PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Λιπαντικά TOTAL

Svstouk - Δευ 30 Δεκ 2002, 15:48:06
Θέμα δημοσίευσης: Λιπαντικά TOTAL
Αύριο θα μιλήσω με έναν αντιπρόσωπο της TOTAL στο Δάσος Χαϊδαρίου (Πουλάκης).

Αυτός έχει τα TOTAL QUARTZ 9000 RACING 10W/50. Θα του μιλήσω για τα QUARTZ 9000 5W/40 kai 5W/30.

Θέλω εκ των προτέρων να ξέρω, αν και ποιος όχι απλώς ενδιαφέρεται να τα αγοράσει, αλλά είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να τα πάρει από εκεί, αν φυσικά τα βρούμε σε καλή τιμή. Wink

Σας το λέω, γιατί από όσο μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο, τα συγκεκριμένα δεν τα φέρνει. Φέρνει μόνο τα 10/50. Για να μας τα φέρει, θα θέλει μια Α παραγγελία, δηλ. τουλάχιστον τέσσερα-πέντε άτομα να ενδιαφερθούμε.

Από εσάς θα ήθελα μια ΣΙΓΟΥΡΗ απάντηση, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα εκτεθώ κι εγώ και το Club. Δεν μπορώ να πάω να παζαρευτώ ΚΑΙ το να τα φέρει, ΚΑΙ καλή τιμή, χωρίς να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αυτοί που θα μου απαντήσουν θετικά ΘΑ ΠΑΝΕ (αν μας συμφέρει, το επαναλαμβάνω! )

Δεν έχω άλλη εγγύηση, από το λόγο σας. Το γνωρίζω και είμαι διατεθιμένος να το ρισκάρω. Σας ακούω λοιπόν! Wink
Ady - Δευ 30 Δεκ 2002, 16:06:12
Θέμα δημοσίευσης: Re: Λιπαντικά TOTAL
Υπολόγισέ με..........
Miltellas - Τρι 31 Δεκ 2002, 01:13:28
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε να δούμε πόσο τραβά η Αθήνα...

Εάν δεν φτάσουν τα άτομα υπολόγισε και εμένα και τον PDuke. Αστείο ίσως να φαίνεται αλλά σοβαρολογώ! Πρέπει να κάνετε μια αρχή εκεί κάτω!
Στην Θεσσαλονίκη οι συνεργασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αλλά και πάλι εάν χρειάζεστε στήριξη θα την έχετε. Wink
Ady - Τρι 31 Δεκ 2002, 08:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Εάν δεν φτάσουν τα άτομα υπολόγισε και εμένα και τον PDuke. Αστείο ίσως να φαίνεται αλλά σοβαρολογώ! Πρέπει να κάνετε μια αρχή εκεί κάτω!
Στην Θεσσαλονίκη οι συνεργασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αλλά και πάλι εάν χρειάζεστε στήριξη θα την έχετε. Wink

Μίλτο, Πάνο, είστε γίγαντες.......

Στέφανε, το ξαναλέω, υπολόγισέ με, και ας μην έχω ανάγκη αλλαγής λαδιών αυτό τον καιρό.

Κάποια στιγμή όμως θα έχω...........
Svstouk - Τρι 31 Δεκ 2002, 09:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Να είστε καλά ρε! Wink
theflame - Τετ 01 Ιαν 2003, 19:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
Count me in too...
και
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
Ghost Dog - Πεμ 02 Ιαν 2003, 00:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω και εγωωω!!!! Wink
chatasos - Κυρ 05 Ιαν 2003, 16:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ενδιαφέρομαι για τα 10/50 σε 1η φάση....
Byron206 - Δευ 06 Ιαν 2003, 10:23:49
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω για 10/50 ενδιαφερομαι λογο κινητηρα 1.1 δεν λεει για χαμηλοτερο αν η τιμη ειναι κ α λ η ειμαι μεσα.Μονο απαντησε λιγο γρηγορα διοτι ειμαι κατω απο το οριο για αλλαγη λαδιων.
Svstouk - Δευ 06 Ιαν 2003, 13:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Και εγω για 10/50 ενδιαφερομαι λογο κινητηρα 1.1 δεν λεει για χαμηλοτερο αν η τιμη ειναι κ α λ η ειμαι μεσα.Μονο απαντησε λιγο γρηγορα διοτι ειμαι κατω απο το οριο για αλλαγη λαδιων.

Τα 10/50 τα έχει, δεν χρειάζεται να σου απαντήσω κάτι! Wink

Για τα 5/40 είπαμε, από αύριο θα ξέρουμε Wink
Svstouk - Παρ 10 Ιαν 2003, 23:10:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πήρα τα QUARTZ 9000 5W/40 100% Συνθετικά σήμερα από τον Πουλάκη Cool

Τιμή : 9 ευρώ το λίτρο, όσο και το 10/50 δηλαδή Wink

Τα λάδια πλέον υπάρχουν εκεί και όποιος επιθυμεί μπορεί να περάσει να τα πάρει! Wink

Ένας πωλητής μου είπε ότι κανονικά διατίθενται σε πολύ ακριβότερη τιμή, και εμείς τα πήραμε με 15% έκπτωση! Wink

Όταν τα βάλω θα έχετε και τις εντυπώσεις μου, καθώς και τις μετρήσεις! Wink
Ghost Dog - Σαβ 11 Ιαν 2003, 04:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ποια να ζητήσω που έχω κάνει μόνο 1200 χιλιόμετρα?
Miltellas - Σαβ 11 Ιαν 2003, 10:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN® έγραψε:
Εγώ ποια να ζητήσω που έχω κάνει μόνο 1200 χιλιόμετρα?

Τotal 5W40 Quartz 9000 χωρίς ενδοιασμούς! Wink

Δεν πιστεύω να ακούς ιστορίες για αγρίους και λαδιών για στρώσιμο... Wink
Ady - Δευ 13 Ιαν 2003, 14:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:

Που βρίσκεται αυτός ο Πουλάκης ?
danielos - Δευ 13 Ιαν 2003, 14:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι κοντα στο να αλλαξω τα λαδια του αυτοκινητου μου και μετα απο ψαξιμο εχω καταληξει στα YACCO.εχει ακουσει κανεις τιποτα για αυτα??πληροφοριακα ρωταω γιατι στο παληκαρι που θα τα βαλω εχω δει οτι τα χρησιμοποιουν στα αγωνιαρικα που κατεβαζουν στο cup.ειναι γαλλικα ειναι full synthetic racing (ετσι γραφουν στο κουτι) και το διλιτρο στοιχιζει αν θυμαμαι καλα περιπου 45 ευρω!τωρα αλλα στοιχεια δεν γνωριζω και οταν τα δοκιμασω θα γραψω για τις εντυπωσεις μου(ειτε καλες ειτε κακες)!
Svstouk - Δευ 13 Ιαν 2003, 17:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Λεωφόρος Αθηνών 243Α στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Όπως φεύγεις για Κόρινθο, στα φανάρια του Δάσους Χαϊδαρίου, ένα χιλιόμετρο πριν το Δαφνί στο αριστερό σου χέρι. Wink
christhehealer - Δευ 13 Ιαν 2003, 17:46:30
Svstouk έγραψε:
Δεν έχω άλλη εγγύηση, από το λόγο σας. Το γνωρίζω και είμαι διατεθιμένος να το ρισκάρω. Σας ακούω λοιπόν! Wink

Όταν πριν δυο μήνες έλεγα που έχει TOTAL στην Eλλάδα, που ήσουν Στέφανε;

Σε σύγχωρω βρε, αλλά θα περιμένεις 1-2 μήνες ακόμα για να ξαναλλάξω.

Mε αυτή την ψύχωση που έχεις με τα λάδια μήπως να σε παίρνω το Nοέμβρη μαζί στο ελαιοτριβείο να τσεκάρεις την ποιότητα και του δικού μου Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Danile τα άκουσα και εγώ από ραλιάρη αλλά μου έφυγε η μαγκιά από την τιμή και τα ξέχασα. Eίπαμε καλή ποιότητα αλλά μην το Γ#$%^σουμε κιόλας.

Ό Στέφανος έχει το point με τα TOTAL. EYΓE ΣTEΦANE.
Svstouk - Δευ 13 Ιαν 2003, 19:23:20
christhehealer έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Όταν πριν δυο μήνες έλεγα που έχει TOTAL στην Eλλάδα, που ήσουν Στέφανε;

Σε σύγχωρω βρε, αλλά θα περιμένεις 1-2 μήνες ακόμα για να ξαναλλάξω.

Mε αυτή την ψύχωση που έχεις με τα λάδια μήπως να σε παίρνω το Nοέμβρη μαζί στο ελαιοτριβείο να τσεκάρεις την ποιότητα και του δικού μου Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Danile τα άκουσα και εγώ από ραλιάρη αλλά μου έφυγε η μαγκιά από την τιμή και τα ξέχασα. Eίπαμε καλή ποιότητα αλλά μην το Γ#$%^σουμε κιόλας.

Ό Στέφανος έχει το point με τα TOTAL. EYΓE ΣTEΦANE.

Αν ψάξεις τα post μου πριν δύο μήνες, θα δεις ότι ψαχνόμουν από τότε για τα TOTAL! Wink

Όσο για το ελαιοτριβείο, όποτε θες! Crazy Crazy
Miltellas - Τρι 14 Ιαν 2003, 00:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
ειναι γαλλικα ειναι full synthetic racing (ετσι γραφουν στο κουτι) και το διλιτρο στοιχιζει αν θυμαμαι καλα περιπου 45 ευρω!

ΛΗΣΤΕΙΑΑΑΑΑ!!! Shocked Shocked Shocked
....
....
Αχ, θα με κάνεις τώρα να ψάξω για τον εισαγωγέα των Yacco... Confused
Ady - Τρι 14 Ιαν 2003, 08:19:21
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:

Όπως φεύγεις για Κόρινθο, στα φανάρια του Δάσους Χαϊδαρίου, ένα χιλιόμετρο πριν το Δαφνί στο αριστερό σου χέρι. Wink

Thanks Στέφανε.

Θα περάσω αυτή τη βδομάδα να προμηθευτώ μερικά λίτρα....
Ady - Τετ 15 Ιαν 2003, 09:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Ady έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Μόλις πήρα τηλέφωνο τον Πουλάκη.

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν έχει ωράριο καταστημάτων !!!

Είναι ανοιχτός καθημερινά μέχρι τις 17:00, και Σάββατο μέχρι τις 14:00.
pduke - Τετ 15 Ιαν 2003, 11:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
Να θυμήσω κι εγώ με τη σειρά μου στους δικούς μας εδώ στη βόρειο Ελλάδα ότι έχουμε βρει TOTAL και περιμένω να ακούσω γνώμες και εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Θα παρακαλούσα πολύ να απαντήσετε όλοι είτε αρνητικά είτε θετικά ώστε να έχουμε μια άποψη για το που βρησκόμαστε και αν θα πάμε για συνεργασία με τους ΤΟΤΑΛΑΔΕΣ ή όχι

ευχαριστώ
alxdr74 - Τετ 15 Ιαν 2003, 12:08:09
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Να θυμήσω κι εγώ με τη σειρά μου στους δικούς μας εδώ στη βόρειο Ελλάδα ότι έχουμε βρει TOTAL και περιμένω να ακούσω γνώμες και εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Θα παρακαλούσα πολύ να απαντήσετε όλοι είτε αρνητικά είτε θετικά ώστε να έχουμε μια άποψη για το που βρησκόμαστε και αν θα πάμε για συνεργασία με τους ΤΟΤΑΛΑΔΕΣ ή όχι

ευχαριστώ

Προσωπικα την αλλη εβδομαδα κανω το service των 40,000 οποτε και θελω λαδια!!! Ενδιαφερομαι για τα TOTAL αλλα ποια σειρα ειναι? Στο βιβλιαρακι που κοιταξα εχει και διαφορετικους τυπους...Παντως θα ανεβω πανω να παρω 4 λιτρα και εαν εχει και βαλβολινες..Οποτε υπολογιστε με..
pduke - Τετ 15 Ιαν 2003, 12:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="alxdr74Προσωπικα την αλλη εβδομαδα κανω το service των 40,000 οποτε και θελω λαδια!!! Ενδιαφερομαι για τα TOTAL αλλα ποια σειρα ειναι? Στο βιβλιαρακι που κοιταξα εχει και διαφορετικους τυπους...Παντως θα ανεβω πανω να παρω 4 λιτρα και εαν εχει και βαλβολινες..Οποτε υπολογιστε με..[/quote]
ωραία εγώ έφτασα τα 50.000 και πάω για τοταλ.
περιμένω και τους υπόλοιπους
chatasos - Τετ 15 Ιαν 2003, 14:00:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως για να ξέρετε, στο CD η Peugeot προτείνει για την Ελλάδα τα παρακάτω Total:

TOTAL QUARTZ 5000 15W40
TOTAL QUARTZ 7000 15W50
TOTAL QUARTZ 7000 10W40
TOTAL QUARTZ 9000 5W40
TOTAL QUARTZ 9000 0W40
Svstouk - Τετ 15 Ιαν 2003, 14:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Πάντως για να ξέρετε, στο CD η Peugeot προτείνει για την Ελλάδα τα παρακάτω Total:

TOTAL QUARTZ 5000 15W40
TOTAL QUARTZ 7000 15W50
TOTAL QUARTZ 7000 10W40
TOTAL QUARTZ 9000 5W40
TOTAL QUARTZ 9000 0W40

Σειρά 5000 Arrow Ορυκτέλαια

Σειρά 7000 Arrow Ημι-συνθετικά

Σειρά 9000 Arrow Συνθετικά

Wink Wink
alxdr74 - Τετ 15 Ιαν 2003, 14:21:42
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
chatasos έγραψε:

TOTAL QUARTZ 5000 15W40
TOTAL QUARTZ 7000 15W50
TOTAL QUARTZ 7000 10W40
TOTAL QUARTZ 9000 5W40
TOTAL QUARTZ 9000 0W40

Σειρά 5000 Arrow Ορυκτέλαια

Σειρά 7000 Arrow Ημι-συνθετικά

Σειρά 9000 Arrow Συνθετικά

Wink Wink

Και οτι ετοιμαζομουνα να ρωτησω Very happy Μεταξυ 5w40 και 0w40 ποια ειναι καλυτερα τωρα το Χειμωνα? Τα 0w40 ειναι ενταξει για τα 8βαλβιδα?
chatasos - Τετ 15 Ιαν 2003, 14:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
Να και πως είναι η αντιστοιχία κλίματος και δεικτών λαδιού.

GIANNIS206 - Τετ 15 Ιαν 2003, 19:11:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πλησιάζω τα 50000χλμ και θέλω να δοκιμάζω τα ELF τα EXELIUM ΓΙΑ 10000ΧΛΜμετα βαζω και τοταλ.Μου τα εχουν παινεψει αρκετα.Γνώμες υπάρχουν>?
Miltellas - Πεμ 16 Ιαν 2003, 02:34:11
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη τα Total Quartz 9000 5W40 είναι ίδια με τα Elf Excellium 5W40. Μπορείς να βάλεις Total χωρίς ενδοιασμούς.
Ένα κιβώτιο έχει 20Χ1lt, οπότε 5 άτομα από 4 λίτρα κάνουμε ένα κιβώτιο. Είμαι μέσα (παρότι έχω λάδια για άλλες δύο αλλαγές). Γιάννη εάν πάρεις μαζί με μένα θα είμαστε τέσσερις. Άλλος; Άντε για να χτυπήσουμε τιμή!
GIANNIS206 - Πεμ 16 Ιαν 2003, 08:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μίλτο για πές μου την τιμή?
alxdr74 - Πεμ 16 Ιαν 2003, 09:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

Ναι τιμες δεν ξερουμε....Επισης και τιμες για βαλβολινη! Απο το εργοστασιο τη βαλβολινη "φοραει" το 206?
pduke - Πεμ 16 Ιαν 2003, 10:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Ναι τιμες δεν ξερουμε....Επισης και τιμες για βαλβολινη! Απο το εργοστασιο τη βαλβολινη "φοραει" το 206?

η τελευταία τιμή ήταν 9 ευρώ.
Καλό θα ήταν να κατέβει κιάλλο.Απλά αν σαν πρώτη αγορά πάρουμε πολλά κομμάτια μετά θα έχουμε το ελεύθερο να πέρνουμε και σκόρπια
pduke - Πεμ 16 Ιαν 2003, 10:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

η τελευταία τιμή ήταν 9 ευρώ.
Καλό θα ήταν να κατέβει κιάλλο.Απλά αν σαν πρώτη αγορά πάρουμε πολλά κομμάτια μετά θα έχουμε το ελεύθερο να πέρνουμε και σκόρπια

Οι βαλβολίνες είναι οι απλές της Shell (έχω γραμμένο τον τ'υπο σε μια απόδειξη...).Το είχαμε ψάξει με τον Μίλτο.Οι Tranself που έβαλα τώρα είναι σαφώς καλύτερες.
Svstouk - Σαβ 18 Ιαν 2003, 17:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις έβαλα τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 Wink

Τα MOTUL είχαν συμπληρώσει περίπου 4500 χλμ, και σύμφωνα με τις υποδείξεις της MOTUL χρειάζονταν αλλαγή, όπερ και εγένετο Wink

Αλλαγή λαδιών λοιπόν, μαζί με το φίλτρο και σύντομα θα έχετε και την αξιολόγησή τους! Wink
Lord Cypher - Σαβ 18 Ιαν 2003, 19:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε παίδες, το service που το κάνετε? Σε εξουσιοδοτημένα ή σε γνωστούς σας? Εγώ πάω στην Lion. Μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε θέλω (π.χ. λάδια) και να τους τα πάω να τα βάλουν, ή θα με κοιτάνε με μισό μάτι? Για τα SplitFire τα μπουζί τι λέτε? Μαζί με μπουζοκαλώδια ανάλογα?
BTS - Κυρ 19 Ιαν 2003, 01:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Για τα SplitFire τα μπουζί τι λέτε? Μαζί με μπουζοκαλώδια ανάλογα?

Δεν είναι παρά λούσσο, για τύπους 'fast&furious'.

Αν χρειαζόταν υψηλότερη τάση στο μπουζί, η Πεζώ θα έβαζε μπουζοκαλώδιο με μικρότερη ωμική αντίσταση, απλό....
Svstouk - Κυρ 19 Ιαν 2003, 12:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Βρε παίδες, το service που το κάνετε? Σε εξουσιοδοτημένα ή σε γνωστούς σας? Εγώ πάω στην Lion. Μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε θέλω (π.χ. λάδια) και να τους τα πάω να τα βάλουν, ή θα με κοιτάνε με μισό μάτι? Για τα SplitFire τα μπουζί τι λέτε? Μαζί με μπουζοκαλώδια ανάλογα?

Καταρχήν φίλε μου, θα σε παρακαλούσα να μεταφέρεις την ερώτησή σου στο αντίστοιχο topic, καθώς αυτό δημιουργήθηκε για άλλο λόγο και το να περιπλέκουμε τα θέματα των συζητήσεών μας, δημιουργεί μόνο σύγχυση και........"αχταρμά"! Wink

Σου απαντώ παρά ταύτα.

Για τα μπουζί, σου μίλησε ο φίλος BTS.

Για τα υπόλοιπα.........

...........εγώ πάντως, δεν θα έπαιρνα καλό λάδι να το δώσω στον Α μηχανικό, και ενώ δεν είμαι μπροστά να μου το αλλάξουν. Πες με καχύποπτο, υπερβολικό ή ό,τι θες, αλλά έτσι είμαι, τι να κάνουμε! Wink

Απλά δεν εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑΝ αν δεν είμαι μπροστά! Confused

Υπάρχουν πολλές αντιπροσωπείες για να κάνεις τη δουλειά σου, κι όχι απαραίτητα μόνο η Lion. Αν θες, μπορώ να σου συστήσω τη δικιά μου με ΡΜ.
pduke - Παρ 24 Ιαν 2003, 12:34:42
Θέμα δημοσίευσης:
H συνεργασία της TOTAL με τη βόρειο Ελλάδα(και όχι μόνο) έκλεισε!!!!
Very happy Very happy Very happy Very happy
Έχουμε πια πλήρη τιμοκατάλογο για λάδια και βαλβολίνες.
Από την πλευρά μας δώσαμε λίστα ονομάτων του κλαμπ (η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει λάδια στην ίδια τιμή με όλους απλά με την ταυτότητά του(ετοιμάζεται και κάρτα μέλους.....!!!)

Αγοράστηκε το πρώτο κιβώτιο εκ μέρους του κλαμπ, υπάρχει παρόμοια συνεργασία σχεδόν τελειωμένη για ανταλλακτικά και ευχόμαστε για ακόμα περισσότερες συνεργασίες.

Οι τιμές είναι ενδεικτικά :8,92 για λάδια 5 40 quartz 9000,(υπάρχει και το καινούριο 0-30), 5,98 75-80βαλβολίνες.
όποιος θέλει πλήρη λίστα μικρή αναμονή να την συντάξω και θα την ανεβάσω αύριο μεθαύριο.

Παρακαλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν για να κρατήσουμε επίθετα για να μπούν στη λίστα.

ευχόμαστε η συνεργασία να ξεκινήσει και σητην Αθήνα σύντομα.εως τότε όποιος θέλει φέρνουμε λάδι και στο τουρ......

από τον βορρά με αγάπη.....
GIANNIS206 - Παρ 24 Ιαν 2003, 12:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο ρε πανο!!!απόδειξη πηρες?απο βδομαδα τα ευρω!!! Laughing
Ady - Παρ 24 Ιαν 2003, 13:29:37
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

εως τότε όποιος θέλει φέρνουμε λάδι και στο τουρ......

από τον βορρά με αγάπη.....

Ε! εσύ στο tour θα μου βγάλεις το λάδι !!! Smile Laughing
Svstouk - Παρ 24 Ιαν 2003, 13:36:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε παιδιά, συγχατητήρια!!!!! Wink Wink Wink
TZAG - Σαβ 25 Ιαν 2003, 05:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τι άλλο να πούμε παρά μόνο ΜΠΡΑΒΟ Exclamation
Αν και δεν έχω αλλάξει ακόμα τα δικά μου (13500χλμ), θα χρειαστώ κι εγώ σύντομα.
Miltellas - Κυρ 26 Ιαν 2003, 03:28:51
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Αθήνα έχετε ήδη έμπορο που σας κάνει καλές τιμές. Συνεννοηθείτε και τιμήστε την υποστήριξή του με την παρουσία σας!
Miltellas - Τετ 29 Ιαν 2003, 04:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από 7200χλμ με τα PAZ Power Tec 5W40, κατόπιν διαμαρτυρίας του μοτέρ, ήρθε η ώρα να βάλω τα Total Quartz 9000 5W40.
Ακριβώς όπως όταν πρωτοέβαλα τα PAZ. Έχουν το ίδιο χρώμα (ίσως το PAZ να ήταν ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο). Άψογη λειτουργία μοτέρ, όλο γλύκα και ησυχία, ευστροφία, τράβηγμα από χαμηλά, και χαμηλή στάθμη θερμοκρασιών. Εκεί που αρχικά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα από τα PAZ, θυμήθηκα ότι τα ίδια ακριβώς συμπτώματα είχα και με τα PAZ όταν ήταν φρέσκα. Ήρεμη λειτουργία, ευστροφία, χαμηλές θερμοκρασίες. Μετά τα 5000χλμ η λειτουργία του μοτέρ έγινε σταδιακά εμφανώς τραχύτερη και λίγο πριν τα 7000χλμ κατάλαβα ότι επίκειται αλλαγή λιπαντικού, χωρίς να σημαίνει ότι η καθεαυτή λειτουργία του μοτέρ έγινε τραχιά, απλώς αρκετά τραχύτερη για να προχωρήσω σε αντικατάσταση.
Τα PAZ κρίθηκαν άξια των προσδοκιών μου.
Θα δω πώς θα γίνει και με τα TOTAL. Δεν πιστεύω ότι θα δω κάτι το διαφορετικό. Δείχνουν να είναι αντίστοιχου επιπέδου (θέλω να πιστεύω ότι είναι ακόμη καλύτερα). Το μοτέρ του Rallye στην έκδοση για το 206, παραμένει βάρβαρο με τα λάδια, τα ξεφτυλίζει κανονικά! Και αν έχεις και βάρβαρο οδηγό, τότε δεν μπορείς να είσαι ελαστικός με τις ποιότητες των λαδιών. Ποτέ ο 14άρης κινητήρας, ούτε και ο 2λιτρος, δεν θα φτάσει τα λάδια του στο επίπεδο φθοράς που τα φθάνει ο 16άρης! Με ίδιο ζόρι στο μοτέρ, σε ίδια διαδρομή, ταυτόχρονα, το 2λιτρο του Πάνου ήταν μέχρι και 20 βαθμούς χαμηλότερα από το δικό μου (εγώ ~120 και αυτός ~100). Στο 14άρι οι διαφορές μπορεί να γίνουν και μεγαλύτερες!!
Alex - Τετ 29 Ιαν 2003, 04:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τα Τοταλ εχουν ιδια ή καλυτερη ευστροφια απο τα PAZ τοτε τα Motul (συμφωνα με Svstouk παντα) τα τρωνε και τα 2 μιας και το Motul στροφαρει τον κινητηρα καλυτερα Cool

Αρα μολις καναμε μια εμμεση συγκριση Μοτουλ και Παζ όπου Μοτουλ > Παζ για το θεμα ευστροφια.. (τα υπολοιπα ας τα αφησουμε προς το παρων..)

Τωρα Μιλτο ξερεις γιατι τα γραφω αυτα ε? Για να σου αναψουν τα λαμπακια που σου λεω συνεχεια Motul...

Laughing Laughing Laughing
Svstouk - Τετ 29 Ιαν 2003, 10:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Αν τα Τοταλ εχουν ιδια ή καλυτερη ευστροφια απο τα PAZ τοτε τα Motul (συμφωνα με Svstouk παντα) τα τρωνε και τα 2 μιας και το Motul στροφαρει τον κινητηρα καλυτερα Cool

Αρα μολις καναμε μια εμμεση συγκριση Μοτουλ και Παζ όπου Μοτουλ > Παζ για το θεμα ευστροφια.. (τα υπολοιπα ας τα αφησουμε προς το παρων..)

Τωρα Μιλτο ξερεις γιατι τα γραφω αυτα ε? Για να σου αναψουν τα λαμπακια που σου λεω συνεχεια Motul...

Laughing Laughing Laughing

Λίγο καλύτερα Αλέξη. Και πάλι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να ακούσουμε κι άλλες γνώμες. Ούτε ειδικός είμαι, ούτε έκανα μετρήσεις. Απλά αυτό νομίζω εγώ, οπότε θα ήθελα κι άλλες γνώμες, είτε να με επαληθεύσουν είτε να με διαψεύσουν! Wink

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει εσύ Μίλτο κάποια στιγμή να δοκιμάσεις τα MOTUL, κι εσύ Αλέξη τα TOTAL. Μόνο έτσι θα έχουμε τρεις γνώμες για να μπορέσουμε να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αντικειμενικότητα. Wink

Μίλτο αναμένω τα αποτελέσματά σου με τα TOTAL! Wink
GIANNIS206 - Τετ 29 Ιαν 2003, 15:02:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως νομίζο ότι δεν είναι καλό κάθε τρεις και λίγο να βάζουμε άλλο λάδι στον κινητήρα!
alxdr74 - Τετ 29 Ιαν 2003, 16:08:06
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Πάντως νομίζο ότι δεν είναι καλό κάθε τρεις και λίγο να βάζουμε άλλο λάδι στον κινητήρα!

Εαν αλλαζεις και το φιλτρο δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα!! Και επειτα εαν μας καλυπτει το total (που εμενα με καλυπτει) και "τιμησουμε" και την συνεργασια μας δεν υπαρχει και λογος να αλλαζουμε και λαδια!
Και μιας και τα total ειναι και τα λαδια που η peugeot εγκρινει...
GIANNIS206 - Πεμ 30 Ιαν 2003, 01:46:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑι εγω πιστεύω τα ΤΟΤΑΛ να τα εχουμε μια ζωή!
PoLiThS - Πεμ 30 Ιαν 2003, 02:51:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μίλτο για πόσα χιλιόμετρα λέει η εταιρια τα λαδια ? (Εννοω η Peugeot) καθε ποτε δινει αλλαγη λαδιών ?
Miltellas - Παρ 31 Ιαν 2003, 03:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Μίλτο για πόσα χιλιόμετρα λέει η εταιρια τα λαδια ? (Εννοω η Peugeot) καθε ποτε δινει αλλαγη λαδιών ?

H αντιπροσωπεία; Ανά 10000χλμ! Άκουσα ότι τώρα τελευταία κάποιες αντιπροσωπείες λένε ανά 20000χλμ. Δεν εξακρίβωσα εάν αληθεύει.
Το εργοστάσιο; Ανά 30000χλμ σε νορμάλ οδικές συνθήκες με περιοδικό έλεγχο για συμπλήρωση στάθμης (γιατί σίγουρα θα καεί κάποια ποσότητα ενδιάμεσα), και 20000χλμ για δύσκολες οδικές συνθήκες.
Θεωρώντας ότι η Ελλάδα ανήκει στην κατηγορία "Δύσκολες Συνθήκες" τότε η Peugeot προτείνει αλλαγή στα 20000χλμ με ενδιάμεσο έλεγχο στα 10000χλμ, και με μάλιστα με χρήση ημισυνθετικών λαδιών.

Αλέξη, ο Στούκας δεν έχει δοκιμάσει τα PAZ. Kαι τα λάδια φαίνονται καλύτερα και αν παλιώσουν λίγο. Το ξέρεις ότι υπάρχουν αγωνιστικά λιπαντικά ημισυνθετικά ή και ορυκτέλαια, που προέρχονται από αρίστης ποιότητος πρωτογενές ορυκτέλαιο; Αυτά τα λάδια όμως είναι ακατάλληλα για μακροχρόνια χρήση σε συμβατικά μοτέρ γιατί είναι πιο ευαίσθητα από τα 100% συνθετικά στην οξείδωση. Σε όποιον περισσεύουν τα λεφτά ας βάζει ορυκτέλαιο ανά 3000χλμ όπως κάναμε και σε παλιότερες εποχές...
Για τα Motul δεν ξέρω αν θα δοκιμάσω γιατί 1ον) είμαι ικανοποιημένος από τα Tοtal, 2ον) δεν πιστεύω σε μύθους, 3ον) εάν βρω φτηνότερο 5W40 100% συνθετικό ίσως να το δοκιμάσω, 4ον) οι διαφορές στα λάδια αυτής της κατηγορίας είναι ανάξιες λόγου, μου θυμίζει την κουβέντα σε άλλο ποστ για το αν είναι καλύτερα τα P7000, τα F1, τα S03 (ή μήπως τέσσερα καλά αγωνιστικά σλικ; )! Δεν υπάρχει σχετικότερη λέξη πλέον για μας από το "καλύτερα"!
Alex - Παρ 31 Ιαν 2003, 03:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Αλέξη, ο Στούκας δεν έχει δοκιμάσει τα PAZ

Ενταξει μωρε καταλαβες πως το εθεσα το θεμα.. συνειρμικα εντελως...

Miltellas έγραψε:

Για τα Motul δεν ξέρω αν θα δοκιμάσω γιατί 1ον) είμαι ικανοποιημένος από τα Tοtal, 2ον) δεν πιστεύω σε μύθους,

1) Που ξερεις μπορει να ειναι καλυτερα Wink Ο "Στουκας" μπορει να μας διαφωτισει σε αυτο (και αυτο κανει)

2) Οπου υπαρχει καπνος.... Wink Αλλα φυσικα λαδια ειναι - δεν περιμενουμε να δουμε και το μοτερ να παιρνει 100 αλογα επειδη αλλαξαμε ενα λαδι, μην τρελαθουμε και τελειως..
Ady - Παρ 31 Ιαν 2003, 09:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
4ον) οι διαφορές στα λάδια αυτής της κατηγορίας είναι ανάξιες λόγου

Πολύ σωστά, Μίλτο.

Και τις περισσότερες φορές δε μπορούμε ούτε καν να τις διακρίνουμε (τις διαφορές).
alxdr74 - Παρ 31 Ιαν 2003, 10:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

H αντιπροσωπεία; Ανά 10000χλμ! Άκουσα ότι τώρα τελευταία κάποιες αντιπροσωπείες λένε ανά 20000χλμ. Δεν εξακρίβωσα εάν αληθεύει.
Το εργοστάσιο; Ανά 30000χλμ σε νορμάλ οδικές συνθήκες με περιοδικό έλεγχο για συμπλήρωση στάθμης (γιατί σίγουρα θα καεί κάποια ποσότητα ενδιάμεσα), και 20000χλμ για δύσκολες οδικές συνθήκες.
Θεωρώντας ότι η Ελλάδα ανήκει στην κατηγορία "Δύσκολες Συνθήκες" τότε η Peugeot προτείνει αλλαγή στα 20000χλμ με ενδιάμεσο έλεγχο στα 10000χλμ, και με μάλιστα με χρήση ημισυνθετικών λαδιών.

Γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολλα 20.000 χιλιομετρα για αλλαγη λαδιων! Βεβαια το λεει η peugeot αλλα και παλι με φοβιζει...Εγω σκεφτομουνα καθε 5.000 να αλλαζω τα Total και καθε 10.000 λαδια και φιλτρο! Λιγο τραβηγμενο βεβαια αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερο για τον κινητηρα μιας και τα λαδια του θα ειναι παντα "φρεσκα"
fpug - Παρ 31 Ιαν 2003, 11:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Miltellas έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολλα 20.000 χιλιομετρα για αλλαγη λαδιων! Βεβαια το λεει η peugeot αλλα και παλι με φοβιζει...Εγω σκεφτομουνα καθε 5.000 να αλλαζω τα Total και καθε 10.000 λαδια και φιλτρο! Λιγο τραβηγμενο βεβαια αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερο για τον κινητηρα μιας και τα λαδια του θα ειναι παντα "φρεσκα"

Εγω στο 2λιτρο παντως τα αλλαζω καθε 5,000 χλμ. οπως ακριβως εκανα με το 205 και με το ραλλυ που ειχα παλιοτερα.
Περισσοτερα εξοδα βεβαια αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο πολλα προβληματα που μπορει να δημιουργηθουν στο μελλον.
Svstouk - Παρ 31 Ιαν 2003, 13:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
Miltellas έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Εγω στο 2λιτρο παντως τα αλλαζω καθε 5,000 χλμ. οπως ακριβως εκανα με το 205 και με το ραλλυ που ειχα παλιοτερα.
Περισσοτερα εξοδα βεβαια αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο πολλα προβληματα που μπορει να δημιουργηθουν στο μελλον.

Σε σχετική ερώτησή μου η TOTAL σε e-mail μου απάντησε το εξής :

"Taking in account your driving style - city driving- , and assuming a town with a lot of traffic like Athens, we recommend about 10.000 kms for Quartz 7000, and about 15.000 kms with Quartz 9000 5w40. This is the dominant trend in big sities of Greece with a lot of traffic. "

Εγώ θα τα αλλάζω κάθε 7500 χλμ με αλλαγή φίλτρου. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος συμβιβασμός από άποψης απόδοσης, οικονομίας και προστασίας του κινητήρα.
Ady - Παρ 31 Ιαν 2003, 13:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:

"Taking in account your driving style - city driving- , and assuming a town with a lot of traffic like Athens, we recommend about 10.000 kms for Quartz 7000, and about 15.000 kms with Quartz 9000 5w40. This is the dominant trend in big sities of Greece with a lot of traffic. "

Εγώ θα τα αλλάζω κάθε 7500 χλμ με αλλαγή φίλτρου. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος συμβιβασμός από άποψης απόδοσης, οικονομίας και προστασίας του κινητήρα.

Δε μας τα λες όλα όμως !!!!!!!

Πες μας και προς ποιόν το έστειλε το e-mail η ΤΟΤΑL.

Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι το "προς" στο e-mail έγραφε:

To : Doctor Svstouk (the specialist of lubricants in Greece) Smile Smile
KASFIKIS NIKOS - Παρ 31 Ιαν 2003, 14:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καποια γνωμη για το CASTROL RS Shocked
fpug - Παρ 31 Ιαν 2003, 14:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
KASFIKIS NIKOS έγραψε:

δοκιμασμενο σε 205 1.9 βελτιωμενο
μου ειχε αφησει αριστες εντυπωσεις
Svstouk - Παρ 31 Ιαν 2003, 14:37:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Δε μας τα λες όλα όμως !!!!!!!

Πες μας και προς ποιόν το έστειλε το e-mail η ΤΟΤΑL.

Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι το "προς" στο e-mail έγραφε:

To : Doctor Svstouk (the specialist of lubricants in Greece) Smile Smile

Embarassed Embarassed
Miltellas - Σαβ 01 Φεβ 2003, 07:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
KASFIKIS NIKOS έγραψε:

Nαι στο 40άρι για την μηχανή μας, όχι στο 60άρι, εκτός και αν προετοιμάζουμε τον κινητήρα για αγώνες και του ανοίγουμε τις ανοχές για περισσότερη ελευθερία στα έμβολα. Η Castrol προμηθεύεται πρωτογενή ορυκτέλαια αλλά και έτοιμα λιπαντικά από την PAZ. Ένα απο αυτά τα λιπαντικά το Castrol RS παρασκευάζεται στα διυλιστήρια της Ισραηλινής PAZ.
Το Castrol RS είναι η άμεση αντιπαράθεση της Castrol προς τα 300V της Motul.
Svstouk - Κυρ 02 Φεβ 2003, 23:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόοοοοοοοον, τα νέα μου.........

Δοκίμασα τα QUARTZ 9000 5W/40 σε απόσταση 850 χιλιομέτρων, μεικτή. Τα 300 περίπου σε αυτοκινητόδρομο και τα υπόλοιπα σε ανηφόρες, κατηφόρες κουλουπού, κουλουπού.... Shocked Very happy

Με τον κινητήρα πάνω από τις 3000 σαλ για τρεις ώρες η μέγιστη θερμοκρασία λαδιού που είδα ήταν 110 βαθμοί. Στον αυτοκινητόδρομο με όχι λιγότερα από 130 (έπαιζα από 130-150), η θερμοκρασία λαδιού ήταν κολλημένη στους 101 βαθμούς! Εξαιρετικό! Η δε θερμοκρασία του κινητήρα ήταν στους 90-91 βαθμούς. Cool
Στην ευθεία της Τρίπολης, που είναι πάνω από δέκα χιλιόμετρα (αν δεν κάνω λάθος) πήγαινα με 180 για τρία περίπου λεπτά με τις παραπάνω μέγιστες θερμοκρασίες! Wink

Σε σχέση με τα 300V, πιστεύω ότι τα 300V είχαν καλύτερη ευστροφία και λίγο χαμηλότερο θόρυβο του κινητήρα. Παρόλα αυτά, τα TOTAL δεν ανέβαζαν με την ίδια ταχύτητα θερμοκρασία όπως τα 300V, και το εκπληκτικότερο όλων ψύχονταν πολύ πιο γρήγορα! Φανταστείτε ότι λίγο να έριχνα τους ρυθμούς μου, η θερμοκρασία λαδιού έπεφτε σε πολύ λιγότερο χρόνο από οποιοδήπότε λάδι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα (ποσοστά πρέπει να μου δώσουν με τη διαφήμιση που τους κάνω! ) Wink

Η ευστροφία ήταν πολύ καλή πριν και πάνω από τις 4000 σαλ. Ακούγεται κουφό, αλλά στις 4000 σαν να έκανε ένα μικρό κόλλημα, και μετά τις 4000 ανέβαζε άνετα μέχρι τις 5000 (δεν το ανέβασα παραπάνω, δεν υπήρχε λόγος). Wink

Τώρα πλέον περιμένω το καλοκαίρι να δω με τις αυξημένες εξωτερικές θερμοκρασίες τι θα γίνει με τις θερμοκρασίες του λαδιού. Cool

Α, και κάτι ακόμα. Βλέπω προχθές ένα μαγαζί στη Νίκαια που διαφήμιζε τα TOTAL. Μπαίνω, τον ρωτάω πόσο μου αφήνει το 9000 5/40.

"13 ευρώ το λίτρο" μου λέει........

Cool Cool Cool Cool
BTS - Δευ 03 Φεβ 2003, 07:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Α, και κάτι ακόμα. Βλέπω προχθές ένα μαγαζί στη Νίκαια που διαφήμιζε τα TOTAL. Μπαίνω, τον ρωτάω πόσο μου αφήνει το 9000 5/40.

Cool Cool Cool Cool

Ανεξάρτητο μαγαζί με ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων στην Πάτρα...Excellium 5W/40, 14 ευρώ το λίτρο....
GIANNIS206 - Δευ 03 Φεβ 2003, 08:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κάπως ακριβοί είστε!!Εμείς έχουμε κλείσει τα ΤΟΤΑLμε 9ευρω!
Svstouk - Δευ 03 Φεβ 2003, 13:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
BTS έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Cool Cool Cool Cool

Ανεξάρτητο μαγαζί με ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων στην Πάτρα...Excellium 5W/40, 14 ευρώ το λίτρο....

Το ίδιο λάδι το έχω κλείσει στα 9 ευρώ το λίτρο. Wink
alxdr74 - Δευ 03 Φεβ 2003, 13:58:57
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:

Δοκίμασα τα QUARTZ 9000 5W/40 σε απόσταση 850 χιλιομέτρων, μεικτή. Τα 300 περίπου σε αυτοκινητόδρομο και τα υπόλοιπα σε ανηφόρες, κατηφόρες κουλουπού, κουλουπού.... Shocked Very happy

Με τον κινητήρα πάνω από τις 3000 σαλ για τρεις ώρες η μέγιστη θερμοκρασία λαδιού που είδα ήταν 110 βαθμοί. Στον αυτοκινητόδρομο με όχι λιγότερα από 130 (έπαιζα από 130-150), η θερμοκρασία λαδιού ήταν κολλημένη στους 101 βαθμούς! Εξαιρετικό! Η δε θερμοκρασία του κινητήρα ήταν στους 90-91 βαθμούς. Cool

Στο δικο μου (1,4) με τα TOTAL και κανοντας την αποσταση Λαρισας-Θεσσαλονικης και επιστροφη δεν μπορεσα να ανεβασω την θερμοκρασια του κινητηρα πανω απο τους 75 το πολυ 80 βαθμους....Και η μεση ταχυτητα μου ηταν 150 χιλιομετρα...Λογικα και το λαδι θα επαιζε σε μικρες Θερμοκρασιες..Ειναι λογικο αυτο?
Svstouk - Δευ 03 Φεβ 2003, 18:45:34
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Στο δικο μου (1,4) με τα TOTAL και κανοντας την αποσταση Λαρισας-Θεσσαλονικης και επιστροφη δεν μπορεσα να ανεβασω την θερμοκρασια του κινητηρα πανω απο τους 75 το πολυ 80 βαθμους....Και η μεση ταχυτητα μου ηταν 150 χιλιομετρα...Λογικα και το λαδι θα επαιζε σε μικρες Θερμοκρασιες..Ειναι λογικο αυτο?

Απόλυτα λογικό φίλε μου! Wink
TZAG - Δευ 03 Φεβ 2003, 19:15:57
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή το εργοστάσιο συνιστά ΤOTAL, και επειδή δεν μ'αρέσει να πειραματίζομαι. Στείλε μου ένα ΠΜ Svstouk που βρίσκουμε τα QUARZ 9000 στην Αθήνα με 9 ευρώ.
Miltellas - Τετ 05 Φεβ 2003, 02:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Επειδή το εργοστάσιο συνιστά ΤOTAL, και επειδή δεν μ'αρέσει να πειραματίζομαι. Στείλε μου ένα ΠΜ Svstouk που βρίσκουμε τα QUARZ 9000 στην Αθήνα με 9 ευρώ.

Επιτέλους! Very happy
Άντε να συνεννοηθείτε βρε παιδιά. Very happy

Για να πετύχουμε τιμή στα Total εδώ στην Θεσσαλονίκη μας βοήθησε και η έρευνα του Στούκα που προηγήθηκε με την προσφορά από τον Πουλάκη.
ΤΖΑΓΚ, τα TOTAL είναι εξαιρετικά λάδια. Όποιοι τα βάλαμε είμαστε ενθουσιασμένοι. Και το κυριότερο, οι έμποροι-εισαγωγείς που συνεργαζόμαστε είναι πολύ συνεργάσιμοι.

Ο Πουλάκης βρίσκεται στην διεύθυνση:
Svstouk έγραψε:

Όπως φεύγεις για Κόρινθο, στα φανάρια του Δάσους Χαϊδαρίου, ένα χιλιόμετρο πριν το Δαφνί στο αριστερό σου χέρι.

micho - Κυρ 09 Φεβ 2003, 11:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
Και όχι μονο συνεργάσιμοι! κοψανε τιμή απο μόνοι τους χωρις να τους πω τιποτα!!! 4lt total 9000 5w40 35 euro! δηλ. 8.75 per lt!
Χθες λιγάκι που τα βαλα και τα δοκιμάσα εχω να πω οτι η θερμοκρασια ειναι πολυ πολυ χαμηλη!!!(14αρι εχω) Και η μηχανη εχει γίνει σχεδον αθορυβη καμια σχεση με τα BP που μου το δωσανε. Και τραβάει μεν στα χαμηλά αλλα τοσο ομαλά που δεν το παιρνεις χαμπάρι.
GIANNIS206 - Κυρ 09 Φεβ 2003, 22:51:59
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλαξα και εγώ τα λάδια μου με τα ΤΟΤΑL.Ο κινητήρας όντως έγινε πιο αθόρυβος.Όσων αφορά την θερμοκρασία το τσίτωνα συνέχεια επί 3 μέρες ανέβαινε κοντα στουσ 120 C αλλά μέχρι εκεί.
pduke - Κυρ 09 Φεβ 2003, 23:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
μετά από testing με πατημένα όλα, το 5-40 έφτασε μέχρι 110!!!
κινητήρας ακόμη πιο γλυκός στη λειτουργία του από τα Paz.όλα καλά.
Razz Razz
GIANNIS206 - Κυρ 09 Φεβ 2003, 23:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ νόμίζω ότι το μοτέρ μας ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες(μιλάω για το 1.6 16ν).
Miltellas - Δευ 10 Φεβ 2003, 06:26:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω να πω ότι δεν διαφέρουν και τόσο τελικά από τα ΡΑΖ (από τα οποία έμεινα υπερευχαριστημένος) ώστε να αντιληφθώ κάτι το αξιοσημείωτο. Σε κύκλο πόλης και σκίσιμο στην περιφερειακή είδα 130 βαθμούς, που σημαίνει ότι σε παρατεταμένο σκίσιμο σε ταξίδι θα φλερτάρω και με τους 140 αλλά μέχρις εκεί (ακριβώς όπως με τα ΡΑΖ).
Πάνο υπόψιν ότι όταν βάλαμε τα ΡΑΖ ήταν Σεπτέμβριος με σαφώς υψηλότερες εξωτερικές θερμοκρασίες από ότι τώρα. Γι αυτό και βλέπουμε ακόμη πιο αργό ανέβασμα θερμοκρασίας και πιο γρήγορο κατέβασμα. Στο πλάκωμα όμως... σχεδόν τα ίδια. Θυμάσαι πόσο τα εκθειάζαμε;
Όσο για το αθόρυβο, είχα να λέω για τα ΡΑΖ όταν τα πρωτοέβαλα, προσπαθούσα να καταλάβω στα φανάρια εάν λειτουργεί ο κινητήρας! Τα έχω ξαναπεί. Τώρα δεν αισθάνομαι το ίδιο για τον θόρυβο του κινητήρα, κι αυτό γιατί το ΤΟΤΑL αντικατέστησε ένα ήδη κορυφαίο λιπαντικό, ενώ το ΡΑΖ είχε αντικαταστήσει ένα πολύ καλό ημισυνθετικό λάδι.

Άριστα τα Total, αλλά ας μην παρασυρόμαστε και εμείς από τα μεγάλα ονόματα και καταλήγουμε και σε υπερβολές.
Συνήθως στην αρχή παρασυρόμαστε εύκολα από τις προκαταλήψεις και τον αρχικό ενθουσιασμό (εγώ το παθαίνω συχνά αυτό, παρ'ότι το πολεμώ συνέχεια), αλλά μετά πάντα ακολουθούν τα ψύχραιμα συμπεράσματα.
Και τα συμπεράσματα για μένα είναι δύο:
1) Υπάρχουν κι άλλα πολύ καλά λάδια στο εμπόριο κι ας μην είναι μεγάλα ονόματα.
2) Τα Total έχουν κορυφαία απόδοση, αξίζουν την υποστήριξη από την Peugeot και θα τα υποστηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου, όπως οφείλω να κάνω για ένα τόσο καλό λιπαντικό.

Ένα επιλπέον καλό που έχουμε με τα Total είναι ότι δεν αφήνουμε στις αντιπροσωπείες και τα εξουσιοδοτημένα περιθώρια για αμφισβήτηση (αυτό για όσους είναι ακόμη στην εγγύηση, γιατί τους υπόλοιπους δεν τους ενδιαφέρει αυτή η λεπτομέρεια).

Παρεπιπτόντως. Ο προμηθευτής μας εισάγει και τα ολλανδικά Beverol. Την επόμενη φορά σκοπεύω να βάλω τα Beverol 5W40. Μάλλον για να ξαναποδείξω το αυταπόδεικτο...
Όχι, δεν είναι όλα τα λιπαντικά ίδια, αλλά στην κορυφαία κατηγορία η κατάσταση μοιάζει με την περίπτωση των ελαστικών: Όλα είναι τόσο καλά που οι διαφορές εντοπίζονται περισσότερο σε υποκειμενικό επίπεδο παρά σε αντικειμενικό.
Miltellas - Δευ 10 Φεβ 2003, 06:49:20
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:

Όχι δεν είναι απόλυτο. Το νερό γειτνιάζει μεν με το λάδι και αποβάλλει την θερμοκρασία που φέρει το λάδι στο νερό. Αλλά το νερό κυκλοφορεί με μεγαλύτερη ταχύτητα, έχει άμεση ψύξη στο ψυγείο νερού, και όταν τρέχεις η θερμοκρασία του πέφτει κατακόρυφα, αντίθετα με το λάδι που μπορεί να παίρνει "φωτιά".
Ενδεικτικά σας λέω ότι όταν κινούμαι στην εθνική οδό με σχεδόν τελικές, η θερμοκρασία νερού ακόμη και το καλοκαίρι δεν ξεπερνά ποτέ τους 90 (το χειμώνα μένει στους 85 περίπου) ενώ το λάδι την ίδια στιγμή "ψήνεται" στους 130-140 βαθμούς!! Διαφορά δηλαδή, που πολλές φορές ξεπερνά τους 50 βαθμούς Κελσίου!!

Συμπέρασμα: Ο ρυθμός ψύξης του νερού είναι απολύτως ταχύτερος από του λαδιού!
NICK - Σαβ 22 Φεβ 2003, 12:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικό μου 1.4 το πήρα με λάδια της ΒΡ (visco 7000 0-40,πλήρως συνθετικό).Μέχρι τώρα στα 29000 κμ,άλλαζα με αυτά,κάθε 10000,δηλαδή 2 αλλαγές.Από τις συζητήσεις σας όμως κατάλαβα ότι όλοι σχεδόν βάζετε 5-40.Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να αλλάξω κι εγώ δείκτη;Από ότι βλέπω υπάρχει μεταξύ σας μεγάλος ενθουσιασμός για τα TOTAL.Μάλλον αυτά θα βάλω,αλλά σε τι δείκτη;
Svstouk - Σαβ 22 Φεβ 2003, 16:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Το δικό μου 1.4 το πήρα με λάδια της ΒΡ (visco 7000 0-40,πλήρως συνθετικό).Μέχρι τώρα στα 29000 κμ,άλλαζα με αυτά,κάθε 10000,δηλαδή 2 αλλαγές.Από τις συζητήσεις σας όμως κατάλαβα ότι όλοι σχεδόν βάζετε 5-40.Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να αλλάξω κι εγώ δείκτη;Από ότι βλέπω υπάρχει μεταξύ σας μεγάλος ενθουσιασμός για τα TOTAL.Μάλλον αυτά θα βάλω,αλλά σε τι δείκτη;

Τι άλλο, 5/40! Wink
NICK - Σαβ 22 Φεβ 2003, 16:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε τώρα κι ένα καλό παιδί από τη Θεσσαλονίκη να μου πει που μπορώ να τα βρω,γιατί στα μεγάλα τουλάχιστον πολυκαταστήματα που έψαξα σήμερα,δεν μπόρεσα να τα βρώ Confused Confused Confused
Svstouk - Σαβ 22 Φεβ 2003, 17:00:49
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Άντε τώρα κι ένα καλό παιδί από τη Θεσσαλονίκη να μου πει που μπορώ να τα βρω,γιατί στα μεγάλα τουλάχιστον πολυκαταστήματα που έψαξα σήμερα,δεν μπόρεσα να τα βρώ Confused Confused Confused

Ρώτα το Μίλτο (Miltellas) Wink Wink
NICK - Σαβ 22 Φεβ 2003, 17:25:14
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν θα γυρίσει με το καλό από τη λίμνη Πλαστήρα.Εξάλλου προσπαθούμε να βρεθούμε για να γνωριστούμε κιόλας εδώ και μέρες,αλλά δεν τα καταφέρνουμε...
Πόσο τους ζηλεύω αυτούς που μπόρεσαν να πάνε...άτιμη δουλειά Cussing out
micho - Δευ 24 Φεβ 2003, 10:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
νικο αν θες στειλε pm σε μενα η στον μιλτελα να σου πουμε με ποιον και που εχουμε κανει συνεργασία σαλονικη.

Τα τοταλ μας βγαλανε ασπροπροσωπους στα χίονια και στην εθνικη με πολυ χαμήλες θερμοκρασίες παντως!
GIANNIS206 - Δευ 24 Φεβ 2003, 13:05:56
Θέμα δημοσίευσης:
Οι ΤΟΤΑΛΑΔΕΣ ή ΤΟΤΑΛΤΖΗΔΕΣ βρίσκονται επί της Νέας εγνατίας δεν θυμαμαι νούμερο κοντα στο τέρμα του στη Βούλγαρη!Μην πας όμως πριν μας ειδοποιήσεις για να τους ενημερώσουμε και εμείς!!!
micho - Δευ 24 Φεβ 2003, 13:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
einai apo n.egnatia pros kentro
prin to fanari tis martiou
beverol leei apo eksw i tampela
sinenoisou kalitera me ton miltella gia to pws kai pou
Slash - Δευ 24 Φεβ 2003, 16:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγνατία με Μαρασλή γωνία. Ερχόμενος από Χαλκιδική στο δεξί σου χέρι μετά την Μαρτίου. Αλλά όπως σωστά είπαν οι 2 προηγούμενοι, τηλ. στον Μίλτο για more info.
NICK - Δευ 24 Φεβ 2003, 18:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ.Από ό,τι βλέπω,είναι και κοντά στο σπίτι μου.
Άντε ρε Μίλτο,πού είσαι;;;;;; Question Question Question Question
Svstouk - Δευ 24 Φεβ 2003, 22:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
νικο αν θες στειλε pm σε μενα η στον μιλτελα να σου πουμε με ποιον και που εχουμε κανει συνεργασία σαλονικη.

Τα τοταλ μας βγαλανε ασπροπροσωπους στα χίονια και στην εθνικη με πολυ χαμήλες θερμοκρασίες παντως!

Για να αρχίσουν οι αναλύσεις και οι εκτιμήσεις από τους εκδρομείς! Wink
micho - Τρι 25 Φεβ 2003, 09:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
εθνικη με 3+1 ατομα με full αποσκευες ειχα μεγαλύτερη τελικη (πρωτη φορα επιασα πανω απο 175 στην ευθεια) και πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες
στα χιονια η μηχανη πηγαινε πολυ ομαλα πριν ακομα ζεσταθει και δεν καταλαβαινε τιποτα! (ισως να ναι και ιδεα μου αυτο! αλλα στην εθνικη ειδα διαφορα μεγάλη!)
GIANNIS206 - Τρι 25 Φεβ 2003, 11:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ρε micho πάλι το έσκιζες στο δρόμο το 206???λυπήσου το λίγο βρε!!!!
chatasos - Τρι 25 Φεβ 2003, 13:43:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις μια μέρα πριν το touring είχα βάλει τα 5/40.
2 διαπιστώσεις μετά την επιστροφή από το touring:

1. Ο κινητήρας δούλευε πιο ήρεμα μετά το κρύο πρωινό ξεκίνημα.
2. Η θερμοκρασία του λαδιού έπεφτε πιο γρήγορα όταν άφηνα το γκάζι.
micho - Τρι 25 Φεβ 2003, 15:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Καλά ρε micho πάλι το έσκιζες στο δρόμο το 206???λυπήσου το λίγο βρε!!!!

just testing just testing! Smile Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Miltellas - Τετ 26 Φεβ 2003, 08:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Ευχαριστώ.Από ό,τι βλέπω,είναι και κοντά στο σπίτι μου.
Άντε ρε Μίλτο,πού είσαι;;;;;; Question Question Question Question

Έφτασεεεε..... Very happy
chatasos - Τρι 01 Απρ 2003, 13:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Και μετά από 3.000 χλμ, τα συμπεράσματά μου είναι τα ίδια +

3. Η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πάνω από 120 όσο και να το λιώνω (20 λεπτά με 4η και 5000+ στροφές)
4. Ο θόρυβος δεν έχει αλλάξει/μειωθεί (ίδιος με τα Shell).
Svstouk - Τρι 01 Απρ 2003, 14:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
chatasos έγραψε:

3. Η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πάνω από 120 όσο και να το λιώνω (20 λεπτά με 4η και 5000+ στροφές)

Τις ίδιες παρατηρήσεις είχα κι εγώ στα 4.000 χλμ.

Τα Motul που φοράω τώρα είναι πιο αθόρυβα, αλλά ανεβάζουν περισσότερο (λίγο) τη θερμοκρασία.
teoman - Τρι 01 Απρ 2003, 15:38:21
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
chatasos έγραψε:

Ας αναφέρω και εγώ...
Με τα motul chrono,μετά από 1 μήνα (2500km),παρατηρώ:
-Σε κίνηση στην πόλη (πρώτη-δευτέρα),δεν ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία
-Σε κίνηση σε υψηλές στροφές (σκίσιμο),σχεδόν τα ίδια (ποτέ όμως πάνω από 120)
-Κρυώνουν πιο γρήγορα από τα προηγούμενα

Είμαι πολύ ικανοποιημένος,σχεδόν όσο απαιτώ από τα λάδια.
pduke - Τετ 02 Απρ 2003, 11:11:22
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Θα ήθελα εδώ να ορίσουμε το σκίσιμο για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα
Προτείνω λοιπόν το σκίσιμο απο εδώ και πέρα να είναι 15 τουλάχιστον χλμ με 170+ ακατέβατα ή να περιγράφει ο καθένας το πως το έσκισε.

Τα λέω αυτά γιατι όλα τα "εδώ" 16άρια με τις παραπάνω συνθήκες φτάνουν κοντά στα 140.Η διαφορά είναι μεγάλη άρα καλο είναι να έχουμε σωστότερα συγκριτικά αποτελέσματα
Svstouk - Τετ 02 Απρ 2003, 11:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
teoman έγραψε:

Προτείνω λοιπόν το σκίσιμο απο εδώ και πέρα να είναι 15 τουλάχιστον χλμ με 170+ ακατέβατα ή να περιγράφει ο καθένας το πως το έσκισε.

Τα λέω αυτά γιατι όλα τα "εδώ" 16άρια με τις παραπάνω συνθήκες φτάνουν κοντά στα 140.Η διαφορά είναι μεγάλη άρα καλο είναι να έχουμε σωστότερα συγκριτικά αποτελέσματα

Συμφωνώ ότι πρέπει να θέσουμε ένα στάνταρ. Αλλά υπάρχει χώρος για 15 χιλιόμετρα των 170+ χλμ, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε γράψει η τροχαία ή θα κινδυνέψεις από άλλους;
teoman - Τετ 02 Απρ 2003, 11:35:39
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Τώρα,κατεβαίνω στον κήπο μου,στην μεγάλη ευθεία να το "κάψω" Exclamation Very happy

Σκίσιμο-για μένα-είναι 5-6 κόντρες,με κόφτες σε 1η,2α και 3η,επί μισάωρο τουλάχιστον!Έτσι βγάζω συμπεράσματα...
konstantinos - Τετ 02 Απρ 2003, 11:48:17
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
pduke έγραψε:

Τώρα,κατεβαίνω στον κήπο μου,στην μεγάλη ευθεία να το "κάψω" Exclamation Very happy

Σκίσιμο-για μένα-είναι 5-6 κόντρες,με κόφτες σε 1η,2α και 3η,επί μισάωρο τουλάχιστον!Έτσι βγάζω συμπεράσματα...

Επίσης σκίσιμο είναι στην Κηφισίας 2-3 ώρες, 1η - 2α σταμάτα ξεκίνα... Shocked Shocked
teoman - Τετ 02 Απρ 2003, 11:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Επίσης σκίσιμο είναι στην Κηφισίας 2-3 ώρες, 1η - 2α σταμάτα ξεκίνα... Shocked Shocked

Το έχω αναφέρει ήδη για την κίνηση στην πόλη (1η-2α).
Την μέρα που τα άλλαξα,γύρισα από Λ. Μαραθώνος ΜΟΝΟ με 1η (2-3 φορές έβαλα δευτέρα) μέχρι να βγώ Μεσογείων και η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από 90.
chatasos - Τετ 02 Απρ 2003, 13:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λέτε ρε παιδιά !!! Το ίδιο είναι να πηγαίνεις για 20 λεπτά με 5000+ στροφές με το να πηγαίνεις 1η-2α στην κίνηση?

Πάνο, δεν μετράνε τα χιλιόμετρα, αλλά οι στροφές Wink Wink Wink
Slash - Τετ 02 Απρ 2003, 22:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Ρε παιδιά έχει διαφορά αν το σκίζεις σε ευθεία ή σε στροφές;!; Laughing Razz
teoman - Πεμ 03 Απρ 2003, 06:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Πάνο, δεν μετράνε τα χιλιόμετρα, αλλά οι στροφές

Slash έγραψε:
Wink

Θα μας τρελάνετε τελείως εδώ μέσα Silly Very happy
pduke - Πεμ 03 Απρ 2003, 08:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά η ευθεία είναι ο καλύτερος τρόπος και σίγουρα η χειροτερη για τα λάδια,γιατί συνεχώς έχεις πολύ ψηλές στροφές.Σε δρόμο με στροφές δεν μπορείς συνέχεια να κρατάς το αυτοκίνητο πάνω από τις 5500!

Πάντως για να μην είμαι απόλυτος γιατί ο καθένας οδηγάει με τον τρόπο του, εξηγώ ότι πρότεινα τον τρόπο της ευθείας για να είναι το ίδιο για όλους χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις μεταξύ μας(μια ευθεία είναι η ριμάδα......)
Sidobre - Πεμ 03 Απρ 2003, 09:39:04
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Σε δρόμο με στροφές δεν μπορείς συνέχεια να κρατάς το αυτοκίνητο πάνω από τις 5500!

Xα χα χα..... ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!!

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
pduke - Πεμ 03 Απρ 2003, 10:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
pduke έγραψε:
Σε δρόμο με στροφές δεν μπορείς συνέχεια να κρατάς το αυτοκίνητο πάνω από τις 5500!

Γρήγορη στροφή πάρε......μεγάλη κουβέντα μη λες......... Wink
chatasos - Πεμ 03 Απρ 2003, 15:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
chatasos έγραψε:

Καλά, έχετε ξεφύγει εκεί πάνω Eek Roll eyes Weird look

Αναφέρομαι στις στροφές του κινητήρα και όχι του δρόμου!!!!
Alex - Παρ 04 Απρ 2003, 02:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμ.. εγω το αμαξι πιο πολυ το σκιζω στην Πεντελη παρα σε ευθειες, μιας και δεν χρησιμοποιω πολυ την 3η γιατι δεν εχει δυναμη να με βγαλει απ'τη στροφη με αποτελεσμα η 2α να δουλευει υπερ-ωριες με πανω απο 6000+ ολη την ωρα...Η μονη λυση για να δουλευω 3ες ειναι να μην πηγαινω flat out αλλα να αφηνω πριν τη στροφη γκαζι και να το πιανω πανω στη στροφη... Πανω κατω τα ιδια χιλιομετρα (83-90) ειναι με την 2α σκισμενη φουλ αλλα ειναι εντελως αλλη αισθηση να μπαινεις με το γκαζι συνεχως κολημενο στο πατωμα.

Για ανηφορικα κομματια δεν το συζητω.. Ειναι μονιμως 2α κολημενο πανω απο τις 5500 εκτος απο μικρα διαλλειματα με ευθειουλες ανα αραια διαστηματα...Οποιος εχει κανει Νεα Μακρη -> Πεντελη, ξερει Wink
Miltellas - Δευ 07 Απρ 2003, 08:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Sidobre έγραψε:
pduke έγραψε:

Γρήγορη στροφή πάρε......μεγάλη κουβέντα μη λες......... Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing
Κατερίνη-Θεσσαλονίκη σε χχ λεπτά, με το πόδι στο πάτωμα, τα διόδια απεργία, η θερμοκρασία λαδιού στους 145 βαθμούς...
Βρείτε μου στροφιλίκι να φτάσω τη θερμοκρασία τόσο πάνω! Στην Καστανιά πυροβολώντας επί 35-40 λεπτά δεν ανέβηκα ποτέ πάνω απο τους 130...
Στην Εθνική δεν κατεβαίνω ποτέ κάτω από τους 140...

Και φέρτε μου ό,τι λάδι θέλετε!
Με δύο διαφορετικά ημισυνθετικά που δοκίμασα χτυπούσα το λάδι στο κόκκινο... και σήκωνα πόδι να μην κάψω μοτέρ...

Όπως είπα και πολύ παλιότερα η λύση για τα 16άρια (όπως και στα Rallye) είναι μία και λέγεται: Ψυγείο Λαδιού! Απορώ πώς δεν το έψαξα ακόμη... Wink Καταραμένη φτώχεια! Crying or Very sad
Svstouk - Δευ 07 Απρ 2003, 12:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 είναι εδώ και δύο ώρες στον φίλο μας στο Αιγάλεω, με τιμή 9,20 ευρώ/λίτρο, άτοκη χρηματοδότηση, σταθερό επιτόκιο, και ένα χρόνο άτοκα......... Shocked Mr. Green

Πέρασα και πήρα τρία λίτρα όχι τόσο για την επόμενη αλλαγή, όσο για να τον υποστηρίξω στην κίνηση που έκανε να μας τα φέρει.

Επειδή βλέπω τη συμφωνία με τον Πουλάκη για τα συγκεκριμένα λιπαντικά να "κατηφορίζει" (μου είχε πει με προειδοποιητικό ύφος Evil ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν τα ξαναφέρνει), και επειδή δεν ξέρω αν έχει πάει κάποιος να πάρει από εκεί Total, η αποθήκη στο Αιγάλεω είναι η επόμενη κίνησή μας.

Γι'αυτό θα το πω κι ας κινδυνέψω να παρεξηγηθώ : ας τον στηρίξουμε, για το δικό μας όφελος. Γιατί αν κι αυτός δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, απλά δεν θα μας τα φέρνει.

Όποιος θέλει λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή του/της. Wink

Συμπληρώνα για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. Wink
Miltellas - Τρι 08 Απρ 2003, 01:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Συμπληρώνα για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. Wink

Απάντησα στο σχετικό τόπικ για Συμφωνίες-Συνεργασίες. Smile
Δημήτριος - Τρι 08 Απρ 2003, 12:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Όπως είπα και πολύ παλιότερα η λύση για τα 16άρια (όπως και στα Rallye) είναι μία και λέγεται: Ψυγείο Λαδιού! Απορώ πώς δεν το έψαξα ακόμη... Wink Καταραμένη φτώχεια! Crying or Very sad

Το ρώτησα εγώ στον Στόικο (εξουσιοδοτημένο στην Θεσσαλονίκη). Ακούστε τιμές :
Για αγορά και τοποθέτηση ψυγείου λαδιού χρειάζονται 150.000 δρχ. ή 440,205 ευρώ. Αυτό μου το είπε ένας εργαζόμενος εκεί κατά το τέλος του 2001. Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα...

Το ψυγείο λαδιού το ήθελα για τον εξής λόγο : Μου φαίνονταν ότι πολύ εύκολα ανέβαινε η θερμοκρασία λαδιού, με το παραμικρό...

Πάντως, κατά την άποψή μου, το λάδι "υποφέρει" όταν ο κινητήρας δέχεται μεγάλα φορτία (άρα και μεγάλα ποσά θερμότητας, τα οποία "διαρρέουν" από τον θάλαμο καύσης). Αυτό μπορεί να συμβεί είτε σε στροφές (π.χ. σε μια έξοδο) είτε σε ευθείες (π.χ. σε προσπέρασμα). Όταν λέω "μεγάλα φορτία" εννοώ ότι ζητάμε σχεδόν όλη την διαθέσιμη ισχύ πατώντας το γκάζι (σχεδόν) τέρμα, χωρίς ο κινητήρας να έχει φτάσει τις "αντίστοιχες" στροφές...
π.χ. αν είχαμε νεκρά στο κιβώτιο και πιέζαμε το γκάζι, ο κινητήρας θα έφτανε στον κόφτη πολύ εύκολα, ενώ όταν αυτός πρέπει να κινήσει όλοκληρο το αυτοκίνητο (να υπερνικήσει την αδράνειά του δηλαδή) δεν συμβαίνει το ίδιο. Οι στροφές ανεβαίνουν, με το ίδιο με πριν πάτημα του γκαζιού, πολύ πιο αργά. Ο κινητήρας δηλαδή έχει φορτίο...
Miltellas - Τετ 09 Απρ 2003, 01:09:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Για αγορά και τοποθέτηση ψυγείου λαδιού χρειάζονται 150.000 δρχ. ή 440,205 ευρώ.

Πιστεύω ότι με 300-350Ε θα τη βγάλουμε την άκρη...
Στην Αγγλία πουλάνε ψυγείο λαδιού από 150Ε έως 300Ε το πολύ (σαν ανταλλακτικό χωρίς την τοποθέτηση).
chatasos - Παρ 02 Μάϊ 2003, 06:18:51
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
chatasos έγραψε:

Νέο extra-super-duper test:

15-20 λεπτά στις 5500-6500 στροφές (3η-4η) ανάγκασαν το λάδι να φτάσει στους 125-130 βαθμούς. Παραπάνω δεν κατάφερα να το πάω Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Δημήτριος - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 16:20:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα έβαλα τα Τotal Quartz 9000. Αγόρασα 4 λίτρα έναντι 35 ευρώ....
Χρειάστηκα και αλλα 8 ευρώ για το φίλτρο και άλλα 5 ευρώ για την τοποθέτησή τους σε ένα συνεργείο...Δεν έχω δει πιο επιμελημένη δουλειά κατά την διάρκεια μιας αλλαγής λαδιών... Δεν έμεινε ούτε μια σταγόνα (τρόπος του λέγειν) από τα παλιά λάδια!!... Smile Smile Smile

Θα προβώ σε μερικά test drive εντός λίγων ημερών... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
GIANNIS206 - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 18:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμένουμε και την δικιά σου γνώμη για τα λάδια!
pduke - Δευ 05 Μάϊ 2003, 13:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Σήμερα έβαλα τα Τotal Quartz 9000. Αγόρασα 4 λίτρα έναντι 35 ευρώ....
Χρειάστηκα και αλλα 8 ευρώ για το φίλτρο και άλλα 5 ευρώ για την τοποθέτησή τους σε ένα συνεργείο...Δεν έχω δει πιο επιμελημένη δουλειά κατά την διάρκεια μιας αλλαγής λαδιών... Δεν έμεινε ούτε μια σταγόνα (τρόπος του λέγειν) από τα παλιά λάδια!!... Smile Smile Smile

Θα προβώ σε μερικά test drive εντός λίγων ημερών... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink

35???από που???
συνεργείο??ποιο συνεργείο???με τόσο καλή δουλειά????μήπως να με έπαιρνες ένα τηλέφωνο μπας και κάνουμε καμιά κίνηση?
Δημήτριος - Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
35???από που???
συνεργείο??ποιο συνεργείο???με τόσο καλή δουλειά????μήπως να με έπαιρνες ένα τηλέφωνο μπας και κάνουμε καμιά κίνηση?

Από τον γνωστό συνεργάτη που αναγράφεται στα φυλλάδια που μας μοίρασε ο Μίλτος. Μετά επισκεύτηκα ένα συνεργείο το οποίο ασχολείται μόνο με Citroen. Είναι στην Κωνσταντινουπόλεως μεταξύ Μπότσαρη και 28ης Οκτωβρίου. Φάνηκε άνθρωπος με μεράκι (εικάζω βάσει της πρώτης εντύπωσης). Το κακό είναι όμως πως ο εξοπλισμός που διέθετε δεν με ενθουσίασε (αμφιβάλλω αν έχει διαγνωστική συσκευή)... Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες