206 groupA έγραψε: |
Παναγιωτη καλησπερα ειμαι κατοχος 206 1.4 16v και απο οσο ξερω η Peugeot Sport το μονο που εχει βγαλει για αυτο το μοτερ ειναι μπουζι,μπουζοκαλωδια,σκουπα,καταλυτη και τελικο με κερδος σε ps απο 0 εως 1 ps τα φοραω ολα στο δικο μου και η μονη διαφορα ειναι ενα μικρο αρπαγμα στα χαμηλα απο 2.500-3.500στροφες.
Συμπερασμα-χρειαζομαι κατεπιγοντος μοτερ απο rallye 1.6 16v για μεγαλυτερες συγκινισεις |
206 groupA έγραψε: |
Παναγιωτη καλησπερα ειμαι κατοχος 206 1.4 16v και απο οσο ξερω η Peugeot Sport το μονο που εχει βγαλει για αυτο το μοτερ ειναι μπουζι,μπουζοκαλωδια,σκουπα,καταλυτη και τελικο |
DimiP έγραψε: | ||
φιλε, αν πηρες το ολοκαινουριο 207 σε εκδοση 1.4 για να πας να του βαλεις μοτερ απο rallye 1.6 τοτε καποια λαθος επιλογη εκανες. αν σου φαινεται λιγο (και ειναι) πριν κανεις τετοια κινηση σκεψου μηπως το δωσεις τωρα που ειναι καινουριο και το αλλαξεις με καποιο 207 1.6. ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
Είναι σίγουρα ολα αυτά peugeot sport?? Μπορείς να ποστάρεις μια φώτο απο την σκούπα να την δω? Απο που προμηθεύτηκες τα προιοντα? Μπορείς να πεις κάποια παραπάνω πράγματα...? Ρωτάω επειδή εχουμε το ίδιο μοτερ κι απ' όσο γνωρίζω η peugeot sport δεν έχει βγάλει για το μοτερ μας κατι. |
MEMsound έγραψε: | ||||
διευκρινήσεις... ο "206 groupA" εχει 206 1,4 16v 207 1,4 16ν έχει ο "mrkaza" ... ..... |
Steve έγραψε: |
...θα είχες βρει για φίλτρο, λάδια, εξάτμιση, και γενικότερα ότι άλλο χρειαστείς. |