Jim207GT έγραψε: |
Πρώτος και καλύτερος για να μην μου ζαλίζεις τα ......κάθε Πέμπτη ![]() |
Πρώτος και καλύτερος για να μην μου ζαλίζεις τα ......κάθε Πέμπτη ![]() |
fynos έγραψε: |
Για να μην τα χάσουμε ![]() ΒΕ Jim207GT Denlafkas android |
soler έγραψε: |
Επίσης να θυμίσω ότι υπάρχει ένα ΜΑ που μας έμεινε από το πρηγούμενο Group Buy ![]() |
alekoukos106 έγραψε: | ||
το εχεις ακομα ρε????? ![]() |
alekoukos106 έγραψε: | ||
το εχεις ακομα ρε????? ![]() |
kane έγραψε: | ||||
χτύπα το οπως εισαι.Μεσα στο μυαλο μου γυριζει,αλλα προεχει η αναρτηση για το παρταλοσαξο. |
Παράθεση: |
ανακεφαλαιωνοντας:
BE Jim207GT Denlafkas Ghost Dog android MA RoadRunner122 |
RoadRunner122 έγραψε: |
Καλημέρα παιδιά,
ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα τεμάχιο ATB Quaife για σασμάν ΜΑ5 (Product Code: QDF9H). |
iceage έγραψε: |
Έλα τσίμπα αυτό που σου λέει ο Μάνθος και θα το πάρω εγώ που είμαι κοντά στο μπλοκέ (βρίσκεται μάλλον στα Βριλλίσια να βάλω και κανα ξάδελφό μου μέσον να το πάρεις πιο φθηνά ![]() |
soler έγραψε: | ||
Γεια σου ξάδερφε του Κωνσταντίνου με το όμορφο ραλάκι που μαθαίνω οτι το προσέχεις σαν τα μάτια σου!! ![]() ![]() |
Απλά ήθελα να είναι από το group buy ώστε να ανοίξω 1ος το κουτάκι του και να το βγάλω από μέσα. |
Έχει άλλη γλύκα και η συγκεκριμένη διαδικασία με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ξέρω ξέρω... είμαι καμμένος ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Oντως Γιaννη, δεν εχει φορεθει ποτε και πουθενα μιας και το παιδι δυστυχως τρακαρε πριν καλα-καλα βαλει αρκετα πραγματα που ειχε παρει..... ![]() Aν το δεις απο κοντα θα καταλαβεις και μονος σου.... ![]() |
Aν το δεις απο κοντα θα καταλαβεις και μονος σου.... ![]() |
soler έγραψε: |
To παιδί, το αυτοκίνητο ή το μπλοκέ??? |
Προς το παρόν συλλέγω κομμάτια του σασμάν........ μοχλικό κ.α.) ώστε να γίνει σωστή δουλειά και να μη χρειαστεί να το ξανακατεβάσω ή όχι σύντομα τουλάχιστον. |
Μου χουν μπει και ιδέες για ελαφρωμένο βολάν αλλά είμαι υπο σκέψη... |
iceage έγραψε: | ||||
ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑ
ψίλοι στ΄αφτία μου μπηκανε σου λέω ![]() ![]() ![]() |
Εγώ θα έλεγα Σταύρο μου, να πάρεις σαν ιδιώτης, ώστε μετά να μας εξηγήσεις εσύ που θα το έχεις πιο πρόσφατο γιατί τελικά δεν μπορείς να ψωνίσεις !! τι λες ? |
kane έγραψε: |
Εξαλλου γιατι κανεις να συμμετεχει σε ενα GB τι στιγμή που η τιμη θαναι κοντα στην μεμονωμενη αγορα...
Πχ σημερα στα 700ε + μεταφορικα (αλλα 60ε) ειμαστε στα 760ε.Πολυ μακρια απο την "θεωρητικη τιμη" των 900+. |
android έγραψε: |
ασχετο το μπλοκε που χει το rc rallye θα αργησει πολυ να φτασει εδω ε? |
volvos έγραψε: |
μπορουμε να κανουμε μια ερωτηση για σχεσεις? |
ασε ειδα του λευτερη να μου λειπει ![]() |
ωπα...αφου θα κατεβει που θα κατεβει...υπαρχη και τπτ κανα γραναζι 5ης κατι ρε παιδι μου να ποιανει πιο πολλα τελικη? |
salex έγραψε: |
Κι εγώ κι εγώ! ![]() |
salex έγραψε: |
Κι εγώ κι εγώ! ![]() |
Giwrgos έγραψε: |
Ρίξτε και μια ματιά στο http://www.demon-tweeks.co.uk
Το καλοκαίρι έβγαινε το μπλοκέ για MA στα 815 ευρώ τελική τιμή στην πόρτα μου. Τώρα ειδικά που η ισοτιμία είναι σχεδόν 1 προς 1 συμφέρει η αγορά από Αγγλία. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Αν ισχύει το παραπάνω τότε διπλοσυμφέρει λόγω ΦΠΑ και ισοτιμίας. |
alekoukos106 έγραψε: |
παπαρακια....ελπιζω να κανουμε group buy και το 2013.... ![]() |
Giwrgos έγραψε: | ||
Αλέκο φέρ' το σπίτι να σου κολλήσω το διαφορικό με την argon να έχεις 100% μπλοκέ ![]() |
pughell έγραψε: |
Συν του Corsa Question |
MEMsound έγραψε: |
ααα ναι... βρες μου κωδικο.. |
Pughell έγραψε: |
Με επιφυλαξη,πρεπει να ειναι μαλλον το QDF25B. |
Αρα είστε οι παρακάτω (με * τα επίσημα μέλη): BE: *Jim207GT *Denlafkas *Ghost Dog *android *salex *stazzy alkone Σύνολο=7 MA: RoadRunner122 Σύνολο=1 QDF25B Corsa: Pughell's friend Σύνολο=1 |
Rasta νομίζω MA παίρνεις . . . τιμή όταν μάθουμε ![]() |
Ευχαριστώ πολύ !!
Τα νεότερα, την Δευτέρα είχε επικοινωνία . . . και του είπαν ότι ξεκινάνε δουλεία πάλι από Δευτέρα, οπότε όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει ο Μάνθος θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του μήνα αρχές Φεβρουαρίου ! Αναμονή ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Δεν ξέρω κατά πόσο επηρρεάζει το GB, αλλά η αγγλική λίρα έχει πάρει την άνοδο προς την φυσιολογική τιμή της... Βιαστείτε! |
Δεν ξέρω κατά πόσο επηρρεάζει το GB, αλλά η αγγλική λίρα έχει πάρει την άνοδο προς την φυσιολογική τιμή της... Βιαστείτε! |
προς το βραδυ ή αυριο το πρωί ![]() |
εεεεεεεεεεεε
ηφισταμενε... (κΦινο)... την λιστα... αυτοι εδω δεν κρατιουνται... χχαχαχαχαχαχαχαχαχ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
περιττό να πω ότι σε σχεση με τα 810ε που ειχα δωσει εγω για ΒΕ πριν 2 χρόνια η τιμη ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Touristas έγραψε: |
![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αν δεν βρεις τρόπο έρχεσαι σε μένα (Καπανδρίτι) τα αφήνεις και περνάει ο Μάνθος από την έκθεση (Helexpo) που θα είμαι από Παρασκευή και τα παίρνει... |
me 645 μηπως πρεπει να παρω ενα καβαντζα
ειναι το μονο που δεν εχει σπασει στο αμαξι μου ![]() |
...τα πεζο ...χωριζονται σε αυτα που εχουν μπλοκε και οχι ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Λογιαριασμο τραπέζης για να βάλουμε με E-BANKING στο καπάκι γίνεται??
Επίσης ποιος μπορεί να μου θυμήσει πότε πλήρωσα συνδρομή πέρυσι για να δω αν είμαι οκ? Επίσης να ρωτήσω.Οι 550 λίρες του επίσημου site είναι χωρίς VAT? Εσείς στα 650 μιλάτε για τιμή κομπλέ?Με μεταφορικά μέσα? |
Λοιπον με ΣΗΜΕΡΙΝΗ (14/012009 - προσοχη σε αυτό) ισοτιμία 1.101 (και οχι 0,95 που ηταν μέσα στα Χριστουγεννα...)
οι τιμές (τελικές με ΦΠΑ, με προμηθεια τραπεζας κλπ κλπ αλλα χωρις μεταφορικα) ειναι: ΒΕ και ΜΑ (πλέον τα δινουν στην ιδια τιμη) Για τα επ. μέλη: 645ε Για τα μη επ.μέλη: 705ε Και για τα παιδια με τα Opel: 745ε (αν κάποιος θελήσει να γραφτεί: 675ε) Μεταφορικά υπολογίστε κάτω από 20ε το ατομο (~15)[/size] |
£550.00 (Unit price exc. VAT) |
Ερώτηση: εγώ τα έχω τα χρήματα (είμαι και στη λίστα για ΜΑ άλλωστε) και θέλω να γραφτώ και μέλος.
Πώς θα γίνει το νταραβέρι (εγγραφή-χρήματα για μπλοκέ). Μάνθο, αν προτιμάς να σου τα βάλω σε κάποιο λογαριασμό τραπέζης βολέβει κι εμένα περισσότερο, διαφορετικά ενημέρωσέ με πώς μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ ![]() |
τα μπλοκέ θα προπληρωθουν (όπως εχει γινει και τις αλλες 2 φορές) και καλό θα ηταν να μου δώσετε και κάτι παραπάνω στην περίπτωση που κάτι εχουμε κάποια αλλαγή ισοτιμίας, φυσικά τα ρεστα θα επιστραφουν με την παράδοση) ![]() |
Λοιπον με ΣΗΜΕΡΙΝΗ (14/012009 - προσοχη σε αυτό) ισοτιμία 1.101 (και οχι 0,95 που ηταν μέσα στα Χριστουγεννα...) οι τιμές (τελικές με ΦΠΑ, με προμηθεια τραπεζας κλπ κλπ αλλα χωρις μεταφορικα) ειναι: |
Pughell έγραψε: |
Μανθε απο οτι μου ειπε,απο καποια προσφορα απο Αγγλια.
Περισσοτερα δεν ξερω... ![]() |
ναι λέμε ![]() |
Και για τα παιδια με τα Opel: 745ε (αν κάποιος θελήσει να γραφτεί: 675ε) |
kane έγραψε: | ||
...Αρα οι οπελακηδες 745+20 μεταφ = 765-770ε, ε συμφερει κατ κανα 40-50ρι. Θα τους πω και σου λεω σημερα λογικα... |
γίνεται κι αυτό που λες αλλά δεν ειναι λιγό "τσίπικο"? ... ![]() |
οχι δεν ρωταω γιατί το ειχα πει να το ψάξετε και οι υπόλοιποι αν τυχον βρείτε κάτι ενδιαφέρον και κανείς δεν ασχολήθηκε. |
εδω εγω δεν ειδα κάτι γραμμένο ![]() |
Αρα είστε οι παρακάτω (με * τα επίσημα μέλη, με ? οι μη σιγουροι ακομα):
BE: *Jim207GT *Denlafkas *Ghost Dog *android *salex *stazzy alkone Σύνολο=7 MA: RoadRunner122 ? RASTAVIPER Σύνολο=2 QDF25B Corsa: ? Pughell's friend Σύνολο=1 QDF25B Astra OPC 6speed: (κάντε επιβεβαίωση κωδικου) ? 2 τεμάχια kane 's friend Σύνολο=2 |
βάλτε μια άνω τελεία...
να τσεκάρουμε κάτι ακόμα... |
Ποίοι από τους παραπάνω είναι 100% μέσα ???
Και ποίοι έξω, όλοι να απαντήσουν ! |
MEMsound έγραψε: | ||
ΒΕ και ΜΑ (πλέον τα δινουν στην ιδια τιμη)
Για τα επ. μέλη: 645ε Για τα μη επ.μέλη: 705ε βάλτε +20ε μεταφορικά (και θα πάρετε ρεστα) καλό ειναι +30~50ε εκτός και αν σας βολέυει την όποια διαφορα προκύψει από την ισοτιμία να την δώσετε (η να την πάρετε) με την παραλαβη. για τα λεφτα στειλε πμ στον φινο
για την εγραφη κανονίζεις με εμένα για τα λεφτα του μπλοκέ, αν δόσεις και την συνδρομή μέσω τραπεζας τότε όλα μαζί) αλλίως καλήτερα στον φινο, στειλτου πμ να σου δώσει λογαριασμό |
gonakinen έγραψε: |
kalhmera, yparxei kai gia to rallye? kai poia h timi toy synolika? |
BE:
*Jim207GT *Denlafkas *Ghost Dog *android *salex *stazzy alkone Σύνολο=7 MA: RoadRunner122 ? RASTAVIPER Σύνολο=2 |
BE:
*Jim207GT *Denlafkas *Ghost Dog *android *salex *stazzy *Tsironis alkone Σύνολο=7 MA: RoadRunner122 *Tsironis ? RASTAVIPER Σύνολο=2 |
θα σε φτιάξω εγω εσενα
μην ανυσηχείς... ...ενα μπλοκαδουράκι για τον Γιωργάκη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οπότε: BE: * Jim207GT (money ok) * stazzy (money ok) * Denlafkas * Ghost Dog * android * salex * Tsironis ? alkone ? Touristas Σύνολο=7 (+2 ?) MA: * RoadRunner122 * Tsironis * Gonakinen ? Gr@lly ? RASTAVIPER Σύνολο=3 (+1 ?) με * 100% "μέσα" υ.γ. ρωτησα και στο ραλιντιζαιν αλλά δεν μου χουν καν απαντησει - λέω να περιμένω μέχρι Τετάρτη για απάντηση τους, εως ότου δηλαδή εχουμε συγκεντρώσει τα χρηματα απ' ολους |
Εθνική
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 14186146792 ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR81 0110 1410 0000 1418 6146 792 ΦΥΝΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (fynos) |
Να ρωτήσω κατι?
Ανανέωσα μέσα στο 2008 και δεν συμμετείχα σε καμία αγορά.. Τώρα αρχές 2009 πρέπει να ανανεώσω ξανά για κάτι που με ενδιαφέρει? Το βρίσκετε αυτό λογικό? |
Θωμά, η συνδρομή σου εχει λήξει, την 31/12/08.
Αλλά αν εχεις οικονομικό πρόβλημα αυτές τις μέρες, που ειναι απόλυτα σεβαστό, μην ανανεώσεις τώρα αλλά με την παραλαβη (που υπολογίζω να γίνει αρχές Φεβρουαρίου) ![]() |
Λοιπον με ΣΗΜΕΡΙΝΗ ισοτιμία 1.101 (και οχι 0,95 που ηταν μέσα στα Χριστουγεννα...)
οι τιμές (τελικές με ΦΠΑ, με προμηθεια τραπεζας κλπ κλπ αλλα χωρις μεταφορικα) ειναι: ΒΕ και ΜΑ (πλέον τα δινουν στην ιδια τιμη) Για τα επ. μέλη: 645ε Για τα μη επ.μέλη: 705ε Και για τα παιδια με τα Opel: 745ε (αν κάποιος θελήσει να γραφτεί: 675ε) Μεταφορικά υπολογίστε κάτω από 20ε το ατομο (~15) περιττό να πω ότι σε σχεση με τα 810ε που ειχα δωσει εγω για ΒΕ πριν 2 χρόνια η τιμη ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ![]() ![]() ![]() Ειναι προφανές οτι οσο πιο γρηγορα μαζευτουν τα χρηματα από ΟΛΟΥΣ τόσο περισσότερο σας συμφέρει λαμβάνοντας υπόψιν την ανοδικη ταση της λίρας. Η "οριστική" τιμη θα διαμορφωθεί την "τελευταία" στιγμη μιας και η ισοτιμία όπως ξέρετε κάθε μέρα αλλάζει. |
Να ρωτήσω κατι?
Ανανέωσα μέσα στο 2008 και δεν συμμετείχα σε καμία αγορά.. Τώρα αρχές 2009 πρέπει να ανανεώσω ξανά για κάτι που με ενδιαφέρει? Το βρίσκετε αυτό λογικό? |
Εθνική
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 14186146792 ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR81 0110 1410 0000 1418 6146 792 ΦΥΝΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (fynos) |
απόλυτα λογικό. εγω δεν εχω καταλάβει πως προέξυψε το δικό σου σκεπτικό? που ξέρω εγω τι αγόρασες και αν αγόρασες? ξέρω εγω αν πήγες για τακάκια η για λάδια ή ή ή ήξ κλπ κλπ? ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ (που πραγματικα με "βγαζει απ τα ρουχα μου και μου γυρνάει τα μυαλά) ποιος σου ειπε οτι η συνδρομη ειναι ΜΟΝΟ "εκπτωτικό" "κουπόνι"? από που προέκυψε αυτό? Αν το βλέπεις ετσι εισαι τελείως μα τελείως λάθος. Τα εξοδα του Συλλόγου (κυρίως το ενοίκιο της Λέσχης = 330ε κάθε μηνα + φως + νερό + οτι αλλο χρειαστεί η Λέσχη επίσης τα αυτοκόλλητα 250ε, οι κάρτες κλπ κλπ) από που θεωρείς οτι καλύπτονται? Η ετήσια συνδρομη ειναι η συμμετοχή του κάθε μέλους σε όλη αυτή την προσπάθεια που εχουμε κάνει και που κάνουμε, και οι εκπτώσεις/συνεργασίες ειναι ενα από τα προνόμια του Συλλόγου προς τα μέλη του. Το αν θα τα αξιοποίησεις ειναι καθαρα δικό σου θέμα. Το κάθε πότε γινεται ανανέωση, μπορείς να ρωτησεις και να το μάθεις αν και το χουμε γραψει αρκετες φορες (ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ στηρίζετε στην καλή θέληση του καθενός μας) Το "αρχες 2009" ή τέλος ή μέση τι σχέση εχει? Τα αλλα μπρουπ μπαι που εχουν γινει μεχρι στιγμης ειχαν γινει με κάποια "ημερομηνία" συγκεκριμένη? το μόνο που προσπαθουμε να προσέξουμε* ειναι να να μην γινονται όλα τα γκουπ μπάι μαζι ωστε να εχουν συμμετοχή και ενδιαφέρον. Και μάλιστα για τα μπλοκέ μιας και μιλάμε για "σεβαστό ποσο το χουμε ανακοινώσει εδω και πααααρα πολυ καιρό ωστες να οργανωθουν οικονομικά τα μέλη. Πραγματικά αναρωτιέμαι για τον τρόπο που σκέφτεσαι και πολυ περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τον Σύλλογο. *εκτός και αν προκύψει κάποια ευκαιρία, όπως πχ με τις 17άρες ζαντες τις PS, που δυστυχώς, και λέω δυστυχως γιατί εμαθα οτι πολλά "207" θα τις ηθελαν αλλά -> "συνέπεσε" με τα μπλοκέ - αλλα τι να κάνουμε αφου τώρα το ανακοινωσε η PS... |
Εθνική
Εθνική
για την ακρίβεια...
αυριο θα επαληθευσουμε διαθεσιμότητες και θα δώσουμε παραγγελία μαζί με την σχετική κατάθεση λογικά Πέμπτη πρωί, αν δεν προλάβει ο Μάκης (εισαγωγέας) αυριο. τα χρηματα κάνουν 3 εργ. μέρες να φτάσουν στον λογαρισμό της quaife. και η εμπειρία εχει δείξει από την ημέρα που θα μπουν τα χρηματα στον λογαρισμό της τα χουμε στα χερια μας σε 7~8 εργάσιμες. εν αναμονή... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: | ||
Update
BE: * Jim207GT (money ok) * stazzy (money ok) * Denlafkas (money ok) * Ghost Dog (money ok) * android (money ok) * salex (money ok) * Tsironis (money ok) * Vinman (money ok) * alkone (money ok) -- Touristas Σύνολο=9 (+2) MA: * RoadRunner122 (money ok) * Gonakinen (money ok - memsound) * sps (money ok) * Tsironis (money ok) Σύνολο=4 (+1) με * 100% "μέσα"
Παρακαλώ ιδανικά μέχρι σήμερα το μεσημέρι να εχετε καταθέσει ΟΛΟΙ για να παραγγειλουμε! |
επρεπε να σου μπροστα οταν με πήρε τηλέφωνο χθες βράδυ... κατα τις 2230...
"νττττρρρριιιινννν" (από μέσα μου ... οχι ρε πο**τη* κι αλλο ητλέφωνο σημερα... ποιος να ειναι..) (ενδειξη κινητου "vinman"...) ωπα εδω ειμαστε... ΜΕΜ - Ελα ρε μαλ**α ζείς? Vin - Εχεις κλείσει η παραγγελία για τα μπλοκε? ΜΕΜ - Αυριο το πρωί θα δώσουμε τα λεφτα. Vin - για πες μου οτι μου χες πεις και την προυγουμενη φορα οτι κάνει το μπλοκε? MEM - Πατας γκάζι και στρίβει η μουρη και δεν χαζοσπινιάρει... (γέλια) Vin - Ωραία, θα το πάρω... Δεν το κάνα την προυγουμενη φορα - θα το κάνω τώρα. MEM - Ωραία μίλα με fyno ΤΩΡΑ... Vin - ok MEM - καλά ρε δεν το χες δει το τόπικ τόσο καιρό Vin - Οχι εχω πήξει με την νέα δουλεια... θα περάσω την Πέμπτη από Λέσχη να τα πουμε από κοντά... ΜΕΜ - Οκ... να σου πουμε πως θα βγάλουμε και το esp από το πλοίο... Vin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κλπ κλπ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Το πρώτο 407 με μπλοκέ; Τρελανέ μας Μάνο ![]() |
[...]σε σουβλατζίδικο στην Αράχωβα[...] |
σε οποιδηποτε...
steve δεν λεει ετσι, γιατι χανουμε το 2ο ταξιδι με το πλοίο ετσι.... ξερεις 210 και τερλεγκα στερεο με λεφ και μανο ντουετο και 2η φωνη ο στεβον... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: GROUP BUY - QUAIFE DIFFERENTIALS From: Sales - Rally Design (sales@rallydesign.co.uk) Sent: Monday, February 02, 2009 2:41:07 PM To: MEMsound mm (memsound@hotmail.com) Quaife differentials were increased in price as of 5 January 2009, current RRP - MA Gearbox - QDF9H - £550.00 BE Gearbox - QDF3H - £550.00 Regret Quaife discounts are so poor that I cannot discount for a group buy - however I currently have (2) QDF9H and (2) QDF3H in stock which I am prepared to sell at last year's retail of £525.00, you can buy (1) at this price if you prefer. Dave Elderfield Rally Design Ltd Unit 4 St Augustine's Business Pk Estuary Way Swalecliffe Kent CT5 2QJ TEL: 01227 792792 FAX: 01227 794888 WEB: www.rallydesign.co.uk |
Χμμμμ δεν θυμάμαι τι έγραφε ![]() |
Αυτο το τερμα δεξια, το κ@υλ!@ρικο, νομιζω πως με γλυκοκοιταει και μου κλεινει το ματι...... ![]() Το δικο μου ΕΙΝΑΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
...όχι ρε...!!! Το δικό μου είναι... ![]() Το δικό σου είναι πιο δεξιά... ![]() ![]() ![]() Mr.Αργύρη ετοιμάσου...έχεις δουλίτσα να κάνεις.... ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Ρε σεις μπας και περισεύει τίποτα και για μας που δεν παραγγείλαμε.... ![]() |
vinman έγραψε: |
Mr.Αργύρη ετοιμάσου...έχεις δουλίτσα να κάνεις.... ![]() |
: |
Τα ΜΑ είναι για 206 1.4 και 1.6, σωστά; ![]() |
Όπως είπε κ ο Μανθουμέλ, δεν θα το έβαζα ποτέ σε 14άρι... Απλά υπάρχει σκέψη αναβάθμισης ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
σε πλειστηριασμό έχω προτεραιότητα!
το είπα πρώτη ![]() |
Μάνθος δλδ ηρθαν? ![]() |
οχι ρε πατατες παραδιδω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: | ||||
Κωστα να στο πω απλα ακομα και αν δε στριβεις ακομα και αν δε το ψαχνεις ακομα και αν εισαι ευθειακιας... το μπλοκε θα το χαρεις πιο πολυ ισως και απο το προγραμμα ![]() |
περίσσειο μπλοκε ΜΑ ε?χμμ χμμ χμμμ.... (εκείνο το παλιο ειναι? ![]() ![]() ![]() |
και προσεξε ο φινος ειναι ενα ατομο που οταν πηρε το gt τον εκραζα παρε το rcκαι μου λεγε δε το θελω γιατι δε ψαχνομαι και μου αρκουν τα 150-180αλογα και και και και
ειδες που καταντησε το χαιβανι ![]() |
ghost-dog 640 - 640 - 0 = 0 |
ghost-dog 590 - 640 - 0 = -50 |
Πάνος έγραψε: |
Kαποιο νεοτερο οσον αφορα τα παιδια που εχουν δηλωσει ενδιαφερον για το ΜΑ;
Εχει "κατοχυρωθεί" απο κάποιον; |
"φτιαχτηκες" παλι δημητρη χορν ![]() ![]() ![]() |
Θα το πάρω εγώ και όταν ανέβει η λίρα θα το πουλήσω... ![]() |
Θα το πάρω εγώ και όταν ανέβει η λίρα θα το πουλήσω... ![]() |
Ξέχασες εμένα που στο είπα την μέρα που τα παραλάβαμε. Αλλά το πήρε ο Κώστας το περισευούμενο. Αν και προτειμώ να το πάρει ο Αργύρης ![]() |
Ποοοοο καλά... ΚΑΙ 3ο ρε μάστορα??? ![]() ![]() ![]() Α, ξέχασα, εκτώς από το μπρος-πίσω, θες και για το κεντρικό διαφορικό ![]() |
diskoti έγραψε: |
Μου είπε ο Δημήτρης (που είχε πάρει 2 την προηγούμενη φορά) τις εντυπώσεις του , και έχω ψυθεί πολύ. |
isim παιδί μου... εσυ εχεις ακομα την εγγυηση ![]() |
isim παιδί μου... εσυ εχεις ακομα την εγγυηση ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ότι να ναι … έχετε τρελαθεί. ![]() Θέλω κι εγώ μπλοκέ… ![]() ![]() |
Xrisa-xs έγραψε: |
ότι να'ναι δεν λες τίποτα! θέλω και εγώ αλλά τι να το κάνω? τασάκι? δεν καπνίζω κιόλας! χαχαχα |
Παντως και τοτε που εγινε η αγορα ειχε βρεθει ακρη για πιο φτηνα (ελαχιστα ομως) αλλα το εν λογω καταστημα ακομααααααααααααα απανταει στα μαιλς... |
αν αναφέρεσαι στην racedesign ριξε μια ματια στις προυγουμενες σελίδες τι μου απάντησαν μετα από ουτε ξέρω πόσες μέρες από τότε που τους εστειλα μειλ... ![]() |
για το extra BE -> Touristas, fynos, Jim207GT, isim, Nervous, rubal
για το extra MA -> mikerrgp, alekoukos106 |
recife206 έγραψε: |
Θα το πάρω (sorry abaleo) !
Άλλωστε πρέπει να κατεβάσω σασμάν το συντομότερο! ![]() Αν όχι αύριο, την Πέμπτη σίγουρα θα μπορέσω να καταθέσω τα χρήματα! Ευχαριστώ! |
μετα το Πάσχα προς καλοκαίρι θα ελεγα...
ωστε μαζευτεί ικανποιητικός αριθμός συμμετεχοντων... ![]() αρχιστε να βαζετε λεφτα στην ακρη ![]() |
-> Touristas, fynos, Jim207GT, isim, Nervous, rubal
|
Γιάννη αν σε ενδιαφέρει "εμεσα" υπάρχει ενα ΜΑ από το προυγουμενο groupbuy αχρησιμοποίητο στο κουτί του (μιας και το αμάξι ειχε "ατυχη" στιγμή... πριν μπει επάνω...)
875ε (οσο το πηραμε δηλαδη) |
MEMsound, Πεμ 19 Φεβ 2009, 12:27:26 έγραψε: |
...εχουν εκδηλώσει κατα σειρά ενδιαφέρον οι: Nervous (10/02/09) και rubal (16/02/09)
Οι παραπάνω προς το παρών τουλάχιστον ειναι μη επίσημα μέλη, οπότε οποιοδήποτε άλλο επ.μέλος εννοείται οτι εχει προτεραιότητα... |
επίσης σημερα εστειλα το τελευταίο ΜΑ στον refice206... οπότε κύριοι... "λήξης"... ![]() ![]() |