AlienHack έγραψε: |
ΡΕ τυρι!! επειδη ειπε ο Kane city gate και εσυ χεστηκες πανω σου! γκομενα τον εχεις? ή επειδη βγαζει παραπανω αλογα απο σενα κανεις τουμπεκι!! ![]() σοβαρα τωρα, το αποφασισαμε? city gate? |
StoullXC έγραψε: |
Για σας παιδια ειμαι νεο μελος στο club. Κατα πασα πηθανοτιτα θα ερθω και την κυριακη στη συναντηση σας. Πηστευω οτι δεχεστε κενουρια μελοι στοις συναντυσοις. Παντα φοιλικα. |
kane έγραψε: |
...
Υ.Γ. παντως η ατραξιον της συναντησης θαναι ο παγκχελλιους,μιας και σε καθε συναντηση του πςκλαμπ αλλαζει αυτ/το ![]() ![]() ![]() ΛΛΛΛαρτζ τυπος... |
Steve έγραψε: |
Για όσους θέλουνε μετά το City Gate θα παίξει και φαγητό (όπως και την προηγούμενη φορά, απλά ΔΕΝ θα είναι fast food πάλι) |
Pughell έγραψε: |
Ταβερνα της προκοπης κοντα στο City Gate δεν εχει απο οτι θυμαμαι.
Εχει μια καλη απεναντι απο την εισοδο του παλιου σταθμου του ΟΣΕ(ενα ή δυο φαναρια πριν το City Gate) αλλα δεν ξερω αν θα ειναι ανοιχτα εκεινη την ωρα. Το καλο ειναι οτι εχει και live sex show (ρεμπετικα,μην φανταστειτε τιποτα αλλο). Αν και εγω θα προτεινω Φιλυρο για φαι,απλα ποιος τραβιεται μεχρι εκει... |
Ωραία, επειδή την προηγούμενη φορά υπήρχε διαφωνία μεταξύ City Gate και Cosmos, για να μην στεναχωρήσουμε κανένα και να είμαστε και δίκαιοι, αυτή την φορά, θα βρεθούμε στο City Gate.
Σημείο ακριβώς θα πούμε μέχρι αύριο το βράδυ, και προτείνω να βρεθούμε 13:00 όσοι μπορούμε, τηλέφωνα θα υπάρχουν για αυτούς που θα ξυπνήσουν πιο μετά από τις κραιπάλες να μας βρούνε που είμαστε και να έρθουνε. Ούτως ή άλλως οι εκ Λάρισας (θα είναι κι άλλοι εκτός από εμένα και εκτός απροόπτου) δεν θα κάνουμε τόσα χιλιόμετρα για να κάτσουμε μόνο 2 ώρες ![]() |
κοιτα γελια τωρα...
Παιζει να ειμαι αθηνα πσκ ![]() ![]() ![]() |
nOkpos έγραψε: | ||
μηπως λεω εγω τωρα μηπως να μπει αυτο στην κεντρικη σελιδα να το δει κοσμος???? εεε μοντερς ? ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Δεν υπάρχει περίπτωση! Σε γά**σα! ![]() |
ρε τωρα το θυμηθηκα οτι πρεπει να παω...παρακαλα να μου ριξει το προσωπο ακυρο ή να εχει εισητηρια το τραινο οτιναναι ωρες ![]() |
kane έγραψε: | ||||
ρε τωρα το θυμηθηκα οτι πρεπει να παω...παρακαλα να μου ριξει το προσωπο ακυρο ή να εχει εισητηρια το τραινο οτιναναι ωρες ![]() |
dimisgr έγραψε: |
παιδιά και γω μέσα για τη 1 το σάββατο στο city gate? α! το σαββατο στης 17/1 έτσι? |
MEMsound έγραψε: |
σε σεις... αφηστε τον kane να κατέβει...
μπάς και μου φέρει και τον προβολέα που θα μου αγοράσει αυριο (που θα του βάλω τα λεφτα) ο Στελιος... Ε φανταστικοι Στελιο και Σταυρο? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
φτου!!!
γ@μwτυριτ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και να μην βγει,σαν την αγγαρεια στον Λευτερη δεν εχει... ![]() |
dimisgr έγραψε: |
παιδιά και γω μέσα για τη 1 το σάββατο στο city gate? α! το σαββατο στης 17/1 έτσι? |
σε σεις... αφηστε τον kane να κατέβει...
μπάς και μου φέρει και τον προβολέα |
Οποτε αμα βγει το σαξο αυριο απτο συνεργειο,θα με κει κουκλιτσες μου! |
lionking(t) έγραψε: |
Μπορει να ερθω και εγω,αλλα θα το ξερω το σαββατο για στανταρ. |
NemesisUltra έγραψε: |
αν ημουν κοντα θα ερχομουν..... αλλα απο τη ροδο για εκει λιγο δυσκολο |
NemesisUltra έγραψε: |
αν ημουν κοντα θα ερχομουν..... αλλα απο τη ροδο για εκει λιγο δυσκολο |
nOkpos έγραψε: |
εγω 2 σχολαω θα ερθω κατα της 2 και κατι..
ελπιζω να αργησει ο steve παλι ![]() ![]() steve μπορεις καντω για εμενα ![]() ![]() |
ypovoleas έγραψε: |
δεν ειναι και η πελοποννησος στην βορ. ελλαδα σταυρο? ![]() ![]() ![]() |
εγω με παγκχελλ ακυρο μιας και προεκυψε σοβαρο ρουντ-τριπ! |
εγω με παγκχελλ ακυρο μιας και προεκυψε σοβαρο ρουντ-τριπ! |
mad2008 έγραψε: |
παιδια θα ξεκηνισει κανεις απο καβαλα μερια??? |
PICASO έγραψε: |
99,99999999999% ειμαι και εγω μέσα!!!!!!
Λεω να κατεβω απο Αλεξανδρούπολη μεριά!!!! |
papadoc έγραψε: |
Αδέρφια με πετύχατε σε Σου-Κου που έχω μαθήματα-σεμινάρια και ειμαι κλεισμένος μέχρι τις 4 ![]() ![]() |
kane έγραψε: | ||
δν ηρθες περσι, δε θα ρθεις και φετος, οποτε σε διαγραφουμε για του χρονου ![]() ![]() ![]() |
για να προλαβουμε να κανουμε 2-3...
![]() |
Και γα** τον καιρό έχει ![]() |
Φετος το 2009 ξεκινήσαμε απο νωρίς (Ιανουάριο) για να προλαβουμε να κανουμε 2-3... ![]() |
Ωραιος ο σταυρος που κανει και τοσα χλμ για μια συναντηση,αλλα αμα δε γαμας τρχεις στις συναντησεις του πςκλαμπ ![]() ![]() ![]() |
ath7 έγραψε: |
Nice ![]() ![]() Αν και περιμενα να ησασταν ποιο πολλοι! |
Αναμονή των επομενων συναντησεων λοιπον! δημιουργηθηκε μια παρεα με μπολικο χαβαλε και ας ελπισουμε να "κρατησει". |
Ωραιος ο σταυρος που κανει και τοσα χλμ για μια συναντηση,αλλα αμα δε γαμας τρχεις στις συναντησεις του πςκλαμπ ![]() ![]() ![]() |
bakclima έγραψε: |
το 2010 τωρα, μην ακουσω απο κανεναν για συναντηση γιατι θα ειμαστε 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Νικο εμεις θα τα πουμε αυριο πρωτα ο Θεος ![]() Αντε kane βαλε τις φωτο ![]() |
ath7 έγραψε: |
Nice ![]() ![]() Αν και περιμενα να ησασταν ποιο πολλοι! |
![]() ![]() ![]() ![]() Καποιοι μαμακες πηγαν και παρκαραν στο υπογειο παρκινγκ! δεν ειδαν λεει τα πεζο εξω παρκαρισμενα!! ![]() |
το 2010 τωρα |
ath7 έγραψε: | ||
Οταν το εγραψα εγω μου το σβησατε! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
Οταν το εγραψα εγω μου το σβησατε! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Αυτό το XSI σαν κάπου να το έχω ξαναδεί ![]() ![]() .. |
Υ.Γ. Κακη επιλογη συντροφιας για φαγητοκατασταση ο μανγκαρας(καλα το γραφω; ![]() ![]() |
Υ.Γ. Κακη επιλογη συντροφιας για φαγητοκατασταση ο μανγκαρας(καλα το γραφω; ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
ΣΤιβι Η αθήνα δεν ειναι Λαρσα!! Δεν εχουν υδραγωγείο... εχουν συστημα Ύδρευσης!! μην κοιτάς απο το χωριό σου!! ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
RESPECT! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ο ντοκτορας (DrDino) που σκ**α ειναι?? εξαφανισμενος απο χτες! κλειστο κινητο! ουτε ενα ποστ εδώ σημερα!! ΖΕΙ?? ![]() |
ναι γιατι εχεις ξεσκιστεί να ποσταρεις οτι να ναι παντου! |
επίσης κάτι τετοιο οριακά μπορεί να παρεξηγηθεί οταν δεν κάνουν πλάκα "μεταξυ τους" οι εμπλεκόμενοι... |
Κόψε βρε παλιο spammer ![]() |
Κόψε βρε παλιο spammer ![]() |
Νοου χαρτ φιλινγκς αθ7 ![]() |
alonso έγραψε: |
Λοιπόν τσακάλια πρώτη φορά βρέθηκα σε συνάντησή σας και μπορώ να πω οτι πέρασα μια χαρά! Πολύ γέλιο αν και δεν ήξερα σχεδόν κανέναν! |
![]() |
αυτος σταυρε ειναι ο παλιοκοντρακιας με το σαξο που ηρθε στη καταλληλη στιγμη...Στη μάσα ![]() |
![]() |
η καρμποναρα (πατατες) μου εχει δημιουργήσει ψυχολογικα... την βλεπω στον υπνο μου... θα ανεβω φυλιρο μονο γιαυτην!! |
drdino έγραψε: |
ΓΜΤΚΜΓ = γα** Το Κερατο Μου γα**? |