PSClub - Hellas

Φρένα - 106 - Τρόμπα φρένων

WilDuck - Τετ 21 Μάρ 2007, 11:01:59
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Τρόμπα φρένων
Ίσως να μην αρμόζει εδώ αυτό το θέμα, αλλά θα ήθελα μια απάντηση και στα 2 ερωτήματα και είπα να μην ανοίξω 2 topic. Rolling eyes

Αλλάζω το μοτέρ μου (1.4) με το 1.6 8ν από rallye.

Μαζί με το μοτέρ θα μπουν και μπροστινά φρένα από 13άρι rallye με δίσκους ΟΜΡ, τακάκια και σωληνάκια υψηλής.

-> Θα χρειαστεί αλλαγή η τρόμπα φρένων? (πίσω δε θα μπουν δισκόφρενα).

-> Θα χρειαστεί αλλαγή η τρόμπα βενζίνης? (φοβάμαι μήπως αυτή απ'το 1.4 λειτουργεί με λιγότερα bar και τα μπεκ δεν ψεκάζουν σωστά).

Κάποιος που να γνωρίζει?

* Οι παραπάνω τρόμπες ταιριάζουν και από 13άρι rallye ή πρέπει να είναι απαραίτητα από 16άρι?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Wink
Gr@lly - Πεμ 22 Μάρ 2007, 02:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
Η τρόμπα σίγουρα δεν κάνει απο 1,4..
Από 106 13αρι κάνει και είναι μία χαρά...
Βέβαια άν δεν κάνω λάθος θέλει πατέντα για να μπεί..
Τα φρένα του 1.3 , 1,6 8v ,1,6 16v είναι ίδια..
Αρα δεν παίζει πρόβλημα.....
Lef205 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 02:37:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τρομπα βενζινης πρεπει να αλλαξεις με καποια απο τα μεγαλυτερα αδερφια μπαινει χωρις καμια πατεντα.
Για την τρομπα φρενων και το σεβρο καλο θα ηταν να βαλεις απο ραλλυ, αλλα απο προσωπικη εμπειρια οταν εκανα τα ιδια σε ενα 205 ειχα βαλει φρενα απο ραλλυ καιαξονα πισω κρατησα μαμα τρομπα και σεβρο για μια περιοδο χωρις κανενα προβλημα. Confused
WilDuck - Πεμ 22 Μάρ 2007, 09:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Thumbs Up

Ξέρετε τι παίζει με τον κατανεμητή φρένων?
Αυτό που είναι στον πίσω άξονα.

Έχει το δικό μου?
Και αν δεν έχει, πρέπει να βάλω?
Touristas - Πεμ 22 Μάρ 2007, 10:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει και δεν χρειάζεται να βάλεις τώρα.
Εάν πάρεις άξονα ολόκληρο από rallye θα τoν έχει επάνω.
Τα μόνα παλιά 106 που είχαν κατανεμητές ήταν τα XSI με ABS και είχαν ένα για κάθε τροχό πίσω.
WilDuck - Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
THANK YOU, THANK YOU ! Wink

---

Άρα, τρόμπα φρένων 1.6 και 1.3 είναι ίδια.

Η τρόμπα βενζίνης?
Είναι πάλι η ίδια?
Gr@lly - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι δεν είναι η ίδια...
Είναι λίγο μεγαλύτερη..
Εκεί είπα οτι χρείζει πατέντα....
volvos - Παρ 23 Μάρ 2007, 09:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
τρομπα φρενων πεζο σπορτ
maitre cylindre frein principal 25.4mm 69eyro

kai tympano
amplificateur 200mm 100eyro

ti lete???????????????????????????

mpeeee akoys??

τα 206 22αρα τρομπα δεν εχουν?
volvos - Παρ 23 Μάρ 2007, 09:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
για 106 Α δινει
23,8 τρομπα με 189 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volvos - Παρ 23 Μάρ 2007, 16:49:12
Θέμα δημοσίευσης:
μαμα τα 206 ολα εχουν 22.κατι τρομπα....

λευτερη τι λες?αξιζει?
Lef205 - Σαβ 24 Μάρ 2007, 14:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μαμα τα 206 ολα εχουν 22.κατι τρομπα....

λευτερη τι λες?αξιζει?

Ειπαμε παραγγελνεις 2 . . .
volvos - Δευ 26 Μάρ 2007, 20:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Τιτλος καλο ειναι να αλλαχθει σε τρομπα φρενων σκετο...

λοιπον μετα απο μαραθωνιες ημερησιες συνομιλιες με ντινο-φ1πιλοτ-αργυρη η ακρη ευρεθη...

το 106 εχει 4 τρυπες πανω στη τρομπα (δες φωτο απο μπουτικ) οποτε ανγκαστηκα η 25.4 δε του κανει καθως εχει 2 συν το κυριοτερο θελει πατεντες πανω στο σερβο αφου εχουν αλλου τρυπες...πιασε το αυγο και κουρευτο...
στα καλα 106 ολοι βαζουν 23.8 απο παρτνερ-μπερλινγκο(αλεξηηηη?)
μπεντιξ με μολις 50ευρω (καπου εκει δε ρωτησα ντινο εχει ομως)

στα 206 βαζουμε κανονικα την 25.4 ...αυτες τις μερες θα μαθω λεπτομεριες αφου τη φοραει ο κωσταντινου στο 206 του με 292 τετραπιστονα και μαλλον θα μου στειλει μια ο ντινος για δοκιμη...

η λογικη λεει οτι θα ελαφρυνει λιγο το πεταλι θα αποκτησει αισθηση και οτι με abs θα ειναι οκ...ειδωμεν.70 ευρω ειναι τσαμπα!
volvos - Τρι 10 Απρ 2007, 15:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
update.
η 25αρα ειναι εδω και μερες στα χερια μου...
δυστυχως δε μπαινει ετσι απλα...
οι δυο πλαινες τρυπες ειναι στη νεα τρομπα η μια στην ιδια θεση και η αλλη αλλου...
πρεπει ή να γινει μετατροπη στο σωληνακι ή παραγγελια απο πεζο σπορτ το τελευταιο κομματι σωληνακι.
θα το ξανασυζητησω με ντινο αυριο που θα παει απο εκει ενας μηχανικος που την εχει βαλει σe ena xs volante που....ραβει εκει πανω Wink
επισης ισως χρειαζεται και το δοχειο το οποιο εχει 40ευρω ομως...

η τρομπα ειναι τερατακι... πιστευω ομως οτι θα αξιζει τα λεφτα της...

υ.γ. στο κουτι γραφει ΑΤΕ ..... Cool Cool Cool Cool Cool
volvos - Πεμ 12 Απρ 2007, 23:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον η τρομπα εχει μπει κανονικα και σε πολτικο 206 εκει πανω.
συμφωνα με μηχανικο φιλο ντινου
δε χρειαζεται το δοχειακι
τα σωληνακια θελουν γυρισμα αναποδα (στραβωμα αλλα οχι τοσο πολυ)

μενει να ψησω αργυρη να κανουμε τη δοκιμη.....
μπεεεε
drulic - Σαβ 21 Απρ 2007, 12:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη δηλαδή η 25άρα είναι για abs αν κατάλαβα καλά?
Μένει μόνο η 23.8 σαν επιλογή??? Rolling eyes
volvos - Σαβ 21 Απρ 2007, 20:00:24
Θέμα δημοσίευσης:
δε ξερω αν εχει σχεση με το abs...
με esp νομιζω εχει μια εξοδο παραπανω αυτα ο τουριστας τα ξερει...

το θεμα ειναι οτι τα 106-σαξο εχουν 4εξοδους...οποτε ταιριαζει μονο η 23.8 που ειναι και ομολογκε καθως την εχει και στο σαιτ η πεζο σπορτ...

παιρνεις ντινο εχει απο μπερλινγκο 23.8 με 5-60ευρω δε θυμαμαι τιμη Cool
λενε ολοι οτι βοηθαει...

απο βδομαδα θα σου εχω νεα και τα 2500 σε 283 Wink
drulic - Σαβ 21 Απρ 2007, 20:13:02
Θέμα δημοσίευσης:
Με έβαλες στην πρίζα με το pm και άρχισα να ψάχνομαι με την τρόμπα που ούτε καν που θυμόμουν τι έχω πάνω.
Νόμιζα 22 αλλά τελικα είναι 20 Confused οπότε και πήρα Ντίνο αλλά δεν έχει αυτή τη στιγμή, δεν πειράζει την βρήκα από εδώ (Αθήνα) 75€ και την παρήγγειλα.

Λίιιιγο offtopic: Τί νέα έχεις για τα 2.500... ? Very happy
Lef205 - Σαβ 21 Απρ 2007, 20:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
drulic έγραψε:
Με έβαλες στην πρίζα με το pm και άρχισα να ψάχνομαι με την τρόμπα που ούτε καν που θυμόμουν τι έχω πάνω.
Νόμιζα 22 αλλά τελικα είναι 20 Confused οπότε και πήρα Ντίνο αλλά δεν έχει αυτή τη στιγμή, δεν πειράζει την βρήκα από εδώ (Αθήνα) 75€ και την παρήγγειλα.

Λίιιιγο offtopic: Τί νέα έχεις για τα 2.500... ? Very happy

Ενα τηλεφωνο ομως δεν πηρες τον φιλο σου τον Λευτερη μηπως θελει και αυτος . . . Confused
drulic - Σαβ 21 Απρ 2007, 20:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Ενα τηλεφωνο ομως δεν πηρες τον φιλο σου τον Λευτερη μηπως θελει και αυτος . . . Confused

ΜΠΑ... για κοίτα τις αναπάντητες σου Λευτεράκο πριν 2-3 μέρες?
O drulic θυμάται... lol
Mr. Green
volvos - Σαβ 21 Απρ 2007, 20:26:51
Θέμα δημοσίευσης:
2500 με δισκους ορεκα χυτους χωρις τρυπες και χαρακιες σκετοι...
λογικα λυνει το θεμα αισθηση και αποδοση που εχουν τα μαμα τακακια των 283...
ηδη τα φοραει ο καταφρακτος(2500) με μαμα δισκους και το εχει χαρει πολυ... εγω δε το εχω οδηγησει
Lef205 - Σαβ 21 Απρ 2007, 20:57:27
Θέμα δημοσίευσης:
drulic έγραψε:
Lef205 έγραψε:

ΜΠΑ... για κοίτα τις αναπάντητες σου Λευτεράκο πριν 2-3 μέρες?
O drulic θυμάται... lol
Mr. Green

Ρε φιλε παθαμε τσουναμι πριν απο λιγες μερες και καταστραφηκαν κινητο και λαπτοπ οποτε δεν εχω πλεον το τηλεφωνο κανενος!
Οποτε μπορεις στειλε μηνυμα!
drulic - Σαβ 28 Απρ 2007, 11:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν χτες την έβαλα την αντλία από 20 έβαλα την 23 ...
Αρχικά να πω ότι προβληματίστηκα και μετά μάλλον μου άρεσε μάλλον αυτό που είδα, οι δύο πίσω τρύπες της αντλίας είναι μικρότερες κάτι που στην 20άρα δεν υπήρχε, μετά συνηδητοποίησα ότι αυτές είναι που πάνε πίσω και λογικά επειδή είναι μεγάλη η τρόμπα να μη στέλνει τ΄'οσο πολύ πίσω. Ακούω απόψεις για αυτό το θέμα.

Πάμε παρακάτω μαζί με την τρόμπα άλλαξα και υγρά έκανα και εξαέρωση και όλα ωραία και καλά.

Στον δρόμο τώρα. Η ''νεκρή'' διαδρομή έχει μειωθεί πάρα πολύ και με το πρώτο πιάσιμο νιώθεις ότι έχει μεγάλη δύναμη.

Βέβαια δεν μου άρεσε τόσο πολύ γιατί δεν υπάρχει αίσθηση πλέον και ίσως σε αυτό να φταίει και το μεγάλο σεβρό, Το αυτοκίνητο έχει την τάση να μπλοκάρει κατευθείαν και η αλήθεια είναι ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι αμέσως.... Πιστεύω ότι τώρα ίσως θα ήταν καλό να δοκίμαζα ένα μικρότερο σεβρό...

Πάω και για άλλα τακάκια και μόλις το δω και καλύτερα τι κάνει στο φρένο του θα ξαναποστάρω... Cool
z@ck! - Δευ 11 Ιαν 2010, 12:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
ανασταινω το θεματακι... γιατι εδω ειναι το σωστο μερος τελικα....

Παραθετω τα ποστ μου απο αλλο θεμα....

z@ck! έγραψε:
εχουμε και λεμε.....
εβαλα σημερα τις ΑΤΕ δαγκανουλες 247 στο xsi "μου" με τα DS2500 και τους μαμα δισκους

.......
οσο αφορα το πενταλ και την αισθηση .... κακη μπορω να πω!!!!
η διαδρομη του πενταλ μεγαλωσε τουλαχιστον κατα 1/3 + χρειαζομαι σιγουρα μεγαλυτερη τρομπα!!!

το set-up ειναι βεβαια λιγο ως πολυ χαλία
1, τρομπα bendix 20αρα δυο εξοδων
2, ABS bendix πρωτης γενιας
3. δαγκανες ΑΤΕ απο saxo vts - rallye
4. τακακια ds2500 καινουρια
5, δισκους μαμα
6, υγρα ate καινουρια φυσικα (δεν θυμαμαι κωδικο)
7, 165-70-14 continental ecocontact 3 του '06 παραγωγη (δεν θελω σχολια, το αυτοκινητο δεν εχει ερθει ακομα στα χερια μου και ο αδερφος το ειχε για αποσυρση , τα ειχε επανω απο τον μαη που το αγορασε, οταν γινει δικο μου θα φανε eco-πεταμα)

*ολα τα παραπανω τα αναφερω πληροφοριακα, ξερω οτι ειναι για τα μπαζα
** θα δοκιμασω να κρατησω το ABS, θελω να εξαντλησω καθε αλλο παραγοντα στο φρενο μου και μετα αν ειναι να το βγαλω Wink

τι τρομπουλα λετε να παρω ? θα ηθελα να μαθω αν μπαινει απο κατι πιο καινουριο PLUG&PLAY ωστε να μην της κανω και rebuild αμεσως ....

υποψην οτι μεχρι το καλοκαιρακι θα βαλω και πισω αξονα με δισκους και οταν φαω τα τακακια θα μπουν και 266... Wink

z@ck! έγραψε:
καλημερα ...και παλι...

εχει κανεις ιδεα ποιες τρομπες απο αλλα μοντελα με δυο εξοδους κανουν σε 106?

Απο ποια μοντελα PSA Group γενικα?

ευχαριστω

NemesisUltra - Τρι 12 Ιαν 2010, 01:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
εγω περιμενω 266 με ds2500 και σωλινακια ειμαι χωρις abs λογικα με 20 τρομπα θα μπορουσα να αλαξω για κατι καλυτερο η δεν αξιζει...
z@ck! - Τρι 12 Ιαν 2010, 12:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
παρε τα φρενα.... βαλτα.... και αμα εχεις καποιο προβλημα..... τοτε ρωτα!!!!

γραφε και με στοιχεια... η τρομπα σου δεν πρεπει να ειναι 20αρα και και αμα ειναι να ξερεις σιγουρα τι ειναι........

μην γραφεις παντου και οτι να'ναι.... Off Topic Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out

εδω εισαι Arrow

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14206&start=80 Exclamation Exclamation Exclamation
RoadRunner122 - Τρι 12 Ιαν 2010, 15:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ζάχο, το δικό μου που είχε αβς απ τη μανα του φορούσε 22.2 τρόμπα.

Αν βρεις μιά τέτοια λογικά* θα δουλέψει σωστά (η κλασική με τα 2 σωληνάκια όπως λες).

*δεν ξέρω τα διάφορα υποσυστήματα του abs αν θα είναι συμβατά, αν κ δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Επίσης, btw, με την 22.2 έχεις σωστό φρενάρισμα ακόμα κ αν πας σε 266/283.

Στη διάθεσή σου όποτε θες να βρεθούμε να δεις το δικό μου τι φοράει πάνω... να πιούμε κι ένα γκαιφέ! χαμένο κορμί! Laughing
Steve - Τρι 12 Ιαν 2010, 18:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
Η τρόμπα φρένων τί σχέση έχει με το abs? Confused
teo106 16v 2001 - Τρι 12 Ιαν 2010, 20:19:48
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον,καταρχην καλησπερα.μολις πριν απο λιγα λεπτα εβαλα στο 106 μου αντλια φρενων απο πεζω παρτνερ (23.8mm).Η διαφορα που ειδα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ Very happy Very happy Very happy .επιτελους εχω φρενα.Ακουμπας το πενταλ και με τη σκεψη μονο κοκκαλωνει.φρενα εχω μαμα ακομα αλλα στο μελλον θα μπουν 266.το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι εχω λιγο πιο σκληρο πεταλι αλλα δεν πειραζει.φυσικα ακομα δεν εχω προλαβει να κανω πολλα χιλιομετρα,αλλα στα 5 που εκανα ειδα πολυ καλη αποκριση.Μια ερωτηση,αν ξερει καποιος......το 106 16v χωρις abs τι διαμετρο σερβοφρενο εχει?ταιριαζει καποιο μεγαλυτερο,και αν ναι,τι διαμετρο και απο τι αυτοκινητο?και....θα δω διαφορα?ή δεν αξιζει να το αλλαξω?ευχαριστω προκαταβολικα Thumb Left
NemesisUltra - Τρι 12 Ιαν 2010, 20:27:43
Θέμα δημοσίευσης:
z@ck! έγραψε:
παρε τα φρενα.... βαλτα.... και αμα εχεις καποιο προβλημα..... τοτε ρωτα!!!!

γραφε και με στοιχεια... η τρομπα σου δεν πρεπει να ειναι 20αρα και και αμα ειναι να ξερεις σιγουρα τι ειναι........

μην γραφεις παντου και οτι να'ναι.... Off Topic Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out

εδω εισαι Arrow

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14206&start=80 Exclamation Exclamation Exclamation

ρε ζαχαρια εσυ εισαι οτι ναναι!!! δεν βλεπεις βαλε γυαλια τι λεει πανω ???

τρομπες δεν λει?
άμα δεν πω τι φρένα παω να βάλω πως θα βρω τι τρομπα πρεπει να παρω?

να τα πάρω και να κάνω και να δείξω γι αυτό ρωτάω για να ξέρω τι πρέπει να κάνω πριν τα βάλω!!! τι θα κάνω θα πεζω? η peugeot ?
RoadRunner122 - Τρι 12 Ιαν 2010, 21:12:39
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Η τρόμπα φρένων τί σχέση έχει με το abs? Confused

Η Αbs εχει 2 εξόδους ενώ η άνευ 4
NemesisUltra - Τρι 12 Ιαν 2010, 21:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
road τωρα με τα 266 λες να παω και εγ σε 23.8 τρομπα ? ανευ αβσ και εγω!
iceage - Τρι 12 Ιαν 2010, 22:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
teo106 16v 2001 έγραψε:
μολις πριν απο λιγα λεπτα εβαλα στο 106 μου αντλια φρενων απο πεζω παρτνερ (23.8mm)

Καταρχήν να σου ευχηθώ καλά και ασφαλή χλμ. Και τώρα οι ερωτήσεις. Μπορείς να πεις τιμή της τρόμπας? Η τρόμπα που πήρες ήταν για abs ή όχι?(δλδ έχει 2 ή 4 τρύπες για σωληνάκια). Τι μάρκας είναι?(Bosch ή Teves?) Χρειάστηκες τίποτα άλλο για την εγκατάσταση?(δλδ τίποτα o-ring , δοχεία φρένων?) Χρειάζεται κάποια φύσα για να ταιριάξει στην υπάρχουσα του αυτοκινήτου?(για την ένδειξη της στάθμης) Έκανες κάποια ρύθμιση του άξονά της για την τοποθέτηση?

Τώρα για τα σέρβο. Τα 106 με ABS φοράν σέρβο με διάμετρο 225mm, σε αντίθεση με αυτά που δεν έχουν ABS και φοράν σέρβο με διάμετρο 200mm.
teo106 16v 2001 - Τρι 12 Ιαν 2010, 23:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
teo106 16v 2001 έγραψε:
μολις πριν απο λιγα λεπτα εβαλα στο 106 μου αντλια φρενων απο πεζω παρτνερ (23.8mm)

Καταρχήν να σου ευχηθώ καλά και ασφαλή χλμ. Και τώρα οι ερωτήσεις. Μπορείς να πεις τιμή της τρόμπας? Η τρόμπα που πήρες ήταν για abs ή όχι?(δλδ έχει 2 ή 4 τρύπες για σωληνάκια). Τι μάρκας είναι?(Bosch ή Teves?) Χρειάστηκες τίποτα άλλο για την εγκατάσταση?(δλδ τίποτα o-ring , δοχεία φρένων?) Χρειάζεται κάποια φύσα για να ταιριάξει στην υπάρχουσα του αυτοκινήτου?(για την ένδειξη της στάθμης) Έκανες κάποια ρύθμιση του άξονά της για την τοποθέτηση?

Τώρα για τα σέρβο. Τα 106 με ABS φοράν σέρβο με διάμετρο 225mm, σε αντίθεση με αυτά που δεν έχουν ABS και φοράν σέρβο με διάμετρο 200mm.
η τρομπα που πηρα ηταν μαρκα LPR 23.8mm για peugeot partner,με 4 σωληνακια χωρις abs(με abs εχει 2 σωληνακια).δε χρειαστηκε απολυτως τιποτα,ακομα και το δοχειο των υγρων μπηκε το παλιο που εχει και τη φυσα για τη σταθμη.ο αξονας δε χρειαστηκε ρυθμιση.την πηρα καινουρια 90ε(επαρχια βλεπεις)
teo106 16v 2001 - Τρι 12 Ιαν 2010, 23:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 106 με ABS φοράν σέρβο με διάμετρο 225mm ..........αν βαλω το μεγαλο σερβο θα μαλακωσει το πενταλ?λογω μεγαλυτερης διαμετρου-αρα μεγαλυτερη υποβοηθηση?
johnis - Πεμ 17 Δεκ 2015, 15:51:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ερωτηση κρησεως?στο πεζο μου 1400.εχω αντλια φρενων 19(ετσι ειδα εγραφε απο κατω) αν βαλω για αρχη 23.8 θα δω διαφορα στο πεταλ του φρενου, θα σκλυρηνη,η θα πρεπει να αλλαξω και τιποτα αλλο.παντα για αρχη μιλαμε μετα θα πουν τα επομενα (σερβο δαγκανες τακακια δισκοι 247 απο ραλυ 1600 16ν.και απο τι αμαξι να ψαξω?και μπαινει κατευθιναν η θελει μετατροπισεις? Δεν εχω abs.και σε τι τιμες βρησκονται μεταχειρισμενες και μη.και θελει καμια συγκεκριμενη μαρκα?
RoadRunner122 - Πεμ 17 Δεκ 2015, 20:17:21
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλαράκυ αν εχεις ηδη 19 δεν θες καμιά μετατρόπιση, ασε πανο την υπαρχον. Τοποθετείς φρένα κομπλέ απο 106 rallye
geo106xs - Πεμ 17 Δεκ 2015, 21:33:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μα τι δε καταλαβαινεις; Σου λεμε βαλε τρομπα και σερβο απο ραλλυ στο αλλο θεμα που εχεις ανοιξει και τωρα λες αντλια 23,8 με το δικο σου σερβο!
Ψαξε στα μεταχειρισμενα για πακετο τρομπα 20mm μαζι με το σερβο της! Ζητημα να κοστιζει 60 ευρω μεταχειρισμενη απο ιδιωτη! Μαρκα γιατι να κοιταξεις, ή bendix ή bosch ή ate θα ειναι και οι τρεις κανουν την ιδια δουλεια!
Μπορει η διαφορα να ειναι 1mm αλλα ειναι υπερ-αρκετη για να δεις αποτελεσμα!
Η 23,8 για να παιξει σωστα,θελει σερβο απο μοντελο με abs. Τρεχα γυρευε δηλαδη.
johnis - Πεμ 17 Δεκ 2015, 22:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Η ερωτησει μου προηλθε επειδη λιγο πιο πανω,ειδα απο καποιους οτι εχουν τοποθετισει 23.8 και καποιοι/ος ειπανε μηπως την δοκιμαζαν με μικροτερο σερβο κατι τετοιο.οπως επισεις ρωτησα επειδη πολουνται 23.8 χωρις abs Kai γενικα σε χαμιλες τιμες καινουργιες λεω.και ελεγα στην συνεχεια που θα αλλα ζα τα αλλα να αφηνα την 23.8 στο σερβο απο ραλλυ.και επειδη και η αλλοι που την τοποθετισαν ηταν χωρις abs και λενε για σκληρα πεταλ.
johnis - Πεμ 17 Δεκ 2015, 22:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
απλως ρωτησα σε αυτο το θεμα,για να μεινει ως τρομπα φρενων.το σερβο μου που το ειδα ειναι βετιξ B358717 R3.00 απλως το αναφερω για τυπικους λογους
RoadRunner122 - Πεμ 17 Δεκ 2015, 23:01:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΙ, με μιά μικρή διαφορά: εάν πρόσεξες, οι άλλοι την 23.8 τη συνδύασαν με δαγκάνες 283 ή 4πιστονες.
Εάν βάλεις στα δικά σου ή στα ραλλόφρενα 23.8 θα μπλοκάρεις από τελικές. Αυτό θες?

Όπως και να χει, το κουράσαμε. Ότι σου πε ο Γιώργης.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες