volvos έγραψε: |
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ να μη δουλεψει αυτο στα 283?
οποτε ξαναβαζω μαμα σεβρο και βλεπουμε? 3000-2500 ειναι νομιζω αγωνιστικοτατος συνδιασμος? |
RoadRunner122 έγραψε: |
Μη μπλέκεις με ημίμετρα ρε Πάνο, αφού το κυνιγάς το χρονόμετρο, κάνε λίγη υπομονή, μάζεψε χρήματα και πήγαινε σε κάτι 4πίστονο (κατά προτίμηση AP!) |
to kako ειναι οτι
α. δε ξαναδινω αλλα λεφτα β. πρεπει να αλλαξω ζαντες με μικροτερο οφσετ τετραπιστονα σε 27οφσετ που ειναι η μαμα ζαντεσ δεν υπαρχουν |
TO θεμα προκυπτει για δρομισιες ζαντες και λαστιχα που εχω τα οποια ειναι 27οφσετ
αυτα που ειδες ειναι 16 οφσετ και ειναι μια χαρα ΓΑ**ΣΕ τα σου λεω ![]() |
me αποστατες αυτο που φοβαμαι ειναι αυξημενες φθορες σε ημιαξονια φουσκες κλπ κλπ συστηματα |
στελιο θα κανεις μια ερωτηση με τι ζαντες βαζουντα χωματινα φρενα στο c2 οφσετ διασταση/? |
και πριν πειτε οτιδηποτε οφειλω να κανω τη προβλεψη οτι εντος του 2011 επιφανες μελος του κλαμπ θα τρεχει ραλλακι με εβο10 δωρο του πεθερου...δε ξερω δεν ακουσα τιποτα ![]() τη λυση τρομπα σεβρο πεζο σπορ ολα γιατι την απορριψαμε ειπαμε? |
τη λυση τρομπα σεβρο πεζο σπορ ολα γιατι την απορριψαμε ειπαμε? |
Steve έγραψε: |
...αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να τα βάζεις όταν μπαίνεις στην πίστα και να τα βγάζεις όταν είσαι εκτός πίστας (λόγω σφυρίγματος). |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Αυτό το κάνει ούτως ή άλλως και με τα DS3k οπότε ![]() |
Βάλε τον θόρυβο του DS3k επί 5 και έχεις τον θόρυβο των 4-4 ![]() |
Βάλε και την δυστροπία από ανερχόμενες Paris Hilton ![]() |
με τα διαγνωστικο πανω ομως???αν ναι λογικοτατο και στα 207 θες καμια ωρα με το διαγνωστικο |
στελιο ποτε θα παραγγειλουμε μπουζι? |
Να δώ πότε θα βάλετε 4πίστονες από 406 να τελειώντε... ![]() |
pano αφου φορας 266 ιδια με 206 τακακια βρισκεις ΟΤΙ θεσ...
προτεινω οτι εχω κανει και εγω ενα σετ φεροντο με 30ευρω και ενα σετ καλα αγωινστικα το να τααλλαξεις ειναι 10λεπτα οταν εχεις εξω ροδες... brake assist εχουμε και εμεις οποτε τα ιδια εισαι για να μη σε ενοχλησει θες α΄. αναρτηση............... β. καλο τακακι |
ωπα δε σου ειπα οτι βγαινει...
απλα ακομα και στη πιστα otan δεν εχεις αναρτηση ειναι κλαφτα χαραλαμπε για να καταλαβεις δικο μου με τη πεζο σπορτ ειναι μια χαρα μανθος μπροστα μου με εκεινη τη τσεχικη παπατζα που ειχε καθε στροφη αναβαν τα αλαρμ δειγμα οτι μπαινει το μπρεικ ασιστ... για αυτο επιμενω οτι θες 4 καλα αμορτισερ για να μη βουταει τοσο πολυ και ενα καλο σετ τακακια να μη τερματιζουν φρενα υποβοηθηση καλως ηρθες στο κοσμο του τακη....παντως με 200αρι σεβρο αντι για 240 που ειναι το μαμα τα πραματα εγιναν χειροτερα...ειδωμεν αν και δε βλεπω ακρη εκτος αν αυξησω την επιφανεια που εχουν να ασκησουν τη υποβοηθηση τα υγρα μου |
ουσιαστικα ειναι καποιο μερος απο το προγραμμα του abs αρα λογικα θα βγαινει με αυτο μαζι???
ρε λες? |
drdino έγραψε: |
To brake assist είναι ανεξάρτητο του ESP. ![]() Octane, το Ψ2 το οδηγείς μόνιμα εσύ; |
Octane έγραψε: |
Μονο τα EBC βλεπω ολη την ωρα που εμφανιζονται παντου... , κ δεν θα τα εβαζα ουτε στο καροτσακι του super market (αν υποθεσουμε πως ειχε φρενα :mrgreen ) : |
nik_marin έγραψε: | ||
Για τα Yellow stuff λένε μονό καλά λόγια όλοι… Είναι και πάμφθηνα … http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m31b0s3093p18344 |
pano κοιτα λιγο αναρτησεις απο σιτροεν σπορτ
ο παγκεχελ μπορει να σου βρει στις τιμες του σαιτ κοντα τα πραματα... και εχει και αντιστρεπτικες και χψαλιδια κλπ κλπ κλπ επισης μπες στο ραλλινετ κλπ σαιτ πουλανε πολλα πραγματα ειδικα αγγλια απο μεταχειραα σιτροεν σ2 τζαλεντζ κλπ θα βρεις σιγουρα μια καλη αναρτηση απο εκει για μενα ειναι το α και το ω... |
oxi koni
oxi koni oxi koni oxi koni |
MEMsound έγραψε: |
e-mail στην GAZ (Αγγλια) να δεις τι μπορουν να σου φτιαξουν σε gha (εκτος και αν θες πιο competition πραγμα με αρκετους συμβιβασμους για το δρομο οποτε τους ζητας gga (gold))...
και ασε τα παντρεματα δηθεν σπορ αμορτισερ με φαρδια ελατηρια χαμηλωματος... |
iceage έγραψε: |
Τάκη βρέθηκε η λύση για το πρόβλημά σου. Αλλά μάλλον θα πρέπει να φοράμε semi καθημερινά γιατί τα πολιτικά μάλλον τα τελειώνει πολύ γρήγορα. |
Ναι αλλά η τρόμπα έχει και τάπες για να το κάνεις για abs. Μην το ξεχνάς. |
exoyme στα χερια μας
μαμα τρομπα 23mm τρομπα πεζο σπορτ 25mm μαμα σεβρο 250mm πεζο σπορτ σεβρο 200mm ποιος συνδιασμος θα μας δωσει τι σε θεμα αισθησης φρενων και αποδοσης? αν μπορει καποιος να διαφωτισει γιατι εχω χασει το μπουσουλα |
γ α μ η σ ε μ α ς ρ ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε
! ! ! ! ! ! |
MALAKA GAMIESAIIIIIIIIIIIIIII
θελω αισθηση οχι διαδρομη ή δυναμη |
ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΔΑΓΚΑΝΕΣ 106 ΑΡ ΣΤΗΝ ΛΑΙΟΝ*. |
![]() |
να σου πω μιας και εχεις εξω τα 283 σε παρακαλω μετραμου τη διαμετρο του πιστονιου. |
τα 283 τα πούλησα ρε... πώς νομίζεις ότι πήρα τα AP? |
βρηκες μαλ**α με τοσα λεφτα που ζηταγες??????????????????
ελεος ![]() |
Το αυτοκίνητο δεν έχει πολύ υποπίεση στις υψηλές στροφές γιαυτό νταμαρώνει το πετάλι. |
Sidobre έγραψε: | ||
Ναι αυτό το είπαμε. Το γιατί είναι το θέμα. |
iceage έγραψε: | ||||
Χρόνισμα. Άρα στις υψηλές στροφές δεν έχει καθόλου ταχύτητα στο μείγμα. Άρα κάπου φρενάρει. Από εισαγωγή δεν νομίζω για και έχει αρκετές δυνατότητες. Άρα που καταλήγουμε? ΤΑΚΗ ΘΕΣ ΕΞΑΤΜΗΣΗ γιατί σε φρενάρει. |
επειδη "εν το κατεω"...
εξηγηστε μου εν συντομια τι σχεση εχει η υποπιεση με το φρενο? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Στο γαλαξίδι βρήκαμε τη λύση στο πρόβλημα...
![]() Κανένα πρόβλημα, ούτε στην αίσθηση, ούτε στην απόδοση... ![]() ![]() ![]() |
ακυρο
το θεμα υποπιεση και εισαγωγη δε παιζει που συζηταγαμε καθως κουλ αλεξης προσφατα εβαλε την εισαγωγη και μονος του μαλιστα και δεν εχει καμια διαφορα στο πεταλι κλπ αρα πλεον κοιταμε για σεβρο υπαρχει κανεις που να εχει μαμα σεβρο 206 1.6 16ν διαθεσιμο για δοκιμη? |
exω σοβαρη υποψια οτι το σεβρο μου ειναι προβληματικο ή η αντεπιστροφη του....θα το δοκιμασω να βαλω το παλιο το μαμα...
παντως με τα χλμ εστρωσε λιγο το πραμα |
λεω να παρω την 459947 που ειναι το μεγαλυτερο μοντελο
χαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
thank youuuuu
mono ayto exei se teves? |