p206Mike έγραψε: |
Τη Κυριακή που έρχεται 2-12-2007 έχει, όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, ανάβαση Ριτσώνας.
Στις 7.30πμ λοιπόν στο Σείριο θα συναντηθούμε για να ανεβούμε παρέα σαν σύλλογος να την παρακολουθήσουμε μαζί. Όσοι πιστοί προσέλθετε και δηλώστε εδώ συμμετοχές. |
volvos έγραψε: |
εγω αν δεν ερθει ο μανθος δε παω πουθενα....
πως λεμε χεστηκε η φοραδα στο αλωνι............ τρεχει ο λεφος λεμε.... |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μέσα κι εγώ ![]() ![]() ![]() Δεν το χάνω με τίποτα ![]() |
+1 |
+1 |
Steve έγραψε: |
Τα βουντού έχουν αρχίσει ήδη...
![]() |
+1 |
plaketokofths έγραψε: |
plaketokofths
cool Alexis Snake MJK ΜΕΜsound (αν προλάβει) είμαστε μέσα αλλος κάνεις? |
Road_Runner έγραψε: | ||
+2 |
Steve έγραψε: |
Το 13 δεν το ήθελε κανένας αγωνιζόμενος λόγω γρουσουζιάς? ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Έχω την εντύπωση ότι δεν το δίνουν έτσι και αλλιώς.... |
Lef205 έγραψε: |
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_anav-race-part&race_id=531
Ειμαστε ΜΟΝΟ 196 ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Τη Κυριακή που έρχεται 4-12-2007 ... |
zil έγραψε: |
Παιδαις αν πατε θα ηθελα και εγω να ερθω μαζι σας γατι δεν εχω ξαναπαει και δεν ξερω ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Αληθεύει ότι ο Θείος Λεφ χάλασε κάτι στο λαιμό του; ![]() |
zil έγραψε: |
Παιδες αν πατε θα ηθελα και εγω να ερθω μαζι σας γατι δεν εχω ξαναπαει και δεν ξερω ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Τσου.. Παρκαρεις τερματισμο και κατεβαινεις ποδαρατος..
Λογικα θα ειμαστε καπου ψηλα... Αν αντεξουν το περπατημα... |
plaketokofths έγραψε: | ||
να αντέξουν, τελευταίο αριστερό πέταλο προτείνω εγώ. Να πάρουμε κι αυτά τα σκαμπώ που πέρνουν οι γιαγιάδες στις εκκλησίες και θα ειμαστε σεμπλόν. ![]() ![]() ![]() |
Αν και μαλλον θα ειμαι κατω |
Αν και μαλλον θα ειμαι κατω, το σημειο που λεει ο Γιαννης ειναι πολυ καλο και εχει θεαμα. Αυτο που λες Λεφ ναι μεν κανει τις διαφορες, αλλα δεν προσφερεται για να παρακολουθησεις. Απλα βλεπεις ποιος εχει τα @@ να περασει ταπα. |
Lef205 έγραψε: | ||
δεν υπαρχει μαλλον. ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||||
θα χεις μαζί σου αλλους 5 εσυ ρε! Χιωτακης Μπριλλης Τσάκος Τάσος Πολατσίδης ![]() ![]() ![]() Νομίζω θα στε διπλα διπλα ![]() |
Εγω θελω το πουλι μου! |
Lef205 έγραψε: | ||||||
Εγω θελω το πουλι μου! |
plaketokofths έγραψε: | ||
+1 Απο τερματισμο πιστεύω αξίζει το τελευταιο αριστερο. Και απο αφετηρια αξίζει Κ2 Κ3 που τις βλέπεις και τις 2 αν δεν κάνω λάθος. Μην ξεχνάμε ειναι και οι ιάπωνες, να δούμε και κανα power slide της προκοπής ![]() ![]() ![]() Επίσης το πέταλο που λέω μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο γύρω απο τις μπαριερες αν θυμάμαι σωστά. |
pygolabida έγραψε: |
Μήπως κάποιος απο τα δυτικά προάστια μπορεί να φορτώσει & εμένα μαζί του..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
epeidh κυριακη θα γινεται η υπερσφαγη και δε βλεπω να το απολαμβανουμε ιδιαιτερα +οτι ισως δε μπορω-
ποιοι ψυνονται για δοκιμαστικα σαββατο? |
θα παρακαλουσα οποιος μπορει (πτηνο Αρης κλπ) να επικοινωνισει με γονακη για να δουμε ποτε ερχεται και να τον παρουμε μαζι μας γιατι εγω . . ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! ![]() |
Ειναι αλλιως την ημέρα του αγώνα ο αγωνιζομενος - φιλος σου η συγγενής σου- να ξέρει οτι στη Κ69 εισαι εκεί ![]() |
gonakinen έγραψε: | ||
![]() Μάλλον θα εχω το αμάξι, αλλιως μιλάμε ![]() |
Που ειναι αυτη ωρε Γιαννη?? Εγώ εκεί θα είμαι πάντως θείε και θα σου κουνάω ......σημαιάκια... |
Ενημερωνω πως υπαρχει περιπτωση να μην ανεβω το βουνο.
Δεν ειναι λογοι ουτε οικονομικοι ουτε τεχνικοι απλα υποψιαζομαι οτι στη φαση που ειμαι μαλλον θα οδηγησει η σκια μου και οχι εγω και πιστεψτε με πως η σκια μου δν εχει καθολου χερια! ![]() (οχι οτι εχω εγω ![]() Προς το παρον μενουμε στο τι θα ανεβω. Σας ευχαριστω ολους γενικως και ειδικως. ![]() |
Ενημερωνω πως υπαρχει περιπτωση να μην ανεβω το βουνο.
Δεν ειναι λογοι ουτε οικονομικοι ουτε τεχνικοι απλα υποψιαζομαι οτι στη φαση που ειμαι μαλλον θα οδηγησει η σκια μου και οχι εγω και πιστεψτε με πως η σκια μου δν εχει καθολου χερια! ![]() (οχι οτι εχω εγω ![]() Προς το παρον μενουμε στο τι θα ανεβω. Σας ευχαριστω ολους γενικως και ειδικως. ![]() |
Εμεις θα αναχωρισουμε Σαββατο πρωι κανονικοτατα! ![]() |
gonakinen έγραψε: |
Λευτέρη χάρηκα που τρέχεις τελικά, κι ας περιμένω ρε φουστη ακόμα να με πάρεις να μου το πεις.. ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Μη τον παρεξηγεις,τρεχει και δεν φτανειιιιιιιιιιι ο μπουχεσακος μου ![]() ![]() ![]() |
Γιαννη μου μη γελιωμαστε, σε Ελληνικο αγωνα παμε κ μαλιστα με 190 συμμετοχες γιαυτο υπολογιστε κατα τις 10.00 τον ΝΩΡΙΤΕΡΟ να ξεκινησουν τα δοκιμαστικα. |
mikerrgp έγραψε: |
ok lef k σορρυ για τον τροπο που το εθιξα κ πολυ καλα εκενες κ το διωρθοσες απλα εκνεβριστικα κ ξερεις το λογο |
υ.γ.1. λεφο μου για το ...αλλο, αυτα ειναι απλα μαθηματα ζωης. γιατι οταν κανεις κατι πρεπει πρωτα να το κανεις για να γινεις καλυτερος ανθρωπος εσυ . . . χτες ημουν εγω αυριο ο μιχαλης μεθαυριο εσυ ![]() |
δε το δινεις στο νικο για παλλαδιο να γελασουν και τα παρδαλα κατσικια......... |
Γιατι να γελασουν τα παρδαλα κατσικια ρε? Τι έχω εγώ? |
Γιατι να γελασουν τα παρδαλα κατσικια ρε? Τι έχω εγώ? |
καταρχην συγχαρητηρια σε ολους οσους ξερω ![]() χιωτακη-μπριλλη-τασο-κακαρη ειδικα με τον μπριλλη ενα μπραβο για τα περασματα του. πολυ γρηγορος ισως μεσα στους 6-7με 106 σε περασματα κ8-κ10 το σαββατο. οκ καποιοι λενε οτι δεν ειναι Ν. σορρυ ποιο ειναι σκετο Ν2?του σμυρναιου?του πανουργια? μη χεσω. και το αν ειναι Ν ή οχι δε το βλεπεις στη στροφη. εκει βλεπεις το στησιμο και τα αρχ**ια του αλλου.... τα ιδια δε λεγανε και για τασο-ασα1 μεγαρα? δεν ηρθε κανεις να τον ανοιξει ομως το σκ.......χωρις χερια δε κανεις πολλα και ας εχεις και κιτκαρ... |
ταλαιπωρημένο πλαίσιο κτλ κτλ (αν θέλει ας γράψει ο ιδιος).
Φιλικά Γιάννης |
106 amaliada έγραψε: |
ενα μπραβο και απο εμενα...εγω ημουν στην κ9 απο μεσα....του χρονου θα τρεξω και εγω σιγουρα....
μιπωσ ξερει κανεισ τι θα γινει με τα ν1 σε ποια κατηγορ θα πανε τελικα????? μου εχοθν πει κατι για ΕΝ1 ετσι ειναι???? ενα ραλλυε 1300 ν1 εχω παρει..... |
gr@lly pes mou οτι ησουν Ριτσωνα και δεν ειπες τπτ... |
Gr@lly έγραψε: | ||
Ναι............ |
Lef205 έγραψε: | ||
Kωστα ανεμενε γιατι στη Ριτσωνα κανανε κουβεντα οι 1300αριδες να ζητησουν να παραμεινουν Ν1 και Α5, θα εστελναν στην ΕΘΕΑ καποιο χαρτι αν καταλαβα καλα. οποτε λιγο υπομονη. |
Αφιερώνω σε Lef205 & στο team του την παρακάτω (αλα mem's method).... |
γιαννη αν μπορεις στειλε μου τις φωτο του κακαρη να του τις δωσω... |
Gr@lly έγραψε: | ||
Ναι............ |