PSClub - Hellas

Αθλητικές Εκδηλώσεις - 1ος ΑΓΩΝΑΣ GTCC 2007 MEΓΑΡΑ 10 & 11 Μαρτίου

gonakinen - Τρι 27 Φεβ 2007, 09:44:09
Θέμα δημοσίευσης: 1ος ΑΓΩΝΑΣ GTCC 2007 MEΓΑΡΑ 10 & 11 Μαρτίου
TOYO TIRES GTCC: 10 & 11 Mαρτίου 2007

Ή αγωνιστική χρονιά ξεκινάει για το TOYO TIRES GTCC 2007, με την διεξαγωγή του 1ου αγώνα στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Μαρτίου '07, πλήθος συμμετοχών που θα αντιπροσωπεύουν τα Clubs αυτοκινήτου που συμμετέχουν στον θεσμό, θα βρεθούν στα Μέγαρα αντιμέτωποι με τα χρονόμετρα. Ο αγώνας θα είναι διήμερος και οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν την κάθε ημέρα θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση, τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιευθούν σύντομα στο website του GTCC, μαζί με το πρόγραμμα/ωράριο του αγώνα.

Αυτός, θα είναι και ο πρώτος εκ των τριών αγώνων που θα διεξαχθούν στα Μέγαρα (από τους 5 αγώνες συνολικά για το 2007), ακριβώς μετά από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας που διοργανώνονται από την StartLine, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθήσουν διπλό θέαμα!

Μία ακόμη χρονιά για το GTCC, που ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, έναν αγώνα στην πίστα των Μεγάρων, με κύριο χορηγό για το 2007, τα ελαστικά TOYO, και χορηγό επικοινωνίας τα περιοδικά MaxPower, Power Techniques και XL.

Οι Αιτήσεις Συμμετοχής ξεκινάνε από την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2007 και λήγουν την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2007.
Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής (αρχείο Αcrobat Reader)

Από φέτος, κύπελα θα απονέμονται στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας, ενώ μετάλλια θα απονέμονται στους 7 επόμενους που βαθμολογούνται.

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ τον Ειδικό Κανονισμό του GTCC (αρχείο Αcrobat Read)

Περισσότερα εδώ:

http://www.gtcc.gr/portal/

To φετινό πρόγραμμα εδώ:

http://www.gtcc.gr/portal/index.php?page=4

Η τελική βαθμολογία του 2006 εδώ:

http://www.gtcc.gr/gtcc/gtcc_total_results.php
volvos - Τρι 27 Φεβ 2007, 10:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη θα το ξεχασω παλι δηλωστε με καποιος χ2 φορες...
MEMsound - Τρι 27 Φεβ 2007, 11:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ στο GTCC portal...

Ωραίος ο Γονάκης στην άμεση μεταφορά του εδώ Wink

Για να βλέπω συμμετοχές... και ένταση!!!

γιατί στα λόγια όλοι γρήγοροι είμαστε...
...για να δούμε κόντρα στο χρονόμετρο... Wink

Η Κρήτη θα είναι παρούσα?Question

(Η νύφη δυστυχώς ακόμα είναι εντός εγγύησης οπότε θα απέχει...σιχτιρ Twisted evil )
Gr@lly - Τρι 27 Φεβ 2007, 12:35:24
Θέμα δημοσίευσης:
οοοοοοοοοοοο
εεεεεεεεεεεεεε
Μπράβο παιδιά μπράβο..
Ευτυχώς το μάθαμε πριν από εσάς... Στο Mega....
Ενα μήνα παρακαλάμε....

Splat Splat Splat Splat

Γιωργο σε ευχαριστούμε..
SnakeMJK - Τρι 27 Φεβ 2007, 15:42:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τουμ, τουρουρουμ, τουμτουμτουμ, τουρουρουρουμ, τουμ τουμ τουμ τουμ τουμ τουμ... Έφτασε η ώρα Razz Razz Razz Razz Razz
WilDuck - Τετ 28 Φεβ 2007, 08:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
10, 11 Μαρτίου δυστυχώς δε μπορώ. Sad

Καλή επιτυχία στα παιδιά που θα τρέξουν !!!
Steve - Τετ 28 Φεβ 2007, 11:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
60 euro (40+20) για την συμμετοχή?
DrJekyll - Τετ 28 Φεβ 2007, 11:17:24
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Εσυ Stevako άσε τας Αθήνας και κανόνισε να ανεβούμε Σέρρες να μπεις σε πραγματική πίστα να σε δω!!!! Laughing Twisted evil
MEMsound - Τετ 28 Φεβ 2007, 12:12:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Wink Wink Cool
Steve - Τετ 28 Φεβ 2007, 12:33:46
Θέμα δημοσίευσης:
DrJekyll έγραψε:
Steve έγραψε:

Εσυ Stevako άσε τας Αθήνας και κανόνισε να ανεβούμε Σέρρες να μπεις σε πραγματική πίστα να σε δω!!!! Laughing Twisted evil

Εις τας Αθήνας όμως, το συνολικό κόστος είναι μικρότερο από τας Σέρρας... Sad

MEMsound έγραψε:
Steve έγραψε:

Wink Wink Cool

+ 75 αι βενζίναι... + Λάστιχα... Rolling eyes

Άντε να βρω 200 ευρώ τώρα... Twisted evil

Είπα να ξαναφύγω για Ολλανδία και μου πλακώνετε πριν το touring και μετά το GTCC. Ε είστε απάλευτοι Splat Razz Twisted evil
MEMsound - Τετ 28 Φεβ 2007, 13:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Τετ 28 Φεβ 2007, 18:08:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα να τρεξεις ρε και ασε τις Ολλανδιες
Ελα να ΖΖΖΖΜΠρωξεις κοσμο
vinman - Τετ 28 Φεβ 2007, 18:15:05
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 01 Μάρ 2007, 11:11:58
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Εσείς τρέχετε στο GTCC, εγώ τρέχω στο εξωτερικό.

Όλοι κάπου τρέχουμε Wink

Splat
Sidobre - Παρ 02 Μάρ 2007, 14:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
ANAKOINΩΣΗ

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ (ΟΧΙ ΦΑΧ)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΙΤΗΣΗ:
http://www.ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=4

ΚΑΙ 80 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ.

(Για όποιον ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα GTCC θα κερδίσει έτσι 20 ευρώ και θα μπορεί να συμμετέχει σε όποιο άλλο αγώνα -Drift, GP- χωρίς να πληρώνει την ημερήσια άδεια παιδειών)

Ευχαριστώ...
volvos - Παρ 02 Μάρ 2007, 15:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
eρωτηση προς τασο-λευτερη ή οποιον αλλο γνωριζει.

οταν βγαζεις πρωτη χρονια αγωνιστικη αδεια απο οσο θυμαμαι δικαιουσαι μισο παραβολο σε ολους τους αγωνες.
αυτο ισχυει ακομα?
και αν ισχυει εχει σχεση με αγωνες ή με χρονο διπλωματος.
δηλαδη βγαζεις αδεια και δε τρεχεις ουτε ενα αγωνα. του χρονου που θα τρεξεις εχει μισο παραβολο ή το εχασες το δικαιωμα επειδη ετρεξες ενα χρονο...

αν ναι, τοτε δηλωνοντας με αυτην αιτηση για αγωνιστικη αδεια το χανουμε αυτο το δικαιωμα ? τι ακριβως παιζει ξερουμε?
Sidobre - Παρ 02 Μάρ 2007, 15:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το 50% αφορά την αγωνιστική άδεια και όχι την άδεια παιδειάς.
Αφορά επίσης την ΠΡΩΤΗ χρονιά που θα βγάλεις ΑΔΕΙΑ της ΕΘΕΑ.

Ετσι, αν θα βγάλεις για πρώτη φορά άδεια για παιδειές = 100%
Αν θα βγάλεις πρώτη φορά άδεια για αγώνες= 50%
Αν θα βγάλεις πρώτη φορά άδεια για αγώνες αλλά είχες άδεια παιδιών = 100%
Αν είχες βγάλει άδεια με 50% και δεν έντρεξες κανένα αγώνα = 100%
volvos - Παρ 02 Μάρ 2007, 15:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
αρα με 2 λογια οποιος ενδιαφερεται να τρεξει σε αγωνες καποια στιγμη εστω και ερασιτεχνικα δε συμφερει να βγαλει αδεια για παιδειες. Wink
orestis - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:21:31
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

εισαι σιγουρος γι αυτο?
γιατι εμενα αλλα μου ειπαν Rolling eyes
Sidobre - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
... τώρα τί να σου πω... ότι μου είπαν...!!!

Εξαρτάται φαίνεται σε ποιόν τα λένε... Laughing Laughing
orestis - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
θα το μαθουμε συντομα Thumb right
STELIOS - Παρ 02 Μάρ 2007, 23:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝ κληρωθει η κατηγορια Ζ (1400 cc) για Σαββατο 10, δυστηχος δεν θα μπορεσω να συμετασχω. Crying or Very sad
vinman - Παρ 02 Μάρ 2007, 23:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
ΑΝ κληρωθει η κατηγορια Ζ (1400 cc) για Σαββατο 10, δυστηχος δεν θα μπορεσω να συμετασχω. Crying or Very sad

Παράθεση:
το Σάββατο θα διαγωνιστούν οι κατηγορίες Η, Ε και Γ ενώ την Κυριακή οι κατηγορίες Ζ, Δ, Β, Α και S.

....άρα θα συμμετάσχεις.... Wink Wink
volvos - Σαβ 03 Μάρ 2007, 12:06:31
Θέμα δημοσίευσης:
που δηλωνονται οι συμμετοχες ρε?????
MEMsound - Σαβ 03 Μάρ 2007, 12:27:46
Θέμα δημοσίευσης:
δες το 1ο ποστ...

οι δηλώσεις μαζεύονται στην Λέσχη
μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

βέβαια εσύ παλιοφούστη μου τα φέρνεις τα χαρτιά στο μαγαζί και δεν σε αγγίζει τίποτα... Laughing Laughing Laughing
volvos - Σαβ 03 Μάρ 2007, 17:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
καλα σε βλεπω να τα σκιζεις.... Evil Evil Evil Evil
τη γκαντεμια μου γα**!
Billys! - Δευ 05 Μάρ 2007, 00:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
...παιδια να ρωτησω κατι ? -πιθανως λλλιγο off topic- αλλα πρεπει να το γνωριζουν οσοι δεν εχουν ασχοληθει με gtcc κ παιδιες γενικως:

οι 3+1 γυροι στα Μεγαρα αφορουν ΟΛΗ την -γνωστη- διαδρομη της πιστας ή 'κομμενη'/τροποποιημενη...? κατι μου λεει οτι ειναι το δευτερο Sad οχι τιποτα αλλο,αλλα πως να πιασουν τοπο τα 60ε,για 3 'μισους' γυρους στα Μεγαρα... δεν προλαβαινεις να καταλαβεις/ευχαριστηθεις τιποτα,ετσι δεν ειναι ? ή οχι... για πειτε...
Βασιλης
vinman - Δευ 05 Μάρ 2007, 06:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Billys! έγραψε:
...παιδια να ρωτησω κατι ? -πιθανως λλλιγο off topic- αλλα πρεπει να το γνωριζουν οσοι δεν εχουν ασχοληθει με gtcc κ παιδιες γενικως:

οι 3+1 γυροι στα Μεγαρα αφορουν ΟΛΗ την -γνωστη- διαδρομη της πιστας ή 'κομμενη'/τροποποιημενη...? κατι μου λεει οτι ειναι το δευτερο Sad οχι τιποτα αλλο,αλλα πως να πιασουν τοπο τα 60ε,για 3 'μισους' γυρους στα Μεγαρα... δεν προλαβαινεις να καταλαβεις/ευχαριστηθεις τιποτα,ετσι δεν ειναι ? ή οχι... για πειτε...
Βασιλης

Άλλο το πρωτάθλημα και οι τρείς γύροι και άλλο το να τρέχεις μόνος σου.. Wink
Sidobre - Δευ 05 Μάρ 2007, 10:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
Billys! έγραψε:

Βασιλης

Οντως η πίστα είναι κομμένη για λόγους ασφαλείας, αφού πρώτων στις παιδιές δεν επιτρέπεται πάνω από ένα όριο Μέσης ωριαίας ταχύτητας, αλλά αφετέρου -και το πιο σημαντικό- είναι ένας θεσμός που αφορά ερασιτέχνες με αυτοκίνητα βόλτας που δεν έχουν κλουβί. Στα Μέγαρα υπάρχουν 2-3 επικίνδυνα σημεία όπου ένα αυτοκίνητο μπορεί -με προϋποθέσεις- να ανατραπεί. Ετσι αυτά τα σημεία έχουν αφαιρεθεί από την διαδρομή του GTCC.

Ομως αυτοί οι 3 γύροι αξίζουν πάρα πολύ. Ο ανταγωνισμός, οι διαφορές εκατοστού δευτερολέπτου, το όλο κλίμα και αυτό που γενικά που σου προσφαίρει το GTCC είναι πολύ τεράστιο σε σχέση με τα 40+20 ευρώ!
Billys! - Δευ 05 Μάρ 2007, 10:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
ok παιδια,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !. Cool
Βασιλης
orestis - Δευ 05 Μάρ 2007, 10:45:51
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

τελικα ετσι ειναι.
εχεις δικιο Τασο! Very happy
volvos - Τρι 06 Μάρ 2007, 16:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86

ΑΠΟ οτι φαινεται οσοι τρεξουν κυριακη θα εχουν βροχη πιθανον....
plaketokofths - Τρι 06 Μάρ 2007, 16:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

καλες πλαγιολισθήσεις-υδρολισθησεις... η Κυριακή προβλέπεται ημέρα με θέαμα! Very happy
BadSpud! - Τρι 06 Μάρ 2007, 16:46:55
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Πάψε γκαντέμη.....
BadSpud! - Τρι 06 Μάρ 2007, 16:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ομως αυτοί οι 3 γύροι αξίζουν πάρα πολύ. Ο ανταγωνισμός, οι διαφορές εκατοστού δευτερολέπτου, το όλο κλίμα και αυτό που γενικά που σου προσφαίρει το GTCC είναι πολύ τεράστιο σε σχέση με τα 40+20 ευρώ!

Συμφωνώ!!!
Αν είναι έτοιμη η ραπτομηχανή θα μπω και εγώ Wink
MEMsound - Τρι 06 Μάρ 2007, 21:27:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δείτε και αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=194367#194367;)

και φυσικά το πρόγραμμα για ΣΚ:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11945&race_id=0 Cool
vinman - Πεμ 08 Μάρ 2007, 23:13:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ποιοί έχουν δηλώσει συμμετοχή απο το club??
Σίγουρα ξέρω για τον Τάσο....και για μένα...
Άλλοι??
Lef205 - Πεμ 08 Μάρ 2007, 23:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Τελικά ποιοί έχουν δηλώσει συμμετοχή απο το club??
Σίγουρα ξέρω για τον Τάσο....και για μένα...
Άλλοι??

εχει δηλωσει ο ΕΝΑΣ Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΗΔΑΣ Ο ................................ ΒΟΛΒΟΣ!!! Cheers Cheers Cheers Cheers Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Armed Armed Armed Armed
ΗΔΗ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ 1600! Shoot
εμπαινε Τακη εμπαινε!!! Twisted evil
vinman - Παρ 09 Μάρ 2007, 06:24:59
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
....εχει δηλωσει ο ΕΝΑΣ Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΗΔΑΣ Ο ................................ ΒΟΛΒΟΣ!!! .....

Ξέχασες κάτι.....και κουμπάρος της Χιονοστιβάδας... Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 09 Μάρ 2007, 10:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
δε ξερω τι λετε εγω πλεον ειμαι ευθειακιας....

μεγαρα παω γιατι εχω δηλωσει μια συμμετοχη κατα λαθος...
εχω και τον αλλο το μπεεεε μαν που με εχει πρηξει Laughing

αν θελετε κανα ανοιγματακι κανα στοιχηματακι αλλα στροφες απα παπαπαπα μακρυα....
αυτα περασαν. και μετα τον αγωνα παει για ξηλωμα γιατι παρακοπαναει! Wink
Gr@lly - Παρ 09 Μάρ 2007, 11:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δε ξερω τι λετε εγω πλεον ειμαι ευθειακιας....
αν θελετε κανα ανοιγματακι κανα στοιχηματακι αλλα στροφες απα παπαπαπα μακρυα.... Wink

Σε ένα μήνα απο τώρα........

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
206 CC RG - Παρ 09 Μάρ 2007, 11:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Mάλλον οι αυριανοί θα τρέξουν με βροχή... Turn-l
Road_Runner - Παρ 09 Μάρ 2007, 12:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστος ο Κωστας.... Απλά ο Βολβος θέλοντας έτι μια φορα να μας δείξει ότι είναι κάτοικος βορείων προαστείων μας έβαλε τον καιρό που θα έχει σπίτι του.... Απλά μάλλον του διαφεύγει το γεγονός ότι το ΓΤΨΨ θα γίνει στα μέγαρα... Αλλά τι περιμένεις από΄ευθειάκια............ Laughing Laughing
volvos - Παρ 09 Μάρ 2007, 12:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
αν εκανες λιγο παρεα μαζι μου

α. θα επαιρνες κανα αλογο τωρα που εχω πολλα

β. θα εβλεπες οτι ειχα βαλει β.π γιατι εχουν πλεον προγνωση και περα των 3ημερων...πολιτισμος ρεεεεεεεεεεεεεε εσυ στα δπ!!!!!!
οποτε εγω ελεγα για βροχη απο τη δευτερα οταν εσυ ακομα ξεσκονιζες το 206σου!

ρε λετε να βαλω τα εξαλτο πανω (αν και εχουν λιγοτερο πελμα απο τα ftz) Evil

υ.γ. ρε γα**το ιδανικος καιρος για τον χερα μανθο και το fantastiko toy esp.....πρωτος θα εβγαινε!!!!!!!!!!!
Lef205 - Παρ 09 Μάρ 2007, 13:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

υ.γ. ρε γα**το ιδανικος καιρος για τον χερα μανθο και το fantastiko toy esp.....πρωτος θα εβγαινε!!!!!!!!!!!

Τακη μη μας μπριζωνεις αφου ξερεις οτι το λευκο ειναι εγγυηση ακομη! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Παρ 09 Μάρ 2007, 14:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
ότι να ναι Νο2...
η νύφη είναι στο γιατρό ούτως ή άλλως για ελεγχο στο σύστημα ανάφλεξης (αν κατάλαβα καλά)...
για κάμποσες μέρες θα κυκλοφορώ με μια 5πορτη νύφη junior by sixt ... (δεν ξέρω αν είναι 1,1 ή 1,4 8ν Shocked Laughing Laughing )
Gr@lly - Παρ 09 Μάρ 2007, 15:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
οοοοο
Βρήκαμε αμάξι να σκίσιμο...
χαχαχαχα...
Road_Runner - Παρ 09 Μάρ 2007, 17:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν εκανες λιγο παρεα μαζι μου

α. θα επαιρνες κανα αλογο τωρα που εχω πολλα

β. θα εβλεπες οτι ειχα βαλει β.π γιατι εχουν πλεον προγνωση και περα των 3ημερων...πολιτισμος ρεεεεεεεεεεεεεε εσυ στα δπ!!!!!!
οποτε εγω ελεγα για βροχη απο τη δευτερα οταν εσυ ακομα ξεσκονιζες το 206σου!

ρε λετε να βαλω τα εξαλτο πανω (αν και εχουν λιγοτερο πελμα απο τα ftz) Evil

Ρε μπαμπα-στρουμφ, ποσο πιθανον ειναι ο καιρος να ειναι ιδιος στο βπ με τα μεγαρα? 100 χλμ μακρυα???

Υ.Γ. Κρατα κανενα αλογο καβατζα... Wink
vinman - Παρ 09 Μάρ 2007, 18:06:54
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=213
vinman - Παρ 09 Μάρ 2007, 22:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
Με 154 Συμμετοχές ξεκινάει το GTCC!

Το 2007 ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο στα Μέγαρα, όπου θεατές και αγωνιζόμενοι θα παρακολουθήσουν 154 συμμετοχές να μάχονται με τα χρονόμετρα.

Δυνατές εμφανίσεις αναμένονται σε όλες τις κατηγορίες, αφού οι περυσινοί πρωταθλητές, θα αντιμετωπίσουν αρκετό συναγωνισμό και πάρα πολλές νέες συμμετοχές. Η πίστα των Μεγάρων μηδενίζει τις όποιες προβλέψεις θα μπορούσαμε να κάνουμε, ενώ όλοι οι αγωνιζόμενοι φαίνεται ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Το Σάββατο θα ξεκινήσει με την κατηγορία Η και αμέσως μετά η κατηγορία Ε με τις πολλές και δυνατές συμμετοχές. Ο καλύτερος επίλογος του Σαββάτου θα είναι η κατηγορία Γ, όπου τα δίλιτρα αυτοκίνητα θα μάχονται σώμα με σώμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου θα γίνει η απονομή για τις 3 κατηγορίες.

Την Κυριακή πρίν την έναρξη του GTCC, θα γίνει η απονομή των πρωταθλητών του 2006 και αμέσως μετά θα αγωνιστεί η κατηγορία Ζ που αναμένουμε μεγάλη μάχη μεταξύ ατμοσφαιρικών και υπερτροφοδοτούμενων, αφού από φέτος συμμετέχουν σε αυτή όλα τα Turbo έως 1150cc.
Θα ακολουθήσει η κατηγορία Δ και η κατηγορία Β, ενώ στην συνέχεια η κατηγορία Α θα κλέψει την παράσταση που αυτή την φορά φιλοξενεί 30 συμμετοχές! Η ημέρα θα κλείσει με την κατηγορία S όπου αγωνιστικά και όχι μόνο αυτοκίνητα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα συναρπαστικό φινάλε. Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή για τις κατηγορίες αυτές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Σάββατο 10 Μαρτίου 2007
12:00 Προσέλευση αγωνιζομένων
12:30 Τεχνικός Ελεγχος
13:00 Ενημέρωση οδηγών και έναρξη

Κυριακή 11 Μαρτίου 2007
12:00 Προσέλευση αγωνιζομένων
12:15 Τεχνικός Ελεγχος
12:30 Απονομή Πρωταθλήματος 2006
13:00 Ενημέρωση οδηγών και έναρξη
volvos - Παρ 09 Μάρ 2007, 22:09:46
Θέμα δημοσίευσης:
33συμμετοχες η Ε??? Laughing Laughing

καλα...20αδα να πιασουμε θα ανοιξω σαμπανια....
MEMsound - Παρ 09 Μάρ 2007, 22:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
γα** το κέρατό μου σχολάω στις 1500 και δεν ξέρω αν θα σας προλάβω αυριο!!!

ΣΙΧΤΙΡ!!!
και το χειρότερο είναι ότι πολλές το Σάββατο τυχαίνει να φύγω ακόμα και 1530 ενώ δεν προβλέπεται να είναι κάποιος άλλος εδώ να με αντικαταστήσει για να φήγω λίγο νωρίτερα...

#$@!#$@!#$!@#$@#$$*%&#$&%#Ε%@#( Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

τι να πεις...

Καλή επιτυχία σε όσους αγωνίζονται αύριο.

Αναλυτικά οι συμμετοχές εδώ:

http://www.gtcc.gr/gtcc/gtcc_entries.php?race_id=5

ANAMENETE ΠΟΛΕΜΟΣ!!! Laughing Laughing Laughing
206 CC RG - Σαβ 10 Μάρ 2007, 00:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα τρέξουν και ιδιαίτερα στο γειτονάκι μου τον ράφτη βόλβο Whip !!

Πολύ ενδιαφέρουσες οι συμμετοχές στην S!
SnakeMJK - Σαβ 10 Μάρ 2007, 04:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς λόγω υπηρεσιακών λόγων ήμουν μέσα αυτές τις μέρες. Τώρα δεν προλαβαίνω, ε; Confused
Lef205 - Σαβ 10 Μάρ 2007, 04:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
206 CC RG έγραψε:
Kαλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα τρέξουν και ιδιαίτερα στο γειτονάκι μου τον ράφτη βόλβο Whip !!

Πολύ ενδιαφέρουσες οι συμμετοχές στην S!

Ολοι υποστηριζουμε το νουμερο 50!
Εμπαινε αρρωστια εμπαινε!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Πρεπει να πουμε οτι μεχρι τελευταια στιγμη το αυτοκινητο ρυθμιζονταν καταλληλα για τις αναγκες του αυριανου αγωνα, αφου τελειωσαμε 2 μπαταρες λαπτοπ 1,5 πακετο τσιγαρα (απο το αγχος, καταλαβαινετε) πριν λιγο φορτωθηκε στην νταλικα υποστηριξης (λογω εξαριου κιβωτιου αγραφου και τετραπεταλουδου δε γινοταν να παει οδικως)και αυριο πρωι πρωι η 30μελης ομαδα θα βρισκεται στον χωρο του αγωνα με βολτομετρα πιεσομετρα πυρομετρα θερμομετρα για το fine tunning!
vinman - Σαβ 10 Μάρ 2007, 08:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας που θα αγωνιστούν το διήμερο... Wink
Road_Runner - Σαβ 10 Μάρ 2007, 10:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
.........και αυριο πρωι πρωι η 30μελης ομαδα θα βρισκεται στον χωρο του αγωνα με βολτομετρα πιεσομετρα πυρομετρα θερμομετρα για το fine tunning!

Δεν μιλάς σωστά..... Βολβόμετρα είναι η σωστη λέξη....
MEMsound - Σαβ 10 Μάρ 2007, 10:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αφήστε τα σχόλια πρωί πρωί και κατεβείτε Μέγαρα.
Ο Τάσος χρειάζεται και λίγη βοήθεια στην οργάνωση πριν τον αγώνα!!!!Wink Wink Wink Wink
volvos - Σαβ 10 Μάρ 2007, 18:52:18
Θέμα δημοσίευσης:
eγω μολις γυρισα . . .

καλα ηταν.
πραγματικα συγχαρητηρια στα παιδια που ετρεχαν σα το βεγγο δεξια αριστερα...
δυστυχως σημερα καταλαβα γιατι αποφευγουν να κανουν αγωνες στα μεγαρα...η start line απεδειξε για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορα το επιπεδο και τη νοοτροπια της σαν λεσχη...

και δε μιλαω για εμενα και το μανο αλλα γενικα για τη συμπεριφορα τους και τη νοοτροπια τους που εκανε μπαμ ακομα και σε τριτους οπως εγω...
συμφωνω ειμαι προκατειλημενος απο παλιοτερα γεγονοτα που εχω ζησει (προσφατο αναβαση δημητσανας-ζυγοβιστιου) αλλα και παλι δε θεωρω οτι ειμαι κακος...

ελπιζω αυριο να μη βαλουν παλι 4αμαξια στο γυρο γιατι προβλεπω να γινεται της κολασεως ειδικα αν βρεχει.........

και παλι πολλα μπραβο στα παιδια που παλευουν για τη σωστη οργανωση απο τη μερια μας και μακαρι να βοηθανε και τα αλλα κλαμπ στο μελλον περισσοτερο Wink
MEMsound - Σαβ 10 Μάρ 2007, 19:11:42
Θέμα δημοσίευσης:
Πρώτα από όλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ συγκεκριμένα στον Τάσο για το όσο τρέξιμο έχει ρίξει για το GTCC.

Και φυσικά και σε όλους τους υπόλοιπους που δίνουν τον καλήτερό τους εαυτό για αυτόν τον αγώνα Wink (πχ ο Μάνος στην Γραμματεία, ο Νίκος και σήμερα η Γιάννα στα χρονόμετρα κλπ κλπ καθώς φυσικά και σε όλα τα παιδιά από όλα τα υπόλοιπα clubs)

Σχετικά με τα "πιασίματα" μεταξύ 2 αυτοκινήτων κατά την διάρκεια του αγώνα σήμερα μετά την λήξη του 1ου σκέλους συζητήθηκε με τον Αλυτάρχη κ.Χιωτίδη και από αυριο θα διορθωθεί.

Λεπτομέρειες για το θέμα θα γράψει ο Τάσος αργότερα και φυσικά θα ενημερωθούν και οι οδηγοί αύριο.

Ήταν ένα πρόβλημα "νεότητας" του θεσμού και συνενόησης με τον αλυτάρχη αλλά λύση βρέθηκε.

Επίσης σχετικά με τα 4 αμάξια ταυτόχρονα μέσα στην πίστα έγινε από τον Αλυτάρχη με σκοπό περισσότερο θέαμα (μικρότερα κενός χρονος μεταξύ των αυτοκινήτων) αλλά αποφασίστηκε από εδώ και στο εξής αυτό να ισχύει μόνο στις μικρές κατηγορίες και στις υπόλοιπες να είναι 3 και στην Α να γίνει δοκιμή με 3 και αν υπάρξουν "πιάσιματα" να γίνουν 2.

Στα του αγώνα δυστυχώς με την δουλειά πήγα αργά σχεδόν όταν τελείωνε η Ε και δεν είδα παρά μόνο την Γ.

Ωραίος π Μάνος με το 407 και αν δεν έπιανε το προπορευόμενο αμάξι θα είχε και καλήτερη θέση.
Κάτι αντίστοιχο συνέβει και στον Παναγιώτη.
Αααα και ο Τάσος θέλει προπόνηση = επιγόντως track day... είναι άδικο να έχεις ένα αμάξι που δουλεύει πολύ όμορφα και να πηγαίνεις όπου να ναι στηην πίστα.
Αλλά "ψυχραιμία"
Δεν πειράζει ρε.
Next time Wink

και εντομεταξύ track day μόλις οργανωθούν και οι υπόλοιποι. Wink
volvos - Σαβ 10 Μάρ 2007, 20:18:40
Θέμα δημοσίευσης:
επισης καλο ειναι να γινεται και ενας ελεγχος στα λαστιχα γιατι το ματι μου επιασε 2-3 που δεν ετρεχαν με dot λαστιχα Cool Cool
vinman - Σαβ 10 Μάρ 2007, 21:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ σήμερα ,όπως και ο Παναγιώτης εξάλου,πέσαμε θύματα των παιδικών ασθενειών της συνδιοργάνωσης με την start line....
Μπήκα μέσα με τον καιρό να έχει αρχίσει να ''δακρύζει''σχετικά έντονα και να δημιουργεί ένα στρώμα γλύτσας στην άσφαλτο...
Στο τέλος του πρώτου γύρου είχα αρχίσει να πλησιάζω το προπορευόμενο όχημα και μοιραία έκοψα ταχύτητα(άρα χάσιμο χρόνου) γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να βγάλει μπλέ σημαία....
Στον δεύτερο γύρο τα ίδια...και άρχιζα να εκνευρίζομαι...με συνέπεια να βάζω λανθασμένα ταχύτητες(3η αντί για 2α)...κ.λ.π....Στον τρίτο γύρο αν δεν πάταγα φρένο πρίν το S με τις κορίνες θα έπεφτα πάνω στο προπορευόμενο όχημα...τόσο κοντά είχα φτάσει...και παρόλα αυτά μπλέ σημαία πάλι δεν βγήκε....Σε εκείνο το σημείο τσαντίστηκα πάρα πολύ με αποτέλεσμα να παρατήσω την προσπάθεια και απλά να τερματίσω κάνοντας βόλτα το υπόλοιπο της πίστας....
Θέλω να πιστεύω πως αύριο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα...αυτό άλλωστε συζητήσαμε με τον κ.Χιωτίδη μετά και το τέλος των απονομών και συμφωνήσαμε σε καλύτερη οργάνωση πάνω σε αυτό το κομμάτι για αύριο...
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μας που έτρεξαν σήμερα στην πίστα (Παναγιώτη και Τάσο)....στον Τάσο για το πάρα πολύ τρέξιμο που έριξε...και τα ατέλειωτα ξενύχτια πρίν το αγώνα για να είναι όλα έτοιμα...στον Νίκο που έκανε πολύ καλή δουλειά στα χρονόμετρα....σε όλα τα παιδιά που ήταν στην ροή,και έκαναν άψογη δουλειά(Κωνσταντή-Δημήτρη-Εύα-Νίκο-Ντίνο και σε όσους ξεχνάω...)...στην Γιάννα για το τρέξιμο που έριξε στην γραμματεία και έπειτα δίπλα στον Νίκο...και τέλος και στην Βικτώρια απο το Ibiza club για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια της στην γραμματεία...
Αύριο οργανωτικά ελπίζω να τα πάμε καλύτερα.... Wink
Sidobre - Σαβ 10 Μάρ 2007, 21:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά με βλέπω να τρέχω πλέον μόνο στην οργάνωση...

Πωπωωωω τί ξύλο ήταν αυτό που έφαγα! Embarassed

Εμ, εγώ φταίω... ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟ

Τεσπα, δεν ήμουν σήμερα σε διάθεση για να τρέξω. Αρκετό τρέξιμο έριξα αυτές τις ημέρες (και σήμερα) και ευτυχώς που τα παιδιά στην εξοδο των πιτ ήταν φοβερά και μου έφυγε από εκεί ένα μεγάλο βάρος. Αλλιώς με έβλεπα κάποια στιγμή να καταρέω. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο υπόλοιπο team μας, Νίκο, Γιάννα, Ντίνο, ΜΑΝΟ κλπ κλπ καθώς επίσης και στα παιδιά πυρήνα πια του GTCC, Δημήτρη, Κωνσταντή, Νίκο, Ευα.

Αυριο μας περιμένει μια πραγματικά δύσκολη ημέρα. Ελπίζω να τα βγάλουμε εύκολα πέρα....

Στο αγωνιστικό πάντως κομμάτι, το μόνο που δοκίμασα ήταν τις ευθείες (πωπωωω πάει έγινα κοντράκιας και εγώ). Χθες το βράδυ το αμάξι έβγαλε ένδειξη βλάβης και από τότε κάτι δεν πάει καλά... Προβλήματα νεότητας και αυτό. Εχει καλή δύναμη (αν και πολύ ψηλά) αλλά πάει καλά. Αν φύγουν τα προβλήματα νεότητας και κάνω καμμία προπονησούλα στο Μέγαρο, τότε θα έχουμε και υψηλές βλέψεις. Εντάξει, έχασα βαθμούς σε αυτόν τον αγώνα, αλλά θα το παλέψω.
Billys! - Σαβ 10 Μάρ 2007, 21:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα αξιζε...! Very happy ετσι θα χαρακτιριζα την πρωτη μου προσπαθεια στο gtcc.μπραβο στα παιδια της οργανωσης,που εκαναν το καλυτερο,μην ξεχναμε ομως τους πραγματικους 'ηρωες',τα παιδια που εβαλαν τα καρα τους (μ'ενα καρο λεφτα επανω το καθ'ενα Laughing ) μεσα στη πιστα,κανοντας το χομπυ τους κ ρισκαροντας,ετσι....?.
δεν μπορω να πω ομως το ιδιο για την υπολοιπη 'οργανωση'-startline,εθεα ,πισταρχες κ.λ.π...κ να πεις οτι δεν το εχουν ξανακανει,νομιζω οτι περυσι ξεκινησε το gtcc... αυτο με τα 3,4 ή ...14 αμαξια μεσα,ρε παιδια ημαρτον Embarassed Mad
ξεκιναω (Νο 48) ας πουμε μες στη καλη χαρα,συντομα ομως αρχιζω να κανω 'κοντινα' πλανα σε προπορευομενο ραλλακι...μπλε σημαια ΔΕΝ εμφανιστηκε ποτε,στον δευτερο (?) γυρο,ο κος χιωτιδης μου κανει νοημα κατι σαν 'κοψε'...ξεκιναω παλι,ολα καλα,βρισκω ενα μχ5 με τετακε στις κορινες...αντε παλι σταματα-περιμενε-ναι-οχι-φυγε! ε,καποια στιγμη τι να κανω και εγω ο 'ερμος' καπου εχασα λιγο τη συγκεντρωση μου,γυρναω στη κ1,μεχρι να ξεζαλιστω κ να παρω χαμπαρι οτι ΠΡΕΠΕΙ να συνεχισω,μ@μησα τον 1ο μου γυρο (1.03) κ ισως κ λιγο το yaris πσω μου,(ειδα παντως οτι βγηκε μπλε σημαια,που σημαινει οτι θα επρεπε να ξεκινησει παλι,κατι που εμαθα οτι δεν εγινε)...οι αλλοι 2 γυροι μου χωρις -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- απροοπτα,με 45.7 & 45.8 δεν αρκουσαν να με φερουν σε καποια θεση στη δεκαδα...σιγα τα ωα,εχασα το αναμνηστικο κ πιθανο καμια κουπα Crying or Very sad Very happy ..τεσπα.
οποτε see you next time guys -i'll be back Wink
Φιλικα
Βασιλης
pygolabida - Σαβ 10 Μάρ 2007, 22:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
Billys! έγραψε:
εχασα το αναμνηστικο κ πιθανο καμια κουπα Crying or Very sad Very happy ..τεσπα.
οποτε see you next time guys -i'll be back Wink
Φιλικα
Βασιλης

Laughing Laughing Laughing Laughing Εσύ φταίς που ήσουνα γρήγορος..... Wink Wink όλους τους έφτανες Exclamation Exclamation Exclamation Και με τόσους επαναληπτικούς γύρους αγχωθήκαμε να μην σου τελειώσει και η βενζίνη Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Αστειεύομαι βέβαια.....συγχαρητήρια για την καλή εμφάνιση...μπορεί να μην πήρες κούπα αλλά τουλάχιστον έδωσες θέαμα στον λαό, που αν μή τι άλλο δεν γνωρίζει χρόνους και ποιός προηγείται εκείνη τη στιγμή, αλλά βλέπει ένα αμάξι να "κολλάει" πίσω απο το προπορευόμενο & μάλιστα 2 φορές... Cool
Billys! - Κυρ 11 Μάρ 2007, 13:02:26
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω για τα καλα σου λογια pygolabida Smile ... βεβαια αυτο που λες (κ εγινε) εχει νοημα σε κανονικο αγωνα ταχυτητας -οπως αυτο που γινεται τωρα,και που τον 'εχασα' γιατι με πηρε ο υπνος,γμτ Mad - κ οχι σε χρονομετρημενα,που η ουσια ειναι να εχεις καθαρο δρομο (κ μυαλο!) για να μπορεσεις να κινηθεις οσο πιο 'σωστα' μπορεσεις.

να'ναι καλα οσα παιδια ηταν εκει χτες (και σημερα),κ στο επομενο gtcc,τα πραγματα να κυλησουν πιο 'σωστα' για τα παδια θα τρεξουν !. Cool
Β.
gonakinen - Κυρ 11 Μάρ 2007, 17:59:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και από μακρυά παρακολούθησα μέσω νετ με το ίδιο ενδιαφέρον τον πρώτο αγώνα του επιτυχημένου θεσμού.
Πραγματικά ακόμη μεγαλύτερη προβολή από φέτος η οποία φάνηκε από τις συμμετοχές και την προσέλευση του κόσμου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από το psclub που ασχολήθηκαν με την οργάνωση και μπράβο στον Τάσο που τρέχει με το ίδιο πάθος και φέτος.

Μπράβο και στα παιδιά που τρέξανε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
Ειλικρινά ζηλεύω που δεν ήμουν εκεί , ειδικά σε μια πίστα που ένα χρόνο πριν έτρεξα για πρώτη φορα με σας δίπλα μου.

Ελπίζω ο θεσμός να κρατηθεί όπως και πέρυσι και να μην παρασυρθεί από διάφορα συμφέροντα...
Γιατί σίγουρα από φέτος οι θεατές του GTCC θα πληρώνουν και εισητήριο, ετσι;

Επίσης κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει κανονισμός , ώστε οι κυπελλούχοι του 2006(οι ακόμα και οι τρείς πρώτοι) να μην συμμετέχουν το 2007, και ο θεσμός να είναι αποκλειστικά φυτώριο νέων οδηγών.

Καλή συνέχεια παιδια...
Road_Runner - Κυρ 11 Μάρ 2007, 20:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλος ο σημερινός αγώνας...
Αν και εχθές είχαμε μερικά προβληματάκια, σήμερα όλα καλά....
Καλή σε γενικές γραμμές η συνεργασία μας με την start line. Εκτός από μερικά προβληματάκια νεότητας τα οποία δεν θα υπάρξουν ξανά.....
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν στον Αγώνα, σε όσους έτρεξαν για την οργάνωση (Μάνος, Γιάννα, Κωσταντής, Μάνθος και όποιον άλλο ξεχνάω- δεν είδα) αλλά περισσότερο στον Τάσο που είνει τελικά η ψυχή της οργάνωσης...
Αυτό που είπε ο παναγιώτης πιθανών να συνέβει... Για τα λάστιχα εννοώ...
Τέλος Γιώργο, αυτό δεν γίνεται για τους νέους οδηγούς που λες γιατι εμεις και εμείς είμαστε.... Αν φύγουν οι μισοι "εμεις", θα έχουμε τους άλλους μισους "εμεις" και τελικά θα είμαστε πολλοι λίγοι....
MEMsound - Κυρ 11 Μάρ 2007, 20:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
ο αγώνας σήμερα ήταν απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!!

Με εξαίρεση κάποια "πιασίματα" που μας καθηστέρησαν λίγο και 1~2 προβληματάκια στα χρονόμετρα που ευτυχώς λύσαμε άμεσα όλα κύλησαν ΤΕΛΕΙΑ!!!

Πραγματικά εντυπωσιαστηκά από την κατηγορία Α και τα τόα 4κίνητα τέρατάκια που μαζευτηκαν!!!

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!! Cool
plaketokofths - Δευ 12 Μάρ 2007, 01:26:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο σε αυτούς που έτρεξαν και σε αυτούς που φρόντισαν για την διεξαγωγή του αγώνα.

Το psclub τι θέσεις έφερε?

Στα του gtcc εγώ που πήγα μόνο την Κυριακή δεν άντεξα να δω όλο τον αγώνα παρά μόνο την αρχή. Ήμουν και ξενυχτισμένος Σάββατο και σηκώθηκα για το circuit νώρις.. πάντως το μαύρο 206 το πρόλαβα Very happy
Λοιπόν όσο έκατσα και ποράλληλα ήταν ο λόγος που έφυγα ήταν οτι είδα στο 5ο session νομίζω ειδα να μπαίνουν τα ίδια αυτοκίνητα για 3η ίσως κάποιο και 4η φορά... ΕΛΕΟΣ. Είδα 15+ γυρους απο τα ίδια αυτοκίνητα.

Δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν νομίζω να ήταν θέμα χρονομέτρων αλλά το οτι το κάποια αυτοκίνητα εμπόδιζαν άλλα, επειδή κινούνταν πιο γρήγορα, άρα σκέψη μου... 4 αυτοκίνητα σε "κομμένη" την πιστά δεν είναι και ότι καλυτερο.
MEMsound - Δευ 12 Μάρ 2007, 02:04:53
Θέμα δημοσίευσης:
...κόλλυμα Razz του Αλυτάρχη κ.Χιωτίδη που ευτυχώς δεν θα ξαναεπανληφθεί (όπως και έγινε στις επόμενες κατηγορίες)
plaketokofths - Δευ 12 Μάρ 2007, 02:11:08
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
...κόλλυμα Razz του Αλυτάρχη κ.Χιωτίδη που ευτυχώς δεν θα ξαναεπανληφθεί (όπως και έγινε στις επόμενες κατηγορίες)

δλδ με το που έφυγα έφτιαξαν τα πράγματα!!!!????

Αλυτάρχης του gtcc νόμιζα οτι ηταν ο κ. Κόγιας (με συνδέουν πολλά με αυτό το επίθετο Embarassed )
vinman - Δευ 12 Μάρ 2007, 06:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
gonakinen έγραψε:

Ελπίζω ο θεσμός να κρατηθεί όπως και πέρυσι και να μην παρασυρθεί από διάφορα συμφέροντα...

Ο κάθε αγωνιζόμενος Γιώργο είχε δικαίωμα να φέρει 3 θεατές δωρεάν... Wink
vinman - Δευ 12 Μάρ 2007, 06:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11978&race_id=0
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11990&race_id=0
Μετά το τέλος και της δεύτερης μέρας μπορώ να πώ ότι τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα απο το Σάββατο...
Μου άρεσε ο πάρα πολύς κόσμος που έμεινε σχεδόν μέχρι το τέλος (είχαν δημιουργηθεί απίστευτα μποτιλιαρίσματα στον δρόμο για την πίστα πράγμα που δεν το είχα ξαναδεί ποτε....),ο απίστευτος συναγωνισμός στην κατηγορία Α και η εντυπωσιακή νίκη του Νικόλα Μητσοτάκη και η βελτίωση των ανθρώπων της Startline σε αυτά που είχαμε επισημάνει το Σάββατο...
Δεν μου άρεσε ο Πατσουρέας στα μικρόφονα...πολύ ανούσιο μπλα μπλα,χωρίς φαντασία ο λόγος του...ήταν απαράδεκτος....
Θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με τα αυτοκίνητα τους στον πρώτο αγώνα του θεσμού για φέτος και φτάσαμε στο μαγικό νούμερο των 155 συμμετοχών....
Επίσης όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της οργάνωσης που δεν συγκρατώ τα ονοματά τους....
Ειδικά όμως τον Τάσο που και σε ρόλο βοηθού αλυτάρχη τα πήγε περίφημα,τον Μάνθο,τον Νίκο και την Γιάννα που έκαναν καλή δουλειά στα χρονόμετρα και βέβαια την Εύα,τον Νίκο,τον Δημήτρη και τον Κωνσταντή που έδωσαν και αυτοί με την σειρά τους τον καλύτερο τους εαυτό και έτρεξαν πάρα πολύ για την επιτυχία της διοργάνωσης...
Συγχαρητήρια σε όλους... Wink
MEMsound - Δευ 12 Μάρ 2007, 10:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
gonakinen έγραψε:

Ο κάθε αγωνιζόμενος Γιώργο είχε δικαίωμα να φέρει 3 θεατές δωρεάν... Wink

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ!!!
= κάθε αγωνιζόμενος είχε 3 διπλά εισητήρια (3 για Σάββατο + 3 για Κυριακή) με τα οποία 3 φίλοι του μπορούσαν να δουν ΔΩΡΕΑΝ και τα δοκιμαστικά του αγώνα Ταχύτητας και το GTCC του Σαββάτου αλλά και τους Αγώνες Ταχύτητας και GTCC της Κυριακής)

Επίσης η ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ που άκουσα ότι τον αγώνα τον οργάνωσε η Startline είναι παντελώς ψευδή.

Ποιός διαδίδει τέτοιες μπούρδες ΡΕ??

Πάτε καλά??

Τον αγώνα τον οργανώσαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Σε συνεργασία (λεπτομέρεις για την οικονομική συμφωνία δε νομίζω ότι αφορούν τους περισσότερους) με την Startline η οποία μας "έδωσε" τους (σαφώς πιο έμπειρους από εμάς) κριτές της, τον απαιτούμενο αλυτάρχη και πολύτιμή βοήθεια στην διαδικασία χρονομέτρησης (όπου μας έδειξαν και μια σωστότερη/ασφαλέστερη διαδικασία) ενώ είχαμε χωρίς τρεξίματα και γραφειοκρατίες ασθενοφόρο και πυροσβεστική στην πίστα (ενώ πχ πέρσι στο καρτόδρομο ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική μας έκαναν "τους δύσκολους")

Το βασικό είναι το κόστος: Τα μόλις 60ε ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ και όχι για "βόλτα" στην πίστα.

Ο Αγώνας ΕΙΝΑΙ δικός μας (εννοώ των club αυτοκινήτου με πρωτοστάτες (τα γνωστά 5 παιδιά Τάσος/Δημήτρης/Νίκος/Ευα/Κωνσταντής) που έχουν ρίξει το περισσότερο τρέξιμο από όλους) και για αυτό το ΔΙΚΟ μας πράγμα τρέχουμε και βοηθάμε όπου και όπως μπορούμε και θέλουμε ο καθένας μας.

ΑΥΤΑ!

αααα και κάτι τελευταίο.
Η διαδικασία που ακολουθείται κατά την χρονομέτρηση είναι αδιάβλητη και αυτοματοποιημένη ενώ υπάρχει και συγκεκριμένη διαδικασία επιβεβαίωσης και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων και χρόνων η οποία ακολουθείται (μετά την λήξη του αγώνα για τσεκάρισμα των όσων έχουν γίνει την ώρα του αγώνα "υπό πίεση" και που ίσως τυχόν προκαλέσει κάποιο μικρό μπέρδεμα στους χρόνους). Το να νοικιάζουμε πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα χρονομέτρησης μαζί με τον σχετικό αριθμό από σένσορες θα ανέβαζε πολύ το κόστος συμμετοχής (το οποίο δεν θα μπορούσε να μείνει στα 60ε) γι αυτό και δεν έχει επιλεχθεί μια τέτοια λύση.

Ελπίζω να είναι απλά και κατανοητά. Wink Cool
Sidobre - Δευ 12 Μάρ 2007, 14:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Λοιπόν όσο έκατσα και ποράλληλα ήταν ο λόγος που έφυγα ήταν οτι είδα στο 5ο session νομίζω ειδα να μπαίνουν τα ίδια αυτοκίνητα για 3η ίσως κάποιο και 4η φορά... ΕΛΕΟΣ. Είδα 15+ γυρους απο τα ίδια αυτοκίνητα.

Δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν νομίζω να ήταν θέμα χρονομέτρων αλλά το οτι το κάποια αυτοκίνητα εμπόδιζαν άλλα, επειδή κινούνταν πιο γρήγορα, άρα σκέψη μου... 4 αυτοκίνητα σε "κομμένη" την πιστά δεν είναι και ότι καλυτερο.

Aυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα από την έξοδο των πιτ και ανέλαβα βοηθός αλυταρχη, ωστε να μην γίνουν ξανά πιασίματα. Στην αρχή έγιναν άλλα 2-3 (μέχρι να υπολογίσω και εγώ τον χρόνο) αλλά μετά το σκηνικό αυτό μας "τελείωσε". Αυτός ήταν και ο λόγος στο να μπαίνουν 3 αυτοκίνητα μέσα στην πίστα, αφού στο 4ο, αν καθηστερούσε να φύγει ένας από αυτούς (δεν έφευγαν όλοι αμέσως με το σήμα) ερχόταν ο άλλος πίσω από την κ9... Εκεί γινόντουσαν και τα πιασίματα. Ετσι με τα 3 αυτοκίνητα λύθηκε και ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων. Μετά υπολόγιζα (όσο μπορούσα) το κάθε αυτοκίνητο και αφήναμε ανάλογη απόσταση από αμάξι σε αμάξι.

Φανταστική η διοργάνωση, φανταστικό το θέαμα (αυτή η Α παρα λίγο να με κάνει να λερώσω το παντελόνι μου.. Rolling eyes ) φανταστικά τα παιδιά που βοήθησαν να βγεί σωστά ο αγώνας.

Αψογα τα παιδιά-συνδιοργανωτές Εύα, Νίκος, Δημήτρης (πολύ τρέξιμο την Κυριακή) και Κωνσταντής (το παιδί - λάστιχο Σάββατο και Κυριακή) καθώς επίσης και το επίσημο Team του PSClub Μr Γραμματεία Μάνος, Timing Systems, Nίκο, Μάνθο και φυσικά ένα Τεράααααααστιο ευχαριστώ στην Γιάννα που πραγματικά με έχει αφήσει ΑΦΩΝΟ. Οτι ζήτησα το έκανε και με το παραπάνω! Γιάννα μου σε θέλω στο επίσημο team οπωσδήποτε!!!!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τρέξανε και γενικά ένα τόσο κουραστικό Σ/Κ αν πάει όπως το θέλεις (ή έστω σχεδόν) σου αφήνει μια τόσο γλυκειά αίσθηση!
pygolabida - Δευ 12 Μάρ 2007, 14:56:51
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
...και φυσικά ένα Τεράααααααστιο ευχαριστώ στην Γιάννα που πραγματικά με έχει αφήσει ΑΦΩΝΟ. Οτι ζήτησα το έκανε και με το παραπάνω! Γιάννα μου σε θέλω στο επίσημο team οπωσδήποτε!!!!!

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ευχαριστώ...Μακάρι να ήμουν πιο αποτελεσματική αλλά που θα πάει...θα μάθω.. Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
plaketokofths - Δευ 12 Μάρ 2007, 15:05:02
Θέμα δημοσίευσης:
αποτελέσματα
Arrow http://www.gtcc.gr/gtcc/gtcc_results.php?race_id=5
MEMsound - Δευ 12 Μάρ 2007, 18:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Sidobre έγραψε:
...και φυσικά ένα Τεράααααααστιο ευχαριστώ στην Γιάννα που πραγματικά με έχει αφήσει ΑΦΩΝΟ. Οτι ζήτησα το έκανε και με το παραπάνω! Γιάννα μου σε θέλω στο επίσημο team οπωσδήποτε!!!!!

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ευχαριστώ...Μακάρι να ήμουν πιο αποτελεσματική αλλά που θα πάει...θα μάθω.. Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Μια χαρά είσαι.
Ιδανικότατη θα έλεγα.
Λοιπόν για το μέλον έτσι όπως το βλέπω.
Γραμματεία και τριγύρω Μάνος, Γιάννα και θα χρειαστούμε 1~2 ακόμα άτομα (ίσως και από άλλο club αν υπάρξει μια σοβαρή πρόταση)
Χρονόμετρα Νίκος/Μάνθος με εναλλαγές + Σταύρος + Γιώργος + ακόαμ 1 άτομα "μπαλαντερ".
Billys! - Τρι 13 Μάρ 2007, 01:15:16
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Δεν ξέρω τι έφταιξε,..... 4 αυτοκίνητα σε "κομμένη" την πιστά δεν είναι και ότι καλυτερο.

παιδια ακριβως το ιδιο εκαναν και 2-3 δικοι μου φιλοι (κ φανταζομαι και αρκετος κοσμος)... οταν ο αλλος ειναι απο τις 10 το πρωι,και βλεπει τετοια,οσο φανατικος κ να ειναι ,οταν παει 2 ή 3 η ωρα,παει για ...φαι Confused ,ας πουμε χωρις πολλη σκεψη.
υποτιθεται οτι η startline ειναι η πιο εμπειρη στο χωρο...? τοτε δεν κανει και τον αλυταρχη καποιος/οι απο τα παιδια των club,αφου μια χαρα τα πηγαν σ'ολο το διημερο Question καπου μου δοθηκε η εντυπωση -για το Σαββατο που ημουν,τουλαχιστον- 'αντε να τελειωνουμε,παιδια'...μπορει κ να κανω λαθος...

δεν θα επρεπε να μπαινουν περισσοτερα απο 2 αμαξια σε καθε session (κατα την ταπεινη μου γνωμη) -για να μη πω ενα-ενα- ,και το βασικο να γινεται πλεον ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ καθε αγωνας gtcc : βασικα στο καρτοδρομο νομιζω οτι ετσι γινεται (?)... δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να γινει κ στα Μεγαρα το ιδιο... ενα Σαββατο ή μια Κυριακη ,με ωρα εναρξης 9 ή 10 το πρωι (νταν ομως!) δε πιστευω οτι θα τραβαγε πιο πολυ απο τις 1 με 2 το μεσημερι.
τωρα κατα ποσο υπαρχουν κωλυματα με διαθεσιμοτητα της πιστας ή οικονομικοι ή αλλοι λογοι,δεν το ξερω..με δεδομενη τη δημοτικοτητα κ τη δυναμη που φαινεται να αποκτα το gtcc,το βλεπω εφικτο αυτο (στο αμεσα μελλον) Exclamation Very happy

α,ενα ευχαριστω στον Κωσταντη που αφιερωσε λιγο απο τον πολυτιμο χρονο του,κ με βοηθησε να 'ρυθμισω' 1-2 θεματακια,οντας φθανοντας (εγω) αρκετα καθυστερημενα.
κ στο επομενο (ή και σε καποια συναντηση,γιατι οχι) ελπιζω να τα πω απο κοντα με το Τασο,Μανθο κ τους υπολοιπους που στηριζουν οργανωτικα το gtcc ! ...τελος λιγο OFF TOPIC (sorry) μολις επεσε το ματι μου στην υπογραφη της Γιαννας:φοβερο αυτο με τα αλογα κ το μουλαρι Laughing Very happy επαθα πλακα,αποθεωση του χιουμορ κ αυτοσαρκασμου... πρεπει να εισαι 'φοβερη' Γιαννα,θα τα πουμε κ απο κοντα!.

χαιρετω
Β.
plaketokofths - Τρι 13 Μάρ 2007, 02:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
αν και δεν είναι σωστό... ακούστηκε κι αυτο στα πιτς μόλις άρχιζε το gtcc κι ενώ είχε τελειώσει το circuit.
Παρκάρει ενας ενα αυτοκ αναμεσα στα πιτς και στην πιστα στον χώρο που και καλά για τους δημοσιογράφους-φωτογράφους,ακριβώς δίπλα στην εξοδο. Και ένας κριτής της start line του λέει:
"Πάρτο αμάξι απο εκεί γιατί αυτοί είναι καγκούρια και μπορεί να στο φάνε!"

Κάτι που λόγω απόστασης ήταν δύσκολο να γίνει.
Road_Runner - Τρι 13 Μάρ 2007, 03:08:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εσένα η απόσταση σε πειραξε???
Η όλη φράση δεν σου έκανε αισθηση?
plaketokofths - Τρι 13 Μάρ 2007, 03:12:08
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Εσένα η απόσταση σε πειραξε???
Η όλη φράση δεν σου έκανε αισθηση?

Ορίστε?
Προφανώς και το έγραψα για την φράση και μόνο, έπρεπε να το πω για να το καταλάβεις? Την απόσταση την έγραψα σαν επεξήγηση για κάποιους ποθ ίσως δεν ξέρουν πως είναι η πίστα.

Το έγραψα που κάποιος που πάει σε πίστα και δεν είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων ειναι κάγκουρας... Ήμαρτον.

ΟΚ τώρα?

ΥΓ. Πιστεύω είσαι κακοπροαίρετος Crying or Very sad
vinman - Τρι 13 Μάρ 2007, 06:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ψυχραιμία φίλε Plaketokofti....
Δεν χρειάζεται να χαλάσουμε και αυτό το topic...
MEMsound - Τρι 13 Μάρ 2007, 08:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
αν και δεν είναι σωστό... ακούστηκε κι αυτο στα πιτς μόλις άρχιζε το gtcc κι ενώ είχε τελειώσει το circuit.
Παρκάρει ενας ενα αυτοκ αναμεσα στα πιτς και στην πιστα στον χώρο που και καλά για τους δημοσιογράφους-φωτογράφους,ακριβώς δίπλα στην εξοδο. Και ένας κριτής της start line του λέει:

Φαντάζομαι ο κριτής θα το είπε αστειεύομενος.
Δεν προσπαθώ να τον δικαιολογήσω αλλά η λογική αυτό λέει.
Όσο για το "καγκούρια" δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί αλλά η χρήση της λέξης πλέον έχει γενικευτεί και τήνει να χρησιμοποιείται για να περιγράψει όποιον έχει "βελτιωμένο αμάξι που κάνει έστω και λίγο θόρυβο"... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing οπότε δεν είναι και τόσο τραγικά Laughing Laughing Laughing

Επίσης το "φάνε" έχει και την έννοια του "χτυπήσουν/τρακάρουν" και όχι μόνο του "βουτήξουν/κλέψουν"

κατα τ' άλλα ψυχραιμία...
δεν είναι δυνατόν να χαλάμε την ζαχαρένια μας για το τι λέειό κάθε ένας.
το συμαντικό είναι ότι φτάσαμε τις 155 συμμετοχές που είναι νούμερο απλά φανταστικό... Cool Cool
sps - Τρι 13 Μάρ 2007, 09:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Καλα πες του, τους ειδαμε και τους αγωνιζομενους στις αναβασεις, ταχυτητα και ραλλυ, που στην πλειοψηφια τους ειναι "παρτον ενα και βαρα τον αλλο" Smile
Road_Runner - Τρι 13 Μάρ 2007, 10:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειμαι κακοπροαιρετος, απλά, έτσι όπς το έγραψες, φαινόταν ότι η απόσταση ήταν το πρόβλημα Wink
volvos - Τρι 13 Μάρ 2007, 10:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
ειδικα αν ειναι ο κοκκινοτριχης το αρκουδι που ηταν στην εισοδο της πιστας το σαββατο και οργιαζε και τον οποιο ειχε παρει σβαρνα ο φωτεινελης στην αναβαση δημητσανας-ζυγοβιστιου ...... Laughing

τι να πεις....ειναι μεγαλος ο θεος!
206 CC RG - Τρι 13 Μάρ 2007, 10:17:35
Θέμα δημοσίευσης:
Να συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με το PSClub αλλά και όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτός ο υπέροχος αγώνας(Τάσο,Γιάννα,Μάνθο,Μάνο,Νίκο ps,Νίκο 106,Έυα,Χρήστο,Sisifo και τα υπόλοιπα παιδιά που ξεχνάω...)!

Tα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το Σάββατο λύθηκαν, της Κυριακής όμως πρέπει να λυθούν και όχι από εμάς!
Αν και πρώτη φορά στα Μέγαρα, η συνολική εικόνα που μου έμεινε ήταν φανταστική!

Μακάρι να κάνουμε πάντα τέτοιους αγώνες!! Thumbs Up
MEMsound - Τρι 13 Μάρ 2007, 10:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
φαντάζομαι αναφέρεσαι στο παρκάρισμα και στην χωροταξία...

...άστα χάος...

...αφού τα καταφέραμε και το λύσαμε και αυτό πάλι καλά...

ευτυχώς εσύ και η Ευα στην είσοδο της πίστας και εγώ στο δρόμο τους ξεμπερδέψαμε...

..πάντως αν δεν γίνει μονής κατευθυνσης ο υπάρχον δρόμος και η έξοδος να γίνεται από άλλο δρόμο πχ προς το προαστιακό άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί...

και δυστυχώς αυτό δεν είναι στο χέρι μας... και μπλέκουν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των χωραφιών οπότε "άστα να πάνε"... χάος... που δεν έχει ληθεί εδώ και πολλά χρόνια...
206 CC RG - Τρι 13 Μάρ 2007, 10:54:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ακριβώς! Wink
Εκείνη την ώρα πραγματικά ήταν σαν να έβλεπα πλάνα από ταινία στην κίνηση της Ν.Υ. κάπου στο 2020!Νόμιζα ότι δεν θα ξεκόλλαγαν ποτέ. Χτύπησαν και 2 αμάξια(ευτυχώς ελαφριά) μεταξύ τους,ε...
Τα ακούσαμε εμείς και ούτε δουλειά μας δουλειά ήταν, ούτε του ανθρώπου που ήταν security στο parking αλλά και ούτε του ανθρώπου που πούλαγε τα καπελάκια-μπουφάν κλπ.

Η γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να παρκάρει κανένα αυτοκίνητο στον δρόμο από την πύλη προς την πίστα, κάτι βέβαια που συνεπάγεται μία extra έκταση τουλάχιστον σαν τα pits της πίστα για να παρκάρουν οι θεατές.

Υ.Γ. Ο Έλληνας στο ραντεβού του με την ιστορία είναι πάντα στην ώρα του:
Την ώρα του μεγάλου πανζουρλισμού, κόρνες,κράξιμο κλπ ακού την ατάκα:...¨Τα 10 ευρώ ξέρετε να τα παίρνετε, να κάνετε εδώ κουμάντο δεν μπορείτε...,θέλετε και πίστα F1¨...
Cheers
Sidobre - Τρι 13 Μάρ 2007, 10:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
206 CC RG έγραψε:

Υ.Γ. Ο Έλληνας στο ραντεβού του με την ιστορία είναι πάντα στην ώρα του:
Την ώρα του μεγάλου πανζουρλισμού, κόρνες,κράξιμο κλπ ακού την ατάκα:...¨Τα 10 ευρώ ξέρετε να τα παίρνετε, να κάνετε εδώ κουμάντο δεν μπορείτε...,θέλετε και πίστα F1¨...
Cheers

Aυτή ήταν μία από τις επιτυχημένες ατάκες της ημέρας!
MEMsound - Τρι 13 Μάρ 2007, 11:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
plaketokofths - Τρι 13 Μάρ 2007, 13:37:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Επίσης το "φάνε" έχει και την έννοια του "χτυπήσουν/τρακάρουν" και όχι μόνο του "βουτήξουν/κλέψουν"

Μα για να το τρακάρουν απο πιθανή έξοδο εννοούσε.
vinman - Τρι 13 Μάρ 2007, 17:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
H Πλάκα είναι πως στα μέσα περίπου της κατηγορίας Ζ ακούγεται απο το VHF μια φωνή που καλεί γιατρό για ένα ατύχημα που έγινε στην είσοδο των parking.....Ψιλουπάρχει μια αναστάτωση στον χώρο της γραμματείας απο τον κύριο Πασσαλή και μέχρι να συνέλθουμε ξανακούμε απο το VHF πως η σύζυγος οδηγός χτύπησε τον πεζό άντρα της....και ότι τελικά είναι ελαφρύ το χτύπημα και δεν χρειάζεται να πάει ο γιατρός....Περριτό να σας πώ ότι ξελιγωθήκαμε στα γέλια.... Laughing Laughing
Road_Runner - Τρι 13 Μάρ 2007, 18:09:56
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
απο τον κύριο Πασσαλή

Xιωτίδη...
vinman - Τρι 13 Μάρ 2007, 18:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
vinman έγραψε:
απο τον κύριο Πασσαλή

Xιωτίδη...

..Πασσαλή....επιμένω.... Very happy
Αναφέρομαι στην γραμματεία στην είσοδο της πίστας και όχι στην γραμματεία στα χρονόμετρα... Wink
Road_Runner - Τρι 13 Μάρ 2007, 18:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ντε... Laughing Laughing Laughing Laughing
Απλά επειδή ακούσαμε και εμείς το γεγονός στα χρονόμετρα, νόμιζα ότι ήσουν και εσύ εκεί... Στα χρονόμετρα ήταν και ο γιατρός που πήγε... Και όταν ήρθε μας εξήγησε το γεγονός και λυθήκαμε και εμείς.... Laughing Laughing Laughing
Stevon - Τετ 14 Μάρ 2007, 09:54:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τί να πώ και εγώ....που το είδα απο κοντά......
Άλλο να στο λένε...και άλλο να το βλέπεις......
pygolabida - Τετ 14 Μάρ 2007, 14:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
Billys! έγραψε:
μολις επεσε το ματι μου στην υπογραφη της Γιαννας:φοβερο αυτο με τα αλογα κ το μουλαρι Laughing Very happy επαθα πλακα,αποθεωση του χιουμορ κ αυτοσαρκασμου... πρεπει να εισαι 'φοβερη' Γιαννα,θα τα πουμε κ απο κοντα!.

...Ω ναι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Αλήθεια, την κότα την ακούσατε από τα μεγάφωνα λίγο πρίν ξεκινήσει ο αγώνας.. Question Question Question Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
plaketokofths - Τετ 14 Μάρ 2007, 15:01:09
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Billys! έγραψε:
μολις επεσε το ματι μου στην υπογραφη της Γιαννας:φοβερο αυτο με τα αλογα κ το μουλαρι Laughing Very happy επαθα πλακα,αποθεωση του χιουμορ κ αυτοσαρκασμου... πρεπει να εισαι 'φοβερη' Γιαννα,θα τα πουμε κ απο κοντα!.

...Ω ναι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Αλήθεια, την κότα την ακούσατε από τα μεγάφωνα λίγο πρίν ξεκινήσει ο αγώνας.. Question Question Question Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πατρουρέας είναι αυτός... και παλί καλά σε αυτό τον αγώνα δεν είχε "κέφι" δεν είπε πολλά.
Road_Runner - Τετ 14 Μάρ 2007, 15:41:15
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ηταν Πατσουρεας αυτο.... Pygolabida ηταν.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Τον Πατσουρεα δεν τον αφηναμε να πει και πολλα..... Wink
plaketokofths - Τετ 14 Μάρ 2007, 15:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Δεν ηταν Πατσουρεας αυτο.... Pygolabida ηταν.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Τον Πατσουρεα δεν τον αφηναμε να πει και πολλα..... Wink

Όσο άντεξα να κάτσω τον Πατσουρέα μόνο άκουσα... Idea
Έκατσα λίγο στο gtcc so...
BadSpud! - Πεμ 15 Μάρ 2007, 01:36:21
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!! Στους μέσα και τους έξω.
Σας ζηλεύω ήθελα και εγωωωωωωωωω

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγω δουλειάς Σάββατο και την Κυριακή έτρεχε φιλαράκι μου super moto.

Αλλά το επόμενο θα το ζήσουμε από μέσα!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες