PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - AutoExelixis 2005

Sidobre - Πεμ 13 Οκτ 2005, 13:36:16
Θέμα δημοσίευσης: AutoExelixis 2005
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στo ATHENS INTERNATIONAL MOTORSPORT SHOW που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού (πρώην Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών), από Σάββατο 15 έως και Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2005.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η γνωστή σε όλους μας Διεθνής Έκθεση AUTO & MOTO-EXELIXIS, ο καθιερωμένος πλέον θεσμός στο τομέα της βελτίωσης και εξέλιξης του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, συνεχίζοντας την ανοδική και δυναμική του πορεία αναβαθμίζεται και μετατρέπεται από μία έκθεση σε ένα πολυδιάστατο event, το ATHENS INTERNATIONAL MOTORSPORT SHOW, που θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία αλλά και ιδιώτη, επισκέπτη.

Συγκεκριμένα, με νέα έδρα το Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ανατολικό Αεροδρόμιο), ένα χώρο με μεγάλη δυνατότητα στέγασης, άπλετο χώρο για παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και parking για χιλιάδες οχήματα, η έκθεση-show στεγάζεται πλέον σε ένα χώρο αντάξιο της.

Παράλληλα με την προσθήκη σημαντικών εκδηλώσεων από την Ελλάδα (αγώνες DRAGSTER, CART, SUPERMOTO κ.α), την Ευρώπη (EMMA EUROFINALS), καθώς επίσης και με την συμμετοχή εκθετών από το εξωτερικό, ο όρος Διεθνής αποκτά υπόσταση πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα.

Όπως οι προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και εφέτος το ATHENS INTERNATIONAL MOTORSPORT SHOW, θα πραγματοποιηθεί με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και οργάνωσης, δίνοντας την δυνατότητα στους εκθέτες να αποκομίσουν την μεγαλύτερη εμπορική απόδοση και προβολή.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι: για τις ημέρες από Δευτέρα 17 έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου από 16.00 έως 22.00. Για τις ημέρες Σάββατο 15, Κυριακή 16, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η έκθεση θα λειτουργήσει από 10.00 έως 22.00. Ειδικά για την Παρασκευή 21-10-2005, και μόνο για το ΚΤΙΡΙΟ 2 (εταιρείες CAR AUDIO) θα λειτουργήσει από τις 10.00 έως και τις 22.00.

To PSClub όπως και πέρυσι θα σας περιμένει στο περίπτερό του μεγέθους περίπου 50τ.μ. όπου θα μπορούμε να συζητήσουμε αλλά και θα σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!
RASTAVIPER - Πεμ 13 Οκτ 2005, 14:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε παμε γερα παιδια!! Very happy Very happy Ευχομαι τα καλυτερα για το περιπτερο του CLUB και πανε ολα οπως τα περιμενουμε!! Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 13 Οκτ 2005, 16:13:57
Θέμα δημοσίευσης:
Στο χέρι μας είναι!

Και ελπίζω να δώσουμε όλοι μαζί ένα βροντερό παρόν στην έκθεση.

Με αρκετό τρέξιμο καταφέραμε (δηλαδή ο κ.Πρόεδρος....) να εξασφαλίσουμε ένα πολύ καλό περίπτερο και οφείλουμε να το "τιμήσουμε" με την παρουσία μας εκεί.

Για να σας δω λοιπόν... Wink Wink Cool
SnakeMJK - Πεμ 13 Οκτ 2005, 17:39:20
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι μου λέει ότι θα περάσω πολλές ώρες εκεί πέρα Razz
ROM206 - Πεμ 13 Οκτ 2005, 19:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως έδωσα το παρόν μου στην Athens Tunninng Show έτσι και εδω θα προσπαθήσω να αφιερώσω μια ολόκληρη μέρα στην διαθεσή σας στο χώρο της έκθεσης !!!!

Στις επόμενες μέρες θα σας πώ πια μέρα θα είναι αυτή ώστε να το ξέρετε !!!!

Και ΕΥΧΟΜΑΙ να είναι είναι η καλύτερη και πιο παραγωγική έκθεση της χρονιάς !!!!

ClappingClappingClappingClappingClappingClapping
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
ClappingClappingClappingClappingClappingClapping
Tiesto - Πεμ 13 Οκτ 2005, 22:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Οσοι θελουν, τους περιμενω και απτο περιπτερο μας! Του Opel-Club.gr (προσοχη στην παυλα! lol)

Θα χαρω πολυ να δω γνωριμα προσωπα Smile
PUGMAD - Πεμ 13 Οκτ 2005, 22:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
Με λιγη τυχη θα ειμαι Αθηνα ολη την βδομαδα της εκθεσης
Baphomet - Παρ 14 Οκτ 2005, 03:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
ειλικρινά εύχομαι να δω όλους τους γνωστούς και να γνωρίσω όλους τους ιντερνετόφιλους από κοντά...επιβάλλεται το βροντερό παρών σε αυτή την έκθεση. Είχα πει οτι δε θα βοηθήσω καθόλου μετά τα παρατράγουδα της athens tunning show... τελικά πάλι εδώ είμαστε αντρέα και μάλιστα έχωσα και την γυναίκα στο κόλπο. Μακάρι να μοιραζόμαστε πολλοί το ίδιο πάθος πάντως και να αποδειχτεί σε αυτό το δεκαήμερο... Χίλια ευχαριστώ και μπράβο στον Τάσο για το προσωπικό τρέξιμο που έριξε για την έκθεση πριν καλά καλά αρχίσει...
Τα λέμε στο περίφτερο... Laughing
Sidobre - Παρ 14 Οκτ 2005, 11:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οσοι θα έχουν την τύχη να έρθουν στο περίπτερό μας, θα θαυμάσουν από κοντά αρκετά ανταλλακτικά από την Peugeot Sport!!!

Iιδαίτερα αυτές οι αναρτησούλες είναι μούρλια!!! Razz

(εχει και κάποια άλλα πραγματάκια αλλά είναι kinder έκπληξη.......)
MEMsound - Παρ 14 Οκτ 2005, 11:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
εεεε ναι ναι....
Μήπως έιναι λίγο ακριβή για kinder...
Με τόσα ευρώ που έχουν αυτά, ξέρεις πόσα αυγά kinder αγοράζεις?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 14 Οκτ 2005, 12:27:19
Θέμα δημοσίευσης:
Τα ευχαριστώ θα τα πω μετά την έκθεση, αλλά θέλω να ευχαριστήσω προκαταβολικά ένα άνθρωπο...

UnderTaker αγόρι μου σε ευχαριστώ πάνω απ'όλα προσωπικά για ότι έκανες, και Αποδεικνύεις έμπρακτα ότι ξέχωρα από την πλάκα (που τελικά ακόμα και γραπτή ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει και όχι να σοβαροδείχνουμε όπως πολλοί επιλέγουν) όταν πρόκειται για δουλειά κάνεις παπάδες και είσαι από τους πιο σοβαρούς και επαγγελματίες ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
UnderTaker - Παρ 14 Οκτ 2005, 12:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μου χαλάς το image ρε πρόεδρα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Όποτε θέλεις στη διάθεσή σου... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Baphomet - Παρ 14 Οκτ 2005, 14:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για την έκθεση 6-8 καρέκλες και 2 τραπεζάκια, τα οποία πρέπει να βρεθούν άμεσα. Δανεικά εννοείται, για τις 9 μέρες της έκθεσης και μετά θα επιστραφούν. Παρακαλώ όποιος έχει...μας σώνει...

vinman - Παρ 14 Οκτ 2005, 18:30:29
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για την έκθεση 6-8 καρέκλες και 2 τραπεζάκια, τα οποία πρέπει να βρεθούν άμεσα. Δανεικά εννοείται, για τις 9 μέρες της έκθεσης και μετά θα επιστραφούν. Παρακαλώ όποιος έχει...μας σώνει...

Εκλεισε... Wink Wink Wink Wink
Baphomet - Παρ 14 Οκτ 2005, 18:38:04
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:
ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ

Nα'σαι καλά Μάνο... αν δε το έχεις κάνει ήδη χτυπάς τηλέφωνο στον Τάσο να συννενοηθείτε... Wink Wink Wink
MEMsound - Παρ 14 Οκτ 2005, 18:48:56
Θέμα δημοσίευσης:
ουφ Laughing Cool
παει και αυτό...
vinman - Παρ 14 Οκτ 2005, 19:02:43
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:
ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ

Nα'σαι καλά Μάνο... αν δε το έχεις κάνει ήδη χτυπάς τηλέφωνο στον Τάσο να συννενοηθείτε... Wink Wink Wink

Ηδη συννενοηθηκαμε Πετρο... Wink Wink
RASTAVIPER - Παρ 14 Οκτ 2005, 22:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πρωτο ποστ μετα το στησιμο, λεει??? Razz Razz
Καλα τι να πουμε τωρα για την περιπτερουκλα μας??? Surprised Surprised
Πανω κατω ετρεχε ο προεδρος σαν τον Βεγγο (ενω καποιοι αλλοι εβγαζαν φωτο καποια μωρα απο διπλανο περιπτερο Razz Razz ) αλλα καταφεραμε και τα ετοιμασαμε σχεδον ολα.Καποιες τελικες λεπτομερειες εμειναν για αυριο και ολα θα ειναι ετοιμα για να υποδεχτουμε τον κοσμο.
Μπραβο στα παιδια που κουραστηκαν για να φερουν τοσα υλικα και να σχεδιασουν ενα τοσο ξεχωριστο περιπτερο. Very happy Very happy
christhehealer - Σαβ 15 Οκτ 2005, 00:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ο christhehealer πήγε στο περίπτερο, ξενύχτης, νηστικός και μόνο και μόνο για να κάνει μια χάρη στο Πρόεδρα...

Πρόεδρα sorry αλλά μας έκλεψαν στο "Ground Zero", μας την έπεσαν για διεθνή καριέρα, που μυαλό να βγάλουμε τον λαγό απ' το καπέλο...

Μετά από πολύ ταλαιπωρία και αφού γνώρισε όλα τα security του Ελληνικού ο christhealer μπήκε στο περίπτερο και απέναντι είδε τον... βρείτε το...

Δεν λέω περισσότερα... δεν θα τα βγάλουμε όλα στο forum...

Αύριο μετά τις 6.00 το απόγευμα θα είμαστε στο περίπτερο του Πιεσκλαμπτελειατζιάρ στη Auto Exelixis

Φόρεστε κάτι επίσημο γιατί δεν υποσχόμαστε ότι όλα τα κανάλια δεν θα είναι εκεί...
STELIOS - Σαβ 15 Οκτ 2005, 01:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Ο christhehealer πήγε στο περίπτερο, ξενύχτης, νηστικός και μόνο και μόνο για να κάνει μια χάρη στο Πρόεδρα...

Αντε ρε.... Τυχαια ηρθες λιγο πριν ανοιξει ο μπουφες ??? Και τυχαια εξαφανηστικες μολις στεγνωσαν τα φαγητα και τα ποτα ??? Very happy Very happy Very happy
shark_zak - Σαβ 15 Οκτ 2005, 01:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
λεω να περασω να σας δω και εγω αυριο.... Silly
vinman - Κυρ 16 Οκτ 2005, 04:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
...Σιγουρα εχουμε το πιο ομορφο περιπτερο απο ολα τα clubs αυτοκινητου... Wink Wink
Συγχαρητηρια σε οσους ετρεξαν γι'αυτο το οποιο παρουσιαζουμε στην εκθεση... Wink Wink
RASTAVIPER - Κυρ 16 Οκτ 2005, 10:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
...Σιγουρα εχουμε το πιο ομορφο περιπτερο απο ολα τα clubs αυτοκινητου... Wink Wink
Συγχαρητηρια σε οσους ετρεξαν γι'αυτο το οποιο παρουσιαζουμε στην εκθεση... Wink Wink

Τωρα που ηρθαν και τα κοριτσια στο περιπτερο, ομορφυνε ακομα περισσοτερο!! Laughing Laughing Laughing (Σεμναααααααααα Razz Razz )
307 ARMY! - Κυρ 16 Οκτ 2005, 11:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία, γιατί ξέρω ότι σίγουρα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για την επιτυχία της έκθεσης. Σίγουρα θα την επισκεφθώ, αφού είναι ένα μέρος στο οποίο γνώρισα πέρυσι την ύπαρξη του Club μας και είμαι ήδη συγκινημένος που περασε κι όλας ένας χρόνος...Θα σας δω εκεί!
vinman - Κυρ 16 Οκτ 2005, 17:13:11
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow ps club Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

vinman - Κυρ 16 Οκτ 2005, 17:18:10
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

crusader - Κυρ 16 Οκτ 2005, 17:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
Όμορφα πράγματα!! Wink
fallen_angel82 - Κυρ 16 Οκτ 2005, 19:18:47
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό κουράγιο παιδιά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ στην έκθεση να γνωρίσω και κάποιον από το club. (Που θα πάει θα τελειώσει η ρημάδα η σχολή ...κάποτε...).
tsikis - Κυρ 16 Οκτ 2005, 20:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας παιδια .. έχουμε το καλύτερο περίπτερο και θα έλεγα απο το πιο οργανομένο ! έκλεισα ένα ολόκληρο σάββατο και μια ολόκληρη κυριακή μέσα στην έκθεση μόνο που ήμουν σε άλλο περίπτερο ( clubfiesta ) που με χριαζόντουσταν ! μπράβο στον undertaker που πραγματικά έχει κλείσει πολλές μα πάρα πολλές ώρες στην έκθεση ! όσες βόλτες και να έκανα εκει μέσα ... τον έβλεπα μπροστά μου Wink Wink
καλή συνέχεια παιδιά , λογικά θα τα πούμε και τις υπόλοιπες μέρες !
sod - Κυρ 16 Οκτ 2005, 21:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλο το περιπτερο μαs και bravo στα παιδια που ετρεξαν γι αυτο το ομορφο αποτελεσμα!!Πολυ καλη οργανωση!!Παντα τετοια!!!!!
shark_zak - Κυρ 16 Οκτ 2005, 22:58:35
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιες φωτογραφιες Μανο... Wink
ultra-one - Δευ 17 Οκτ 2005, 13:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ουπς!! Ανκαι ήμουν επισκέπτης φαινόμαι και εγώ στις φώτο! Twisted evil

Πραγματικά πολύ καλό το περίπτερο και συγχαρητήρια σε όλους και όλες που έτρεξαν (και ακόμη τρέχουν) για την οργάνωση και στελέχωση του περιπτέρου Thumb Left
tazmania - Δευ 17 Οκτ 2005, 13:50:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά πέρασα κι εγώ το Σάββατο από την έκθεση και μάλιστα ένας από τους λόγους που πήγα ήταν για να δω το περίπτερο από το club μιας και είμαι ενα νέο μέλος,και να γνωρίσω και τα παιδιά.Πραγματικά το περίπτερο ξεχωρίζει από όλα των υπολοίπων clubs εκεί μέσα και αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έτρεξαν για να το στήσουν και να το κάνουν να ξεχωρίζει.Γνώρισα και τον πρόεδρο του club (γειά σου πρόεδρε,εμείς τα λέγαμε για την ανάρτηση της Peugeot Sport Laughing ) και ένα παλικάρι που...κυνηγιόμασταν στην παραλιακή με τα Peugeot μας !!!(Sorry φίλε αλλά δεν πρόλαβα να μάθω το ονομά σου!!!!).Παιδιά και πάλι πολλά μπράβο !!!! Thumb Left Thumbs Up Clapping
ROM206 - Δευ 17 Οκτ 2005, 14:42:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΩΠΩΩΩΩ !!!!! Αυτό είναι τεράστιο ρε !!!!!!

Μάλλον την Παρασκεύη θα σας έρθω !!!! ( αν όλα πάνε καλά)

Τι ώρα ανοίγει η έκθεση αυτή την Παρασκευή?
eve - Δευ 17 Οκτ 2005, 17:04:01
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το άψογο αποτέλεσμα,όπως πάντα βέβαια! Clapping

Άντε να δω πότε θα απολαύσω και εγώ κάποιο event από κοντά,ας είναι καλά οι φωτογραφίες και οι περιγραφές σας Devil
pygolabida - Δευ 17 Οκτ 2005, 19:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λόγια είναι......ΠΕΡΙΤΤΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ (Μαρινέλλα νομίζω.... Razz)

Παρατηρήστε με πόση προσοχή παρακολουθεί το κοινό τον ξανθό κύριο με τα γυαλιά ARNETTE-στέκα Laughing

Πρώτη φάτσα τα κουλουράκια μας (Μάνο σε ευχαριστούμε!!!)

Το λιοντάρι και οι λιονταρίνες Wink
kanelj - Δευ 17 Οκτ 2005, 22:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
tazmania έγραψε:
και ένα παλικάρι που...κυνηγιόμασταν στην παραλιακή με τα Peugeot μας !!!(Sorry φίλε αλλά δεν πρόλαβα να μάθω το ονομά σου!!!!)

Eγω ημουν Exclamation Thumb Left Thumb Left
Stalitsa - Δευ 17 Οκτ 2005, 22:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑΑΑΑ Πολύ πολύ ωραίααα!!!Απο άυριο θα είμαι και εγώ εκεί..!! Smile
UnderTaker - Δευ 17 Οκτ 2005, 22:52:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αφήστε τα σάπια, ώρα να βγούνε τα άπλυτά σας στη φόρα...

Τσίκις, άσε το γλύψιμο και σταμάτα να τρως γλυκάκια θα σε τσακίσω...!!! ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΙΨΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Μάνθο το ίδιο... Για τα γλυκά, όχι τις ανιψούλες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Για να μην πω για κάποιον που ξημερωβραδιάζεται στο απέναντι περίπτερο περιοδικού, γιατί έχει κάτι μοντέλαι και ελπίζει να στραβωθεί ο Θεός και να σταθεί τυχερός...

Χεαλερ, έλα να σου γνωρίσω τις ανιψούλες μου... Ότι πρέπει είναι για εσένα... Να δεις για πότε ξεχνάς καριέρα, λεφτά, αυτοκίνητα, κλαμπ και όλα τα συναφή...
Αρκεί να έχεις μεγάλη ακίνητη περιουσία... Γιατί μία από τις ανιψιές το δήλωσε...:
"Εγώ όταν θέλω να διασκεδάσω, πάω Αγγλία και το ευχαριστιέμαι..." Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Rastaviper, miss Pug, ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και ανοίγουμε στην ώρα μας! Αν περιμένατε εμένα, στις εξι θα άνοιγε κάθε μέρα το περίπτερο...

Αυτή τη Πέμπτη δεν έχει συγκέντρωση! Ελάτε κατά τις 8 από το περίπτερο να γίνει τζερτζελές, και να πάμε και πουθενά μετά... ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΨΟΥΛΕΣ... Wink Wink Wink Wink
UnderTaker - Δευ 17 Οκτ 2005, 22:57:27
Θέμα δημοσίευσης:
Και κάποιος να πάρει τις φωτογραφίες... Έχω μπόλικες... RASTAVIPER, έχω και τις δικές σου!!! Με τις ανιψιές... Wink Wink Wink
Tiesto - Δευ 17 Οκτ 2005, 23:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ιγνατιε, την Παρασκευη η εκθεση ανοιγει στις 10 το πρωι νομιζω (κατι ειχα διαβασει οτι θ ανοιξει τοτε λογω του διαγωνισμου ηχοσυστηματων).

Την πεμπτη θα ειμαι στο δικο μας περιοτερο οποτε πιστευω θα καταφερω να ρθω και απο εσας για ενα γεια Smile
tsikis - Δευ 17 Οκτ 2005, 23:43:53
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτάκι έτσι εισαι , ε?
καλα .....
κατσε να δεις που θα φτασουν τα μπισκοτακια την πεμπτη που θα ξαναρθω !
χαχα ...
και θα αναλάβω να μάθω στην ξαδερφούλα σου τα ωραία μέρη της Αθήνας αφου εσυ ντρέπεσαι ! μην τρεχει στην Αγγλία είναι κρίμα ! Wink Wink
STELIOS - Τρι 18 Οκτ 2005, 00:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το καμαρι του περιπτερου μας
307CC by Daras Developments

To μικρο μας τηλεκατευθηνομενο ξαδερφακι κοβει βολτες και διασκεδαζει κοσμο σε καποιο αλλο σημειο της εκθεσης.

Γερμανιδα καλονη.
Μερικα πραγματα παραμενουν ανεξητηλα στο χρονο....

shark_zak - Τρι 18 Οκτ 2005, 00:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Τα λόγια είναι......ΠΕΡΙΤΤΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ (Μαρινέλλα νομίζω.... Razz)

Το λιοντάρι και οι λιονταρίνες Wink

πολυ σεμνα ντυμενες ειστε ομως... Crazy Silly Shocked
RASTAVIPER - Τρι 18 Οκτ 2005, 09:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Σε σχεση με ποιες το λες??Ας πουμε σε συγκριση με τις κοπελες του BURN OUT??? Razz Razz Οποιος δεν ειδε χτες τα χορευτικα που εκαναν, εχασε!! Laughing Laughing Αλλα ολο και καποιο παιδι μας θα πηρε καμια καλη φωτογραφια.... Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Τρι 18 Οκτ 2005, 09:55:19
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
....Αλλα ολο και καποιο παιδι μας θα πηρε καμια καλη φωτογραφια.... Twisted evil Twisted evil

Εγώ δεν ξέρω τίποτα...Whistling

ο Photoman όμως έκανε τα δικά του....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Να ναι καλά το καινούργιο flash και η D70s.... Wink
Tomakos - Τρι 18 Οκτ 2005, 13:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω και γω να δώ την περιπτερούκλα μας!!!! Onfire Clapping

Θα 'ρθω θα 'ρθω!!!!!!!

Υ.Γ Ελπίζω να μας έχετε και κανα 106...... Wink Worthy
Baphomet - Τρι 18 Οκτ 2005, 17:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
σήμερα έστειλα την γυναίκα μου να κοσμίσει με την παρουσία της το περίπτερο, αύριο θα παρουσιαστεί και η αφεντιά μου όπως και την Πέμπτη και το Σάββατο...μετά τις 6 πάντα Wink
SnakeMJK - Τρι 18 Οκτ 2005, 17:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ απ την άλλη, επειδή δεν μπορώ να σκάω 10ευρα καθημερινά, δεν ξέρω ποια μέρα να έρθω Razz
ROM206 - Τρι 18 Οκτ 2005, 18:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω τελικά το έκλεισα για Παρασκευή !!!!! Οποίος θέλει να συναντηθούμε για να πάμε παρεά να το πεί !!!!( αν και μένω δίπλα εγώ, αλλα λέμε)

Υπόψιν, θα πάω απο νωρίς !!!

( Πάλι θα έρθω με κάμερα και φωτογραφική μηχανή.... Twisted evil Twisted evil )[/list]
MEMsound - Τρι 18 Οκτ 2005, 18:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
Tomakos έγραψε:
....Υ.Γ Ελπίζω να μας έχετε και κανα 106......

δεν μας έκατσε το 106 maxi που σχεδιάζαμε λόγω κακού timing... Sad

Υπάρχει όμως ένα άλλο group A που θα κάνει... "το στόμα να κρεμάσει..."W00t και "τα ματάκια σου να γουρλώσουν" Shocked
Tomakos - Τρι 18 Οκτ 2005, 21:39:34
Θέμα δημοσίευσης:

Υπάρχει όμως ένα άλλο group A που θα κάνει... "το στόμα να κρεμάσει..."W00t και "τα ματάκια σου να γουρλώσουν" Shocked[/quote]

Thumbs Up Thumbs Up Clapping Thumbs Up Thumbs Up
RASTAVIPER - Τρι 18 Οκτ 2005, 22:52:44
Θέμα δημοσίευσης:
Tomakos έγραψε:

Υπάρχει όμως ένα άλλο group A που θα κάνει... "το στόμα να κρεμάσει..."W00t και "τα ματάκια σου να γουρλώσουν" Shocked

Thumbs Up Thumbs Up Clapping Thumbs Up Thumbs Up[/quote]

Μην ανησυχεις φιλε 8βαλβιδε.Μπορει να μην ειχε μεσα το 106 maxi που ηθελες αλλα υπαρχει εξω ενα 106 πολυ τουμπανο!!!! Razz Razz Razz
Tomakos - Τρι 18 Οκτ 2005, 23:07:28
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Tomakos έγραψε:

Μην ανησυχεις φιλε 8βαλβιδε.Μπορει να μην ειχε μεσα το 106 maxi που ηθελες αλλα υπαρχει εξω ενα 106 πολυ τουμπανο!!!! Razz Razz Razz[/quote]

Λευκό να φανταστώ....? Wink
Tiesto - Τρι 18 Οκτ 2005, 23:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει και ενα ΠΟΛΥ καλο 106 προς τα ηχοσυστηματα. Ενα μαυρο της ΧΜ που το χει πολυ προσεγμενο. Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ επειδη θυμισε λιγο αγγλια και ηταν ενα διαφορετικο 106 απ οσα βλεπουμε. Αξιζει την προσοχη!
vinman - Τετ 19 Οκτ 2005, 05:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον σημερα το απογευματακι θα ξανακατεβω και εγω μια βολτα... Wink
MEMsound - Τετ 19 Οκτ 2005, 11:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
Tomakos έγραψε:
MEMsound έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
Tomakos έγραψε:

Μην ανησυχεις φιλε 8βαλβιδε.Μπορει να μην ειχε μεσα το 106 maxi που ηθελες αλλα υπαρχει εξω ενα 106 πολυ τουμπανο!!!! Razz Razz Razz

Λευκό να φανταστώ....? Wink

Λευκό ΦΥΣΙΚΑ! ....το μόνο "σωστό" χρώμα για αγωνιστικό ή γρήγορο Peugeot... Wink

Tiesto έγραψε:
Υπαρχει και ενα ΠΟΛΥ καλο 106 προς τα ηχοσυστηματα. Ενα μαυρο της ΧΜ που το χει πολυ προσεγμενο. Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ επειδη θυμισε λιγο αγγλια και ηταν ενα διαφορετικο 106 απ οσα βλεπουμε. Αξιζει την προσοχη!

Στο συγκεκριμένο έχει γίνει εκπληκτική δουλειά!!!! Shocked Shocked Shocked

(Εκτός από τις εξατμίσεις που είναι υπερβολικές όχι στο μέγεθος αλλά στον αριθμό.....)

vinman έγραψε:
Μαλλον σημερα το απογευματακι θα ξανακατεβω και εγω μια βολτα... Wink

Για μάντεψε ποιος άλλος θα "ξανακατέβει" Wink (για 4η φορά...)
christhehealer - Τετ 19 Οκτ 2005, 11:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Εγω τελικά το έκλεισα για Παρασκευή !!!!! Οποίος θέλει να συναντηθούμε για να πάμε παρεά να το πεί !!!!( αν και μένω δίπλα εγώ, αλλα λέμε)

Υπόψιν, θα πάω απο νωρίς !!!

(Πάλι θα έρθω με κάμερα και φωτογραφική μηχανή.... Twisted evil Twisted evil )

Nα έρθεις Πέμπτη ή Σάββατο βράδυ και ν' αφήσεις τις Παρασκεύες... Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out
ROM206 - Τετ 19 Οκτ 2005, 12:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Nα έρθεις Πέμπτη ή Σάββατο βράδυ και ν' αφήσεις τις Παρασκεύες... Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out

Γιατί τι έχει η Παρασκευή και αυτή μέρα του θεού δεν είναι??? Cool Cool

Δεν μπόρω Πέπτη γιατί εχει ρεπό η υπάλληλος και Σ/Κ διότι είναι Σ/Κ και θεωρείτε οτι έχει παραπάνω κόσμο( λέμε)
pappaki - Τετ 19 Οκτ 2005, 15:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να ερθω και εγω σημερα,ελπιζω να συναντησω κανενα γνωστο.Αν δεν τα καταφερω θα ερθω μαλλον αυριο.
MEMsound - Τετ 19 Οκτ 2005, 15:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
Μπορει να ερθω και εγω σημερα,ελπιζω να συναντησω κανενα γνωστο.Αν δεν τα καταφερω θα ερθω μαλλον αυριο.

Θα συναντήσεις...
Εγώ σε λίγο ξεκινάω για την έκθεση... Wink
pygolabida - Τετ 19 Οκτ 2005, 19:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Ε, μα δέν φρόντισε το PSclub να τυπώσει για τις λιονταρίνες του άσεμνα μπλουζάκια...... Wink
crusader - Τετ 19 Οκτ 2005, 19:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ε, μα δέν φρόντισε το PSclub να τυπώσει για τις λιονταρίνες του άσεμνα μπλουζάκια...... Wink

Κι εσείς δεν μπορείτε να σκίσετε λίγο αυτά που φοράτε...? Laughing Laughing
vinman - Τετ 19 Οκτ 2005, 21:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν να ειχε σημερα λιγο παραπανω κοσμο η εκθεση απο την Κυριακη.... Wink Wink
Επεσα πανω και στην εγγραφη ενος νεου μελους... Wink Wink
DIMCHRI - Τετ 19 Οκτ 2005, 22:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

αυτό είναι το προσωπικό του, αυτοκίνητο νομίζω. και είναι ομολογουμένως εκπληκτικό.

Επιτρέπεται να το πας και για βόλτα στην έκθεση ???
RASTAVIPER - Τετ 19 Οκτ 2005, 23:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
STELIOS έγραψε:

αυτό είναι το προσωπικό του, αυτοκίνητο νομίζω. και είναι ομολογουμένως εκπληκτικό.

Επιτρέπεται να το πας και για βόλτα στην έκθεση ???

Oχι φιλε μου.Τα αμαξια αυτα ειναι σταθερα σε καθε περιπτερο της εκθεσης και δεν κινουνται.Μπορουμε μονο να το βαλουμε μπροστα και οχι παντα..
Baphomet - Τετ 19 Οκτ 2005, 23:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
πάρα πολύ ωραίο το περίπτερο...η έκθεση δε μου άρεσε... Confused
vinman - Πεμ 20 Οκτ 2005, 05:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
πάρα πολύ ωραίο το περίπτερο...η έκθεση δε μου άρεσε... Confused

Οπως ειπες...''καθε φετος και χειροτερα''.. Razz
...... - Πεμ 20 Οκτ 2005, 11:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω βρηκα κατι πολυ ομορφο στην εκθεση...
ειναι στο διπλανο περιπτερο...
Laughing Laughing
πρεπει να το παρω πριν μεγαλωσω κι αλλο...ατιμη κοινωνια....
Embarassed Embarassed
UnderTaker - Πεμ 20 Οκτ 2005, 13:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εννοείς? Και εσύ το κοντό μελαχροινό θέλεις;
...... - Πεμ 20 Οκτ 2005, 14:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
Χρηστο σε παρακαλω εξηγησε στον Παναγιωτη που εισαι πιο παλιος εδω μεσα...το ονομα μου...για να μην παρεξηγουμαστε...εμενα μου αρεσουν οι ανδρες και τα mr2...
τα υπολοιπα κοντα μελαχρινα κλπ...δεεεεεν....
nasoss - Πεμ 20 Οκτ 2005, 21:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ , ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΕ ΟΧΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΖΟCLUB.
MR2,....ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΣΑ ΔΙΘΕΣΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΕΙΝΑΙ.
Puke left
tsikis - Πεμ 20 Οκτ 2005, 22:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
τουλάχιστον εκεί που είναι το clubfiesta ... πασαρέλα είναι ... απέναντι έχουμε τα μωράκια του burn out !!!!
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Παρ 21 Οκτ 2005, 00:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
shark_zak έγραψε:

στην επόμενη θα μεριμνήσω εγώ προσωπικά σαν ταμίας για την ενδυμασία των κοριτσιών μας... Wink Silly
TiMoRiS - Παρ 21 Οκτ 2005, 09:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
τουλάχιστον εκεί που είναι το clubfiesta ... πασαρέλα είναι ... απέναντι έχουμε τα μωράκια του burn out !!!!
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Βρε καλως το γειτονα!Εγω ειμαι στο αριστερο σου περιπτερο!!!
tsikis - Παρ 21 Οκτ 2005, 09:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
pou sto I2D ?
UnderTaker - Παρ 21 Οκτ 2005, 12:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε εσείς, που είσαι ρε Τιμόρι???
Τον τσίκι τον είδα, γυροφέρνει τα γλυκά και τις ανιψούλες.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Μίλησα και με το παλικάρι με το Α3 [ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΧΩ!!!!!!].

Εσένα όμως δε σε είδα! Ψάξε με στο PSClub όποτε έρθεις...
Είμαι διάσημος... Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Stevon - Παρ 21 Οκτ 2005, 12:56:46
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon στο =Ανεπίσημες Συναντήσεις Μελών έγραψε:
MEMsound έγραψε:
εγώ σχολάω στις 21:00 οπότε δεν προλαβαίνω να έρθω από την έκθεση εκτός και αν οι δρόμοι είναι άδειοι ....
Οπότε θα έρθω μετά αν κανονίσουμε μετά καμια "καφεδο/ποτο-ποσία"..... Wink Wink

Mία απο τα ίδια...εκτός και γίνει κανένα θαυμα και φύγω νωρίτερα. Rolling eyes

Τελικά έγινε το θαύμα...και κατέβηκα Laughing

Να δείξω και εγώ μερικές φωτό...(άν και με πρόδωσε η μπαταρία Evil )

Το περιπτερο...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/485617/0/IM000133.JPG

Οι <<Λιονταρίνες>> του περιπτέρου μας...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/485613/0/IM000124.JPG
λίγο κουνημένη βέβαια αλλά δέν πειράζει...

ΤΗΝ ΘΕΛΩ......
http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/485615/0/IM000128.JPG

Έ...και μία ακόμα απο την ίδια κούκλα.....και τον πλούσιο εσωτερικό της ΚΟΣΜΟ....
http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/485614/0/IM000129.JPG
Sidobre - Παρ 21 Οκτ 2005, 13:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Το περιπτερο...

To ότι έχει πέσει το ύφασμα πίσω από το πανό, δεν το έχει προσέξει κανένας;
Ας το πιάσει κάποιος από τα παιδιά που κατεβαίνουν κάτω... Evil Evil Evil
Stevon - Παρ 21 Οκτ 2005, 13:07:39
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Stevon έγραψε:

Το περιπτερο...

To ότι έχει πέσει το ύφασμα πίσω από το πανό, δεν το έχει προσέξει κανένας;
Ας το πιάσει κάποιος από τα παιδιά που κατεβαίνουν κάτω... Evil Evil Evil

E ρε στραβομάρα.... Embarassed άν δέν το έλεγες εγώ προσωπικά δέν θα το πρόσεχα.
Θά κάνω ένα τηλ. σε αυτούς που είναι κάτω να το διορθώσουν.
UnderTaker - Παρ 21 Οκτ 2005, 13:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σταμάτα την γκρίνια ρε πρόεδρα... Το φτιάξαμε εχτές το γαμωύφασμα...
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
UnderTaker - Παρ 21 Οκτ 2005, 14:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
Για την παρατήρηση που έκανες, μόλις κέρδισες μια
φωτογραφία σου στο περιοδικό ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΖΑΝΤΑ!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
UnderTaker - Παρ 21 Οκτ 2005, 14:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλη παρατήρηση κανείς??????
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl
TiMoRiS - Παρ 21 Οκτ 2005, 14:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη κατα τις 5¨30 θα ειμαι στο περιπτερο του I2d αμα θες ελα ή θα ερθω εγω!Ποτε θα ανοιξετε με το Α3???αχχαχαχααχχαα
crusader - Παρ 21 Οκτ 2005, 14:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι εγώ!

Θέλω να καταγγείλω εσένα γιατί χθες με έγραψες!!! Mad
Περιμένοντας λοιπόν εκεί που ήμουνα να με πάρεις τηλέφωνο ήπια 2 φραπόγαλα και μετά δεν μου κόλλαγε ύπνος με τίποτα Exclamation Evil Confused Confused
Baphomet - Παρ 21 Οκτ 2005, 14:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μου πήραν τις πινακίδες... οπότε έκθεση και λοιπές μετακινήσεις τέλος για μένα μέχρι να τις πάρω. Crying or Very sad
UnderTaker - Παρ 21 Οκτ 2005, 14:53:10
Θέμα δημοσίευσης:
Crusader, σε έχω και εσένα σε μία πόζα με τη γλώσσα έξω...
Είσαι σίγουρος ότι ήταν γράψιμο το χθεσινό; Wink Wink Wink Wink Wink
MEMsound - Παρ 21 Οκτ 2005, 15:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Μου πήραν τις πινακίδες... οπότε έκθεση και λοιπές μετακινήσεις τέλος για μένα μέχρι να τις πάρω. Crying or Very sad

όμορφα....
που είχες παρκάρει ρε και στις πήραν..... Question

Υ.Γ. 1.αυτός ο πρόεδρος όλο παράπονα είναι.... Laughing Laughing
Υ.Γ.2. σήριαλ έχει γίνει αυτό το ύφασμα.... Laughing Laughing

crusader - Παρ 21 Οκτ 2005, 16:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Crusader, σε έχω και εσένα σε μία πόζα με τη γλώσσα έξω...
Είσαι σίγουρος ότι ήταν γράψιμο το χθεσινό; Wink Wink Wink Wink Wink

Ρε συ πριν ημουν λίγο μεθυσμενος....
Τώρα που το ξανασκέφτομαι νηφάλιος δεν θυμαμαι τίποτα για γράψιμο... ποιο γράψιμο;;; Laughing Laughing Laughing
tsikis - Παρ 21 Οκτ 2005, 19:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω να εκφράσω την δυσαρέσκιά μου για τα μέλη του club ...
πηγαίνω κάθε μέρα σχεδόν στο περίπτερο και βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα ... πόσο να αντέξουν ??
είμαστε τόσα ενεργά μέλη και γύρω στους 15 έχουν περάσει ! παιδιά ξυπνήστε ... έχουμε κατέβει στην AutoExelixis2005 και πρέπει να την υποστηρίξουμε ! ( τουλάχιστον το δικό μας περίπτερο ! ) Wink Wink
pygolabida - Παρ 21 Οκτ 2005, 22:20:33
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
...πηγαίνω κάθε μέρα σχεδόν στο περίπτερο και βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα ...

Πάντως εμένα μου αρκεί που πηγαίνω & βλέπω τον Undertaker....δέν ξέρω πως θα τα βγάζαμε πέρα χωρίς την παρέα του!
Τώρα όσον αφορά την έκθεση, σε σχέση με τους εκθέτες θεωρώ ότι είναι πιο φτωχή με πέρσυ, αλλά αυτή η ιστορία με το διαγωνισμό στα ηχοσυστήματα είναι πραγματικά απίστευτη.....έχουν μαζευτεί από όλο τον κόσμο για το διαγωνισμό της ΕΜΜΑ και αυτά που βλέπουν τα μάτια μας & ακούνε τα αυτιά μας είναι πραγματικά εξωπραγματικά, εγώ προσωπικά τέτοιες ηχητικές & οπτικοακουστικές γενικά επενδύσεις στα αυτοκίνητα δέν έχω ξαναδεί ποτέ και έστω να μήν ενδιαφέρει κάποιον αυτός ο τομέας κατά τη γνώμη μου αξίζει τον κόπο....
Tiesto - Παρ 21 Οκτ 2005, 22:27:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα γνωρισα τον Undertaker και τον tsiki. δεν σας νοιαζει μεν αλλα δε πειραζει Laughing
crusader - Παρ 21 Οκτ 2005, 22:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Τώρα όσον αφορά την έκθεση, σε σχέση με τους εκθέτες θεωρώ ότι είναι πιο φτωχή με πέρσυ, αλλά αυτή η ιστορία με το διαγωνισμό στα ηχοσυστήματα είναι πραγματικά απίστευτη.....έχουν μαζευτεί από όλο τον κόσμο για το διαγωνισμό της ΕΜΜΑ και αυτά που βλέπουν τα μάτια μας & ακούνε τα αυτιά μας είναι πραγματικά εξωπραγματικά, εγώ προσωπικά τέτοιες ηχητικές & οπτικοακουστικές γενικά επενδύσεις στα αυτοκίνητα δέν έχω ξαναδεί ποτέ και έστω να μήν ενδιαφέρει κάποιον αυτός ο τομέας κατά τη γνώμη μου αξίζει τον κόπο....

Στην ουσία δεν υπάρχει διαγωνισμός...

DLS και μετά το χάος Exclamation

Τα σαρώνει όλα χρόνια τώρα με απίστευτη διαφορά κιόλας από τους αντιπάλους της Cool
pygolabida - Παρ 21 Οκτ 2005, 22:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

Τα σαρώνει όλα χρόνια τώρα με απίστευτη διαφορά κιόλας από τους αντιπάλους της Cool

H DLS γενικά "σαρώνει" στο πέρασμά της........... Wink Wink Wink Wink Wink Razz
ROM206 - Σαβ 22 Οκτ 2005, 15:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
Λοίπον.... Πήγα και εγω στην έκθεση την Παρασκευή( και ξέχασα πως με λένε απο το κρύο που έφαγα στο και καλά Drift Show...)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσα άτομα ασχολήθηκαν με το στήσιμο του περιπτέρου, κάνανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά !!! Πιστεύω πως ήταν το καλύτερο περίπτερο στα club και οχι επειδή ήταν απλώς το δικό μας αλλά γιατί πραγματικά ήταν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!

Επίσης ΜΠΡΑΒΟ στα δύο κορίτσια για την αντοχή τους( απο ότι κατάλαβα, πρέπει να είναι αυτές που έχουν κλείσει τις περισσότερες ώρες εκεί μέσα !!!)

Ελπίζω του χρόνου να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο χώρο, ακόμα καλύτερο περίπτερο και περισσότερο κόσμο!!!!

Όσο για την έκθεση...... Silent Puke right
Μου φάνηκε κάπως μικρή σε σχέση με τις προηγούμενες !!!
Τουλάχιστον ήταν κάπως καλύτερη απο την Athens Tunning Show

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ !!!!
Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping

Υ.Γ. Γιάννα το βρήκα τελικά το αμάξι που έλεγες αλλά ήταν σκεπάσμένο με κουκούλα και δεν είδα τπτ... αλλά αμα βρείς τπτ φώτο !!!!!
ROM206 - Σαβ 22 Οκτ 2005, 15:44:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αααααα... ΞΕΧΑΣΑ τον ΚΥΡΙΟ UNDERTAKER .....

ΞΕΚΟΛΑΑΑΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ !!!!!
(Ρε κακομοίρι, αφού μόλις είδε εμένα ξέχασε οτι υπάρχουν άλλοι άντρες, δεν την είδες πως μου χαμογέλα, με έτρωγε με τα μάτια της Laughing Laughing Laughing Cool Cool )
Ασχέτος απο την πλάκα, ΜΠΡΑΒΟ και σε εσένα είμαι σίγουρος πως πάσχεισες και εσύ για αυτήν την έκθεση !!!!
ROM206 - Σαβ 22 Οκτ 2005, 15:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑ ΜΟΥΥΥ !!! (Ήσουν και εσύ εκεί δεν σε ξεχνάω !!!!)

Έχω κάτι φώτο και βίντεο απο την έκθεση που θα ξεσηκώσει πολύ(αντρικό) κόσμο!!!!
Τι λές να τα ανεβάσω??????????
Αλλά δεν ξέρω με τι τίτλο να τα ανεβάσω....??? Δώσε καμία ιδέα!!! ( Πρόσεχε τι θα πείς όμως γιατί προβλέπω ΠΛΑΣΤΗ.... χιχιχιχι Twisted evil Twisted evil )
miss pug - Σαβ 22 Οκτ 2005, 22:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
Έχω να εκφράσω την δυσαρέσκιά μου για τα μέλη του club ...
πηγαίνω κάθε μέρα σχεδόν στο περίπτερο και βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα ... πόσο να αντέξουν ??
είμαστε τόσα ενεργά μέλη και γύρω στους 15 έχουν περάσει ! παιδιά ξυπνήστε ... έχουμε κατέβει στην AutoExelixis2005 και πρέπει να την υποστηρίξουμε ! ( τουλάχιστον το δικό μας περίπτερο ! ) Wink Wink

Παρολο που ειμασταν λιγοι το περιπτερο του PS CLUB αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις και εισεπραξε τα περισσοτερα βλεματα θαυμασμου καθως και πολλους θαυμαστες απο τα γυρω περιπτερα (NISSAN CLUB, FUNKY SMART,REDLINERS K.A).Ευχαριστουμε οσους περασαν και μας συμπαρασταθηκαν και φυσικα τον Undertaker για τις πολυτιμες συμβουλες του και τις ωραιες φωτογραφιες του.

ROM206 έγραψε:
Επίσης ΜΠΡΑΒΟ στα δύο κορίτσια για την αντοχή τους( απο ότι κατάλαβα, πρέπει να είναι αυτές που έχουν κλείσει τις περισσότερες ώρες εκεί μέσα !!!)

Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια,οι ωρες ηταν πολλες αλλα παρασαν ευχαριστα και μας αφησαν ωραιες αναμνησεις.Μην μας ξεχασετε αν μας ξαναχρειαστειτε.

crusader - Κυρ 23 Οκτ 2005, 03:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
miss pug έγραψε:
Μην μας ξεχασετε αν μας ξαναχρειαστειτε.

Εγώ πάντως δεν θα σε ξεχάσω Μαρία...
Από σκούπα και σφουγγαρίστρα πώς πας; Laughing Laughing
vinman - Κυρ 23 Οκτ 2005, 08:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
miss pug έγραψε:
Μην μας ξεχασετε αν μας ξαναχρειαστειτε.

Εγώ πάντως δεν θα σε ξεχάσω Μαρία...
Από σκούπα και σφουγγαρίστρα πώς πας; Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Εισαι απιστευτος... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Κυρ 23 Οκτ 2005, 09:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα θα κατευω και γω μετα απο 3 μερες απουσιας (ακους Μανθο?? Razz Razz ).
Παντως ενα τοσο μεγαλο περιπτερο σαν το δικο μας εχει δυνατοτητες για πολλα πραγματα (κοσμο,αμαξια κλπ) αλλα πιστευω οτι εγιναν αρκετα αν αναλογιστουμε σε ποσο χρονο ετοιμαστηκαν ολα.
Σημερα τελευταια μερα, οποιος μπορει ας κατεβει!
Touristas - Κυρ 23 Οκτ 2005, 10:32:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα θα κατέβω κι εγώ το μεσημεράκι , δυστυχώς λόγο δουλειάς δεν μπορούσα να έρθω όλη την εβδομάδα Embarassed
Harvester - Κυρ 23 Οκτ 2005, 15:03:53
Θέμα δημοσίευσης:
Η έκθεση ήταν πάρα πολύ καλή και είχαμε όντως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ περίπτερο εκεί.. Μπράβο στα παιδιά που πέρασαν από κει και το στήριξαν. Εγώ δυστυχώς πήγα για λίγο μόνο το Σάββατο το απόγευμα.Την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρω να είμαι εκεί μία ολόκληρη ημέρα..

psclub rulez.. Thumb Left Thumb Left Thumb Left Thumb Left Thumb Left Thumb Left
sod - Κυρ 23 Οκτ 2005, 23:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
Η εκθεση τελειωσε,ειχαμε ενα απο τα ομορφοτερα περιπτερα αλλα χωριs πολυ κοσμο!!(γνωμη μου)!Η Γιαννα και η Μαρια γραψανε τρελεσ ωρεσ στο περιπτερο και μπραβο τουs!!Εγω τουs αφησα λιγο πριν ξεστησουν το περιπτερο διοτι επρεπε να φυγω!! Sad Sad Και του χρονου παντα τετοια και με πιο πολυ κοσμο!!!!
DimiP - Κυρ 23 Οκτ 2005, 23:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω αν ειχαμε ενα πολυ ομορφο περιπτερο γιατι δυστυχως δεν καταφερα να ερθω στην εκθεση. Πιστευω οτι ηταν μια πολυ καλη προσπαθεια.
Μηπως; λεω μηπως ομως παραευλογουμε τα γεννια μας ; γιατι για παραδειγμα φιλος μου απο το alfaromeo club (alfisti.gr) που ηταν στην εκθεση ουτε που ηξερε οτι υπηρχαμε.
δεν θελω να πω τιποτα ιδιαιτερο απλα μου εκανε εντυπωση οτι ενω ηταν στην εκθεση τοσες μερες ουτε που μας ειχε δει ενω διαβαζουμε πολυ καλα λογια απο δικα μας μελη.
Tiesto - Κυρ 23 Οκτ 2005, 23:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη μια 3η αποψη ειναι χρισημη σε τετοια θεματα, το PSClub οντως ειχε το καλυτερο περιπτερο κατα την γνωμη μου περισσοτερο λογου του μεγεθους και της διακοσμησης.

Το θεωρω λιγο υπερβολικο να μην ηξερε καποιος οτι υπηρχε το club αφου ηταν σε πολυ κεντρικη θεση.

btw, ποιος ειναι ο φιλος σου? Smile
RASTAVIPER - Δευ 24 Οκτ 2005, 00:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
δεν ξερω αν ειχαμε ενα πολυ ομορφο περιπτερο γιατι δυστυχως δεν καταφερα να ερθω στην εκθεση. Πιστευω οτι ηταν μια πολυ καλη προσπαθεια.
Μηπως; λεω μηπως ομως παραευλογουμε τα γεννια μας ; γιατι για παραδειγμα φιλος μου απο το alfaromeo club (alfisti.gr) που ηταν στην εκθεση ουτε που ηξερε οτι υπηρχαμε.
δεν θελω να πω τιποτα ιδιαιτερο απλα μου εκανε εντυπωση οτι ενω ηταν στην εκθεση τοσες μερες ουτε που μας ειχε δει ενω διαβαζουμε πολυ καλα λογια απο δικα μας μελη.

Kαλα αυτο που λες δε μου κανει εντυπωση...Αν αναλογιστεις οτι το συγκεκριμενο κλαμπ ηταν μαζι με μερικα αλλα χωμενο στη μια πλευρα της εκθεσης και καποια παιδια απο κει βαριοντουσαν να κυκλοφορησουν στην υπολοιποη εκθεση, τοτε ειναι λογικο να μην προσεξαν το περιπτερο του PSCLUB. Twisted evil Twisted evil Για ρωτα τον γιατι αμφιβαλω οτι ειδαν και το μικρο περιπτερο του FASTER!!! Razz Razz Razz
Neo307 - Δευ 24 Οκτ 2005, 04:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρασα και εγώ από την έκθεση χτες. Προσωπικά δε μου πολυάρεσε η όλη έκθεση... Δεν ξέρω αλλά την περίμενα κάπως διαφορετική. Είχε όντως πάρα πολύ ωραία μωράκια και όλα χαμογελούσαν τόοοοοσο γλυκα Wink Για το psclub νομίζω ότι τα παιδιά φροντίσαν και είχαν ένα όμορφο χώρο! Εντάξει μην τρελλαθούμε, δεν είμαστε και καμιά εταιρία να τα χώνει και να φτιάχνει designatous χώρους! Μια χαρά ήταν! Πάντως αν συγκριθούμε και με άλλα club μια χαρά είμαστε!!! Και κάποια στιγμή πρέπει να περάσω να τα πούμε και από κοντά. Να στε καλά παιδιά και του χρόνου! Cool
STELIOS - Δευ 24 Οκτ 2005, 08:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Μηπως δεν ξεκουνησε απ'τη θεση του ??? Very happy Ισως δεν εκανε βολτα στο χωρο των clubs αλλα μονο στην εκθεση ??? Γιατι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εφερε βολτα τα Clubs και να μην το ειδε !!!!! Και να θες να μην το δεις δεν γινεται γιατι 1ον ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ και 2ον ειχε και δυο αμαξια εκ των οποιων το 307 CC δεν γινεται να μην το παρατηρησεις λογο ΜΕΓΕΘΟΥΣ και ΘΕΣΗΣ !!!!
STELIOS - Δευ 24 Οκτ 2005, 08:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
Neo307 έγραψε:
Πέρασα και εγώ από την έκθεση χτες. Προσωπικά δε μου πολυάρεσε η όλη έκθεση... Δεν ξέρω αλλά την περίμενα κάπως διαφορετική.

Θα συμφωνησω. Τουλαχιστον σε σχεση με τη περσινη ηταν κλασσεις κατωτερη λογο εληψης των μεγαλων διεθνων εταιριων.
paradisos9_mr2 - Δευ 24 Οκτ 2005, 10:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Εγω βρηκα κατι πολυ ομορφο στην εκθεση...
ειναι στο διπλανο περιπτερο...
Laughing Laughing
πρεπει να το παρω πριν μεγαλωσω κι αλλο...ατιμη κοινωνια....
Embarassed Embarassed

Ελα να στο δωσω μια βολτα ....Εφηηηηηηη Twisted evil Twisted evil

Παντως μπραβο στα κοριτσια που κατσανε τοσες πολλες ωρες.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Δευ 24 Οκτ 2005, 17:46:05
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως θα βαλετε καμια φωτογραφια να δουμε και εμεις που δεν ηρθαμε το περιπτερο μας?
STELIOS - Δευ 24 Οκτ 2005, 18:06:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πας α'αυτο το topic μερικες σελιδες πισω θα δεις αρκετες φωτο Wink
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Δευ 24 Οκτ 2005, 18:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Αν πας α'αυτο το topic μερικες σελιδες πισω θα δεις αρκετες φωτο Wink

merci !!! απλα τις εψαχνα στο gallery !!! Laughing
Neo307 - Δευ 24 Οκτ 2005, 18:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως, μια παρατήρηση για του χρόνου θα ήταν να υπάρχει και κάτι άλλο που να τραβάει την προσοχή του κόσμου. Πχ καμιά tftou να δείχνει σκηνές από συναντήσεις του psclub.gr ή απο βελτιωμένα peugeot. Νόμίζω θα έκανε πιο ζωντανό το περίπτερο, τώρα βέβαια και καμιά παραπάνω γυναικεία παρουσιά με μαύρα σορτσάκια θα ανέσταινε και νεκρούς!!! Wink
pygolabida - Δευ 24 Οκτ 2005, 19:55:46
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Υ.Γ. Γιάννα το βρήκα τελικά το αμάξι που έλεγες αλλά ήταν σκεπάσμένο με κουκούλα και δεν είδα τπτ... αλλά αμα βρείς τπτ φώτο !!!!!

Όλα τα λεφτά η εμφάνιση............... Wink το περιεχόμενο αμφιβάλλω....... Scratch

Μήπως έχει στο πρόγραμμά του κάποιος διαδρομή από δυτικά προάστεια με κατεύθυνση Πειραιά..... Question Question Question Έχω τις καρέκλες και τα τραπεζάκια του Μάνου που τα χρειάζεται σύντομα και θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα κάποιος να τα πήγαινε.......... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Sidobre - Τρι 25 Οκτ 2005, 11:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
Eστω και λίγο καθυστερημένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποια άτομα:

- Την Γιάννα και την Μαρία που μόνιμα ήταν στο περίπτερο! Σίγουρα το περίπτερό μας δεν θα ήταν τόσο ωραίο αν δεν ήταν αυτές εκεί.

- Τον Vinman που παραχώρησε εν ριπή οφθαλμού της καρέκλες και τα τραπέζια, καθώς και τα εδέσματα που όλα τα άλλα περίπτερα ξεπάτωσαν!

- Toν IceGus που με ένα μόνο τηλεφώνημα κατάλαβε τί ήθελα και το έφιαξε σε χρόνο DT!!! Ευχαριστούμε πολύ για τους Πάγκους/Ντέξιον.

- Τους RastaViper, KanelJ που ήταν και αυτοί εκεί.

- Τον Stelio που βοήθησε στο στήσιμο του περιπτέρου

- Τους κ.κ. Κρασούλη και Δάρα που μας παραχώρησαν τα αυτοκίνητα της έκθεσης και μάλιστα με ευχαρίστηση!

- Τον ένα και μοναδικό UNDERTAKER. Τα σχόλια είναι περιττά. Παντού και για τα Πάντα εύρισκε λύσεις.

- Αντε και τον ΜEMsound που παραπονιέται συνέχεια ότι τον αγνοώ... Μπράβο αγόρι μου και ιδιαίτερα για το τρέξιμο που έριξες για τις συνεργασίες.

Και φυσικά όλους εσάς που μας επισκευτήκατε και ενδυναμώσατε την παρουσία μας.

Για εμάς, παρ'ότι η έκθεση δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το πλήθος του κόσμου αντάξιο της περσινής, έκλεισε με επιτυχία.
RASTAVIPER - Τρι 25 Οκτ 2005, 13:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
paradisos9_mr2 έγραψε:

Ελα να στο δωσω μια βολτα ....Εφηηηηηηη Twisted evil Twisted evil

Παντως μπραβο στα κοριτσια που κατσανε τοσες πολλες ωρες.

Εσυ φιλαρακι εισαι αυτος που κερναει τα RC τσαγακι???
vinman - Τρι 25 Οκτ 2005, 20:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
.........
- Τον Vinman που παραχώρησε εν ριπή οφθαλμού της καρέκλες και τα τραπέζια, καθώς και τα εδέσματα που όλα τα άλλα περίπτερα ξεπάτωσαν!

Παντα στη διαθεση σας... Wink Wink Wink
Sidobre - Τετ 26 Οκτ 2005, 12:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εκανα Edit το προηγούμενο μήνυμά μου γιατί ως γνωστό μεγαλώνω και αρχίζω και ξεχνάω. Και δυστυχώς ξεχνάω πολύ αγαπητό κόσμο. Confused

Σε ευχαριστώ ΚΑΙ προσωπικά Ice gus!
UnderTaker - Παρ 28 Οκτ 2005, 18:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τη μαμά μου και το μπαμπά μου,
τη θεία μου στο χωριό για τα φρέσκα αυγά που μου στέλνει, και τον κυρ Γιάννη το φούρναρη
στο Τέροβο Ιωαννίνων γιατί έχει μια ωραία κόρη ...
Tease TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease

Any time Πρόεδρα Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
UnderTaker - Δευ 31 Οκτ 2005, 19:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
Άργησα???????????

http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11501
UnderTaker - Δευ 31 Οκτ 2005, 19:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
Να γιατί ο UnderTaker δε θα έχει ποτέ του φτιαγμένο καλοριφέρ...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11502

Χωρίς λόγια
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11503

Τι βλέπει και γελάει?
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11504

Και κόσμο έχουμε λέω....
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11505

Ξανθό ή μελαχροινό????
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11506

Χωρίς λόγια...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11507

Δε γράφω τίποτα για ευνόητους λόγους...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11508

Για τον φίλο μου τον Χεαλερ
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11509

Το περίπτερο...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11510

Τι του κάνατε του παιδιού?
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11511

Αμ αυτού του παιδιού τι του κάνατε???
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11512

Χεαλερ, βλέπεις?
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11513

Βλέπεις Χελαερ????
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11514

Χωρίς σχόλια γιατί θα μας κράξουνε...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11515

Σοβαρότης μηδέν...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11516

Χωρίς σχόλια γιατί θα μας κράξουνε... [μέρος 2ο]
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11517

Αχ ρε Χεαλερ...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11518
pygolabida - Δευ 31 Οκτ 2005, 21:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
W00t Clapping Clapping Clapping ε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει....... παρεπιπτώντως το λιονταράκι μου είναι υπέροχο..... Very happy Very happy Razz Wink
Tiesto - Δευ 31 Οκτ 2005, 21:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ααααχ την μελαχρινη απτο Faster με την μαυρη μπλουζα την ειχα ερωτευτει!

Την ξανθια που ειναι μπροστα στο BMW του Burnout σε μια φαση την κοιταγα συνεχεια και με πηρε χαμπαρι και αρχισε να με κοιταει μ ενα περιεργο υφος! lol

Ααααχ, ωραια ηταν ε!
kanelj - Δευ 31 Οκτ 2005, 23:51:02
Θέμα δημοσίευσης:
συνεχεια των φωτογραφιων (αν και απο κινητο!)

Το καμαρι μας!
http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/206peugeot.jpg

Τι επαθε,φαντασμα ειδε?!
http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/Undertaker.jpg

Ο Προεδρος αραζει για τσιγαρο στο περιπτερο μας!
http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/sid.jpg

Κατι απο την υπολοιπη εκθεση για του λατρες του 4χ4...
http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/4x4.jpg

Και η καλυτερη φωτογραφια!!
(Α ρε,φωτογραφος-παπαρατσι επρεπε να γινω!!!)

Ακαταλληλη για κοπελες!!!

Το ...ροζ(για κοιταξτε καλα την φωτο!!!!) Exclamation Laughing

http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/rozaki.jpg
Tiesto - Τρι 01 Νοέ 2005, 00:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
"use from this location denied" μου βγαζει για ολες
kanelj - Τρι 01 Νοέ 2005, 00:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
Tωρα πρεπει να ειναι ενταξει! Wink
Tiesto - Τρι 01 Νοέ 2005, 01:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
αχαχαχαχαχαχα οντως η τελευταια ηταν η καλυτερη!

και το defender ομως πολυ καλο ηταν lol
shark_zak - Τρι 01 Νοέ 2005, 02:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο ( UnderTaker )δωσε τροφη στον λαο σου... Silly
UnderTaker - Τετ 02 Νοέ 2005, 16:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δε χαλάω χατήρια εγώ...

Καρδιές έκαψε στην έκθεση [μέρος 1ο]...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11595

Καρδιές έκαψε στην έκθεση [μέρος 2ο]...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11596

Καρδιές έκαψε στην έκθεση [μέρος 3ο]...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11597
Tiesto - Τετ 02 Νοέ 2005, 18:34:55
Θέμα δημοσίευσης:
οοοχι αυτη τη ξανθια! lol

την αλλη την αλλη! που ειναι μπροστα απτο κοκκινο BMW στο Burnout lol

ελα φτανει ομως, μην μας παρουν και για λιγουρια!

thanks παντως Razz
tirokomos - Τετ 02 Νοέ 2005, 19:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
οχι οχι....δε ντρεπομαστε!!!!!δειξε!!!!!εγω ειμαι ληγουρης και δε ντρεπομαι γι'αυτο!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Παρ 04 Νοέ 2005, 01:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
καλα εισαι καλητεχνης...σημερα θελω μια κοπια με τα εργα τεχνης που εχεις... Silly
tirokomos - Παρ 04 Νοέ 2005, 01:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
Και'γω θελω!!!!!!!!!Την πληρωνω οσο οσο!!! Tease Whistling Whistling
crusader - Παρ 04 Νοέ 2005, 11:12:56
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Στην ουσία δεν υπάρχει διαγωνισμός...

Τι λέγαμε;

pygolabida - Τρι 08 Νοέ 2005, 16:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ......είχα αποφασίσει ήδη βέβαια τι ηχοσύστημα θα βάλω στο αυτοκίνητο αλλά τώρα σιγουρεύτηκα..................... Embarassed Wink Wink Wink Wink Razz Razz Razz Razz Smile Smile
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 17:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαστε λίγο off-topic αλλά επειδή κέρδισε κάμποσα βραβεία δεν σημαίνει ότι είναι και η μόνη που αξίζει η DLS.
Όντως είναι από τις πιο καλές εταιρίες όσον αφορά τον ποιοτικό ήχο αλλά όχι και η μόνη...
Όλες οι σοβαρές εταιρίες ηχείων/ενισχητών έχουν μια σειρά "High Fidelity" που αποδίδει τα μέγιστα ποιοτικά.
Επίσης όταν μιλάμε για καλήτερη ηχητική ποιότητα είναι κάτι τελείως σχετικό και αν δεν ακούσει κανείς 2-3-4-5....κλπ συνδιασμούς ηχείων/ενισχητών εναλλάξ μέσα στον ίδιο πάντα χώρο δεν πρόκειται να καταλάβει διαφορές (ιδίως αν μιλάμε μεταξύ των ποιοτικών ηχείων της κάθε εταιρίας)
Γενικά το θέμα ήχος και ιδίως μέσα στο αυτοκίνητο είναι κάι που μπορούμε να συζητάμε για ώρες.... (κατά προτίμηση στην αντίστοιχη θεματική ενότητα)
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες