PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!!!!!

BADGIRL - Πεμ 19 Απρ 2007, 10:20:48
Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!!!!!
καλημέρα!!!χτες το βράδυ τραυμάτισα το πεζάκι μου Crying or Very sad και τωρα θελει αλλαγη το αριστερο φτερο.περιπου τιμη ξερεις κανενας για να ξερω τι ψαχνω???αν ξερει κανεις και κανα καλο μαγαζι ας μου το πει!!!!!α και οπως καταλαβαινετε ψαχνω και για κανα καλο φαναρτζη!!
ευχαριστω
PHSYBORG - Πεμ 19 Απρ 2007, 10:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
200 περιπου αν ειναι μονο το φτερο ( βαμμενο τοποθετημενο )
brz20 - Πεμ 19 Απρ 2007, 10:33:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μικρη ζημια.Μην ανχωνεσε καθολου.Τα λεφτα ειναι λιγα.
Στην χειροτερη υπολογισε να σου παει μεχρι 300 ευρω αν και το βλεπω λιγο χλωμο.
Τοσο μου ειχαν πει εμενα στο τρακαρισμα που ειχα και ηταν τιμη αντιπροσωπιας.
Αυτα τα λιγα.
Ελπιζω να γινει καλα σε λιγες μερες γιατι το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι να το βλεπεις ετσι.
BADGIRL - Πεμ 19 Απρ 2007, 10:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Μικρη ζημια.Μην ανχωνεσε καθολου.Τα λεφτα ειναι λιγα.
Στην χειροτερη υπολογισε να σου παει μεχρι 300 ευρω αν και το βλεπω λιγο χλωμο.
Τοσο μου ειχαν πει εμενα στο τρακαρισμα που ειχα και ηταν τιμη αντιπροσωπιας.
Αυτα τα λιγα.
Ελπιζω να γινει καλα σε λιγες μερες γιατι το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι να το βλεπεις ετσι.

εχεις να προτεινεις που να παω να ψαξω???στην αντιπροσωπεια δεν το παω...για ευνοητους λογους Bad talk
PHSYBORG - Πεμ 19 Απρ 2007, 10:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις πμ
Steve - Πεμ 19 Απρ 2007, 11:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
BADGIRL έγραψε:
εχεις να προτεινεις που να παω να ψαξω???στην αντιπροσωπεια δεν το παω...για ευνοητους λογους Bad talk

Ποιοί είναι αυτοί οι ευνόητοι λόγοι? Rolling eyes
BADGIRL - Πεμ 19 Απρ 2007, 12:15:33
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
BADGIRL έγραψε:

Ποιοί είναι αυτοί οι ευνόητοι λόγοι? Rolling eyes

οικονομικοι λογοι εννοειται Exclamation Exclamation Exclamation
Road_Runner - Πεμ 19 Απρ 2007, 12:18:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λέτε ρεεεεεε!!!!

80 ευρώ έχει το φτερό με τα φουσκώματα... Το αυθεντικό....
Και μετά 120 για βαψιμο τοποθέτηση?
ΕΛΕΟΣ

Κανένα 150 να πάει το πολύ....
PHSYBORG - Πεμ 19 Απρ 2007, 12:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Τι λέτε ρεεεεεε!!!!

80 ευρώ έχει το φτερό με τα φουσκώματα... Το αυθεντικό....
Και μετά 120 για βαψιμο τοποθέτηση?
ΕΛΕΟΣ

Κανένα 150 να πάει το πολύ....

80+120=200 Razz Razz Wink
Steve - Πεμ 19 Απρ 2007, 14:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
BADGIRL έγραψε:
οικονομικοι λογοι εννοειται Exclamation Exclamation Exclamation

Εγώ για λόγους ποιότητας εργασίας και σωστού χρώματος (μη γίνει και παρδαλό...) πάντα προτιμώ την αντιπροσωπεία άσχετα με το κόστος Wink
Cobras - Πεμ 19 Απρ 2007, 14:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Πηγαινε αντιπροσωπεια. δε λεει στους εξω...
206 groupA - Πεμ 19 Απρ 2007, 15:12:04
Θέμα δημοσίευσης:
Κωνσταντινα καλησπερα λοιπον απο προσωπικη εμπειρια οι τιμες εχουν ως εξις- φτερο γνησιο χωρις φουσκωμα 75euro
>> >> >> με φουσκωμα 85euro
τα ημιτασιον απο 30 εως 45euro
Και βαψιμο με τοποθετηση περιπου 100-120euro
BADGIRL - Πεμ 19 Απρ 2007, 15:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
να το παω στην αντιπροσωπεια η να το παω σε ψιλογνωστο συνεργειο που ισως παιξουν καλυτερες τιμες?θα μου ο κανει σωστα η θα το βλεπω και θα το κλαιω?τα ημιτατιον φαινονται πολυ οτι ειναι ημιτατιον η οχι?
Steve - Πεμ 19 Απρ 2007, 15:47:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αντιπροσωπεία λέμεεε..... Rolling eyes
206 groupA - Πεμ 19 Απρ 2007, 15:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
Τα ημιτασιον δεν φενονται σχεδον καθολου απλα πιστευω πως ο STEVE εχει δικιο καλυτερα αντιπροσωπια.
BADGIRL - Πεμ 19 Απρ 2007, 16:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
μενω παγκρατι που να το παω????σε ποια αντιπροσωπεια????
ειμαι λιγο ασχετη απο οτι βλεπετε ειμαι και καινουργια οδηγος οποτε καταλαβαινετε σε τι φαση βρισκομαι Embarassed!!! και η στουκα που εφαγα Dizzy2 ηταν εντελως μαλ***α λογω ελλειψης εμπειριας!!! Silly
206 groupA - Πεμ 19 Απρ 2007, 16:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
Κανεις απο Αθηνα μπορει να βοηθησει?
netblaster - Πεμ 19 Απρ 2007, 16:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι πανακεια οτι η αντιπροσωπεια ειναι καλυτερη σε οτι αφορα τη φανοποιεια!!! Και εχω δυο παραδειγματα...

Οταν χρειαστηκε να αλλαξω φτερο (μου το εφαγαν παρκαρισμενο Evil ) το πηγα στους Αφους Καλλιανταση στη Λ. Βουλιαγμενης!!! Την επομενη πηγα να το παρω, ολα φαινοντουσαν καλα, αλλα με μια πιο προσεκτικη ματια εχανε καποια χιλιοστα στην εφαρμογη (φαινοταν στα τελειωματα)!!! 230€ το μαλλι, μαζι και το διακριτικο "XS"... Ηταν απο ασφαλεια και δεν ασχοληθηκα και πολυ...

Μετα απο καιρο παλι το ιδιο φτερο και παλι ενω ημουν παρκαρισμενος!!! Αυτη τη φορα ομως δεν το πηγα για αλλαγη, αλλα για στοκαρισμα και βαψιμο επειδη δεν ειχε μεγαλη ζημια!!! Το πηγα σε δικο μου φανοποιειο...
Με τα λυπης ενημερωθηκα απο το φιλο φανοποιο οτι το φτερο που μου ειχαν βαλει ηταν ημιτασιον!!! Εξου και τα χαμενα χιλιοστα στην εφαρμογη... Απο θεμα χρωματος καμια διαφορα!!! Τα χρωματα πλεον φτιαχνονται με κωδικους και με τροπο τετοιο που ειναι δυσκολο να κανει λαθος ο χρωματοποιος!!!

Λιγα ειναι τα καλα "εξουσιοδοτημενα" φανοποιεια παντως...
Steve - Πεμ 19 Απρ 2007, 16:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω βασικά που είναι το Παγκράτι ακριβώς... αλλά ξέρω μια αντιπροσωπεία της Peugeot που σίγουρα θα την περάσω όποτε έρχομαι Αθήνα!

Στην Εθνική (Ε-75) στο ρεύμα ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο δεξί σου χέρι, πριν την διασταύρωση με την λεωφόρο ΚΑΒΑΛΑΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ) είναι μια αντιπροσωπεία.
MEMsound - Πεμ 19 Απρ 2007, 16:42:44
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δεν ξέρω βασικά που είναι το Παγκράτι ακριβώς... αλλά ξέρω μια αντιπροσωπεία της Peugeot που σίγουρα θα την περάσω όποτε έρχομαι Αθήνα!

Στην Εθνική (Ε-75) στο ρεύμα ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο δεξί σου χέρι, πριν την διασταύρωση με την λεωφόρο ΚΑΒΑΛΑΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ) είναι μια αντιπροσωπεία.

εκεί είναι τα κεντρικά της LION.

Κωνσταντίνα μπορείς να βγάλεις καμία φωτογραφία?

Επίσης οπ Αντρέας έχει να καλό φανοποιό όπως επίσης καλός φανοποιός είναι ένα παλικάρι που τρέχει με το PSClub στο GTCC.

Νομίζω ο Τάσος έχει στοιχεία να σου στείλει.

κ.Πρόεεδρε σας ζητούν... Wink
kanelj - Πεμ 19 Απρ 2007, 16:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα προβλημα με το ταιριασμα του χρωματος,υπαρχει στα παλια αυτοκινητα (15ετιας +) αφου με τον καιρο (ηλιο κτλ) ξεθωριαζει-θαμπωνει το χρωμα και μετα αν χρειαστει να βαψεις καποιο σημειο του αυτοκινητου,τοτε φαινεται οτι η μπογια ειναι πιο εντονη σε εκεινο το σημειο!
Τωρα αν καποιος σε καινουργιο αμαξι δεν ταιριαξει απολυτα το χρωμα...ή ειναι πολυ βλακας ή πηγε να κανει καμια πατεντα γιατι καταλαβε οτι υπηρχε το παραπανω προβλημα!

Που να δειτε του '75 τα αυτοκινητα που ψαχνω εγω,ποσα εχουν αυτο το προβλημα.... Rolling eyes
Ολικη βαφη for ever! Cool

Παντως συμφωνω οτι δεν ειναι μονο στην αντιπροσωπια η τελεια δουλεια!
Υπαρχουν και αλλα συνεργεια που κανουν το ιδιο καλη δουλεια και δεν χρειαζεται να τα πληρωσεις χρυσαφι!
sod - Πεμ 19 Απρ 2007, 18:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Επίσης οπ Αντρέας έχει να καλό φανοποιό

Ο andreas ειναι το παιδι που σου ειπα πωs ο φιλοs μου του εχει κανει μια καλη δουλεια!!
kovac - Πεμ 19 Απρ 2007, 22:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
Στην peugeot (το φαναρτζίδικο που συνεργάζεται για την ακρίβεια) μου είπε 500€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατί έχει πάρει και μέσα, και έχει στραβώσει και η μούρη...κι επειδή ξέρω και πόσο #$^%&#$ είναι, μετά σου ρίχνει και το καλό όταν πας να το πάρεις...ε...η τιμή που σου είπα ήταν χωρίς ΦΠΑ. Το λέω γιατί το έχω δει να γίνεται μπροστά μου. Για τον συγκεκριμένο πάντα.
Γι'αυτό Σταύρακα όχι στην αντιπροσωπεία. Wink
Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη..για να μην πω και για τη δουλειά που κάνουν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

85€ καινούριο το φουσκωτό.
Βάψιμο και τοποθέτηση 120€.

Αλλά αν φτιάχνεται δε χρειάζεται καινούριο, απλά επισκευή. Κι αν βρεις μεταχειρισμένο φτερό ακόμα καλύτερα. Wink
Αν θες λεπτομέρεις για το που και τι, στείλε ένα pm να σου πω. Razz
BADGIRL - Παρ 20 Απρ 2007, 00:42:19
Θέμα δημοσίευσης:
το πηγα σε εναν φανοποιο γνωστο γνωστου του γνωστου ω γνωστε και μου ειπε 220,00€ για επισκευη οχι αντικατασταση γιατι δεν ειναι μονο το φτερο τελικα ειναι και η φασα????(ετσι λεγεται??? Rolling eyes ) το πλαστικο που ειναι ακριβως κατω απο το σηματακι χτυπημενη και θα τη σουλουπωσει και θα τη βαψει και θελει βαψιμο και η μασκα απο κατω και μου ειπε οτι θα προσπαθησει (δεν καταλαβα και πολλα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ) να μην το στειλει ολοκληρο για βαψιμο αλλα μονο το κομματι που ειναι χτυπημενο.επισης ειναι και λιγο το φαναρι αλλα ευτυχως δεν εσπασε απλα το πεταξε λιγο πανω και εχει σπασει λιγο στις ακρες και μου ειπε οτι και αυτο συμμαζευεται και δεν χρειαζεται να το αλλαξω!!! Very happy Very happy . αυτα απο τον συγκεκριμενο αλλα θα ρωτησω και αλλου αλλα μαλλον εκει θα το παω γιατι μου φαινεται λογικη η τιμη.εσας????????? Rolling eyes Rolling eyes .
Steve - Παρ 20 Απρ 2007, 02:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Στην peugeot (το φαναρτζίδικο που συνεργάζεται για την ακρίβεια) μου είπε 500€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατί έχει πάρει και μέσα, και έχει στραβώσει και η μούρη...κι επειδή ξέρω και πόσο #$^%&#$ είναι, μετά σου ρίχνει και το καλό όταν πας να το πάρεις...ε...η τιμή που σου είπα ήταν χωρίς ΦΠΑ. Το λέω γιατί το έχω δει να γίνεται μπροστά μου. Για τον συγκεκριμένο πάντα.
Γι'αυτό Σταύρακα όχι στην αντιπροσωπεία. Wink
Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη..για να μην πω και για τη δουλειά που κάνουν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Στο μπ****έλο σας που λέγεται Αθήνα (και περιέργως, μου αρέσει Smile ), είχα την τιμή να το διαπιστώσω αυτό με το ΦΠΑ, σε συνεργείο όμως και όχι σε αντιπροσωπεία (για να κοπεί απόδειξη, ήθελε να του πληρώσω και το ΦΠΑ, του είπα όχι, δεν έκοψε απόδειξη, μαύρα λοιπόν όλα τα λεφτά και στην τσέπη του, έτσι γιατί είναι μάγκας Wink )

Στο χωριό μας την Λάρισα, δεν έχει τέτοιες εξυπνάδες, ειδικά στην Peugeot μας. Εκτός από την τέλεια δουλειά που έχει γίνει σε ότι έχω ζητήσει μέχρι τώρα, οι τιμές που λένε, είναι είτε σταθερές, είτε προς τα κάτω. Παραπάνω από αυτό που σου λένε, δεν πρόκειται να βγει, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν φαίνεται εξωτερικά, αλλά μόνο με το λύσιμο. Και πάντα θα σου πούνε τιμή ΜΕ ΦΠΑ.

Εν συγκρίσει με τις άλλες αντιπροσωπείες που έχει τύχει να πάω με φίλους για τα αυτοκίνητα τους, τα service τους είναι εντελώς για τον... ξέρεις. Να φανταστείς πως ο ηλεκτρολόγος άλλαζε λάδια π.χ... Rolling eyes

Οπότε Χρηστάρα, αντιπροσωπεία για εμένα και πάλι αντιπροσωπεία Cool
BadSpud! - Σαβ 21 Απρ 2007, 13:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
Γενικά οι φαναρτζίδες ειναι μεγάλα λαμόγια αν δεν εχεις δικό σου που να τον ξέρεις αντιπροσωπεία και τιποτα αλλο
sps - Κυρ 22 Απρ 2007, 11:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
BadSpud! έγραψε:
Γενικά οι φαναρτζίδες ειναι μεγάλα λαμόγια αν δεν εχεις δικό σου που να τον ξέρεις αντιπροσωπεία και τιποτα αλλο

Aυτη η διαπιστωση δυστυχως δεν ισχυει μονο για τους φανοποιους αλλα για ολο το συνολο των ειδικοτητων των συνεργειατζηδων Sad
nOkpos - Κυρ 22 Απρ 2007, 13:19:23
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον εγω που ρωτησα στην lion μου ειπαν250 περασμενο πανω στο αυτοκινητο ! Wink
Steve - Κυρ 22 Απρ 2007, 15:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
λοιπον εγω που ρωτησα στην lion μου ειπαν250 περασμενο πανω στο αυτοκινητο ! Wink

Εδώ στην Λάρισα, έχουμε μια Peugeot, οπότε καταλαβαίνουμε για ποια μιλάμε.

Εκεί στην Θεσσαλονίκη νομίζω έχετε παραπάνω από μια, οπότε καλό θα είναι να γράφεις για ποια Lion αναφέρεσαι... Wink
Lef205 - Κυρ 22 Απρ 2007, 19:09:43
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:

εχουν ανεβει οι τιμες κατα 100 ευρω σε σχεση με πριν απο 2 χρονια για την ιδια δουλεια! Shocked
nOkpos - Κυρ 22 Απρ 2007, 23:09:21
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
nOkpos έγραψε:

Εδώ στην Λάρισα, έχουμε μια Peugeot, οπότε καταλαβαίνουμε για ποια μιλάμε.

Εκεί στην Θεσσαλονίκη νομίζω έχετε παραπάνω από μια, οπότε καλό θα είναι να γράφεις για ποια Lion αναφέρεσαι... Wink

στον δρομο προς χαλκιδικη
206 groupA - Κυρ 22 Απρ 2007, 23:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μη πατε στη Lion στην Μουδανιων (προς Χαλκιδικη) θα το μετανιωσεται (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ)
Steve - Δευ 23 Απρ 2007, 00:23:18
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν βγαίνουμε να κατηγορήσουμε κάτι εδώ, ειδικότερα κάτι μεγάλο όπως μια αντιπροσωπεία, καλό θα είναι να υπάρχει και μια αιτιολογία ή κάποιο παράδειγμα Wink
206 groupA - Δευ 23 Απρ 2007, 16:08:56
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον πηγα προχθες στη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια (Τριτη 17/04) ειχα προβλημα με το "ANTIPOLUTTION FAULT" και το προβλημα τελικα ηταν μια σπαζμενη φυσσα στον δευτερο "λ" στην Lion μου ειπαν οτι χρειαζεται αλλαγη πλεξουδας,αλλαγη και των 2 "λ" και τηλεφορτωση με κοστος 600+ euro πηγα σε αλλο συνεργειο και με 0 κοστος μου καθαρισε τις φυσσες τις μονωσε εκανε διαγραφη σφαλματος και απο τοτε ολα οκ.
Καταλαβες γιατι λεω "φαρμακειο"
marduk - Τρι 24 Απρ 2007, 15:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω προσφατα εφτιαξα το αριστερο φτερο στο φαναρτζιδικο που συνεργαζεται με την peugeot στη γρηγοριου λαμπρακη , στο κερατσινι . 250 φτιαξιμο και βαψιμο το ιδιο φτερο ,χωρις αλλαγη . Και βεβαια θα τα πληρωσει ασφαλιστικη .
BADGIRL - Τρι 24 Απρ 2007, 22:40:50
Θέμα δημοσίευσης:
marduk έγραψε:
Εγω προσφατα εφτιαξα το αριστερο φτερο στο φαναρτζιδικο που συνεργαζεται με την peugeot στη γρηγοριου λαμπρακη , στο κερατσινι . 250 φτιαξιμο και βαψιμο το ιδιο φτερο ,χωρις αλλαγη . Και βεβαια θα τα πληρωσει ασφαλιστικη .

εμενα μου ειπαν τελικα 150,00€ με αλλαγη το φτερο και ψιλοσουλουπωμα τα γυρω γυρω.οχι αυθεντικο το φτερο ιμιτατιον αλλα δεν με πολυνοιαζει γιατι ειμαι καινουργια οδηγος και στανταρ κατι θα ξανακανω.και εννοειται οχι στην αντιπροσωπεια ουτε καν πηγα να ρωτησω.ελπιζω απλα να μην πολυφαινεται.
206 groupA - Τετ 25 Απρ 2007, 14:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε και πιο προσεκτικη απο εδω και περα.
BADGIRL - Κυρ 29 Απρ 2007, 01:18:14
Θέμα δημοσίευσης:
το πεζακι μου ειναι και παλι καλα!!!ειναι τελειο και παλι Very happy Very happy Very happy .ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας ελπιζω να μην την ξαναχρειαστω για κατι τετοιο Wink
Steve - Κυρ 29 Απρ 2007, 01:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά σου Smile
vinman - Κυρ 29 Απρ 2007, 08:19:41
Θέμα δημοσίευσης:
...με προσοχή απο εδώ και πέρα... Wink
Καλές διαδρομές... Wink
kleiw - Τρι 26 Αύγ 2008, 08:34:17
Θέμα δημοσίευσης: Χτύπημα στο φτερό
Καλημέρα . Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ . Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα !!!

Η ιστορία μου δεν διαφέρει πολύ απο τον θεματοθέτη . Και εγω χτύπησα το πεζάκι μου , αλλα στο δεξί φτερό . Ψάχνω για κάποιο καλό και οικονομικό φαναρτζιδικο στην Αττική .

Μπορειτε να με βοηθήσετε ?
Puzzle - Τετ 27 Αύγ 2008, 06:24:52
Θέμα δημοσίευσης: Re: Χτύπημα στο φτερό
kleiw έγραψε:
Καλημέρα . Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ . Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα !!!

Η ιστορία μου δεν διαφέρει πολύ απο τον θεματοθέτη . Και εγω χτύπησα το πεζάκι μου , αλλα στο δεξί φτερό . Ψάχνω για κάποιο καλό και οικονομικό φαναρτζιδικο στην Αττική .

Οταν λες οτι χτυπησες τι εννοεις? μονο γδαρσιμο η εχει κανει και καποιο βαθουλωμα..
Εγω παντως σε ενα χτυπημα το πηγα chips away..και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..με 100 ευρω το εφτιαξα στην αχαρνων στα πατησια..
Βεβαια η τιμη κυμαινεται αναλογως τι ζημια..και επειδη το ειχα ψαξει τοτε αρκετα να ξερεις ακομα οτι απο chips away σε chips away οι τιμες αλλαζουν..
Εγω παντως οταν ειδα τη δουλεια τους εμεινα αφωνος..φοβερη δουλεια και το φτιαχνουν μονο τοπικα..
Steve - Τετ 27 Αύγ 2008, 07:59:42
Puzzle έγραψε:
Εγω παντως σε ενα χτυπημα το πηγα chips away..και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..με 100 ευρω το εφτιαξα στην αχαρνων στα πατησια..

Χτύπημα σε ποιό μέρος του αυτοκινήτου?
kleiw - Τετ 27 Αύγ 2008, 11:54:20
Puzzle έγραψε:
kleiw έγραψε:

Οταν λες οτι χτυπησες τι εννοεις? μονο γδαρσιμο η εχει κανει και καποιο βαθουλωμα..
Βεβαια η τιμη κυμαινεται αναλογως τι ζημια..και επειδη το ειχα ψαξει τοτε αρκετα να ξερεις ακομα οτι απο chips away σε chips away οι τιμες αλλαζουν..
Εγω παντως οταν ειδα τη δουλεια τους εμεινα αφωνος..φοβερη δουλεια και το φτιαχνουν μονο τοπικα..

Χοντρή ζημειά ! Ημουν διακοπές και το πήγα σε μηχανικό στο νησί για να το φτιάξει , αλλα εφτιαξε μονο το μηχανικό μέρος και μου είπε να παω σε φαναρτζίδικο στην Αθήνα για την λαμαρίνα . Εχει τσαλακωθεί ....... Sad
Απο οτι καταλαβα θα χρειαστεί κάποια αλλαγή και καλό θα ήταν να βρω κάποιο μεταχειρισμένο πλαινό .
Είμαι πρωτάρα και δεν εχω ιδέα τι να κάνω ........... Help !
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες