gonakinen έγραψε: |
Από αυτό εδω το post θα αναπτύσουμε τις ερωτικές μας ανησυχίες και απορίες, |
bob έγραψε: |
Εγω βασικα απο την αρχη ημουν περιεργος ποιες ειναι οι κοπελες που ειναι κρυμενες πισω απο τα nicknames..(μιας και στο φορουμ ειναι αρκετες, ειδικα σε σχεση με αλλα..) |
...... έγραψε: |
(και που ειστε μην κλεισετε το τοπικ...)
(υπαρχουν αλλες κι αλλες σαβουρες...που πρεπει να καθαρισετε...) |
xrisa-xs έγραψε: |
αρκετες???? αν τις βρεις πες το και σε μας ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Το θέμα είναι πως τον αυξάνουμε... |
christhehealer έγραψε: |
[
Ή θα πήξουμε στα... καλά κορίτσια... ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Όταν λες αυξάνουμε? Δηλαδή υπάρχει μία ποσοτική αύξηση? Μία ποιοτική? Κινούμαστε και προς τις δύο κατευθύνσεις? ![]() ![]() ![]() Ή θα πήξουμε στα... καλά κορίτσια... ![]() ![]() ![]() |
gonakinen έγραψε: |
Από αυτό εδω το post θα αναπτύσουμε τις ερωτικές μας ανησυχίες και απορίες, χωρίς χυδαιότητες και πάντα μέσα στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού. |
Όταν λες αυξάνουμε? Δηλαδή υπάρχει μία ποσοτική αύξηση? Μία ποιοτική? Κινούμαστε και προς τις δύο κατευθύνσεις? |
crusader έγραψε: | ||
Τελικά ποιό είναι το θέμα του συγκεκριμένου τόπικ?? Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα... ![]() |
Baphomet έγραψε: |
ναι φοβούνται...γιατι μπαίνει μια γυναίκα και συναντά 50 λιγούρια που της την πεφτουν και δεν ξαναμπαίνει. Αλλωστε υπάρχει το Motorwoman που όποια ενδιαφέρεται πραγματικά για τον μηχ.αθλητισμό και το αυτοκίνητο θα βρει φιλόξενο έδαφος. Π) |
το γυμναστήριο δεν είναι το ίδιο. εκεί αν θες μπορείς να μην συναναστρέφεσαι με κανέναν, να κάνεις την γυμναστική σου και να φεύγεις κι αν ερθει κανας έξυπνος να τον στείλεις. Εδώ υπάρχει καθημερινή επαφή με ανθρώπους και από κοντά και ιντερνετικά, δεν είναι το ίδιο. |
bob έγραψε: | ||
δηλαδη συγνωμη αν εδω σου στειλει καποιο πμ εισαι υποχρεωμενος να του μιλησεις???? ![]() εδω δηλαδη δεν μπορεις να επιλεξεις με ποιους θα κανεις παρεα??? ![]() οσο καιρο διαβαζω το φορουμ δεν εχω δει πεσιματα κτλ..τουλαχιστον δημοσια τωρα αν καποια κοπελα εχει νιωσει ασχημα απο συμπεριφορα καποιου, δε το γνωριζω.. |
Baphomet έγραψε: | ||||
ε,εγώ το γνωρίζω για παραπάνω απο μία και όχι μόνο από αυτό το club ![]() |
στο γυμναστήριο πάει γιατι το έχει ανάγκη...το club δε το έχει καμμία ανάγκη και την κάνει με ελαφρά.
Άλλωστε δεν είπε κανείς οτι άμα θέλει να προστατευτεί δεν μπορεί μια γυναίκα, απλά ποιος ο λόγος να κάνει όλη αυτή την διαδικασία για ένα club αυτοκινήτου? Ξαναλέω, υπάρχει αποκλειστικά γυναικείο club και μπορούν να πάνε εκεί και να έχουν την ησυχία τους... |
Tomakos έγραψε: |
........Όπως είπε και ο Μάνθος πιο πολυ χιουμοριστικό είναι παρά κάτι άλλο! |
Άρα Πέτρο να λέμε σε όλες τις γυναίκες να πάνε στο motorwomen?
Και εν πάσι περιπτώση γιατί να μην ανήκουν και στα δύο (όπως πχ η xrysa xs) Κακό είναι? Παρεπιπτόντως αν επισκευτείς το site των motorwomen πολλές κοπέλες έχοπυν στην υπογραφή τους και το club στο οποίο ανήκουν βάση του αυτοκινήτου τους. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα? Οι Motorwomen καλά κάνουν και υπάρχουν και επικροτώ την προσπάθεία τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια κοπέλα δεν μπορεί να γράψει και αλλού. ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: |
ANAKOIΝΩΣΗ !!!!
Όσες γυναίκες νιώθουν οτι απειλούνται απο πεφτάκηδες και έχουν ανάγκη να προστατευούν, παραδίδοντε μαθήματα αυτοάμυνας κάθε Πέπτη στις 10 το βραδύ στη Λέσχη απο μένα !!! Τον Μαστερ ΚαγκουROM με 10 Din Dan στο σύστημα Peftei Xilo Stous TetiBoydes !!!! ( ε να μην πούμε και καμία μ..λ..κια... !!!! ![]() ![]() |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: |
Η κάθε κοπέλα ξέρει πολυ καλά πως να χειριστει την κάθε περίπτωση είτε αυτή ειναι στο club ειτε είναι αλλού. Οπως είπε και ο bob ο καθένας κάνει ότι θέλει για προσωπική ευχαριστηση. Δείτε όμως και την άλλη μεριά πως το βλέπουν τα αγόρια οταν μια κοπελα είναι μέλος σε ένα club αυτοκινήτου? |
ANAKOIΝΩΣΗ !!!!
Όσες γυναίκες νιώθουν οτι απειλούνται απο πεφτάκηδες και έχουν ανάγκη να προστατευούν, παραδίδοντε μαθήματα αυτοάμυνας κάθε Πέπτη στις 10 το βραδύ στη Λέσχη απο μένα !!! Τον Μαστερ ΚαγκουROM με 10 Din Dan στο σύστημα Peftei Xilo Stous TetiBoydes !!!! ( ε να μην πούμε και καμία μ..λ..κια... !!!! ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Μήπως να γράφουμε για την Κούλα στην απέναντι πολυκατοικία που μας αναστατώνει, για το ότι κατά βάθος μας αρέσουν οι "καουμπόυδες" ή ξέρω γω για το πώς μπορούμε να πετύχουμε τη στάση 78 του Κάμα Σούτρα στο αυτοκίνητο χωρίς να τραυματιστούμε..??? ![]() ![]() ![]() |
εγω θα κανω τον πεφτουλα!!!! ![]() ![]() |
καμια φιλη κοριτσια δεν εχετε??? ![]() |
ROM206 έγραψε: | ||
Είσαι σίγουρος??? Γιατί οι νέες τεχνικές αυτοάμυνας που έμαθε κατά την ανάβαση μου στο βούνο της Ριτσώνας μάζί με τον Δαλάι Πολύ Κλάμα... εγγυούντε μόνιμη ανικανότητα απο τα αστραπιαία χτυπήματα....!!!!! |
Δ
Τις ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο ένα τραπέζι στο prive του Venue ή ένα Σαββατοκύριακο για Spa σε κάποιο Country Club. Πράγματα που ένα club αυτοκινήτου δεν μπορεί να προσφέρει εκ των πραγμάτων [εξαιρείται το Porsche Club για ευνοητους λόγους]. |
xrisa-xs έγραψε: | ||
ναι! έφερα και γω τη φίλη μου χθες και ούτε ένα ποτό δεν της προσφέρατε! ΤΑΒΛΙ παίζατε! σιγά μην την ξαναφέρω ![]() ![]() ![]() |
ναι! έφερα και γω τη φίλη μου χθες και ούτε ένα ποτό δεν της προσφέρατε! ΤΑΒΛΙ παίζατε! σιγά μην την ξαναφέρω ![]() ![]() ![]() |
Τις ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο ένα τραπέζι στο prive του Venue ή ένα Σαββατοκύριακο για Spa σε κάποιο Country Club. Πράγματα που ένα club αυτοκινήτου δεν μπορεί να προσφέρει εκ των πραγμάτων [εξαιρείται το Porsche Club για ευνοητους λόγους]. |
Τις ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο ένα τραπέζι στο prive του Venue ..... |
bob έγραψε: | ||
Να καλη ιδεα για εκπτωση στα μελη του κλαμπ!!! μανθο ακους!!!!! |
Έπειτα απο κάθε μάθημα θα κάνω και δώρεαν Σιάτσου στα μέλοι των μαθημάτων μόνο..!!!! |
ΠΡΟΕΔΡΕ!! να κάνω κοννέ με το Venue?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΛΟΙΠΟΝ........ ΝΕΑ ΑΝΟΙΚΗΝΩΣΗ..... Έπειτα απο κάθε μάθημα θα κάνω και δώρεαν Σιάτσου στα μέλοι των μαθημάτων μόνο..!!!! |
pygolabida έγραψε: |
Εγώ είμαι μέσα για venue πάντως......δεν μπορώ τα βάρβαρα σπόρ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
Μίσό να πάρω την σχετική άδεια... ΠΡΟΕΔΡΕ!! να κάνω κοννέ με το Venue?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Εχω ηδη εγω ρε!!! ![]() ![]() |
Na αναβω τα κερακια?????
![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na αναβω τα κερακια????? ![]() |
bob έγραψε: | ||||
μηπως τα κοριτσια... οοοοοοο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αλήθεια πότε είναι τα γενέθλια του club ![]() ![]() Ελπίζω να μην πέφτει Big Week και σβήσουμε κεριά στην εκκλησία..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αλήθεια πότε είναι τα γενέθλια του club ![]() ![]() Ελπίζω να μην πέφτει Big Week και σβήσουμε κεριά στην εκκλησία..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αμά είσαι καλό παιδί θα σε αφήσω να βράζει και τις πετσέτες προσώπου !!! |
Sidobre έγραψε: |
....(μουρμούρα).... |
MEMsound έγραψε: | ||||||
. |
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΤΑΣΟΓΙΟΡΤΗ?????????? Βλέπω να μην μπορείς να κάνεις loginγια καμιά πενταετία!!!!!!!! ![]() ![]() |
Εγώ πάντως έχω πολλές ίδεεεεεεεςςςςςςςς για να προσελκύσουμε γυναικείο πληθυσμό στο κλάμπ μας !!!!
Θέλετε να σας πω μερικές???????? |
Αντε μπας και παρω κανενα ρολο τελικα.... ![]() |
22 Απριλίου ... Σάββατο ... |
χμμμμμμμ..... θές της μανικιουρίστας??? ή της κομμώτριας? |
χμμμμμμμ..... θές της μανικιουρίστας??? ή της κομμώτριας? |
MEMsound έγραψε: | ||||
...στον πάγκο...αναπληρωματικός πετσέτας.... χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
Σαββατο 22 Απριλίου είναι Μεγάλο Πάσχα
κανονίστετο την επόμενη εβδομάδα |
![]() ![]() ![]() |
Αν και δεν είναι ο χώρος αυτό να κανονήσουμε κάτι τέτοιο θα σου πω ότι τέτοια έξοδο την κανονίζουμε μεταξύ μας (unofficial) και όχι για τα γενέθλια του club όπου απαιτείται κάτι πολύ πιο οργανωμένο και σε ημερα που να υπάρχει συμμετοχή. ![]() ![]() |
Αν και δεν είναι ο χώρος αυτό να κανονήσουμε κάτι τέτοιο θα σου πω ότι τέτοια έξοδο την κανονίζουμε μεταξύ μας (unofficial) και όχι για τα γενέθλια του club όπου απαιτείται κάτι πολύ πιο οργανωμένο και σε ημερα που να υπάρχει συμμετοχή. ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Mήπως έχετε ξεφύγει λίγο??
Μήπως??........ ![]() |
vinman έγραψε: |
Mήπως έχετε ξεφύγει λίγο??
Μήπως??........ ![]() |
κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά
Γενιόμαστε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά Μεγαλώνουμε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά Ονειρευόμαστε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά Ερωτευόμαστε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά και πεθαίνουμε... κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ά |
brz20 έγραψε: |
Αυτο δεν ειναι εν τραγουδι απο τις τρυπες?Ασχετο αλλα πρεπει να λυσω την απορια μου |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Πες μου μαμα..... ![]() ![]() ![]() |
manosm3 έγραψε: |
Τοσον καιρο εχω μια απορια.
Τα κοριτσια περπατουν αγκαζε στο δρομο ή πιανοντας η μια το χερι της αλλης. Αν το καναμε αυτο κι εμεις τα αγορακια, θα ημασταν καουμποηδες; |
είμαστε Off-topic αλλά γιατί για να κάνεις το κομμάτι σου πρέπει να πληρώνεις?!?!?!?!?!?! |
Εγώ στα λέω αλλά δεν μ' ακούς... ![]() Δεν έχω και emoticon σαλίγκαρο εδώ γαμωτ.... |
μιας και εκεί θα είμασταν Off-topic, συνεχίζουμε εδώ:
γιατί για να κάνεις το κομμάτι σου πρέπει να πληρώνεις?!?!?!?!?!?! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που στηρίζεται αυτή η θεωρεία? και δεν αναφέρομαι σε "παρεπιπτόντως" = είδες κάτι καλό και κερνάς ένα ποτό κλπ κλπ αλλά στο "συστηματικό"... : "ο άντρας πληρώνει" Για εμένα κάτι τέτοιο είναι υποτιμήτικό για την όποια κοπέλα σκέφτεται έτσι... |
WIPPERMANN έγραψε: |
Μα είναι απλό...αν θέλεις συστηματικά να κάνεις
το κομμάτι σου, συστηματικά θα πληρώσεις.. ![]() Δηλαδή η γκόμενα βάζει τη παρουσία της και τη συντροφιά της για να κάνεις εσύ το κομμάτι σου... Εσύ τι βάζεις;;;; ![]() Έτσι είναι..κάτι πρέπει να βάλεις κι εσύ... ![]() ![]() |
εεε αφού βάζει την συντροφιά της ας την βάλει μόνη της...
γιατί με το σκεπτικό αυτό και ο άντρα την συντροφιά του βάζει... και όχι μόνο... "βάζει" και κάτι "άλλο" αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας... ![]() ![]() ![]() by the way ότι είναι η παρουσία μιας γυναίκας για τους άντρες σε κάποιο χώρο, το ίδιο είναι και η παρουσία ενός άντρα για τις γυναίκες... και όσο κάνουν το κομμάτι τους οι άντρες όταν κυκλοφορούν με μια (υποκειμενικά) ωραία γυναίκα και "γουστάρουν" άλλο τόσο κάνουν το κομμάτι τους και οι γυναίκες όταν κυκλοφορούν με ένα αντίστοιχο άντρα. βέβαια έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνήσετε... ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Πήγαινε σ΄ένα μέρος που είναι πιο πολλές γυναίκες
και σ΄ένα μέρος που έχει περισσότερους άντρες.. Σε ποιο θα προτιμήσεις να πας;;;; |
ε.
Εσύ? Στις γυναίκες θα πας? Να κάνεις τι? ΑΚι να δεις τι? Για να να γυρνάς και να κοιτάς την Χ ή την Ψ και να λες "πώπω κοίτα τι φοράει αυτή" και "πώπω δες το μαλλί της άλλης"???? Αν δεν υπήρχαν και άντρες ανάμεσα θα σου ήταν τελείως βαρετό... (για να μην πω αποκρουστικό) Όπως είναι και για εμάς να είμαστε άντρες μεταξύ αντρών. Που βρήσκει ενδιαφέρον μια γυναίκα μόνο μεταξύ άλλων γυναικών? Είμαι 1000% σίγουρος ότι το ενδιαφέρον θα το έβρισκες στον παρτενέρ τις οποιαδήποτε. Εκείνος θα σου κεντριζε το ενδιαφέρον και την προσοχή και όχι η γυναίκα. Το αντίθετο θα συνέβενε με εμένα πχ. Θα κοιτάξω την γυναίκα και όχι τον άντρα. . |
Sidobre έγραψε: | ||
Ναι... να πάει σε μέρος που έχει μόνο άντρες.... Και το αμμέσως επόμενο κλάσμα του δευτερολέπτου... να νιώσει σαν μεζεδάκι σε μπουφέ πεινασμένων με την οδοντογλυφίδα στον κ@@. Ασε δεν θα πάρει.... |
Sidobre έγραψε: |
Ναι... να πάει σε μέρος που έχει μόνο άντρες....
Και το αμμέσως επόμενο κλάσμα του δευτερολέπτου... να νιώσει σαν μεζεδάκι σε μπουφέ πεινασμένων με την οδοντογλυφίδα στον κ@@. Ασε δεν θα πάρει.... |
Τι προσφέρω?
α] Κορμί θανατηφόρο με γυμναστήρια, χρόνια αθλητής του μπάσκετ... Άδωνης... [λέμε τώρα] β] Από μάπα ψιλομέτρια... [δεν έχει μακρύνει και το κορμί ακόμα...] γ] 206 δίπορτο 1.6 sport... δ] Επαγγαλματική καριέρα στο χώρο του θεάματος και της επικοινωνίας [πολλά κονέ λέμε] ε] Άπειρες στιγμές ρομαντισμού καθότι ψαράκι στο ζώδιο... στ] Πεθερά με κατανόηση... Με λίγα λόγια: Βασίλισσα θα την έχω! H άλλη [δεν ξέρουμε ποια... λέμε τώρα] τι προσφέρει? ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
ώπα πρόεδρε .... παραποιείς τα λόγια του Μάνθου. Δεν διάβασ πουθενά να γράφει "μόνο αντρες" Μην λέμε και ότι θέλουμε !!! Μάνθο συμφωνώ ότι όντως πάμε κατά διαόλου.... ![]() |
Παράθεση: |
Μήπως τα βλέπετε λίγο μαυρα ? Η μήπως ζητάτε πολλά?
Τι δίνετε όμως για να τα αποκτήσετε ? ?? ? |
και εν πάσι περιπτώση για εμένα γυναίκα που κοιτάει πρώτα την τσέπη και μετά την μούρη/χαρακτήρα, μου είναι παντελώς αδιάφορη . . . για πάνω από 1 φορά . . . |
Και να το θέσω και διαφορετικά. Ανεξάρτητα με το που τελικά θα πάει λόγω "μεζέ".... , το θέμα είναι που θα ήθελε να πάει/βρίσκετε μια γυναίκα.
Μεταξύ πέρισσότερων γυναικών και λίγότερων ανδρών ή το αντίθετο?? |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: |
Μήπως τα βλέπετε λίγο μαυρα ? Η μήπως ζητάτε πολλά?
Τι δίνετε όμως για να τα αποκτήσετε ? ?? ? |
WIPPERMANN έγραψε: | ||
Eγώ προσωπικά, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, θα ήθελα να βρίσκομαι μεταξύ περισσότερων γυναικών.. γιατί όπως και να το κάνεις δεν είναι και ότι καλύτερο να είσαι σ΄ένα χώρο και να περιτριγυρίζεσαι από ένα τσούρμο άντρες.. Άμα ήταν έτσι θα πήγαινα να τη στήσω σε κανα στρατόπεδο... ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Η μαγική λέξη είναι: "προσφέρω".
Το θέμα έχει καταντήσει εμπορική συναλλαγή συναισθημάτων. Δώσε εσυ αυτο για να σου δώσω εγω αυτο... Κατα διαόλου! ![]() |
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ![]() Είναι καθαρά θέμα προσφοράς επειδή γουστάρεις! Επειδή το νoιώθεις! Και όχι επειδή είσαι "υποχρεωμένος" ή γιατί έτσι συνιθήζεται ή γιατί έτσι έχει καθιερωθεί. Να της πάρεις τον κόσμο όλο επειδή το νοιώθεις. Όχι όμως επειδή το θεωρεί (ή θεωρείται) δεδομένο... ![]() Υπάρχει διαφορά... για εμένα τουλάχιστον. ![]() |
γιατί για να κάνεις το κομμάτι σου πρέπει να πληρώνεις?!?!?!?!?!?!
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που στηρίζεται αυτή η θεωρεία? και δεν αναφέρομαι σε "παρεπιπτόντως" = είδες κάτι καλό και κερνάς ένα ποτό κλπ κλπ αλλά στο "συστηματικό"... : "ο άντρας πληρώνει" Για εμένα κάτι τέτοιο είναι υποτιμήτικό για την όποια κοπέλα σκέφτεται έτσι... |
...Επίσης νομίζω ότι δίνουμε "ότι χρειάζεται" (=θέλουμε-μπορούμε-επιθυμεί ο άλλος κλπ κλπ εντός λογικών και εφικτών ορίων) σε κάθε περίπτωση (για εμένα θα μιλήσω πάλι μιας και για τους άλλους δεν μπορώ να εκφέρω άποψη) κλπ κλπ . . . και εν πάσι περιπτώση για εμένα γυναίκα που κοιτάει πρώτα την τσέπη και μετά την μούρη/χαρακτήρα, μου είναι παντελώς αδιάφορη . . . για πάνω από 1 φορά . . . |
UnderTaker έγραψε: |
Θα συμφωνήσω με το Μάνθο...
Δίνεις μόνο ότι χρειάζεται!!! Καρδιά, αισθήματα, αγάπη, φροντίδα, προδέρμ, πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις κτλ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Δίνεις μόνο ότι χρειάζεται!!! Καρδιά, αισθήματα, αγάπη, φροντίδα, προδέρμ,πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις κτλ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κοίταξε Μανθουκο παιδί μου...
...από ακουστικές έχω καταλήξει... Orchestra ή Jumbo, Martin ή χειροποίητη... Dreadnought τέρμα.- Σε ηλεκτρικές είναι λίγο το πρόβλημα... Καλά η Strat είναι stadard, αλλά θέλω και λίγο ήχο από humbucker... Μια ES-335, μία Esprit των Ε400 για "δρακούλεμα"..., μία Baker ή μία PRS? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cipher έγραψε: |
Για "δρακούλεμα" Seymour Duncan humbucker: SH-6 duncan distortion, ή SH-8 invader, ή LW-Must livewire ![]() ![]() ![]() Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.seymourduncan.com/products/humbuckersdescr.shtml |
underage έγραψε: | ||
Αυτό ακούγεται και είναι πολύ κυνικό, δηλαδή κοιτάμε έναν άντρα για τα παραπάνω???????? |
underage έγραψε: |
Όταν η κάθε κοπέλα έχει μάθει να γυρνάει σπίτι της και να βρίσκει το φαγητό έτοιμο, το δωμάτιο ταχτοποιημένο, τα απλήτα καθαρά και σιδερωμένα στη θέση τους στο τέλος βρίσκεται να "νταντεύει" έναν κανακάρη που τον είχε μάθει η μανούλα του να μην κουνάει ούτε το δακτυλάκι του, φταίει και από πάνω και ποτέ της δεν ακούει ούτε ένα ευχαριστώ ![]() |
underage έγραψε: |
Αλήθεια σήμερα πόσοι άντρες σήμερα διαθέτουν όλα τα παραπάνω πορτοφόλι, λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις και είναι διαθέσιμοι - κοινώς ελεύθεροι - όταν στατιστικά αντιστοιχούν τέσσερις γυναίκες προς έναν άντρα |
Γιατί το 4 γυναίκες για κάθε άντρα είναι στατιστκή με ποσοτικά κριτήρια...
Αν βάλουμε ποιοτικά κριτήρια πάει μια γυναίκα για κάθε 30 άντρες... ![]() ![]() ![]() |
Μην τα ρίχνουμε όλα στα ζαρζαβατικά γιατί όπου βρίσκει ο καθένας και τον παίρνει τα κάνει (και για τα δύο φύλα εννοώ, μήν το πάρεις προσωπικά) ![]() Η γνώμη μου για την ισότητα είναι ότι είναι ένα τέχνασμα που ξεκίνησε το 19ο αιώνα ώστε να βάλει τη γυναίκα στην εργασιακή βιομηχανία και ταυτόχρονα να τη φορτώσει και με άλλους ρόλους (και μετά σου λένε για τις ζουφραζέτες κτλ.....άλλα είμαι off topic τώρα). Εμένα αυτό που με ενοχλεί γενικά είναι η έλλειψη ποιότητας. Τέλος. |
.....
Εμένα αυτό που με ενοχλεί γενικά είναι η έλλειψη ποιότητας. Τέλος. |
Μην τα ρίχνουμε όλα στα ζαρζαβατικά γιατί όπου βρίσκει ο καθένας και τον παίρνει τα κάνει (και για τα δύο φύλα εννοώ, μήν το πάρεις προσωπικά) ![]() Η γνώμη μου για την ισότητα είναι ότι είναι ένα τέχνασμα που ξεκίνησε το 19ο αιώνα ώστε να βάλει τη γυναίκα στην εργασιακή βιομηχανία και ταυτόχρονα να τη φορτώσει και με άλλους ρόλους (και μετά σου λένε για τις ζουφραζέτες κτλ.....άλλα είμαι off topic τώρα). Εμένα αυτό που με ενοχλεί γενικά είναι η έλλειψη ποιότητας. Τέλος. |
tsosmoulis έγραψε: |
αν διάβαζες με προσοχή αυτά που έγραψα θα έβλεπες ότι το θέμα έλλειψη ποιότητας είναι έκδηλο |
Όταν λες... έλλειψη ποιότητας ![]() ![]() ![]() Μπορείς να μας μιλήσεις λίγο περισσότερο γι' αυτό? ![]() |
Γιαννα η υπογραφη σου προκαλει λιγο!!! |
Lef205 έγραψε: |
Μπορει να ειναι ![]() Μητσακο παλικαρι μου . . . . . . Καλοριζικο το τουμπανο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
Α, ναι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παντώς όχι η ποιότητα στα ρούχα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η ποιότητα στον άνθρωπο..... |
Όταν λες... έλλειψη ποιότητας ![]() ![]() ![]() Μπορείς να μας μιλήσεις λίγο περισσότερο γι' αυτό? ![]() |
miss pug έγραψε: |
Ξερεις η "ποιοτητα" για τον καθενα ειναι λεξη με διαφορετικη ενοια |
tsosmoulis έγραψε: |
Ο καθένας μιλάει ανάλογα με τις προσώπικες του εμπειρίες οπότε αν η γιάννα τα βρήκε έτσι με τις επιλογές τις δικαιολογεί την όποια 'έλλειψη ποιότητας' αναφέρει. Φυσικά την κατάσταση που περιέγραψες Γιάννα (βλ παντόφλες, φαί κτλ κτλ) παραπέμπουν σε άλλες εποχές πιστεύω...οι άνδρες πλέον μένουν μόνοι από μικροί και ο απογαλακτισμός (βλ θέλω τα πάντα έτοιμα όπως μου τα έκανε η μαμά μου) είναι συνήθες φαινόμενο. και φυσικά όλοι είναι όπως τους μάθεις από την αρχή... |
Δυστυχώς όμως οι πιό πολλοί όταν κάθονται στη μαμά μέχρι τα 30+ και τα έχουν όλα έτοιμα, τους κακοφαίνεται... Βέβαια, στο τελευταίο συμφωνώ, μετά πέφτει παντόφλα και οι πιό πολλοί συμμορφώνονται.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: | ||
στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα και είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να μένει μόνος του... τώρα για το δεύτερο αν πρέπει να πέσει παντόφλα...το τέλος είναι κοντά ![]() ![]() φυσικά αυτό ισχύει και για εμάς τους άντρες. γιατί πρέπει να παραδεχτείτε ότι αν δεν τα ακούσετε τα γαλλικά σας, σας ψιλοχαλάει... ![]() |
Και ειδικά στα υλικά υπάρχουν πολλές διαφορές, πχ έργα του Ευρωπαϊκού σινεμά αλλοι τον θεωρούν τέχνη & άλλοι κακόγουστα. ) |
Α
Αν έχεις σχέση με κάποιον/α και δεν περνάς καλά μαζί του, πόσο δύσκολο είναι να του πεις αντίο? |
Lef205 έγραψε: |
Πιστευετε οτι θα βγαλετε ακρη στη κουβεντα σας? ![]() |
κάποιοι/κάποιες έχουν και τον τρόπο τους (παρόλα τα δεινά του χαρακτήρα τους) να σε τυλίγουν... |
ice gus έγραψε: |
Το παν σε μια σχεση ειναι πως βλεπεις εσυ τον ιδιο τον εαυτο σου μεσα σε αυτη, και σιγουρα το μυστικο ειναι να προσεχης τον ευατο σου και να μην
γινεσαι ενα με την σχεση δλδ εσυ <και οι δυο> να πηγενεις την σχεση και οχι αυτη γιατι τοτε τις περισοτερες φορες θα φυγεις και καμεια στροφη και αρχιζουν τα δραματα τι ημουνα για σενανε τι ησουνα για μενανε κ.λ.π. |