antonios16V έγραψε: |
Τα κατα ειναι οτι με 95οκτ 'χτυπαει' πειρακια και υπαρχει μικρο προβλημα στα καυσαερια στο 'ρελαντι' αλλα καρτα βγαζει κανονικα. |
antonios16V έγραψε: |
...Ροικη εξελιξη καπακιου
... |
sps έγραψε: |
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
-αξιοπιστια-ωστηρια?(παντως τοποθετουνται παστιλιες) -πειρακια με 95 ΡΟΝ στις 2500-4500 |
Miltellas έγραψε: | ||
Δηλαδή τί εξέλιξη χρειάζεται το καπάκι μας για να βελτιωθεί η ροϊκότητά του; |
Sidobre έγραψε: | ||||
Οταν λέμε ροική, δεν μιλάμε μόνο για αύξηση ροικότητας με αυτή, καθαυτή την λέξη. Οταν λέμε σωστή ροϊκή, μεγαλώνουν τη διάμετρος του αυλού της βαλβίδας και της έδρα της. Στην ροϊκότητα λειαίνονται ολες οι απότομες γωνίες ενώ τέλος λειαίνονται όλοι οι αυλοί. |
kpsig έγραψε: |
Εγώ πάλι έχω άλλη άποψη περί ροικής.
Σε κάποια σημεία θέλει ΣΤΕΝΕΜΑ ο αυλός, κάπου θέλει γυάλισμα και κάπου αγρίεμα. Και βεβαίως, τα σπασίματα να εξαφανιστούν. Και τέλος, σε κάποια σημεία πρέπει να φτιάξεις και την κατεύθυνση της ροής! Δεν είναι δικές μου εφευρέσεις. Από forum για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τα έχω μάθει. Στο μοτέρ του 205 απέδωσαν άψογα αν και δεν είχα μέτρο σύγκρισης παρά μόνο με την παλιά απόδωση. |
kpsig έγραψε: |
Βασικό λάθος είναι το γυάλισμα της εισαγωγής. Αν τη γυαλίσεις παντού, τότε θέλει δουλεια η βαλβίδα.
Αλλιώς σκότωσες τη ροπή. Από την άλλη, στην εξαγωγή πρέπει να είναι καθρέπτης ο αυλός! |
Pugobios έγραψε: |
Τ πειράκια πρέπει να είναι απο το πρόγραμα ![]() ![]() |
BTS έγραψε: | ||
Πως δεν υπάρχει.. Αν ο δυναμική σχέση συμπίεσης είναι πολύ μεγάλη, συμβαίνει πιο εύκολα προανάφλεξη. Τυπικό φαινόμενο όταν κάποιος βάζει λίγο πιο άγριο εκκεντροφόρο από τον εργοστασιακό και αυξάνει παραπάνω απ' όσο χρειάζεται την συμπίεση. |
sps έγραψε: | ||||
Οποτε Πετρο τι προτεινεις? Εγω δεν εχω πειραξει συμπιεση. |
Πέτρο αυτό το είπα επειδή δεν έχει πειράξει συμπίεση ![]() ![]() |
Πέτρο αυτό το είπα επειδή δεν έχει πειράξει συμπίεση ![]() ![]() |
sps έγραψε: | ||
Γενικα οι bosch εχουν λιγο αβανς, αμα κοψουμε κι αλλο δε νομιζω οτι αυτο ειναι καλο. Οταν επαιμβαινουμε στο προγραμμα δινουμε κι αλλο αβανς, τωρα πως το καταφερνουν και δε βαραει πειρακια, μαλλον θα οφειλεται και στο περισσοτερο καυσιμο. |
volvos έγραψε: |
αντωνη μας μαμησες τωρα...
εισαι σιγουρος οτι εχεις τοσο μεγαλο βυθισμα?10??? μου φαινεται τελειως κουλο. τα ελατηρια των βαλβιδων μας ειναι πολυ μαλ**α (πιο πολυ απο 106) και την ακουνε με βυθισματα πανω απο 9 σχετικα. τα εχουμε πει ακι στο σιτροεν φορουμ(πσκαρμ) (μη γελατε μαλ**ες?) και θυμαμαι οτι τοτε μου ελεγες για 250κατι και 8κατι βυθισμα... |
kpsig έγραψε: | ||||||
Εγώ πάλι έχω άλλη άποψη περί ροικής. Σε κάποια σημεία θέλει ΣΤΕΝΕΜΑ ο αυλός, κάπου θέλει γυάλισμα και κάπου αγρίεμα. Και βεβαίως, τα σπασίματα να εξαφανιστούν. Και τέλος, σε κάποια σημεία πρέπει να φτιάξεις και την κατεύθυνση της ροής! Δεν είναι δικές μου εφευρέσεις. Από forum για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τα έχω μάθει. Στο μοτέρ του 205 απέδωσαν άψογα αν και δεν είχα μέτρο σύγκρισης παρά μόνο με την παλιά απόδωση. Βασικό λάθος είναι το γυάλισμα της εισαγωγής. Αν τη γυαλίσεις παντού, τότε θέλει δουλεια η βαλβίδα. Αλλιώς σκότωσες τη ροπή. Από την άλλη, στην εξαγωγή πρέπει να είναι καθρέπτης ο αυλός! |
Pughell έγραψε: | ||||||||
Τα μηχανακια στροφαρουν 11000 οποτε το φασμα 3000-6000 ειναι το χαμηλο τους για να μην πω το ρελαντι τους οποτε το γυαλισμα των αυλων δεν ειναι και οτι καλυτερο καθως το μιγμα ποτε δεν θα εχει τοσο μεγαλη ταχυτητα για να γλιτωσεις την σταγονοποιηση του. ![]() |
Pughell έγραψε: |
Βασικα δεν ξερω αν θα επρεπε να ποσταρω εδω απλα επειδη ειναι ιδιου επιπεδου για αυτο και το βαζω. ![]() Αυτη ειναι η αντιπροταση της Cat για light εκκεντροφορους. Υποθετω οτι θα λειτουργουνε χωρις προγραμμα,οπως και οι μπουμπισιοι... http://www.catcams.be/800x600/prod01Adata.htm?PN1322701?PN13227xx.js Λογικα θα βγαζουν και αλλες εταιριες αναλογο προφιλ,σωστα; ![]() |
Pughell έγραψε: |
Παρολο που εχω τον καταλογο τους,δεν βρηκα κατι... ![]() |
paidia/
οι κατ και οι παιπερ ποσο εχουν? |
ψιτ εσυ.
αν ειναι να δωσω 800 για δυο εκκεντροφορους να το χεσω... 200 εχουν οι μαμα του 106 200 προγραμμα 100 ο καταλυτης του τασου 200 ενα μεσσαιο τελικο 120 ενα διχαλο 100 ενα χταποδι 106 τα φτασαμε τα 800? και ποσο ειπαμε δινουν? ποσααααα? |
200 προγραμμα |