PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Κονσόλα kit αλουμηνιου

Sig206 - Κυρ 22 Απρ 2007, 02:36:16
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Κονσόλα kit αλουμηνιου
Γεια σας φίλοι μου,θα ηθελα να μαθω ανα γνωρίζει κανεις την τιμή απο το κιτ αλουμινίου για την κονσόλα του ταμπλό!

Παρακαλώ οποιος γνωρίζει και ειναι κατοχος ας μου πει μια άποψη! Ευχαριστω! Wink
PILAXENO - Κυρ 22 Απρ 2007, 10:43:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 - Κονσόλα kit αλουμηνιου
Sig206 έγραψε:
Γεια σας φίλοι μου,θα ηθελα να μαθω ανα γνωρίζει κανεις την τιμή απο το κιτ αλουμινίου για την κονσόλα του ταμπλό!

Παρακαλώ οποιος γνωρίζει και ειναι κατοχος ας μου πει μια άποψη! Ευχαριστω! Wink

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να την βαψεις σε καποιον βαφεα η να ρωτησεισ αν η peugeot εχει κατι ετοιμο
STELIOS - Κυρ 22 Απρ 2007, 10:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
Το βγαζεις και το βαφεις μονος σου. Πολυ απλη, πολυ ευκολη υποθεση. Ενα Σαββατοκυριακο θες μονο.
Sig206 - Κυρ 22 Απρ 2007, 12:16:39
Θέμα δημοσίευσης: RE
Κάτι ετοιμο τι κόστος θα έχει πέριπου? Επίσης ψαχνω πληροφορίες πως λύνεται η κονσόλα και δεν μπόρω να βρω. Shocked
SnakeMJK - Κυρ 22 Απρ 2007, 15:17:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: RE
Sig206 έγραψε:
Κάτι ετοιμο τι κόστος θα έχει πέριπου? Επίσης ψαχνω πληροφορίες πως λύνεται η κονσόλα και δεν μπόρω να βρω. Shocked

Το τέρμα πάνω κομμάτι της κονσόλας που έχει το αλάρμ, απλά το τραβάς με δύναμη προς τα πίσω. Έπειτα θα σου αποκαλυφθούν οι βίδες για τα υπόλοιπα κομμάτια της κονσόλας. Εγώ το έβαψα σε φαναρτζή, έκανε κ κάτι μερεμέτια γύρω γύρω κ γι αυτό δεν με είχε χρεώσει καθόλου. Βάψε και τις εισαγωγές του αέρα! Τέλος, μερικοί βάφουν το τασάκι, το πλαστικό πάνω απ τα καντράν και πάει λέγοντας...
STELIOS - Δευ 23 Απρ 2007, 07:45:50
Sig206 έγραψε:
... Επίσης ψαχνω πληροφορίες πως λύνεται η κονσόλα και δεν μπόρω να βρω. Shocked

Οπως σωστα ειπε και ο SnakeMJK, το πανω κομματι του alarm απλα ξεκουμπωνει, απλα θελει πολυ θαρος και λιγο τραβηγμα Very happy
Μολις βγει αυτο θα δεις στη κορηφη της κονσολας 2 βιδες alen (αριστερα - δεξια). Ξεβυδωνεις αυτες και η υποληπη κονσολα απλα ξεκουμπωνει απ΄τη θεση της (ειναι με κλιπακια πιασμενη). Εξισου ευκολη ειναι και η τοποθετηση, απλα αντιστροφη...
MEMsound - Δευ 23 Απρ 2007, 09:01:17
STELIOS έγραψε:
Μολις βγει αυτο θα δεις στη κορηφη της κονσολας 2 βιδες alen (αριστερα - δεξια)

torx, όχι allen Wink
Sig206 - Δευ 23 Απρ 2007, 22:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για την βοηθεια!!!πήγα ρωτησα για το ασημι πλαίσιο 195 €. Shocked Δεν πάμε καλά λέω! είδα πως λυνεται το μασκακί!Ευκολο!Αυριο αρχίζω βαψιμο και ο θεός βοηθός!!! Worthy
Snap5 - Παρ 17 Ιαν 2014, 19:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν για να μην ανοίγω νέα θέματα ξέθαψα ένα σχετικό θέμα:
Η κονσόλα απο 206 RC μπαίνει σε dynamic 1.4 (2005)? Οταν λέω κονσόλα εννοώ τα καπάκια της κονσολάς (χωρίς τον υπολογίστη που λογικα δεν κανει). Έχω απορία γιατί οθόνες στους υπολογιστές των GTi οπως έχω δει είναι λίγο μεγαλύτερες απο τα 1.4 (2005), σαν να έχουν μια σειρά ακομα. Φαντάζομαι ανάλογες είναι και του RC.
Επίσης είναι ανθρακωνημάτινη ή έχει αυτό το γκρι-μαυρο που έχουν τα dynamic και φέρνει σε ανθρακώνημα?
Ευχαριστώ προκαταβολικά! Wink
SnakeMJK - Παρ 17 Ιαν 2014, 20:19:21
Θέμα δημοσίευσης:
Snap5 έγραψε:
Λοιπόν για να μην ανοίγω νέα θέματα ξέθαψα ένα σχετικό θέμα:
Η κονσόλα απο 206 RC μπαίνει σε dynamic 1.4 (2005)? Οταν λέω κονσόλα εννοώ τα καπάκια της κονσολάς (χωρίς τον υπολογίστη που λογικα δεν κανει). Έχω απορία γιατί οθόνες στους υπολογιστές των GTi οπως έχω δει είναι λίγο μεγαλύτερες απο τα 1.4 (2005), σαν να έχουν μια σειρά ακομα. Φαντάζομαι ανάλογες είναι και του RC.
Επίσης είναι ανθρακωνημάτινη ή έχει αυτό το γκρι-μαυρο που έχουν τα dynamic και φέρνει σε ανθρακώνημα?
Ευχαριστώ προκαταβολικά! Wink

Έχω την εντύπωση πως όλα μπαίνουν κανονικά, και τα πλαστικά και η 5 γραμμών οθόνη, αλλά κάποιες έξτρα πληροφορίες τις μεγάλης οθόνης που σε άλλα μοντέλα εμφανίζονται, σε εσένα θα είναι κενά.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες