Baphomet έγραψε: |
ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ
Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για την έκθεση 6-8 καρέκλες και 2 τραπεζάκια, τα οποία πρέπει να βρεθούν άμεσα. Δανεικά εννοείται, για τις 9 μέρες της έκθεσης και μετά θα επιστραφούν. Παρακαλώ όποιος έχει...μας σώνει... |
vinman έγραψε: | ||
Εκλεισε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
Nα'σαι καλά Μάνο... αν δε το έχεις κάνει ήδη χτυπάς τηλέφωνο στον Τάσο να συννενοηθείτε... ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Ο christhehealer πήγε στο περίπτερο, ξενύχτης, νηστικός και μόνο και μόνο για να κάνει μια χάρη στο Πρόεδρα...
|
vinman έγραψε: |
...Σιγουρα εχουμε το πιο ομορφο περιπτερο απο ολα τα clubs αυτοκινητου... ![]() ![]() Συγχαρητηρια σε οσους ετρεξαν γι'αυτο το οποιο παρουσιαζουμε στην εκθεση... ![]() ![]() |
tazmania έγραψε: |
και ένα παλικάρι που...κυνηγιόμασταν στην παραλιακή με τα Peugeot μας !!!(Sorry φίλε αλλά δεν πρόλαβα να μάθω το ονομά σου!!!!) |
pygolabida έγραψε: |
Τα λόγια είναι......ΠΕΡΙΤΤΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ (Μαρινέλλα νομίζω.... ![]() ![]() Το λιοντάρι και οι λιονταρίνες ![]() |
shark_zak έγραψε: |
πολυ σεμνα ντυμενες ειστε ομως... ![]() ![]() ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
....Αλλα ολο και καποιο παιδι μας θα πηρε καμια καλη φωτογραφια.... ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: |
....Υ.Γ Ελπίζω να μας έχετε και κανα 106...... |
Tomakos έγραψε: |
δεν μας έκατσε το 106 maxi που σχεδιάζαμε λόγω κακού timing... ![]() Υπάρχει όμως ένα άλλο group A που θα κάνει... "το στόμα να κρεμάσει..." ![]() ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||||||
Λευκό να φανταστώ....? ![]() |
Tiesto έγραψε: |
Υπαρχει και ενα ΠΟΛΥ καλο 106 προς τα ηχοσυστηματα. Ενα μαυρο της ΧΜ που το χει πολυ προσεγμενο. Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ επειδη θυμισε λιγο αγγλια και ηταν ενα διαφορετικο 106 απ οσα βλεπουμε. Αξιζει την προσοχη! |
vinman έγραψε: |
Μαλλον σημερα το απογευματακι θα ξανακατεβω και εγω μια βολτα... ![]() |
ROM206 έγραψε: |
Εγω τελικά το έκλεισα για Παρασκευή !!!!! Οποίος θέλει να συναντηθούμε για να πάμε παρεά να το πεί !!!!( αν και μένω δίπλα εγώ, αλλα λέμε)
Υπόψιν, θα πάω απο νωρίς !!! (Πάλι θα έρθω με κάμερα και φωτογραφική μηχανή.... ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Nα έρθεις Πέμπτη ή Σάββατο βράδυ και ν' αφήσεις τις Παρασκεύες... ![]() ![]() ![]() ![]() |
pappaki έγραψε: |
Μπορει να ερθω και εγω σημερα,ελπιζω να συναντησω κανενα γνωστο.Αν δεν τα καταφερω θα ερθω μαλλον αυριο. |
shark_zak έγραψε: |
πολυ σεμνα ντυμενες ειστε ομως... ![]() ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
Ε, μα δέν φρόντισε το PSclub να τυπώσει για τις λιονταρίνες του άσεμνα μπλουζάκια...... ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Το καμαρι του περιπτερου μας
307CC by Daras Developments |
DIMCHRI έγραψε: | ||
αυτό είναι το προσωπικό του, αυτοκίνητο νομίζω. και είναι ομολογουμένως εκπληκτικό. Επιτρέπεται να το πας και για βόλτα στην έκθεση ??? |
πάρα πολύ ωραίο το περίπτερο...η έκθεση δε μου άρεσε... ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
Ε, μα δέν φρόντισε το PSclub να τυπώσει για τις λιονταρίνες του άσεμνα μπλουζάκια...... ![]() |
tsikis έγραψε: |
τουλάχιστον εκεί που είναι το clubfiesta ... πασαρέλα είναι ... απέναντι έχουμε τα μωράκια του burn out !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon στο =Ανεπίσημες Συναντήσεις Μελών έγραψε: | ||
Mία απο τα ίδια...εκτός και γίνει κανένα θαυμα και φύγω νωρίτερα. ![]() |
Stevon έγραψε: |
Το περιπτερο... http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/485617/0/IM000133.JPG |
Sidobre έγραψε: | ||
To ότι έχει πέσει το ύφασμα πίσω από το πανό, δεν το έχει προσέξει κανένας; Ας το πιάσει κάποιος από τα παιδιά που κατεβαίνουν κάτω... ![]() ![]() ![]() |
Μου πήραν τις πινακίδες... οπότε έκθεση και λοιπές μετακινήσεις τέλος για μένα μέχρι να τις πάρω. ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Crusader, σε έχω και εσένα σε μία πόζα με τη γλώσσα έξω...
Είσαι σίγουρος ότι ήταν γράψιμο το χθεσινό; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...πηγαίνω κάθε μέρα σχεδόν στο περίπτερο και βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα ... |
pygolabida έγραψε: |
Τώρα όσον αφορά την έκθεση, σε σχέση με τους εκθέτες θεωρώ ότι είναι πιο φτωχή με πέρσυ, αλλά αυτή η ιστορία με το διαγωνισμό στα ηχοσυστήματα είναι πραγματικά απίστευτη.....έχουν μαζευτεί από όλο τον κόσμο για το διαγωνισμό της ΕΜΜΑ και αυτά που βλέπουν τα μάτια μας & ακούνε τα αυτιά μας είναι πραγματικά εξωπραγματικά, εγώ προσωπικά τέτοιες ηχητικές & οπτικοακουστικές γενικά επενδύσεις στα αυτοκίνητα δέν έχω ξαναδεί ποτέ και έστω να μήν ενδιαφέρει κάποιον αυτός ο τομέας κατά τη γνώμη μου αξίζει τον κόπο.... |
crusader έγραψε: |
DLS και μετά το χάος ![]() Τα σαρώνει όλα χρόνια τώρα με απίστευτη διαφορά κιόλας από τους αντιπάλους της ![]() |
Έχω να εκφράσω την δυσαρέσκιά μου για τα μέλη του club ...
πηγαίνω κάθε μέρα σχεδόν στο περίπτερο και βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα ... πόσο να αντέξουν ?? είμαστε τόσα ενεργά μέλη και γύρω στους 15 έχουν περάσει ! παιδιά ξυπνήστε ... έχουμε κατέβει στην AutoExelixis2005 και πρέπει να την υποστηρίξουμε ! ( τουλάχιστον το δικό μας περίπτερο ! ) ![]() ![]() |
Επίσης ΜΠΡΑΒΟ στα δύο κορίτσια για την αντοχή τους( απο ότι κατάλαβα, πρέπει να είναι αυτές που έχουν κλείσει τις περισσότερες ώρες εκεί μέσα !!!) |
miss pug έγραψε: |
Μην μας ξεχασετε αν μας ξαναχρειαστειτε. |
crusader έγραψε: | ||
Εγώ πάντως δεν θα σε ξεχάσω Μαρία... Από σκούπα και σφουγγαρίστρα πώς πας; ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
δεν ξερω αν ειχαμε ενα πολυ ομορφο περιπτερο γιατι δυστυχως δεν καταφερα να ερθω στην εκθεση. Πιστευω οτι ηταν μια πολυ καλη προσπαθεια.
Μηπως; λεω μηπως ομως παραευλογουμε τα γεννια μας ; γιατι για παραδειγμα φιλος μου απο το alfaromeo club (alfisti.gr) που ηταν στην εκθεση ουτε που ηξερε οτι υπηρχαμε. δεν θελω να πω τιποτα ιδιαιτερο απλα μου εκανε εντυπωση οτι ενω ηταν στην εκθεση τοσες μερες ουτε που μας ειχε δει ενω διαβαζουμε πολυ καλα λογια απο δικα μας μελη. |
DimiP έγραψε: |
δεν ξερω αν ειχαμε ενα πολυ ομορφο περιπτερο γιατι δυστυχως δεν καταφερα να ερθω στην εκθεση. Πιστευω οτι ηταν μια πολυ καλη προσπαθεια.
Μηπως; λεω μηπως ομως παραευλογουμε τα γεννια μας ; γιατι για παραδειγμα φιλος μου απο το alfaromeo club (alfisti.gr) που ηταν στην εκθεση ουτε που ηξερε οτι υπηρχαμε. δεν θελω να πω τιποτα ιδιαιτερο απλα μου εκανε εντυπωση οτι ενω ηταν στην εκθεση τοσες μερες ουτε που μας ειχε δει ενω διαβαζουμε πολυ καλα λογια απο δικα μας μελη. |
Neo307 έγραψε: |
Πέρασα και εγώ από την έκθεση χτες. Προσωπικά δε μου πολυάρεσε η όλη έκθεση... Δεν ξέρω αλλά την περίμενα κάπως διαφορετική. |
...... έγραψε: |
Εγω βρηκα κατι πολυ ομορφο στην εκθεση...
ειναι στο διπλανο περιπτερο... ![]() ![]() πρεπει να το παρω πριν μεγαλωσω κι αλλο...ατιμη κοινωνια.... ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Αν πας α'αυτο το topic μερικες σελιδες πισω θα δεις αρκετες φωτο ![]() |
Υ.Γ. Γιάννα το βρήκα τελικά το αμάξι που έλεγες αλλά ήταν σκεπάσμένο με κουκούλα και δεν είδα τπτ... αλλά αμα βρείς τπτ φώτο !!!!! |
paradisos9_mr2 έγραψε: |
Ελα να στο δωσω μια βολτα ....Εφηηηηηηη ![]() ![]() Παντως μπραβο στα κοριτσια που κατσανε τοσες πολλες ωρες. |
Sidobre έγραψε: |
.........
- Τον Vinman που παραχώρησε εν ριπή οφθαλμού της καρέκλες και τα τραπέζια, καθώς και τα εδέσματα που όλα τα άλλα περίπτερα ξεπάτωσαν! |
crusader έγραψε: | ||
Στην ουσία δεν υπάρχει διαγωνισμός... DLS και μετά το χάος ![]() Τα σαρώνει όλα χρόνια τώρα με απίστευτη διαφορά κιόλας από τους αντιπάλους της ![]() |