brz20 έγραψε: |
Μικρη ζημια.Μην ανχωνεσε καθολου.Τα λεφτα ειναι λιγα.
Στην χειροτερη υπολογισε να σου παει μεχρι 300 ευρω αν και το βλεπω λιγο χλωμο. Τοσο μου ειχαν πει εμενα στο τρακαρισμα που ειχα και ηταν τιμη αντιπροσωπιας. Αυτα τα λιγα. Ελπιζω να γινει καλα σε λιγες μερες γιατι το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι να το βλεπεις ετσι. |
BADGIRL έγραψε: |
εχεις να προτεινεις που να παω να ψαξω???στην αντιπροσωπεια δεν το παω...για ευνοητους λογους ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Ποιοί είναι αυτοί οι ευνόητοι λόγοι? ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Τι λέτε ρεεεεεε!!!!
80 ευρώ έχει το φτερό με τα φουσκώματα... Το αυθεντικό.... Και μετά 120 για βαψιμο τοποθέτηση? ΕΛΕΟΣ Κανένα 150 να πάει το πολύ.... |
BADGIRL έγραψε: |
οικονομικοι λογοι εννοειται ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Δεν ξέρω βασικά που είναι το Παγκράτι ακριβώς... αλλά ξέρω μια αντιπροσωπεία της Peugeot που σίγουρα θα την περάσω όποτε έρχομαι Αθήνα!
Στην Εθνική (Ε-75) στο ρεύμα ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο δεξί σου χέρι, πριν την διασταύρωση με την λεωφόρο ΚΑΒΑΛΑΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ) είναι μια αντιπροσωπεία. |
MEMsound έγραψε: |
Επίσης οπ Αντρέας έχει να καλό φανοποιό |
kovac έγραψε: |
Στην peugeot (το φαναρτζίδικο που συνεργάζεται για την ακρίβεια) μου είπε 500€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατί έχει πάρει και μέσα, και έχει στραβώσει και η μούρη...κι επειδή ξέρω και πόσο #$^%&#$ είναι, μετά σου ρίχνει και το καλό όταν πας να το πάρεις...ε...η τιμή που σου είπα ήταν χωρίς ΦΠΑ. Το λέω γιατί το έχω δει να γίνεται μπροστά μου. Για τον συγκεκριμένο πάντα.
Γι'αυτό Σταύρακα όχι στην αντιπροσωπεία. ![]() Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη..για να μην πω και για τη δουλειά που κάνουν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BadSpud! έγραψε: |
Γενικά οι φαναρτζίδες ειναι μεγάλα λαμόγια αν δεν εχεις δικό σου που να τον ξέρεις αντιπροσωπεία και τιποτα αλλο |
nOkpos έγραψε: |
λοιπον εγω που ρωτησα στην lion μου ειπαν250 περασμενο πανω στο αυτοκινητο ! ![]() |
nOkpos έγραψε: |
λοιπον εγω που ρωτησα στην lion μου ειπαν250 περασμενο πανω στο αυτοκινητο ! ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Εδώ στην Λάρισα, έχουμε μια Peugeot, οπότε καταλαβαίνουμε για ποια μιλάμε. Εκεί στην Θεσσαλονίκη νομίζω έχετε παραπάνω από μια, οπότε καλό θα είναι να γράφεις για ποια Lion αναφέρεσαι... ![]() |
marduk έγραψε: |
Εγω προσφατα εφτιαξα το αριστερο φτερο στο φαναρτζιδικο που συνεργαζεται με την peugeot στη γρηγοριου λαμπρακη , στο κερατσινι . 250 φτιαξιμο και βαψιμο το ιδιο φτερο ,χωρις αλλαγη . Και βεβαια θα τα πληρωσει ασφαλιστικη . |
kleiw έγραψε: |
Καλημέρα . Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ . Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα !!!
Η ιστορία μου δεν διαφέρει πολύ απο τον θεματοθέτη . Και εγω χτύπησα το πεζάκι μου , αλλα στο δεξί φτερό . Ψάχνω για κάποιο καλό και οικονομικό φαναρτζιδικο στην Αττική . Μπορειτε να με βοηθήσετε ? |
Puzzle έγραψε: |
Εγω παντως σε ενα χτυπημα το πηγα chips away..και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..με 100 ευρω το εφτιαξα στην αχαρνων στα πατησια.. |
Puzzle έγραψε: | ||
Οταν λες οτι χτυπησες τι εννοεις? μονο γδαρσιμο η εχει κανει και καποιο βαθουλωμα.. Εγω παντως σε ενα χτυπημα το πηγα chips away..και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..με 100 ευρω το εφτιαξα στην αχαρνων στα πατησια.. Βεβαια η τιμη κυμαινεται αναλογως τι ζημια..και επειδη το ειχα ψαξει τοτε αρκετα να ξερεις ακομα οτι απο chips away σε chips away οι τιμες αλλαζουν.. Εγω παντως οταν ειδα τη δουλεια τους εμεινα αφωνος..φοβερη δουλεια και το φτιαχνουν μονο τοπικα.. |