PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - NFS Underground 2!!!

netblaster - Σαβ 20 Νοέ 2004, 00:32:35
Θέμα δημοσίευσης: NFS Underground 2!!!
Ξαναδημιουργω το topic, οχι για να ξανακλεισει (ελπιζω...), αλλα για να λεμε τις εντυπωσεις και "εμπειριες" απο το εν λογω παιχνιδι!!! Τωρα αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα ας ξανασβηστει... Wink

Παιδες το τερματισα το παιχνιδι σημερα!!! Twisted evil Υπερβολικα ευκολο σε επιπεδο ανταγωνισμου σε σχεση με το προηγουμενο!!! Ειδικα στο "Easy mode" ειναι για παιδακια... Λιγο κουραστικο το οτι πρεπει να "κινεισαι" συνεχως!!!
Απο την αλλη, εχει περισσοτερους συνολικα αγωνες, κοντα στους 150 αν θυμαμαι καλα!!! Εχει καλυτερο χειρισμο και πολλα πραγματακια για tuning!!! Εχει διαφορετικο ηχο για καθε αυτοκινητο!!! Τα αυτοκινητα τα τουμπανιαζεις κυριολεκτικα... Το 206 με ολες τις βελτιωσεις 3ου σταδιου εδειξε στο δυναμομετρο, με ρυθμισεις για "Drag":

Οποιος μπορει να μετατρεψει τα kW σε PS θα ηταν καλο!!! Δεν θυμαμαι την αναλογια... Embarassed

Η γενικοτερη αισθηση...ΠΟΡΩΣΗ!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ntzoan - Σαβ 20 Νοέ 2004, 03:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
1,37 επί KW = PS Idea
MEMsound - Σαβ 20 Νοέ 2004, 09:54:02
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ειναι να το τερματισεις ολο στο HARD!
To NFS U1 το εχω τερματισει 2-3 φορες.
Η δευτερη ηταν παιζοντας μονο με το 206 απο την αρχη ως το τελος και μονο στο Hard!
Εκει να δεις πορωση!!!
Δεν εχω παιξει ακομα το 2 αλλα αν το 206 στριβει οπως στο ενα παλι το ιδιο θα κανω!
Wink
DRAKE - Δευ 22 Νοέ 2004, 12:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
ntzoan έγραψε:
1,37 επί KW = PS Idea

Επίσης και KW / 746 = PS . 1 ίππος ισούται με 746W. Αν κάνεις τις πράξεις έχεις περίπου 411άλογα!!!! Ερώτηση: Το 0-60 και το 0-100 σε μίλια είνιαι ή σε χλμ; Το ρωτάω γιατί αν μετρήσεις το νορμάλ 206 είτε με MPH ή KMH (παρεπιπτόντως αν έχεις KMH το Dyno δείχνει KW και αν ΜΡΗ δείχνει PS) βγάζει 0-60 περίπου 6,5 και 0-100 περίπου 23.
shark_zak - Δευ 22 Νοέ 2004, 12:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
Φτιάξε μας..... Wink Silly
zippy - Τρι 23 Νοέ 2004, 04:29:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν παει μια το μπρικι σου Silly Razz Razz
Πλάκα σε κάνω.Και εγω τούμπανο το εχω Twisted evil Twisted evil κάνει αλλα υπάρχει ενα πρόβλημα...Το honda ειναι πιο γρήγορο Confused Confused Confused Γιατι τέτοιος ρατσισμός?
shark_zak - Τρι 23 Νοέ 2004, 07:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα θα το έχω και προμηνύεται πολύ ξενύχτι.... Silly
RASTAVIPER - Τρι 23 Νοέ 2004, 18:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αδικα ταλαιπωρηστε.Πατε στο gameplay και βαζετε αντι για μιλια, χλμ.Ετσι στο δυναμο εχετε PS.
Εγω ειμαι στο 35% και μεχρι στιγμης εχω 400+ αλογα.Εμαθα απο φιλο οτι πανε τα αμαξια μεχρι 500+ οποτε εχω μελλον ακομα.

Παντως θα ηθελα να μαθω και απο οσους το εχουν προχωρησει αρκετα, ποσα χλμ τελικη εχουν δει και ποσα αλογα.
zippy - Τρι 23 Νοέ 2004, 19:09:56
Θέμα δημοσίευσης:
Με το 206 338km/h.Εχει ενα προβλιμα σε κοντρες μπορει να σπασει και το μοτορι γιατι εχω κοντες σχεσεις.

ΟΡΓΩΝΩ Twisted evil Twisted evil Twisted evil
netblaster - Τετ 24 Νοέ 2004, 16:14:47
Θέμα δημοσίευσης:
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του zippy για τις κοντρες αν εχεις κοντες σχεσεις!!! Οσο για τελικη εχω καταφερει να δω 346km/h με το 206 (αδειαζοντας οοολο το νιτρο)!!! Twisted evil Οσο για αλογα, αυτα που δινω παραπανω ειναι με το παιχνιδι τερματισμενο!!! Μερικα αυτοκινητα φτανουν 500+, οχι το 206 ομως!!! Evil
Εγω αν και το εχω γυρισει σε ΚΜ οι ενδειξεις στο dyno δεν αλλαζουν!!! Παντως, αν κανετε Test Run στο Drag θα σας δειξει το 0-100km/h σε δευτερολεπτα, το 400αρι επισης, καθως και την ταχυτητα στα 400μετρα!!!
Οι καλυτερες μετρησεις με το 206 ηταν ο-100 2,1'', 0-400 8,71, ταχυτητα δεν θυμαμαι!!! Εννοειται οτι για τετοια νουμερα πρεπει να γινει τελεια εκκινηση, τελειες αλλαγες και νιτρα απο την 3η σχεση!!!
Ronin - Τετ 24 Νοέ 2004, 16:40:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μπάς και...λεω μπάς και...έχει πάρει κανένα ζευγάρι μάτια τίποτα cheats για το εν λόγο παίγνιο ,για X-BOX??

p.s. και ένα μάτι να τα έχει δεί πουθενά,μας κάνει...
zippy - Τετ 24 Νοέ 2004, 17:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Μπάς και...λεω μπάς και...έχει πάρει κανένα ζευγάρι μάτια τίποτα cheats για το εν λόγο παίγνιο ,για X-BOX??

Need for Speed Underground 2

200 Dollars
At the press start screen enter this code: UP, UP, UP, LEFT, R, R, R, DOWN
Best Buy Vinyl Sticker
At the main menu: UP, DOWN, UP, DOWN, DOWN, UP, RIGHT, LEFT
Start with $1,000
At the main menu Press LEFT, LEFT, RIGHT, X, X, RIGHT, L, R.

Για δοκιμασε και πες μας αν λειτουργουν Exclamation Exclamation
Ronin - Τετ 24 Νοέ 2004, 17:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
Ronin έγραψε:

Need for Speed Underground 2

200 Dollars
At the press start screen enter this code: UP, UP, UP, LEFT, R, R, R, DOWN
Best Buy Vinyl Sticker
At the main menu: UP, DOWN, UP, DOWN, DOWN, UP, RIGHT, LEFT
Start with $1,000
At the main menu Press LEFT, LEFT, RIGHT, X, X, RIGHT, L, R.

Για δοκιμασε και πες μας αν λειτουργουν Exclamation Exclamation

Thanx Βασίλη...Θα τα δοκιμάσω το βράδυ και θα σου πω αύριο... Wink
zippy - Τετ 24 Νοέ 2004, 17:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του zippy για τις κοντρες αν εχεις κοντες σχεσεις!!! Οσο για τελικη εχω καταφερει να δω 346km/h με το 206 (αδειαζοντας οοολο το νιτρο)!!! Twisted evil Οσο για αλογα, αυτα που δινω παραπανω ειναι με το παιχνιδι τερματισμενο!!! Μερικα αυτοκινητα φτανουν 500+, οχι το 206 ομως!!! Evil
Εγω αν και το εχω γυρισει σε ΚΜ οι ενδειξεις στο dyno δεν αλλαζουν!!! Παντως, αν κανετε Test Run στο Drag θα σας δειξει το 0-100km/h σε δευτερολεπτα, το 400αρι επισης, καθως και την ταχυτητα στα 400μετρα!!!
Οι καλυτερες μετρησεις με το 206 ηταν ο-100 2,1'', 0-400 8,71, ταχυτητα δεν θυμαμαι!!! Εννοειται οτι για τετοια νουμερα πρεπει να γινει τελεια εκκινηση, τελειες αλλαγες και νιτρα απο την 3η σχεση!!!

Ναι σε αυτο που λες εχεις δικιο.Εγω σημερα εκανα με ενα supra 2,4 σε 0-100 απλα το θεμα ειναι τι αυτοκινητο θα παρεις και πως θα το στησεις.

Κριμα αλλα ο βενιαμην (206) του παιχνιδιου δεν μπορει να κοντραρει σε μεγαλα events. Confused Shocked Confused Shocked
shark_zak - Πεμ 25 Νοέ 2004, 10:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
ξεκίνησα και εγώ χτες το βράδυ...το κόλλημα είναι αυτό πάλι...
λίγο μπέρδεμα στην αρχή, εντoμεταξύ δεν έχω καταλάβει τι κάνω με τους σταθμούς που έχει....Γιώργο (netblaster) βοηθειααααα.....

υ.γ: και οποιος αλλος θελει... Wink
Ronin - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:39:58
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
λίγο μπέρδεμα στην αρχή, εντoμεταξύ δεν έχω καταλάβει τι κάνω με τους σταθμούς που έχει....Γιώργο (netblaster) βοηθειααααα.....

Το story είναι απλό Ζαχαρία.

Στα event συμμετέχεις οποτε θέλεις,με οποια σειρά θέλεις.

Το αμάξι το φτιάχνεις όποτε και οταν θέλεις.

Γενικότερα,χρησιμοποιείς αρκετά το GPS για να σε κατευθύνει σε οτι επιλέξεις εσυ την κάθε φορά.

Προσοχή στο GPS γιατι οταν φτάσεις πολυ κοντά στον target,σβήνει.Σε αυτο το σημείο,θα μπορεί να σε βοηθάει και η πυξίδα κάτω αριστερά.Καλό είναι ,μια και είσαι στην αρχή ακόμα να κόβεις οταν βλέπεις οτι πλησιάζεις.

Εχχχχμμμ.....τι αλλο??
Αυτα...Κι εγω απο το Σάββατο το έχω αρχίσει να το δουλεύω.Φάση έχει το παιχνιδάκι.

(καλα,δεν υπάρχει κανένας που να παίζει Project Gotham Racing 2 σε XBOX?????????)
shark_zak - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Γενικότερα,χρησιμοποιείς αρκετά το GPS για να σε κατευθύνει σε οτι επιλέξεις εσυ την κάθε φορά.

Προσοχή στο GPS γιατι οταν φτάσεις πολυ κοντά στον target,σβήνει.Σε αυτο το σημείο,θα μπορεί να σε βοηθάει και η πυξίδα κάτω αριστερά.Καλό είναι ,μια και είσαι στην αρχή ακόμα να κόβεις οταν βλέπεις οτι πλησιάζεις.

Εχχχχμμμ.....τι αλλο??
Αυτα...Κι εγω απο το Σάββατο το έχω αρχίσει να το δουλεύω.Φάση έχει το παιχνιδάκι.

(καλα,δεν υπάρχει κανένας που να παίζει Project Gotham Racing 2 σε XBOX?????????)

ναι καλά όλα αυτά απλά δεν κατάλαβα...μαζεύεις όλα τα σηματάκια με τις πληροφορίες και τι τα κανείς... Question (στο πρώτο μέρος "career")
Ronin - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Ronin έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Εχχχχμμμ.....τι αλλο??

ναι καλά όλα αυτά απλά δεν κατάλαβα...μαζεύεις όλα τα σηματάκια με τις πληροφορίες και τι τα κανείς... Question (στο πρώτο μέρος "career")

Ναι ρε,τα info είναι απλα info...Πληροφορίες δηλαδή.

Ξέχασα να σου πω για τα λεφτά,τα οποια τα μαζεύεις οπου τα βρείς.Απ οτι εχω δει μέχρι τώρα,είναι με πράσινο χρώμα.

shark_zak - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
ok thanx.... Wink
zzzleepy - Πεμ 25 Νοέ 2004, 13:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
Δοκίμασε κανείς από εσάς να στήσει παιχνίδι μέσω LAN;
nickzotos - Πεμ 25 Νοέ 2004, 13:20:38
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θελω μια απο αυτες τις μερες να παιξω μεσω lan!δοκιμασες και δεν τα καταφερες;
zzzleepy - Πεμ 25 Νοέ 2004, 13:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
εγω θελω μια απο αυτες τις μερες να παιξω μεσω lan!δοκιμασες και δεν τα καταφερες;

Πολλές φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Sad Απ'ότι είδα σε διάφορα forums υπάρχουν πολλοί χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα... Άλλοι από αυτούς έλυσαν το πρόβλημα με κάποιες ρυθμίσεις στο TCP/IP, άλλοι εγκαθιστώντας το patch για την έκδοση 1.1 ενώ οι περισσότεροι δεν κατάφεραν ποτέ να παίξουν μέσω LAN... Θα δοκιμάσω πάλι σήμερα και θα δω...
the_kangur - Πεμ 25 Νοέ 2004, 15:27:02
Θέμα δημοσίευσης: -
Ρε παιδιά μπορεί μήπως κάποιος να μου πεί λίγο τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζεται το παιχνίδι?
Ευχαριστώ!!!!
Laughing Question
zippy - Πεμ 25 Νοέ 2004, 17:02:22
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Ναι εγω με ενα φιλο.Του τον σφιριξα με το 206 Very happy Cool Laughing Very happy
RASTAVIPER - Πεμ 25 Νοέ 2004, 17:09:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: -
the_kangur έγραψε:
Ρε παιδιά μπορεί μήπως κάποιος να μου πεί λίγο τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζεται το παιχνίδι?
Ευχαριστώ!!!!
Laughing Question

Σε μενα παντως στα 2400+ mhz με την αρχαια Geforce4200 (oc στα 320-625) παιζει μια χαρα με ολα τα details sto full εκτος απο antialising αλλα με χαμηλα fps.
the_kangur - Πεμ 25 Νοέ 2004, 22:54:03
Σε 1Ghz με 640sdram και geforce4 mx440 64mb θα παίζει χωρίς να τρώει κολλήματα? Question Αυτο πυ θέλω είναι να μήν τρώει κολλήματα. Όσο για τα γραφικά την κάρτα αυτή θα την πάρω απο έναν φίλο μου (30e) ο οποίος το παίζει με αυτή την κάρτα normal!!!!!!!!!!!
zippy - Πεμ 25 Νοέ 2004, 22:54:22
the_kangur έγραψε:
Ευχαριστώ!!!!
Laughing Question

Δοκιμασε να τρεξεις το demo.Οι απετεισεις του 2 ειναι πανω κατω σαν του 1.Οποτε αν σου τρεχει το 1 θα πρεπει να σου τρεχει και το 2. Smile Smile
the_kangur - Πεμ 25 Νοέ 2004, 22:58:56
To demo που μπορώ να το βρώ?
Cool
zippy - Πεμ 25 Νοέ 2004, 23:55:26
the_kangur έγραψε:
Cool

Ο καλος μπιλαρας θα σε φτιαξει.Για δοκιμασε αυτη την σελιδα και πες μου

http://www.gamershell.com/download_7376.shtml

Twisted evil Twisted evil
zzzleepy - Παρ 26 Νοέ 2004, 08:27:31
the_kangur έγραψε:
Cool

Α ρε ξάδερφε κάγκουρα είσαι πολύ κάγκουρας! Στο φόρουμ ψάχνεις ρε για το NFSU2; Και demo έχουμε και ολόκληρο το παιχνίδι... Ένα τηλέφωνο και έφτασαν Wink
zzzleepy - Παρ 26 Νοέ 2004, 08:56:18
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Ναι εγω με ενα φιλο.Του τον σφιριξα με το 206 Very happy Cool Laughing Very happy

Τελικά τα κατάφερα κι εγώ δίνοντας συγκεκριμένες διευθύνσεις TCP/IP στους δυο υπολογιστές και τις ίδιες τιμές στο default gateway... Και από τη χαρά μου που τα κατάφερα κέρασα πολλαπλά τσαγάκια στον πεθερό μου και το EVO του Twisted evil
netblaster - Παρ 26 Νοέ 2004, 10:33:26
the_kangur έγραψε:
Σε 1Ghz με 640sdram και geforce4 mx440 64mb θα παίζει χωρίς να τρώει κολλήματα? Question Αυτο πυ θέλω είναι να μήν τρώει κολλήματα. Όσο για τα γραφικά την κάρτα αυτή θα την πάρω απο έναν φίλο μου (30e) ο οποίος το παίζει με αυτή την κάρτα normal!!!!!!!!!!!

Μια χαρα θα σου παιξει!!! Εγω εχω 2.1Ghz και ιδια καρτα γραφικων μαυτη μου λες, αλλα δυστυχως μονο 256DDR Ram!!! Δεν κολλαει πουθενα, ουτε οταν γεμιζει ο οθονη με καπνους και λοιπα, αλλα πρεπει να εχεις στο 0 τα "Car reflection" και "Road reflection" καθως και το "Αntialiansing"!!!
Παντως, οταν επαιξα το παιχνιδι σενα φιλο με τερας υπολογιστη ηταν το κατι αλλο!!!
nickzotos - Παρ 26 Νοέ 2004, 11:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΞΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΞΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ CHEAT ΓΙΑ PC;;;;
S O S . S O S . S O S ! ! ! ! ! ! ! ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
RASTAVIPER - Παρ 26 Νοέ 2004, 11:57:42
zippy έγραψε:
the_kangur έγραψε:
Ευχαριστώ!!!!
Laughing Question

Δοκιμασε να τρεξεις το demo.Οι απετεισεις του 2 ειναι πανω κατω σαν του 1.Οποτε αν σου τρεχει το 1 θα πρεπει να σου τρεχει και το 2. Smile Smile

Δε θα ελεγα οτι ειναι ιδιες οι απαιτησεις καθως το 1 το ετρεχα στο ιδιο συστημα με ολα στο full και πεταγε το παιχνιδι, ενω το 2 ειναι σαφως πιο βαρυ.Στα 1024 που το εχω τρωει ζορι και αυτο φαινεται απο τα λιγα fps που βλεπω συνεχεια.
Για να παιξει με χειροτερη καρτα και pc χρειαζεται να κοπουν αρκετα details.
RASTAVIPER - Παρ 26 Νοέ 2004, 12:02:24
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΞΕΜΙΝΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΜΟΝΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΞΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ CHEAT ΓΙΑ PC;;;;
S O S . S O S . S O S ! ! ! ! ! ! ! ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ποσες πιστες εχεις παιξει?Το επιπεδο δυσκολιας στις πιστες αυξανεται αναλογα με τα φτιαξιματα που εχεις.Οποτε αν μπορεις ξεκινα ξανα απο την αρχη, αλλιως παιξε πολλες φορες την πιστα για να τη μαθεις.
nickzotos - Παρ 26 Νοέ 2004, 12:09:33
Θέμα δημοσίευσης: ΘΕΛΩ CHEAT ΓΙΑ PC
ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ CHEAT ΓΙΑ PC;ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ......ΚΛΑΨ..ΣΝΙΦ..ΣΝΙΦ.. Crying or Very sad Crying or Very sad ΟΥΤΕ ΚΑΝ 206 ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ....ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Cool
nickzotos - Παρ 26 Νοέ 2004, 12:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΣΤΟ 48% ΕΙΜΑΙ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΟΥΣ.....ΔΛΔ ΘΕΛΩ $$
zippy - Παρ 26 Νοέ 2004, 13:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΣΤΟ 48% ΕΙΜΑΙ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΟΥΣ.....ΔΛΔ ΘΕΛΩ $$

Κοιτα για κολπακια δεν εχουν βγει ακομα αλλα αυτο που μπορω να σου πω ειναι να πουλησεις οτι εχεις βαλει σε αλλα αμαξια ωστε να παρεις τα λεφτα πισω.Επεισεις στο free run βρες ατομα ωστε να κανεις κοντρες. Smile Smile
the_kangur - Παρ 26 Νοέ 2004, 16:11:18
Ρε δεν είναι δυνατόν!το παιχνίδι παίζει με 128 και ge-force2! μονο που είναι μάπα. περιμένω να μου κάτσει κανένα στοίχημα μπας και του πάρω καμιά 512 να μην τρώει κολλήματα.Όσο για την κάρτα θα την πάρω 30 ευρώ....καλά δεν είναι?

no money no honey Laughing Laughing Laughing Crying or Very sad
zippy - Τετ 01 Δεκ 2004, 14:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και αργο το Pug στο παιχνιδι ΟΡΓΩΝΕΙ Twisted evil Twisted evil Twisted evil
nickzotos - Τετ 01 Δεκ 2004, 15:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο μηνα!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Βρεικα τα cheat!!παιδια ειναι ολα τα $$$$$$!
ξερεις τι ειναι να βλεπεις το 206 με 750km\h;;;;;σας λεω ολα τα λεφτα!!!ΑΑΑ!και με 99999999999$ Ετσι,για να αγορασουμε και καμια τσιχλα!!!μονο πως δεν ξερω πως να σας τα στειλω....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
RASTAVIPER - Τετ 01 Δεκ 2004, 15:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Eιμαι στο 55% και τα εχω ξεκλειδωσει σχεδον ολα.Ωστοσο δεν εχω λεφτα και σπαζομαι.Ξερει κανεις αν μπορεις να πουλησεις τιποτα φτιαξιματα απο αλλα αμαξια που εχεις φτιαξει?Δε νομιζω να γινεται αλλα απλα ρωταω.
zippy - Τετ 01 Δεκ 2004, 16:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Eιμαι στο 55% και τα εχω ξεκλειδωσει σχεδον ολα.Ωστοσο δεν εχω λεφτα και σπαζομαι.Ξερει κανεις αν μπορεις να πουλησεις τιποτα φτιαξιματα απο αλλα αμαξια που εχεις φτιαξει?Δε νομιζω να γινεται αλλα απλα ρωταω.

Βρες στο free run κανενα να τρεξεις για να παρεις κανενα φραγκο.Επεισης αυτο που εκανα ηταν να αφηνω τα events με τις πιστες στο τελος και να κανω ολα τα αλλα.Γιατι το τερματισα ,κατα λαθος, σε 3 μερες. Αυτα τα events που λεω σε περνανε σε αλλα level αλλα χανεις ολα τα αλλα που σου δινουν λεφτα. Wink Wink Αν εχεις πεξει ολα τα events αλλα παλι δεν εχεις λεφτα ενα ειναι σιγουρο θα εχεις στο garage 2-3 φτιαγμενα αμαξια.Φτιαξε μονο ενα.
RASTAVIPER - Παρ 03 Δεκ 2004, 11:27:43
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ειμαι στο 60%, εχω ξεκλειδωσει τα παντα εκτος τα wide body kits και εχω κανει το 10 star car.Τι να κανω απο δω και περα?Να συνεχισω να προσθετω καποια εξτρα απο το Body Shop παρολο που δεν παει αλλο το rating η να αρχισω να φτιαχνω και το δευτερο αμαξι μου?
nickzotos - Παρ 03 Δεκ 2004, 11:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
ενας φιλος μου εφτασε στο 100% και ομως δεν τα εχει ξεκλειδωσει ολα...και το μποντι κιτ το ξεκλειδωσε τελευαιο απο ολα!!!
zippy - Παρ 03 Δεκ 2004, 14:16:20
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
ενας φιλος μου εφτασε στο 100% και ομως δεν τα εχει ξεκλειδωσει ολα...και το μποντι κιτ το ξεκλειδωσε τελευαιο απο ολα!!!

Ναι γιατι εκανε το ιδιο λαθος που εκανα και εγω.Στο τελος εν ετρεξε ολες τις πιστες αλλα ετρεξε το URL για να το τερματισει. Wink Και εγω ετσι την πατησα. Confused
HYPER_Piccolo - Παρ 03 Δεκ 2004, 18:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια σαν παιχνιδι ειναι πολυ καλο. και μου αρεσει παρα πολυ αυτο που εχουν κανει και αντι απλα να διαλεγεις αγωνες να πρεπει να πηγαινεις εσυ. επισης πολυ καλο αυτο που υπαρχουν στην πολη αλλα φτιαγμενα και κανεις κοντρες... πολυ πολυ καλο. αυτο το οποιο ομος το παιχνιδι υστερει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !!!!!!! ειναι οσο αναφορα οι αεροτομες οροφης....
μιλαμε οτι 206, 106, corsa, golf και οποιο αλο αμαξι εχει που εχει τεποιο πισω μερος οι αεροτομες ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DICK !!!!!!!!
απογοητευκικα αφανταστα !!!!! επισης... προφυλακτηρες και side-skirts απησης απογοητευση.... αυτα ειναι πολυ τρελα... μου θυμησε ενα αλλο παιχνιδι με φτιαξιματα που εχω τελειοσει στο PS2 RPM-Tuning οποιος το εχει παιξει σιγουρα θα ξερει τι ενοω οταν λεω οτι οι προφυλακτηρες ειναι υπερβολικοι....
κριμας... εγω παντος οσο αναφορα εξωτερικη εμφανιση το μονο που μου εκανε εντηπωση ηταν
1.οτι φτιαχνεις το ηχοσυστημα και βαζεις νεον μεσα
2.οτι βαζεις νεον στον κινητηρα (αυτο που εβαλε και ιδεες)
3.οι κενοτομιες οπως οι καπνοι που βγαινουν οταν πατας σταματημενος το nos (nos-purge) τα hydralics και οι πορτες που ανοιγουν σαν την laborgini...
ΕΑΝ και στην πραγματικοτητα ανοιγαν οι πορτες τοσο πολυ οσο ανοιγουν και στο παιχνιδι θα τις εβαζα... αλλα οπως εχω δηλωσει και στο thread που λενε για αυτες τις πορτες θα παθεις λουμπανγκο να σκυβεις για να μπαινεις και να βγαινεις.
zippy - Σαβ 04 Δεκ 2004, 02:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω και επαυξανω με τον γιαννη για το θεμα της αεροτομης.Παιδια ακομα και τα uniqe ειναι τελειος αντιεστιτικα. Sad Sad Τις εχουν σχςεδιασει για αμαξια με μεγαλο πορτμπαγκαζ.Γιατι τετοιος ρατσισμος? Rolling eyes Rolling eyes
HYPER_Piccolo - Σαβ 04 Δεκ 2004, 02:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
αστα να πανε... απο οσο παιζω μαλον εχω φτασει στο τελος του παιχνιδιου γιατι μου εμφανιζει ενα ενα τους αγωνες...
δεν εχω ξεκλειδωσει μονο το 3ο level των χρωματων και τα bodykits... αν ξεκλειδονονται...
επισης αλλο ενα κακο που ειδα... αλαξα 4-5 αυροκινητα... και ειδα οτι ΟΛΟΙ οι προφυλακτηρες μπρος πισω και οι αεροτομες εχουν απο ελαχιστες εως καμια διαφορα... συγκεκριμενα subaru,evo και skyline εχουν τα ιδια ακριβως... οπως επισης το ιδιο συμβαινει και στα φωτα μπρως και πισω.... μπραβο τους για ολες τις καινοτομιες αλλα ειναι βεβηλοι οταν μου βαζουν σε οροφη αεροτομη που μπαινει μονο σε sedan αυτοκινητο...
zippy - Σαβ 04 Δεκ 2004, 15:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
αστα να πανε... απο οσο παιζω μαλον εχω φτασει στο τελος του παιχνιδιου γιατι μου εμφανιζει ενα ενα τους αγωνες...
δεν εχω ξεκλειδωσει μονο το 3ο level των χρωματων και τα bodykits... αν ξεκλειδονονται...
επισης αλλο ενα κακο που ειδα... αλαξα 4-5 αυροκινητα... και ειδα οτι ΟΛΟΙ οι προφυλακτηρες μπρος πισω και οι αεροτομες εχουν απο ελαχιστες εως καμια διαφορα... συγκεκριμενα subaru,evo και skyline εχουν τα ιδια ακριβως... οπως επισης το ιδιο συμβαινει και στα φωτα μπρως και πισω.... μπραβο τους για ολες τις καινοτομιες αλλα ειναι βεβηλοι οταν μου βαζουν σε οροφη αεροτομη που μπαινει μονο σε sedan αυτοκινητο...

Η μονη διαφορα που θα δεις ειναι στα body kit.Αλλα και παλι δεν ειναι και κατι το εξωφρενικο.Το παιχνιδι το εχω τερματισει 3 φορες.Μια με pug, μια με honda,μια με corolla.Την πρωτη το εκανα για να πω οτι το τερματισα.Τη δευτερη το εκανα για να τα ξεκλιδωσω ολα.Και την τριτη γιατι εχει honda ο πατερας μου Rolling eyes .Ακουγετε βλακεια αλλα ετσι εγινε.Τωρα εχω σκοπο να το παιξω μια τελευταια φορα στο hard με pug.Για να τους πω who's your daddy? Twisted evil Twisted evil Twisted evil
HYPER_Piccolo - Σαβ 04 Δεκ 2004, 16:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
μπα... σπανεια να με πιασει τετοια ποροση με παιχνιδια... και αν με πιασει με πιανει με RPG συνηθος... που τρελενομαι και ξετουμπανιαζω τον χαρακτηρα σε μαγικα,level, κτλπ κτλπ. το μονο που δεν βρηκα ειναι ενας αγωνας οπου σου δινει το 3ο level στα χρωματα... εχω μονο το gloss και το metalic... δεν πειραζει... ετσι κιαλοιος τι να το κανω... μου ΓΑΜ***ΝΕ το PUG μου Crying or Very sad
ΣΦΗΝΑΣ! - Κυρ 05 Δεκ 2004, 01:00:04
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια εχω μια απορια: παιζω κατι πιστες και μετα δεν ξερω πωσ να κανω save με αποτελεσμα να γυρναω στο μενού αφου εχω βγαλει κανονικα την πιστα, και να βλεπω παλι την πιστα που εβγαλα να υπαρχει! επισησ δεν μου ξεκληδωνει τιποτα! Ξέρει κανεισ τι γίνεται??? Embarassed Embarassed
zippy - Κυρ 05 Δεκ 2004, 15:31:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΦΗΝΑΣ! έγραψε:
ρε παιδια εχω μια απορια: παιζω κατι πιστες και μετα δεν ξερω πωσ να κανω save με αποτελεσμα να γυρναω στο μενού αφου εχω βγαλει κανονικα την πιστα, και να βλεπω παλι την πιστα που εβγαλα να υπαρχει! επισησ δεν μου ξεκληδωνει τιποτα! Ξέρει κανεισ τι γίνεται??? Embarassed Embarassed

Δημητρη κανονικα αμα εχεις αρχισει career σε ρωταει καθε φορα που τρεχεις εναν αγωνα αν θες να το σωσεις.Ακομα και αν δεν συμβαινει αυτο μπορεις να πατησεις esc πηγαινε στην επιλογη jump to garage και θα πας στην επιλογη save. Wink Για περετερω πληροφοριες εδω ειμαστε. Very happy
HYPER_Piccolo - Κυρ 05 Δεκ 2004, 16:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως παιζεις τα quick races ?
μονο στο career Κανει save και ξεκλειδωνει... και οπως ειπε και ο φιλος... καθε φορα που τελειωνεις ενα αγωνα σε ρωταει αν θελεις να σωσεις στο υπαρχον profile.
ΣΦΗΝΑΣ! - Δευ 06 Δεκ 2004, 23:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
έχετε δίκιο ρε παιδιά! τωρα που καταλαβα τι παιζει ελπίζω να βγάλω άκρη!
Χίλια ευχαριστώ!
και να σας πω και κατι άλλο. με το NFSU ΤΟ 1, είχα βρει music extractor kai είχα κανει ολα του τα τργούδια που έπαιζε Mp3! Πήγα να το δοκιμάσω και σε αυτο επειδή μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια του αλλα δυστηχώς δεν κανει. Sad Sad
Μήπως έχει κανεις τιποτα υπόψην του??? Confused Confused
HYPER_Piccolo - Τρι 07 Δεκ 2004, 02:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
κατι προγραματα εχω... αλλα και να σου πω ονοματα δεν θα βγαλεις ακρη... καντο οπως το εκανα εγω μια φορα που εψαχνα προγραμα για να γραψω απο παιχνιδι κατι ηχους.
μπες σε ενα search engine η στο kazaa (εκει τα βρηκα εγω) και ψαξε sound recorders, sound catpturing... η οτι αλο σου ερθει στο μυαλο περι ηχογραφησης εγω με αυτον τον απλο τροπο (θελει υπομονη, και ενα anivirus) βρηκα και εκανα την δουλεια μου Smile
Steve - Παρ 17 Δεκ 2004, 17:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
1) Για LAN παιχνίδι σε PC:

Κάνει Host κάποιος σε Sprint και περιμένει.

Ο 2ος, κάνει Host και αυτός και επιλέγει τον ίδιο τύπο αγώνα με τον 1ο και κάνει παιχνίδι. Στη συνέχεια, ακυρώνει το παιχνίδι, βγαίνει στο Lobby, πατάει ένα refresh και βλέπει το παιχνίδι του 1ου στο οποίο και μπαίνει Cool Αυτό ισχύει για όλους τους τύπους αγώνα, και πρέπει να γίνεται πάντα την πρώτη φορά που θα παίξετε.

zzzleepy, καλό αυτό με τα Gateway, αλλά για να μην έχεις κανένα μπέρδεway, κάνε το παραπάνω. Έτσι κάνω στο netcafe που είμαστε και λειτουργεί άψογα Wink

2) Υπάρχει και το bug στο παιχνίδι το οποίο σίγουρα θα το έχετε συναντήσει όλοι (και μερικοί το αναφέρατε και εδώ!): Αν και πας στο 100%, δεν έχεις ξεκλειδώσει όλα τα πράγματα (wide body kit κλπ.)

Το σίγουρο είναι ότι στο 70% κάπου πήγατε στο αεροδρόμιο, τρέξατε με έναν π@π@ρ@, και σας βγήκε μήνυμα ότι τερματίσατε το παιχνίδι Wink Επίσης, κάπου εκεί μετά, σας βγάζει και η Rachel μήνυμα ότι θέλει πίσω το πράσινο 350Ζ της... Rolling eyes το οποίο το έχετε δώσει πίσω... και λέει στο μήνυμα αυτό πως δεν σας αφήνει να τρέξετε άλλο αγώνα αν δε το πάτε πίσω. Αυτό είναι το "bug"... το οποίο αποτυχημένα προσπαθείτε να το "διορθώσετε" πηγαίνοντας στο γκαράζ σας και τρέχετε τους αγώνες απο το World Map που έχει σαν επιλογή Cool Λάθος μέγιστο γι αυτό και δεν ξεκλειδώνει τίποτα...

Ξαναρχίστε νέο προφίλ, new carreer, και όπως θα ξεκινήσετε το παιχνίδι, θα είστε στο αεροδρόμιο με το πράσινο 350Ζ. ΔΕΝ θα πάτε στο γκαράζ κατευθείαν με το GPS, θα πάτε κοντά στο γκαράζ, που έχει 2 αγώνες. Θα τους τρέξετε με το 350Ζ, και μετά θα σας βγάλει το περίφημο μήνυμα που θέλει το 350Ζ της πίσω η Rachel... Cool Μετά συνεχίζετε κανονικά το παιχνίδι διότι το "bug" δεν θα υπάρξει!!! Wink

Επίσης, βασικό είναι να κάνετε τις μετατροπές με σωστή σειρά. Πρώτα ξεκλειδώνετε όλα τα μαγαζιά στο κέντρο (City Core αν θυμάμαι καλά). μετά πάτε προς τα πάνω (Beacon Hills νομίζω), μετά πάτε πιο πάνω που είναι οι αναβάσεις/καταβάσεις (Κάτι Heights είναι αν θυμάμαι καλά), μετά στο αεροδρόμιο, μετά στο Coal Harbor και μετά στο μέρος αριστερά από το Coal Harbor. Ότι ξεκλειδώνετε από βελτιώσεις (αισθητικές/μηχανικές), θα πάτε να το τοποθετείτε κατά προτίμηση προς τα κάτω, Coal Harbor και μετά.

Απλά θα σας πώ ότι υπάρχει και 4ο στάδιο βελτιώσεων, όχι 3ο που έχετε όλοι σας Cool

Και όποιος αντιτίθεται στην δύναμη του 206, ας έρθει να τον ρίξω μια ψιλή να υποκλιθεί! Very happy Κάτι ΤΤ, RX8, S2000 έχουνε πάρει αυτό που τους άξιζε! Wink

Δώστε μεγάλη σημασία στο στήσιμο του αυτοκινήτου... Όλα τα παραπάνω αμάξια τα περνάω σαν σταματημένα στις στροφές... Στο drag με ζορίζουνε μόνο Laughing
zippy - Σαβ 18 Δεκ 2004, 01:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ολα συμφωνω εκτος απο ενα. 4 ΣΤΑΔΙΑ???????????? Question Question Σε ποιο γκαραζ το εφτιαξες 4 σταδιο?η μηπως εννωεις τα unique που περνεις απο τις κοντρες μες στην πολη? Rolling eyes
Steve - Σαβ 18 Δεκ 2004, 01:25:14
Θέμα δημοσίευσης:
Χε χε χε Cool Twisted evil
zippy - Σαβ 18 Δεκ 2004, 01:36:41
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Χε χε χε Cool Twisted evil

Nα σε πω αυτο ειναι σαρδονιο γελιο?? Razz Razz
HYPER_Piccolo - Σαβ 18 Δεκ 2004, 11:09:48
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμμ steve οι οδηγοι στρατηγικης κανουν καλη δουλεια ε ? Wink
για να μην αναψεις οπος κανεις συνηθως στα prive μας στο msn σου λεω οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αλλα οταν λεμε ακριβως το ενοω ολα αυτα που ειπες αλλα στα αγλικα... εγω συσκεκριμενα βαριεμαι να το παιζω παλι απο την αρχη...
απλα το μονο που μου φενεται παραξενο ειναι οτι σε 2-3 trailer εχει καποια cut-chenes με 3 γκομενες που σου μιλανε και γινεται ενα παρομοιο σκηνικο οπως με τα FMV στο underground 1.
παντος και μονο οτι δεν εχουν ωραιες αεροτομες στο 206 με ξενερωσε...
MEMsound - Σαβ 18 Δεκ 2004, 12:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι το ξενικησα ξανα απ την αρχη...
Καταραμμενο bug....!!!
@#$%!@#$%@!#$%@#XX!!@!@#!@!@!!! Evil
Laughing
Steve - Σαβ 18 Δεκ 2004, 20:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οδηγό στρατηγικής ουδέποτε χρησιμοποίησα για οποιοδήποτε game, όπως και απεχθάνομαι το www.gamefaqs.com που προτείνω στους gamers του netcafe Razz
MEMsound - Κυρ 19 Δεκ 2004, 10:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
Steve οι δυο αγωνες που ανεφερες στο προηγουμενο ποστ ειναι αυτοι που ειναι σημειωμενοι με τα δυο κυκλακια στην αρχη του παιχνιδιου?
Το ρωταω γιατι πιο κατω στο παιχνιδι υπαρχουν αγωνες οι οποιοι δεν φαινονται στο mini map.... Cool
HYPER_Piccolo - Κυρ 19 Δεκ 2004, 19:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
χεχ το περιμενα οτι θα το ελεγες αυτο srevenako :p
δυο πραγματα που εμαθα απο ενα φιλο που το εχει τελειωσει ηδη 6 φορες (δεν βαριεται ?!?!?!)
...οταν σας παιρχουν τηλεφωνο και σας λενε οτι γυνεται καπου αγωνας αλλα δεν ξερουν την ακιβης τοποθεσια καλο ειναι να πατε αμεσως και να ψαξετε την περιοχη που θα σας πουν... χωρις να κανετε κοντρα με καποιον η να μπειτε σε αλο αγωνα γιατι συχνα χανεται ο αγωνας.
...το ιδιο ακριβως υσχιει και με τα αστερακια (φωτογραφιες) καλο ειναι με το που θα σας πει κατι περι φωτογραφιςα να πατε αμεσως γιατι επισης χανονται...
καλο ειναι να εχετε σαν προτερεοτητα
.πρωτα τους αγωνες που σας παιρνουν τηλεφωνο
.μετα τα αστερια
.και τελος τους στανταρ αγωνας με τα κυκλακια
Steve - Δευ 20 Δεκ 2004, 01:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Steve οι δυο αγωνες που ανεφερες στο προηγουμενο ποστ ειναι αυτοι που ειναι σημειωμενοι με τα δυο κυκλακια στην αρχη του παιχνιδιου?
Το ρωταω γιατι πιο κατω στο παιχνιδι υπαρχουν αγωνες οι οποιοι δεν φαινονται στο mini map.... Cool

Ω ναι! Οι 2 πρώτοι αγώνες Wink

Και Piccolo, δεν χάνεται τίποτα αγόρι μου... Wink
zzzleepy - Δευ 20 Δεκ 2004, 08:54:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ προχτές τερμάτισα το παιχνίδι με ένα 206 422 αλόγων Shocked χωρίς να έχω παίξει τους δυο πρώτους αγώνες στην αρχή με το αμάξι της Rachel αλλά και χωρίς να συναντήσω πουθενά το bug που αναφέρατε. Απλώς στο "game completion status" μου γράφει 67%. Μάλλον μου έχουν ξεφύγει αρκετά πράγματα ε; Χθες το ξεκίνησα πάλι από την αρχή και έπαιξα τους δυο αρχικούς αγώνες μέχρι που με έκραξε η γκόμενα και αναγκάστηκα να της πάω πίσω το αυτοκίνητο Laughing
netblaster - Δευ 20 Δεκ 2004, 16:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αντωνη το παιχνιδι δεν τελειωνει οταν τρεχεις την τελευταια κοντρα!!! Μετα απο αυτη, και ενω βρισκεσαι μεσα στην πολη, πατας "Esc" και πας στο "Garage"!!! Εκει θα δεις το "Explore map" ή καπως ετσι, οπου και θα διαπιστωσεις οτι μερικοι αγωνες εχουν status "Not Completed"!!! Τρεξε και αυτους και θα φτασεις στο 100%!!! Βεβαια, δεν ξερω γιατι, αλλα σε αυτους τους αγωνες δεν δινει παντα λεφτα!!! Επισης, αν τρεχεις "Οutrun Races" θα σου ξεκλειδωνει σταδιακα και "Unique Performance" parts!!!

To αξιοεπεριοργο με το παιχνιδι ειναι οτι υπαρχει αλλη εκδοση για Αμερικη (αυτη που εχουμε εμεις) και αλλη για την Αγγλια!!! Η Αγγλικη εκδοση περιλεμβανει και ενα 106 και ενα Corsa!!! Μπορεις, μεσω patches, να προσθεσεις και αυτα τα αυτοκινητα στο παιχνιδι, αλλα ειναι γυρω στα 40Mb για να τα κατεβασεις!!! Οποιος μπορει, ας το ψαξει λιγο το θεμα... Wink
Steve - Δευ 20 Δεκ 2004, 17:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πφφφ... πάμε πάλι...

zzzleepy, εσύ συνάντησες το bug που ανέφερα Rolling eyes Το ότι ξεκίνησες το παιχνίδι πάλι και έπαιξες τους 2 αρχικούς αγώνες, και επέστρεψες το αμάξι πίσω, δείχνει ότι είσαι σε καλό δρόμο πλέον Wink

(Διάβασες άραγε το προτελευταίο μου post στο τέλος της 3ης σελίδας του topic αυτού? Rolling eyes Κάτι σου τονίζω και για το LAN...)

netblaster, μάλλον δε διάβασες και εσύ το post αυτό που ανέφερα στην παραπάνω σειρά. Ο τρόπος "Garage" και "Explore Map" δεν ενδείκνυται... διότι δεν ξεκλειδώνεις τίποτα! Απλά τρέχεις αγώνες! Sad

Όσο για τις διαφορετικές εκδόσεις, πρέπει να έχεις ολόκληρο το cd. Με τα patch δεν έχω δει να γίνεται τίποτα περί προσθήκης 106 και corsa Rolling eyes Άρα αν έχεις φίλο στην Αγγλία, πες του να στο φέρει δώρο για τα Χριστούγεννα Razz
zzzleepy - Τρι 21 Δεκ 2004, 08:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά το ανακάλυψα κι εγώ χθες ότι το παιχνίδι έχει κι άλλους αγώνες πέρα από το "τελικό" circuit με τον Caleb. Δυστυχώς όμως, όταν τρέχεις αυτούς τους αγώνες δεν παίρνεις φράγκο, εκτός κι αν με το που ξεκινήσει ο αγώνας κάνεις restart και τον ξαναπαίξεις Wink (αυτό το διάβασα στο www.gamefaqs.com). Είναι όμως λίγο βαρετό έτσι. Απλά το συνεχίζω για να δω αν θα πιάσω 100% στο "Game Completion Status" Smile Έχω ξεκινήσει και δεύτερο με ένα Miata και θα το τελειώσω οδηγώντας μόνο πισωκίνητα αυτοκίνητα Twisted evil

Όσο για το LAN που λες Steve, ό,τι δουλεύει καλά δεν το πειράζεις Wink
glf - Τρι 21 Δεκ 2004, 10:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντα ξεκινάω με miata απλά δεν έχει καλή δύναμη για drag απο ένα σημείο και μετά. αλλά σε όλα τα άλλα δε πιάνεται, ιδίως σε... κράτημα
Steve - Τρι 21 Δεκ 2004, 12:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
εγώ πάντα ξεκινάω με miata απλά δεν έχει καλή δύναμη για drag απο ένα σημείο και μετά. αλλά σε όλα τα άλλα δε πιάνεται, ιδίως σε... κράτημα

Νίκο, το topic "Αινίγματα & Ανέκδοτα" είναι λίγο παρακάτω... μάλλον τα μπέρδεψες Laughing
-=N4X=- - Τρι 21 Δεκ 2004, 17:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε...βρε...βρε ψωνιο...για να μην σου πω τπτ αλλο...!
Ναι ρε ψηλε σε σενα μιλαω που το παιζεις εξυπνος κ οταν σου ελεγα για 4ο σταδιο μου ελεγες μαλ***ες...
Τεσπα...το παιχνιδι ειναι μπλεξιμο...μονο ενα παιδι εχει καταφερει να το παει 100% ξεκλειδονοντας 2 bonus upgrades για 4ο σταδιο καθως κ το φοβερο κ τρομερο s2000!!!...ω ναι υπαρχει...κ αυτο το τσογλανι δεν λεει πως γιατι 8ελει να κερδισει στο διαγωνισμο που 8α κανει στο μαγαζι που δουλευει κ ο ψηλος...
Ομως σαν περσινος νικητης δεν 8α το επιτρεψω κ μια κ τους κανονες τους κανει ο Σταυρος κ περνανε κ απο μενα λιγουλακι ολο κ κατι περιορισμους θα βαλουμε του στυλ ολοι οι συμμετεχοντες θα τρεχουν με 3 σταδιο μονο!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Σωστος Σταυρακα????
Skull - Τρι 21 Δεκ 2004, 17:56:29
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω εχει καμια βδομαδουλα που το ξεκινησα με 206!! Very happy

Ειναι κανενας για καμια κοντρουλα στο διαδυκτιο???
Να μαζευτουμε 4 να τρεξουμε μαζι!!! Very happy

Πρεπει να γινετε! Confused
MEMsound - Τρι 21 Δεκ 2004, 18:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
Χεχεχεχε!
Το θεμα ειναι να το τερματισεις με 206!
Το NFS 1 το καταφερα!
Το 2 δεν ξερω αν θα τα καταφερω!
Θα δειξει!
αααα και το mx5 εχει τελειως ανεξελγτο κωλο οταν το φτιαξεις....!
στριβεις και εισαι μονιμως με αναποδο!
Steve - Τρι 21 Δεκ 2004, 21:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Βρε...βρε...βρε ψωνιο...για να μην σου πω τπτ αλλο...!
Ναι ρε ψηλε σε σενα μιλαω που το παιζεις εξυπνος κ οταν σου ελεγα για 4ο σταδιο μου ελεγες μαλ***ες...
Τεσπα...το παιχνιδι ειναι μπλεξιμο...μονο ενα παιδι εχει καταφερει να το παει 100% ξεκλειδονοντας 2 bonus upgrades για 4ο σταδιο καθως κ το φοβερο κ τρομερο s2000!!!...ω ναι υπαρχει...κ αυτο το τσογλανι δεν λεει πως γιατι 8ελει να κερδισει στο διαγωνισμο που 8α κανει στο μαγαζι που δουλευει κ ο ψηλος...
Ομως σαν περσινος νικητης δεν 8α το επιτρεψω κ μια κ τους κανονες τους κανει ο Σταυρος κ περνανε κ απο μενα λιγουλακι ολο κ κατι περιορισμους θα βαλουμε του στυλ ολοι οι συμμετεχοντες θα τρεχουν με 3 σταδιο μονο!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Σωστος Σταυρακα????

Αλέξη, όταν μπαίνεις στο forum, αντί να διαβάζεις την τελευταία σελίδα του κάθε topic, διάβαζε και λίγο τα προηγούμενα να δεις τι έχει γραφθεί... Rolling eyes

Ο Παύλος δεν είναι ο μόνος πια με 4ο στάδιο Wink Twisted evil Όσο για τον διαγωνισμό, μέεεεχρι να γίνει... Rolling eyes Και δεν βλέπω να μου δίνουνε δικαίωμα συμμετοχής Evil
HYPER_Piccolo - Τρι 21 Δεκ 2004, 23:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
ειπα να συνεχισω το παιχνιδι να δω τι θα καταφερω να ξεκλειδοσω... μιας και το honda s2000 δεν το εχω παρει ακομα... και εγινε το εξεις κορυφαιο... μετα απο 4 αγωνες σερι με πεταξε στην πολη και μου εδωσε 10.000 ?!?!?!?! Shocked πηγα και δεν μου ειχε δωσει ακομα το honda... μηπως εχει σαλταρει ? Razz
SnakeMJK - Τρι 21 Δεκ 2004, 23:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
Είστε όλοι σας πολύ μικροί!!!

Το τερματίσα πριν κανα μήνα (67%), μου πήρε γύρω στις 4 μέρες. Μόνο με 206 με unique weight reduction και ECU. Από το 67% και μετά παίζω τις non-completed πίστες (οι περισσότερες είναι με τζιπάκια και κορόλες) με το RX8. Τώρα βρίσκομαι στο 97% και μου λείπουν 3-4 πίστες ακόμα. Απλά βαριέμαι τελευταία!

Φράγκα από τις non-completed πίστες παίρνεις ΜΟΝΟ αν κάνεις restart μέσα στον αγώνα. Αποτέλεσμα;; Να έχω 3 LVL3 αυτοκίνητα στο γκαράζ και 250.000 στην τράπεζα.

Cool
Steve - Τρι 21 Δεκ 2004, 23:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Το τερμάτισες ΚΑΙ ΕΣΥ όπως ΟΛΟΙ, με τον λάθος τρόπο (βλέπε 67% Cool )

Οποιοδήποτε αμάξι πέραν του 206 δεν αξίζει να το πάρετε. Δε στρίβει Very happy
HYPER_Piccolo - Τετ 22 Δεκ 2004, 01:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Κώδικας:
Είστε όλοι σας πολύ μικροί!!!

αυτο που κολαει? το οτι συζηταμε για το παιχνιδι δεν σημαινει οτι το τελιοσαμε οταν καναμε το Post........
και στα drift επισης ειναι κοριφη το 206 !!!!!!
zzzleepy - Τετ 22 Δεκ 2004, 08:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Χεχεχεχε!
Το θεμα ειναι να το τερματισεις με 206!
Το NFS 1 το καταφερα!
Το 2 δεν ξερω αν θα τα καταφερω!
Θα δειξει!

Γίνεται χαλαράαα... Twisted evil Δέρνει τους πάντες το 206 Wink

MEMsound. έγραψε:

αααα και το mx5 εχει τελειως ανεξελγτο κωλο οταν το φτιαξεις....!
στριβεις και εισαι μονιμως με αναποδο!

Και τι το κακό έχει αυτό; Twisted evil
MEMsound - Τετ 22 Δεκ 2004, 10:21:36
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Γίνεται χαλαράαα... Twisted evil Δέρνει τους πάντες το 206 Wink

Αφου γινεται θα το κανω! Laughing
zzzleepy έγραψε:
Και τι το κακό έχει αυτό; Twisted evil

Τιποτα το κακο!
Απλα χανεις χρονο! Wink
-=N4X=- - Τετ 22 Δεκ 2004, 20:03:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα ψηλε αληταμπουρα μην προσπαθεις να μου την πεις κ ασε τα σαπια...οταν σου ελεγα για 4ο σταδιο εσυ μου ελεγες cheat.
Και επειδη μου την εδωσες κ εγω εχω το 4ο σταδιο σε τουρμπο κ νιτρο κ εχει μεγαλη διαφορα....απλα το καλυτερο αμαξι εκτος του s2000 που ακομα δεν ειναι το skyline πραγμα που μου την σπαει γιατι ειναι απαισιο.
Εγω προτιμω κατι σε tt η rx-8
SnakeMJK - Τετ 22 Δεκ 2004, 22:38:23
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν λέτε 4ο στάδιο εννοείται τα unique upgrades που παίρνεις από τις κόντρες; ή κανονικό φτιάξιμο σε shop;
HYPER_Piccolo - Τετ 22 Δεκ 2004, 23:08:21
Θέμα δημοσίευσης:
εδω που τα λεμε ομως... οκ ειμαι πορομενος με το 206... αλλα να μου σιγρινει το 206 ή το corsa με RX8 και S2000 ειναι λιο ιεροσυλεια Wink
να μου πειτε οτι τερμα τουμπανιασμενο το 206 οτι κανει κοντρα με μαμα S2000 να πω οκ Smile
ασχετο αρχισα παλι απο την αρχη το παιχνιδι και κανω ακριβως οτι λενε 4 διαφορετικοι οδηγοι (οι οποιοι βεβαια λενε ΟΛΟΙ οτι αν δεν πηγαινεις στην ωρα σου στα αστερια και στους "κρυφους" αγωνες οτι χανονται....) για εσενα παει αυτο stevako Razz
glf - Πεμ 23 Δεκ 2004, 14:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
χάνονται από το χάρτη, αλλά αν περάσεις αργότερα απο εκεί, μπορείς να τα δεις επάνω στο δρόμο
HYPER_Piccolo - Πεμ 23 Δεκ 2004, 18:36:34
Θέμα δημοσίευσης:
τσου Smile χανονται εντελως... μολις το τεσταρα... εφατα το παιχνιδι σε μια φαση που ειχα παρατησει ολα τα αστερια μονο... πηγα εβγαλα δυο φωτογραφιες και ενω ειχα σταμπαρει ενα αστερι στο αεροδρομειο μετα δεν το εβλεπα στον χαρτη...
nik7 - Πεμ 23 Δεκ 2004, 21:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
ego pantos pedia to termatisa kai exo stin katoxi mou ena evo VIII me 10stars, ena 206 toumpano,ena H2,ena 350Z kai telos ena RX8 ola me 10stars kai telefteo stadio veltiosis se ola... milame to pexnidi velazei ... tora pou to evgala pezo to half life 2 kai to Rome Total War ta opia exo edo kai enamisi mina kai den eixa prolavei na pekso........
HYPER_Piccolo - Πεμ 23 Δεκ 2004, 22:28:42
Θέμα δημοσίευσης:
rome total war ?
ειναι real time strategy οπως το παλιο age of empires ? η ειναι οπως το ceazar 3 ? με λιγα λογια καλο ειναι ? Smile
nik7 - Παρ 24 Δεκ 2004, 11:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
den mporo na sto perigrapso....
mporo na sto doso na to pekseis...
to pexnidi isos bgei apo ta kalitera strategy tis xronias...
exei ta panta......
HYPER_Piccolo - Σαβ 25 Δεκ 2004, 00:53:28
Θέμα δημοσίευσης:
207,102 το ρεκορ μου σε συνεχομενο Drift οποιος ειναι δεν πιστευει να μου πει να του στειλω φωτο

απιστοι θομαδες Razz Razz Razz
Steve - Σαβ 25 Δεκ 2004, 13:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
207,102 το ρεκορ μου σε συνεχομενο Drift οποιος ειναι δεν πιστευει να μου πει να του στειλω φωτο
απιστοι θομαδες Razz Razz Razz

Δεν μπαίνω στον κόπο να σου δείξω το screenshot με το 260.000 με την μία drift που είδαν άλλοι στο netcafe και τραβούσαν τα... μαλλιά τους Cool

Καλή η προσπάθεια σου πάντως! Wink

(Βασικά στις καταβάσεις drift, το 206 θέλει να το κάνεις κούτσουρο με τις αναρτήσεις... Αν το έχεις με ρύθμιση πίστας, πάει χειρότερα κι από πισωκίνητο! Mad )
HYPER_Piccolo - Σαβ 25 Δεκ 2004, 23:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
αμα δεν δω φωτο δεν πιστευω τιποτα !!!! ειμαι αθεος εγω μεχρι νατον δω μπροστα μου Razz
βασικα αυτο ηταν την πρωτη φορα που το τελιωσα... τωρα παμε να το τελειωσουμε ξανα και μεταθα κανουμε κοντρα Smile
SnakeMJK - Σαβ 25 Δεκ 2004, 23:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Όταν λέτε 4ο στάδιο εννοείται τα unique upgrades που παίρνεις από τις κόντρες; ή κανονικό φτιάξιμο σε shop;

answer me plz!!!! να μην το ξαναξεκινήσω τζάμπα...
silverpug206 - Κυρ 26 Δεκ 2004, 01:16:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια, βαρεθηκα να περιμενο ενα φιλαρακι να μου κανει copy το NFSU2 . Μηπως ξερει κανενας σας καπου να το κατεβασω? με την DSL δεν με χαλα να το κατεβασω οσο μεγαλο και να ειναι...
Ευχαριστω και καλα Χριστουγεννα σε ολους...
RASTAVIPER - Κυρ 26 Δεκ 2004, 16:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
silverpug206 έγραψε:
Ρε παιδια, βαρεθηκα να περιμενο ενα φιλαρακι να μου κανει copy το NFSU2 . Μηπως ξερει κανενας σας καπου να το κατεβασω? με την DSL δεν με χαλα να το κατεβασω οσο μεγαλο και να ειναι...

Για DSL δεν ξερω αλλα αν θες για κοπια και μενεις Αθηνα, κατεβαινεις λιμς τη Δευτερα με 2 αδεια δισκακια και Τεταρτη στο εχω γραμμενο.
silverpug206 - Κυρ 26 Δεκ 2004, 17:18:22
Θέμα δημοσίευσης:
Θωμα να εισαι καλα για την προσφορα, αλλα κοβει λιγο μακρια απο Λευκωσια που μενω.... Laughing Laughing Laughing
Ευχαριστω και Καλα χριστουγεννα..
HYPER_Piccolo - Κυρ 26 Δεκ 2004, 18:43:41
Θέμα δημοσίευσης:
www.supernova.org
Wink
Steve - Δευ 27 Δεκ 2004, 14:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
silverpug206 έγραψε:

DC++ Cool
nik7 - Δευ 27 Δεκ 2004, 14:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
proton den einai supernova alla suprnova kai pleon ekleise giati tous kanane minisi.. gia psakse sto google na deis..
episis sta tipou kazaa opos kai sto dc++ mporei afou to katevaseis na exeis prob(koinos na einai gia ano ton 18) to mono pou aftin tin epoxi einai katharo einai to ARES kai an thes mporo na sto steilo se ena DVD me allo ena pexnidaki to mono pou tha ithela na mou peis poso einai ta metaforika gia enan fakelo stin kipro apo ellada... ama einai polla den aksizei alla ama einai kana pentaevro sto stelno asiziti... aaa re ga**to kai efige extes enas simfititis mou filos mou gia lefkosia...
silverpug206 - Δευ 27 Δεκ 2004, 14:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
an thes mporo na sto steilo se ena DVD me allo ena pexnidaki to mono pou tha ithela na mou peis poso einai ta metaforika gia enan fakelo stin kipro apo ellada... ama einai polla den aksizei alla ama einai kana pentaevro sto stelno asiziti... aaa re ga**to kai efige extes enas simfititis mou filos mou gia lefkosia...

Να εισαι καλα Νικολακη. Ευχαριστω.. Δεν πειραζει. Θα κανονισω να το να το βρω για να μην σε βαζω σε κοπο....

Καλες γιορτες...
Steve - Τρι 28 Δεκ 2004, 04:20:36
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
episis sta tipou kazaa opos kai sto dc++ mporei afou to katevaseis na exeis prob(koinos na einai gia ano ton 18)

Σε παρακαλώ να μην δυσφημίζεις ένα πρόγραμμα που δεν ξέρεις τίποτα για αυτό. Το DC++ είναι ότι καλύτερο έχει βγεί μέχρι τώρα για P2P downloader και το χρησιμοποιούμε νομιμότατα εμείς στο netcafe (το οποίο είναι αλυσίδα 15 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα αν σου λέει κάτι αυτό... Rolling eyes )

Επίσης, μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί/καταγραφεί κατάσχεση ή μήνυση ατόμου από χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος Cool
nik7 - Τρι 28 Δεκ 2004, 19:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
den anaferthika stin nomimotita tou alla oti afou katevaseis ena arxio anti na einai to sharks tale einai to shakura tails pou einai gia ano ton 18....
afto enoousa
ase pou ta perissotera mp3 einai misokatestramena... kai prepei na psaxneis pia ekdosi einai kali gia na tin katevaseis ... to ARES pou vgike edo kai ligo kero ta arxia prota scannaronte kai istera elegxonte gia tin gnisiotita tous kai meta einai diathesima sto search apo tous allous xristes... oso gia to DC++ to exo dokimasei gia megalo xroniko diastima... (no offense alla logo DSL sto spiti ta exo psaksei ola gia downloads... kai believe me exo kales akres apo filous stin agglia pou me enimeronoun gia ta kala progz amesa...)
Steve - Τετ 29 Δεκ 2004, 11:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ αυτή η Αγγλία τί μας κάνει... Rolling eyes

Ξεφεύγουμε εκτός θέματος, αλλά τέλοσπάντων. Εγώ ύστερα από πολύ λιώσιμο, εμπιστεύομαι το DC++ Cool Όλα τα βρίσκω μια χαρά Wink

Εσύ ίσως απλά να μην ξέρεις τα σωστά σημεία για να ψάξεις Cool

Τώρα για σκανάρισμα και γνησιότητα, με συγχωρείς, θα το πώ όσο πιο κόσμια μπορώ: ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ Twisted evil Evil
the_kangur - Πεμ 30 Δεκ 2004, 23:10:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε guyzzz μηπως μπορείτε να μου πειτε κανένα link για τα patches του Αγγλικού?
nik7 - Πεμ 30 Δεκ 2004, 23:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
the_kangur έγραψε:

pianou agglikou?
kai mia alli erotisi mipos kserei kaneis pou tha vro ta saves tou pexnidiou?giati thelo na ta kano backup... me poli kopo eftasa sto 100%....
Steve - Παρ 31 Δεκ 2004, 10:46:05
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
the_kangur έγραψε:

pianou agglikou?
kai mia alli erotisi mipos kserei kaneis pou tha vro ta saves tou pexnidiou?giati thelo na ta kano backup... me poli kopo eftasa sto 100%....

Είναι στα Documents And Settings για όσους έχουνε XP Twisted evil
nik7 - Παρ 31 Δεκ 2004, 10:59:50
Θέμα δημοσίευσης:
nai eftixos extes to vradi vrika ena site me ena poli kalo F.A.Q. kai vrika lisi thanks pantos steve...
the_kangur - Δευ 03 Ιαν 2005, 00:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα cars 106 και corsa..............
shark_zak - Δευ 03 Ιαν 2005, 07:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
να κανω και εγω μια ερωτηση... Question
εχω τελιωσει τον πρωτο χαρτη και δεν προχοραει το παιχνιδι...δεν βγαζει αλλους αγωνες.....τι εχω κανει λαθος... Crying or Very sad Confused
Steve - Δευ 03 Ιαν 2005, 11:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τί εννοείς "πρώτο χάρτη"? Rolling eyes
shark_zak - Δευ 03 Ιαν 2005, 12:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Τί εννοείς "πρώτο χάρτη"? Rolling eyes

στο μενου που λεει καριερα δεν εχει το world map ε εκει βγαζει το γκαραζ το shop εκει ειχε και τους αγωνες τους οποιους τους επαιξα ολους...και τωρα δεν εχει βγαλει αλλους...τι κανω ... Question
HYPER_Piccolo - Δευ 03 Ιαν 2005, 16:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις κανει ολες τις κοντρες ? μερικες φορες οταν ειναι να περασεις σε next level και να σου βγαλει νεεους αγωνες πρεπει να εχεις κανει και κοντρες με τα πορτοκαλι αυτοκινητα στον χαρτη... εμενα δεν μου ευγαζε τον προτελευτεο αγωνα (URL) επειδη δεν ειχα κανει κοντρα με 4-5 αφου τους νικησα μου ειπε ενας για ενα unique part και αφου πηγα και το εβαλα μου εβγαλε και τον αγωνα.... Wink
nik7 - Δευ 03 Ιαν 2005, 17:46:52
Θέμα δημοσίευσης:
mipos exeis eksafanisei kapiou eidous agones apo ton xarti?
mipos den exeis epofelithei olon ton upgrades pou iparxoun?
mipos opos eipothike prepei na kanes merikes kontres?
mipos pires xorigo kai den exeis akoma paralavei to amaksi pou sou xarizei???
shark_zak - Τρι 04 Ιαν 2005, 06:58:42
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω πολυ παιδες...nik7 - HYPER_Piccolo θα τα κοιταξω ολα....
zzzleepy - Τρι 04 Ιαν 2005, 09:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω κι εγώ δυο-τρία πράγματα που παρατήρησα παίζοντας το παιχνίδι για δεύτερη φορά (με Eclipse τώρα)...

Φροντίστε να παίζετε τους URL αγώνες ΠΑΝΤΑ τελευταίους ώστε να αποφύγετε τυχόν κόλλημα του παιχνιδιού πριν την ώρα του. Με αυτούς τους αγώνες ανοίγουν και οι κλειδωμένες περιοχές του χάρτη όπως και οι σημαντικότερες βελτιώσεις.

Μέσω του World Map που υπάρχει όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται στο γκαράζ, μπορείτε να παίξετε όλους τους αγώνες που σας έχουν ξεφύγει ακόμα και πριν τελειώσει το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά, τελειώνοντας κάποια πίστα πάω εκεί και παίζω και τους τελευταίους αγώνες που υπάρχουν.
Tip: για να παίρνετε και τα χρήματα κάθε αγώνα κάντε restart και μετά μαμήστε τους Razz

Last but not least δώστε σημασία και στις κόντρες Wink Είναι μέρος του παιχνιδιού.... Κι αν είσαι καλός σε ανταμείβουν Wink
Ntinos - Τρι 04 Ιαν 2005, 10:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
τερματισα το παιχνιδι πολυ γρηγορα και μου φανηκε σχετικα πολυ ευκολο και μικρο.
Το προβλημα ειναι οτι κιεγω ψαχνω τα saves και δεν τα βρισκω με τιποτα.
Δεν τα βρισκω μεσα στα documents and settings επισης.Ξερει κανεις που βρισκονται ακριβως? και ονομα φακελου.(σε xp μιλαμε παντα).
Επισης ενα αλλο κουφο που εκανε ηταν οτι ενω οταν το πρωτο επαιξα μου εδοσε 106 gti σαν επιλογη το οποιο και πηρα αλλα αργοτερα οταν δοκιμασαν να αρχισουν νεα καριερα αλλοι δεν το ξανα εβγαλε.
Τελος οι κοντρες με τα αμαξια που φενονται σαν πορτοκαλι βελη πως γινονται?γιατι δεν εκανα ουτε μια Very happy
honda επισης δεν ξεκλειδωσε κανενα,δεν ξερω αν υπαρχουν καν,αν και στον φακελο του παιχνιδιου βρηκα εναν με ονομα s2000.
Steve - Τρι 04 Ιαν 2005, 12:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
τερματισα το παιχνιδι πολυ γρηγορα και μου φανηκε σχετικα πολυ ευκολο και μικρο.
Δεν τα βρισκω μεσα στα documents and settings επισης. Ξερει κανεις που βρισκονται ακριβως? και ονομα φακελου.(σε xp μιλαμε παντα)..

Στα Documents and Settings που είναι και hidden folder απο τα XP! Very happy

"C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2"

Ntinos έγραψε:
Επισης ενα αλλο κουφο που εκανε ηταν οτι ενω οταν το πρωτο επαιξα μου εδοσε 106 gti σαν επιλογη το οποιο και πηρα αλλα αργοτερα οταν δοκιμασαν να αρχισουν νεα καριερα αλλοι δεν το ξανα εβγαλε.

Rolling eyes

Ntinos έγραψε:
Τελος οι κοντρες με τα αμαξια που φενονται σαν πορτοκαλι βελη πως γινονται?γιατι δεν εκανα ουτε μια Very happy

Πας δίπλα τους και σκας το enter Cool

Ntinos έγραψε:
honda επισης δεν ξεκλειδωσε κανενα,δεν ξερω αν υπαρχουν καν,αν και στον φακελο του παιχνιδιου βρηκα εναν με ονομα s2000.

Τί να τα κάνεις τα σαπιοκάραβα... Laughing
nik7 - Τρι 04 Ιαν 2005, 13:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
Δεν τα βρισκω μεσα στα documents and settings επισης.Ξερει κανεις που βρισκονται ακριβως? και ονομα φακελου.(σε xp μιλαμε παντα).

stin amerikaniki version anti gia 106 kai corsa exei ena civic kai ena mx5...

gia ta saves me kalipse o steve apla gia tis kontres na simpliroso oti pas dipla sto amaksi pou einai ftiagmeno kai otan aftos sou kanei klisi gia tin kontra(vlepeis ena tilefono na anavosvinei pano aristera ekei pou sou deixnei oti exeis nea minimata) tote patas to enter kai prospatheis na ton prosperaseis kai na tou ksefigeis gia 400 metra....

(tip: min valete konta sta vouna ekei me tis strofes tha sas spasoun ta nevra den mporeite efkola na tous ksefigete kai sinithos einai aftoi mprosta kai kanoun tin idia volta....)
SnakeMJK - Τρι 04 Ιαν 2005, 15:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
gia tis kontres na simpliroso oti pas dipla sto amaksi pou einai ftiagmeno kai otan aftos sou kanei klisi gia tin kontra(vlepeis ena tilefono na anavosvinei pano aristera ekei pou sou deixnei oti exeis nea minimata) tote patas to enter

Για να τον καλέσεις εσύ σε κόντρα πρέπει να πατήσεις φρένο και μετά αμέσως έντερ! Τι χρήσιμο υπάρχει σε αυτό; Αν πηγαίνεις τελικιασμένος και περάσεις δίπλα από ένα άλλο φτιαγμένο, αποκλείεται να σε καλέσει σε κόντρα! Οπότε, όταν είσαι 2 μέτρα πίσω του, πατάς σχεδόν ταυτόχρονα φρένο και έντερ και έφυγες κατευθείαν εσύ μπροστά!

Οι καλύτερες κόντρες γίνονται στα highway. Περνάς τον άλλο λίγο πριν την έξοδο, βγαίνεις κατευθείαν από τον αυτοκινητόδρομο, αυτός συνεχίζει ευθεία και τελειώνει η κόντρα... κάπως άδοξα Razz
the_kangur - Τρι 04 Ιαν 2005, 23:36:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ακουστε και αυτο που διπιστωσα με έναν φίλο μου.....
Λοιπόν δοκιμάστε να κάνετετουλαχιστον οταν ειμουν γυρω στο 40%κόντρεσ με 3-4 διαφορετικά αμάξια σε διαφορετικά μερη το καθένα......για δείτε ο τρίτος η ο τέταρτος θα σας δώσει τίποτα?Δοκιμάστε το και πείτε μου....Αλλα δεν ξέρω ίσως όσο ποιο % ανεβαίνεισ να χρειάζονται και περισσότερα αμάξια...δεν ξέρω δείτε το!!!!!!!!! Cool
nik7 - Τετ 05 Ιαν 2005, 03:11:57
Θέμα δημοσίευσης:
ego pantos ekana oti kontra vriskotan ston dromo mou kai diskola pira pragmata unique.. diladi einai zitima na pira 2 i 3 unique se olo to game... pantos i mal**** einai oti ama tous pekseis olous sto pososto pou eisai meta emfanizonte kialloi oi opioi sinithos einai ta idia amaksia...
Ntinos - Τετ 05 Ιαν 2005, 14:05:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
stin amerikaniki version anti gia 106 kai corsa exei ena civic kai ena mx5...

το δικο μου ειχε 106 και mx5 και δεν ανοιξε ουτε σιβικ ουτε κορσα.
S2000 τελικα υπαρχει?το εχει παρει κανεις??
Το παιχνιδι οταν το εκανα install κολαγε επειδη ηταν νοικιαρικο και το cd ειχε πολυ γρατζουνια απο κατω,οποτε μυριζομαι οτι δεν εχει σεταριστει καλα,δεν ηταν λιγες φορες που κολαγε οταν φορτωνε αγωνες και το εκλεινα και το ξανα ξεκιναγα (μου εσπασε τα νευρα)
Η φαση ειναι οτι δεν εχω ξεκλειδωσει ακομα μερικα stage3 upgrades στην μηχανη (νιτρο και ecu μου φενεται) οπως και under bonnet neon (χρειαζεται ολα τα stage3) και το χειροτερο δεν ξεκλειδωσα τα καλα body kits.Παρολα αυτα το skyline και το rx8 που ειχα φτασανε μεχρι 10 αστερια.
Επισης με το skyline απλα κανεις πλακα με τους αλλους.

tip: στα δυσκολα drift στο πεμπτο μερος του παιχνιδιου οταν επαιρνα το skyline μου ζηταγε 200,000 για να βγω πρωτος ενω με το evo8 μου ζηταγε 170,000 και επειδη το evo ηταν βραχος και δεν ξεκολαγε ευκολα (με χειροφρενο το εστριβα) μου φανηκε καλυτερο για να κανεις ρεκορ στα συγκεκριμενα drift που δεν υπαρχει αντιπαλος και πρεπει να πηγαινεις φετες αναμεσα σε διερχομενα αμαξια.Με το evo σενα driftarisma εφτασα 58000 (κατηφορα με αλανα με χωμα στα δεξια και κατεβαινα με 200+,φιλερ απο 2 αμαξια και την μπαριερα Very happy )

το κολημα που εχω φαει τωρα ειναι οτι τους αγωνες που κανω απο το world map (ειναι πολλοι) δεν παιρνω λεφτα και δεν ξερω ακομα κιαν ξεκλειδωσω τα mods αν θα μπορεσω να ταγορασω Confused
SnakeMJK - Τετ 05 Ιαν 2005, 15:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
Για τις κόντρες συνέχεια και τα δώρα που δίνουν.

Κάθε stage έχει κάποια συγκεκριμένα δώρα που σου δίνει με τις κόντρες. Παράδειγμα στα δύο πρώτα stage σου δίνει unique perfomance, unique hood, unique rims. Όταν πάρες όλα τα δώρα εξαφανίζονται όλα τα κοντρίσια αυτοκίνητα μέχρι να προχωρήσεις stage κ.ο.κ. Παίρνοντας όλα τα unique perfomance μπορείτε να δείτε πολλά άλογα στο καπό σας όταν πλησιάζετε στο 60%. Εγώ τωρά που παίζω για 2η φορά το παιχνίδι δίνω βάρος μόνο στις κόντρες! Α και τα δώρα έρχονται ΣΥΝΗΘΩΣ ανα 5 κόντρες.
Steve - Πεμ 06 Ιαν 2005, 10:04:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
tip: στα δυσκολα drift στο πεμπτο μερος του παιχνιδιου οταν επαιρνα το skyline μου ζηταγε 200,000 για να βγω πρωτος ενω με το evo8 μου ζηταγε 170,000 και επειδη το evo ηταν βραχος και δεν ξεκολαγε ευκολα (με χειροφρενο το εστριβα) μου φανηκε καλυτερο για να κανεις ρεκορ στα συγκεκριμενα drift που δεν υπαρχει αντιπαλος και πρεπει να πηγαινεις φετες αναμεσα σε διερχομενα αμαξια.Με το evo σενα driftarisma εφτασα 58000 (κατηφορα με αλανα με χωμα στα δεξια και κατεβαινα με 200+,φιλερ απο 2 αμαξια και την μπαριερα Very happy )

Ώπα ψηλέ! Cool Αν δοκιμάσεις να πειράξεις λίγο την ανάρτηση στο 206 τότε θα δεις ότι πάει χειρότερα και από πισοκίνητο... Wink πίστεψε με! Very happy Τα 200 χιλιάρικα θα σου βγαίνουνε για πλάκα τελείως Wink Την υπόλοιπη κατάβαση θα την κάνεις περισσότερο σαν sprint Twisted evil

Εγώ στις drift-o-καταβάσεις, έκανα το 206 κούτσουρο και έτσι μόνο μπόρεσα να τις περάσω. Αν είχα την ρύθμιση ανάρτησης για Circuit... τότε τα Lexus και τα RX8 με προσκυνούσανε Razz Πολύ βάρκα βρε αδερφέ το 206 Laughing
MEMsound - Πεμ 06 Ιαν 2005, 17:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ στις drift-o-καταβάσεις, έκανα το 206 κούτσουρο και έτσι μόνο μπόρεσα να τις περάσω. Αν είχα την ρύθμιση ανάρτησης για Circuit... τότε τα Lexus και τα RX8 με προσκυνούσανε Razz Πολύ βάρκα βρε αδερφέ το 206 Laughing

steve τι προτεινεις στις ρυθμισεις της αναρτησης για το 206?
Εχω φτασει σε μια driftoκαταβαση που πρεπει να φτασω σκορ 400.000 και ειναι αδυνατο!
zzzleepy - Παρ 07 Ιαν 2005, 08:26:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
το κολημα που εχω φαει τωρα ειναι οτι τους αγωνες που κανω απο το world map (ειναι πολλοι) δεν παιρνω λεφτα και δεν ξερω ακομα κιαν ξεκλειδωσω τα mods αν θα μπορεσω να ταγορασω Confused

Μπαίνεις στον αγώνα, κάνεις restart, παίζεις κανονικά, κερδίζεις και παίρνεις τα φράγκα Wink
Steve - Σαβ 08 Ιαν 2005, 19:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Steve έγραψε:

steve τι προτεινεις στις ρυθμισεις της αναρτησης για το 206?
Εχω φτασει σε μια driftoκαταβαση που πρεπει να φτασω σκορ 400.000 και ειναι αδυνατο!

Όλα τέρμα δεξιά, ήτοι τέρμα χαμηλωμένο και τελείως σκληρά όλα Cool

Επίσης στην αεροδυναμική, γέμισε τα 3/4 της μπάρας μπροστά και τα 4/4 πίσω Wink
netblaster - Τρι 11 Ιαν 2005, 12:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικα με τα unique upgrades εμενα μου εδωσε 4 για μηχανικες βελτιωσεις (οπου και διαλεξα engine, ecu, turbo και νιτρο) ενα καπω, μια αεορτομη (η οποια ομως υπαρχει στα parts), ζαντες καθως και δυο αερογραφιες!!! Η διαφορα σε σχεση με την πρωτη φορα που τερματισα το παιχνιδι (χωρις unique parts) ηταν οτι την πρωτη εβγαλε 300.1KW και τη δευτερη 310.9ΚW!!! Παιζοντας τωρα μια με το ενα και μια με το αλλο για να δω διαφορα στην πραξη μπορω να πω οτι το "unique"206 ανεβαζε καπως πιο γρηγορα και εβγαλε και μεγαλυτερη τελικη!!! Επισης, το unique νιτρο "δινει" αλλα και κραταει λιγο περισσοτερο!!! Το μονο που δεν μου εχει ξεκλειδωσει σε καμια απο τις δυο φορες που το τελειωσα ειναι το s2000!!! Οχι οτι εχω κανα κολλημα με το αμαξι, αλλα για το γα**το ρε παιδι μου...

Σχετικα με τα drift δεν ξερω κατα ποσο σας βολευει να ειναι το αυτοκινητο στημενο σαν καρτ!!! Εγω εχω σκληρηνει το πισω μερος περισσοτερο, εχω ελλατωσει λιγο και την προσφυση των πισω ελαστικων και το downforce πισω, με το τιμονι τερμα αμεσο και παω μια χαρα, καλυτερα και απο πισωκινητο!!! Θα δοκιμασω παντως και τις ρυθμισεις που ειπες Steve!!! Wink
Ενα καλο τρικ για να παιρνετε πολλους ποντους στα driftoκαταβασεις ειναι να πηγαινετε στα αναχωματα που εχει στις ακρες καθως και σε κατι πλακοστρωτα που εχει σε μερικες πιστες!!! Σε ενα απο αυτα εκανα συνεχομενο drift 100.000+ και μου εγραψε "Drift King!" !!! Twisted evil
Steve - Τρι 11 Ιαν 2005, 20:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Ενα καλο τρικ για να παιρνετε πολλους ποντους στα driftoκαταβασεις ειναι να πηγαινετε στα αναχωματα που εχει στις ακρες καθως και σε κατι πλακοστρωτα που εχει σε μερικες πιστες!!! Σε ενα απο αυτα εκανα συνεχομενο drift 100.000+ και μου εγραψε "Drift King!" !!! Twisted evil

Εμένα δυστυχώς μου έγραψε 200000 και τραβούσα τα μαλλιά μου Sad Twisted evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες