Lef205 έγραψε: |
τα εχω στο μουλαρι αυτα τα λαστιχα . . . απλα μακρια! ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Δεν ξερω για τα S-Drive (χρειάζεται προσωπική εμπειρία) αλλά τελικά (για όλους το λέω) το θεμα περισσότερο έγκειται στο αν εσύ θα τα ζεσταίνεις. |
Τα C-Drive είναι ιδανικότερα για τον χαρακτήρα-δυνατότητες του αυτοκινήτου σου και δοκιμασμένα. |
bruno21 έγραψε: |
λεω να παω να βαλω τα s-drive ξερει κανεις ποθ να παω για καλη τιμη? |
Steve έγραψε: | ||
Εεε... νταξ... ![]() |
...που σημαίνει ότι αν ο οδηγός επιμένει και έχει άλλες απαιτήσεις ή δυνατότητες υπάρχουν ευτυχώς ελαστικά για όλα τα γούστα... |
gia to diko mou me ta 75 alogakia kanoyn ta s-drive tha zestenontai? |
Δεν ξερω για τα S-Drive (χρειάζεται προσωπική εμπειρία) αλλά τελικά (για όλους το λέω) το θεμα περισσότερο έγκειται στο αν εσύ θα τα ζεσταίνεις.
Τα C-Drive είναι ιδανικότερα για τον χαρακτήρα-δυνατότητες του αυτοκινήτου σου και δοκιμασμένα. Επίσης και τα AVON ZV3. Μιλάμε για πολύ καλές τιμές αγοράς και με κορυφαία απόδοση στην κατηγορία τους. |
Randy έγραψε: |
μωρε τι λεει ο steve?εγω continental ειχα για 45000χλμ για 4 χρονια και τη μερα που τα αλλαξα, μου λεει ο λαστιχας, μα γιατι να τα αλλαξεις? ακομα καινουρια ειναι.. εσυ ειπες οτι στο προφιλ δε φαινοταν τιποτα.. σε μενα φαινοντουσαν ολα! τα exalto2 ειναι τα καλυτερα..αυτα εβαλα. ισως και τα yokohama τα parada να ναι καλα, ομως δε βγαινουν σε 195/55/15.. δυστυχως.. |
Randy έγραψε: |
ισως και τα yokohama τα parada να ναι καλα, ομως δε βγαινουν σε 195/55/15.. δυστυχως.. |
Βγαίνουν σε 195-50/15. |
gio_rallye έγραψε: |
τα yokohama s.drive τα εχει δοκιμασει κανεις σε 207 gt/rallye/rc, ; η μαλλον τα εχει τοποθετησει καποιος ? εντυπωσεις? αξιζουν σε σχεση με τα πι ζιρο που εχουν μαμα ? |
Σε τέτοια διάσταση και κιλά αμαξώματος, βάζεις Parada, όχι S-Drive. |
ακριβως. γιατι εγω μια το παω χαλαρα μια το μαμαω, αμα ημουν κανας χερας και το πηγαινα συνεχως στα ορια χαιρω πολυ, τα parada θα ηταν τα ιδανικα. γι'αυτο σκεφτομαι τα s-drive ασε που σε τιμη πρεπει να ειναι καλυτερα απο τα p-zero. ![]() ![]() ![]() ![]() |
ακριβως. γιατι εγω μια το παω χαλαρα μια το μαμαω, αμα ημουν κανας χερας και το πηγαινα συνεχως στα ορια χαιρω πολυ, τα parada θα ηταν τα ιδανικα. γι'αυτο σκεφτομαι τα s-drive ασε που σε τιμη πρεπει να ειναι καλυτερα απο τα p-zero. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν χρειάζεται να είσαι χεράς και να το πηγαίνεις συνεχώς στο όριο. Βάζεις ένα καλό λάστιχο πρώτα απ' όλα για τον εαυτό σου και την ασφάλεια σου, και όλα τα άλλα έρχονται... |
android έγραψε: |
επιμενω το s drive ειναι καλυτερο απο καποιον που δεν θελει να παλευει με τα νερα κτλ...θα τα φοραει ολο το χρονο οχι μονο καλοκαιρι...θελει μια ιδιαιτερη σχεση με τον οδηγο το parada στο βρεγμενο... ![]() |