Ydwr έγραψε: |
Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Χμμμμμ αυτό το χορευτικό που έχει η πρόσκληση είναι "όλο υποσχέσεις"........ ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Αν και έχω αποδείξει την τρέλα μου με κάθε δυνατό τρόπο (π.χ. Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν), είμαι έτοιμος να το ξανακάνω για αυτήν την βραδυά, όμως λόγω του ότι είναι Πάσχα και 1οΜαγιά το επόμενο ΠΣΚ μετά το party, πρέπει να επιλέξω πότε θα πάρω ΠΣΚ off από τις δύο δουλειές μου διότι και τα δύο, δεν γίνεται! ![]() Οπότε αναγκαστικά με χρεώνετε μια απουσία... Τί να κάνουμε, δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε! ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Eάν δεν με βάλει πρώτο στην Guest List το κοριτσάκι του PR,
θα βγάλω το CD της στα κανάλια!!!!! |
Ydwr έγραψε: |
Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ ![]() ![]() ![]() |
LuNa έγραψε: | ||
Για αυτο.....
..... εχω να πω μονο ενα πραγμα..... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!! (το αρνι ειναι ομολογω ενας πειρασμος αλλα για μενα δεν θα ηταν ποτε πρωτη πρωτεραιοτητα!) |
Άλλος από δώ...
Ώρες ώρες απόρω τι δουλειά έχει ένα σοβαρό μαυρο 407 στα χέρια ενός κουκουρούκου ανθρώπου.!!! χαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
θα περασω φυσικα αλλα δε χορευω ...δε χορευω !...δε χορευω!....... |
Στην αρχή στου προέδρου (αρκεί να φτιάξει την ανάρηση πρώτα...) για μια στριφτερή διαδρομή...(πίστα κατά προτίμηση???)
Μετά στου Σίμου για μια "ψιλή " σε καμιά ευθεία.... Και στο τέλος σε ένα με λίγα παραπάνω κυβικά (.....) για ένα chill out tour "χαλαρά" με 200...... χαχαχαχαχα Άστα άστα σωστό μαρτύριο θα είναι (....να αποφασίσεις πιο να παρεις μετά)!!! |
307 ARMY! έγραψε: |
Αν ερχόταν και ο Νικόλας από το Βόλο, πιστεύω ότι θα συναγωνιζόμασταν τα κορίτσια στο χορό της κοιλιάς. Παρ'όλα αυτά θα το παλέψω και μόνος μου! Αναστασία ετοιμάσου να με συνοδέψεις σ'ένα oriental αν και ενημερώνω ότι φέρνω πλήθος μαζί μου!. Ανυπομονώ ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Νικο μου....Υπαρχω και εγω για το χορο της κοιλιας.... ![]() ![]() ![]() Οποτε μπορουμε να κανουμε αχτυπητο ντουετο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 ARMY! έγραψε: | ||||
Μάνο μου είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε αχτύπητο ντουέτο! |
nickzotos έγραψε: |
επειδη εχουν μηνει 32 μερες για τις πανελληνιες...και πρεπει να στρωθω...συν οτι δουλευω το σαββατο....δεν ξερω αν θα ερθω....γενικα για λιγο καιρο θα απεχω απο τις συναντησεις... ![]() |
zotos έγραψε: |
επειδη εχουν μηνει 32 μερες για τις πανελληνιες...και πρεπει να στρωθω...συν οτι δουλευω το σαββατο....δεν ξερω αν θα ερθω....γενικα για λιγο καιρο θα απεχω απο τις συναντησεις... ![]() |
Kυβερνητικός Eκπρόσωπος - PR - Aναστασία - La Luna έγραψε: |
Θα φτιαξω μια guest list που θα εισαι μεσα ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!! Ικανοποιημενος???? ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Όχι βρε παιδί... Nα μην σε βάζω σε κόπο κι έχεις και δουλειές [να πας κομωτήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ, spa, να διαλέξεις το κατάλληλο φόρεμα-τσάντα-παπούτσι]... Mία λίστα για όλους είναι αρκετή. Eγώ θα είμαι πρώτος και οι υπόλοιποι από κάτω.... |
crusader έγραψε: | ||||
Επίσης πιστεύω ξέρουμε όλοι ποιός θα είναι 2ος στην λίστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ' ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ PSCLUB ε?????? εεε?????? ![]() |
Όχι βρε παιδί... Nα μην σε βάζω σε κόπο κι έχεις και δουλειές [να πας κομωτήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ, spa, να διαλέξεις το κατάλληλο φόρεμα-τσάντα-παπούτσι]... Mία λίστα για όλους είναι αρκετή. Eγώ θα είμαι πρώτος και οι υπόλοιποι από κάτω [λες και δεν κατάλαβα ότι πας να μου κάνεις λαμογιά, να με βάλεις σε μαϊμού Guest List και έχεις τους άλλοινοι στην κανονική... δεν τον γλιτώνεις τον Xαρδαβέλα χρυσή μου, έτσι όπως πας!!!!] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||||
η Στέλλα Μπεζαντάκου??? γιατι κι αυτη CC εχει... ![]() ![]() |
Dio78 έγραψε: |
Θα σας έρθω κι εγώ ![]() Υπάρχει περίπτωση πόρτας; Ή λέμε PSclub και καθαρίζουμε; ![]() |
Θα σας έρθω κι εγώ ![]() Υπάρχει περίπτωση πόρτας; Ή λέμε PSclub και καθαρίζουμε; ![]() |
CRUSADER έγραψε: |
η Στέλλα Μπεζαντάκου??? γιατι κι αυτη CC εχει...
ΟΧΙ |
Stevon έγραψε: |
wrong...... έχει και μάντεψε απο πού το έχει πάρει......???? ![]() |
Aπ' τα Multirama στο Ψυχικό! ![]() |
Όπως είπε ο ψηλός:
Θα έρθω 02:45, θα σε πάρω, θα πάμε ζούκια 03:00 κλπ. κλπ. Aκριβώς κουμπώνει το ωράριο. 2.45 περνάει. 3.00 αφήνουμε βαλέ το 206 και 3.01 είμαστε first table in the middle of the pista στο Λανότε να χαζέψουμε BουΠου πάνω στα τραπέζια. 5.00 πάμε στον Mπάκα να πάρουμε κανταΐφι και 5.03 είμαστε στο μπαλκόνι του Δάσκαλου να μας κεράσει espresso και να χαζέψουμε το sunrise... Θα κάνουμε τριγωνική κίνηση: Δραμαναϊτκλάμπ => Λανότε => Δάσκαλος ![]() |
LuNa έγραψε: |
Επί τη ευκαιρία να τονίσω ότι ΠΡΕΠΕΙ ... |
crusader έγραψε: |
Βέβαια κι εσείς φροντίστε τουλάχιστον να μην έρθετε με βερμούδα και διχτυωτό φανελάκι (βλ. Μπίλιας)... ![]() ![]() |
Δε φανταζομαι να έχει ξεχαστεί κανεις ε?????
Πέμπτη σήμερα..... ![]() |
Ο Λ Ο Ι Σ Τ Ο Σ Τ Ε Κ Ι !!!! |
DIMCHRI έγραψε: |
πρεπει να κλείσουμε θεσεις ???? |
madjas έγραψε: |
TODAY IS DARMA'S DAY!! |
vinman έγραψε: |
Ο Μανθος εν ωρα δρασης... |
.............Δεν χρειάζεται αλλά θα το αναφέρω ότι όποιος δεν ήρθε απλά έχασε... |
Δεν χρειάζεται αλλά θα το αναφέρω ότι όποιος δεν ήρθε απλά έχασε... |
....ετσι ακριβως...... |
ωραια η λαχειοφορος! το τυχερο χερι της κοπελας του baphomet (Αιμιλια;) μου χαρισε μια μπλουζα psclub, ευχαριστω! ![]() |
Tα cd απο την εκδρομη (εκδοση NickZotos) τα εφερα τα μοιρασα αλλα μαλλον ειχαν ολοι γιατι οπου εδινα μου ελεγαν πως το εχουν ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
(αυτό που δεν κατάλαβα, ήταν γιατί κρατάγανε τα ονόματα στην είσοδο, αφου δεν έγινε κλήρωση, ίσως για στατιστικούς λόγους....) |
(Οι επίτιμοι καλεσμένοι, ποιοί ήταν;;;;;;;;;!!!!!!!!!) |
PS: Έχασα και την ταμπακιέρα μου στο δράμακλαμπ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...... έγραψε: |
![]() .........ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...................................... |
![]() ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΤΟΥ 206CLUB ΜΑΣ ΠΑΝΕ.... ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ... ΚΑΙ ΕΛΕΕΕΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΟΟΧΙ.... ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ....ΜΗΠΩΣ ΤΑ 206 ΜΑΣ???? |
CC-Gio έγραψε: |
Περασαμε πολυ ωραια! Οπως παντα ''χαβαλε''!!!
Δεν το ηξερα οτι εκανε ο dj εκανε τον δυσκολα,για το τραγουδακι μας, ετσι και αλλιως το τραγουδι το συγκεκριμενο εχει και στοιχεια oriental μεσα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κανω αυτο το ποστ για να ευχαριστησω τον nickzoto για το δωρο που μου εκανε,μαλλον για τη γιορτη μου που ειναι σε λιγες μερες ![]() THANX NICKZOTO ΕΝΑ ΑΛΕΞΗΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ παρακαλω! Ακουει ο Τασος??? ==== Α-Λ-Ε-Ξ-Η-Λ-Ι-Ο!!! |
Kαι σε αυτό, το σημείο θα κάνω μία ακόμα καταγγελία ![]() Aυτή η Kυβερνητικιά Eκπρόσωπος απαπαπαπα... αδερφάκι μου!!!!! 25.847.563.258 κλήρους πήρα απ' αυτήν, ούτε τσίχλα δεν κέρδισα ![]() Eνώ ο ταμίας, κάθε κλήρος κι ένας σάκος του Aϊ Bασίλη!!!!! Πιστός στις προεκλογικές δεσμεύσεις του. Δίπλα στο αγνό νέο μέλος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΤΟΥ 206CLUB ΜΑΣ ΠΑΝΕ.... ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ... ΚΑΙ ΕΛΕΕΕΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΟΟΧΙ.... ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ....ΜΗΠΩΣ ΤΑ 206 ΜΑΣ???? |
Για άλλη μια φορά...
τα περάσμε όμορφαααααααα όμορφααααααα όμορφααααααααααα ![]() Δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του πάρτυ, δηλαδή στα 100+ άτομα που ήταν εκεί ![]() Αντε και εις ανωτερα!!! |
307 ARMY! έγραψε: | ||
Αν και δεν γνωριζόμαστε παίρνω το θάρρος να σου πω, ότι καλό είναι να μην είσαι μονοδιάστατη. Δηλαδή αν το club δεν άνοιγε τις πόρτες του σε όλους τους φίλους, αλλά και κατόχους Peugeot, θα ήσουν ευχαριστημένη; Τότε όμως θα κατάληγε ρετρό, αφού το μοντέλο σας θα καταργηθεί (αρχής γενομένης από του χρόνου) και δε θα υπήρχαν δυνατότητες να αναπτυχθεί όπως εξελίσσεται τώρα (ρώτα γι' αυτό σχετικά τον Πρόεδρο). Πχ αναφέρω: αναγνώριση από την επίσημη Peugeot (διακαής πόθος όλων μας με πάρα πολλά οφέλη), ταξίδια στο εξωτερικό ή συμμετοχή σε αγώνες, όπου απαιτείται η εξεύρεση σπονσόρων και πολλά άλλα! Ζητώ συγγνώμη αν στεναχώρησα, αλλά σαν οραματιστής βλέπω πολύ πιο μπροστά πιστεύοντας ότι τα καλά δεν έχουν έρθει ακόμη και γι 'αυτό γράφω έτσι. Ευχομαι καλό Πάσχα και μη με παρεξηγείς. Φιλικά Νίκος! |
Κανένας δεν είπε οτι είναι αντίθετος στην "υιοθέτηση" και των υπόλοιπων μοντέλων της εταιρείας, από το club..... ίσα-ίσα, ήταν αναγκάιο κακό.... το θέμα είναι οτι έχει χαθεί η ατμόσφαιρα, αυτό το "κάτι", που μας έκανε να διαφέρουμε από τους άλλους..... |
307 ARMY! έγραψε: |
Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση φιλενάδα! Περάσαμε καταπληκτικά, αν και ο DJ έκανε τα πάντα για να μας ξενερώσει, όμως το χανουμάκι που χόρεψε για πάρτη μου πάνω στο τραπέζι ήταν όλα τα λεφτά! Πάντα τέτοια παιδιά! ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλό Πάσχα σε όλους και δεν είναι κακό να περάσουμε και από καμιά εκλλησία να μας διαβάσει κανας παππάς μπας και ηρεμήσουμε λίγο.... |
Ghost Dog έγραψε: |
...........Εγω παντως πεταχτηκα μιας και ηταν στο δρομο μου και με διαβασε κανονικοοοοτατα...! ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
....
Καλό Πάσχα σε όλους και δεν είναι κακό να περάσουμε και από καμιά εκλλησία να μας διαβάσει κανας παππάς μπας και ηρεμήσουμε λίγο........ |
Κανονισε μου βρε Αρη και μενα ενα παρομοιο ''διαβασμα''... ![]() ![]() Πρεπει να εξομολογηθουν καποιες αμαρτιες μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Νομίζω ότι έχεις μπερδεψει την εκκλησία με την κόλαση εκτός αν και στα δυο έχει σταυρους (που δεν το νομίζω)....!!!!!. |
Αρη πολυ χαιρομαι που απο τη στιγμη που την χωρισα,τα βρηκατε....
ειναι σε καλα χερια τωρα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Την πασαρα με τη σειρα μου στο Μανθο ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
Δεν φαντάζομαι να σας πειράζει να την κρατήσω λίγο έτσι? Υπομονη να 'ρθει η σειρά σας.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το 550 το εχω εγω στα χερια μου! ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος. Δώσε μου λίγο χρόνο να το κοιτάξω.. |
CC-Gio έγραψε: | ||||
Για να σε βοηθησω.....το κερδισε ο nickzotos και το εδωσε σε μενα αρα το αλεξηλιο ειναι ΔΙΚΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ!!!! ![]() |
crusader έγραψε: | ||||||
Καλά ντεεεε... Ορίστε το διόρθωσα! Ηρέμησε, δεν στο παίρνει κανείς ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Σικέ! Σικέ! Σάρωσε όλα τα δώρα ο Ady!! ![]() ![]() ![]() |
Χιχιχι!
Ευχαριστω το psclub.....ευχαριστω τη μαμα μου και τον μπαμπα που με εκαναν τοοοοοσο τυχερο και τον κοσμο που με στηριξε.... Σας ευχαριστω πολυ.....σας αγαπω! |
teoman έγραψε: |
Δύο λαχνοί με "1 Καπελάκι PSClub.gr" έχουν και οι δύο το Νο206.Κάτι λάθος και εδώ (λεπτομέρειες...) |
[*]1 Καπελάκι PSClub.gr Χορηγός: PSClub.gr (Δώρο αξίας 8 ευρώ) Αρ.Λαχνού: 206 Τυχερός: Βικυ (φίλη Ady) |
Baphomet έγραψε: |
τα περισσότερα ήταν προσφορές απο τα μαγαζιά... |
σημερα στο στεκι δεν ειχα χρονο , αλλα την επομενη Πεμπτη θελω τη μπλουζιτσα μου γιατι ερχονται και κρυα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
το τελικο τοποθετηθηκε... ![]() |
[*]Private Dance By Darma Belly Dancers
Χορηγός: Darma Club (Αξία ανεκτίμητη!!) Τυχερός: Ady |
shark_zak έγραψε: | ||
θυμισε το μου την επομενη τεταρτη να σου την κραταω και το νουμερο εεε... ![]() ![]() |
Ady έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aπαιτω το αλεξηλιο μου!
Ο υπευθυνος να φροντισει την τοποθετηση του!!!!! |
Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμα μια μπλούζα που έχω κερδίσει ![]() |
γιεπ.... ![]() |
[list]
[*]Ελάφρωμα βολάν και αλουμινένια τροχαλία στροφάλου με τοποθέτηση για οποιοδήποτε αυτοκίνητο του ομίλου PSA Χορηγός: Liolios Racing (δώρο αξίας 380 ευρώ) Αρ.Λαχνού: 407 Τυχερός: kaisaras96 |
Ετσι για την ιστορια.....ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΕΞΗΛΙΟ????
![]() |
αντε γεια ρε ομορφοπαιδο.... ![]() πλακα κανω εεε... ![]() οταν βγουν θα εισαι απο τους πρωτους... ![]() |