PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Party για τα 3 χρόνια λειτουργίας μας & δώρα κλήρωσης!

Sidobre - Παρ 15 Απρ 2005, 16:06:26
Θέμα δημοσίευσης: Party για τα 3 χρόνια λειτουργίας μας & δώρα κλήρωσης!
O Aθλητικός Σύλλογος Ιδιοκτητών και Φίλων Peugeot Ελλάδος (PSClub - Hellas) με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριών (3) χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει ένα ξέφρενο Party στο DARMA Club την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 23:30 το βράδυ.

Τρία χρόνια μέσα από τα οποία έχουμε ζήσει όλοι μας εκπληκτικές στιγμές, μέσα από εκδρομές, εκδηλώσεις ακόμα και καθημερινά μέσω του διαδυκτίου. Εχοντας ήδη την εμπειρία των τριών αυτών χρόνων, καθημερινά θέτουμε τις βάσεις για ακόμη περισσότερες συγκινήσεις στο κοντινό μέλλον.

Σας περιμένουμε όλους μαζί με την παρέα σας, για να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τα τρία αυτά χρόνια όπου μοιραζόμαστε καθημερινά το ίδιο πάθος.

Κατα την διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με μεγάλα δώρα!

Επίσης την παρέα μας θα κοσμούν αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι!

Μην χάσετε με τίποτα αυτήν την υπέροχη βραδιά!

MEMsound - Παρ 15 Απρ 2005, 17:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμμ αυτό το χορευτικό που έχει η πρόσκληση είναι "όλο υποσχέσεις"........ Rolling eyes Rolling eyes χιχιχιχιχιχχιχιχι!!!

Armed Ειναι αυτονόητο ότι όποιος δεν έρθει θα έχει κυρώσεις....! Armed

Cheers Joker Καλή μας διασκέδαση...! Joker Cheers

(Υ.Γ. τώρα αυτό το κόλπο να γράφεις δίπλα στην φώτο πως το έκανες.......???? Έτσι είναι αάμα είσαι πρόεδρος....!!! Laughing Laughing )
Steve - Παρ 15 Απρ 2005, 17:24:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και έχω αποδείξει την τρέλα μου με κάθε δυνατό τρόπο (π.χ. Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν), είμαι έτοιμος να το ξανακάνω για αυτήν την βραδυά, όμως λόγω του ότι είναι Πάσχα και 1οΜαγιά το επόμενο ΠΣΚ μετά το party, πρέπει να επιλέξω πότε θα πάρω ΠΣΚ off από τις δύο δουλειές μου διότι και τα δύο, δεν γίνεται! Sad

Οπότε αναγκαστικά με χρεώνετε μια απουσία... Τί να κάνουμε, δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε! Sad
christhehealer - Παρ 15 Απρ 2005, 17:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
Eάν δεν με βάλει πρώτο στην Guest List το κοριτσάκι του PR,
θα βγάλω το CD της στα κανάλια!!!!!

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire
Ydwr - Παρ 15 Απρ 2005, 18:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ Shocked Silly Silly
MEMsound - Παρ 15 Απρ 2005, 19:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ Shocked Silly Silly

Κάτι περίεργο συμβαίνει με εσένα και είσαι μονίμως "ότι να 'ναι"...
Να το κοιτάξεις.... Wink

Laughing Laughing
LuNa - Παρ 15 Απρ 2005, 19:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
κάποιοι το ξέρατε κάποιοι όχι... να που τελικα ανακοινώθηκε και επίσημα Very happy
Ελπιζω να μην εχετε ξεχασει απο τωρα το τι εγινε στο καρπενησι και να ειστε ολοι εκει!!! (οσοι δεν ησασταν στο καρπενησι, ευκαιρια να δειτε με τα ιδια σας τα ματια το τι εγινε γιατι θα ξαναγινει!!!!!)
Καπου προς το μεσον της αλλης βδομαδας θα βγαλω και χαρτη στον αερα για οποιον δεν εχει καταλαβει που ακριβως ειναι το μαγαζι....
Να σας πω ομως απο τωρα οτι ειναι παρα πολυ ευκολο απλο και ενδεικνυτε θα ελεγα να ερθετε με τον ηλεκτρικο και να κατεβειτε τερμα Κηφισια...(οποιος πινει δεν οδηγει! ΚΑΝΟΝΑΣ!!)
Το τρενο λειτουργει ως τις 12 και ανοιγει παλι το πρωι στις 5.... δηλαδη ακριβως τις ωρες που θέλουμε και μεις Twisted evil

Σχολιασμός τωρα....
MEMsound έγραψε:
Χμμμμμ αυτό το χορευτικό που έχει η πρόσκληση είναι "όλο υποσχέσεις"........ Rolling eyes Rolling eyes χιχιχιχιχιχχιχιχι!!!

Φυσικα και ειναι "ολο υποσχεσεις".... δεν ειναι τυχαια εκει!!!
Και δεν εχει να κανει με το γεγονος οτι το μαγαζι εχει show με χορο της κοιλιας!!! Wink Wink

Για αυτο.....
Steve έγραψε:
Αν και έχω αποδείξει την τρέλα μου με κάθε δυνατό τρόπο (π.χ. Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν), είμαι έτοιμος να το ξανακάνω για αυτήν την βραδυά, όμως λόγω του ότι είναι Πάσχα και 1οΜαγιά το επόμενο ΠΣΚ μετά το party, πρέπει να επιλέξω πότε θα πάρω ΠΣΚ off από τις δύο δουλειές μου διότι και τα δύο, δεν γίνεται! Sad

Οπότε αναγκαστικά με χρεώνετε μια απουσία... Τί να κάνουμε, δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε! Sad

..... εχω να πω μονο ενα πραγμα.....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!
(το αρνι ειναι ομολογω ενας πειρασμος αλλα για μενα δεν θα ηταν ποτε πρωτη προτεραιοτητα!)

christhehealer έγραψε:
Eάν δεν με βάλει πρώτο στην Guest List το κοριτσάκι του PR,
θα βγάλω το CD της στα κανάλια!!!!!

Θα φτιαξω μια guest list που θα εισαι μεσα ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!! Ικανοποιημενος???? Razz

Ydwr έγραψε:

Δυστυχω αυτο δεν μας εκατσε.... το θελαμε αλλα περασε και δεν ακουμπησε Razz

Υ.Γ. 1 Οποιος χρειαζεται τις οποιεσδηποτε πληροφοριες σχετικα με το Παρτυ, να μη διστασει να ρωτησει ειτε απο εδω ειτε με ΠΜ τον Σπύρο (crusader) ή εμένα

Υ.Γ.2 ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steve - Παρ 15 Απρ 2005, 19:38:33
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Για αυτο.....
Steve έγραψε:

..... εχω να πω μονο ενα πραγμα.....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!
(το αρνι ειναι ομολογω ενας πειρασμος αλλα για μενα δεν θα ηταν ποτε πρωτη πρωτεραιοτητα!)

Κοίτα, έχω να πάω στον τόπο καταγωγής μου από την Πρωτοχρονιά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να έρθω κόντρα στους γονείς, ούτε έχω όρεξη να δουλεύω το ΠΣΚ του Πάσχα και Πρωτομαγιάς.

Όσο για το πάρτυ στις 22. Πρέπει να βρώ κάποιον να κουβαλήσω μαζί μου γιατί, τέτοια καφρίλα, δεν θα την κάνω μόνος Rolling eyes Θα τελειώσω το βράδυ στις 22:00 από το φροντιστήριο, θα κατέβω Αθήνα στις 01:00 θα είμαι έξω από το club, μπαίνω μέσα, φεύγω κατά τις 07:00 το αργότερο, επιστρέφω Λάρισα, και Σάββατο 11:00 θα έχω μάθημα στο φροντιστήριο 2 τμήματα, μέχρι τις 14:00. Ξενέρωσες ε?

Για εμένα δεν είναι τίποτα η κούραση αυτή, ούτε τα 100 (και λιγότερα) ευρώ που θα μου φύγουνε. Ούτε η ταλαιπωρία δεν με ενδιαφέρει. Έχω κάνει και χειρότερα, δόξα τω Θεό, και έχω αντέξει. Απλά, επειδή δεν βλέπω να βρίσκω άλλο "κορόιδο" για να σύρω μαζί μου για παρέα, και θα είναι δύσκολο να βρω κάποιον, θα προτιμήσω να μην ξεπεράσω πάλι τα όρια της φυσικής μου αντοχής, και να δώ το DVD που θα δημοσιεύσετε από το Party! Very happy Laughing

Δεν ήθελα να μπώ στον κόπο να τα πώ αυτά τα πράγματα, αλλά... Rolling eyes με συγχωρείτε κιόλας... Sad
vinman - Παρ 15 Απρ 2005, 19:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
gogd news... Exclamation Exclamation Exclamation
Onfire Bluegrab Onfire Bluegrab Onfire Bluegrab
kanelj - Παρ 15 Απρ 2005, 19:48:35
Θέμα δημοσίευσης:
............................................................................................................ΟΠΑ............................
MEMsound - Παρ 15 Απρ 2005, 19:49:52
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλος από δώ...
Ώρες ώρες απόρω τι δουλειά έχει ένα σοβαρό μαυρο 407 στα χέρια ενός κουκουρούκου ανθρώπου.!!!
χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing
vinman - Παρ 15 Απρ 2005, 19:57:54
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Άλλος από δώ...
Ώρες ώρες απόρω τι δουλειά έχει ένα σοβαρό μαυρο 407 στα χέρια ενός κουκουρούκου ανθρώπου.!!!
χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing

Δεν κανω τιποτα αλλο απο το να ακολουθω πιστα αυτα που με διδαξες Μανθο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing (χιχιχιχιχιχιχι)
Βαδιζω στα χναρια σου.....και μαθαινω... Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
madjas - Παρ 15 Απρ 2005, 23:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τέτοια συνάντηση και σε τέτοιο μαγαζί δεν χάνεται. Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους για την 3η συνεχόμενη λειτουργία του club μας και εύχομαι να γίνουν πολλές δεκαετίες αυτά τα 3 χρόνια. Κατά δεύτερον λειτουργεί και parking απέναντι από τα Flocafe της Κηφισίας που είναι διαγώνια από το μαγαζί που θα συγκεντρωθούμε και φυσικά δεν πληρώνει κανείς τπτ. (Δεν είναι parking του μαγαζιού. Τη μέρα λειτουργεί κανονικά σαν parking.) Αυτά για όσους επιθυμούν να μαζευτούν όλα τα PSCLUBάμαξα στο parking και έχουν άγχος για το αν θα βρουν να παρκάρουν.
DimiP - Σαβ 16 Απρ 2005, 01:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
θα περασω φυσικα αλλα δε χορευω ...δε χορευω !...δε χορευω!

και για ασφαλεια θα εχω και κατι ντοκουμεντα απο το Καρπενησι μαζι μου Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

...ελα γεια μας...
MEMsound - Σαβ 16 Απρ 2005, 08:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
θα περασω φυσικα αλλα δε χορευω ...δε χορευω !...δε χορευω!.......

καλά καλά...
μείνε ανύσηχος.... Laughing Laughing
vinman - Σαβ 16 Απρ 2005, 11:04:51
Θέμα δημοσίευσης:
.....εξαλου οποιος δεν χορεψει θα τον ριξουν στα λιονταρια.... Exclamation Exclamation
Laughing Laughing Laughing
Εμενα σε πιο λιονταρι θα με ριξετε????? Twisted evil Twisted evil
Μπορω να επιλεξω....?????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Θα ηθελα σε πρωτη φαση του προεδρου.....και μετα για τιμωρια μου να με ριξετε και στα υπολοιπα.... Exclamation Exclamation Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 16 Απρ 2005, 13:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Στην αρχή στου προέδρου (αρκεί να φτιάξει την ανάρηση πρώτα...) για μια στριφτερή διαδρομή...(πίστα κατά προτίμηση???)
Μετά στου Σίμου για μια "ψιλή " σε καμιά ευθεία....
Και στο τέλος σε ένα με λίγα παραπάνω κυβικά (.....) για ένα chill out tour "χαλαρά" με 200......
χαχαχαχαχα

Άστα άστα σωστό μαρτύριο θα είναι (....να αποφασίσεις πιο να παρεις μετά)!!!
vinman - Σαβ 16 Απρ 2005, 19:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Στην αρχή στου προέδρου (αρκεί να φτιάξει την ανάρηση πρώτα...) για μια στριφτερή διαδρομή...(πίστα κατά προτίμηση???)
Μετά στου Σίμου για μια "ψιλή " σε καμιά ευθεία....
Και στο τέλος σε ένα με λίγα παραπάνω κυβικά (.....) για ένα chill out tour "χαλαρά" με 200......
χαχαχαχαχα

Άστα άστα σωστό μαρτύριο θα είναι (....να αποφασίσεις πιο να παρεις μετά)!!!

Για τα δυο πρωτα συμφωνω απολυτα... Wink Wink
Αλλα για την ''χαλαρη''κατασταση με τα 200 εχω και το δικο μου... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil ....οποτε βρες αλλο.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
307 ARMY! - Κυρ 17 Απρ 2005, 11:10:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ερχόταν και ο Νικόλας από το Βόλο, πιστεύω ότι θα συναγωνιζόμασταν τα κορίτσια στο χορό της κοιλιάς. Παρ'όλα αυτά θα το παλέψω και μόνος μου! Αναστασία ετοιμάσου να με συνοδέψεις σ'ένα oriental αν και ενημερώνω ότι φέρνω πλήθος μαζί μου!. Ανυπομονώ Exclamation Exclamation Exclamation
vinman - Κυρ 17 Απρ 2005, 13:12:32
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Αν ερχόταν και ο Νικόλας από το Βόλο, πιστεύω ότι θα συναγωνιζόμασταν τα κορίτσια στο χορό της κοιλιάς. Παρ'όλα αυτά θα το παλέψω και μόνος μου! Αναστασία ετοιμάσου να με συνοδέψεις σ'ένα oriental αν και ενημερώνω ότι φέρνω πλήθος μαζί μου!. Ανυπομονώ Exclamation Exclamation Exclamation

Νικο μου....Υπαρχω και εγω για το χορο της κοιλιας.... Laughing Laughing Laughing
Οποτε μπορουμε να κανουμε αχτυπητο ντουετο.... Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
307 ARMY! - Κυρ 17 Απρ 2005, 13:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:

Νικο μου....Υπαρχω και εγω για το χορο της κοιλιας.... Laughing Laughing Laughing

Μάνο μου είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε αχτύπητο ντουέτο!
vinman - Κυρ 17 Απρ 2005, 13:31:40
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
vinman έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:

Μάνο μου είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε αχτύπητο ντουέτο!

Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
Θα καταπληξουμε τα πληθη... Exclamation Exclamation Twisted evil Twisted evil Exclamation Exclamation
LuNa - Δευ 18 Απρ 2005, 09:11:54
Θέμα δημοσίευσης: ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Vaggelis - Δευ 18 Απρ 2005, 11:06:38
Θέμα δημοσίευσης:
party???? ......χμμμμμμμ
ευκαιρία για ....τριγωνομετρία...
crusader - Δευ 18 Απρ 2005, 11:34:43
Θέμα δημοσίευσης:
Οπλιστείτε με κέφι, μαζέψτε φίλους-γνωστούς-συγγενείς και ελάτε να περάσουμε μια τρελή βραδιά!!! Wink Very happy Very happy
nickzotos - Δευ 18 Απρ 2005, 14:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη εχουν μηνει 32 μερες για τις πανελληνιες...και πρεπει να στρωθω...συν οτι δουλευω το σαββατο....δεν ξερω αν θα ερθω....γενικα για λιγο καιρο θα απεχω απο τις συναντησεις... Crying or Very sad αλλα θα δω μηπως ερθω για λιγο...παντως αν δεν ερθω καλα να περασεται!
crusader - Δευ 18 Απρ 2005, 15:13:21
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
επειδη εχουν μηνει 32 μερες για τις πανελληνιες...και πρεπει να στρωθω...συν οτι δουλευω το σαββατο....δεν ξερω αν θα ερθω....γενικα για λιγο καιρο θα απεχω απο τις συναντησεις... Crying or Very sad αλλα θα δω μηπως ερθω για λιγο...παντως αν δεν ερθω καλα να περασεται!

Τώρα σε έπιασε η προκοπή να διαβάσεις???
Άστα αυτά!! Έλα για 2 ωρίτσες την Παρασκευή να ξελαμπικάρεις και λίγο και φεύγεις μετά! Wink
christhehealer - Δευ 18 Απρ 2005, 16:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
zotos έγραψε:

Έλα βρε Zότο, δεν χάθηκε κι ο κόσμος εάν δεν πας ένα βράδυ στο Olympiko. Που ξέρεις, μπορεί να κληρώσεις και γκόμενα απ' τα B.Π. Shocked Cool Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kυβερνητικός Eκπρόσωπος - PR - Aναστασία - La Luna έγραψε:
Θα φτιαξω μια guest list που θα εισαι μεσα ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!! Ικανοποιημενος???? Razz

Όχι βρε παιδί... Nα μην σε βάζω σε κόπο κι έχεις και δουλειές [να πας κομωτήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ, spa, να διαλέξεις το κατάλληλο φόρεμα-τσάντα-παπούτσι]...
Mία λίστα για όλους είναι αρκετή. Eγώ θα είμαι πρώτος και οι υπόλοιποι από κάτω [λες και δεν κατάλαβα ότι πας να μου κάνεις λαμογιά, να με βάλεις σε μαϊμού Guest List και έχεις τους άλλοινοι στην κανονική... δεν τον γλιτώνεις τον Xαρδαβέλα χρυσή μου, έτσι όπως πας!!!!] Twisted evil Twisted evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green
COOL ALEXIS - Δευ 18 Απρ 2005, 16:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβάζει για τις εξετάσεις των κυνηγών Armed Sniper 2gunfire Joker
και αν δεν περάσει θα χάσει το δικαίωμα να πιάσει μπεκάτσες....

Twisted evil Δεν αφήνεις λέω εγώ τις δικαιολογίες μην έρθω και σε σύρω απο το αφτί Question Question Question Twisted evil
Steve - Δευ 18 Απρ 2005, 16:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
Κι αν δεν σε βάλει 1ο στην Guest List, θα την τιμωρήσουμε ως εξής:

Θα έρθω 02:45, θα σε πάρω, θα πάμε ζούκια 03:00 κλπ. κλπ. Razz

Και αν μας μείνει χρόνος, επιστρέφουμε ότι ώρα τελειώσουμε να μαζέψουμε τους τελευταίους εναπομείναντες στο club Cool
crusader - Δευ 18 Απρ 2005, 16:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Όχι βρε παιδί... Nα μην σε βάζω σε κόπο κι έχεις και δουλειές [να πας κομωτήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ, spa, να διαλέξεις το κατάλληλο φόρεμα-τσάντα-παπούτσι]...
Mία λίστα για όλους είναι αρκετή. Eγώ θα είμαι πρώτος και οι υπόλοιποι από κάτω....

Επίσης πιστεύω ξέρουμε όλοι ποιός θα είναι 2ος στην λίστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ' ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ PSCLUB ε?????? εεε?????? Idea
Baphomet - Δευ 18 Απρ 2005, 16:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Mία λίστα για όλους είναι αρκετή. Eγώ θα είμαι πρώτος και οι υπόλοιποι από κάτω....

Επίσης πιστεύω ξέρουμε όλοι ποιός θα είναι 2ος στην λίστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ' ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ PSCLUB ε?????? εεε?????? Idea

η Στέλλα Μπεζαντάκου??? γιατι κι αυτη CC εχει... Laughing Laughing
madjas - Δευ 18 Απρ 2005, 18:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

Τί να διαβάσεις μωρέ; Με τα 6 ψιλομαθηματάκια που έχετε και τις 50 σελίδες ύλη και εγώ θα έμπαινα στο...ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ! Έλα ρε nick και πάρε και την σημαία μαζί!! Ξέρεις εσύ.. Πάντως φέρε και τα βιβλία αν θέλεις!!ΧΙ ΧΙ ΧΙ! Έλα ρε, θα σου κρατήσουμε θέση, όπως μας κρατάς εσύ στο ΣΕΦ!!!!!
nickzotos - Δευ 18 Απρ 2005, 19:22:03
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow τα μαθηματα ειναι 9 ακομη...

Arrow θα προσπαθησω...
Steve - Δευ 18 Απρ 2005, 23:52:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εκεί που είσαι είμασταν, και εδώ που είμαστε θα 'σαι.

Άσε τις ψευτιές για τις πανελλήνιες, γιατί αν είναι να "βουλιάξει" το καράβι, θα "βουλιάξει"... Και δεν θα φταίει επειδή είπες μια Παρασκευή βράδυ να αργήσεις λιγάκι παραπάνω να κοιμηθείς! Wink
LuNa - Τρι 19 Απρ 2005, 00:08:37
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Mία λίστα για όλους είναι αρκετή. Eγώ θα είμαι πρώτος και οι υπόλοιποι από κάτω [λες και δεν κατάλαβα ότι πας να μου κάνεις λαμογιά, να με βάλεις σε μαϊμού Guest List και έχεις τους άλλοινοι στην κανονική... δεν τον γλιτώνεις τον Xαρδαβέλα χρυσή μου, έτσι όπως πας!!!!] Twisted evil Twisted evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
crusader - Τρι 19 Απρ 2005, 09:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
crusader έγραψε:
christhehealer έγραψε:

η Στέλλα Μπεζαντάκου??? γιατι κι αυτη CC εχει... Laughing Laughing

ΟΧΙ Confused
christhehealer - Τρι 19 Απρ 2005, 11:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Tι είναι πάλι αυτό το Mπεζαντάκου; Confused

Πολύ χαμηλωτάτου την κόβω αυτή την Guest List. Aντί να ευχαριστείτε τον Θεό που θα δώσω λίγο glamour στην πτωχή Guest List σας, μου κάνει και την δύσκολη η Πιάρ Shocked

Aαααααα!!!!!! Θα πάρω σκληρά μέτρα!!!!!!! Evil

Όπως είπε ο ψηλός:
Θα έρθω 02:45, θα σε πάρω, θα πάμε ζούκια 03:00 κλπ. κλπ.

Aκριβώς κουμπώνει το ωράριο. 2.45 περνάει. 3.00 αφήνουμε βαλέ το 206 και 3.01 είμαστε first table in the middle of the pista στο Λανότε να χαζέψουμε BουΠου πάνω στα τραπέζια. 5.00 πάμε στον Mπάκα να πάρουμε κανταΐφι και 5.03 είμαστε στο μπαλκόνι του Δάσκαλου να μας κεράσει espresso και να χαζέψουμε το sunrise...

Θα κάνουμε τριγωνική κίνηση: Δραμαναϊτκλάμπ => Λανότε => Δάσκαλος Cool
307 ARMY! - Τρι 19 Απρ 2005, 11:08:29
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

Μην ακούω χαζομάρες Νικολάκη! Βράδυ Παρασκευής και πρωί-πρωί Σαββάτου δεν πρόκειται να διαβάσεις ούτε κι αν κάτσεις σπίτι. Ελα για το χαβαλέ κανα -δυο ωρίτσες και σήκω την επομένη και διάβασε μέχρι αργά το απόγευμα. Σε περιμένουμε σίγουρα, γιατί αλλιώς εσύ θα χάσεις!
scrat - Τρι 19 Απρ 2005, 11:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σας έρθω κι εγώ Smile
Υπάρχει περίπτωση πόρτας; Ή λέμε PSclub και καθαρίζουμε; Razz
crusader - Τρι 19 Απρ 2005, 11:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Θα σας έρθω κι εγώ Smile

Σιγά μην φάνε τα μέλη μας πόρτα στο party που διοργανώνουμε γι' αυτά!!
Βέβαια κι εσείς φροντίστε τουλάχιστον να μην έρθετε με βερμούδα και διχτυωτό φανελάκι (βλ. Μπίλιας)... Laughing Laughing
LuNa - Τρι 19 Απρ 2005, 12:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Θα σας έρθω κι εγώ Smile

Επί τη ευκαιρία να τονίσω ότι ΠΡΕΠΕΙ στην πόρτα να λέτε στον δικό μας άνθρωπο εκει psclub (δικος μας ανθρωπος.... = εγω.... ο Σπύρος.... Razz ) ώστε τα ονοματα σας να μπουν απευθειας στην κληρωτίδα για κάποια πολύ special δωράκια Wink
Stevon - Τρι 19 Απρ 2005, 12:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
CRUSADER έγραψε:
η Στέλλα Μπεζαντάκου??? γιατι κι αυτη CC εχει...

ΟΧΙ

wrong...... έχει και μάντεψε απο πού το έχει πάρει......???? Question
christhehealer - Τρι 19 Απρ 2005, 13:16:36
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Aπ' τα Multirama στο Ψυχικό! Razz
Stevon - Τρι 19 Απρ 2005, 13:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Stevon έγραψε:

Aπ' τα Multirama στο Ψυχικό! Razz

yeap.....Chris έχεις δίκιο....διότι και το cc έχει windows....you know όπως και στο ανέκδοτο με την ξανθιά.... Laughing
Steve - Τρι 19 Απρ 2005, 14:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Όπως είπε ο ψηλός:
Θα έρθω 02:45, θα σε πάρω, θα πάμε ζούκια 03:00 κλπ. κλπ.

Aκριβώς κουμπώνει το ωράριο. 2.45 περνάει. 3.00 αφήνουμε βαλέ το 206 και 3.01 είμαστε first table in the middle of the pista στο Λανότε να χαζέψουμε BουΠου πάνω στα τραπέζια. 5.00 πάμε στον Mπάκα να πάρουμε κανταΐφι και 5.03 είμαστε στο μπαλκόνι του Δάσκαλου να μας κεράσει espresso και να χαζέψουμε το sunrise...

Θα κάνουμε τριγωνική κίνηση: Δραμαναϊτκλάμπ => Λανότε => Δάσκαλος Cool

Τώρα με έφτιαξες Cool Αυτά είναι Very happy
christhehealer - Τρι 19 Απρ 2005, 17:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Επί τη ευκαιρία να τονίσω ότι ΠΡΕΠΕΙ ...

Δεν φτάνει που μας έχει βγάλει την ψυχή με την Guest List, άρχισε και τα ΠPEΠEI Shocked

Σε πάρτυ μας καλεί ή σε νυχτερινή άσκηση του Πεζικού? Scratch Rambo Armed
CC-Gio - Τρι 19 Απρ 2005, 18:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
Epitelous mpika gia ligo apo ena pc enos filou! Sto diko moy exo problima me to tilefono!

Lipon kanonizoume na erthoume mazi me ton Simo kai tha prospathisoume na valoume oses pio polles ginekies parousies xorane sta cc mas! Laughing

Fisika kai tha ta aniksoume! Laughing Laughing Laughing

EROTISI:den pisteyo na gemisi to magazi mono apo to psclub.....?
Rolling eyes

Oso gia xoro.......an imaste se kali psixosomatiki katastasi tha ''shake our bodies''!

Kai bebaia perimenoume na akousoumekai ton imno---EIRINI MERKOURI=SIKO XOREPSE!!! Wink

OOOOOOOPPPPAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scrat - Τρι 19 Απρ 2005, 22:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Βέβαια κι εσείς φροντίστε τουλάχιστον να μην έρθετε με βερμούδα και διχτυωτό φανελάκι (βλ. Μπίλιας)... Laughing Laughing

Πακέτο Razz Razz Laughing Laughing Laughing
LuNa - Πεμ 21 Απρ 2005, 08:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δε φανταζομαι να έχει ξεχαστεί κανεις ε?????
Πέμπτη σήμερα..... Twisted evil
crusader - Πεμ 21 Απρ 2005, 08:22:44
Θέμα δημοσίευσης:
1 και σήμερα... Wink
vinman - Πεμ 21 Απρ 2005, 08:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Τι λες τωρα... Wink
Ξεχνιουνται αυτα... Question Question
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
307 ARMY! - Πεμ 21 Απρ 2005, 13:59:49
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Κάνω δύο μέρες κούρα και χαλάρωση, γι'αυτό το γεγονός! Μόνο αρνητικό Αναστασία μου ότι ο λαός έμπλεξε σε άλλες δουλειές, επαγγελματικές, οπότε για αύριο θα είμαστε τέσσερα άτομα! Φιλούθκια ! Rolling eyes
DimiP - Πεμ 21 Απρ 2005, 14:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

ναι ΠΕΜΠΤΗ σημερα!!!!

Ο Λ Ο Ι Σ Τ Ο Σ Τ Ε Κ Ι !!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ρε μην παει κανεις ...πλακα κανουμε...
Vaggelis - Πεμ 21 Απρ 2005, 14:34:34
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Ο Λ Ο Ι Σ Τ Ο Σ Τ Ε Κ Ι !!!!

ναι, ο Μήτσος θα είναι εκεί και θα χορεύει μέχρι τελικής πτώσης...... Laughing Laughing Wink
DIMCHRI - Πεμ 21 Απρ 2005, 22:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

πρπει να κλείσουμε θεσεις ????
vinman - Παρ 22 Απρ 2005, 04:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η.............
...και εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση για το μεγαλο......
........Π Α Ρ Τ Υ...............
LuNa - Παρ 22 Απρ 2005, 08:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
πρεπει να κλείσουμε θεσεις ????

τι εννοεις? να κλεισεις τραπεζι??
eve - Παρ 22 Απρ 2005, 13:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ ήρθε και η Παρασκευή!Μήπως τελικά να παραιτηθώ σήμερα και να έρθω Exclamation ,είναι μια ευκαιρία!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Παιδάκια να περάσετε όμορφα Onfire Onfire!
madjas - Παρ 22 Απρ 2005, 13:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
TODAY IS DARMA'S DAY!!
Baphomet - Παρ 22 Απρ 2005, 14:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
madjas έγραψε:
TODAY IS DARMA'S DAY!!

Darma Day ας ειναι...Drama Day να μην ειναι!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Παρ 22 Απρ 2005, 16:46:59
Θέμα δημοσίευσης:
να βαλω τη ριγε γραβατα;
η να βαλω την πουα;

να βαλω την κοκκινη ή αυτη με τον σιλβεστρο; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
vinman - Σαβ 23 Απρ 2005, 05:17:01
Θέμα δημοσίευσης:
To Π Α Ρ Τ Υ ηταν τελειο......
Με παρα πολυ κοσμο....πολυ κεφι...και οι τελευταιοι που εφυγαν ηταν ο αντιπροεδρος,ο Αρης και εγω μετα της γυναικας μου.... Exclamation Exclamation
Ευχομαι να εχουμε παντα τετοια... Wink Wink Wink
Συγχαρητηρια σε ολους.... Wink Wink
vinman - Σαβ 23 Απρ 2005, 05:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Μανθος εν ωρα δρασης... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

MEMsound - Σαβ 23 Απρ 2005, 10:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Ο Μανθος εν ωρα δρασης...

χαχαχαχα!!!

Βέβαια με τέτοιο φωτισμό είναι σα να είμαι "εν ώρα βράσης" αλλά τέλος πάντων...!

Όσο για το Πάρτυ ήταν πραγματικά τέλειο.

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ....!

Επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΧΙΟΦΟΡΟΥ.

Multi color Κυρίες και κύριοι του Δ.Σ. μπράβο μας και πάντα τέτοια!!!!!!!!! Multi color

Νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο για τα γενέθλιά μας!!!!
Δεν χρειάζεται αλλά θα το αναφέρω ότι όποιος δεν ήρθε απλά έχασε...
vinman - Σαβ 23 Απρ 2005, 10:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

.............Δεν χρειάζεται αλλά θα το αναφέρω ότι όποιος δεν ήρθε απλά έχασε...

....ετσι ακριβως......
Steve - Σαβ 23 Απρ 2005, 12:17:27
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Δεν χρειάζεται αλλά θα το αναφέρω ότι όποιος δεν ήρθε απλά έχασε...

Εεε... Sad Evil Mad
Ghost Dog - Σαβ 23 Απρ 2005, 13:09:05
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
MEMsound έγραψε:

.............Δεν χρειάζεται αλλά θα το αναφέρω ότι όποιος δεν ήρθε απλά έχασε...

....ετσι ακριβως......

Συμφωνω! Very happy
Και εγω περασα πολυ ωραια Wink
nickzotos - Σαβ 23 Απρ 2005, 14:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
ηταν πολυ ωραια....αν και εφυγα σχετικα νωρις...... Embarassed Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο Δ.Σ. Laughing
sod - Σαβ 23 Απρ 2005, 15:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
Birthday ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!ΩΠΑ!!!!!!!!!!
lepou - Σαβ 23 Απρ 2005, 16:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια δεν τα κατφερα να ερθω αλλα χρονια μας πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baphomet - Σαβ 23 Απρ 2005, 16:34:28
Θέμα δημοσίευσης:
ηταν πολυ ωραια παιδια! αν και ο dj με ξενερωσε λιγο... αψογη οργανωση παντως και μπραβο για την λαχειοφορο!! (βγηκα και κερδισμενος αφου πηρα το τελικο χαρη στο τυχερο χερι της Αιμιλίας μου!)
Τα καλύτερα γενέθλια του club μας!! και εις ανωτερα..!! Wink Wink
DimiP - Σαβ 23 Απρ 2005, 16:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ωραια ηταν ολα και μπραβο στους διοργανωτες!
πολυς και καλος κοσμος
STEVE εχασες ετσι;
το ακουσες ; το ξαναλεω ΕΧΑΣΕΣ!!!!
Twisted evil Twisted evil

ωραια η λαχειοφορος! το τυχερο χερι της κοπελας του baphomet (Αιμιλια;) μου χαρισε μια μπλουζα psclub, ευχαριστω! Wink

παρατηρησεις : Rolling eyes

Ο ναργιλες δεν μου αρεσε!

Ο Μανθος συνεχιζει την παραδωση του ξεβιδωματος επι της πιστας!

Ο Βαγγελης δεν χορεψε!

Ο CoolAlexis δεν μου κραταει κακια για το ...εχμχμμ...φτυσιμο Embarassed

Tα cd απο την εκδρομη (εκδοση NickZotos) τα εφερα τα μοιρασα αλλα μαλλον ειχαν ολοι γιατι οπου εδινα μου ελεγαν πως το εχουν Crying or Very sad

και του χρονου Cool
Baphomet - Σαβ 23 Απρ 2005, 16:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ωραια η λαχειοφορος! το τυχερο χερι της κοπελας του baphomet (Αιμιλια;) μου χαρισε μια μπλουζα psclub, ευχαριστω! Wink

ναι ηταν η μέρα της χτες... Wink την κερασε και μπυρα το μαγαζι μετα Shocked , εδωσε και τον τυχερο λαχνο στον καισαρα που τσιμπησε το βολαν τροχαλια...καλοφορετα!!
eve - Κυρ 24 Απρ 2005, 13:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ωραία και εγω Ζηλεύω!!! Devil
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Smile colors
eve - Κυρ 24 Απρ 2005, 13:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Tα cd απο την εκδρομη (εκδοση NickZotos) τα εφερα τα μοιρασα αλλα μαλλον ειχαν ολοι γιατι οπου εδινα μου ελεγαν πως το εχουν Crying or Very sad

Γίνετε να έχω και εγώ τα CD Dimi? Smile
Sorry για το ασχετο ποστ!
LuNa - Δευ 25 Απρ 2005, 08:00:04
Θέμα δημοσίευσης:
Για άλλη μια φορά...
τα περάσμε όμορφαααααααα όμορφααααααα όμορφααααααααααα Very happy

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του πάρτυ, δηλαδή στα 100+ άτομα που ήταν εκεί Very happy

Αντε και εις ανωτερα!!!
Vaggelis - Δευ 25 Απρ 2005, 09:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
Χρόνια πολλά στο PSClub (τέως 206Club) για τα 3 πετυχημένα χρόνια λειτουργίας του.....
Πάντα τέτοια.....
(ετήσια εορταστική συνάντηση σε ανοιχτό χώρο με αφορμή την επέτειο, γιατί δεν πραγματοποιήθηκε;;;...)

Ενδιαφέρον σαν χώρος το μαγαζί, με τον D.J. να παίρνει βαθμό κάτω από την βάση.....
(μέλος έκανε παραγγελιά το ΩΠΑ και απάντησε οτι δεν ταιριάζει στον χώρο και οτι είναι too much.... παρόλα αυτά, αργότερα το έβαλε και συνέχισε με Ταμπάκη να ...εκτελεί το My No.1 ..... HMAPTON......)

Ωραία τα δώρα της λαχειοφόρου, έστω και αν δεν κερδίσαμε κάτι (αυτό που δεν κατάλαβα, ήταν γιατί κρατάγανε τα ονόματα στην είσοδο, αφου δεν έγινε κλήρωση, ίσως για στατιστικούς λόγους....)

(Οι επίτιμοι καλεσμένοι, ποιοί ήταν;;;;;;;;;!!!!!!!!!)
LuNa - Δευ 25 Απρ 2005, 09:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
(αυτό που δεν κατάλαβα, ήταν γιατί κρατάγανε τα ονόματα στην είσοδο, αφου δεν έγινε κλήρωση, ίσως για στατιστικούς λόγους....)

Κλήρωση έγινε μόνο που λόγω του ότι ηταν παααααααααρα πολύς ο κόσμος δεν εγινε και παρα πολύ κατανοητό απ όλους δυστυχως....
Ο Μάνος (vinman) κέρδισε με την έισοδο του ένα μπουκάλι (Αρχικα το είχε κερδίσει ο Χρήστος αλλα παραιτήθηκε αυτού ως ιδρυτικό μέλος και ξανακληρώθηκε)
Και ο Ανδριανός (Ady) κέρδισε αυτόν τον πολύ πριβέ χορό απ τα δύο χανουμάκια Wink
Γενικώς τα της κλήρωσης θα αναγραφούν και επίσημα μαζί με τα της λαχειοφόρου.

Vaggelis έγραψε:
(Οι επίτιμοι καλεσμένοι, ποιοί ήταν;;;;;;;;;!!!!!!!!!)

Οι επίτημοι καλεσμένοι δυστυχως δεν μας τίμησαν με την παρουσία τους... ελπίζουμε ότι όσο μεγαλώνουμε και οργανωνόμαστε περισσότερο και καλύτερα να μας τιμήσουν σε κάποια απ τις επόμενες εκδηλώσεις μας Smile
...... - Δευ 25 Απρ 2005, 09:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
Idea
ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΤΟΥ 206CLUB ΜΑΣ ΠΑΝΕ....
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ...
ΚΑΙ ΕΛΕΕΕΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ....
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΟΟΧΙ....
ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ....ΜΗΠΩΣ ΤΑ 206 ΜΑΣ????
crusader - Δευ 25 Απρ 2005, 09:34:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να διασκεδάσατε όλοι όσο κι εγώ!

Και του χρόνου με υγεία! Wink
CHRYSAF.206GTI - Δευ 25 Απρ 2005, 09:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
καλημέρα!! εγώ πάλι που είμαι νέο μέλος και απο αυτά που έχω διαβάσει πιστεύω πως τα παιδιά κάνουν πολύ καλή και αξιόλογη δουλειά!! Laughing Laughing μπράβο τους και πάλι Multi color και ας μην ξεχνάμε πως όλα τα κάνουν απο το μεράκι και την αγάπη τους για τα peugeot... και εις ανώτερα παιδιά και μακάρι να διεξαχθούν και άλλα τετοια πάρτι!! Wink
shark_zak - Δευ 25 Απρ 2005, 09:45:11
Θέμα δημοσίευσης:
τα λογια ειναι περιτα νομιζω...ολα πηγαν κατ' ευχην....
Image hosted by Photobucket.com
ο αττικα σας ευλογη....
...... - Δευ 25 Απρ 2005, 09:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
GOOOD FOR YOU GOLDIE GIRL...KEEP ON READING AND YOU WILL LEARN MORE... Laughing Laughing Laughing

εδω peugeot εκει peugeot ρεεε που ναι τα peugeot....... Shocked Shocked
christhehealer - Δευ 25 Απρ 2005, 10:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία περάσαμε. Άντε και του χρόνου στο Great Britain στην Tσατασογιορτή!!!!! Mr. Green

PS: Έχασα και την ταμπακιέρα μου στο δράμακλαμπ. Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
LuNa - Δευ 25 Απρ 2005, 11:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
PS: Έχασα και την ταμπακιέρα μου στο δράμακλαμπ. Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Θα δω μηπως βρεθηκε και θα σε ενημερωσω
Ghost Dog - Δευ 25 Απρ 2005, 13:17:15
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Idea
.........ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ......................................

Αυτο ξαναπες το! Wink
pygolabida - Δευ 25 Απρ 2005, 13:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το πάρτυ ήταν goooooood, είχαμε το δικό μας χώρο & είμασταν άνετα, music sucked αλλά δέν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα...τουλάχιστον χαζεύαμε το χορό....
MEMsound - Δευ 25 Απρ 2005, 15:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Idea
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΟΟΧΙ....

Καταλαβαίνω την νοσταλγία σου αλλά ο χώρος δεν προσφερόταν για παραταξη των Pug μας.

Την επόμενη φορά σου υπόσχομαι ότι θα γίνει προσπάθεια να "γιορτάσουν και αυτά μαζί μας". Wink
CC-Gio - Δευ 25 Απρ 2005, 19:58:48
Θέμα δημοσίευσης:
Περασαμε πολυ ωραια! Οπως παντα ''χαβαλε''!!!

Δεν το ηξερα οτι εκανε ο dj εκανε τον δυσκολα,για το τραγουδακι μας,
ετσι και αλλιως το τραγουδι το συγκεκριμενο εχει και στοιχεια oriental
μεσα! Shocked Shocked Shocked Shocked Ετσι δεν ειναι kanelj?? Wink

Κανω αυτο το ποστ για να ευχαριστησω τον nickzoto για το δωρο που μου εκανε,μαλλον
για τη γιορτη μου που ειναι σε λιγες μερες Laughing !
THANX NICKZOTO

ΕΝΑ ΑΛΕΞΗΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ παρακαλω!

Ακουει ο Τασος??? ==== Α-Λ-Ε-Ξ-Η-Λ-Ι-Ο!!!
kaisaras96 - Δευ 25 Απρ 2005, 21:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως το καλυτερο παρτυ ever που πηγα....με 20 ευρω επαιρνς δωρα αξιας 390 ευρω....τελικα αρχιζω να λατρευω αυτο το κλαμπ Very happy Very happy Very happy ευχαριστω Exclamation
p206Mike - Τετ 27 Απρ 2005, 12:02:34
Θέμα δημοσίευσης:

Καλό Πάσχα σε όλους και δεν είναι κακό να περάσουμε και από καμιά εκλλησία να μας διαβάσει κανας παππάς μπας και ηρεμήσουμε λίγο....

Ελληνάρες.... Evil
Vaggelis - Τετ 27 Απρ 2005, 12:12:03
Θέμα δημοσίευσης:
Με τις υγείες μας..........

Long Live The Moderator Monarchy
nickzotos - Τετ 27 Απρ 2005, 12:41:26
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
Περασαμε πολυ ωραια! Οπως παντα ''χαβαλε''!!!

Δεν το ηξερα οτι εκανε ο dj εκανε τον δυσκολα,για το τραγουδακι μας,
ετσι και αλλιως το τραγουδι το συγκεκριμενο εχει και στοιχεια oriental
μεσα! Shocked Shocked Shocked Shocked Ετσι δεν ειναι kanelj?? Wink

Κανω αυτο το ποστ για να ευχαριστησω τον nickzoto για το δωρο που μου εκανε,μαλλον
για τη γιορτη μου που ειναι σε λιγες μερες Laughing !
THANX NICKZOTO

ΕΝΑ ΑΛΕΞΗΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ παρακαλω!

Ακουει ο Τασος??? ==== Α-Λ-Ε-Ξ-Η-Λ-Ι-Ο!!!

παρακαλω ρε Γιωργακη.......να'σαι καλα!
MEMsound - Τετ 27 Απρ 2005, 12:42:40
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτά είναι....!

Καλό ΜΑΣ Πάσχα...! Cool Cool Cool Cool
Touristas - Τετ 27 Απρ 2005, 12:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΣΧΑ
Cool
christhehealer - Τετ 27 Απρ 2005, 13:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι σε αυτό, το σημείο θα κάνω μία ακόμα καταγγελία Mr. Green

Aυτή η Kυβερνητικιά Eκπρόσωπος απαπαπαπα... αδερφάκι μου!!!!!

25.847.563.258 κλήρους πήρα απ' αυτήν, ούτε τσίχλα δεν κέρδισα Shocked

Eνώ ο ταμίας, κάθε κλήρος κι ένας σάκος του Aϊ Bασίλη!!!!!

Πιστός στις προεκλογικές δεσμεύσεις του. Δίπλα στο αγνό νέο μέλος Lol Lol Lol Lol Lol
LuNa - Τετ 27 Απρ 2005, 13:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Kαι σε αυτό, το σημείο θα κάνω μία ακόμα καταγγελία Mr. Green

Aυτή η Kυβερνητικιά Eκπρόσωπος απαπαπαπα... αδερφάκι μου!!!!!

25.847.563.258 κλήρους πήρα απ' αυτήν, ούτε τσίχλα δεν κέρδισα Shocked

Eνώ ο ταμίας, κάθε κλήρος κι ένας σάκος του Aϊ Bασίλη!!!!!

Πιστός στις προεκλογικές δεσμεύσεις του. Δίπλα στο αγνό νέο μέλος Lol Lol Lol Lol Lol

Θέλω και γω με τη σειρα μου να την καταγγείλω αυτην την κυρία!
Εχει απολυτο δίκιο ο Χρήστος!!
Και γω πηρα απο αυτήν 45.365.897 κλήρους και δεν κέρδισα τίποτα!
DimiP - Τετ 27 Απρ 2005, 22:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
επεσε πολυ γομολαστιχα λεμε Cool Cool Cool Cool Cool
pygolabida - Πεμ 28 Απρ 2005, 00:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
Έβαλε ο θεός ένα χεράκι & σβηστήκαν οι αμαρτίες λόγω των ημερών...
307 ARMY! - Πεμ 28 Απρ 2005, 12:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Idea
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΟΟΧΙ....

Αν και δεν γνωριζόμαστε παίρνω το θάρρος να σου πω, ότι καλό είναι να μην είσαι μονοδιάστατη. Δηλαδή αν το club δεν άνοιγε τις πόρτες του σε όλους τους φίλους, αλλά και κατόχους Peugeot, θα ήσουν ευχαριστημένη; Τότε όμως θα κατάληγε ρετρό, αφού το μοντέλο σας θα καταργηθεί (αρχής γενομένης από του χρόνου) και δε θα υπήρχαν δυνατότητες να αναπτυχθεί όπως εξελίσσεται τώρα (ρώτα γι' αυτό σχετικά τον Πρόεδρο). Πχ αναφέρω: αναγνώριση από την επίσημη Peugeot (διακαής πόθος όλων μας με πάρα πολλά οφέλη), ταξίδια στο εξωτερικό ή συμμετοχή σε αγώνες, όπου απαιτείται η εξεύρεση σπονσόρων και πολλά άλλα!
Ζητώ συγγνώμη αν στεναχώρησα, αλλά σαν οραματιστής βλέπω πολύ πιο μπροστά πιστεύοντας ότι τα καλά δεν έχουν έρθει ακόμη και γι 'αυτό γράφω έτσι. Ευχομαι καλό Πάσχα και μη με παρεξηγείς. Φιλικά Νίκος!
307 ARMY! - Πεμ 28 Απρ 2005, 12:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Για άλλη μια φορά...
τα περάσμε όμορφαααααααα όμορφααααααα όμορφααααααααααα Very happy

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του πάρτυ, δηλαδή στα 100+ άτομα που ήταν εκεί Very happy

Αντε και εις ανωτερα!!!

Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση φιλενάδα! Περάσαμε καταπληκτικά, αν και ο DJ έκανε τα πάντα για να μας ξενερώσει, όμως το χανουμάκι που χόρεψε για πάρτη μου πάνω στο τραπέζι ήταν όλα τα λεφτά! Πάντα τέτοια παιδιά! Birthday PS Club Exclamation
Vaggelis - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
...... έγραψε:
Idea
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΟΟΧΙ....

Αν και δεν γνωριζόμαστε παίρνω το θάρρος να σου πω, ότι καλό είναι να μην είσαι μονοδιάστατη. Δηλαδή αν το club δεν άνοιγε τις πόρτες του σε όλους τους φίλους, αλλά και κατόχους Peugeot, θα ήσουν ευχαριστημένη; Τότε όμως θα κατάληγε ρετρό, αφού το μοντέλο σας θα καταργηθεί (αρχής γενομένης από του χρόνου) και δε θα υπήρχαν δυνατότητες να αναπτυχθεί όπως εξελίσσεται τώρα (ρώτα γι' αυτό σχετικά τον Πρόεδρο). Πχ αναφέρω: αναγνώριση από την επίσημη Peugeot (διακαής πόθος όλων μας με πάρα πολλά οφέλη), ταξίδια στο εξωτερικό ή συμμετοχή σε αγώνες, όπου απαιτείται η εξεύρεση σπονσόρων και πολλά άλλα!
Ζητώ συγγνώμη αν στεναχώρησα, αλλά σαν οραματιστής βλέπω πολύ πιο μπροστά πιστεύοντας ότι τα καλά δεν έχουν έρθει ακόμη και γι 'αυτό γράφω έτσι. Ευχομαι καλό Πάσχα και μη με παρεξηγείς. Φιλικά Νίκος!

Κανένας δεν είπε οτι είναι αντίθετος στην "υιοθέτηση" και των υπόλοιπων μοντέλων της εταιρείας, από το club.....
ίσα-ίσα, ήταν αναγκάιο κακό....
το θέμα είναι οτι έχει χαθεί η ατμόσφαιρα, αυτό το "κάτι", που μας έκανε να διαφέρουμε από τους άλλους.....
crusader - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ας συνεχίσουμε να μιλάμε για το πάρτυ όμως εδώ...
Vaggelis - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Silent Silent Silent Silent Silent Silent
STELIOS - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:28:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Κανένας δεν είπε οτι είναι αντίθετος στην "υιοθέτηση" και των υπόλοιπων μοντέλων της εταιρείας, από το club.....
το θέμα είναι οτι έχει χαθεί η ατμόσφαιρα, αυτό το "κάτι", που μας έκανε να διαφέρουμε από τους άλλους.....

Να πω την αληθεια ημουν κ'εγω λιγο επιφηλακτικος στη ιδεα οτι θα ανοιγαμε τις πορτες σε καθε ιδους Peugeot και οτι δεν θα ημασταν πλεων 206ακιδες. Εξαλου ειναι φισιολογικο να φοβασαι την αλλαγη σε κατι που θεωρεις οικιο και γιατι οχι καπως "δικο σου".
Ομως ετσι υπηρχε η περιπτωση καποια στιγμη να μεινουμε μονοι και με το χρονο "ξεπερασμενοι" αφου ειτε το θελουμε ειτε οχι ο χρονος περνα και το 206 που κλεινει πλεων 8 χρονια ζωης, καποια στιγμη θα παλιωσει, θα ξεπεραστει. Το νεο αιμα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, εξαλου ειναι καλο να μαθαινεις και για αλλα πραγματα, αλλα μοντελα. Αποκτας πιο σφαιρικη γνωση για τα αυτοκινητα, τη μηχανολογια και οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει σ'αυτες τις σελιδες. Εξαλου οταν ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ αυτο που εχει σημασια ειναι η αγαπη και το μερακι μας για τα μοντελα της Peugeot.
307 ARMY! - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Γιατί ρε Βαγγέλη, στο Καρπενήσι τα δύο 307, το 306 και το206 cc, χαλάσανε την ατμόσφαιρα ή δεν έκαναν τη διαφορά απ' όπου περάσαμε; Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά επαναλαμβάνω ότι προχωράμε μπροστά και το ρετρό είναι μόνο για αναμνήσεις! Καλό Πάσχα φιλαράκι!
crusader - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:37:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά επίτηδες το κάνετε ή δεν είδατε τι γινόταν εδώ 2 μέρες τώρα;
Συμφωνήσαμε να σταματήσουμε τη συγκεκριμένη κουβέντα εδώ.
Μπορούμε να τα πούμε πολύ καλύτερα από κοντά αυτά.

Εγώ είμαι ο πρώτος που δυναμίτισα την ατμόσφαιρα προχθές και ήταν μεγάλο λάθος μου.
Σας παρακαλώ ας σταματήσει αυτή η κουβέντα εδώ.
Vaggelis - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
Silent Silent Silent Silent Silent Silent Silent

Α, και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.... αφού σβήστηκε το ποστ με τις ευχές μου....
christhehealer - Πεμ 28 Απρ 2005, 14:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση φιλενάδα! Περάσαμε καταπληκτικά, αν και ο DJ έκανε τα πάντα για να μας ξενερώσει, όμως το χανουμάκι που χόρεψε για πάρτη μου πάνω στο τραπέζι ήταν όλα τα λεφτά! Πάντα τέτοια παιδιά! Birthday PS Club Exclamation

NTPOΠHΣ BPE!!!!!

... να μην κάνεις το χατήρι του κοινού, ν' ανέβεις κι εσύ στο τραπέζι μαζί με την κοπέλα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Παρ 29 Απρ 2005, 14:39:38
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

Καλό Πάσχα σε όλους και δεν είναι κακό να περάσουμε και από καμιά εκλλησία να μας διαβάσει κανας παππάς μπας και ηρεμήσουμε λίγο....

Εγω παντως πεταχτηκα μιας και ηταν στο δρομο μου και με διαβασε κανονικοοοοτατα...! Shocked Laughing Laughing

vinman - Παρ 29 Απρ 2005, 14:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
...........Εγω παντως πεταχτηκα μιας και ηταν στο δρομο μου και με διαβασε κανονικοοοοτατα...! Shocked Laughing Laughing

Κανονισε μου βρε Αρη και μενα ενα παρομοιο ''διαβασμα''... Twisted evil Twisted evil
Πρεπει να εξομολογηθουν καποιες αμαρτιες μου... Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Παρ 29 Απρ 2005, 15:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
....
Καλό Πάσχα σε όλους και δεν είναι κακό να περάσουμε και από καμιά εκλλησία να μας διαβάσει κανας παππάς μπας και ηρεμήσουμε λίγο........

Νομίζω ότι έχεις μπερδεψει την εκκλησία με την κόλαση εκτός αν και στα δυο έχει σταυρους (που δεν το νομίζω)....!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool

Ότι και να πω για την κοπέλα μάλλον είναι πολύ λίγο....
CC-Gio - Παρ 29 Απρ 2005, 15:53:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αρη πολυ χαιρομαι που απο τη στιγμη που την χωρισα,τα βρηκατε....

ειναι σε καλα χερια τωρα! Wink

Ghost Dog - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
...........Εγω παντως πεταχτηκα μιας και ηταν στο δρομο μου και με διαβασε κανονικοοοοτατα...! Shocked Laughing Laughing

Κανονισε μου βρε Αρη και μενα ενα παρομοιο ''διαβασμα''... Twisted evil Twisted evil
Πρεπει να εξομολογηθουν καποιες αμαρτιες μου... Twisted evil Twisted evil

Παμε οποτε θες (αμαρτωλε μου)Μανο!!
kanelj - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Νομίζω ότι έχεις μπερδεψει την εκκλησία με την κόλαση εκτός αν και στα δυο έχει σταυρους (που δεν το νομίζω)....!!!!!.

αν ειναι γεματη τετοια...πραγματα του διαβολου προτιμω να παω στην κολαση... Laughing Laughing Laughing

εξαλλου οπως λεει και ο λαος.....
"στον παραδεισο εχει καλο κλιμα,αλλα στην κολαση εχει καλη παρεα" Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ghost Dog - Τρι 03 Μάϊ 2005, 04:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Την πασαρα με τη σειρα μου στο Μανθο Shocked Very happy , να γυριζει μωρε... Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 03 Μάϊ 2005, 09:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Την πασαρα με τη σειρα μου στο Μανθο Shocked Very happy , να γυριζει μωρε... Laughing Laughing

Δεν φαντάζομαι να σας πειράζει να την κρατήσω λίγο έτσι?
Υπομονη να 'ρθει η σειρά σας.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
vinman - Τρι 03 Μάϊ 2005, 10:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Δεν φαντάζομαι να σας πειράζει να την κρατήσω λίγο έτσι?
Υπομονη να 'ρθει η σειρά σας.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αρπακτικο... Twisted evil Twisted evil
crusader - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:47:26
Θέμα δημοσίευσης: Δώρα Κλήρωσης PSClub Hellas

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΛΑΧΝΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ Sidobre ή ΤΟΝ Shark_zak ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΛΑΒHΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥΣ….
ultra-one - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
Σικέ! Σικέ! Σάρωσε όλα τα δώρα ο Ady!! Laughing Laughing Laughing
CC-Gio - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το 550 το εχω εγω στα χερια μου! Rolling eyes
crusader - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 11:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος. Δώσε μου λίγο χρόνο να το κοιτάξω..
CC-Gio - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 11:02:26
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Για να σε βοηθησω.....το κερδισε ο nickzotos και το εδωσε σε μενα αρα το αλεξηλιο ειναι ΔΙΚΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ!!!! Crying or Very sad
crusader - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 11:05:49
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
crusader έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Για να σε βοηθησω.....το κερδισε ο nickzotos και το εδωσε σε μενα αρα το αλεξηλιο ειναι ΔΙΚΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ!!!! Crying or Very sad

Καλά ντεεεε... Ορίστε το διόρθωσα!
Ηρέμησε, δεν στο παίρνει κανείς Very happy Very happy Wink
CC-Gio - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 11:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
CC-Gio έγραψε:
crusader έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Καλά ντεεεε... Ορίστε το διόρθωσα!
Ηρέμησε, δεν στο παίρνει κανείς Very happy Very happy Wink

Χιχιχι!

Ευχαριστω το psclub.....ευχαριστω τη μαμα μου και τον μπαμπα που με εκαναν τοοοοοσο τυχερο και τον κοσμο που με στηριξε....

Σας ευχαριστω πολυ.....σας αγαπω!
Ady - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 13:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Σικέ! Σικέ! Σάρωσε όλα τα δώρα ο Ady!! Laughing Laughing Laughing

120 ευρώπουλα έσκασα (για το Σύλλογο ρε γα**το), να μην πάρω και εγώ κάτι....

CC-Gio έγραψε:
Χιχιχι!

Ευχαριστω το psclub.....ευχαριστω τη μαμα μου και τον μπαμπα που με εκαναν τοοοοοσο τυχερο και τον κοσμο που με στηριξε....

Σας ευχαριστω πολυ.....σας αγαπω!

Φτουυυυ, μου το έφαγε το αλεξήλιο ο ΌΠΑΣ!!!! Very happy Very happy Very happy
teoman - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 14:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δύο λαχνοί με "1 Καπελάκι PSClub.gr" έχουν και οι δύο το Νο206.Κάτι λάθος και εδώ (λεπτομέρειες...)
LuNa - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 14:44:28
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Δύο λαχνοί με "1 Καπελάκι PSClub.gr" έχουν και οι δύο το Νο206.Κάτι λάθος και εδώ (λεπτομέρειες...)

ο ΔΑΙΜΩΝ του τυπογραφείου μάλλον ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!!
Το Νο 206 είναι στανταρ κερδισμένο απ την κολλητή μου Very happy
christhehealer - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 15:35:54
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δώρα Κλήρωσης PSClub Hellas
crusader έγραψε:

[*]1 Καπελάκι PSClub.gr
Χορηγός: PSClub.gr (Δώρο αξίας 8 ευρώ)
Αρ.Λαχνού: 206
Τυχερός: Βικυ (φίλη Ady)

Nα αποκαταστήσω την αλήθεια...

Tο καπελάκι το κέρδισα εγώ κι έδωσα τον λαχνό στην Bίκυ (κατά την πάγια τακτική) που είναι φίλη Ady, φίλη christhehealer και φίλη Nίκης δικηγόρου... δεν δέχτηκε να κάνει εμφάνιση μόνο με το καπελάκι παρά τις προσπάθειές μου και του ταμία...

Δυστηχώς δεν έχω και video με τον Ady που περιγράφει τι κέρδισα στους περισσότερους λαχνούς Mr. Green Mr. Green
Baphomet - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 17:44:35
Θέμα δημοσίευσης:
το τελικο τοποθετηθηκε... Wink
vinman - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 18:33:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ξεχναμε και το μπουκαλι με το ουισκι που αρχικα κληρωθηκε στον Χρηστο αλλα παραιτηθηκε του δικαιωματος και κληρωθηκε στην αφεντια μου... beer beer
pug206lims - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 18:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ασχετη ερωτηση !
Για ολα αυτα τα δωρα που βρεθηκαν λεφτα?
Baphomet - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 18:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
τα περισσότερα ήταν προσφορές απο τα μαγαζιά...
MEMsound - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 19:54:21
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
τα περισσότερα ήταν προσφορές απο τα μαγαζιά...

Δεν θα το έλεγα έτσι ακριβώς Πέτρο.

Τα δώρα πληρώθηκαν από τα χρήματα που έχουν μαζευτεί στο ταμείο του Συλλόγου από τις συνδρομές των μελών και την λαχιοφόρο αλλά όχι στην τιμή που πωλούνται από τα διάφορα καταστήματα αλλά σε τιμή προσφοράς για την λαχιοφόρο που συμφωνήθηκε από εμάς.

Απλά το διευκρινίζω για να μην δημιουργούνται ψευδαισθήσεις ότι τα πήραμε τσάμπα. Wink
DimiP - Παρ 06 Μάϊ 2005, 02:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα στο στεκι δεν ειχα χρονο , αλλα την επομενη Πεμπτη θελω τη μπλουζιτσα μου γιατι ερχονται και κρυα! Silly Silly Silly Silly
shark_zak - Παρ 06 Μάϊ 2005, 02:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
σημερα στο στεκι δεν ειχα χρονο , αλλα την επομενη Πεμπτη θελω τη μπλουζιτσα μου γιατι ερχονται και κρυα! Silly Silly Silly Silly

θυμισε το μου την επομενη τεταρτη να σου την κραταω και το νουμερο εεε... Idea Wink
crusader - Παρ 06 Μάϊ 2005, 08:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
Η λίστα διορθώθηκε και προστέθηκαν και τα 2 δώρα-προσφορά του Darma Club που είχαμε ξεχάσει! Wink
crusader - Παρ 06 Μάϊ 2005, 08:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
το τελικο τοποθετηθηκε... Wink

Καλοφόρετο Πετ!! Wink

Άντε να σπάμε και τους αλγόριθμους σιγά-σιγά... Cool
Ady - Παρ 06 Μάϊ 2005, 08:33:20
crusader έγραψε:
[*]Private Dance By Darma Belly Dancers
Χορηγός: Darma Club (Αξία ανεκτίμητη!!)
Τυχερός: Ady

Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 06 Μάϊ 2005, 09:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
DimiP έγραψε:

θυμισε το μου την επομενη τεταρτη να σου την κραταω και το νουμερο εεε... Idea Wink

XXXXXXXXXXXXL ! Lol Lol Lol Lol
307 ARMY! - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 04:56:36
Ady έγραψε:
crusader έγραψε:
[*]Private Dance By Darma Belly Dancers
Χορηγός: Darma Club (Αξία ανεκτίμητη!!)
Τυχερός: Ady

Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

Εγώ πάντως έχω να το λέω: Το κορίτσι ήρθε από μόνο του και μου ζήτησε να το ανεβάσω στο τραπέζι, καθότι κράταγα ρυθμό με το ντέφι. Άρα είμαι κι εγώ κερδισμένος με prive χορό! Very happy Razz Twisted evil Shocked Wink
CC-Gio - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 18:38:15
Θέμα δημοσίευσης:
Aπαιτω το αλεξηλιο μου!
Ο υπευθυνος να φροντισει την τοποθετηση του!!!!!

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Sidobre - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 18:45:34
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
Aπαιτω το αλεξηλιο μου!
Ο υπευθυνος να φροντισει την τοποθετηση του!!!!!

Εντός του Ιουνίου θα διοργανωθεί AlexilioDay Laughing
shark_zak - Παρ 20 Μάϊ 2005, 05:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
θα παρακαλουσα και οποιος αλλος δεν εχει παραλαβει το δωρο του να μας το πει... Silly
crusader - Παρ 20 Μάϊ 2005, 09:01:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ο φίλος μου που κέρδισε τη δωρεάν συμμετοχή του σε αγώνα καρτ φαντάζομαι θα το παραλάβει την ημέρα του αγώνα ε? Smile
Χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο πιο πριν?
Πρέπει να δηλώσει συμμετοχή κανονικά και να γράψει κάποιο σχετικό σχόλιο?
Touristas - Παρ 20 Μάϊ 2005, 09:11:56
Θέμα δημοσίευσης:
Να δηλώσει συμμετοχή και στα σχόλια ας γράψει ότι έχει κερδίσει στην κλήρωση
scrat - Παρ 20 Μάϊ 2005, 12:06:27
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμα μια μπλούζα που έχω κερδίσει Smile Θα σας βρω κάποια Πέμπτη στο στέκι να την παραλάβω!
shark_zak - Παρ 20 Μάϊ 2005, 12:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμα μια μπλούζα που έχω κερδίσει Smile Θα σας βρω κάποια Πέμπτη στο στέκι να την παραλάβω!

γιεπ.... Wink
DimiP - Σαβ 21 Μάϊ 2005, 07:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Dio78 έγραψε:

γιεπ.... Wink

κιεγω αλλη μια Wink
kaisaras96 - Πεμ 06 Οκτ 2005, 01:52:20
crusader έγραψε:
[list]
[*]Ελάφρωμα βολάν και αλουμινένια τροχαλία στροφάλου με τοποθέτηση για οποιοδήποτε αυτοκίνητο του ομίλου PSA
Χορηγός: Liolios Racing (δώρο αξίας 380 ευρώ)
Αρ.Λαχνού: 407
Τυχερός: kaisaras96

ΤΟ ΕΒΑΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ CLUB και τον Τασο που τον επριξα λιγο ως πολυ Embarassed Rolling eyes Very happy για εντυπωσεις στις βελτιωσεις....!
shark_zak - Τρι 11 Οκτ 2005, 02:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
καλοδουλευτο λοιπον... Wink
CC-Gio - Πεμ 20 Οκτ 2005, 17:03:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι για την ιστορια.....ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΕΞΗΛΙΟ????
Evil
shark_zak - Πεμ 20 Οκτ 2005, 23:46:04
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
Evil

αντε γεια ρε ομορφοπαιδο....
Silly

πλακα κανω εεε... Wink
οταν βγουν θα εισαι απο τους πρωτους... Arrow
CC-Gio - Σαβ 22 Οκτ 2005, 10:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
CC-Gio έγραψε:
Evil

αντε γεια ρε ομορφοπαιδο....
Silly

πλακα κανω εεε... Wink
οταν βγουν θα εισαι απο τους πρωτους... Arrow

Πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα αλεξηλια που θα κυκλοφορουν στην αγορα....απο πολυ καλο υλικο!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ!!! Tease
Sidobre - Σαβ 22 Οκτ 2005, 11:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φέρνουν κάτι μεταξοσκώληξες από την Κίνα.... Γι'αυτό έχουν αργήσει.

Λοιπόν ετοιμάσου μέσα στην άλλη εβδομάδα να πας να το βάλεις.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες