PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - H Aτυχία συνεχίζεται...

Sidobre - Δευ 21 Οκτ 2002, 08:31:28
Θέμα δημοσίευσης: H Aτυχία συνεχίζεται...
Μετά από όλα τα παιδιά να και η σειρά μου...!

Χθές (Κυριακή) ξεκίνησα για ένα ταξίδι xpress στην... γειτονική Θεσσαλονίκη αυθημερόν.

Κατάφερα και έκανα μόνο 5 χλμ από το σπίτι μου!!!!

Το σκηνικό.

Ενα Opel Vectra πήγαινε από την δεξιά πλευρά της Καποδιστρίου και ενώ ξεκινήσαμε μαζί από φανάρι (κανονικά) άρχισε να επιταχύνει. Μπροστά του ήταν ένα αυτοκίνητο και ενώ δεν με είχε περάσει προσπαθεί να κάνει χαρωτική προσπέραση (σφήνα) με 80km/h χωρίς να τον παίρνει.

Αυτό ήταν! 2 αυτοκίνητα βρέθηκαν με μπλοκαρισμένα φρένα στον δρόμο με το Vectra να πλησιάζει επικύνδινα!!!

Προκειμένου να αποφύγω την σύγκρουση, προσπάθησα να ξεμπλοκάρω τα φρένα μου, για να βρεθώ λίγο πιο αριστερά.
Ομως λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος (οποιος έχει φρενάρει στην Καποδιστρίου ξέρει) αλλά και την ύπαρξη χώματος στην αριστερή πλευρά με τα παρτέρια (νησίδα) το αυτοκίνητο δεν πολυυπάκουσε και βρήκε η αριστερή μπροστά ρόδα στο διάζωμα.

Ευτυχώς με την κίνηση αυτή, δεν έγινε το μεγάλο μπαμ από το τρακάρισμα με τον άλλο οδηγό.

Δυστυχώς, όλο το αριστερό μπροστινό τμήμα καταστράφηκε. Ψαλίδι, ημιαξόνιο, αμορτισέρ, tom mount, ζάντα και ότι άλλο βγεί είναι δυαλυμένα!

Ακόμα πιο δυστυχώς ο "φίλος " με το Vectra ούτε καν σταμάτησε να δεί αν είμαστε καλά και την κοπάνησε!!!!!!

Το χειρότερο κανένας μας δεν κατάφερε να σημειώσει τον αριθμό του!

Το αυτοκίνητο είναι τώρα στο συνεργείο (το μετέφερε η Peugeot Assistance) και θα γίνει χρήση μεικτής ασφάλειας γιατί δεν έχω τα χρήματα να πληρώσω τόση ζημιά!

Με τις υγείες μας!

ΥΓ. To ευχέλαιο πότε θα το κάνουμε;
Ady - Δευ 21 Οκτ 2002, 08:58:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: H Aτυχία συνεχίζεται...
Sidobre έγραψε:

Χθές (Κυριακή) ξεκίνησα για ένα ταξίδι xpress στην... γειτονική Θεσσαλονίκη αυθημερόν.

Το σκηνικό.

Ενα Opel Vectra πήγαινε από την δεξιά πλευρά της Καποδιστρίου και ενώ ξεκινήσαμε μαζί από φανάρι (κανονικά) άρχισε να επιταχύνει. Μπροστά του ήταν ένα αυτοκίνητο και ενώ δεν με είχε περάσει προσπαθεί να κάνει χαρωτική προσπέραση (σφήνα) με 80km/h χωρίς να τον παίρνει.

Αυτό ήταν! 2 αυτοκίνητα βρέθηκαν με μπλοκαρισμένα φρένα στον δρόμο με το Vectra να πλησιάζει επικύνδινα!!!

Προκειμένου να αποφύγω την σύγκρουση, προσπάθησα να ξεμπλοκάρω τα φρένα μου, για να βρεθώ λίγο πιο αριστερά.
Ομως λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος (οποιος έχει φρενάρει στην Καποδιστρίου ξέρει) αλλά και την ύπαρξη χώματος στην αριστερή πλευρά με τα παρτέρια (νησίδα) το αυτοκίνητο δεν πολυυπάκουσε και βρήκε η αριστερή μπροστά ρόδα στο διάζωμα.

Ευτυχώς με την κίνηση αυτή, δεν έγινε το μεγάλο μπαμ από το τρακάρισμα με τον άλλο οδηγό.

Δυστυχώς, όλο το αριστερό μπροστινό τμήμα καταστράφηκε. Ψαλίδι, ημιαξόνιο, αμορτισέρ, tom mount, ζάντα και ότι άλλο βγεί είναι δυαλυμένα!

Ακόμα πιο δυστυχώς ο "φίλος " με το Vectra ούτε καν σταμάτησε να δεί αν είμαστε καλά και την κοπάνησε!!!!!!

Το αυτοκίνητο είναι τώρα στο συνεργείο (το μετέφερε η Peugeot Assistance) και θα γίνει χρήση μεικτής ασφάλειας γιατί δεν έχω τα χρήματα να πληρώσω τόση ζημιά!

Με τις υγείες μας!

Τάσο, περαστικά Crying or Very sad Crying or Very sad

Την ενέργεια του "φίλου" με το Vectra δεν τη σχολιάζω, γιατί το post μου θα χαρακτηριστεί "ακατάλληλον δι' ανηλίκους και ενηλίκους".
p206Mike - Δευ 21 Οκτ 2002, 09:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά φίλε SID..., :cry2:
Είσαι τυχερός που είχες μεικτή ασφάλεια....κάτι είναι και αυτό...
theflame - Δευ 21 Οκτ 2002, 09:55:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα τι να πει κανείς...
Τάσο περαστικά, μέσα στην ατυχία σου τουλάχιστον έχεις μικτή.
Όσο για το Vectra Evil Evil Evil
konstantinos - Δευ 21 Οκτ 2002, 10:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τάσο, συμπάσχω... Crying or Very sad Crying or Very sad
seridim - Δευ 21 Οκτ 2002, 10:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά και από μένα
Όσο για τον τύπο με το Vectra. Πιάστε τουν π........, τον γ........ Evil Evil Evil Να συνεχίσω;
Ρε μεγάλη κατάρα έχει χτυπήσει τα 206 μωρά μας
Nikel - Δευ 21 Οκτ 2002, 10:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικα ρε Τασο...εσυ να'εισαι καλα. Τα αυτοκινητα φτιαχνονται. Για σκεψου τα χειροτερα και relax...
Sidobre - Δευ 21 Οκτ 2002, 10:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ.

Οσο για ηρεμία, αυτό είναι σίγουρο!
Τα σίδερα ξαναφτιάχνονται, όχι όμως και οι άνθρωποι!

Γι'αυτό και προτίμησα αυτή τη ζημιά παρά να γίνουμε κ@λος σε περίπτωση επαφής!

Το αμάξι θα φτιαχτεί, δεν υπάρχει περίπτωση και δεν με έχει πειράξει τόσο πολύ.

Μόνο που μπαίνω σε έξοδα σε τόσο κακή περίοδο... Confused
christhehealer - Δευ 21 Οκτ 2002, 11:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
@#@$$%%^%%^&**^&*(*(**(_(_**()&^%$##@#

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για το θέμα Evil Evil Evil Evil :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

H αλητεία έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Kαι το βράδυ έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο όταν έφτασες στην αντιπροσωπεία. Θα κυκλοφορούσε ένα ταξί λιγότερο στους δρόμους. Δεν έχω ούτε την ψυχραιμία, ούτε το μεγαλείο για να συγχωρώ τέτοια φαινόμενα.
Ένα πράγμα που σιχαίνομαι είναι η τζάπα μαγκιά κάποιων που επειδή δουλεύουν σε δουλειές του "δρόμου" νομίζουν ότι κάτι είναι...
Sidobre - Δευ 21 Οκτ 2002, 11:55:54
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
@#@$$%%^%%^&**^&*(*(**(_(_**()&^%$##@#

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για το θέμα Evil Evil Evil Evil :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

H αλητεία έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Kαι το βράδυ έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο όταν έφτασες στην αντιπροσωπεία. Θα κυκλοφορούσε ένα ταξί λιγότερο στους δρόμους. Δεν έχω ούτε την ψυχραιμία, ούτε το μεγαλείο για να συγχωρώ τέτοια φαινόμενα.
Ένα πράγμα που σιχαίνομαι είναι η τζάπα μαγκιά κάποιων που επειδή δουλεύουν σε δουλειές του "δρόμου" νομίζουν ότι κάτι είναι...

Μίλησες με την Helzi ή μου φαίνεται?

Ναι για τον ταρίφα ουδέν σχόλιο!

Για τους υπόλοιπους που δεν κατάλαβαν τι σχέση έχει ο ταρίφας με την υπόθεση, να εξηγήσω:

Οταν φτάσαμε με τον γερανό στο συνεργείο, έξω ακριβώς από αυτό ήταν ένας ταρίφας που έπλενε το ταξί του...

Τον παρακαλέσαμε να το μετακινήσει για να βάλουμε το αυτοκίνητο μου, που σημειωτέων δεν μπορούσε να μετακινηθεί, αλλά αυτός όχι απλώς αρνήθηκε, αλλά μόνο που δεν μας έβρισε! Τα είχε με το συνεργείο γιατί έμενε στην πολυκατοικία και απαιτούσε να βάζει το ταξι του στην είσοδο του συνεργείου.

Εγινε ένα περίεργο σκηνικό, που 5 άτομα του λέγαμε να πάρει το αυτοκίνητό του από εκεί αλλά αυτός αναίσθητος!

Ρε ανθρωπέ μου, του λέγαμε, το αυτοκίνητο έχει σοβαρή βλάβη και δεν μπορεί να μετακινηθεί! Ασε μας να το βάλουμε μπροστά να μην γίνει επιπλέον ζημιά...
Και εκείνος στα @ρχ!δ!@ του!

Μα επιτέλους που εξαφανίστηκε η ανθρωπιά από την χώρα μας;

Τελος πάντων, με πολλές προσπάθειες το αφήσαμε στον δρόμο (!) το αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο, σε ένα επίσης τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Κατά την προσπάθεια να το βάλουμε κοντά στο άλλο, επειδή δεν μπορούσε να μετακινηθεί από μόνο του, σπάσαν τα σωληνάκια φρένων (και χύθηκαν όλα τα υγρά) και επιπέον πρέπει να έγινε σοβαρότερη βλάβη, διότι η ρόδα αποκολήθηκε τελείως από την θέση της. Κατά το ζώρισμα, στράβωσε και ο προφυλακτήρας (λίγο) αφού η ρόδα πίεζε τον θόλο (μια μπροστα και μία πίσω, όταν το μετακινούσαμε).

Ευχαρίστησα τον ταρίφα για την επιπλέον ζημιά και φύγαμε...

Δεν είχα καθόλου όρεξη να ασχοληθώ μαζί του διότι αφ'ενός θα τον πλάκωνα, αφ'εταίρου, ήταν σίγουρο ότι όταν φεύγαμε θα έκανε ζημιά στο αυτοκίνητό μου από κακία (ναι τέτοιος άνθρωπος ήταν).
christhehealer - Δευ 21 Οκτ 2002, 12:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Μίλησες με την Helzi ή μου φαίνεται?

Eγώ με την Helzi Question Question Question Question

Έχω να την δω... και τρία λεπτά μπορώ να σου πω. Laughing Laughing Laughing

Tέλος πάντων περαστικά. Tο βράδυ θα περάσω από εκεί να δω πως είναι.
Eλπίζω να μην συναντήσω τον ταρίφα γιατί όπως είπαμε εγώ δεν έχω ούτε ψυχραιμία, ούτε μεγαλείο... Eίμαι της θεωρίας των Blood και των Krips. Πρώτα σκοτώνεις και μετά το συζητάς. Cool Cool Cool Cool
Svstouk - Δευ 21 Οκτ 2002, 12:36:08
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου τι να προσθέσω κι εγώ;
Crying or Very sad

Ευτυχώς που είστε όλοι καλά και όλα τα άλλα φτιάχνονται. Όσο για τον ταρίφα.......αχ και να μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε... Evil Evil Evil
Tomcat - Δευ 21 Οκτ 2002, 13:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
Oxi ρε Sidorbe κι εσύ!!Περαστικά για το αμαξάκι σου!Σε μια δυο εβδομάδες θα είναι και πάλι ετοιμοπόλεμο και τότε να δεις χαρά!

Πόσα άτομα έχω ακούσει οτι την έχουν πατήσει με τέτοιες σφήνες δεν μπορείτε να φανταστείτε!Και σ'αυτή την περίπτωση ο sidorbe ενήργησε απόλυτα και ψύχραιμα, άλλοι γινόνται μαλλια κουβάρια με αυτές τις μ@λ@κιες!
Vini - Δευ 21 Οκτ 2002, 13:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας και από μένα...

Πραγματικά διαβάζω όλα αυτά και έχω δύο όψεις στο πρόσωπο μου...

Από την μία στεναχωριέμαι για το 206 του Τάσου και για το σκηνικό του ατυχήματος (φίλε υπομονή και το εργαλείο θα γίνει όπως ήταν, ίσως και καλύτερο, σημασία έχει που είστε καλά!).....

Από την άλλη διάβασα για τον σκηνικό του κιτρινιάρη....και τα παίρνω στην κράνα.... Evil Evil ....
Πάντα φιλικά Τάσο θα σου πρότεινα να έπαιρνες τηλέφωνο την Αστυνομία...για δύο λόγους:
α. Για τον αποκλεισμό πάρκινγκ από τον κιτρινιάρη
β. Για την ανάρμοστη συμπεριφορά του και
γ. Για αποκλεισμό συνεργείου αυτοκινήτων από γερανό που μεταφέρει τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Καταλαβαίνω ότι ήσουν σε μεγάλη πίεση και ταραχή....οπότε κατανοώ οποιαδήποτε συμπεριφορά σου...

Οτι χρειαστείς είμαι εδώ...

Χαιρετώ
Byron206 - Δευ 21 Οκτ 2002, 13:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ρε παιδια ακουει κανεις..............
Χθες τρακαρα και εγω.....
Ειμαι σταματιμενος σε ενα STOP και θελω να στριψω αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσεως.Ημουν τοσο ατυχος που αριστερα μου ειχε παρκαρει ενας μ@λ#κ@ς πανω στο πεζοδρομιο και δεν ειχα ορατοτητα ετσι αναγκαστικα να βγαλω λιγο παραπανω μουρη απο οτι συνηθως.
Εκεινη την στιγμη και ενω εχω σταματησει κανονικα ερχεται ενας με τους τροχους του μπλοκαρησμενους και πεφτει επανω μου......σαν αποτελεσμα αυτος να εχει γδαρει λιγο τον προφυλακτηρα του *skoda* και εγω να εχω χτυπημενο προφυλακτηρα, καπο μηχανης και μασκα.......
Πηγα σημερα στην ασφαλιστρια και μου ειπε οτι λογο του STOP ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Crying or Very sad
Τωρα θα πρεπει να περιμενω να δω τη δηλωσει θα κανει ο αλλος (υπαρχει περιπτωση να μην εχει αντιληφθει το STOP ο τυπος και επειδη ετρεχε πολυ μπορει να κανει θετικη δηλωση). Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Byron206 - Δευ 21 Οκτ 2002, 14:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
.....αν καποιος φιλος ξερει κανενα μαγαζι για πολυεστερικα ενδιαφερομαι σαν εναλλακτικη λυση να τα βαλω ολα.....
Sidobre - Δευ 21 Οκτ 2002, 14:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πω πω....

EXEI ΠΕΣΕΙ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ!!!!!

@^%$**@&*!(*#@(*&^#@%*^%$*@&^%#

Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς, αλλά το ευχέλαιο και ο αγιασμός πλέον επιβάλεται! Να κανονιστεί Turing για αγιασμό...

Και να φανταστείτε ότι δεν τα πιστεύω αυτά...
DimiP - Δευ 21 Οκτ 2002, 14:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
ρε συ sidobre , τι να πω; απλα σιωπαινω και συμπονω....
περαστικα και οταν το φτιαξεις ελπιζω ποτε ξανα να μη βρεθεις στην ιδια θεση.
Κανονικα για τον ταριφα επρεπε να παρεις αστυνομια και τετοια αλλα απο την αλλη ποιος μετα θα σε "γλυτωνε" απο τα νυχια του; κι εγω οπως κι εσυ φοβαμαι περισσοτερο την "εκδικηση" του ταριφα αν εκανες φασαρια. Ηδη αρκετη ζημια εχεις, δε σε παιρνει για αλλα....
Οταν ηρεμησεις και βρεις λιγο χρονο πες μου σε παρακαλω ποσο περισσοτερο % πληρωνεις λογω μικτης ασφαλειας και αν εχεις καποιο ποσο απαλλαγης.
μετα το τελευταιο τρακο μου , σκεφτομαι κι εγω για μικτη αλλα δεν ξερω ποιο ποσοστο απαλλαγης να διαλεξω και τι λεφτα θα μου ζητησουν.
Οσο για το φιλο byron206*, δυστυχως τα κακα μαντατα ηταν χθεσινα.
περαστικα και στους 2!

* ωστε σου ειπαν οτι εφταιγες ε; τι σουλεγα για την αποδειξη περι ορατοτηατς στο stop; αλλα και να το αποδυκνειες, δεν νομιζω να το δεχονταν. ας ελπισουμε ο "αλβανος" να μην κανει αρνητικη δηλ. και να μην το ψαξει περισσοτερο η μηπως τελικα δεν προκειται να σε πληρωσει ;
Ady - Δευ 21 Οκτ 2002, 14:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Ειμαι σταματιμενος σε ενα STOP και θελω να στριψω αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσεως.Ημουν τοσο ατυχος που αριστερα μου ειχε παρκαρει ενας μ@λ#κ@ς πανω στο πεζοδρομιο και δεν ειχα ορατοτητα ετσι αναγκαστικα να βγαλω λιγο παραπανω μουρη απο οτι συνηθως.
Εκεινη την στιγμη και ενω εχω σταματησει κανονικα ερχεται ενας με τους τροχους του μπλοκαρησμενους και πεφτει επανω μου......σαν αποτελεσμα αυτος να εχει γδαρει λιγο τον προφυλακτηρα του *skoda* και εγω να εχω χτυπημενο προφυλακτηρα, καπο μηχανης και μασκα.......
Πηγα σημερα στην ασφαλιστρια και μου ειπε οτι λογο του STOP ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Crying or Very sad
Τωρα θα πρεπει να περιμενω να δω τη δηλωσει θα κανει ο αλλος (υπαρχει περιπτωση να μην εχει αντιληφθει το STOP ο τυπος και επειδη ετρεχε πολυ μπορει να κανει θετικη δηλωση). Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τι γίνεται ρε παιδιά ??? Διαγωνισμός τρακαρίσματος ???

Νυσάφι πια !!!!!!!!!

Φ Τ Α Ν Ε Ι !!!!!!!!

Φίλε Byron206, περαστικά........ Crying or Very sad Crying or Very sad
Sidobre - Δευ 21 Οκτ 2002, 14:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
To ποσό απαλαγής είναι 90.000 δρχ.

Τον χρόνο πληρώνω (πλήρωνα!) 235.000 με Bonus Malus 6.
Oμως σαν ασφάλεια έχω όλες τις καλύψεις.
Sidobre - Δευ 21 Οκτ 2002, 14:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
... και για να μην σε τρομάζω, η μεικτή είναι περίπου 70-80.000 πιο ακριβή.
Svstouk - Δευ 21 Οκτ 2002, 14:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ή τα 206 είναι πλέον εκατομμύρια :D (ώστε ποσοστιαία να ανεβαίνει και η πιθανότητα τρακαρίσματος Crying or Very sad ) ή όλοι οι Έλληνες οδηγοί είναι άσχετοι, άχρηστοι, απαίδευτοι, ηλίθιοι, στ@ρχιδιστές, υπανάπτυκτοι, αγενείς και μισάνθρωποι. Ή μάλλον και τα δύο; Crying or Very sad Crying or Very sad

Πάντως μάγκες με όλα όσα ακούω και βλέπω, το μόνο που μας σώζει είναι να μην κυκλοφορούμε τόσο. Crying or Very sad Ξέρω ότι αυτό που λέω ακούγεται παράλογο και τρελό, αλλά δυστυχώς βλέπω πως όσο και να προσέχεις, ο άλλος πάντα δεν θα προσέχει και θα σε τραβολογάει άδικα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να μειώσουμε τα χιλιόμετρά μας. Ξέρω ότι διαφωνείτε και εν μέρει διαφωνώ κι εγώ ειλικρινά. Αλλά δεν μπορώ ρε μάγκες να βγαίνω να πάω στη δουλειά μου και να μην ξέρω τι θα μου ξημερώσει Evil
Η άλλη εκδοχή (και η καλύτερη για την ψυχική μας ηρεμία) είναι να μην μας νοιάζουν οι λαμαρίνες (προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να δω το 206 μου εντελώς αναίσθητα) και να πεις "ας γίνει ό,τι είναι να γίνει, αρκεί να μην χτυπήσει κανένας".
Μάλλον το τελευταίο είναι και το καλύτερο και το πιο επιθυμητό (σ'εμένα μιλάω, με ακούω; )

Confused Confused Confused Confused
Johnny - Δευ 21 Οκτ 2002, 15:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά και στα δύο άτυχα μέλη του club...

Γρήγορη "ανάρρωση" των λαβωμένων 206 (ευτυχώς είναι μόνο λαμαρίνες !!!)...

Καλή δύναμη και για το μέλλον, το οποίο με την ελληνική νοοτροπία- μιζέρια, αναμένεται να είναι παρόμοιο για πολλά χρόνια ακόμα...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sidobre - Δευ 21 Οκτ 2002, 15:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μίλησα με το συνεργείο...

Τα καλά νέα είναι ότι ο θόλος δεν έχει πάρει καθόλου.

Ομως ο κατάλογος δεν είναι καθόλου άσχημος...

ημιαξόνιο
ακραξόνιο
ζαμφορ
αμορτισερ (τα αλλάζω και τα δυο για λόγους ομοιογένειας)
φουσκες (εκεί να δείς φούσκες)
ζαντα
ελαστικό

μένει σε εκρεμμότητα η κρεμαριέρα που θα φανεί αν έχει πάθει ζημιά κατά την ευθυγράμμιση...
christhehealer - Δευ 21 Οκτ 2002, 15:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:

Kαι 'συ τέκνον Άρη; Eλπίζω να την βγάλεις καθαρή με λίγα χρήματα. Aφού εσύ είσαι καλά, όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Έχει μια λογική αυτό που λέει ο Svstouk αλλά αν είναι να σου τύχει θα σου τύχει όσα χιλιόμετρα και να κάνεις. Όπως μας έλεγαν και στο Safetrack καλό είναι να οδηγάς πάντα αμυντικά και να περιμένεις ότι ο άλλος θα κάνει τη μ@#$%α
DimiP - Δευ 21 Οκτ 2002, 16:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
To ποσό απαλαγής είναι 90.000 δρχ.

Τον χρόνο πληρώνω (πλήρωνα!) 235.000 με Bonus Malus 6.
Oμως σαν ασφάλεια έχω όλες τις καλύψεις.

φανταζομαι πως οταν κανεις δηλωση με χρηση μικτης ασφαλειας δηλ. "φταις" εσυ στο δικο σου αμαξι , ανεβαινει το b.mallus κατα 2? οπως και στη συνηθη δηλωση για τρακο με αλλον ;

120 το εξαμηνο με β.μ. 6? ΩΧ ΩΧ η καρδια μου!!!
theflame - Δευ 21 Οκτ 2002, 19:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:

Δεν ξέρω τώρα τι να πω, Confused τα έχω χάσει, Shocked ....
Περαστικά, είναι μάλλον λίγο, εδώ μιλάμε για φούλ καντεμιά στο club!!!
To ευχέλαιο χρήγορααααααααα!!!!!!
Tomcat - Τρι 22 Οκτ 2002, 01:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Oxi ρε Byron κι εσύ!Απίστευτο! Καλά κάτι δεν πάει καλά! Crying or Very sad
pezomania - Τρι 22 Οκτ 2002, 07:55:03
Sidobre έγραψε:

Το σκηνικό.

Με τις υγείες μας!

Τι λές τώρα!!! Καλά μόλις το διάβασα! Τα έχω ΄πάρει Twisted evil

Ρε τον π...η ούτε να σταματήσει! Μα τι λέω σιγά μην σταματούσε εδώ σκοτώνουν ανθρώπους και φεύγουν!! Τάσο μου περαστικά στο εργαλείο σου!! Σίδερα είναι φτάχνονται!! Τα λεφτά που βρίσκεις κάθε λίγο και λιγάκι θα μου πείς! Ξέρω και εμένα ακόμα χτυπημένο είναι, άστα!
chatasos - Τρι 22 Οκτ 2002, 08:10:50
Sidobre έγραψε:

Περαστικά στο τουτού σου συνονόματε... Αφού είσαι καλά, πάμε για άλλα!!!
Καλά έκανες και δεν ασχολήθηκες με τους καραγκιόζηδες, αφού δεν αξίζει
καν να ασχολείσαι μαζί τους.

ΥΓ1: Πάντως η ζημιά μου θυμίζει αυτό που έπαθα εγώ στην εθνική.
ΥΓ2: Επόμενη συνάντηση & ευχέλαιο μαζί....
Miltellas - Τετ 23 Οκτ 2002, 01:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
Α, ρε Τάσο γκαντεμιά! Πάνω που θα'ρχόσουν και στην πόλη μας... Περαστικά φίλε.

Αφού δεν άρπαξε ο θόλος, μην το πεις ούτε στον... παπά που θα κάνει το ευχέλαιο!

Πάντως αποδείχθηκε, πολύ προνοητική η κίνησή σου για μεικτή ασφάλεια.

Εγώ, ακόμη δεν τράκαρα... Ν' αρχίσω να φοβάμαι; Να κάνω και γω καμιά μικτή;

Πάντως, πολύ π**στικια η φάση που σου έτυχε! Πολύ ατυχία... Λες και ήταν γραφτό να πληγώσεις την μηχανοκίνητη αγάπη σου...

Βύρωνα, αυτό το θέμα με τα παρκαρισμένα στις διασταυρώσεις και την πλήρη απουσία ορατότητας, έχει καταντήσει αηδία. Αυτά συμβαίνουν σε μία πόλη που δεν έχει θέσεις πάρκινγκ ούτε για τα μισά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.

Το ξέρετε ότι έχει υπολογιστεί, ότι εάν προσπαθήσουν να βγουν όλα τα αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας, δεν θα τα καταφέρουν; Δεν χωράνε στους δρόμους! Απελπισία! Το ίδιο ισχύει και σε κάθε πόλη της Ελλάδος!

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα που προσπάθησαν σκληρά και πέτυχαν όλοι αυτοί που σε κάθε περίοδο εκλογών, μας γλύφουν για να τους ψηφίσουμε (και μετά μας φτύνουν)! Και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε με την πανηγυρίζουσα για τη νίκη της νέα Δήμαρχο Αθηνών και λοιπούς Δημάρχους (και Νομάρχες). Γι αυτό Βύρωνα εσύ (και αμέτρητοι άλλοι) καταστρέφεις σιγά-σιγά την περιουσία σου στις άναρχες διασταυρώσεις...

Θεραπευτή, καλά τα λένε στο Safetrack για αμυντική οδήγηση, αλλά τί να πουν όλοι αυτοί στους δρόμους που η πλειοψηφία οδηγεί αμυντικά και αλληλοσκοτώνονται. Προσωπικά, είμαι υπέρ της επιθετικής οδήγησης... Κι αυτό γιατί όσες φορές κινδύνεψα ήμουν σε άμυνα. Επιτίθεμαι και καθαρίζω στο άψε σβήσε, και με ασφάλεια! Βλέπεις, δεν υπάρχει συνταγή. Για όλους μας έχει ο δρόμος και οι τρελλοί οδηγοί σε αυτόν! Όσο καλοί κι αν αυτοθεωρούμαστε σαν οδηγοί, υπάρχουν οι κακές στιγμές για όλους, ανεξαιρέτως.
Αλεξ@νδρος - Τετ 23 Οκτ 2002, 16:16:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλτελλας έγραψε:
Προσωπικά, είμαι υπέρ της επιθετικής οδήγησης... Κι αυτό γιατί όσες φορές κινδύνεψα ήμουν σε άμυνα. Επιτίθεμαι και καθαρίζω στο άψε σβήσε, και με ασφάλεια!

Aυτο ξαναπες το
overgr - Τετ 23 Οκτ 2002, 16:24:50
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Sidobre, περαστικά! Αφού δεν πάθατε τίποτε, όλα καλα... να το βρει μπροστά του ο κα**όλης.

Και γω με τον Miltela. Επιθετικά και όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.
Ειδικά τους ταξιτζήδες, τους έχω ξεσκίσει. Νομίζουν ότι μπορούν να κλείνουν το κόσμο και να μην τρέχει τίποτε. ΑΜ ΔΕ!!! Όπου τους πετύχω...
christhehealer - Τετ 23 Οκτ 2002, 16:38:00
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Θεραπευτή, καλά τα λένε στο Safetrack για αμυντική οδήγηση, αλλά τί να πουν όλοι αυτοί στους δρόμους που η πλειοψηφία οδηγεί αμυντικά και αλληλοσκοτώνονται. Προσωπικά, είμαι υπέρ της επιθετικής οδήγησης... Κι αυτό γιατί όσες φορές κινδύνεψα ήμουν σε άμυνα. Επιτίθεμαι και καθαρίζω στο άψε σβήσε, και με ασφάλεια! Βλέπεις, δεν υπάρχει συνταγή. Για όλους μας έχει ο δρόμος και οι τρελλοί οδηγοί σε αυτόν! Όσο καλοί κι αν αυτοθεωρούμαστε σαν οδηγοί, υπάρχουν οι κακές στιγμές για όλους, ανεξαιρέτως.

Πάμε στο topic μας να το συζητήσουμε... ειρηνικά Twisted evil
Slash - Τετ 23 Οκτ 2002, 16:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά ρε φίλε Sidobre.
Αυτό σχετικά με την οδήγηση, κι εγώ είμαι υπέρ της επιθετικής οδήγησης, γιατί όπως παντού, είναι ή εγώ ή αυτός, και εγώ θα το παλέψω. Συν οτι επιθετική οδήγηση σημαίνει alert όλη την ώρα, πράγμα που δεν διέπει τους κοιμισμένους οδηγούς που ξεχύνονται στον δρόμο.
Όσο για τους ταρίφες τους έχω κι εγώ άχτι, και από φάσεις μέσα σε ταξί, αλλά και επειδή σε κάποια φάση κάποιος μα**κιάρης κοιτώντας το φανάρι είχε ξεκινήσει σιγά σιγά και έπεσε πάνω μου που ήμουν με το μηχανάκι, και το πόδι μου μπλέχτηκε ανάμεσα στην αριστερή του ρόδα, και το κάτω μέρος από το μηχανάκι. Τελικά το έριξα αρκετό μπινελίκωμα, αυτός έλεγε ναι σε ότι του έλεγα γιατί είχε φοβηθεί πολύ από την όλη φάση ( ε τώρα να τον πληρώνεις τον άλλο επειδή είσαι ανυπόμονος δεν λέει) και το πόδι μου έγινε καλά με ένα μασάζ.
Και μετά παίζει και τι οδηγεί ο άλλος στο δρόμο. Δηλαδή αν είναι να το παίξεις ποιος θα περάσει πρώτος, εσύ με το τσίλικο 206 ή ο άλλος με το πατρακά κουβά του, γι αυτόν στα @@ του, θα προσθέσει άλλο ένα χρώμα στο κολάζ του, ενώ εσύ θα το χλαις (Γονίδης style) 10 μερόνυχτα.
Miltellas - Παρ 25 Οκτ 2002, 01:45:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Πάμε στο topic μας να το συζητήσουμε... ειρηνικά Twisted evil

Twisted evil
Sidobre - Παρ 25 Οκτ 2002, 10:54:13
Θέμα δημοσίευσης:
Το πήρα χθές το αυτοκίνητο!

Κόστος 1070 ευρώ περίπου!

Ζημιά:

Ψαλίδι
Ακραξώνιο
Μπαρα κερμαργιέρας
Ακρόμπαρο
Ημιαξώνιο
Μπράτσο Ζαμφορ
Ελαστικό
Ζάντα
Σωλινάκια φρένων

Τα αμορτισέρ ήταν ΟΚ και μείνανε
Στην ευθυγράμμιση δεν έδειξε καμμία αλλαγή στην γωνία Κάμπερ οπότε δεν είχαμε καμμία μετατώπιση θόλου.

Αυτά!

Πάω στο τιμές και ανταλλακτικά να κάνω ανάλυση...
Miltellas - Σαβ 26 Οκτ 2002, 00:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή η τιμή. Φτηνότερα από ότι περίμενα την έβγαλες.
Τέλος καλό, όλα καλά. :D
mika - Παρ 08 Νοέ 2002, 15:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ αρχην γεια σας και παλι

αγαπητε sidobre λυπαμαι πολυ για το ατυχημα που ειχες ελπιζω τωρα
να ειναι ολα οκ παρα την ταλαιπωρια σου με το vectra και τον ταριφα
ταξιτζη κιτρινιαρη η οπως αλλιως θελετε...

Νομιζω πως τελικα το προβλημα δεν ειναι εν λογω κυριος ο οποιος
ειναι ενας οικογενειαρχης που δεν εργαζεται κυριακη και θελει να πλυνει το αυτοκινητο του το οποιο ειναι παρκαρισμενο στον ΝΟΜΙΜΟ χωρο για σταθμευση της πολυκατοικιας.

Υποθετω πως και ο πλεον ευγενικος ανθρωπος που θελει να υπερασπιστει τα νομιμα δικαιωματα του δεν θα βοηθουσε την κατασταση ακουγοντας
εκφρασεις απο τον οδηγο της peugeot assistant οπως "ρε ταριφα δε πας για κανενα μεροκαματο να αφησουμε το αμαξι?" ασχετως το ποσο καλος ανθρωπος ειναι ..

Επειδη τυγχανει να ειναι πατερας μου πιστεψε με πως δεν θα σου εκανε καμια ζημια στο αυτοκινητο σου ουτε και σε κανενα αλλο γιατι τοτε θα του εκανα εγω ζημια. Πιστευω πως το προβλημα ειναι της συγκεκριμενης αντιπροσωπιας η οποια δεν διαθετει επαρκη χωρο για ολα τα αυτοκινητα και στο κατα ποσο εξυπηρετει τους πελατες της σε τετοιες περιπτωσεις..

Επειδη δεν θελω να θαψω την αντιπροσωπια να δηλωσω οτι απο εκει αγορασα το 206 μου και εκει θα κανω τα service μου και εκει εφτιαξα και το λακουβιασμενο προφυλακτηρα που απεκτησα απο ενα θηλυκο puntο.

Δεν εχω προθεση να θιξω καποιον ουτε να διαμαρτυρηθω για κατι
Αυτη ηταν απλα η γνωμη μου.
XS - Παρ 08 Νοέ 2002, 18:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστεύω κάπου εδώ θα χρειαστούμε ένα κουτάκι Stimorol. Καλύτερα να μασας, παρά να μιλάς. Roll eyes Lol
Sidobre - Παρ 08 Νοέ 2002, 19:02:11
Θέμα δημοσίευσης:
mika έγραψε:

ειναι ενας οικογενειαρχης που δεν εργαζεται κυριακη και θελει να πλυνει το αυτοκινητο του το οποιο ειναι παρκαρισμενο στον ΝΟΜΙΜΟ χωρο για σταθμευση της πολυκατοικιας.

Υποθετω πως και ο πλεον ευγενικος ανθρωπος που θελει να υπερασπιστει τα νομιμα δικαιωματα του δεν θα βοηθουσε την κατασταση ακουγοντας
εκφρασεις απο τον οδηγο της peugeot assistant οπως "ρε ταριφα δε πας για κανενα μεροκαματο να αφησουμε το αμαξι?" ασχετως το ποσο καλος ανθρωπος ειναι ..

Επειδη τυγχανει να ειναι πατερας μου πιστεψε με πως δεν θα σου εκανε καμια ζημια στο αυτοκινητο σου ουτε και σε κανενα αλλο γιατι τοτε θα του εκανα εγω ζημια. Πιστευω πως το προβλημα ειναι της συγκεκριμενης αντιπροσωπιας η οποια δεν διαθετει επαρκη χωρο για ολα τα αυτοκινητα και στο κατα ποσο εξυπηρετει τους πελατες της σε τετοιες περιπτωσεις..

Επειδη δεν θελω να θαψω την αντιπροσωπια να δηλωσω οτι απο εκει αγορασα το 206 μου και εκει θα κανω τα service μου και εκει εφτιαξα και το λακουβιασμενο προφυλακτηρα που απεκτησα απο ενα θηλυκο puntο.

Αυτό είναι και η μέγιστη απόδειξη του πόσο μικρός είναι ο κόσμος!

Λοιπόν, αφού "βρεθήκαμε" γνωστοί και έχοντας γνώση όσα ανέφερα έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Μπορεί και ο πατέρας σου να σου πιστοποιήσει ότι του μίλησα και εγώ και ό αδελφός μου ευγενέστατα και τον παρακάλεσα να βάλει κάπου διαφορετικά το αυτοκίνητό του, ώστε να αφήσουμε το λαβωμένο 206 εντός της εισόδου του συνεργείου - που προσωπικά - δεν με ενδιαφέρει τι υποχρεώσεις ή τι συμφωνείες έχει με τους ένοικους της πολυκατοικίας.

Είχα ανάγκη ως άνθρωπος και κάποιος έπερεπε να με εξυπηρετήσει! Αν είμουν εγώ στην θέση του θα το είχα κάνει. Τέλος πάντων αυτό δεν έχει σημασία. Εγώ παρατήρησα τον παράγωντα "ανθρωπιά" και "συναδελφοσύνη" ένοιες που έχουν εκλήψει πλήρως από το λεξιλόγιό μας.

Δεν ζήτησα ούτε να παρατήσει το Ταξι στον δρόμο ούτε τίποτα. Να το βάλει έτσι ώστε να τοποθετήσουμε το 206 σε ασφαλή μέρος ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα πάθει επιπλέον ζημιά.

Οπως είδες εν τέλη το αυτοκίνητο έμεινε διπλοπαρκαρισμένο με κίνδυνο να χτυπηθεί, μάλιστα μακρυά από το διπλανό αυτοκίνητο και αυτό διότι δεν υπήρχε η δυνατότητα μανούβρας. Κατά την διάρκεια της προσπάθειας να το τοποθετήσουμε στην άκρη, έσπασε τελείως το ημιαξόνιο (ήθελε ούτως ή άλλως αντικατάσταση) με αποτέλεσμα να ξηλωθούν τα σωληνάκια φρένων, να χυθούν τα υγρά και να κινδυνεύει να ξηλωθεί ο θόλος, το γόνατο και το top mount του αμορτισέρ. Για καλή μου τύχη δεν συνέβη! Τότε θα είμουν ιδιαίτερα εκνευρισμένος!

Οσο αφορά για το ήθος και για το επίπεδο και της στιγμής αλλά και μετέπειτα σημειώνω:

Sidobre εκνευρισμένα έγραψε:

Ναι για τον ταρίφα ουδέν σχόλιο!

Για τους υπόλοιπους που δεν κατάλαβαν τι σχέση έχει ο ταρίφας με την υπόθεση, να εξηγήσω:

Οταν φτάσαμε με τον γερανό στο συνεργείο, έξω ακριβώς από αυτό ήταν ένας ταρίφας που έπλενε το ταξί του...

Τον παρακαλέσαμε να το μετακινήσει για να βάλουμε το αυτοκίνητο μου, που σημειωτέων δεν μπορούσε να μετακινηθεί, αλλά αυτός όχι απλώς αρνήθηκε, αλλά μόνο που δεν μας έβρισε! Τα είχε με το συνεργείο γιατί έμενε στην πολυκατοικία και απαιτούσε να βάζει το ταξι του στην είσοδο του συνεργείου.

Εγινε ένα περίεργο σκηνικό, που 5 άτομα του λέγαμε να πάρει το αυτοκίνητό του από εκεί αλλά αυτός αναίσθητος!

Ρε ανθρωπέ μου, του λέγαμε, το αυτοκίνητο έχει σοβαρή βλάβη και δεν μπορεί να μετακινηθεί! Ασε μας να το βάλουμε μπροστά να μην γίνει επιπλέον ζημιά...
Και εκείνος στα @ρχ!δ!@ του!

Μα επιτέλους που εξαφανίστηκε η ανθρωπιά από την χώρα μας;

Τελος πάντων, με πολλές προσπάθειες το αφήσαμε στον δρόμο (!) το αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο, σε ένα επίσης τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Κατά την προσπάθεια να το βάλουμε κοντά στο άλλο, επειδή δεν μπορούσε να μετακινηθεί από μόνο του, σπάσαν τα σωληνάκια φρένων (και χύθηκαν όλα τα υγρά) και επιπέον πρέπει να έγινε σοβαρότερη βλάβη, διότι η ρόδα αποκολήθηκε τελείως από την θέση της. Κατά το ζώρισμα, στράβωσε και ο προφυλακτήρας (λίγο) αφού η ρόδα πίεζε τον θόλο (μια μπροστα και μία πίσω, όταν το μετακινούσαμε).

Ευχαρίστησα τον ταρίφα για την επιπλέον ζημιά και φύγαμε...

Δεν είχα καθόλου όρεξη να ασχοληθώ μαζί του διότι αφ'ενός θα τον πλάκωνα, αφ'εταίρου, ήταν σίγουρο ότι όταν φεύγαμε θα έκανε ζημιά στο αυτοκίνητό μου από κακία (ναι τέτοιος άνθρωπος ήταν).

H γλώσσα μου απ'ότι είδες ακόμα και ενός εκνευρισμένου, είναι ιδιαίτερα πολιτισμένη. Ούτε τον έβρισα, ούτε τον έθιξα, παρά μόνο τον παρακάλεσα την δεδομένη στιγμή να μετακινήσει το όχημά του. Ευγενικά και ωραία.

Σαφώς και δεν γνώριζα ούτε εγώ ούτε κανένας τυχόν συμφωνία που μπορεί να έχει η εν λόγω αντιπροσωπεία και σαφώς σε μια τέτοια στιγμή θα πιστέψω, όχι ένα άγνωστο, παρά μόνο το δίκαιό μου (όσο υποκειμενικό και αν είναι).

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αυτό αυτομάτως μου έδινε το δικαίωμα ακόμα και να βρίσω αλλά δεν το έκανα· τον σεβάστηκα. Πράγμα που με λύπη μου δεν σεβάστηκε πλήρως και αυτός. Ο τρόπος που μου/μας μίλησε δεν ήταν και ο πλέον κατάληλος.

Στο κάτω - κάτω αν πνιγόμουνα θα ανέφερε ομοίως ότι "δεν με ενδιαφέρει";

Αυτά από εμένα...

Α! Για την Ιστορία, διεσταύρωσα όπως ώφειλα την αλήθεια για το Parking και να είσαι σίγουρος ότι τα άκουσαν και αυτοί!
Vini - Παρ 08 Νοέ 2002, 20:39:58
Θέμα δημοσίευσης:
mika έγραψε:

Eπειδή εγώ δεν μασάω stimorol...και μιλάω...άλλωστε για αυτό το ανοίξαμε το χώρο...θα πω ορισμένες σκέψεις μου...
Φίλε Μika....καταρχήν δεν θα πάρω θέση για το συμβάν...γιατί δεν ήμουν μπροστά...
Ομως θα πω απλά ότι από την πράξη του πατέρα σου αν ερχόταν η Τροχαία...θα του έπαιρνε πινακίδες...και ίσως και το αυτοκίνητο...
Νόμιμος χώρος σταύθμεσης είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ χώρο...
Οταν εμποδίζεις ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (στην περίπτωση μας γερανό που πρέπει να αφήσει τρακαρισμένο αυτοκίνητο σε συνεργείο) θες δεν θες είσαι παράνομος.....

Οι σχέσεις μεταξύ συνεργείου/πολυκατοικίας αφορούν μόνο τους ενοίκους των χώρων και όχι πελάτη του συνεργείου...
Είναι αμαρτία τα καπρίτσια να τα πληρώνει ένας άνθρωπος που πριν από λίγο τρακάρισε και μπορεί να είχε και χειρότερα...τα οποία ΘΑ έπρεπε ο πατέρας σου ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που είναι να το κατανοήσει αμέσως...

Τέλος σε διαβεβαιώ ότι ο Τάσος είναι ευγενικός άνθρωπος ή μάλλον ευγενικότατος....και σημείωνω ότι αν ήμουν εγώ εκεί... τώρα θα με είχαν κλείσει μέσα, δίπλα στο Κουφοντίνα...
XS - Παρ 08 Νοέ 2002, 22:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Eπειδή εγώ δεν μασάω stimorol...και μιλάω...

Ε, ένα αστειάκι για το πάγωμα της περίεργης στιγμής ήταν. Smile

Δυστυχώς δεν ξέρω κανένα προσωπικά ακόμα, το συμβάν επίσης δεν το είδα από κοντά, αυτό που πρέπει να ομολογήσω είναι ότι ο Sidobre από το post του και μόνο, φαίνεται τέρας ψυχραιμίας (εύγε! Smile).
Όσο γι'αυτά που αναφέρει ο mika ότι είπε ο οδηγός της Peugeot Assistance, τι να πω... απαράδεκτο.
Alex - Σαβ 09 Νοέ 2002, 02:36:48
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια τελικα ο κοσμος οντως ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΚΡΟΣ...
Miltellas - Σαβ 09 Νοέ 2002, 03:37:51
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα αυτό που μένει είναι να βρεθεί κανένας από την Lion για να διαβάσει αυτά που τους σέρνουμε και κυρίως εγώ προσωπικά. Laughing Wink

Αν και πιστεύω ότι κάποιος από αυτούς τα διαβάζει ή τα μαθαίνει...
Vini - Σαβ 09 Νοέ 2002, 08:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
XS έγραψε:
Vini έγραψε:
Eπειδή εγώ δεν μασάω stimorol...και μιλάω...

Ε, ένα αστειάκι για το πάγωμα της περίεργης στιγμής ήταν. Smile

Δυστυχώς δεν ξέρω κανένα προσωπικά ακόμα, το συμβάν επίσης δεν το είδα από κοντά, αυτό που πρέπει να ομολογήσω είναι ότι ο Sidobre από το post του και μόνο, φαίνεται τέρας ψυχραιμίας (εύγε! Smile).
Όσο γι'αυτά που αναφέρει ο mika ότι είπε ο οδηγός της Peugeot Assistance, τι να πω... απαράδεκτο.

Φίλε ΧS ποτέ, μα ποτέ, δεν σκέφτηκα κάτι για σένα....απλά και εγώ κάπως έπρεπε να γράψω αυτό που ήθελα....και είδα το δικό σου και είπα να ξεκινήσω έτσι...
Και όπως έχουμε πει όλοι, από την στιγμή που δεν είμασταν μπροστά στο περιστατικό ΔΕΝ μπορούμε να πάρουμε θέση για ΚΑΝΕΝΑΝ.
Απλά εναποθέτουμε τις σκέψεις μας και ίσως τις νομικές απόψεις μας.
Μέχρι εκεί.
XS - Σαβ 09 Νοέ 2002, 10:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Φίλε ΧS ποτέ, μα ποτέ, δεν σκέφτηκα κάτι για σένα....απλά και εγώ κάπως έπρεπε να γράψω αυτό που ήθελα....και είδα το δικό σου και είπα να ξεκινήσω έτσι...

Φίλε Vini, no problem at all! Smile
Ούτε κι εγώ το θεώρησα μομφή, απλά θεώρησα ότι ίσως έπρεπε να το εξηγήσω λίγο παραπάνω, δηλ. ότι ήταν ένα καλοπροαίρετο αστειάκι. Μπορεί σε κάποιους να φαινόταν ότι είχε δόση ειρωνείας (μακρυά από μένα) επειδή ακόμα δεν γνωριζόμαστε προσωπικά ή έστω σε βάθος χρόνου από το forum. Όπως θα ξέρετε, γενικώς στο net υπάρχει μια τάση να παρεξηγούνται τα γραφόμενα αφού δεν φαίνεται πάντα το ύφος του γράφοντα από ένα post.

Τα λέμε παίδες! Wink
Sidobre - Σαβ 09 Νοέ 2002, 11:20:23
Θέμα δημοσίευσης:
Τέλος πάντων, το θέμα το θεωρώ ότι έληξε και σίγουρα δεν κρατώ κακία σε κανέναν.

Απλά ανέφερα την δεδομένη στιγμή τις αντιδράσεις μας.

Πάντως επειδή ως γνώμονα στην συμπεριφορά μου έχω το να προσπαθώ να μπαίνω στην θέση του άλλου (ώστε να μπορώ να είμαι αντικειμενικότερος) θα συμφωνήσω ότι και εγώ θα κράταγα αμυντική στάση όπως έπραξε ο πατέρας σου. Ομως παράλληλα θα προσπαθούσα να εξυπηρετήσω και ένα συνάνθρωπό μου που έχει πρόβλημα.

Για να γνωρίζεις (και από αυτό φαίνεται τι άνθρωπος είμαι) μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας πίνοντας κρασάκι και με εσένα και με τον πατέρα σου! Wink

No hard feellings mate! :D
teoman - Κυρ 10 Νοέ 2002, 00:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Για να γνωρίζεις (και από αυτό φαίνεται τι άνθρωπος είμαι) μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας πίνοντας κρασάκι και με εσένα και με τον πατέρα σου! Wink

Που το πήγες,που το έφερες πάλι το αλκοόλ αναφέρθηκε.Οι άλλοι ήδη το έχουν ρίξει στα τσίπουρα σε άλλο topic,αλκοολικό καταντήσατε το club...
Άντε να μείνει και κανένας νηφάλιος... χικ ... Confused
Ady - Δευ 11 Νοέ 2002, 08:49:18
Θέμα δημοσίευσης:
Πράγματι ρε παιδιά, πολύ μικρός ο κόσμος.

Οσο για αυτά που λέει ο Μίλτος παραπάνω, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάποιος από τη μαμά γνωρίζει το site και παρακολουθεί τις συζητήσεις μας.

Αποδείξεις δεν έχω, απλώς διαίσθηση.
mika - Δευ 11 Νοέ 2002, 11:03:25
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου sidobre οτι το θέμα έληξε (αν και δεν υπήρξε κάποιο θέμα απο την αρχή εκ μέρους μου) απλά έπρεπε να αναφέρω και μια άλλη άποψη χωρίς να παρεξηγηθώ...

Αν και δεν υπάρχουν διαφορές για να λυθούν είμαι μέσα σε κρασία, καλή παρέα του forum και αμπελοφιλοσοφίες...[/quote]
Αλεξ@νδρος - Σαβ 23 Νοέ 2002, 10:36:59
Θέμα δημοσίευσης:
Kαιρο δεν ειχαμε να γραψουμε?Ε ναι ειναι η σειρα μου.Χθες το πρωι με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.Οι συνηθεις αγνωστοι το βραδυ μου βουλιαξαν το εμπρος αριστερο φτερο και φυσικα εξαφανιστηκαν.Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει παθει το παραμικρο το χρωμα.Μονο βουλιαγμα το οποιο εχει στρεβλωσει λιγο και την ποδια η οποια πιστευω λογω ελαστικοτητας να επανελθει.Λετε να φτιαχνεται ετσι η να το αλλαξω το φτερο ολο?Ποσο παει περιπου το φτερο?
seridim - Σαβ 23 Νοέ 2002, 14:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Kαιρο δεν ειχαμε να γραψουμε?Ε ναι ειναι η σειρα μου.Χθες το πρωι με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.Οι συνηθεις αγνωστοι το βραδυ μου βουλιαξαν το εμπρος αριστερο φτερο και φυσικα εξαφανιστηκαν.Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει παθει το παραμικρο το χρωμα.Μονο βουλιαγμα το οποιο εχει στρεβλωσει λιγο και την ποδια η οποια πιστευω λογω ελαστικοτητας να επανελθει.Λετε να φτιαχνεται ετσι η να το αλλαξω το φτερο ολο?Ποσο παει περιπου το φτερο?

Αν δεν έχει πιάσει ''νεύρο'' μην το αλλάζεις απλά φτιάξτο. Νομίζω ότι το φτερό κοστίζει γύρω στα 150 euro
p206Mike - Σαβ 23 Νοέ 2002, 15:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Mου έχει συμβεί και μένα Αλέξανδρε κάτω από το σπίτι μου ...στο αριστερό φτερό και σε μένα το ίδιο δεν είχε φύγει το χρώμα. στο παλιό μου 206 το 1.6 xs.
Το είχα φτιάξει στην Lion και οι τιμές ήταν....
Για καινούριο φτερό 70.000 μόνο το φτερό άβαφτο...
Για να μου φτιάξουν αυτό που έιχα 50.000
Προτίμισα να φτιάξω αυτό που έιχα ...και η δουλειά που έγινε όμως ήταν ΑΨΟΓΗ,,,
Ήταν πραγματικά πολύ καλοί...Δεν φαινοταν απολύτος τίποτα,,,,σαν Καινούριο...
Στο φανοποίο η Lion πιστεύω βαράει στις τιμές ...αλλά σε αυτόν τον τομέα είναι τεχνίτες τα παλικάρια...
DimiP - Σαβ 23 Νοέ 2002, 20:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Mου έχει συμβεί και μένα Αλέξανδρε κάτω από το σπίτι μου ...στο αριστερό φτερό και σε μένα το ίδιο δεν είχε φύγει το χρώμα. στο παλιό μου 206 το 1.6 xs.
Στο φανοποίο η Lion πιστεύω βαράει στις τιμές ...αλλά σε αυτόν τον τομέα είναι τεχνίτες τα παλικάρια...

70000 ενα φτερο;;;;; Τελικα η Lion αποδεικνυεται φαρμακειο.
ρωτηστε τον Larry69 για τα νεα φουσκωτα φτερα (απο 1.6xs νομιζω) που εβαλε. καμια σχεση με τα 70000 για ενα φτερο αβαφτο.
ρωτηστε και θα παθετε!
Miltellas - Κυρ 24 Νοέ 2002, 03:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω την εντύπωση ότι οι τιμές στα ανταλλακτικά της Peugeot είναι χαμηλότερες από ότι παλιότερα. Ρωτήστε ξανά την Lion.
teoman - Δευ 25 Νοέ 2002, 10:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:

Τελικά έχει πέσει επιδημία.Και εμένα έχει βούλιαγμα στο μπρος αριστερό φτερό,χωρίς να έχει φύγει χρώμα.Κόστος επισκευής του υπάρχοντος πάνω από 30000,το βρίσκω υπερβολικό... Το βάψιμο ότι θα κοστίσει...
Αλεξ@νδρος - Δευ 25 Νοέ 2002, 16:44:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχως Teo ξεχνα τις 30000 αν θες να το φτιαξεις στην αντιπροσωπια.Σημερα πηγα και το ειδαν δεν εχει παρει νευρο και επισκευαζεται με 45000 επαναφορα και βαψιμο ολο το φτερο.Για καινουργιο μου ειπε οτι θα παρει τα ιδια +την τιμη του φτερου σαν ανταλλακτικο περιπου.Οποτε ο Mike επιβεβαιωνεται.Ελπιζω μονο να κανουν και σε μενα καλη δουλεια....
Η γκαντεμια ειναι οτι ειχαν προβλημα με το δικτυο και δεν μπορεσα να μαθω ποσο εχει το καινουργιο ωστε να εχουμε την τιμη(αχρειαστη να'ναι)
Θα παω την αλλη εβδομαδα οποτε θα ρωτησω και εκτος Πεζω αν και δεν ξερω και κανεναν εγγυημενα καλο εδω στην Κρητη Rolling eyes
DimiP - Δευ 25 Νοέ 2002, 18:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Δυστυχως Teo ξεχνα τις 30000 αν θες να το φτιαξεις στην αντιπροσωπια.Σημερα πηγα και το ειδαν δεν εχει παρει νευρο και επισκευαζεται με 45000 επαναφορα και βαψιμο ολο το φτερο.Για καινουργιο μου ειπε οτι θα παρει τα ιδια +την τιμη του φτερου σαν ανταλλακτικο περιπου.Οποτε ο Mike επιβεβαιωνεται.Ελπιζω μονο να κανουν και σε μενα καλη δουλεια....
Η γκαντεμια ειναι οτι ειχαν προβλημα με το δικτυο και δεν μπορεσα να μαθω ποσο εχει το καινουργιο ωστε να εχουμε την τιμη(αχρειαστη να'ναι)
Θα παω την αλλη εβδομαδα οποτε θα ρωτησω και εκτος Πεζω αν και δεν ξερω και κανεναν εγγυημενα καλο εδω στην Κρητη Rolling eyes

Στειλε ενα PM στον Larry69 και ζητα του μηπως μπορει να σου βρει (ξερει αυτος πως) φτερο σε χαμηλοτερη τιμη. !!!
Μην βιαστεις! ακου 45.000 δρχ. ενα φτερο και μαλιστα επισκευη!
Tomcat - Τρι 26 Νοέ 2002, 01:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
Υπολόγισε 15000-20000 To βάψιμο και καμια 15000 η επαναφορά του φτερού!Πάντως είναι στο χέρι σου να την ρίξεις κι άλλο την τιμή δεν είναι και η φοβερή δουλειά.
teoman - Τρι 26 Νοέ 2002, 10:04:28
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:

Δεν μιλάω για αντιπροσωπεία.Δεν θα το πήγαινα εκεί για τέτοια δουλειά...
Από όσο γνωρίζω,κάνουν μια-δυό μικρές τρυπούλες στο φτερό (δυστυχώς δεν υπάρχει πρόσβαση από τον χώρο της μηχανής),το τραβάνε έξω και μετά του ρίχνουν και ένα βαψιματάκι Wink
Αλεξ@νδρος - Πεμ 05 Δεκ 2002, 20:18:57
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα παρελαβα το αμαξι.Ιδου η λυπητερη Sad
Φανοποιεια :58,69 Ευρω
Βαφη :102.71(το φτερο και τα καπακια απο τους καθρεπτες)
ΣΥΝΟΛΟ 161+ΦΠΑ 18%=190Ευρω
Τουλαχιστον η δουλεια ηταν αψογη :D
mick206 - Πεμ 05 Δεκ 2002, 21:21:36
Θέμα δημοσίευσης: ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ!!!!
Alexandros έγραψε:

Γειά σας παίδες!Είχα καιρό να μπώ στο internet(προβλήματα με τη σύνδεση).Λέγοντας για ζημιές θα σας διηγηθώ και εγώ μία δικιά μου μικρή και πονεμένη ιστορία για το λαβωμένο μου 206 που είναι πρόσφατη.Είχα και εγώ την ατυχία να αφήσω(ήταν βράδυ) κοντά στο σπίτι(σε ένα κοντινό στενό γιατί γινόταν χαμός,δεν έβρισκα parking) το ταπεινό μου αμάξι και την επόμενη μέρα παρατήρησα οτι το εμπρός αριστερό φτερό το είχαν βουλιάξει(είναι πάνω απο τη ρόδα). Mad Mad Mad Mad . Φυσικά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και έβριζα ότι μου ερχόταν έκείνη τη στιγμή(εκτος απο χριστοπαναγίες).
Τί να πώ ρε παιδιά και τί να πρωτοκάνω Mad Mad Mad .Προς τα πού πηγαίνουμε;;;; Φαίνεται είναι πολύ "μαγκες" και "έξυπνοι" αυτοί που κάνουν την μαλ***α τους και φεύγουν.Να πώ οτι έχω τα "τρελλά λεφτά" και "ξεχειλίζουν απο την τσέπη μου" να πω δεν γ.....ται." ,αλλα είμαστε παιδιά του μεροκάματου!Anyway.θα μαζέψω λεφτά και θα πάω να το φτιάξω γιατί δεν αντέχω να το βλέπω καθημερινά.Μου θυμίζει τον τυπά που αφού έκανε ότι έκανε μετά την κοπάνισε. Evil Evil Evil Evil
Ady - Παρ 06 Δεκ 2002, 10:51:16
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ!!!!
mick206 έγραψε:

Γειά σας παίδες!Είχα καιρό να μπώ στο internet(προβλήματα με τη σύνδεση).Λέγοντας για ζημιές θα σας διηγηθώ και εγώ μία δικιά μου μικρή και πονεμένη ιστορία για το λαβωμένο μου 206 που είναι πρόσφατη.Είχα και εγώ την ατυχία να αφήσω(ήταν βράδυ) κοντά στο σπίτι(σε ένα κοντινό στενό γιατί γινόταν χαμός,δεν έβρισκα parking) το ταπεινό μου αμάξι και την επόμενη μέρα παρατήρησα οτι το εμπρός αριστερό φτερό το είχαν βουλιάξει(είναι πάνω απο τη ρόδα). Mad Mad Mad Mad . Φυσικά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και έβριζα ότι μου ερχόταν έκείνη τη στιγμή(εκτος απο χριστοπαναγίες).
Τί να πώ ρε παιδιά και τί να πρωτοκάνω Mad Mad Mad .Προς τα πού πηγαίνουμε;;;; Φαίνεται είναι πολύ "μαγκες" και "έξυπνοι" αυτοί που κάνουν την μαλ***α τους και φεύγουν.Να πώ οτι έχω τα "τρελλά λεφτά" και "ξεχειλίζουν απο την τσέπη μου" να πω δεν γ.....ται." ,αλλα είμαστε παιδιά του μεροκάματου!Anyway.θα μαζέψω λεφτά και θα πάω να το φτιάξω γιατί δεν αντέχω να το βλέπω καθημερινά.Μου θυμίζει τον τυπά που αφού έκανε ότι έκανε μετά την κοπάνισε. Evil Evil Evil Evil

Τι να λέμε τώρα........... Αστο καλύτερα............

Δυστυχώς τα μυαλά και η νοοτροπία μερικών δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
p206Mike - Παρ 06 Δεκ 2002, 11:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά τι να πω πια??????????!!!!!!!!
Αυτά τα καημένα τα φτεράκια του 206 !!!!ΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ!!!
Υπάρχουν πάρα πολλά κρούσματα και στο Club αλλά και στο δρόμο που παρατηρώ...206 όλο και κάποιο φτερό βλέπω μπασμένο.....
Τέλος πάντων ας ήταν το τελευταίο αυτο!!!
Ξαναθυμίζω πάντως επειδή την έχω πάθει κι εγώ.....
Το είχα φτιάξει στην LION HELLAS και η τιμή ήταν 50.000δρχ. για επισκευή
Γύρω στις 85.000δρχ. για καινούριο...

Είναι να πετύχεις κανέναν καμιά ώρα την ώρα του εγκλήματος και.... Sniper Sniper Sniper Bluegrab
alxdr74 - Παρ 06 Δεκ 2002, 12:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="p206mike"]Ρε παιδιά τι να πω πια??????????!!!!!!!!
Αυτά τα καημένα τα φτεράκια του 206 !!!!ΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ!!!

Μαλλον στο ματι μας εχουν βαλει γιατι δεν εξηγειτε αλλιως! Στην δικια μου περιπτωση οτι ειχα συμπληρωσει 5 μερες με το 206 μου. Η ωρα ειναι περιπου γυρω στις 6 το απογευμα και ξεκιναω με την αδερφη μου για να την παω στο φροντηστηριο της! Ολα καλα μεχρι εδω... Με το που κανω τα πρωτα μετρα εγινε το κακο. Καθως ο δρομος ηταν στενος και καθως ερχοτανε και ενα hunday απο απεναντι εκοψα ταχυτητα γιατι ισα-ισα που χωρουσαμε να περασουμε διπλα-διπλα! Και την ωρα που περνουσαμε ο ενας διπλα απο τον αλλο ερχεται ενα μηχανακι (παπακι) απο το πισω μερος του hunday το οποιο καθως επιχηρουσε να φρεναρει χανει ο οδηγος τον ελεγχο (ητανε και μεθησμενος), χωνεται σφηνα και μου "χτυπαει" ολο το κατω μερος (μαρσπιε νομιζω λεγεται) την πισω πορτα στο υψος του παραθυρου καθως και ολο το πισω φτερο!!! Ηταν τοσο "βαθυ" το χτυπημα που φανηκε και η λαμαρινα απο κατω! Ο τυπος τωρα φερνει μια τουμπα με το μηχανακι σηκωνεται και εξαφανιζεται!! Να μην τα πολυλογω η αντιπροσοπεια ηθελε 120.000 μονο για το βαψιμο! τελικα το εφτιαξα αλλου με 75000! Τωρα οποτε βλεπω μηχανακι να "κολαει "απο πισω μου η διπλα..... Evil Twisted evil Τι να πει κανεις? περαστικα μας...
Mimis - Σαβ 21 Δεκ 2002, 16:22:44
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ! αυτά τα φτερά... μεχρι τώρα έχω βάψει το μπρωστά αριστερό και το πίσω δεξί (μου το χτύπησαν και την καπάνησαν).... Εχθές πάντως μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός. Φρέναρα και κόλησε απο πίσω μου ένας μαλ***ς. Κάλλεσα την τροχαία και τώρα περιμένω να πάει απο Δευτέρα να κάνει και μια δήλωσω στην ασφάλεια του. Μου έχει βουλιάξει το πορτ-μαγκαζ στην αριστερή πλευρα κοντά στην πινακίδα κυκλοφορίας, τον πίσω προφυλακτήρα τον έχει γρντζουνήσει και το ίδιο έχει συμβεί και στο πίσω φτερό.
Ξέρεται αν μπορώ να βάλω καινούριο πορτ-μαγκάζ ή μονο να μου διορθώσουν το υπάρχον μπορώ Question
Svstouk - Σαβ 21 Δεκ 2002, 16:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Αχ! αυτά τα φτερά... μεχρι τώρα έχω βάψει το μπρωστά αριστερό και το πίσω δεξί (μου το χτύπησαν και την καπάνησαν).... Εχθές πάντως μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός. Φρέναρα και κόλησε απο πίσω μου ένας μαλ***ς. Κάλλεσα την τροχαία και τώρα περιμένω να πάει απο Δευτέρα να κάνει και μια δήλωσω στην ασφάλεια του. Μου έχει βουλιάξει το πορτ-μαγκαζ στην αριστερή πλευρα κοντά στην πινακίδα κυκλοφορίας, τον πίσω προφυλακτήρα τον έχει γρντζουνήσει και το ίδιο έχει συμβεί και στο πίσω φτερό.
Ξέρεται αν μπορώ να βάλω καινούριο πορτ-μαγκάζ ή μονο να μου διορθώσουν το υπάρχον μπορώ Question

Φίλε μου, αυτό μόνο ο φανοποιός που θα το δει θα μπορεί να σου απαντήσει υπεύθυνα. Άλλες φορές φτιάχνεται, άλλες αλλάζει, εξαρτάται. Confused
Slash - Σαβ 21 Δεκ 2002, 18:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Φτιάχνεται αδερφέ το πορτ μπαγκάζ, μην μασάς. Laughing
Καταρχην δες (ή να να στο δει κάποιος ειδικός), άνοιξε το πορτ μπαγκάζ σου (αν δεν ανοίγει πάνε πίσω,κατέβασε τα πίσω καθίσματα και απελευθέρωσε την ασφάλεια) και βγάλε προσεκτικά το μαύρο κάλυμα που έχει η πόρτα. Από κάτω θα δεις όλο το πλαίσιο της πόρτας, μαζί με τον μηχανισμό της κλειδαριάς, καθώς και όλα τα καλώδια των πίσω αντιστάσεων. Δες μήπως αν σμπρώξεις το μέρος που έχει χτυπήσει-τσαλακωθεί ξαναγυρίσει πίσω στη θέση του. Για άλλη μια φορά με κάποιο πλαστικό σφυράκι ή με κανονικό σφυρί και κάποια πετσέτα τυλιγμένη 2-3 φορές. Αν πάλι έχει μείνει σημάδι ή το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί, η πόρτα βγαίνει, στοκάρεται, ξαναβάφεται και γίνεται good as new. Κόστος: κοντά στις 70-80 χιλ. Αν βάλεις καινούργια το κόστος γίνεται επί δυο, plus δεν ξέρεις αν θα πετύχουν σωστά την συνδεσμολογία των αντιστάσεων στα ηλεκτρικά, και δεν σου κάνουν καμιά μαλ***α και σου κάψουν καμιά αντίσταση, ή δημιουργήσουν κανα βραχυκύκλωμα και σου καίγονται συνέχεια οι ασφάλειες.
Καλή τύχη και περαστικά σου εύχομαι. Wink
Mimis - Κυρ 22 Δεκ 2002, 23:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Φτιάχνεται αδερφέ το πορτ μπαγκάζ, μην μασάς. Laughing
Καταρχην δες (ή να να στο δει κάποιος ειδικός), άνοιξε το πορτ μπαγκάζ σου (αν δεν ανοίγει πάνε πίσω,κατέβασε τα πίσω καθίσματα και απελευθέρωσε την ασφάλεια) και βγάλε προσεκτικά το μαύρο κάλυμα που έχει η πόρτα. Από κάτω θα δεις όλο το πλαίσιο της πόρτας, μαζί με τον μηχανισμό της κλειδαριάς, καθώς και όλα τα καλώδια των πίσω αντιστάσεων. Δες μήπως αν σμπρώξεις το μέρος που έχει χτυπήσει-τσαλακωθεί ξαναγυρίσει πίσω στη θέση του. Για άλλη μια φορά με κάποιο πλαστικό σφυράκι ή με κανονικό σφυρί και κάποια πετσέτα τυλιγμένη 2-3 φορές. Αν πάλι έχει μείνει σημάδι ή το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί, η πόρτα βγαίνει, στοκάρεται, ξαναβάφεται και γίνεται good as new. Κόστος: κοντά στις 70-80 χιλ. Αν βάλεις καινούργια το κόστος γίνεται επί δυο, plus δεν ξέρεις αν θα πετύχουν σωστά την συνδεσμολογία των αντιστάσεων στα ηλεκτρικά, και δεν σου κάνουν καμιά μαλ***α και σου κάψουν καμιά αντίσταση, ή δημιουργήσουν κανα βραχυκύκλωμα και σου καίγονται συνέχεια οι ασφάλειες.
Καλή τύχη και περαστικά σου εύχομαι. Wink

Το θέμα είναι οτι ο τύπος που με χτύπησε έφτεγε και θα με απαζημιώσει η ασφάλεια του. Γι αυτό θέλω να βάλω καινούρια πόρτα πορτ-μαγκάζ. Γιατί όμως το λές αυτο για την συνδεσμολογία των ηλεκτρικών. Είναι τόσο πολύπλοκη; Στην αντιπροσωπεία της Peugeot σκέφτομαι να το πάω.
Πιστεύω οτι εφόσον με χτύπησε αυτός, είναι ανόητο να συμβιβαστό και να μου στοκάρουν το παλιό..... Wink
Mimis - Κυρ 22 Δεκ 2002, 23:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
Είχε ξανα κανείς σας καμια παρόμοια εμπειρία Question
Ξέρεται τι παίζει με τις ασφαλιστικές Question
Αυτός αύριο το πρωί θα πάει να κάνει δήλωσει στην ασφαλιστική του οτι με χτύπησε και μετά αρχίζει το τρέξιμο για εμένα....
Εκτιμούν την ζημιά και μετά με αφήνουν να επιλέξω εγώ συνεργείο για την επισκευή ή με στέλνουν σε όποιο αυτοί θέλουν Question
Alex - Δευ 23 Δεκ 2002, 01:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'οσο ξερω αν ειναι καινουριο σχετικα το αμαξι πρεπει να σου βαλουν καινουριο οτι σου χαλασε... Και οσο για την Peugeot νομιζω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα για να σε κανουν να πας αλλου, ρωτα και στην Peugeot καλου-κακου για παρομοια σκηνικα.. Αυτοι θα ξερουν...

Κατι αλλο: Αν το αμαξι το εχεις παρει με δανειο που ακομα δεν το εχεις ξοφλησει συνηθως μεσ'τους ορους εχεις και οτι θα το πηγαινεις αποκλειστικα σε Peugeot οποτε εκει και αν δεν μπορουν να σου πουν να το πας αλλου.
Mimis - Δευ 23 Δεκ 2002, 20:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα ok παίδες....... Smile Smile Κανονίστηκε το θέμα. Μετά τις γιορτές θα πάω να μου βάλλουν καινούρια πόρτα πορτ-μαγκάζ και καινούριο προφυλακτήρα... Laughing
Byron206 - Τετ 25 Δεκ 2002, 21:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Σας λεω και την δικη μου ατυχια......
Ειχα πει οτι με ειχε χτυπησει ενας Αλβανος και οτι φερθηκε πολυ κυριος το παληκαρι.....το πηγα λοιπον στην Lion και μου το φτιαξανε...(εδω ξεκιναει η ταλαιπωρια)....παω να το παρω και βλεπω οτι δεν ειχαν αλλαξει την μασκα με τον λεοντα....τους το λεω αλλαζουν την χρεωση στο τιμολογιο και μου λενε να παω σε 8 μερες για την τοποθετηση.
Οντως και ετσι εγινε, περνω το αμαξι και το παω για πλυσιμο να το δω συνολικα με την καινουργια μασκα του....με το που τελειωνει βλεπω πανω στο δεξι φτερο παχνη απο το φανοποιειο (τρελαθηκα)....τους περνω αμεσως τηλεφωνο μου λενε να το παω καποια αλλη μερα να το δουν και να το γυαλισουν.
Μετα απο αλλες 5 μερες το παω για γυαλισμα και βεβαια εκατσα εκει διοτι θα ηταν ζητημα λιγων ωρων περνω και το καφε μου και καθομαι σε ενα φιλο που δουλευει εκει και συζυταγαμε, οπου ξαφνικα ερχεται ο υπευθυνος του συνεργειου που συνηθως με εξυπηρετει (σαν βρεγμενη γατα) και μου λεει "γκαντεμια....σου τρακαραμε το αμαξι" ??????(μεσα στην lion) του λεω "δηλαδη"? και μου λεει οτι μου σπασανε το πισω προφυλακτηρα και παθαινω το 20 εγκαφαλικο διοτι ναι μεν θα πληρωναν αυτη την ζημια και θα μου βαζαν καινουργιο αλλα παλι θα πρεπει να περιμενα 5 μερες να βαξουν τον νεο και να ξαναπαω για τοποθετηση.
Ετσι και εγινε και τωρα εχω και καινουργιο προφυλακτηρα. Shocked
Miltellas - Παρ 27 Δεκ 2002, 15:09:26
Θέμα δημοσίευσης:
Βύρων αναθέρμανες κάτι που μας καίει! Και ανάβω φωτιά...

Στην Lion είναι σίγουρο ότι δεν της αρέσει να διαμαρτυρόμαστε για τις "αξιόλογες" υπηρεσίες της. Από την στιγμή όμως που δεν φροντίζει να μας ικανοποιεί ως πελάτες της με ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ υπηρεσίες εμείς δεν βλέπω τον λόγο να πάψουμε να διαμαρτυρόμαστε.

Βέβαια, έχουμε και εμείς ευθύνη γι αυτό που συμβαίνει: Επειδή επιμένουμε να επιζητάμε τις υπηρεσίες της Lion και δεν απευθυνόμαστε αλλού!

Αγαπάμε το προϊόν που πουλάτε αγαπητή Lion! Έχετε πρόβλημα σε αυτό;
Και επειδή το αγαπάμε θέλουμε το καλύτερο! Ή έχετε πρόβλημα σε αυτό;

Κάνουμε ΤΖΑΜΠΑ διαφήμιση στην Peugeot και φυσικά στην Lion και στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας! Νομίζω ότι το τελευταίο χαρτί το έχει η μητρική Peugeot Γαλλίας. Αμφιβάλλω εάν γνωρίζει την ποιότητα υπηρεσιών της Lion...
KASFIKIS NIKOS - Παρ 27 Δεκ 2002, 15:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Βύρων αναθέρμανες κάτι που μας καίει! Και ανάβω φωτιά...

Στην Lion είναι σίγουρο ότι δεν της αρέσει να διαμαρτυρόμαστε για τις "αξιόλογες" υπηρεσίες της. Από την στιγμή όμως που δεν φροντίζει να μας ικανοποιεί ως πελάτες της με ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ υπηρεσίες εμείς δεν βλέπω τον λόγο να πάψουμε να διαμαρτυρόμαστε.

Βέβαια, έχουμε και εμείς ευθύνη γι αυτό που συμβαίνει: Επειδή επιμένουμε να επιζητάμε τις υπηρεσίες της Lion και δεν απευθυνόμαστε αλλού!

Αγαπάμε το προϊόν που πουλάτε αγαπητή Lion! Έχετε πρόβλημα σε αυτό;
Και επειδή το αγαπάμε θέλουμε το καλύτερο! Ή έχετε πρόβλημα σε αυτό;

Κάνουμε ΤΖΑΜΠΑ διαφήμιση στην Peugeot και φυσικά στην Lion και στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας! Νομίζω ότι το τελευταίο χαρτί το έχει η μητρική Peugeot Γαλλίας. Αμφιβάλλω εάν γνωρίζει την ποιότητα υπηρεσιών της Lion...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ;
Slash - Παρ 27 Δεκ 2002, 15:36:53
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο Miltella οτι μπορεί να μας έχει γραμμένους η Lion και να μην την ενδιαφέρει καθόλου ο τρόπος αντιμετώπισης της πελατείας της, κι εμείς να γουστάρουμε το προϊόν της, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Γιατί δηλαδή να μας συμπεριφέρονται έτσι;(όλοι έχουμε παραδείγματα) Στο κάτω κάτω εμείς είμαστε η δύναμη τους. Αλλά έτσι είναι, όπως λέει και το ρητό "απ΄τα παπ...ρια μου κρέμεστε τα κόβω και πέφτετε". Και η υπομονή μας έχει ένα όριο, και το πορτοφόλι μας επίσης. Όσο κι αν μας αρέσει το προϊόν τους, αν δεν υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη, υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές, που αν μπεις στο trip, θα τις γουστάρεις κι αυτές.

Αλλά όχι και τέτοιο φτύσιμο... Evil
Miltellas - Παρ 27 Δεκ 2002, 15:54:29
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Αλλά έτσι είναι, όπως λέει και το ρητό "απ΄τα παπ...ρια μου κρέμεστε τα κόβω και πέφτετε".

Προσωπικά, έχω επιλέξει να κρέμομαι από τα δικά μου... που δεν πέφτουν! Wink

Προς ΝίκοΚ:
Θα το μάθει... Μπορεί και να τό'μαθε! Wink
KASFIKIS NIKOS - Παρ 27 Δεκ 2002, 15:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Slash έγραψε:
Αλλά έτσι είναι, όπως λέει και το ρητό "απ΄τα παπ...ρια μου κρέμεστε τα κόβω και πέφτετε".

Προσωπικά, έχω επιλέξει να κρέμομαι από τα δικά μου... που δεν πέφτουν! Wink

Προς ΝίκοΚ:
Θα το μάθει... Μπορεί και να τό'μαθε! Wink

Εχεις παντα μια πρωτια ......η κανω λαθος;
Byron206 - Παρ 27 Δεκ 2002, 23:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες Ελληνων
η μητρικη PEGEUOT μην γελιεστε Δ Ε Ν ΤΗΝ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ε Ι και θεωρει οτι η Lion ειναι ο γενικος αντιπροσωπος και σ' αυτον ξεκινουν ολα (τα παραπονα) και σ'αυτον τελειωνουν.....(πιστευω οτι πιο πολυ θα νοιαζοταν ο Προεδρος Ν.Ι.Θ....ΑΚΗΣ παρα καποιος Γαλλος), εμενα αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι αν ηθελα ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ θα πηγαινα σε ενα της γειτονιας μου.
Το κακο ειναι οτι εχουν ατομα σε σημαντικες θεσεις (ειναι εφ'οσον μετα εμεις καβαλαμε αυτα που αυτοι φτιαχνουν) οι οποιοι ειναι αντιεπαγγελματιες.
Miltellas - Τρι 31 Δεκ 2002, 01:17:05
Θέμα δημοσίευσης:
Πιθανότατα να είναι έτσι...

Όπως και να έχει εγώ τράβηξα τον δικό μου ασφαλή δρόμο του εξωτερικού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ συνεργείου. Για να κρέμομαι από τα δικά μου .....!
Ady - Τρι 31 Δεκ 2002, 09:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, δε δίνουμε ένα τέλος στο παραμύθι που λέγεται "εξουσιοδοτημένο συνεργείο", για να ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.....

Εγώ προσωπικά το πάω σε ένα συνεργείο για NISSAN, αλλά ο άνθρωπος είναι τρελός με τα PEUGEOT, και απόλυτος γνώστης του λέοντα.

(Αναφέρω δε, ότι ενώ το συνεργείο γράφει "Nissan" απ'έξω, μέσα είναι γεμάτο από αφίσες παντός είδους peugeot).
Svstouk - Τρι 31 Δεκ 2002, 09:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Ρε παιδιά, δε δίνουμε ένα τέλος στο παραμύθι που λέγεται "εξουσιοδοτημένο συνεργείο", για να ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.....

Εγώ προσωπικά το πάω σε ένα συνεργείο για NISSAN, αλλά ο άνθρωπος είναι τρελός με τα PEUGEOT, και απόλυτος γνώστης του λέοντα.

(Αναφέρω δε, ότι ενώ το συνεργείο γράφει "Nissan" απ'έξω, μέσα είναι γεμάτο από αφίσες παντός είδους peugeot).

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Smile colors

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
Miltellas - Τετ 01 Ιαν 2003, 05:13:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Wink Wink Wink
DimiP - Τετ 01 Ιαν 2003, 05:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αντε να βαλω κιεγω φατσουλες.... Laughing Laughing Laughing
Alex - Πεμ 06 Φεβ 2003, 08:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια χθες εκανα σε καποια φαση μια οπισθεν και βρηκα ελαφρα σε ενα τσιμεντενιο πεζουλι που ουτε το χα δει επειδη ειμουν μεσα στα σκοταδια (οποιος νυχτα περπατει...)

Το σημειο που βρηκα ειναι το πλαστικο κατω απ'τον πισω προφυλακτηρα, στην γωνια του, πισω απ'το θολους της πισω δεξιας ροδας...

Δεν σκοπευω να παω να το φτιαξω σε φαναρτζη γιατι θα μου φυγουν καμια 100αρα Ευρω στο νερο... Αφου δεν εχει βαθουλωσει τιποτα, αλλα απλα εχει γρατζουνιστει, σκεφτομαι να το φαω με γυαλοχαρτο να ισιωσει εντελως απ'το αναγλυφο της γρατζουνιας και μετα να το βαψω με καποιο σπρευ στο χρωμα του αμαξωματος που θα παω να φτιαξω σε κανα χρωματοπωλειο...

Δε λεω οτι θα κανω δουλεια ισαξια του φαναρτζη αλλα ευελπιστω να εχω ενα αποτελεσμα που να μην φαινεται τουλαχιστον οτι εχει καποιο προβλημα το συγκεκριμενο σημειο...

Εχετε να με συμβουλεψετε τιποτα για την ολη διαδικασια?
DimiP - Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Παιδια χθες εκανα σε καποια φαση μια οπισθεν και βρηκα ελαφρα σε ενα τσιμεντενιο πεζουλι που ουτε το χα δει επειδη ειμουν μεσα στα σκοταδια (οποιος νυχτα περπατει...)

Το σημειο που βρηκα ειναι το πλαστικο κατω απ'τον πισω προφυλακτηρα, στην γωνια του, πισω απ'το θολους της πισω δεξιας ροδας...

Δεν σκοπευω να παω να το φτιαξω σε φαναρτζη γιατι θα μου φυγουν καμια 100αρα Ευρω στο νερο... Αφου δεν εχει βαθουλωσει τιποτα, αλλα απλα εχει γρατζουνιστει, σκεφτομαι να το φαω με γυαλοχαρτο να ισιωσει εντελως απ'το αναγλυφο της γρατζουνιας και μετα να το βαψω με καποιο σπρευ στο χρωμα του αμαξωματος που θα παω να φτιαξω σε κανα χρωματοπωλειο...

Δε λεω οτι θα κανω δουλεια ισαξια του φαναρτζη αλλα ευελπιστω να εχω ενα αποτελεσμα που να μην φαινεται τουλαχιστον οτι εχει καποιο προβλημα το συγκεκριμενο σημειο...

Εχετε να με συμβουλεψετε τιποτα για την ολη διαδικασια?

αν ηταν για εσωτερικο πλαστικο να σου εδινα τις γνωσεις μου αλλα εκει εξω , δεν ξερω τι υλικο ειναι.
μια συμβουλη ειναι να μην αρχισεις κατευθειαν με σκληρο γυαλοχαρτο γιατι ετσι και το γδαρεις χειροτερα δν επανερχεται.
να πας σιγα-σιγα με οσο μαλακοτερο γυαλοχαρτο υπαρχει και αν δεις οτι δεν γινεται δουλεια να "ανεβεις" ενα νουμερο.
τωρα για μετα σιγουρα θα χρειαστεις καποιον πλαστικοποιητη αλλα δεν ξερω τι σοι πλαστικο ειναι αυτο οποτε πρεπει να συμβουλευτεις Peugeot η φανοποιο.
τελος να σου πω πως μετα το σπρευ πρεπει να ψεκασεις και με βερνικι.
αυτα τα ολιγα.
Wink
alxdr74 - Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:26:35
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρις να ειμαι σιγουρος..Νομιζω οτι στις αντιπρωσοπιες κυκλοφορουν σε σωληνακια τυπου στυλό με χρωμα του αυτοκινητου μαζι με βερνικι! Πρωτα περνας δηλαδη με το χρωμα και μετα απο λιγο το βερνικι..Δεν ξερω εαν αυτο βοηθαει καθολου την κατασταση σε περιπτωση που δεν ειναι μεγαλη η ζημια..
DimiP - Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Χωρις να ειμαι σιγουρος..Νομιζω οτι στις αντιπρωσοπιες κυκλοφορουν σε σωληνακια τυπου στυλό με χρωμα του αυτοκινητου μαζι με βερνικι! Πρωτα περνας δηλαδη με το χρωμα και μετα απο λιγο το βερνικι..Δεν ξερω εαν αυτο βοηθαει καθολου την κατασταση σε περιπτωση που δεν ειναι μεγαλη η ζημια..

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΟ!
ειναι για μικρογρατζουνιες (κλειδια π.χ.) και ακομα και οταν τα χρησιμοποιησεις, το αποτελεσμα ειναι τραγικο!!!
ο Τomcat ειχε χρησιμοποιησει και του εγινε ...να μην πω πως!!!
alxdr74 - Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα που δεν δοκιμασα δηλαδη Confused Και το σκεφτομουνα γιατι εχω ενα μικρο χτυπιματακι απο πετραδακι στο μπροστα δεξι φτερο..... Και εαν δεν κανω και λαθος πρεπει να εχει και γυρω στα 9 ευρω!
DimiP - Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Καλα που δεν δοκιμασα δηλαδη Confused Και το σκεφτομουνα γιατι εχω ενα μικρο χτυπιματακι απο πετραδακι στο μπροστα δεξι φτερο..... Και εαν δεν κανω και λαθος πρεπει να εχει και γυρω στα 9 ευρω!

αν προκειται για μια μικρη βουλα απο πετραδακι , πιθανα να δουλεψει ... αλλα αν προκειται για γρατζουνια (γιαυτο δηλ. για το οποιο ειναι φτιαγμενο) τοτε το αποτελεσμα ειναι οικτρο μια και ουτε η αποχρωση ταιριαζει απολυτα αλλα απλωνει και πολυ γυρω απο την περιοχη που το εφαρμοζεις , ετσι δεν γινεται ωραιο.
racing-girl - Κυρ 09 Φεβ 2003, 16:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ekana ki egw to lathos na xrhsimopoihsw ayto to verniki gia na kalypsw mia gratzoynia poy eixe to kapw apo mia k..ogata kai to apotelesma htan tragiko! Eytyxws poy den me proeidopoihsan sthn antiproswpeia poy to agorasa.. Opws panta exyphretikotatoi. Mallon einai apotelesmatiko mono gia ta mh metallika xrwmata
Lord Cypher - Κυρ 09 Φεβ 2003, 17:18:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πάει η γατούλα!!! Laughing Laughing Laughing Δεν σε κατηγορω, και εγώ είχα φάει μια πριν κατι χρόνια ,ευτυχώς με νοικιασμένο αμάξι... Γιατί να είναι τόσο βλαμένες που όποτε δουν ένα τεράστιο κομμάτι μέταλο αποφασίζουν να μετρήσουν την τελική τους Question Question Question (και πάντα απο τυγχάνουν Exclamation )
Να σας πω την αμαρτία μου, πήρα κάτι αλοιφές πασίγνωστης εταιρίας και ακόμα να τις χρησιμοποιήσω... Ο βρωμόκαιρος βλέπετε.... Confused
racing-girl - Κυρ 09 Φεβ 2003, 17:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
Den xtyphsa gata, me parexhghses. Tis latreyw ki exw ki enan persiko spiti poy einai san xalaki kai ton prosexw san ta matia moy. An xtypaga gata h opoiodhpote tetrapodo den tha xanakoimomoyn apo tis typseis! Thn gratzoynia thn ekane giati profanws eixe anevei panw gia na zestathei, to synithizoyn sth geitonia moy toylaxiston.
Lord Cypher - Κυρ 09 Φεβ 2003, 17:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry λοιπόν... Laughing
Και στο γκαράζ που παρκάρω την ίδια δουλειά κάνουν... και μάλιστα περιμένουν υπομονετικά να πλύνεις το αμάξι ώστε να μπορέσουν να πατήσουν στα νερά πριν ανέβουν πάνω στο καθαρό πεζούλι σου... Mad
Φταίω εγώ λοιπόν να τις βάλω να παίξουν με το Doberman που έχω Question
Πλάκα κάνω... αν και τρομερά φιλόζωος προτιμώ τα σκυλιά. Τα έχω για πιο ξύπνια.... Rolling eyes
DimiP - Κυρ 09 Φεβ 2003, 18:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
ευτυχως το κουνελι που κατοικει αυτο τον καιρο σπιτι μου, δεν εχει αυτοκινιτιστικες ανησυχιες.
για το καλο του δηλ. Twisted evil γιατι αν το βρισκα πανω στον Πέζουλα ...δεν θα το γλύτωνε το στιφαδο.... Twisted evil ....

παντως το παλιο καπο ειχε ιχνη απο νυχια μιας καποιας γατας....
racing-girl - Κυρ 09 Φεβ 2003, 19:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sto gkaraz to exeis to koyneli dimip?? Very happy
Frontise na to taizeis giati tha soy faei ola ta kalwdia. Proswpikh peira!
Na sas pw ki egw thn atyxh stigmh moy, logw agwnistikwn diathesewn poy moy prokalese enas vlakas poy den me afhne na prosperasw, alla phgaine kai san klwssa. Ston dromo poy pas dexia apo katexakh gia Galatsi exei ena fanari poy striveis pali aristera se mia kleisth strofh. Exontas ton hlithio poy anefera parapanw na me phgainei karotsaki apo prin paw na ton prosperasw anavosvhnontas provoleis. Anwfelo omws. Apofasizw na ton perasw apo dexia loipon, na mpw sfhna kai na stripsw aristera, opws ki ekana.Enw vriskomai loipon dipla toy arxizei na epitaxynei, pataw ki egw gkazi, kanw thn sfhna, katevazw deytera kai pataw freno giati phgaina me polla kai den ekopse arketa.Eixe omws nera kai mplokaran oi troxoi me apotelesma na fygw eytheia sto pezodromio. Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio Very happy ) O typos loipon ikanopoihmenos me pernaei pali koitazontas me eirwniko yfos. Eytyxws den ton vrhka parakatw giati tha ginomastan malliokoyvara
DimiP - Κυρ 09 Φεβ 2003, 19:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
racing-girl έγραψε:
Na sas pw ki egw thn atyxh stigmh moy, logw agwnistikwn diathesewn poy moy prokalese enas vlakas poy den me afhne na prosperasw, alla phgaine kai san klwssa. Ston dromo poy pas dexia apo katexakh gia Galatsi exei ena fanari poy striveis pali aristera se mia kleisth strofh. Exontas ton hlithio poy anefera parapanw na me phgainei karotsaki apo prin paw na ton prosperasw anavosvhnontas provoleis. Anwfelo omws. Apofasizw na ton perasw apo dexia loipon, na mpw sfhna kai na stripsw aristera, opws ki ekana.Enw vriskomai loipon dipla toy arxizei na epitaxynei, pataw ki egw gkazi, kanw thn sfhna, katevazw deytera kai pataw freno giati phgaina me polla kai den ekopse arketa.Eixe omws nera kai mplokaran oi troxoi me apotelesma na fygw eytheia sto pezodromio. Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio Very happy ) O typos loipon ikanopoihmenos me pernaei pali koitazontas me eirwniko yfos. Eytyxws den ton vrhka parakatw giati tha ginomastan malliokoyvara

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ο κουνελος εχει ηδη αφανησει ολα τα καλωδια του σπιτιου απο το καλοκαιρι και τωρα κοιμαται υπο τα αστρα δηλ. στο μπαλκονι για τιμωρια.

Οσον αφορα το περιστατικο σου, θα ελεγα να μην προσπαθεις τετοιες σφηνες γιατι στο τελος εσυ την πληρωνεις και οχι ο κουλος που σε πηγαινε καροτσακι και που τωρα πια θα εχει να διηγειται ιστοριες αυτοκινητιστικης τρελας με θυμα εσενα.
θα ελεγα οτι μπορουσες να κανεις δεξια να επιταχυνεις - να μην στριψεις στο δρομο σου - και να συνεχισεις να τον πηγαινεις εσυ καροτσακι αυτη τη φορα η και να του εδειχνες και την ανατομια της παλαμης σου ....αλλα ολα αυτα ειναι παρανομα και δεν πρεπει να τα λεμε εδω μεσα.
γενικη συμβουλη: λιγο ψυχραιμια.
alemao - Κυρ 09 Φεβ 2003, 22:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
racing-girl έγραψε:
Eytyxws sto sygkekrimeno shmeio einai xamhlwmwno gia ta atoma me eidikes anagkes, opote h monh apwleia htan h exatmish (kai to pezodromio Very happy ) O typos loipon ikanopoihmenos me pernaei pali koitazontas me eirwniko yfos. Eytyxws den ton vrhka parakatw giati tha ginomastan malliokoyvara

na symplhrwsw pws to amaksi ekane san WRC meta giati eixe xalasei to Zoan ths eksatmishs, opote mikro to kako (3 euro nomizw) Very happy
Ady - Δευ 10 Φεβ 2003, 09:03:37
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΟ!
ειναι για μικρογρατζουνιες (κλειδια π.χ.) και ακομα και οταν τα χρησιμοποιησεις, το αποτελεσμα ειναι τραγικο!!!

Εχεις δίκιο Δημήτρη.

Δεν κάνουν καλή δουλειά.

Τα έχω χρησιμοποιήσει σε μία γρατζουνιά, μόνο και μόνο για να μην αρχίσει να ξεφλουδίζει σιγά σιγά το χρώμα, και έχω μεγαλύτερα τραβήγματα μετά.

Απ' αυτή την άποψη, τη δουλειά του την κάνει.
Ady - Δευ 10 Φεβ 2003, 09:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Και εαν δεν κανω και λαθος πρεπει να εχει και γυρω στα 9 ευρω!

7 ευρώ, πέρσι.
Sidobre - Δευ 10 Φεβ 2003, 09:47:49
Θέμα δημοσίευσης:
racing-girl έγραψε:

Καλως ήλθες από μένα κατ'αρχήν... Very happy

Πρόσεχε στο συγκεκριμένο σημείο γιατί είναι επικίνδυνο. Για να είμαι ειλικρινής σε αυτήν την στροφή και εγώ δεν πολυαφήνω κανένα να περάσει από δεξιά γιατί το θεωρώ λίγο σπαστικό, αλλά ούτε την κάνω από δεξιά ανεξάρτητα πόσο ουρά έχει από αριστερά.

Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να πάω και κανέναν καροτσάκι, ούτε και να με φτάσει καν κανένας σε αυτόν τον δρόμο (τον κάνω πολύ συχνά).

Συμβουλή μου λοιπόν αν σε ξαναενοχλήσει κανείς σε αυτό το σημείο κάνε λίγο υπομονή και πέρασέ τον στο κατέβασμα του περιφερειακού που είναι φοβερός δρόμος και μένουν όλοι Shocked όταν τους περνάς με πολλά...

Υ.Γ. Αφού αγαπάς τις γάτες συγχωρήσαι (μεταξύ μας φτηνά την γλύτωσες Wink )
christhehealer - Δευ 10 Φεβ 2003, 10:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
Racing-girl , καλωσόρισες και από μένα Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις Eλληνικά γιατί τα φραγκολεβαντίνικα einai diskola stin anagnosi kai vgazoume ta matia mas gia na katalavoume ti les

Eυχαριστώ Wink
alemao - Δευ 10 Φεβ 2003, 12:26:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Συμβουλή μου λοιπόν αν σε ξαναενοχλήσει κανείς σε αυτό το σημείο κάνε λίγο υπομονή και πέρασέ τον στο κατέβασμα του περιφερειακού που είναι φοβερός δρόμος και μένουν όλοι Shocked όταν τους περνάς με πολλά...

εχτές βράδυ στις 11:30 τους περάσαμε όλους τέζα (περίπου 2 Mach Very happy ) από αριστερά, η racing-girl με το 206 και εγώ ακολουθούσα. Είναι στροφή που την ευχαριστιέμαι περισσότερο από το πέταλο (και αυτό πέταλο είναι και μάλιστα κατάβαση)
Στάνταρ κατέβασμα εκεί με σπασμένη 2α, γραμμή από δεξιά και δίπλωμα πάνω στην στροφή αφήνοντας γκάζι Razz Και να βγαίνουν από την Seat Makris πανικόβλητοι να δουν τι τσιρίζει έξω Razz Wink
Sidobre - Δευ 10 Φεβ 2003, 12:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:
Sidobre έγραψε:

εχτές βράδυ στις 11:30 τους περάσαμε όλους τέζα (περίπου 2 Mach Very happy ) από αριστερά, η racing-girl με το 206 και εγώ ακολουθούσα. Είναι στροφή που την ευχαριστιέμαι περισσότερο από το πέταλο (και αυτό πέταλο είναι και μάλιστα κατάβαση)
Στάνταρ κατέβασμα εκεί με σπασμένη 2α, γραμμή από δεξιά και δίπλωμα πάνω στην στροφή αφήνοντας γκάζι Razz Και να βγαίνουν από την Seat Makris πανικόβλητοι να δουν τι τσιρίζει έξω Razz Wink

Θέλει λίγο προσοχή γιατί καμμιά φορά γλυστράει, αλλά δεν το συζητάμε!
Στην κατάβαση κρατάει καλά, όντως με σπασμένη δευτέρα και ταχύτητα 2 Mach.
Eκεί που πραγματικά όμως το φχαριστιέμαι είναι στην ανάβαση που δεν κρατάει καλά και είσαι συνέχεια άσε - πάτα....

Φοβερός δρόμος!
alemao - Δευ 10 Φεβ 2003, 12:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Θέλει λίγο προσοχή γιατί καμμιά φορά γλυστράει, αλλά δεν το συζητάμε!
Στην κατάβαση κρατάει καλά, όντως με σπασμένη δευτέρα και ταχύτητα 2 Mach.
Eκεί που πραγματικά όμως το φχαριστιέμαι είναι στην ανάβαση που δεν κρατάει καλά και είσαι συνέχεια άσε - πάτα....

Φοβερός δρόμος!

Ανάβαση δεν έχω δοκιμάσει εκεί Sad
Θα το δω και θα σου πω Very happy
danielos - Δευ 10 Φεβ 2003, 13:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνω απολυτως.εγω κραταω δεξια και στην εισοδο ακριβως της στροφης αρχιζω πιο αποτομο στριψιμο του τιμονιου για να τσουλισει ο κωλος προς τη seat οποτε γυριζω πορτες και μικρο αναποδο και ερχομαι με φιδακια προς την επομενη τρελη πολυ!!! αποτομη δεξια εκει οντως θες κρατημα ή να μην υπαρχει κανενας στο διαβα σου αλλα και απο την απεναντι που βγαινουν σχεδον καθετα μπροστα σου!!
οντως τρομερεςστροφες και οι δυο αυτες!!!
alemao - Δευ 10 Φεβ 2003, 13:31:59
Θέμα δημοσίευσης:
πριν μπεις στην επόμενη δεξιά που λες danielo θέλει να είσαι στην αριστερή λωρίδα, αλλιώς αν είσαι δεξια έχει απότομη υψομετρική μεταβολή κατάλληλη για τούμπα (φτου! μακρυά!) και καπάκι στους απέναντι Shocked
danielos - Δευ 10 Φεβ 2003, 13:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:
πριν μπεις στην επόμενη δεξιά που λες danielo θέλει να είσαι στην αριστερή λωρίδα, αλλιώς αν είσαι δεξια έχει απότομη υψομετρική μεταβολή κατάλληλη για τούμπα (φτου! μακρυά!) και καπάκι στους απέναντι Shocked

ελα ντε ομως που εγω δεν το ηξερα και ευτυχως δεν ημουν τερμα δεξια αλλα ειχα ανοιχτει μεχρι το μεσον και ετσι το αλματακι μου ηταν πολυ μικρο και με φρενο στριψιμο τιμονιου,δωσε και ισιωμα ξαναηρθα στα ισα μου!!!
Sidobre - Δευ 10 Φεβ 2003, 13:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:

Οντως θέλει πολλή προσοχή η δεύτερη στροφή. Και για το ύψωμα αλλά και για αυτούς που πετάγονται σαν @@@@! Δεν είναι τυχαίο που το διάζωμα μετά την στροφή δεν έχει καταφέρει να είναι ούτε μια εβδομάδα στην θέση του!
alemao - Δευ 10 Φεβ 2003, 13:38:54
Θέμα δημοσίευσης:
αυτή είναι η περιβόητη στροφή Cool

http://www.driveme.gr/Athens/AthensMap.ASP?wcu=$id=1_2003_02_10_11_22_00_156_57_79$cmd=7
Vaggelis - Δευ 10 Φεβ 2003, 14:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, αυτό το πέταλο είναι κυριολεκτικά πολύ καυτό!!!
Εγώ κατεβαίνω με δευτέρα στάνταρ και στην επόμενη στροφή θέλει προσοχή λόγω της απότομης μεταφοράς φορτίου!!!
Πιο επικίνδυνοι όμως, είναι αυτοί που κατεβαίνουν με 10, όταν βρέχει και υπάρχει κίνδυνος να πέσεις πάνω τους...
alemao - Δευ 10 Φεβ 2003, 14:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
Γι'αυτό κάνεις έναν οπτικό έλεγχο από ψηλά πριν αρχίσεις να κατεβαίνεις Very happy
Ευτυχώς έχει καλό οπτικό πεδίο εκεί. Αρκεί να μην βγαίνει κανείς από την Seat Shocked Surprised
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες