Παράθεση: |
Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πάει το θέμα σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο για να τελειώνουμε μια και καλή.
Ο ΣΟΑΑ θα έλεγα εγώ ότι είναι και ο πιο αρμόδιος φορέας στην προκειμένη περίπτωση. |
MEMsound έγραψε: |
Νομιμοποιήθηκε η μεταφορά αγωνιστικών με τρέιλερ!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=14177 |
tsosmoulis έγραψε: |
θέλει να αγοράσουμε και transit τώρα δηλαδή... ![]() |
Pughell έγραψε: |
Μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει μια τετοια διαδρομη για το σασμαν σου. |
Απο εντονη φθορα μεχρι και σπασιμο γραναζιου για τον λογο του οτι η βαλβολινη χτυπαει κοκκινα απο θερμοκρασιες και δεδομενου οτι η 5η ειναι στο πιο "στεγνο" σημειο του σασμαν,ποναει περισσοτερο απο ολες τις υπολοιπες.
Μαλιστα επειδη τα σχεσατα σασμαν δεν εχουν τις γωνιες(δοντιων) που εχουν τα εργοστασιακα η λιπανση σε καποιες περιπτωσεις ειναι ελλειπης με οτι συνεπαγεται αυτο σε "αναμμενα" γραναζια,κλπ... Το πιο συχνο φαινομενο που παρατηρειται συνηθως ειναι να "κολλαει" η 5η μεσα και να μην βγαινει καθολου ή να βγαινει με εντονη δυσκολια. |
Μητσο,μην μασας,τους αγωνιζομενους δεν τους πειραζουν πια... ![]() |
Απλα φροντιζε τουλαχιστον να αλλαζεις ταχυτητες σε τακτα διαστηματα και να μην αφησεις μεσα την 5η,παρα τις λιγες στροφες.
Εννοω οτι ναι μεν θα πας με 5η αλλα καθε μισαωρο περιπου βαζε και την 4η για κανενα 10 λεπτο να το ξεκουραζεις λιγο. Εσπασαν σασμαν ετσι,για αυτο στο λεω... ![]() |
Τι να πω ρε γιατρε μου,εμεις παντως και το μαυρο αλλα και το κιτρινο,τα τραβαμε με δυο κανονικα ΙΧ...
Τωρα αν κατω απο την Λαμια τραβανε ζορια οι δικοι σας,δεν ξερω τι να πω,παντως και στο Παλαδιο παλι δεν μας σταματησε καποιος... ![]() |
Ε,ναι,αμα το θετεις ετσι(ατυχημα) εκει οντως μπλεκονται τα πραγματα... ![]() |