Steve έγραψε: |
60 euro (40+20) για την συμμετοχή? |
Steve έγραψε: |
60 euro (40+20) για την συμμετοχή? |
DrJekyll έγραψε: | ||
Εσυ Stevako άσε τας Αθήνας και κανόνισε να ανεβούμε Σέρρες να μπεις σε πραγματική πίστα να σε δω!!!! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Ελα να τρεξεις ρε και ασε τις Ολλανδιες
Ελα να ΖΖΖΖΜΠρωξεις κοσμο |
Ελα να τρεξεις ρε και ασε τις Ολλανδιες
Ελα να ΖΖΖΖΜΠρωξεις κοσμο |
Sidobre έγραψε: |
Αν θα βγάλεις πρώτη φορά άδεια για αγώνες αλλά είχες άδεια παιδιών = 100% |
STELIOS έγραψε: |
ΑΝ κληρωθει η κατηγορια Ζ (1400 cc) για Σαββατο 10, δυστηχος δεν θα μπορεσω να συμετασχω. ![]() |
Παράθεση: |
το Σάββατο θα διαγωνιστούν οι κατηγορίες Η, Ε και Γ ενώ την Κυριακή οι κατηγορίες Ζ, Δ, Β, Α και S.
|
Billys! έγραψε: |
...παιδια να ρωτησω κατι ? -πιθανως λλλιγο off topic- αλλα πρεπει να το γνωριζουν οσοι δεν εχουν ασχοληθει με gtcc κ παιδιες γενικως:
οι 3+1 γυροι στα Μεγαρα αφορουν ΟΛΗ την -γνωστη- διαδρομη της πιστας ή 'κομμενη'/τροποποιημενη...? κατι μου λεει οτι ειναι το δευτερο ![]() Βασιλης |
...παιδια να ρωτησω κατι ? -πιθανως λλλιγο off topic- αλλα πρεπει να το γνωριζουν οσοι δεν εχουν ασχοληθει με gtcc κ παιδιες γενικως:
οι 3+1 γυροι στα Μεγαρα αφορουν ΟΛΗ την -γνωστη- διαδρομη της πιστας ή 'κομμενη'/τροποποιημενη...? κατι μου λεει οτι ειναι το δευτερο ![]() Βασιλης |
Αν θα βγάλεις πρώτη φορά άδεια για αγώνες αλλά είχες άδεια παιδιών = 100% |
volvos έγραψε: |
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86
ΑΠΟ οτι φαινεται οσοι τρεξουν κυριακη θα εχουν βροχη πιθανον.... |
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86
Ομως αυτοί οι 3 γύροι αξίζουν πάρα πολύ. Ο ανταγωνισμός, οι διαφορές εκατοστού δευτερολέπτου, το όλο κλίμα και αυτό που γενικά που σου προσφαίρει το GTCC είναι πολύ τεράστιο σε σχέση με τα 40+20 ευρώ! |
vinman έγραψε: |
Τελικά ποιοί έχουν δηλώσει συμμετοχή απο το club??
Σίγουρα ξέρω για τον Τάσο....και για μένα... Άλλοι?? |
Lef205 έγραψε: |
....εχει δηλωσει ο ΕΝΑΣ Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΗΔΑΣ Ο ................................ ΒΟΛΒΟΣ!!! ..... |
δε ξερω τι λετε εγω πλεον ειμαι ευθειακιας....
αν θελετε κανα ανοιγματακι κανα στοιχηματακι αλλα στροφες απα παπαπαπα μακρυα.... ![]() |
υ.γ. ρε γα**το ιδανικος καιρος για τον χερα μανθο και το fantastiko toy esp.....πρωτος θα εβγαινε!!!!!!!!!!! |
αν εκανες λιγο παρεα μαζι μου
α. θα επαιρνες κανα αλογο τωρα που εχω πολλα β. θα εβλεπες οτι ειχα βαλει β.π γιατι εχουν πλεον προγνωση και περα των 3ημερων...πολιτισμος ρεεεεεεεεεεεεεε εσυ στα δπ!!!!!! οποτε εγω ελεγα για βροχη απο τη δευτερα οταν εσυ ακομα ξεσκονιζες το 206σου! ρε λετε να βαλω τα εξαλτο πανω (αν και εχουν λιγοτερο πελμα απο τα ftz) ![]() υ.γ. ρε γα**το ιδανικος καιρος για τον χερα μανθο και το fantastiko toy esp.....πρωτος θα εβγαινε!!!!!!!!!!! |
206 CC RG έγραψε: |
Kαλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα τρέξουν και ιδιαίτερα στο γειτονάκι μου τον ράφτη βόλβο ![]() Πολύ ενδιαφέρουσες οι συμμετοχές στην S! |
Lef205 έγραψε: |
.........και αυριο πρωι πρωι η 30μελης ομαδα θα βρισκεται στον χωρο του αγωνα με βολτομετρα πιεσομετρα πυρομετρα θερμομετρα για το fine tunning! |
εχασα το αναμνηστικο κ πιθανο καμια κουπα ![]() ![]() οποτε see you next time guys -i'll be back ![]() Φιλικα Βασιλης |
MEMsound έγραψε: |
...κόλλυμα ![]() |
gonakinen έγραψε: |
Ελπίζω ο θεσμός να κρατηθεί όπως και πέρυσι και να μην παρασυρθεί από διάφορα συμφέροντα... Γιατί σίγουρα από φέτος οι θεατές του GTCC θα πληρώνουν και εισητήριο, ετσι; |
vinman έγραψε: | ||
Ο κάθε αγωνιζόμενος Γιώργο είχε δικαίωμα να φέρει 3 θεατές δωρεάν... ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Λοιπόν όσο έκατσα και ποράλληλα ήταν ο λόγος που έφυγα ήταν οτι είδα στο 5ο session νομίζω ειδα να μπαίνουν τα ίδια αυτοκίνητα για 3η ίσως κάποιο και 4η φορά... ΕΛΕΟΣ. Είδα 15+ γυρους απο τα ίδια αυτοκίνητα.
Δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν νομίζω να ήταν θέμα χρονομέτρων αλλά το οτι το κάποια αυτοκίνητα εμπόδιζαν άλλα, επειδή κινούνταν πιο γρήγορα, άρα σκέψη μου... 4 αυτοκίνητα σε "κομμένη" την πιστά δεν είναι και ότι καλυτερο. |
...και φυσικά ένα Τεράααααααστιο ευχαριστώ στην Γιάννα που πραγματικά με έχει αφήσει ΑΦΩΝΟ. Οτι ζήτησα το έκανε και με το παραπάνω! Γιάννα μου σε θέλω στο επίσημο team οπωσδήποτε!!!!! |
pygolabida έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν όσο έκατσα και ποράλληλα ήταν ο λόγος που έφυγα ήταν οτι είδα στο 5ο session νομίζω ειδα να μπαίνουν τα ίδια αυτοκίνητα για 3η ίσως κάποιο και 4η φορά... ΕΛΕΟΣ. Είδα 15+ γυρους απο τα ίδια αυτοκίνητα. Δεν ξέρω τι έφταιξε,..... 4 αυτοκίνητα σε "κομμένη" την πιστά δεν είναι και ότι καλυτερο. |
Εσένα η απόσταση σε πειραξε???
Η όλη φράση δεν σου έκανε αισθηση? |
αν και δεν είναι σωστό... ακούστηκε κι αυτο στα πιτς μόλις άρχιζε το gtcc κι ενώ είχε τελειώσει το circuit.
Παρκάρει ενας ενα αυτοκ αναμεσα στα πιτς και στην πιστα στον χώρο που και καλά για τους δημοσιογράφους-φωτογράφους,ακριβώς δίπλα στην εξοδο. Και ένας κριτής της start line του λέει: "Πάρτο αμάξι απο εκεί γιατί αυτοί είναι καγκούρια και μπορεί να στο φάνε!" Κάτι που λόγω απόστασης ήταν δύσκολο να γίνει. |
αν και δεν είναι σωστό... ακούστηκε κι αυτο στα πιτς μόλις άρχιζε το gtcc κι ενώ είχε τελειώσει το circuit.
Παρκάρει ενας ενα αυτοκ αναμεσα στα πιτς και στην πιστα στον χώρο που και καλά για τους δημοσιογράφους-φωτογράφους,ακριβώς δίπλα στην εξοδο. Και ένας κριτής της start line του λέει: "Πάρτο αμάξι απο εκεί γιατί αυτοί είναι καγκούρια και μπορεί να στο φάνε!" Κάτι που λόγω απόστασης ήταν δύσκολο να γίνει. |
206 CC RG έγραψε: |
Υ.Γ. Ο Έλληνας στο ραντεβού του με την ιστορία είναι πάντα στην ώρα του: Την ώρα του μεγάλου πανζουρλισμού, κόρνες,κράξιμο κλπ ακού την ατάκα:...¨Τα 10 ευρώ ξέρετε να τα παίρνετε, να κάνετε εδώ κουμάντο δεν μπορείτε...,θέλετε και πίστα F1¨... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Επίσης το "φάνε" έχει και την έννοια του "χτυπήσουν/τρακάρουν" και όχι μόνο του "βουτήξουν/κλέψουν" |
vinman έγραψε: |
απο τον κύριο Πασσαλή |
Road_Runner έγραψε: | ||
Xιωτίδη... |
μολις επεσε το ματι μου στην υπογραφη της Γιαννας:φοβερο αυτο με τα αλογα κ το μουλαρι ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
...Ω ναι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλήθεια, την κότα την ακούσατε από τα μεγάφωνα λίγο πρίν ξεκινήσει ο αγώνας.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν ηταν Πατσουρεας αυτο.... Pygolabida ηταν.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τον Πατσουρεα δεν τον αφηναμε να πει και πολλα..... ![]() |