SnakeMJK έγραψε: |
Και εγώ μέσα...
Για μέρος προτείνω την κλασική παραλία μετά το γνωστό λούνα πάρκ... |
Steve έγραψε: |
Και εγώ ![]() |
Και εγώ ![]() |
venzinas έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Ποιός είναι ο γαμπρός σου? ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Εμενα δεν με μετρας....? ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Μάνο προς το παρόν απ οτι κατάλαβα απλά τσεκάρουν συμμετοχή για να δουν αν θα εχει νόημα η οργάνωση του και μετα βλέπουν για συννενοήσεις μεταξυ ΔΣ... ![]() |
venzinas έγραψε: | ||
Οπος τα λεει ο συνονοματος ειναι... |
Εμενα δεν με μετρας....? ![]() |
kane έγραψε: | ||
καλα ρε...τα εφτιαξες με την ιωάννα? Υ.Γ. ηξερα οτι κανεις μπιπ-ίπες για να βρεις νέα μέλη μάνθο,αλλα όχι κι έτσι ρε!!! ![]() ![]() ![]() |
ath7 έγραψε: |
Γιατι ρε παιδια κυριακη?Μεσημερι θα ξεκινησουμε το παρτακι? |
kane έγραψε: | ||
καλα ρε...τα εφτιαξες με την ιωάννα? Υ.Γ. ηξερα οτι κανεις μπιπ-ίπες για να βρεις νέα μέλη μάνθο,αλλα όχι κι έτσι ρε!!! ![]() ![]() ![]() |
Γιατι ρε παιδια κυριακη?Μεσημερι θα ξεκινησουμε το παρτακι? |
Η επαρχία, αν κατέβει Κυριακή και γίνει κομμάτια στο Beach Party από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα έχει και τα χιλιόμετρα της επιστροφής γιατί θα δουλεύει την Δευτέρα (εκτός αν είναι στους τυχερούς που δουλεύουν την απογευματινή βάρδυα).
Ενώ το Σάββατο, θα μπορέσει να έρθει και να φύγει την Κυριακή, χωρίς άγχος και ξεκούραστα, και θα έχει συνέλθει και από το hangover ![]() |
venzinas έγραψε: |
αλαχτε ρε παιδια την ημερομηνια για την ψηφοφορια και ας μου στιλει ενας το κιν του να μηλαμε γιατη ο αρης δεν το σηκανει ποτε ![]() ![]() ![]() |
Τράβα πίσω στο μαγειρίο... έχεις λάντζα απόψε! |
Πάνος έγραψε: |
Κριμα πραγματικα. |
Steve έγραψε: | ||
Θέλεις μήπως να σου περάσω τίποτα μεμβράνες πάλι? ![]() |
5 Ιουλίου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]() |
vinman έγραψε: |
..τα άσχετα post για ακόμα μία φορά ταξίδεψαν
σε άλλους τόπους...... Εκ της ModTeam vinman |
volvos έγραψε: |
εγω θα ειμαι κατι σεμιναρια...
αν δε προλαβω steve θα δωσεις τα πραματα σε καποιον αλλο ![]() |
Λευτέρης έγραψε: |
[Λογικά και εγώ!!!! |
εγω θα φοραω ασπρη φανελλιτσα με υπογραφη ελ-εμ εμπρος
και ελ-εφ απο πισω ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
E-F??? |
ΥΓ3: Τι ώρα είναι το πάρτυ; ![]() |
ΥΓ2: Τελικά σε πιο πάρτυ θα πάμε αύριο;; |
mikerrgp έγραψε: |
μαλον κ εγω με δυο φιλους ![]() |
soler έγραψε: |
p.s. Steve...γ@μιΕσ@ι ![]() |
αλεκουκος...
greek hot ''albanian'' lover |
pygolabida έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Απο ssc πανου κοσμου που μαζευτικε.τως υπαρχει το παραπονο οτι υπηρχε διχονοια και κανια προσπαθεια επικοινωνιας του κοσμου που ειχα δεσει το παρον... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
![]() |
Lol...Παντως εγω δεν εκατσα λογο κουρασης (δυο φορες παραλιγο να "γινω" λογο υπνου στο τιμονι)και μαλλον ολοι οι αλλοι ηρθαν μετα απο μενα... |
Τι εκανε ο Αλεκουκος και το χασαμε? |
τα στρουφακια στο αεροδρομιο βρηκαν να αξιοποιησουν τον χωρο σταματωντας 10-10 τα αυτοκινητα και τα μηχανακια! |
Steve έγραψε: | ||
Δεν περιγράφεται με λόγια... ![]() |
Όσους ήταν στην δεξιά και κεντρική λωρίδα.
Τους αριστερούς δεν τους σταματούσαν ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
οχι ρε πειτε εχει φατσα ο ιντζιογλου για να τον σταματησουν ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
τελικά, απ'ότι διαβάζω, κανείς δεν πήγε για μπάνιο την Κυριακή!
εμ βέβαια αφού το ξημερώσαμε! που να ξυπνήσουμε την άλλη μέρα! ![]() ![]() ![]() |
επόμενο beach party στη Λάρισα! ![]() |
τελικά, απ'ότι διαβάζω, κανείς δεν πήγε για μπάνιο την Κυριακή!
εμ βέβαια αφού το ξημερώσαμε! που να ξυπνήσουμε την άλλη μέρα! ![]() ![]() ![]() επόμενο beach party στη Λάρισα! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
νομίζεις... εγω μια χαρα ξύπνησα πήρα και τα σχετικά τηλέφωνα αλλα τελικά μόνο ο Άρης ανταποκρίθηκε και λιώσαμε στον Σκοινιά... και αν δεν φυσαγε θα κάναμε και βαρκάβα αλλά ΕΧΕΙ ΓΑ**ΘΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΙΧΤΙΡ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μάνθο για κανα P.S. ψάρεμα με τη βάρκα πότε θα πάμε? |
Road_Runner έγραψε: |
Να φερω τόξο??? |
Road_Runner έγραψε: |
κουλουρα θα παρω.. |
enginekiller έγραψε: |
Καλημερα.
Αν και δεν συνηθιζω να ψαχνω τι γραφουν σε αλλα clubs για εμας εμαθα οτι γραφονται εδω πολλα αρνητικα χωρις λογο... Καταρχας λετε οτι δεν εγινε προσπαθεια επικοινωνιας απο εμας αλλα δεν ειδα και κανεναν απο εσας να εκανε αντιστοιχη προσπαθεια... Το παρτυ αρχιζε στις 21.00. Οταν ηρθατε κατα τις 22.00 + και ειχαν μαζευτει ηδη καμια 50αρια δικοι μας πηγατε και κατσατε σε μια γωνια. Εγω μονο τον petsax του ssc γνωρισα απο τον Αλεξανδρο και μπραβο του που ηρθε και μιλησε και τοτε εμαθα οτι ειχαν ερθει 3-4 ατομα του ssc... και μετα που ηρθαν μερικοι ακομα πηγατε και κατσατε πισω, απο την αλλη μερια του μπαρ, μαζευτηκατε καμια 15αρια ατομα και μεινατε εκει τελειως αποκομενοι και κρυμμενοι. Εγω εμαθα οτι εισασταν κ εσεις απο το ssc, και οχι απλως κατι ασχετοι που απλα εκατσαν εκει για να μη μας ενοχλουν, αφοτου φυγατε... 23.00+ μας λετε οτι φευγετε και πατε για μπανιο;;; Αυτο τι προσπαθεια ηταν δηλαδη; Εκτος οτι ανεφερα κατι πραγματα στην προηγουμενη σελιδα ακριβως επειδη δεν ειχαν αναφερθει εδω μεσα οπως σωστα ειπε και ο Petsax, οπως το οτι δεν επιτρεπεται το μπανιο για λογους ασφαλειας, σας ειπαμε οταν φευγατε οτι τωρα θα σβησουμε τα κερια απο την τουρτα θα πεσουν πυροτεχνηματα θα γινει νταβαντουρι θα μοιρασουμε λαχνους και θα κληρωσουμε 3 δωρα και εσεις απλα το αγνοησατε και φυγατε... Ποιος λοιπον δεν εκανε προσπαθεια επικοινωνιας; Εγω ξερω οτι οταν παω σε ενα παρτυ και μπαινω μεσα ψαχνω να βρω καποιους να τους γνωρισω, να μιλησω με τους υπευθυνους, με αυτους που το διοργανωσαν κτλ. Εμεις, απο τη στιγμη που τρεχαμε κιολας εκεινη την ωρα δε μπορουσαμε να κοιταμε συνεχεια ποιος μπηκε αν του μιλησαμε μη μας θυμωσει κτλ... Ειδικα οταν μπαινει και παει και καθεται στην πισω μερια του μαγαζιου... Αν και δεν πιστευω πως καποιοι απο την ομαδα μας δε σας μιλησαν... Ηρθαν και μελη του club μας που δεν τα ξεραμε αλλα ηρθαν και μιλησαν και τα γνωρισαμε αυτο πως εγινε; Τελος τα σχολια περι πεθαμενου παρτυ εκτος του οτι ειναι ακυρα γιατι ο καθενας διασκεδαζει με το δικο του τροπο, δεν τα δικαιολογω απο τη στιγμη που κατσατε το πολυ μια ωρα και φυγατε πριν αρχισει το μεγαλο νταβαντουρι... Και ειναι τουλαχιστον αγενες να το λετε αυτο απο τη στιγμη που ενω λεει το θεμα οτι ηταν παρτυ "σε συνεργασια..." τελικα ηρθατε στο παρτυ γενεθλιων μας χωρις κανενας απο τους υπευθυνους των αλλων clubs να κανει την παραμικρη κινηση για τη διοργανωση του παρτυ και απο πανω να μας την λετε κιολας... Οσον αφορα και τα μελη του psclub εγω ειδα καποιους που ηρθαν μετα τις 12.00 που ειχαν τελειωσει τα μεγαλα events και ειχαμε αρχισει να σκορπαμε σε παρεες και λογικο μου φαινεται να μην εγινε σωστη προσεγγιση τετοια ωρα... Καποιοι ειχαμε παει εκει απο τις 19.30 για να τα ετοιμασουμε ολα... Δε θα πω οτι εγινε μεγαλυτερη προσπαθεια επικοινωνιας απο οτι γινεται καθε φορα που γνωριζουμε νεα μελη αλλα δε δεχομαι οτι εγινε απο εσας καποια προσπαθεια επικοινωνιας και μας κατηγορειτε εμας για το αντιθετο... Και ενα βιντεο για να δειτε πως περασαμε εμεις: http://www.youtube.com/watch?v=0jT7VDvW5lk Ανδρέας Χρόνης Πρόεδρος του Greek Citroen Club |
![]() |
enginekiller έγραψε: |
Αυτο το post το εγραψα και στο ssc και σας το παραθετω και εδω: |
giannis27 έγραψε: |
εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά ! |
ath7 έγραψε: | ||
Το αμαξι το ειδα εσενα παλυ οχι! ![]() ![]() ![]() ![]() |