Sidobre έγραψε: |
Μετά από όλα τα παιδιά να και η σειρά μου...!
Χθές (Κυριακή) ξεκίνησα για ένα ταξίδι xpress στην... γειτονική Θεσσαλονίκη αυθημερόν. Κατάφερα και έκανα μόνο 5 χλμ από το σπίτι μου!!!! Το σκηνικό. Ενα Opel Vectra πήγαινε από την δεξιά πλευρά της Καποδιστρίου και ενώ ξεκινήσαμε μαζί από φανάρι (κανονικά) άρχισε να επιταχύνει. Μπροστά του ήταν ένα αυτοκίνητο και ενώ δεν με είχε περάσει προσπαθεί να κάνει χαρωτική προσπέραση (σφήνα) με 80km/h χωρίς να τον παίρνει. Αυτό ήταν! 2 αυτοκίνητα βρέθηκαν με μπλοκαρισμένα φρένα στον δρόμο με το Vectra να πλησιάζει επικύνδινα!!! Προκειμένου να αποφύγω την σύγκρουση, προσπάθησα να ξεμπλοκάρω τα φρένα μου, για να βρεθώ λίγο πιο αριστερά. Ομως λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος (οποιος έχει φρενάρει στην Καποδιστρίου ξέρει) αλλά και την ύπαρξη χώματος στην αριστερή πλευρά με τα παρτέρια (νησίδα) το αυτοκίνητο δεν πολυυπάκουσε και βρήκε η αριστερή μπροστά ρόδα στο διάζωμα. Ευτυχώς με την κίνηση αυτή, δεν έγινε το μεγάλο μπαμ από το τρακάρισμα με τον άλλο οδηγό. Δυστυχώς, όλο το αριστερό μπροστινό τμήμα καταστράφηκε. Ψαλίδι, ημιαξόνιο, αμορτισέρ, tom mount, ζάντα και ότι άλλο βγεί είναι δυαλυμένα! Ακόμα πιο δυστυχώς ο "φίλος " με το Vectra ούτε καν σταμάτησε να δεί αν είμαστε καλά και την κοπάνησε!!!!!! Το χειρότερο κανένας μας δεν κατάφερε να σημειώσει τον αριθμό του! Το αυτοκίνητο είναι τώρα στο συνεργείο (το μετέφερε η Peugeot Assistance) και θα γίνει χρήση μεικτής ασφάλειας γιατί δεν έχω τα χρήματα να πληρώσω τόση ζημιά! Με τις υγείες μας! ΥΓ. To ευχέλαιο πότε θα το κάνουμε; |
christhehealer έγραψε: |
@#@$$%%^%%^&**^&*(*(**(_(_**()&^%$##@#
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για το θέμα ![]() ![]() ![]() ![]() H αλητεία έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο. Kαι το βράδυ έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο όταν έφτασες στην αντιπροσωπεία. Θα κυκλοφορούσε ένα ταξί λιγότερο στους δρόμους. Δεν έχω ούτε την ψυχραιμία, ούτε το μεγαλείο για να συγχωρώ τέτοια φαινόμενα. Ένα πράγμα που σιχαίνομαι είναι η τζάπα μαγκιά κάποιων που επειδή δουλεύουν σε δουλειές του "δρόμου" νομίζουν ότι κάτι είναι... |
Μίλησες με την Helzi ή μου φαίνεται? |
Byron206 έγραψε: |
Παιδια ρε παιδια ακουει κανεις..............
Χθες τρακαρα και εγω..... Ειμαι σταματιμενος σε ενα STOP και θελω να στριψω αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσεως.Ημουν τοσο ατυχος που αριστερα μου ειχε παρκαρει ενας μ@λ#κ@ς πανω στο πεζοδρομιο και δεν ειχα ορατοτητα ετσι αναγκαστικα να βγαλω λιγο παραπανω μουρη απο οτι συνηθως. Εκεινη την στιγμη και ενω εχω σταματησει κανονικα ερχεται ενας με τους τροχους του μπλοκαρησμενους και πεφτει επανω μου......σαν αποτελεσμα αυτος να εχει γδαρει λιγο τον προφυλακτηρα του *skoda* και εγω να εχω χτυπημενο προφυλακτηρα, καπο μηχανης και μασκα....... Πηγα σημερα στην ασφαλιστρια και μου ειπε οτι λογο του STOP ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ![]() Τωρα θα πρεπει να περιμενω να δω τη δηλωσει θα κανει ο αλλος (υπαρχει περιπτωση να μην εχει αντιληφθει το STOP ο τυπος και επειδη ετρεχε πολυ μπορει να κανει θετικη δηλωση). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Χθες τρακαρα και εγω..... |
To ποσό απαλαγής είναι 90.000 δρχ.
Τον χρόνο πληρώνω (πλήρωνα!) 235.000 με Bonus Malus 6. Oμως σαν ασφάλεια έχω όλες τις καλύψεις. |
Χθες τρακαρα και εγω..... |
Χθές (Κυριακή) ξεκίνησα για ένα ταξίδι xpress στην... γειτονική Θεσσαλονίκη αυθημερόν. Κατάφερα και έκανα μόνο 5 χλμ από το σπίτι μου!!!! Το σκηνικό. Ενα Opel Vectra πήγαινε από την δεξιά πλευρά της Καποδιστρίου και ενώ ξεκινήσαμε μαζί από φανάρι (κανονικά) άρχισε να επιταχύνει. Μπροστά του ήταν ένα αυτοκίνητο και ενώ δεν με είχε περάσει προσπαθεί να κάνει χαρωτική προσπέραση (σφήνα) με 80km/h χωρίς να τον παίρνει. Αυτό ήταν! 2 αυτοκίνητα βρέθηκαν με μπλοκαρισμένα φρένα στον δρόμο με το Vectra να πλησιάζει επικύνδινα!!! Προκειμένου να αποφύγω την σύγκρουση, προσπάθησα να ξεμπλοκάρω τα φρένα μου, για να βρεθώ λίγο πιο αριστερά. Ομως λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος (οποιος έχει φρενάρει στην Καποδιστρίου ξέρει) αλλά και την ύπαρξη χώματος στην αριστερή πλευρά με τα παρτέρια (νησίδα) το αυτοκίνητο δεν πολυυπάκουσε και βρήκε η αριστερή μπροστά ρόδα στο διάζωμα. Ευτυχώς με την κίνηση αυτή, δεν έγινε το μεγάλο μπαμ από το τρακάρισμα με τον άλλο οδηγό. Δυστυχώς, όλο το αριστερό μπροστινό τμήμα καταστράφηκε. Ψαλίδι, ημιαξόνιο, αμορτισέρ, tom mount, ζάντα και ότι άλλο βγεί είναι δυαλυμένα! Ακόμα πιο δυστυχώς ο "φίλος " με το Vectra ούτε καν σταμάτησε να δεί αν είμαστε καλά και την κοπάνησε!!!!!! Το χειρότερο κανένας μας δεν κατάφερε να σημειώσει τον αριθμό του! Το αυτοκίνητο είναι τώρα στο συνεργείο (το μετέφερε η Peugeot Assistance) και θα γίνει χρήση μεικτής ασφάλειας γιατί δεν έχω τα χρήματα να πληρώσω τόση ζημιά! Με τις υγείες μας! ΥΓ. To ευχέλαιο πότε θα το κάνουμε; |
Χθές (Κυριακή) ξεκίνησα για ένα ταξίδι xpress στην... γειτονική Θεσσαλονίκη αυθημερόν. Κατάφερα και έκανα μόνο 5 χλμ από το σπίτι μου!!!! |
Μιλτελλας έγραψε: |
Προσωπικά, είμαι υπέρ της επιθετικής οδήγησης... Κι αυτό γιατί όσες φορές κινδύνεψα ήμουν σε άμυνα. Επιτίθεμαι και καθαρίζω στο άψε σβήσε, και με ασφάλεια! |
Miltellas έγραψε: |
Θεραπευτή, καλά τα λένε στο Safetrack για αμυντική οδήγηση, αλλά τί να πουν όλοι αυτοί στους δρόμους που η πλειοψηφία οδηγεί αμυντικά και αλληλοσκοτώνονται. Προσωπικά, είμαι υπέρ της επιθετικής οδήγησης... Κι αυτό γιατί όσες φορές κινδύνεψα ήμουν σε άμυνα. Επιτίθεμαι και καθαρίζω στο άψε σβήσε, και με ασφάλεια! Βλέπεις, δεν υπάρχει συνταγή. Για όλους μας έχει ο δρόμος και οι τρελλοί οδηγοί σε αυτόν! Όσο καλοί κι αν αυτοθεωρούμαστε σαν οδηγοί, υπάρχουν οι κακές στιγμές για όλους, ανεξαιρέτως. |
christhehealer έγραψε: |
Πάμε στο topic μας να το συζητήσουμε... ειρηνικά ![]() ![]() ![]() ![]() |
mika έγραψε: |
Κατ αρχην γεια σας και παλι
αγαπητε sidobre λυπαμαι πολυ για το ατυχημα που ειχες ελπιζω τωρα να ειναι ολα οκ παρα την ταλαιπωρια σου με το vectra και τον ταριφα ταξιτζη κιτρινιαρη η οπως αλλιως θελετε... Νομιζω πως τελικα το προβλημα δεν ειναι εν λογω κυριος ο οποιος ειναι ενας οικογενειαρχης που δεν εργαζεται κυριακη και θελει να πλυνει το αυτοκινητο του το οποιο ειναι παρκαρισμενο στον ΝΟΜΙΜΟ χωρο για σταθμευση της πολυκατοικιας. Υποθετω πως και ο πλεον ευγενικος ανθρωπος που θελει να υπερασπιστει τα νομιμα δικαιωματα του δεν θα βοηθουσε την κατασταση ακουγοντας εκφρασεις απο τον οδηγο της peugeot assistant οπως "ρε ταριφα δε πας για κανενα μεροκαματο να αφησουμε το αμαξι?" ασχετως το ποσο καλος ανθρωπος ειναι .. Επειδη τυγχανει να ειναι πατερας μου πιστεψε με πως δεν θα σου εκανε καμια ζημια στο αυτοκινητο σου ουτε και σε κανενα αλλο γιατι τοτε θα του εκανα εγω ζημια. Πιστευω πως το προβλημα ειναι της συγκεκριμενης αντιπροσωπιας η οποια δεν διαθετει επαρκη χωρο για ολα τα αυτοκινητα και στο κατα ποσο εξυπηρετει τους πελατες της σε τετοιες περιπτωσεις.. Επειδη δεν θελω να θαψω την αντιπροσωπια να δηλωσω οτι απο εκει αγορασα το 206 μου και εκει θα κανω τα service μου και εκει εφτιαξα και το λακουβιασμενο προφυλακτηρα που απεκτησα απο ενα θηλυκο puntο. Δεν εχω προθεση να θιξω καποιον ουτε να διαμαρτυρηθω για κατι Αυτη ηταν απλα η γνωμη μου. |
Sidobre εκνευρισμένα έγραψε: |
Ναι για τον ταρίφα ουδέν σχόλιο! Για τους υπόλοιπους που δεν κατάλαβαν τι σχέση έχει ο ταρίφας με την υπόθεση, να εξηγήσω: Οταν φτάσαμε με τον γερανό στο συνεργείο, έξω ακριβώς από αυτό ήταν ένας ταρίφας που έπλενε το ταξί του... Τον παρακαλέσαμε να το μετακινήσει για να βάλουμε το αυτοκίνητο μου, που σημειωτέων δεν μπορούσε να μετακινηθεί, αλλά αυτός όχι απλώς αρνήθηκε, αλλά μόνο που δεν μας έβρισε! Τα είχε με το συνεργείο γιατί έμενε στην πολυκατοικία και απαιτούσε να βάζει το ταξι του στην είσοδο του συνεργείου. Εγινε ένα περίεργο σκηνικό, που 5 άτομα του λέγαμε να πάρει το αυτοκίνητό του από εκεί αλλά αυτός αναίσθητος! Ρε ανθρωπέ μου, του λέγαμε, το αυτοκίνητο έχει σοβαρή βλάβη και δεν μπορεί να μετακινηθεί! Ασε μας να το βάλουμε μπροστά να μην γίνει επιπλέον ζημιά... Και εκείνος στα @ρχ!δ!@ του! Μα επιτέλους που εξαφανίστηκε η ανθρωπιά από την χώρα μας; Τελος πάντων, με πολλές προσπάθειες το αφήσαμε στον δρόμο (!) το αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο, σε ένα επίσης τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Κατά την προσπάθεια να το βάλουμε κοντά στο άλλο, επειδή δεν μπορούσε να μετακινηθεί από μόνο του, σπάσαν τα σωληνάκια φρένων (και χύθηκαν όλα τα υγρά) και επιπέον πρέπει να έγινε σοβαρότερη βλάβη, διότι η ρόδα αποκολήθηκε τελείως από την θέση της. Κατά το ζώρισμα, στράβωσε και ο προφυλακτήρας (λίγο) αφού η ρόδα πίεζε τον θόλο (μια μπροστα και μία πίσω, όταν το μετακινούσαμε). Ευχαρίστησα τον ταρίφα για την επιπλέον ζημιά και φύγαμε... Δεν είχα καθόλου όρεξη να ασχοληθώ μαζί του διότι αφ'ενός θα τον πλάκωνα, αφ'εταίρου, ήταν σίγουρο ότι όταν φεύγαμε θα έκανε ζημιά στο αυτοκίνητό μου από κακία (ναι τέτοιος άνθρωπος ήταν). |
mika έγραψε: |
Κατ αρχην γεια σας και παλι
αγαπητε sidobre λυπαμαι πολυ για το ατυχημα που ειχες ελπιζω τωρα να ειναι ολα οκ παρα την ταλαιπωρια σου με το vectra και τον ταριφα ταξιτζη κιτρινιαρη η οπως αλλιως θελετε... Νομιζω πως τελικα το προβλημα δεν ειναι εν λογω κυριος ο οποιος ειναι ενας οικογενειαρχης που δεν εργαζεται κυριακη και θελει να πλυνει το αυτοκινητο του το οποιο ειναι παρκαρισμενο στον ΝΟΜΙΜΟ χωρο για σταθμευση της πολυκατοικιας. Υποθετω πως και ο πλεον ευγενικος ανθρωπος που θελει να υπερασπιστει τα νομιμα δικαιωματα του δεν θα βοηθουσε την κατασταση ακουγοντας εκφρασεις απο τον οδηγο της peugeot assistant οπως "ρε ταριφα δε πας για κανενα μεροκαματο να αφησουμε το αμαξι?" ασχετως το ποσο καλος ανθρωπος ειναι .. Επειδη τυγχανει να ειναι πατερας μου πιστεψε με πως δεν θα σου εκανε καμια ζημια στο αυτοκινητο σου ουτε και σε κανενα αλλο γιατι τοτε θα του εκανα εγω ζημια. Πιστευω πως το προβλημα ειναι της συγκεκριμενης αντιπροσωπιας η οποια δεν διαθετει επαρκη χωρο για ολα τα αυτοκινητα και στο κατα ποσο εξυπηρετει τους πελατες της σε τετοιες περιπτωσεις.. Επειδη δεν θελω να θαψω την αντιπροσωπια να δηλωσω οτι απο εκει αγορασα το 206 μου και εκει θα κανω τα service μου και εκει εφτιαξα και το λακουβιασμενο προφυλακτηρα που απεκτησα απο ενα θηλυκο puntο. Δεν εχω προθεση να θιξω καποιον ουτε να διαμαρτυρηθω για κατι Αυτη ηταν απλα η γνωμη μου. |
Vini έγραψε: |
Eπειδή εγώ δεν μασάω stimorol...και μιλάω... |
XS έγραψε: | ||
Ε, ένα αστειάκι για το πάγωμα της περίεργης στιγμής ήταν. ![]() Δυστυχώς δεν ξέρω κανένα προσωπικά ακόμα, το συμβάν επίσης δεν το είδα από κοντά, αυτό που πρέπει να ομολογήσω είναι ότι ο Sidobre από το post του και μόνο, φαίνεται τέρας ψυχραιμίας (εύγε! ![]() Όσο γι'αυτά που αναφέρει ο mika ότι είπε ο οδηγός της Peugeot Assistance, τι να πω... απαράδεκτο. |
Vini έγραψε: |
Φίλε ΧS ποτέ, μα ποτέ, δεν σκέφτηκα κάτι για σένα....απλά και εγώ κάπως έπρεπε να γράψω αυτό που ήθελα....και είδα το δικό σου και είπα να ξεκινήσω έτσι... |
Για να γνωρίζεις (και από αυτό φαίνεται τι άνθρωπος είμαι) μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας πίνοντας κρασάκι και με εσένα και με τον πατέρα σου! ![]() |
Alexandros έγραψε: |
Kαιρο δεν ειχαμε να γραψουμε?Ε ναι ειναι η σειρα μου.Χθες το πρωι με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.Οι συνηθεις αγνωστοι το βραδυ μου βουλιαξαν το εμπρος αριστερο φτερο και φυσικα εξαφανιστηκαν.Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει παθει το παραμικρο το χρωμα.Μονο βουλιαγμα το οποιο εχει στρεβλωσει λιγο και την ποδια η οποια πιστευω λογω ελαστικοτητας να επανελθει.Λετε να φτιαχνεται ετσι η να το αλλαξω το φτερο ολο?Ποσο παει περιπου το φτερο? |
p206mike έγραψε: |
Mου έχει συμβεί και μένα Αλέξανδρε κάτω από το σπίτι μου ...στο αριστερό φτερό και σε μένα το ίδιο δεν είχε φύγει το χρώμα. στο παλιό μου 206 το 1.6 xs.
Το είχα φτιάξει στην Lion και οι τιμές ήταν.... Για καινούριο φτερό 70.000 μόνο το φτερό άβαφτο... Για να μου φτιάξουν αυτό που έιχα 50.000 Προτίμισα να φτιάξω αυτό που έιχα ...και η δουλειά που έγινε όμως ήταν ΑΨΟΓΗ,,, Ήταν πραγματικά πολύ καλοί...Δεν φαινοταν απολύτος τίποτα,,,,σαν Καινούριο... Στο φανοποίο η Lion πιστεύω βαράει στις τιμές ...αλλά σε αυτόν τον τομέα είναι τεχνίτες τα παλικάρια... |
p206mike έγραψε: |
Mου έχει συμβεί και μένα Αλέξανδρε κάτω από το σπίτι μου ...στο αριστερό φτερό και σε μένα το ίδιο δεν είχε φύγει το χρώμα. στο παλιό μου 206 το 1.6 xs.
Το είχα φτιάξει στην Lion και οι τιμές ήταν.... Για καινούριο φτερό 70.000 μόνο το φτερό άβαφτο... Για να μου φτιάξουν αυτό που έιχα 50.000 Προτίμισα να φτιάξω αυτό που έιχα ...και η δουλειά που έγινε όμως ήταν ΑΨΟΓΗ,,, Ήταν πραγματικά πολύ καλοί...Δεν φαινοταν απολύτος τίποτα,,,,σαν Καινούριο... Στο φανοποίο η Lion πιστεύω βαράει στις τιμές ...αλλά σε αυτόν τον τομέα είναι τεχνίτες τα παλικάρια... |
Δυστυχως Teo ξεχνα τις 30000 αν θες να το φτιαξεις στην αντιπροσωπια.Σημερα πηγα και το ειδαν δεν εχει παρει νευρο και επισκευαζεται με 45000 επαναφορα και βαψιμο ολο το φτερο.Για καινουργιο μου ειπε οτι θα παρει τα ιδια +την τιμη του φτερου σαν ανταλλακτικο περιπου.Οποτε ο Mike επιβεβαιωνεται.Ελπιζω μονο να κανουν και σε μενα καλη δουλεια....
Η γκαντεμια ειναι οτι ειχαν προβλημα με το δικτυο και δεν μπορεσα να μαθω ποσο εχει το καινουργιο ωστε να εχουμε την τιμη(αχρειαστη να'ναι) Θα παω την αλλη εβδομαδα οποτε θα ρωτησω και εκτος Πεζω αν και δεν ξερω και κανεναν εγγυημενα καλο εδω στην Κρητη ![]() |
Δυστυχως Teo ξεχνα τις 30000 αν θες να το φτιαξεις στην αντιπροσωπια.Σημερα πηγα και το ειδαν δεν εχει παρει νευρο και επισκευαζεται με 45000 επαναφορα και βαψιμο ολο το φτερο.Για καινουργιο μου ειπε οτι θα παρει τα ιδια +την τιμη του φτερου σαν ανταλλακτικο περιπου.Οποτε ο Mike επιβεβαιωνεται.Ελπιζω μονο να κανουν και σε μενα καλη δουλεια....
Η γκαντεμια ειναι οτι ειχαν προβλημα με το δικτυο και δεν μπορεσα να μαθω ποσο εχει το καινουργιο ωστε να εχουμε την τιμη(αχρειαστη να'ναι) Θα παω την αλλη εβδομαδα οποτε θα ρωτησω και εκτος Πεζω αν και δεν ξερω και κανεναν εγγυημενα καλο εδω στην Κρητη ![]() |
Kαιρο δεν ειχαμε να γραψουμε?Ε ναι ειναι η σειρα μου.Χθες το πρωι με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.Οι συνηθεις αγνωστοι το βραδυ μου βουλιαξαν το εμπρος αριστερο φτερο και φυσικα εξαφανιστηκαν.Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει παθει το παραμικρο το χρωμα.Μονο βουλιαγμα το οποιο εχει στρεβλωσει λιγο και την ποδια η οποια πιστευω λογω ελαστικοτητας να επανελθει.Λετε να φτιαχνεται ετσι η να το αλλαξω το φτερο ολο?Ποσο παει περιπου το φτερο? |
mick206 έγραψε: |
Γειά σας παίδες!Είχα καιρό να μπώ στο internet(προβλήματα με τη σύνδεση).Λέγοντας για ζημιές θα σας διηγηθώ και εγώ μία δικιά μου μικρή και πονεμένη ιστορία για το λαβωμένο μου 206 που είναι πρόσφατη.Είχα και εγώ την ατυχία να αφήσω(ήταν βράδυ) κοντά στο σπίτι(σε ένα κοντινό στενό γιατί γινόταν χαμός,δεν έβρισκα parking) το ταπεινό μου αμάξι και την επόμενη μέρα παρατήρησα οτι το εμπρός αριστερό φτερό το είχαν βουλιάξει(είναι πάνω απο τη ρόδα). ![]() ![]() ![]() ![]() Τί να πώ ρε παιδιά και τί να πρωτοκάνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimis έγραψε: |
Αχ! αυτά τα φτερά... μεχρι τώρα έχω βάψει το μπρωστά αριστερό και το πίσω δεξί (μου το χτύπησαν και την καπάνησαν).... Εχθές πάντως μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός. Φρέναρα και κόλησε απο πίσω μου ένας μαλ***ς. Κάλλεσα την τροχαία και τώρα περιμένω να πάει απο Δευτέρα να κάνει και μια δήλωσω στην ασφάλεια του. Μου έχει βουλιάξει το πορτ-μαγκαζ στην αριστερή πλευρα κοντά στην πινακίδα κυκλοφορίας, τον πίσω προφυλακτήρα τον έχει γρντζουνήσει και το ίδιο έχει συμβεί και στο πίσω φτερό.
Ξέρεται αν μπορώ να βάλω καινούριο πορτ-μαγκάζ ή μονο να μου διορθώσουν το υπάρχον μπορώ ![]() |
Slash έγραψε: |
Φτιάχνεται αδερφέ το πορτ μπαγκάζ, μην μασάς. ![]() Καταρχην δες (ή να να στο δει κάποιος ειδικός), άνοιξε το πορτ μπαγκάζ σου (αν δεν ανοίγει πάνε πίσω,κατέβασε τα πίσω καθίσματα και απελευθέρωσε την ασφάλεια) και βγάλε προσεκτικά το μαύρο κάλυμα που έχει η πόρτα. Από κάτω θα δεις όλο το πλαίσιο της πόρτας, μαζί με τον μηχανισμό της κλειδαριάς, καθώς και όλα τα καλώδια των πίσω αντιστάσεων. Δες μήπως αν σμπρώξεις το μέρος που έχει χτυπήσει-τσαλακωθεί ξαναγυρίσει πίσω στη θέση του. Για άλλη μια φορά με κάποιο πλαστικό σφυράκι ή με κανονικό σφυρί και κάποια πετσέτα τυλιγμένη 2-3 φορές. Αν πάλι έχει μείνει σημάδι ή το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί, η πόρτα βγαίνει, στοκάρεται, ξαναβάφεται και γίνεται good as new. Κόστος: κοντά στις 70-80 χιλ. Αν βάλεις καινούργια το κόστος γίνεται επί δυο, plus δεν ξέρεις αν θα πετύχουν σωστά την συνδεσμολογία των αντιστάσεων στα ηλεκτρικά, και δεν σου κάνουν καμιά μαλ***α και σου κάψουν καμιά αντίσταση, ή δημιουργήσουν κανα βραχυκύκλωμα και σου καίγονται συνέχεια οι ασφάλειες. Καλή τύχη και περαστικά σου εύχομαι. ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Βύρων αναθέρμανες κάτι που μας καίει! Και ανάβω φωτιά...
Στην Lion είναι σίγουρο ότι δεν της αρέσει να διαμαρτυρόμαστε για τις "αξιόλογες" υπηρεσίες της. Από την στιγμή όμως που δεν φροντίζει να μας ικανοποιεί ως πελάτες της με ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ υπηρεσίες εμείς δεν βλέπω τον λόγο να πάψουμε να διαμαρτυρόμαστε. Βέβαια, έχουμε και εμείς ευθύνη γι αυτό που συμβαίνει: Επειδή επιμένουμε να επιζητάμε τις υπηρεσίες της Lion και δεν απευθυνόμαστε αλλού! Αγαπάμε το προϊόν που πουλάτε αγαπητή Lion! Έχετε πρόβλημα σε αυτό; Και επειδή το αγαπάμε θέλουμε το καλύτερο! Ή έχετε πρόβλημα σε αυτό; Κάνουμε ΤΖΑΜΠΑ διαφήμιση στην Peugeot και φυσικά στην Lion και στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας! Νομίζω ότι το τελευταίο χαρτί το έχει η μητρική Peugeot Γαλλίας. Αμφιβάλλω εάν γνωρίζει την ποιότητα υπηρεσιών της Lion... |
Slash έγραψε: |
Αλλά έτσι είναι, όπως λέει και το ρητό "απ΄τα παπ...ρια μου κρέμεστε τα κόβω και πέφτετε". |
Miltellas έγραψε: | ||
Προσωπικά, έχω επιλέξει να κρέμομαι από τα δικά μου... που δεν πέφτουν! ![]() Προς ΝίκοΚ: Θα το μάθει... Μπορεί και να τό'μαθε! ![]() |
Ady έγραψε: |
Ρε παιδιά, δε δίνουμε ένα τέλος στο παραμύθι που λέγεται "εξουσιοδοτημένο συνεργείο", για να ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.....
Εγώ προσωπικά το πάω σε ένα συνεργείο για NISSAN, αλλά ο άνθρωπος είναι τρελός με τα PEUGEOT, και απόλυτος γνώστης του λέοντα. (Αναφέρω δε, ότι ενώ το συνεργείο γράφει "Nissan" απ'έξω, μέσα είναι γεμάτο από αφίσες παντός είδους peugeot). |
Ady έγραψε: |
Εγώ προσωπικά το πάω σε ένα συνεργείο για NISSAN, αλλά ο άνθρωπος είναι τρελός με τα PEUGEOT, και απόλυτος γνώστης του λέοντα. |
Alex έγραψε: |
Παιδια χθες εκανα σε καποια φαση μια οπισθεν και βρηκα ελαφρα σε ενα τσιμεντενιο πεζουλι που ουτε το χα δει επειδη ειμουν μεσα στα σκοταδια (οποιος νυχτα περπατει...)
Το σημειο που βρηκα ειναι το πλαστικο κατω απ'τον πισω προφυλακτηρα, στην γωνια του, πισω απ'το θολους της πισω δεξιας ροδας... Δεν σκοπευω να παω να το φτιαξω σε φαναρτζη γιατι θα μου φυγουν καμια 100αρα Ευρω στο νερο... Αφου δεν εχει βαθουλωσει τιποτα, αλλα απλα εχει γρατζουνιστει, σκεφτομαι να το φαω με γυαλοχαρτο να ισιωσει εντελως απ'το αναγλυφο της γρατζουνιας και μετα να το βαψω με καποιο σπρευ στο χρωμα του αμαξωματος που θα παω να φτιαξω σε κανα χρωματοπωλειο... Δε λεω οτι θα κανω δουλεια ισαξια του φαναρτζη αλλα ευελπιστω να εχω ενα αποτελεσμα που να μην φαινεται τουλαχιστον οτι εχει καποιο προβλημα το συγκεκριμενο σημειο... Εχετε να με συμβουλεψετε τιποτα για την ολη διαδικασια? |
alxdr74 έγραψε: |
Χωρις να ειμαι σιγουρος..Νομιζω οτι στις αντιπρωσοπιες κυκλοφορουν σε σωληνακια τυπου στυλό με χρωμα του αυτοκινητου μαζι με βερνικι! Πρωτα περνας δηλαδη με το χρωμα και μετα απο λιγο το βερνικι..Δεν ξερω εαν αυτο βοηθαει καθολου την κατασταση σε περιπτωση που δεν ειναι μεγαλη η ζημια.. |
Καλα που δεν δοκιμασα δηλαδη ![]() |
racing-girl έγραψε: |
Sto gkaraz to exeis to koyneli dimip?? ![]() Frontise na to taizeis giati tha soy faei ola ta kalwdia. Proswpikh peira! Na sas pw ki egw thn atyxh stigmh moy, logw agwnistikwn diathesewn poy moy prokalese enas vlakas poy den me afhne na prosperasw, alla phgaine kai san klwssa. Ston dromo poy pas dexia apo katexakh gia Galatsi exei ena fanari poy striveis pali aristera se mia kleisth strofh. Exontas ton hlithio poy anefera parapanw na me phgainei karotsaki apo prin paw na ton prosperasw anavosvhnontas provoleis. Anwfelo omws. Apofasizw na ton perasw apo dexia loipon, na mpw sfhna kai na stripsw aristera, opws ki ekana.Enw vriskomai loipon dipla toy arxizei na epitaxynei, pataw ki egw gkazi, kanw thn sfhna, katevazw deytera kai pataw freno giati phgaina me polla kai den ekopse arketa.Eixe omws nera kai mplokaran oi troxoi me apotelesma na fygw eytheia sto pezodromio. Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio ![]() |
Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio ![]() |
DimiP έγραψε: |
ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΟ! ειναι για μικρογρατζουνιες (κλειδια π.χ.) και ακομα και οταν τα χρησιμοποιησεις, το αποτελεσμα ειναι τραγικο!!! |
Και εαν δεν κανω και λαθος πρεπει να εχει και γυρω στα 9 ευρω! |
Sto gkaraz to exeis to koyneli dimip?? ![]() Frontise na to taizeis giati tha soy faei ola ta kalwdia. Proswpikh peira! Na sas pw ki egw thn atyxh stigmh moy, logw agwnistikwn diathesewn poy moy prokalese enas vlakas poy den me afhne na prosperasw, alla phgaine kai san klwssa. Ston dromo poy pas dexia apo katexakh gia Galatsi exei ena fanari poy striveis pali aristera se mia kleisth strofh. Exontas ton hlithio poy anefera parapanw na me phgainei karotsaki apo prin paw na ton prosperasw anavosvhnontas provoleis. Anwfelo omws. Apofasizw na ton perasw apo dexia loipon, na mpw sfhna kai na stripsw aristera, opws ki ekana.Enw vriskomai loipon dipla toy arxizei na epitaxynei, pataw ki egw gkazi, kanw thn sfhna, katevazw deytera kai pataw freno giati phgaina me polla kai den ekopse arketa.Eixe omws nera kai mplokaran oi troxoi me apotelesma na fygw eytheia sto pezodromio. Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio ![]() |
Συμβουλή μου λοιπόν αν σε ξαναενοχλήσει κανείς σε αυτό το σημείο κάνε λίγο υπομονή και πέρασέ τον στο κατέβασμα του περιφερειακού που είναι φοβερός δρόμος και μένουν όλοι ![]() |
alemao_rallye έγραψε: | ||
εχτές βράδυ στις 11:30 τους περάσαμε όλους τέζα (περίπου 2 Mach ![]() Στάνταρ κατέβασμα εκεί με σπασμένη 2α, γραμμή από δεξιά και δίπλωμα πάνω στην στροφή αφήνοντας γκάζι ![]() ![]() ![]() |
Θέλει λίγο προσοχή γιατί καμμιά φορά γλυστράει, αλλά δεν το συζητάμε!
Στην κατάβαση κρατάει καλά, όντως με σπασμένη δευτέρα και ταχύτητα 2 Mach. Eκεί που πραγματικά όμως το φχαριστιέμαι είναι στην ανάβαση που δεν κρατάει καλά και είσαι συνέχεια άσε - πάτα.... Φοβερός δρόμος! |
alemao_rallye έγραψε: |
πριν μπεις στην επόμενη δεξιά που λες danielo θέλει να είσαι στην αριστερή λωρίδα, αλλιώς αν είσαι δεξια έχει απότομη υψομετρική μεταβολή κατάλληλη για τούμπα (φτου! μακρυά!) και καπάκι στους απέναντι ![]() |
alemao_rallye έγραψε: |
πριν μπεις στην επόμενη δεξιά που λες danielo θέλει να είσαι στην αριστερή λωρίδα, αλλιώς αν είσαι δεξια έχει απότομη υψομετρική μεταβολή κατάλληλη για τούμπα (φτου! μακρυά!) και καπάκι στους απέναντι ![]() |