volvos έγραψε: |
sidobre 1
memsound 1 volvos 1 |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Βάλε κι εμένα... ![]() ΥΓ Από ποιόν θα τις πάρουμε ![]() |
einai Η μιση απο το κουτι χρηστο αλλα δε σε νοιαζει αφου θα τη βαλεις οριζοντια...
το σχημα της αν ειδες ειναι ορθογωνιο. ψηλη και στενη δηλαδη εσυ θα βαλεις το υψος για φαρδος... θα βγαλεις και το πλαστικο κουτι αν εχεις και θα ελευθερωσεις χωρο απο πανω για πατεντα στην εισαγωγη ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αν ρίξεις μια ματιά στο site θα δεις ότι χωράνε και δύο μέσα στο μαμά κουτί ![]() |
Steve έγραψε: |
Ελπίζω μέχρι τις 15 Απριλίου να αποκτήσω λόγο που θα χρειαστώ μια μπαταρία και εγώ ![]() Βάλτε με μέσα αλλά με αστεράκι... |
Sidobre έγραψε: |
Εδώ εγγυώμαι εγώ (που στα τελικά παζάρια με το χρήμα "ζεστό" θεωρώ ότι είμαι καλός...) ![]() |
λοιπον
volvos 1+πολους memsound 1+πολους steve 1+πολους roadrunner 1 sidobre 1 ΑΛΛΟΣ?????????????? |
Touristas έγραψε: |
Μπα εγώ το φορτώνω κι άλλο βλέπε ενισχυτή , άλλα ηχεία μπροστά καρεκλάκι μωρού , καροτσάκι μωρού. ![]() Αν και τώρα που θα πάρουμε το 206 δεν το βλέπω να ξανά κουνιέται το μεγάλο. |
πηρε σημερα 152ευρω... ![]() |
Πες του να πάει να γα**θεί.
Φιλικά ![]() |
volvos έγραψε: | ||
αν καποιος δε γαμαει εδω μεσα τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και το μονο που κανεις ειναι να γαμας τα νευρα μας ο δημητρης ηταν ενημερος για το gb και προφανως ειχε προβλημα με το αμαξι και βιαζοταν να τη παρει αφου δε μπορουσε να περιμενει ποτε επιτελους θα παρουμε εμεις αποφαση να την αγορασουμε ![]() |
τι δουλειες??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
re σταυρο με το αμαξι θα κατεβεις?
πως θα τις παρεις? το μαγαζι ειναι πειραια μολις μιλησα αλλα ελειπαν ολοι αυριο πρωι αν προλαβουμε αλλιως θα στη στειλουμε με κτελ πιστευω αυτες τις μερες καποιος να πεταχτει ![]() κανεις απο πειραια?οεο? |
μου ειπαν οτι θα με παρουν αυριο πρωι καποιος νικολαου
(τασο με ποιον ειχες μιλησει?) σταυρο πολυ χλωμο να βγει ακρη αυθημερον εδω στο αθηνασταν |
μου ειπαν οτι θα με παρουν αυριο πρωι καποιος νικολαου
(τασο με ποιον ειχες μιλησει?) σταυρο πολυ χλωμο να βγει ακρη αυθημερον εδω στο αθηνασταν |
Λεβαδείας 88, Πειραιάς 2109231995
Ας μου δείξει εδώ κάποιος που πέφτει για βοήθεια... ![]() |
Όχι, εγώ αν δε σε δώ αύριο θα στεναχωρεθώ ![]() |
MEMsound έγραψε: |
εννοεις οτι δεν πέφτει στα 140 όπως αρχικά και λέει μονο 150? |
rallyeman16 έγραψε: | ||
125 ευρω μαζι με ταχυδρομικα... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=150226236983 |
Παράθεση: |
MODEL NUMBER: Braille SKU #B106 Model Name: 6lb Race PERFORMANCE Voltage: 12 Pulse Cranking Amps: 527 Cranking Amps @ 32 F: 283 Cold Cranking Amps @ 0 F: 210 Reserve Capacity: 20 minutes Capacity (C/20 rate): 11 amp hr Internal Resistance (ohms): 15.8 milliohms (.0158ohms) Short Circuit Current: 760 PHYSICAL SPECS Unique Features: Durable Poly Casing, Horizontal or Vertical Mounting Length: 5.8 Width: 3.4 Height: 4.1 Minimum Weight (lbs): 6.3 lbs Post Type: SAE Automotive Vertical or Horizontal + bolt through BCI Group: Usable for all Group Sizes Stainless Stud: Both Automotive SAE Posts and Race Style Bolts are Stainless with a 6 x 1.0mm bolt pitch |
to207 έγραψε: |
Sorry για την επέμβαση αλλά … ![]() Τα οχήματα σας δεν έχουν ΒΒΒΒΒΒεντιλατέρ ![]() ![]() |
αν και δεν θυμαμαι αν το βεντιλατερ μας δουλευει με κλειστό διακόπτη... |
Steve έγραψε: | ||
Στα 206 ΔΕΝ δουλεύει με κλειστό διακόπτη ![]() |
....αν η μπαταρια ξεφορτιζει σχετικά γρηγορα / ευκολα (πχ από τον συναγερμο σε μια~δυο βδομάδες ακινησίας ή από τα αλαρμ για πχ μια νυχτα?)
υποθετικά μιλάω. |
αυτες που ελεγε ο τασος και αναλογες της δεν θεωρω οτι εχουν κανενα θεμα εκτος αν εχεις διαρροη ρευματος ή αν θες να παιζει ολο το βραδυ το σιντι ενω εσυ θα θολωνεις τα τζαμια για να δεις που θα μπει το σιφτ λαιτ! ![]() |
στο 207 ναι για να κρυώσει την τουρμπίνα... |
13/06/2008
Hello, We are interested in 5 pieces of the B106 battery. We need some further information concerning the product. Does the price of $139 include any mounting kit and/or post bolt terminal adaptors or something like that? If not, which are the appropriate, both mounting kit and post bolt terminal adaptors for a Peugeot 206 OEM plug? Thank you in advance. |
19/06/2008
Mr. Perdios, The B106 battery does include the automotive adaptors with the unit. For mounting we offer two solutions: Aluminum Mount Kit $79.99 Fiberglass Kit with J-Hooks $19.99 The aluminum piece is much easier and secure and better looking. The Fiberglass kit is a great value! If you would like to order these items. We can prepare a Proforma Invoice. Please fill out the attached dealer application so we have your companies details. Thank you for your time, The Sales Team Braille LLC |
20/06/2008
Dear Blake, The purpose of a Group Buy is to buy the same thing at a lower price (a discount maybe?) because of the quantity. According to the mail message attached, there is no discount mentioned at the price of $139,00. Please let me know if there was an omission of this point at your email, or if there is no discount. Thank you in advance. |
Mr. Perdios,
A dealer application should have been attached to the original email. 5 units is the minimum for a dealer buy in and will provide a 20% discount on the product. We would be happy to provide batteries to you as one of our profitable dealers or wholesalers. Here is a link to the full line of batteries we offer from the high end carbon line to the value leading standard racing batteries: http://www.brailleauto.com/images/Downloads/Braille2008Catalogv1lowres.pdf Here is a dealer application that can be completed to obtain a full range of pricing and to get you set up for deeper discounts on our products: http://www.brailleauto.com/images/Braille%20Dealer%20Account%20Application.rtf Regards, Blake Fuller |
Dear Blake,
We are neither dealers, nor wholesalers. We are 5 individuals interested in the B106 battery. Is the 20% discount on the product only for dealers? What should be the discount (if available) for us, as individuals? Keep in mind that we will order the 5 batteries, and 5 mounting kits (we have not yet decided which mounting kits to choose, but it will surely depend on the final price of the order). Thank you once again. My best regards from Greece. |
Mr. Perdios,
We can offer a discount of 20% if there is one transaction for the order and it is shipped in one shipment – just to help as we do not have a dealer in Greece! Please let us know the mount kits you would like and then we can send along the pricing. Also, please send us the shipping details on the order. Regards, Blake Fuller |
gia ποιο μοντελο τελικα λετε? |
κ.Πρόεδρε...
![]() μπορεις να το ψάξεις? |
114+42=156$ = ~100ε + 20ε ενα ζευγαρι πόλους από τον εδω αντιπροσωπο ή και από εκεί (αν εχουν) = ~120 ~ μαχ 130ε.
οι Braile δεν ξέρω γιατί αλλα με αγχώνουν λίγο οτι θα μας πέσουν "λιγες" (μικρές) |
Odyssey με κόκκινο Braille με πράσινο Weigth 15lbs 6,3lbs Capacity 17 amp hours 11 amp hours Cranking Amps 680 και πέφτει στα 525 527 σταθερά Βλέποντας αυτά, από διαστάσεις και βάρος είναι αρκετά μπροστά η Braille ενώ σε amps είναι ελάχιστα μπροστά η Odyssey. |
με προβληαμτιζουν τα amp... |
α βάση δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε κάτι ιδιαίτερο
εγω θα φτιάξω κάτι μονος μου... |
οπώς και να χει... 86ε (=χωρις την βάση) τα "ρισκάρω" για την braile και στην χειρότερη αν δεν την εχω καβάτζα για οτιδηποτε εκτακτο...
αλλα θα προτιμουσα την οδυσευ |
αρκει να μη περασουμε τα 120-130 κοστος |
Κανείς???
Ρε Steve δεν ρωτάς για όσους ειμαστε (3) μέχρι στιγμής πόσο θα βγει... Το 206 μου θα πιάσει αράχνες μες το γκαραζ.... ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Τώρα εδώ που φτάσαμε δεν πάμε διακοπούλες πρώτα; ![]() |
kala επειδη εγω ειμαι υποδειγμα απροσκετου οδηγου κλπ κλπ
(εχασα το δευτερο κλειδι ξερει κανεις τιποτα? ![]() ................................ ............ |
η φτηνη βαση με 19 δολαρια που ειναι δυο βραχιονες ουσιαστικα με αγκιστρα μας κανει μαλλον ειπε ο αργυρης οποτε μανθο εμεις παμε για τη 5κιλη με τη φτηνη βαση των 19δολαριων... |
μεχρι τα νεότερα του steve...
να πω οτι ζυγισα την δικια μου μαμα μπαταρία (δεν ξέρω αν ειναι σε όλους ιδια αλλα εμένα ηταν τυλιγμένη σε ενα μαλακο υφασμάτινο καλυμμα και οχι σε πλαστικό κουτι, τελος πάντων) και ειναι 12,6κιλά |