ntzoan έγραψε: |
1,37 επί KW = PS ![]() |
Ronin έγραψε: |
Μπάς και...λεω μπάς και...έχει πάρει κανένα ζευγάρι μάτια τίποτα cheats για το εν λόγο παίγνιο ,για X-BOX??
p.s. και ένα μάτι να τα έχει δεί πουθενά,μας κάνει... |
zippy έγραψε: | ||
Need for Speed Underground 2 200 Dollars At the press start screen enter this code: UP, UP, UP, LEFT, R, R, R, DOWN Best Buy Vinyl Sticker At the main menu: UP, DOWN, UP, DOWN, DOWN, UP, RIGHT, LEFT Start with $1,000 At the main menu Press LEFT, LEFT, RIGHT, X, X, RIGHT, L, R. Για δοκιμασε και πες μας αν λειτουργουν ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του zippy για τις κοντρες αν εχεις κοντες σχεσεις!!! Οσο για τελικη εχω καταφερει να δω 346km/h με το 206 (αδειαζοντας οοολο το νιτρο)!!! ![]() ![]() Εγω αν και το εχω γυρισει σε ΚΜ οι ενδειξεις στο dyno δεν αλλαζουν!!! Παντως, αν κανετε Test Run στο Drag θα σας δειξει το 0-100km/h σε δευτερολεπτα, το 400αρι επισης, καθως και την ταχυτητα στα 400μετρα!!! Οι καλυτερες μετρησεις με το 206 ηταν ο-100 2,1'', 0-400 8,71, ταχυτητα δεν θυμαμαι!!! Εννοειται οτι για τετοια νουμερα πρεπει να γινει τελεια εκκινηση, τελειες αλλαγες και νιτρα απο την 3η σχεση!!! |
shark_zak έγραψε: |
ξεκίνησα και εγώ χτες το βράδυ...το κόλλημα είναι αυτό πάλι...
λίγο μπέρδεμα στην αρχή, εντoμεταξύ δεν έχω καταλάβει τι κάνω με τους σταθμούς που έχει....Γιώργο (netblaster) βοηθειααααα..... υ.γ: και οποιος αλλος θελει... ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
Το story είναι απλό Ζαχαρία. Στα event συμμετέχεις οποτε θέλεις,με οποια σειρά θέλεις. Το αμάξι το φτιάχνεις όποτε και οταν θέλεις. Γενικότερα,χρησιμοποιείς αρκετά το GPS για να σε κατευθύνει σε οτι επιλέξεις εσυ την κάθε φορά. Προσοχή στο GPS γιατι οταν φτάσεις πολυ κοντά στον target,σβήνει.Σε αυτο το σημείο,θα μπορεί να σε βοηθάει και η πυξίδα κάτω αριστερά.Καλό είναι ,μια και είσαι στην αρχή ακόμα να κόβεις οταν βλέπεις οτι πλησιάζεις. Εχχχχμμμ.....τι αλλο?? Αυτα...Κι εγω απο το Σάββατο το έχω αρχίσει να το δουλεύω.Φάση έχει το παιχνιδάκι. (καλα,δεν υπάρχει κανένας που να παίζει Project Gotham Racing 2 σε XBOX?????????) |
shark_zak έγραψε: | ||||
ναι καλά όλα αυτά απλά δεν κατάλαβα...μαζεύεις όλα τα σηματάκια με τις πληροφορίες και τι τα κανείς... ![]() |
nickzotos έγραψε: |
εγω θελω μια απο αυτες τις μερες να παιξω μεσω lan!δοκιμασες και δεν τα καταφερες; |
zzzleepy έγραψε: |
Δοκίμασε κανείς από εσάς να στήσει παιχνίδι μέσω LAN; |
the_kangur έγραψε: |
Ρε παιδιά μπορεί μήπως κάποιος να μου πεί λίγο τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζεται το παιχνίδι?
Ευχαριστώ!!!! ![]() ![]() |
Ρε παιδιά μπορεί μήπως κάποιος να μου πεί λίγο τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζεται το παιχνίδι?
Ευχαριστώ!!!! ![]() ![]() |
To demo που μπορώ να το βρώ?
![]() |
To demo που μπορώ να το βρώ?
![]() |
Ναι εγω με ενα φιλο.Του τον σφιριξα με το 206 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σε 1Ghz με 640sdram και geforce4 mx440 64mb θα παίζει χωρίς να τρώει κολλήματα? ![]() |
Δοκιμασε να τρεξεις το demo.Οι απετεισεις του 2 ειναι πανω κατω σαν του 1.Οποτε αν σου τρεχει το 1 θα πρεπει να σου τρεχει και το 2. ![]() ![]() |
ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΞΕΜΙΝΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΜΟΝΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΞΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ CHEAT ΓΙΑ PC;;;;
S O S . S O S . S O S ! ! ! ! ! ! ! ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΣΤΟ 48% ΕΙΜΑΙ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΟΥΣ.....ΔΛΔ ΘΕΛΩ $$ |
RASTAVIPER έγραψε: |
Eιμαι στο 55% και τα εχω ξεκλειδωσει σχεδον ολα.Ωστοσο δεν εχω λεφτα και σπαζομαι.Ξερει κανεις αν μπορεις να πουλησεις τιποτα φτιαξιματα απο αλλα αμαξια που εχεις φτιαξει?Δε νομιζω να γινεται αλλα απλα ρωταω. |
ενας φιλος μου εφτασε στο 100% και ομως δεν τα εχει ξεκλειδωσει ολα...και το μποντι κιτ το ξεκλειδωσε τελευαιο απο ολα!!! |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
αστα να πανε... απο οσο παιζω μαλον εχω φτασει στο τελος του παιχνιδιου γιατι μου εμφανιζει ενα ενα τους αγωνες...
δεν εχω ξεκλειδωσει μονο το 3ο level των χρωματων και τα bodykits... αν ξεκλειδονονται... επισης αλλο ενα κακο που ειδα... αλαξα 4-5 αυροκινητα... και ειδα οτι ΟΛΟΙ οι προφυλακτηρες μπρος πισω και οι αεροτομες εχουν απο ελαχιστες εως καμια διαφορα... συγκεκριμενα subaru,evo και skyline εχουν τα ιδια ακριβως... οπως επισης το ιδιο συμβαινει και στα φωτα μπρως και πισω.... μπραβο τους για ολες τις καινοτομιες αλλα ειναι βεβηλοι οταν μου βαζουν σε οροφη αεροτομη που μπαινει μονο σε sedan αυτοκινητο... |
ΣΦΗΝΑΣ! έγραψε: |
ρε παιδια εχω μια απορια: παιζω κατι πιστες και μετα δεν ξερω πωσ να κανω save με αποτελεσμα να γυρναω στο μενού αφου εχω βγαλει κανονικα την πιστα, και να βλεπω παλι την πιστα που εβγαλα να υπαρχει! επισησ δεν μου ξεκληδωνει τιποτα! Ξέρει κανεισ τι γίνεται??? ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Χε χε χε ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Steve οι δυο αγωνες που ανεφερες στο προηγουμενο ποστ ειναι αυτοι που ειναι σημειωμενοι με τα δυο κυκλακια στην αρχη του παιχνιδιου?
Το ρωταω γιατι πιο κατω στο παιχνιδι υπαρχουν αγωνες οι οποιοι δεν φαινονται στο mini map.... ![]() |
glf έγραψε: |
εγώ πάντα ξεκινάω με miata απλά δεν έχει καλή δύναμη για drag απο ένα σημείο και μετά. αλλά σε όλα τα άλλα δε πιάνεται, ιδίως σε... κράτημα |
-=N4X=- έγραψε: |
Βρε...βρε...βρε ψωνιο...για να μην σου πω τπτ αλλο...!
Ναι ρε ψηλε σε σενα μιλαω που το παιζεις εξυπνος κ οταν σου ελεγα για 4ο σταδιο μου ελεγες μαλ***ες... Τεσπα...το παιχνιδι ειναι μπλεξιμο...μονο ενα παιδι εχει καταφερει να το παει 100% ξεκλειδονοντας 2 bonus upgrades για 4ο σταδιο καθως κ το φοβερο κ τρομερο s2000!!!...ω ναι υπαρχει...κ αυτο το τσογλανι δεν λεει πως γιατι 8ελει να κερδισει στο διαγωνισμο που 8α κανει στο μαγαζι που δουλευει κ ο ψηλος... Ομως σαν περσινος νικητης δεν 8α το επιτρεψω κ μια κ τους κανονες τους κανει ο Σταυρος κ περνανε κ απο μενα λιγουλακι ολο κ κατι περιορισμους θα βαλουμε του στυλ ολοι οι συμμετεχοντες θα τρεχουν με 3 σταδιο μονο!!!! ![]() ![]() ![]() Σωστος Σταυρακα???? |
Κώδικας: |
Είστε όλοι σας πολύ μικροί!!! |
Χεχεχεχε!
Το θεμα ειναι να το τερματισεις με 206! Το NFS 1 το καταφερα! Το 2 δεν ξερω αν θα τα καταφερω! Θα δειξει! |
αααα και το mx5 εχει τελειως ανεξελγτο κωλο οταν το φτιαξεις....! στριβεις και εισαι μονιμως με αναποδο! |
Γίνεται χαλαράαα... ![]() ![]() |
Και τι το κακό έχει αυτό; ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
207,102 το ρεκορ μου σε συνεχομενο Drift οποιος ειναι δεν πιστευει να μου πει να του στειλω φωτο
απιστοι θομαδες ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Όταν λέτε 4ο στάδιο εννοείται τα unique upgrades που παίρνεις από τις κόντρες; ή κανονικό φτιάξιμο σε shop; |
silverpug206 έγραψε: |
Ρε παιδια, βαρεθηκα να περιμενο ενα φιλαρακι να μου κανει copy το NFSU2 . Μηπως ξερει κανενας σας καπου να το κατεβασω? με την DSL δεν με χαλα να το κατεβασω οσο μεγαλο και να ειναι...
Ευχαριστω και καλα Χριστουγεννα σε ολους... |
silverpug206 έγραψε: |
Ρε παιδια, βαρεθηκα να περιμενο ενα φιλαρακι να μου κανει copy το NFSU2 . Μηπως ξερει κανενας σας καπου να το κατεβασω? με την DSL δεν με χαλα να το κατεβασω οσο μεγαλο και να ειναι...
Ευχαριστω και καλα Χριστουγεννα σε ολους... |
nik7 έγραψε: |
an thes mporo na sto steilo se ena DVD me allo ena pexnidaki to mono pou tha ithela na mou peis poso einai ta metaforika gia enan fakelo stin kipro apo ellada... ama einai polla den aksizei alla ama einai kana pentaevro sto stelno asiziti... aaa re ga**to kai efige extes enas simfititis mou filos mou gia lefkosia... |
episis sta tipou kazaa opos kai sto dc++ mporei afou to katevaseis na exeis prob(koinos na einai gia ano ton 18) |
Ρε guyzzz μηπως μπορείτε να μου πειτε κανένα link για τα patches του Αγγλικού? |
nik7 έγραψε: | ||
pianou agglikou? kai mia alli erotisi mipos kserei kaneis pou tha vro ta saves tou pexnidiou?giati thelo na ta kano backup... me poli kopo eftasa sto 100%.... |
Τί εννοείς "πρώτο χάρτη"? ![]() |
Ntinos έγραψε: |
τερματισα το παιχνιδι πολυ γρηγορα και μου φανηκε σχετικα πολυ ευκολο και μικρο.
Το προβλημα ειναι οτι κιεγω ψαχνω τα saves και δεν τα βρισκω με τιποτα. Δεν τα βρισκω μεσα στα documents and settings επισης. Ξερει κανεις που βρισκονται ακριβως? και ονομα φακελου.(σε xp μιλαμε παντα).. |
Επισης ενα αλλο κουφο που εκανε ηταν οτι ενω οταν το πρωτο επαιξα μου εδοσε 106 gti σαν επιλογη το οποιο και πηρα αλλα αργοτερα οταν δοκιμασαν να αρχισουν νεα καριερα αλλοι δεν το ξανα εβγαλε. |
Τελος οι κοντρες με τα αμαξια που φενονται σαν πορτοκαλι βελη πως γινονται?γιατι δεν εκανα ουτε μια ![]() |
honda επισης δεν ξεκλειδωσε κανενα,δεν ξερω αν υπαρχουν καν,αν και στον φακελο του παιχνιδιου βρηκα εναν με ονομα s2000. |
τερματισα το παιχνιδι πολυ γρηγορα και μου φανηκε σχετικα πολυ ευκολο και μικρο.
Το προβλημα ειναι οτι κιεγω ψαχνω τα saves και δεν τα βρισκω με τιποτα. Δεν τα βρισκω μεσα στα documents and settings επισης.Ξερει κανεις που βρισκονται ακριβως? και ονομα φακελου.(σε xp μιλαμε παντα). Επισης ενα αλλο κουφο που εκανε ηταν οτι ενω οταν το πρωτο επαιξα μου εδοσε 106 gti σαν επιλογη το οποιο και πηρα αλλα αργοτερα οταν δοκιμασαν να αρχισουν νεα καριερα αλλοι δεν το ξανα εβγαλε. Τελος οι κοντρες με τα αμαξια που φενονται σαν πορτοκαλι βελη πως γινονται?γιατι δεν εκανα ουτε μια ![]() honda επισης δεν ξεκλειδωσε κανενα,δεν ξερω αν υπαρχουν καν,αν και στον φακελο του παιχνιδιου βρηκα εναν με ονομα s2000. |
gia tis kontres na simpliroso oti pas dipla sto amaksi pou einai ftiagmeno kai otan aftos sou kanei klisi gia tin kontra(vlepeis ena tilefono na anavosvinei pano aristera ekei pou sou deixnei oti exeis nea minimata) tote patas to enter |
Παράθεση: |
stin amerikaniki version anti gia 106 kai corsa exei ena civic kai ena mx5...
|
tip: στα δυσκολα drift στο πεμπτο μερος του παιχνιδιου οταν επαιρνα το skyline μου ζηταγε 200,000 για να βγω πρωτος ενω με το evo8 μου ζηταγε 170,000 και επειδη το evo ηταν βραχος και δεν ξεκολαγε ευκολα (με χειροφρενο το εστριβα) μου φανηκε καλυτερο για να κανεις ρεκορ στα συγκεκριμενα drift που δεν υπαρχει αντιπαλος και πρεπει να πηγαινεις φετες αναμεσα σε διερχομενα αμαξια.Με το evo σενα driftarisma εφτασα 58000 (κατηφορα με αλανα με χωμα στα δεξια και κατεβαινα με 200+,φιλερ απο 2 αμαξια και την μπαριερα ![]() |
Εγώ στις drift-o-καταβάσεις, έκανα το 206 κούτσουρο και έτσι μόνο μπόρεσα να τις περάσω. Αν είχα την ρύθμιση ανάρτησης για Circuit... τότε τα Lexus και τα RX8 με προσκυνούσανε ![]() ![]() |
το κολημα που εχω φαει τωρα ειναι οτι τους αγωνες που κανω απο το world map (ειναι πολλοι) δεν παιρνω λεφτα και δεν ξερω ακομα κιαν ξεκλειδωσω τα mods αν θα μπορεσω να ταγορασω ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
steve τι προτεινεις στις ρυθμισεις της αναρτησης για το 206? Εχω φτασει σε μια driftoκαταβαση που πρεπει να φτασω σκορ 400.000 και ειναι αδυνατο! |
netblaster έγραψε: |
Ενα καλο τρικ για να παιρνετε πολλους ποντους στα driftoκαταβασεις ειναι να πηγαινετε στα αναχωματα που εχει στις ακρες καθως και σε κατι πλακοστρωτα που εχει σε μερικες πιστες!!! Σε ενα απο αυτα εκανα συνεχομενο drift 100.000+ και μου εγραψε "Drift King!" !!! ![]() |