PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ρυθμιστης υποπιεσης!!!!

zogris - Δευ 09 Απρ 2007, 16:04:49
Θέμα δημοσίευσης: ρυθμιστης υποπιεσης!!!!
γεια σας πεζάκιδες !!!έχω αλλαξει 5 ρυθμιστες υποπίεσης και αυτοί χαλάνε συνεχώς μετά απο λίγο διάστημα ξέρςει κανεις κατι γι'αυτους?Τι τους επηρεάζει? Evil
Touristas - Δευ 09 Απρ 2007, 17:30:26
Θέμα δημοσίευσης:
Την φύσα του αισθητήρα την έχεις αλλάξει ?
Αυτό που τους επηρεάζει είναι το λάδι (από τις αναθυμίασης) και η βρόμα που
πιάνουν.
Καλό είναι να κάνετε εάν έλεγχο στα καλώδια.
Ivang - Δευ 09 Απρ 2007, 18:33:58
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ εδώ και 3 χρόνια αλλά έκτοτε όταν μαζεύει λάδι και βρώμα τον βγάζω και με λίγο διαλυτικό τον καθαρίζω και είναι πάλι σαν καινούριος. Αισθητήρας είναι δε νομίζω ότι χαλάει, απλά αυτό που επικάθεται πάνω του δεν του αφήνει να μεταδώσει σωστές πληροφορίες. Όταν μου τον άλλαξαν μου έδωσαν τον παλιό τον οποίο καθάρισα και τον ξαναέβαλα, κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα έχω και τον καινούριο να κάθεται για ώρα ανάγκης. Φταίνε όλα τα ελευθέρας φίλτρα, φιλτροχοάνες και το λαδάκι που τους βάζουμε ... Wink
zogris - Δευ 09 Απρ 2007, 18:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
την φύσα του αισθητηρα δεν την έχω αλλάξει αλλά δεν πιστεύω να είναι απο αυτήν το πρόβλημα όσο για το καθάρισμα δεν το είχα προσπαθήσει στις 4 τελευταίες μόνο την πρώτη φορά το δοκίμασα και δεν είχε βελτιωθεί.θα ξαναδοκιμάσω καθαρισμό και θα σας πώ! Exclamation
corey - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 14:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν χαλάει πως το καταλαβαίνεις?? Πόσο πρέπει να δουλεύει κανονικά. Σε εμένα από όσο θυμάμαι δουλεύει γύρω -0,44 κάπου εκεί στο ρελαντί.
Ειναι νορμάλ?
zogris - Κυρ 06 Μάϊ 2007, 15:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
εγω το καταλαβένω απο τις συνεχείς διακοπές και αρυθμίες το πόσο δουλεύει δεν ξέρω!
corey - Κυρ 06 Μάϊ 2007, 18:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα.. κ σε μένα τις πιο πολλές φορές παίζει το ρελαντί (όχι ο δίκτης, απλά το νιώθω να κάπως τρέμει το αυτοκίνητο), αλλά η υποπίεση μένει σταθερή (έχω οργανάκι). Λέτε το τρέμουλο να είναι από αυτό?
zogris - Κυρ 06 Μάϊ 2007, 22:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
κοίτα για να σου δώσω να καταλάβείς το τι μου κάνει θα στο εξηγήσω!
Π.Χ. όταν πηγαίνω στο δρόμο και έχω περίπου 3000 rpm στο στροφόμετρο ξαφνικά κάνει σα να πατάω και αφήνω το γκάζι συνέχεια!Αυτό και όχι απλές αρρυθμίες αλλα δεν πάβει να σου δημιουργόυνται και απο αυτό εσένα όλα απο κάπου ξεκινάνε!
volvos - Δευ 21 Μάϊ 2007, 16:28:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απο αρκετες μερες καταφερα να το παω στη πεζο σημερα...
και μενα εκανε τρελλα μπουκωματα και κοψιμα παντου...
το αμαξι κοινως σερνοταν...

πορισμα? κομμενη φυσσα αισθητηρα υποπιεσης...στο μεταξυ για ενα ανεξηγητο λογο δε το εδειχνει στο διαγνωστικο....

ευτυχως που ειναι ασχετος ο μηχανικος μου και το βρηκε αμεσως...
αχρηστος τελειως λεμε Laughing
antonios16V - Δευ 21 Μάϊ 2007, 21:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη τις αναθυμιασεις τις εχεις πεταξει εξω?
Sidobre - Δευ 21 Μάϊ 2007, 22:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Μετα απο αρκετες μερες καταφερα να το παω στη πεζο σημερα...
και μενα εκανε τρελλα μπουκωματα και κοψιμα παντου...
το αμαξι κοινως σερνοταν...

πορισμα? κομμενη φυσσα αισθητηρα υποπιεσης...στο μεταξυ για ενα ανεξηγητο λογο δε το εδειχνει στο διαγνωστικο....

ευτυχως που ειναι ασχετος ο μηχανικος μου και το βρηκε αμεσως...
αχρηστος τελειως λεμε Laughing

Πάλι καλά...
Στο δικό μου παρά την διάγνωση, παρά και την προληπτική αλλαγή του Map, παρά το ίδιο σφάλμα, πάλι καλώδια δεν αλλάζουμε... Είδες αν ο μηχανικός θέλει.... Laughing Laughing
Sidobre - Δευ 21 Μάϊ 2007, 22:11:58
Θέμα δημοσίευσης:
antonios16V έγραψε:

Εγώ πάντως επειδή οι αναθυμιάσεις πάνε σύνεφο, έβαλα δοχείο αναθυμιάσεων (είμαι και οικολόγος, τί να κάνω...)
PHSYBORG - Τρι 22 Μάϊ 2007, 09:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
antonios16V έγραψε:

Εγώ πάντως επειδή οι αναθυμιάσεις πάνε σύνεφο, έβαλα δοχείο αναθυμιάσεων (είμαι και οικολόγος, τί να κάνω...)

τελικα πιστευω ειναι η καλυτερη λυση αυτο

σε ποιο σημειο το βιδωσες εσυ?
volvos - Τρι 22 Μάϊ 2007, 10:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
εγω αναθυμιασεις τις ριχνω κανονικα...ειμαι πιο οικολογος απο ολους...

φιλιπ αυτο που δειχνεις θα εχει ενα σκασμο λεφτα...
του τασου ηταν τσιγγινο ποτηρακι με καπακι Laughing
επισης ο τασος δεν εχει μπαταρια εμπρος οποτε....εχει χωρο
PHSYBORG - Τρι 22 Μάϊ 2007, 10:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
το βρηκα με 60ε!
χωρις μπαταρια ναι εχει χωρο καργα Wink
αλλα καπου θα στριμωχνεται κ σε μας !
volvos - Τρι 22 Μάϊ 2007, 13:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Πάλι καλά...
Στο δικό μου παρά την διάγνωση, παρά και την προληπτική αλλαγή του Map, παρά το ίδιο σφάλμα, πάλι καλώδια δεν αλλάζουμε... Είδες αν ο μηχανικός θέλει.... Laughing Laughing

μια ειναι η λυση... λουσε τον με βενζινη και καψτον ζωντανο...
αχρηστος το παιζει και μηχανικος...αει σιχτιρ με τα λαμογια...

αν θες να σου στειλω με πμ τα στοιχεια του δικου μου μηχανικου που ειναι καλος και αξιοπιστος...βεβαια γινεται πατερας και μας τα εχει κανει λιγο τσουρεκια...που να αρχισει και τα γερμανικα Cool
Sidobre - Τετ 23 Μάϊ 2007, 09:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μια ειναι η λυση... λουσε τον με βενζινη και καψτον ζωντανο...
αχρηστος το παιζει και μηχανικος...αει σιχτιρ με τα λαμογια...

αν θες να σου στειλω με πμ τα στοιχεια του δικου μου μηχανικου που ειναι καλος και αξιοπιστος...βεβαια γινεται πατερας και μας τα εχει κανει λιγο τσουρεκια...που να αρχισει και τα γερμανικα Cool

Και ο δικός μου πατέρας θα γίνει.... Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Φίλλιπε το Δοχείο που έβαλα, είναι αυτό που συμβουλεύει η Peugeot Sport (με κωδικό από 309 ή J5 αν θυμάμαι καλά) παγουράκι νερού το οποίο έχει 2 σωστές τρύπες όπως αυτό που δείχνεις. Το στερέωσα εκεί που έπιανε το φιλτροκούτι κάποτε. Χωράει και με την μπαταρία (στην ουσία αν έχεις σκούπα, κάτω από αυτήν). Πάνω από αυτό θα μπει το φιλτροκούτι που έχω σχεδιάσει.

A, τιμή γύρω στα 15-20 ευρώ.
PHSYBORG - Τετ 23 Μάϊ 2007, 10:13:26
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρα...παω να ενοχλησω το Σαββατο τον ''γνωστο'' μας ! Wink
Cobras - Κυρ 17 Ιούν 2007, 12:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορειτε να μου πειτε που ακριβως ειναι ο αισθητηρας αυτος? και πως βγαινει θα χρειαστει ξεβιδωμα? Αν μπορει καποιος να βαλει φωτογραφια θα μουν ευγνομων
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες