DRAKE έγραψε: |
Kαι γιατί λές ότι πρέπει να πας Αθήνα για να γίνει σωστή δουλειά; |
micho έγραψε: |
PIONEER DEH-P77M ή PIONEER 7500 ή jvc 9101? ![]() σα να μπερδευτηκα λιγακι... λεω να κατεβω αθηνα γιατι εχει πολυ μεγαλες διαφορες στην τιμη! μιλαμε για τεραστιες διαφορες... |
DRAKE έγραψε: | ||
DEH-P77M πιστεύω ότι είναι το καλύτερο από τα τρία. Όσο για τιμές γνωρίζω έναν τύπο στην πλατεία Ναυαρίνου που έχει ένα μαγαζάκι και τα φέρνει ο ίδιος κατευθείαν από το εξωτερικό με πολύ καλές τιμές. (μπορεί να το έχεις δει) Δεν κάνει εγκαταστάσεις όμως μόνο πουλάει συσκευές. Ενδεικτικά να σου αναφέρω ότι τον Οκτ 2001 αγόρασα από εκεί το CD και τα ηχεία μου (DEH- P4300R διαιρούμενα εμπρός, 13εκ 3δρομα πίσω και χειριστήρια για το τιμόνι) 190000δρχ τότε και στε κατάστημα τα βρήκα 260000δρχ!!! Όσο για κατάστημα λόγω του ότι ήμουν φαντάρος τότε και δεν είχα χρόνο πήγα μέσω κάποιου γνωστού σε ένα κατάστημα σε μια κάθετο κοντά στην διασταύρωση Εγνατίας με Παπαναστασίου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί παρόλο που δεν αγόρασα τίποτα από το παληκάρι έκανε καταπληκτική δουλειά ακόμη και για μια τέτοια απλά εγκατάσταση (δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω όνομα) |
Τι εννοείς δυνατότητες; Έχει τρεις προεξόδους ενίσχυσης και μάλιστα 6V, έλεγχο για DVD και βοηθητική είσοδο AUX. Επιπολέον έχει ενσωματωμένο crossover και τον καταπληκτικό προενισχυτή όλων των PIONEER(ίδιος με του 7500). Εντάξει μπορεί να έχει DSP το JVC αλλά το equalizer του PIONEER είναι ανώτερο από αυτό του JVC. Από άποψη ποιότητας ήχου είναι καλύτερο των υπολοίπων. Γιαυτό και είναι τόσο λιτό εξωτερικά. Άλλωστε λίγοι χρησιμοποιούν το 100% των δυνατοτήτων στο στερεοφωνικό τους. (προσωπικές απόψεις πάντα, έτσι;) ![]() |
περασα μπροστα peerless sub 75 rms και tweeter rockford punch με πυκνωτη σε ρολο crossover |
High quality 8" CSX woofer with Peerless' Sandwich cone
|
πηρα ρωτησα για τις καινουριες κολωνες των tweeter και οπως ηταν φυσικο δεν ειχαν ιδεα |
Οσο για τα πλαστικά δυστυχώς ναι πρέπει να τα σπάσεις ή καλύτερα να τα κόψεις όπως έκανα εγώ με ηλεκτρικό πριόνι ![]() ; |
Skull έγραψε: | ||
Στην μυτη απο το τρυπανι υπαρχει κατι στρογγυλο με μυτες που υπαρχουν σε διαφορες διαστασεις και οταν πας να το ανοιξεις τρυπα με την μια κοβει κυκλικα και δεν πεδευεσε με κυκλους χαραγμενους και τα τιαυτα.Και εμενα ετσι μου τους ανοιξαν γιατι το tweeter μπορεις να του αλαξεις γωνια ετσι ωστε να κοιταει στο προσωπο του επιβατη! Ρε παιδια γιατι ομως δεν κοιταει κανεις τα Sony cd\mpe players!Ειναι τοσο χαλια??Εμενα προσωπικα μου αρεσουν γιατι εχουν ωραιο look!Για πειτε και την γνωμη σας... |
DimiP έγραψε: | ||||
μονο αυτο εχουν ! τα ειπες πολυ σωστα ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
Για να δούμε... περιμένω και γω να έρθει το mp3 όφωνο από Αγγλία.. ερε ένα αγωνιστικό που θα κατεβάσω φέτος... άμα βρώ και ένα καλό ζευγάρι ηχεια GrN δε μας πιάνει τίποτα ![]() |
Κορυφαίο από όλες τις απόψεις!!! Να μπορούσαμε να το ακούσουμε κιόλας!!! |
Στην συναντηση θελω κοντρα... ![]() ![]() Για να δουμε ποιος θα κανει πρωτος τους συναγερμους απο τα αλλα 206 να χτυπησουν?? ![]() ![]() ![]() ![]() ΟΙ κατασκευες και τα μηχανηματα πολυ ωραια...αλλα ποσο πηγε το μαλι??? Αληθεια μονο μια ωρα κρατησε τα περαστικα??ΠΟλυ λιγο μου φαινετε...εδω εμεις μιση μερα περνουσαμε και μιση δοκιμαζαμε... Γρηγορο πιστολι ο μαστορας! ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
Ναι ρε συ, αλλα εσεις κανατε περισσοτερο γιατι μπερδεψατε και τις φασεις, αυτο που το πας;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skull έγραψε: | ||||||
Oι φασεις Δημητρακι μπερδευτηκαν γιατι ηταν βραδυ και ο ενισχυτης εχει αναποδα τα + και -! ![]() Εδω σε καποιον επαγγελματια που ζητα μυριο στην καθησια(=ηχοσυστημα) στην γειτονια μου,μου ειπε οτι για να σπασει τα πλαστικα στην πορτα για να μπει η μοναδουλα κατω θα χρειαστει μιση μερα...τι λες τωρα?Οταν περναω παντα εχει δυο τζιπακια μεσα και τα φτιαχνει μια-δυο και τρεις μερες... ΠΑντως η δουλεια που εγινε στον micho ειναι πολυ καλη...ασχετα που και τα μηχανηματα ειναι καλα!Μακαρι να μου ειχε κανει και εμενα αυτες τις κατασκευες... ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() βασικα οι συναγερμοι χτυπανε οταν περναω με την σκουπα και το devil!!!! ![]() μια ωρα που λετε ρε σεις του πηρε μονο για να το ρυθμισει τον ενισχυτη και το ηχοσυστημα με την μουσικη που ακουω περισσοτερο... βαλαμε cd καθισε μεσα... εκοψε τα παρασιτα της μηχανης... βαλαμε μονωτικο στα σημεια που τριζανε... αλλα καθε μουσικη θελει δικια της ρυθμιση! συνολικα η ολη διαδικασια κρατησε κοντα 2 με 3 ωρες. Πρεπει να δειτε τι κατασκευες κανουν με τα κουτια των sub. |
DimiP έγραψε: |
...αμα μου κανεις τα εξοδα να ερθω και με φιλοξενεις στις φτιαχνω εγω τις κατασκευες.... ![]() |
DimiP έγραψε: |
...εγω για παραδειγμα θα ηθελα 3 ρυθμισεις, 1 για ελληνικα, 1 για ξενα με ξεφρενο μπασσο και 1 για ροκ και πιο ηπια ακουσματα. |
Τι εγινε το κασετοφωνακι της εταιριουλας(pioneer) δεν εχει τρεις ρυθμισεις user?? Ε!Ετσι ειναι οποιος επιλεγει κορυφες....JVC εχει και τρεις ρυθμισεις! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skull έγραψε: |
Πως φαινετε πως αυτοι οι δυο εχουν την εταιρια της pioneer... ![]() ![]() Και εγω συνεχιζω την πλακα... ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ετσι οπως καταντησαν την αντιπροσωπια της pioneer, δεν αποκλειεται να ...την εχουμε κι εμεις, ![]() αναφερμαι στη διαμαχη μεταξυ "Intersys" και "Διαδοχοι Αρ.Κλωτσα" για την αντιπροσωπευση. |
...αυτο το χει δει κανενας?
![]() ![]() ![]() ειναι λεει νεες κολονιτσες για tweeter μεγαλυτερης διαστασης... Partnumbers: 9015V5 (left) 9015V6 (right) επισημο ανταλλακτικο της peugeot |
smaraghi έγραψε: |
Έχω ένα προβληματάκι, μήπως ξέρει κανείς από DEH-P9622MP. Ακούω το Cd και ξαφνικά όταν περνάω από κάποιες περιοχές, μου βάζει σταθμό (Traffic) η όλη φάση με χαλάει, μου σπάει τα νεύρα, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση; Τα ηχεία και το ράδιο μου τα έβαλε ο ξάδελφος, δεν πήγα σε μαγαζί. |
tgi έγραψε: |
Με ενδιαφέρει να βάλω ένα MP3 Player στο αυτοκίνητο που θα αγοράσω Peugeot 307cc (απλά κάνω από τώρα την έρευνα αγοράς!!!)
Σκέφτηκα να πάρω της SONY την 6χCD Charger αλλά αυτή ενώ συνεργάζεται με το μαμίσιο ηχοσύστημα της Peugeot δεν μπορεί να εμφανίσει τα ID Tags στην οθονούλα του αυτοκινήτου. Η άλλη εκδοχή είναι να πάρω μια extra συσκευή τύπου DMP3-A της www.dension.com όπου έχει HDD μέσα και από την οθονούλα του θα βλέπω & διαλέγω τα ID Tags & κομμάτια! Τι λέτε εσείς??? Εχετε καμιά άλλη ιδέα? ξέρετε που μπορώ να βρώ αντίστοιχα με την δευτερη λύση players εδώ στην Ελλάδα???? |
Με ενδιαφέρει να βάλω ένα MP3 Player στο αυτοκίνητο που θα αγοράσω Peugeot 307cc (απλά κάνω από τώρα την έρευνα αγοράς!!!)
Σκέφτηκα να πάρω της SONY την 6χCD Charger αλλά αυτή ενώ συνεργάζεται με το μαμίσιο ηχοσύστημα της Peugeot δεν μπορεί να εμφανίσει τα ID Tags στην οθονούλα του αυτοκινήτου. Η άλλη εκδοχή είναι να πάρω μια extra συσκευή τύπου DMP3-A της www.dension.com όπου έχει HDD μέσα και από την οθονούλα του θα βλέπω & διαλέγω τα ID Tags & κομμάτια! Τι λέτε εσείς??? Εχετε καμιά άλλη ιδέα? ξέρετε που μπορώ να βρώ αντίστοιχα με την δευτερη λύση players εδώ στην Ελλάδα???? |
Stevon έγραψε: | ||
Τάσο καλησπέρα άν και είναι αρκετά αργοπορημένη η απάντηση μου , μία λύση είναι η τοποθέτηση του εργοστασιακού cd-changer (Blaupunkt) to οποίο καί δένει με το design του αυτ/του και συνεργάζεται με την κεντρικη οθόνη , και <<θεωρητικά>> περιμένουμε μία αναβάθμιση αλλά για το β΄ εξάμηνο του 2005 για αναπαραγωγή MP3!! άν έχεις υπομονή...... ![]() |
307cc alu έγραψε: |
Για λέγε .............για λέγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό θα γίνεται μόνο από την αντιπροσωπεία ![]() ![]() ![]() ![]() |
Με ενδιαφέρει να βάλω ένα MP3 Player στο αυτοκίνητο που θα αγοράσω Peugeot 307cc (απλά κάνω από τώρα την έρευνα αγοράς!!!)....
.....Τι λέτε εσείς??? Εχετε καμιά άλλη ιδέα? ξέρετε που μπορώ να βρώ αντίστοιχα με την δευτερη λύση players εδώ στην Ελλάδα???? |
Stevon έγραψε: |
Προς Tgi - 307cc alu:
Παιδιά η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει μόνο software και όχι hardware τώρα για περισσότερες πληροφορίες θα το κοιτάξω και ότι νεότερο έχω θα το κάνω post ![]() |
307cc alu έγραψε: | ||
Κάτι νεότερο ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: | ||||
Φίλε Alu θα σε δυσαρεστήσω...σε βλέπω για κάτι σε after market τελικά ![]() άν και έχω μία αντιπαράθεση με την Lion για το συγκεκριμένο θέμα... Υ.Γ: δεν ξέρω μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει ο Touristman...(Αργύρης) |
Touristas έγραψε: |
Επίσης υπάρχει και το εργοστασιακό r/cd , (δεν ξέρω εάν είναι αυτό που λες Σταύρο) , το οποίο έχει δυνατότητα αναπαραγωγής mp3. |
MEMsound έγραψε: |
pioneer και ξερό ψωμί... ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
γύρω στα 550ε... |
xrisa-xs έγραψε: | ||
και ένα αντίστοιχο pioneer? |
Giannis307 έγραψε: |
Τα pioneer ειναι φτηνα και καλα σε οτι αφορα το value to money...εκτος αυτο τα alpine ειναι πολυ ψαγμενα εχουν τοσες ρυθμησεις που χανεις τη μπαλα απο ενα σημειο και μετα.... |
χρονοκαθυστέρηση έχει και το 8600 που πλέον κάνει κάτω από 400... ![]() ![]() ![]() ![]() |
για πήγαινε να κάνεις ένα sound-test το 8600... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ναι. ![]() όπως και dsp και μικρόφωνο για να κάνει μέτρηση ακουστικής της καμπίνας του αυτοκινήτου και μετά αυτόματη ισόσταθμιση/χρονακαθηστέρηση βάση των ηχείων που έχεις και διάφορα άλλα τσουμπλέκια... ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
έχω χάσει επεισόδια κι εδώ μάλλον |
Το clarion μολις πηρε ποδι και στη θεση του βασιλευει πλεον ενα Pioneer DEH-55BT αλλα παρτηρησα κατι κακο....Το R/CD δεν σβηνει οταν κλεισω το διακοπτη και με τα απο λιγο χανει την μνημη του και λεω μηπως εκανα κατι λαθος?Η απλα τα Peugeot κοβουν τελιωσς το ρευμα στο ραδιο αλλα μου κανει καπως γιατι το αλλα κραταγε μνημη....anyway...θα το βρω... |
Κοιτα adaptor οθνονης δεμ ξερω αν βολευει τοσο οσο το adaptor για το χειρηστηριο του τιμονιου....Εγω γιαυτο ψηνομαι περισοτερο...τωρα αμα παιξει μπαλα και για οθονη ακομα καλλητερα |
volvos έγραψε: |
δηλαδη με 130ευρω παιρνουμε ανταπτορα για pioneer Που μετα θα δουλευει και οθονη και χειριστηριο????
ενα νορμαλ pioneer mp3 ποσο εχει ειπαμε? |
με 150+300 ευρω παιρνω
ακραξονια πεζο σπορτ λαστιχα ημιλικ και θα ακουω τη μελωδια της στροφης μετα... |
OΛΑ ΤΑ ΗΜΙΣΛΙΚ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝ ΤΑ ΠΙΕΣΕΙΣ....
αν δε μπορεις δε τα βαζεις. απλο! |
με 150+300 ευρω παιρνω
ακραξονια πεζο σπορτ λαστιχα ημιλικ ........... |
rolland206cc έγραψε: |
θελω και εγω εναν ανταπτορα αλλα δεν ξερω αν το pioneer 7500mp που διαθετω παιρνει ανταπτορα (εχει μια υποδοχη αλλα στις οδηγιες λεει οτι ειναι για κατι σχετικα με κινητο ξερει κανεις αν κανει? |
Lef205 έγραψε: | ||
Πεστα ρε Τακη! |
μα είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο
|
Παράθεση: |
πολύ πιθανό να κάνει μιας και το 7500 (πάρα πολύ καλή πηγή ακόμα και τώρα αλλά ιδίως για την εποχή της) διαθέτει IP-buss όπως λέει εδώ:
http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-P7500MP/index.html βεβαια εδώ http://www.pioneer.eu/files/pdf/Car_display_adaptors.pdf δεν την αναφέρει αλλά μην ξεχνάς ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του 7500 εδώ και χρόνια οπότε δεν είναι παράλογο να μην το γράφει = πρέπει να το ρωτήσεις ή ακόμα καλήτερα να το δοκιμάσεις. Wink |
Lef205 έγραψε: | ||
συμφωνω μια ντισκο με ροδες δεν στριβει! ![]() ![]() Δεν πας να κοιμηθεις λεω εγω? Δε θα ξυπνας το πρωι και εχουμε και τσοςμουλη το βραδυ |
εν πάση περιπτώση υπάρχουν άπειρες επιλογές...
βάλε ένα ταβάνι στην τιμή καθώς και στα χαρακτηριστικά και εδώ είμαστε... |
Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουν χρονοκαθηστερήσεις και άλλα τέτοια μπλιμπλικια παίρνεις Pioneer - DEH-P70BT ή και το 75... και έχεις και το bluetooth σου... |
de paizei να ασχοληθω με ηχο. αυτη τη στιγμη εχει ενα ραδιοκασετοφωνο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manos206 έγραψε: |
Τοτε παρε ενα alpine και θα σαι gg ![]() ![]() |