 - Τετ 19 Μάρ 2003, 21:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
poso kanoun kai pou tis vrisko kai to kapaki tis portas pos to vgazeis?traviete?
istera ine aftes tis irmscher tis opel?aftes kanoun giro sta 15 euro nomizo... perimeno apantiseis.....tha me endiefere...
TZAG - Τρι 25 Μάρ 2003, 16:30:00
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
poso kanoun kai pou tis vrisko kai to kapaki tis portas pos to vgazeis?traviete?
istera ine aftes tis irmscher tis opel?aftes kanoun giro sta 15 euro nomizo... perimeno apantiseis.....tha me endiefere...

Εγώ τα πήρα 20 ευρώ και η ταπετσαρία και βίδες έχει, και τραβιέται, αλλά βγαίνει ως εξής:
1) Πρώτα τραβάς το τριγωνικό κομμάτι των tweeters, όχι απότομα γιατί θα σου μείνουν στο χέρι.
2) Πρώτα βγάζεις την βίδα που βρίσκεται μέσα από το τριγωνικό κομμάτι που έβγαλες, και μετά τις υπόλοιπες που βρίσκονται περιφερειακά της ταπετσαρίας (4 συνολικά αν θυμάμαι καλά).
3) Αφού ελέγξεις ότι τις έβγαλες όλες, τραβάς την ταπετσαρία προσεχτικά με λίγη δύναμη. Το καλύτερο σημείο να τραβήξεις είναι η εσοχή για μικροαντικείμενα στην άκρη της ταπετσαρίας και κόντρα στην πόρτα. Θα ακούσεις τον ήχο των κλίπς που βγαίνουν. Πρόσεξε μην παραμείνει κανένα πάνω στην πόρτα, αν ναι βγάλτο και βάλε το πάλι στην ταπετσαρία που έβγαλες.
4) Ακολούθα την διαδικασία που αναφέρεται στη σελίδα που γράφω στο πρώτο μου post. Επίσης αναφέρω και από πού τα πήρα.
nik7 - Τετ 26 Μάρ 2003, 23:42:03
Θέμα δημοσίευσης:
thanks TZAG
na sou po mipos mporis na mou peis pou tis pires?
TZAG - Τετ 02 Απρ 2003, 06:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
Corsa Club διασχίζοντας κάθετα την μεσογείων από κατεχάκη, στο πρώτο δεξιά (ακριβώς στη γωνία υπάρχει βενζινάδικο ΒP) και στα δεξιά σου στην επόμενη γωνία είναι το μαγαζί.
Προσοχή, τα συγκεκριμένα ΔΕΝ τα ζητάς γιά Peugeot 206 αλλά γιά ΟPEL Corsa Exclamation Exclamation Έχουν το ίδιο μέγεθος μην ανησυχείς, βλέπεις όταν πρωτοκατασκευάστηκαν, ήταν μόνο γιά OPEL κι έτσι έμεινε.
DimiP - Παρ 04 Απρ 2003, 03:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
και η OTOMOTO ειχε φερει (πριν 1 εβδομαδα) ασφαλειες για τις πορτες και μαλιστα ειδικα για 206 που κουμπωναν πολυ ωραια χωρις να αφηνουν κενο στην τρυπα.
τιμη περιπου 20Ε το ζευγος...
kovac - Τετ 28 Ιαν 2004, 16:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
Πάλι ξέθαψα topic... Embarassed Embarassed

Καμία φωτογραφία από τις ασφάλειες που λέτε?

Αυτές υπάρχουν? Που τις βρίσκουμε?
Baphomet - Τετ 28 Ιαν 2004, 18:06:14
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Πάλι ξέθαψα topic... Embarassed Embarassed

Καμία φωτογραφία από τις ασφάλειες που λέτε?

Αυτές υπάρχουν? Που τις βρίσκουμε?

χαλια είναι αυτά καλε... Shocked Shocked !!
kovac - Τετ 28 Ιαν 2004, 19:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Χάλια (νομίζω φταίει η φωτογραφία...), αλλά:

Καγκουρίσιος Λόγος:
Όταν θες να βγάλεις έξω το χέρι το καλοκαιράκι, κατεβάζεις την ασφάλεια και δε σε ενοχλεί γιατί δεν πετάει!!!!!

Βέβαια δεν είναι καλό να βάζεις ασφάλεια, γιατί αν συμβεί κάτι και κολλήσει η πόρτα... Rolling eyes ...αλλά βολεύει πολλούς!!!!!

Απλός Λόγος:
Όταν θα πάνε να σου ανοίξουν την πόρτα θα το ξανασκεφτούν, γιατί δε θα μπορούν να σηκώσουν την ασφάλεια! Wink

Αν και πάντα βάζω το συναγερμό...αλλά αν θέλουν αυτοί...

Nywayzzzzzzzzzz...πιστεύω η φωτογραφία τις αδικεί λίγο...είναι αλουμινένιες κι όχι άσπρες! Wink
Baphomet - Τετ 28 Ιαν 2004, 19:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
εμας με το 3πορτο αφού είναι πιο μεγαλη η πορτα το χερι βγαίνει από το παραθυρο πολυ πιο μπροστα απο τις ασφαλειες...! είδες? ανακαλυψαμε ενα πλεονεκτημα του 3d just for kagoures
kovac - Τετ 28 Ιαν 2004, 19:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν έχω μπει σε 3θ να αράξω στο παραθύρι για να είμαι σίγουρος...αλλά δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο ισχύει!
Είναι απλά θέμα της θέσεως του καθίσματος του οδηγού και του πόσο βγάζεις έξω το χέρι! Wink

Το αυτοκίνητο είναι το ίδιο. Άρα η απόσταση καθίσματος οδηγού-τιμονιού είναι η ίδια. Άρα το χέρι βγαίνει στο ίδιο σημείο!
Όμως, αν ανοίξεις την πόρτα σου, δε νομίζω να φαίνεται το πίσω μέρος του καθίσματος του οδηγού, άρα το τελείωμα της πόρτας του 3θ είναι στο ίδιο σημείο (ως προς το κάθισμα) που είναι και του 5θ. Άρα και οι ασφάλειες! Wink

Προφανώς πρέπει να φταίει η θέση του καθίσματος του εκάστοτε οδηγού και το πόσο βγάζει το χεράκι του! Wink

Δεν ξέρω...να τα βάλουμε δίπλα-δίπλα να δούμε! Silly
Baphomet - Τετ 28 Ιαν 2004, 20:04:27
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Αν και δεν έχω μπει σε 3θ να αράξω στο παραθύρι για να είμαι σίγουρος...αλλά δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο ισχύει!
Είναι απλά θέμα της θέσεως του καθίσματος του οδηγού και του πόσο βγάζεις έξω το χέρι! Wink

Το αυτοκίνητο είναι το ίδιο. Άρα η απόσταση καθίσματος οδηγού-τιμονιού είναι η ίδια. Άρα το χέρι βγαίνει στο ίδιο σημείο!
Όμως, αν ανοίξεις την πόρτα σου, δε νομίζω να φαίνεται το πίσω μέρος του καθίσματος του οδηγού, άρα το τελείωμα της πόρτας του 3θ είναι στο ίδιο σημείο (ως προς το κάθισμα) που είναι και του 5θ. Άρα και οι ασφάλειες! Wink

Προφανώς πρέπει να φταίει η θέση του καθίσματος του εκάστοτε οδηγού και το πόσο βγάζει το χεράκι του! Wink

κι εγω νόμιζα οτι τα 3d εχουν μεγαλυτερες πορτες...ας μας πει καποιος που ξερει...
kovac - Τετ 28 Ιαν 2004, 20:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
kovac έγραψε:

κι εγω νόμιζα οτι τα 3d εχουν μεγαλυτερες πορτες...ας μας πει καποιος που ξερει...

Τα 3θ έχουν πιο μεγάλες πόρτες!!!!
Αυτό που λέω είναι πως το τελείωμα της πόρτας ως προς το κάθισμα στα 3θ είναι στο ίδιο που είναι και τα 5θ.
zzzleepy - Τετ 28 Ιαν 2004, 22:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αν έχεις σωστά ρυθμισμένα τα εμπρός καθίσματα (κι όχι ξάπλα όπως πολλοί), τότε η πόρτα τελειώνει πίσω από τις πλάτες των καθισμάτων. Σε όλα τα τρίθυρα συμβαίνει αυτό για ευκολότερη πρόσβαση στις πίσω θέσεις. Και ΝΑΙ είναι μεγαλύτερες οι πόρτες των τρίθυρων Smile
kovac - Πεμ 29 Ιαν 2004, 20:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
Λύθηκε η απορία λοιπόν! Laughing Laughing Laughing

Επανέρχομαι...αυτές που τις βρίσκουμε?(η φωτογραφία βρίσκετε λίγο παραπάνω)

Εσείς που βάλατε από το Corsa Club (ή γενικά) έχετε καμία φωτογραφία?
Vaggelis - Πεμ 29 Ιαν 2004, 22:26:54
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Καγκουρίσιος Λόγος:
Όταν θες να βγάλεις έξω το χέρι το καλοκαιράκι, κατεβάζεις την ασφάλεια και δε σε ενοχλεί γιατί δεν πετάει!!!!!

Η Λογική λέει:
....οτι καλύτερα να έχεις και τα δυο χέρια μέσα στο αυτοκίνητο και αν είναι δυνατόν και τα δυο πάνω στο τιμόνι

Η Καγκουρίσια Λογική λέει:
Ο αγκώνας ακουμπάει στο παράθυρο, το αριστερό χέρι κρατάει το τιμόνι και το δεξί είναι κολλημένο πάνω στο κιβώτιο........!!!!!!

Wink Wink Laughing Laughing Laughing
DimiP - Πεμ 29 Ιαν 2004, 23:53:21
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
kovac έγραψε:
Καγκουρίσιος Λόγος:

Η Λογική λέει:
....οτι καλύτερα να έχεις και τα δυο χέρια μέσα στο αυτοκίνητο και αν είναι δυνατόν και τα δυο πάνω στο τιμόνι

Ο αγκώνας ακουμπάει στο παράθυρο, το αριστερό χέρι κρατάει το τιμόνι και το δεξί είναι κολλημένο πάνω στο κιβώτιο........!!!!!!

δεν τα λες καλα αγαπητο καγκουράκι.
το δεξι χερι στο κιβωτιο ναι!
το αριστερο στις 12 η ωρα , δηλ. πανω και κεντρο!!! και φυσικα ο αγκωνας οχι στο παραθυρο (δε φτανει αλλοστε εκτος κιαν εισαι ο Φασουλας) Wink
kovac - Παρ 30 Ιαν 2004, 01:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
kovac έγραψε:
Καγκουρίσιος Λόγος:

Η Λογική λέει:

δεν τα λες καλα αγαπητο καγκουράκι.
το δεξι χερι στο κιβωτιο ναι!
το αριστερο στις 12 η ωρα , δηλ. πανω και κεντρο!!! και φυσικα ο αγκωνας οχι στο παραθυρο (δε φτανει αλλοστε εκτος κιαν εισαι ο Φασουλας) Wink

Shocked Shocked Shocked
Δημήτρη θα σε μαλώσω...ο αγκώνας φτάνει στο παραθύρι και κρατάς και το πηδάλιο μια χαρά!!!! Very happy Wink

Το δεξί χέρι πάντα στο κιβώτιο!!!! Ποτέ στο τιμόνι!!!! Shocked Laughing
Το αριστερό χέρι στις 9, ώστε να βαστιέται ίσα-ίσα από το τιμόνι (εκεί που το κυκλικό τμήμα του τιμονιού ενώνεται με το πλαστικό της κόρνας).

Υπογραφή: Ένα μικρό καγκουράκι κάνει τα πρώτα του βήματα... Laughing Laughing

Πέρα από την πλάκα (ξεφύγαμε πάλι... Shocked Shocked Shocked ε όχι, εμείς???? Laughing Laughing Laughing ):
Οι φωτογραφίες από όσους έχουν αλλάξει τις ασφάλειές τους θα ήταν χρήσιμες, καθώς και οι πληροφορίες για το που μπορούμε να βρούμε τέτοιες ασφάλειες που έχουν οι παραπάνω φωτογραφίες που έχω postάρει.

Αν πάω σε αλουμινά (έχω ένα γνωστό), δε θα μπορέσει να μου φτιάξει? Λογικά...αλλά αν μπορώ να τις βρω (δηλαδή υπάρχουν) για ποιό λόγο να το κουράζω?
Περιμένω απαντήσεις...
TZAG - Τρι 03 Φεβ 2004, 20:57:58
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Πέρα από την πλάκα (ξεφύγαμε πάλι... Shocked Shocked Shocked ε όχι, εμείς???? Laughing Laughing Laughing ):
Οι φωτογραφίες από όσους έχουν αλλάξει τις ασφάλειές τους θα ήταν χρήσιμες, καθώς και οι πληροφορίες για το που μπορούμε να βρούμε τέτοιες ασφάλειες που έχουν οι παραπάνω φωτογραφίες που έχω postάρει.

Αν πάω σε αλουμινά (έχω ένα γνωστό), δε θα μπορέσει να μου φτιάξει? Λογικά...αλλά αν μπορώ να τις βρω (δηλαδή υπάρχουν) για ποιό λόγο να το κουράζω?
Περιμένω απαντήσεις...

Α) Καλά τα ίδια πράγματα θα λέμε συνέχεια;; Εγώ πήγα και τα πήρα από τον ΡΙΖΙΚΑΡΗ (Corsa Club) Καραθεοδώρη 10 Αθήνα (στο ύψος Μεσογείων και Κατεχάκη) τηλ. 210-6777240-1 και είναι αυτά

Τώρα για να δείτε πως βγαίνουν/μπαίνουν τα παλιά/νέα, δείτε τη σελίδα:
http://www.ccfreunde.de/apportal/main.php?module=bastelecke206&c=bastelecke206&artid=188
Β) Και αν δεν σας αρέσουν τα συγκεκριμένα, μπορείτε να πάτε στον αλουμινά σας, να σας βάλει και παράθυρα αλουμινίου! Shocked
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ Exclamation
TZAG - Τρι 03 Φεβ 2004, 21:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
Όσον αφορά τις ασφάλειες που φαίνονται στην αρχή, α) είναι ΧΑΛΙΑ, β) δεν μπάινουν στο 206 γιατί είναι τετράγωνες και πρέπει να κάνεις τετράγωνη και την οπή της κάθε ταπετσαρίας, και γ) το οτι βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο ύψος με την ταπετσαρία (όταν είναι ασφαλισμένες) δεν οφείλεται στις συγκεκριμένες ασφάλειες, αλλά απο το ύψος που θα βιδωθούν πάνω στο εσωτερικό σύρμα στο οποίο στηρίζονται. Φαίνεται και στις φωτογραφίες της σελίδας που αναφέρω άνωθεν και μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε ασφάλεια.
kovac - Τετ 04 Φεβ 2004, 00:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Α) Καλά τα ίδια πράγματα θα λέμε συνέχεια;; Εγώ πήγα και τα πήρα από τον ΡΙΖΙΚΑΡΗ (Corsa Club) Καραθεοδώρη 10 Αθήνα (στο ύψος Μεσογείων και Κατεχάκη) τηλ. 210-6777240-1 και είναι αυτά
...
Τώρα για να δείτε πως βγαίνουν/μπαίνουν τα παλιά/νέα, δείτε τη σελίδα:
http://www.ccfreunde.de/apportal/main.php?module=bastelecke206&c=bastelecke206&artid=188

TZAG λες τα ίδια πράγματα γιατί μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτησή μου...
Η ερώτηση αναφερόταν στις ασφάλειες που λέω εγώ και αν μπορώ να τις βρω κάπου και όχι σε αυτές που μου δείχνεις!

Στη συνέχεια ρωτάω ποιες ασφάλειες βάλατε εσείς κι αν υπάρχει κάποια φωτογραφία, γιατί που θες εγώ να ξέρω έβαλες τι ίδιες με αυτές που είχε στη διεύθυνση, την οποία έβαλες για να μας δείξεις τη διαδικασία (δεν είδα πουθενά να λες πως έβαλες τις ίδιες, εκεί απλά μας δείχνεις τη διαδικασία)?

Οπότε δε νομίζω να είπαμε κάτι το ίδιο. Wink

TZAG έγραψε:
Β) Και αν δεν σας αρέσουν τα συγκεκριμένα, μπορείτε να πάτε στον αλουμινά σας, να σας βάλει και παράθυρα αλουμινίου! Shocked
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ Exclamation

Πραγματικά δε σε καταλαβαίνω...
Πειράζει που ρωτάω δηλαδή που θα βρω αυτό που με ενδιαφέρει?

TZAG έγραψε:
Όσον αφορά τις ασφάλειες που φαίνονται στην αρχή, α) είναι ΧΑΛΙΑ, β) δεν μπάινουν στο 206 γιατί είναι τετράγωνες και πρέπει να κάνεις τετράγωνη και την οπή της κάθε ταπετσαρίας, και γ) το οτι βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο ύψος με την ταπετσαρία (όταν είναι ασφαλισμένες) δεν οφείλεται στις συγκεκριμένες ασφάλειες, αλλά απο το ύψος που θα βιδωθούν πάνω στο εσωτερικό σύρμα στο οποίο στηρίζονται. Φαίνεται και στις φωτογραφίες της σελίδας που αναφέρω άνωθεν και μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε ασφάλεια.

α. όλες οι απόψεις δεκτές. Wink
β. κόβεις την ασφάλεια και όχι το πλαστικό. Wink
γ. αυτό είναι μια καλή ιδέα, αλλά πρέπει να κόψεις το εσωτερικό σύρμα, γιατί δε νομίζω να χωρέσει τόσο μήκος σύρματος μέσα στην ασφάλεια ώστε αυτή να μην προεξέχει, κι εγώ δε θέλω να πειραχτεί τίποτα άλλο (αλλά αν δε γίνεται αλλιώς Sad ...).
TZAG - Τετ 04 Φεβ 2004, 19:56:57
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
kovac έγραψε:
TZAG λες τα ίδια πράγματα γιατί μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτησή μου...
Η ερώτηση αναφερόταν στις ασφάλειες που λέω εγώ και αν μπορώ να τις βρω κάπου και όχι σε αυτές που μου δείχνεις!

Λυπάμαι αν δεν κατάλαβα την ερώτησή σου, και δεν ξέρω που θα βρείς τις τετράγωνες ασφάλειες που ψάχνεις. Επαναλαμβάνω: οι τετράγωνες δεν κάνουν για το 206 πρέπει να κόψεις το πλαστικό της κάθε ταπετσαρίας Exclamation

kovac έγραψε:
Στη συνέχεια ρωτάω ποιες ασφάλειες βάλατε εσείς κι αν υπάρχει κάποια φωτογραφία, γιατί που θες εγώ να ξέρω έβαλες τι ίδιες με αυτές που είχε στη διεύθυνση, την οποία έβαλες για να μας δείξεις τη διαδικασία (δεν είδα πουθενά να λες πως έβαλες τις ίδιες, εκεί απλά μας δείχνεις τη διαδικασία)?

Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο. Λυπάμαι που δεν έχω δημοσιεύσει δικές μου φωτό, αναφέρω οτι τις έβαλα και σας παραπέμπω σε σελίδα που τις έχει. Είναι ποτέ δυνατόν να δείχνει κανείς, κάτι διαφορετικό απο αυτό που έβαλε;;; Μου κάνει εντύπωση πως το κατάλαβαν οι υπόλοιποι...

TZAG έγραψε:

kovac έγραψε:
α. όλες οι απόψεις δεκτές. Wink
β. κόβεις την ασφάλεια και όχι το πλαστικό. Wink
γ. αυτό είναι μια καλή ιδέα, αλλά πρέπει να κόψεις το εσωτερικό σύρμα, γιατί δε νομίζω να χωρέσει τόσο μήκος σύρματος μέσα στην ασφάλεια ώστε αυτή να μην προεξέχει, κι εγώ δε θέλω να πειραχτεί τίποτα άλλο (αλλά αν δε γίνεται αλλιώς Sad ...).

α) Περί ορέξεως ουδείς λόγος.
β) Τι είναι η ασφάλεια; Τυρί να κόψεις;; Παρακαλώ γράψε πως γίνεται αυτό! Shocked
γ) Αφού κόψεις την παλία πλαστική ασφάλεια (ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! πριν σου κοπεί η πρώτη ασφάλεια, θα σου έχουν κοπεί τα χέρια, θελει "σκύλα") κόβεις το σύρμα στο σημείο που είναι λίγο πιό πλατύ, γιατί πρώτον δεν φαίνεται πριν βγάλεις την παλιά ασφάλεια και δεύτερον δεν θα περνά η νέα.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις, αλλά πιστεύω πως αγαπάς την περιουσία σου. Αλουμινάδες να φτιάχνουν ασφάλειες αυτοκινήτων, θεωρώ πως δεν είναι άποψη σοβαρή, όχι μόνον να την εφαρμώσεις, αλλά και να την σκεφτείς! Πέραν τούτου, ότι ανάφερα, ήταν για να βοηθήσω, εσένα και καθένα που διαβάζει.

kovac - Τετ 04 Φεβ 2004, 22:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
...και σας παραπέμπω σε σελίδα που τις έχει.

Όπως το λες είναι, μας παραπέμπεις στη σελίδα που τις έχει για να δούμε τη διαδικασία.
Τι να κάνω βρε Γιώργο που δεν το κατάλαβα...σκοτώστε με!!!! Confused
Υπέθετα πως είχες βάλει αυτές, δεν ήμουν 100% σίγουρος, απλά υπέθετα.

TZAG έγραψε:
Είναι ποτέ δυνατόν να δείχνει κανείς, κάτι διαφορετικό απο αυτό που έβαλε;;;

Θα στο πω άλλη μια φορά: Δεν έβαλες το link για να δείξεις ποιες ασφάλειες έβαλες, αλλά για να δείξεις τη διαδικασία. Κοίτα το 1ο δημοσίευμά σου και πες μου αν κάνω λάθος.

Τέσπα...μου λύθηκε η απορία για το ποιες ασφάλειες βάλατε.

TZAG έγραψε:
α) Περί ορέξεως ουδείς λόγος.
β) Τι είναι η ασφάλεια; Τυρί να κόψεις;; Παρακαλώ γράψε πως γίνεται αυτό! Shocked
γ) Αφού κόψεις την παλία πλαστική ασφάλεια (ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! πριν σου κοπεί η πρώτη ασφάλεια, θα σου έχουν κοπεί τα χέρια, θελει "σκύλα") κόβεις το σύρμα στο σημείο που είναι λίγο πιό πλατύ, γιατί πρώτον δεν φαίνεται πριν βγάλεις την παλιά ασφάλεια και δεύτερον δεν θα περνά η νέα.

α. ακριβώς. Wink
β. όχι, αλουμίνιο, που κόβεται εύκολα σε έναν αλουμινά (που έχει τον κατάλληλο τροχό) και που μπορεί να "λιμάρει" τις γωνίες για να μην κόβεσαι μετά.
Υ.Γ. Έχεις κάτι με τους αλουμινάδες???? Ανέφερα τον αλουμινά γιατί αλουμινένια η ασφάλεια, ίσως μπορεί να κάνει κάτι. Δεν είπα 100% θα βρει την άκρη!
γ. ευχαριστώ. Wink

TZAG έγραψε:
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις, αλλά πιστεύω πως αγαπάς την περιουσία σου. Αλουμινάδες να φτιάχνουν ασφάλειες αυτοκινήτων, θεωρώ πως δεν είναι άποψη σοβαρή, όχι μόνον να την εφαρμώσεις, αλλά και να την σκεφτείς!

Οι ασφάλειες που έδειξα (απ' ό,τι κατάλαβα από αυτά που διάβασα στο γερμανικό site) είναι ιδιοκατασκευές! Απλά ρώτησα αν υπάρχουν για να μην τρέχω (προφανώς σε αλουμινά που τις έφτιαξε κι αυτός).
Πάντως δεν είχα δει ότι ήταν τετράγωνες, το είδα αφού μου το επισήμανες. Wink

Παράθεση:
Πέραν τούτου, ότι ανάφερα, ήταν για να βοηθήσω, εσένα και καθένα που διαβάζει

Πάντως πολύ θέμα για το τίποτα, γιατί θα μπορούσες να μου πεις ήρεμα κι ωραία, πως έβαλες τις ασφάλειες που φαίνονται στη διαδικασία και να αποφύγεις τα "ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ" και το ότι η άποψη περί αλουμινά δεν είναι σοβαρή ακόμα και να τη σκεφτείς, που ακούγονται και είναι "ειρωνικά". Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
TZAG - Πεμ 05 Φεβ 2004, 19:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Χρήστο επειδή όλοι "μάστοροι" στην Ελλάδα είναι άστα να πάνε, και το λέω αυτό γιατί ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει το θάρρος να πει οτι δεν ξέρει κάτι, αλλά όλοι το παίζουν παντογνώστες, καλύτερα μην πας για ιδιοκατασκευή. Προσωπικά έτυχε να ρωτήσω συγκεκριμένα πράγματα για κάποια αλλαγή που ήθελα να κάνω πάνω στο χρώμα μόνο μέρους του αυτοκινήτου, και σε άνθρωπο που ασχολείται με βαφές, και τελικά μου κάνανε ζημιά που δεν διορθώνεται παρά μόνο αντικαθίσταται με νέο. Άρα δεν βρίσκεις άκρη, γιατί εδώ δεν είναι Γερμανία.
Αν πήρα της μετρητοίς τα όσα ανάφερες για αλουμινάδες, λυπάμαι όσο λυπάσαι κι εσύ για όσα ανάφερα με την σειρά μου. Armed 2gunfire Sniper
Lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol
kovac - Πεμ 05 Φεβ 2004, 19:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Χρήστο επειδή όλοι "μάστοροι" στην Ελλάδα είναι άστα να πάνε, και το λέω αυτό γιατί ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει το θάρρος να πει οτι δεν ξέρει κάτι, αλλά όλοι το παίζουν παντογνώστες, καλύτερα μην πας για ιδιοκατασκευή. Προσωπικά έτυχε να ρωτήσω συγκεκριμένα πράγματα για κάποια αλλαγή που ήθελα να κάνω πάνω στο χρώμα μόνο μέρους του αυτοκινήτου, και σε άνθρωπο που ασχολείται με βαφές, και τελικά μου κάνανε ζημιά που δεν διορθώνεται παρά μόνο αντικαθίσταται με νέο. Άρα δεν βρίσκεις άκρη, γιατί εδώ δεν είναι Γερμανία.
Αν πήρα της μετρητοίς τα όσα ανάφερες για αλουμινάδες, λυπάμαι όσο λυπάσαι κι εσύ για όσα ανάφερα με την σειρά μου. Armed 2gunfire Sniper
Lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol

Όπως τα λες είναι για τους μάστορες Sad . Μόνο που στην περίπτωση με τις ασφάλειες το "μαγικό χεράκι του Έλληνα" θα μπει στις ασφάλειες και όχι στο ίδιο το αυτοκίνητο (δεν εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο σε κανέναν), οπότε το πολύ-πολύ αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα, δεν τις αλλάζεις και απλά έχεις ένα άχρηστο κομμάτι αλουμινίου. Wink
Και το όλο αυτό τρέξιμο μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχουν έτοιμες Evil . Γι' αυτό και ρώτησα αν υπάρχουν (τις έχει πάρει κανένα μάτι) πουθενά.

Nywayzzzz...χαίρομαι που λύθηκε η "παρεξήγηση". Very happy Wink
TZAG - Παρ 06 Φεβ 2004, 23:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
Χρήστο κάνεις τα εύκολα δύσκολα! Σ'αρέσει να παιδεύεσαι; Πήρες τηλέφωνο κι αυτόν που πήρα εγώ τις δικές μου; Αν όχι να τον πάρω εγώ. Δες τις φωτό της σελίδας που ανάφερα, κι αν σου αρέσουν (περιττό να σου πω, πως μόνο αυτές εγώ έχω δει στο εμπόριο) και πες μου. Πάω ρε φίλε και τις παίρνω εγώ στο φινάλε και μιλάμε.
kovac - Σαβ 07 Φεβ 2004, 03:02:49
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Χρήστο κάνεις τα εύκολα δύσκολα! Σ'αρέσει να παιδεύεσαι; Πήρες τηλέφωνο κι αυτόν που πήρα εγώ τις δικές μου; Αν όχι να τον πάρω εγώ. Δες τις φωτό της σελίδας που ανάφερα, κι αν σου αρέσουν (περιττό να σου πω, πως μόνο αυτές εγώ έχω δει στο εμπόριο) και πες μου. Πάω ρε φίλε και τις παίρνω εγώ στο φινάλε και μιλάμε.

Ευχαριστώ Γιώργο, αλλά αυτόν τον καιρό προέχουν άλλα δυστυχώς Sad . Απλά είμαι στο ψάξιμο για να μην ψάχνω τελευταία στιγμή. Smile
Όταν είναι θα πάω μια βόλτα από εκεί (Corsa Club).
Ευχαριστώ πάντως. Wink
TZAG - Δευ 09 Φεβ 2004, 02:49:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλώ!
Υγεία πάνω απο όλα και τα άλλα τα βρίσκουμε...
tgi - Παρ 13 Φεβ 2004, 23:57:57
Θέμα δημοσίευσης: Βρήκα αυτό που ψάχνουμε!!!!
Βρήκα τα παρακάτω site όπου πιστεύω ότι μπορούμε να αγοράσουμε από εκεί ότι αγαπάμε για ασφάλειες πορτών αυτοκινήτων !!!!!

http://www.pugspares.co.uk/Main.asp

http://www.richbrook.co.uk/pages/index.html
kovac - Σαβ 14 Φεβ 2004, 03:18:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βρήκα αυτό που ψάχνουμε!!!!
Μας πέφτει λίγο μακριά η Αγγλία! Sad
Ξέρει κανείς ισοτιμία £ με €?

Εμένα μου άρεσαν αυτές οι οβάλ...

...που είναι σαν του TZAG, αλλά τα εξογκώματα είναι μαύρα!
Baphomet - Σαβ 14 Φεβ 2004, 19:57:45
kovac έγραψε:

ευρώ/λίρα αγγλίας=0,6749
shark_zak - Σαβ 14 Φεβ 2004, 20:08:56
kovac έγραψε:

οντος οι οβαλ ειναι πολυ ωραιες....αν δεν κανω λαθος τις εχω δει στον "Βαρελα" στην Νικαια...ειναι πολυ κοντα σου Χρηστο. Idea
kovac - Σαβ 14 Φεβ 2004, 22:55:48
shark_zak έγραψε:
kovac έγραψε:

οντος οι οβαλ ειναι πολυ ωραιες....αν δεν κανω λαθος τις εχω δει στον "Βαρελα" στην Νικαια...ειναι πολυ κοντα σου Χρηστο. Idea

Ναι ε? Ωραία! Για κοίτα να δεις κάτι πράγματα...! Έχω πάει από ΒΑΡΕΛΑ αλλά για άλλο λόγο. Very happy Very happy Very happy
Δεν έχω αρχίσει καν να ψάχνω και ήδη γνωρίζω 2 μέρη!!!!!! Cool Wink
Ευχαριστώ Ζαχαρία! Μήπως θυμάσαι τιμές? (Γιατί απέχω λίγο...είμαι στο 2ο μέρος που λέει το προφίλ μου Wink ).
tgi - Σαβ 14 Φεβ 2004, 23:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
δωσε καμια διεύθυνση να έχουμε και οι υπόλοιποι!!!!
"ΒΑΡΕΛΑΣ"???????
και ο άλλος
kovac - Κυρ 15 Φεβ 2004, 00:04:36
Θέμα δημοσίευσης:
tgi έγραψε:
δωσε καμια διεύθυνση να έχουμε και οι υπόλοιποι!!!!
"ΒΑΡΕΛΑΣ"???????
και ο άλλος

1.Corsa Club
Δ.Ριζικάρης Ε.Π.Ε.
Κατεχάκη &
Καραθεοδωρή 10 β'
Ν.Ψυχικό 115 25 - Αθήνα
Τηλ.210-6777240-1
Fax:210-6777242
(www.corsaclub.gr)
Είναι για corsa, αλλά κάνουν και για 206. Wink

TZAG έγραψε:
Corsa Club διασχίζοντας κάθετα την μεσογείων από κατεχάκη, στο πρώτο δεξιά (ακριβώς στη γωνία υπάρχει βενζινάδικο ΒP) και στα δεξιά σου στην επόμενη γωνία είναι το μαγαζί.
Προσοχή, τα συγκεκριμένα ΔΕΝ τα ζητάς γιά Peugeot 206 αλλά γιά ΟPEL Corsa Έχουν το ίδιο μέγεθος μην ανησυχείς, βλέπεις όταν πρωτοκατασκευάστηκαν, ήταν μόνο γιά OPEL κι έτσι έμεινε.

2.ΒΑΡΕΛΑΣ
Λ.Γρηγορίου Λαμπράκη (πρώην Λ.Αθηνών)
ΝΙΚΑΙΑ

Για το ΒΑΡΕΛΑ δε θυμάμαι ακριβώς το νούμερο, πάντως είναι στο ρεύμα για Πέραμα και αρκετά "ψηλά". Wink

3.
DimiP έγραψε:
και η OTOMOTO ειχε φερει (πριν 1 εβδομαδα) ασφαλειες για τις πορτες και μαλιστα ειδικα για 206 που κουμπωναν πολυ ωραια χωρις να αφηνουν κενο στην τρυπα.
τιμη περιπου 20Ε το ζευγος...

Δεν ξέρω διεύθυνση. Sad

4.Το άλλο είναι στην Αγγλία! Wink
kovac - Κυρ 15 Φεβ 2004, 00:36:31
Πέτρος έγραψε:
kovac έγραψε:
Ξέρει κανείς ισοτιμία £ με €;?

ευρώ/λίρα αγγλίας=0,6749

Πέτρο, επειδή μπερδεύτηκα τώρα...12,95£=?€ Embarassed Embarassed
12,95x0,6749= περίπου 8.73€??????

Η τιμή είναι για το ζεύγος...άρα τα μισά λεφτά με αυτές εδώ στην Ελλάδα αν είναι έτσι. Wink
Αν είναι όντως έτσι...τότε εμένα τουλάχιστον θα μου το πιάσουν για τα καλά το κ***ράκι μου, αφού έχω 5θυρο, άρα εδώ Ελλάδα 2x20€=40€, ενώ από Αγγλία 17.5€ (θα ξηγηθεί άλλος τη μεταφορά, αν είναι κοντά στο μέρος που θα πάει Smile ).

tqi αν πας σε κάποιο από αυτά ρώτα τιμές, μπας κι έχουν αλλάξει (λέμε τώρα)! Wink
Baphomet - Κυρ 15 Φεβ 2004, 00:42:41
kovac έγραψε:
Πέτρος έγραψε:
kovac έγραψε:
Ξέρει κανείς ισοτιμία £ με €;?

ευρώ/λίρα αγγλίας=0,6749

Πέτρο, επειδή μπερδεύτηκα τώρα...12,95£=?€ Embarassed Embarassed
12,95x0,6749= περίπου 8.73€??????

Η τιμή είναι για το ζεύγος...άρα τα μισά λεφτά με αυτές εδώ στην Ελλάδα αν είναι έτσι. Wink
Αν είναι όντως έτσι...τότε εμένα τουλάχιστον θα μου το πιάσουν για τα καλά το κ***ράκι μου, αφού έχω 5θυρο, άρα εδώ Ελλάδα 2x20€=40€, ενώ από Αγγλία 17.5€ (θα ξηγηθεί άλλος τη μεταφορά, αν είναι κοντά στο μέρος που θα πάει Smile ).

tqi αν πας σε κάποιο από αυτά ρώτα τιμές, μπας κι έχουν αλλάξει (λέμε τώρα)! Wink

φυσικέ μου εσύ!!!

ναι σωστά... για να καταλάβεις, στο μυαλό σου έχε πως η λίρα είναι περίπου 500 δραχμες ενώ το ευρώ ως γνωστόν 340,75 δραχμες
shark_zak - Δευ 16 Φεβ 2004, 12:58:16
kovac έγραψε:
shark_zak έγραψε:
kovac έγραψε:

Ναι ε? Ωραία! Για κοίτα να δεις κάτι πράγματα...! Έχω πάει από ΒΑΡΕΛΑ αλλά για άλλο λόγο. Very happy Very happy Very happy
Δεν έχω αρχίσει καν να ψάχνω και ήδη γνωρίζω 2 μέρη!!!!!! Cool Wink
Ευχαριστώ Ζαχαρία! Μήπως θυμάσαι τιμές? (Γιατί απέχω λίγο...είμαι στο 2ο μέρος που λέει το προφίλ μου Wink ).

δεν θυμαμαι αλλα οποτε περασω θα μπω να ρωτησω...τωρα μαλλον παρασκευη... Silly

Υ.Γ: καλη εξεταστικη.... Study
kovac - Πεμ 25 Μάρ 2004, 13:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, έχει γίνει λάθος στην τιμή με τις ασφάλειες...κι έξω Αγγλία 40€ έχουν. Sad
Δε με ενδιαφέρει αυτό...με ενδιαφέρει αν τις έχει δει κανείς εδώ Ελλάδα αυτές τις ίδιες. Wink
TZAG - Δευ 29 Μάρ 2004, 03:05:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς αυτές έχω σε ασημί χρώμα (ίδιες με τις μπλέ). Οι άλλες δύο (λεπτές) δεν κάνουν στο 206. Και έδωσα 20€ το ζευγάρι.
shark_zak - Δευ 29 Μάρ 2004, 11:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
ποτε τις πηρες και απο που....λες για τις μπλε τις οβαλ αλλα στο ασημι τους....μπαινουν ευκολα...ειναι μεταλικες η πλαστικο βαμενο Question
kovac - Δευ 29 Μάρ 2004, 17:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτές που έχεις φαίνονται και δίπλα από τις μπλε! Είναι οι "ασημί" οι οβάλ! Wink

Αυτό όμως που δεν ξέρω είναι αν έχουν τα μαύρα λάστιχα στις εγκοπές! Τις έχουν ή είναι σκέτες (δηλαδή κάνει κενό εκεί που πρέπει να μπει το λάστιχο)?

Ζαχαρία, τις έχει πάρει από το Corsa Club, κοίτα λίγα post πιο πάνω. Wink
TZAG - Τρι 30 Μάρ 2004, 04:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μαύρα λαστιχάκια βγαίνουν εύκολα, γιατί τα έχω βγάλει. Κι όντως κάνει κενό άμα τα βγάλεις αλλά είναι όμορφο. Τέλος οι ασφάλειες είναι εξ' ολοκλήρου αλουμίνιο!
shark_zak - Τρι 30 Μάρ 2004, 08:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Τα μαύρα λαστιχάκια βγαίνουν εύκολα, γιατί τα έχω βγάλει. Κι όντως κάνει κενό άμα τα βγάλεις αλλά είναι όμορφο. Τέλος οι ασφάλειες είναι εξ' ολοκλήρου αλουμίνιο!

στις περασε αυτος Question

ειναι ευκολο να τις βαλει μονος σου Question
kovac - Τρι 30 Μάρ 2004, 14:52:39
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Ε πες το πως έχεις βγάλει τα λαστιχάκια!!!!!! Very happy
Από την αρχή δε μου άρεσαν λόγω του κενού που έκαναν και επειδή ήταν απλές...σαν ένα κομμάτι αλουμίνιο. Και είπα, να δώσω 40€ και να είναι και σκέτες, "φτιάχνω μόνος μου" ή παίρνω άλλες. Με το λαστιχάκι αλλάζουν τελείως όψη!!!! Very happy
Τετάρτη/Πέμπτη πάω Corsa Club να τις δω κι από κοντά. Very happy
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ!!!!! Wink
Ghost Dog - Τρι 30 Μάρ 2004, 20:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Αμα παρεις για σενα, μπορεις να μου παρεις και εμενα ενα ζευγαρι?
kovac - Τετ 31 Μάρ 2004, 02:07:04
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
kovac έγραψε:

ΟΚ, θα σου πάρω! Very happy Wink
Εκτός κι αν τις βρω κάπου αλλού φθηνότερα...αλλά δε νομίζω. Wink
Ghost Dog - Τετ 31 Μάρ 2004, 05:11:22
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
PoiSoNeR έγραψε:
kovac έγραψε:

ΟΚ, θα σου πάρω! Very happy Wink
Εκτός κι αν τις βρω κάπου αλλού φθηνότερα...αλλά δε νομίζω. Wink

Να'σαι καλα! Wink
Σ'ευχαριστω.... Very happy Very happy Very happy
TZAG - Τετ 31 Μάρ 2004, 05:43:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μπορείτε να διάβασετε το αρχικό μου μήνυμα, θα δείτε οτι τις έβαλα μόνος μου και πόσο εύκολο ήταν! Mad
kovac - Πεμ 01 Απρ 2004, 20:08:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις γύρισα από Corsa Club! Very happy
Αν γράφανε για διεύθυνση Κατεχάκη & Μεσογείων δίπλα και μετά τη διεύθυνση θα το έβρισκα και πιο εύκολα και θα πήγαινα και με το μετρό![/b]
Πάντως αν και κλειστό, μου είπε να μπω. Very happy

Λοιπόν...οι ασφάλειες είναι οι ίδιες μόνο που:

1.Δεν έχουν βιδίτσα στο πλάι ώστε να βιδώσει (και να μαγκώσει) η ασφάλεια πάνω στο συρματάκι. Έχει μόνο τη μία τρύπα για να μπει το συρματάκι μέσα της. Μαγκώνει (υποθέτω), και στην ερώτησή μου, πως μαγκώνει πάνω στο σιδεράκι και δε βγαίνει μου είπε: "Βάζεις και λίγη κόλλα".

2.Τα μαύρα λαστιχάκια που αναφέρω, δεν ήταν τόσο "καλά" τοποθετημένα/σχεδιασμένα. Confused
Οι ίδιες ασφάλειες για 205 (λίγο πιο παχιές και δεν κάνουν σε εμάς) ήταν ΑΨΟΓΕΣ!!!! Τα μαύρα λαστιχάκια ήταν ΑΨΟΓΑ τοποθετημένα και δεν είχα κενό.
Είμαι λίγο ψείρας ε? Very happy

Του είπα πως πρόκειται για 3 ζευγάρια (2 εμένα και 1 του Άρη) (ασφαλειών Razz ) και έκανε καλύτερη τιμή από τα 15€ που έχει το ζεύγος.

Άρη περιμένω να μου πεις αν θες ακόμη να σου πάρω...εγώ το σκέφτομαι...από Αγγλία (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) μέσω κολλητού ή από εδώ (ό,τι συνεπάγεται πάλι).
shark_zak - Παρ 02 Απρ 2004, 08:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
"κολλα" δεν μου πολυ αρεσει αυτο....

εσένα πως σου φάνηκαν αξίζουν τα λεφτά τους και την ταλαιπωρία να ξυλώσεις τις άλλες.... Question
kovac - Παρ 02 Απρ 2004, 16:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
"κολλα" δεν μου πολυ αρεσει αυτο....

εσένα πως σου φάνηκαν αξίζουν τα λεφτά τους και την ταλαιπωρία να ξυλώσεις τις άλλες.... Question

Οι άλλες θα ξηλωθούν όπως και να 'χει (για την ακρίβεια θα τις σπάσω, γιατί για να βγουν... Evil [δες τις οδηγίες που έχει δώσει ο TZAG και θα καταλάβεις...]). Αν αξίζουν, πρέπει να δεις του TZAG, και εγώ πιστεύω πως αξίζουν (αν και δεν έχω δει του TZAG). Wink
Για κόλλα βάζεις αυτή που σου κολλάνε την αεροτομή και είσαι κομπλέ (άποψή μου). Wink
Για τόσο που μου τις έδινε (αφού θα έπαιρνα 3 ζεύγη έριξε κι άλλο την τιμή από τα 15€), καλά ήταν, απλά το σκέφτομαι λόγω:

1. Κολλας:
Να τις πάρω από εδώ και να βάλω κόλλα ή να τις πάρω από Αγγλία και να μη χρησιμοποιήσω κόλλα?

2. Τιμής:
Τα μισά λεφτά (σχεδόν) αν τις πάρω από δω.

Πραγματικά δεν ξέρω και δεν έχω και πολύ χρόνο. Την Τρίτη φεύγει ο φίλος μου για Αγγλία και πρέπει να του πω. Confused
Ghost Dog - Σαβ 03 Απρ 2004, 09:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Άρη περιμένω να μου πεις αν θες ακόμη να σου πάρω...εγώ το σκέφτομαι...από Αγγλία (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) μέσω κολλητού ή από εδώ (ό,τι συνεπάγεται πάλι).

Αστο τοτε και θα παρουμε τις αλλες απο Αγγλια! (εχω και εγω τρεις κολλητους απο Αγγλια οποτε κατι μπορουμε να κανουμε...) Wink
kovac - Σαβ 03 Απρ 2004, 12:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
kovac έγραψε:

Αστο τοτε και θα παρουμε τις αλλες απο Αγγλια! (εχω και εγω τρεις κολλητους απο Αγγλια οποτε κατι μπορουμε να κανουμε...) Wink

Τελικά θα του πω να μου φέρει! Very happy
Πάει την Τρίτη...θα κάτσει καμιά βδομάδα υποθέτω...οπότε κομπλέ! Wink
Ghost Dog - Σαβ 03 Απρ 2004, 12:33:54
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
PoiSoNeR έγραψε:
kovac έγραψε:

Τελικά θα του πω να μου φέρει! Very happy
Πάει την Τρίτη...θα κάτσει καμιά βδομάδα υποθέτω...οπότε κομπλέ! Wink

Χτυπα μου και μενα ενα ζευγαρακι αν δεν ειναι κοπος σε παρακαλω.... Wink Very happy
kovac - Δευ 05 Απρ 2004, 08:06:08
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Χτυπα μου και μενα ενα ζευγαρακι αν δεν ειναι κοπος σε παρακαλω.... Wink Very happy

OK! Very happy Wink
TZAG - Τρι 06 Απρ 2004, 20:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: α) Τι διαφορά πιστεύετε ότι έχουν αυτές απο Αγγλία σε σχέση με αυτές που πουλάνε εδώ; β) Και ποιός σας είπε ότι δεν κρατά η βίδα που έχει η ασφάλεια;

Το σύρμα της πόρτας είναι αρκετά χοντρό, τόσο ώστε να το κρατά γερά η βίδα της ασφάλειας. Δεν καταλαβαίνω το νοήμα της αγοράς, των ιδίων ασφαλειών, απο το εξωτερικό. Την στιγμή που το συγκεκριμένο μαγαζι, ενάμιση χρόνο πρίν, της είχε και ποιό ακριβά (αντί 15€ τώρα, 20€ τότε). Scratch
TZAG - Τρι 06 Απρ 2004, 20:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Μόλις γύρισα από Corsa Club! Very happy
Αν γράφανε για διεύθυνση Κατεχάκη & Μεσογείων δίπλα και μετά τη διεύθυνση θα το έβρισκα και πιο εύκολα και θα πήγαινα και με το μετρό!

"Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 02, 2003 07:31 Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Corsa Club διασχίζοντας κάθετα την μεσογείων από κατεχάκη, στο πρώτο δεξιά (ακριβώς στη γωνία υπάρχει βενζινάδικο ΒP) και στα δεξιά σου στην επόμενη γωνία είναι το μαγαζί. "

Αυτό το διαβάσατε, και δεν σας βοήθησε να καταλάβετε που είναι;
kovac - Πεμ 08 Απρ 2004, 05:18:01
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Ερώτηση: α) Τι διαφορά πιστεύετε ότι έχουν αυτές απο Αγγλία σε σχέση με αυτές που πουλάνε εδώ; β) Και ποιός σας είπε ότι δεν κρατά η βίδα που έχει η ασφάλεια;

kovac έγραψε:
1.Δεν έχουν βιδίτσα στο πλάι ώστε να βιδώσει (και να μαγκώσει) η ασφάλεια πάνω στο συρματάκι. Έχει μόνο τη μία τρύπα για να μπει το συρματάκι μέσα της. Μαγκώνει (υποθέτω), και στην ερώτησή μου, πως μαγκώνει πάνω στο σιδεράκι και δε βγαίνει μου είπε: "Βάζεις και λίγη κόλλα".

α.Η ασφάλεια δεν είχε ΚΑΜΙΑ βίδα, όπως λέω και πιο πάνω!!!!!! Wink
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τις πήρα τελικα!
β.Την κρατάει...απλά δεν είχε! Wink

TZAG έγραψε:
"Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 02, 2003 07:31 Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Corsa Club διασχίζοντας κάθετα την μεσογείων από κατεχάκη, στο πρώτο δεξιά (ακριβώς στη γωνία υπάρχει βενζινάδικο ΒP) και στα δεξιά σου στην επόμενη γωνία είναι το μαγαζί. "

Αυτό το διαβάσατε, και δεν σας βοήθησε να καταλάβετε που είναι;

Αυτό ομολογώ πως δεν το διάβασα καν. Embarassed
TZAG - Τρι 13 Απρ 2004, 06:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
Τότε αυτές που έχω εγώ, και τις οποίες είχα αγοράσει απο το συγκεκριμένο μαγαζί, δεν είναι οι ίδιες με αυτές που έχει τώρα Exclamation
Λυπάμαι.. Sad
kovac - Τρι 13 Απρ 2004, 15:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Τότε αυτές που έχω εγώ, και τις οποίες είχα αγοράσει απο το συγκεκριμένο μαγαζί, δεν είναι οι ίδιες με αυτές που έχει τώρα Exclamation
Λυπάμαι.. Sad

Το ξέρω Γιώργο, οι δικές σου είναι μία χαρά! Wink
Μάλλον φέρνει άλλες τώρα. Crying or Very sad
Στο ταμείο είχα φτάσει...και πάνω που ήταν να του δώσω τα λεφτά παρατήρησα πως δεν είχαν βιδίτσα στο πλάι. Sad
Πάντως ευχαριστώ Γιώργο για την όλη βοήθεια. Very happy
Steve - Σαβ 20 Νοέ 2004, 20:52:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αυτή τη σελίδα δε μπορώ να δώ κάτι που να λέει πως να λύσεις την πόρτα Sad

Anyway, αν και κακοτραβηγμένες οι φωτογραφίες της σελίδας, και σύμγωνα με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, πρέπει πρώτα να βγεί το καπάκι με τα tweeter. Είναι κουμπωτό?

Μετά πόσες βίδες απομένουνε? για να βγεί το πλαστικό και να μπεί η νέα ασφάλεια?

Άντε να δούμε τί άλλη καγκουριά θα σκεφτούμε Razz Θα ψάξω να βρώ αλουμινένιες με μπλέ led ασφάλειες Razz Cool
DimiP - Σαβ 20 Νοέ 2004, 23:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Anyway, αν και κακοτραβηγμένες οι φωτογραφίες της σελίδας, και σύμγωνα με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, πρέπει πρώτα να βγεί το καπάκι με τα tweeter. Είναι κουμπωτό?

Μετά πόσες βίδες απομένουνε? για να βγεί το πλαστικό και να μπεί η νέα ασφάλεια?

Άντε να δούμε τί άλλη καγκουριά θα σκεφτούμε Razz Θα ψάξω να βρώ αλουμινένιες με μπλέ led ασφάλειες Razz Cool

αμα βρεις πες μου κι εμενα!!

σοβαρα τωρα , επειδη ψαχνω και δεν βρισκω λεω μηπως παραγγειλω απο Αγγλια. θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο; θα μας ερχονταν πιο φτηνα τα μεταφορικα. Wink
Steve - Κυρ 21 Νοέ 2004, 03:51:42
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:

σοβαρα τωρα , επειδη ψαχνω και δεν βρισκω λεω μηπως παραγγειλω απο Αγγλια. θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο; θα μας ερχονταν πιο φτηνα τα μεταφορικα. Wink

Βασικά, με λίγο παραπάνω ψάξιμο στο http://www.pugspares.co.uk/Main.asp βρήκα αυτό που θέλω Twisted evil

Έίναι αυτό Cool

3179 Blue LED: Renault 19 & Clio. Peug 206, 306. Vauxhall / Opel 1993 onwards - silver with 'o' rings £24.99

Μούμπλε μούμπλε... τρέχουσα ισοτιμία λίρας αγγλίας με ευρώ = 1.42430 EUR , ήτοι £24.99 = 35.5933 EUR...

Στο μαγαζί που έχω χρυσώσει εδώ στη Λάρισα (ναι, για μια φορά ακόμα αναφέρομαι στον "βελτιωτή" μου Cool ) έχω δεί τις ίδιες ασφάλειες με 8 και 10 ευρώ αντίστοιχα Wink Άντε με το led στη χειρότερη περίπτωση να μου τις δώσει 20 ευρώ το ζευγάρι... Άρα μάλλον απορρίπτουμε τους φίλους μας τους Άγγλους... Wink Περισσότερα νέα και ακριβείς τιμές από Δευτέρα που θα κάνω έρευνα αγοράς! Very happy

Πάντως το αγγλικό site αυτό, στο interior (εσωτερικό του αμαξιού) είναι σχεδόν "ότι πάρεις 25 λίρες..." έλεος δηλαδή... Rolling eyes
DimiP - Δευ 22 Νοέ 2004, 01:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:

Βασικά, με λίγο παραπάνω ψάξιμο στο http://www.pugspares.co.uk/Main.asp βρήκα αυτό που θέλω Twisted evil

Έίναι αυτό Cool

3179 Blue LED: Renault 19 & Clio. Peug 206, 306. Vauxhall / Opel 1993 onwards - silver with 'o' rings £24.99

Μούμπλε μούμπλε... τρέχουσα ισοτιμία λίρας αγγλίας με ευρώ = 1.42430 EUR , ήτοι £24.99 = 35.5933 EUR...

Στο μαγαζί που έχω χρυσώσει εδώ στη Λάρισα (ναι, για μια φορά ακόμα αναφέρομαι στον "βελτιωτή" μου Cool ) έχω δεί τις ίδιες ασφάλειες με 8 και 10 ευρώ αντίστοιχα Wink Άντε με το led στη χειρότερη περίπτωση να μου τις δώσει 20 ευρώ το ζευγάρι... Άρα μάλλον απορρίπτουμε τους φίλους μας τους Άγγλους... Wink Περισσότερα νέα και ακριβείς τιμές από Δευτέρα που θα κάνω έρευνα αγοράς! Very happy

Πάντως το αγγλικό site αυτό, στο interior (εσωτερικό του αμαξιού) είναι σχεδόν "ότι πάρεις 25 λίρες..." έλεος δηλαδή... Rolling eyes

προσεξε γιατι οι πλακέ ειναι για τα 206 και οχι οι στρογγυλες!

αν τις βρεις σε καλη τιμη (οπως ειπες) τοτε θελω κιεγω Wink
θα ειμαστε σε επικοινωνια
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 01:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Ναι το έχω προσέξει αυτό περί πλακέ Cool

Αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω τιμές και αν υπάρχουνε εδώ στην Ελλάδα Wink
shark_zak - Δευ 22 Νοέ 2004, 08:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:

Ναι το έχω προσέξει αυτό περί πλακέ Cool

Αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω τιμές και αν υπάρχουνε εδώ στην Ελλάδα Wink

πολυ καλες αυτες με το led σαν συναγιαρμος ειναι...και εγω μεσα αλλα ποιος θα μας τις περασει... Question

Υ.Γ: θα παω να ρωτησω και στον βαρελα ....
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 11:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
και εγω μεσα αλλα ποιος θα μας τις περασει... Question

Εμένα θα τις περάσει ο ηλεκτρολόγος στο συνεργείο της Peugeot εδώ Wink
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 14:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
Επιστροφή από τον "βελτιωτή" και έχουμε τα εξής:

Αυτές κατόπιν παραγγελίας, τιμή περί τα 15 ευρώ. Με κόκκινο λαμπάκι και με μπλέ. Σε άλλα χρώματα πέραν ασημί δεν νομίζω Rolling eyes

Αυτές ετοιμοπαράδοτες, τιμή περί τα 10 ευρώ. Σε κόκκινο, μπλε και ασημί.

Το αυτονόητο είναι ότι για το 206 είναι μόνο σε σχήμα πλακέ οι ασφάλειες Cool

Επίσης όταν του είπα πως θα χρειαστώ 5 ζευγάρια, τότε είπε μόνος του για καλύτερη τιμή Wink Αν μαζευτούμε και παραπάνω άτομα, μπορούμε να τις ξεφτυλίσουμε Very happy

Κύριοι/Κυρίες, ο λόγος σε εσάς! Cool
harist - Δευ 22 Νοέ 2004, 19:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω μεσα σταυρακο, μονο που θα πρεπει να βρω καποιον να μου τις περασει εδω στη σαλονικη!!
DimiP - Δευ 22 Νοέ 2004, 23:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Αυτές κατόπιν παραγγελίας, τιμή περί τα 15 ευρώ. Με κόκκινο λαμπάκι και με μπλέ. Σε άλλα χρώματα πέραν ασημί δεν νομίζω Rolling eyes

Επίσης όταν του είπα πως θα χρειαστώ 5 ζευγάρια, τότε είπε μόνος του για καλύτερη τιμή Wink Αν μαζευτούμε και παραπάνω άτομα, μπορούμε να τις ξεφτυλίσουμε Very happy

απο τώρα εγω μεσα για 2 ζευγη τετοιες!!http://www.pugspares.co.uk/Images/RB_Door_Pins_LED.jpg με το led ΜΠΛΕ!
keep in touch, ισως παρω αλλα 2 ζευγη!
Steve - Τρι 23 Νοέ 2004, 01:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ανακεφαλαίωση:

Άλλος/Άλλη? Cool
TZAG - Τρι 23 Νοέ 2004, 02:53:08
Θέμα δημοσίευσης:
Hello again!
Steve τρείς είναι οι βίδες σε κάθε πόρτα (του CC τουλάχιστον). α) Με το που βγάζεις το τριγωνάκι του tweeter, βλέπεις την πρώτη. β) Ανοίγωντας την πόρτα βλέπεις την δεύτερη κοντά στην επάνω γωνία. γ) Μέσα στην κοιλότητα κράτησης της πόρτας είναι η τρίτη. Τέλος αφού τις βγάλεις όλες, βγάζεις προσεχτικά (κυκλικά τράβα το προς τα έξω με ένα κατσαβιδάκι) χωρίς να κάνεις σημάδι, και τη στεφάνη του μοχλού ανοίγματος της πόρτας. Μετά τραβάς απότομα την ταπετσαρία (απο την έξω-κάτω μεριά πρώτα) κρατώντας κόντρα την πόρτα (θα ακούσεις δυνατό θόρυβο απο τα κλιπς, μη φοβηθείς) και αφού ελευθερωθεί το κάτω μέρος σηκώνεις ελαφρά την ταπετσαρία για να βγεί και το σημείο της που πιάνει την ασφάλεια.
Ελπίζω να "πήρατε μάτι" τις δικές μου ασφάλειες απο τις νέες μου φωτό.
Τα λέμε!! Very happy
shark_zak - Τρι 23 Νοέ 2004, 08:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:

απο τώρα εγω μεσα για 2 ζευγη τετοιες!!http://www.pugspares.co.uk/Images/RB_Door_Pins_LED.jpg με το led ΜΠΛΕ!

και ποιος θα σου τις περασει ρε Μητσο... Question
Steve - Τρι 23 Νοέ 2004, 13:32:37
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Hello again!
Steve τρείς είναι οι βίδες σε κάθε πόρτα (του CC τουλάχιστον). α) Με το που βγάζεις το τριγωνάκι του tweeter, βλέπεις την πρώτη. β) Ανοίγωντας την πόρτα βλέπεις την δεύτερη κοντά στην επάνω γωνία. γ) Μέσα στην κοιλότητα κράτησης της πόρτας είναι η τρίτη. Τέλος αφού τις βγάλεις όλες, βγάζεις προσεχτικά (κυκλικά τράβα το προς τα έξω με ένα κατσαβιδάκι) χωρίς να κάνεις σημάδι, και τη στεφάνη του μοχλού ανοίγματος της πόρτας. Μετά τραβάς απότομα την ταπετσαρία (απο την έξω-κάτω μεριά πρώτα) κρατώντας κόντρα την πόρτα (θα ακούσεις δυνατό θόρυβο απο τα κλιπς, μη φοβηθείς) και αφού ελευθερωθεί το κάτω μέρος σηκώνεις ελαφρά την ταπετσαρία για να βγεί και το σημείο της που πιάνει την ασφάλεια.
Ελπίζω να "πήρατε μάτι" τις δικές μου ασφάλειες απο τις νέες μου φωτό.
Τα λέμε!! Very happy

Το τριγωνάκι του tweeter είναι "κουμπωτό"?

Επίσης που έχεις αυτές τις περιβόητες νέες φωτό? Rolling eyes
TZAG - Τρι 23 Νοέ 2004, 17:55:46
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow
TZAG - Τρι 23 Νοέ 2004, 17:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Oh yes! Αλλά μην το παρακάνεις τραβώντας το απότομα γιατί θα σου μείνει στο χέρι το tweeter. Rolling eyes

Oι φωτογραφίες μου είναι στο Portal Home - Gallery - Users Personal Galleries - TZAG Wink
DimiP - Τετ 24 Νοέ 2004, 00:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:

και ποιος θα σου τις περασει ρε Μητσο... Question

Ο Τηλεμαχος μηπως ;;; Wink
DimiP - Τετ 24 Νοέ 2004, 00:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Steve έγραψε:

Oh yes! Αλλά μην το παρακάνεις τραβώντας το απότομα γιατί θα σου μείνει στο χέρι το tweeter. Rolling eyes

Oι φωτογραφίες μου είναι στο Portal Home - Gallery - Users Personal Galleries - TZAG Wink

ωραιες!
αντε τωρα να δουλεψεις λιγο που μου γυρνας στα club αυτοκινητων, παλιο-κοντρακια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
TZAG - Τετ 24 Νοέ 2004, 05:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
αντε τωρα να δουλεψεις λιγο που μου γυρνας στα club αυτοκινητων, παλιο-κοντρακια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ότι πείς "ταμία μου"! Very happy
shark_zak - Τετ 24 Νοέ 2004, 07:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

how is Τηλεμαχος... Question Confused
Steve - Τετ 24 Νοέ 2004, 12:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πιθανώς ρωτάς "who"... και είναι ο "action_peugeot" νομίζω Cool
Vaggelis - Τετ 24 Νοέ 2004, 17:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
DimiP έγραψε:

Ότι πείς "ταμία μου"! Very happy

χμμμμμμμμμ, μήπως τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι τελικά...;;;;; Laughing Laughing Wink
harist - Τετ 24 Νοέ 2004, 19:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
1 ζευγάρι ο harist (σκέτη να υποθέσω...?)

Steve για κανε λιγο hold on σε αυτην την παραγγελια καθως το ψαχνω το θεμα και εδω στη σαλονικα!!!
shark_zak - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
shark_zak έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πιθανώς ρωτάς "who"... και είναι ο "action_peugeot" νομίζω Cool

ααααααααααμ πες μου το Exclamation
harist - Παρ 03 Δεκ 2004, 20:55:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις πηρα τις αλουμινιες ασφαλειες θυρων χρωματος ασημι (τις απλες χωρις φωτακι) στη τιμη των 5 ευρω απο ενα μαγαζι εδω στη Θεσνικη
Ξερει κανεις να μου πει (υπευθυνα αν γινεται)πως θα τις βαλω?????? Confused
Το πακετο περιειχε μονο τις ασφαλειες μεσα,οι οποιες εχουν μια οπη στο κατω μερος τους και βιδωνουν πανω στη βαση των παλιων (πλαστικων) ασφαλειων!!!!(τουλάχιστον ετσι μου ειπε αυτος απο οπου τις αγορασα οταν τον ρωτησα αν χρειαζονται τιποτα βιδες)!!!

ευχαριστω
STELIOS - Παρ 03 Δεκ 2004, 22:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω ενα Manual, θα κοιταξω και θα σου πω. Νομιζω ομως πως πρεπει να ξεκινησεις βγαζοντας ολη την επενδηση της πορτας, οποτε ετοιμασου για μαστορεματα!!! Very happy
Steve - Κυρ 05 Δεκ 2004, 20:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Νομιζω ομως πως πρεπει να ξεκινησεις βγαζοντας ολη την επενδηση της πορτας

Μη νομίζεις, να είσαι σίγουρος. Δεν γίνεται αλλιώς Cool
freestyler - Δευ 06 Δεκ 2004, 17:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω οτι βγαζεις την επενδηση κ σπας την πλαστικια ασφαλεια ωστε να μεινει το σιδερο(χοντρο συρμα) που ανεβαινει προς τα πανω κ βιδωνεις τις ασφαλειες σου εκει πανω.... δεν ειναι δυσκολο αρκει να φερθεις λιγο ασχημα στην παλια ασφαλεια!!!! Razz
TZAG - Τετ 08 Δεκ 2004, 11:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή θέλει υπομονή το πράγμα, βάλε λίγη παραπάνω και ξεκίνα να διαβάζεις την αρχή του θέματος που γράφω το πως και τι. Rolling eyes
shark_zak - Δευ 13 Δεκ 2004, 09:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
σταυρο και εγω θελω ενα ζευγαρι ασημι με led απλα για να διαλεξω το χρωμα θα ηθελα να ξερω ποτε ειναι σε λειτουργια το led... συνεχεια η οποτε δουλευη ο κινητηρας....

Υ.Γ: η παραλαβη για ποτε λες... Question
Steve - Δευ 13 Δεκ 2004, 13:27:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό περί led, πηγαίνεις σε έναν ηλεκτρολόγο και στο ρυθμίζει όποτε θες να είναι αναμμένο, ή και να αναβοσβήνει Wink

Όσο για παραλαβή, θέλω 10 τουλάχιστον ζευγάρια να παραγγείλω για καλή τιμή... αν όχι, τότε συγνώμη αλλά... Rolling eyes
shark_zak - Δευ 13 Δεκ 2004, 14:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειμαι μεσα για ενα ζευγαρι με κοκκινο led...
απλα να ξερω πανω κατω για ποτε θα τις παρουμε....Question
STELIOS - Δευ 13 Δεκ 2004, 15:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
STELIOS έγραψε:
Νομιζω ομως πως πρεπει να ξεκινησεις βγαζοντας ολη την επενδηση της πορτας

Μη νομίζεις, να είσαι σίγουρος. Δεν γίνεται αλλιώς Cool

Ωχ ρε φιλε σε ξεχασα !!! Θα το κοιταξω σημερα και θα σου πω το απογευμα.
shark_zak - Τρι 14 Δεκ 2004, 08:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
πόσοι έχουμε μαζευτεί μέχρι τώρα Question

αν δεν μαζευτούμε 10 δεν θα παραγγείλεις καθόλου Question

αν οχι που θα βρουμε εδω στην Αθηνα ξερει κανει Question
πηγα στον Βαρελα και δεν ειχε.... Crying or Very sad
Steve - Τρι 14 Δεκ 2004, 12:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ανακεφαλαίωση:

• 1 ζευγάρι εγώ (μπλέ led)
  • 1 ζευγάρι ο harist (σκέτη να υποθέσω...?)
  • 2 ζευγάρια ο DimiP (μπλέ led)

Άλλος/Άλλη? Cool

Ο Χάρης βγαίνει από την παραγγελία και προστίθεται ο Ζάχος...

Σώρρει αλλά με 4 ζευγάρια δεν κάνω δουλειά Rolling eyes
STELIOS - Τρι 14 Δεκ 2004, 13:00:01
Θέμα δημοσίευσης:
freestyler έγραψε:
νομιζω οτι βγαζεις την επενδηση κ σπας την πλαστικια ασφαλεια ωστε να μεινει το σιδερο(χοντρο συρμα) που ανεβαινει προς τα πανω κ βιδωνεις τις ασφαλειες σου εκει πανω.... δεν ειναι δυσκολο αρκει να φερθεις λιγο ασχημα στην παλια ασφαλεια!!!! Razz

Βασικα ετσι ακριβως γινεται. Πρεπει να βγαλεις το εσωτερικο μερος της πορτας. Αυτο γινετε ξεβιδονοντας τις βιδες που εχει περιφεριακα η πορτα καθως επισης και μια στο χερουλι που ειναι σαν γουβα (αυτο που τραβαμε για να κλεισουμε την πορτα) καθως επισεις και ξεκουμπονοντας το καλημα του μοχλου που τραβαμε για να την ανοιξουμε. Αφου βγαλεις το πλαστικο καλημα απο κατω εχει κατι σαν φοδρα που καληπτει την πορτα. Αυτη την τραβας μονο στη γωνια που ειναι η ασαφαλεια. Απο εκει και περα νομιζω πρεπει να κοψεις η να σπασεις την πλαστικη ασφαλεια για να βγει. Ισως υπαρχει και πιο απλος τροπως αλλα μαλλον δεν ξεβιδωνει. Αυτααα..... Laughing
shark_zak - Τρι 14 Δεκ 2004, 13:48:24
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη δεν θα παρουμε... Question Confused

ξερει κανεις που μπορουμε να βρωμε εδω.... Question
harist - Τετ 15 Δεκ 2004, 20:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Βασικα ετσι ακριβως γινεται. Πρεπει να βγαλεις το εσωτερικο μερος της πορτας. Αυτο γινετε ξεβιδονοντας τις βιδες που εχει περιφεριακα η πορτα καθως επισης και μια στο χερουλι που ειναι σαν γουβα (αυτο που τραβαμε για να κλεισουμε την πορτα) καθως επισεις και ξεκουμπονοντας το καλημα του μοχλου που τραβαμε για να την ανοιξουμε. Αφου βγαλεις το πλαστικο καλημα απο κατω εχει κατι σαν φοδρα που καληπτει την πορτα. Αυτη την τραβας μονο στη γωνια που ειναι η ασαφαλεια. Απο εκει και περα νομιζω πρεπει να κοψεις η να σπασεις την πλαστικη ασφαλεια για να βγει. Ισως υπαρχει και πιο απλος τροπως αλλα μαλλον δεν ξεβιδωνει. Αυτααα.....

ok thanx
shark_zak - Τετ 22 Δεκ 2004, 08:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
τι γινεται...υπαρχει τιποτα νεοτερο με το θεμα μας...
πιο ειναι το site που θα τις παρουμε... Question
freestyler - Τετ 22 Δεκ 2004, 23:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
steve απο το ιδιο site στην γερμανια θα γινει η παραγγελια? θελω κ γω τις απλες ασιμι....
μαζευτηκαμε?
Steve - Πεμ 23 Δεκ 2004, 11:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, δεν θα γίνει απο το french-power.

Όχι, δεν μαζευτήκαμε αρκετοί Sad
shark_zak - Πεμ 23 Δεκ 2004, 12:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Question Confused Question Confused Question Confused Question Confused Question
Steve - Παρ 24 Δεκ 2004, 10:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Question Confused Question Confused Question Confused Question Confused Question

Δεν θα τις πάρουμε από site προς το παρόν. Αν παρόλα αυτά έχει κάποιος να προτείνει κάτι, ας πει και βλέπουμε Wink
shark_zak - Τρι 04 Ιαν 2005, 12:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
με το θεμα μας τι γινεται... Question
εχουμε τιποτα νεοτερο... Question
shark_zak - Τετ 12 Ιαν 2005, 11:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
επαναφερω το θεμα.... Exclamation Exclamation Exclamation
τι γινεται δεν θελει κανεις αλλος... Question Question Question
DimiP - Τετ 12 Ιαν 2005, 15:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
απο οτι εχω καταλαβει ο steve υπολογιζε να μαζεψει καμια 10ρια τουλαχ. ατομα για μαζικη παραγγελια (ουτοπικο και μη ρεαλιστικο σεναριο αν με ρωταγε απο την αρχη)-τελος παντων- μας κρεμασε γιατι τον κρεμασαν χωρις να το ξερουν- μπερδεμενα πραγματα-
το ξαναλεω:

εγω θελω 2 ζευγη τουλαχιστον (ισως και 4 θα δειξει)
ο ζαχαριας θελει
ο steve θελει

ας μαζευτουμε λοιπον μονοι μας κιας τα παρουμε ακομα και αν δεν πετυχουμε τη super-τιμη. τουλαχ. θα μοιραστουμε τα μεταφορικα.

μιληστε! Surprised
shark_zak - Πεμ 13 Ιαν 2005, 07:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
απο οτι εχω καταλαβει ο steve υπολογιζε να μαζεψει καμια 10ρια τουλαχ. ατομα για μαζικη παραγγελια (ουτοπικο και μη ρεαλιστικο σεναριο αν με ρωταγε απο την αρχη)-τελος παντων- μας κρεμασε γιατι τον κρεμασαν χωρις να το ξερουν- μπερδεμενα πραγματα-
το ξαναλεω:

εγω θελω 2 ζευγη τουλαχιστον (ισως και 4 θα δειξει)
ο ζαχαριας θελει
ο steve θελει

ας μαζευτουμε λοιπον μονοι μας κιας τα παρουμε ακομα και αν δεν πετυχουμε τη super-τιμη. τουλαχ. θα μοιραστουμε τα μεταφορικα.

μιληστε! Surprised

συμφωνώ απόλυτα....
μέσα για ένα ζευγάρι με κόκκινο led
Steve - Πεμ 13 Ιαν 2005, 14:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
Και ο Steve θέλει 2 ζευγάρια πλέον, ίσως και 3ο Very happy

Άρα πάμε στα 5 ζευγάρια χαλαρά Wink
shark_zak - Πεμ 13 Ιαν 2005, 14:43:30
Θέμα δημοσίευσης:
άντε να μαζευόμαστε επιτέλους... Evil
οι υπόλοιποι που ήθελαν τι έγιναν.... Question
DimiP - Πεμ 13 Ιαν 2005, 18:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
άντε να μαζευόμαστε επιτέλους... Evil
οι υπόλοιποι που ήθελαν τι έγιναν.... Question

ασε τους υπολοιπους! παλι τα ιδια ;; αφου ειπαμε δεν εχει υπολοιπους!
πρωχωρατε !!!
freestyler - Πεμ 13 Ιαν 2005, 19:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
εεε!! ειμαι κ γω εδω. θελω δυο ζευγη με μπλε λαμπακι πανω... μα καλα ποσο κανουν πια κ ψαχνουμε τη σουπερ τιμη?
freestyler - Πεμ 13 Ιαν 2005, 19:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
ααααα!! αν γινεται το ενα ζευγος μονο με λαμπακι γιατι βαριεμαι να τραβαω κ πισω καλωδια... θα ναι ομως το ιδιο σχεδιο? αν οχι τοτε ολες τις ιδιες...
shark_zak - Παρ 14 Ιαν 2005, 07:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ :

Arrow Steve : 2 ή 3 led μπλέ
Arrow DimiP : 2 ή 4 led μπλέ
Arrow shark_zak : 1 led κόκκινο ( ισως και 1 led μπλέ )
Arrow freestyler : 1 led μπλέ & 1 χωρις led

ΑΡΑ είμαστε πολύ κοντά, καλό θα ήταν να επιβεβαιώσουμε τις ποσότητες ώστε να προχωρήσει ο ψηλός... Wink
Steve - Παρ 14 Ιαν 2005, 09:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε ψηλέ τραίνο, ξεκίνα... Silly

Μέσα στην άλλη βδομάδα θα προσπαθήσω να έχω και τιμές! Wink Very happy
shark_zak - Παρ 14 Ιαν 2005, 10:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Μέσα στην άλλη βδομάδα θα προσπαθήσω να έχω και τιμές! Wink Very happy

ΟΛΕ Multi color Multi color Multi color ΟΛΕ Multi color Multi color Multi color ΟΛΕ Multi color Multi color Multi color
MEMsound - Παρ 14 Ιαν 2005, 10:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ειστε τρελοκομεια.........!
Αντε παρτε τις τις ριμαδες τις ασφαλειες, να τελειωνουμε!!!!!
χαχαχαχα
Σκεψου να αγοαραζαμε και τιποτα πιο σοβαρο!
ιχιχιχιχ Laughing
STELIOS - Παρ 14 Ιαν 2005, 20:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Ειστε τρελοκομεια.........!
Αντε παρτε τις τις ριμαδες τις ασφαλειες, να τελειωνουμε!!!!!
χαχαχαχα
Σκεψου να αγοαραζαμε και τιποτα πιο σοβαρο!
ιχιχιχιχ Laughing

XA XA XA XA !!! E ναι ρε παιδια, αντε παρτε τις ασφαλειες να ησιχασουμε κ'εμεις, μας εχει φαει το αγχος!!!

Και φαντστειτε οταν τις παρετε και τις βαλετε να δειτε πως το κενο που αφηνουν η υπαρχουσες τρυπες ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!!
freestyler - Σαβ 15 Ιαν 2005, 01:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
φαε τη γλωσσα σου ρε!!! φτου φτου να μη μας ματιασεις!!! Razz Razz
Ghost Dog - Σαβ 15 Ιαν 2005, 15:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εεεεπ,ειμαι και'γω εδω! Shocked
θελω 2 ζευγαρια απο αυτες σε ασημι χρωμα! Wink
το μονο που με φοβιζει ειναι μηπως οι ασφαλειες ειναι αρκετα <<λεπτες>> και υπαρχει πολυ κενο με το πλαστικο των πορτων... Rolling eyes Rolling eyes
Steve - Σαβ 15 Ιαν 2005, 19:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αν σε φοβίζει αυτό που κάνει 20 ευρώ, τότε άστο Razz

Anyway, να σε υπολογίζω στην παραγγελία ή θες να το ξανασκεφτείς? Rolling eyes
DIMCHRI - Κυρ 16 Ιαν 2005, 18:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
steeve εγώ θέλω χωρις led . υπάρχουν ?
Steve - Κυρ 16 Ιαν 2005, 22:50:56
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
steeve εγώ θέλω χωρις led . υπάρχουν ?

Ναι Smile

Με το Led η καλύτερη τιμή που έχω βρεί είναι 20 ευρώ το ζευγάρι... Ελπίζω να πετύχω καλύτερη! Sad
shark_zak - Δευ 17 Ιαν 2005, 07:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

δεν ισχύει αυτή η τιμή δηλαδή... Question
DimiP - Δευ 17 Ιαν 2005, 11:17:49
Θέμα δημοσίευσης:
ψαξε αλλα εγω ακομα και με 20 ειμαι μεσα Cool
DIMCHRI - Δευ 17 Ιαν 2005, 11:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
steeve εγω θέλω ενα ζευγάρι για το cc moy χωρίς λαμπάκι.

Αν γίνεται.
Steve - Δευ 17 Ιαν 2005, 12:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ζάχο όχι δεν ισχύει δυστυχώς Sad

DIMCHRI σε βάζω μέσα και σένα λοιπόν! Wink Ασημί χρώμα τις θες?
DIMCHRI - Δευ 17 Ιαν 2005, 12:28:37
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

ασημί αλουμίνιο ματ.

όχι το νικελακι.

thanks
shark_zak - Δευ 17 Ιαν 2005, 13:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

20euro με τα μεταφορικα η χωρις... Question
αυτη ειναι η τελικη τιμη... Question
Steve - Δευ 17 Ιαν 2005, 13:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Steve έγραψε:

20euro με τα μεταφορικα η χωρις... Question
αυτη ειναι η τελικη τιμη... Question

20 ευρώ είναι η τιμή με μια πρώτη ματιά και χωρίς τα μεταφορικά.

Επίσης είπα ότι μέσα στην βδομάδα θα έχω τελικές τιμές για να προχωρήσουμε. Οπότε μην ανησυχείτε, ακόμα δεν άρχισα το ψάξιμο! (Μέχρι την Τρίτη βράδυ πρέπει να τρέχω για να προλάβω το ΤΕΙ Evil )
CC-Gio - Δευ 17 Ιαν 2005, 13:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Steve έγραψε:

ασημί αλουμίνιο ματ.

όχι το νικελακι.

thanks

Kαι εγω ειμαι μεσα Steve! Οπως αυτες που ειπε και ο Δημητρης!

Πιστευω να ειναι ευκολες να μπουνε! τιμη???
Steve - Δευ 17 Ιαν 2005, 13:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρίς led, 10 ευρώ το πολύ.

Ανακεφαλαίωση:

Steve : 2 led μπλέ
DimiP : 2 led μπλέ
shark_zak : 1 led κόκκινο ( ισως και 1 led μπλέ )
freestyler : 1 led μπλέ & 1 χωρις led
Ghost Dog : 2 χωρίς (ασημί)
DIMCHRI : 1 ασημί
CC-Gio : 1 ασημί

Μετράω 11 ή κάνω λάθος? Cool

Ζάχο και Άρη είστε ΟΚ? Αποφασίσατε?
Ghost Dog - Δευ 17 Ιαν 2005, 13:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αν σε φοβίζει αυτό που κάνει 20 ευρώ, τότε άστο Razz

Anyway, να σε υπολογίζω στην παραγγελία ή θες να το ξανασκεφτείς? Rolling eyes

ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΣΙΜΟ ΜΟΥ........... Evil Evil Evil Evil
Το θεμα δεν ειναι τα λεφτα (εχω ριξει πολλααα εκατομμυρια πανω στο αμαξι ρισκαρωντας, σιγα μην κολλησω στα 20 ευρω) αλλα η ξενερα που θα φαω αμα δεν κανουν μιας και θα ειμαι κ@υλ#μενος... Evil γκεκε? Question
Τεσπα,2 ζευγαρια ασημι αλουμινιο ματ
shark_zak - Δευ 17 Ιαν 2005, 14:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Ανακεφαλαίωση:

1 led κοκκινο και βλεπουμε...
Steve - Δευ 17 Ιαν 2005, 14:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ντε, μη βαράς! Black eye
Ghost Dog - Δευ 17 Ιαν 2005, 14:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εεεεμα εγω φταιω? παω να εκθεσω εναν προβληματσμο μου και εσυ κοντεψες να με βγαλεις ματζιρη(=τσιγκουνη)! Shocked Laughing
DimiP - Δευ 17 Ιαν 2005, 16:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
Εεεεμα εγω φταιω? παω να εκθεσω εναν προβληματσμο μου και εσυ κοντεψες να με βγαλεις ματζιρη(=τσιγκουνη)! Shocked Laughing

αφου εισαι εξηνταβελονης ρε Αρη , τι να το κρυψουμε αλλοστε ;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Δευ 17 Ιαν 2005, 16:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Ανακεφαλαίωση:

Στιβακο, ειδες τι ωραια που μαζευονται οι παραγγελιες αμα βαλεις λιγο τις φωνες ;;;; Wink αντε γιατι βαρεθηκα να περιμενω.
σε οποιον αρεσει η τιμη ΤΩΡΑ!
freestyler - Δευ 17 Ιαν 2005, 17:29:26
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον επειδη ειδα σ'ενα γκολφ χτες αυτες με το led αποφασισα να παρω τις σκετες... τελικη αποφαση 2 ζευγη χωρις led ασιμι ματ...
TZAG - Δευ 17 Ιαν 2005, 20:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
Πιστευω να ειναι ευκολες να μπουνε!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις Γιώργο;
Βγάλε πρώτα τις παλιές και μετά το συζητάμε. Very happy
TZAG - Δευ 17 Ιαν 2005, 20:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Στιβακο, ειδες τι ωραια που μαζευονται οι παραγγελιες αμα βαλεις λιγο τις φωνες ;;;; Wink αντε γιατι βαρεθηκα να περιμενω.

ΤΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
CC-Gio - Τρι 18 Ιαν 2005, 01:13:11
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
CC-Gio έγραψε:
Πιστευω να ειναι ευκολες να μπουνε!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις Γιώργο;
Βγάλε πρώτα τις παλιές και μετά το συζητάμε. Very happy

Tοσο δυσκολο ειναι? Το εχεις κοιταξει το θεμα?

Αν ειναι δυσκολο ακυρωνω την παραγγελια! Rolling eyes
Βαριεμαι να τρεχω για να βαλω ασφαλειες!
DimiP - Τρι 18 Ιαν 2005, 14:31:10
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
DimiP έγραψε:

ΤΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

σαν τα σαλιγκαρια εισαι ρε ΤΖΑΓΚ !!!
οποτε βρεχει βγαινεις!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing τις υπολοιπες ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
το νου σου στο IKANET !!!! ξερεις εσυ Laughing Rolling eyes Rolling eyes

Α! καλη χρονια ρε!
Steve - Τρι 25 Ιαν 2005, 14:58:39
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νεύρα μου χθες γίνανε παστίτσιο... Mad

Λόγω της κακής κατάστασης υγείας μου την προηγούμενη βδομάδα, ανέβαλλα το ψάξιμο για τις ασφάλειες αυτήν την βδομάδα!

Και? Και... πήγα χθες και τραβούσα τα... αυτιά μου με αυτά που μου λέγανε Mad

Λόγω του ότι μπήκε νέος χρόνος, εδώ στη Λάρισα (δεν ξέρω αν ισχύει στα μαγαζιά που έχουνε αξεσουάρ αυτ/των σε άλλες πόλεις), περιμένουνε καινούριους καταλόγους από τους αντιπροσώπους από τις διάφορες μάρκες, για να ανανεώσουνε την ποικιλία στο μαγαζί τους... Και καλά, μέχρι τον Δεκέμβριο τις ασφάλειες τις είχανε. Τώρα τί έγινε? Πλακώσαν οι ακρίδες και τις φάγανε όλες? Mad

Δυστυχώς πάλι θα πρέπει να περιμένω μέχρι μέσα Φεβρουαρίου που όλοι εδώ θα έχουνε τους καταλόγους για να μου πουν τι υπάρχει διαθέσιμο... Μέχρι τότε, δεν υπάρχει ούτε δείγμα στο stock Mad

Τί να πώ παιδιά, sorry εκ μέρους μου, αλλά δεν βλέπω προκοπή με αυτό το θέμα. Όποιος έχει το κουράγιο και την δύναμη να μας δώσει κάποια λύση είτε από Θεσ/νίκη είτε από Αθήνα, ας το κάνει! Sad
freestyler - Τρι 25 Ιαν 2005, 19:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειχα ρωτησει πριν μερικες μερες σ'ενα μαγαζι στην αθηνα κ μου ειπαν το ζευγος χωρις led 20 ευρω... αυτα με το led ειχαν αρκετα παραπανω... ισως κ το διπλασιο... Confused Confused 40 ευρω για να βαλω μπρος πισω στο καρο μου ασφαλειες χωρις led??κ με τον φοβο κιολας να αφηνουν τεραστιο κενο??? ετσι μου ρχεται να βαψω ασιμι τις μαμα....
DimiP - Τετ 26 Ιαν 2005, 22:10:28
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Τα νεύρα μου χθες γίνανε παστίτσιο... Mad

Λόγω της κακής κατάστασης υγείας μου την προηγούμενη βδομάδα, ανέβαλλα το ψάξιμο για τις ασφάλειες αυτήν την βδομάδα!

Και? Και... πήγα χθες και τραβούσα τα... αυτιά μου με αυτά που μου λέγανε Mad

Λόγω του ότι μπήκε νέος χρόνος, εδώ στη Λάρισα (δεν ξέρω αν ισχύει στα μαγαζιά που έχουνε αξεσουάρ αυτ/των σε άλλες πόλεις), περιμένουνε καινούριους καταλόγους από τους αντιπροσώπους από τις διάφορες μάρκες, για να ανανεώσουνε την ποικιλία στο μαγαζί τους... Και καλά, μέχρι τον Δεκέμβριο τις ασφάλειες τις είχανε. Τώρα τί έγινε? Πλακώσαν οι ακρίδες και τις φάγανε όλες? Mad

Δυστυχώς πάλι θα πρέπει να περιμένω μέχρι μέσα Φεβρουαρίου που όλοι εδώ θα έχουνε τους καταλόγους για να μου πουν τι υπάρχει διαθέσιμο... Μέχρι τότε, δεν υπάρχει ούτε δείγμα στο stock Mad

Τί να πώ παιδιά, sorry εκ μέρους μου, αλλά δεν βλέπω προκοπή με αυτό το θέμα. Όποιος έχει το κουράγιο και την δύναμη να μας δώσει κάποια λύση είτε από Θεσ/νίκη είτε από Αθήνα, ας το κάνει! Sad

ποιος μας καταραστηκε ;
ας το πει τωρα και δεν θα παθει τιποτα......ακομα Evil Evil Evil

παντως οσον αφορα εμενα:
εκανα μια προσπαθεια πριν 1-2 εβδομαδες και αναζωπυρωσα το ενδιαφερον, μαζευτηκαμε ξανα, αλλα τωρα ειλικρινα ...κουραστηκα...
Crying or Very sad δεν θα συμμετεχω και θα κοιταξω να τις αγορασω οπου τις βρω μονος.

δεν πειραζει steve Wink
Steve - Πεμ 27 Ιαν 2005, 02:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τί να σε κάνω ρε Διμηπή!?

Βλέπεις, αναζωπύρωσες το ενδιαφέρον, εγώ το έβαλα να ψήνεται αλλά μας τα χαλάσανε τα μαγειρία εδώ στη Λάρισα Mad

Την συγνώμη την χρωστάω εγώ Sad
TZAG - Πεμ 27 Ιαν 2005, 07:12:33
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
Tοσο δυσκολο ειναι? Το εχεις κοιταξει το θεμα?
Αν ειναι δυσκολο ακυρωνω την παραγγελια! Rolling eyes
Βαριεμαι να τρεχω για να βαλω ασφαλειες!

Αν δεν σου κάνει κόπο δες τις πρώτες ανακοινώσεις και θα καταλάβεις αν ασχολήθηκα ή όχι. Γράφω τα πάντα! Πάντως δεν θέλω να σε αποτρέψω να τα βάλεις!! Απλά θέλω να καταλάβετε πως δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Παρόλα αυτά, επισημαίνω πως αξίζει τον κόπο!
TZAG - Πεμ 27 Ιαν 2005, 07:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Laughing
shark_zak - Πεμ 27 Ιαν 2005, 07:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
δηλ. ακυρώνετε το όλο σκηνικό η περιμένουμε... Question
από Θεσσαλονίκη ποιος έχει πάρει.... Question
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες