volvos έγραψε: |
μαμα τα 206 ολα εχουν 22.κατι τρομπα....
λευτερη τι λες?αξιζει? |
drulic έγραψε: |
Με έβαλες στην πρίζα με το pm και άρχισα να ψάχνομαι με την τρόμπα που ούτε καν που θυμόμουν τι έχω πάνω.
Νόμιζα 22 αλλά τελικα είναι 20 ![]() Λίιιιγο offtopic: Τί νέα έχεις για τα 2.500... ? ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Ενα τηλεφωνο ομως δεν πηρες τον φιλο σου τον Λευτερη μηπως θελει και αυτος . . . ![]() |
drulic έγραψε: | ||
ΜΠΑ... για κοίτα τις αναπάντητες σου Λευτεράκο πριν 2-3 μέρες? O drulic θυμάται... lol ![]() |
z@ck! έγραψε: |
εχουμε και λεμε.....
εβαλα σημερα τις ΑΤΕ δαγκανουλες 247 στο xsi "μου" με τα DS2500 και τους μαμα δισκους ....... οσο αφορα το πενταλ και την αισθηση .... κακη μπορω να πω!!!! η διαδρομη του πενταλ μεγαλωσε τουλαχιστον κατα 1/3 + χρειαζομαι σιγουρα μεγαλυτερη τρομπα!!! το set-up ειναι βεβαια λιγο ως πολυ χαλία 1, τρομπα bendix 20αρα δυο εξοδων 2, ABS bendix πρωτης γενιας 3. δαγκανες ΑΤΕ απο saxo vts - rallye 4. τακακια ds2500 καινουρια 5, δισκους μαμα 6, υγρα ate καινουρια φυσικα (δεν θυμαμαι κωδικο) 7, 165-70-14 continental ecocontact 3 του '06 παραγωγη (δεν θελω σχολια, το αυτοκινητο δεν εχει ερθει ακομα στα χερια μου και ο αδερφος το ειχε για αποσυρση , τα ειχε επανω απο τον μαη που το αγορασε, οταν γινει δικο μου θα φανε eco-πεταμα) *ολα τα παραπανω τα αναφερω πληροφοριακα, ξερω οτι ειναι για τα μπαζα ** θα δοκιμασω να κρατησω το ABS, θελω να εξαντλησω καθε αλλο παραγοντα στο φρενο μου και μετα αν ειναι να το βγαλω ![]() τι τρομπουλα λετε να παρω ? θα ηθελα να μαθω αν μπαινει απο κατι πιο καινουριο PLUG&PLAY ωστε να μην της κανω και rebuild αμεσως .... υποψην οτι μεχρι το καλοκαιρακι θα βαλω και πισω αξονα με δισκους και οταν φαω τα τακακια θα μπουν και 266... ![]() |
καλημερα ...και παλι...
εχει κανεις ιδεα ποιες τρομπες απο αλλα μοντελα με δυο εξοδους κανουν σε 106? Απο ποια μοντελα PSA Group γενικα? ευχαριστω |
παρε τα φρενα.... βαλτα.... και αμα εχεις καποιο προβλημα..... τοτε ρωτα!!!!
γραφε και με στοιχεια... η τρομπα σου δεν πρεπει να ειναι 20αρα και και αμα ειναι να ξερεις σιγουρα τι ειναι........ μην γραφεις παντου και οτι να'ναι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εδω εισαι ![]() http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14206&start=80 ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Η τρόμπα φρένων τί σχέση έχει με το abs? ![]() |
teo106 16v 2001 έγραψε: |
μολις πριν απο λιγα λεπτα εβαλα στο 106 μου αντλια φρενων απο πεζω παρτνερ (23.8mm) |
iceage έγραψε: | ||
Καταρχήν να σου ευχηθώ καλά και ασφαλή χλμ. Και τώρα οι ερωτήσεις. Μπορείς να πεις τιμή της τρόμπας? Η τρόμπα που πήρες ήταν για abs ή όχι?(δλδ έχει 2 ή 4 τρύπες για σωληνάκια). Τι μάρκας είναι?(Bosch ή Teves?) Χρειάστηκες τίποτα άλλο για την εγκατάσταση?(δλδ τίποτα o-ring , δοχεία φρένων?) Χρειάζεται κάποια φύσα για να ταιριάξει στην υπάρχουσα του αυτοκινήτου?(για την ένδειξη της στάθμης) Έκανες κάποια ρύθμιση του άξονά της για την τοποθέτηση? Τώρα για τα σέρβο. Τα 106 με ABS φοράν σέρβο με διάμετρο 225mm, σε αντίθεση με αυτά που δεν έχουν ABS και φοράν σέρβο με διάμετρο 200mm. |