PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ο καθρέφτης μου έμεινε στα χέρια!!!

panosgep - Κυρ 01 Απρ 2007, 22:33:41
Θέμα δημοσίευσης: Ο καθρέφτης μου έμεινε στα χέρια!!!
#@%^@&#&#*%%*%%#^*&$@
Και συνεχίζω @%^^$)*^@*@!!
Λοιπόν πάω να κλείσω τον #^$*&$@! καθρέφτη και μου μένει στα χέρια!!!
Επειδή ήδη τον έχω αλλάξει μια φορά και δεν θέλω να τον ξαναλλάξω κολλάει κάπως η $#^#$!&&@&@ ή πρέπει οπωσδήποτε να πάρω άλλον;
(Νομίζω έχει σπάσει εκεί που βιδώνει ή εκεί που γυρίζει)(Δεν φαίνεται να έχει αλλού πρόβλημα)
Touristas - Δευ 02 Απρ 2007, 07:34:53
Θέμα δημοσίευσης:
Εάν έχει σπάσει , που μάλλον έχει σπάσει για να σου μείνει στο χέρι , πας για άλλον Confused
panosgep - Δευ 02 Απρ 2007, 08:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Αργύρη τόσο εύκολα σπάει;
Ούτε τον πίεσα ούτε τον έχω ξαναχτυπήσει!
Αν σπάει έτσι απλά δεν αξίζει να τον αλλάξω. (Θα κυκλοφορώ σαν τους Χάρους παππούδες με ένα καθρέφτη).
Touristas - Δευ 02 Απρ 2007, 08:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν σπάει έτσι εύκολα και μου φαίνεται παράξενο που σου έμεινε έτσι στα χέρια.Rolling eyes
Να σε ρωτήσω κρέμασε όλος ο καθρέπτης ή έφυγε το τζάμι μόνο;
cipher - Δευ 02 Απρ 2007, 14:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εκτός αν πέρασε κανένας από δίπλα σου κάποια στιγμή και στον χτύπησε, με αποτέλεσμα να στον ραΐσει. Απλά έτυχε με το άνοιξε-κλείσε να σου μείνει στο χέρι αυτή τη στιγμή. Προσωπικά τους ανοιγοκλείνω αρκετά και φτου-φτου ποτέ δεν είχα πρόβλημα (κι ελπίζω να μην έχω!).
panosgep - Δευ 02 Απρ 2007, 23:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Δεν σπάει έτσι εύκολα και μου φαίνεται παράξενο που σου έμεινε έτσι στα χέρια.Rolling eyes
Να σε ρωτήσω κρέμασε όλος ο καθρέπτης ή έφυγε το τζάμι μόνο;

Ολάκερος, από πάνω μέχρι κάτω.Έσπασε ο μηχανισμός που το γυρίζει.ΣΟΚ όταν το είδα Exclamation Exclamation Exclamation
Δεν είχε χτυπήσει πουθενά ρε γμτ, και το λέω γιατί τον πίεσα πολύ για να κλείσει, αλλά αντί να κλείσει μας άφησε χρόνους.
Και η πλάκα ποια είναι. Τον ίδιο καθρέφτη μου τον είχε πάρει παραμάζωμα ένας γάιδαρος πριν 2 χρόνια και τον είχα αλλάξει Exclamation
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες