volvos έγραψε: |
de κανω πλακα εκτος αν δε θες να ξαναπαρεις 206 αλλα με αυτα τα λεφτα και να θες.....
συμφωνα με το δοκιμαστη του κλαμπ papaki το μονο που αξιζει με 1000 σε αυτα τα λεφτα ειναι το παντα σπορτ ![]() και συμφωνα με τον ιδιο θα το προτιμουσε και απο καινουργιο 206 αυτη τη στιγμη ![]() |
Baphomet έγραψε: |
το 206 για όποιον δε το διάβασε στο άλλο τόπικ έγινε παλιοσίδερα οπότε κοιτάω σιγά σιγά για τον αντικαταστάτη... δυστυχώς στην κατηγορία δεν βρίσκω πλέον τίποτα στα επίπεδα του 206 μου από εξοπλισμό/εμφανιση/επιδόσεις/τιμή. Δε θέλω μεταχειρισμένο, μιλάω για καινούριο αυτοκίνητο πάντα. Το οικονομικό περιορίζεται γύρω στις 14.000-15.000 ευρώ... καμμιά πρόταση??????? |
η φιατ ειναι πολυ καλη στα τεστ ντραιβ/
σιγουρα θα βρεις ενα... ειναι ομως πουλμαν ρε γα**το...κατα τα αλλα ειναι φοβερο αμαξι... παντως μεχρι τα 15 το 206 1.6 ειναι καλη περιπτωση... μετα πας φιεστα st με 16κατι (αν τρεχει ακομα η προσφορα...) |
MEMsound έγραψε: |
Παναγιώτη το ST που λες είναι 1,6 ή το 2,0? |
MEMsound έγραψε: |
σορρυ αλλά το c2 μέσα είναι σαν το 107...
το κοίταγα κι εγώ πριν πάρω το πρώτο μου 206 και είχα απογοητευτεί... το corsa είναι για εμένα το πιο όμορφο σύγχρονο (μαζί με το 207 αλλά μάλλον θα έδινα την 1η θέση στο corsa) αλλά στα 1400 δεν ξέρω τι θα λέει στο δρόμο λόγω βάρους (ενώ επίσης δεν ξέρω τι λέει οδηγικά) |
Ghost Dog έγραψε: | ||
2.0 |
stevon????????????????????
1.6 dynamique 14.500 υπαρχει ακομα? |
Baphomet έγραψε: |
καλά είναι όλα αυτά αλλά επειδή τα λεφτά αυτά μόνο για 1.4 με βγάζουν, το να πάρω αυτοκίνητο που να ζυγίζει τόσα κιλά όσο το c4 ή το 207 δεν λέει ειδικά από την στιγμή που δεν χρειάζομαι τους χώρους... αν ήταν για 1.6 θα το συζήταγα ίσως, αλλά για 1.4 όχι. |
brz20 έγραψε: | ||
Οτι επιλεξεις καλο θα ειναι εφοσον θα το θες. Μην σε χασουμε ομως απο την παρεα. |
egο παντως αν μου κλεβανε τωρα το 206 ή με τρακαραν
θα επαιρνα ΔΑΓΚΩΤΟ ΕΝΑ ραλλυ 1.6 8ν ( το καλυτερο ραλλυ για οσους ξερουν) που πωλειται στις αγγελιες με ενα ταληρακι και πολλα λεω... και θα κραταγα και τα 10 για να παρω μετα απο λιγο μολις ξελασκαρω ενα 1.4 πολης π.χ ενα γκετζ 1.4 που ειναι γα** για να κανω ταξιδια βολτες κλπ... |
pappaki έγραψε: |
Αν μπορείς να γίνεις ανατρεπτικός πάρε panda 100 και δεν θα το μετανιώσεις. Πραγματικό παιχνίδι... Αν παραμένεις στις σταθερές αξίες Fiesta 1.6 S ενώ αν κάνεις συμβιβασμό στις επιδόσεις και το απλό Swift παρουσιάζει κάποιο οδηγικό ενδιαφέρον! |
Baphomet έγραψε: | ||
δε με χάνετε, αυτό είναι σίγουρο ![]() ![]() ![]() |