shiba έγραψε: |
να σου θυμισω πετραν οτι ο τιερι δεν βαζει με τιποτα γκολ στην εθνικη γαλλιας...αυτοσ εινα ιμονο για την αρσεναλ ![]() |
shiba έγραψε: |
εγω πιστευω παντως οτι η εκπληξη θα ειναι η σερβια....και πρωτοσ σκορερ ο παουλετα..αποδοση 40 ![]() |
Spyros_L έγραψε: |
Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)! |
Vaggelis έγραψε: |
Αυτά, καλή μπάλα, καλά πιτσομπιρόνια.... |
Stevon έγραψε: |
Έχω ακούσει για Ακτή Ελεφαντοστού.....εσείς τί λέτε...??? |
Stevon έγραψε: |
Έχω ακούσει για Ακτή Ελεφαντοστού.....εσείς τί λέτε...??? |
Vaggelis έγραψε: |
Είμαι και εγώ της άποψης οτι σήμερα θα γίνει η έκπληξη....
Κανένας δεν υπολογίζει την Κόστα Ρίκα, αλλά αν θυμάστε στο προηγούμενο Μundial έχασε την πρόκριση για την Β φάση στην ισοβαθμία.... Έχει και μερικούς παίχτες γνωστούς σε εμάς (Γκόμεζ, Σολίς, Σεντένο) Η Γερμανία σίγουρα έχει το αβαντάζ της έδρας, της διαιτησίας (???), αλλά δεν θα έχει Μπάλακ (μεγάλη απουσία αφού ίναι διαφορετική ομάδα χωρίς αυτόν), θα έχει σίγουρα πολύ άγχος και δεν έχει και την καλύτερη άμυνα που υπάρχει (εξαιρούμε τον Λέμαν που προέρχεται από εκπληκτική χρονιά) Ποντάρω στο Χ (5,00) Για πρώτο σκόρερ τουρνουά, η μισή Υφήλιος έχει ποντάρει στον Κλόζε, ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν τον πιστεύω και πολύ έτσι κι αλλιώς.... ........ |
DimiP έγραψε: |
λεμε να τα φας σε παστουλες καλυτερα να σου μεινει κι η γλυκα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
DrJekyll έγραψε: |
Εεε...Μάγκες'ς ![]() Σήμερα ποιός θα ποντάρει λεφτά στην Ολλανδία και στο Μεξικό??? Έχει κανείς τα κότσια?? ![]() ![]() ![]() Τα λίγα μου λεφτά θα πάνε σε ξερό Χ για το Ολλανδία-Σερβία....και τρελλό 2 για το Μεξικό-Ιράν...ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ![]() |
Χθες ποντάραμε 120 Ευρώ με το ξάδελφο μου στον Klose οτι θα βγει πρώτος σκορερ. Του δίνει 20 απόδοση. Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)! |
Αυτά τα Γαλλάκια...οι ξεκολλιάρηδες (Sorry και για την έκφραση - δεν μπορούσα...)...Με ![]() Στο τέλος έλεγα να βάλει κανα γκόλ η Ελβετια...(θα το χάναμε που θα το χάναμε ας ερχόταν και 2άρι....Την τΡεΛα μου.... ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Το ότι έχουν να βάλουν γκολ σε τελική φάση του Μουντιάλ από τον τελικό του 1998, τι σου λέει ως έννοια? ![]() ![]() Ήθελα να ξέρα με τι μάτια παρακολουθείτε μπάλα και θέλετε να κερδίσετε και στο στοίχημα... ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
Αν κέρδιζαν οι Γάλλοι,θα είχαν την πρώτη θέση του ομίλου τους στο τσεπάκι.Μήπως δεν την θέλουν ακόμα?Μήπως θέλουν εκείνοι να ρυθμίσουν την τύχη τους,αποφεύγοντας στον μεθεπόμενο γύρο την Βραζιλία? ![]() |
Oxi re teo...
Αν βγει δεύτερη η Γαλλία παίζει με τον πρώτο του τελευταιου ομίλου (Ισπανία) και μετά ο νικητής μάλλον Βραζιλία.... Πως θα το αποφύγει αν βγει δέυτερη??? Ενω αμα βγει πρώτη...τότε έχει πιο εύκολο πρόγραμμα...Ιταλία μάλλον στα προημιτελικά/... |
Για την ώρα πρώτη δεν είναι η Βραζιλία αλλά η Αυστραλία.Και μπορεί να παραμείνει έτσι ![]() |
DrJekyll έγραψε: | ||
![]() Γουάτ? |
Baphomet έγραψε: |
ωραία μέρα σήμερα...
αργεντινή-σερβία Χ ολλανδία-ελέφαντες 2 μεξικό-αγκολα 1 |
Από τις 17:00 χθες το απόγευμα είχαν φράξει το τελικό 2-0 της Αγγλίας!!!Δοκίμασα να το παίξω σε 2 πρακτορεία.Αναγκάστηκα τελικά να δώσω 3-0 (το οποίο και πήρε κανονικά).Ντροπή... |
Ωχ!!!!!
Τι λες τώρα!!!!! Με πρόλαβε ο άλλος κι έγραψε βλοσηρό post? Θα κοπούν αυτά φύλε έτσι και παίξουμε μεταξύ μας... |
Θα κοπούν αυτά φύλε έτσι και παίξουμε μεταξύ μας... |
οποιος επαιξε ασσο το Μεξικο να παει απο το πρακτορειο να εισπραξει ...................τον κουβα του ![]() ![]() ![]() |
κιοχι τιποταλλο αλλα παμε και στον κουβα κι εμεις μαζι τους που παιζουμε over. ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Δεν μου λες Ντιμιπή παιδί μου... είχες διαβάσει την προϊστορία των ομάδων, είχες μελετήσει το στυλ του παιχνιδιού τους και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ματσάκι θα είναι over? ![]() ![]() Μία φορά που έχουν ξανασυναντηθεί σε φιλικό προετοιμασίας είχε κερδίσει η Αυστραλία 1-0 και συν τοις άλλοις το ματς μύριζε πολύ κλωτσιά από μακρυά... και 2-0 που έληξε πολλά ήταν... |
MEMsound έγραψε: |
Γιατί δεν κάνετε κάτι πιο επικοδομητικό με τα λεφτά σας και τα "πετάτε" με τέτοιο τρόπο πραγματικά δεν το έχω καταλάβει?!?!?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Δεν μου λες Ντιμιπή παιδί μου... είχες διαβάσει την προϊστορία των ομάδων, είχες μελετήσει το στυλ του παιχνιδιού τους και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ματσάκι θα είναι over? ![]() ![]() Μία φορά που έχουν ξανασυναντηθεί σε φιλικό προετοιμασίας είχε κερδίσει η Αυστραλία 1-0 και συν τοις άλλοις το ματς μύριζε πολύ κλωτσιά από μακρυά... και 2-0 που έληξε πολλά ήταν... |
MEMsound έγραψε: |
Γιατί δεν κάνετε κάτι πιο επικοδομητικό με τα λεφτά σας και τα "πετάτε" με τέτοιο τρόπο πραγματικά δεν το έχω καταλάβει?!?!?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μεγάλη μπάλα χθες...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
έπαιξα στοίχημα, μη το γκαντεμιάσω...
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1 ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER ![]() ![]() ![]() ![]() εδώ ο καλός κουβάααααααααας ![]() ![]() ![]() |
έπαιξα στοίχημα, μη το γκαντεμιάσω...
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1 ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER ![]() ![]() ![]() ![]() εδώ ο καλός κουβάααααααααας ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ε ενταξει παραλιγο να το επιανες! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
Μεγάλη μπάλα ο Ζινεντίν εχτές...
![]() |
Ronin έγραψε: |
Μεγάλη μπάλα ο Ζινεντίν εχτές...
![]() |
Χθες ποντάραμε 120 Ευρώ με το ξάδελφο μου στον Klose οτι θα βγει πρώτος σκορερ. Του δίνει 20 απόδοση. Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)! Η ΓΙΟΡΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ! Κριμα που δεν είναι εκεί οι Πειρατές να μαζέψουμε όλο το μαρούλι! ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Μεγάλη κεφαλιά ο Ζινεντίν σήμερα ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Κάπου διάβασα οτι τον είπε τρομοκράτη γιαυτό τον κουτούλησε..... ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
Χαλάστηκα που τον κουτούλησε στο στήθος... Στη μούρη έπρεπε να του τη ρίξει ... |
ενταξει οι Ιταλοι ειναι κολωπαιδα, κατι σαν τον Κυριακο της Κουλας ενα πραγμα,
αλλα, το οτι το καλο παιδι Ζινταν εχει αποβληθει αλλες 14 φορες με κοκκινη μεχρι τωρα (στην καριερα του) δεν λεει τιποτα; ας μαθει να συγκρατει τα νευρακια το Γαλλοπουλο! ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Να πούμε σε καλή μεριά?Εγώ πάντως τα τσέπωσα ![]() |