PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Πάμε Μουντιάλ και Πάμε Στοίχημα...

Baphomet - Πεμ 08 Ιούν 2006, 16:20:00
Θέμα δημοσίευσης: Πάμε Μουντιάλ και Πάμε Στοίχημα...
Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ξεκινάει αύριο... οι περισσότεροι θα καθηλωθούμε στις τηλεοράσεις..!! Ποια ομάδα υποστηρίζετε?? ποιά πιστεύετε οτι θα φτάσει στον τελικό και ποιά θα σηκώσει την κούπα???
Επίσης όποιος πρόκειται να παίξει λεφτά στο στοίχημα μουντιάλ ας γράψει εδώ τις προβλέψεις του μπας και πάμε ταμείο να βγάλουμε τις διακοπές... Laughing Laughing Laughing

Οι όμιλοι:

Α ΟΜΙΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΠΟΛΩΝΙΑ
ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Β ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
ΣΟΥΗΔΙΑ
ΤΡΙΝΙΤΑΝΤ

Γ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ

Δ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΙΡΑΝ
ΜΕΞΙΚΟ
ΑΓΚΟΛΑ

Ε ΟΜΙΛΟΣ
ΙΤΑΛΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ
ΓΚΑΝΑ
ΗΠΑ

ΣΤ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΙΑΠΩΝΙΑ
ΚΡΟΑΤΙΑ

Ζ ΟΜΙΛΟΣ
ΓΑΛΛΙΑ
ΕΛΒΕΤΙΑ
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
ΤΟΓΚΟ

Η ΟΜΙΛΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΤΥΝΗΣΙΑ

οι στοιχηματικές αποδόσεις του ΟΠΑΠ:

στον πρώτο όμιλο δεν ρισκάρω να βάλω την Γερμανία παρά το οτι ειναι φαβορί...
στον δευτερο η αγγλία είναι το φαβορί και μάλλον θα την παίξω...
στον τρίτο γράφει με μεγάλα γράμματα μην αγγίζετε...ο ποιο δύσκολος όμιλος!
στον τέταρτο σίγουρα θα προκριθούν πορτογαλία και μεξικό...αλλά ποιος θα είναι πρώτος? αμφίρροπο, προσωπικά θα έπαιζα μεξικό αλλά δε το διακινδυνεύω
στον πέμπτο θα παίξω την τσεχία
στον έκτο δε χρειάζεται να πω κάτι...
στον εβδομο κουτσά στραβά οι πετεινοί θα περάσουν πρώτοι...
και στον όγδοο πιστεύω πως η ισπανία θα τα καταφέρει...

ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή "άλλος παίκτης" με απόδοση 15 καθώς παραδοσιακά στα μουντιάλ βγαίνει πρωτος σκορερ κάποιος "άγνωστος" που δε το περιμένει κανείς... επίσης βάσει των ομίλως ενδιαφέρουσα επιλογή είναι ο Ανρί, ο Αντριάνο,ο Σεφτσένκο και όλοι οι Άγγλοι...

και τέλος πάμε ένα μήνα να μαντέψουμε το ζευγάρι του τελικού... αυτά που συζητιούνται πιο πολύ είναι το Βραζιλία-Αγγλία και το Βραζιλία-Αργεντινή ενώ πολλοί περιμένουν και την γηπεδούχο Γερμανία και την Ιταλία να ξυπνήσουν. Επιλέξτε ελεύθερα... Very happy
smpokos - Πεμ 08 Ιούν 2006, 17:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
ενα ειναι το σιγουρο...οτι σε αυτο το μουντιαλ θα βγαλουμε πολλα! περιμενετε την εκπληξη η οποια ειναι το ιραν!
Baphomet - Πεμ 08 Ιούν 2006, 18:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
αστειεύεσαι μάλλον ε? Laughing
pappaki - Πεμ 08 Ιούν 2006, 19:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν εκπλήξεις θεωρώ οτί μπορεί να πάνε καλά η Σουηδία και ο Ισημερινός.
smpokos - Πεμ 08 Ιούν 2006, 19:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
μιλαω απολυτα σοβαρα. αντε να δουμε και τα τρελα του μουντιαλ και φετος...
shiba - Παρ 09 Ιούν 2006, 02:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον πιστευω οι δυο ημιτελικοι θα ειναι γερμανια-γαλλια κα ιβραζιλια-αγγλια ...και βλεπω να μενει εκτοσ η βραζιλια και να βλεπουμε super τελικο Wink
Baphomet - Παρ 09 Ιούν 2006, 03:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάλι πιστεύω πως ο ενας ημιτελικός θα είναι αγγλία-αργεντινή που θα γίνει η σφαγή του δράμαλη και ο άλλος βραζιλία-εκπληξη που η βραζιλία θα κάνει περίπατο...
shiba - Παρ 09 Ιούν 2006, 03:13:58
Θέμα δημοσίευσης:
εγω πιστευω παντως οτι η εκπληξη θα ειναι η σερβια....και πρωτοσ σκορερ ο παουλετα..αποδοση 40 Wink
Baphomet - Παρ 09 Ιούν 2006, 03:36:18
Θέμα δημοσίευσης:
για τον πρώτο σκόρερ πρέπει να σκεφτούμε ποιά ομάδα έχει το πιο εύκολο έργο στον όμιλο της (αρα και πιθανότητες να κερδίσει με μεγάλα σκορ) και ταυτόχρονα να έχει τις πιθανότητες να φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά... αυτές τις προϋποθέσεις πληρούν οι Βραζιλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Μεξικό, Γαλλία και Ισπανία κατ'εμε... Θα πάω για Ανρί, Αντριάνο και τους Εγγλέζους (αν έπαιζε ο rooney αυτόν θα έπαιζα 100%...).
shiba - Παρ 09 Ιούν 2006, 03:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
να σου θυμισω πετραν οτι ο τιερι δεν βαζει με τιποτα γκολ στην εθνικη γαλλιας...αυτοσ εινα ιμονο για την αρσεναλ Wink
Baphomet - Παρ 09 Ιούν 2006, 03:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
να σου θυμισω πετραν οτι ο τιερι δεν βαζει με τιποτα γκολ στην εθνικη γαλλιας...αυτοσ εινα ιμονο για την αρσεναλ Wink

ίσως φέτος να είναι η χρονιά του... Laughing Laughing
kostask - Παρ 09 Ιούν 2006, 08:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Την Ολλανδία την βλέπω να φτάνει μέχρι και τελικό.........και σήμερα λέτε να γίνει η έκπληξη της πρεμιέρας?
teoman - Παρ 09 Ιούν 2006, 08:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.Έχω ήδη φορέσει την φανέλα και το κασκώλ της αγαπημένης μου εθνικής (είμαι με τους διοργανωτές) και... καλή μας διασκέδαση.
Και για πρώτους σκόρερ έχω επιλέξει εδώ και καιρό τον Κλοζε σαν φαβορί και σαν αουτσάϊντερ τον αγαπημένο μου παίκτη,τον Ποντόλσκι. Cool
Spyros_L - Παρ 09 Ιούν 2006, 09:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες ποντάραμε 120 Ευρώ με το ξάδελφο μου στον Klose οτι θα βγει πρώτος σκορερ. Του δίνει 20 απόδοση. Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)! Η ΓΙΟΡΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ! Κριμα που δεν είναι εκεί οι Πειρατές να μαζέψουμε όλο το μαρούλι! Laughing
DrJekyll - Παρ 09 Ιούν 2006, 09:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
εγω πιστευω παντως οτι η εκπληξη θα ειναι η σερβια....και πρωτοσ σκορερ ο παουλετα..αποδοση 40 Wink

To πρώτο πράγμα που σκέφτηκα....O Παουλέτα ήταν από ότι θυμάμαι πρώτος σκόρερ στα προκριματικά??? Confused Αλλά μετά σκέφτηκα και τον Μποργκέτι του Μεξικού - πολλά γκολ στα προκριματικά...
Δεν θα ποντάριζα εύκολα σε παίχτη της Βραζιλίας λόγω των πολλών παιχτών που μπορούν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό... Laughing
Έκλεισε 10 ευρουλάκια στον Παουλέτα και 5 στον Μποργκέτι...Θα βάλω και ότι γίνει...
Δεν μου λέτε ρε σείς!Έχει βρει κανένας το σχεδιάγραμμα Β' φάσης, προημιτελικών,ημιτελικών, τελικού?Να δούμε νικητές ομίλου πχ με ποιούς δεύτερους παίζουν... Cool

Ο ρούνεϊ είναι σίγουρο πλέον ότι δεν θα παίξει?

Spyros_L έγραψε:
Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)!

Σπύρο! Laughing
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά χθές που κοιμήθηκα είδα όνειρο λέει ( Laughing ) μεγάλο σκόρ αλλά να χάνει η Γερμανία και να γίνεται μεγάλη έκπληξη...
Spyros_L - Παρ 09 Ιούν 2006, 09:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
Δε με απασχολεί καθόλου μεγάλε μουυυυυ Very happy Γίνεται να έρθει 3-5 υπέρ της Κόστα Ρικα και τα 3 γκολ των Γερμανών να τα βάλει ο klose? Δεν είμαι με την Γερμανία, με τον Klose είμαι! Βέβαια θα μου πεις, αν δεν προκριθούν τα πάντσερ πως θα βγει πρώτος σκόρερ? Ε ας χάσει σήμερα όπως σου είπα έτσι για την έκπληξη και ας κερδίσει τα άλλα δυο παιχνίδια του ομίλου. Wink
DimiP - Παρ 09 Ιούν 2006, 11:14:24
Θέμα δημοσίευσης:
καλη στοιχηματικη ευκαιρια ειναι ο συνδιασμος klose-γερμανιας για 1ο σκορερ και νικητρια μουντιαλ (willhill π.χ.) .
επισης για ομαδα εκπληξη εγω θεωρω την Τσεχια και καποιοι λενε για Ιταλια (αλλα εγω δεν ειμαι fun).
η Πολωνια φαινεται σφικτη ενω σιγουρα καποια Αφρικανικη θα "μαγεψει" - ποια ομως;
Vaggelis - Παρ 09 Ιούν 2006, 12:15:53
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι και εγώ της άποψης οτι σήμερα θα γίνει η έκπληξη....
Κανένας δεν υπολογίζει την Κόστα Ρίκα, αλλά αν θυμάστε στο προηγούμενο Μundial έχασε την πρόκριση για την Β φάση στην ισοβαθμία....
Έχει και μερικούς παίχτες γνωστούς σε εμάς (Γκόμεζ, Σολίς, Σεντένο)
Η Γερμανία σίγουρα έχει το αβαντάζ της έδρας, της διαιτησίας (???), αλλά δεν θα έχει Μπάλακ (μεγάλη απουσία αφού ίναι διαφορετική ομάδα χωρίς αυτόν), θα έχει σίγουρα πολύ άγχος και δεν έχει και την καλύτερη άμυνα που υπάρχει (εξαιρούμε τον Λέμαν που προέρχεται από εκπληκτική χρονιά)
Ποντάρω στο Χ (5,00)

Για πρώτο σκόρερ τουρνουά, η μισή Υφήλιος έχει ποντάρει στον Κλόζε, ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν τον πιστεύω και πολύ έτσι κι αλλιώς....
Ποντάρω στον Αρνί Laughing Laughing Laughing και στον Τόνι

Νικητής τουρνουά: my personal favorite Italia Clapping Clapping Clapping
Ας δούμε τα γεγονότα: οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν οτι έχουν κερδίσει ήδη το τουρνουα, προβλέπω έκπληξη στους 8 (διασταύρωση με Ισπανία?), οι Αργεντινοί έχουν Μέσσι αλλά δεν είναι η ομάδα του παρελθοντος, η Γερμανία λίγη για να το πάρει, η Ολλανδία μπορεί αλλά είναι άπειρη, η Γαλλία καμμένη, τι μένει;;;

Ιταλία, μετριοπαθείς δηλώσεις, χαμηλό προφίλ, δεν την υπολογίζουν, αλλά ας δούμε ένα ενδιαφέρον στατιστικό...
Το 1982 είχε ξεσπάσει πάλι σκάνδαλο δωροδωκίας στην Ιταλία και εκείνη την χρονιά κέρδισε το Κύπελλο
+ οτι διαθέτει εμπειρότατους παίκτες λόγω CL
+ οτι διαθέτει άμυνα γρανίτη
+ οτι διαθέτει 2 ισχυρότατες προσωπικότητες (Τόττι, Ντελ Πιέρο)
+ διαθέτει τον πρώτο σκόρερ φέτος στην Ευρώπη - Τόνι

Αυτά, καλή μπάλα, καλά πιτσομπιρόνια....
Spyros_L - Παρ 09 Ιούν 2006, 12:23:04
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Αυτά, καλή μπάλα, καλά πιτσομπιρόνια....

Αστα φιλαράκο, κάνω ένα μήνα δίαιτα γι αυτόν το λόγο.
Όσον αφορά την Ιταλία, είναι και μένα η αγαπημένη μου. Όπως και οι Ιταλίδες Embarassed Embarassed Embarassed !
Σχετικά με την Τσεχία που αναφέρθηκε πιο πάνω, κάτι μου λέει καιρό τώρα ότι θα πετύχουν τώρα (σαν αουτσάιντερ), αυτό που έχασαν στο Euro! Είδωμεν!
Baphomet - Παρ 09 Ιούν 2006, 14:33:13
Θέμα δημοσίευσης:
Για την Αγγλία δεν λέτε τίποτα...για μένα ειναι από τα μεγάλα φαβορί...
Vaggelis - Παρ 09 Ιούν 2006, 14:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
H Αγγλία ενώ έχει βατό δρόμο προς τα τελικά, έχει τον τίτλο του φαβορί (όπως κάθε φορά), πίεση από τα ΜΜΕ της Αγγλίας και μάλλον θα κολλήσει στα Προημητελικά/Ημιτελικά, αν πάει στα πέναλτυ (η αιώνια κατάρα της)
Είμαι περίεργος να δω αυτόν το Κράουτς, ο οποίος έχει βάλει 5 γκολ στα 7 ματς που έχει παίξει (με τον περίεργο πανηγυρισμό... Laughing )
Stevon - Παρ 09 Ιούν 2006, 14:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ακούσει για Ακτή Ελεφαντοστού.....εσείς τί λέτε...???
MEMsound - Παρ 09 Ιούν 2006, 15:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

χμμμ..
τι να πούμε...
δίαβασε εδώ:
http://www.geocities.com/world_greek_geografia/Africa/AktiElefantostou/AktiElef.htm

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

sorry για το Off-topic... Rolling eyes Rolling eyes
shiba - Παρ 09 Ιούν 2006, 15:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
παιδακια να τα παρω ενα ενα...η αγγλια ειναι η αιωνια looser team..οπωσ και η ολλανδια και η ιταλια..οσο για τισ αφρικανικεσ ομαδεσ πιστευω πωσ καμι α απο αυτεσ δεν θα φτασει στουσ 8...για τισ ασιατικεσ ουτε λογοσ....λοιπον να δωσω και γω σημερα τα σημεια μ.....χ ημιχρονο 1 τελικο η γερμανια η under στα goal,και το εκουαδορ την εκπληξη με χ..βαζετε 10 ευρωλακια και παιρνετε 140 Wink
Baphomet - Παρ 09 Ιούν 2006, 15:26:09
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ θα δώσω 1 ημίχρονο 1 τελικό για την γερμανία και over και χ ημιχρονο χ τελικό στο πολωνια-εκουαδορ και Under... Wink
shiba - Παρ 09 Ιούν 2006, 18:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
το εχασα στο 45' το χ ημιχρονο δεν φταιω εγω.... Sad
Baphomet - Παρ 09 Ιούν 2006, 19:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ να δείτε που θα τα πιάσω όλα και πάλι δεν έπαιξα...το ημίχρονο και το under τα έπιασα ήδη... Laughing
shiba - Παρ 09 Ιούν 2006, 20:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
συμφερε ομωσ να παιξεισ το 1 ημιχρονο 1 τελικο με αποδοση 1,4? Confused
DimiP - Σαβ 10 Ιούν 2006, 07:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

λεμε να τα φας σε παστουλες καλυτερα να σου μεινει κι η γλυκα.... Twisted evil Laughing Laughing Laughing
DimiP - Σαβ 10 Ιούν 2006, 07:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Είμαι και εγώ της άποψης οτι σήμερα θα γίνει η έκπληξη....
Κανένας δεν υπολογίζει την Κόστα Ρίκα, αλλά αν θυμάστε στο προηγούμενο Μundial έχασε την πρόκριση για την Β φάση στην ισοβαθμία....
Έχει και μερικούς παίχτες γνωστούς σε εμάς (Γκόμεζ, Σολίς, Σεντένο)
Η Γερμανία σίγουρα έχει το αβαντάζ της έδρας, της διαιτησίας (???), αλλά δεν θα έχει Μπάλακ (μεγάλη απουσία αφού ίναι διαφορετική ομάδα χωρίς αυτόν), θα έχει σίγουρα πολύ άγχος και δεν έχει και την καλύτερη άμυνα που υπάρχει (εξαιρούμε τον Λέμαν που προέρχεται από εκπληκτική χρονιά)
Ποντάρω στο Χ (5,00)

Για πρώτο σκόρερ τουρνουά, η μισή Υφήλιος έχει ποντάρει στον Κλόζε, ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν τον πιστεύω και πολύ έτσι κι αλλιώς....
........

Τελικα εγινε η εκπληξη χθες το βραδυ.
Η Κοστα-Ρίκα εφαγε τελικα 4 αντι για τα 3 που ελεγαν οι περισσοτεροι-(3-1 σφυριζαν κατι παπαγαλακια) και που παιξαμε.
Γεια σου Βαγγέληηηηηη Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevon - Σαβ 10 Ιούν 2006, 09:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

λεμε να τα φας σε παστουλες καλυτερα να σου μεινει κι η γλυκα.... Twisted evil Laughing Laughing Laughing

Μπά....έτσι και αλιώς....εγώ δέν παίζω πλέον ....ρωτάω και μεταφέρω αλλού...τις πληροφορίες. Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Razz Laughing
shiba - Σαβ 10 Ιούν 2006, 10:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
για σημερα βλεπω αχαστο ασσο τησ αγγλιασ μιασ και πριν λιγο καιρο κερδισε την παραγουαη 3-0 σε φιλικο...φυσικα η σουηδια δεν μπορει να χασει βαθμουσ απο το αδυναμο τρινινταν και για να μην παιξω αποδοση 1,15 θα προτιμησω over και τελοσ για να ανεβει λιγο η αποδοση χ ημιχρονο χ τελικο η αργεντινη χωρισ να το πιστευω και πολυ..για πεστε και σεισ την προταση σας...[/list]
DimiP - Κυρ 11 Ιούν 2006, 07:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
αγαπητοι παικτες και μη, οπως φανηκε απο τις 2 πρωτες μερες τα αχαστα φαβορι τελικα μονο αχαστα δεν ειναι.
γιαυτο και οσο διαρκουν οι αγωνες της 1ης φασης, γιατι μετα ειναι αλλιως στους νοκ-αουτ αγωνες και αλλαζουν τα πραγματα- μην παιζετε τα αχαστα.
αντι να παιξετε π.χ. τον ασσο του 1.50 της Αγγλιας προτιμηστε το 2.80 του Χ.
δεν θα κατσουν παντα οι εκπληξεις αλλα μια φορα να κανετε μια "καλη μπάζα" καθαριζετε!

οχι οτι θα γινονται "εκπληξεις" καθε μερα αλλα οπως μπορουν να σας πουν απο πρωτο χερι Σουηδοι,Πολωνοι,Αγγλοι (με αυτογκολ και την ψυχη στο στομα) οι "μικρες "σκουροχρωμες"" ομαδες δεν ειναι για πεταμα - ξαναλεω στην 1η φαση τουλαχιστον.

καλα κερδη.
DrJekyll - Κυρ 11 Ιούν 2006, 10:25:45
Θέμα δημοσίευσης: ...
Εεε...Μάγκες'ς !!!
Σήμερα ποιός θα ποντάρει λεφτά στην Ολλανδία και στο Μεξικό???
Έχει κανείς τα κότσια?? Laughing Laughing Laughing

Τα λίγα μου λεφτά θα πάνε σε ξερό Χ για το Ολλανδία-Σερβία....και τρελλό 2 για το Μεξικό-Ιράν...ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ Laughing !
shiba - Κυρ 11 Ιούν 2006, 13:41:41
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω για το ματσ σερβιασ χ βλεπω..viva jole Wink μεχρι τωρα τα πανε χαλια τα κερδη..υπομονη μεχρι το mundobasket μιασ κα ιστο basket εχουμε αλλη ρεντα Wink χαχα
DimiP - Δευ 12 Ιούν 2006, 07:22:27
Θέμα δημοσίευσης: Re: ...
DrJekyll έγραψε:
Εεε...Μάγκες'ς !!!
Σήμερα ποιός θα ποντάρει λεφτά στην Ολλανδία και στο Μεξικό???
Έχει κανείς τα κότσια?? Laughing Laughing Laughing

Τα λίγα μου λεφτά θα πάνε σε ξερό Χ για το Ολλανδία-Σερβία....και τρελλό 2 για το Μεξικό-Ιράν...ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ Laughing !

παντως εγω ειχα εμπνευση και επαιξα τα φαβορι χθες ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ και δικαιωθηκα.
χεχεχε Laughing Laughing Laughing
για σημερα φοβαμαι πολυ ΙΤΑΛΙΑ και ισως ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ Χ2.
για ΤΣΕΧΙΑ κανονικα ειναι 2ο αλλα και παλι οι book δινουν στο 1.90 την ΤΣΕΧΙΑ που η θα αποδειχθει πραγματικος μποναμας ή θα σπασει με Χ.

οποιος εχει εμπνευση ας τολμησει.
Spyros_L - Δευ 12 Ιούν 2006, 11:10:29
Θέμα δημοσίευσης:
Spyros_L έγραψε:
Χθες ποντάραμε 120 Ευρώ με το ξάδελφο μου στον Klose οτι θα βγει πρώτος σκορερ. Του δίνει 20 απόδοση. Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)!

Τον κόβω να με κερνάει τις φετινές διακοπούλες τον μπαγάσα. Όλα πάνε κατ ευχήν! Laughing
Spyros_L - Τετ 14 Ιούν 2006, 08:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν ενώ έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα παιχνίδια των ομάδων μπορούμε να πούμε λίγα λόγια. Α ναι, δεν έχουν παίξει ακόμα οι αιώνιοι ηττοπαθείς οι Ισπανοί, αλλά αυτοί οτι και να κάνουν μια ζωή χαμένοι στο τέλος θα είναι. Έχουμε λοιπόν και λέμε. 1) Οι Βραζιλιάνοι είναι καμένοι-κουρασμένοι, δεν πάνε πουθενά. Αυτός ο Ρονάλντο μου θυμίζει πλέον τον Ανατολάκη στο στρίψιμο και ο Ροναλντίνιο μάλλον έχει το μυαλό του στις γκόμενες του καλοκαιριού. 2) Οι Τσέχοι με τρόμαξαν, το ίδιο και ο Ροζίτσκι ο οποίος έβαλε 2 γκολάρες και φοβάμαι οτι θα περάσει τον Κλοζε. Τους κόβω να πηγαίνουν πολυ μακρυά. 3) Το ίδιο και οι Ιταλοί. Καλύτεροι και πιο επιθετικοί απο ποτέ, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την γρανιτένια άμυνα. 4) Οι Εγγλέζοι είναι η πρώτη φορά που τους συμπάθησα σαν φυσιογνωμίες. Ώριμοι πάιχτες με ταλέντο και δύναμη και ισχυρότατο κέντρο. Το μόνο πρόβλημα που θα έχουν στο γκολ. 5) Τα πάντσερ και με την αβάντα του διοργανωτή του κόσμου σίγουρα θα προχωρήσουν πολύ. 6) Από λατίνους βλέπω μόνο τα Original αρσενικά του πλανήτη (μετά τους ΈΛΛΗΝΕΣ) τους Αργεντίνους. Παθιασμένοι και αποφασισμένοι για όλα. 7)Οι Ολλανδοί, άπειροι για τέτοια διοργάνωση. 8) Τέλος τα αράπια ξεχώρισα Γκάνα και Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά λόγω έλλειψης μυαλού δεν θα κάνουν τίποτα.
DimiP - Τετ 14 Ιούν 2006, 10:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον προγνωστικων συνεχεια.
χωρις να διεκδικα ποσοστα επιτυχιας θα πω τα εξης:
συμφωνω για τους Βραζιλιανους αλλα θα ηθελα να τους δω σε 1 παιχνιδι ακομα.
επειδη ειναι φοβεροι σαν μοναδες τους φοβαται λιγο το ματι σου , εχουν και τη βαρια φανελα οποτε αν φτασουν μεχρι τους 4 πιστευω θα το χασουν δυσκολα.
Η χθεσινη εκπληξη για μενα ηταν η ΚΡΟΑΤΙΑ, δεν ξερω που θα φτασει παντως αν δεν ειχε τη Βραζιλια χθες απεναντι της αλλα αλλη ομαδα, θα εβαζε 2 γκολακιοα τουλαχιστον. πολυ παθος!!!
Η ακτη ελεφαντοστου μου αρεσε ιδιαιτερα.
Τους Ιταλους δεν τους ειδα αλλα εμαθα οτι επαιξαν πολυ καλα.
Αγγλια ...μπλιαχ
Ιαπωνο/Κορεα μια απο τα ιδια
Για την ΤΣΕΧΙΑ τα ιδια με ΚΡΟΑΤΙΑ και καλυτερα.
Η Αργεντινη μου αρεσει και πιστευω πως αν φτασει τελικο δεν το χανει.
Η Γαλλια ...καλα αστο καλυτερα ....
Vaggelis - Τετ 14 Ιούν 2006, 11:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
...και μετά τα προγνωστικά του μελλοντολόγου-μέντιουμ DimiP Laughing Laughing Laughing Wink εγώ θα προσθέσω οτι και το 2002 η Βραζιλία είχε κάνει μέτριο ξεκίνημα στην Α' φάση, αλλά τελικά το πήρε....
Σε κάθε αγώνα σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που θα την "τραβάει από το χεράκι" (χτές ο Κακά)
Για τον μπυροκοιλιά, τον Ρονάλντο, τι να πω.....
αυτός ο παίχτης με ένα γκολ περνάει σε σύνολο τον Πελέ;;;;;;; Question Question Question Rolling eyes Rolling eyes

Υ.Γ. για εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία, που όταν είμασταν πιτσιρικάδες μαζεύαμε χαρτάκια Panini και κάναμε ανταλλαγές κλπ κλπ
μπείτε στο www.coca-cola.gr, πατήστε στο κάτω μέρος το link "PANINI VIRTUAL ALBUM" και θυμηθείτε τα παλιά....
μαζεύτε παίκτες, κάντε ανταλλαγές και άλλα πολλά..... Wink
crusader - Τετ 14 Ιούν 2006, 12:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω πήρε το μάτι μου κάποιες στιγμές χθες τον Ronaldo να παίζει τάβλι με τους αμυντικούς της Κροατίας ή κάνω λάθος...??? Shocked Confused Laughing Laughing
silver turbo - Τετ 14 Ιούν 2006, 12:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι μονο αυτο αλλα μαζι με τον Αντριανο ηταν πιο αργοι και απο το ριπλευ.Αν συνεχισουν ετσι λετε να καλεσουν τον "ταχυτατο" Ριβαλντο?Αλλα παντως και ετσι αμα θελει η Βραζιλια τους παιρνει ολους για πλακα!!
DrJekyll - Τετ 14 Ιούν 2006, 12:57:59
Αυτά τα Γαλλάκια...οι ξεκολλιάρηδες (Sorry και για την έκφραση - δεν μπορούσα...)...Με χθες...είχα Πορτογαλλία - Τσεχία - Γαλλία - Βραζιλία και (το αυριανό) Ισημερινό και παίξαν σαν αδελφούλες...το στήσαν το ματσ οι λουμπίνες...
Στο τέλος έλεγα να βάλει κανα γκόλ η Ελβετια...(θα το χάναμε που θα το χάναμε ας ερχόταν και 2άρι....Την τΡεΛα μου.... Evil
silver turbo - Τετ 14 Ιούν 2006, 13:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως φιλε Δημητρη και ενας φιλος μου τον πεταξε εξω χθες η Γαλλια.Φοβοταν την Κορεα που την επιασε τελικα και την βρηκε απο αλλου.Τιποτα καλο για σημερα?
Spyros_L - Τετ 14 Ιούν 2006, 13:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
Βλέπω να την τρώνε οι Ισπανοί. Και ξέρεις πως? Θα πάιζουν το γνωστό παιχνίδι τους, κατοχή της μπάλας σε σημείο που τη ζαλίζουν, θα βγαίνουν τη μία απο αριστερά την άλλη απο δεξιά, θα κόβουν τη μπάλα στη περιοχή και εκεί ή θα αστοχούν ή θα την κόβει ο αμυντικός. Αν καταφέρουν κάποια στιγμή να μπουν μες το τέρμα με τη μπάλα μαζί μπορεί να κάνουν γκολ. Η αλήθεια είναι οτι θα πιεστούν οι Ουκρανοί, καθώς οι Ισπανοί επιτίθονται κατα κύματα, αλλά μπορεί σε καμιά ταχύτατη κόντρα να τους στάξουν οι αρκούδες και μετά Salute τον πλάτανο!
Για την Τυνησία λένε οτι έχει δυνατή ομάδα, προσωπικά δεν φέρω γνώμη καμία. Και οι γερμανοί κατά τη γνώμη μου σήμερα απλά θα καθαρίσουν την πρόκριση. Αμα κάνει την καλή και βάλει άλλα 2 μπαλάκια ο Κλόζε τότε Yahoo! !
DrJekyll - Τετ 14 Ιούν 2006, 13:55:07
Σήμερα που λέτε, Συντρόφια Ταλιμπάνια μου, εγω θα ρίξω λίγα ευρουλάκια σε Χ Ισπανία, 1 Τυνησία και 1 Γερμανία...

Πάμε για μάζεμα και μετά αύριο όλα τα λεφτά μπούγιο στον Ισημερινό...
Το ξεπαρταλιασμένο μου ένστικτο λεει πως αυτοί θα είναι η εκπληξη του Μουντιάλ....
christhehealer - Τετ 14 Ιούν 2006, 14:19:26
DrJekyll έγραψε:
Αυτά τα Γαλλάκια...οι ξεκολλιάρηδες (Sorry και για την έκφραση - δεν μπορούσα...)...Με χθες...είχα Πορτογαλλία - Τσεχία - Γαλλία - Βραζιλία και (το αυριανό) Ισημερινό και παίξαν σαν αδελφούλες...το στήσαν το ματσ οι λουμπίνες...
Στο τέλος έλεγα να βάλει κανα γκόλ η Ελβετια...(θα το χάναμε που θα το χάναμε ας ερχόταν και 2άρι....Την τΡεΛα μου.... Evil

Εγώ δεν σου λέω... συμφωνώ μαζί σου ότι το ματς το έστησαν οι Γάλλοι...

Το ότι έχουν να βάλουν γκολ σε τελική φάση του Μουντιάλ από τον τελικό του 1998, τι σου λέει ως έννοια? Blink Blink

Ήθελα να ξέρα με τι μάτια παρακολουθείτε μπάλα και θέλετε να κερδίσετε και στο στοίχημα... W00t : Dizzy2 Black eye
Spyros_L - Τετ 14 Ιούν 2006, 17:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Πιο αποτυχημένη πρόγνωση για την Ισπανία δεν θα μπορούσα να κάνω. Πάντως ρε παιδιά ο διαιτητής ήταν ανεκδιήγητος. Μόνο αυτός τα έβλεπε αυτά.
DimiP - Τετ 14 Ιούν 2006, 18:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
για το χθεσινο ματς της Γαλλιας -οπως ειπε και ενας γνωστος τηλεοπτικος προγνωστης- με το μπηκαν στο γηπεδο οι 2 ομαδες , αμεσως καταλαβαμε οτι πηγαινε για Χ.
Τωρα για την Ισπανια τα 4 γκολ -θελω να πιστευω- πως ειναι μουφα και δεν εγιναν ξαφνικα υπερομαδα.
DrJekyll - Πεμ 15 Ιούν 2006, 13:06:29
christhehealer έγραψε:
Το ότι έχουν να βάλουν γκολ σε τελική φάση του Μουντιάλ από τον τελικό του 1998, τι σου λέει ως έννοια? Blink Blink
Ήθελα να ξέρα με τι μάτια παρακολουθείτε μπάλα και θέλετε να κερδίσετε και στο στοίχημα... W00t : Dizzy2 Black eye

Καλά...
έχεις δίκιο...
αλλά κοίτα και από την άλλη...
πέρασε πρώτη στο γκρούπ...εχει παίχτες να τρίβεις τα μάτια σου...και δεν μπορεί να πάρει την Ελβετια???...που εντάξει δεν λέω έφερε μέσα-έξω ισοπαλία στα προκριματικά...αλλά εδω στα τελικά πρέπει να είσαι το λιγότερο σοβαρός και να ξέρεις πως να πάρεις το παιχνίδι...
Θα συμφωνήσω πιο πολύ με τον Dιmip...
Οι Γάλλοι έπαιζαν λες και τα είχαν όλα γραμμένα εκεί κάτω χαμηλά...
Αυτό είπα...απλά περίμενα να παίξουν παθιασμένα να το πάρουν..αλλά από ότι φαίνεται ή καμμένοι είναι ή τρύπιοι...

Σήμερα Ισημερινός ξερό άσσο...
Τι λες Chris??? Laughing
teoman - Πεμ 15 Ιούν 2006, 13:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κέρδιζαν οι Γάλλοι,θα είχαν την πρώτη θέση του ομίλου τους στο τσεπάκι.Μήπως δεν την θέλουν ακόμα?Μήπως θέλουν εκείνοι να ρυθμίσουν την τύχη τους,αποφεύγοντας στον μεθεπόμενο γύρο την Βραζιλία? Wink
DrJekyll - Πεμ 15 Ιούν 2006, 13:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Αν κέρδιζαν οι Γάλλοι,θα είχαν την πρώτη θέση του ομίλου τους στο τσεπάκι.Μήπως δεν την θέλουν ακόμα?Μήπως θέλουν εκείνοι να ρυθμίσουν την τύχη τους,αποφεύγοντας στον μεθεπόμενο γύρο την Βραζιλία? Wink

Oxi re teo...
Αν βγει δεύτερη η Γαλλία παίζει με τον πρώτο του τελευταιου ομίλου (Ισπανία) και μετά ο νικητής μάλλον Βραζιλία....
Πως θα το αποφύγει αν βγει δέυτερη???

Ενω αμα βγει πρώτη...τότε έχει πιο εύκολο πρόγραμμα...Ιταλία μάλλον στα προημιτελικά/...
teoman - Πεμ 15 Ιούν 2006, 13:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
DrJekyll έγραψε:
Oxi re teo...
Αν βγει δεύτερη η Γαλλία παίζει με τον πρώτο του τελευταιου ομίλου (Ισπανία) και μετά ο νικητής μάλλον Βραζιλία....
Πως θα το αποφύγει αν βγει δέυτερη???

Ενω αμα βγει πρώτη...τότε έχει πιο εύκολο πρόγραμμα...Ιταλία μάλλον στα προημιτελικά/...

Για την ώρα πρώτη δεν είναι η Βραζιλία αλλά η Αυστραλία.Και μπορεί να παραμείνει έτσι Wink
DrJekyll - Πεμ 15 Ιούν 2006, 13:53:21
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Για την ώρα πρώτη δεν είναι η Βραζιλία αλλά η Αυστραλία.Και μπορεί να παραμείνει έτσι Wink

Γουάτ?
Προιστορία λέει Χ για το Ισημερινό - Κοστα ρικα...στα τελευταία 8 ματσ - 5 ισοπαλιες...
teoman - Πεμ 15 Ιούν 2006, 14:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
DrJekyll έγραψε:
teoman έγραψε:

Γουάτ?

Εικασίες κάνουμε.Όλοι θέλουν να αποφύγουν να παίξουν νωρίς με την Βραζιλία-για ευνόητους λόγους.Περίπτωση να "σταυρώσουν" μεταξύ τους νωρίς υπάρχει μονάχα αν η μία ομάδα τερματίσει 1η στον όμιλό της και η άλλη (πχ Γαλλία) τερματίσει 2η.Αν τερματίσουν και οι δυο δεύτερες (μιλάμε πάντα για Γαλλία-Βραζιλία),αποφεύγουν να συναντηθούν τόσο νωρίς.Και δεν είναι δύσκολο να τερματίσει δεύτερη στον όμιλό της η Βραζιλία.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που δίνουν σαν ζευγάρι τελικού το Βραζιλία-Γαλλία...
christhehealer - Πεμ 15 Ιούν 2006, 14:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη οι τρικολόρ έχουν παιχταράδες να τρίβεις τα μάτια σου. Αλλά είναι τιμημένα γερόντια πλέον. Προερχόμενα από μια μακρά regular season. Ο Ανρί χαζά-χαζά είναι τριαντάρης. Πόσο ν' αντέξει να παίζει σε μια χρονιά. Κάποια στιγμή θα κλατάρει.
Δεν ποντάρεις τα χρήματά σου σε μια ομάδα που στηρίζεται στα ίδια ονόματα που άκουγες και πριν 8 χρόνια. Wink

Ισημερινός λέει η λογική Δημήτρη αλλά γουστάρω να τους καρφώσει κανά δύο, ο Γουαντσόπε και να κάνει τον όμιλο ρδελομπού... Laughing Laughing :lol
crusader - Πεμ 15 Ιούν 2006, 17:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά κάρφωσε 3 ο Ισημερινός και ησυχάσαμε! Laughing Laughing
teoman - Παρ 16 Ιούν 2006, 09:36:26
Θέμα δημοσίευσης:
Από τις 17:00 χθες το απόγευμα είχαν φράξει το τελικό 2-0 της Αγγλίας!!!Δοκίμασα να το παίξω σε 2 πρακτορεία.Αναγκάστηκα τελικά να δώσω 3-0 (το οποίο και πήρε κανονικά).Ντροπή...
DrJekyll - Παρ 16 Ιούν 2006, 09:54:26
Το χθεσινό διπλά ή τίποτα ήταν λουκούμι!
Επιτέλους βγάλαμε τα σπασμένα και με το παραπάνω... Twisted evil
Το Εκουαδόρι είναι εγγύηση τελικά...και αυτό που βλέπω΄...ότι παίζουν με πάθος για νίκη και μόνο αυτό καμμιά φορά αρκεί... Twisted evil
Baphomet - Παρ 16 Ιούν 2006, 10:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
ωραία μέρα σήμερα...
αργεντινή-σερβία Χ
ολλανδία-ελέφαντες 2
μεξικό-αγκολα 1
teoman - Παρ 16 Ιούν 2006, 11:19:24
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ωραία μέρα σήμερα...
αργεντινή-σερβία Χ
ολλανδία-ελέφαντες 2
μεξικό-αγκολα 1

Θα συμφωνήσω μόνο στο 1ο...
"ωραία μέρα σήμερα..." Laughing Laughing Laughing
DimiP - Παρ 16 Ιούν 2006, 11:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Από τις 17:00 χθες το απόγευμα είχαν φράξει το τελικό 2-0 της Αγγλίας!!!Δοκίμασα να το παίξω σε 2 πρακτορεία.Αναγκάστηκα τελικά να δώσω 3-0 (το οποίο και πήρε κανονικά).Ντροπή...

Αν το επαιζες ομως νωρις ...τσααααααακ...θα ησουν αρχηγος.
πληροφοριακα μου ειχε κατσει η το 2-0 ή το 3-0.
τα επαιξα και τα 2 και ησυχασα! Laughing Yahoo! Yahoo! Yahoo!
DrJekyll - Παρ 16 Ιούν 2006, 12:51:03
Με τρέλα και κορδέλα σήμερα πάμε 10 ευρουλάκια σε ημίχρονο τελικά!!!

Αργεντινή - Σερβία : Χ-1
Ολλανδία - Α. Ελεφ/στου : 1-X
shiba - Παρ 16 Ιούν 2006, 14:17:36
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον μετα απο το χθεσινο απιστευτο ταμειο που πηγα(2-0 την αγγλια με συνδυασμο να βαλει goal ο λιουνμπεργκ στο βραδυνο ματς)σημερα θα παιξω σιγουρα ασσο μεξικο και αργτεντινη...και σκεφτομαι χ την ακτη Wink
Ronin - Παρ 16 Ιούν 2006, 15:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
Κρύφτηκε η μπάλα στο δεύτερο γκόλ της Αργεντινής... Cool
christhehealer - Παρ 16 Ιούν 2006, 15:51:05
Θέμα δημοσίευσης:
Νταξ' μωρέ...

...βρήκε τους ισοπεδομένους του Γιούγκους η Αρζεντίνα, τους έχει ρίξει τρία τεμάχια στο ημίχρονο και μας μοστράρει για υπερδύναμη...

Κάτσε να παίξουν με καμιά σοβαρή ομάδα και τα ξαναλέμε.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
christhehealer - Παρ 16 Ιούν 2006, 15:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ!!!!!

Τι λες τώρα!!!!!

Με πρόλαβε ο άλλος κι έγραψε βλοσηρό post?

Θα κοπούν αυτά φύλε έτσι και παίξουμε μεταξύ μας...
Ronin - Παρ 16 Ιούν 2006, 15:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Ωχ!!!!!

Τι λες τώρα!!!!!

Με πρόλαβε ο άλλος κι έγραψε βλοσηρό post?

Φύλε ,θα τα πούμε και μεταξύ μας όταν έρθει η ώρα...Κάνε λίγο υπομονή μόνο...

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ λέμε... Cool
Tomakos - Παρ 16 Ιούν 2006, 15:57:14
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Μας βλέπει και κόσμος.... Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 16 Ιούν 2006, 16:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε, άιντε να κάνεις κανά μπάνιο στην Λούτσα να σου περάσει το βαβά... που θες να μας μιλήσεις και για Mundial...

Μάκη!!!!!

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

'Ωρα να μου βγει και κανας Πιντιούκ τώρα και ν' αρχίσει τα ά ρε αρζεντινάρα!!!!!!

Blink Blink Blink Blink Blink Blink Blink
Tomakos - Παρ 16 Ιούν 2006, 16:25:05
Θέμα δημοσίευσης:
Συγγνώμη "γκουρού της μπάλας"!!! Ha Ha Ha Ha
crusader - Παρ 16 Ιούν 2006, 16:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
5-0 and counting.... α ρε ματς που χάνουμε γα** τη δουλεια!!%$&%$&%#@
christhehealer - Παρ 16 Ιούν 2006, 16:53:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ορίστε κυρίες και κύριοι... οι μάσκες έπεσαν...

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜOUNTIAL!!!!!!!!!!

Μόλις είδαν ότι τ' αδέρφια μας οι Σέρβοι πήγαιναν να γυρίσουν το ματς έπεσαν οι μαυροφόρες και απέβαλαν τον καλύτερο τους παίχτη [λέμε τώρα...]

Δηλαδή τι του 'κανε του Αργεντίνου? Ισα που τον ακούμπησε... ούτε ο... ο... ο... Μάκης δεν κάνει έτσι!!!!!!!

Afroman
Baphomet - Παρ 16 Ιούν 2006, 17:28:26
Θέμα δημοσίευσης:
6-0...πωπωπω...ούτο το PS CLUB να ήταν Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ισοπεδωτικοί οι αργεντίνοι, δε το περίμενα ομολογώ... ΜΕΣΣΙ θεός... Very happy
DimiP - Σαβ 17 Ιούν 2006, 17:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
οποιος επαιξε ασσο το Μεξικο να παει απο το πρακτορειο να εισπραξει ...................τον κουβα του Rotfl Rotfl Rotfl
silver turbo - Σαβ 17 Ιούν 2006, 21:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
οποιος επαιξε ασσο το Μεξικο να παει απο το πρακτορειο να εισπραξει ...................τον κουβα του Rotfl Rotfl Rotfl

Και οποιος επαιξε ασσο την Τσεχια το ιδιο.Και εγω ειμαι μεσα σ'αυτους.Επιασα την Ολλανδια που μεχρι να ληξει μου ειχε παει να!Και το σκεφτομουν κιολας.Λες λεω να γινει καμια στραβη,Και εγινε.Την τυχη μου! Sad Sad Sad Sad
DimiP - Σαβ 17 Ιούν 2006, 23:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
οσοι κουβανοι προσελθετε!!!
ΤΣΕΧΙΑ
ΜΕΞΙΚΟ
ΙΤΑΛΙΑ
και επεται συνεχεια... Cool
silver turbo - Σαβ 17 Ιούν 2006, 23:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ειναι οτι μια αθλητικη εφημεριδα,δεν θυμαμαι ποια,τα σημερινα παιχνιδια τα εδινε ασσους.Και μαλιστα ξερους.Και τους ξερανε ολους.Ε ρε λεφτα που βγαλουνε!!
Vaggelis - Δευ 19 Ιούν 2006, 09:10:20
Θέμα δημοσίευσης:
καιρός ήταν να πάρουν και μερικά λεφτά πίσω οι bookies......
στον κουβα και εγώ.....
shiba - Δευ 19 Ιούν 2006, 09:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
ολους μας χωραει ο κουβας..ο οπαπ μου εχει πει εμπιστευτικα οτι εινα ιπολυ βαθυς..χαχαχαχα...για σημερα εχουμε και λεμε...2 την ουκρανια...επειδη η ελβετια εινα ιη καλυτερη ελβετια ολων των εποχων θα την εμπιστευτω για 2 και under.οσο για την ισπανια στην πρεμιερα εδειξε οτι ειναι μια πολυ σοβαρη ομαδα..η λογικη λεει ασσος με την καλυψη του χ...ουτε ο σωτηρακοπουλος δεν τα λεει ετσι Very happy [/u]
DimiP - Δευ 19 Ιούν 2006, 11:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ με τη Βραζιλια χθες!

ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΝ!
ας πανε διακοπες κιας το δωσουν στους Αργεντίνους, τους Ισπανους ή τους Ολλανδους που φανηκε να εχουν μεγαλυτερη διαθεση.

κιοχι τιποταλλο αλλα παμε και στον κουβα κι εμεις μαζι τους που παιζουμε over. Evil Evil
MEMsound - Δευ 19 Ιούν 2006, 12:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί δεν κάνετε κάτι πιο επικοδομητικό με τα λεφτά σας και τα "πετάτε" με τέτοιο τρόπο πραγματικά δεν το έχω καταλάβει?!?!?!?!? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
christhehealer - Δευ 19 Ιούν 2006, 15:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
κιοχι τιποταλλο αλλα παμε και στον κουβα κι εμεις μαζι τους που παιζουμε over. Evil Evil

Δεν μου λες Ντιμιπή παιδί μου... είχες διαβάσει την προϊστορία των ομάδων, είχες μελετήσει το στυλ του παιχνιδιού τους και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ματσάκι θα είναι over? Blink Black eye

Μία φορά που έχουν ξανασυναντηθεί σε φιλικό προετοιμασίας είχε κερδίσει η Αυστραλία 1-0 και συν τοις άλλοις το ματς μύριζε πολύ κλωτσιά από μακρυά... και 2-0 που έληξε πολλά ήταν...
Baphomet - Δευ 19 Ιούν 2006, 16:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Δεν μου λες Ντιμιπή παιδί μου... είχες διαβάσει την προϊστορία των ομάδων, είχες μελετήσει το στυλ του παιχνιδιού τους και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ματσάκι θα είναι over? Blink Black eye

Μία φορά που έχουν ξανασυναντηθεί σε φιλικό προετοιμασίας είχε κερδίσει η Αυστραλία 1-0 και συν τοις άλλοις το ματς μύριζε πολύ κλωτσιά από μακρυά... και 2-0 που έληξε πολλά ήταν...

+1 καραμπινάτο under ήταν από όλες τις απόψεις...
Spyros_L - Τρι 20 Ιούν 2006, 12:30:48
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Γιατί δεν κάνετε κάτι πιο επικοδομητικό με τα λεφτά σας και τα "πετάτε" με τέτοιο τρόπο πραγματικά δεν το έχω καταλάβει?!?!?!?!? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Μάνθο έχεις δίκιο εν μέρη. Ξέρεις όμως κάτι. Είναι ένα άσχημο μικρόβιο. Εγώ προσωπικά το περνάω σε πολυ χαλαρή μορφή και πάιζω με σύνεση. Τι θέλω να πω με αυτό? Σήμερα π.χ μπορώ να διαθέσω 5 λεπτά για να πάιξω και να κάνω το κέφι μου. Αυτά τα 5 λεπτά δεν θα τα στερηθώ και ας ξέρω πως κατα 90% θα τα χάσω. Αυτό είναι η σύνεση στο στοίχημα, το να το βλέπεις σαν ένα απλό παιχνιδάκι και οχι σαν τζόγο. Άλλωστε επικρατεί ένα πολυ σοφό και μελετημένο ρητό που λέει " ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!"
DimiP - Τρι 20 Ιούν 2006, 12:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

οχι δασκαλε , ομολογω οτι δεν διαβασα την ιστορια των ομαδων , βασικα δεν ηξερα σε ποια βιβλιοθηκη να παω (στην Δημοτικη του Πειραια ή στη δανειστικη του Πα.Πει) ωστε να μαθω τα παντα περι των ομαδων.
παντως θα προσεχω στο μελλον και θα διαβαζω τα μαθηματα μου. Crying or Very sad
τωρα για να μελετησω το στυλ του παιχνιδιου τους η αληθεια εινια οτι μου καηκε το video και εμεινα με την κασσετα στο χερι Crying or Very sad
οπως και να χει , οταν παιζει μια Βραζιλια με μια ομαδα της ταξης της Aυστραλιας 95% ειναι over .
αυτα!
DimiP - Τρι 20 Ιούν 2006, 12:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

μανθο , το στοιχημα ειναι και αυτο μια απασχοληση (μικροβιο για πολλους) και ενα ...χομπυ οπως ολα τα αλλα.
ειναι αρκετα πολυεξοδο (μηπως το σκι δεν ειναι;) κια δινει αρκετες συγκινησεις.
επειδη ομως κολλας αγρια ΜΑΚΡΥΑ κι ΑΛΛΑΡΓΑ οσοι δεν ασχολειστε!.
παρολαυτα, καποιοι θελουν να πετανε τα λεφτα τους στο στοπιχημα , την ιδια ωρα που αλοιι τα πετανε αγοραζοντας λαστιχα κια καιγοντας τα μεσα σε μια βδομαδα σε πιστες και δρομους, ή την ιδια στιγμη που αλλοι τα πετανε καπνιζοντας 2 πακετα τσιγαρα τη μερα και μαλιστα πεθαινοντας προωρα για ευνοητους λογους.
αλλοι τα τρωνε στα μπαρ και αλλοι στα μπ$$$$λα.
οποτε ας μην το φιλοσοφησουμε εδω.

Μολις τελειωσει το mundial στην καλυτερη των περιπτωσεων θα ειμαστε στα λεφτα μας και θα συνεχισουμε να τα "χωνουμε" στα αμαξια μας παρα στον Τορρες και τον Κλοσε Wink
xrisa-xs - Τρι 20 Ιούν 2006, 15:14:55
Θέμα δημοσίευσης:
αν το στοίχημα είναι τόσο μικρόβιο όπως το περιγράφετε τότε δεν νομίζω πως σταματ'ωντας το μουντιάλ σταματάει και αυτό.. Confused
άλλωστε μπορείς να τζογάρεις με τα πάντα, οι Άγγλοι είναι ειδικοί σε αυτό Wink ... ακόμα και με το γάλα του παιδιού σου Cool
shiba - Τρι 20 Ιούν 2006, 16:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως εμείς οι Έλληνες μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τα περισσότερα λεφτά στην Ευρώπη...

***EDITED by crusader: Αλλαγή από greekglish σε ελληνικά
christhehealer - Πεμ 22 Ιούν 2006, 10:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγάλη μπάλα χθες...

Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping

το πήρε το Χ η αρζεντινάρα από τους ολλανδούς....

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
WIPPERMANN - Πεμ 22 Ιούν 2006, 12:30:07
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Μεγάλη μπάλα χθες...

Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping

Τι να λέμε.. Hunter

Ψιλοαναμενόμενο,βέβαια, αφού δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και ήταν ευκαιρία να ξεκουραστούν οι δυνατοί παίχτες..

Αν είχες πιει πάντως και κανά δυο μπύρες.. beer beer
ότι έπρεπε.. Sleeping Sleeping
Baphomet - Πεμ 22 Ιούν 2006, 13:48:18
Θέμα δημοσίευσης:
έπαιξα στοίχημα, μη το γκαντεμιάσω...
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER

Laughing Laughing Laughing Laughing
εδώ ο καλός κουβάααααααααας Laughing Laughing Laughing
teoman - Πεμ 22 Ιούν 2006, 14:53:02
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER

Ναι 'σαι καλά που δίνεις προβλέψεις.Την περασμένη φορά πήγα ταμείο Laughing Laughing
Baphomet - Πεμ 22 Ιούν 2006, 16:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
κάνοντας τα αντίθετα ε? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η γκάνα θα το πάρει το ματς πιστεύω...1-1 στο ημίχρονο...
ο Polak πήρε κόκκινη και μας γ@μησε...θα το πάρει η ιταλία το ματς... Confused
Baphomet - Πεμ 22 Ιούν 2006, 17:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
πάλι
DimiP - Πεμ 22 Ιούν 2006, 22:31:31
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER

ε ενταξει παραλιγο να το επιανες! Rotfl Laughing Rotfl Laughing Rotfl Laughing
Spyros_L - Τετ 28 Ιούν 2006, 08:57:14
Θέμα δημοσίευσης:
Χθές οι αιώνιοι Λούζερς (Ισπανοί) επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουν κάτι. Είναι κομπλεξικοί οι άνθρωποι.
Baphomet - Τετ 28 Ιούν 2006, 09:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Baphomet έγραψε:
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER

ε ενταξει παραλιγο να το επιανες! Rotfl Laughing Rotfl Laughing Rotfl Laughing

To under καταλάθος το εγραψα...Over είχα παίξει κ έπιασα 3/4 Wink με πρόδωσε ο Nedved.

Η Γαλλία με πλήρωσε καλά σήμερα...

Στα προημιτελικά θα γίνει σφαγή...

Very happy
Ronin - Τετ 28 Ιούν 2006, 09:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγάλη μπάλα ο Ζινεντίν εχτές...

Afroman
kostask - Τετ 28 Ιούν 2006, 10:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:

Afroman

Τώρα να τον δω τι θα κάνει??????
COOL ALEXIS - Κυρ 09 Ιούλ 2006, 23:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:

Afroman

Μεγάλη κεφαλιά ο Ζινεντίν σήμερα Exclamation

Ο κουβάς θα μείνει νηστικός σήμερα Exclamation

MEMsound - Δευ 10 Ιούλ 2006, 09:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
αυτά είναι...
Να πάρω τηλέφωνο τον κ.Χρήστου? Laughing Laughing
teoman - Δευ 10 Ιούλ 2006, 11:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Spyros_L έγραψε:
Χθες ποντάραμε 120 Ευρώ με το ξάδελφο μου στον Klose οτι θα βγει πρώτος σκορερ. Του δίνει 20 απόδοση. Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)! Η ΓΙΟΡΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ! Κριμα που δεν είναι εκεί οι Πειρατές να μαζέψουμε όλο το μαρούλι! Laughing

Να πούμε σε καλή μεριά?Εγώ πάντως τα τσέπωσα Cool
Sidobre - Δευ 10 Ιούλ 2006, 12:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Ronin έγραψε:

Afroman

Μεγάλη κεφαλιά ο Ζινεντίν σήμερα Exclamation

Πάντως και εγώ να είμουν στην θέση του, το ίδιο θα αντιδρούσα...

Μεγάλη μούφα ο χθεσινός τελικός!
Vaggelis - Δευ 10 Ιούλ 2006, 13:50:19
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/report.php?p=164015

Clapping Clapping Worthy Worthy Tease Tease
pygolabida - Δευ 10 Ιούλ 2006, 14:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
Κάπου διάβασα οτι τον είπε τρομοκράτη γιαυτό τον κουτούλησε..... Rolling eyes

Μήπως έχει κανείς υπόψη του κανά link με photo του Cannavaro να σηκώνει το κύπελλο.... Question Question
shiba - Δευ 10 Ιούλ 2006, 20:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω τα ψιλοτσεπωσα Wink
DimiP - Δευ 10 Ιούλ 2006, 20:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρα ηταν ο τελικος χθες , ειδικα οταν βγαινεις κερδισμενος κατα 100 περιπου ευρω , δεν πρεπει να παραπονιεσαι Wink Wink Wink Wink
MEMsound - Τρι 11 Ιούλ 2006, 12:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
Για κερδίσετε στο "παιχνίδι" πρέπει να δείτε και να "διδαχτείτε" από το original οπότε.... το σχετικό video: http://www.metacafe.com/watch/177686/zidane_is_being_stupid_on_his_last_game/
Ronin - Τρι 11 Ιούλ 2006, 13:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Χαλάστηκα που τον κουτούλησε στο στήθος...
Στη μούρη έπρεπε να του τη ρίξει ...
xrisa-xs - Τρι 11 Ιούλ 2006, 13:15:15
Θέμα δημοσίευσης:
για να του τη ρίξει στο στήθος έπρεπε να τον φτάσει πρώτα, αφού ο άλλος είναι 1,90!
Sidobre - Τρι 11 Ιούλ 2006, 13:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Χαλάστηκα που τον κουτούλησε στο στήθος...
Στη μούρη έπρεπε να του τη ρίξει ...
Thumb right Thumb right Thumb right
DimiP - Τρι 11 Ιούλ 2006, 13:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
ενταξει οι Ιταλοι ειναι κολωπαιδα, κατι σαν τον Κυριακο της Κουλας ενα πραγμα,
αλλα,
το οτι το καλο παιδι Ζινταν εχει αποβληθει αλλες 14 φορες με κοκκινη μεχρι τωρα (στην καριερα του) δεν λεει τιποτα;
ας μαθει να συγκρατει τα νευρακια το Γαλλοπουλο! Cool
Ronin - Τρι 11 Ιούλ 2006, 17:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ενταξει οι Ιταλοι ειναι κολωπαιδα, κατι σαν τον Κυριακο της Κουλας ενα πραγμα,
αλλα,
το οτι το καλο παιδι Ζινταν εχει αποβληθει αλλες 14 φορες με κοκκινη μεχρι τωρα (στην καριερα του) δεν λεει τιποτα;
ας μαθει να συγκρατει τα νευρακια το Γαλλοπουλο! Cool

Σαν τι να λέει δηλαδή?
Όταν του τα κάνουν τσουρέκια ,απαντάει ανάλογα.

Αν είχαν @@ ας τον αντιμετώπιζαν αντρίκεια ,όχι βρώμικα.
Αφού τον παίζουν βρώμικα ,καλά κάνει και απαντάει βρώμικα.
MEMsound - Τρι 11 Ιούλ 2006, 19:41:56
Θέμα δημοσίευσης:
είχε πάντως και τα "καλά" του το Μουντιάλ:
http://www.metacafe.com/watch/177761/world_cup_hips_dont_lie/
Spyros_L - Τρι 11 Ιούλ 2006, 22:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Spyros_L έγραψε:

Να πούμε σε καλή μεριά?Εγώ πάντως τα τσέπωσα Cool

Σ ευχαριστώ φίλε μου,να είσαι καλά!Η μοναδική φορά που κέρδισα ένα ιδιαίτερα αισθητό πόσο στο στοίχημα! Τελικά αυτό το παιχνίδι θέλει πολύ σύνεση, τύχη και φυσικά έμπνευση!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες