PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Peugeot Sex Club

gonakinen - Παρ 07 Απρ 2006, 02:22:36
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot Sex Club
PEUGEOT SEX CLUB Thumbs Up

Ολοι το σκεφτόμασταν αλλα κανείς δεν τολμούσε...
Από αυτό εδω το post θα αναπτύσουμε τις ερωτικές μας ανησυχίες και απορίες, χωρίς χυδαιότητες και πάντα μέσα στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού.
(Τα pm εξαιρούνται...)
Καλό θα ήταν να έχουμε την ενεργή συμμετοχή των κοριτσιών του CLUB με την υπόσχεση να είμαστε Κύριοι στις κουβέντες μας.. Evil (Τ'ακούτε αλήτες?)

Καλό ταξίδι στον κόσμο του ps(ex)club.gr Love Embarassed
kovac - Παρ 07 Απρ 2006, 02:28:50
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Υπάρχει πάντως κάπου θαμμένο ένα τόπικ "sex στο πίσω κάθισμα. γίνεται?" ή κάπως έτσι...γράψε εκεί, νομίζω έχει κι άλλα. Wink
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 02:35:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: PEUGEOT SEX CLUB
gonakinen έγραψε:

Από αυτό εδω το post θα αναπτύσουμε τις ερωτικές μας ανησυχίες και απορίες,

δηλαδη(ς) Shocked ?? Study (καμασουτρα..)
gonakinen - Παρ 07 Απρ 2006, 02:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καθε απάντηση που μας βασανίζει καιρο,
ίσως βρίσκεται δίπλα μας...
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 02:58:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω βασικα απο την αρχη ημουν περιεργος ποιες ειναι οι κοπελες που ειναι κρυμενες πισω απο τα nicknames..(μιας και στο φορουμ ειναι αρκετες, ειδικα σε σχεση με αλλα..)
Baphomet - Παρ 07 Απρ 2006, 04:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
κάδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
...... - Παρ 07 Απρ 2006, 08:17:21
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργακι τι κανεις???
σορυ ρε παιδι που χαθηκα αλλα ετρεχα...ο daddy μου στο νοσοκομειο κλπ...(οι πολυ κακες γλωσσες βλεπεις...)
το Πασχα πανταααα κρητη....
ερχομαστε....λεωω...Ηρακλειο βεβαια...

(και που ειστε μην κλεισετε το τοπικ...)
(υπαρχουν αλλες κι αλλες σαβουρες...που πρεπει να καθαρισετε...)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Παρ 07 Απρ 2006, 10:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
Εγω βασικα απο την αρχη ημουν περιεργος ποιες ειναι οι κοπελες που ειναι κρυμενες πισω απο τα nicknames..(μιας και στο φορουμ ειναι αρκετες, ειδικα σε σχεση με αλλα..)

Και τελικά κατέληξες κάπου ?
xrisa-xs - Παρ 07 Απρ 2006, 10:32:37
Θέμα δημοσίευσης:
αρκετες???? αν τις βρεις πες το και σε μας Cool
pugsang - Παρ 07 Απρ 2006, 10:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
(και που ειστε μην κλεισετε το τοπικ...)
(υπαρχουν αλλες κι αλλες σαβουρες...που πρεπει να καθαρισετε...)

Όπως????

Εγώ πάντως ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου τοπικ.

Η πρόταση μου είναι να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια αν δεν ενοχλεί φυσικά τον δημιουργό του. Αν τον ενοχλεί θα τον παρακαλούσα με pm να μου αναλύσει το σκεπτικό του.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Παρ 07 Απρ 2006, 10:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως να το αφήσουμε να κάνουμε λιγο την πλάκα μας ? Και έχει δίκιο η έφη τόσα και τόσα υπάρχουν που δεν έχουν νοήμα αυτό σας πείραξε ?
pugsang - Παρ 07 Απρ 2006, 10:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα εγώ θα το αφήσω προς το παρόν.

Όταν όμως θα έχουμε κλάματα και τραβήγματα μην μου πειτε οτι δεν σας προειδοποίησα. Η πλάκα σε αυτό το ζήτημα είναι πολύ λεπτή. Είναι αυτό που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι There is a very thin line between hobby and mental illness.

Μένει μέχρι την Δευτέρα.

Εξακολουθώ όμως να θέλω να μάθω το σκεπτικό δημιουργίας του με pm
christhehealer - Παρ 07 Απρ 2006, 10:58:47
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά ξεκίνησα να σου στείλω pm με το σκεπτικό μου, μετά "χτύπησα" μια φραγή εισερχομένων κλήσεων για να έρθω στα ίσια μου...

... και τελικά κατέληξα ότι... έχε χώρο στο mail σου αχρείαστος να είναι.... Afroman'

Πιστεύω ότι το προς συζήτησιν θέμα μας είναι πάντα υπέρ ανεγέρσεως ιερού ναού στο chat...
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 11:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
αρκετες???? αν τις βρεις πες το και σε μας Cool

απλα εγω το ειπα σε σχεση με αλλα κλαμπς!
εννοεις οτι υπαρχουν πολλα νικ γυναικεια και δεν ειναι γυναικες μηπως?? Shocked
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 12:15:15
Θέμα δημοσίευσης:
...το τόπικ ας μείνει να κάνουμε λίγο την πλάκα μας... λες και μεταξύ μας δεν πειραζόμαστε... οι ντροπαλοί ας μην το διαβάζουν... Laughing Laughing Laughing και οι "παρεξηγησιάρηδες" επίσης...
Anyway...

Λοιπόν, μιας ετέθη, γυναικείο πλυθησμό δεν ξέρω πόσο "πραγματικό" και πόσο "εικονικό" έχει το club.

Το θέμα είναι πως τον αυξάνουμε...

Όπως μου είχε πει κάποτε και ο φίλτατος Lef κατα την διάρκεια καφεδοποσίας...

"...να αγκαλιάσουμε αυτόν γυναικείο πλυθησμό με το cc*..." Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

*εννοώντας όλα τα Peugeot γενικώς, απλά η κουβέντα μας ξεκίνησε από μια κοπέλα που πέρασε μπροστά μας μέσα σε ένα κατακόκκινο 206 cc
ultra-one - Παρ 07 Απρ 2006, 12:29:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πλάκα θα έχει αλλά να μη φτάσουμε και στο επίπεδο του Forum του Cosmopolitan με τις ερωτήσεις του τύπου:
"Γεια σας είμαι η Ζουμπουλία και προχθές σκουπίστηκα με την πετσέτα μπάνιου του αδελφού μου.
Μήπως μπορεί να μείνω έγγυος"!!!!!!!!!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 12:37:24
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχαχαχαχ έλεος.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Rotfl Dizzy2 Tease
Tomakos - Παρ 07 Απρ 2006, 13:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι μου λέει ότι αυτό το τόπικ θα έχει πολλές σελίδες............... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 07 Απρ 2006, 14:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Όταν λες αυξάνουμε?

Δηλαδή υπάρχει μία ποσοτική αύξηση?

Μία ποιοτική?

Κινούμαστε και προς τις δύο κατευθύνσεις?Blink W00t Black eye

Ή θα πήξουμε στα... καλά κορίτσια...Ha Ha Rotfl Rotfl
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 14:57:58
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
[

,,, και απο τζακι...

μανθο ανελαβε την ποιοτητα!!!!!
αν χρειαστει και ... Whip
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Παρ 07 Απρ 2006, 15:13:30
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Όταν λες αυξάνουμε?

Μία ποιοτική?

Κινούμαστε και προς τις δύο κατευθύνσεις?Blink W00t Black eye

Πες μας τι ψάχνεις ακριβώς να σε βοηθήσουμε !!1 Rotfl Tease
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 15:39:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρωτάς πράγματα επιστημονικής φαντασίας..... Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 07 Απρ 2006, 15:41:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα καλό gear... dear... Thumb Left Hunter Hunter Blink Tease Shoot W00t Whip Bounce Scatter Tease
dimdil - Παρ 07 Απρ 2006, 15:49:56
Θέμα δημοσίευσης:
παντως παιδια εγω τα εννια στα δεκα (χωρις υπερβολες) 206 που βλεπω στο δρομο ειναι ....λιονταρινες Razz Razz Razz αφου πολλοι και πολλες με δουλευουν οτι πηρα γυναικειο αμαξι Evil Evil αλλα στο κλαμπ Question Question Question πολλυ λιγες Sad Sad μηπως μας φοβουντε??? λεω τωρα Bluegrab Bluegrab Bluegrab Silly
crusader - Παρ 07 Απρ 2006, 16:03:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot Sex Club
gonakinen έγραψε:
Από αυτό εδω το post θα αναπτύσουμε τις ερωτικές μας ανησυχίες και απορίες, χωρίς χυδαιότητες και πάντα μέσα στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού.

Τελικά ποιό είναι το θέμα του συγκεκριμένου τόπικ?? Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα... Rolling eyes

Μήπως να γράφουμε για την Κούλα στην απέναντι πολυκατοικία που μας αναστατώνει, για το ότι κατά βάθος μας αρέσουν οι "καουμπόυδες" ή ξέρω γω για το πώς μπορούμε να πετύχουμε τη στάση 78 του Κάμα Σούτρα στο αυτοκίνητο χωρίς να τραυματιστούμε..??? Shocked Laughing Laughing

Είμαι κοντά στο σκεπτικό του συγγραφέα Question
Baphomet - Παρ 07 Απρ 2006, 16:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
ναι φοβούνται...γιατι μπαίνει μια γυναίκα και συναντά 50 λιγούρια που της την πεφτουν και δεν ξαναμπαίνει. Αλλωστε υπάρχει το Motorwoman που όποια ενδιαφέρεται πραγματικά για τον μηχ.αθλητισμό και το αυτοκίνητο θα βρει φιλόξενο έδαφος. Πάντως γενικά οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται στο ποσοστό που ενδιαφέρονται οι άνδρες και για αυτό δεν υπάρχουν στα clubs. Και οι περισσότερες που υπάρχουν υπάρχουν για την παρέα κι όχι για το club.

κάδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

(ειμαστε και off topic, άλλο το sex, άλλο οι γυναίκες στα club αυτοκινήτου...)
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 16:15:54
christhehealer έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Όταν λες αυξάνουμε?
Μία ποιοτική?
Κινούμαστε και προς τις δύο κατευθύνσεις?

Ποσοτικά. Wink
Εξάλλλου το "ποιοτικά" είναι κάτι σχετικό και υποκειμενικό (και πολύ λεπτό θα έλεγα οπότε ας μην συνεχίσουμε μην υπάρξει και καμια παρεξήγηση).

crusader έγραψε:
gonakinen έγραψε:

Τελικά ποιό είναι το θέμα του συγκεκριμένου τόπικ?? Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα... Rolling eyes

Εεεε μήπως να περίμενες να ξανακάνει log-in ο Γιώργος (σήμερα το βράδυ ταξιδεύει για Κρήτη και σήμερα όλη μέρα έτρεχε για την μεταφορά του "λαβωμένου" 106 από tuners GP )

Άρα αν περιμένεις απάντηση από τον συγγραφεά κάνε υπομονή μέχρι αύριο Wink

το σκεπτικό πάντως (από ότι καταλαβαίνω) είναι χιουμοριστικό και δεν καταλαβαίνω γιατί χαλιέστε... Cool
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 16:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ναι φοβούνται...γιατι μπαίνει μια γυναίκα και συναντά 50 λιγούρια που της την πεφτουν και δεν ξαναμπαίνει. Αλλωστε υπάρχει το Motorwoman που όποια ενδιαφέρεται πραγματικά για τον μηχ.αθλητισμό και το αυτοκίνητο θα βρει φιλόξενο έδαφος. Π)

Αυτο δε το καταλαβαινω...
ειναι σα να λες οτι μια γυναικα δε θα παει γυμναστηριο γιατι θα της την πεφτουν!! Shocked
αν ηταν ετσι τα ladies που πηγαν να γινουν μοδα αλλα θα ελεγα ..
θα ηταν γεματα !!
Αλλωστε ολοι δηλαδη οι αντρες του φορουμ ενδιαφερονται τοοοσοο πολυ για τον μηχανοκινητο (ειναι σχετικο για τον καθενα) ή και για τον χαβαλε γραφουν-διαβαζουν????????

Για να μη θιξω το θεμα ποσο μπορει καποια να προκαλεσει σχολια ή πεσιματα!!!ειναι στο χερι της καθεμιας ειδικα οταν ξερει που πηγαινει

αλλα νομιζω αλλο το θεμα του τι εχει στο μυαλο του ο γιωργος για το τοπικ και αλλο το γιατι δεν μπαινουν στα κλαμπ γυναικες..

τοση ενσταση παντως... Scratch
Baphomet - Παρ 07 Απρ 2006, 16:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
το γυμναστήριο δεν είναι το ίδιο. εκεί αν θες μπορείς να μην συναναστρέφεσαι με κανέναν, να κάνεις την γυμναστική σου και να φεύγεις κι αν ερθει κανας έξυπνος να τον στείλεις. Εδώ υπάρχει καθημερινή επαφή με ανθρώπους και από κοντά και ιντερνετικά, δεν είναι το ίδιο.
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 16:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
το γυμναστήριο δεν είναι το ίδιο. εκεί αν θες μπορείς να μην συναναστρέφεσαι με κανέναν, να κάνεις την γυμναστική σου και να φεύγεις κι αν ερθει κανας έξυπνος να τον στείλεις. Εδώ υπάρχει καθημερινή επαφή με ανθρώπους και από κοντά και ιντερνετικά, δεν είναι το ίδιο.

δηλαδη συγνωμη αν εδω σου στειλει καποιο πμ εισαι υποχρεωμενος να του μιλησεις???? Shocked
εδω δηλαδη δεν μπορεις να επιλεξεις με ποιους θα κανεις παρεα??? Shocked πλεον ποση καθημερινη επαφη υπαρχει απο κοντα???καθε πεμπτη ολοι μιλανε με ολους????νομιζω ειναι το ιδιο πραγμα και με το γυμναστηριο και με το σχολειο και με τη δουλεια και με ολα!!!!

οσο καιρο διαβαζω το φορουμ δεν εχω δει πεσιματα κτλ..τουλαχιστον δημοσια
τωρα αν καποια κοπελα εχει νιωσει ασχημα απο συμπεριφορα καποιου, δε το γνωριζω..
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 16:25:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο δεν έχεις άδικο ότι εκεί κάποιον τον "στέλνεις" άμεσα.
Αλλά και 'δω το ίδιο (σχεδόν) μπορείς να κάνεις.

Αν σου στείλει πμ δεν το απαντάς και το διαγράφεις απλά χωρίς καν να το διαβάσεις...

Και αν κάποιος "στην πει" δημόσια τον "κάνεις ρόμπα" και συ δημόσια και τελειώνει το ζήτημα. Wink Laughing
Baphomet - Παρ 07 Απρ 2006, 16:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
Baphomet έγραψε:

δηλαδη συγνωμη αν εδω σου στειλει καποιο πμ εισαι υποχρεωμενος να του μιλησεις???? Shocked
εδω δηλαδη δεν μπορεις να επιλεξεις με ποιους θα κανεις παρεα??? Shocked πλεον ποση καθημερινη επαφη υπαρχει απο κοντα???καθε πεμπτη ολοι μιλανε με ολους????νομιζω ειναι το ιδιο πραγμα και με το γυμναστηριο και με το σχολειο και με τη δουλεια και με ολα!!!!

τωρα αν καποια κοπελα εχει νιωσει ασχημα απο συμπεριφορα καποιου, δε το γνωριζω..

ε,εγώ το γνωρίζω για παραπάνω απο μία και όχι μόνο από αυτό το club Wink
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 16:32:18
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
bob έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ε,εγώ το γνωρίζω για παραπάνω απο μία και όχι μόνο από αυτό το club Wink

νομιζω ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι..
δε νομιζω παντως η κοπελα να επεσε απο τα συννεφα με αυτο??

συμφωνω με το μανθο!!
εδω μπορεις να κραξεις δημοσια αν γινει κατι

στο γυμναστηριο πχ τι θα κανεις θα πας στη ρεσεπσιον και θα πεις..

"ο κυριος πεφτουλας να απομακρυνθει απο την αιθουσα γιατι με ενοχλαει!!
παντα φιλικα Laughing
Baphomet - Παρ 07 Απρ 2006, 16:35:26
Θέμα δημοσίευσης:
στο γυμναστήριο πάει γιατι το έχει ανάγκη...το club δε το έχει καμμία ανάγκη και την κάνει με ελαφρά.
Άλλωστε δεν είπε κανείς οτι άμα θέλει να προστατευτεί δεν μπορεί μια γυναίκα, απλά ποιος ο λόγος να κάνει όλη αυτή την διαδικασία για ένα club αυτοκινήτου? Ξαναλέω, υπάρχει αποκλειστικά γυναικείο club και μπορούν να πάνε εκεί και να έχουν την ησυχία τους...
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 16:40:18
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
στο γυμναστήριο πάει γιατι το έχει ανάγκη...το club δε το έχει καμμία ανάγκη και την κάνει με ελαφρά.
Άλλωστε δεν είπε κανείς οτι άμα θέλει να προστατευτεί δεν μπορεί μια γυναίκα, απλά ποιος ο λόγος να κάνει όλη αυτή την διαδικασία για ένα club αυτοκινήτου? Ξαναλέω, υπάρχει αποκλειστικά γυναικείο club και μπορούν να πάνε εκεί και να έχουν την ησυχία τους...

ενταξει οχι και η τρελη αναγκη..εκτος αν ειναι ο αντρας στο σπιτι.. Whip
ολα τα κανεις για την προσωπικη σου ευχαριστηση οποτε ειναι και καθαρα επιλογη σου ΠΟΥ θα τα κανεις!!

το παν νομιζω ειναι να ξερεις ΠΟΥ πηγαινεις και ΠΩΣ πηγαινεις εκει που πηγαινεις αλλιως...

αλλωστε πολλες απο γυναικειο κλαμπ γραφουν και σε αλλα γνωστα φορουμ

ας πει και καμια κοπελα την αποψη της!!!
Tomakos - Παρ 07 Απρ 2006, 16:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω ότι το θέμα του τόπικ είναι να βρίσκουμε κοπέλες και να τους την πέφτουμε! Wink Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον...

Όπως είπε και ο Μάνθος πιο πολυ χιουμοριστικό είναι παρά κάτι άλλο!
Ghost Dog - Παρ 07 Απρ 2006, 16:44:27
Θέμα δημοσίευσης:
Tomakos έγραψε:
........Όπως είπε και ο Μάνθος πιο πολυ χιουμοριστικό είναι παρά κάτι άλλο!
Θα συμφωνησω με τα παιδια! Thumb right
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 16:45:07
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα Πέτρο να λέμε σε όλες τις γυναίκες να πάνε στο motorwomen?

Και εν πάσι περιπτώση γιατί να μην ανήκουν και στα δύο (όπως πχ η xrysa xs)

Κακό είναι?

Παρεπιπτόντως αν επισκευτείς το site των motorwomen πολλές κοπέλες έχοπυν στην υπογραφή τους και το club στο οποίο ανήκουν βάση του αυτοκινήτου τους.

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα?

Οι Motorwomen καλά κάνουν και υπάρχουν και επικροτώ την προσπάθεία τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια κοπέλα δεν μπορεί να γράψει και αλλού. Wink Shocked Cool
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 16:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Άρα Πέτρο να λέμε σε όλες τις γυναίκες να πάνε στο motorwomen?

Και εν πάσι περιπτώση γιατί να μην ανήκουν και στα δύο (όπως πχ η xrysa xs)

Κακό είναι?

Παρεπιπτόντως αν επισκευτείς το site των motorwomen πολλές κοπέλες έχοπυν στην υπογραφή τους και το club στο οποίο ανήκουν βάση του αυτοκινήτου τους.

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα?

Οι Motorwomen καλά κάνουν και υπάρχουν και επικροτώ την προσπάθεία τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια κοπέλα δεν μπορεί να γράψει και αλλού. Wink Shocked Cool

Clapping Clapping Thumbs Up Thumb Left Worthy
συμφωνω με το χιουμοριστικο του χαρακτηρα!!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Παρ 07 Απρ 2006, 16:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
Η κάθε κοπέλα ξέρει πολυ καλά πως να χειριστει την κάθε περίπτωση είτε αυτή ειναι στο club ειτε είναι αλλού. Οπως είπε και ο bob ο καθένας κάνει ότι θέλει για προσωπική ευχαριστηση. Δείτε όμως και την άλλη μεριά πως το βλέπουν τα αγόρια οταν μια κοπελα είναι μέλος σε ένα club αυτοκινήτου? Μήπως αυτοί την βλέπουν κάπως? Οπως όμως είπαμε πιο πολλοι πλάκα κανουμε όποτε ας ηρεμήσουν τα πνευματα !!!
Baphomet - Παρ 07 Απρ 2006, 16:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
απαντησα απλά στο γιατί δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στα club αυτοκινήτου. και η απάντηση είναι αυτή 1/γιατι το αυτοκίνητο για την πλειοψηφεία των γυναικών είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς και 2/για όσα είπα παραπάνω. Το τι πρέπει να κάνουν ή το τι κάνουν οι γυναίκες είναι δικός τους λογαριασμός και ποσώς με ενδιαφέρει... Και ούτε "συμβουλές" θα δώσω Μάνθο, ούτε θα κρίνω τι είναι κακό και τι καλό. Και ούτε είπα οτι υπάρχει πρόβλημα με το πως έχουν τα πράγματα. Εγώ αν ήμουν γυναίκα πάντως και με ενδιέφερε το αυτοκίνητο στο Motorwoman θα πήγαινα. Θα ήμουν και στο club του αυτοκινήτου μου, αλλά μόνο για να διαβάζω τα τεχνικά και να παίρνω πιο εξειδικευμένες γνώμες. That's all...
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 16:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
ANAKOIΝΩΣΗ !!!!

Όσες γυναίκες νιώθουν οτι απειλούνται απο πεφτάκηδες και έχουν ανάγκη να προστατευούν, παραδίδοντε μαθήματα αυτοάμυνας κάθε Πέπτη στις 10 το βραδύ στη Λέσχη απο μένα !!! Τον Μαστερ ΚαγκουROM με 10 Din Dan στο σύστημα Peftei Xilo Stous TetiBoydes !!!!

( ε να μην πούμε και καμία μ..λ..κια... !!!! Silly Silly )
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Παρ 07 Απρ 2006, 16:55:42
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
ANAKOIΝΩΣΗ !!!!

Όσες γυναίκες νιώθουν οτι απειλούνται απο πεφτάκηδες και έχουν ανάγκη να προστατευούν, παραδίδοντε μαθήματα αυτοάμυνας κάθε Πέπτη στις 10 το βραδύ στη Λέσχη απο μένα !!! Τον Μαστερ ΚαγκουROM με 10 Din Dan στο σύστημα Peftei Xilo Stous TetiBoydes !!!!

Thumbs Up Clapping
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 16:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε:
Η κάθε κοπέλα ξέρει πολυ καλά πως να χειριστει την κάθε περίπτωση είτε αυτή ειναι στο club ειτε είναι αλλού. Οπως είπε και ο bob ο καθένας κάνει ότι θέλει για προσωπική ευχαριστηση. Δείτε όμως και την άλλη μεριά πως το βλέπουν τα αγόρια οταν μια κοπελα είναι μέλος σε ένα club αυτοκινήτου?

εννοειται αυτο αναστασια!!
το οτι πρεπει να γνωριζεις ΠΟΥ θα πας βαζει μεσα και τα αγορια που υποτιθεται γνωριζουν που ειναι!!
αυτος ο πανικος με τις κοπελες στα κλαμπσ γινεται επειδη ειναι 1-2 στους 1000 οποτε ειναι το θεμα ποιος θα ορμηξει πρωτος!!!
(κατι αναλογο γινεται και στη σχολη μου και εχει πολυ γελιο!!! Rotfl
βεβαια οι Warning φευγουν συννεφο!!!!

και απο τις δυο μεριες θελει προσοχη ειδικα βεβαια απο των αγοριων μιας και ειστε μετρημενες ...στα δακτυλα του ενος χεριου απο οτι εχω καταλαβει

καμια φιλη κοριτσια δεν εχετε??? Clapping
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 16:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Μια ακόμα προσφορά του PSClub.

Προστασία στις κατόχους Peugeot by ROM206.

Αυτά είναι! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 16:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
ANAKOIΝΩΣΗ !!!!

Ωραια ιδεα!!!!Αντε να υπαρχει και κανενα καλο κινητρο!!!
εγω θα κανω τον πεφτουλα!!!! Rotfl Rotfl
pygolabida - Παρ 07 Απρ 2006, 17:04:08
crusader έγραψε:
Μήπως να γράφουμε για την Κούλα στην απέναντι πολυκατοικία που μας αναστατώνει, για το ότι κατά βάθος μας αρέσουν οι "καουμπόυδες" ή ξέρω γω για το πώς μπορούμε να πετύχουμε τη στάση 78 του Κάμα Σούτρα στο αυτοκίνητο χωρίς να τραυματιστούμε..??? Shocked Laughing Laughing

W00t W00t W00t Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 17:04:41
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:

Είσαι σίγουρος???
Γιατί οι νέες τεχνικές αυτοάμυνας που έμαθε κατά την ανάβαση μου στο βούνο της Ριτσώνας μάζί με τον Δαλάι Πολύ Κλάμα... εγγυούντε μόνιμη ανικανότητα απο τα αστραπιαία χτυπήματα....!!!!!
brz20 - Παρ 07 Απρ 2006, 17:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστη σε βρισκω.Καλυτερα ειναι που ποσταρουν και γυναικες καμια φορα.Τουλαχιστον κατι ξερουν για το αυτοκινητο.Το αγαπανε και δεν το βλεπουν απλα σαν μεσο μετακινησης.
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Dizzy2 Rotfl Dizzy2 Rotfl
xrisa-xs - Παρ 07 Απρ 2006, 17:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:

ναι! έφερα και γω τη φίλη μου χθες και ούτε ένα ποτό δεν της προσφέρατε! ΤΑΒΛΙ παίζατε! σιγά μην την ξαναφέρω Razz Razz Razz
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
bob έγραψε:

Είσαι σίγουρος???
Γιατί οι νέες τεχνικές αυτοάμυνας που έμαθε κατά την ανάβαση μου στο βούνο της Ριτσώνας μάζί με τον Δαλάι Πολύ Κλάμα... εγγυούντε μόνιμη ανικανότητα απο τα αστραπιαία χτυπήματα....!!!!!

Shocked Shocked αληθεια????ημουν και γω στη ριτσωνα αλλα δεν ακουσα κλαμα!!!!

λεω να την κανω με ...ελαφρυα....πηδηματακια... και να αρχισω την παλια γνωστη μεθοδου εναντιον του δασκαλου .. Sniper Rotfl
christhehealer - Παρ 07 Απρ 2006, 17:11:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω τι πιστεύετε και τι φαντάζεστε για τις γυναίκες που γράφονται μέλη στα club αλλά...

...να έχετε υπόψιν σας ότι οι godγκόμενες που βλέπεται με τα κάθε λογής CC, το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί στην ζωή τους είναι οι χρόνοι στα Μέγαρα, τα Club αυτοκινήτου και η αυτοκίνηση εν γένει. Γι' αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να τις δείτε μέλη ενός club.

Τις ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο ένα τραπέζι στο prive του Venue ή ένα Σαββατοκύριακο για Spa σε κάποιο Country Club. Πράγματα που ένα club αυτοκινήτου δεν μπορεί να προσφέρει εκ των πραγμάτων [εξαιρείται το Porsche Club για ευνοητους λόγους].
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Δ

Τις ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο ένα τραπέζι στο prive του Venue ή ένα Σαββατοκύριακο για Spa σε κάποιο Country Club. Πράγματα που ένα club αυτοκινήτου δεν μπορεί να προσφέρει εκ των πραγμάτων [εξαιρείται το Porsche Club για ευνοητους λόγους].

Να καλη ιδεα για εκπτωση στα μελη του κλαμπ!!!
μανθο ακους!!!!!
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:12:38
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
bob έγραψε:

ναι! έφερα και γω τη φίλη μου χθες και ούτε ένα ποτό δεν της προσφέρατε! ΤΑΒΛΙ παίζατε! σιγά μην την ξαναφέρω Razz Razz Razz

ΕΕΕΕΕεεεεεεεε?????

Τι ????

Ίσα ίσα θα έλεγα!! Wink Cool
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:13:13
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
bob έγραψε:

δηλαδη οσοι ελειπαν να μην εχουν αποψη??? Sad Sad
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 17:14:38
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ........ ΝΕΑ ΑΝΟΙΚΗΝΩΣΗ.....

Έπειτα απο κάθε μάθημα θα κάνω και δώρεαν Σιάτσου στα μέλοι των μαθημάτων μόνο..!!!!
Ghost Dog - Παρ 07 Απρ 2006, 17:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Τις ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο ένα τραπέζι στο prive του Venue .....

Εγω ειμαι εεδωωω Razz Razz Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
christhehealer έγραψε:
Δ

μανθο ακους!!!!!

Μίσό να πάρω την σχετική άδεια...

ΠΡΟΕΔΡΕ!! να κάνω κοννέ με το Venue?? Question Laughing Laughing Tease Devil Rotfl Rotfl
xrisa-xs - Παρ 07 Απρ 2006, 17:16:45
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Έπειτα απο κάθε μάθημα θα κάνω και δώρεαν Σιάτσου στα μέλοι των μαθημάτων μόνο..!!!!

εγώ είμαι μέσα πάντως Thumb Left άμα είναι για σιάτσου! Cool
Ghost Dog - Παρ 07 Απρ 2006, 17:17:24
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ΠΡΟΕΔΡΕ!! να κάνω κοννέ με το Venue?? Question Laughing Laughing Tease Devil Rotfl Rotfl

Εχω ηδη εγω ρε!!! Cool Razz
vinman - Παρ 07 Απρ 2006, 17:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
bob έγραψε:

Λάθος...Το ποτό που ήπιε η φίλη σου ήταν κερασμένο... Wink
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
christhehealer έγραψε:
Δεν ξέρω τι πιστεύετε και τι φαντάζεστε για τις γυναίκες που γράφονται μέλη στα club αλλά...

...να έχετε υπόψιν σας ότι οι godγκόμενες που βλέπεται με τα κάθε λογής CC, το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί στην ζωή τους είναι οι χρόνοι στα Μέγαρα, τα Club αυτοκινήτου και η αυτοκίνηση εν γένει. Γι' αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να τις δείτε μέλη ενός club.

ΛΟΙΠΟΝ........ ΝΕΑ ΑΝΟΙΚΗΝΩΣΗ.....

Na αναβω τα κερακια?????
Shocked
pygolabida - Παρ 07 Απρ 2006, 17:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είμαι μέσα για venue πάντως......δεν μπορώ τα βάρβαρα σπόρ...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Εγώ είμαι μέσα για venue πάντως......δεν μπορώ τα βάρβαρα σπόρ...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μου φαινεται παει ο motrsport χαρακτηρας του κλαμπ...μαλλον σε καθαρο κλαμπ γυρναει.... Shocked Laughing Laughing
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Παρ 07 Απρ 2006, 17:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
bob έγραψε:
christhehealer έγραψε:
Δ

μανθο ακους!!!!!

Μίσό να πάρω την σχετική άδεια...

Ζουζουνέλο κάντο με πρωτοβουλία δικία σου και εμείς εδώ είμαστε Twisted evil Devil
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:21:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Εχω ηδη εγω ρε!!! Cool Razz

ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΥΚΤΥΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ PSCLUB!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

bob έγραψε:
Na αναβω τα κερακια?????
Shocked
... τα καντήλια... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:23:51
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

bob έγραψε:
Na αναβω τα κερακια?????
Shocked
... τα καντήλια... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μηπως τα κοριτσια...
οοοοοοο Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Love
pygolabida - Παρ 07 Απρ 2006, 17:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αλήθεια πότε είναι τα γενέθλια του club Question Question Να σβήσουμε τα κεράκια στο venue.....
Ελπίζω να μην πέφτει Big Week και σβήσουμε κεριά στην εκκλησία..... Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz
Sidobre - Παρ 07 Απρ 2006, 17:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
Eνδιαφέρον.... πέφτουν τα ποστ βροχή! Εδώ παρακαλάω για κανένα νέο μήνυμα στα "αθλητικά" και μου βγαίνεται super αθληταράδες στο......

Μπράβο, Εύγε!
Ε, ναι λοιπόν κατά κει πάει το πράγμα.... Μαζί με την κάρτα μέλους δωρεάν Spa, έκπτωση 50% στο Venue και δύο πίτσες δώρο!

ΤΣΑΤΑΣΟΟΟΟΟ πιάσε ένα emoticon με τηγάνι! Η μάλλον κάντο ρόπαλο γιατί έχουν να πέσουν πολλές φάπες!

Αχ, Μάκη (pugsang) καλά τα λες εσύ από την αρχή αλλά πιος σε ακούει!

Aντε γιατί τελικά θα καταλήξω και εγώ σαν και εσένα έτσι:
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 17:27:47
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:

Na αναβω τα κερακια?????
Shocked

Αμά είσαι καλό παιδί θα σε αφήσω να βράζει και τις πετσέτες προσώπου !!!
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:29:37
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
MEMsound έγραψε:

bob έγραψε:
Na αναβω τα κερακια?????
Shocked

μηπως τα κοριτσια...

Wacko Wacko Thumb Down Thumb Down Rotfl Rotfl

pygolabida έγραψε:
Αλήθεια πότε είναι τα γενέθλια του club Question Question Να σβήσουμε τα κεράκια στο venue.....
Ελπίζω να μην πέφτει Big Week και σβήσουμε κεριά στην εκκλησία..... Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz

22 Απριλίου ... Σάββατο ...
christhehealer - Παρ 07 Απρ 2006, 17:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΤΑΣΟΓΙΟΡΤΗ??????????

Βλέπω να μην μπορείς να κάνεις loginγια καμιά πενταετία!!!!!!!! RotflTease
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
bob έγραψε:

Na αναβω τα κερακια?????
Shocked

Αμά είσαι καλό παιδί θα σε αφήσω να βράζει και τις πετσέτες προσώπου !!!

ουουουουο καλο ακουγεται!! Love Love
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
....(μουρμούρα)....

αφεντικό έχουμε πήξει στις Αναβάσεις και τους Αγώνες (μερικοί από εμάς....)

Νομίζω όιτ υπάρχει χώρος και για χαβαλέ.... Wink Wink
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 17:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως έχω πολλές ίδεεεεεεεςςςςςςςς για να προσελκύσουμε γυναικείο πληθυσμό στο κλάμπ μας !!!!

Θέλετε να σας πω μερικές????????
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
bob έγραψε:
MEMsound έγραψε:

bob έγραψε:
Na αναβω τα κερακια?????
Shocked

μηπως τα κοριτσια...

.

Dizzy2 Rotfl Rotfl
pygolabida - Παρ 07 Απρ 2006, 17:34:51
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pygolabida έγραψε:

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΤΑΣΟΓΙΟΡΤΗ??????????

Βλέπω να μην μπορείς να κάνεις loginγια καμιά πενταετία!!!!!!!! RotflTease

Δεν έχω καμία σχέση με τα θεία......με τη θεία CHANEL παρεπιπτώντος τα πάω άριστα!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Εγώ πάντως έχω πολλές ίδεεεεεεεςςςςςςςς για να προσελκύσουμε γυναικείο πληθυσμό στο κλάμπ μας !!!!

Θέλετε να σας πω μερικές????????

Αντε μπας και παρω κανενα ρολο τελικα.... Cool
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 17:36:16
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:

χμμμμμμμ..... θές της μανικιουρίστας??? ή της κομμώτριας?
pygolabida - Παρ 07 Απρ 2006, 17:37:46
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

pygolabida έγραψε:

22 Απριλίου ... Σάββατο ...

Αντε να κανονίζετε για καμιά παραλιακή......αντε να σας δω...... Exclamation Exclamation Exclamation
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
bob έγραψε:

Afroman ετσι θα τις κανω ολες!!!! Rotfl
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
bob έγραψε:

...στον πάγκο...αναπληρωματικός πετσέτας....
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
xrisa-xs - Παρ 07 Απρ 2006, 17:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
Σαββατο 22 Απριλίου είναι Μεγάλο Πάσχα
κανονίστετο την επόμενη εβδομάδα
bob - Παρ 07 Απρ 2006, 17:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ROM206 έγραψε:
bob έγραψε:

...στον πάγκο...αναπληρωματικός πετσέτας....
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ε οχι και αναπληρωματικος τοση ωρα παιδευομαι να προλαβω τη θεση !!!
ποιος αλητης θα μου τη φαει!!!! Shoot
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:40:28
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
Wink Wink Wink
pygolabida - Παρ 07 Απρ 2006, 17:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
xrisa-xs έγραψε:
Wink Wink Wink

Ε άμα είναι πάμε μόλις γίνει η ανάσταση....όπως την πρωτοχρονιά μόλις μπεί ο χρόνος που όλοι πάνε έξω..... Razz Razz
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:46:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν είναι ο χώρος αυτό να κανονήσουμε κάτι τέτοιο θα σου πω ότι τέτοια έξοδο την κανονίζουμε μεταξύ μας (unofficial) και όχι για τα γενέθλια του club όπου απαιτείται κάτι πολύ πιο οργανωμένο και σε ημερα που να υπάρχει συμμετοχή. Wink Wink
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Παρ 07 Απρ 2006, 17:49:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Αν και δεν είναι ο χώρος αυτό να κανονήσουμε κάτι τέτοιο θα σου πω ότι τέτοια έξοδο την κανονίζουμε μεταξύ μας (unofficial) και όχι για τα γενέθλια του club όπου απαιτείται κάτι πολύ πιο οργανωμένο και σε ημερα που να υπάρχει συμμετοχή. Wink Wink

Μονοι σας ?? Evil μπραβο ζουζουνελο!!
pygolabida - Παρ 07 Απρ 2006, 17:49:45
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Έστω! unofficial έξοδος! Very happy Ολέεεεε
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 17:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!
εννοώ χωρίς ανακοινώσεις για γενέθλια και τα ρεστα....!!!!!! Wink Wink Wink

Αμέσως να με παρεξηγήσεις...!!!!
vinman - Παρ 07 Απρ 2006, 19:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
Mήπως έχετε ξεφύγει λίγο??
Μήπως??........ Razz
Tomakos - Παρ 07 Απρ 2006, 20:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Μήπως??........ Razz

Είπα και γώ.......
Θα γράψει, δε θα γράψει..... Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 20:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Μήπως??........ Razz

ΚΑΡΓΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αλλά αυτός είναι ο σκοπός του τόπικ...

(υ.γ. μήπως απλά μας λείπει το sex... Confused Question Rolling eyes Cool Laughing Laughing Laughing )
Road_Runner - Παρ 07 Απρ 2006, 20:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τι παιδια είστε εσείς;;;;;;;;;;;
christhehealer - Παρ 07 Απρ 2006, 22:14:21
Θέμα δημοσίευσης:
κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά

Γενιόμαστε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά

Μεγαλώνουμε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά

Ονειρευόμαστε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά

Ερωτευόμαστε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά

και πεθαίνουμε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά

brz20 - Σαβ 08 Απρ 2006, 01:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο δεν ειναι εν τραγουδι απο τις τρυπες?Ασχετο αλλα πρεπει να λυσω την απορια μου
RASTAVIPER - Σαβ 08 Απρ 2006, 02:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά

Πες μου μαμα..... Wink Wink Laughing
crusader - Σαβ 08 Απρ 2006, 09:45:11
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αυτο δεν ειναι εν τραγουδι απο τις τρυπες?Ασχετο αλλα πρεπει να λυσω την απορια μου

OH YEAH! ΤΡΥΠΕΣ! Wink (παλιές καλές μέρες...)
MEMsound - Σαβ 08 Απρ 2006, 09:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right Worthy Worthy
underage - Σαβ 08 Απρ 2006, 18:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
christhehealer έγραψε:
κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά

Πες μου μαμα..... Wink Wink Laughing

... πες μου τι γίνεται με εκείνα τα παιδιά......
manosm3 - Κυρ 09 Απρ 2006, 00:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
Τοσον καιρο εχω μια απορια.
Τα κοριτσια περπατουν αγκαζε στο δρομο ή πιανοντας η μια το χερι της αλλης. Αν το καναμε αυτο κι εμεις τα αγορακια, θα ημασταν καουμποηδες;
bob - Κυρ 09 Απρ 2006, 03:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Τοσον καιρο εχω μια απορια.
Τα κοριτσια περπατουν αγκαζε στο δρομο ή πιανοντας η μια το χερι της αλλης. Αν το καναμε αυτο κι εμεις τα αγορακια, θα ημασταν καουμποηδες;

Καλα οντως αυτην την απορια την εχω και γω!!!(αν και νομιζω οτι παρα πολλοι την εχουν)
Για ποιο λογο αγκαζε ρε σεις κοριτσια?? Rolling eyes Rolling eyes
Παντως ασχετα με το λογο νευριαζω οταν το βλεπω.. Dizzy2

Για μας αρχιζει αγκαζε και καταληγει...
xrisa-xs - Δευ 10 Απρ 2006, 09:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
θα σου λύσω την απορία σου!

είναι απλά ένα από τα προνόμια να είσαι κορίτσι!

μπορείς να αγγίζεις το φίλο\φίλη σου χωρίς να σε παρεξηγούν! Wink
και χωρίς να έχει να κάνει με sex
gonakinen - Δευ 10 Απρ 2006, 14:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα καιρο να μπω στο forum αλλα τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα Shocked
Θα έπρεπε να χαρώ που το ποστ που ξεκίνησα αυξησε τις σελίδες του, αλλα μάλλον με προβλημάτισε αφου τέτοια ανταπόκριση δεν είδα σε κανένα post καθαρά αυτ/κού χαρακτήρα που ξεκίνησα, ανανέωσα, ή συμμετέιχα.
Δε νομίζω ότι χαλάω ή προσβάλω το φόρουμ, απ'τη στιγμή που δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα ΜΟΝΟ, κι αν το επεκτείνουμε , μέσα σε 3 περίπου μήνες διαδικτυακής και συνδρομιτικής παρουσίας στην παρέα αυτη έχω αρκετά εντονη δραστηριότητα (όσο αυτό ήταν δυνατο εφόσον βρίσκομαι εκτός Αττικής μονιμα)
Και όσο μπορεσα να στηρίξω το motorsport του κλαμπ..Και κοντά στο Λευτέρη ήμουν στις 2 αναβάσεις που συμμετείχε, και στο F2F και στο GP συμμετείχα και στο gtcc θα έρθω , και θεατής σε αγώνες ήμουν "παρακαλώντας" μέσα από τα αντίστοιχα ποστ να μαζευτούμε παρέα για να πάμε, και τελικά και στο Αχαιος και στο Ολυμπίακό πήγα εστω και ΜΟΝΟΣ. Ούτε ένας απο τα σχεδόν 3000 μέλη.. Και Ριττσώνα και Αγ.Αννα και Μέγαρα ήμασταν οι ιδιοι 10-15... Και στη Λέσχη έδωσα το παρόν όποτε ήμουν Αθήνα.

Στα Τεχνικά δεν γραφω κυρίως γιατί θεωρώ οτι υπάρχουν ποιο γνώστες του αντικείμενου να απαντήσουν. Τα διαβάζω όμως ΚΑΘΕ φορά.

Τέλος, επειδη οι αγώνες, το rallye,οι εκκεντροφόροι και τα διαφόρικα,οι γραμμές και τα γλυστρίματα, αποτελούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ζωή μου αλλα δεν αρέσκομαι μονο σε αυτα, ανοιξα και αυτο το ποστ Κυρίως για το ενδιαφέρον και το χαβαλέ της υπόθεσης.
ΟΥΤΕ για να αναλύσουμε τα προσωπικά και τα σεξουαλικά μας,
ΟΥΤΕ για να βρω γυναίκα,
ΟΥΤΕ για προσβάλω καποιο γυναικείο θέμα ή καποια κοπέλα.

Ειλικρινα αν οι διαχειριστές του φορουμ θεωρούν άσχετη τη χρηση του ποστ ας το σβήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα απο πλευράς μου... Smile

Αν μείνει τελικά, Καλη διασκέδαση.... Love
MEMsound - Δευ 10 Απρ 2006, 14:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right Wink
MEMsound - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:24:36
Θέμα δημοσίευσης:
μιας και εκεί θα είμασταν Off-topic, συνεχίζουμε εδώ:

γιατί για να κάνεις το κομμάτι σου πρέπει να πληρώνεις?!?!?!?!?!?!

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που στηρίζεται αυτή η θεωρεία?
και δεν αναφέρομαι σε "παρεπιπτόντως" = είδες κάτι καλό και κερνάς ένα ποτό κλπ κλπ αλλά στο "συστηματικό"... : "ο άντρας πληρώνει"

Για εμένα κάτι τέτοιο είναι υποτιμήτικό για την όποια κοπέλα σκέφτεται έτσι...
WIPPERMANN - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:31:20
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
είμαστε Off-topic αλλά γιατί για να κάνεις το κομμάτι σου πρέπει να πληρώνεις?!?!?!?!?!?!

Γιατί το τσάμπα πέθανε... Ha Ha Ha Ha Ha Ha
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:39:34
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά είστε πολυ γρήγοροι δεν σας προλαβαίνω !!! Laughing
christhehealer - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ στα λέω αλλά δεν μ' ακούς... Devil

Δεν έχω και emoticon σαλίγκαρο εδώ γαμωτ....
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Εγώ στα λέω αλλά δεν μ' ακούς... Devil

Δεν έχω και emoticon σαλίγκαρο εδώ γαμωτ....

Silly Silly
MEMsound - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:46:50
Θέμα δημοσίευσης:
...έγιναν και οι σχετικές διευκρινήσεις για να βγαίνει νόημα από την ροή των ποστ.... χαχαχαχαχαχα στο θέμα μας....

Που είναι οι σταυροί? Τι έγινε βγαίνω? Εκλέγομαι τελικά? Πόσες έδρες βγάζω... Question

και εσείς πληρώστε.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
WIPPERMANN - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μιας και εκεί θα είμασταν Off-topic, συνεχίζουμε εδώ:

και δεν αναφέρομαι σε "παρεπιπτόντως" = είδες κάτι καλό και κερνάς ένα ποτό κλπ κλπ αλλά στο "συστηματικό"... : "ο άντρας πληρώνει"

Μα είναι απλό...αν θέλεις συστηματικά να κάνεις
το κομμάτι σου, συστηματικά θα πληρώσεις.. Ha Ha
Δηλαδή η γκόμενα βάζει τη παρουσία της και τη συντροφιά
της για να κάνεις εσύ το κομμάτι σου...
Εσύ τι βάζεις;;;; Rotfl
Έτσι είναι..κάτι πρέπει να βάλεις κι εσύ... Rotfl Rotfl
christhehealer - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:13:58
Θέμα δημοσίευσης:
WIPPERMANN έγραψε:
Μα είναι απλό...αν θέλεις συστηματικά να κάνεις
το κομμάτι σου, συστηματικά θα πληρώσεις.. Ha Ha
Δηλαδή η γκόμενα βάζει τη παρουσία της και τη συντροφιά
της για να κάνεις εσύ το κομμάτι σου...
Εσύ τι βάζεις;;;; Rotfl
Έτσι είναι..κάτι πρέπει να βάλεις κι εσύ... Rotfl Rotfl

Κι εγώ βάζω την παρουσία μου και την συντροφιά μου... επίσης και τα κονέ για το τραπέζι... θα μου κάνει τα έξοδα δηλαδή? Devil Mr. Green Mr. Green
MEMsound - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:19:34
Θέμα δημοσίευσης:
εεε αφού βάζει την συντροφιά της ας την βάλει μόνη της...
γιατί με το σκεπτικό αυτό και ο άντρα την συντροφιά του βάζει... και όχι μόνο... "βάζει" και κάτι "άλλο" αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας... Laughing Laughing Laughing (αστειέυομαι φυσικά)

by the way ότι είναι η παρουσία μιας γυναίκας για τους άντρες σε κάποιο χώρο, το ίδιο είναι και η παρουσία ενός άντρα για τις γυναίκες...

και όσο κάνουν το κομμάτι τους οι άντρες όταν κυκλοφορούν με μια (υποκειμενικά) ωραία γυναίκα και "γουστάρουν"

άλλο τόσο κάνουν το κομμάτι τους και οι γυναίκες όταν κυκλοφορούν με ένα αντίστοιχο άντρα.

βέβαια έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνήσετε... Laughing Laughing Laughing
WIPPERMANN - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:40:52
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εεε αφού βάζει την συντροφιά της ας την βάλει μόνη της...
γιατί με το σκεπτικό αυτό και ο άντρα την συντροφιά του βάζει... και όχι μόνο... "βάζει" και κάτι "άλλο" αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας... Laughing Laughing Laughing (αστειέυομαι φυσικά)

by the way ότι είναι η παρουσία μιας γυναίκας για τους άντρες σε κάποιο χώρο, το ίδιο είναι και η παρουσία ενός άντρα για τις γυναίκες...

και όσο κάνουν το κομμάτι τους οι άντρες όταν κυκλοφορούν με μια (υποκειμενικά) ωραία γυναίκα και "γουστάρουν"

άλλο τόσο κάνουν το κομμάτι τους και οι γυναίκες όταν κυκλοφορούν με ένα αντίστοιχο άντρα.

βέβαια έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνήσετε... Laughing Laughing Laughing

Τι λες τώρα;;; W00t
Και βέβαια θα διαφωνήσουμε...ίδια είναι η παρουσία μιας γυναίκας
σ΄ένα χώρο και ίδια ενός άντρα:;;; Blink Silly

Πήγαινε σ΄ένα μέρος που είναι πιο πολλές γυναίκες
και σ΄ένα μέρος που έχει περισσότερους άντρες..
Σε ποιο θα προτιμήσεις να πας;;;;
Kαι όσο για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν το
κομμάτι τους το τελευταίο που κοιτάνε σ΄έναν άντρα
είναι το να είναι ωραίος...
Ρίξε καμιά ματιά γύρω σου και θα καταλάβεις...
MEMsound - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:54:49
Θέμα δημοσίευσης:
εαν αυτά είναι τα κριτήριά σας εμένα με αφήνετε παγερά αδιάφορο.

με βολεύει αφάνταστα να σας πληρώνω για να κάνω το κομμάτι μου (δεν αναφέρομαι σε "επαγγελματίες")... αλλά μήπως αυτό δεν οδηγεί πουθενά...

μήπως και σε κάτι τέτοιο οφείλονται τα διαζύγια που όλο και πληθαίνουν.
δηλαδή στο χρήμα...

όσο για αυτό:

Παράθεση:
Πήγαινε σ΄ένα μέρος που είναι πιο πολλές γυναίκες
και σ΄ένα μέρος που έχει περισσότερους άντρες..
Σε ποιο θα προτιμήσεις να πας;;;;

Εγώ θα επιλέξω να πάω στις πιο πολλές γυναίκες..
Εσύ? Στις γυναίκες θα πας? Να κάνεις τι? ΑΚι να δεις τι? Για να να γυρνάς και να κοιτάς την Χ ή την Ψ και να λες "πώπω κοίτα τι φοράει αυτή" και "πώπω δες το μαλλί της άλλης"???? Αν δεν υπήρχαν και άντρες ανάμεσα θα σου ήταν τελείως βαρετό... (για να μην πω αποκρουστικό)
Όπως είναι και για εμάς να είμαστε άντρες μεταξύ αντρών.

Που βρήσκει ενδιαφέρον μια γυναίκα μόνο μεταξύ άλλων γυναικών?
Είμαι 1000% σίγουρος ότι το ενδιαφέρον θα το έβρισκες στον παρτενέρ τις οποιαδήποτε.
Εκείνος θα σου κεντριζε το ενδιαφέρον και την προσοχή και όχι η γυναίκα.

Το αντίθετο θα συνέβενε με εμένα πχ. Θα κοιτάξω την γυναίκα και όχι τον άντρα.

Ματιές ρίχνω δίπλα μου και βλέπω ότι "πάμε κατά διαόλου".....
Sidobre - Πεμ 13 Απρ 2006, 15:19:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ε.
Εσύ? Στις γυναίκες θα πας? Να κάνεις τι? ΑΚι να δεις τι? Για να να γυρνάς και να κοιτάς την Χ ή την Ψ και να λες "πώπω κοίτα τι φοράει αυτή" και "πώπω δες το μαλλί της άλλης"???? Αν δεν υπήρχαν και άντρες ανάμεσα θα σου ήταν τελείως βαρετό... (για να μην πω αποκρουστικό)

Είμαι 1000% σίγουρος ότι το ενδιαφέρον θα το έβρισκες στον παρτενέρ τις οποιαδήποτε.

.

Ναι... να πάει σε μέρος που έχει μόνο άντρες....
Και το αμμέσως επόμενο κλάσμα του δευτερολέπτου... να νιώσει σαν μεζεδάκι σε μπουφέ πεινασμένων με την οδοντογλυφίδα στον κ@@.

Ασε δεν θα πάρει....
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Πεμ 13 Απρ 2006, 15:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
MEMsound έγραψε:
ε.

.

Και το αμμέσως επόμενο κλάσμα του δευτερολέπτου... να νιώσει σαν μεζεδάκι σε μπουφέ πεινασμένων με την οδοντογλυφίδα στον κ@@.

Ασε δεν θα πάρει....

Σωστός ο πρόεδρος !!! Wink
DIMCHRI - Πεμ 13 Απρ 2006, 15:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ασε δεν θα πάρει....

ώπα πρόεδρε ....

παραποιείς τα λόγια του Μάνθου.
Δεν διάβασ πουθενά να γράφει "μόνο αντρες"

Μην λέμε και ότι θέλουμε !!!

Μάνθο συμφωνώ ότι όντως πάμε κατά διαόλου.... Crying or Very sad
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Πεμ 13 Απρ 2006, 15:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως τα βλέπετε λίγο μαυρα ? Η μήπως ζητάτε πολλά?
Τι δίνετε όμως για να τα αποκτήσετε ? ?? ?
christhehealer - Πεμ 13 Απρ 2006, 16:01:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τι προσφέρω?

α] Κορμί θανατηφόρο με γυμναστήρια, χρόνια αθλητής του μπάσκετ... Άδωνης... [λέμε τώρα]
β] Από μάπα ψιλομέτρια... [δεν έχει μακρύνει και το μαλλί ακόμα...]
γ] 206 δίπορτο 1.6 very sport...
δ] Επαγγαλματική καριέρα στο χώρο του θεάματος και της επικοινωνίας [πολλά κονέ λέμε]
ε] Άπειρες στιγμές ρομαντισμού καθότι ψαράκι στο ζώδιο...
στ] Πεθερά με κατανόηση...

Με λίγα λόγια: Βασίλισσα θα την έχω!

H άλλη [δεν ξέρουμε ποια... λέμε τώρα] τι προσφέρει? Rambo Armed
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Πεμ 13 Απρ 2006, 16:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Τι προσφέρω?

α] Κορμί θανατηφόρο με γυμναστήρια, χρόνια αθλητής του μπάσκετ... Άδωνης... [λέμε τώρα]
β] Από μάπα ψιλομέτρια... [δεν έχει μακρύνει και το κορμί ακόμα...]
γ] 206 δίπορτο 1.6 sport...
δ] Επαγγαλματική καριέρα στο χώρο του θεάματος και της επικοινωνίας [πολλά κονέ λέμε]
ε] Άπειρες στιγμές ρομαντισμού καθότι ψαράκι στο ζώδιο...
στ] Πεθερά με κατανόηση...

Με λίγα λόγια: Βασίλισσα θα την έχω!

H άλλη [δεν ξέρουμε ποια... λέμε τώρα] τι προσφέρει? Rambo Armed

Ενα πραγμα που θα έχει σιγουρα ειναι υπομονή για να σε αντέξει !! Rotfl Rotfl Tease Tease
MEMsound - Πεμ 13 Απρ 2006, 16:05:43
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Ασε δεν θα πάρει....

ώπα πρόεδρε ....

παραποιείς τα λόγια του Μάνθου.
Δεν διάβασ πουθενά να γράφει "μόνο αντρες"

Μην λέμε και ότι θέλουμε !!!

Μάνθο συμφωνώ ότι όντως πάμε κατά διαόλου.... Crying or Very sad

Όντως δεν έγραψα πουθενά για "μόνο άντρες".
Επίσης αυτό που θέτεις περί μεζέ κλπ κλπ είναι κάτι άσχετο με αυτό που λέμε.

Και να το θέσω και διαφορετικά. Ανεξάρτητα με το που τελικά θα πάει λόγω "μεζέ".... , το θέμα είναι που θα ήθελε να πάει/βρίσκετε μια γυναίκα.
Μεταξύ πέρισσότερων γυναικών και λίγότερων ανδρών ή το αντίθετο??

όσο για αυτό που έγραψε η Αναστασία:

Παράθεση:

Αν μιλήσω για εμένα προσωπικά μια χαρά τα βλέπω, όμως ακόμα και στον στενό μου οικογενειακό κύκλο βλέπω ένα σωρό περίεργα στις σχέσεις τους καθώς και διαζύγια (έχω μετρήσει 4 μέχρι στιγμής και μου κάνει εντύπωση).

Επίσης νομίζω ότι δίνουμε "ότι χρειάζεται" (=θέλουμε-μπορούμε-επιθυμεί ο άλλος κλπ κλπ εντός λογικών και εφικτών ορίων) σε κάθε περίπτωση (για εμένα θα μιλήσω πάλι μιας και για τους άλλους δεν μπορώ να εκφέρω άποψη) κλπ κλπ . . . και εν πάσι περιπτώση για εμένα γυναίκα που κοιτάει πρώτα την τσέπη και μετά την μούρη/χαρακτήρα, μου είναι παντελώς αδιάφορη . . . για πάνω από 1 φορά . . .
christhehealer - Πεμ 13 Απρ 2006, 16:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
και εν πάσι περιπτώση για εμένα γυναίκα που κοιτάει πρώτα την τσέπη και μετά την μούρη/χαρακτήρα, μου είναι παντελώς αδιάφορη . . . για πάνω από 1 φορά . . .

Εδώ είναι το λάθος που κάνετε οι περισσότεροι...

Πιστεύετε ότι μία γυναίκα κοιτάει ή την φάτσα ή τα λεφτά ή και τα δύο μαζί..
MEMsound - Πεμ 13 Απρ 2006, 16:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
δεν κοιτάνε όλες το ίδιο...

Το θέμα είναι ποιες σε ενδιαφέρουν...
christhehealer - Πεμ 13 Απρ 2006, 17:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίταξε Μανθουκο παιδί μου...

...από ακουστικές έχω καταλήξει... Orchestra ή Jumbo, Martin ή χειροποίητη... Dreadnought τέρμα.-

Σε ηλεκτρικές είναι λίγο το πρόβλημα... Καλά η Strat είναι stadard, αλλά θέλω και λίγο ήχο από humbucker...

Μια ES-335, μία Esprit των Ε400 για "δρακούλεμα"..., μία Baker ή μία PRS?

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
MEMsound - Πεμ 13 Απρ 2006, 17:45:59
Θέμα δημοσίευσης:
...εγώ βολεύομαι και με μία "κόκκινη"...

"γιατί έτσι μας αρέσει"

Tease Dizzy2 Tease Dizzy2 Tease
WIPPERMANN - Παρ 14 Απρ 2006, 09:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Και να το θέσω και διαφορετικά. Ανεξάρτητα με το που τελικά θα πάει λόγω "μεζέ".... , το θέμα είναι που θα ήθελε να πάει/βρίσκετε μια γυναίκα.

Eγώ προσωπικά, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, θα ήθελα να
βρίσκομαι μεταξύ περισσότερων γυναικών.. γιατί όπως και να το
κάνεις δεν είναι και ότι καλύτερο να είσαι σ΄ένα χώρο και
να περιτριγυρίζεσαι από ένα τσούρμο άντρες..
Άμα ήταν έτσι θα πήγαινα να τη στήσω σε κανα στρατόπεδο... Blink
Ydwr - Παρ 14 Απρ 2006, 09:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε:

Η μαγική λέξη είναι: "προσφέρω".

Το θέμα έχει καταντήσει εμπορική συναλλαγή συναισθημάτων. Δώσε εσυ αυτο για να σου δώσω εγω αυτο... Κατα διαόλου! Confused
MEMsound - Παρ 14 Απρ 2006, 09:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
WIPPERMANN έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Eγώ προσωπικά, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, θα ήθελα να
βρίσκομαι μεταξύ περισσότερων γυναικών.. γιατί όπως και να το
κάνεις δεν είναι και ότι καλύτερο να είσαι σ΄ένα χώρο και
να περιτριγυρίζεσαι από ένα τσούρμο άντρες..
Άμα ήταν έτσι θα πήγαινα να τη στήσω σε κανα στρατόπεδο... Blink

Γιάτι πιάνεις τα άκρα?
Δεν μίλησε κανείς για "στρατόπεδο" ούτε και για "γυναικώνα"...
Υπάρχουν και ενδιάμεσα μέρη όπου τα ποσοστά δεν 100% γυναίκες / 0% άντρες ή τούμπαλιν... Wink

Και σε ερωτώ λοιπόν όταν είσαι σε μια καφετέρια ψάχνεις να βρεις ωραίες/ελκυστικές (υποκειμενικά πάντα) γυναίκες ή ωραίους/ελκυστικούς άντρες. Question
Και που προτιμάς να βρίσκεσαι? Μεταξύ ελκυστικών γυναικών ή ελκυστικών αντρών...

όσο για αυτό:

Ydwr έγραψε:
Το θέμα έχει καταντήσει εμπορική συναλλαγή συναισθημάτων. Δώσε εσυ αυτο για να σου δώσω εγω αυτο... Κατα διαόλου! Confused

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Wink
Είναι καθαρά θέμα προσφοράς επειδή γουστάρεις! Επειδή το νoιώθεις!
Και όχι επειδή είσαι "υποχρεωμένος" ή γιατί έτσι συνιθήζεται ή γιατί έτσι έχει καθιερωθεί.
Να της πάρεις τον κόσμο όλο επειδή το νοιώθεις. Όχι όμως επειδή το θεωρεί (ή θεωρείται) δεδομένο... Wink
Υπάρχει διαφορά... για εμένα τουλάχιστον. Cool
christhehealer - Παρ 14 Απρ 2006, 12:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ydwr έγραψε:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Wink
Είναι καθαρά θέμα προσφοράς επειδή γουστάρεις! Επειδή το νoιώθεις!
Και όχι επειδή είσαι "υποχρεωμένος" ή γιατί έτσι συνιθήζεται ή γιατί έτσι έχει καθιερωθεί.
Να της πάρεις τον κόσμο όλο επειδή το νοιώθεις. Όχι όμως επειδή το θεωρεί (ή θεωρείται) δεδομένο... Wink
Υπάρχει διαφορά... για εμένα τουλάχιστον. Cool

Βρε κουκουρούκου boys, θέλετε να μου πείτε ότι θα δείτε μία godgomena [δεν έχω και φώτο να σας δείξω το Μαράκι, να πιτσικάρουν λίγο τα σαγόνια] και θ' αρχίσει το "παιχνίδι", και αντί να πέσετε με τα μούτρα στο γιαούρτι, θα κάτσετε να διαπραγματεύεστε τις μπούρδες που λέτε παραπάνω...

Η μικρή μου πείρα στην ζωή λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βρέθηκε άντρας [άντρας, όχι καμπόης [sic]] που να μην πει εκείνη τη στιγμή, και τα έξοδα να σου κάνω, και πάρε και το πορτοφόλι, πάρε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έχω και κάτι στρέμματα θάλασσα... να στα γράψω κι αυτά, αχρείαστα να 'ναι?

Και όσοι έκατσαν να σκέφτονται τέτοιες μπούρδες, αναρωτιώντουσαν γιατί έμειναν μπάκουροι...
MEMsound - Παρ 14 Απρ 2006, 13:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Χρήστο γιατί διαβάζεις τα μισά από αυτά που γράφω.
Μερικά ποστ πιο πάνω:

MEMsound έγραψε:

και :
MEMsound έγραψε:
...Επίσης νομίζω ότι δίνουμε "ότι χρειάζεται" (=θέλουμε-μπορούμε-επιθυμεί ο άλλος κλπ κλπ εντός λογικών και εφικτών ορίων) σε κάθε περίπτωση (για εμένα θα μιλήσω πάλι μιας και για τους άλλους δεν μπορώ να εκφέρω άποψη) κλπ κλπ . . . και εν πάσι περιπτώση για εμένα γυναίκα που κοιτάει πρώτα την τσέπη και μετά την μούρη/χαρακτήρα, μου είναι παντελώς αδιάφορη . . . για πάνω από 1 φορά . . .

UnderTaker - Παρ 14 Απρ 2006, 14:43:33
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνήσω με το Μάνθο...

Δίνεις μόνο ότι χρειάζεται!!!

Καρδιά, αισθήματα, αγάπη, φροντίδα, προδέρμ, πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις κτλ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
WIPPERMANN - Παρ 14 Απρ 2006, 15:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Θα συμφωνήσω με το Μάνθο...

Καρδιά, αισθήματα, αγάπη, φροντίδα, προδέρμ, πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις κτλ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Έτσι ακριβώς...και δείνεις όχι μόνο ότι χρειάζεται!!!!
Όχι μόνο ότι έχεις ...
Αλλά και ότι δεν έχεις... Laughing Laughing Laughing
underage - Παρ 14 Απρ 2006, 22:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

Καρδιά, αισθήματα, αγάπη, φροντίδα, προδέρμ,πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις κτλ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτό ακούγεται και είναι πολύ κυνικό, δηλαδή κοιτάμε έναν άντρα για τα παραπάνω????????

Όταν η κάθε κοπέλα έχει μάθει να γυρνάει σπίτι της και να βρίσκει το φαγητό έτοιμο, το δωμάτιο ταχτοποιημένο, τα απλήτα καθαρά και σιδερωμένα στη θέση τους στο τέλος βρίσκεται να "νταντεύει" έναν κανακάρη που τον είχε μάθει η μανούλα του να μην κουνάει ούτε το δακτυλάκι του, φταίει και από πάνω και ποτέ της δεν ακούει ούτε ένα ευχαριστώ Evil

Αλήθεια σήμερα πόσοι άντρες σήμερα διαθέτουν όλα τα παραπάνω πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις και είναι διαθέσιμοι - κοινώς ελεύθεροι - όταν στατιστικά αντιστοιχούν τέσσερις γυναίκες προς έναν άντρα
cipher - Σαβ 15 Απρ 2006, 01:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Κοίταξε Μανθουκο παιδί μου...

...από ακουστικές έχω καταλήξει... Orchestra ή Jumbo, Martin ή χειροποίητη... Dreadnought τέρμα.-

Σε ηλεκτρικές είναι λίγο το πρόβλημα... Καλά η Strat είναι stadard, αλλά θέλω και λίγο ήχο από humbucker...

Μια ES-335, μία Esprit των Ε400 για "δρακούλεμα"..., μία Baker ή μία PRS?

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Για "δρακούλεμα" Seymour Duncan humbucker: SH-6 duncan distortion, ή SH-8 invader, ή LW-Must livewire Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.seymourduncan.com/products/humbuckersdescr.shtml
christhehealer - Σαβ 15 Απρ 2006, 20:59:25
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
Για "δρακούλεμα" Seymour Duncan humbucker: SH-6 duncan distortion, ή SH-8 invader, ή LW-Must livewire Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.seymourduncan.com/products/humbuckersdescr.shtml

Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2

Μαγνήτες με distortion σε νότιο Bluesman?

Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down
christhehealer - Σαβ 15 Απρ 2006, 21:10:01
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
UnderTaker έγραψε:

Καρδιά, αισθήματα, αγάπη, φροντίδα, προδέρμ,πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις κτλ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτό ακούγεται και είναι πολύ κυνικό, δηλαδή κοιτάμε έναν άντρα για τα παραπάνω????????

Nαι.-

underage έγραψε:
Όταν η κάθε κοπέλα έχει μάθει να γυρνάει σπίτι της και να βρίσκει το φαγητό έτοιμο, το δωμάτιο ταχτοποιημένο, τα απλήτα καθαρά και σιδερωμένα στη θέση τους στο τέλος βρίσκεται να "νταντεύει" έναν κανακάρη που τον είχε μάθει η μανούλα του να μην κουνάει ούτε το δακτυλάκι του, φταίει και από πάνω και ποτέ της δεν ακούει ούτε ένα ευχαριστώ Evil

To Jeep Grand Cherokee για να πηγαίνει και καλά τα παιδιά σχολείο δεν είναι ευχαριστώ? Blink Blink Blink

underage έγραψε:
Αλήθεια σήμερα πόσοι άντρες σήμερα διαθέτουν όλα τα παραπάνω πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις και είναι διαθέσιμοι - κοινώς ελεύθεροι - όταν στατιστικά αντιστοιχούν τέσσερις γυναίκες προς έναν άντρα

Στην Μπαμπηβούπολη πάρα πολλοί. Αν θες μπορώ να σου γνωρίσω καμιά 10αριά...
Γιατί το 4 γυναίκες για κάθε άντρα είναι στατιστκή με ποσοτικά κριτήρια...
Αν βάλουμε ποιοτικά κριτήρια πάει μια γυναίκα για κάθε 30 άντρες... Wink Wink Wink
MEMsound - Σαβ 15 Απρ 2006, 21:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Γιατί το 4 γυναίκες για κάθε άντρα είναι στατιστκή με ποσοτικά κριτήρια...
Αν βάλουμε ποιοτικά κριτήρια πάει μια γυναίκα για κάθε 30 άντρες... Wink Wink Wink

W00t Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Τετ 19 Απρ 2006, 16:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
όπως και πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή θέλουν τύχη έτσι και είναι και το θέμα του ανθρώπου που είναι δίπλα σου.
Φυσικά είναι και θέμα επιλογών φυσικά...πας σε ένα μαγαζί και εκεί που θα πέσει το μάτι σου αμέσως είναι στα πιο φανερά μπουτάκια,κωλαράκια κτλ. Αυτή όμως είναι η γκόμενα που θα βάλεις στο αμάξι και στο φανάρι θα κοζάρει τον τσάκαλο που θα κάτσει δίπλα στο φανάρι στο μπαρ και γενικά όπου την πας. το παιχνίδι όλοι το έχουμε παίξει και ομολογώ ότι έχει φάση αλλα έρχεται η ώρα που πρέπει να πεις και κανα δυο κουβέντες γιατί άνθρωπος είσαι και θες να συζητήσεις και λίγο...και τότε τι??ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για μια ακόμη φορά πας ρίχνεις το τεμάχιο και καληνύχτα.

Η προσωπικη μου άποψη είναι ότι μετά από αρκετό καιρό δοσοληψιας χρηματων,συναισθημάτων κτλ με ΛΑΧΑΝΑ είπα αρκετά και χαλάρωσα και επιτέλους βρηκα το εαυτό μου.

Για το θέμα του ποιος πληρώνει είναι η γυναίκα να μην ζητάει ισότητα μόνο εκεί που την συμφέρει. ενταξει είπαμε ο άντρας άντρας να το αφήνει να καλύπτει το feeling του 'πληρώνω' αλλά όταν οι ισοροπιες κρατιούνται νιώθουν και οι 2 καλά. Να ένα hint για τις λιονταρίνες και όχι μονο. τουλάχιστον εγώ αυτό εκτιμησα (και όχι μόνο) στην κοπέλα μου, ανεξαρτησια.

Το ότι είστε γυναίκες δεν είναι προνόμιο,διαβάστε και λιγο τις φρουδικες απόψεις.... πολλές 'το' χειρίζονται λές και είναι οικόπεδο πλέον.
pygolabida - Τετ 19 Απρ 2006, 21:47:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μην τα ρίχνουμε όλα στα ζαρζαβατικά γιατί όπου βρίσκει ο καθένας και τον παίρνει τα κάνει (και για τα δύο φύλα εννοώ, μήν το πάρεις προσωπικά) Wink ...

Η γνώμη μου για την ισότητα είναι ότι είναι ένα τέχνασμα που ξεκίνησε το 19ο αιώνα ώστε να βάλει τη γυναίκα στην εργασιακή βιομηχανία και ταυτόχρονα να τη φορτώσει και με άλλους ρόλους (και μετά σου λένε για τις ζουφραζέτες κτλ.....άλλα είμαι off topic τώρα).

Εμένα αυτό που με ενοχλεί γενικά είναι η έλλειψη ποιότητας. Τέλος.
tsosmoulis - Τετ 19 Απρ 2006, 23:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Μην τα ρίχνουμε όλα στα ζαρζαβατικά γιατί όπου βρίσκει ο καθένας και τον παίρνει τα κάνει (και για τα δύο φύλα εννοώ, μήν το πάρεις προσωπικά) Wink ...

Η γνώμη μου για την ισότητα είναι ότι είναι ένα τέχνασμα που ξεκίνησε το 19ο αιώνα ώστε να βάλει τη γυναίκα στην εργασιακή βιομηχανία και ταυτόχρονα να τη φορτώσει και με άλλους ρόλους (και μετά σου λένε για τις ζουφραζέτες κτλ.....άλλα είμαι off topic τώρα).

αν διάβαζες με προσοχή αυτά που έγραψα θα έβλεπες ότι το θέμα έλλειψη ποιότητας είναι έκδηλο.αλλά μην ξεχνάς ότι δεν γίνεται να τα έχουμε και όλα Laughing και antonio panderas και iq στα ύψη και σπουδαγμένος και λεφτά και και και...
και όπως είπα πριν ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και η ποιότητα(χρησιμοποιώ δική σου έκφραση) δεν βρίσκεται πάντα πίσω από την λάμψη.

ΥΓ δεν παίρνω τπτ προσωπικά εκτός και αν μου λες κάτι για να προσβληθώ.και αν θες να μου την πεις και δεν το κατάλαβα πες το πιο καθαρά Laughing (πλάκα κάνω)
manosm3 - Τετ 19 Απρ 2006, 23:33:46
Θέμα δημοσίευσης:
ειχα γραψει κατι εδω;
christhehealer - Πεμ 20 Απρ 2006, 00:50:04
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
.....

Όταν λες... έλλειψη ποιότητας Question Blink Blink

Μπορείς να μας μιλήσεις λίγο περισσότερο γι' αυτό? Rolling eyes
bob - Πεμ 20 Απρ 2006, 02:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννα η υπογραφη σου προκαλει λιγο!!!Whistling Laughing Laughing

pygolabida έγραψε:

Στο πρωτο συμφωνω απολυτα!!Το θεμα ειναι πως για να σε "παιρνει" στα ζαρζαβατικα βασικο ειναι να θεωρεις τον εαυτο σου παραπανω, γιατι αν τον θεωρεις παρακατω νομιζεις πως δε σε παιρνει (αρα θεωρεις τον εαυτο σου οχι ζαρζαβατικο)!!Οσο καλυτερα καταφερει καποιος να εκτιμησει το που βρισκεται τοσο καλυτερα (λογικα) θα ειναι.
Επισης μπορει καποιος-καποια να το παιζει ζαρζαβατικο και μετα η εξελιξη να εχει γελιο Laughing Laughing

Ως προς το αλλο νομιζω οτι αλλο το να εισαι ΙΣΟΣ και αλλο ΙΔΙΟΣ!!
Ειμαστε ισοι αλλα οχι ιδιοι (αντρες γυναικες εννοω)!!

ΤΑ θεματα της ποιοτητας δε νομιζω να εχουν καποιο απολυτο μετρο συγκρισης αλλα (σχεδον) καθαρα συγκριτικο!!
Δηλαδη το τι θεωρω εγω ποιοτικο μπορει για σενα να ειναι το χειροτερο! Wink
για το καθε τι υπαρχουν κριτηρια
tsosmoulis - Πεμ 20 Απρ 2006, 12:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
καλά τώρα τι να λέμε,αν τόσα ποστς τριγυρνάνε γύρω από μια λέξη (βλ λάχανα) τι να πω. απότι φαίνεται χάνουμε το γενικότερο νόημα. φυσικά ο healer έκανε μία ερώτηση η οποία χρίζει απάντησης...αναμένουμε λοιπόν... Laughing
Lef205 - Πεμ 20 Απρ 2006, 14:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να ειναι Off Topic αλλα πρεπει να το αναφερω!

Μητσακο παλικαρι μου . . . . . . Καλοριζικο το τουμπανο!!!

Thumbs Up Thumb Left W00t Yahoo! Dizzy2 Hunter Warning Clapping Cheers
pygolabida - Πεμ 20 Απρ 2006, 16:45:49
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
αν διάβαζες με προσοχή αυτά που έγραψα θα έβλεπες ότι το θέμα έλλειψη ποιότητας είναι έκδηλο

Τα διάβασα βρε & συμφωνώ, γιαυτό και ανέφερα την ποιότητα. Smile Smile

Και όταν λέω ότι όπου βρίσκει τα κάνει κάποιος, εννοώ ότι αν δώσεις το περιθώριο να σε εκμεταλλευτεί κάποιος θα το κάνει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, είναι η ανθρώπινη φύση.
Arrow Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν λέω κάτι να σε προσβάλλω βέβαια Exclamation

christhehealer έγραψε:
pygolabida έγραψε:
.....

Παντώς όχι η ποιότητα στα ρούχα.... Cool αυτό απότελεί από μόνο του άλλο κεφάλαιο.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Η ποιότητα στον άνθρωπο.....

bob έγραψε:
Γιαννα η υπογραφη σου προκαλει λιγο!!!

Α, ναι Question Question Question Laughing Laughing Laughing Ποιό ακριβώς κομμάτι.... Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Razz
tsosmoulis - Πεμ 20 Απρ 2006, 18:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Μπορει να ειναι Off Topic αλλα πρεπει να το αναφερω!

Μητσακο παλικαρι μου . . . . . . Καλοριζικο το τουμπανο!!!

Thumbs Up Thumb Left W00t Yahoo! Dizzy2 Hunter Warning Clapping Cheers

Κυρίες και Κύριοι έχω ανακοίνωση!!!!
ΟFF TOPIC είναι το παρακάτω ποστ!! Off Topic Closed Topic
Λευτέρη ευχαριστώ πολύ παλικάρι μου,και ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες.είναι και λευκό οπότε βλέπεις όλα τα ακολούθησα κατά γράμμα Laughing άντε να τα πούμε και από κοντά! Thumbs Up Armed Afroman
bob - Πεμ 20 Απρ 2006, 19:12:31
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

bob έγραψε:
Γιαννα η υπογραφη σου προκαλει λιγο!!!

Α, ναι Question Question Question Laughing Laughing Laughing Ποιό ακριβώς κομμάτι.... Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Razz

Το κομματι που λεει για honey και money Laughing Laughing Razz
tsosmoulis - Πεμ 20 Απρ 2006, 19:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
όπως λέει και το ηγετικό τραγουδάκι....

'i ain't saying she's a gold digger...but she ain't messing with no broke niggaz...'

κυρίες μου...
manosm3 - Πεμ 20 Απρ 2006, 23:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννα, απο τα λιγα ποστς σου που διαβασα βγαζω ενα συμπερασμα: οτι θελεις οι αντρες να σας πληρωνουν οταν βγαινετε εξω μαζι τους.
Το πιστευεις αυτο;
pygolabida - Παρ 21 Απρ 2006, 11:04:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που έχω γράψει στην υπογραφή σημαίνει κάτι σαν "τι να το κάνεις το μωρό, όταν υπάρχει το ρευστό"
(για αποφυγή παρεξηγήσεων)
Wink
Αλλιώς θα έγραφα κάτι σαν "i want honey with money"..
Και ο αηδός έτσι το έγραψε...
christhehealer - Παρ 21 Απρ 2006, 11:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Παντώς όχι η ποιότητα στα ρούχα.... Cool αυτό απότελεί από μόνο του άλλο κεφάλαιο.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Η ποιότητα στον άνθρωπο.....

Μα δεν λές τίποτα...

Τι θα πει "δεν υπάρχει ποιότητα στον άνθρωπο"...

Come on Gianna... blow your heart!!!!! Afroman Very happy
miss pug - Κυρ 23 Απρ 2006, 22:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pygolabida έγραψε:
.....

Ξερεις η "ποιοτητα" για τον καθενα ειναι λεξη με διαφορετικη ενοια
gonakinen - Κυρ 23 Απρ 2006, 22:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
...και διαφορετικό όριο Exclamation
crusader - Δευ 24 Απρ 2006, 11:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
..πιστωτικό Question Laughing Laughing
gonakinen - Δευ 24 Απρ 2006, 13:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα... όχι κι έτσι. Τουλαχιστον εδώ μέσα δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα...
Απ'όξω χαμός Shocked
tsosmoulis - Δευ 24 Απρ 2006, 21:29:23
Θέμα δημοσίευσης:
άντε βρε γιάννα πες μας για το θέμα της ποιότητας.
Laughing
christhehealer - Τετ 26 Απρ 2006, 10:34:43
Θέμα δημοσίευσης:
miss pug έγραψε:
Ξερεις η "ποιοτητα" για τον καθενα ειναι λεξη με διαφορετικη ενοια

Δηλαδή, υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι:

- Μία Ferrari Spider είναι χειρότερη από ένα 206?
- Ένα Rolex χειρότερο από ένα Swatch?
- Ένα γυμνασμένο κορμί από ένα αγύμναστο?
- Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από ένα φο-μπιζού...
και πάει λέγοντας...

Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε? Blink W00t Black eye

Και δεν μας έχετε απαντήσει ακόμα τι εννοείτε όταν λέτε "δεν υπάρχει ποιότητα"... Rolling eyes
pygolabida - Τετ 26 Απρ 2006, 12:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
Στα σίγουρα δεν είναι, αλλά με διαφορετικά κριτήρια διαλέγει ο καθένας και διαφορετικά οριοθετεί βέβαια τις προτιμήσεις του.
Και ειδικά στα υλικά υπάρχουν πολλές διαφορές, πχ έργα του Ευρωπαϊκού σινεμά αλλοι τον θεωρούν τέχνη & άλλοι κακόγουστα.
Όσο για την ποιότητα, ο καθένας πιστεύω ότι καταλαβαίνει, καθώς υπάρχει έλλειψή της στα πάντα, δλδ από την επικοινωνία (οι άντρες να βρίζουν σαν νταλικέριδες και οι γυνάικες να τους συναγωνίζονται), μέχρι στο ότι ο καθένας κάνει σχέσεις απλώς τζερτζελές να γίνεται και έχει και τα μάτια ορθάνοιχτα μήπως κάτσει και τίποτα καλύτερο. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να το αναλύσουμε, δεν είναι ο πρέπων χώρος & δεν έχω διάθεση να κράζω δημόσια.. Evil Evil Evil Evil
Και από την άλλη λέμε ότι μοιραζόμαστε τα λεφτά και το αυτοκίνητο (το οποίο πάλι δεν γίνεται γιατί κυκλοφορούμε με της γυναίκας το αυτοκίνητο καθότι συνήθως μικρότερο και καίει λιγότερα και χωράει, και μετά σιγά μην του αναπληρώσουμε τη βενζίνη), αλλά όταν γυρίσουμε σπίτι, πρέπει να είναι το φαγητό στρωμένο, το σπίτι πεντακάθαρο, το παιδί ξεσκατισμένο για να απλώσουμε τις ποδάρες μας να βλέπουμε το ποδόσφαιρο..... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil (ορίστε και λίγο κράξιμο Razz Razz Razz Razz )
tsosmoulis - Τετ 26 Απρ 2006, 12:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ο καθένας μιλάει ανάλογα με τις προσώπικες του εμπειρίες οπότε αν η γιάννα τα βρήκε έτσι με τις επιλογές τις δικαιολογεί την όποια 'έλλειψη ποιότητας' αναφέρει. Φυσικά την κατάσταση που περιέγραψες Γιάννα (βλ παντόφλες, φαί κτλ κτλ) παραπέμπουν σε άλλες εποχές πιστεύω...οι άνδρες πλέον μένουν μόνοι από μικροί και ο απογαλακτισμός (βλ θέλω τα πάντα έτοιμα όπως μου τα έκανε η μαμά μου) είναι συνήθες φαινόμενο. και φυσικά όλοι είναι όπως τους μάθεις από την αρχή...
pygolabida - Τετ 26 Απρ 2006, 12:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
Ο καθένας μιλάει ανάλογα με τις προσώπικες του εμπειρίες οπότε αν η γιάννα τα βρήκε έτσι με τις επιλογές τις δικαιολογεί την όποια 'έλλειψη ποιότητας' αναφέρει. Φυσικά την κατάσταση που περιέγραψες Γιάννα (βλ παντόφλες, φαί κτλ κτλ) παραπέμπουν σε άλλες εποχές πιστεύω...οι άνδρες πλέον μένουν μόνοι από μικροί και ο απογαλακτισμός (βλ θέλω τα πάντα έτοιμα όπως μου τα έκανε η μαμά μου) είναι συνήθες φαινόμενο. και φυσικά όλοι είναι όπως τους μάθεις από την αρχή...

Δυστυχώς όμως οι πιό πολλοί όταν κάθονται στη μαμά μέχρι τα 30+ και τα έχουν όλα έτοιμα, τους κακοφαίνεται...
Βέβαια, στο τελευταίο συμφωνώ, μετά πέφτει παντόφλα και οι πιό πολλοί συμμορφώνονται.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
tsosmoulis - Τετ 26 Απρ 2006, 13:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Δυστυχώς όμως οι πιό πολλοί όταν κάθονται στη μαμά μέχρι τα 30+ και τα έχουν όλα έτοιμα, τους κακοφαίνεται...
Βέβαια, στο τελευταίο συμφωνώ, μετά πέφτει παντόφλα και οι πιό πολλοί συμμορφώνονται.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα και είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να μένει μόνος του...
τώρα για το δεύτερο αν πρέπει να πέσει παντόφλα...το τέλος είναι κοντά Rolling eyes γιατί τώρα θα είναι κάτι αύριο κάτι άλλο και έτσι θα πηγαίνει...μέχρι αυτός να βαρεθεί που το πιέζεις και τον παντοφλιάζεις και εσύ θα βαρεθείς να ρίχνεις παντόφλες Laughing
φυσικά αυτό ισχύει και για εμάς τους άντρες. γιατί πρέπει να παραδεχτείτε ότι αν δεν τα ακούσετε τα γαλλικά σας, σας ψιλοχαλάει... Cool
pygolabida - Τετ 26 Απρ 2006, 13:19:41
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
pygolabida έγραψε:

στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα και είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να μένει μόνος του...
τώρα για το δεύτερο αν πρέπει να πέσει παντόφλα...το τέλος είναι κοντά Rolling eyes γιατί τώρα θα είναι κάτι αύριο κάτι άλλο και έτσι θα πηγαίνει...μέχρι αυτός να βαρεθεί που το πιέζεις και τον παντοφλιάζεις και εσύ θα βαρεθείς να ρίχνεις παντόφλες Laughing
φυσικά αυτό ισχύει και για εμάς τους άντρες. γιατί πρέπει να παραδεχτείτε ότι αν δεν τα ακούσετε τα γαλλικά σας, σας ψιλοχαλάει... Cool

Κι όμως πιστεύω ότι ο οργανισμός σας τη ζητάει την παντόφλα.....(έτσι για να υπάρχει και λίγο ένταση) γιατί αν είναι η άλλη ήσυχη και καλή και σε έχει μη στάξει και μή βρέξει, και σε πάει με τα νερά σου, στο τέλος τη βαριέσαι, την κάνεις ότι θές μετά και της ρίχνεις και στάχτη στα μάτια....γιαυτό λέω ξανά ότι όπου τον παίρνει τον καθένα τα κάνει....δλδ και η παντόφλα θα πέσει εκεί που παίρνει και τα γαλλικά το ίδιο.
Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις ανίατες, οπότε είτε με το καλό είτε με το κακό της πάρεις το αποτέλεσμα είναι ίδιο και αυτό.... Rolling eyes
bob - Τετ 26 Απρ 2006, 13:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Και ειδικά στα υλικά υπάρχουν πολλές διαφορές, πχ έργα του Ευρωπαϊκού σινεμά αλλοι τον θεωρούν τέχνη & άλλοι κακόγουστα.
)

Αυτο δεν ειναι υλικο ειναι πνευματικο! Razz Razz

στα υλικα δε νομιζω να χωραει αμφισβητηση (τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες)

ασχετο λιγο αλλα και σχετικο..
υπαρχει τις περισσοτερες φορες συγχυση μεταξυ του ωραιου (υποκειμενικο) και του καλου (αντικειμενικο)
πχ μια γυναικα μποντιμπιλντερου Laughing εχει ΚΑΛΟ σωμα αλλα οχι και απαραιτητα ωραιο!!Το ενα χωραει αμφισβητηση (το ωραιο) το αλλο ομως οχι (καλο)!

""Δυστυχώς όμως οι πιό πολλοί όταν κάθονται στη μαμά μέχρι τα 30+ και τα έχουν όλα έτοιμα, τους κακοφαίνεται... ""

Γιαννα μην ξεχνας οτι πλεον και οι περισσοτερες κοπελες μεχρι τα 28 τους τουλαχιστον δεν εχουν παντρευτει και μενουν με τη μανα τους.
δηλαδη δεν τα περιμενουν-εχουν ολα ετοιμα?? Rolling eyes ποσες πλεον ξερουν μαγειρευουν και ποσες να εχουν ορεξη-ιδεα για τις οικιακες δουλειες?
και δεν ειμαι της αποψης οτι ειναι γυναικειο "προνομιο" αυτες οι δουλειες αλλα αν μη τι αλλο ειναι ντροπη να μην τις ξερει μια γυναικα, οπως και ειναι ντροπη για εναν αντρα να μπορει-εχει χρονο να κανει δουλειες και να περιμενει απο την ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ γυναικα να τις κανει!(γιατι αν δεν ειναι εργαζομενη η δουλεια της ειναι τα οικειακα)

οσο για την παντοφλα νομιζω οτι ο καθενας επιλεγει τον μελλοντικο "προορισμο παντοφλας" αρα ή συμβιβαζεσαι ή πας για αλλα Cool
pygolabida - Τετ 26 Απρ 2006, 13:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλά και οι πιό πολλές δουλεύουνε ενώ οι μάνες μας δεν δουλεύουνε (ως επί το πλείστον δλδ).
Και στα λόγια όλοι λένε ότι το βλέπουνε απο πιο πρίν και δεν θα την πατήσουν, αλλά τελικά όταν παιρνούν τα χρόνια και είσαι με έναν άνθρωπο (στην αρχή από αίσθημα βεβαια και τον πρώτο καιρό λόγω αυτού παραβλέπεις κάποια πράγματα) μετά βλέπεις και τι γίνεται τριγύρω και βολέυεσαι (πχ λες τουλάχιστον αυτή μπορεί να έχει αυτο το κακό αλλά δεν με κερατώνει), πολλοί λίγοι έχουν τα κότσια να κάνουν πίσω και επίσης κάποιοι/κάποιες έχουν και τον τρόπο τους (παρόλα τα δεινά του χαρακτήρα τους) να σε τυλίγουν...
Παντως, επαναλαμβάνω οτί κακώς τα συζητάμε όλα αυτά αφού ακρή δεν βγαίνει, καθότι ο καθένας είναι τόσο διαφορετικός στο χαρακτήρα, τις αντιδράσεις του και τον τρόπο συμπεριφοράς του εν γένει, οπότε δεν μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε τις καταστάσεις σε καμία περίπτωση ούτε να βρούμε τη χρυσή συνταγή σε τόσο διαφορετικές περιπτώσεις. Μακάρι να υπήρχε στάνταρ τρόπος δράσης-αντίδρασης αντρών-γυναικών και θα τα βρίσκαμε, αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..... Confused
bob - Τετ 26 Απρ 2006, 14:11:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστευω πως αν δεν μεινεις με τον αλλον ενα διαστημα δεν τον ξερεις καθολου!!
ολοι στους καφεδες μια χαρα ειμαστε!
μετα αρχιζουν οι παραξενιες..

παντως πιστευω θα ηταν πολυ μονοτονη και βαρετη η ζωη αν ειχε βρεθει αυτη η χρυση συνταγη Wink
christhehealer - Τετ 26 Απρ 2006, 15:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αλήθεια, σας είναι τόσο πολύ δύσκολο να συνυπάρξεται αρμονικά με κάποιον άνθρωπο στα πλαίσια μίας σχέσης?

Excuse me κιόλας, αλλά όλο αυτό το... σου κανα, μου κανες και θα σου κάνω άμα μου κάνεις, μου δείχνει οτιδήποτε άλλο εκτός από σχέση...

Αν έχεις σχέση με κάποιον/α και δεν περνάς καλά μαζί του, πόσο δύσκολο είναι να του πεις αντίο?

Ή μήπως κατά βάθος υπάρχει το κόμπλεξ κοινωνικής αποδοχής? Δεν κάνουμε σχέση για να περνάμε εμείς καλά, αλλά για να το δείχνουμε στους άλλους...
Πχ. διαλέγουμε την super γκόμενα για να την μοστράρουμε στους φίλους μας αλλά μετά την κράζουμε γιατί δεν μαγειρεύει όπως η μαμά μας... Μα το ότι είναι κάποια πολύ όμορφη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλή μαγείρισσα...
Το ίδιο συμβαίνει αντίστοιχα και με τις γυναίκες. Διαλέγουν τον τύπο με το super cabrio αλλά μετά αναρωτιώνται γιατί δεν κάνει δουλειές στο σπίτι. Έλα ντε, γιατί άραγε?

Το ζήτημα δεν είναι τι φανταζόμαστε για κάποιον αλλά το τι πραγματικά είναι. Όσο πιο γρήγορα πραδεχτούμε την πραγματικότητα, τόσο πιο καλά θα περνάμε μαζί του. Σε κάθε άλλη περίπτωση το πιο πιθανό είναι να μην μας βγαίνει το μέτρημα...
bob - Τετ 26 Απρ 2006, 15:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Α

Αν έχεις σχέση με κάποιον/α και δεν περνάς καλά μαζί του, πόσο δύσκολο είναι να του πεις αντίο?

Σιγουρα υπαρχουν και πιο ευκολα πραγματα απο αυτο!!
Το "δεν περναω καλα" ειναι πολυ σχετικο και κατα τη διαρκεια μιας σχεσης μπορει να αλλαξουν οι ανοχες του καθενος (βλεπε καιει λαδια
Laughing Laughing ) οποτε ....ή λες οτι ενταξει καιει λαδια περιμενω μεχρι να το κανω rebuild ή το πετας την ιδια στιγμη που το αντιλαμβανεσαι και βαζεις αλλο
αν ομως επιλεξεις να "ζησεις" μαζι του οσο καιει λαδια και μετα δεις οτι δεν επισκευαζεται θα αναγκαστεις να το αλλαξεις οποτε θα πεις τι περιμενα τοσα χρονια με ενα μοτερ που καιει λαδια????εχασα τον καιρο μου και ολα τα σχετικα κοσμητικα...

και εγω ειμαι της αποψης οτι αν δεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα που δε σου αρεσουν να την ποιεις απο την αρχη γιατι μετα θα ειναι πιο δυσκολο!
βεβαια η θεωρια ειναι λιγο πιο ευκολη απο την πραξη μερικες φορες
Lef205 - Τετ 26 Απρ 2006, 15:40:26
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστευετε οτι θα βγαλετε ακρη στη κουβεντα σας? Rolling eyes
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Τετ 26 Απρ 2006, 15:58:18
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Πιστευετε οτι θα βγαλετε ακρη στη κουβεντα σας? Rolling eyes

Αυτό το εχουμε πει ήδη αλλα μας αρέσει να το συζητάμε !! Laughing
tsosmoulis - Τετ 26 Απρ 2006, 16:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
και στην τελική αυτή η κουβέντα γίνεται όχι για να βρούμε άκρη, γιατί την συγκεκριμένη 'άκρη' πρέπει να την βρεις με το άτομο που έχεις σχέση, αλλά για να δεις και πώς σκέφτονται άλλοι άνθρωποι. κοινωνική μόρφωση, χεχε
forum είμαστε άλλωστε Laughing
manosm3 - Τετ 26 Απρ 2006, 23:17:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μια ερωτηση: Λετε οτι "αν ο αντρας κανει αυτο και το αλλο και το αλλο" θα πεσει παντοφλα απο τη γυναικα. Αν η γυναικα κανει τα ιδια δε θα πεσει σφαλιαρα απο τον αντρα;
gonakinen - Πεμ 27 Απρ 2006, 00:27:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγάλη κουβέντα το ξύλο Dizzy2 Whip ... μεταξύ των ζευγαριών.

Πάντως για να χτυπήσεις κοπέλα πρέπει να είσαι πολύ Thumb Down μαλ***ς ...
ή να σου την έχει κάνει πολυ χοντρή Shocked Arrow Love
Σ'αυτή τη περίπτωση όλα είναι πιθανά... και όχι μόνο το ξύλο: Shoot Love Arrow Yahoo! Stunned Stunned

Σημ.:
Εξαιρέται το "ξύλο" που είναι προιόν κοινής συνεναίσεως βάση αμοιβαίας σεξουαλικής επιθυμίας.

(κατεχωρήθηκαν ήδη τα δικαιώματα της άνω ορολογίας...)
crusader - Πεμ 27 Απρ 2006, 08:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά δεν νομίζω ότι αυτοί που χρησιμοποίησαν τον όρο "παντόφλα" να εννοούν το ξύλο αυτού καθεαυτού (μπουνιές-σφαλιάρες).
Θέλω να πιστεύω ότι τον χρησιμοποίησαν με την ευρύτερη χιουμοριστική έννοια και μπορεί να αφορά κάποιο καυγά-λογομαχία-ύπνο στον καναπέ-κρεβατομουρμούρα κτλ.. Cool

Όσον αφορά τώρα αυτό..
pygolabida έγραψε:
κάποιοι/κάποιες έχουν και τον τρόπο τους (παρόλα τα δεινά του χαρακτήρα τους) να σε τυλίγουν...

υπάρχει μήπως κάποιο σχετικό manual ή παραπάνω πληροφορίες για το πώς επιτυγχάνεται? Να ξέρουμε από τι να φυλαχτούμε δλδ.. Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 27 Απρ 2006, 10:46:35
Θέμα δημοσίευσης:
Φύλε, με manual ή χωρίς, τυλιγμένος ή ατύλιχτος...

την κρεββατομουρμούρα δεν την γλιτώνεις... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
manosm3 - Παρ 28 Απρ 2006, 00:20:01
Θέμα δημοσίευσης:
Δε το λεω κυριολεκτικα, οπως δε νομιζω να λετε κυριολεκτικα για την παντοφλα. Laughing Laughing
Παντως δε θα ειχα προβλημα να ριξω και καμια χαστουκα σε γυναικα αν εκανε καμια μαλακι@.
ice gus - Παρ 28 Απρ 2006, 09:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το παν σε μια σχεση ειναι πως βλεπεις εσυ τον ιδιο τον εαυτο σου μεσα σε αυτη, και σιγουρα το μυστικο ειναι να προσεχης τον ευατο σου και να μην
γινεσαι ενα με την σχεση δλδ εσυ <και οι δυο> να πηγενεις την σχεση και
οχι αυτη γιατι τοτε τις περισοτερες φορες θα φυγεις και καμεια στροφη και
αρχιζουν τα δραματα τι ημουνα για σενανε τι ησουνα για μενανε κ.λ.π.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Παρ 28 Απρ 2006, 12:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
ice gus έγραψε:
Το παν σε μια σχεση ειναι πως βλεπεις εσυ τον ιδιο τον εαυτο σου μεσα σε αυτη, και σιγουρα το μυστικο ειναι να προσεχης τον ευατο σου και να μην
γινεσαι ενα με την σχεση δλδ εσυ <και οι δυο> να πηγενεις την σχεση και
οχι αυτη γιατι τοτε τις περισοτερες φορες θα φυγεις και καμεια στροφη και
αρχιζουν τα δραματα τι ημουνα για σενανε τι ησουνα για μενανε κ.λ.π.

Η σχέση δεν ειναι αυτοκίνητο καρδιά μου !!!
christhehealer - Παρ 28 Απρ 2006, 12:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης να προσθέσω ότι δεν είναι ούτε παιδικό καροτσάκι...
Μην ξεχάσω να συνενοηθώ με τον Ταμία να σου φτιάξουμε μια ταμπέλα [τεραστίων διαστάσεων] "Μπαμπά μην τρέχεις!!!!!!", προς πάσαν χρήση... Tease

Και να σου λείπουν τα σκυλάδικα και οι Ρέμοι "τι ήσουνα για μένανε, τι ήσουνα για σένανε"... έχεις κόρη της παντρειάς να προικήσεις... Ha Ha Rotfl Rotfl Rotfl

Α και που 'σαι. Άμα πας στο χωριό σου, φέρε καμιά 10αριά κιλά από κείνα τα χάλια τα λουκάνικα που βγάζεται εκεί πέρα... Cool

Nτάξει Κωστάκη παιδί μου? Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες