DRAKE έγραψε: |
Θυμάστε τι είχε γίνει με το νέο ΕΠΑΚ και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ; Μήπως να μην μετακινηθεί κανείς για κανα δυο μέρες να μην πληρώσει κανείς διόδια για να χάσει το κράτος μερικά εκατομμύριάκια €€€€ μπας και βάλουν μυαλό; (ναι... καλά...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
underage έγραψε: |
Σύμπτωση: ακριβαίνουν το Σαββατοκύριακο της εκδρομής μας ![]() Μήπως πρέπει σαν club να κάνουμε καμιά διαμαρτυρία - κατάληψη, κάτι τέλος πάντων στην εθνική οδό ![]() ![]() Όχι τίποτε άλλο να έρθει και ο Ευαγγελάτος να γίνουμε διάσημο club ![]() ![]() Μη γελάτε σας βλέπω ![]() ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
ΝΔ δε θελατε????
Παρτε να εχετε λοιπον... Ασφαλειες, προστιματα,διοδια,τελη ΟΛΑ ΠΑΝΩ.ΜΠΡΑΒΟ |
ΝΔ δε θελατε????
shiba έγραψε: | ||
|
Baphomet έγραψε: | ||||
αυτο ξαναπεστο... ![]() |
shiba έγραψε: | ||||||
![]() ![]() ![]() |
shiba έγραψε: |
yeap sorry |
ΝΔ δε θελατε????
ΝΔ δε θελατε????
RASTAVIPER έγραψε: | ||||
Φιλε μου μονο με κομματικα δε γουσταρω να ασχολουμαι και δε στηριζω κανενα απο τα μεγαλα κομματα, ουτε ανηκω σε παραταξεις.Αλλα ειναι κατι που το βλεπουν και οι πιο στραβοι... ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Η μεγαλυτερη πικρα βεβαια ειναι στο Ριο-Αντιριο... 14Ε θες πλεον για να περασεις απεναντι απο τη γεφυρα!!! ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Ελλαδίτσα μας ειναι η μοναδική χώρα της Ευρωπης που πληρώνεις τα λιγότερα ανα χλμ... Ριξτε και μια ματια έξω..
Οσο για το οδικο δίκτυο ότι πληρώνεις παιρνεις. ![]() ![]() Δεν με νοιάζει να τα πληρωσω τα μαμημενα, αλλα να δω ΔΡΟΜΟ σωστο.. |
TZAG έγραψε: |
"Έχουμε τα φτηνότερα αυτοκίνητα της Ευρώπης", "έχουμε τα φνηνότερα κόμιστρα ταξί στην Ευρώπη", "έχουμε τα φτηνότερα καύσιμα στην Ευρώπη", έχουμε, έχουμε, έχουμε. Όλα τα έχουμε, γιατί όμως είμαστε πάντα τελευταίοι;; ![]() |
LuNa έγραψε: | ||
Εχουμε και τους χαμηλότερους μισθούς ![]() |
TZAG έγραψε: | ||
Ενώ το ξεκίνησες σωστά στο τέλος κατέληξες να είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος. Τι λές ρε φίλε, συγκρίνεις τους ελληνικό εθνικό οδικό δίκτυο με αυτό της υπόλοιπης Ευρώπης;; Για πηγαίνετε στην autostrada της Ιταλίας ή στην autobahn της Γερμανίας, που τα 200 χλμ είναι κάτι το φυσιολογικό απο τα μέσα της δεκαετίας του '70. Και τι σημαίνει "ότι πληρώνεις, παίρνεις"; Ξεχνάμε πόσα έχουμε ήδη πληρώσει για αυτό το γ@μημένο δίκτυο τόσα χρόνια, εμείς κι πατεράδες μας; Ή μήπως έχουμε τα αντίστοιχα έσοδα με τους άλλους ευρωπαίους για να πούμε ότι "είμαστε οι φτηνότεροι";; Την ίδια καραμέλα μασάμε και με την αγορά αυτοκινήτων. "Έχουμε τα φτηνότερα αυτοκίνητα της Ευρώπης", "έχουμε τα φνηνότερα κόμιστρα ταξί στην Ευρώπη", "έχουμε τα φτηνότερα καύσιμα στην Ευρώπη", έχουμε, έχουμε, έχουμε. Όλα τα έχουμε, γιατί όμως είμαστε πάντα τελευταίοι και περιφρονητικά δακτυλοδεικτούμενοι;; Όσον αφορά το πολιτικό θέμα, θα ήθελα να πω κι εγώ, πως ούτε το ένα κόμμα φταίει ούτε το άλλο. Διότι κανένα δεν βγήκε φασιστικά απο μόνο του, αλλά εκλέχθηκε απο εμάς τον ελληνικό λαό. Κι αλίμονο! Μπορεί κανείς να κατηγορεί ένα κόμμα που εκλέχθηκε απο το 60% των ψηφοφόρων;; ![]() |
Ας οργανωθει καμια πορεια απο 5-6 CLUBS σε καμια Εθνικη να δουμε τι θα γινει μετα με τους καφρους.... ![]() ![]() ![]() |
Βασικα για σφαλιαρες ειναι αλλα τι να πεις...Παρτε φτηνα αμαξια και σκαστε τα στα διοδια.... |
crusader έγραψε: |
Ε δεν έχουν και άδικο...
Επιτέλους πρέπει να διαπλατυνθεί - ανακατασκευασθεί ο συγκεκριμένος εθνικός δρόμος ![]() |
vinman έγραψε: |
Διόδια: Σε ιδιώτες η εκμετάλλευση 2.187 χλμ. αυτοκινητοδρόμων για 30 χρόνια
Ημερομηνία: 08/05/2005 -------------------------------------------------------------------------------- Έξι συνολικά έργα αυτοκινητοδρόμων μήκους 712 χιλιομέτρων θα έχουν έχουν κατασκευασθεί έως το 2012 από ιδιώτες εργολάβους που θα κληθούν να δαπανήσουν συνολικά 5 δισ. ευρώ για την ολοκλήρωσή τους. Ως αντάλλαγμα θα τους παραχωρηθεί η εκμετάλλευση 2.187 χιλιομέτρων αυτοκινητοδρόμων για 30 χρόνια. Τα έργα που θα κατασκευασθούν με αυτή την μέθοδο είναι: 1) Ο άξονας Ελευσίνας - Κορίνθου - Πάτρας - Πύργου - Τσακώνα με προϋπολογισμό 2 δισ. ευρώ. 2) Το τμήμα του ΠΑΘΕ Μαλιακός - Κλειδί (κατασκευή 25 χιλιόμετρα και εκμετάλλευση 230 χιλιόμετρα) 3) Η Ιονία οδός (κατασκευή 147 χιλιόμετρα και εκμετάλλευση 379 χιλιόμετρα) 4) Η υποθαλάσσια αρτηρία Θεσσαλονίκης 5) Ο άξονας Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα - Σπάρτη (κατασκευή 100 χιλιόμετρα και εκμετάλλευση 205 χιλιόμετρα) και τέλος 6) Η σύνδεση της Λαμίας μέσω Καρδίτσας - Τρικάλων - Καλαμπάκας με την Εγνατία Οδό (κατασκευή 192 χιλιόμετρα και εκμετάλλευση 233 χιλιόμετρα) Η επιλογή των αναδόχων θα γίνει σύμφωνα με μία σειρά κριτηρίων ανάμεσα στο οποία σημαντικότερο είναι η τιμή της ανώτερης τιμής των διοδίων που θα δηλώσουν οι εργολάβοι για όλο το διάστημα της εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων τμημάτων των αυτοκινητοδρόμων. autopress.gr |
vinman έγραψε: |
Διόδια: Σε ιδιώτες η εκμετάλλευση 2.187 χλμ. αυτοκινητοδρόμων για 30 χρόνια
Ημερομηνία: 08/05/2005 -------------------------------------------------------------------------------- Έξι συνολικά έργα αυτοκινητοδρόμων μήκους 712 χιλιομέτρων θα έχουν έχουν κατασκευασθεί έως το 2012 από ιδιώτες εργολάβους που θα κληθούν να δαπανήσουν συνολικά 5 δισ. ευρώ για την ολοκλήρωσή τους. Ως αντάλλαγμα θα τους παραχωρηθεί η εκμετάλλευση 2.187 χιλιομέτρων αυτοκινητοδρόμων για 30 χρόνια. Τα έργα που θα κατασκευασθούν με αυτή την μέθοδο είναι: 1) Ο άξονας Ελευσίνας - Κορίνθου - Πάτρας - Πύργου - Τσακώνα με προϋπολογισμό 2 δισ. ευρώ. 2) Το τμήμα του ΠΑΘΕ Μαλιακός - Κλειδί (κατασκευή 25 χιλιόμετρα και εκμετάλλευση 230 χιλιόμετρα) 3) Η Ιονία οδός (κατασκευή 147 χιλιόμετρα και εκμετάλλευση 379 χιλιόμετρα) 4) Η υποθαλάσσια αρτηρία Θεσσαλονίκης 5) Ο άξονας Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα - Σπάρτη (κατασκευή 100 χιλιόμετρα και εκμετάλλευση 205 χιλιόμετρα) και τέλος 6) Η σύνδεση της Λαμίας μέσω Καρδίτσας - Τρικάλων - Καλαμπάκας με την Εγνατία Οδό (κατασκευή 192 χιλιόμετρα και εκμετάλλευση 233 χιλιόμετρα) Η επιλογή των αναδόχων θα γίνει σύμφωνα με μία σειρά κριτηρίων ανάμεσα στο οποία σημαντικότερο είναι η τιμή της ανώτερης τιμής των διοδίων που θα δηλώσουν οι εργολάβοι για όλο το διάστημα της εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων τμημάτων των αυτοκινητοδρόμων. autopress.gr |
kovac έγραψε: |
Α ναι ρε!!! Το είχα ξεχάσει το Βέλο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ πάω από κει, γιατί Ζευγολατιό είναι ο κολλητός και Κιάτο ο θείος! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Α, και πιο πριν από αυτά οπωσδήποτε στάση για γουρουνόπουλο!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Eεεεε,αφου περνας απο Κιατο,Βελο,Ζευγολατιο μετα τα γουρουνοπουλα, ριξε κανα τηλ και περνα για καναν καφε απο το Ξυλοκαστρο ![]() Παντως ο δρομος ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!!!! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
....πριν λιγο σαν να πήρε το αυτόι μου στο ραδιοφωνο (δεν ακουγα καλα γιατι τρόχιζα) οτι κάποια διόδια σ αυτη την διαδρομή από σημερα το βραδυ θα ακριβήνουν
κάτι για 2,80 μου φαίνεται οτι ειπε... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!! ερωτηση δηλαδή πως περνάει κάποιος χωρίς να πληρώσει?? δεν εχει μπαρα (δεν θυμαμαι) |
netblaster έγραψε: |
Το συνολικο κοστος Αθηνα-Πατρα θα κοστολογειται γυρω στα 11,5€!!! |
ath7 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Athens έγραψε: |
.... και 600 δραχμές για να περάσουμε απο διόδια αθηνών λαμίας και αθηνών πατρών? ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ? ![]() |
gio_rallye έγραψε: |
βρε παιδια ετσι πληροφοριακα.. ενας που ξεκινα απο Αθήνα για Αγρίνιο πόσα διόδια θα πληρώσει...? κλάφτα χαραλαμπε με τις τιμες που εχουν βαλει, και η καινοτομια είναι οτι εδώ στην Ελλάδα την Πατρών - Κορίνθου την πληρώνεις πριν καν αρχίσουν τα εργα κατασκευής.. ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Σοβαρευτειτεεεεεεεε
Ιδιο δρομο εχετε τωρα και ιδιο δρομο οταν πληρώνατε 200 δραχμες? Οταν πληρωναμε 200 δραχμες στην Θεσσαλονίκη πήγαινες σε 5μιση ωρες αν ησουν γρηγορος και λιγο ριψοκίνδυνος. Τώρα πας σε 4μιση πηγαινοντας με το οριο.... |
alekoukos106 έγραψε: |
σημερα πριν καμια ωριτσα με γραψανε.....δεν με νοιαζει τοσο πολυ αυτο οσο το υφος μερικων κομπλεξικων που στα 20κατι τους απεκτησαν εξουσια...δεν ξερουν καλα καλα να διαβασουν και μας κοβουν και κλησεις.....αλλα θα μου πεις τι παιδεια θελει καποιος οταν στο ενα χερι κραταει γκλοπ και στο αλλο στυλο με υγρη μελανη νουμερο 0.5???????????????αρκουδια και τριμαλακες....κατι τετοιες ωρες σκεφτομαι να γινω αναρχικος και να τους πεταω μολοτωφ.... ![]() σορρυ για το οφ-τοπικ απλα ηθελα να τα πω....... |
Athens έγραψε: |
Οπα κάτσε Νικολάκη δεν μας τα λες καλά... Η Αθηνών Πατρών βρε δρόμος λέγετε???? Μετά την Κορινθο δρόμος ειν τούτος??? Μην τρελαθούμε τώρα, η μήπως είναι δρόμος ο Αθηνών- Λαμίας που είναι μες στις λακκούβες κτλ?
Νταξ ειπαμε Αττικη οδός WOW δρομάρα πσσσ θεικό αλλά 3 ευρώ είναι 1000 ευρώ, εγώ δεν τα δίνω μα που να σκάσουνε! |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Εγω που ειμαι απο Αγρινιο και ανεβοκατεβαινω συχνα Αθηνα εχουμε 11,20 η γεφυρα, 2,80 διοδια Πατρων και 2,80 Κορινθου και 2,70 Αττικη Οδο. Συνολο 19,5 πηγαινε και 19,5 επιστροφη 39 ευρω διοδια και 50 χαλαρα βενζινα, Θελω 100 ευρ πλεον ![]() ![]() ![]() |
Ωπα, μισο... Κανεις δεν σε υποχρεώνει να χρησιμοποιησεις ουτε αττική οδο ούτε γέφυρα. Μην είμαστε πλεονεκτες. Και να περναμε απεναντι σε 3 λεπτα και να μην πληρωνουμε.... Αν βιαζεσαι πληρωνεις.. Υπαρχει παντα η εναλακτικη του καραβιού που πλεον πληρωνεις οσο παλια και ειναι και πιο γρηγορα (δεν εχει τις ουρες που ειχε παλια) Το ιδιο βεβαια ισχυει και για Ατ. Οδο... |
σημερα πριν καμια ωριτσα με γραψανε.....δεν με νοιαζει τοσο πολυ αυτο οσο το υφος μερικων κομπλεξικων που στα 20κατι τους απεκτησαν εξουσια...δεν ξερουν καλα καλα να διαβασουν και μας κοβουν και κλησεις.....αλλα θα μου πεις τι παιδεια θελει καποιος οταν στο ενα χερι κραταει γκλοπ και στο αλλο στυλο με υγρη μελανη νουμερο 0.5???????????????αρκουδια και τριμαλακες....κατι τετοιες ωρες σκεφτομαι να γινω αναρχικος και να τους πεταω μολοτωφ.... ![]() σορρυ για το οφ-τοπικ απλα ηθελα να τα πω....... |
μπιρδελο...
ισως καλά κάνουν για τα διόδια..το θεμα ειναι οτι το γυρω οδικο δικτυο για κάποιον που δεν θέλει να χρησιμοποιησει την εθνικη ειναι απαραδεκτο και αν μπουν και τα διόδια θα γινει τρελο μποτιλιαρισμα παντου εκει τριγυρω |
PHSYBORG έγραψε: | ||
κ οποιος δουλευει Αγ.Στεφανο κτλπ?καθε μερα διοδια η γολγοθας κ 2ωρες για να φτασεις δουλεια? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Οι άνθρωποι δεν πρέπει να κυβερνούν πια... |
Steve έγραψε: |
και έχει δρόμους μοκέτα ![]() |
thesalos έγραψε: |
Ειμαστε η μοναδικη χωρα που πληρωνουμε για κατι πριν να γινει. |
Γιαυτο λεω οτι μονο χουντα μας σωνει.....
Και λεγετε οτι θελετε εσεις.... |
SnakeMJK έγραψε: |
ΛΟΛ Ειδικά ο πρώτος είναι μεγάλος σωτήρας.... ΛΟΛ
(μόνο για ξανθούς, ψηλούς, που τους λένε Χανς) |
Παράθεση: |
περί επιβολής τελών στα βαρέα φορτηγά οχήματα που χρησιμοποιούν ορισμένα έργα υποδομής |
Steve έγραψε: |
Ενδιαφέρον Νικόλα, θα το κοιτάξω το βράδυ στο σπίτι ![]() |
Σελίδα 4, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ, Άρθρο 7 έγραψε: |
3. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλονται ταυτόχρονα διόδια και
τέλη χρήσης για τη χρήση του ίδιου τμήματος οδού. Εν τούτοις, τα κράτη μέλη μπορούν να επιβάλλουν και διόδια σε δίκτυα όπου εισπράττονται τέλη χρήσης, για τη χρήση γεφυρών, σηράγγων και ορεινών διαβάσεων. |
Σελίδα 3, Κεφάλαιο ΙΙ, Άρθρο 6 έγραψε: |
2. Τα κράτη μέλη μπορούν να εφαρμόζουν μειωμένους συντε-
λεστές φόρων ή φοροαπαλλαγές: α) για τα οχήματα εθνικής ή πολιτικής άμυνας, τα οχήματα των πυροσβεστικών υπηρεσιών και των άλλων υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης καθώς και των σωμάτων ασφαλείας και για τα οχήματα συντήρησης των οδών· |
Ilias207Rallye έγραψε: |
Με δικο μας αμαξι? Δηλαδη το προστιμο να το φαμε οι ιδιοι? ![]() |
WilDuck έγραψε: | ||
xaxaxaxaxaxaxa!!! Σε πάω !!! ![]() Δες τι του έγραψα στο 1ο σχόλιο στο youtube. Είμαι ο GIORGOS8v ![]() |
εμενα μου φανηκαν τελειωμενοι κομμουνιστες που τους εχει φαει η μαλ***α,πατερα και γιο(κοιταξτε το γιο που πιανει τη μπαρα λες και φταει αυτη που δεν πηδαει)....ετσι αποφασισαν να κατεβουν Αθηνα να πανε στη Φυλης να ριξουν ενα πηδημα της εργατικης ταξης και φυσικα οσο πιο φθηνα τοσο πιο καλα...και ειπαν με την ευκαιρια να το τραβηξουν βιντεο να το δειχνουν στους συντροφους κομμουνιστες και να λενε ''ουτε ο Τσε δεν θα ειχε τα αρχ**ια να το κανει"... |
Giannis307 έγραψε: |
Προς πατρα στο ζευγολατιο εχω περασει 3-4 φορες χωρις να πληρωσω.... |
Το να μην πληρώσεις στα τεμπη πχ η στην κορινθου πατρων κλπ οκ, αλλα να μην πληρωνεις γενικα ειναι μαλ***α...
Γενικα δεν εχεις δικαιολογια, εκτως απο τις περιπτωσεις που ανεφερα, οπου τα διοδια ειναι καταχρηστικα... |
όπως είπαν και οι παραπάνω... το να μην πληρώνεις στα τέμπη ή προς πάτρα, ΟΚ, έχεις χίλια δίκια. αλλά το να μην πληρώνεις αφίδνες πχ, όπου ο δρόμος είναι μια χαρά, δεν υπάρχει κάποιος λόγος |
lionking(t) έγραψε: |
Προς ενημερωση ολων,τα κλασσικα διοδια στα Τεμπη εχουν ξηλωθει,και μπηκαν καινουργια διοδια μετα τον Πλαταμωνα σε ενα χωριο,δεν θυμαμαι,οπου εχει διπλη κατευθηνση,αλλα θα ανοιξουν και καινουργια με το που βγαινεις απο το Τεμπη στο Μακρυχωρι. |
To καλυτερο θα ειναι σημερα που παω πανω, να μου ζητησουν διοδια εκει στην κατερινη-τεμπη κλπ κλπ
Θα τους τα δωσω σε φωτογραφια να τα κανουν καρτ-ποσταλ |
το κρίνει το νομοθετικό πλαίσιο της Ε.Ε.
δρόμος με τουλάχιστον 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση + ΛΕΑ + διαχωριστικό = διόδια. οτιδήποτε άλλο (τέμπη, πάτρα) είναι παράνομο. |
Τελικα αθηνα θεσσαλονικη πληρωσα σε 5 διοδια μονο
Τα υπολοιπα (πριν και μετα τα τεμπη) ηταν ανοιχτα λογω του συμβαντος... |
Morfeas έγραψε: |
Διόδια πληρώνουμε μόνο όταν υπάρχει μια λωρίδα κυκλοφορίας συν τη Λ.Ε.Α(λωρίδα έκτακτης ανάγκης) και διάζωμα μεταξύ των 2 κατευθύνσεων κυκλοφορίας σε οποιοδήποτε άλλο δρόμο είναι παράνομο αυτός είναι νόμος της Ε.Ε. Τα κανάλια όμως αντί να ασχολούνται με το τι σώβρακο φοράει η τζούλια αλεξανδρατου(που λέει ο λόγος) θα έπρεπε να ξεσηκώσουν τον κόσμο μέσω εκπομπών γι αυτό το θέμα και μετά θα δούμε εάν πληρώσει κανένας Π.Χ στα διόδια Ζευγολατιού - Πατρών. Μία φορά κάτι πήγαν να πούνε σε κάτι πρωινές εκπομπές αλλά έπεσε σφαλιάρα από τους μεγαλοκατασκευαστές φαίνεται και το σταμάτησαν Εγώ δύο φορές δεν έχω πληρώσει μου έχουν πάρει τον αριθμό και δεν μου έχουν κάνει τίποτα. Την δεύτερη φορά μάλιστα μου είπε μια κοπέλα ότι δεν μου ανοίγει την μπάρα και τις απάντησα ‘ωραία τότε φώναξε την αστυνομία’ , είχαν μαζευτεί και κάμποσα οχήματα πίσω μου και τελικά την άνοιξε. |
Γιατι ενω οταν εκλεισαν τα τεμπη ηταν δωρεαν η διελευση, το πασχα την πηγαν 1.90...
Οκ, τοτε ειχα πληρωσει Προχθες, μου λενε 2.30 τους λεω γιατι? Μου λενε επειδη ΘΑ ανοιξουν τα τεμπη. Οταν ανοιξουν τους λεω, θα πληρωσω, 2.30 για να κανω 5 χλμ στην εθνικη και 85 απο επαρχιακο δρομο ειναι κλεψια. Τελικα φωναξαν αστυνομια κλπ κλπ και στο τελος μου εκλασαν μια μαντρα... ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ... |
manosm3 έγραψε: |
Εγω πληρωνω 2-4 τη μερα στην α.ο. ![]() |
Octane έγραψε: | ||
Ε κατσε μια βδομαδα "αρρωστος" (να σου κανονισω μια αναρρωτικη?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ΚΟΥΤΑ!!! |
manosm3 έγραψε: |
Εγω πληρωνω 2-4 τη μερα στην α.ο. ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Σορρυ κιολας,το δεχομαι φυσικα να πληρωσω για εναν δρομο σαν την Αττικη οδο αλλα κατι τιμες 3 και 4 ευρω δεν ειναι παρα πολλα?? ![]() Καλα για τους δρομους π.χ αθηνων - πατρων δεν το συζηταω.. ![]() |
sonermgb έγραψε: | ||
Μάνο.....μέσα στην εβδομάδα εκτός από την διαδρομή πήγενε έλα μέσω αττικής Χαλάνδρι , Μεταμόρφωση κάθε μέρα.....τουλάχιστον άλλες 3 φορές την εβδομάδα ξαναμπαίνω και άλλη μία φορα.....πήγενε έλα...μπορεί και 2. 15-20 ευρώ σε μία μέρα μόνο α.ο ....είναι πάααρα πολύ. Σε καταλαβαίνω |
manosm3 έγραψε: | ||||
ρε για μεταμορφωση μπορεις να πηγαινεις μεσω αμαρουσιου, εκει που ειναι το eleven μεσα και ντουγρου ευθεια (δεν το πολυθυμαμαι γιατι εχω καιρο να παω στον μασαμπουκα ![]() ![]() |
sonermgb έγραψε: | ||||||
Βγαίνω ηρακλείου ρε...χαχαχ......Για Λαμία το πρωί έχει ουρά μέχρι και την έξοδο της Ηρακλείου μερικές μέρες...οπότε..... Δεν θέλω να φαντάζομαι.....να το έπαιρνα γύρω γύρω |
rallos180 έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=KYxtRVVEznU&feature=related βρηκα το βιντεακι.. να κανουμε κατι παρομοιο?ολα τα κλαμπ πρεπει να κανουν τετοια κινηση |
SERSEGI έγραψε: |
σε καποια διοδια πρεπει να πληρωνουμε,οχι τοσο μεγαλα ποσα
αλλα πρεπει.σε αυτα που προυποθετουν σωστους δρομους με ασφαλεια και καλο οδοστρωμα και σωστο φωτισμο.ολοι ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι οι δρομοι. |
ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΠ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Το ΙΝΚΑ, από κοινού με άλλες Ενώσεις Καταναλωτών, κατέθεσε χθες, Συλλογική Αγωγή για το απαράδεκτο καθεστώς των Διοδίων, μέσω του Νομικού Συμβούλου μας Δικηγόρου στον ΑΠ, κο Γιάννη Μυταλούλη. Η νομική αυτή παρέμβαση του ΙΝΚΑ εντάσσεται στον αγώνα των πολιτών εναντίον αυτού του μέτρου μέχρι την οριστική κατάργησή του, όπως παλαιότερα έγινε με τις παρασιτικές παρκοεταιρείες. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω όσον αφορά τα Διόδια: • Οι δρόμοι έχουν φτιαχτεί με τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη και μπορούν να συντηρούνται θαυμάσια από το κράτος. • Η εκχώρηση των περισσοτέρων ελληνικών δρόμων έγινε με τριτοκοσμικές συμβάσεις όπως και τα ποσοστά π.χ.: (Α) περίπου 40% απευθείας χρηματοδότηση από το κράτος, δηλαδή από τον φορολογούμενο πολίτη. (Β) 50% δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Κράτους, δηλαδή του φορολογούμενου πολίτη. (Γ) ένα μικρό ποσοστό 10% χρήματα από την ίδια την εταιρεία! • Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ζητούν προκαταβολικά πληρωμή διοδίων για έργα που θα γίνουν – εξ ου και το γνωστό ανέκδοτο με τον τυροπιτά που ζητά το αντίτιμο της τυρόπιτας που θα σερβίρει μετά από ένα χρόνο. • Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ζητούν διόδια για έργα που έληξε ο χρόνος παράδοσης και μένουν ακόμα καρμανιόλες, χωρίς ούτε τους προβλεπόμενους παράλληλους δρόμους. Την ώρα που όλος ο Ελληνικός Λαός μαστίζεται από την άγρια κρίση, το κλείσιμο της παραγωγικής επιχείρησης, την ανεργία, το βούλιαγμα της αγροτικής παραγωγής, τη φτώχεια και την υπερχρέωση, κάποιοι εργολάβοι, φαίνεται έχουν τον τρόπο, να διατηρούν την ασυλία για τα υπερκέρδη τους, σε βάρος όλου του Ελληνικού Λαού. Απειλούν μάλιστα να αλλάξουν και τον ΚΟΚ για να μετατρέψουν την Αστυνομία σε εισπρακτική εταιρεία των εργολάβων. ΝΤΡΟΠΗ! Να μπει τέλος στη συνεργασία του κυβερνήσεων με την δικτατορία των εργολάβων! Τα χρήματα και οι πόροι, να διατεθούν σε παραγωγικές επιχειρήσεις. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΥΓ: Την Τετάρτη 04/05/2011 Συζητείται η Συλλογική Αγωγή του ΙΝΚΑ για τα Διόδια, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, να είμαστε όλοι εκεί. |
Sinanai έγραψε: |
Υπάρχει κι άλλη λύση
![]() ![]() ![]() |
Lefter1s RC έγραψε: |
Οφφτοπικ λιγο:
Να προσθεσω οτι εγω δε πληρωνω ουτε τις κλισεις των νταβατζηδων δημοτικης ασυνομιας. Δεν εκπιπτουν πουθενα, 100% Γ@μισιατικες Εβγαλα προσφατα μια αναμνηστικη φωτο με τη συλλογη μου ![]() http://img577.imageshack.us/i/imag0111sa.jpg/ |
Οφφτοπικ λιγο:
Να προσθεσω οτι εγω δε πληρωνω ουτε τις κλισεις των νταβατζηδων δημοτικης ασυνομιας. Δεν εκπιπτουν πουθενα, 100% Γ@μισιατικες Εβγαλα προσφατα μια αναμνηστικη φωτο με τη συλλογη μου ![]() http://img577.imageshack.us/i/imag0111sa.jpg/ |
206kwn έγραψε: | ||
Πάνε κανονικά στην εφορία απλά δεν ανεβαίνουν ![]() ![]() |
Δεν πανε πουθενα, κανω κανονικα φορολογικη δηλωση.
Η μαμα ειναι εφοριακος. |
Πιο πολύ κοστίζουν οι κλήσεις από το Lack... Καφρίλα, πάντως, κατ' εμέ, να μην πληρώνεις κλίσεις. |
kammenos έγραψε: | ||
ε για αυτό πάμε κατά ΔΙΑΟΛΟΥ.... |
Και, ρε Λέφο, εμ την κάνεις την πουστιά, εμ την ποστάρεις και δημόσια; ![]() |
Ναι ρε Λευτέρη, δε λέω αυτό... Τις κλήσεις, δλδ, δεν τις "άξιζες"; ΄Και οι 37 "άκυρες" ήταν; ![]() |
44 κλησεις απο την δημοτικη μερικες ειναι 6-7 χρονων και δεν τις βρηκα ποτε μπροστα μου...
Μεχρι τωρα τουλαχιστον καμια φουτσα δεν ηρθε ![]() |
44 κλησεις απο την δημοτικη μερικες ειναι 6-7 χρονων και δεν τις βρηκα ποτε μπροστα μου...
Μεχρι τωρα τουλαχιστον καμια φουτσα δεν ηρθε ![]() |
Pughell έγραψε: |
Οταν αυτος που εχει το οχημα στο ονομα του παει να ζητησει ενημεροτητα,θα φαει μια ωραια φουτσα που θα ειναι ολη δικη του. |
206kwn έγραψε: |
Λέφο εκεί που μένεις και παρκάρεις θεωρείται κέντρο???????? ![]() ![]() ![]() |
Lefter1s RC έγραψε: | ||
Ναι φιλε. Κεντρο θεωρειται απο την Trim (δε θυμαμαι πια καθετος ειναι) μεχρι τερμα Αγ. Ανδρεου και σε υψος απο παραλιακη μεχρι Καραισκακη νομιζω. |
Η τελική συμφωνία των δύο πλευρών τοποθετείται στα τέλη Ιουλίου και προς το τέλος του καλοκαιριού εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί η μείωση των διοδίων κατά 25-30% σε όλο το δίκτυο και κατά 50% στα υπό κατασκευήν τμήματα, δήλωσε ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας.
Στις διαπραγματεύσεις συμμετείχαν και εκπρόσωποι τραπεζών, που χρηματοδοτούν τα έργα, η στάση των οποίων ήταν θετική και αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως για την περαιτέρω χρηματοδότηση του προγράμματος, που είναι το μεγαλύτερο αυτή την εποχή στη χώρα μας, σύμφωνα με τον υπουργό. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είναι επίσης εξίσου αισιόδοξο, ότι και οι τράπεζες που συμμετέχουν στις συνομιλίες θα επιβεβαιώσουν και εμπράκτως την θέση τους με την καταβολή των δανείων, προκειμένου να ξεκινήσουν ξανά τα έργα». Διευκρίνισε, επίσης, ότι η ανώνυμη εταιρεία ειδικού σκοπού του Δημοσίου που είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο θα συσταθεί, ενώ ήδη έχει υπάρξει ανακοίνωση για την πρόσληψη συμβούλων. |
Δημοσιεύτηκε: Μάρτιος 26 2012 14:27 Ενημερώθηκε: Μάρτιος 26 2012 14:58
Με μόνη την απόφαση του υπουργού Μεταφορών θα αυξομειώνονται οι τιμές των διοδίων, σύμφωνα με διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα τα "Νέα", επικαλούμενη πηγές από το υπουργείο, "δεν μπορεί να επιβάλλονται τα προβλεπόμενα από τις συμβάσεις διόδια σε τμήματα, όπως για παράδειγμα η Κόρινθος - Πάτρα και τα Τέμπη, όπου τα έργα έχουν σταματήσει". Στόχος της διάταξης είναι, να δοθεί δυνατότητα στον υπουργό, να ασκήσει κοινωνική πολιτική με τα διόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι τις εκλογές θα έχει ανακοινωθεί μία νέα πολιτική για τα διόδια, με διαφορετικό τίμημα στα υπό κατασκευή και στα κατασκευασμένα τμήματα. Ποινικό αδίκημα η κατάληψη των διοδίων Την ίδια στιγμή, με ποινή φυλάκισης από τρεις έως έξι μήνες κινδυνεύουν όσοι πραγματοποιούν κατάληψη στους σταθμούς διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους ή παρεμποδίζουν τη λειτουργία τους. Σε τροπολογία που κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, διευκρινίζεται, ότι με ποινή φυλάκισης κινδυνεύουν μόνο όσοι κάνουν κατάληψη των σταθμών των διοδίων και όχι όσοι δεν πληρώνουν το αντίτιμο των διοδίων. Σήμερα, όσοι από τους οδηγούς δεν πληρώνουν, καλούνται μέσα σε διάστημα 15 ημερών και αφού λάβουν τη σχετική ειδοποίηση από την κοινοπραξία, να πληρώσουν το 20πλάσιο του τιμήματος. Διαφορετικά, η κοινοπραξία μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον τους, ενώ ο ΚΟΚ προβλέπει και αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας, καθώς και πρόστιμο 200 ευρώ. |
Lef205 έγραψε: |
Παρελασεις φρουρουμενες, φυλακιση για τα διοδια, απο μια κυβερνηση μη εκλεγμενη.
Αυτα παραπεμπουν σε αλλες εποχες. |
Το... αίμα τους πίσω παίρνουν οι εθνικοί εργολάβοι ενεργοποιώντας μετά από 2,5 χρόνια «πάγου» τις αυξήσεις διοδίων, που προβλέπουν οι συμβάσεις παραχώρησης. Οι «μπουλντόζες» που τόσο περιμένει η εθνική οικονομία, για να ανασάνει και να δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης, δίνουν «γροθιά στο στομάχι» των οδηγών που εν μέσω βαθύτατης κρίσης από το νέο έτος καλούνται να πληρώσουν διόδια αυξημένα ακόμη και πάνω από 60%.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση που θα εφαρμοστεί στο εθνικό οδικό δίκτυο και αφορά στο τμήμα από Μεταφόρφωση Αττικής μέχρι Σκάρφεια περιλαμβάνοντας τους σταθμούς Αφίδνες, Καπανδρίτη, Μαλακάσα, Οινόφυτα, Βαθύ (πρώην Σχηματάρι), Θήβα και Τραγάνα. Επιπλέον, μπαίνουν και νέοι σταθμοί, καθώς από τον προσεχή Ιούλιο θα λειτουργήσει με καθυστέρηση περίπου τεσσάρων ετών ο σταθμός του Αγίου Στεφάνου και θα ακολουθήσει τον Ιούλιο του 2015 και ο σταθμός της Βαρυμπόμπης, πλήττοντας ακόμη και τις μετακινήσεις εντός του λεκανοπεδίου. Το κόστος θα διαμορφωθεί για τα ΙΧ σε 0,90 ευρώ και 3,25 ευρώ για τα μεγάλα φορτηγά και σε 0,60 και 2,15 ευρώ αντίστοιχα. Η εκτίναξη των τιμών στα διόδια της Νέας Οδού οφείλεται στην αύξηση της χρέωσης ανά χιλιόμετρο η οποία από 0,025 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα, θα αυξηθεί σε 0,04 ευρώ το χιλιόμετρο από τις αρχές του χρόνου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σταθμό της Μαλακάσας η αύξηση θα φτάσει το 66,7% για την κατηγορία των δικύκλων και στα Οινόφυτα για τα ΙΧ η αύξηση διαμορφώνεται σε 62,5%. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Για αντιδραση κυριως και όχι για τσιγγουνιά, δεν πρεπει να ξαναπεράσουμε από διοδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για σαλόνικα...
Μέχρι Θήβα βγαίνεις από Μάνδρα κ ντουγρού πάνω. Έχουν ψιλοφτιάξει και το δρόμο, δεν έχει πρόβλημα. Ειδικά εμάς τους δυτικούς, μας συμφέρει φουλ. Άρα Αφίδνες και μελλοντικά Αγ.Στεφάνου-Βαρυμπόμπης τα αποφεύγεις. Οπότε μετά... Τραγάνα αποφεύγεις (έξοδος Μαλεσίνα). Θερμοπυλών το μπάλωσαν, πληρώνεις κανονικά εδώ και 2 μήνες. Πελασγία, πληρώνεις. Μοσχοχωρίου αποφεύγεις (έξοδος Κιλελέρ). Τεμπών πληρώνεις. Πυργετού αποφεύγεις (έξοδος Πυργετού). Λεπτοκαρυά πληρώνεις, έφτιαξαν τα πλαϊνά διόδια εδώ και κανά εξάμηνο. Αιγίνιο πληρώνεις, brand new ![]() Μάλγαρα αποφεύγεις (έξοδος Μάλγαρα). Άρα χοντρικά από 56 ευρώ πάνω-κάτω πέφτει άνετα στα 20. Το χω λιώσει το πάνω-κάτω ![]() |
Gr13 έγραψε: |
Μια λύση βλέπω μηχανή με τέτοια βασούλα http://lh5.ggpht.com/_aoQ3kD9T5Ec/Tb0sj__c5KI/AAAAAAAAAF0/c1kfBFdYuE8/adjustable-license-plate-lightech-ceb3ceb9ceb1-yamaha-tdm-900_thumb%5B2%5D.jpg?imgmax=800 |
Το χω λιώσει το πάνω-κάτω ![]() |
marios_207_GT έγραψε: |
Το θεμα ειναι οτι σε μια διαδρομη Αθηνα Θεσ/κη πηγαινοντας απο παραδρομους κλπ μηπως και τα καψεις σε καυσιμα οσα γλυτωσεις, παντως το καλοκαιρι που πηγαινα Ωρωπο για μπανιο που και που δεν πηγα ποτε απο διοδια αφου μολις τα περασεις βγαινεις στην εξοδο, ενημερωτικα παντως 2 φιλες μου που σπουδαζουν Τσεχια κανουν καποια τουρ με αμαξι σε διπλανες χωρες, εχουμε και λεμε Πραγα-Δρεσδη-Νυρεμβεργη-Πραγα κοστος διοδιων ΜΗΔΕΝ (0) ευρω, μιλαμε οτι καλυψαν 760 χιλιομετρα σε αυτοκινητοδρομους. Τιμη βενζινης σε σταθμους πανω σε αυτοκινητοδρομους στη Γερμανια ~1,62 και στη Πραγα 1,42. |
Σταύρο, συγγνώμη. Αλήθεια δε βγαίνω από το σπίτι όταν πάω πάνω ![]() |
Χιλιομετρικά, οι περισσότερες παρακάμψεις είναι σχεδόν ίδια απόσταση με τον κανονικό δρόμο. Θέμα μεγαλύτερης κατανάλωσης σίγουρα δεν παίζει. Μόνο περισσότερης ώρας. Στο Αθήνα-Θεσ/νίκη σίγουρα ένα μισάωρο παραπάνω.
Νίκο, τις έχω γραμμένες όλες τις παρακάμψεις, θα τις ποστάρω το απόγευμα από το σπίτι. Σταύρο, συγγνώμη. Αλήθεια δε βγαίνω από το σπίτι όταν πάω πάνω ![]() |
Χιλιομετρικά, οι περισσότερες παρακάμψεις είναι σχεδόν ίδια απόσταση με τον κανονικό δρόμο. Θέμα μεγαλύτερης κατανάλωσης σίγουρα δεν παίζει. Μόνο περισσότερης ώρας. Στο Αθήνα-Θεσ/νίκη σίγουρα ένα μισάωρο παραπάνω.
Νίκο, τις έχω γραμμένες όλες τις παρακάμψεις, θα τις ποστάρω το απόγευμα από το σπίτι. Σταύρο, συγγνώμη. Αλήθεια δε βγαίνω από το σπίτι όταν πάω πάνω ![]() |
Manos206 έγραψε: |
Ξερει κανεις το κοστος διοδιων Αθηνα - Πατρα, Πατρα - Αθηνα και αν συμφερουν οι παρακαμψεις; |
Τωρα που μελεταμε το Αθηνα-Θεσ/κη οταν τελειωσουν τα τουνελ στα Τεμπη να δειτε τι ωραια διοδιακια θα εχουν και με τι τσουχτερη τιμη. |
Road_Runner έγραψε: | ||
Τοτε φιλε με "χαρα" να τα δωσεις οπως με "χαρα" δινω τα διοδια στην αττικη, οπου αν δεν υπηρχε, θα επρεπε να κανω 1+ ωρα να παω στην δουλεια μου καιγοντας την διπλη βεζινη.. Οταν γινουν οι συραγγες, θα εισαι θεσσαλονικη σε 3μιση ωρες.. Παντα βεβαια θα υπαρχει η εναλλακτικη των Τεμπων, χωρις διοδια ![]() |
Αυτα λεγαμε και για το Ριο-Αντιριο αλλα με τη τιμη των διοδιων πας απο φερυ μποτ που αποτελει και μια σταση για ξεκουραση και των επιβατων αλλα και του αυτοκινητου. Αν λοιπον τα διοδια στις συραγγες ειναι νορμαλ να τα δωσω αν ομως μετα απο 2-3 χρονια λειτουργιας τους φτασουν σε τσουχτερα ποσα θα το παιξω "ρομαντικος" και θα παω απο τα γραφικα Τεμπη. |
Apostolos-106 rallye έγραψε: |
Στη διαδρομή Γιάννενα-Θεσσαλονίκη απ ότι ξέρω δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Εκτός κ αν πας απ τον παλιό δρόμο (πολλές ώρες, ανηφόρες κλπ...) Άρα κ περισσότερη βεντζίνη.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τον παλιό δρόμο από Γιάννενα-Θεσσαλονική. Απλά μου έχουν πει ότι δεν είναι κ πολύ καλή επιλογή...Γενικά τα Γιάννενα είναι λίγο "αποκλεισμένα" απ την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα. |
Μα προφανως και εγω αυτο θα κανω... Δεν θα δωσω 10 ευρω για να περασω απο τα τουνελ. Ασε που αν παει τοσο, ολοι απ εξω θα πηγαινουν και καποια στιγμη θα τα ριξουν Στο Ριο ειναι "λογικη" η τιμη των διοδιων, αναλογικα με την τιμη του Φερρυ. δινεις τα διπλα λεφτα για να κανεις 1/10 του χρονου που θα εκανες με το φερρυ.. Αν δεν βιαζεσαι το κανεις και απολαμβανεις την διαδρομη. Αν βιαζεσαι τα σκας. |
Ψηνομαστε για groupbuy??? ![]() |
Gr13 έγραψε: | ||||
Groupbuy για αγορά μοτοσικλετών ή για βάση? χαχαχαχ ![]() ![]() |
ψυνομαστε να φτιαξουμε οχι να αγορασουμε...σιγα το επιστημονικο... |
Ε, για βρες κανενα σχεδιο, τι τον εχουμε τον τολη ![]() |
Σταύρο, συγγνώμη. Αλήθεια δε βγαίνω από το σπίτι όταν πάω πάνω ![]() |