DrJekyll έγραψε: |
Πόση διαφορά είχες; |
Εννοείτε πως το πήρες το Golfaki....
Με 1,6άρια golfakia δεν ασχολούμαστε απλά... ![]() Πόση διαφορά είχες? Εγω με Hyundai το προηγούμενο το μοντελο με τα στρόγγυλα φανάρια- όχι το τωρινό, τον καρχαρία ![]() Εγω 2 άτομα (σύνολο 200 κιλά - ναι ναι είμαστε βαριά παιδιά... ![]() και αυτός 3...(2 ρωσομπόντιδες 1,50 μέτρο με τα χέρια στην ανάταση ![]() Σε απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων, διαφορά 1 αυτοκίνητο....και μην γελάτε με το συγκεκριμένο Hyundai έχει πολύ καλό μοτερ και είναι κατά πολύ πιο ελαφρύ από το 307.... ![]() |
tirokomos έγραψε: |
Μητσο μου με το συγκεκριμενο μοντελο οπως και γενικοτερα με ολη τη σειρα των coupe δεν αξιζει να ασχολεισαι...το συγκεκριμενο μοντελο που λες το εχει ενας φιλος και κουβαλαει 107 αλογα....
δεν ειναι τιποτε το ιδιαιτερο... ![]() |
tirokomos έγραψε: |
Προφανως λες για μοντελο 2004 το στογυλλοφαναρο.Το εχει ενας φιλος και ειναι δυναμομετρημενο στο στροφαλο 107 αλογα και 1025 κιλα...Το καινουριο ειναι η απελπισια η ιδια!!!Το ατμοσφαρικο 16αρι αντι για τα 115 δηλωμενα μαμα αλογα βγαζει 97 στο στροφαλο και το τουρμπισιο αντι για 145 που λεει η εταιρια βγαζει καπου στα 130 αν θυμαμαι καλα....οι μετρησεις εγιναν απο τους 4τροχους.Με το ατμοσφαιρικο 16αρι πηγαιναμε σχεδον μαζι πριν αλλαξω ζαντολαστιχα... |
-=N4X=- έγραψε: |
Ελπιζω οταν λες vtec να εννοεις αυτο με τα 125 αλογα....ε? |
Κώστα...εγω ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω...
Πως πήρες το Civic με τα 125 (που δεν ξέρω και πόσα κιλά είναι...) και δεν ![]() |
tirokomos έγραψε: | ||
![]() |
teodor_v έγραψε: |
brz20 εχεις δοκιμασει το δικο σου με 206 1.6?? Αφου πλεον εχεις 124 αλογατακια θα εινα καλη μαχη! |
brz20 έγραψε: |
Παντως αμαξια που εχω φαει ειναι Fiat Bravo,Golf V,Civic '96 1.4cc,Ibiza Topgun,Suzuki Swift GTi,Leon 1.6cc. |
Παντως μου κανει εντυπωση γιατι ειναι αρκετα δυνατο και νομιζω οτι ενα 206 1.6 ειναι "ελαχιστα" μπροστα του!!! ![]() |
Seat ibiza Τopgun????? Μπραβο!!!!! Ειναι απο τα αυτοκινητα που στο δρομο τα θεωρω εχθρους μου.... ![]() ![]() |
Καλημερα φιλοι μου.Εχω μια απορια για το παραπανω.Ποιο ειναι αρκετα δυνατο?Το Topgun?Παιζουν πολλα παντως.Και το Golf V ειναι ενα αμαξι που μολις ακους τα 115 αλογα σου κανουν θετικη εντυπωση.Μολις το οδηγεις ομως καταλαβαινεις οτι με το ηλεκτρογκαζο που εχει δεν τα αισθανεσαι να βγαινουν.Και τα Seat μην ξεχνατε οτι ειναι του VW Group.Και πριν κανενα χρονο μαλιστα ειχα ακουσει και για προβλημα στο κιβωτιο ταχυτητων.Δεν ξερω τι απ'ολα αυτα ισχυουν αλλα εγω το περασα. |
Ανοιξε ενα Saxo VTS 160 αλογα +75 αλογα απο Nitro..........................αλλα ακομα δεν ειχε μιλησει ο μαγικος ζωμος............... |
Δηλαδη σε λιγο θα κανουμε και ομαδα Golf Killers ας πουμε?Εχουμε φαει πολλα και πραγματικα μυαλο δεν λενε να βαλουν.Εδω ενας φιλος μου που εχει παρει το 16αρι το FSI λεει οτι πατας δεν πατας το γκαζι αυτο δεν λεει να κουνηθει.Γιατι αραγε?Μηπως φταει το FSI?4 αυτοκινητα ε?Μπραβο ρε συ.Την μουσικη την ακουγες ή ηταν μακρια και δεν μπορουσες?Παντως μια συμβουλη.Μαζι με αυτα που πρεπει να εχεις στο αμαξι σου,δηλαδη τριγωνακια(οχι πανοραματος),φαρμακειο και πυροσβεστηρα βαλε και ενα ζευγαρι καλα κιαλια.Ή αν δεν βρεις τοσο καλο παρε ενα τηλεσκοπιο για να μπορουν να σε βλεπουν καλα καλα! |
Καλημερα στην ομορφη Θεσσαλονικη!!!!!!!!!Μακαρι να ειχα περισσοτερο χρονο στα Τρικαλα να ερχομουν κατα πανω μερια.Τα γαλλικα μια χαρα αμαξακια ειναι.Βεβαια εχουν προβληματα στα ηλεκτρονικα τους περισσοτερο.Παλι καλα!Απο μηχανη πανε ρολοι.Το αμαξι του πατερα μου επι 10 χρονια δεν του εχει βγαλει το παραμικρο.Σκυλια ειμαστε!!!Εχεις κανει κανενα καλο ανοιγμα τελευταια?Εγω σε ενα μηνα θα σας εχω νεα απο ανοιγματα τρελα.Τωρα δεν εχω αμαξακι.Αλλα ακουστε αυτο.Πρωτον σημειωστε καπου οτι καποιος πρεπει να βαλει μυαλο στους γιαπωνεζους.Δετερον σημειωστε και αυτο Γαλλια - Ιαπωνια 1-0
Τωρα ακουστε.Ανοιξε ενα Saxo VTS 160 αλογα +75 αλογα απο Nitro.Συνολο 235 αλογατα σε 900kg.Το αλλο ηταν Civic Type-R 210 γιαπωνεζικα αλογα.Με το που ανοιγουν το Saxo πεταγεται λιγο μπροστα.Μεχρι και το τελος της 2η το Ταπερ επερνε λιγο κεφαλι στην ιστορια αλλα ακομα δεν ειχε μιλησει ο μαγικος ζωμος.Απο την 3η και μετα το γαλλακι αρχισε να γονατιζει τον ιαπωνα.Μεχρι που στο τελος τον ξεφτιλισε τελειως.2 με 2.5 αμαξια διαφορα.Εγω παντως θα ντρεπομουν να βγω απο το σπιτι μου.Ειδικα αν το ειχα προκαλεσει μονος μου!!!!!! |
Pug_306 έγραψε: |
Στανταρ θα φαω κραξιμο γιαυτο που θα πω τωρα...αλλα δε πειραζει......
Ρε παιδια Golf 1.6 fsi εχω πατησει κ γω με το 1.4.Το μ``````````````````````````````````````ονο που τουχω κανει? Εξατμιση καινουρια αλλα με μαμα χταποδι,ελευθερη εισαγωγη, μπουζοκαλωδια beru ![]() Ειναι και Μονομπεκο! ![]() ![]() ![]() ![]() Δε θελω να μιλησω για 0-100 γιατι παλι θα φαω κραξιμο......δε θα με πιστευετε. Αλλα το προβλημα που εχω ειναι οτι αυτος ο κινητηρας ειναι με τις μερες και με τις ωρες του. Η θα σκιζει και θα λυσσαει....η θα ψωφολυσσαει... |
MEMsound έγραψε: |
Που να χτηπιέσαι κάτω Saxorallo ακόμα και μαμά να είναι δεν το περνάς με τίποτα...
Αλλά μήπως να "χαλαρώσεις" λίγο γιατί οι "στραβές" έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένεις... ![]() (φιλική συμβουλή... και προς τον εαυτό μου) |
Αν δεν βρισκοταν το φορτηγο δεν θα μπορουσα να τον περασω. |
Άσχετο αλλά εμένα μου κάθετε συνέχεια η εξής γκαντεμιά:
Όταν είμαι μόνος δεν ανοίγει κανένααααααας!!!! Οτάν κουβαλάω και τον κόφτη μαζί μου γιατί ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1200άρια??????? Την π&#%@ν@ μου!!!!! |
ninjalex έγραψε: | ||
Πολυ καλη ενοτητα αυτη.Μπραβω παιδια την ξεζουμησα μπορω να πω!!! ![]() Φιλε μου που να δεις και τον δικο μου κοφτη!!!! ![]() |
....Οτάν κουβαλάω και τον κόφτη μαζί μου .... |
...τον "γυναικείο φωνητικό" κόφτη....
"Σταμάτα να κατέβω"... |
tsosmoulis έγραψε: |
πως γινεται να παιρνει 307 το saxo!! |
tsosmoulis έγραψε: |
πως γινεται να παιρνει 307 το saxo!! |
tsikis έγραψε: |
Αν λες για μένα ... δεν ήμουν μπροστά .. αλλά απο πίσω του 4 με 5 αυτοκίνητα ! ![]() |
geo1st487 έγραψε: |
Καλο ειναι να ξερετε τα αμαξια που κοντραριζεστε τι κινητηρα φορανε (πραγμα λιγο δυσκολο). Αν δηλαδη το golf ή το megane ειναι 1.4 και το δικο σας 1.6 ειναι φυσικο να τα παιρνετε. |
...."Κοντρες σε φαναρια και στροφες"..... |
Αντικειμενικοτητα ειναι και αυτο που λεω εγω.Μιλανε οι αριθμοι:
Εχει 90HP και εγω 125HP. Εχει 1250kg και εγω 1240kg. Εχει τα 0-100 σε 14sec τα εχω σε 10,6sec Τι παραπανω να πω.Δεν ειπα οτι εχω το σουπερ οπλο αλλα ειναι ικανο να φαει οτι βρισκετε στην κατηγορια των μαμα 1.6 και κατω.Οσο το βελτιωνω τοσο περισσοτερο θα ανεβαινω. |
Κάντε ελάχιστη υπομονή και σύντομα θα έχετε αυτή την ευκαιρία...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κάντε ελάχιστη υπομονή και σύντομα θα έχετε αυτή την ευκαιρία...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
oresths έγραψε: | ||
πως ειναι δυνατων να φευγεις τα 1.6 οταν δεν μπορεις να φυγεις πχ ενα punto sporting 1.4 94hp ![]() |
αλλα ειναι ικανο να φαει οτι βρισκετε στην κατηγορια των μαμα 1.6 και κατω. |
To Civic βγαζει 115 αλογα και εχει γκαζι.Ειναι πιο ελαφρυ απο τα δικα μας.Βασικα οταν ηταν μαμα το ειχα φαει το civic του ξαδερφου.Τωρα που το εχω ανεβασει λιγο το περνω στα σιγουρα.Δεν υπαρχει περιπτωση.Μεχρι να ανοιξει το vtec εχω φυγει πολυ. |
To Civic βγαζει 115 αλογα και εχει γκαζι.Ειναι πιο ελαφρυ απο τα δικα μας.Βασικα οταν ηταν μαμα το ειχα φαει το civic του ξαδερφου.Τωρα που το εχω ανεβασει λιγο το περνω στα σιγουρα.Δεν υπαρχει περιπτωση.Μεχρι να ανοιξει το vtec εχω φυγει πολυ. |
Πολυ καλος.
Πριν τρεις μερες με ξαδερφακι 306 στα φαναρια παπαναστασιου(Ηρακλειο Κρητης). Πηγαιναμε μαζι για πολλα μετρα αλλα στο κατηφορικο κομματι μου εφυγε. Το ωραιο ηταν οτι ειχαμε και η δυο φωτα xenon και γινοταν μερα μπροστα. Ενα ακομα σκηνικο εγινε την Τριτη το βραδυ. Αυτην την φορα με μια Ιταλιδα.Alfa 147.Στο πολυ χαλαρο την ειχα. |
TheTransporter έγραψε: |
Καλα την εκανες την παλιοαλφα.... ![]() ![]() |
Εμενα εχει 127.
Δεν ξερω αν ηταν αυτη με τα 120 αλλα την πηρα ανετα. Αν ειναι πιο ελαφρια απο το 307(που μαλλον ειναι)τοτε ηταν αυτη με τα 105 αλογα. |
drdino έγραψε: | ||||
Στο χαλαρό την είχες; Μήπως ήταν αυτή με τα 105 άλογα;
Καλά, δεν είναι για τα μπάζα όλες οι alfa, μην τα παραλέμε. ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Μαλλον θα ηταν με τα 105 γιατι οταν ειχα το 206 που ειναι πιο ελαφρυ απο το δικο σου ειχε φιλος μια 147 με τα 120 και οποτε τα στηναμε (σχεδον παντα με αποκορυφωμα ενα βραδυ στην αδεια Ποσειδωνος που δεν αφησαμε κυριολεκτικα φαναρι για φαναρι) παντα πεταγομουν μπροστα και στα μεσα της 3ης η αλφα περνουσε μπροστα. |
Lef205 έγραψε: | ||
Μαλλον θα ηταν με τα 105 γιατι οταν ειχα το 206 που ειναι πιο ελαφρυ απο το δικο σου ειχε φιλος μια 147 με τα 120 και οποτε τα στηναμε (σχεδον παντα με αποκορυφωμα ενα βραδυ στην αδεια Ποσειδωνος που δεν αφησαμε κυριολεκτικα φαναρι για φαναρι) παντα πεταγομουν μπροστα και στα μεσα της 3ης η αλφα περνουσε μπροστα. |